Po Facebooku še Disney Channel! Pazite na homoseksualne vsebine, do katerih dostopajo otroci!

V zadnjih prispevkih na Novi24TV smo ugotavljali, da homoseksualnemu lobiju podlega vse več pomembnih medijev in družbenih omrežij, kot je npr. Facebook. Po novem pa se jim pridružuje še Disney, ki odkrito promovira homoseksualnost kot nekaj najbolj zaželenega in normalnega.

V svojih šovih predstavlja spogledovanje s homoseksualnostjo in težave s sprejemanjem svojega spola kot zabavno in privlačno. Na Disneyjevem kanalu so pred kratkim predstavili zgodbi, ki sta šokirali občinstvo po vsem svetu. V nedavni epizodi šova Andy Mack 13-letnik nenadoma “spozna”, da je homoseksualec in se razkrije svojim prijateljem. Njegovi prijatelji navdušeno sprejemajo in potrjujejo njegovo homoseksualnost in mu čestitajo zaradi izražanja svojega “resničnega sebe”.

Zakaj takšne zgodbe ne sodijo na televizijo?
Ne tako dolgo nazaj je bila homoseksualnost vpisana na seznam bolezni pri Ameriškem psihološkem združenju (APA), homoseksualci in lezbijke pa so zaradi tega imeli možnost s pomočjo ustreznih strokovnjakov spregovoriti o svojih stiskah. Po novem jim homoseksualni lobi preprečuje vsakršen dvom o njihovi spolni usmerjenosti in jih zlorablja za širjenje svoje škodljive ideologije, ki ni nič drugega kot “napaka človeškega razuma”, kot slikovito pove papež Frančišek.

V enem izmed šovov so tako pred kratkim predstavili prvo “gejevsko zgodbo” na Disney Channelu. Druga Disneyeva oddaja, Star vs The Force of Evil, na kanalu Disney XD, pa je promovirala “istospolni poljub” in moško princeso. Te teme niso primerne za televizijske oddaje, namenjene mladim in  družinam. Pogovori o iskanju svoje identitete in kakršnihkoli težavah se morajo zgoditi doma, v varnem okolju, ko se staršem zdi primerno, še bolj pomembno pa je, da se o njih pogovarjamo v skladu z vrednotami družine.

Disneyjev spust v nespodobnost se nadaljuje
Disneyjeva televizijska oddaja, Andi Mack, ki ima privlačno najstniško zasedbo, prek njih mladim in družinam prikrito vsiljuje homoseksualne vsebine v svoj spored. Ta protislovna oddaja je Kenijo že prisilila, da so program Andi Mack zablokirali v svojih programskih shemah. Ezekial Mutua, izvršni direktor kenijskega oddelka za film, je dejal, da nasprotuje “vsakemu poskusu uvajanja gejevskih programov”. Druga oddaja na Disneyjevem XD Channelu pa je nedavno promovirala “istospolni poljub” in moško princeso. Christian Post je poročal, da je v epizodi Zvezda proti silam zla igralec Marc Diaz, ki se je prikupil kot princesa po imenu Turdina, izjavil, da se je v tej vlogi gnusil samemu sebi, kar pa je homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni lobi takoj označil za lažne izjave, “uperjene” proti skupnosti LGBTQ.

Serija za otroke Andi Mack.

Prizori, v katerih se homoseksualci in lezbijke poljubljajo, v etičnem in vzgojnem smislu otroke in mlade bolj kot ne zmedejo, zato niso primerna tema za televizijske oddaje, namenjene otrokom, mladini in družinskemu občinstvu. Ti pogovori se morajo zgoditi, ko starši menijo, da je to primerno in v skladu z vrednotami družine. Disneyevi televizijski kanali so z neprimernimi vsebinami jasno pokazali, da njihove oddaje niso primerne za družinsko občinstvo.

Z rednimi družinskimi pogovori in nadzorom nad vsebinami, do katerih vaši otroci dostopajo, jim boste pomagali do pravih izbir v življenju, z odjavo programa pa Disneyju sporočili, da vzgoje vaših otrok ne boste prepustili homoseksualnemu lobiju, ki živi na račun ustvarjanja čustveno in moralno pohabljenih posameznikov in zmedene družbe.

Franci Donko

 • Olga_10

  Zablokirati, pa naj sami sebe gledajo!

  • Primoz Papez

   Saj ga donko pa vsi jansisti vsak dan gledate

  • Primoz Papez

   Zablolikirat novo 24

 • tramal

  Meni se zdi da na tem svetu primankuje vsaj milijon psihiatrov za take izmečke

  • Primoz Papez

   A desnicarje????

  • ahnenpass

   Mogoče jih je pa milijon preveč, glede na to, da so si prav oni izmislili tisto čudno LGBT specializacijo.

 • Sašo

  Homoseksualnost ni drugega ko sprevržena veja seksualnosti in kot taka je gnusna za otroke. Bolniki pač vedo kje je treba začet manipulirat, pri najmlajših .

  • Primoz Papez

   Donko prikriti homo…

 • Sašo

  Kaj češ, ti še pravljic nisi sposoben sprejemat, ti denimo verjameš v pravljico da je anus spolni organ.

  • ahnenpass

   Ne trdijo tega, opozarjajo samo na dejstvo, da je anus zelo občutljiv organ, poln živčnih končičev.

   • Sašo

    Seveda trdijo to, homoseksualnost..kako se lahko opredeljuje nekaj analnega kot spolnost ? Vi ste trčeni, tega se zavedate, zaradi tega pa težite s svojimi samooklicanimi pravicami . Čakamo samo še na pedofile, nekrofile in zoofile, da se pojavijo s svojimi pravicami, no saj, morda zato kličete muslimane k nam, da vam pomagajo pri promociji omenjenega :) .

    • Sašo

     pardon…ne vi ampak oni…;).

     • ahnenpass

      Hvala, da si sam popravil.

   • Bozz

    Tudi nos je zelo občutljiv organ z dvema luknjama, poln živčnih končičev. Čudno, da ga še tja ne tišijo. Ali pa v ušesa.

    Kakšni izgovori homičev.

 • Artur

  Satanistična 33 masonska svinja Walt Disney z bratskimi gnidami v njihovem satanističnem klubu je že v sredini prejšnjega stoletja na najmlajših vršil kontrolo uma s perverznimi sublimalnimi sporočili danes s tem in s sodomijo nemoteno nadaljuje NWO LGBT satanistična gamad levajzarski izprijeni bandi gre ta svinjarija zelo na roko https://www.youtube.com/watch?v=zfQXd72yqLM
  https://www.youtube.com/watch?v=E7wNiTp1qhM

 • Morala

  Res me jezi, da se na ta način promovira! Pustite otroke in mladino! Ko bodo dovolj stari, bodo že sami ugotovili kdo so in kaj so!!

 • Zima prihaja

  Jaz gledam samo telebajske.

  • Matt_von_Glanz

   tile so glih najhujši

   • Zima prihaja

    Daj nehaj .

  • hle

   Na Polskem so jih pred leti prepovedali ravno zaradi prikrite gejevske propagande

 • Artur
 • ahnenpass

  Me veseli, da ste opazili sublimiran kulturni fenomen, ki se je zadnje leto razpasel po industriji zabave, poglejte katero koli novo TV nadaljevanko in celo popularne filme, povsod vrinejo zraven še kakšnega toplega ali vsaj neokusno šalo na to temo. Govorimo seveda o globalnih medijih. Celo super junakov so se lotili, spremenili so jih v staro grške polbogove, ki so častili kult mladih dečkov. Na ta način, želijo homoseksualnost narediti normalno in vsakodnevno, celo hiper normalno.
  Filmi so pa čedalje bolj zanič, kljub temu jih gleda ogromno ljudi, ker se civilizacija pač širi in mediji dostopajo tja, kamor nekoč niso mogli. Ljudje ne vedo kaj je res, ne vedo nič na splošno, redko kdo študira in potuje, televizija oziroma računalnik je čudežna škatla, ki nam pričara barvito iluzijo o velikem in pestrem zunanjem svetu.
  Kaj neki si je mislil Andy preden je postal 13 letni homoseksualec, najbrž je sanjaril o sošolkah, nato pa je dobil moški spolni ud v usta. Disney pravi, da je to v redu in si ga je ves čas želel.
  In to ravno v največjem cirkusu na svetu se to dogaja, kjer nič ni tako kot zgleda v realnosti. So pa zelo čedne tiste Disneyeve punčke zraven na slikah, lušne so, ampak saj Andy ne pride zraven, verjetno ima že vsaka par starih in bogatih mecenov.

 • ahnenpass

  Jezus se je družil predvsem z moškimi, do matere ni nikoli vzpostavil zdrav čustveni odnos, pred Magdaleno je pa baje zmrznil.

  • Bozz

   Kakšno nakladanje. Me spominjaš na enega modela, ki si je kar sproti zmišljeval stvari samo, da bi izpadel pameten in všečen.

   Če bereš evangelije vidiš, da se Jezus družil z moškimi in ženskami. To, da je imel samo moške apostole še ne pomeni, da se ni družil z ženskami. Do svoje Matere je imel zelo zdrav čustveni odnos, ker je najbol izpopolnjen in zdrav čustveni človek, ki je kdajkoli živel na zemlji. Pred Magdaleno pa so zmrznili samo tvoji možgani.

   Primer:

   Janez 11
   20 Ko je Marta slišala, da prihaja Jezus, mu je šla naproti; Marija pa je sedela doma.

   28 In ko je to rekla, je odšla in poklicala Marijo, svojo sestro. Skrivaj ji je dejala: »Učitelj je tukaj in te kliče.«
   29 Ko je ta to slišala, je hitro vstala in mu šla naproti.

   Mark 16
   9 Ko je prvi dan tedna navsezgodaj vstal, se je najprej prikazal Mariji Magdaleni, iz katere je izgnal sedem demonov.

   Jezusova misija na zemlji kot Božjega Sina ni bila, da si ustvari družino in otroke. To je misija nas navadnih smrtnikov. Jezusova misija na zemlji je takšna kot jo je sam povedal, da je. In Jezus ni bil homoseksualec kot pravijo vaša umazana usta, ker nas je svaril, da bodo poslednji dnevi kot Lotovi dnevi Sodome in Gomore. In glede na to kaj se dogaja okoli nas je njegova preroba 100% pravilna, kar ni nobeno čudo, saj je Božji Sin.

 • Zima prihaja

  Chuck Norris je jutrišnji kruh .

 • Artur
 • Olga_10

  Če smo čisto pošteni, tudi sveto pismo prikrito govori o homoseksualnosti, in to celo glede Jezusa! Jezus se nikoli ni oženil, čeprav je bilo to čudno za tiste čase, imel pa je 12 mladih apostolov, ki jih je stalno poljubljal. Najbrž je imel tudi fetiš na noge, ker jim jih je kar naprej umival. Njegov moto je bil, ljubite se med seboj, kot sem vas jaz ljubil. Glede na vse opisano, je bij Jezus tudi najbrž peder, zato pazite, kakšne pravljice govorite otrokom!

  • Bozz

   Ti pošten? Tak lažnjiv komentar je zate poštenost? Če smo čisto pošteni, si ti en navaden lažnjivec.

   Izaija 5
   20 Gorje njim, ki hudemu pravijo dobro,dobremu pa húdo, ki temo delajo za luč,luč pa za temo,ki grenko delajo za sladko, sladko pa za grenko.
   21 Gorje njim, ki so modri v lastnih očeh,ki imajo sebe za razumne.

   • Valter BraniSlav

    Sveto pismo so napisali ljudje ki so zmotljivi.
    Tudi moj stricek Edo je bil preprican da je iznasel popolno druzbo

    • Bozz

     Aha, zato so se potem vse več tisoč let stare prerokbe 100% uresničile do pikice natančno? So bili pa res zmotljivi ti ljudje, da se niso nič zmotili v prerokbah.

     Recimo Jezus Kristus je prerokoval 2000 let nazaj, da bodo poslednji dnevi kot Lotovi (Sodoma in Gomora) in kot Noetovi dnevi. In sedaj se po celem svetu vsiljuje Sodomija kar se ni zgodilo še nikoli v zgodovini sveta, da bi po celem svetu, na čisto vsakem kontinentu tako vsiljevali homoseksualno agendo v vse pore družbe.

     2 Peter 1
     20 Predvsem pa védite tole: nobena prerokba v Pismu ni stvar zasebne razlage.
     21 Nikoli namreč nobena prerokba ni prišla po človeški volji, ampak so sveti možje od Boga govorili, ko jih je premaknil Sveti Duh.

     • Valter BraniSlav

      Ti govoris tako dogmaticno kot muslimani. Torej si KATOLIBAN….

     • Steiermark

      Žal, tista “evolucija”, po Darwinu, ni dosegla ne tebe, še manj pa tojega zlorabljevalca tita in edija – ostali ste v časih opic, pred evolucijo!

     • Valter BraniSlav

      Ostarela JALOVA gospodicna modruje o evoluciji….

    • Steiermark

     Seveda so Sveto pismo napisali ljudje, pozabljaš pa, da po navdihu sv. Duha, kateri se pa tebe na veliko izogiba….. V svojem srcu imaš namreč črva, ki se mu reče satan, ki te vedno usmerja na kriva pota in na krivo razmišljanje (kolikor si ga sploh sposoben),sicer niti omenjal nebi svoje “strica edota” – zločinca, ki je z roko v roki, s pedofilom in množičnim morilcem titom, iztrebljal poštene Slovence……

     • Valter BraniSlav

      Ostarela JALOVA gospodicna moralizira…

  • Ženski apostol

   Marija Magdalena je bila njegova žena. Pederski papeži so si izmislili, da je bila prostitutka. Toda bila je ženski apostol.

 • hle

  Edini ki je na tem področju napravil red in določil jasno meje med dopustnim in nedopustnim je Putin

  • ahnenpass

   Mene je strah kaj se bo zgodilo, ko ga več ne bo, verjetno bo mogočni Rusiji zavladal nek peder.

 • Erik Nebenhaver

  Mislim, da je skrajni čas, da gospod Donko prizna svojo seksualno usmerjenost.
  Takšna obsedenost in preokupiranost z istospolnimi temami namreč jasno zgovorna.

  • xtc

   Mislim,daje čas da odideš na zdravljenje.

   • slosin

    ….a si tud ti želiš, da bi te Franci enkrat na balanci….

  • Valter BraniSlav

   Pripeljimo mu crnce is Afrike. Francijeva Danka jih bo zelo vesela. Iz Francija bodo naredili teto Franco…

   • prestar in pregrd

    Prestar in pregrd, da bi se ga kdo lotil. Njim so všeč bača dečki in ne stari grdi odcveteli dedci.

 • xtc

  Definitivno take zadeve ne sodijo pod 18 let.

  • ahnenpass

   Peder porn spada pod XXX oznako.

 • xtc

  Baje na RTV s pripravljajo risanko kako milan nabriše Miki miška s titovko na glavi.

  • primsek

   potem oba nabrišeta še Janeza iz grosuplja, ki ima sfinkterje razširjene od Gorenakovega polžka

   • xtc

    Ne potem se oba spravita na Ahmada Sirskega.

 • ahnenpass

  Kam ga rine ta svet?
  Medijska LGBT ideologija se širi tudi iz očeta na sina, pravzaprav iz sina na očeta, če smo bolj točni, kot lahko vidimo v sceni iz filma Kdo tam poje;

  https://youtu.be/qZjcr3_JmjQ

  V odlomku iz filma lahko vidimo tudi naravni odnos med očetom in sinom, medtem ko mladec poriva svojo deviško nevesto. Sin očetu navdušeno opisuje občutke med opazovanjem najstniškega seksa, ostareli oče pa mu odgovori z legendarnim stavkom, “tudi očka bi to počel sinko”. Le kako lahko tako brezsramno odkrit odnos vpliva na vzgojo kot, da se sin zave nebrzdanih očetovih strasti, ki bi kljub družini in poznim letom, tudi sam z veseljem položil tako rosno mlado punčko, kar se seveda ne spodobi. Predstavljajmo si mladega Andya, namesto mladenke.
  Lahko si predstavljamo kako bo LGBT vzgoja spreminjala tradicionalno družino zavrtega očeta, otročjega sina in razočarane matere, ki so ji leta vzela spolno privlačnost.

  • Jeffrey

   Tole si pa sila glupo interpretiral…….afirmativni pristop očeta se je nanašal na seks kot tak in ne na nek konkreten seksualni objekt ! Kaj pa naj bi to imelo opraviti z lgbt ideologijo je pa spet vrhunska uganka, saj je vendar šlo za heteroseksualen odnos ??!!

 • Rožle

  ŽIVEL PEDERIZEM !!!

  • Angel of warriors

   Ne ga srat, Rožle!

 • Sadako

  https://www.youtube.com/watch?v=zqOyUKBGoJM
  To lahko dobiš na Posavina TV, Z1 in tole na poljski glasbeni televiziji https://www.youtube.com/watch?v=JC97RKuT8G8
  Tako, da res ne vem zakaj bi kdo plačeval za Total tv? Na satelitu Astra je zastonj Eurosport, Vox, Pro7, Tele 5, Kika, RTL, RTL Nitro, Super RTL,… Na Hot Bird je RT, Soyuz TV,…
  V glavnem na satelitih je toliko brezplačnih vsebin, da res ne vem zakaj bi še kdo plačeval naročnine za programske pakete, ki promovirajo uničenje zahodne družbe.

 • ahnenpass

  To ni prvič, da je industrija sanj poskušala promovirati kakšno perverzno globalno ideologijo. Znan je primer obdobja stripov o Batmanu in Robinu, v tisti verziji, so začeli videti gledalci stripov starejšega bogatega homoseksualca, oblečenega v spandex in lateks, ki je mentor mlademu Robinu, med sadističnim izživljanjem zavrtih spolnih frustracij nad neprilagojenimi občani izmišljenega mesta Gotham. Batman kmalu ni več nikogar zanimal, da bi mu dvignili popularnost nazaj, so ga oživeli v brutalno šovinističnem in precej bolj mračnem slogu, iz mladega Robina pa so naredili tragično komični vložek. Disneyev odgovor je bil stric Skopušnik, ki mu popularnost ni nikoli padla, to je bil tisti stari raček, ki si je zgradil ogromen trezor, kamor je nabasal ves denar ostalih narisanih prebivalcev in potem plaval v denarju, kot v ogromnem bazenu. Kaj je bil stric Skopušnik drugo kot Batman za otroke, ki so bili vzgojeni v tradicionalnem krščanskem duhu, račja avtoritativna figura očeta je namreč financirala tudi enkratne pustolovščine svojih sorodnikov, ki jih je vedno nekako potegnil iz težav z nagrabljenim denarjem. Robin je bil seveda Racman Jaka, ki je preziral hedonizem ter egoizem svojega bogatega in vplivnega strica tako, da ga je na koncu vedno zatajil. Trezor pa je naposled počil od nabasanega papirja in kovancev, slavni nečak pa mu je običajno pomagal pobrisati razliti denar nazaj v novega, še večjega in bolj robustnega.
  Najbolj znana otroška zvezda pa je bila verjetno Shirley Temple, ki je zabavala odraslo zahodno občinstvo s poplesavanjem brhkih nožic ter stresanjem svojih zlato kodrastih lask, medtem ko je diskretno izpostavljala svojo golo, otroško ritko. Da, svet jo je bil dolžan preživljati, pa tudi načelno na Disneyu velja, da je prazen račun v bistvu kaznivo dejanje. Bogati striček je ukradeno ogrlico natlačil kar v njenega medvedka za lahko noč:

  https://youtu.be/WHPWjaSCXTw

 • Artur

  “Humanistična Bratska druščina ” : https://www.youtube.com/watch?v=9hYzx2iuFaM

 • Zima prihaja

  https://www.counterpunch.org/2017/12/08/98078/
  Jezus Kristus in sveta devica Marija
  To ste citali?

 • Bozz
  • Valter BraniSlav

   Video je poln napak. Ko je Rim propadel je ze bil krscanski. Je krscanstvo unicilo Rim?
   313. Krscanstvo postani uradna religion
   414. Ustanovi se sveta inkvizicija
   476. Odoaker zavzame Rim in odstavi zadnjega cesarja

   • Če je uničilo Rim

    Če je uničilo Rim in zapravilo Konstantinopel, a misliš, da Pariza, Berlina, Vatikana in Bruslja ne more?

   • slosin

    414…kje s pa to najdu..?

    Prva srednjeveških inkvizicij se imenuje »škofovska inkvizicija«. Bila je vzpostavljena leta 1184 s papeško bulo, imenovano Ad abolendam, kar pomeni »Za namen odstranitve«. Inkvizicija je bila odgovor na porast katarov v južni Franciji. Ime »škofovska« je dobila zato, ker so jo vodili krajevni škofje (latinsko episcopus)…….

    ….Papeško inkvizicijo je ustanovil papež Gregor IX. leta 1231 in je bila odgovor na neuspeh škofovske inkvizicije. Izvajali so j

    • Valter BraniSlav

     To ni bila srednjeveska inkvizicija, saj se je srednji vek zacel sele s propadom zahodnega Rima. Bila je ekvivalent srednjeveske inkvizicije, ki je imela zametke kasnejse organizacije. Bom poiskal, sem pozabil kje sem to prebral.
     Sicer pa vprasaj gospoda Fracija Danko… on sigurno ve ker to preucuje. Moj glavni posel so finance…

     • slosin

      ma si mi malce sumljiv…Preveč se ukvarjaš z Donkom..
      O letu 414 pa le najdi kaj…

 • Bozz

  Nekdo, ki misli, da ve kaj govori pa nima pojma:

  Dokazi iz izven Bibličnih virov, da je Jezus Kristus obstajal:
  https://www.youtube.com/watch?v=i4dwdlyI2a8

  In recimo dokaz, da je zemlja ploščata kakor pravi Bog v Svetem pismu:

  V Boliviji je na nadmorski višini 3656 metrov največja solna ploska ravnica na zemlji, ki se razprostira na 10582 kvadratnih kilometrih oz. je po dolžini od enega konca solne ravnice do drugega konca 100 milj oz. 160 kilometrov. Po enačbi, ki so nam jo dali znanstveniki za ukrivljenost zemlje (20 cm na 1,6 km na kvadrat) bi moral biti drugi konec solne ravnice več kot 1,6 km pod horizontom, pa so povprečne variacije dviga oz. spusta po celi 160 km ravnici znotraj ENEGA METRA! Torej Salar de Uyuni je eden izmed mnogih dokazov, da ni ukrivljenosti, ki nam jo formulira njihova lastna znanstvena oz. v resnici psevdo-znanstvena enačba.

  Satan vas je zavedel z zelo močnimi iluzijami, ki pa jih empiričnimi dokazi hitro razblinijo in povejo kaj je v resnici pravljica in kaj ne.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Salar_de_Uyuni

  https://www.youtube.com/watch?v=9vtVj6h2XCQ

  Potem recimo dokaz, da je luna res sam svoj vir svetlobe kot pravi Bog v Svetem pismu in ne odbija sončne svetlobe kot lažejo psevdo-znanstveniki v službi Satana. To so odkrili tako, da so znanstveniki primerjali temperaturo sončne svetlobe in lunine svetlobe v primerjavi s senco. Podnevi je na sončni svetlobi bolj toplo kot v senci, ponoči pa je na lunini svetlobi hladneje kot v senci. V primeru lune je senca toplejša kot lunina svetloba. Torej dva popolna različna vira svetlobe, kot pravi Sveto pismo.

  Sedaj sem ti podal tri izmed nešteto dokazov, da Sveto pismo ni pravljica, ampak so vas samo oprali tako in vam poveznili iluzijo prek oči, da tako mislite.

  P.O.J.M.A. N.I.M.A.Š.

  • TomTom

   Odgovori potem kako nastane lunin mrk, lunin krajec, polna luna, prazna luna,.. ?

   • Bozz

    Ko boš priznal, da je vse zgoraj napisano res. Kaj ti koristijo odgovori na vse to, če še priznati nočeš, da ni ukrivljenosti po zgornjih empiričnih dokazih v luči njihove lastne psevdo-znanstvene enačbe?

    Si kot farizeji in saduceji, ki niso hoteli slišati Kristusovega odgovora in resnice, ampak so samo čakali, da bi ga ujeli v njegovih besedah.

   • primsek

    to delajo tisti iz LGBT, ki propagirajo okroglo Zemljo, banda komunajzarska pedrska. kdor bere sveto pismo, ne rabi nič drugega. in občasno Novo, najbolj normalen medij na svetu in Donka, najbolj pametnega in strpnega kolumnista. vse ostalo pomeči ven in jih dajte v šolo Donku in Rodetu in Gorenaku, da naredijo iz njih prave dedce

 • paradajz

  Zaradi vsega tega smo mi preprosto nesli tv iz hiše.

 • Morala

  Olala…

  Prva dama ZDA Melania Trump in družba Delo sta glede lažnih pisanj, objavljenih v reviji Suzy, dosegla zunajsodno poravnavo, je danes sporočila Nataša Pirc Musar iz odvetniške družbe Pirc Musar&partnerji, ki zastopa Trumpovo.

  Zaključena zadeva je dokaz, da Melania Trump tudi v prihodnje ne bo dovolila žalitev in laži na svoj račun, pač pa bo v zaščito svojih pavic in interesov nanje vedno reagirala, je dodala.
  Konec lanskega oktobra je Melania Trump zaradi neresničnih trditev v članku z naslovom Svoje telo zaupala Hrvatu, ki je bil objavljen v reviji Suzy, proti avtorju Tomažu Miheliču vložila zasebno kazensko tožbo. Tožila ga je zaradi kaznivega dejanja obrekovanja, saj so bile po ugotovitvah odvetniške družbe trditve v članku nepreverjene in neresnične, s tem pa naj bi posegal v čast in dobro ime Trumpove. Mihelič je v članku pisal, da je bila Trumpova v manekenskih časih spremljevalka bogatih moških. (http://hudo.com/si/2017/12/08/melania-trump-glede-laznih-pisanj-objavljenih-v-reviji-suzy-dosegla-zunajsodno-poravnavo/)

 • primsek

  edini medij, ki ima do homoseksualcev zdrav odnos, je Nova 24 tv. gledati je treba samo to, in brati Donka zjutraj in zvečer, da vidimo, pred čem se moramo obraniti, če se že moramo orbanvriti, kakor odmeva Donku, poimenovanem tudi osliček (angl : donkey). hkrati je Nova edini medij, ki mu raste naklada, komentarjev z doktorati je vse več, na vse sije blagodejna luč velikega in modrega Vodje z zlato plešo

 • Valter BraniSlav

  ZA zatrtega homoseksualca kot je Franci Danko je vsaka omemba homoseksualnosti hudo moteca.
  SPOMINJA NAMREC GA NA NJEGOVE LASTNE POTLACENE ZELJE….

 • Caesar

  Res je, da je homoseksualnost in transvestitizm nenaraven in nenormalen, pa je žal realnost taka, da bo postal novo normalno za prihajajoče generacije in dejansko izhod v sili. Čeprav se s tem ne strinjam, pa je manj moteče, kot nek drug nenaraven in nenormalen pojav, o katerem pa se bolj ali manj molči. To je problem umorov nerojenih otrok. Čeprav se splavijo tako dečki, kot deklice, pa je v mnogih kulturah zakoreninjen slabšalni odnos do deklic, zaradi česar je bistveno več splavov deklic in ta negativna razlika v zadnjih 25 letih znaša že okoli 200 milijonov deklic in številka vztrajno raste. 200 milijonov deklic je premalo v zadnji generaciji in to ni vredno omembe??? EU ima 500 milijonov prebivalcev, kar pomeni okoli 250 milijonov žensk vseh generacij, tu pa manjka 200 milijonov žensk v eni sami generaciji in o tem se molči. To je nenormalno in nenaravno stanje, v katero raste zadnja generacija in nova, ki prihaja na svet, ki pa za to ni sama kriva, nosila pa bo posledice. 200 milijonski višek moških pomeni orjaški pritisk na žensko populacijo v obliki posilstev, nasilja, ugrabitev, spolnega suženjstva, itd. Še vedno pa je 200 milijonov moških preveč in ti ne bojo nikoli imeli ženske, ker se njihove vrstnice niso smele roditi. Preostala jim bo zgolj izbira med biti sam ali biti v istospolni zvezi. Ker nerojenih deklic ne more nihče vrniti, jih bo moral nadomestiti del moške populacije, kar pomeni, da bo pri 200 milijonih viška moških moralo 100 milijonov prevzeti vlogo manjkajočih žensk kot transvestiti in transeksualci. Enormne številke. Vprašamo se lahko samo, zakaj morajo evropski moški postati homoseksualci in transvestiti in zakaj se viški moške populacije kot migranti selijo v Evropo, s čimer se blažijo napetosti v domačem okolju? Vse je to delo istih elit. Vse besedičenje je zaman, dokler se ponovno ne vzpostavi naravno ravnovesje med spoloma. Če se lahko propagira abortuse, se bo moralo začeti tudi s kampanjo v nasprotni smeri, da se morajo rojevati tudi deklice. Družinam v okoljih, kjer so splavi deklic množični, je treba dokazati, da deklice niso breme in jim dati tudi neko pomoč ob rojstvu deklic. Žal pa bo ponovno vzpostavljanje naravnega ravnovesja med spoloma dolgotrajen proces, ki bo trajal več generacij, v tem času pa bo istospolnost in transvestitizem postal tako “normalen” in običajen pojav, kot je danes normalno in običajno, da ženske oblečejo hlače.

  • bača dečki

   Vitan Mal je rekel, da če posilijo dečka, potem zlorabljen deček doživi orgazem in se vrne k svojemu posiljevalcu, da ga ponovno posili. To je grozno. Zares grozno.

  • ahnenpass

   A ni mal čudno, da je na svetu približno enako število moških in žensk, kako narava ve na kak način mora razdeliti kromosome, da jih je v povprečju povsod ravno prav?
   To je kot zakleto, še v risankah bi zgledalo nekam čudno.

 • Burek Burecki

  Disneyevo reklamiranje pederstva traja ze od nekdaj preko prikritih sporocil katera se vtisnejo v spomin tudi ce tega niste zavestno videli. Pranje mozganov je njihova naloga katero so jim dodelile zidovske podgane. Sedaj to pocnejo odkrito. Disney je pa pri men doma blokiran….

  • ahnenpass

   Ne bi rekel, Disneyeve narisanke so vendar zaščitni znak puritanskosti.
   Saj v tem je bil problem,Disney je postal tako dober, da so okoli njegovega opusa zgradili celo industrijo. Zaradi morale, kaj pa drugega, evropsko pravljičarstvo se je medtem razvijalo v povsem drugačno smer, z nekaj izjemami, kot je recimo naš Miki Muster, ki bi takoj dobil šiht na Disneyu, če ne bi moral zato najprej prebegniti čez začarano železno zaveso.
   Iz Evropskih pravljic, so odstranili vse travmatične in nemoralne podrobnosti, pustili so samo super moralo oziroma izrazit nad jaz. Drugače povedano, iz grdih zgodbic, ki so jih stari starši pripovedovali otrokom zato, da si bi lažje osmislili grd svet, v katerem živimo, so naredili lepe basni za ljudi. S srečnim koncem, ki so ga lahko razumeli tudi umsko zavrti otroci. V estetsko poenostavljeni karikaturi normalnega sveta, v kateri je kvantna mehanika vsakdanja stvar in živali že zdavnaj govorijo, celo rastline si lahko domišljajo, da so. Kako točno naj bi sodobna simbolika pripravila ljudi na tegobe realnosti, tega pa ne vem natančno, najbrž se tako lažje zavemo kako je vse to nevzdržno butasto.
   In kar je najlepše, trudijo se zabrisati meje med pravljičnimi junaki in resničnimi osebami, otrokom pa ni jasno, zakaj so postali Disneyevi junaki tako resni in pametni, če pa narisanke zmorejo vse in nikoli ne umrejo, vsak knedlc ima več in bolj razvejano domišljijo. V internetnih igricah in drugih naprednih sferah, je LGBT neprimerno manj in bolj zanemarljiva, ampak ti prostori so prepovedani, ker kvarijo mladež.

 • Valter BraniSlav

  Franci, pazi na homoseksualne vsebine da ne bodo zrajcale tvojo Danko!

 • Angel of warriors

  “Torej bomo otrokom prepovedali risanke, vpisali jih bomo pa v zasebne šole, da ne bodo pedri ratali.”

  • ahnenpass

   To je zaenkrat edini pameten argument za zasebne šole, verjetno ne katoliške, glede na vse tiste pedofilske in pederastične zasebne afere, ki se verske države seveda ne tičejo.

   • Angel of warriors

    V katoliško jaz mulca ne bi vpisala. Je pa zadnjič cmerko z brglezarjem jasno povedal, glede zasebnega šolstva, da ne bo dovolil, da se osnujejo razne nove “ekstremistične skupine”, torej ostajajo še naprej edina ekstremistična skupina.

    • ahnenpass

     Kakšna skupina, še preostalo naj podarijo Vatikanu, pa bomo mi postali gostje v njihovi verski državi.

    • Janez

     Saj ti ga ni treba.Tvojega mulca bodo čisto v kratkem času vpisale muslimanske šole,ki ga bodo obvarovale pedrov in lezbač.

     • ahnenpass

      Jaz pa ne razumem teh muslimanskih šol, kako se lahko družijo dečki in deklice med sabo, če pa se že prvi dan šole pogledajo iz oči v oči, kar je usodno znamenje in se morajo zato poročiti.
      To je potem kot v Disneyevih risankah ali kaj imajo zdaj to tam.

     • Angel of warriors

      V prvem letniku gimnazije dajo vsakem otroku pedersko knjigo Damijan, ki govori, da je drugačnost normalna. Otroke se masovno kvari!

     • Zgornji

      AAAJJJJJJJ … :-(
      Beda nekega mrtvega naroda :-(

     • Jeffrey

      Pa saj ti sama praviš, da smo v demokraciji in da ima vsak pravico do svojega mnenja. V demokraciji je drugačnost sprejemljiva, pa tudi ti. “drugačni” imajo pravico do svojega mnenja.

  • Jeffrey

   Če bi bilo tako enostavno ratat peder, kot si ti to predstavljaš, potem bi bili že zdavnaj vsi pedri….in Bojanca lezbijka…:)

 • Jure kavčičeu

  Ja pazite da otroci ne vidijo, da homoseksualci obstajajo. Ker če se to zgodi, potem se možnost, da tudi vaš otrok postane peder poveča za 1600%. Zaprite svoje bebice v sobe, dajte jim biblijo in jih zaklenite, da jih žlehtna komunajzerska družba ne pokvari.

  • ahnenpass

   Si kdaj razmišljal, da se lahko s homoseksualci zgodi isto kot smo spontano vzpostavili odnos do pedofilov?
   Danes je treba biti previden z vsako poenostavljeno ideologijo, sploh odkar nas je globalni časovni stroj vrnil sto let v preteklost, da bi lahko nastala alternativna verzija mehkega fašizma, s človeškim obrazom. Do istih zaključkov so namreč nekoč prišli že neonacisti, po Heglovi logiki, rasna higiena torej da, le da jih mogoče ni treba ravno milostno usmrtiti, vsaj ne na tak grd način.
   Saj zato sem komentiral tudi LGBT verzijo Batmana in Robina in Shirley Temple, ker takrat so nastale moralne meje dopustnega, pa so mi psihoanalitični šalabajzerji pobrisali. Ne razumejo ničesar kar ni v Svetem Učbeniku.

   • Angel of warriors

    Meni je bil sumljiv tudi Ostržek.

    • ahnenpass

     Ostržek je bil v faličnem stadiju, kar je simboliziral njegov lesen nos, ki je zrasel kadar je lagal. Njegov oče je bil pa že v analni fazi, ko je vdahnil življenje v mrtvo tresko.

    • Jeffrey

     Tebi je sumljiva že lastna senca…^^

  • slosin

   bolj prov bi blo, da zaklenemo žlehtno komunajzersko družbo…pa naj spet prebirajo Kapital…

  • xtc

   No malce nerodno je otroku razložiti,kaj tak perverznež kot si ti počne po r*** in d**** drugega deca-kaj mu reči?
   Da mu je zmanjkalo olja in ,da mu ga dolivaš.
   Da mu jezdrobilo menjalno ročico menjalnika in mu jo instaliraš.
   Ali ,da mu napenjaš vzmet v križu.

   • ahnenpass

    Od kod ljudem ideja, da je na seksu karkoli čistega in nedolžnega?
    Hej, mogoče zato, ker je tisto slinjenje in drgnjenje dejansko najbolj elementarno in intimno dejanje kar ga človek sploh zmore, sploh sam porod je čudovita slika za čistunske oči.
    Ampak mi ne govorimo o spolnosti ampak o seksu, ki se ga da reducirati na preprosto in rutinsko drgnjenje spolnih organov, po možnosti začinjeno še s kakšno drugo prijetno in umetno inducirano kemično senzacijo.
    Gre seveda za kvaliteto medčloveških odnosov, kar velja za vse igrice, ki se jih gremo ljudje med sabo, sploh kadar se znajdemo goli, po možnosti na neznanem kraju, med tujci in pod vplivom, pa tudi sicer. Problem spolnih deviacij in hedonizma ni v opozarjanju pred vsemi možnimi napakami človeškega čustvovanja temveč kako učiti nek univerzalni koncept kaj je najboljše, za marsikoga celo najboljša senzacija v življenju, ki ji ni enake. Enake res ne, so pa podobne,v potrošniškem svetu, so ljudje navajeni sprejemati kompromise, če hočejo zadovoljiti vse več kompulzivnih radosti življenja.

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!!

   • Jeffrey

    Zakaj takoj pomisliš na seks? Usmerjenost sama po sebi še ne pomeni avtomatično takšne ali drugačne spolne prakse. Otrokom res ni treba razlagat kako oni seksajo. Ne more pa biti nič narobe, če nekoliko starejši otroci vedo, da pač obstajajo tudi ljudje ki jim je bliže isti spol. Tako ali tako bodo kaj kmalu sami izvedeli, če ne bo drugače. Je pa veliko bolje, da imajo o tem že prej neko osnovno informacijo, zato da potem ko se s tem na kakršenkoli način srečajo ne reagirajo zmedeno ali pa nestrpno. Toliko smo pa ja civilizirani da bomo to razumeli !

  • Cucurbita Pepo

   Tako. Otroci vernikov so tako kot njihovi starši precej neumni in hitro nasedejo “homosexualni” propagandi.

 • Božobožo

  A zato fari pedofilirajo otroke pri verouku, ker to gledajo na TV. Donko tebi se je do konca odpeljalo.

 • Zima prihaja

  Spoznal boš, da so številne resnice, ki se jih oklepamo, v veliki meri odvisne od našega gledanja na svet.

  Obi Wan Kenobi v filmu Jedijeva vrnitev

 • neny

  Nekateri imajo težave s prenašanjem polov. Če en pol crkne, se lahko zreducira v en pol minus.
  Ko bodo znanstveniki potrdili, da so poli nepotrebni se bomo prestavili v virtualo, kot aplikacije na mobilniku. Razsežnostii teh ugotovitev poudarja tudi dobitnik nagrade za napredno fiziko doc. dr. Bahalli

 • bojan

  Take in podobne strani za otroke mislim da so bolj domislica pedofilov kot pa homoseksualcev

 • Božobožo

  Donko priznaj da si peder, ker ti to močno leži na duši.

 • Asterix in Obelix

  Ime mu je bilo Nikola in partizan ga je mahnil po glavi in zato je mislil, da dr.Ljuba Prenner odvetnik. No odvetnica je ukradla pazniku ključ, da so Nikola & Co. lahko pobegnilili in zato je sama pristala v zaporu. Dejstvo je, da je bila odvetnica boljši moški kot voditelji EU, ki hočejo privleči te ljudi v EU. http://reporter.si/clanek/svet/crnci-vsak-dan-dobesedno-koljejo-belce-v-juzni-afriki-to-je-beli-genocid-603819

  https://ambasador21.wordpress.com/2017/11/08/podpredsednik-eu-priznal-obstoj-nacrta-za-genocid-nad-belci-v-evropi/amp

 • Zgornji

  BOLNIKI POKVARJENI HINAVSKI ZLOBNI POLNORITNI RAZVAJENI HUDOBNI SATANSKI !!! ! !!!

  • Valter BraniSlav

   Govoris o sebi?

   • Zgornji

    O walt disneyu .

 • Valter BraniSlav
  • Meho

   Ni problem v težkem prenašanju istospolnih. Kdo ti pa kaj hoče? Problem so tisti, ki to promovirajo kot odrešitev človeštva. Če se že dereš, potem je bolj pravilno:

   ZAKAJ NEKATERI TAKO REKLAMIRAJO ISTOSPOLNE?
   .

   • Valter BraniSlav

    Kdo to promovira?

    • Jeffrey

     ….in to celo kot odrešitev človeštva??…svašta….^^

   • Jeffrey

    “…..zakaj nekateri tako reklamirajo istospolne?…”

    Saj ne reklamirajo istospolnih….reklamirajo strpnost do njih !

 • Jeffrey

  Eh Donko….sedaj ga že Miki miške preganjajo…:)

 • Jeffrey

  O veš, veš….sicer pa niti ni tako pomembno….tudi brez Bojance na koncu bi še vedno ostalo bistvo tistega kar sem hotel povedati….:)

  • Ana Job

   Pojma nimam o čem govoriš. Vsak ima pravico do svojega mnenja, ker je demokracija.

   • Jeffrey

    Pa kaj je s tabo deklica? A sem kaj rekel da kdo nima pravice do svojega mnenja?….Bojana pa že itak ve kaj mislim….^^

    • Ana Job

     Ne bi vedela, kdo je ta ženska. Tvoja žena ali kaj…

     • Jeffrey

      Ah dej no…..ne delaj se neumna….!

     • Ana Job

      Ne vem kakšne probleme imaš sam s seboj. Zdaj te bom, dala na BLOCKED, ker se ne grem več tvojih blodenj!

     • Jeffrey

      Na blocked me boš dala, ker se bojiš da bi ti predstavil Bojano….:)

     • Ana Job

      Nisem lezbijka, da bi mi predstavljal ženske. Imam moža in sva srečna, ne potrebujeva novih prijateljev!

     • Jeffrey

      Kdo pa pravi da si lezbijka? Pa ti imaš res ene čudne predstave….a če ti nekdo predstavi neko osebo ženskega spola potem ti postaneš kar lezbijka al kaj??….svašta….^^

     • Ana Job

      Imam svoje prijatelje in ne sklepam prijateljstev z neznanci, ravno tako moj mož. Nehaj že enkrat s to svojo babo.

     • Jeffrey

      Se vidi da si zelo zaprt človek,ja….a pa si morda pripravljena skleniti prijateljstvo sama s sabo?…^^

     • Ana Job

      Jaz sem vedno v prijateljstvu sama s sabo, takoj za tem pa s svojim dragim, lepim možem. Za tujce pa se ne brigam.

     • Jeffrey

      No ja fino…vse v najlepšem redu….potem pa vsaj poskusi prebrati svoj nick vzvratno, če si pismena seveda….^^

     • Ana Job

      To nima nobenega pomena.

     • Jeffrey

      Ja no, če ga nima, potem lahko gre za naključje…..ampak to bi ti lahko že prej vžgalo….

     • Ana Job

      Ne razmišljam o takih stvareh, ker računam zraven neke stvari.

     • Jeffrey

      Aaaaa…matematika pa to….^^

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!