Pregled tedenskega dogajanja na Twitterju: “Začel se je hud boj pujsov iz ozadja za državna korita.”

Spoštovani bralci in bralke. Tudi v tem tednu smo za vas izbrali najbolj udarne in brane tvite. Za nas jih je izbrala in komentirala novinarka Demokracije Petra Janša.

“Naj delajo kar čjo, sam otroke naj pri miru pustijo #izprijenci”

Začnimo pregled tedenskega dogajanja na Twitterju norčavemu času primerno. Na pustno soboto je namreč začel veljati zakon o partnerski zvezi. Homoseksualci zdaj ne bodo več le registrirali istospolne partnerske skupnosti, ampak bodo lahko sklenili partnersko zvezo. Finančno močnemu gejevskemu lobiju je tako uspel prvi met, drugi, upajmo, mu ne bo. In sicer ta, da bi istospolni pari posvajali otroke. Bo treba ponovno na referendum? In kakšni so bili odzivi zagovornikov družin? “Nov zakon že velja in sedaj se lahko poročita,” je na spremembo zakona opozoril prvak opozicije Janez Janša (@JJansaSDS) in pod tvit prilepil fotografijo ljubljanskega župana Zorana Jankovića s ‘pustno šemo’ na Paradi ponosa. S takšnimi povorkami istospolni smešijo bolj sami sebe, a kaj, ko je denar sveta vladar in tokrat izrojena levica potiska civilizacijo v propad, kot se je v zgodovini že dogajalo. Novinar Boris Cipot‏ (@boriscipot1) je na Janšev tvit hudomušno odgovoril, ali bolje, se vprašal, kdo “od njiju bo igral žensko in kdo moško vlogo”. Znana tviterašica Erika Planinšec‏ (@ErikaPlaninsec) pa je menila, da “naj delajo kar čjo, sam otroke naj pri miru pustijo #izprijenci…”. Andrej Slivnik‏ (@AnLiDoAn) je tvitnil: “Norci, ki zase trdijo, da so ujeti v telo nasprotnega spola, so dobili konkurenco. 6-letne deklice, ki so ujete v telo starčkov.” Bolj (cinično) prijazen do vročega para na fotografiji je bil Igor Završnik (@IgorZavrsnik), ki je ljubljanskemu šerifu svetoval: “Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj #župan oženi se zdaj….” Verjamemo pa, da Jankoviću bolj kot poroka dišijo cekini, ki jih vrti gejevski lobi. Aleš Primc (@ales_primc) pa je resno opozoril: “Izrojena levica spet vsiljuje neprimeren Družinski zakonik | 24KUL.si http://24kul.si/izrojena-levica-spet-vsiljuje-neprimeren-druzinski-zakonik …”

“Začel se je hud boj pujsev iz ozadja za državna korita.”

Ker se je saga o prodaji Cimosa dogajala na vrhuncu pustnih norčij, je to primorsko podjetje doletela podobna usoda kot pust. Pokopali so ga. Krivci so več ali manj znani, a kaj ko nihče ne bo odgovarjal za polom, pogrebščino Cimosa pa bomo ponovno plačali vsi davkoplačevalci ali, kot pravi na Twitterju Mark Toplak‏ (@mark_ toplak): “Minister je našel začasno rešitev za #cimos v žepih davkoplačevalcev.” Predlagam pa, da namesto ganljivega nekrologa beremo izbrane tvite. Na primer, Marko Pavlišič‏ (@MarkoPavlisic) je zapisal: “Cimos, ki bi dobro posloval je vreden milijardo, je dejal dežurni ekonomist. In zato ga nihče niti zastonj noče, dodajam neuki posameznik.” Pa tudi naslednji predlog je njegov: “Naj Cimos rešuje tisti, ki mu je uspelo rešiti Polzelo. Aja, saj je isti. Samo da mu pri Polzeli ni uspelo.” Mitja Irsic‏ (@MitjaIrsic) je pokop komentiral: “Cimos me spominja na AUKN kretenizem ko so Pošti ukazali reševati tonečo NKMB. DKomar je poniknila, Počivalšek bo tudi. Ostali bodo le dolgovi.” Boža Predaliča‏ (@BozoPredalic) je zanimalo: “Zakaj se nihče ne loti izvirnega greha – začetka izčrpavanja #cimos s strani Modre zavarovalnice? Se bojite Jamnika?” Neznani znani Butalci‏ (@Butalci_si) pa: “Ko je ITA kupec čakal in je bil še čas za dogovor, si je minister Počivalšek raje vzel dopust. Zdaj je ogroženih 4000 delovnih mest. #butale.” (Srček) Božidar Novak ™‏ (@NovakBozidar) je prispeval naslednji tvit: “Dobra! Naj @LukaMesec @zdruzenalevica Tomičeva, Kordež, Hanžek, Trček… prevzamejo #cimos. Pa v BMW na pogajanja, med delavce, stružit…” Novinar Bojan Požar‏ (@BojanPozar) pa je nakazal kraj pogrebščine, in sicer: “Praktično isti dan, ko je padel #Cimos, naši http://www.zdruzenje-ns.si/ + PF @finance_si, šli lepo Hrvatom v goste – Vina Laguna Fontana Poreč.” Na zdravje, ali bolje, na zdravljenje, kolegi tviteraši. Kajti, kot je opozoril Mitja Irsic‏ (@MitjaIrsic), se “na RTV pojavlja vedno več člankov tipa: ‘Je res treba prodati NLB?’ ‘Lahko rešimo Cimos?’ ‘Bomo sprejeli diktat Bruslja?’ Kučanizacija stiska medije.”

Sicer pa, kot pravi slovenski režiser Janez Lapajne‏ (@Janez_Lapajne):

😡 Koroška je naša!

😡 Trst je naš!

😡 Teran je naš!

😡 Cimos je naš!

Naslednji, prosim. Pa ne pozabiti na iskanje sovražnika!

Nekrolog v obliki izbranih tvitov bi lahko nadaljevali … Zaključni tvit pa bi bil zagotovo zapis Borisa Tomašiča (@NeMaramButlov): “Začel se je hud boj pujsev iz ozadja za državna korita.”

“Smo počakali na Cimos in zdravs. reformo. V besedah Hansa Scholla: ‘Danes globoka država sodi njim. Kmalu bomo mi sodili globoki državi.”

Seveda pa so vladajoči in ‘pujsi iz ozadja’ želeli prikriti svinjarije ob dogajanju s Cimosom, teranom in izbiri novih nadzornikov Slovenskega državnega holdinga (SDH). Za slednje so v stranki SDS (@strankaSDS) tvitnili: “Ministrica Vraničarjeva je bila pri izbiri kandidatov za nadzornike SDH tako uspešna, kot je bila vlada pri teranu in Cimosu.” In s čim so vladajoči prekrili svoja ‘rabota?

Nova24TV‏ (@Nova24TV), ki je prav ta teden upihnila prvo svečko na torti, je poročala: “Polom s Cimosom režim nadomešča s pregonom Širclja in Manssona” ter dodali: “Tako preiskavi, kot včerajšnji domnevni ovadbi je skupno eno: V obeh primerih so se v ozadju dogajale vladne afere.” Še bolj jasen glede omenjenih kazenskih ovadb je bil Libertarec‏ (@Libertarec). Ta je Tjaši Slokar (@TjasaSlokar) iz POP TV, ki je prva v eter poslala ‘novico’, sporočil: “Smo počakali na Cimos in zdravs. reformo. V besedah Hansa Scholla: ‘Danes globoka država sodi njim. Kmalu bomo mi sodili globoki državi.” Predsednik SDS Janez Janša (@JJansaSDS) pa je prevedel tvit Tjaše Slokar: Beri: @policija_si in @24ur_com v režiji DKos & žena družno ščitijo rop slovenskih bank in preganjajo tiste, ki so ga skušali sanirati. #€€€” Na Portalu Politikis (@PortalPolitikis) so zato prepričani: “Zelo verjetno še letos predčasne volitve. Režim že stopnjuje pregon članov @strankaSDS. Tokrat nad @ASircelj.” Še bolj nazorno je zapisal Alpine Patriot‏ (@AlpinePatriot): “NPU spi oz. preganja bagatelne delikte, razen če ne gre za tujce in člane SDS, ki so se zoperstavili omrežjem …”

Na dogajanje se je na novinarski konferenci odzval tudi Andrej Šircelj, ki je med drugim povedal: [email protected]: Prodaja Cimosa je popoln fiasko. SDH in DUTB nista opravila svoje naloge, vmešal se je min. Počivalšek. Odgovorni vsi vpleteni.” Toda, Butalci‏ (@Butalci_si) “pred vladno palačo in pristojnim ministrstvom vse tiho je bilo. Na spregled ni ne sindikatov kot tudi ne ‘vstajnikov’. #butale #slovenia.” “Levaki sabotirajo, ali so zanič? Propade vse, česar se dotaknejo: izgubljene pravde o prebrisanih, NLB, teranu, Cimosu. Čas je za tranzicijo,” pa je predlagal Marko Štrovs (@MStrovs).

“Glede na udeležbo Kučana na obl. 57. št. @BorutPahor predlagam, da za 15. maj na dan SLO vojske povabi Aksentijevića in vojaškega tožilca Mazića!”

In kot da bi zadnji šef komunistične partije slišal Marka Štrovsa, da je treba uničiti vse, se je Milan Kučan pojavil tudi na posvetu ob 30. obletnici 57. številke Nove revije v organizaciji SAZU-ja, z naslovom Prispevki za slovenski nacionalni program II. Tisti Kučan, ki se je še januarja 1990 zaklinjal: “O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.” Marjan Žandar‏ (@Marjanmark) je na tvit @Demokracija1, ki je objavila fotogalerijo, kjer se Kučan ‘stiska’ k Niku Tošu in se smehlja Jožetu Mencingerju, odgovoril: “Kučan si želi popraviti ugled. Njegova najintimnejša opcija ni nikoli bila samostojna Slovenija. Ruši ugled SLO akademikov.” Novinar Reporterja Nenad Glücks‏ (@NenadGlucks) ni mogel skriti razočaranja: “Kako sprevrženo, da bil ob 30. letnici 57. številke Nove revije na SAZU tudi Kučan, ki je tedaj ideje Nove revije razglašal za fašistoidne.” S tvitom si je prislužil ogromno ‘lajkov’ in ‘retvitov’, tudi mojega. Bine Traven (@BineTraven) je Glücksu odgovoril: “Lastninjenje zaslug se nadaljuje. Še malo pa se bo Kučan razglasil za žrtev Depale vasi, pisca Okopov in Premikov.” Srhljivo in do skrajnosti sprevrženo. Aleš Hojs je bil še ostrejši in je predsedniku republike celo predlagal: “Glede na udeležbo Kučana na obl. 57. št. @BorutPahor predlagam, da za 15. maj na dan SLO vojske povabi Aksentijevića in vojaškega tožilca Mazića!” Janez Janša je bil kratek in jedrnat; na novico in objavljene fotografije, ki jih je objavil tednik Demokracija, je tvitni le: “Vampirji.” Neznani znani Marjan‏ (@Diphenbachia) je predrzno dogajanje komentiral: “Ob Diklićevi, Kučanu, Tošu in ostalih na posvetu ob 30. obletnici 57. številke Nove revije sta manjkala le še Šešelj in Miloševićeva slika.”

“Ojojoj. Ljubav, pis, bok. Sramota.”

“Cerarjevemu uživaštvu ni videti konca – Poglejte vse poti z vladnim falconom in koliko so nas stale,” pa je tvitnila novinarka Demokracije Vida Kocjan‏ (@VidaKocjan), ki je spisala odmeven članek. Za nekakšno politično Parado ponosa, sicer v ne tako mašakaradni obliki, pa sta konec tedna poskrbela predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker in slovenski premier (sram me je, kakšni ljudje nas predstavljajo v svetu) Miro Cerar. Kamera POP TV-ja je namreč oba omenjena ujela v “sproščenem” pogovoru o hobijih. Juncker je Cerarja vprašal, če igra golf. “Ne, ne igram golfa,” je odgovoril Cerar. “Aha, ker … Ali seksaš ali pa igraš golf,” je nadaljeval Juncker. “Seksam,” je želel bil ‘carski’ Cerar. “Jaz pa nič od tega,” je želel biti hudomušen Juncker in oba voditelja sta planila v smeh. Strah nas je lahko, kakšni ljudje nam vodijo državo in EU, je bil moj komentar (@petra_jansa). JanjaK®alj (‏@janjakralj) pa se je vprašala: “Kako strastno je šele za zaprtimi vrati? #slovenia #eu”. BorisTomašič‏ (@NeMaramButlov) pa je delno parafraziral kar samega Mira Cerarja: “Ojojoj. Ljubav, pis, bok. Sramota.” Haspis Yerjanikian‏ (@blagovestGB) je Junckerja v angleškem jeziku spraševal, “Mr @JunckerEU, how many electronic cigarettes have you smoked today? #justasking”, ali po slovensko, “gospod @JunckerEU, koliko elektronskih cigaret ste danes pokadili”.

In vse to se je dogajalo na osmo obletnico odkritja morišča v Hudi jami: “Že 8 let, odkar smo odkrili morišče v Barbar.rovu. Nobena žrtev prepoznana, nobena zločinska organizacija ali morilec obtožen. Oni sabotirajo,” je zapisal Marko Štrovs (@MStrovs) ter temu pripisal: “Na 8-letnico odkritja morišča v Hudi jami je TV SLO objavila vest o grobišču – a ne o tem, temveč o grobišču sirot, odkritem 2014 na Irskem.” Ostajam brez besed.

VSE NAJBOLJŠE, NOVA24TV!
Za konec pa še čestitke za 1. rojstni dan Novi24TV, ki ga je praznovala 1. marca.

Petra Janša​

 • Tetka iz ozadja

  Lepo je biti antijanšist

  • Jaka Sraka

   in zelo lahko, če si rahlo prizadet.

   • tarantela

    A oni drugi so pa bolj prizadeti? Sam uprašam.

 • antimur

  Ko so v starem Rimu dobili moč v roke pedri, lezbijke, brezbožneži, ter kriminalci vseh vrst, skratka, ko je v družbi prišlo do razpada moralnih vrednot, je šlo več stoletno rimsko carstvo rakom žvižgat. To čaka Slovenijo, v kolikor ne bomo tega v zadnjem trenutku preprečili domoljubi in normalni Slovenci in tisti državljani, ki spoštujejo naše vrednote.

  • rrrrr

   ,,Rim so sesuli pedri, lezbijke, brezbožneži ter kriminalci vseh vrst”. V Sloveniji prav taki gospodarijo že 70 let. Zgodovina se ponavlja, tudi njim se čas izteka: levi, tigri in krolkodili so že pošteno lačni!

   • soc

    Seveda je res. Čas se jim izteka. A tigri in krokodili čakajo neselektivno tudi na nas, ki očitno tulimo v luno. Čas se nam izteka, to me pa jezi. Močno.

 • učko

  Janković se nekam kislo drži, sam službene obveznosti so neizogibne hehehehe

 • primsek

  KO gledam Novo teve, se mi zdi, da poteka neposreden prenos s farme v Ihanu

  • Borut Stari

   Saj ti je ni treba, bedak

   • primsek

    Meni so pujsi všeč, kot recimo avtorju tega članka. Mi nismo nobeni musliči in gledamo tudi svinje in svinjarije, ne da bi nam vera prepovedovala! Hkrati se spomnim na Živalsko farmo, na Napoleona in Bokserja in ves živalski svet

  • Unikatna

   Zakaj jo pa gledaš? Je zanimiva ane? :)

  • Slovenec 33

   Spet se je oglasil en topoumni produkt usmerjenega izobraževanja, ki je bil ravnokar izpuščen iz seminarja blejanja.

  • Borut Stari

   Ne verjamem,da je gledaš. Ni v skladu s tvojim usmerjenim (usmrajenim) prepričanjem.

 • učko

  Komunajzarji, pederajzarji, čefurajzarji, balkanajzarji, kretenajzarji, vsi na kupu !!!

  • tohuvabohu

   Komunajzarji, pederajzarji, feminajzarji vseh dežel, združite se! Da vas imamo na očeh, hehehe.

 • Slovenec 33

  Naslov članka bi se moral pravilno glasiti:
  “Okupatorji in izdajalci svojega naroda se borijo za državna korita”
  Namen okupacije slovenskih dežel je namreč le ropanje in zatiranje avtohtonega življa.

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR POZOR… ustanovili smo društvo… SEM PONOSEN ANTIJANŠIST… Fsi ljudje dobre volje vabljeni…članarine ni…pa to…

 • Fogglof Tunnek

  “Začel se je hud boj pujsov iz ozadja za državna korita.”

  Čujte, a vete kdo je največji pujs fSloveniji?…En namig – ma bolj malo las na glavi…govori po dolenjsko…ime njegove žene je kot tista iz Povodnega moža… Goebbels je propagandist v njegovi stranki !!!… A ste uganili?

 • Krtača17

  Janša je sam sebi velik dokaz sfižene evolucije človeštva….

  • tohuvabohu

   Rdečkarji ste pa slepo črevo evolucije. Rdeče gozdne opice.

 • komar marko

  Samo za SIROMAKA. Če bi bil JJ dokaz sfižene evolucije, potem rdečkoti skupaj z mediji in sodstvom ne bi tako udrihali po njem.Da razložim. Dokler še naprej vlada DELEGATSKI sistem smo globoko v korupcijih, lažeh, krajah, SODBAM v stilu revolucije in ostalih rabot HLAPCEV. Namreč rdečkoti se bojijo RESNICE, pravice in poslovanja v skladu z ZAKONODAJO!

  • Olga

   Saj tudi razni udrihači to vedo, zato pa tako manično udrihajo po Janši! Branijo svoje drobtinice, njihovi komunistični lastniki s Kučanom in Forumom 21 pa kradejo naprej miljarde! Oni so le orodje, ki ga revolucija po uporabi itak odvrže!

 • Olga

  Levake je nujno treba postaviti na smetišče zgodovine! Tatove med njimi v zapor! Popuščanje gejevskim in ostalim lobijem ni slučaj! Gre le za glasove in oblast! Poseljevanje Slovenije z divjaki, ki nimajo z našo kulturo nič, nasprotno, uničujejo jo, je le boj za volilne glasove in oblast!
  Kdor ne verjame, naj pogleda Makedonijo! Levaki bi šli v koalicijo z Albanci (muslimani) in jim dovolili uvedbo albanskega jezika kot drugega jezika!!! To dolgoročno pomeni, da bo Makedonija z Makedonci izginila!
  Levaki – komunisti, ker se nikoli niso distancirali od genocida in udbaških pomorov ( tudi pri nas), bi se prodali tudi hudiču – vse za oblast! To je zločinska komunistična internacionala, na katero se je sedaj nacepil zločinski islamistični totalitarizem!!! Vse podprto s krvavim Sorosovim denarjem!
  Žalostno je in bom politično nekorektna tudi do žensk in ženskih kvot! Nikjer ne slišim njihovega glasu, niti v Evropskem parlamentu, proti posilstvom, umorom in zlorabam otrok in žensk v muslimanskem svetu! Tudi v Evropi mirno sprejemajo tujerodno divjaških kulturo! Umori in posilstva žensk in celo otrok v Evropi jih ne moti!?? Zakaj ne zahtevajo najstrozjega kaznovanja in izgona kriminalcev, ne varujejo evropske kulture in družine!!! Dovoljujejo muslimankein Evrope, šeriatsko pravo in pedofilijo skozi pedofilskega običaje muslimanov!??
  Težko mi je napisati, vendar IMA Poljski poslanec PRAV! Izkusil je zločinski komunistični zločinski sistem in vidi islamistično grožnjo, ki je enaka temu sistemu! Ženske, ki ne sprevidi jo nevarnosti in ne zahtevajo zaščite svojih pravic in svojih družin, so RES MANJ INTELIGENTNE in si ne zaslužijo enake plače! Žal! Same pomagajo žagati LASTNO VEJO!!! SRAMOTA!

  • primsek

   Vsem grosupeljskim šiptarjem vzeti najprej DNK, potem pa državljanstvo! Podpišem!

 • tohuvabohu

  Tako se dela, Nova24. Čim več člankov, na katere rdeče hijene navalijo kot muhe na drek. Da je drugje bolj mir.

 • luckyss

  “Twitajo” običajno populisti, ki jim ni mar za dobrobit države in državljanov, ampak skrbijo le za lastno rit..
  Tudi ta portal večinoma pretirava in si s tem zbija kredibilnost…
  Kot da bi bil cilj SDS, da ostane v opoziciji..lažje je namreč bevskati iz ozadja, kot nekaj konkretnega storiti…Tistih nekaj ovc pa ohranja “naspidiranih”…))
  Kar bedno vse skupaj, ampak takšna je realnost v tej naši Sloveniji..na oblasti so nesposobni, v ozadju čakajo še bolj nesposobni – narod pa butast in ovčji..

  • tohuvabohu

   Samo ti si prav pameten … LOL.

   • luckyss

    Če bi bil pameten, verjetno ne bi komentiral na teh straneh…
    Moram pa priznati, da je zabavno, sploh branje odzivov tukajšnjih vernikov..
    V socializmu smo imeli “Pavliho”, sedaj pa Nova tv…dolgčas nam torej ni :))

    • tohuvabohu

     Ja, z lepim se hvališ.

     Če bi bil Pavliha smešen, ne bi crknil. Zanimivo pa je, da je crknil skupaj s socializmom. Narod je takrat pripovedoval veliko vicev na račun socializma, vendar v Pavlihu ni bilo prostora zanje.

     • luckyss

      V bistvu pravilno razmišljaš..Pavliha je “crknil”, ker je očitno v “demokraciji” dovoljeno manj kritike oblasti kot v socializmu..

     • Nata

      No, dej no ! Sedaj si pa napisal ” kr neki ” ?
      Blagor tebi. Si zelo pameten, tukaj se pa samo zabavaš ?
      Pa tu in tam napišeš tudi kaj dobrega.
      O twitterju – ljudje ga zelo uporabljajo. Zakaj jih takoj označiš za populiste ? To so pač ljudje, ki morajo takoj čivkniti. In, je v končni fazi slabo za njih same, a ne ?

     • luckyss

      Tukaj se zabavam, ker nisem dovolj” pameten”, da bi se tej zabavi odrekel..Tako kot so nekateri prebutasti, da bi dojeli, da jim “twitanje” zgolj škodi..

     • tohuvabohu

      Ne ženi si preveč k srcu. Še pobralo te bo.

     • luckyss

      Ja, kot vse ostale…

     • tohuvabohu

      Tvoja brihtnost je res nenadkriljiva, ubožec. Pavliha je crknil (zakaj navednice??), ker ga shirana partija ni mogla več podpirati.
      Da imaš demokracijo v navednicah, pa ni čisto brez pomena. Dve do tri desetletja bodo še potrebna, da bomo v pravi demokraciji. Takrat, ko bo Matilda opravila svoje.

     • luckyss

      Trenutno prav v “demokraciji” kaže na upadanje demokracije…Imaš kot navaden državljan sploh kakšen vpliv na odločanje v parlamentu (pa ne mi sedaj z volitvami;))
      In imamo Slovenci kot narod sploh kakšen vpliv na tisto “pravo” Evropo…razen, da nastavljamo riti njihovim pijanim in zbluzenim predstavnikom?!

     • tohuvabohu

      Ne kapiraš. Tudi če bi ljudje (na referendumih) odločali o vsem tistem, o čemer se odloča v parlamentu, ne bi bilo nič bolje, dokler vse ključne sfere v tej deželi obvladuje podzemlje, t.j. udbomafija.

     • luckyss

      Ja, potem pa je narod butast razen tistih 13 procentov, ki podpirate SDS ?! ;))

     • tohuvabohu

      Ja, če ti tako misliš …

     • luckyss

      Pa zamenjajte narod…..se obeta spet uvoz…

     • tohuvabohu

      Kdo ga naj zamenja? Jaz še mravlje ne upam pohoditi.

     • luckyss

      Tudi ti boš do kolen v krvi, ko boš primoran braniti svojo družino…
      Razen le boš nastavil rit kot nam sugestira aktualna politika..

     • tarantela

      Pavliha je pobralo, ko smo dobili demokracijo.

     • Nata

      ti imaš tudi slab spomin.

     • tohuvabohu

      Pavliha je poskusil obuditi nek Iztok Čebašek iz Kamnika (to je tisti butelj, ki je zbiral podpise proti Balantičevi knjižnici). Izšla je samo ena številka, ki je bila hudo primitivna in obscena, smešna pa nič.

     • Nata

      Več ljudi več ve.
      Sem mislila. da je bil zadnji urednik Boris Novak.

     • tohuvabohu

      Saj imaš prav! To je bilo kasneje, potem ko je Pavliha že propadel.

     • samotoje

      Čebašek? Ta je diplomiral, magistriral in doktoriral na osnovni šoli. Od tu dalje ni šlo.

     • Nada

      Moj atek je Pavlihi poslal eno mojo otroško risbico narisano po njegovem nareku in še eno šalo sestavljeno iz moje pripombe v zvezi z balkonom in soncem in je bilo oboje objavljeno. Tako, da imaš prav glede ravni šal v nekdanjem Pavlihu.

  • Olga

   ????????

   • luckyss

    !!!!!!!

 • tarantela
  • luckyss

   No, tu se vidi naša majhnost in nemoč…
   Tip ti zažge hišo, potem pa ti očita, da je nisi sposoben pogasiti s 15 l vode…

  • Nata

   Ma, kaj imajo oni pojma, kaj se pravi biti majhen. Kako pa naj bi ravnali s tistimi več tisoči prehodi na dan, na našem majhnem prehodu ?
   Tako devajo v nič tudi naš ” čeber ” morja ! Prvo naj si ogledajo kakšen dober zemljevid…….

 • Dragan Krstič

  Na Pozareportu preberite kako “naši” izčrpavajo Gorenje. Čudno, Tumpek pa ni omenjen. Aja, on dobiva honorar iz Murgel.

 • Shadow

  Včasih sem mnenja, da so spletni mediji in socialna omrežja koristni za informatiziranje ljudi o vseh mogočih lopovščinah in barabijah. V naslednjem trenutku pa se zavem, da te barabe dejansko kradejo fizično bogatstvo, denar in vpliv, mi pa na suho ‘onaniramo’ po spletnih forumih in mislimo, da smo kaj pametnega naredili.

  Tako ne bo šlo. Preko spleta se to ne ureja. POTREBNO JE ITI NA ULICE!

  • luckyss

   ..če ne bo deževalo in bo dela prost dan… (striženja) ;)

  • Nata

   Kakšen dober predlog za organizatorja ??

   • luckyss

    “Katoliško združenje pletilj proti rdeči barvi “!?

    • Nata

     Seveda. Prav vsi so dobrodošli, ali ne ?
     Kaj pa kakšno združenje ” boli me dupe ” ?

   • Shadow

    Žal ne in to me skrbi. Bi pa bil takoj zraven. Vzel bi tudi dopust za kakšno udarno 1-2 dnevno (celodnevno) akcijo, ki bi dejansko začela premikati stvari. Pripeljal bi tudi otroke.
    Ne morem pozabiti impesivnosti protestnega pohoda na poljskem leta 2015. https://www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_k
    In tale proti islamizaciji Evrope:
    POLAND 2016 * More than 150.000 March in defence of Christian Europe * No to Islam! (Eng subs.)
    https://www.youtube.com/watch?v=dpC2_BUCTS0
    Zakaj nekaj takšnega ne znamo izpeljati v Sloveniji? To bi bil strah in trepet komunistične mafije, ki je na oblasti.
    Moje otroke bodo oropali lepe prihodnosti. Jaz pa sedim doma in berem forume. NI PRAV !!

    • luckyss

     Bedasto res…na proteste bi pripeljal otroke..kot živi zid mogoče ?!

     • Nata

      Oprosti, da se vtikam.
      Veš, mi bi pripeljali tudi vnuke, ja !
      Naši protesti bi bili mirni. Ne bi metali kock. Ne bi se pretepali s tistimi količki ! Tudi mask ne bi nosili.

     • luckyss

      “Mirne proteste” običajno vedno izkoristi nasprotna militantna struja, da jih s tem razvrednoti”..
      Naši policisti pa to itak “preventivno” (potem ko nasilneži pobegnejo) zalijejo s solzivcem…

     • Nata

      Aha !! Pa smo tam !

     • luckyss

      Ja, sem bil tam (v Mariboru) …
      Sem točno videl “kam pes taco moli”, ko so začeli policisti v civilu metati pirovske flaše proti kolegom..;)

     • Nata

      No, vidiš. Pa sva rešila zadevo.
      Vsak po svojem potu hodil je…………Ali ne ?
      Vsake očke svojga malarja.
      Samo vprašanje – nisi tistega policaja nič prijavil ?

     • luckyss

      Ja, tistega policaja v civilu naj aretiram kot občan in ga privedem pred roko pravice ?!
      Sem imel srečo, da nisem bil aretiran med tistimi, ki so jih zajeli po ključu “kogar dobimo, ta je sigurno kriv”…
      Bodite no resni ;))

     • Nata

      Ja, pa sem res neresna. Torej, ne hodi na take proteste sam. Ko bi imel nekaj pomočnikov, bi tistega policaja po buči……..
      No, saj vem. Tu, na portalu lahko pišem.

     • luckyss

      Sigurno ne bi šel z otroci …

     • primsek

      Edinokrat, ko so metali kocke na parlament, je bila organizatorka Dijaška organizacija pod vodstvom Katje Šoba, SDS. Podoben je bil poskus Goranaka Piškotka in njegovih, da bi pod ‘keltskimi’ križi radikalizirali prvo ljubljansko vstajo. Fanje šlosarji in klerodrajski so seveda v keltskem stilu popušili in sramotno pobegnili, šele za junačenje v filmu Koalicija sovraštva so se spet zbrali in ponosno pokazali svoje s kulijem narisane ‘tatuje’ in razkrili nekaj svojih iz SDS, predvsem žirovske podružnice

     • Nata

      Se ne bom več oglašala, ker imaš prav za vse en svoj izgovor- Jaz govorim o Vstajnikih .Ne o študentih.
      Katja Šoba – sds…..pa Gorenak – keltski križi ? Klerodrajski.

    • Nata

     + + + + + + + +
     Ne znamo ? Velika večina noče !
     Ker živijo iz dneva v dan. In jim ni mar za prihodnost !To se vidi že iz njihovega odnosa do preteklosti ! Nič vedeti, nič misliti. Niti na lastne otroke ne.
     Kakšna žalost !

    • primsek

     Jaz imam lepe spomine na tisto srečanje 20000 Ljubljančanov na TR3, ki so se zoperstavili 5ooo z avtobursi pripeljanimi ostarelimi kmetiči na Kongresnem trgu, ki jim je o levem fašizmu govoril shizoidni obramboslovni škrat

     • Dragan Krstič

      Ko bo državna uprava in ministrstva enakopravno razdeljena po SLO mestih in ne v rdeči Ljubljani bo drugačna pesem. Dokler Ljubljana izkorišča ostalo Slovenijo in so plače v LJ mnogo višje in v centru celo dosegajo višine plač v zahodni Evropi, bodo ljubljančani volili rdečo bando. Da ne omenjam raznih uradov, institutov za mešanje megle, ki se napajajo iz našega denarja, plače teh
      lenuhov pa gredo v nebo za prazen nič na račun delavcev.

     • Minovak

      primsek – sodim, da si bil zraven in ti mora biti grozno, ker, kadar greš mimo ogledala, vidiš totalnega debila, kot tudi tistih 20000, ki so bluzili s tabo, zaslepljeni z murgeljskim plinom, oni (murgeljci) so pa medtem izvažali naše (tudi tvoje) milijarde na svoje račune. Bodi prepričan, da je bilo (in je še) tako, kar poglej bančno luknjo in kdo je bil zraven. Potem pa spomin na tisto srečanje z 20000 debili ne bo več lep…

     • primsek

      Ti gledaš pa kupček postaranega iztrebka v gumijastih škornjih, ko greš mimo ogledala, pa še tolažiš se lahko, da vas je malo. A Psiho, ki vas je zbral in plačal iz denarja s prodajo orožja, se pa ni pojavil na srečanju, ki ga je organiziral, zaradi istega strahu, kot ga je zagrabil v bunkerju v Cankarju na dan osamosvojitvene vojne? So to stvari, ko niti tablete ne primejo?

    • Dragan Krstič

     Shadow, vsi otroci nepriviligirancev so že brez lepe prihodnosti razen če ne emigrirajo v tujino kar vsem toplo priporočam, na žalost.

 • karpelec

  Vreča kontaminiranih kandidatov za položajna mesta noče in noče biti prazna, prav tako ne neumnosti, ki si jih umisli vladna politika. Na eni strani se vreča neumnosti prazni, na drugi vladni se vreča neumnosti polni in tako neumnostim ni nikoli videti konca. Ta perpetum mobile bi morali radikalno prekinit po pomladnem cvetenju, da prekinemo nadaljni razplod neumnosti.

  • luckyss

   Tudi, če se poenotimo nam tega Evropa ne bo dovolila..smo pač predvideni za tampon in “kanon futer”…

   • karpelec

    Kaj pa ima Evropa zraven pri našem početju neumnosti?

    • luckyss

     Kar precej…lahko nas v sekundi uničijo zgolj z blesavo bonitetno oceno…
     Zato pa vsi predstavniki naših vlad najprej poližejo roko Frau Merkel…
     In ravno zato je lajanje iz opozicije tako bedno….

     • karpelec

      Če imaš prave ljudi na pravem mestu, ki delajo za dobrobit države in njenega ugleda se ne rabiš bati ne za bonitetno oceno in ne lizat rok nikomur.
      Opozicija pa mora zraven “lajat”, da se taki ljudje ne izpridijo.

     • luckyss

      Lahko bi šel v politiko….;))
      Floskule…

     • karpelec

      To niso floskule, ampak realnost, ki enim noče priti na površje in se takih floskul trdno oklepajo, ker so jih navajeni.

     • luckyss

      Zgolj bla, blabla, bla…V resničnem svetu in politiki je dosti bolj primitivno kot to izgleda na zunaj…

     • karpelec

      Zakaj pa mora biti primitivno, če je korektno in inteligentno izpeljano, nima s primitivizmom nič skupnega, razen , če je cilj nepošteno izpeljan, kar pa ne sme biti praksa, ki jo eni tako obvladujejo.

 • Fogglof Tunnek

  “Začel se je hud boj pujsov iz ozadja za državna korita.”

  Čujte, a vete kdo je največji pujs fSloveniji?…En namig – ma bolj malo las na glavi…govori po dolenjsko…ime njegove žene je kot tista iz Povodnega moža… Goebbels je propagandist v njegovi stranki !!!… A ste uganili?

  • Dragan Krstič

   Čuj drekec pekec iz Haloz. Možgane imaš scvrte od šnopca in šmarnice.

 • Nata

  Ha…..ha………županko si je nadel svoj univerzalni nasmeh !!!
  Nasmeh za vse prilike ! Za vse čase !
  Tudi, ko bo premier, bo ta nasmeh prav prišel.

  • karpelec

   Ampak, iskreno ni najbolj prisrčen.

   • Nata

    Ja. Malo na kislo vleče.

    • karpelec

     Morda mu pa nevesta ni najboj po godu.

     • Nata

      Hi……hi…….ta je pa dobra, no ! Hm……kakor si je izbral !

 • Fogglof Tunnek
  • Spartan

   Hvala za posnetek. Prava redkost je vidt del stricev iz ozadja (F21) pri obedovanju.

 • Demokrat
 • Fogglof Tunnek

  Danilo Türk leta 2011:

  “V obdobju tranzicije so se poleg vsega dobrega nakopičile tudi mnoge škodljive in etično nesprejemljive prakse. Zato tudi danes potrebujemo prelom, prelom z zablodami naše tranzicije, prelom z našo tranzicijsko navlako. Prelomiti moramo z nebrzdano grabežljivostjo in s tajkunstvom, ki sta povzročila veliko škode in veliko trpljenja delavcev. Odločno moramo odpravljati korupcijo. Razjasniti je treba vse orožarske zgodbe. Mnogi, četudi ne vsi kasnejši primeri koruptivne prakse in izigravanja prava in pravosodja, imajo svoje poreklo prav v nekdanji skrivni trgovini z orožjem in v vojnem dobičkarstvu. Prelomiti moramo s prakso ciničnega omalovaževanja pravosodja. Odločno moramo zavrniti potvarjanje zgodovine, ki je seglo vse do ponarejanja arhivskih dokumentov. Vsa ta početja nas vodijo v vse globlje moralno in duhovno močvirje, iz katerega bo izhod iz dneva v dan težji.”

  • Dragan Krstič

   Drekec peke3c iz Haloz, a to ti misliš na orožje iz izraelskega odpada, ki sta ga kupila Murgelčan
   in Kacin, a to ti misliš na orožje iz MB letališča, a to ti misliš na prenovo tankov T-55, a to ti misliš na nakup megalomanske poljske vojaške bolnišnice, ki je bila samo enkrat v uporabi kot nadomestek urgence na Jesenicah. Glede Janše pa: nič mu ni bilo dokazanega, čeprav ste udbovci zdušno skupaj z levimi politiki želeli to naprtiti Janši. Da ne omenjam Patrije. Odškodnino bomo morali plačati vsi davkoplačevalci in ne tisti rdeči gangsterji na čelu s Kučanom, ki so afero zakuhali.

   • luckyss

    Zokiju ni nič dokazanega, tudi JJu ne..
    Pa vsi vemo, da nista nedolžna…..razen rdeče belih ovc..

    • radames

     Ti ga lahko kličeš “Zoki”, ker je tvoj prjatu. Mi, ki tega kriminalca in primitivca ne prenesemo, ga kličemo Janković. Če je nesramen pa mafijanković, opankar, solatar, balkanc, primitivc itd.

    • Igor Kavalar

     Dokazano ni nič.

     Ali mi mislimo da sta nedolžna ali kriva nima nobene teže, pri presoji kazni in dokazov.
     Zaenkrat so pa zapiral ljudi na podlagi indicov, ne pa dokazov, tako da sodstvu ne verjamem nič.

     Dokler ne bo sodstvo reformirano v porotni sistem kot zaščita pred samovoljo sodnikov ali ko bodo sodnikom odvzel mandate in vsi, ki so izvršili krivico kazensko preganjani z zaporom, šele takrat bo njihova odgovornost oprana in sistem bo pridobil nazaj zaupanje ljudi.

   • Dragan Krstič

    Drekec pekec iz Haloz, a to ti misliš na voluharja Tuerka, kateremu smo davkoplačevalci plačali 89.000.-€ samo za najem letala v Sarajevo. Res, ta pravega etika si izbral, takšnega kot si ti sam. Za primerjavo: Falcon v Bamako je davkoplačevalce stal 21.000.-€. Bamako, če sploh veš kje je, je malo dlje od Sarajeva, tam pri Titogradu nekje, boš lažje kapiral.

 • domovina mili dom

  Vstani rdeča primorska….. To imate sedaj, kar ste volili, volite, verjetno tudi boste. Rdeči golaž je postal prepikanten. Vas čaka bledo sprana enolončnica v vrstah pred kuhinjo. Ne niso krivi desničarji. Krivi so neokomunisti in znanstveniki iz FDV ekonomske rdeče naveze. Tiste, katere ste volili, torej ste si sami krivi. Zdaj pa, pa mahajte z jugo zastavami, katere zagovorniki so vas okradli.
  Žalostno je, da vašo usodo delijo nedolžni Slovenci, ki morajo iz lastnega žepa podpirati to svinjarijo.

  • luckyss

   Če bi lahko volitve kaj spremenile, bi bile dandanes prepovedane…
   Bili ste na oblasti v času debelih krav, pa ste ovcam le navrgli nekaj smrdljivega sena in hkrati državo zapufali za naslednjih 50 let..hvala vam…

   • Dragan Krstič

    luckyass daj naštej tajkune iz članstva SDS, pa ne omenjaj Bavčarja, ker je njega kot tajkuna ustvaril Drnovšek. Pa ne da je Janša talal kredite na lepe oči tvojim rdečim kleptomanskim kompanjerosom.

    • luckyss

     Nostalgija za koritom ?!
     Sicer pa v svojem okolju poznam kar nekaj podjetnikov, ki so vsi člani SDS..
     Prav tako so vsi njihovi delavci na minimalcu….

     • Dragan Krstič

      Vprašal sem te za tajkune SDS, budala rdeča.

     • luckyss

      Tudi (ali pa predvsem) ti “tajkunčiči”, ki jih je kot listja in trave z izkoriščanjem delavcev pripomorejo k bedni sliki Slovenije…
      In če logično razmišljam, še nisem nujno rdeč ;)

     • Spartan

      Še zdaj mu nisi odgovoril! Kvasaš bebarije…ko je treba z argumenti in imeni se pa userješ! Ajde naštej tajkune iz stranke SDS po katerih te sprašuje Dragan! Sesuj ga!

     • radames

      Najbolj znan pri izkoriščanju delavcev je Janković. In potem je še tako nesramen, da si upa govoriti na prvomajskem zborovanju “delavskega razreda” na Rožniku. Da pri tej govoranci ne dobi v ksit eno tono gnilih jajc, pove vse o “zavednosti” “delavskega razreda”.

     • slosin

      luckyss, so ti ta imena kaj poznana..?

      desna opcija : Tovšakova , Lovšin , ZVON 1,2

      tranzicijska levica okrog foruma 21 :
      Zidar, Mermal, Pavček ,Kordež, Rigelnik, Škrabec , Šrot , Bavčar , Černigoj , Dolamič iz GPG-ja ,Jankovič, Sraka Energoplan del GREP-a ,Ogrin iz Gradisa , Valant, Bohorič , Petan obvladuje DZS in terme , Raščan delo revije itd….

     • Igor Kavalar

      Še bankirje jim lahko napišeš, ki so vodil banke al pa zdel v kreditnih odborih, k so jim dajal denar brez ustreznih zavarovanj aka Kramar itd… pa privatne banke Faktor, Pro in obesl to izgubo vsem državljanom.

     • domovina mili dom

      Torej če so delavci na minimalcu pri desničarju je halo, ko pa ne plačujejo prispevkov leva državna/privatna podjetja in odpuščajo delavce, je pa v redu.

     • radames

      Lej, jest poznam osebno od Trumpa pa do Kim Il Sunga vse!

     • Igor Kavalar

      Nobenemu podjetniku v Sloveniji ni treba dati več, če je zakon o minimalni plači takšen kot je. Zakaj pa?

      Kot država ne omejimo uvoza delovne sile, ki ti zbija ceno dela in ob dejstvu da imamo 100.000 registriranih brezposelnih na zavodu + neregistrirani.

      To je ogromen bazen delovne sile iz katerega lahko črpaš kot podjetnik in zakonsko plačaš minimalca. Kdor ne želi delat za minimalca ga odpustiš in najameš novega.

      Oblast lahko že jutri poveča minimalce na 1000e neto ali pa jo zakonsko ukine, kot jo nima recimo Avstrija in še nekatere države pa imajo 14 plač in višje plače kot mi. Torej sama minimalna plača zgleda ni zagotovilo koliko te delodajalec lahko plača.

      Samo fora slovenskega gospodarstva je v tem da bo veliko firm propadlo, ker niso vlagale v razvoj in delajo izdelke z nizko dodano vrednostjo, preveč so zapufane, vodstva ne znajo izdelke prodajat po svetu za višjo ceno in si delajo izgube.

      Ker bi veliko firm propadlo bi imeli še več brezposelnih, sama oblast pa ni sposobna ustvariti toliko število delovnih mest, v tako hitrem času zaradi birokracije, ki se je nabrala v zadnjih 25 letih. Moral bi zarezat in znižat porabo javnega sektorja, znižat davke itd….da bi privabil kapital ki bi odpiral nova delovna mesta, ker ga sami nimamo, to pa se z njihovo ideologijo ekonomije pač ne ujema.

      Zato pa dajejo vse te državne subvencije podjetjem, ki imajo veliko zaposlenih, da kao ne propadejo ali odpuščajo pa čeprav so živi mrtveci in bodo propadla na dolgi rok.

      Problema v glavnem niso sposobni rešit ampak ga samo odložijo na kasneje. Takrat bo pa to še večji problem, ampak teh rožletov in kekcov takrat več ne bo na oblasti.

      Torej po domače j* se jim za prihodnost ljudi, važno da so danes v soju žarometov in da dobivajo plačo pa čeprav si jo ne zaslužijo.

     • tohuvabohu

      Bolj rdeča oblastna drhal nabija minimalno plačo, več je delavcev na minimalcu! Razumeš? Podjetja niso socialne ustanove. Če se država razglaša za socialno, naj poskrbi za tiste, ki se sami ne morejo, podjetjem pa naj pusti dihati.

    • radames

     Kredite tala NLB, ki je znana kot udbovska banka. In nad to banka kot s primežem drži roko levica.

     • Dragan Krstič

      Dane4s na Požareportu kako še naprej krade Voljč, en od direktorjev NLB. Nima še dovolj nakradenega. Tem rdečim prascem ni nikoli dovolj.

    • primsek

     5. avgust 2005, ko so se menili o likvidaciji Mercatorja pri premieru, a to je bil Drnovšek? mu je Drle dal Istrabenz? In kdo je potopil Pivovarno, da bi dobil Delo? Drnovšek? Janša je poštenjak že po definiciji, on ne bi, on ni, on je pravzaprav edini od živih, ki se mu obeta beatifikacija, tudi zaradi čudežev, ki so okoli njega : recimo odpre predal, not pa gotovine za celega volva. Kaj so čudežna ozdravljenja,ki so lahko samo posledica histerije, proti temu mirakulu?

     • Dragan Krstič

      primsek, Bavčarja je v Istrabez postavil Drnovšek!!! Kakorkoli je že bilo 5. 8. 2005, je bilo zagotovo bolje kot pa da Janković skupaj s srbskim mafijozom Miškovićem privatizirata Mercator, kar je Janković načrtoval. By the way, Mišković je v Srbiji obsojen na večletni zapor, Janković pri nas nikoli. In če bi Janković in Mišković prevzela Mercator, tega danes ne bi več bilo. Kar se Janković dotakne, propade.

     • tohuvabohu

      Čakaj, bumbar neumni, kdo pa je potopil PL? Kdo se je v Laškem nalival s pivom Tajkun? Zakaj je šla v franže privatna Probanka (ki smo jo morali reševati državljani)? Kdo je do vratu zapufal Mercator? No daj, odgovori (sebi, ne meni) na ta preprosta vprašanja. Potem pa kozlaj naprej.

     • slosin

      Istrabenz je Bavčar zajahal l. 2002…
      Ajde, preberi, kdo je bil takrat predsednik vlade….

      6. vlada (30.11.2000-19.12.2002)

      Predsednik vlade je bil dr. Janez Drnovšek. Koalicijo so sestavljale stranke LDS, ZLSD, SLS in Desus.

      7. vlada (19.12.2002-3.12.2004)

      Predsednik vlade je postal mag. Anton Rop. Koalicijo so sestavljale stranke LDS, ZLSD, SLS in Desus.

      Pa naj te še spomnim, da je bil Bavčar dolgoletni podpredsednik LDS-sa…

      Glede JJ pa svetujem obisk pri eksorcistih…

   • domovina mili dom

    Ko “smo bili mi na oblasti”, so komunisti istočasno ustanovili roparsko združbo F21, ki se je potrudila, da je zapufala preko svojih rdečih članov podjetja, s tem pa banke. Tako, da ne govori, da je vlada v tem obdobji zapufala državo. V tem obdobju je bila zadolženost države najmanjša. Tako, da je za tvojo meglo pravi naslov v Murglah.

   • slosin

    Predvidevam, da veš, da je bil l. 2008, ko je JJ končal svoj mandat, dolg države 8,2 miljarde $. V l. 12-13 je naredil še cca 700 mio pufa, danes pa je ta dolg preko 32 miljard….Mirne duše trdim, da zavajaš in da si lažnivec…

   • Igor Kavalar

    Debele krave leta 2004 do 2008 (dolg države 21,8% BDP) ko je bil na oblasti SDS.

    Tukaj imaš graf rasti dolga eurostata od 95 do 2012
    https://damijanweblog.files.wordpress.com/2014/03/slovenija.png

    Graf prikazuje padec rasti dolga med 2004 – 2008.

    Vladavina LDS, SDS in Demos od leta 1991 do 2008 torej v 17 letih države so zadolžili državo na 21% zadolžitev.

    SD z Pahorjem, Pozitivci z Bratuškovo, in Moderna stranka Cerarja so od leta 2008 do 2017 torej v 9 letih so zadolžili državo na 84% BDP.

    Torej kdo je bil bolj sposoben vladati?
    Ljudje ki so dolg početveril še enkrat hitreje ali prejšne vlade?

    83,1 % od BDP (2015)
    Konsolidiran bruto dolg države.
    Podatek na državnem statističnem uradu. Stat.si

  • primsek

   Poznam del volilnega telesa, ki voli najbolj zavržne kadre FSPN. obramboslovce, ki so nas morili na Šubički z ljubeznijo do JLA, hodili so v Jajce in diplomirali iz teze o oboroženem ljudstvu, Kardelj, Marx in Leskošek Luka, ljudje z napoleonskim kompleksom (mišljen je seveda pujs Napoleon iz Živalske farme, največji pujs med vsemi, govori pa z močnim prašičjim akcentom)

   • domovina mili dom

    Ko spoznaš prašiče, ki so zboleli za rdečkami, se umakneš iz svinjaka. Pametni so to naredili.

    • primsek

     Zato se reče norišnici angl. asylum, ker je azil, kamor se umaknejo pujsi pred rdečkami. Pamet, ki jo tam proglašajo za edino resnično in veljavo, je bolj noriškega dometa in izvora

     • domovina mili dom

      Si se vprašal iz katere perspektive je kdo je norec, vmes je samo ograja.
      Moraš samo stran ograje zamenjati.

 • radames

  To bo špeha, ko bomo pujse zaklali! Ocvirki pa bodo zelo slastni.

  • Franc Novak 1979

   Kakšnih ocvirkov, ta rdečih ali ta belih?

 • Fogglof Tunnek

  Desnosučni komentatorji Novatv ste res navadni sralci, pizduni in desničarske svinje!!!

  • antimur

   Na tvojem mestu bi malo bolj izbiral besede, tako, zaradi ljubega zdravja.

   • Dragan Krstič

    antumur, s takšnimi komentarji drekec pekec iz Haloz dokazuje da je intelektualno inferioren. Sicer pa kaj bi pričakovali drugega od zapitega udbovca.

  • Aurelius

   Levosučni komentatorji Novatv ste res navadni sralci, pizduni in levičarski prasci. Amen !!!

  • Spartan

   Ne mi rečt! Obupuješ? Poišči si varni prostor. Snežinka.

 • Nada

  Tisti peklenšček na prvi fotografiji, ki drži Jankovića v objemu, je še precej hujši od tistega, ki je zapeljal lepo Uršiko v Prešernovem Povodnem možu.

 • Unikatna

  Kaže se vsa beda, pokvarjenost in nesposobnost gospodarstvenikov in nekaterih politikov! Zdravnikom bi tudi prepovedala stavkati, neprestano grozijo s stavko! Spet so jo prestavili za pol leta.

  Istospolni naj se poročajo in se imajo radi, le naj se ne razkazujejo na paradah! To je njihova odločitev! Sem pred dnevi na TLC gledala dokumentarec o mormonskem geju poročen z žensko in sta imela 2 otroka: Priznal je, da ga privlačijo moški, vendar nikoli ne bi zamenjal svoje žene z moškim partnerjem, ker ženo ljubi. 10 let sta že srečno poročena! Tako, da geji in lezbijke so lahko srečni v zakonu tudi z nasprotnim spolom!

  • domovina mili dom

   Zdravstvo se da pošlihtat v 24 urah. Po študiju 10 let delati za državo ali pa vrniti denar. Sprejeti službovanje kjer koli te država pošlje. Plačo pač sprejeti, kakršno ponuja država. Če mu ni po godu, vrni denar, pa adijo. Ne bi bilo pomanjkanja zdravnikov.

   Kar se pa istospolnih tiče, sem prepričan, da se bo počasi iznihala ta njihova izsiljevalska napadalnost. Namesto norčevanja iz politikov, bi morali pustni karnevali poseči tudi na to področje LTGB cirkusanstva. Morda bi spregledali in ugotovili, da njihovi donatorji in scenaristi tako rekoč brijejo norca iz njih.

   • Unikatna

    Se popolnoma strinjam!

   • Franc Novak 1979

    Pa še vsem dohtarjem v javnem zdravstvu vpeljat KONKURENČNO KLAVZULO: Torej, popoldan oz. kadarkoli v prostem času lahko delajo, samo ne v nobeni obliki zdravstva, lahko sekajo drva, kidajo sneg, ali pa celo polagajo keramične ploščice kot s.p.-ji in pošteno plačajo davek

    • domovina mili dom

     Tako je.

  • Igor Kavalar

   Do sedaj so namesto uživanja v homoseksualnosti zahtevali vedno več pravic in vedno več je bilo vsiljevanja njihove ideologije ostalim, ki pač razmišljamo drugače.

   Primer iz Nemčije
   https://youtu.be/SAHvLAJ-5aQ

   • Franc Novak 1979

    Seveda je to opcija za posvojitev otrok za homoseksualni par. Jaz bi vse tiste otroke, ki v Slovenijo pridejo “brz staršev” z BV ali Akrike dal v posvojitev homoseksualnim parom, brez zadržkov. Saj sta starša bolje, kot kakršna koli institucionalna vzgoja.

 • Olga

  “Politika te je postavila in te lahko tudi odstavi”, je rekel Jankoviću Rop! Janković nima kaj pokazati! Za njim bo ostalo razdejanje in dolgovi, tako kot za Kučanom!

 • Franc Novak 1979

  če bi bili desnosučni kaj sposobni, se tega, da Cimos propade, ne bi preveč žalostili, saj bi jim TAKOj lahko pripadlo 4.000 bojevnikov za Nacionalno gardo, kakor predlaga IJJ. Nihče ti ne preprečuje ustanovitev strelskega društva, kjer se zaposli teh 4.000 ljudi s po 1.000,00€ bruto plače, to je 48 milijonov letno iz Panaskih računov, kar pa obeta ob primernem treningu hiter povratek vložka po naslednjih volitvah.

 • Fogglof Tunnek

  Proklete svinje domobranske cerkvene, ka pa vaše pokradeno premoženje?

  • Dragan Krstič

   Drekec pekec iz Haloz, dobro vprašanje. Nekaj pokradenega premoženja iz leta 1945 in 1946 rdeči kleptomani nikoli ne boste vrnili, ker so lastnike pobili. Vprašaj Kocko za umetniške slike ki jih “hrani”, nekaj je bilo vrnjenega z denacionalizacijo, nekaj ga pa še bo, če ne preko naših sodišč pa v Strasbourgu. Lepo, od tebe da si načel to temo. A imaš ti tudi doma kakšne pokradene slike?

  • Franc Šink

   Si pa res nesramen.Ali ne spoštuješ več Slovenske krvi.

   • slosin

    ..kater komunajzar je pa še spoštoval slovensko kri…pili so jo pa radi in imajo mogoče od tega rdeče možgane….

 • Fogglof Tunnek

  Kdo vas je branil, domobranci ali partizani? Po zaslugi koga govorite dandanes slovensko?
  Rdeča zvezda in partizani so vas osvobodili…tak da nehajte lapat…pujsi smrdljivi !!!

  • Dragan Krstič

   Predlagam da greš to razlagat vaščanom v Dražgoše hahaha, samo prej se dodatno zdravstveno zavaruj, tudi v primeru invalidnosti.

   • Dragan Krstič

    Drekec pekec, ne smeš se preveč razburjat. Če te kej pri src stiska takoj poklič 911.

 • Fogglof Tunnek

  Razlika med 2. svetovno vojno in današnjimi časi je ftem, da so se interesno in ideološko sprti ljudje takrat med seboj pobijali… kar je navsezadnje definicija vojne… gnes pa eden drugega vlačijo po sodiščih. Obračunavanje na sodiščih je definicija civiliziranega življenja v miru in v tako imenovani urejeni družbi. Fsaj po pameti slovenskih desničarjef.

  • Barack Bush

   Ajde špilferderber. Napiši še kaj pot keri drugi članek, ker mi je dugicajt!

 • Fogglof Tunnek

  Ko je Ljudmila Novak na desničarski alternativni proslavi pred nekaj meseci rekla, da mora biti desnica “bolj demokratična”, so jo večinsko prisotni privrženci SDS in Janeza Janše izžvižgali. Logično. Kaj pa je pričakovala? Oni se imajo za edine prave desničarje. Patentirali so desni genom. Imajo se za edino alternativo levičarjem. Kaj levičarjem, imajo se za edino alternativo fsem in fsemu! Vladi in vladajoči koaliciji, pa tudi opoziciji – od NSi in SLS. Imajo se za edino alternativo sodiščem, medijem, kulturnim institucijam, šolam, zgodovinarjem. Oni so alternativa Sloveniji.

 • učko

  Rdeče svinje se spet (še vedno) grebejo okol korita, je približen naslov članka!

  • Novakec1

   Ja, ker vsake toliko časa davkoplačevalske sloovce pod prisilo nov futer not natresejo.

 • Franc Šink

  To so svinje ne pa pujsi.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! PRASCI IN PRAŠIČI SMRDLJIVI !!! ! !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!