Popravek: [EKSKLUZIVNO]”: Imamo nov dokaz, da sta primera povezana? Dr. Michel Stephan je Janka Jamnika nameraval zastrupiti s cianidom, zato ga je slednji odpustil in izdal prepoved približevanja!

Janko Jamnik (foto: STA).

Dne 21. 12. 2017 smo na spletnem portalu Nova24TV.si objavili članka z naslovom “[EKSKLUZIVNO]”: Imamo nov dokaz, da sta primera povezana? Dr. Michel Stephan je Janka Jamnika nameraval zastrupiti s cianidom, zato ga je slednji odpustil in izdal prepoved približevanja!” V nadaljevanju v celoti objavljamo popravek oz. prikaz nasprotnih dejstev:

“V članku avtorja Luke Svetine z naslovom “[EKSKLUZIVNO]”: Imamo nov dokaz, da sta primera povezana? Dr. Michel Stephan je Janka Jamnika nameraval zastrupiti s cianidom, zato ga je slednji odpustil in izdal prepoved približevanja!”, objavljenega na Nova24tv.si dne 21. 12.2017,so bile navedene neresnične in zavajajoče navedbe o dr. Barbari Mohar.

V navedenem članku se skuša dr. Barbaro Mohar preko dr. Michela Stephana posredno povezati z umorom dr. Jamnika in domnevnim poskusom umora s cianidom oziroma ustvariti videz, da je za njegova ravnanja posredno celo soodgovorna, kar pa je v celoti neresnično in nedopustno.

dr. Barbara Mohar”

V kolikor je bilo razumljeno, da gospo Barbaro Mohar povezujemo s tem umorom, se ji opravičujemo.

 

 • cosmosjasnovidec

  Take dokaze ima sigurno tudi policija vendar mora molčati zaradi koruptivnega podkupljivega sodišča katero ne bi rado še enkrat pokazalo svoje nesposobnosti.
  Na dan bi seveda prišlo kdo so naročniki Jamnikovega umora med katerimi bi se prvi našel njihov vrhovni poveljnik feldmaršal podlasič tovariš “milan kurčanović”.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • MEFISTO

   Ni varno, ker bodo zahtevali repete.

 • Majda

  Ze to, da poznas Stephana, je za povsem povprecnega cloveka (kakosele intelektualcu ali zaposlenemu na Kemijskem instituta)povsem jasno, da nisi ravno cvet nedolznosti. Tale tvoj demanti bolj potrjuje kot negira. Ce es resnico, jo pa povej…na tiskovki!

  • MEFISTO

   Prajtu rzumni, znova si se ustrelil v koleno.

 • Janez

  Nora tv fakenews medij itak. Več popravkov kot člankov.

  • MEFISTO

   Brez nje pa ne moreš.

  • Steiermark

   janez, ali si res tako naiven ali bedast, da verjameš v vse te “poprvke člankov”, ki pravgotovo niso objavljeni, ker navedbe ne bi bile resnične ampak iz preprostega razloga, ker diktatura v Sloveniji drži roko nad resnico, jo prikriva , tudi na tak način, da te prisili v “popravke in opravičila” za resnična in objavljena dejstva! Temu smo priča ves čas, odkar nam vladajo pokvarjene stalinove podgane oz. njihovi potomci!

 • MEFISTO

  Razen v Rusiji ima v celi Evropi samo naše krivosodje sposobnost, da nedolžnega človeka naredi za krivega in krivega za nedolžnega.

  Živela komunistična partija!

  • cosmosjasnovidec

   Ja to je pa res povsem točno.+++++++++++++++++
   Vendar se niti v Rusiji ne dogaja taka svinjarija na očeh vseh državljanov kot pri nas.
   Tam bi folk naredil revolucijo ne pa gledal in prenašal kako ga vsak dan jebejo v glavo.

   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • dež

  Demanti 1 mesec po objavi članka je zame demanti demantija.
  Skličite tiskovno konferenco in povejte novinarjem kaj veste o zadevi, ker v zaporu sedi napačen človek, to je sedaj že jasno. Če ne prej, bo tako razsodilo US.

  • Nori Janez

   Glede na to, da je Stephan grozil Irancu, izvajalcu umora, se ga verjetno tudi Barbrara boji, da ne govori, kar ji leži na duši.

   Sicer pa, nikjer ne zasledim konkretno in jasno napisano, kdo je Stephanova partnerka in katera mu je dala alibi ob umoru Jamnika?

   • dež

    Drži, kar praviš v zvezi z alibijem. Najprej je pisalo, da je to bila Moharjeva, nato da ni bila ona. Do danes tudi še noben novinar ni vprašal Fišerja, ki je Stephanov odvetnik, kako komentira njegov pripor. Čeprav se dnevno srečujejo z njim, ob spremljanju sojenja Cakiću, čigar odvetnik je.

 • domovina mili dom

  Pošteno ste to objavili z enakim fontom. Delo je kazensko skozi zobe objavilo popravek v članku, tam nekje, ki ga nihče ne najde. Pokončno in pošteni bodite še naprej Nova.

 • #popravek

 • baubau

  Pa je res kdo od vas verjel,da bi (po)komunisti ta Kidrić-Kardeljev alkimistični institut kdaj hoteli spustiti iz rok?Taka vera se očitno plača z življenjem!

 • Adijostevi

  Ja gospoda Jamnika držijo v zaporu. Priče, ki pa je zaprta v južni Ameriki pa tožilstvo in sodišče noče pripeljati v Zlovenijo, ker bi precej obremenil podgane ki so naredile ta konstrukt. Zlovenija je velika kriminalna država. Saj jo obvladuje mafija. Volitve bodo spet kupljene z krvavim denarjem.

  • Franci Banko

   Gospoda Jamnika držijo v grobu.

 • šmentanamuha

  Gospa barbara Mohar je definitivno posredno odgovorna za dejanja tega Libanonca Stephena, ker ga je pripeljala na kemijski inštitut. Tako kot rečemo, da je minister ali ministrica objektivno odgovoren-a za npr. stanje v zdravstvu ali na Ministrstvu za delo in družino ali v sodstvu …čeprav ne morejo nadzirati njihovih posamičnih dejanj (vsaj načelno).

  Tako da ja, draga gospa Mohar, ste posredno odgovorni in z vaše strani še nismo slišali nobene izjave, da obžalujete, da ste nam tega tipa privlekli v Slovenijo.

  • Nori Janez

   To je pač ženska narava, lepa dekleta ljubijo barabe. Ni mogla vedeti, da bo moril.

   • cosmosjasnovidec

    Brez skrbi,da je prav dobro vedela kaj bo delal saj so ga zato tudi komunajzarji privlekli sem.
    Razen tega od kdaj pa je ta cunja lepo dekle?

    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Nori Janez

     Jaz vseeno bolj verjamem, da je policija lena, kot, da tako sodeluje z mafijo. Saj se policaji res branijo med seboj, sodišče med seboj. Nekam čudna pa bi mi bila takšna korupcija, kot jo opisuješ.

     Samo, da gremo še enkrat naprej, bom še enkrat ponovil, ali je Barbara Mohar še vedno ženska od Stephana, ali mu je ona dala alibi? Rad bi trdne informacije, ne samo predvidevanja. Glede tega se nihče ne izjasni, niti desni niti levi novinarji, niti ona, ki slučajno piše tu gor.

 • Hribouc

  Dala mu je alibi, a nede.

  In njega so miličarji vljudno prosili, če da oblačila na test za purfel.In je jadrno odklonil.

  V Kupleraju Slovenistan je mogoče vse, zelo tako kot v Putinski NKVD Rusiji.

  Angeli ubijajo hudiče! Kako boste to zelo plačevali, banda hudičeva!

  • cosmosjasnovidec

   Ti testi oblačil in tako naprej so navadna manipulacijska blamaža levaške komunajzerske podkupljene golazni na sodiščih in policiji.
   Ne razumem kako bi lahko nekdo bil takšen bedak,da bi nekoga ubil oziroma ustrelil potem še pa obdržal oblačila katera bi morala seveda v trenutku leteti v ogenj ali podobno.
   Novič je šolan človek in takšen bedak zdaleč ne bi bil saj je to enako kot,če bi najprej Jamnika ubil potem se pa šel sam sebe prijavit.Če bi vedel,da bodo njega obtožili bi vrgel v peč še vse tiste obleke katere ima doma in katere je nosil na streljanje tako pa niti ni pomislil kaj se mu bo zgodilo.
   Policija in sodišča mu z tako manipulacijo dokazov pač hočejo po vsej sili naprtiti umor.

   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • samsara

  Torej ni alibaba?

 • montyamp

  Kaj pa če je bio alibi ???

 • tramal

  Slovenija je pač mafijska država.Poleg komunajzerjev ,so sedaj odkrili kitajsko mafijo ki izsiljuje,Italjansko mafijo ki pere denar .Srbijansko mafijo ki prekopčuje z mamili.Šiptersko ki tihotapi ljudi.Črnogorsko ki krade avtomobile in bosansko ki grozi .Skratka v ljubljani je sedež vseh mafij in nobeden jih ne preganja.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!