Odziv na Lidlovo zavajanje: Jezni potrošniki oblepili trgovino na Rudniku s krščanskimi križi

V začetku tedna je svetovno in evropsko javnost razburila novica, da je trgovska veriga Lidl na nekaterih svojih grških izdelkih z embalaže umaknila krščanske križe iz najbolj znane grške cerkvice Anastasis. Takoj zatem so v znak protesta s križi polepili Lidlove trgovine na Češkem, pred dvema dnevoma pa so s črnimi križi polepili še Lidlovo poslovalnico na Rudniku v Ljubljani.

“Lidlove odločitve so zmotile tudi naše simpatizerje, ki so eno od trgovin v Ljubljani polepili s križi. Priložene slike smo danes prejeli prek elektronske pošte,” je na svoji Facebook strani sporočilo društvo Generacija identitete, gibanje, ki se bori proti islamizaciji Evrope. Kot je razvidno iz fotografij, so s črnim samolepilnim trakom sestavili krščanske križe, s katerimi so polepili okna in fasado trgovine.

V Lidlu so križ izbrisali iz krščanske cerkve Anastasis domnevno iz spoštovanja raznovrstnosti. To so storili zato, da bi hrano kupovali in jedli tudi muslimani. To “spoštovanje raznovrstnosti” pa očitno ne gre v obe smeri, saj so izdelke z domnevno islamsko versko arhitekturo pustili nespremenjene. Krščanski simboli so izbrisani, da se muslimani ne bi počutili odrinjene, islamske verske simbole pa so pustili.

Politična korektnost “par excellence”
Lidl je iz embalaže izdelkov, na katerih so bili prvotno naslikani križi, te izbrisal. To je povzročilo, da so izdelki zdaj priznani kot ‘‘halal”, kar pomeni, da jih pobožni muslimani v skladu z islamskimi verskimi zahtevami lahko uživajo. Izraz izvira iz arabskega jezika in pomeni ”dovoljeno” oziroma “čisto“, nanaša pa se na vedenje, komunikacijo in živila, ki jih islamsko pravo dovoljuje in dopušča. Originalna embalaža nekaterih izdelkov je imela naslikane križe. Teh izdelkov muslimani naj ne bi kupovali.

Lidlova poslovalnica na Rudniku.

Ne samo, da so z embalaž posameznih izdelkov izbrisali krščanske simbole, na nekaterih izdelkih podjetja so se začeli pojavljati celo islamski simboli. Tako njihovo ”spoštovanje raznovrstnosti‘ očitno ne deluje v smeri enakopravnosti za vse. Krščanstvo so izključili, islam pa povzdignili. Kako daleč bo torej šel zahod, da bi dokazal, da spoštuje različnost? Mirne volje bi lahko izbrisali križe in s tem prodajali izdelke brez verskih simbolov. V tem primeru so izbrisali krščanske, dodali pa muslimanske. Zdi se, kot da pri tem ni nobenih omejitev.

Potrošniki si zaslužijo korektno obravnavo
Lidl se je za nevščečnosti glede embalaže že opravičil. Kot so zapisali v izjavi za javnost, so na sporno upodobitev postali pozorni šele po objavi na družbenih omrežjih v eni izmed evropskih držav. “V Lidlu Slovenija smo nemudoma ukrepali in se pridružili pozivu po spremembi sporne embalaže. Skupina Lidl je že izvedla ustrezne ukrepe, slednji predvidevajo tudi spremembo upodobitve na embalaži, ki v prihodnje ne bo več vsebovala verskih simbolov, takoj ko bo to mogoče.” Številni pa z njihovo izjavo niso zadovoljni, ker so napovedali zamenjavo vseh verskih simbolov. Križ, kot simbol krščanstva, je namreč del evropske kulture in tradicije, katere del je tudi krščanstvo, zato ni nobenega razloga, da bi ga umaknili. Upodobitev znamenite grške cerkvice ob prelepem morju je povsem primerna reklama za grške prehrambene izdelke, javnost in potrošniki pa si zaslužijo, da je ta upodobljena tako, kot je v resnici – s križem na vrhu kupole! S tem ne bodo nikogar užalili niti razjezili.

C. Š.

 

 • Franc Šink

  Trgovec bi prodal lastno mater ne glede na moralo.

 • moon

  OK. Lidl bo umaknil vse krize iz embalaze. Potrebno bo umakniti tudi crke t, ker sumljivo spominjajo na kriz (najbolje, da zaradi korektnosti zacnejo uporabljati kar arabsko pisavo).
  Nisem hodil v to trgovino, niti nimam namena, druge podobne bom pa ignoriral.

 • Vera

  1X bila v Lidlu, pa nikoli več .

  • Franc Šink

   Potrdila si moje mišljenje. še sanitarij nimajo,kaj še le prvo razredne robe.Nikoli več.

   • Duhec

    Ja… zoprno, če pipica ne zdrži niti za tistih par minut, ko greš po kruh.

 • Braun Multipractic

  Direktorju na čelo!

 • FUCK COMMUNISM

  Tako se dela!!!

 • Duhec

  Iz muhe delate slona…

 • Anton

  ČESTITKE, naj se ve, da je Evropa krščanska in se temu ne bomo odrekli, še najmanj pa zaradi enih prišlekov, kozjejebcev.

  sarkazem press

  • steiermark

   Izgleda, da so tudi lidlovci spečani z kozjej…… mentaliteto, po kateri nas hočejo zbrisati z našega ozemlja ter nam odvzeti krščansko kulturo, na kateri je zgrajena Evropa! Potrebno bo jim pokazati, kako cenimo njihovo kleceplazništvo do kamelarjev in pohlep po , krvavem denarju – z bojkotom njihovih trgovin. Pa naj crknejo, če se ne znajo obnašati dostojno in če niso zavezani nam, Evropejcem, na evropskih tleh!

  • tarantela

   Ma, ne se hecat, Evropa je čedalje manj krščanska, že duhovniki jamrajo, da so cerkve po Evropi prazne, skoraj brez vernikov pri maši.

   • Lustrator

    Je zato kaj manj krščanska? Evropa je utemeljena na judeokorščanskem izročilu, vrednotah, filozofiji, etosu – reci temu kakor hočeš. Tudi če nekega dne ne bi bilo v Evropi niti enega kristjana, kot je v agendi marsikoga, bo Evropa še naprej krščanska. Ko pa ji bodo rekli Evrabija, bo pa to druga zgodba. A mislim, da se bo vmes raja zbudila in islamiste ter njihove rdeče sponzorje nasuvala ven skozi zaprta vrata, če ne bodo šli prostovoljno.

    • steiermark

     Ona tega gotovo nebo strorila, saj je vendar del njih…..

 • Sloven”c

  sram jih je lahko res, ne kupujem več tam…..halal je pa že povsod, banda prodana, zahrbtna !

 • Lustrator

  Bravo! Končno tudi kakšna akcija (ne le forumsko razglabljanje/za štirimi stenami) s strani slovenskih kristjanov in domoljubov.

  Zanimivo, da pa recimo trgovska veriga nima problemov s peterokrakim verskim simbolom, ki je bil na njihovih policah cel mesec. Nemci, nizko, nizko ste padli…

  • Aron

   Torej je vandalizem, ki ga zganjajo desničarski aktivisti sprejemljiv, medtem ko na ves glas kričite, ko vandalizem zganjajo levičarski aktivisti? Dvoličnost.

   • Franjo Trojner

    Čuj ti provokatorček, očitna je razlika, če na fasado nalepiš križ ali kot ste levičarski ekstremisti v Ljubljani na Zaloški cesti na poslovni stavbi enega izmed diskontnih trgovcev napisali “Kristjani – klali smo vas 1945 – klali vas bomo 2013”. Tu se vidi vaša dvoličnost in predvsem popolna odsotnost vse etike in morale.

    • steiermark

     pa pameti tudi……

    • Aron

     Noben levičar ne bi kracal takih nebuloz, ki so povrh vsega še neresnične. Pobiti so bili izdajalci, kristjani so vojno preživeli in svojo vero prakticirali nemoteno dalje.

     • Franjo Trojner

      Pobiti so bili tudi otroci in ženske, nosečnice, celo župniki tudi ostali drugače misleči, predvsem izobraženci , večina premožni, seveda pa vsi vidni KRISTJANI, ki niso hoteli zbežati. Po vojni je bil zverinsko pobit cvet SLOVENSKE PAMETI! Čuj zdaj, ko se rovi z žrtvami divjanja KOMUNIZMA odkopavajo je raznoranim OZNOVCEM IN KNOJEVCEM malo težje zanikati množične zverinske povojne izvensodne poboje. Sicer pa vam je pesnik partizan zapisal : “Svobode naše jabolko se zlato nam zakotalilo je v kri in blato, in preden spet zasije v čisti slavi, vsi bomo blatni, ah, in vsi krvavi”. (Oton Župančič)

     • Aron

      Pobitih je bilo 14.000 ljudi, torej niti približno ne večina kristjanov, kvečjemu 1%. To je dejstvo, večina kristjanov je preživela in živela tudi v Jugi.

     • steiermark

      Seveda nobeden levičar nebi kracal takih nebuloz ampak bi jih kar v praksi izvedel…..kri ni voda (kot so to že počeli, predvsem od 45 leta dalje, danes so pa ponovno žejni krvi….)…… Če bi bili pobiti izdajalci, potem vas nebi smelo biti, ki ste direktni potomci tistih ki so klali ali pa kar direktno – lastnoročno to tudi izvajali!

   • sprehajalec

    Mislim, da si ti glavni osumljenec za tole najnovejšo akcijo.

   • fmg9

    Kolikor sem razbral, so uporabili lepilni trak, ne lak spray-a. Grafite je drago odstranjevati, medtem ko trak potegneš dol brez stroškov.

    • tarantela

     Menda so uporabljal vaservago.

     • fmg9

      Tebe bolj skeli to, da kristjani izrazijo protest brez, da bi bila povzročena kakršnakoli škoda.
      Vi pri AntiFa pa uničujete in požigate kulturno dediščino Slovenije.

    • Aron

     Vandalizem je vandalizem.

     • fmg9

      vandalizem vandalízem -zma m (ȋ) slabš. poškodovanje, uničenje česa koristnega, lepega brez pravega razloga, namena

      V tem primeru ni bilo nič uničenega. Razlog pa je na mestu. To ne zapade pod vandalizem (ali pod KD), ampak je odlično izražen protest na primeren način.

     • Aron

      Vsako poškodovanje stvari je vandalizem.

     • fmg9

      Ni šlo za poškodovanje. Pa razlog je bil na mestu. To ni vandalizem.

     • Aron

      Torej zagovarjaš poškodovanje TUJE LASTNINE? Privatna lastnina je v demokraciji sveta.

     • fmg9

      Kakšno poškodovanje? Selotejp ničesar ne poškoduje.

   • Lustrator

    Križ ni nikakršno vandaliziranje, kvečjemu vračanje Slovenije na točko v kateri smo bili še enotni kot narod in imeli pred sabo vso prihodnost razvitih evropskih držav. Križ je za vse, ne le za kristjane, znamenje upanja, odpuščanja, ljubezni in pokončnosti, torej vrednot, ki jih je peterokraka zločinska zvezda izbrisala iz slovenske narodne identitete – kolikor je te sploh še preostalo po 70 letih raznarodovanja in dekristianizacije.

    • Duhec

     Ja…. z vami bi šli v kameno dobo. Hvala za tak napredek in razvoj…

     • Lustrator

      Z izjemo Japonske je celoten moderen razvoj in napredek nastal izključno na krščanskih tleh. Naključje? Ne bi rekel.

     • steiermark

      tale smr-duhec misli, da je napredek prinesel 100 letni komunizem, ki je sprožil mrk na zemlji, ter zaradi katerega imamo mi še danes posledice, med katere spadajo tudi takšni, od “mrka” prizadeti posamezniki…….

     • steiermark

      Ti si še , ostanek kamene dobe!

    • Aron

     Leta 1990 je bilo kristjanov 90% Slovencev, sedaj jih je samo okoli 50%. Demokracija je nevarna krščanstvu, še bolj pa je krščanstvu nevarno znanje in informacijska doba.

     • Lustrator

      Popolnoma vse na glavo. Za upad števila kristjanov v Sloveniji je kriv prav MANJKO DEMOKRACIJE – komunist pač ne more biti kristjan in obratno. Zato so se vsi totalitarizmi izrazito borili proti krščanstvu, saj so vedeli, da je vera v Boga tudi vera v človekovo svobodo, osvobojenost materializma in grešnih poti na katerih totalitarizmi pravzaprav temeljijo. Nosilci znanja in informacij so skozi vso evropsko zgodovino bili prav kristjani – ki so ustanavljali prve šolee, knjižnice, inštitute, znanstvene lože in podobno. Zelo zelo redki znanstveniki pravzaprav NISO bili kristjani. Tvoj mit o nazadnjaštvu kristjanov si torej odnesi nazaj tja od koder si gha potegnil – iz nazadnjaške komunistične greznice sredine 20. stoletja.

     • Aron

      Torej smo po tvoji logiki imeli pred letom 1990 demokracije v izobilju? V trdem komunizmu? Hehehe :)
      Pa bodimo odkriti: ker je bila RKC de facto vladar Evrope, so morali biti tudi vsi znanstveniki, šolniki, intelektualci, verni katoliki. Večina jih ni bila vernih, ampak tega javno niso smeli kazati, če ne bi jih doletela kazen božja:) Kot je recimo Galilea, da mislecev, obtoženih čarovništva in herezije, ki so končali na grmadah ali vislicah, sploh ne omenjamo. Šele razsvetljenstvo nas je rešilo te nadloge.

     • steiermark

      In po tvoje je bilo “razsvetljenstvo” v obdobju vladavine komunistov ali cerkve?

     • Lustrator

      Verjel ali ne, a v času komunistične Juge, je bil neformalen nivo demokracije in pluralizma na neprimerljivo višjem nivoju od današnjega. Takrat je po državi vladala strahovlada – ljudje v komunizem niso verjeli in se mu uklanjali v svojih globoko osebnih svetovnih nazorih, ampak le navzven, da niso imeli problemov. Pol stoletja tovrstne strahovlade in indokrtrinacije pa je seveda pustilo svoje posledice. Komunizem je danes veliko totalitarnejši kot je bil, le da uporablja precej bolj subtilne načine za utrjevanje svojega položaja – takšne, ki jih niti ne moreš zavestno sovražiti v trenutku, ko postaneš sam del njenega kolesja.

      “Pa bodimo odkriti: ker je bila RKC de facto vladar Evrope.”
      Čista neumnost.

      “Večina jih ni bila vernih, ampak tega javno niso smeli kazati, če ne bi jih doletela kazen božja”
      Še večja neumnost – na podlagi česa lahko kaj takega zatrdiš? Sam nisi veren, pa boš tule sodil o stopnji vernosti ljudi, ki so živeli pred 600 leti in ustvarjali svoja največja dela pod okriljem katoliških šol ali institutov.

      “Kot je recimo Galilea, da mislecev, obtoženih čarovništva in herezije, ki so končali na grmadah ali vislicah, sploh ne omenjamo.”
      Kar omenjenih še ne dela za nevernike, da se razumemo. Čarovniške procese je oblast uporabljala kot način preprečevanja pretiranega svobodnjaštva, revolucionarnosti, moralne dekadence, ki je v tistih časih močno kosila po evropskih kraljestvih. Pri tem je trpelo tudi kar nekaj nedolžnih, a nikakor ne gre po njih posploševati celotnega pojava, še manj pa ga demonizirati.

      “Šele razsvetljenstvo nas je rešilo te nadloge.”
      Razsvetljenstvo nas je res rešilo marsikatere znanstvene zablode, a hkrati tudi vseh moralnih obvez na katerih je bila evropska civilizacija sploh zgrajena. Negativnih posledic razsvetljenstva je neprimerljivo več od pozitivnih, saj praktično vso sistematizirano zlo 19 in 20 stoletja izhaja prav od tam – materializem, ateizem, relativizem, socializem, liberalizem in vsi trije totalitarizmi 20. stoletja, ki so nastali na moralni zapuščini razsvetljenske “pridobitve”, ko je človek želel zasesti Božji prestol in upravljati s stvarstvom (in seveda sočlovekom), kot da je njegova last.

     • steiermark

      aron, a to so pa tvoje “znanstvene” ugotovitve, kot se za levaka, ki opravlja “plastik fantastik” znanost in z njo raziskuje, ter ugotovi “okoli 50 %” …… Hudo je s tabo, ti svoje levaško juznjaške fantazije , na silo spreminjaš v neke “dokazane” podatke….. No, še malo spanja in fantaziranja – gotovi ste!

   • steiermark

    Tepec, vandalizem je to kar vi jugolevaški potomci klavcev počnete po Sloveniji, od napisov po Hoferju, do napisov po Ljublanski katedralik, po različnih cerkvicah, po hribih (sedaj tudi cerkvice po hribih, ki so bile nekoč varne pred vandalizmom in vdorom turkov, pred vami, turškimi hlapci, niso več varne), ter oskrunjenja cerkva, razbijanja spomenikov, nabožnih kipov, sežiganje križev…… Seveda, turškim hlapcem, muslijem in ostalim levaškim uničevalcem Evropske kulture ni razumljivo, zakaj se njihovo “delo” imenuje vandalizem in zakaj oni naj nebi bili upravičeni z nadaljevanjem dela svojih staršev – komunajzlarskih jugoklavcev!

    • Aron

     Saj vemo, da je šlo pri mazaštvu na Hoferju, kapelicah, cerkvah za desnilčarske pravokacije, kajne? Noben levičar ni tako neizobražen, da bi pisal slovnično napačne slogane in zgodovinsko nelogične parole, tega ste zmožni samo nešolani desničarčki.

  • steiermark

   Moraš pogledati, kdo so lastniki te verige – sam j…….. antievropski ološ!

  • sprehajalec

   Lej, zagotovo je tole delo levičarskih provokatorjev. Zato jih kamera nikoli ne razkrije, vse je posneto. pa tudi en posnetek in pregon ni prišel ven. ker imajo politično pokritje v policiji in vladajočem režimu.

   • Lustrator

    Ne razumem povezave?

    • sprehajalec

     Tole so vse isti umetniki oziroma skupina umetnikov

     https://www.dnevnik.si/i/otfl/2017/01/03/986701.jpg

     http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2017/05/kristjani-24kul.si_.jpg

     http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2016/06/nov-primer-nestrpnosti-vandali-popisali-stolnico-v-celju-01.jpg

     http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2016/03/vrstijo-se-izbruhi-sovrastva-do-rkc-tokrat-na-udaru-ljubljanska-stolnica-03-1024×576.jpg

     Kdo bo šel barvat fasade, če je vse pokrito s kamerami? nekdo ki ve, da se mu ne bo nič zgodilo. Ker mu je oblast naklonjena.

     S tem napisom bi rad obtožil kristjane nestrpnosti. Verjemi mi, Slovenija ima dolgo tradicijo podtikanja kristjanom.

     • Lustrator

      To mi je kristalno jasno. A lepljenje križev (kar je lahko le nekaj pozitivnega) mi vsebinsko nikakor ne gre skupaj s kristianofobnimi akcijami v katerem se kristjane ponižuje, žali, diskriminira. Prisotnost križev v krščanski skupnosti je lahko “nestrpnost” le za islamiste in zares izprijene komije. Slovenska raja je sicer moralno že zelo na psu, a mislim da tako na podnu vseeno še ni.

     • sprehajalec

      Seveda je na podnu. Nestrpnost do kristjanov narašča, izkoristili bodo vsako priliko, da jih priskutijo. Kristjanu bo všeč, v zagrizenem levičarju pa bo zagorela rdeča luč, aha, obstaja nekakšna gverila. Oziroma bo vzbudila nek občutek ogroženosti. Zakaj samo v Ljubljani? In ne drugje po Lidlih Europe? V Grčiji naprimer?

      Zakaj prav nobena od teh mazaških akcij nima epiloga, pa prav vse so posnete?

     • Lustrator

      Pomoje se bojijo, da bi se slovenska Cerkev zbudila iz svojega desetletnega sna. Nezanemarljiv delež volivcev rdečih strank prihaja namreč prav s strani kristjanov, ki so jih uspeli z nekaj sladkimi besedami ujeti v svoje mreže. Če se zdaj frontalno obrnejo proti nam, bodo zdramili veliko večjo maso kot bi se morda komu zdelo. Prvič so se ušteli, ko so šli tako frontalno proti kristjanom na področju propagiranja LGBT agende v družinskem zakoniku, naslednjič so se ustrelili v koleno s cenzuro resničnih informacij glede migracij in zelo dvomim, da bi si drznili prav v tem času, ko se celo marsikateri levak sprašuje o svojih dosedanjih liderjih, udariti še direktno na kristjane. To počnejo precej bolj subtilno – predvsem tako, da omogočajo svojim uličnim paraskupinam in agencijam mrcvarjenje slvoenske identitete brez kakršnihkoli sankcij.

     • sprehajalec

      Gre za ultra skupine, otroke šolskega sistema ki ga imamo ter gojenja neke tradicije upora. Na katere oblast gleda dobrohotno, saj jih vidi kot nadaljevanje ZSMS mladincev iz 80tih, nima pa direktnega vpliva.

      Vse se zgodi z nekim zamikom pri nas, kar spomni se križ je bil nek popularen objekt provokacije tudi v hipijevski kulturi. Da ne rečem za performanse pri nas, kjer so ga celo zažigali, pod kao umetniki.

      križ je v določenih situacija lahko provokacija. V levičarjih in samoupravljalcih zbudi pogojni refleks, saj so jih filali z križem v negativnem kontekstu. V glavnem so vse nasprotne formacije v državljanski vojni povezovali in risali s križem.

      Tole zgoraj zagotovo ni delo nekih kristjanov.

      Poleg tega še enkrat te vprašam, bi šel ti tole lepiti če bi vedel, da te kamere lahko posnamejo? Kje so vsi ti posnetki mazaških akcij? Tole riše samo nekdo, ki ve, da se mu ne bo nič zgodilo.

     • Lustrator

      Če bi kristjani živeli in izpričevali svojo vero le tam “kjer se jim ne bi nič zgodilo”, bi se krščanstvo končalo že v prvi polovici 1. stoletja.

      Skrajni čas je že bil!
      (če seveda tvoja teorija ne drži)

     • Lustrator

      Če bi kristjani živeli in izpričevali svojo vero le tam “kjer se jim ne bi nič zgodilo”, bi se krščanstvo končalo že v prvi polovici 1. stoletja. Skrajni čas, da se začnemo zatirani zgledovati po zatiranih.

     • sprehajalec

      Težko je lustrator če so bili ljudje 70 let zatirani. Biti kristjan je bilo skrajno negativno v vladajočem sistemu, bivšem in sedanjem, ljudje so skozi to zrastli..

     • Lustrator

      Res je, a kot pravim – ni ga bilo enega samega obdobja zgodovine krščanstva v katerem ne bi bili kristjani vsaj na enem delu planeta zatirani in to še precej huje kot v pokojni Jugi. Slovenci zdaj že 26 let živimo v državi, kjer bi se lahko zatiranju odločno uprli in pri tem ne tvegali zapora ali vojaških posegov, pa tega nismo naredili. Nam je komunizem tako globoko v kosti zasejal strah, da se še danes bojimo v družbi zavzeti za kristusov nauk? Če je temu res tako, potem pravzaprav sploh več nismo kristjani, kristjan se namreč ne boji, saj ima Razlog za pogum ne glede na zunanje okoliščine. Tudi danes so kristjani po svetu najbolj aktivni in ponosni prav v ureditvah, kjer so najbolj zatirani – Kitajska, Bližnji vzhod, Afrika. Morda pa je problem kristjanov na slovenskem prav v tem, da mnogi le še mislijo, da so, a so to le še po kulturni plati? Drugače si pasivnost in prestrašenosti naše skupnosti 26 let po padcu železne zavese enostavno ne znam razložiti.

     • sprehajalec

      Vse lepo in prav, vendar komunizem sploh v Sloveniji ni sestopil iz oblasti, je še globoko zakoreninjen v narodnem tkivu. Kar vprašaj stare ljudi, kako se bojijo kaj reči. Ljudje se ne spreminjajo več, kakršni so bili v mladosti, takšen je potem zacementiran celo življenje, spremeni se nič. Kvečjemu se začnejo vračati nazaj v otroštvo.

      Slovenija je hudo razdvojena, ali prenašaš župnika ali si povsem odklonilen do njega. Ni tako kot Poljska, kjer je župnik vraščen v narodno tkivo, ali hrvaški del Hercegovine. Konflikt farški in nefarški ima samo novo obliko. Ali si za Kučana ali si za Janšo. Ali si za NOB ali si proti.

     • Lustrator

      Tudi to se bo spremenilo – ali to, ali pa nas ne bo več. Lustracija (a le če bo dovolj temeljita), bo postavila stvari na prava mesta in narod bo lahko končno, zadihal s polnimi pljuči in nadaljeval pot na katero se je pred stotimi leti podal z majniško deklaracijo, nato pa so se stvari začele fižiti.

 • Duhec

  Zdej, ko pa SDSovci ne bote več kupovali v Lidlu, so pa tko obsojeni na propad…

  • Aron

   Ne skrbi, večina jih bo še vedno drvela v njihove trgovine, ko bo kakšna -50% akcija :)

   • Duhec

    A misliš, da nimajo ponosa???

    • tarantela

     He-he…

     • Duhec

      Sam vprašam… pa ni odgovora.

     • steiermark

      dobila si odgovor od sebe enakih….he he…..

   • centurion

    Ti si bil tut v trgovini, ko je bil 80% popust na pokvarjeno blago-možgane.
    Se ti pozna.

  • sprehajalec

   Samo “naši” si lahko privoščijo nakup izbranih živil v butikih tipa mercator.

 • centurion

  Bodo pa pizde lidlovske ponujale pred Božičem raznorazne
  suhomesnate prooizvide iz svinjine in pred Veliko nočjo
  šunko brez sramu in zavesti, da žalijo musliče, mar ne?
  Li pa morda pripravljajo muslišunko – svinjsko- s fotografijo
  krave ali ovce na nalepki, d ne bodo prepečenci užaljeni??
  MARŠ!
  Pravzaprav- RAUS, da bodo lažje razumeli.

 • RealRevolution

  Za Islamizacijo so najbolj krivi globalisti,ki to namensko pocnejo.
  Isto tole z Lidlom,le malo stevilo politikov se pa sploh upa izrazit proti njim,sramota!

  • Lustrator

   Globalisti – je zelo zelo širok in nenatančen pojem. Za islamizacijo so krivi predvsem vsi sovražniki krščanstva in zahodne demokracije, takih pa je kar precej. Globalizacija ni ideologija, pač pa dejstvo, saj je svet že nekaj časa globalna vas – trgovati z vsem svetom nima nikakršne zveze z islamizmom.

 • tarantela

  Ojej, križarji so tu!

  • Lustrator

   Ojej?

  • Bald Eagle

   Bogu hvala!

 • sprehajalec

  Tole je zopet po moje podtaknjeno, ne poznam kristjana v moji okolici, ki bi šel narediti kaj takšnega, povečini so prestari in navajeni vsega hudega s strani komunističnih oblastnikov in njihovih naslednikov. Poleg tega so Lidlove trgovine pokrite s kamerami.

  Če mene vprašate je tole delo iste skupine, ki slika vulve na stolnici, pa Alahe na Šmarni gori. Pa posnetki obstajajo, pa se jih ne da ven.

  Tole je ena od nizu provokacij vesele združbice iz kroga umetnikov okoli Metelkove oziroma ultra levih skupin. Ne nasedajte.

  • Aron

   Ne gre za verne kristjane, gre za ‘kulturne kristjane’, ki nimajo veze z vero,

   • sprehajalec

    Najprej sem nate pomislil v zvezi s to mazaško akcijo. Samo komunistična gverila je dosedaj v Sloveniji uporabljala takšne taktike od OF naprej. Nobeni kristjani, ne kulturni ne verni jih niso.

    Pa tudi Titote na Sabotinu vzdržuje komunistična kontinuiteta skupaj z lovskim društvom.

   • steiermark

    Aronček, s tem komentarjem si pa presegel celo svojo pamet……

    • Aron

     Ah dej no, gre za par jeznoritih mulcev, ki večino časa previsijo na youtube, cerkve pa od znotraj že leta niso videli. Ne slepi se.

   • sodnikisozločinci

    Misliš na kulturnega kristjana Milana Kučana in njegovo izjavo, da je evangeličan?

  • Lustrator

   Ne razumem kaj bi s tem dosegli – mislim da se s kontra-akcijo odkrito ali prikrito strinja večina domoljubov in če bi bila akcija širše skoordinirala tudi sam ne bi imel moralnih zadržkov pred čem takim. Boga in krščanstvo je potrebno vrniti v slovensko družbo na vsak način, ki ne ogroža življenj ali svobode drugačemislečih.

   • sprehajalec

    Kristjane prikazati kot nestrpne in pokazati na možnost celo nekakšne krščanske gverile.

    Prikazati jih kot hude klerikalce in nazadnjake. Lidlovo akcijo odstranitve križa oni pozdravljajo, prikažejo pa kristjane kot tiste, ki so največji nazadnjaki. Pa so narisali inkvizicijski križ na Lidla.

    Zakaj je bil po celi Europi protest, ampak ravno na Rudniku je pa akcija? Ker se ne bojijo oblasti, ker pri nas je na oblasti Ultra levica. In se jim ne bo nič zgodilo. Drugje bi jih policija privila.

    Čisto osebno vprašanje; Bi ti šel tole delat, če veš, da kamera na Lidlu pokriva parkrišča in je varovanje?

    • Bald Eagle

     Zakaj pa ne, če bi bil zamaskiran.

    • Lustrator

     Še vedno zelo dvomim, da celo zagovedana jugoslovenska raja dojema to dejanje kot “nestrpno”. Na odstranitev križa iz embalaže me je namreč zgroženo opozorila sicer ortordeča znanka, ki ima Cerkev in kristjane kar pogosto v žnablih.

     Še odgovor na tvoje vprašanje: Bi. Iz dneva v dan bolj vidim to kot svojo osnovno dolžnost. Dovolj je bilo filozofiranja in teoretiziranja – svojo versko in državljansko zavest moramo pokazati tudi na področju, ki ga komiji edinega razumejo – na ulici.

     • sprehajalec

      Poglej, na protestih v preteklih letih proti islamizaciji se je zbralo nekaj deset Hervardov, proti Zvezdani Makarović, nekje 20 nasprotnikov. Kljub pozivom na družbenih omrežjih pa javni podpori.

      Na drugi strani je bilo vedno veliko nasprotnikov domoljubov. Zapomni si v Sloveniji s tradicijo totalitarizma in strahom v zvezi s tem, demonstrirajo in rišejo po fasadah le podporniki vladajočega režima oziroma sil kontinuitete in progresa v ozadju.

     • Lustrator

      Drži, a to še ne pomeni, da bo tako na vekov veke. Kot večni optimist, dopuščam možnost, da se tam za mizo pod Peco že nekaj dogaja.

     • sodnikisozločinci

      Takšne stvari se ne organizirajo na družbenih omrežjih, da bi bile uspešne. Za to potrebuješ organizacijo z jasnim programom in zavzetim članstvom, le v tem primeru lahko računaš na uspeh. Kako naj veš kdo dejansko stoji za protesti organiziranimi na spletu? Lahko gre za provokacijo nasprotne strani.

 • baubau

  Bravo.

 • dob

  >>javnost in potrošniki pa si zaslužijo, da je ta upodobljena tako, kot je v resnici – s križem na vrhu kupole! S tem ne bodo nikogar užalili niti razjezili.<<

  Nehajte s takimi! Islamisti so užaljeni, če kristjani dihajo, medtem ko si kristjani prizadevajo, da ne bi s križem na cerkvi koga užalili. Če kdo ne prenaša, da diham, potem naj si jebe mater!
  Kaj naj bom s takimi razumevajoč in sočuten, in naj omejim dihanje, da bo srečen?!

  • Antonius

   Trgovskim merjascem, ki se vdinjajo šerijatarskim preganjalcem krščanskih in neverujočih, bi kupci zelo hudo zasmodili zaslužkarski dobiček, če v Lidlu nehajo kupovati vse klobase, salame in ostale mesnine, ki so narejene na osnovi svinjine.
   Opozorilni bojkot bi Lidlovim vodstvenim “prascem” zagotovo dal misliti iz koga v krščanskem kulturnem okolju se delajo norca.
   Če muslimane moti krščanski križ, naj se poberejo v svoje muslimansko okolje, od koder so se natepli.

 • tarantela

  Ko smo že pri veri: po izjavi italijanskega novinarja hujšega škandala za Vatikan, kot je škandal v mariborski škofiji, v novejšem času ni bilo.
  P.s.:
  Proti mariborskemu nadškofu je bila te dni vložena obtožnica.

  • Duhec

   Če posilstva niso zločin, bo držalo…

   • tarantela

    No tudi tisto je škandal. Pa to, da je papež Frančišek sam obvestil italijansko policijo naj pregleda zadeve, saj je okoli 300 “svetih” mož, zaposlenih v vatikanski banki, pralo mafijski denar preko te banke. Prvič v zgodovini te banke, so zaposlili laike v tej banki!!!
    Samo prej to pove papež, kot bi izvedeli na tem portalu.

    • Duhec

     S papežem so skregani, ker beguncem umiva noge…

     • steiermark

      a jih je tito tudi tebi in drugim žrtvam njegovega posiljevanja in pedofilije?

     • stajerc5

      Verjetno ne more pozabiti tistih “lepih” trenutkov na Brionih, ko jih je sloser popeljal v komunisticni orgazem! Mislim, da je en stari dec, ker je enonogi “ljubil” sladke pionircke…

     • steiermark

      Seveda jih je, to so bili poslastica zanj, saj ob “uživanju” s pedri, ki so bili starejši, tako kot on, s svojimi “ministri” , se mu je zahotelo tudi otrok, mlajših od 9 let, ki so s to iniciacijo postali tudi, titovi pionirčki, česar še danes nemorejo pozabiti…..

     • Bald Eagle

      Saj tudi ti svojemu umivaš noge. Razlika med papežem in tabo pa je, da papež to počne prostovoljno, ti pa, ker moraš.

     • stajerc5

      Pozabil si omeniti, da On umiva se kaj drugega svojemu dragemu….

    • steiermark

     Kako zelo dobro si “obveščena ” o vatikanskih poslih, da nisi ti del njih – morda samo pedofilov in pedrov?

     • tarantela

      A maš Exodus TV? Je zanimivo!

   • steiermark

    Ti si že prijavila, morda skupaj s tarantelo, zločin, ki ga je nad vama zagrešil psihopatsko pedofilsko posiljevalski pederajzl tito? Ali pa to ni bil zloči oz. ker je vaš “presvetli pederast” to zagrešil, se ne šteje kot greh ampak za rdečkarsko odliko? Posledice imata kar za celo življenje, kot tudi ostali oškodovanci, ki imate še danes, poleg drugih motenj, tudi štokholmski sindrom!

  • steiermark

   Ste že poskrbeli za “branilca interesov oz. zagovornik” za tamalega kratkonogega spačka, ki ima svoje kremplje, globoko zasajene, v tej aferi? Nebo tako enostavno, kot si mislite, do sedaj ste ropali, nagovarjali k ropanju in potem, ko je zadeva prišla na dan, ko ste hoteli uničiti dokončno, slovensko Cerkev, se vam je pa ponesrečilo……

 • PLavi-mil

  Bravo, upreti se je treba islamizaciji, bravo še več takih akcij, da se pokaže tem lizunom, kaj si mislimo Evropejci, že zdaj nisem bil v Lidlu več kot 3x, zdaj me pa ne vidijo več tam.

 • sprehajalec

  Ne nasedajte, tole so naredili isti levičarji, kot vulvo na stolnici, pa alaha na kapelici na Šmarni gori. Pa Hoferja popacali nekaj mesecev nazaj. kamera jih je vse posnela, vendar se nič ne ve o njih. Če bi prišel župnik fasado mazat, bi bil halo do nebes po režimskih medijih.

  Po celi Europi je bilo zgražanje nad Lidlovo akcijo odstranitve križa, Ampak ravno na Rudniku se najdejo protestniki. Ker je kultura mazanja fasad tako globoka pri nas ali kaj?

  Provokacija, da bi zanjo obtožili kristjane.

 • Duhec

  SDSovci rabte svoje trgovine, svoje šole, svojo vojsko… ker ste ogroženi in z vsemi skregani.

  • tarantela

   Ja, še mal, pa bojo hotel imet rezervat.

   • Duhec

    Ja…. pa se bojo množil kt zajčki. Cajt bojo mel… JJ jim je tko reku, da morjo seksat…. in nič.

    • steiermark

     Tisti, ki je pa tebi naročil, da nesmeš seksat in se po zajče razmnoževat, je pa edini pameten, saj nas tako zaščiti pred nadaljnjo širitvijo oz razširjanjem “brezspolnikov”!

    • Bald Eagle

     Saj tudi ti živiš v hudem pomanjkanju sexa, sicer nebi bil v vsakem drugem tvojem komentarju omenjen sex.
     Tisti, ki veliko sexamo, tega ne obešamo na zvon. To počnete tisti, ki sexa močno stradate.

   • steiermark

    tarantela , zate in tebi podobne bo dovolj živalski vrt!

    • tarantela

     trot.

     • steiermark

      trot-l si ti in tisti, ki so te “sproducirali” in odvrgli , nam za “kazen”, v Sloveniji! Hudo smo kaznovani…..

     • tarantela

      Premal molite in še kadar žebrate, na kej pokvarjenga mislte, pol sm pa jest kle za kazen!

  • paradajz

   Kristjani bomo res kmalu svoje otroke vpisovali samo v katoliške vrtce in šole, očitno bomo potrebovali tudi vojsko – da bomo preživeli. Pa niti ni treba da si SDS-ovec, dovolj je da si kristjan in domoljub.

   • Duhec

    Ne vem kaj oz koga čakate…

    • steiermark

     Čakamo trenutek, ko bomo odrešeni psihopatov rdečega kova in kameltreiberjev!

   • tarantela

    Ti, ki si kristjan, a mi lahko pojasniš tole:
    Devica Marija, naj bi spočela od sv. duha in rodila Jezusa.
    Ampak tudi sv. Ana je spočela s pomočjo sv, duha in rodila Marijo-mater Jezusa. Kako je zdej s tem. A sta obe zanosili s pomočjo različnih sv. duhov, torej sta sv, duha dva. Če pa to ni možno potem je Marija zanosila Jezusa s svojim očetom sv. duhom, ki je naredil Marijo sv. Ani.

    • janez zorman

     Ti mi raje razloži kako sta dva pedra oz. dve lezbijki starša; mož in žena. Iz katerega duha spočneta otroka !?

     • tarantela

      To ni odgovor.! Torej pa Ti povej, kako je s to brezmadežnim spočetjem matere in hčere. V homoseksualne pare nihče ne vtika nobenih svetosti in brezmadežnih spočetij. Jaz pa bi rada na konkretno vprašanje čisto konkreten odgovor, ki ga niste sposobni dati!!!

     • Bald Eagle

      Z močno vero, kjer ne obstaja niti kanček dvoma, je vse mogoče. Na lastne oči sem v Indiji videl človeka, ki je bil v tako globoki meditaciji, da je lebdel. Tudi Jezus je imel tako močno vero vase in v Boga, da je lahko delal “čudeže”. Čudeže sem dal namerno pod narekovaj, ker so čudeži privilegij primitivcev.

     • tarantela

      Odgovori na moje vprašanje! Je bil torej storjen incest, če je Marija spočela s svojim očetom, to je s sv. duhom!!!

     • steiermark

      debilno nakladanje jugordečega psihopata, ki tako, kot so v jugovini, pod titom učili on škodljivosti krščanske vere – sami so pa bili rdeči psihopati in so vabili, proti nagradi, ljudi, da se vpišejo v njihovo vero – partijo, ki je klala in posiljevala (isto kot kameltreiberji,, danes)…… Tvoji ignoranci navlkljub, te moram spomniti, da sv. Ana ni spočela od sv. duha, ampak od svojega moža, kar je bilo sporočeno tudi Mariji…….

     • tarantela

      Jok!!! V cerkvi pridigajo, da je tudi Ana spočela Marijo od sv. duha!!!
      To sem slišala celo na radiu Ognjišče pred par dnevi!!!

     • steiermark

      Da te daje slovenščina in razumevanje slovenskega jezika….. posledica tega je, da ne ločiš, dejstva, da je bil nekdo spočet preko sv. duha, drugi pa samo brez izvirnega greha. Tisti, ki je bil spočet od sv. duha, Jezus, je božji sin, Marija je pa bila spočeta brez izvirnega greha….. tepka, svoj “srbsko turški ” jok, pa si vtakni v turško r…..t!

     • tarantela

      Slišala sem (na radiu Ognjišče) takole:
      Tudi sv. Ana je brezmadežno spočela od sv. duha, bil je to drugi sv. duh. Torej sta dva sv. duha. Najbrž se je pa razlagalcu zalomilo. Sploh pa je včasih sem in tja slišati kakšno kontradiktornost. Kleriki so prepričana, da verniki itak površno poslušajo ali pa napol spijo.
      Slišala sem pa nekega drugega duhovnika, ki je sam priznal, da je cerkev 300 let v zaostanku z razvojem. Torej bo treba s časom naprej. Papež pa je celo dejal, da so duhovniki premalo izobraženi. Iz tega sklepam, da spadaš mednje, saj mi ne znaš odgovoriti na povsem enostavno vprašanje.

     • steiermark

      Glej, revše, če je “cerkev ” (katera pa, vaša, pravoslavna?) 300 let v zaostanku z razvojem, potem te moram spomniti, da je ravno cerkev “zagrešila” celoten razvoj in napredek, ko je razsvetljevala ljudi in nacije! Tvoje razlage o “zaostalosti cerkve” pa veljajo za vas, pravoslavce in muslimane, z vašimi duhovniki vred, ki še dalj od umivanja tazadnje, z vodo iz flaše, s katero ti potem pripravijo hrano, še niste prišli! Daj, burek turški, nehaj smetiti…… Če enostavno nemoreš, potem pa si priskrbi dobre pomirjevalne tablete, ker je takšna znerviranost, kot jo ti prikazuješ s svojimi komentarji, lahko usodna za takšne kot si ti…… nisi v nevarnosti da te zadene možganska ali srčna kap, pač pa lahko umreš od vakuma!

     • FRANC3

      +++++++++++++++++++++++++++

    • FRANC3

     —————————-

    • Olga

     Komunajzli so tudi obljubili raj na zemlji, imamo pa pekel! Poglejte Severno Korejo, Venezuelo, Kubo…. Ni da ni! Mi svoje vere ne vsiljujejo nikomur, v pa celo z goljufijo vsiljujte komunizem!

     • tarantela

      Odgovori na vprašanje, če znaš !!!

     • fmg9

      Večina nas zna teološko diskutirati na primerni ravni. Problem je v tem, da je težko to razložiti človeku na tvoji stopnji duhovnega razvoja.
      Za to pa bo najbolje, da se vpišeš na katehumenat, pa tam vprašaš, ker pač znajo razlagat 5 letnim otrokom.

     • tarantela

      Še vedno mi nisi odgovoril na povsem enostavno vprašanje. Glede na to, da si na višji stopnji duhovnega razvoja, bi upravičeno pričakujem, da znaš to razložiti.
      Torej vljudno prosim za razlago omenjene zadeve, ker si je ne znam razložiti in s tem primerno širiš evangelij med neuke in nepoučene, kot sem jaz. Moder človek zna zadevo pojasniti tudi najbolj neukemu, če je zares moder.
      P.s.: petleten otrok je zadovoljen z vsakim odgovorom, ker pa nimam pet let, prosim za temeljitejšo razlago. Upam, da si tako moder in tozadevno razgledan in mi boš odgovoril vljudno, kot se šika.

     • fmg9

      Moder človek ne meče biserov svinjam (kot je dejal Jezus, ko so imeli te debate z apostoli in učenci), ampak te bo napotil na najbolj ustrezni naslov.

     • tarantela

      Vidim, da ne znaš in ne moreš odgovoriti. Povsem razumem, Tako je, če je pravljica slabo izmišljena.

     • fmg9

      Znam, ampak ne mečem biserov svinjam.

     • tarantela

      Ha-ha, Tvoj odgovor je cucek na repu prinesel.

    • matjazr7

     Lahko da je kdo rekel na Radio Ognjišče kakšno podobno bedarijo, ampak Sv. Pismo Sv. Ane sploh ne omenja. Omenjena je v nekaterih spisih in protoevangelijih. Pa ne govorijo o tem da je Ana zanosila s Sv. Duhom, temveč samo da se je njej in njenemu možu prikazal angel in napovedal rojstvo Marije (zanosila je šele po 20 letih zakona in se zato smatra rojstvo Marije kot čudež).
     Si zadovoljna z odgovorom?

     • steiermark

      “tarantela” – nečuješ dobro…….. Pojdi si po slušni aparat (čeprav dvomim, da ti bo pomagal, do boljšega razumevanja….)

   • Olga

    ++++++++++++

  • Bald Eagle

   Kaj zopet vpiješ neumnosti!? Kadar ni nobene akcije, vedno nekaj cviliš, ko se akcija zgodi, ti tudi ni prav in se pritožuješ. Ti si tako zmedena baba, da sploh ne veš, kaj hočeš v življenju in nimaš nobenega cilja. Obnašaš se kot kura v temi.

   • sprehajalec

    Doma descu ne upa cviliti, pa Tašči, pa potem tukaj nam cvili….

    • Bald Eagle

     Seveda ne, ker bi taki tečnobi še tako strpen dedc, prisolil kako krepko okoli kepe.

     • sprehajalec

      Domača lekcija je očitno zalegla, nam pa potem teži….

     • Bald Eagle

      Ker je doma tiho, si mora ubogo ženšče vendarle nekje dat duška.

   • steiermark

    Ali si prepričan, da je “baba”, bolj izgleda, kot da bi pripadala qveerseksualcem, ki si vsakih pet minut menjajo pripadnost spolu….

  • FRANC3

   ———————————–

  • Olga

   Komunisti ste imeli in verjetno še imate, od “osvoboditve”, svoje ilegalne trgovine! Celo dan na meji, ko ni bilo carine!

 • Franjo Trojner

  Mene nalepljen križ na fasado Lidla ne moti, zelo sem vesel njihove široke ponudbe izdelkov za okrasitev doma in BOŽIČNEGA DREVESCA ZA BOŽIČ, kakor tudi vseh mesnih izdelkov, ki jih KRISTJANI KUPUJEMO PRED VELIKO NOČJO. Če v Lidlu KRISTJANI nismo več dobrodošli bom pa kupoval drugod. Resnici na ljubo je očitna je razlika, če na fasado nalepiš križ, ki je simbol ljubezni in miru ali kot ste levičarski ekstremisti v Ljubljani na Zaloški cesti na poslovni stavbi enega izmed diskontnih trgovcev napisali “Kristjani – klali smo vas 1945 – klali vas bomo 2013”. Tu se vidi vaša izprijenost, zloba in vsa dvoličnost in predvsem popolna odsotnost vseh manir, vse etike in vse morale.

  • FRANC3

   Čestitke Franjo za napisano. Na žalost Tomićka & Co tega ne bodo razumeli. Oni imajo v možgane vgraviran srp in kladivo (srp za rezanje glav kot islamisti, kladivo pa za razbijanje spomenikov kot ISIS).

   • Franjo Trojner

    Res je kar si zapisal FRANC3!

 • Morala

  To so kopirali po Čehih,… vprašanje je, kdo je to storil…..spet bodo okrivili desnico…Haha, na sporno upodobitev so postali pozorni šele po objavi na družbenem omrežju…tega ne verjamem…zaradi pritiskov strank so postali pozorni…

 • mona lisa

  Popolno podrejanje islamu. BOLNO. Verski simboli so del kulture in nikogar ne žalijo. Komur pa ni prav pa naj tega ne je, oziroma naj se spakira v islamske države. Noben jih ni klical v Evropo. Naša kultura in navade so take in naj se jim podredijo drugače pa adijo.

  • FRANC3

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • RATATA

  Pol šihta je mim zato prekinjam molk in zavpijem NE SE ZAJEBAVLAT!!
  Nimam ažuriranih podatkov, pa bi koga prosil, ki ve, ali blagajničarke v Lidlu še vedno posebno označujejo v tistih dneh, ko imajo menstrualni ciklus, da pridobijo exkluzivno pravico, ko lahko gredo na wc polkrat več kot ostali?
  Jebaltehallalllidlu3pmpikakom

  • beno

   sej boš še isovce priklical. ne ga srat.

   • RATATA

    Bomo vidl u pondelk 11.

 • Franjo Trojner

  Zdaj se je še Tomička na konferenci
  spravila na KRISTJANE, motijo jo maše za državo in prisotnost predsednika države in vlade ter vidnih politikov na njih. Tomička morda res ne ve, DA JE SLOVENSKI ROD SKOZI ZGODOVINO VEDNO TRDNO NASLONJEN NA CERKEV NAS KRISTIJANOV IN JE TUDI PO NJENI ZASLUGI DO DANES OBSTAL. V zibelko nam je Slovencem položena ljubezen do MATERE, NAŠE CERKVE IN DOMOVINE in tega ena Tomička in par njenih agresivnih boljševističnih tovarišev ne more spremeniti, tudi z še tako agresivno retoriko ali ilegalnimi dejanji.
  Slovenec sem! Slovenec sem!
  Tako je mati d’jala,
  Ko me je dete pestovala,
  ko me je dete pestovala.

  Zatorej dobro vem:
  Slovenec sem! Slovenec sem!
  Zatorej dobro vem:
  Slovenec sem! Slovenec sem!
  Zatorej dobro vem:
  Slovenec sem! Slovenec sem!

  Slovenec sem! Slovenec sem!
  Od zibeli do groba
  Ne gane moja se zvestoba,
  ne gane moja se zvestoba!

  S ponosom reči smem:
  Slovenec sem, slovenec sem!
  S ponosom reči smem:
  Slovenec sem, slovenec sem!
  S ponosom reči smem:
  Slovenec sem, slovenec sem!

  • FRANC3

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • steiermark

   seveda srbsko kobilo moti dejstvo, da niti v 20 . letih, prejšnjega stoletja, potem ko so nas zasužnjili, srbi niso uspeli odpraviti RKC in je podrediti svojim, srbski pravoslavni cerkvi! Ona je ena izmed tistih, ki vedno in povsod vidi vse po srbsko, ter se nemore načuditi, kako to, da Slovenija in Slovenci, ki z njimi nimamo kaj za opraviti, ne razumemo njenega srbovanja in komunajzerovanja……. Izgleda, da ji to tako “zakuri”, da se mora občasno “hladiti – luftati”, tudi v javnosti, z razkrečenimi nogami – da se ji možgančki malo ohladijo….

 • Olga

  Če akcija ne bo obrodila sadov, je treba Lidl ignorirati in kupovati tam, kjer nas spostujejo!
  Barbarska halal prehrana zame ni sprejemljiva zaradi mučenja živali! S tem muslimani o sebi povedo veliko!

 • Miha

  Adijo , Lidl!
  Pa mogoče nasvidenje, ampak samo po realizaciji gesla: kdor hoče na Dunaj, mora pustiti trebuh zunaj!
  To pomeni, da se na tem prostoru nudijo izdelki za avtohtono civilizacijo in kulturo, prišleki se bodo morali integrirati. Pa ne samo pri steklenici piva ali “kratkemu” (kar že veliko prakticirajo), temveč tudi pri osnovnih navadah. To je tisti manjkajoči trebuh zunaj!
  Skratka nasvidenje, ko bodo izdelki v naših trgovinah brez vseh islamskih oznak,…

 • Bald Eagle

  Ker živimo v katoliški deželi, bi se spodobilo, da bi bili križi postavljeni že na vsakem našem mejnem prehodu, da bodo tisti, ki vstopajo v našo deželo informirani, da vstopajo v katoliško deželo. Komu to nebi pasalo, bi se lahko že na meji obrnil in odšel drugam. Kdor pa bi vseeno vstopil, bi mu moralo biti jasno, kakšno kulturo gojimo Katoliki in se temu prilagodit.

  • Osti jarej

   …bumbar

   • Bald Eagle

    Samo čakal sem, kateri demon bo prvi zacvilil. In dočakal.

    • beno

     pa je bila bumbarica – bučelica…..he, he

   • xtc

    Dokazuješ ,da si debil-Slovenec je bil vedno krščan-nikoli musliman,očitno mešaš narod z državljanstvom.

    • francelj3

     Slovenec je bil vedno kristjan. Kršćani so bili dol na balkanu, kolikor jih niso ljubeznivo spreobrnili v islam.

    • Osti jarej

     …ateistka…z razlogom….ako bi bil bog,bi vatikan zravnal z zemljo…že davno tega

     • Bald Eagle

      Bog gradi in ne ruši. Bog je ljubezen in ne sovraštvo.
      Bog je dal človeku svobodno voljo izbire in mu s tem tudi naložil veliko odgovornost.
      Ustvaril pa je zakon setve in žetve, vzroka in posledice.

     • traktor

      Tudi ateisti imate očitno svojega Boga. Imenuje se denar.Pičkaroši.

   • beno

    bumbarica – bučelica…..

 • indijanka

  Vse Lidlove trgovina bi morali prekriti križi in zastave. Domovinske zastave. V poduk globalistu, ki podpira presežno preseljevanje islamistov v Evropo in računa na to, da nekoč postanejo paradni konj njegovega zaslužka. Presežna migracija ni problem omejen na katolike. Presežna migracija je problem vseh Evropejcev.

 • domovina mili dom

  Na meji jih pričaka duhovnik z blagoslovljeno vodo. Nad njim pa velik napis. Z blagoslovom postajate kristjani.

  • Bald Eagle

   Dobra ideja. Demoni se namreč zelo bojijo blagoslovljene vode in križa.

  • sprehajalec

   Tako so naredili Španci nekoč, po rekonkvisti. Nad Sefardi in mavri, ki so se pokristjanili. Da pa so spremljali, če se omenjeni resnično držijo nove vere in ne prakticirajo stare, pa so potem ustanovili dežurno službo za opazovanje in obveščanje. Rekli so ji inkvizicija.

   • domovina mili dom

    Ni jim sile. Se lahko obrnejo nazaj v muslimanske države, če jim krščansko- ateistični zrak ne paše.

 • tasilo

  Rovtarji drugega predloga kot IZ sploh več ne poznate. Malo premisliti je pa že tudi preveč, anede?

  (X) umaknila krščanske križe IZ najbolj znane grške cerkvice
  (X) V Lidlu so križ izbrisali IZ krščanske cerkve
  Križ je bi NA cerkvici, ne V cervici. Torej:
  (>) umaknila križe Z najbolj znane grške cerkvice
  (>) V Lidlu so križ izbrisali S krščanske cerkve

  (X) Kot je razvidno IZ fotografij
  Stvari so NA fotografiji, ne V fotografiji. Torej:
  (>) Kot je razvidno S fotografij

  (X) Lidl je IZ embalaže izdelkov, na katerih so bili prvotno naslikani križi, te izbrisal
  Križi so bili NA embalaži, ne V embalaži (ovoj, ovojnina). Torej:
  (>) Lidl je Z ovoja/ovojnine izdelkov, na katerih so bili prvotno naslikani križi, te izbrisal

  LP, Hanibal Lector
  PS: A sem zoprn, anede? Za take reči bom vedno! Težava namreč ni več le v jezikovnem neznanju, težava je že v topoumnosti.

  • domovina mili dom

   Najdi si potem svoje inteligentne, nivojsko enake.

   • tasilo

    Tam, kjer po stari šegi še drekajo,

    kjer ne zmajejo dost’, al nič jezika,

    Kaže, da tvojega jezika nič ne more užaliti? Kaj pa inteligenco? Aja, saj res.

    • domovina mili dom

     Ljudem je pametno svetoval, a kaj, ko ni bil iz njihove stranke.

   • rubec

    Bog nam živi tasila. Bog nam živi tasilota. V obeh primerih tega modela skrbi za naš slovenski jezik. Je to narobe?

    • Mojca pokraculja

     To vidš, tasila in tasilota, tko je prou. Da se nau kdo neumnga delu. Matr se ti hitr učiš !

    • domovina mili dom

     Ni narobe, da ga skrbi za slovenski jezik. Naj bo glasen takrat, ko se potujčeni “slovenski” grafiti ,rog aktivistov, na javnih prostorih razpenjajo.

  • sodnikisozločinci

   Takšne napake so znamenje polpismenosti, žal Nova24 ni edina.

 • xtc

  No ,če je tako naj potem Lidl naredi drugače,če mu je toliko do muslimanov pač naj naredi še Halal Lidle,pa naj tja zahajajo,če jih v normalnih kaj moti ,zagotovo pa v onih “naprednih” Lidlih zagotovo neboste videli veliko nemuslimanskih obiskovalcev.Pa za uniforme trgovk naj predpišejo še nikabe in burke na hrbtu pa napis Lidl. bright Ihe Zukunft.

  • domovina mili dom

   Oni so prišli k nam. Oni se naj prilagodijo. To je moje mnenje.

   • xtc

    Očitno si trde glave-Oni se ne porilagajajo.
    Če bi se bi najprej izginila moteča garderoba in sčasoma še vedenje,tako pa le stopnjuje.Oni se prilagodijo le pod posebnimi pogoji.

   • Terminator

    Se strinjam in sem ateist.

    • xtc

     Ki neomajno veruje v komunizem in socializem.

 • Lustrator

  Glede na to, da Slovenije in Slovencev ne bi bilo več niti kot naroda, kaj šele države, če ne bi prevzeli krščanstva, bi lahko imeli križe še marsikje drugje, kot le ob enkratni akciji na fasadi Lidla. Na svoji zastavi ima navsezadnje križ skoraj 1/3 evropskih držav in marsikatera od njih (npr. skandinavci) ima s krščanstvom precej krajšo tradicijo od nas Slovencev, pa se ne spomnim, da bi imeli ob izbiri državnega grba in poskusih njegove zamenjave kakršnokoli debato v tej smeri…

  • Bald Eagle

   Jaz imam namreč v svoji hiši v vseh prostorih križ z Jezusom. Tudi v avtomobilu. Tega ne uporabljam samo iz tradicionalnih razlogov, temveč tudi kot zaščito pred zlom. Božji Sin je čista svetloba in brezpogojna ljubezen, zato predstavlja močno zaščito pred vsakršnim zlom.

 • francelj3

  Ni šanse, da bi kdaj stopil v trgovino, ki (1) realnosti ne prikazuje take, kot je, ampak z brisanjem križev tako, kakršno hoče, in to (2) mohamedansko. Kar mohamedanci naj kupujejo pri njih.

 • Ranko Burhami

  BOJKOT LIDL! VSI SLOVENCI SMO KRSCANI IN VERJAMEMO V BOGA!

  • Bald Eagle

   Hmm…, nekako čudno ime in priimek imaš, da bi bil Katolik in Slovenec. Se ti ne zdi?

   • garfi

    izgleda provokator

   • Olga

    Nič hudega! Geslo je v redu! Verjetno je mislil, da smo vsi Slovenci krščeni, kar je tudi res! Celo komunisti so nosili otroke h krstu!

  • Primosio

   No ja, sem čistokrven Slovenec, več rodov nazaj, pa nisem krščan…

   • Bald Eagle

    Potem si komunist, ali njihov potomec.

   • janez cepec

    a veš koko pravjo, VOSU k u Lipci pride na svet še ni LIPICANC

   • Ranko Burhami

    TI BOS SEL V PEKEL TAKO KOT TVOJI KOMUNISTICNI PREDNIKI!

    • tarantela

     Je reku eden;
     ” Sej bi šu rad u nebesa, podnebje je tam kr u redu, ampak! Družba je pa tam tako zanič, de grem rajš u peku”.

   • francelj3

    Očitno čistokrven južnjakar (najbrž več rokov nazaj). Slovenci, čistokrvni ali ne, vedo, da se reče kristjan (ne pa krščan).

    • Primosio

     Haha, pogojuješ Slovenstvo s poznavanjem pravljic za majhne otroke….

     • francelj3

      Ne, bebec južnjakarski, s poznavanjem slovenskega jezika in slovnice.

     • Primosio

      Da ne boš ti slučajno odgovarjal za tele žalitve

  • fmg9

   Slovensko se pravilno reče kristjani, ne “krščani”.

   • janez cepec

    sej videš, de je en na pou civiliziran Mujo

 • karpelec

  Vse sorte smo že doživeli in še kaj vse bomo, ampak ne rabi pa biti butasto, da mu ni para.

  • Bald Eagle

   Kaj pa naj bi bilo po tvoje tako butasto, da mu ni para?

 • Olga

  To je Evropa! Našo kulturo je treba braniti!
  Kar kupite si svinjino v muslimanskem svetu in si privoščite obrok, pa ga še poplaknite s pivom ali pa kakšnim kozarčkom vina!

  • Aron

   Zakaj bi pameten človek sploh jedel svinjino? Bolj škodljivega mesa ni.

   • tarantela

    Dokazano, tudi zdravniki ga ne priporočajo, saj povzroča visok krvni tlak.

    • sprehajalec

     Tudi sprostitev, ko nalomiš svojo doma je priporočljiva s strani zdravnikov, saj sprošča….

     • tarantela

      Izvoli, Tvoja glava, Tvoj svet. Sam pol ne jokat, da te je tista, katero si poskušal nabutat, spodila.

     • sprehajalec

      Po tistem kar zagovarjaš, me pod razno ne sme spoditi, kvečjemu obratno….

    • Olga

     Zanimivo, alkohola ne omenjate….ta pa cirozo povzroča in rak grla…..

     • janez cepec

      pojma nimaš, 40 let pijem, pa nimam ne enga, ne druzga

     • tarantela

      To sem pa pozabila, sploh ne pijem alkohola. Se opravičujem!

   • janez cepec

    teb orng škodje, se ti fajn pozna

   • sprehajalec

    Zakaj pa pameten človek ne bi svoje nabutal doma, pa si pripeljal še tri zraven, če mu finance le to omogočajo?

    • tarantela

     Ti jo kar nabutaj in jej svinjino in delaj, kar hočeš, ampak dovoli tudi drugim da jejo ali ne jejo, kar hočejo.

     • sprehajalec

      Po Koranu jo lahko nabutaš, pa svinjino ne smeš jesti. V nasprotju si sama s seboj, svinjine ne, pa tudi nabutati ne. To ne gre skupaj…

   • Franjo Trojner

    Ti jo še kako slastno goltaš vsepovsod tam kjer je zastonj!

   • rb es

    MENI musliman reku v tujini tudi mi bi jedli svinjsko meso sam nam MUHAMED NI POVEDU A SE NA LEVI AL DESNI prašič drgnu ob džamijo,če bi vedeli se bi te strani držali…..

   • rb es

    Ja tud svinsko mast nam vsi stručkoti pisali da je najhujšie zlo…..danes vsi govorijo da svinska mast najbol zdrava…… moj oče bil operiran za raka…ko vprašal kaj lahko je 100 stvari ne sme….kraški pršut pa lahko……ne zagovarjam svinje teh v SLO-preveč….zagovarjam PRAŠIČE

 • tarantela

  Koliko je res kristjanov, bi se dalo ugotoviti, če bi uvedli davek, kot je to v Nemčiji. Moja sorodnica se je razjezila in rekla, naj jo izbrišejo, saj je itak bila krščena, ko je bila detece in sedaj ne bo plačevala za nekaj, česar ne potrebuje in v kar ne verjame.

  • janez cepec

   taprava Kristjana sta papež pa Janša, obema se gre za ovce, pa ablast, s tem, de je JJ mau već blefer, ovc ma pa usen mau menj

   • tarantela

    Za papeža Frančiška bi verjela, je prišel iz okolja, kjer je videl in doživljal veliko revščine.

    • janez cepec

     sej je JJ tud revež, ke u glavo

    • steiermark

     ja, sicer pa pri revščini moramo razlikovati duhovno in duševno revščino in materialno. Pri nas, žal. z širjenjem in razmnoževanjem duševnih revežev, dobro skrbijo za duhovno in duševno revščino, komunajzli, razmnožujejo se s takšno hitrostjo, kot podgane ali zajci (slednji se parijo z podganami)….Komunizem nas je pač “obogatil” z duševnimi in duhonimi reveži, ki jih je umetno podtaknil v Slovenijo in kateri so, žal, okužili večji del prebivalstva…..Ti si pač samo ena žrtev te okužbe!

  • Olga

   Potem tudi ugotovimo, koliko nas gleda Hanzi, plačujemo pa vsi!

  • steiermark

   a pri nas plačuje davek, za cerkev?

   • tarantela

    Ne, v Nemčiji ga trgajo od plače. Če bi pri nas to naredili, bi se pokazalo, koliko je vernikov v resnici, zato cerkev tega ne zahteva.

    • steiermark

     jugokomunajzarji in polupismeni podtaknjenci, ne ločite od “prisilnega plačevanja” nečesar, kot npr. cerkvenega, se lahko rešiš, z izpisom iz registra pripadnikov RKC! Seveda vi, polupismeni niste usposobljeni za takšne “podvige”, raje serjete po drugih in jokcate, kako vas ropajo in prisiljujejo v to “nepravično dejanje”! Sicer pa, tvoja “sorodnica”, dvomim, da je pripadnica RKC, kvečjemu srbske pravoslavne cerkve! Pa tudi zanjo, ki ni toliko razgledana, da bi vedela, kaj ji je za storiti, da se tega “bremena” reši, velja isto, kot za vse ostale, ki so se ob prihodu v tujino, izrekli za pripadnike vere! Ste pa res navadni revčki in tupeži in glupeži, da mislite, da vam bomo normalni in avtohtoni v Sloveniji, nasedali na takšne vaše nebuloze!

     • tarantela

      Moja sorodnica je Slovenka, malo celo nemške krvi; ja in dala se je izpisati iz cerkve, drugače bi ji še trgali od plače za cerkev.

     • Prvič to slišim.

  • Lustrator

   Ni problema, z vseljem ga plačam – seveda natanko tisti del, ki mi ga sedaj proti moji volji pokrade država in njen ogromen aparat od katerega nimam ničesar, celo škodo! Uvede naj se tudi davek na nacionalni interes (po domače. davek na neumnost), ki naj ga plačujejo le tisti, ki vanj zares verjamejo, namesto da se z njim posiljuje generacijo na generacijo dokler se ne zgodi dokončni bankrot.

   • tarantela

    Glede na število enih ali drugih, se mi zdi, da boste na zgubi.

    • sprehajalec

     Ko se bliža zadnja ura, jih veliko rata gorečih kristjanov….

     • tarantela

      Prej so pa lumpi, včasih največji, ravni tisti, ki se ves čas deklarirajo za goreče kristjane.

     • sprehajalec

      Naštej vsaj enega. Pa pusti Hernanda Corteza. Od njega sem.

    • Lustrator

     Glede na to kako “transparentno” dela rdeča država z davkoplačevalskim denarjem in koliko milijard LETNO izgine iz proračuna bodisi v žepe “anonimnih prejemnikov” ali popolnoma nepotrebne projekte/plače, dvomim, da vesoljna Cerkev letno ustvari tak minus, zato me to prav nič ne srkbi. Vatikana ni bilo treba v 2000 letih še nikoli dokapitalizirati, ta država pa razpade na prafaktorje že, če bi se samo demokratični del odločil eno leto ne plačati davkov za napajanje rdeče prašičereje.

     • tarantela

      Vatikanu ves čas doteka denar iz žepov revežev.
      Je pa narobe to, da je v vatikanski banki 300 duhovnikov pralo mafijski denar. To je sam papež Frančišek povedal!!!

     • Lustrator

      “Vatikanu ves čas doteka denar iz žepov revežev.”
      Kako prosim?? Še ena popolnoma na glavo obrnjena izjava – namenoma lažeš ali že vse življenje živiš v hudi zmoti? RKC je daleč največja in najbolj aktivna huimanitarna organizacija na svetu in že če bi zgolj zaprla pipice in ustavila na stotisoče dobrotnikov, ki posvečajo svoja življenja za pomoč najbolj ogroženim, dobiš na svetu takšno humanitarno bombo, da je svetovna vojna neizbežna. To so dejstva, medtem ko so nekatere Frančiškove izjave, no ja… naj ostane pri treh pikah.

     • tarantela

      Cerkev je največ premoženja dobila na račun “odpustkov za grehe”. Ampak za to je morala prej temeljito nategnit verne ovčice.

     • janez cepec

      za tega del je M. Luter plakat na vrata cerkve nabu, poj so šli pa narazn

     • Lustrator

      Ta je skoraj tako lovska kot tista o inkviziciji in milijonih žrtev, ki da jih je posejala po Evropi. V vsakem primeru pa je šlo še vedno za prostovoljni dar in to je tisto česar komiji ne morete in ne morete požreti – zelo stežka namreč najdete kretena, kaj šele pridnega delovnega kmeta, ki si je vse premoženje prislužil z lastnimi žulji, da vam bo daroval en sam cent, če ga od njega ne izsilite s puško. Tudi danes kristjani radi darujemo v pušico in rade volje bi dali še več, če nas pred tem ne bi država okradla prav na vsakem koraku.

     • Olga

      Kdo je bolj “nategnil verne ovčice” kot komunisti?

     • janez cepec

      Vatikana ni blo treba dokapitalizirat, kva pa Mariborsko nadškofijo. molte Boga, de čim več stareh mamc pobere, pa de vam še prej grunte prepišejo, tko namreč se je u preteklost delal, od tod vam grunti pa gmajne na Pokluk, poj boste pa mrbit pufe vrnil

     • Lustrator

      Za razliko od vas komunistov, je Cerkev svoje premoženje pridobila na PROSTOVOLJNI ravni, komunisti pa na ta način ne zberete niti enega samega evra, zato ste prav povsod na svetu na oblast prišli preko krvave revolucije. kar pa se tiče mariborske nadškofije – ugotovljena ni bila nobena goljufija oziroma okoriščenje za razliko od državnega aparata, ki svoje režimske piškotkarje redno okorišča iz daavkoplačevalskega denarja. In tam ne govorimo o milijonih, ampak milijardah.

     • janez cepec

      ja, ja, prostovolno, za “posledn olje- maziljenje” od tik pred smrtjo dementnih neukih starčkov, to vam laufa, k se pa u prekupčevanje z delnicam, tud od neukih kmetou, spravte, se vam pp zalom, pa pravte, z Božjo pomočjo bo že šlo, nekak, če ne pa ne.

     • Lustrator

      Še enkrat ti bom napisal, kar sem taranteli zgoraj: ” Vatikana ni bilo treba v 2000 letih še nikoli dokapitalizirati, ta
      država pa razpade na prafaktorje že, če bi se samo demokratični del
      odločil eno leto ne plačati davkov za napajanje rdeče prašičereje.”

      Na svetu je še ni bilo organizacije, ki bi bila sposobna toliko časa uspešno pregospodariti s svojim imetjem in zadnji na vsem svetu, ki boste lahko sodili glede sposobnosti gospodarjenja, ste prav komunisti, ki vam doslej ni uspelo uspešno voditi niti enega samega podjetja na vsem širnem planetu (govorim seveda v razmerah tržnega gospodarstva). Hkrati ste tudi zadnji, ki bi se lahko norca delali iz “neukih kmetov”, ki prav tako poznajo gospodarske zakonitosti bolje od vseh rdečih ekonomistov tega sveta skupaj. Kmet, ki namreč ne zna gospodariti, ni kmet, tako kot je ekonomist, ki ne obvlada ekonomije lahko edino še komunist.

  • Franjo Trojner

   Koliko bi bilo ateistov, če bi uvedli davek na praznoglavce? Koliko vas bi živelo v na koruzi, če bi uvedli davek za samske?

   • tarantela

    Ves čas pišem o krščanstvu.

    • Franjo Trojner

     Ti pa o tem res nimaš pojma, v nedeljo idi k spovedi, da ti župnik, da odvezo pol se pa vrni za šporhed kamor tudi sodiš. Ha, ha ti pajčevina bi sodila o krščanstvu, še sam Albert ga nikoli z ničemer omaleževal ali zanikal, ti revše boljševistično si pa v tem našla svoje poslanstvo.

     • tarantela

      Ne hodim v cerkev, k spovedi naj hodijo duhovniški pedofili, najbrž še sami ne verjamejo v boga, sicer ne bi počeli vseh teh lumparij okoli denarja in najhuje- uničevanje ubogih dečkov. Tudi 4-letnih!!!

     • tarantela

      Ja in Frančišek je rekel, da je boljši nevernik, kot slab kristjan!

 • janez cepec

  ma pr Lidlu so fukneni, če mislejpo, de bojo s tem prodajo povečal. uka jo večajo z pirom komunajzar, veliki vodja in dobri pastir jo potihem priporoča svoji maloštevilni čredi. če bi biu mau nestrpn, tko kot so desnakarji, pa bi djau, de je križ glih tak ket rdeča zvezda, glih tko so pod kršćanskim križem in za križ pobijal silne množice nevernikov, pa ne mislem, de bi ga blo treba prepovedat

 • hle

  Zanimivo ko silijo v Evropo kjer lahko vidiš križ na vsakem koraku jih ta nič ne moti ko pa ima papirje za bivanje tukaj pa ne more živeti ker ga le ti tako plašijo kaj bo naslednje ali jih bomo umikali iz cerkva kapelic naših hiš nad tem naj se zamislijo tisti ki jih danes umikajo iz slik

 • tarantela

  Ma kakšni demokrati ste!? Vsak ima pravico jesti, kar mu je všeč (eni niti kruha nimajo), lahko živi kakor hoče, seksa, kakor hoče, je oženjen ali ne. Živi in pusti živeti!

  • sprehajalec

   Ne more živeti kakor hoče. Ker cele četrti ratajo kot on hoče. Kot v Franciji….

  • matjazr7

   No ja, to da seksajo, kakor hočejo, to svobodo si prišleki malce po svoje razlagajo. Kaj pa če ženska noče? To zate ni problem, važno je, da oni seksajo kakor hočejo?

   • tarantela

    Veš kaj!? Ženska mora biti pokorna možu!

    • janez cepec

     dej ti to men na pismeno, de ji pokažem

     • tarantela

      To poiš u Bibliji, je nek napisan.

     • janez cepec

      mam sam uno s slikcam

     • tarantela

      Aja, bom pogledala. Včasih me zanima, kaj pišejo in pridigajo samo zato, da se prepričam v svoj prav, da jim ne verjamem.

     • Nimaš prav.

     • tarantela

      Lepo sv. Pavel popisuje vzor krščanske žene, ko pravi: »Žene bodite pokorne svojim možem, kakor je cerkev Kristusu podložna in vdana.« Ta apostol trdi, da naj bodo razmere med možem in ženo iste, kakor so med Kristom in med njegovo cerkvijo, ter da je zakon podoba zveze, ki je med Kristom in med njegovo cerkvijo. In v svojem pismu do Tita opisuje njeno spodobno vedenje rekoč: (II. 2,0—15). »Žene naj se v poštenem oblačilu s sramežljivostjo in zdržljivostjo zaljšajo in ne s pletenimi lasmi ali zlatom ali biseri ali z dragim oblačilom, ampak kakor se ženam spodobi, katere kažejo pobožnost z dobrimi deli. Žena naj se na tihem uči z vso podložnostjo (možu podložna naj se od moža uči). Ne pripustim pa ženi, da bi možu gospodovala, ampak tiho naj bo.

     • janez cepec

      HOWGH, govoril sem

     • beno

      Ker si moški, nisi “pozabila” zadnjega stavka, ha, ha,

    • Zamenjuješ pojem ženska in žena. Med tema dvema je bistvena razlika.
     Ali se ti počutiš z vsakim moškim, kot da si njegova žena ?

  • Lustrator

   Tarantela, zdaj se pa odloči ali si komunistka ali anarhistka? V demokracijah imajo namreč ustavo in pravno državo, ki je odgovorna za njeno uveljavljanje v družbi. In ta ustava ter iz nje izhajajoči zakoni so tam prav zato, da ne bi vsak živel kakor hoče. Vsaka civilizacija ima svoja pravila, še v živalskem svetu anarhija ne deluje.

   • Prle

    Vsekakor ni janšistka – ovca.

    • Lustrator

     To, da ni demokratka in domoljubka, je kristalno jasno, ja.

     • Prle

      Kristalno jasno je, da ni ovca.

     • xtc

      A s ti morda kastriran kaštrun?

    • Franjo Trojner

     Daj spokaj ti pok! Zdaj si glasen po volitvah boš milo cvilo in vse janšistke hvalo. Nagledal sem se takih pokov, kot si ti! Brez domovine, brez pameti, brez družine, brez vsake kulture, brez vseh vrednot, vedno od vseh zapostavljen in zasmehovan itd.Bog se te usmili, saj si nisi sam kriv.

    • indijanka

     Bolj bi nas zanimalo kaj je..kot kaj ni.

   • tarantela

    Izberi sam.
    Si me pa malo potegnil za jezik!
    Na Exodusu sem gledala Angelco Likovič. Bila je strašno zagreta. Dobro, ima pravico! Ko pa omenja nekatere stvari iz prejšnjega sistema, se mi pa čudno zdi, kako to, da je njej šlo ravno v tem sistemu dobro. Pohvalila se je, da ima dve hiši in vikend na hrvaški obali. Torej ji v prejšnjem sistemu ni šlo slabo. Menda je imela celo rdečo bukvico ( nekje sem nekaj zasledila o tem) , torej jo je sedaj spravila v kot predal, na plano pa potegnila mašno bukvico. Jej, jej, komu naj človek verjame?

    • Lustrator

     Po komunističnem dojemanju bi moral biti nekdo, ki je živel v prejšnjem režimu, povsem brez vsakršnega imetja – če seveda ni bil član partije? Pa si pomislila na to, da si je lahko v preteklih 26 letih zaslužila kaj od naštetega? Koliko hiš in vikendov pa bi imela s primerljivo kariero recimo v Luksemburgu ali v nemčiji? Ste komunisti res vsi takšni egoisti, da ne morete razumeti principa, ko nekdo ne gleda le na lastne koristi, ampak se (sploh kot politik – predstavnik ljudstva) zavzema za obče dobro? Dejstvo je, da je bil standard (materialni, da o drugih niti ne govorim) v jugi močno pod evropskim povprečjem, tako močno, da se nismo uvrščali v drugo ampak tretjerazredne države sveta, torej med tiste najrevnejše na planetu.

     “Menda je imela celo rdečo bukvico ( nekje sem nekaj zasledila o tem) ,
     torej jo je sedaj spravila v kot predal, na plano pa potegnila mašno
     bukvico.”

     Če je to res, potem namesto, da se iz tega norčuješ, jo raje posnemaj; »motiti se je človeško; vztrajati je hudičevo«.

    • janez cepec

     zakuga je pa ne bi mela, knižce namreč, sej jo je njen učenc iz osnovne šole Ivančk tud meu, sam dons se jo nekak sramuje, ne vam zakuga, sej povsem posnema in bi rad postav tak kot njegou vzorniok Tito

     • Lustrator

      Tako kot ti! Zakaj ga torej ne voliš?

     • janez cepec

      ne volim teh volov

     • beno

      Raje voliš bike ?

    • Aron

     Pa sej to je znano, da so komunistični konvertiti največji škodljivci, To je glasno povedal tudi Ivek, zato pa ga tudi ni več med nami…

    • Franjo Trojner

     Njo je očitno vsaj na stara leta pamet srečala, tebe, kot vse kaže ne bo nikoli!

    • beno

     Zdaj ni nič več mašnih bukvic, ker so maše v slovenskem jeziku.
     Ej, tarantela, ti imaš še vedno rdečo bukvico.

     • janez cepec

      so what, glih tko so še bukuce, sam so slovenske, ti pa že doug nis biu pr maš

    • Bald Eagle

     Daj ne blodi in se ne blamiraj s takimi neumnostmi. V zahodnih državah si lahko vsak, ki je visoko izobražen in ima svoji izobrazbi primerno delo ustvari stokrat več, ko je to mogoče v katerikoli socialistični greznici.
     Pa še to, standard, kakrsnega koli ste že imeli v socialistični yugi, so v glavnem financirale USA. Tiste USA, po katerih levuharske gnide tako z veseljem pljuvate. Brez ameriškega kapitala, bi gnila in nič vredna sfrj crknila kot stekla kuzla že sredi 50-tih let prejšnjega stoletja.
     Tudi Slovenija je bila po levuharski zaslugi že čisto blizu bankrota in glej, kdo jo je zopet rešil s svojim kapitalom. Zopet so bile USA tiste, pred katerimi ste se levuharji plazili, ko je bilo potrbno dobit finančna sredstva, za normalno delovanje Slovenije.
     Preklemanske gnide licemerske levuharske. Z glavami ste še vedno v Moskvi, z želodci pa v Washingtonu. Gliste podle levuharske.

     • fmg9

      +++++++++++++

    • Nata

     Ali ni bila gospa ravnateljica ?Nekaj pa je menda ja zaslužila ?

     • beno

      Pa z možem sta vkup dajala in ne, kot tarantela, ko vse tišči v svojmu štumfu

     • Nata

      Sej! Namesto, da bi si kaj privoščila, pa nas tule jezi !

   • beno

    Ona je ” prešuštna dobrotnica”, se ji vsak moški takoj zasmili in bi mu takoj ustregla pa čeprav bi potem 14 dni z berglam hodila. he, he

  • Ti si sigurno iz Golobičeve stranke, ki nam tule levite bereš.

  • Nata

   Ma, dej no tarantela. Saj ne gre za to !! Zgodovinskih spomenikov jim pa res ni treba ” prirejati ” ?? Če bo šlo tako naprej, bodo tile Alahovci mislili, da jih lahko tudi podirajo ?? V to smer so se že izkazali, zato je potrebno biti pozoren.na vsako malenkost .

 • Domoljub, TA PRAV !

  Vandalizem !!

 • wowoo

  Katolibani !!!

  • Olga

   Edini talibani so komunisti! Za njimi so sami zlocini, tako kot za islamisti!

   • janez cepec

    maš prou, vaš Ivan je tud komunajzar

  • Lustrator

   To so tisti katoliki, ki vam komunistom režejo glave in vam vsiljujejo poseben davek, če se ne spreobrnete nazaj v vero naših očetov? Predvidevam da sorodna namišljena vrsta sovražnikov kot fašisti in nacisti, ki se vam 70 let po kapitulaciji Tretjega rajha in fašistične Italije še vedno prikazujejo v sanjah, da se oborožujete v svoje militantne antifa odrede in branite svet pred neobstoječim sovražnikom.

 • tarantela

  Mam cajt in sem pogledala Biblijo:
  Mojzesova 5. knjiga:
  Čiste in nečiste živali
  Našteva, kaj se sem in kaj ne sme jesti oz. meso katerih živali.
  ,,,”svinje, ker ima pač preklane parklje, pa ne prežvekuje: za vas je nečista! Njihovega mesa ne uživajte in njihove mrhovine se ne dotikajte!”

  • janez cepec

   ma brez “kralja živali” mi živeti ni. orng svinski krmenatlc, pa krompirčk, pa 2 dečka črnga čez, al pa ene dva pira ” komunajzar Janez”, pa ni bolšga

   • tarantela

    Tisto zgoraj sem nalimala zato, da bojo mal vidl, kaj komu vera dovoljuje ali ne. Muslimani se držijo stare zaveze, prav tako Judje.
    Sploh ne vem, zakaj se pričkajo okoli bogov, saj je Allah=Bog, pač različen jezik. Italijani pravijo Dio, Nemci Got, to bi vsak lahko razumel, menda!

    • Stajerka

     KDO se prička zaradi bogov???……KDO je versko fanatičen in sovraži vse ostale vere in ateiste??…..Izstopata samo 2 ekstremni skupini – komunisti in muslimani!!!

     • tarantela

      To se Ti samo zdi.
      Včasih pa je bilo, da so bili ljudje na silo pokristjanjeni, tudi islam so širili na silo.

     • Stajerka

      hahaha…….včasih si tudi ti, predvidevam, bila bolj lepa……ne vem, če bolj pametna…..lepša pa ziher……

  • fmg9

   To je pentatevh (SZ).

   NZ:
   Apd 10, 12-15:

   V njej so bile vsakovrstne štirinožne živali in laznina zemlje in ptice neba. In do njega je prišel glas: »Vstani, Peter, zakolji in jej!« Peter je odgovoril: »Ne, Gospod! Še nikoli nisem jedel nič omadeževanega in nečistega.« Glas pa mu je drugič rekel: »Kar je Bog očistil, ne imenuj nečisto!«

 • Vrhovni sodnik

  Na mojem koncu LJ- smo dokazali, da nam noben ne bo vsiljeval musličev, ostaja še Center, Šiška, Vič, Moste, Polje, Bežigrad, kwa tam ste pa cagavčki al kaj, se vid, da so Ljubljančani brez nas plavutkarjev usrane riti.

  • Neznani

   ITAQ, bravo Marostarji +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ čista + 10.

  • Nata

   Ja, pa je de !!! Zato pa vam je šerif vse zabetoniral ! Pa porezal !Kje si pa bil ?

   • Neznani

    Na našem koncu je Vs zakon, pa mal lepš se z njim pogovarji, brez visokih tonov, dober sliš.

    • Vrhovni sodnik

     ITAQ.

 • Sašo

  Ni večjih zloba na Svetu kot so slovanski ateisti, večina njih krščenih, ki zlivajo gnev nad krščanstvom, ker jim je bil morda dolgčas pri verouku, mogoče niso bili sposobni za birmo, mogoče se jim je kaj slabega zgodilo v Cerkvi ? Kdo bi vedel..dejstvo pa je da ti ljudje v sebi skrivajo veliko sovraštvo ki pride na plano ob tematiki krščanstva..sicer pa oni ponavadi spoštujejo vse vere itd :) .
  No saj, eč pogledaš njih predstavnike, Violeta Tomić, Luka Merjasec , Matjaž Hanžek, jim že na obrazu vidiš da so nezadovoljni s svojim življenjem in ti ljudje pač živijo za rek…naj sosedu krava crkne, če je že moja mogla crknit ( smisel življenja ) ).

 • Stajerka

  verski simbol v tej tematiki nima nobene povezave in so ga v Lidlu grdo izločili…….v 1. vrsti je slika iz Santorinija zgodovinsko obeležje, kot drugo naravno bogastvo, edinstveno na zemeljski obli……..sosedje Turki niso uspeli v zaničevanju tega znanega objekta – bo pa uspel zahodno-evropski Lidl, ki bo Grke lepo stisnil v kot in izsilil drugo fotko, če bodo hodeli še naprej prodajat v Lidlu…….

  • Nata

   Izgleda tako !! Vse za denar

 • Sašo

  Največ boste storili če ne boste več zahajali v Lidl, mene že 1 teden ni bilo tja, niti me ne bo več ;) .

  • Olga

   Tudi jaz!

 • tarantela

  Mam cajt in sem pogledala Biblijo:
  Mojzesova 5. knjiga:
  Čiste in nečiste živali
  Našteva, kaj se sem in kaj ne sme jesti oz. meso katerih živali.
  ,,,”svinje, ker ima pač preklane parklje, pa ne prežvekuje: za vas je nečista! Njihovega mesa ne uživajte in njihove mrhovine se ne dotikajte!”

  • Stajerka

   svinje pri koritu imajo definitivno preklane parklje……bo šlo??…..in veliko več koristi bi bilo, če bi bile v klobasah in ne pri koritu…..gre??

   • tarantela

    To sem prepisala točno tako, kot je v 5. Mojzesovi knjigi napisano!

    • Stajerka

     napisala sem resnico……točno takšno, ki je tudi po božji besedi, primerna času in prostoru…..bo šlo??

     • tarantela

      Hotela sem samo povedati, da se muslimani še vedno držijo Mojzesove zapovedi.
      Bo šlo?

     • Stajerka

      oni se držijo samo svojega mednožja in orožja……če so to Mojzesove zapovedi, sem jaz Kristus!!!

     • fmg9

      Ne bo šlo, ker o religijah nimaš pojma. Ne pokažeš niti zanimanja v smeri učenja razlikovanja ter to odkrito zavračaš. Zato nisi ravno verodostojna.

     • Bald Eagle

      Tarantela je stara rdeča čarovnica, zato pa že cel dan blodi na tem portalu.

     • tarantela

      Nisi se zmotil!

     • tarantela

      Pol pa tud Biblija ni verodostojna, iz nje črpam in prepisujem. Kar se pa vedenja o religijah tiče. ima veliko ljudstev svoje verovanje od pamtiveka. Bližnjevzhodne religije kot so judovstvo, krščanstvo in muslimanstvo imajo svoje korenine v grški mitologiji, veliko je iz egipčanske preteklosti, tako, da o kakšni ekskluzivnosti krščanstva ravno ne moremo govoriti.
      Toliko o tem delu sveta. Na daljnem vzhodu je tudi veliko verovanj, spet Indijanci imajo svojega velikega duha. Več si pa sam poišči.

     • indijanka

      Zakaj si se pa dotaknila Indijancev? Oni nimajo religije

  • beno

   Tarantela pozabljaš, da je tudi novejša – Nova zaveza. Ne bodi, kot Židje.

   Apd 10 Peter je postal lačen in zaželel si je jesti. Pripravljali so mu jed, njega pa je obšlo zamaknjenje.
   11 Videl je odprto nebo, iz katerega se je spuščala posoda, podobna velikemu platnenemu prtu; s štirimi vogali se je spuščala na zemljo.
   12 V njej so bile vsakovrstne štirinožne živali in laznina zemlje in ptice neba.
   13 In do njega je prišel glas: »Vstani, Peter, zakolji in jej!«
   14 Peter je odgovoril: »Ne, Gospod! Še nikoli nisem jedel nič omadeževanega in nečistega.«
   15 Glas pa mu je drugič rekel: »Kar je Bog očistil, ne imenuj nečisto!«

   Torej – Gospod pravi Petru – ” zakolji in jej…. ” – »Kar je Bog očistil, ne imenuj nečisto!«
   Prašiči niso izvzeti .

   • Cenzuriran 4x

    Biblijo je popravljal vsak politik od rimskega cesarstva dalje kokr je mel pet minut cajta. Če pa niso hotl popravit zapisov, so pa na na glavo obrnjenmu križu visel. Tolk o merodajnosti biblije.

    • Nata

     Tebe bi bilo morda tudi potrebno malo obrnit. Mogoče bi pa pomagalo ?

    • fmg9

     Hja ne. Če primerjamo tekste, se niso kaj dosti spremenili (razen slovničnih napak) in to preko več tisočletij. Qumranske najdbe to potrjujejo.

 • janez cepec

  nobenga “fid beka” ni blo na primerjavo rdeče zvezde pa križa, pa morije ke okol po svet. kje ste, desnakarji, s svojmi argumenti?

 • tarantela

  Da se ne bomo pričkal okoli pravljic, tole je kruta resnica za uboge ljudi, ki jim orkan podira domove:

  http://www.msn.com/en-us/weather/topstories/hurricane-scientists-have-never-seen-an-image-like-this-before/ar-AArtxSw?li=BBnb7Kz&ocid=iehp

  • Osti jarej

   ..ja…ti,kaj praviš….kje je bog,ko ga potrebuješ :-)…v lidlu ziher ne

   • Bald Eagle

    Človek lahko pride do Boga takrat, ko sprejme Njegove lastnosti.

 • Osti jarej

  …stons je spet udaril….hehehhhehhe

 • Bald Eagle

  Ko berem komentarje pod to novico, se sprašujem, kaj je vzrok, da je toliko zblaznelih komentatorjev na tem portalu? Sprašujem se, če je morda v klinikah za umsko prizadete zmanjkalo prostora, da vas je toliko bolnih klatežev, ali pa je varovanje povsem odpovedalo, da ste se odplaknili na plano? Nekaj ne štima tako, kot bi moralo. Preveč vas je na prostosti.

  • Cenzuriran 4x

   Da nis lih ti butl za not?

   • janez cepec

    u Bena majo dan odprteh vrat, pa je vun spizdo

   • Bald Eagle

    Vidim, da si se takoj prepoznal v mojem postu.
    Upam, da te čim prej spravijo nazaj tja, od koder si pobegnil, ker se brez nadzora klatiš naokoli.

 • Megatron Arrows

  Real iz Nadrida je včasih imel na dresu takle znak https://www.google.si/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fvignette1.wikia.nocookie.net%2Flogopedia%2Fimages%2F9%2F98%2FReal_Madrid.png%2Frevision%2Flatest%3Fcb%3D20161111231747&imgrefurl=http%3A%2F%2Flogos.wikia.com%2Fwiki%2FReal_Madrid_CF&docid=6WNra8Ya7gSrFM&tbnid=6OBvvS5sQcrp-M%3A&vet=10ahUKEwjm1OON9pXWAhUM7BQKHQ57BnQQMwjhASgAMAA..i&w=732&h=1024&bih=950&biw=1920&q=znak%20na%20dresu%20reala%20iz%20madrida&ved=0ahUKEwjm1OON9pXWAhUM7BQKHQ57BnQQMwjhASgAMAA&iact=mrc&uact=8 zdaj pa so ga na željo arabskih sponzorjev spremenili tako, da je brez križa

 • Občasni Komentator

  Poteza Lidla je nerazumna. Prav nobenega razloga ne vidim, zakaj bi morali križe odstraniti. Sicer pa bi bilo dobro, da Nova24tv malo izobrazi novinarje, glede na napis prvi v službi resnice. Resnica je stvar, ki jo tovrstni članki ubijajo. Namreč izraz halal se pri muslimanih nanaša izključno in samo na meso. Sir nima prav nobene zveze s tem. Prav tako se pozanimajte kaj je potem košer in zakaj Židi ne jedo npr. školjk in kalamarjev. Skratka za resnico se je potrebno potruditi ne samo nakladati. Sicer pa kot rečeno popolnoma zgrešena poteza Lidla.

  • Razocarana

   Z oznaka halal se ne nanaša izključno samo na meso, ampak tudi na kozmetiki, in muslimani jo omenjajo tudi ko govorijo o počitnicah ali hotelskih nastanitvah.

   • Občasni Komentator

    pri kozmetiki ne dovolijo uporabe svinjine oz. svinjske masti, teoretično gledano je tudi za alkohol free izdelke mogoče, da trditi, da so dovoljeni, čeprav to ne sodi v dejanski koncept. Na počitnicah z njimi nisem bil pa ne vem o čem govorijo :)

    • Nata

     Morda bi bilo dobro povprašati hotelirje ? Verjetno bi imeli veliko povedati o zahtevah bogatih Arabcev ? Če bodo hoteli seveda !! Raje bodo zavrnili domačega človeka ! Zakaj že ?

    • Razocarana

     Če te zanima, ti priporočam tale članek:
     http://siol.net/trendi/potovanja/kako-so-slovenski-hoteli-pripravljeni-na-muslimanske-goste-91447
     “A ko želi turistični objekt pridobiti halal certifikat, ponudba hrane, pripravljene v skladu s halal standardom oziroma dobavljena od proizvajalcev, certificiranih za pripravo halal hrane ali izdelkov, ni edini kriterij, nam je pojasnil Nevzet Porić, tajnik Islamske verske skupnosti v Republiki Sloveniji, ki je pristojna za izdajanje halal certifikatov v Sloveniji.
     “Med drugim mora turistični objekt v namestitvenih prostorih gostu priskrbeti molitveno preprogo in Koran ter v njih označiti smer Meke, prav tako pa v namestitvenih prostorih ne sme ponujati alkoholnih pijač,” je povedal Porić”

   • Občasni Komentator

    Ampak kontekst halal izdelka v tem primeru, ko je šlo za sir je čisto in povsem mimo, ker sir na noben način ni halal, razen, če niso začeli delati kakšnega iz svinjskega mleka (nekoč sem menda res prebiral nekaj o tem)

    • Razocarana

     Mislim da si zamešal.
     Halal za muslimane pomeni da je dovoljeno, in stvari z oznako halal, pa naj bo to meso ali drugi izdelki, so zagotovilo muslimanom da so za njih ti izdelki, storitve dovoljene, ter da dobavitelji izdelkov halal plačujejo določen procent cene izdelka z halal oznako muslimanski organizacijil.
     Halal kot tak nima prav nič s zgoraj navedenim izdelkom z izbrisanimi križi, vendar pa določeni muslimani ne marajo križev, ter izdelkov z njimi ne bodo kupovali. Lep primer tega so migranti ki so stran metali podarjeno hrano in plastenke z vodo ker so imele oznako Rdečega križa.

  • fmg9

   Oprosti, ampak se niti slučajno ne nanaša izključno ter samo meso, kot navajaš.

   Halal (حلال, ḥalāl, halaal) je izraz iz arabskega jezika, ki pomeni »dovoljeno« oziroma »čisto«, nanaša pa se na obnašanje, komunikacijo, oblačila in živila, ki jih islamsko pravo dovoljuje ali dopušča. Njeno nasprotje je haram (prepovedano).

   https://sl.wikipedia.org/wiki/Halal

  • sodnikisozločinci

   Kozmetični izdelki za ženske imajo tudi to oznako. Očitno se ne nanaša samo na meso.

 • odločno

  ne dopustimo islamizacije naših krščanskih evropskih domov!!!

 • NE damo se

  očitno je, da levičarji želijo uničiti krščanstvo in uvesti tuje kulte, stop temu!!!!!!!

 • tarantela

  Pejte gledat TV Exodus, papež v Kolumbiji. Zanimivo!!!

  • Nata

   Kaj pa je tako zanimivega ?? Kaj si je vredno ogleda ?
   http://radio.ognjisce.si/sl/194/aktualno/25035/

   • Olga

    Gleda, kam bo šla, ko ne bo več privilegijev “naših”!

    • tarantela

     Tako si butasta, da se še v nebesih jokajo nad tabo! Gledam in poslušam tudi tiste, s katerimi se ne strinjam. To je demokracija, ampak ti tega ne razumeš, si še v kameni dobi.

   • tarantela

    No, šele sedaj sem prebrala, zanimivo je vse. Čez 4 ure bo ponoven prenos. Zanimiv je bil papežev govor o spravi, o zapostavljenih ženskah, o sovraštvu, odpuščanju…

    • Nata

     Veš, saj morda se norčuješ, a jaz navkljub vsemu mislim, da mož dobro, pošteno misli! Danes je pa besedo tako enostavno postaviti na glavo! Karkoli bo naredi!, bodo eni, ali drugi popljuvali!Tudi v njegovih vrstah so ljudje, ki jim je stopil na rep !?

  • fmg9

   Teatralna, na Baby TV imajo zanimiv pristop do učenja tujih jezikov. Vem, da je zate na zahtevni stopnji, ampak se ti splača gledat.

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Očitno je, da želijo levičarji prodati našo krščansko vero!! NE SMEMO jim tega dopustiti, ne smemo!!!!!!!!!

 • sale

  Katolibanska razlaga demokracije

  • Olga

   Komunistična razlaga! Če bi bili katoliška država, s tem ne bi imeli problemov!

   • sale

    Svoje katolibanstvo in zaostalost ste pokazali z velikim plusom na lidlu

    • Nata

     Zaostal si ti ! Najbolj me razjezi, da nekdo, ki piše kot ti, govori o naši zaostalosti ? Pa menda ja ne boš trdil, da je vera Muslimanov napredna ??

     • sale

      Ni ampak je vaša zaostala

     • Nata

      Aja , sem pozabila, da si napredni, z vsemi žavbami namazan ateist !!

     • Nata

      Se enkrat napiši

 • Nata

  Vsak protest je dobrodošel. Sicer je krščanstvo pri nas omaloževano, ker nekaterim to zelo prav pride. Politika bo tiho, za svoj ljubi mir !!
  Če bomo pa še mi tiho, nas bodo ti denarniki povozili.Koliko procentov muslimanov je v Sloveniji ?

  Kar poglejte, kaj se dogaja. Manjšna pri mas že komandira. Sedaj bodo še tile delali zgago.

  • sale

   Krščanstvo je en velik gnoj od vere

   • Nata

    Zate ! Ja, si že večkrat napisal. Pa boš izgleda še.

   • !!!!

    ŠERIATAR JEBI SE!

   • Nata

    Pri gnojenju so veliko pripomogli komunjari ! Zakaj neki? Da sebe olepsajo, so druge potunkali!

   • Franz Kobilar

    Hm…zanimivo mnenje.

    Kaj je pa Kristus tako slabega učil, (če znaš povedati brez da bi ti gnoj iz ust letel)?

 • Najplemenitejši

  Kakšni psihopati so verniki. Pomaj čakam, da jih spet pospravimo v Hudo jamo. Sranje je, ker se množijo kot podgane.

  • traktor

   Največja napaka v življenju tvoje mame je bila, da ni splavila, ko jo je napumpal tvoj stari.Psihopat frdamani.

   • Franz Kobilar

    Res je, to pot imajo levičarji prav, splav je lahko tudi zelo zelo koristen.

    Ampak če ne bi bilo njega, ne bi bilo tu napisano iskreno mnenje levičarjev in resnica bi ostala skrita in v levičarski nevidni celofan zavita.

  • sprehajalec

   Takšnale majčka je zate, že malo načeti “Che”.

   http://www.latinamericanstudies.org/che/dead-chino.gif

   Takšnega se spominjamo.

   • rubec

    Obenem bi morali še njegovega zobarja počit.

    • sprehajalec

     Pa cvilijo levičarji, kako je zdravstvo na Kubi urejeno…..

  • šmentanamuha

   Zanimiva izjava s katero se zagotovo strinja Udbaška celica Mirovnega inštituta z Nežo Kogovšek Šalamun na čelu. Aja, pa Brglez tudi, pa da še Kordiša ne pozabim.

   • sprehajalec

    Takšna izjava njih sploh ne moti. Zato ker se tiče Slovencev drugorazrednega ranga. Vsak Bantujec je za njih več vreden. To je žalostno.

    • šmentanamuha

     Sej, zato pa sem to napisala.

 • tarantela

  Tole je zanimivo, tudi humorno, samo malo potrpljenja in razumevanja:

  https://www.youtube.com/watch?v=L6pmGNg8dxw

  • sprehajalec

   Zate bo bolje, če si Šimeka naložiš pa Jerneja Kopitarja. Stvari, ki jih razumeš.

   • Cenzuriran 4x

    Zate je pa kvečjemu kužapazi…

    • sprehajalec

     Tudi zate je Vinko Šimek, si priznaš ali pa ne.

     • Cenzuriran 4x

      Vinko Šimek je zate pretežek. Do kužapazija še vidiš….

     • sprehajalec

      Vinka Šimeka sem jaz v življenju preskočil, ter se takoj lotil resnih življenjskih problemov.

     • Cenzuriran 4x

      Verjamem. Kužapazi zna bit velik problem.

     • sprehajalec

      Vidim, da si oddraščal za časa Kuža pazija. Kaj pa Maček Muri, ti je še vedno pri srcu?

     • Cenzuriran 4x

      Maček Muri je pa zakon. Če pa to znaš, pol si pa definitivno genij!

     • sprehajalec

      Znam bolj ali manj vse.

 • Miha

  Tole je res kar nekaj od Lidla, ampak zakaj sem noter vlečete našo levico. To je naredila centrala Lidla in velja za celu EU, torej z našo levico nima nobene zveze.

 • Cenzuriran 4x

  George Harrison je rekel:
  Regarding other faiths he once remarked: “All religions are branches of one big tree. It doesn’t matter what you call Him just as long as you call.”

  https://youtu.be/SP9wms6oEMo

  • !!!!!!!

   STOP islamizaciji NAŠE KRŠČANSKE EVROPE!

  • sprehajalec

   Lahko se Mu pa dobrikaš z nožem, ki ga zabadaš v druge. Ali pa s kalašnikovko, ko škropiš z njo drugoverce. Tega John ni imel v mislih.

   • Cenzuriran 4x

    In kaj se potem oglašaš?

    • sprehajalec

     Kaj pa potem neumnosti pišeš. Kar kličeš po recenziji. Bodo ljudje še res kaj mislili.

     • Cenzuriran 4x

      Citat je zate neumnost? Edini ki piše neumnosti si ti.

     • sprehajalec

      Tvoj problem, če jih ne razumeš. Kolikor lajkov dobiš, si na splošno nerazumljiv. Upam, da te vsaj doma razumejo, da tvoja življenjska nesreča ni popolna….

      Lenon in Harison sta to izjavljala v svojem času, Hipijev, ko so bili müsliji eksotika. Ko jih je bilo po svetu okoli 200 milijonov vseh skupaj. Danes jih je krepko čez milijardo… Pa samo 50 let je od tega.

     • Cenzuriran 4x

      A misliš da sem zaradi likeov tukaj? Briga me za njih. Ste jih razvrednotli s svojimi nesmisli in lažmi. Kar se pa tiče citata, pa še danes drži in nima s hipiji nič skupnega.

     • sprehajalec

      Citat kot tak je bil dan v nekem kontekstu, predvsem je imel v mislih Hindujstvo, ki je bilo izrazito popularno med hipiji, zaradi legalne trave v Indiji. Karavane hipijev so se hodile zadevat tja v tistem času, hinduizem je bil zelo popularen.

      Človek se spremeni z leti. John Lennon je vrnil Viteški naziv leta 1969, ko je bilo hipijevsko gibanje na višku. Tako, da je edini Sir danes paul Mc.Cartney, ki pa na stara leta ni imel nič proti njemu. Naziv mislim.

     • Cenzuriran 4x

      Brezveze se zaletavaš.

     • sprehajalec

      Jaz se v nikogar ne zaletavam, pišem tako kot je bilo. Vse je preverljivo danes na netu z lahkoto. Vsi Beatlesi so dobili naziv “Sir” John Lennon ga je vrnil leta 1969 zaradi političnih razlogov. Leto kasneje mu je bilo žal zato.

      leta spremenijo človeka, ko si mlad počneš neumnosti….

 • ŽIVEL VIKTOR ORBAN

  Ne damo naše krščanske Evrope, zapomnite si to levičarski prekleti satanisti.

 • Cenzuriran 4x

  Poje vam Yusuf Islam:
  https://youtu.be/QcbrZ29ckJA

  • sprehajalec

   Če želiš biti pameten ti zopet ni uspelo. Ne moreš biti, ker si tipičen levičar. Preprosto ne gre skupaj. Kot da bi čebulo nasekljal v sadno kupo.

   Gre za priredbo Keta Stivnsa pesmi Marijino dete iz 19. stoletja, krščanske pesemi.

   https://www.youtube.com/watch?v=DaglAa6HoEw

   • Cenzuriran 4x

    Poje Yusuf Islam. Ti kaj ni jasno? Rabiš podnapise?

    • sprehajalec

     Poje lepo krščansko pesem. takrat je bil še Ket in se mu ni zavrtelo v glavi.

     Tako kot je tudi Cassius Clay premagal Charliya Powela in ne Mohamed Ali.

     • Cenzuriran 4x

      Ja, ampak poje pa Yusuf Islam.

     • sprehajalec

      Ne poje Yusuf Islam, ker bi spodaj pisalo, da poje Islamov Joža.

     • Cenzuriran 4x

      Cat Stevens se je prepisal v Yusuf Islam. Torej poje Yusuf Islam.

     • sprehajalec

      Ko je pel, je bil še Joža. Tako kot je bil Mohamed Ali še Clay, ko je stolkel Powela.

      kam pa bi prišli, če bi naprimer nekdo zamenjal ime pradeda v drugo, pa bi bilo treba vse zgodovinske knjige retuširati.

     • Cenzuriran 4x

      Pel jo je kot Cat Stevens in kasneje kot Yusuf Islam.

     • sprehajalec

      Poznaš kakšnega rojenega Mohamedanca, ki bi uspel s svojimi pesmimi? Avtohtonega? Pa pusti Šerifa Konjevića.

 • Franz Kobilar

  Cilj levičarjev je zelo enostaven:

  Ker so a-teisti (za njih Bog menda sploh ne obstaja), se bo najprej umaknilo vse verske simbole, ki niso po njihovem okusu (križ je najvišje na listi), potem pa se bo po uvedbi ostalih “demokratičnih sprememb” končno množično začelo uporabljati simbole njihovega Gospodarja – na glavo obrnjeno petkrako zvezdo in njihovo najljubše število 666.

  Najbolj priporočljiva in večno uporabna modra barva pa bo postala roza, vijolična in mavrična.

 • samsara

  Lidl na ŠIT LISTI!

 • Jože Novak

  Sem že pred nekaj dnevi povedal svoje mnenje o Lidlu, pa ga bom še enkrat.
  Kvalitetnejše stvari, kot jih oni prodajajo, se dobi v vsaki kanti za smeti. Lastne izkušnje.
  Odnos ob (upravičeni) reklamaciji je pa tako porazen, da se vprašaš, kako lahko pride prodajalna smeti v Slovenijo.
  Zato že dve leti nisem šel k njim v nakup.
  Po tem zdaj, pa nikoli več. Naj jih živijo njim priviligirani. Saj verjetno je za take “kvalitetna” roba tudi namenjena.
  Obstaja (pa nimam nobenega odnosa z njimi) tudi Hofer, kjer je zadeva glede kvalitete in odnosa 100 svetlobnih let pred njimi.

 • Cenzuriran 4x

  V glavnem še en dokaz krščanske nestrpnosti in zakaj križ ne sme bit na musaki. Prav dam Lidlu.

 • Cenzuriran 4x
  • sprehajalec

   Jezus ni zgradil Cerkve, Peter in Pavel sta jo. In stoji že 2000 let.

   Tudi Marx ni zgradil komunizma. Lenin ga je. Pa je propadel po 70 letih. Razen še v treh državah na svetu, Sloveniji, S. Koreji in na Kubi. V Venezueli pa ravnokar propada.

   • Cenzuriran 4x

    Za take kot si ti velja le eno – blagor ubogim na duhu…

    • sprehajalec

     To je tako kot da bi komunalec dajal nasvete profesorju kvantne fizike, ha, ha, ha….

     • Cenzuriran 4x

      Komunalec spuca sranje za takimi kot si ti, medtem ko kvantni fizik do smrti ne bo priznal zmote in naredil nič v življenju.

     • sprehajalec

      Zaradi komunalcev kot si ti, imamo vse ceste luknjaste..

     • Cenzuriran 4x

      Ne, to je zaradi kvantnih fizikov ki zažirajo proračun za nič učinka.

     • sprehajalec

      Vidim, da imaš težave z razumevanjem kvantne fizike….

     • Bald Eagle

      Kaj je pa še kdaj kakšen komunist razumel. Njim je domača samo laž in manipulacija. To pa obvladajo do potankosti.

     • sprehajalec

      pravzaprav so komunisti največji kvantni fiziki. Izgradijo si paralelen svet blagostanja, pa zahtevajo od tebe, da se počutiš, kot da bi živel v njem.

     • Cenzuriran 4x

      Hehe. Si pa optimist če misliš da jo kvantni fiziki zastopijo. Je pač samo še ena verska sekta, ki se krčevito drži svojih nazorov. Drugač adijo plača. Greznic pa te fantje ne znajo pucat. Kdo je pol bolj uporaben?

     • sprehajalec

      Sekta tipa Zvezdana Makarović – Svetlana s svojim Kultom Rdeče Zvezde?

     • Cenzuriran 4x

      Ona zabava publiko. Torej je uporabna.

     • Bald Eagle

      Preberi si kako knjigo npr. od Gregga Bradena (Fractal Time in Deep Truth.) Sicer pa močno dvomim, da bodo tvoji mali možgani v stanju dojeti zakaj sploh gre.

     • Cenzuriran 4x

      Lej tebi pa itak nimam kej povedat in ne skači v debato. Žalit in grozit znaš, to imaš v malih možganih.

 • Cenzuriran 4x

  Če bi krščani vedeli da častijo sonce….in da so zgodbe iz biblije samo prepisi iz starejših religij, predelane in prikrojene na rimske bogove in bogvekajvse še….

  • Cenzuriran 4x

   Medtem ko muslimani častijo luno….

  • sprehajalec

   Tele neumnosti lahko pišeš le v Sloveniji. Na Maldivih, bi šla glava, če bi jim šel tole tumbat….

 • Brkinc

  Prosim, poglejte še v druge naše trgovine. Poiščite grški jogurt Weidegluck v Mercatorju. Pa v Spar in Hofer tudi poglejte. Kako je tam? So tudi tam porezali križe in oskrunili evropsko kulturno dediščino. Smo Evropejci (in Slovenci) še ponosni na trojni temelj Evrope: na grško klasično kulturo, na rimsko pravo in na krščanske korenine?

 • Cenzuriran 4x

  Musaka in vera pač ne gresta skupaj. Trgovec pa bo prodajal tistemu, ki jih je več in tistemu ki dražje kupi. Žal je ljudi v Sloveniji ki se izrekajo za krščansko vero samo 40% in pada. Vsi ostali smo v večini.

  • sprehajalec

   Ateisti oziroma častilci Kulta Rdeče Zvezde bodo prva tarča islamistov….

   Države, kjer je ateizm koaznovan s smrtjo;

   Afghanistan, Iran, Malaysia,
   Maldives, Mauritania, Nigeria, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Somalia,
   Sudan, United Arab Emirates and Yemen

   • Cenzuriran 4x

    Daj razlagaj pravljice komu drugemu no.

    • sprehajalec

     Probaj. Pojdi v Iran, pa naglas razlagaj po ulici, da Boga ni.

     Da vidimo junaka. Ali si samo tukaj junak….

     • Cenzuriran 4x

      Zakaj bi jim razlagal? Kdor želi, najde vse na spletu. Drugače naj pa vsak veruje v kar hoče. A vse ima neko ozadje. Krščanstvo je pač prepisano iz starih verovanj.

     • sprehajalec

      Še nekaj, imam osebne izkušnje z omenjenimi. Veš kaj jih je najbolj veselilo? Da je toliko cerkva in kako je to lepo, da smo Slovenci tako veren narod.

      Nisem jim razlagal, da imaš tudi cenzurirane po večkrat med Slovenci.

      Namesto da bi to gojili kor neko narodno danost in turistično atrakcijo ter tradicijo, se najdejo pametnjakoviči v deželi Cerkva razlagati Kult Rdeče Zvezde.

     • Cenzuriran 4x

      Hmmm, težko me boš prepričal. Zakaj mi vsiljuješ krščansko vero? Imaš kak dober razlog?

     • sprehajalec

      V Avstriji imajo veš čas disput papisti pa nepapisti. Vendar pa ko gre za tradicionalne praznike, jih pa vsi spoštujejo. Ker so del tradicije in kot take jih slavijo in imajo. 1500 let so jih imeli, nameravajo jih imeti še naprej. Kodeks obnašanja v zvezi s tem je jasen, za Veliki petek ne boš dobil mesa v hotelu. Jajca, špinačo, krompir. vendar mesa ne, tako je.

      Pri nas jih boš en kup dobil, ki bodo klobaso na ta dan, čeprav je drugače niti ne bi. V tem je razlika, to zaganjanje v nekaj. Pusti na miru, pa bo.

 • Cenzuriran 4x

  A veste kaj predstavlja krščanski križ? 4 letne čase.

 • Cenzuriran 4x

  Evo samo za Sprehajalca da bo srečen. Sprehajalec nehaj s svojimi nesmisli: https://youtu.be/gzlHucbD76U

  • Bald Eagle

   Daj spelji se s tega portala, smet zabita levuharska. Samo smetiš in s svojim smetenjem zakrivaš verodostojne in vsebinsko bogate komentarje.
   Odplakni se na svojo MMC greznico med svoje zblaznele levuharske gliste.

   • šmentanamuha

    Natančno zato je tu. Ne razburjaj se in mu ne repliciraj. To je njegov namen, da te potegne v igro.

  • sprehajalec

   Osrečuje me Gregorijanski Koral, prisluhni..

   https://www.youtube.com/watch?v=b6AxTDrthl8

 • Bald Eagle

  Stvari s temi zapečenci se tako komplicirajo, da bo potrebno ustanoviti križarske odrede. Drugače, kot kaže, ne bo miru in zapečena drhal bo vedno bolj nasilna in na naši zemlji nam vsilila svojo ne/kulturo. Temu je pač potrebno na tak ali drugačen način narediti konec.

  • Ana Job

   Se strinjam, da ne smemo svoje domovine prepustiti volkovom, da bodo po njej paradirali. Migrantov imamo v Sloveniji več, kot si mislimo. Po vseh manjših krajih so razsejani. Celo po naši ulici se sprehajajo dve popolnoma pokriti ženski v spremstvu moških. Ta parazitska kultura ne paše v naš prostor.

   • Bald Eagle

    Jaz sem že dlje časa pripravljen. Samo čakam trenutek, da katerega izmed teh zapečencev zalotim pri kaki njim domači raboti. Takoj mu olajšam odhod v onostranstvo, da se bo srečal z 72 devicami. Sicer jih v mojem kraju še nisem opazil, kar je bolje za njih.

    • Cenzuriran 4x

     Ti se boš srečal samo še z roko pravice, da te mal poboža in prešteje kosti. Za svoje grožnje ljudem boš prej ali slej odgovarjal!

     • Bald Eagle

      Ti še kar sanjaš? Daj zbudi se že enkrat s svojega paralelnega sveta in se zazri resnici v oči. Sicer pa močno dvomim, da ti lahko še kdo pomaga. S tabo je konec.

     • Bald Eagle

      Če bi ti vedel vsaj delček tega s kom vse in kje sem se jaz že srečal in kaj vse storil in preživel, verjemi, da se nočeš srečati s človekom, kakršen sem jaz. Vsaj ne v slabih okoliščinah.

 • šmentanamuha

  Super! V Lidlu se sprenevedajo. Zadnjič so “nevede” dražili ljudi s komunajzarskimi simboli, zdaj pa so izbrisali križe, dane bi slučajno dražili muslimanov. Koga mislijo imeti za norca. Bojkot Lidla. Mene več ne vidijo.

 • Cenzuriran 4x

  Pa še mal hebrejske:https://youtu.be/Ycj2bvV2E0A

 • šmentanamuha

  Hm, ampak kaj porečejo na to cerkveni možje, nikogar ni slišati.

 • Cenzuriran 4x

  Desničarska visoka kultura:

  Bald Eagle
  3 minute nazaj
  Daj spelji se s tega portala, smet zabita levuharska. Samo smetiš in s svojim smetenjem zakrivaš verodostojne in vsebinsko bogate komentarje.
  Odplakni se na svojo MMC greznico med svoje zblaznele levuharske gliste.

  • Bald Eagle

   Hitro steci mamici pod kiklo in ji povej, da je na portalu Nove24 en stric, ki te je malce bolj grdo pogledal in si se od strahu pokakal v hlačke.

   • Cenzuriran 4x

    Kako pa kej vudu? A si že najdu lutko?

    • Bald Eagle

     Želiš, da poizkusim na tebi? Mi boš dal feedback, o občutkih, ki jih boš občutil.

     • Cenzuriran 4x

      Ma dej, primitivc si. Noben te povoha ne, pol pa tuki otresaš blesarije. Otresi kje drugje. Pa bližji pisoarja stop, ker maš krajšega kot si misliš….

     • Bald Eagle

      Predstavi mi svojo ženo ali dekle, če jo sploh imaš, pa ti garantiram, da te v trenutku sune v rit, ko bo mene preizkusila. Sva zmenjena?

     • mannuro

      pusti amebo.. če boš videl realiteto, boš videl Palčka Smuka, ki se igra z barbikam.. jaz ga imam na block. Če bi ga vsi imel bi se lahko pogovarjal samo s samim sabo in svojim pimpekom, če… :) To je pa že druga zgodba!

  • Rdeči na sprehodu

   Kaj pol še čakaš, spizdi

 • Bald Eagle

  Sem videl neko pištolo pri tebi. Imej jo vedno pri roki in nabito. Lahko ti bo prišla še kako prav.

 • Cenzuriran 4x

  Še en lep primer sds kulture:

  ald Eagle Ana Job
  17 minut nazaj
  Stvari s temi zapečenci se tako komplicirajo, da bo potrebno ustanoviti križarske odrede. Drugače, kot kaže, ne bo miru in zapečena drhal bo vedno bolj nasilna in na naši zemlji nam vsilila svojo ne/kulturo. Temu je pač potrebno na tak ali drugačen način narediti konec.

  • Rdeči na sprehodu

   Saj sta prav napisala, te iz mojga Avatarja jih bodo pa pospravli v želodce

 • šmentanamuha

  Atomska blondinka style…

  • Ana Job

   Treba se je prilagajati časom, ki prihajajo. ;-)

   • šmentanamuha

    Pravilno. Charlize me je vrgla na rit, tok je bla huda.

    • Ana Job

     Glede na to kar se dogaja, dodatna znanja lahko samo koristijo. Itak vzameš to kot šport.

     • Bald Eagle

      Vsakemu slovenskemu domoljubu priporočam, da si pridobi vsaj osnovno znanje rokovanja s strelnim orožjem, če ga še nima.

     • mannuro

      V katerem kalibru? Nad dimenzijo Coke piksne, ali pod to dimenzijo?

 • sprehajalec

  Ena za več x Centzuriranega. To je glasba, ne pa junk ki ga popaš…

  https://www.youtube.com/watch?v=p5v6KNngzQs

  Exultate Justi Domine.

  • Cenzuriran 4x

   Dal sem ti kot primer na tvoje zgrešene trditve. Muzke kolkr hočeš in kakršno hočeš. Samo 300000 ogledov? Lahko tud tole če smo že na tem: https://youtu.be/uI8iTETiSqU

   • sprehajalec

    Ne poznaš zgodovine, vidiš, to te tepe. Spielberg pa še enkrat prisluhni zgornjemu zboru…

    https://www.youtube.com/watch?v=RrsXQnN-OjQ

    1;25 naprej

    • Cenzuriran 4x

     Brezveze. Ko pa še Spielberg začne razlagat zgodovino… pol pa veš da je sam propaganda. Sam da se ljudje še zavedajo ne…

     • sprehajalec

      Dobro Spielberg morda zgodovinsko malo pretirava, zato je dobro ravnotežje s kakšnim indijskim videnjem zgodovine in dogodkov.

      https://www.youtube.com/watch?v=0B_Q4SXBEeU

     • Cenzuriran 4x

      Ja itak. Glej tolk se Spielber spozna na zgodovino:

      A Chinese and Steven Spielberg were drunk in a bar. Spielberg suddenly slapped the Chinese..

      Chinese: why?

      Spielberg: Because you bombed Pearl Harbor! My father died there!

      Chinese: But I am Chinese, not Japanese.

      Spielberg: You fool! Chinese, Japanese, Vietnamese, Taiwanese, you are all the same.

      The Chines punched Spielberg.

      Spielberg: Why did you do that?

      Chinese: That’s for sinking the Titanic.

      Spielberg: But Titanic was sunk by an iceberg, stupid!

      Chinese: Iceberg, carlsberg, spielberg, you are all the same!!j

     • sprehajalec

      Ne maraš Židov a?

 • Cenzuriran 4x

  Važn da ustaśe tupson ne sme pjevat v Sloveniji. To je hud adarec za desne. Iz celega sveta, vsi lahko pojejo, tupsona pa nikjer v Evropi. To šteje. Še je nekaj morale na tem svetu.

  • Neznani

   Radenska, občutki so dobri, katero uporabljaš Sativo al Indiko

   • Vrhovni sodnik

    Po mojem on Hindokuš natepava

  • Bald Eagle

   Pa še kako lepo bo pel Thompson v Sloveniji, samo ne tisti hrvaški pevec temveč oni, cal. 45. Zelo lepo poje in tudi učinkovito podira tarče. Zlasti tiste z rdečo in rjavo barvo.

   • Neznani

    Zapel jim bomo uno, karabinka punca moja.

    • Vrhovni sodnik

     ITAQ, 25 kom od enkrat

  • sprehajalec

   Na, da ti bo laže, še malo Spielberga in Titanica…

   https://www.youtube.com/watch?v=W1ZoEGsX18I

   Malo veš o naši kulturi in civilizacijskih koreninah….

   https://www.youtube.com/watch?v=_RcVzevWX4U

 • mannuro

  Jaz ti ne bi dal kaj hujšega v roke, ker bi bila takoj štala v stilu – http://www.lintellettualedissidente.it/wp-content/uploads/2015/04/0_d3b67_46de53a3_orig.jpeg

  • Ana Job

   Jaz pa mislim, da ženske potrebujemo kaj za lastno varnost glede na to, kar se dogaja. Naši osli na vladi so pa mesece nazaj, sprejeli interventni zakon o zmanjšanju oboroževanja.

   • Bald Eagle

    Seveda potrebujete, saj ste najbolj ogrožene s srtani muslimanske zapečene drhali.
    Prav je, da se tudi ženske usposobite z rokovanjem strelnega orožja. Če se vam zgodi kakršnakoli grožnja ali poskus fizičnega zlorabljanja, ga imate vso pravico tudi uporabit kot samoobrambo.

    • Ana Job

     Se popolnoma strinjam. Zdaj že javno poročajo po medijih , da nismo več varna država. Cmerar bi jih pa še kar vlačil gor.

     • Bald Eagle

      Zato smo trenutno prepuščeni samim sebi, svoji sposobnosti samoobrambe in iznajdljivosti.
      Zadnji čas je, da desnica (SDS)prevzame vse vajeti te države v svoje roke in zaščiti slovensko ljudstvo pred pobesnelimi in fanatičnimi hordami muslimanskih izmečkov.

     • Ana Job

      Katar mora našim levičarskim politikom krepko nakazovat na skrite račune,da se tole gredo in tolk ogrožajo lastni narod, da je včeraj še na Hanzi tv povedal, da imamo Krško pod povečanim nadzorom in da imamo povečano stopnjo ogroženosti. Ob džamiji v Ljubljani nastaja muslimanski stanovanjski kompleks de luxe.

     • Bald Eagle

      Za krško NEK pa vem, da ima poostreno varovanje. Sem se nekajkrat peljal z motorjem mimo na tamkajšnje bližnje dirkališče.
      Kar se pa naše levičarske drhali tiče so pa tako zblojeni, da bi tudi brezplačno počeli take neumnosti. Seveda je pa res, da so lačni kapitala in se zanj pripravljeni prostituirati komurkoli. Drugače imajo pa polna usta kritike na račun kapitalistov in kapitala. Dvolične licemerske gnide

     • Ana Job

      Itak se Slovenije še tisti ta pravi, bogati turisti ogibajo. nam hodijo bosanski Arabci, ki so se naselili v Bosno z namenom džihada in ostali petorazredni satanistični malikovalci islama. Še Rusov, ki pa so dejansko zapravili veliko denarja je vedno manj, zaradi množičnega ciganskega socialističnega turizma. Ne moremo biti ponosni na nič, niti na turizem ne, ker so ga levičarji s svojim zaostalim razmišljanjem uničili. Nimajo smisla za posle zato vse predajajo v roke tujcem. Resnično jih bo potrebno pometat skozi okno ven! Bando hudičevo!

     • Bald Eagle

      Levuharji nikoli niso bili sposobni ustvarjat karkoli. Sploh pa ne plemenitit kapitala. To jim je popolna tujka. Znajo pa zelo učinkovito zapravljat tuj kapital za lastne potrebe. Zato so pa vse socialistične države končale v bankrotu. Poglej samo stanje v Venezueli. Drzava, ki leži na nafti, pa so jo socialisti tako obubožali, da mora narod izven države kupovat osnovne življenjske potrebščine. Še WC papirja si doma ne morejo privoščiti. Naša levica jih pa kuje v nebo, tiste (USA), ki jih pa zalagajo s kapitalom, pa popljuvajo. Levičarji so tako breme vseh dežel kjerkoli se pojavijo, da jim ni para in popolnoma nesposobni v vseh pogledih, le laganje jim gre dobro od rok. To je pa tudi vse.

     • Ana Job

      Na žalost so našim levičarjem še vedno za vzor zaostale komunistične države in njihovi nazori,zato pa smo tam, kjer smo. Podjetnike pa spotikajo na vsakem vogalu, ker mislijo s svojo glavo in se jim miselno ne podrejajo. Vse česar se levičar dotakne uniči. In tudi sprejemanje teh interventnih zakonov, ki jih sprejemajo na hitro vsak dan in so v škodo ljudstva bi bilo potrebno preprečiti.

   • mannuro

    Ja itak.. moje zgoraj je bolj hec.. realiteta je pač taka, kot si povedala sama.
    Slika je pa namenjena našim vladnim voslom, kaj jih čaka.. ko bo ljudem zavrelo. Lej, zgodovina je preskušena stvar in vedno funkcionira!

    • Ana Job

     In na žalost se zgodovina rada ponavlja.

 • Cenzuriran 4x

  Stvar na kateri pade celotna biblijska zgodba. Cerkev pa nima kontraargumenta: https://youtu.be/cIA7l0YWlMg

  Tuppson ne bo pel.

 • sprehajalec

  Cenzuriran, tole si mrmraj, pa napev je napisan zate;

  https://www.youtube.com/watch?v=buqzsvK5yc4

  Bo zadnja ura bila,
  Marija prid po nas….

 • Cenzuriran 4x

  Hrvati razmišljajo da bi prepovedali znani ustaški rek za dom spremni. Zgleda da bo tupson tud doma bolj tih hehehehe

  • Bald Eagle

   Za domovino pripravljen! Ta rek peče vse levuharske izdajalske gliste.
   ZA DOMOVINO PRIPRAVLJEN!

   • Cenzuriran 4x

    Lep rek sam kaj ko ste ga ustaši zasvinjal. Tko kot gorenjskega orla itd. Vse kar se dotaknete se spremeni v drek.

    • sprehajalec

     Ni Komunistov, Ni Antikomunistov.

     Eden najosnovnejših naravnih aksiomov.

    • Bald Eagle

     Jaz nisem ustaš, sem pa domobranec, za domovino vedno pripravljen.
     Komunisti ste tisti, ki ste vse uničili in še uničujete, česar se dotaknete. Vendar se bodo časi kmalu spremenili in vi boste tisti, ki boste uničeni. Do zadnjega.

     • Cenzuriran 4x

      Dejdej. Sto let stare firme so preživele in celo zaživele, dokler ni prišel Janša in divje sprivatiziral. Zdej smo pa brez.

     • Bald Eagle

      S tem komentarjem si še enkrat več samo potrdil vse tisto, kar sem ti danes že napisal. Da si eno navdno komunajzersko teslo, ki pojma nima o čem piše.
      Pa bodi užaljen kolikor hočeš. Dokler boš pisaril take laži, ne boš deležen tople komunikacije. Vsaj z moje strani ne.

     • Cenzuriran 4x

      Hehe tebe tud povoham ne. Kot da si želim. Čim dalj stran se drž. Nimaš ti mozga za kante pucat ne.

     • sprehajalec

      Butl neumen, zahvali se mencingerju pa teoretikom tranzicije, ki niso hoteli tujca.

      Rezultat je bil izropana banka pa propadle firme. če bi nekoč pripeljal za šenk BMW v Maribor, bi TAM danes cvetel. Pa Štajercem ne bi bilo treba s trebuhom za kruhom.

      Tako ste pa kričali, naši žulji, pa naše pa tujca nočemo. Imbecili prfuknjeni, sedaj boste pa vse skupaj prevalili na druge.

     • Sašo

      Lolek, v devetdesetij je Drnovškova LDS uničila malo morje podjetij v Prekmurju, Indip, Gorenje Varstroj, Purlen, Mura, Nafta Lendava..vse je šlo po gobe pod levo LDS..na Štajerskem TAM, pa TVT itd……in nekaj tisoč ljudi na ceste. Slabo ste to poučeni levi spletni trobljarji. No saj vi to vse veste, samo pač ponavljate se kot papige glede tistega kar vam pač ugaja. JJ ni uničil 10 % tega kar je uničila levica . Da ne omenjam socialne vlade MIra Cerarja, ukinitev pogrebnin za državljane, ki niso s socialnega dna ,zmanjšanje nagrade za samozaposlene invalide, sedaj mafijski posli z dimnikarji itd..itd..

     • Cenzuriran 4x

      Po letu 91 so se začele privatizacije. V času Janše vlade pa divje privatizacije. Največ škode je naredil prav Janša. Čeprav tud levi niso brezmadežni. V bistvu pa en drugemu pri kraji držite štango. Tudi to je res..

     • traktor

      Sej, da si ti še nedolžen je tud kriv Janša, a ne?

   • Goran Hvala

    V kleti z polnim nahrbtnikom fujtra…;-)…to si pozabil pripisat…

  • sprehajalec

   Evo, še malo Spielberga pa Hrvaškega Titanica, Bliže o bože moj. Pa v ozadju kockasta.

   https://www.youtube.com/watch?v=S9PvdHvIF3I

 • Cenzuriran 4x

  Ajde korenjaki dajmo mal znanje na plano. Zakaj ni omenjenih piramid v bibliji?

  • sprehajalec

   Zakaj pa bi morale biti? Biblija je pisana v nadaljevanjih pa od veliko piscev. Pisali so jo že po eksodusu, okoli leta 1000 pred našim štetjem. Kar nekaj 100 let po samem dogodku. Bi si moral iti pisec ogledati piramide?

   Tudi kakšna slovenska turistka na letovanju v grčiji doma ne omenja grške Akropole.

   Logike ti manjka, to vsakič znova dokazuješ.

   • Cenzuriran 4x

    Eno od čudes sveta biblija pozabi omenit? Aleksander Veliki in ostali, vsi so vsaj omenili kaj so videli. Biblija pa modro tiho? Slaba razlaga.

    • sprehajalec

     Zakaj Valentin Vodnik ni nikjer pisal o Postojnski jami, svetovnemu čudesu?

     Če pišeš 500 let po samem dogodku 1000 km proč, se osredodočiš na plot zgodbe. Ne na turistične znamenitosti.

     • Cenzuriran 4x

      On ni, je pa kdo drug.

     • sprehajalec

      In zakaj naj bi pisec Biblije stare zaveze? 1000 km proč, o dogodku 500 let prej?

     • Cenzuriran 4x

      Zato ker se vsaka kultura kje pohvali s svojimi dosežki. Tako kot recimo najdeš v sanskritu zapise o vimanah.

     • sprehajalec

      Egiptovska kultura ni bila Izraelska kultura. Tako kot še danes ni.

     • Cenzuriran 4x

      Kdo pa to trdi?

     • sprehajalec

      Ti se sklicuješ na kulturo, ki bi jo izraelski pisci bili dolžni omenjati. Egipčani so svoje dosežke omenjali. Izraelci pa svoje, Kralja Salomona, Davida, suženjstvo v babilonu, osvojitev jerihe eksodus iz Egipta, predvsem gre pa v Bibliji za prigode in nauke iz teh prigod izvedene.

      Zakaj bi omenjali Egiptovsko infrastrukturo?

     • Cenzuriran 4x

      Zato ker je tako velika zadeva da jo enostavno ne moreš spregledat. Sploh pa v taki knjigi kot je biblija. Kot da bi danes pozabil recimo omenit Eifflov stolp, če se recimo pogovarjamo o Parizu.

     • sprehajalec

      Imaš primere v Amazoniji, ko še danes niso slišali za veliko kulturo belega človeka.

  • fmg9

   Ker so jih gradili sužnji, katere je nekdo izpeljal iz Egipta?

   • Cenzuriran 4x

    Nič niso gradili sužnji. V času Jezusa, so bile piramide že tam. In so bile tam že cca 12000 let. Datirano po zadnjih dognanjih itd…

    • Sašo

     Ja, pa baje da so jih Bosanci delali..tak kot so pač ves razvit Svet oni pozidali ..

     • sprehajalec

      Ja, ciljaš na tiste bosanske piramide na Visokem v Bosni, ki jih že 20 let odkopavajo.

      Pravijo takole. Bili jednom dva braća, Ramo i Ramzes. Ramo ostao u Bosni, a Ramzes otišao u Egipt…

     • Cenzuriran 4x

      I onda došo šetač tuge i njemu sve jasno…ko beli dan….

    • sprehajalec

     Mojzes je bil 1500 let pred jezusom.

     To je toliko, kot bi se danes ti skliceval, zakaj Prešernov Kajtimar ni pisal o Postojnski jami.

     Kje si pa ta dognanja našel? Erich von Däniken? 12.000 let? Nova je resen portal, ni portal za pravljičarje.

    • fmg9

     So gradili sužnji (najtežja dela). Piramide niso stare 12k let (Atlantida?)
     Pisci spisov biblije so obstajali pred Jezusom.

     • sprehajalec

      Fmg, z vsem spoštovanjem, piramide so pravzaprav Javna dela. Kot za časa Adolfa gradnja cest v Rajhu. Faraon se je skeširal, prišli so rokodelci, pa težaki, pa logistika, pa kuharice, pa podkooperanti. Množica je tam našla zaposlitev in zaslužek.

      faraon je pa imel mir pred nezaposlenimi in potencialnimi nemiri. Včasih ni bilo nič drugače kot danes. Seveda je bil pa lahko tudi kakšen suženj vmes. Vendar kar so odkopali v zadnjem času, je šlo za delavska naselja ob vznožju piramid.

     • Cenzuriran 4x

      Granit so vlekli 1000km?

     • sprehajalec

      ne, to so pripeljali z vesoljskimi ladjami….

      Mislil sem na preprosta dela.

     • Cenzuriran 4x

      Aha. Vidim da si genij. Spet se zapletaš. Zmanjka ti pa nočeš priznat hahaha

     • sprehajalec

      A da so vesoljske ladje gradile piramide.

      ja, nekaj na to temo sem gledal v Star gate SG-1.

     • Cenzuriran 4x

      Resnica je verjetno precej drugačna kot so nam razlagal v šoli in cerkvi. Razlika je samo v tem, da eni dvomimo v razlago, ker je polna neumnosti. Drugi pa slepo verjamete in sami sebi nočete priznat da imam prav. Zato pa taka razlika v razmišljanju levih in desnih. Če bi bli vsi samo desni, bi še danes verjel da nas bo bog štrafu in vzel sonce in ne vem kaj še, če v nedeljo ne bomo šli h maši in daroval farju.

     • sprehajalec

      In zakaj bi tebi verjeli in ne milijonom in milijonom, ki so trdili drugače?

     • Cenzuriran 4x

      Zato ker njihova logika pade na vsakem koraku; dead end. Treba je poiskat drugo rešitev. A ti res verjameš da so sužnji vlekli 1000 km na srobotu granitne kocke, ki so jih iz skale izbili s pomočjo bronastih krepelc? Heh, daleč so te opral. Kako pa kej popolna simetrija sfing?

     • sprehajalec

      Mene ni nihče opral, bodi brez skrbi. Niso jih vlekli tisoče kilometrov, pač pa vozili po vodi z brodi.

      Tisoče let je bilo časa za glajenje sfinge, bile so to dobro plačane službe iz generacijo v generacijo. Ne podcenjuj starih mojstrov.

      Orodja in tehnike se niso prav dosti razlikovala od tistih, ki so postavili Sv. Sofijo v Konstantinoplu, danes Hagia Zofijo, pa baziliko sv. petra v Rimu.

      Ne vem zakaj za to dvoje ne trdiš, da so postavili vesoljci?

     • Cenzuriran 4x

      Poglej si velikost kamnov, poglej si kako natančno so postavljeni. To veš da je piramida v bistvu osmerokotna? Vsaka stranica se točno po sredini lomi na pol a komaj opazno. Da je v pravih razmerjih z minimalnimi napakami. Vprašaj današnje mojstre kako bi se tega lotil danes. Ga ni korenjaka.

     • sprehajalec

      Tudi Hagio Sofio so gradili vesoljci? Ima geometrični vzorec…

     • traktor

      In kje piše, da so smo vsi desni, farški? Da nisi tud tega prebral v Bibliji? Levaki pa vsi verujete v istega boga. Ste, kot Muslimani, tudi metode imate iste.

     • fmg9

      Ja, vsekakor. Suženjstvo v Egiptu se je razlikovalo:
      http://www.reshafim.org.il/ad/egypt/timelines/topics/slavery.htm
      Ampak pisci Eksodusa so takrat tako gledali nase.

  • Janez

   A veš, da ne vem !
   Nisem opazzil.
   To je pa res čudno.
   Morda cenzura? Neduhovna stvar. Končno so piramide le – materija – pač. L.r. J. KOMENDA

   • Zgornji

    Ne, ni bila cenzura, temveč so nekaj namerno “izpustili” – Zavrgli, nekaj pa se je “izgubilo” pri prepisovanjih skozi tisočletja . Mir naj ti bo.

  • Zgornji

   ZATO KER V BIBLIJI MANJKA OGROOOMNO ZAPISOV !!! ! !!! TUDI PIRAMIDE SO BILE OMENJENE , JA !!! ! !!!

 • Janez

  Glede piramid , ki jih ni v Bibliji?
  Se mi zdi,
  DA IMA “NAŠ” FARAONSKI” MARŠAL TITO – PRSTE ZRAVEN.
  JE?
  Že kaj grega pislo o faraonih?pA JE TITO MORDA DAL ZBRISATI. L.r. J. KOMEENDA
  P.S.
  POGLEJ V DALMATINOVO BIBLIJO IZ ČASA TRUBARJA. Morda pa v njej je kaj? O piramidah.

  • Cenzuriran 4x

   Kaj pa veš. Mogoče je bil pa res kak tito. Ker kot kaže, faraoni niso bili. Oni so piramide že poverbali. Piramide so starejše od faraonov (ne menjat s farani)….

 • Cenzuriran 4x

  Bo brihta Sprehajalec na glasen in jasen način razložil kako se premikal tale kamenček: https://www.google.si/search?client=ms-android-samsung&source=android-home&source=hp&ei=yBizWYKULYH3aI31hLAC&q=how+did+they+put+huge+stones&oq=how+did+they+put+huge+stones&gs_l=mobile-gws-hp.3..33i22i29i30k1.2041.12963.0.13739.29.28.0.1.1.0.469.6276.0j10j16j1j1.28.0….0…1.1.64.mobile-gws-hp..0.26.5599.3..0j41j0i131k1j0i19k1.MkO-YPx9kiQ#imgrc=yC6cdHRtcKpRnM:

  Verjetno vse s pomočjo motikc, srobota in parih polen in miljon sužnji de….

  • Zgornji

   JA, ŽE TAKRAT SO POKVARJENI VLADARJI NEMALOKRAT MUČILI SVOJE PODLOŽNIKE Z NEČLOVEŠKIMI MUČENJI … JE BILO TUDI TO ZAPISANO V BIBLIJI, PA SO NEKAJ NAMERNO ZAVRGLI, NEKAJ PA PRI PREPISOVANJU SKOZI TISOČLETJA !!! ! !!!

 • Cenzuriran 4x

  Pa smo le prišli do spoznanja, da je biblija izmišljena knjiga. Če je že kaj resnice v njej, je pa strogo cenzurirana.

  • Zgornji

   To Tvoje Spoznanje je Takooo Zmotno, da se niti sam ne zavedaš svoje Zmotnosti iz Duhovne Slepote zaradi Duhovne Neizobraženosti ali pa Zlobe . Žal.

   • test

    ves kako je s temi levicarji … vsi so “obrazovani”, ampak mislit pa s svojo glavo nezna nihce. torej treniranci, kar je znacilno za tiste z zelo nizkim iq

    • Cucurbita Pepo

     Kaj v religiji je produkt mišljenja z lastno glavo ???

     • Zgornji

      Po mojem da Nič, Kajti skoraj vsako mišljenje zgolj z mrtvomaterialnim razumom je do sedaj prineslo vojne in mučenje ljudi , ter katastrofe , takšne in drugačne.

     • sodnikisozločinci

      Titova noga, potem ko je pršut postala.

    • Zgornji

     Vemo kako je z takimi “izobraženci” , … tako kot je svinja delala z svojo glavo, in je potem samo svinjak podrla … ;-)
     Vemo , da je mentalna inteligenca neprimerno Slabša kot pa Srčna Inteligenca .
     Ampak, “izobraženci” imajo žal že tako zapackane možgane, da jim nobeno pranje možganov več ne pomaga za globje spoznanje. Žal.
     Lp + #

     • Cucurbita Pepo

      Srce je brez inteligence.

    • Janez božji sin

     Si mislil obrezani.od obrazovanja imajo samo obrezovanje

   • Cucurbita Pepo

    Duhovna neizobrazenost ?? Zloba ?? Ahahaha. Ni potrjen niti obstoj Jezusa, kaj šele ostalih “bitji”.

    • Brutus

     Eh Pepo! Nikar ne očitaj drugim neizobraženosti! Če bi bil vsaj povprečno razgledan bi vedel, da je vsaj obstoj Jezusa (Jezus iz Nazareta) zgodovinsko dokazano dejstvo!

     • Cucurbita Pepo

      Motiš se.

     • Zgornji

      TI SE MOTIŠ, PA SE TEGA NITI NE ZAVEDAŠ !!! ! !!! PRIBLIŽNO TAKO KOT PIJANEC, KI TRDI DA NI PIJAN .

     • Cucurbita Pepo

      Motil bi se, če bi zanikaj obstoj Bude.

     • Zgornji

      Še vedno SE Motiš, četudi ne zanikaš obstoj Budalaste Butaste Bedne Blesove Blentave Budale – Bude .
      Žaaal.

     • Cucurbita Pepo

      S tem bi užalil skoraj pol miljarde ljudi.

     • Zgornji

      No, taki slepci naj kar bodo užaljeni, ker bodo itak slej ko prej , tako, da so lahko že zdej . Nebom rekel da so ravno zlobni direktno, ampak, vsak dobi Tisto kar si zasluži, in ko je učenec pripravljen, pride učitelj. Oni si ga pa pač še ne zaslužijo , ker budalabuda jih je samo še bolj zavedel . žal. Lp + #

     • Cucurbita Pepo

      Zakaj si prepričan da so zavedeni ?

     • Zgornji

      Ma, zato ker častijo Mrtve kipe, pa Razdvojeni so na Teravado, pa na Mahajano, pa svoja stara izročila so zaradi ustnih ohranjevanj/prenosov takooo popačili, da se sedaj Kooomaj še da izluščiti tiste nekaj bore malo Resnice iz Ostankov Duhovnega Življenja Sanskrtskih spisov …. ma, sej so Čist Zblojeni , brezveze razlagat če jih po prvih nekaj minutah ne pogruntaš/zavohaš/sprevidiš … Še Bolj so Zblojeni kot Hindujci, ki so isto Popačili Vedske Spise , tako da se še Komaj da prepoznati kaj od Prvotne Resnice ki je potem še pomixana z lažmi, tako , da je Duhovna Zmeda skoraj Popolna . Ma, glej, Takoj ko Prepoznaš Božjo Besedo, ti je tudi jasno, da z Budalastimi Budalami od Bude Marsikaj Ne štima, prav tako kot so zavedeni Hindujci, pa Jehovci, Pa tudi Katoliki , pa še , … ma, skoraj vsi , ki ne prepoznajo Božje Besede in Gospoda Stvarnika . Priznam pa, da to Marsikdaj Ni lahko, in marsikoga še prehitro Zavedejo raznorazne Satanove prevare v kombinaciji z Antikristovimi forami. Not easy life indeed .

 • Janez

  Ja?
  Baje so imela tista btja neko zvočno vibracijsko tehniko,
  KI JE DELALA TEŽKE KLADE – LEBDEČE..
  Kako naj vem.
  Pred 12.000 leti me ni bilo. 65 let sem star. A šport itd.
  Raje povej?
  KOLIKO ČASA SO

  510 TON ŠPANSKEGA DRŽAVNEGA ZLATA,
  KI
  GA JE VKP B STALIN 1936. LETA UKRADEL ŠPANSKIM DELAVCEM IN VSEM ŠPANCEM !

  Kolikoo časa in kako so toliko zlata?
  SPRAVILI IZ MADRIDA V MOSKVO ? L.r. Janez KOENDA

  TITO V ŠPANIJI. BAJE TITO?
  https://www.google.si/search?q=fred+copeman+reason&client=tablet-android-samsung&prmd=inmv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkvKinzpbWAhUDLFAKHeBhAmYQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=v689i3wWzWUyVM:

 • Oregon

  jaz sem zakljucil z Lidlom, forever. Že tretji dan, vsak dan sem po poti vzel za malico za nas šest v službi. Nikoli več.

  • Goran Hvala

   A zato ker ni krizev na pekih?..;-);-)

   • Zgornji

    Ne, temveč zato ker se Norce delajo !!! ! !!!

    • cosmosjasnovidec

     Ne delajo se norcev ampak so podlegli strahopetni izprijenci islamistični skupnosti.

     • Zgornji

      Ja, ja to se strinjam, ampak, mislil sem na “norcadelanje” iz vidika ko si izmišljujejo razne izgovore za vzroke svojih bednih for , a la tipa : ” da nočejo diskriminirati religij”, medtem ko pa mohamedanske simbole pa še vedno puščajo gor na izdelkih , … MAAA, BEDNIKI BEDNI POKVARJENI ZBLOJENI … DELAJO SAMO ŠE VEČ ZMEDE NA TEM ŽE ITAK PRECEJ ZMEDENEM PLANETU …

   • Oregon

    zfgornji ti je odgovoril, če ti samemu ne potegne. Pa rabis zelo malo v glavi da bi ti.. :-( :-(

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

  • Cucurbita Pepo

   Katoliban…

  • sodnikisozločinci

   Slabšo hrano imajo od Albancev.

 • Smrt Janšizmu in Janšistom

  Važn da krščanki smetijo in smrdijo s svojo užaljenostjo

  • cosmosjasnovidec

   Kateri istospolni levuharski ćobanski buzerant si pa spet ti skrit za tem nickom?
   Predpostavljam,da jih imaš kar nekaj na tem portalu.
   Odkokodakaj ga fafat kakemu tvojemu levaku in bodi miren tukaj,ker si brezvezen kot podganji drek razen,da zaudarjaš enako.

   • beno

    ti dam čist prav.

   • Janez božji sin

    Naj gre na svojo izrojeno sprevrženo bizarno levičarsko javno hišo in se tam zadovoljuje.hodijo sem provocirati in zlajfajo svoje mlohave genitalije.ce bi se vsaj znali izražati in argumentirati diskusirati brez uličnega žaljenja bi se mogoče mogoče kaj premaknilo tako je pa vse mlohavo

  • fgh

   pedofil levicarski odpeketaj…

 • cosmosjasnovidec

  Kaj polepili?
  Križe bi morali vrezati v stene??

  • Zgornji

   Heh, … ja, … ;-)
   Ma, je tud Škoda simbola za njihove zidove … !!! :-P
   Kvečjemu Pobarvat bi se jih izplačalo, ker drugega žal Ne zaslužijo kot kak sprej … !!! ! !!!

  • Cucurbita Pepo

   Uslužbence pa na grmado.

   • Zgornji

    Ti si pa približno tolk nasilen kot mohamedanci/arabci z takelimi forami … a nismo grmade že čez dali pred stoletji , … ?? !! ?? A ti bi jih pa nazaj uvedel ?

   • sodnikisozločinci

    Misliš na blejsko grmado? Lahko, samo bodo morali to prijaviti in plačati davek.

 • Goran Hvala

  Jezni potrosniki se s krizi ukvarjajo sam v sloveniji…ker nimajo drugega dela…muslimane v sloveniji pa na prste loh prestejes…bvahahaha..kera druzba….od kdaj je lidl krscanska stacuna…bedniki zahojeni…odprite potem v slo eno krscansko stacuno kjer bo vstop dovoljen sam kristjanom..sej to bi v slo mogl cvetet glede na folk..;-);-)..drugi bomo hodil v lidl brez krizev..oziroma imajo lohk bilo kaksne zmazke na embalazah…
  Ja cosmo…jest sm pa cefutar…sm ze kr sam napisal da tebi ne bo treba..pa itak vem da bos to napisal ker druzga ne znas…mene pa baje ful uzalis s tem..;-);-);’)…

  • Sašo

   Nisi najbolj modre pameti, pa ti bom razložil . Nič ni spornega v tem da Lidl ne prodaja versko obarvanih izdelkov, čeprav jih in jih potem spreminja, to pa je sporno . Služili bi na račun tradicionalnih verskih objektov, ne bi jih pa prikazovali takšne kot so . To je enako kot če bi denimo prodajali pivo Tito in bi tvoj Tito imel na etiketi odrezano glavo, verjetno bi te vznemirilo . Zdaj ker ti pač nisi kristjan te te reči ne vznemirijo, verjetno bi te spet vznemirilo če bi Lidl prodajal baklavo, na embalaži katere bi bila džamija, izrezan bi pa bil minaret, verjetno bi že kakšen Lidl gorel po Evropi . Razumeš zdaj bistvo ? Lidl se pač gre versko diskriminacijo in upam da bo padla tožba zoper njih, če pa želijo biti politično in versko korektni pa enostavno naj ne uporabljajo v propagandne namene verskih objektov ali simbolov, kapiš ali ti prevedem v srbohrvaščino ?
   Da pa je muslimanov pri nas peščica ? Hm, stopiš v Lidl ali v Eurospin, pa vidiš kako zelo malo jih je, hvala Lidlu da so mi olajšali odločitev da se mi več ne bo treba družiti z vsemi temi priseljenci s tretjega Sveta, ker ima človek ponavadi v Lidlu zares občutek da je nekje v Kosovski Mitrovici in ne v Sloveniji . Hvala vam Lidl, ttudi več bom naredil zase da ne bom več kupoval C robe .
   Ja Goran, si čefutar kot si sam praviš, to ne rabi biti žalitev zate, je pa tvoja realnost , kar človek spozna že po nivoju komunikacije .

  • Oregon

   ti si cist odpelan

 • Zgornji

  Hah, mene ti lidlovi Bedaki itak nebodo več videli , … in še marsikoga od mojih prijateljev , … še manj pa našega Denarja … !!! ! !!! Naj zdaj požrejo še to izgubo ki so si jo skuhali :-P Amennn !!! ! !!!

  • Cucurbita Pepo

   Niste si sami krivi. Škoda da so vas starši indoktrinirali v času ko vaši možgani še niso bili razviti.

   • Sašo

    Škoda tudi zate ko te je pijani oče metal v steno, ko si bil še dete .

 • Cucurbita Pepo

  V bibliji piše da smo iz Adama in Eve. Vemo da to ni res. Ljudje razmišljajte z lastnim živčevjem.

  • Sašo

   Res je, v bistvu smo se razvili iz Josipa Broza in Jovanke iz njunega živčevja ;) .

  • dsfsdf

   povej to šeriatarjem, ki želijo uničiti krščanstvo, a tega NE BOMO dopustili. Jasno? Upam!

   • Janez božji sin

    A smo se za to borili.da naši otroci nimajo služb stanovanj otrok( ostali po deset)razni islamci Srbi sipci ujkoti hodijo po naši deželi kot kralj na betajnovi.vasko straze slovensko gardo nacionalno sestavljeno iz Slovencev in z Janšo kot ljubljenčkov naroda za vodjo Slovenije in Slovencev

 • ustavimo zlo proti nam

  dogaja se načrtna šeriatizacija in ži—ovzacija naših krščanskih krajev!! Ne smemo tega dopustiti, to je poniževanje naše krščanske vere!!!!!!!!!!!!!!!

  • Janez božji sin

   Bojim se da je prepozno.ljubljana polna bradačev in zakrinkanih zensk.primorska Štajerska kaj pa šele Prekmurje več imajo nam Slovencem hišo zarubijo za smešen znesek.

 • !!!!!!!!!!!!

  KALERGIJEV PLAN, s šeriatizacijo !! To se dogaja iz strani ž—-proti našim krščanskim državam, ker se nam ž. maščujejo!

  • Janez božji sin

   Odkar nosim križ okrog vratu mi zlo do živega ne more .opaziti pa je čudne nečloveške reakcije drugačno verujočih kot da jih oplazi in opece Jezusov križ .Bog je močan samo verjemite vanj

 • Krščanska Evropa.

  Živela naša krščanska vera!

 • jan
 • !!!!!!

  Ne damo Križa in nikoli ga ne bomo predali.

 • !!!!!!

  To je Evropa krščanskih korenin.

 • Evropi je vse podtaknjeno
 • Hun

  Slovenski domoljubni kmetavzarji ne marate pravoslavne vere …nevem kaj jokcate za pravoslavnimi križi

  • Sašo

   Prvič slišim da kdo ne bi maral pravoslavne vere, res pa je da ne maramo Slovenci pa to da ste kmetavzarski pravoslavci sploh ni pomembo, ampak ima zvezo zgolj s tem da ste pač navadni kmetavzarji. Če bi tvoja teza držala bi ne marali tudi bolgarov, grkov…

   • Sašo

    Prvič slišim da kdo ne bi maral pravoslavne vere, res pa je da ne maramo Slovenci srbov, pa to da ste kmetavzarski pravoslavci sploh ni pomembo, ampak ima zvezo zgolj s tem da ste pač navadni kmetavzarji. Če bi tvoja teza držala bi ne marali tudi bolgarov, grkov…

   • Hun

    ne govorim o Slovencih…govorim o skupini slovenskih domoljubnih rovtarjev…nasel si se med njimi z javlanjem na moj komentar

 • Brkinc

  Ne vem, zakaj ste se spravili na Lidl. V Mercatorju in Sparu in naših hladilnikih je to že dolgo časa prisotno.

 • sodnikisozločinci

  Ta Lidlova akcija je bila preizkus reakcije naroda na provokacijo. Če odziv kupcev z bojkotom ne bo dovolj oster bodo z brisanjem krščanskih simbolov nadaljevale tudi vse ostale trgovske verige.

 • sunday

  potrebno je bojkotirati lidlovo trgovino – saj lahko kupujemo še kje drugje, kjer ne delajo takih poizkusov z nami in kjer so strpni do krščanstva!!!

 • sunday

  ja saj kmalu bo ja tako, da če boš dejal – slovenec sem – bo to veljalo za žalitev sodržavljanov (podganjih iztrebkov) – ampak jaz sem slovenec in bom slovenec tudi ostal – slovenska mati me je rodila in slovenske pesmi prepevala…..!!!

 • Mark San

  Ob takem clanku tudi ne verniki postanejo verniki!
  Koga briga…vsi pravijo,da smo Slovenci zaprti narod!
  Je pa res,da je sporno nekaj prikazovati in zavajati potrosnike z sliko brez kriza!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!