[PAPARAC NA BLEDU] Takšen je po nekaj “rundah” Zemljaričev prijatelj Simon Vrhunec: Glasno govorjenje, kriljenje z rokami in ego na kubik

Foto: arhiv Nova24tv

Nekdanjega generalnega direktorja Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, ki so ga potem, ko ga je nadomestil novi direktor, v UKC Ljubljana imenovali za pooblaščenca za informacijsko varnost ter mu radodarno podelili plačo v višini 3.400 evrov mesečno, so ujeli na Bledu, v znanem lokalu pod hotelom Park. Očividec nam je zaupal, da je Vrhuncu, ki je bil tam v družbi neke blondinke, po nekaj rundah alkoholnih pijač ego močno narasel – začel se je glasno hvaliti s svojim delom v UKC Ljubljana, čeprav tam ne dela več, in opletati z rokami, torej dajal je vtis, kot da je snedel vso pamet tega sveta, paparac pa je celo opazil, da sta s to žensko zadnjo rundo spila le na pol. Le kam se jima je mudilo?

Simon Vrhunec je po poročilu mednarodne komisije za strokovni nadzor programa otroške srčne kirurgije za obdobje 2007 – 2014 kot takratni generalni direktor UKC Ljubljana označen za enega od najbolj odgovornih za izvajanje otrokom nevarnega in nesprejemljivega programa s hudimi posledicami, je leta 2015 zapisal spletni portal Siol.net. Ob pravočasnih ukrepih vodstva bi namreč lahko rešili življenja vsaj štirih otrok. Poleg tega je protikorupcijska komisija ugotovila, da je Vrhunec z zloglasnim kirurgom Davidom Mishalyjem iz Izraela podpisoval avtorske pogodbe v nasprotju z zakonodajo in tako Mishalyju omogočil milijonsko plačilo za operacije, čeprav je v UKC Ljubljana operiral brez ustrezne slovenske licence. Prav tako iz časa, ko je bil Vrhunec generalni direktor UKC Ljubljana, izhaja afera o kar petkrat preplačanem vzdrževanju operacijskih miz. Vrhunec sicer vse tovrstne očitke zavrača, od letošnjega 1. julija pa vodi zasebno kliniko – Medicinski center Barsos v Ljubljani.

V zdravstvo na pobudo dr. Kebra, Vrhunec pa s kozarcem v roki
Simona Vrhunca je v zdravstvo “pripeljal” dr. Dušan Keber, ki je znan po uveljavitvi Zakona o omejevanju porabe alkohola oziroma po bolje znanem t. i. Kebrovem zakonu. Ta med drugim določa, da je “prepovedana prodaja alkoholnih pijač med 21. uro in 7. uro naslednjega dne, razen v gostinskih obratih” in da je “v gostinskih obratih prepovedana prodaja žganih pijač od začetka dnevnega obratovalnega časa do 10. ure dopoldan”. Avtor tako ostrega zakona o omejevanju porabe alkohola je ob teh fotografijah, ki jih je posnel naš bralec na Bledu v lokalu Red Devil, zagotovo nekoliko razočaran nad svojim “mentorirancem”.

Foto: arhiv Nova24tv

Vrhunec iskal pozornost ostalih gostov, vendar je ni dobil – poglejte, zakaj!
Avtor teh fotografij, ki se ne želi izpostavljati z imenom in priimkom, hranimo pa ju v uredništvu, nam je zaupal, da je Vrhunca opazil med 19. in 20. uro, torej v večernem času, blejskem lokalu Red Devil, nasproti njega pa je sedela avtorju fotografij neznana, nekoliko starejša ženska s kratkimi svetlimi lasmi. “Vsak od njiju je spil po več rund piva, zadnjo rundo pa samo na pol, in sta šla,” je razkril in dejal, da je Vrhunec govoril kot navit, natančneje: “Govoril je, kot da vse ve in zna, tudi o svojem poslu v UKC Ljubljana. Delal se je nadvse pomembnega, v resnici pa je deloval bolj kot nakladač, samo da bi zbujal pozornost.” Vendar pa je avtor teh fotografij, sicer naš zvesti bralec, prepričan, da je Vrhunec v omenjenem lokalu pozornost z glasnim govorjenjem in razlaganjem o poslih, povezanih z UKC, brcnil v temo, saj želene pozornosti ni dobil, ker “ga skoraj nihče ni prepoznal. Večina gostov je bila Angležev.”

Foto: arhiv Nova24tv

Paparac z Bleda: “Vrhunec je po vsaki rundi bolj krilil z rokami.” Še bolj pa ga je presenetilo, kako hitro sta odhitela iz lokala, kot da bi se jima mudilo naprej na kakšno zabavo ali sestanek …

Beli dvor na Bledu – vila, kjer se srečuje levičarska elita iz Foruma 21 
Bled sicer slovi kot kraj, kjer ni težko srečati samooklicano slovensko levičarsko elito. Ena izmed najbolj zloglasnih vil je Beli dvor Janeza Škrabca, o kateri smo že pisali in poročali, da je Škrabec v njej prirejal divje zabave za svoje levičarske kolege, predvsem vidne člane Foruma 21 in druge politične prijatelje. Prav v času zloglasne zabave so naši viri na Bledu opazili tudi Mateja Narata, nekdanjega člana uprave NLB (ki je bil večkrat ovaden), pa predsednika uprave Zavarovalnice Triglav Andreja Slaparja, sicer sina generala Janeza Slaparja, pa Tomaža Berločnika, ki je dober športni prijatelj ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Neuradno pa naj bi bil namen srečanja vendarle predvsem lobiranje, saj naj bi si Škrabec močno prizadeval, da bi pri Mercatorju dobil skoraj 100 milijonov evrov vreden posel izgradnje novega logističnega centra v ljubljanskem BTC-ju. Srečanja, ki jih v vili Beli dvor organizira Marko Pogorevc, so sicer že stalnica. Tako je bilo pred leti organizirano srečanje, ki sta se ga poleg Ljudmile Novak udeležila tudi Borut Pahor in takratni generalni direktor policije Stanislav Veniger, ki je danes –  kakšno naključje!  zaposlen prav na Zavarovalnici Triglav.

Celoten članek o zabavah v Škrabčevi vili na Bledu si lahko preberete tukaj: Škrabec in Pogorevc sta v blejski vili priredila novo divjo zabavo za levičarsko elito – poglejte, kdaj in za koga!

M. S.

 • dr Janez Sveti

  Bilo kuda Nova24tv svuda.
  DR Janez Sveti pod krinko

  • Steiermark

   Ja, sv. janez, Nova 24 tv je zakon!

   • dr Janez Sveti

    Ma kaj zakon? Iznad zakona!
    DR Janez Sveti nezakoniti

  • KIKI

   Pojdi na Mladino d.o,o.!

   • dr Janez Sveti

    Zakaj? Mladina mi ni všeč.
    Dr Janez Sveti genij

 • janko

  Alko povzroča tudi parkinsonovo, sploh pivo….

  • valentin

   Pivo samo ne, pač pa pločevinke iz aluminija.

 • ljubinica

  V clanku pise, da je Simona Vrhunca v KC nastavil Keber.
  V resnici ga je nastavila UDBA.
  KC je od ustanovitve do danes v rokah udbomafije. Botra: Zemljaric in Marko Vrhunec.
  Simon Vrhunec je necak komunisticnega zlocinca udbasa Marka Vrhunca.

  • KIKI

   Hvala! Kratka in jedrnata zgodovina UDBO-rodovnika! Tako se to pove!

 • VERZIFIKATOR

  Simon Zemljar

  PEJVA PUNCA DO VRHUNCA

  Pejma, punca, do vrhunca,
  mož pijan je v kotu krilil,
  proti paparacu škilil,
  delal se, da se ne gunca.

  Guncal mož je afne znane,
  klinično jih je preverjal,
  na ves glas pravico terjal,
  slišal si ga do Ljubljane.

  Bled ni bil možak več v lica,
  ko vrhuncu se je bližal,
  v transu je samo še mižal,
  frfotal kot kakšna ptica.

  Létal divje je po zraku,
  vse bilo je res vrhunsko,
  klepetanje to štacunsko,
  jezdil mož je na oblaku.

  Hkrati besno operiral,
  delal vse je brez skalpela,
  ona zraven je sedela,
  ki ji bebček je hofiral..

  Pejva, punca, od vrhunca,
  ta je že presegel mero,
  rekel gost je z dobro vero
  vanj, da se domov prigunca.

 • Duhec

  Postajate vse bolj rumeni…. škoda.

  • dež

   Pa še kislih kumaric je v tem času na pretek.

 • joza joza13

  Sin Zločinca Marka Vrhunca?
  Pa se uspe imeti za taglavnega?

 • Novakec1

  Junckerjev sindrom, veliko slolandijske qvazi elite ga ima.

 • Najplemenitejši

  A ste pri vašem mediju prepričani, da je vaš “fotograf” papal raco? Da ni slučajno popapcal navadno kuro? Ali pa gos?

  • Steiermark

   Je “popapcal” pač to, kar je mogoče dobiti na levaški strani – gizdalinskega gosaka….

 • Miha

  Vsi so taki. Narat, Zidar, …

 • vsemojebabe

  Simon Vrhunec se je nastavil kar sam, vrhunec njegovega dometa je jaz, jaz in zopet jaz.

 • RealRevolution

  Vidite to je smisel novinarstva,ne pa tisto “rumeno” ali rezimsko trobilo na 24UR in RTV.To je smisel,da poizvedujejo malo taksne barabine.

 • Morala

  To sploh ni vredno objave. Raziskali bi raje, če bo odgovarjal za –
  “Simon Vrhunec je po poročilu mednarodne komisije za strokovni nadzor programa otroške srčne kirurgije za obdobje 2007 – 2014 kot takratni generalni direktor UKC Ljubljana označen za enega od najbolj odgovornih za izvajanje otrokom nevarnega in nesprejemljivega programa s hudimi posledicami, je leta 2015 zapisal spletni portal Siol.net.”

  Ne bo odgovarjal! Dobil je dobro plačano službico, tako kot vsi ostali, ki so za kaj odgovorni. Takšna je že ustaljena praksa v Sloveniji!

 • Snorri Sturluson

  Pa tako plačo ima vodovodar v Islandiji.Netto mesečno.Res smo bogi

 • tarantela

  To pa je novica! En dedec na dopustu ob piru…

  • m&m

   Koga pa misliš, da briga tvoj artritis ?

  • xtc

   Ti si pač butl in še najbolje je da molčiš,kerr z vsako novo besedo izpadeš še večji.

 • Ryuk

  Pazite, da ne bo še Vrhunec obtožil Grimsa špijonaže.

  • KIKI

   To so njihovi vrhunci!!!!

 • PRIČEVALCI

  Marjanca Stojan Šajher. Avtorica Kešpičke, prijateljica La Toye in pisateljica biografije Damjana Murka.

  Le tako naprej, Nova24. Vsaj tja do volitev.

  • Viktorh

   .Tik – tak, še 25 dni, pa…

 • PRIČEVALCI

  Janezov tast je trikrat hujši. Preverite še to za vaše bralce.

  • xtc

   Glej bebo Janezov v Sloveniji je kar nekaj z živečimi tasti tako ,da definiraj in to jasno dokaži z uradnimi dokumenti za katerega Janeza gre,verjetno tvojega kolega z nickom -Sv no on je v kleti levo spodaj in ni verodostojen ravno za puisanje mnenj o svojem tastu.

  • Viktorh

   Tik – tak, še 25 dni, pa…

 • valentin

  Ima Simon Vrhunc kaj povezave z Darjo Vrhunc ? ( Tobačna Ljubljana, Telekom Slovenije…) Nova24 preverite ! potem bo še zanimivo.

  https://www.google.si/search?site=&source=hp&q=darja+vrhunc&oq=darja+vrhunc&gs_l=psy-ab.3..0l2j0i22i30k1.4523.15936.0.16435.12.12.0.0.0.0.288.1850.0j11j1.12.0….0…1.1.64.psy-ab..0.12.1846…0i131k1.3VhcN-CBmKI

 • xtc

  Ja to so otroci “herojev” revolucije identični oni Rudinji,ki je v hipu postala strokovnjak za ladjefelništvo.Vresnici pa popolni nesoosobneži brez pomoči omrežja partije.

  • karlina

   TOČNO, sicer pa-smo ze slabši od Grčije in če bodo tako nadaljevali , bomo kmalu postali Venezuela

 • Aron

  Nova spet briljira s svojimi viri. Človek je spil pol piva, pa je že vreden članka. Grozno, kakšna greznica je postala Nova. Odkar je pod Orbanom je še huje :)))

  • valentin

   Ne gre se za pol piva, gre za ljudi sistema, ki uničuje in gomazi vse pred sabo, ki imajo kritičen odnos do njihovega ravnanja. Ti ljudje so tip diktatorja, pri njih ne prideš do besede, brez ugovarjanja, so hudobni in maščevalni in v večini nesposobni.
   To je moje vedenje in to potrjujejo moje izkušnje.

   • Hun

    z desnico s časoma ne bo nč bol na oblasti …

    • valentin

     Ne ugovarjam, ampak človek se mora neprestano upirati in opozarjati na nepravilnosti. Imeti mora odprte oči in ušesa.
     Pokvarjen in hudoben človek je problem pa naj si bo na levi ali desni strani, take je potrebno razgaliti in izločiti s funkcij upravljanja.

   • karlina

    VELIK PODPIS

  • Taxi

   Nivo Nove24 je padel že čisto na nivo rumenega tiska.

   • Aron

    Pod nivo. Rumeni tisk se ne dela, da je v službi resnice.

  • tohuvabohu

   Ja, res grozno, kaj se dogaja po Sloveniji in po svetu. Nova piše o resničnih dogodkih, ne objavlja pa horoskopov in prikritega oglaševanja kot režimski mediji Delo, Dnevnik, RTV itd.

   • Aron

    Saj nisi resen, po žutem debaklu z Grimsom, ki incognito fotka Violetine hlačke, ti še vedno pišeš o resničnih dogodkih, hehehe :)

    • tohuvabohu

     A zdaj boš pa rekel, da je bila tam Violetina dvojnica?

 • montyamp

  V Švici taki majmuni pobirajo smeti , za čiščenje greznic so pre-glupi .
  Zato država crkuje , ker UDBOPARTIJSKA TERORISTIČNA CELICA nastavlja ultra-idiote , za davkoplačevalski denar , na položaje katerim vzgojeni v morilskem ovaduštvu niso dorasli .
  Vsi na volitve .
  Kandelabri čakajo .

  • karlina

   Kakor so dobili diplome in prišli do svojih mastno plačanih polozajev, takšen je rezultat v celi javni in drzavni upravi-izvzeti so samo gasilci, policaji, vojaki in zdravstvo-od streznic naprej

 • Marko

  A je Grims že nazaj iz komunistične meke?

  • Gavnar

   Baje mu je med prjatli komunajzarji tako všeč, da ostane do septembra.
   Naslednji teden se mu pridruži še Ivan.

 • valentin

  Več posameznikov tvori skupino, več skupin sestavlja družbo. Pokvarjena združba tvori sistem in omrežje, ki se mu je zelo težko upirati, ker tvori in zajema vse institucije take družbe “Upornik” je označen za anti element, sovražnika take družbe, zato mu tak sistem nastavlja pasti, podtika laži, ga spravi ob delo. čast in ob zdravje.

 • RATATA

  Kakšne osebke pa mislite, da so pokvarjeni komiji navlekli v kc in povsod drugam, kot pokvarjene komije.

  • karlina

   ITAK, sem nekje prebrala, krozil je dolg članek o KC, koliko je preveč zaposlenih v upravi in da nekateri niti v sluzbo ne hodijo nič, pa dobivajo plačo, tudi gospe uradnice videvajo na trznici, pri frizerjih, kavici, v času delovnika, da ne govorim, da visijo čisto vsi na fb, sramota, delavci v gospodarstvu pa crkavamo, tudi v upravi

   • RATATA

    Res se mi ne zdi pravično to, kar tudi ti ugotavljaš.
    Mi se že leta trudimo delo dobiti, ga opraviti in zanj dobiti plačilo.
    Za možnost iti na dopust moraš prej dolgo delati na rezervo, biti dosegljiv tudi v času dopusta in ga včasih celo prekiniti.
    Tako je ravno zaradi teh, ki jih omenjava, pokvarjenih nastavlhenih preužitkarjev.
    Zaradi njih imamo vsi manj, le da se nas tega malo zaveda.

 • Gavnar

  Ampak, dildo Marjanca ?
  Če se v Belem Dvoru srečuje levičarska elita, kje je pa levičar Grimpsy ?
  Na Visu, kamor hodi le levičarska elita je redni gost ?
  Dobiva tam gradivo za njegove butaste izjave na podlagi katerih levica nato brez težav, brez kandidata, in brez programa močno zmaga popolnoma na vseh volitvah ?

  https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/05/23/nvroc22_scheich_i630x630.jpg

  • m&m

   Pa kaj se ukvarjaš z Grimsom ‘ Sebe poglej !

   • Gavnar

    Se opravičujem.
    Licenco za tovrstna ukvarjanja imajo le Komunistična partija, Avnojski politkomisar Ivan in ta portal.
    Se pravi izključno samo Komunajzerji.

 • baubau

  S takšnimi prispevki pa očitno res želite postati le tretjerazredni trač portal !?

 • Janez

  Na !
  ŠE EN LJUBITELJ TEKOČIN S %
  ali s PROMILI !
  Zanimivo !
  ODKAR OBSTOJI NOVA24TV
  – SE BOJO LJUBITELJI ALKKOHOLA – SPREMENILI – V P I V C E DOMA !! L..r. J. KOMENDA

 • plamen100

  Da bruhas, pa ta tip se trezen ne deluje normalen kaj sele pod maligani. Kaksen ego neki?? Da bi jaz govoril kot on in izgledal kot on, bi po kanalizaciji hodil do bliznje trgovine. Je pa res da so mu levofasisti dali dobro sluzbo in od tod si je nagrabil denarjw in ce si poln denarja, ni noben problem med lokalnimi pijancki zganjati nekaksen ego, osebno poznam kar nekaj taksnih ebi vetrov s kvazi egom!

  • karlina

   Vprašajmo se rajši, če je sploh kdaj trezen, meni ne deluje nikoli, takoj sem vedela, čim odpre svoja usta, da je navaden prostaški pijanec, brez mozganov

 • rrrrr

  Vrhunsko bebast izraz pijanega Vrhunca.
  Ampak tak bo ostal tudi po streznitvi.

  • rubec

   Le kako si to ugotovil ko pa so mi na Microsoftu zatrdili da sem v evropi edini ki poseduje neverjetno ostre Windows 11. Ko se z miško postavim na njegov obraz mi njihov podprogram “The strongest zoom even Nasa does not have” izpiše: “Objekt prebolel koze in črno smrt.”

   • valentin

    Ja sem pri uporabi Picase v Linux dobil znak psihiatrične mednarodne.ustanove

   • samsara

    Zna bit torej ene sorte Nosferatu, ali nemara njih podvrsta Udbaratu?
    Tako hudičevo trdoživ…

 • rudi breznik

  spet levaki slikajo sami sebe ce verjames grimsu

 • Samir Bamirovič

  PREKLETI LEVAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anton

  pač “gospod” ne more skriti svojo prostaško, “seljačko” mentaliteto, saj je konec koncev NAŠ.

  sarkazem press

  • karlina

   TOČNO, poslanec iz našega kraja, iz stranke SMC, je isti, vedno pijan in zraven še grozno prostašk, aja saj res-kultura ,etika, morala po njihovo, kot so jih učili njihovi komunistični starši

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  Kako ponosni so v medijih, da lahko objavijo prihod morilskega orožja naših zločinskih prijateljev. NATO vojaška ladja pride v Koper, saj nam morajo dostaviti najnovejši učbenik za pobijanja po svetu in njihova poslovna etika je že dolgo na izjemno visoki ravni – če ti ne prideš po našo demokracijo ti jo mi pripeljemo. Krvavo! Vojna s Severno Korejo je pred vrati, Trump jo hoče za vsako ceno, mi pa še nimamo našega ladjevja pred Korejskim polotokom. Pa na Indijskem oceanu tudi ne, pa je vojna med Kitajsko in Indijo že potrkala na vrata. Niso naši politiki plačani kar tako, je treba plačila opravičiti s krvjo. Se pa najdejo nekatere države, ki jasno povejo kdo je NATO, krvavi zločinec. Samo to pri nas ne bi zvenelo lepo, mediji ne bi objavili, zato iz vladnega proračuna plačani aktivisti tega ne bodo naredili. Zelo verjetno pa bodo prihod slovesno pozdravila letala, ki bodo danes preletavala Slovenijo. Super dan za našo ponosno zgodovino!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/312289/nato-nam-spet-dovaza-krvavo-demokracijo

  • valentin

   Slovenija je prodana država, ki ni podpisala zadnjega mednarodnega dokumenta o prepovedi uporabe nuklearnega orožja. Naša uradna politika je na strani vojnih hujskačev, hlapčevska, podkupljiva in brez hrbtenice, ki bi jo Slovenija nujno potrebovala.

 • Osti jarej

  Šokiral je svoje ljubitelje kanadski pevski zvezdnik Justin Biber, ko je odpovedal svojo svetovno glasbeno turnejo. “Za nekaj časa se umikam iz glasbe, ker moram okrevati, se nadihati zraka, da mi srce ne poči” Zakaj? Ker je spoznal, da celotno glasbeno industrijo vodijo pedofili. “Vse povsodi so in nad otroki se ogabno izživljajo. In s temi besedami opisujem zares majhne otroke. Ne morem več delati v svetu, ko vem, kakšni zločinci vodijo glasbo. Morda se kdaj vrnem, a nikoli v tej združbi.” Dodajmo, da je prejšnji teden Kate Perry skoraj enako opisala Ameriško glasbeno industrijo, Drew Barrymore, filmska zvezdnica, pa je razkrila svojo zgodbo. Kot otroška zvezda je bila predmet izživljanja Holywoodskih pedofilov. Želite še kaj dodatnega, recimo kako lepa je ta pop glasba, kako iztirjena je postala? Kako brez vsebine drugačne od načrtovanih dejanj NWO so filmi iz Holywooda, množice pa še vedno drvijo v kino dvorane, da jih dokončno poneumijo? In danes so zvezde v glasbi in na platnu le tisti, ki sprejmejo ta zločinski način življenja. Vesel sem, da sem že davno izključil oboje iz mojega urnika. /virNeonNettle/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/312185/pedofili-vodijo-filmsko-in-glasbeno-industrijo

 • Osti jarej

  Pri nas lahko prebirate le o rekordni vročini nič pa o nasprotni resnici. Naše okoljske ovce zavajajo ljudi in jim nikoli ne povedo, kako so ustvarjene te vročinske katastrofe, kot jim ne povedo za nelogična neurja, točo sredi poletja. A ovce niso plačane za resnico. Zato bodo verjetno v šoku, ko dobijo informacijo, ki jo sicer tudi tuji mediji v lasti elite skrbno prikrivajo. Na Severnem polu je bila julija zabeležena najnižja temperatura kadarkoli od začetka merjenj. -33ºC so izmerili, kot na sliki, pa je mraz zajel tudi ves sever Kanade in Grenlandije. Lažna elita z Al Goreom je v hudi paniki, saj je njihova laž ponovno razkrita in je segrevanje planeta izmišljotina, vemo zakaj. Grenlandija doživlja sredi poletja izjemno povečanje ledenikov, ovcam pred ekrani pa lažejo o lomljenju teh ledenikov na severnem polu in ustvarjajo paniko, češ ledeniki bodo izginili in morje se bo dvignilo za 15m, če nam ne daste milijard $. Poleti ob -33ºC? Vse čestitke vsaki ovcim ki sploh še verjame karkoli vremenarskim ovcam! /virHumansareFree/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/310673/ledena-doba-proti-laznemu-segrevanju

  • valentin

   Svet je v lasti “hudobnega”, ki obvladuje in zapeljuje človeštvo. Z izredno pretkanostjo, polno pokvarjenosti, pohlepom in posesivnostjo si na vso moč prizadeva pogubiti človeštvo, saj ve, da ima časa na razpolago malo. Do sedaj
   mu uspeva, a upanje ostaja, da bodo potenciali pozitivne energije uspele ohraniti človeštvo in planet.

  • radames

   Ker neka nakladačka @osti jarej ne ve nič, se čudi, da toča pada sredi poletja.
   Še malo pa se bo čudila, da lahko sonce sije opoldne.

  • radames
 • MEFISTO

  Jaz sem pa mislil, da je po nekaj minutah tak major Osti jarej z ostalimi nicki, ker je pa res Zemljaričev prijatelj in zaupnik ter potrčko.

 • Olga

  Violeta, je spet Grims na delu? Zdaj se je že vrnil z Visa?

 • črnaovca

  Kdo ve komu je Vrhunc stopil na žulj

  • rrrrr

   Stopil ali se zvrnil čez žulj?

 • Extreme Pain

  Marjanca Šajher, o čem naj bi bil ta “članek”?!

 • janez55

  Bilo kuda, Grims svuda!

 • primsek

  Še dobro, da so orbanovci prevzeli Novo, bodo oni plačevali odškodnine in sodne stroške za vse objave, ki so v nasprotju z zakonom o varovanju zasebnosti, Iznoriški Šiptar pa bo spet bežal pred sodišči na partizanski način in se zatekal v psihotično kraljestvo

  • janez55

   Kaže, da mu tablete spet popuščajo in ga bolji gljava.

  • karlina

   A bejz, ko pa vaši levi mediji objavljajo slike poslancev iz SDS, pa je vse v redu, kajne, itak, za vas obstajajo dvojna merila-mi lahko vse, vi ne smete nič

 • Anton

  čak sedaj me neki bolj zanima, al je Simon potem položil tisto tblond

  sarkazem press

  • karlina

   Sigurno ja, v pijanem stanju, še sebe je verjetno komaj polozil v posteljo, če sploh

 • Olga

  Nasledniki “naših” so čedalje bolj degenerirani (zapiti, na drogah, na psih…). “Tekovine” revolucije se razblinjajo v prah in pepel, tako kot oni sami! Vse bo uredila “žlahtna” desnica, Kučanova NSI, ki je povabila k sodelovanju samega Jamnika!??

  • karlina

   podpis

 • Olga

  Levaki lahko lažejo, natolcujejo in podtikajo “desničarjem”! Za svoje pokvarjene cilje lahko zlorabljajo tudi družine “desničarjev”!!? Ko pa njim Nova nastavi ogledalo, jih pa resnica tako šokira, da bi takoj tožili! Koga? Sebe?!

  • karlina

   točno

 • Jože24

  Zanimivo, sam sedeče nevarnosti sploh nebi opazil, mislil bi si, da je pač ena pijanica :D

 • MEFISTO

  Ne sekirajte se!

  Dokler imamo črnoovco, Osti jareja, gavnarja in druge razne oštevičene in neoštevilčene genije, Slovenija ne more uspeti.

 • Božo

  Paparac Grims spet v akciji.

 • Jana učak

  Vohun branči deluje ! Bravo!!!

 • karlina

  Njemu se ze na obrazu vidi, da je čisto zapit in da v glavi nima absolutno nič, mimogrede, v našem mestu imamo tudi poslanca iz SMC, ki je če vikende vedno pijan in zelo prostaški, fuj, sramota.

 • MEFISTO

  Mož tisočerih nickov je tudi Zemljaričev prijatelj, zaupnik in potrčko.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!