[PAPARAC V LJUBLJANI] Poslanec ZL Luka Mesec si je privoščil slasten burek

Luka Mesec in Olimpija burek (Foto: FB)

Vsakdo se med peklensko vročino po svoje odloči, kako si bo krajšal čas. Nekateri se odpravijo na obalo, drugi v hribe, tretji na bazene, nekateri pa preprosto ostanejo doma. Slednje velja za enega najbolj prepoznavnih obrazov Združene levice Luko Meseca, ki je bil opažen medtem, ko je kupoval burek v eni izmed najbolj priljubljenih prodajaln bureka v našem glavnem mestu. 

Mesec se je kot dobro znan jugo-nostalgik odločil, da obišče prodajalno bureka Olimpija, ki slovi predvsem po tem, da je v njej možno poleg sirovega, mesnega in jabolčnega bureka kupiti še pica burek, ki ga je kot prva v mestu začela ponujati svojim strankam. Meseca je sveže pečeni burek očitno več kot navdušil, kar dodatno dokazuje tudi fotografija, na kateri nasmejan pozira medtem ko sedi na svojem kolesu.

Očitno je bil mladi poslanec zaradi kolesarjenja močno utrujen, okrepčilo pa je bilo tisto, ki ga je spravilo v pogon. Vprašanje pa je, če bo to dovolj, da se mu porodi kakšna ideja, ki mu bo v prid pri opravljanju poslanske funkcije in bo dejansko v korist slovenskim državljankam in državljanom.

H. M.