S Tičevo družino zdaj živi ženska iz Playboya

Gašper Tič. (Foto: STA)

Osem mesecev je že minilo od šokantne smrti igralca Gašperja Tiča. Skrito in veliko manj prijetno plat igralca – javna radiotelevizija ga je pogosto angažirala za otroške oddaje – je razgalilo sojenje Stefanu Cakiću, ki so ga prijeli, ker je sodil igralcu, in se brani, da ga je Tič zlorabil. Sojenje je sicer do nadaljnjega prekinjeno, ker tožilka Tamara Gregorčič zahteva izločitev sodnika Cirila Keršmanca, in sicer zaradi njegovega vprašanja Cakićevemu odvetniku Gorazdu Fišerju, ali želi z zasliševanjem prič izvedeti, ali je Tič zlorabil še koga.

Poleg seksualnih preferenc, ki jih je vrsto let z igralko Natašo Tič Ralijan poročeni Gašper Tič skrival, je njegova smrt pozornost usmerila tudi na njegovo velikansko premoženje in prihodke. Pogledali smo, kaj se z njimi dogaja osem mesecev po igralčevi smrti.

Pokojni Tič še vedno direktor
Tičeva šokantna smrt je razkrila, da je ob redni službi v javnem sektorju z materjo svojih dveh sinov ustanovil podjetje Tiči, storitve na področju kulture, d.o.o., s katerim sta v dobrih desetih letih samo iz proračuna, tako kaže aplikacija protikorupcijske komisije Erar, zaslužila 433 tisoč evrov. Kar je osem mesecev po smrti Gašperja Tiča še posebej nenavadno, pa je to, da je še vedno lastnik polovice podjetja, kot je razvidno tudi na izpisku iz baze Gvin, datiranem z 20. 2. 2018. V bazi Ajpes je bil tega dne še vedno zapisan kot direktor, prav tako Nataša Tič Ralijan.

Gašper Tič je osem mesecev po smrti še vedno solastnik podjetja. Aprila je za stanovanje, v katerem je junija umrl, plačal skoraj pol milijona evrov.

Gašper Tič je umrl 18. junija lani, 5. julija je bil iz registra izbrisan ko zastopnik Združenja dramskih umetnikov Slovenije, 12. oktobra pa kot zastopnik sindikata Sviz Mestnega gledališča ljubljanskega. Podjetje Tiči je sicer v prej omenjenem obdobju izrazito veliko zaslužilo z javnim zavodom Radiotelevizija Slovenija, skupaj 175 tisoč evrov. Z Gledališčem Koper pa 118 tisočakov in s Kulturno prireditvenim centrom Narodni dom Maribor 74 tisočakov.

Stanovanje za 415 tisoč evrov
Nataša Tič Ralijan je od 1. februarja 2016 delovala kot registrirana samostojna kulturna ustvarjalka, moderatorka, voditeljica in igralka, a je bil 17. julija lani v registru zaznan izbris podjetja. Tri mesece pozneje, 7. oktobra, je ustanovila Umetniško uprizarjanje, Nataša Tič Ralijan s.p., ki je poleg dejavnosti, ki jih ima že v imenu, registrirano tudi za oddajanje in obratovanje lastnih ali najetih nepremičnin.

Gašper Tič in Nataša Tič Ralijan v javnosti dolgo nista povedala, da nista več par.

Podjetje Tiči je samo nekaj tednov pred igralčevo smrtjo na Obali prodalo veliko stanovanje v neposredni bližini Luke Koper. Je pa podjetje še vedno lastnik petsobnega stanovanja v Ljubljani, v katerem je umrl Gašper Tič. Za stanovanje površine 193 kvadratnih metrov, zgrajeno leta 1937, je aprila 2017 plačal kar 415 tisoč evrov, je razvidno iz evidence trga nepremičnin. Na stanovanje je konec lanskega maja, ko je bil Tič še živ, Nova KBM vpisala hipoteko v višini 150 tisoč evrov.

Na Tičevem naslovu tudi Alma
Podjetje Tiči in s.p. Tič Ralijanove sta registrirana na drugem naslovu v stari Ljubljani, nad znano gostilno na Starem trgu. Na tem naslovu imata še danes stalno prebivališče oba Tičeva, od 18. oktobra lani pa je na podlagi darilne pogodbe lastnik dveh petin stanovanja postal njun sin, ki je lani maja dopolnil osemnajst let. Prej je bil lastnik teh dveh petin Tičev oče Igor s stalnim prebivališčem v Kopru. Na dan, ko je njegov polnoletni vnuk Gal postal solastnik stanovanja, je bila v korist njegove matere na stanovanje vpisana služnost stanovanja in prepoved odtujitve. Dve petini stanovanja sta sodeč po zemljiški knjigi družbena lastnina v upravi Občine Ljubljana Moste Polje, petinska lastnica petsobnega stanovanja pa je tudi Alma Glumac, leta 1973 rojena plesalka in novinarka revijalnega tiska, katere vroče posnetke so lahko leta 2007 občudovali tudi bralci Playboya, ki je včasih prebivala na Ulici bratov Babnik. Iz dostopnih podatkov, po katerih ima na omenjenem naslovu na Starem trgu tudi omenjena igralka stalno prebivališče, je mogoče sklepati, da tudi ona sedaj živi s Tičevo družino.

Alma Glumac, ki se je na prireditvi Femme Fatale leta 2009 pojavila ob namestniku direktorja podjetja Delo Revije Romanu Repu (lastnik je bil Matej Raščan), je solastnica stanovanja, v katerem v stari Ljubljani živi družina Tič. Tudi sama ima tam stalni naslov.

Je pa tudi delež Tičevega sina obremenjen s hipoteko, vpisano teden dni po tistem, ko je postal lastnik stanovanja, in sicer s strani banke Intesa Sanpaolo. Terjatev v višini 88 tisoč evrov mora poravnati do konca novembra leta 2037.

Škandal24

 • “Rahlo” ste morbidni, vi, tadesni..

  • Valter BraniSlav

   Rahlo???

   • Majda

    Ponoci vsi posteni ljudje spimo! Ali delajo, ce smo v nocni izmeni. Nikako pa ne cepimo za racunalnikom ob 4.zjutraj. Te preganjajo demoni? Se bojis volitev?!

    • Valter BraniSlav

     Ko je pri vas 4am, je v Miamiju 10 pm. Zato tudi nimam sumnikov.

     • hermannn

      Misliš Mjamić kod Niša?

     • Valter BraniSlav

      305 area code

     • Alois Kuhelj

      Moja pa nine one six!

     • Valter BraniSlav

      Capital of CA?

     • Valter BraniSlav

      Imas 81 let, 916 332 7814
      Kdaj se bos stegnu stari? Pri 81 nimas ravno veliko casa

     • Valter BraniSlav

      7996 acapella cir, zip 95843.
      Closest funeral homes
      COCHRANE &.WAGERMAN
      SUTTER CREMATION FOR ONLY 595$
      LAMBERT
      REICHERTS

 • cosmosjasnovidec

  Pri takih buzerantskih gnusobah kot je bil tale peder “ftič” so take zadeve vsakdanjost.
  Zato se pa levuharji,čefutarji skratka vsi balkanci zavzemajo za uveljavitev nagnusnih zakonov pod članstvom LGBT.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Rožle

  Alma Glumac ??? Alma Blagdanič.. gre za eno in isto osebo ?
  Mar ni bila ta nekoč članica skupine Betontanc ???

 • Jan Kovalski

  Ma ja, saj to je bil en playboy, je pa res, da smo včasih takim drugače rekli.

 • VERRZIFIKATOR

  ODLETEL JE

  Ptiček je ponosno paradiral,
  češ, poglejte, gnezdo sem zapustil,
  ves ponosen se pred ptiči ustil,
  da le sam bo sebi komandiral.

  Ni mu mar za mlade in samico,
  zdaj svobodnega bo izigraval,
  med enakimi krilatci taval,
  z mavrično okrog bo letal ptico.

  Jati se pridružil je ponosen,
  takšni, iz podobnih ptičev zbrani,
  nekateri njih omami vdani,
  ptiček naš postal je prav neznosen.

  Kaj se proti jutru je godilo,
  to odtlej se skrbno zamolčuje,
  le o drugem ptiču natolcuje,
  obdeluje se ga prav nemilo.

  Drugo pa, tišina, en sam nič,
  pieteta, da se ti obrne,
  kronike ko bereš stolpce črne,
  da v nebo odletel je en tič.

  Zdaj le na stežaj odprimo vrata,
  kajti kar za njimi se dogaja,
  s takimi občutki te navdaja,
  da bo odletela cela jata.

  • Alois Kuhelj

   Kar v redu VERRZIFIKATOR,sklepam,da si kot en skladatelj drv.Mogoce bos nekoc cenjen kot nas Casanova Dr.France Preseren!

 • Valter BraniSlav

  Mrhovinarji Nove se naslajajo nad smrtjo cloveka ki nikoli ni SKRIVAL svojih preferenc
  Zanima me kako bi mrhovinarji nove reagirali ce bi se kaj podobnega zgodilo Franciju Danku ali Alesu Primcu?

  • sloustava

   Zate je resnica naslajanje? Uredi si tikvo, saj na ramenih nosis slamo. In ja, kdo danes uporablja vase druzinske mozgane? Ti zagotovo ne! Prav je, da o tako zelo opevanih ljudeh izvemo resnico. Zakaj o Kucanu ne izvemo nic? Ker je se ziv? Enaki vatli za vse!!! Po volitvah bo tako, verjemi, enaki vatli za vse. Ce ze placujemo davkoplacevalci Tici d.o.o., je prav, da vemo za kaj in zakaj. Jaz ze hocem vedeti kam gre moj denar.

   • Steiermark

    Kaj še ti ni jasno, zakaj razni zblojenci, kot npr. valter branislav, nočejo, da se “brska” po resnici, ki se tiče takšnih komunajzlarsko pedofilskih zmenetov? Zato, ker se bojijo, da sse bo tudi proti njim ukrepalo, ker tudi ti živijo na veliki nogi, od našega, od udbe, nam pokradenega denarja in pufe za njimi bodo plačevali še naši zanamci – ne samo vnuki, tudi pravnuki!

   • Valter BraniSlav

    Po volitvah boste se enkrat izgubili. Mogoce vam bo takrat kapnilo da s pljuvanjem odbijate volilce?

 • tarantela

  Pa res ne morete pustiti pri miru ljudi, ki vam nič nočejo. In če je premoženje še vedno zapisano na pokojnika, je to zato, ker mora o lastništvu oz. zapuščini po pokojniku odločiti sodišče na zapuščinski razpravi. To bi pa že morali vedeti, če že vsepovsod brskate. “Raziskovalni novinarji” pa taki, da dol padeš od smeha!

  • Oregon

   zapuščinska rtazprava je za navadne ljudiuv treh mesecih, če pa gre kaj narobe, pa soidišče lahko zavlačuje da se vmes še kaj poštima.

  • Steiermark

   Izgleda, da te fejst boli, ko “raziskovalni novinarji” odkrijejo kakšno nečedno plat tvojih varovancev. – “mrhovinarjev”….

  • Johan

   šele po srečni smrti, vidiš kako nas mafija pokrade, ti pa jim lahko daš še svoj prispevek, v tisočih se razume !

  • Alois Kuhelj

   If you write a notarized will,court does not have anything to do with your estate!

 • Krtača 20

 • Edi Puc

  … zlorabil še koga….. brez tega odgovora NI pravičnega sojenja.

 • Anton

  kaj potem ta Alma v tem stanovanju izvaja kako storitev morda “masažo & podobno”?

  sarkazem press

  • Alois Kuhelj

   Tone,pejd tam,pa bos ugotovu na lastne oci,ce mas kak dnar v zepu,te bo tudi tebe zmasirala!

 • sloustava

  Primitivec! Ampak res, primitivec! Da bi te bilo sram, ne pricakujem, ker vem, da ai kucanist. Taki ste najslabse vste ljudje, najslabse.

 • šmentanamuha

  Torej pri nas umetnikom vendarle ne gre tako slabo …

  • MEFISTO

   Pa za koristne reči ni denarja.

  • hermannn

   A je Djuro že plačo davke?

 • kralj matjaž

  433 tisoč evrov.

  Socializem deluje.

  • hermannn

   Ah, to je že višja razvojna stopnja: komunizem.

 • Stajerka

  dajte jim mir, predvsem zaradi otrok……KAJ so otroci krivi za grehe staršev, če niso neposredno vpleteni??…..ni mi všeč – povem odkrito……

  • Rožle

   Itaq,
   vse ima svoje meje …

   Imamo pa drugo zgodbo..
   Ne vem kako bo tista mamica oz. prešernova nagrajenka …
   svojemu otroku, ko zraste razložila zakaj se je še predno se je rodil iz njega norca delala …?

  • Steiermark

   Štajerka, zanimivo, da teh pokvek nikoli ni skrbelo, kaj porečejo otroci in kako se bodo počutili, ko zvedo za vse njihove bolane izpade oz. način življenja, ki ne paše v človeško normalno družbo! Kolikor so pa že ti otroci “neposredno” vpleteni ali ne, se pa nikoli nebo vedelo. Te pokveke , kot smo lahko razbrali iz njihovega obnašanja, se za svoje otroke nikoli niso kaj posebaj sekirali, sicer tega nebi počeli!
   Pa še to bom dodala, da sem danes zjutraj prvič v življenju videla oddajo tega posušenega in zblojenega tiča, kako je vodil oddajo za otroke. Zmrazilo me je ob pomisli, o čem je fantaziral, medtem ko je “delal kruhke” za otroke….. Fuj, kakšna bolana golazen nas vodi in komandira ter nam kaže in daje za vzor takšne “tiče”, ki bi se morali gravžati sami sebi, ne pa da jih nameščajo v neposredno bližino otrok ter bi jim naj bili tudi za vzor….

  • Alois Kuhelj

   Ali je tudi tvoja mama okrog naga plesala in nago rit kazala???

   • Slovenka

    Imaš težave?

    • Alois Kuhelj

     Jest ze ne,morda jih imas ti!

     • Slovenka

      Si prepričan, da se spodobi tak način odzivanja na mnenja drugih na tem forumu?

 • Olga_10

  Taki tiči vedno letijo v jatah…zbirajo se na žicah v Murglah….

  • Prle

   Kavke takšne kot si ti, pa se zbirajo v Grosupljem, kjer je svoje čase prebival Ivan Jajo.

 • xtc

  Očitno gre za pravo leglo čudakov in iztirjencev-ubogi otroci in kako bodo vzgoeni.

  • Alois Kuhelj

   Niso vsi buzeranti cudaki,kar nekaj je postenih kulturnikov.Primer je enden,Oscar Weilde!

 • RATATA

  Povsod sami tičasti tiči tičijo skupaj. Tupatam kdo odfrči v nepovrat, nadomesti ga vedno tičast tič identičnih lastnosti značilnih za take tiče.
  So pa levakarski elgbitovci čudnih, abnormalnih in netradicionalnih vrednot ti tičasti tiči in v popotnih torbah normalnim navadnim dnar pobirajo za svoje tičarije.

 • 10mile30

  le zakaj je še vedno lastnik podjetja? najbrz zato ker so slo sodisca tako hitra.
  sam ste res kreteni.

 • Johan

  Kulturniki so najbogatejši slovenci, nič dela veliko la la la, dnar pa kar pritek, NESRAMNO BOGATIJO, halo zmigajte se.

  • Slovenka

   Odvisno, kateri.

 • sprehajalec

  Izgleda je bilo stanovanje večlastniško in je bilo namenjeno temu, kar se je včasih reklo “fukcimr”.

  • Prle

   Ti si pa svoje potrebe zadovoljeval kar na javnih straniščih.

   • sprehajalec

    Ti si ga že v socializmu na želežniški postaji v Ljubljani vlekel, Prle. Upam, da ti gre sedaj brez zob bolje od rok….

    • Prle

     Ti si ga vlekel na javnih wc-jih celotni ljubljanski sodrgi, baje ti je zelo teknilo, saj si imel svoje dni vzdevek Slamca.

     • sprehajalec

      To se više semena na faci mu nalazi,
      Tuđi kurac Prletu je miliji i draži.

     • Prle

      Še sam ne veš, kaj si hotel povedati,…Slamca.

     • sprehajalec

      Popravljeno Prle. Hvala za recenzijo.

    • Alois Kuhelj

     Pomota,bolje od ust,kot od rok!

   • Alois Kuhelj

    Zakaj pa ne,posebno ce je lahko sel v babji sekret!

 • Morala

  Dokler ni zapuščinske oz. sklepa, je Tič lahko lastnik…potem pa jamrajo, da kulturniki slabo živijo…ni kaj, država kar lepo skrbi za kulturo…

  • Soave

   No ja. . . . . . za določene ljudi !!

 • žogica

  Od kod vam pravica, da se vtikate v osebne stvari omenjenih? Družina je doživela tragedijo, pustite jim živeti svoje življenje naprej, itak ne bo nikoli več, kot je bilo.

  • sprehajalec

   Ko so se režimski mediji vtikali v zasebno življenje Ivana Janeza (dawnow sindrom otrok pa to) si bila tiho žogica, hhihihihihi

  • Anton

   enako bi se lahko vprašal tudi pri gospodu Janezu janši, katerega mainstreami že od leta 1988 neupravičeno napadajo. zakaj neupravičeno, zato, ker dosedaj niso uspeli zbrati tehtnih dokazov oz vsaj indicev. To dejstvo se botruje na dveh predpostavkah, da je Janez Janša nedolžen, oz da je pravosodje pri ans oz zaposleni poponi luzarji., oz obstaja še tretji dogodek, in sicer, da je Janez Janša nedolžen in da so predstojni popolni tepci na svojem področju. Ta slednji dogodek semi zdi iz dneva v dan čedalje bolj verjeten

   sarkazem press

   • žogica

    Gospod Anton, Tale vaš gospod Janez je velik falot, pa kako, da vi tega ne veste? Ste pozabili na šverc komerc z orožjem, na Patrijo, ki je zastarala, sicer bi bil nekdo na Dobu, na mafijska posojila pred kratkim, na dokazovanje premoženja na sodišču, ki je še v teku……….. Gospod Anton, dajte vi malo razmislit, pošten človek ne more voliti lopove !

    • Alois Kuhelj

     Poslus ti,ce si baba.zapomni si tole,celavi ni prodal niti ene flinte brez Kucanovega privolenja.Zato eden drugega scitita in se smejeta,ker vesta,da sodisca ne morejo nardit nic brez Kucanovega dovoljenja!

  • Valter BraniSlav

   Oni so mrhovinarji. Ne znajo zmagovati, znajo se samo naslajati on tragedijah drugih.

   • slosin

    …oba uživata, ko bereta take mrhovinarske novice, sicer nebi visela kar naprej tu gori…Tu se objavljajo še kakšne druge novice, ampak ne, tam ne komentirata…očitno imata oba mrhovinarski značaj…

   • žogica

    Res je, to že vsezkozi dokazujejo. Glede na to, da so sami cerkvenjaki, bi rekla, da zmorejo vsaj najnižji nivo kulturnega obnašanja, pa na žalost ni tako !

    • Valter BraniSlav

     In potem se CUDIJO let zgubljajo volitve.

   • Alois Kuhelj

    Slkovenia bo zdravo zadihala,ko se bos ti stegnu,ceprav pravis,da zivis v Londonu,jest bi predj reku,da v Caracasu!.Mene pa ni sram povedat,da zivim ze vec kot pol stoletja v good old US of A,zadnjih 25 v Sacramentu,beautiful place!

    • Valter BraniSlav

     Ce si ze 50 let v .CA te pa Mailda ze cvrsto stiska za vrat. Si ze placal svojo kremacijo?

  • Alois Kuhelj

   Se strinjam,samo nobenga ficka vec od drzave!

  • Lustrator

   Od kod kulturnikom pravica do našega davkoplačevalskega denarja, ne da bi vedeli na kakšni osnovi so prišli do njega? Če si sam tako velik podpornik naše rdeče kvaziumetniške avantgarde, izvoli in jim daruj iz svoje denarnice, mojo pa pusti pri miru!

 • herman

  če boste tako pljuvali po gejih, vas bo miličnik Vinko za ušesa.

  • Valter BraniSlav

   A Vasletov Vinko?

 • čips

  Nova24 res vas rad berem,samo z takimi
  prispevki padete na raven (nizje od najnizje) kAnalizacije al pa kur…

  • Lustrator

   Hmm. Res ne vidiš povezave med kulturniki, ki jih sam omenjaš in kulturnikoma iz tega članka, ki takole mimogrede ob dobro plačanih državnih službah od davkoplačevalskega denarja počrpata še pol milijončka?

 • domovina mili dom

  Kdo s kom živi pustite nivo kučanovim medijem.
  Vi se posvetite temi, zakaj kulturniki črpajo denar iz proračuna. Povejte jim, da se zasluži na prostem trgu od gledanosti, pomeni, od prodanih predstav. Tako kot mizar od prodanih izdelkov. In nič drugače. Amen.

  • Krtača 20

   Tudi cerkvenjaki naj preživijo na prostem trgu JA? Ko bo to urejeno, potem pa čivkej.

   • Soave

    Slaba primerjava.

    • Krtača 20

     Sam rodetov tepih košta več kot deset umetnikov cel let. Tko da sam zip it.

     • Soave

      Ne bom. Prvo kaj napiši o tem tepihu.

     • Soave

      No, bom kar jaz dodala, ker vem, kam meriš.
      Članek je s portala Iskreni. net. Tudi avtor letega, je malo zgrešil !! Pod fotografijami je navedel – Rodetova jedilnica, itn.
      Kar ne bo držalo. Namenjeno je bilo za rezidenco slovenskih nadškofov.
      In preimerjava v članku kardinala Rodeta ( no, takrat niti kardinal še ni bil ) z onim škofom iz Nemčije, je tudi zelo prozorna.
      Seveda. Pljuvati se vedno da, če imaš željo in potrebo.

      https://iskreni.net/druzba/165139-goricane-samo-preproga-vredna-toliko-kot-stanovanje.html

   • domovina mili dom

    Torej si prisesan na proračun. Plačujemo te, kljub temu, da nimamo nobene koristi od tebe.

  • Soave

   Samo malo vprašanje. Na koliko kulturnih dogodkov na leto pa greš ?
   Po celem svetu dajejo države iz proračuna kar nekaj več denarja. Nekatere Ustanove bi enostavno ne mogle preživeti s prodajo ” pohištva ” !
   Že sedaj so vstopnice za eno štiričlansko družino preveč drage.Seveda pa bi lahko razčistili s privilegiji enih in istih. Tudi tistih, ki gredo iz pokojninske blagajne.
   Torej ? Kako naprej ?

   • macon

    Pri nas bi radi parirali zahodnim velikim mestom s kulturnimi ustanovami v vaseh in mestecih s par tisoč ljudmi.

    Problem je, da to državo precej stane.

    • Soave

     Drži. In jaz se sprašujem, kdo za vraga želi imeti v vsaki vasi dvorano, festvalček. . . itn.
     ?
     V zadnjih desetletjih se je to zelo razpaslo in je po moje popolnoma nepotrebno. Nastale so lokalne ” organizacije “, kjer pač služijo lokalni kulturniki.
     Tako denar frči na vse strani. Ministrstvo pa je premalo profesionalno, da bi znali presoditi, kaj lahko dobi podporo in kaj ne.
     Kar poglejmo Ameriko. Ne bom pozabila besed neke gospe iz gostujočega zbora od tam.
     Če želijo sodelovati v zboru, morajo plačati članarino. Pa tudi koncertno obleko in notni material si kupujejo sami. Ali tudi dirigenta sami plačajo, se pa ne spomnim.

     • Alois Kuhelj

      V prvi petletki nase obnove,
      gradimo na vasi zadruzne domove,
      vozimo kmen, opeko tramove,
      mesamo apno,vozimo glino,
      novo gradimo si zdaj domovino.

      Stavim jurja,da se jo noben vec ne spomni!!

     • Steiermark

      je niti poznali nikoli nismo…

     • Alois Kuhelj

      Skoda!

     • Soave

      + + + + + Sijajno si napisal . Ne spomni, ker jim prav nič ne pomeni !

   • domovina mili dom

    Mislim na razne Roze, makarovičke , tomičke, kobale in vso komunistično “kložovno”, ki vedri na naš račun. Kljub plačam iz proračuna, jih financira Rtv kupleraj in ostale namišljene fundacije, ki pa zopet sesajo na proračun.

    • Soave

     No, jaz pa ne mislim samo na te, ki si jih omenil.
     Ogromno je nepotrebne ” kulture “.

   • Valter BraniSlav

    Pojdite v ZDA. Kulturni vrhunec tedna je JERRY SPRINGER SHOW.
    V SLO ste dalec nad tem, samo tega ne veste. Igrate vlogo otroka ki se sam sebi smili.

   • Valter BraniSlav

    Jaz sem kot otrok videl vse predstave v LJ operi. Spoprijateljil sem se z Romanom, ki je operiral z lucmi desno zgoraj.
    Poznas Romana? Verjetno letnik 1950?

  • Lustrator

   Res ne vidiš povezave med kulturniki, ki jih sam omenjaš in kulturnikoma iz tega članka, ki takole mimogrede ob dobro plačanih državnih službah od davkoplačevalskega denarja počrpata še pol milijončka?

  • caci

   razni SDS podrepniki-KUNTNER TONE

   • domovina mili dom

    Roza, tomička, kobal……, tilele so ta pravi.Plače iz proračuna, potlej pa še državne firme jih dodatno financirajo…..

 • Roman Benedik

  Ja in kaj potem?Janša živi z Urško

 • Kosobrin

  Res me vse to zelo zanima ….

  • Lustrator

   najboljši komunist je itak tak, ki ga ne zanima popolnoma nič na svetu. Kot tak ni nevaren nikomur in je edino zagotovilo, da se v družbi nič ne spremeni medtem ko partija in njihovi elitni pajdaši nemoteno vladajo že 7 desetletij.

 • Krtača 20

  Nora24tv in janša – gnojna bula slovenskega novinarstva in politike.

  • sprehajalec

   Bolj gnojnih od obstoječih, ne more biti. Še novinarji Moskovske Pravde iz 30tih let 20 stoletja, so bili prave cvetke napram njim.

  • garfi

   ti si rdeČĆa bula

  • caci

   tudi za SV je kriva ta gnojna bula slovenske politike.Saj je on nam,ki smo ustanavljali slovensko državo pobral z zakonom o javnih financih, vse finančne ugodnosti,tudi sklad je “lepo izginil”.tako ,da vojaki kiso vanj plačevali nimajo nič. To je vsa resnica od SDS o SV

 • Valter BraniSlav

  Narod hlapcev se koncno pocuti mocnega. Ko se drugemu Slovencu zgodi tragedija se narod brez hrbtenice naslaja brez konca in kraja.

  • Soave

   Ti pa še malo podkuriš, pa je, a ne ??

  • slosin

   …tud ti se naslajaš nad revnim narodom hlapcev, ker nam kr naprej mečeš pod nos svoje miljončke…

   • Valter BraniSlav

    Jaz sem uspel tako da sem sam sebe dvignil nad druge.
    Vi pa “uspevate” tako da serjete po drugih. Iz sebe ste naredili malo ali nic. Zato ste nesrecni in v obupu nemoci zlobni.

    • slosin

     eh, dej no dej! Ti serješ po desnih, desni po levih….evo…krog je sklenjen… circulus vitiosus…ti si del tega kroga in nikar si ne domišljaj, da si se dvignil nad druge, ker imaš (če) debelejši bančni račun…

     • Valter BraniSlav

      Imam veliko vec denarja ne zato ker bi nadpoprecno delal pac pa zato ker sem pravilneje razmisljal.
      In to je dobro. Garati morate vi, jaz pa uzivam zivljenje.
      Vsakemu svoje.

  • garfi

   pedri ste smrdljiva tragedija

   • Valter BraniSlav

    Ti ze ves ker si buzi.
    Tic pa je bil gej.

    • garfi

     tiĆ je bil lgtbz aktivist torej peder
     ti si rdeČĆ buzerant

     • Valter BraniSlav

      Ti si buzerant ki za snops fafa balkanske kurce po javnih sekretih.
      Tako kot Steiermark.

     • garfi

      strpni rdeČĆi peder

     • Valter BraniSlav

      Kurce fafat, sicer bodo posilili Steiermark.

 • Soave

  Jej, jej, Nova ? Dregnili ste, po nepotrebnem v osir !!
  Povzeli ste po Škandalu. Naj bi tam tudi ostalo.Saj z večino komentarjev tja tudi spada.

  Naredili ste medvedjo uslugo Umetnikom, ki težko preživijo.

 • Krtača 20

  Mislim da Marjanca Śajzer – odslužena sifilitična kurveta, samoimenovana kešpička, dobitnica zlatega dildota ni ravno v stanju pisat takih nebuloz in soditi o drugih. Sploh pa na njeno nesposobnost šminkanja….

  Perspektivni kader na nova24:http://www.mladina.si/178846/perspektivni-kader/

  • Tweety Bird

   Prasica jih ne pusti pri miru. Prekprokleta gamad desničarska :)

   • sprehajalec

    levičarji ste bili vajeni 70 let, da se je nečednosti “naših” pometlo pod preproge Tuppek.

   • slosin

    tika taka, tika taka… kanalja levičarska…

  • sprehajalec

   Prava osvežitev za oko in duha, Marjanca.

   Sploh očem, ki so bile vajene dolgoletne nadvlade politično primernih novinark iz Dolančevega Faksa za Bežigradom.

   http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2017/08/ante.jpg

   Še Vika Potočnik zavida ta nasmešek….

 • Puki

  Pahor ima stalno prebivališče na Primorskem. Živi tam?

 • Domus Lubus

  Nova 24 celovito pokriva družino Raljan – Tič. Bralcem, ki se radi naslajajo nad tujo nesrečo je to v veliko veselje . Pisanje takšnih člankov je daleč od krščanskih vrednot. Je nizkotno in sramotno. Kar razkriva članek je primitivna škodoželjnost pisca tega članka in urednikov tega portala.

  • garfi

   pedri ste nesreča
   smrdečih vrednot

   • Valter BraniSlav

    Garfi ti ze ves ker si sam peder

  • Lustrator

   Tako je! Prava demokracija lahko uspeva le v državi z zaprtimi sodnimi procesi, neradovednimi novinarji in nekritično apatično rajo!

 • dr Janez Sveti

  Nova24tv, ne razumem zakaj si dovolite biti tako primitiven in skrajno rumeni medij? Ali je vaš namen s tem, ko trdite, da ste desničarski medij, uničiti ugled slovenske desnice in jih prikazat, kot krdelo bebcev?

  Če boste tako nadaljevali, vam bo takoimenovana levica zelo hvaležna!

  DR Janez SVeti genij

  • Lustrator

   Kaj v članku je primitivno, kaj desničarsko in kaj na kakršenkoli uničuje ugled “desnice”? Če že pljuvaš, potem se vsaj približno potrudi z argumentacijo, tole ni niti za v osnovno šolo.

   • dr Janez Sveti

    Ker nisi bil v osnovni šoli, ne govori kako je v njej. Pametni ljudje točno vedo, kaj sem napisal in kaj je narobe. Za primitivce, mi je pa vseeno če jih zanima, kdo s kom spi in kje ima stanovanje ter s kom.
    DR Janez SVeti genij

    • Lustrator

     Zgrešil si poanto članka, očitno prezahtevno čtivo za “genija”?

     • dr Janez Sveti

      Poanta? Daj jo razloži “genij”.
      DR janez Sveti genij

 • “S Tičevo družino zdaj živi ženska iz Playboya”

  Da? In?

 • Maja

  jaz v zgodbi ne prepoznam tragedije, bolj me skrbi resnica z otroci- statisti …

  • Jožica Husič

   Pa kaj tebi dogaja,maja?kaj ti ne poznaš razlike med geji in pedofili?

   • Maja

    aja, ti misliš da je kakšna razlika v starosti dvajset ali šestnajst ? in prosim, ne mi odgovarjat, me ne zanimaš.

 • ĐĐ Style

  Nova24tv, v službi rumenega tiska. Kaj je zmanjkalo kanibalskih zgodbic iz časov, ko so Partizani preganjali izdajaski gnoj.

  • Valter BraniSlav

   Oni znajo samo pljuvati
   In se cuditi zakaj niso izvoljeni.

   • ĐĐ Style

    Malo mi je že beden ta portal. Gayi, komunisti, islamisti, Kučan, Murgle, Partizani. Vedno eni ter isto vrtijo v krogu, neizvirni so. Najhuje je pa to, da se imajo za brezmadežne. V resnici en kup pedofilov.

    • slosin

     kaj se qurćiš? Sam si del tega kroga, koji klinac potem visiš kar naprej tukaj….
     Očitno se med komunisti, islamisti…kar dobro počutiš…Če ta portal ne dosega tvojega intelektualnega nivoja (kar sicer dvomim) potem pa šc,šc spizdi na kakšen
     MMC…tam imajo radi tiče tvojega kalibra…

    • Valter BraniSlav

     En kup slabicev so. Ena sama beda.

 • Jana učak

  Ogabni ste se temi komentarji. Res ste lačni krvi in tuje nesreče!!!

  • garfi

   TiĆ je bil sam ena velika pederska lgtbz nesreča
   sreča v nesreči je, da je s svojo neumno smrtjo razkrinkal VAŠO leviČĆarsko smrdljivo geslo “ljubezen je ljubezen”
   lgtbz mafija press

  • Frank Novak

   Ja slabici se povsod vedejo isto.
   Sebe ne morejo dvigniti gor, zato druge porivajo dol.

 • garfi

  TiĆ je bil sam ena velika pederska lgtbz nesreča
  sreča v nesreči je, da je s svojo neumno smrtjo razkrinkal leviČĆarsko smrdljivo geslo “ljubezen je ljubezen”
  lgtbz mafija press

 • garfi

  braniš sarajevo pietetni rdeČĆko

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!