Saj ni res, pa vendar je! Feministke in skrajni levičarji so protestirali proti razpravi o izumiranju slovenskega naroda

Foto: Demokracija

Danes, 24. maja, v prostorih državnega sveta RS (spodnja parlamentarna dvorana) poteka posvet z naslovom “Kako preprečiti izumiranje slovenskega naroda”, na katerem sodelujejo številni razpravljalci in predavatelji. Cilj posveta naj bi bila predstavitev strokovnih demografskih analiz in krepitev zavesti o pomenu demografskih trendov, kar naj bi služilo kot podlaga za Belo knjigo o demografiji.

Očitno pa je dogodek zelo moteč za civilnodružbeni sektor tranzicijske levice, ki je v javnost poslal protestno noto proti temu dogodku. Tako so zapisali, da sklicevalec posveta “izumiranje slovenskega naroda” razume kot nedvomno družbeno realnost, “kar je povsem nestrokovno, ideološko, primordialistično stališče, ki nima nikakršne znanstvene osnove”. “Enako brez rezerve psevdobiologistično se sklicuje tudi na ustavno kategorijo avtohtonosti,” so zapisali podpisniki.

Moti pa jih tudi sestava razpravljalcev, češ da je “med seznamom povabljenk in povabljencev v strokovnem delu posveta komaj najti kako ime, ki bi bilo javnosti poznano po znanstvenem ukvarjanju z demografijo, etničnostjo in nacionalizmom, kar kaže na to, da je koncept posveta somišljeniško zborovanje, ki s kako strokovnostjo nima zveze”. In nadaljujejo: “Cela vrsta naslovov najavljenih prispevkov zveni kot slogani in domislice nacionalističnih političnih strank, ki narod razumejo v okviru kri-in-grudovstva 19. in 20. stoletja in ki s širjenjem (prastare) ideje o ogroženosti slovenskega naroda vzbujajo strah ter bolj ali manj prikrito apelirajo na podporo politikam izključevanja, ksenofobije ter omejevanja pravic žensk, spolnih, seksualnih, etničnih in verskih manjšin.”

Pripadniki izrojene levice čedalje bolj nervozni
No, pa smo tam. Po prepričanju levičarskih aktivistov naj bi šlo torej za čisto zlorabo strokovnosti, a verjetno je bistvo problema povsem drugje. Morda v tem, da se imajo sami za edine nosilce strokovnosti in (seveda neideološke) znanosti, ker pa jim je nekdo skočil v zelje, so sedaj dobili peno okoli ust. To dokazuje tudi stavek: “S tako nestrokovno in ideološko povsem razvidnim konceptom posveta, izrazito pristranskimi, ideološkimi vsebinami in izbiro termina posveta tik pred državnozborskimi volitvami se državni svet nedvoumno vključuje v volilno kampanjo, kar je v nasprotju z njegovo ustavno določeno vlogo.” Zanimivo, sedaj je nek posvet že kar del predvolilne kampanje? No, res bi nas zanimalo, če je med razpravljalci kakšen kandidat za volitve.

Čisto za konec – se še spomnite afere s podčrtovanjem kot novostjo v slovenskem jeziku za razbijanje spolne binarnosti? Podpisniki to prakso uporabljajo: “Podpisane_i posameznice_ki, skupine in organizacije odločno protestiramo proti aktivnemu vključevanju državnega sveta v volilno kampanjo in politični zlorabi tega parlamentarnega telesa za strankarske in ideološke cilje.”

In kdo je med podpisniki? Pojavljajo se tako posamezniki kot institucije, a našteli bomo samo najbolj znane: Boris Vezjak, Metka Mencin Čeplak, Mirovni inštitut, ŽPZ Kombinat, Vesna Leskošek, Milica Antić Gaber, Darja Zaviršek, Barbara Rajgelj, Renata Salecl, Lezbično-feministična univerza, Delovni odbor za feminizem, Študentska Iskra, društvo ŠKUC, Dr. Anica Mikuš Kos, predsednica Slovenske filantropije, FemA – Feministična akcija, Center FemA – Zavod za transformativne študije in delovanje, Mirovni inštitut, Zavod TransAkcija, Tanja Rener, Tatjana Greif in drugi. Vseh seveda nismo naštevali, večinoma pa gre za večinsko žensko populacijo z akademskimi naslovi, nekatere tudi z navedbo fakultete, na kateri predavajo.

Skratka, še en dokaz, da so pripadniki izrojene levice čedalje bolj nervozi. Z bližino volitev ta nervoza samo še narašča.

 • skorpijon93

  nagnat jih iz države !

 • slosin

  zadn cajt, da te degenerirane rdeče nakladače nekdo nažene od korita….

 • Ryuk

  Levičarji si želijo, da bi slovenski narod izumrl.

  • totex39

   Normalno, ker so to večino priseljenci iz bivših jugoslovanskih republik. Slovencev je vedno manj, več jih je v tujini kot pa v Sloveniji.

  • Novakec1

   Se pravi da niso Slovenci

   • tohuvabohu

    Kako pa naj bodo, če so (kom)internacionalisti.

   • KP

    pravilno si ugotovil..niso…

    • Novakec1

     Ka sem pameten, a!

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

  • Aton

   Nekoč so učili o petokolonaših njihove bratske ideologije. Pa so se naučili.

 • sašo

  Bolniki levičarski so zreli za psihiatrijo, predvsem pa bi jim bilo treba pokazati vrata, vrata v Afriko in Azijo, tja kamor sodijo.

 • Mojca pokraculja

  Naslednja razprava v parlamentu in v državnem svetu bi morala biti:

  “Kako preprečiti nasilje, grožnje in sovraštvo podpisnikov protestne note” !

 • ljubinica

  Sami ZNANSTVENIKI!!!
  Svojo izrojeno ideologijo proglasajo za “znanost”.

 • RATATA

  Te babe ne morjo dojet, da ni šans da najdejo n linčajo tistega, ki naj bi jim na mestu, kjer imajo vađajno s sekiro qrca odsekal.

 • ljubinica

  Njihova FDVjevska “znanost” ni vredna pocenega grosa.
  Ena bistvenih dolocil prave znanosti je, da je na osnovi zakonitosti, ki jih odkrije v naravi in druzbi, sposobna napovedati prihodnje dogodke.
  Sociologija odkriva zakonitosti druzbe. Zakaj torej FDVjevski sociologi niso v 70. In 80. letih napovedali zloma komunizma?
  Ampak so lapali o “samoupravljanju” in “socializmu kot svetovnem procesu”?

  • tohuvabohu

   To je še en dokaz, da sociologija ni znanost. Če bi jaz imel besedo, bi ukinil vse visokošolske programe sociologije, psihologije in antropologije.

 • Lisjak

  Kulturni marksizem???
  Črnci ne morejo bit rasisti proti belcem.
  Tujec ne sme bit diskriminiran od lokalnih prebivalcev.
  Člani LGBT skupnosti ne smejo biti diskriminirani od heteroseksualcev.
  Ženske ne morejo bit šovinistke nad moškimi.
  Itd….
  Tako so predstavniki frankfurtske šole,kot je Herbet Marcuse izrecno izrazil stališče,da je zaščita manjšin pomembnejša od pravic svobode in demokratičnega soglasja večine.

  • Maca

   Tudi o osebni higieni je imel tovariš Marcuse neznansko čudno mnenje: “Ne umivajte se in ne pretiravajte s `polivinil` čistočo.”

   • Mihilus

    Pravice posameznikov morajo biti zavarovane pred hordo vendar pa je tole z manjšinami šlo preko vseh meja. Govorijo nam, da pravice manjšin niso zero sum game. Žal vse kaže, da so.

 • if

  Feministično levičarska druščina z latovščino napada potencial prihajajoče Bele knjige.

  Bes je produkt frustracije, ki jo akterji napada doživljajo zaradi neuporabnosti njihovih načel pri razreševanju demografskega problema slovenskega naroda.
  Stanje v družbi je komplicirano, vendar ga berem tudi s pozitivno noto “zadeve se obračajo v streznitev večine”.

 • dob

  Pravkar poteka soočenje na TV. Govora je o slabih plačah in brezposelnih. Ker ne morem tam reagirati, bom pa tukaj.

  Problem niso starejše generacije, ki zaradi starosti razumljivo ne morejo delati. Problem je dotok BLAZNEGA števila mladih in zdravih ljudi, ki so popolnoma nezaposljivi!

  • Mihilus

   Za nizke plače je kriv kapitalizem v kombinaciji z globalizmom. Vse skupaj je postala tekma kako proizvesti čimveč z čimnižjimi stroški. Kapitalizem bo samega sebe pojedel in to z mnogo hujšimi posledicami kot komunizem (katerga tudi ne podpiram).

   • tohuvabohu

    Kapitalizma ni. Izmislil si ga je bolnik Karl Marx. Temelji demokracije so (med drugim) človekove pravice, pravni red, svobodni pretok kapitala in delovne sile, svetost lastnine in svobodna gospodarska pobuda. Kaj pa ti predlagaš namesto tega?

    • Mihilus

     To, kar si naštel ti so temelji globalizma. Temelj demokracije je volilna pravica. Žal so tudi to našo demokracijo veliki denarji ugrabili saj skrbno pazijo, da volilci nikoli nimamo možnosti izbirati o bistvenih stvareh (naprimer imigraciji). Tudi tile komunisti, ki so protestirali so plačani od teh interesnih skupin.

     • tohuvabohu

      Kar sem naštel, je bilo v demokratičnem svetu uveljavljeno, ko še ni bilo nikjer nobenega “globalizma” (ki je itak samo teorija zarote). Ponovno vprašam, kaj imaš boljšega od naštetega.

     • Mihilus

      Kaj pa je prost pretok blaga in ljudi drugega kot globalizem? Demokracija, sodstvo in ostal larifari pa so samo podporni sistemi preko katerih multimiljarderji kontrolirajo sisteme odločanja (z lobiranjem, korupcijo, litigacijo in po potrebi tudi z likvidacijami), da uveljavljajo svojo voljo – globalizem.

     • tohuvabohu

      Saj ti pravim, da je globalizem samo fobija. Prost pretok kapitala (da, tudi blaga!) in delovne sile (ne ljudi! Ljudje se ne pretakajo, ampak se gibajo) ne potrebuje nobene nalepke, ker spada med osnovna načela. Multimilijarderjem pa dol visi za “globalizem”, oni se znajdejo v vseh pogojih (še najbolje tam, kjer se država odločilno vpleta v ekonomijo).

   • dob

    Kapitalizem da je kriv za vzgojne vzorce v družinah islamskih dežel, ki temeljijo na njihovi religiji? In zdaj oni, zaradi kapitalizma jasno, preplavljajo EU samo zato ker je kapitalizem izumil IPhone, ki ga pa nevzgojena arabska islamska mladina nujno potrebuje in si ga želi tako zelo, da zato trumoma rine v Evropo.
    V glavnem, kapitalizem bo najebal, komunizem pa ne toliko, saj ne zna narediti IPhona.

    Ampak plače ima pa komunizem bolj za en kurc kot kapitalizem. Slo-komunizem/kučanizem zahteva od nas, naj delamo zastonj, brez plačila, pa še nezadovoljni ne smemo biti, ampak bolj zagnani moramo zastonj delati, zadovoljni, da ne bomo šli s kapitalizmom dol. Ampak smo s komunizmom na dnu brez plač, pri delavniku 12 ur na dan!

    Poznam ljudi, ki so stari 35 let, pa nimajo niti enega leta plačanih prispevkov in delovne dobe.

    • xtc

     Glej DEBIKL je nehote razkril samega sebe,bolje ni zmogel.
     Ali po njegovo idiotsko vsega zla na svetu je kriva zasebna lastnina-pojdimo nazaj v jame in to je to.
     A se splača z debilom?

    • Mihilus

     Sem spodaj že napisal enemu drugemu pa bom še tukaj prilepil:

     Kapitalizem je danes prišel v fazo, ko se je velikost pite začela manjšati. Elite se seveda niso pripravljene odpovedat svojemu delu moči in zato mora to prenašat raja. Zato pa imaš 90% služb v gospodarstvu na minimalcu. Delovno silo in potrošnike se uvaža tudi zaradi tega razloga.

     To je seveda samo ekonomski razlog za uvoz musličev v Evropo, obstajajo še drugi. Vse skupaj pa je gnano z ogromnimi količinami denarja preko korupcije in socialnim inžiniringom. TUdi tisti ripci, ki so protestirali so plačanci.

     Za obnašanje Musličev pa je odgovorna genetika in njihova kultura je samo manifestacija njihovega kolektivnega genetskega zapisa, tak isto velja za našo.

     • dob

      Nehi zavajat in posploševat. Ni kolektivnega genetskega zapisa samega po sebi!
      Ni manjvredne in večvredne rase same po sebi. So okvare zaradi kulture in načina življenja!

      Oni imajo problem zaradi verskih predpisov, ker se poročajo med bratranci prvega reda in so posledice genetskih okvar zelo pogoste, zato pa so videti kot kolektivni genetski zapis. Ampak to je možno odpraviti s 50 letnim mešanjem, kar pa Islam ne bo dovolil. Zato se jim civilizacija seseda.
      Napačno od nas je to, da pred očitnim medicinskim in antropološkim problemom pokleknemo! Pokleknemo pa zaradi civilizacijsko privzgojenega občutka Krivde belega človeka in njegovih mentalnih omejitev zaradi krščanske vere!

      Zato pa je tudi komunizem lahko “priplaval” do množic po valovih Krivde, ki jo je masam privzgojila Cerkev!
      Zdaj pa, ko bi morali stvari reševati, in s tem mislim reševati tudi težavo muslimanov, ki sploh ne vedo kaj se jim zaradi verske zaslepljenosti dogaja (izgubljajo lasten genetski material, z njim pa inteligenco, ker jim IQ zgrmi v prazno in zato civilizacija ne more napredovati) se gremo neko usrano humanost in dovolimo, da kretenizmi nam govorijo, kaj da je “rasizem, homofobija, ksenofobija…” in tako dalje!

      MI pa s komunizmom nismo dosti dlje od tega.
      Tukaj je zemljevid dežel, kjer se bratranci parijo med sabo. Vse so muslimanske:

      http://shrani.si/f/3u/nL/1sNokTw2/1/cons.jpg

      Določene nesposobnosti torej niso rasna značilnost, temveč so posledica poročanja med bližnjimi sorodniki, kar je v Islamu zapovedano!
      Kot civilizacija (en organizem!) čisto podzavestno čutijo svojo pomanjkljivost in izzivajo spopad z edinim, ki bi jim lahko pomagal z znanjem in izkušnjami kaj storiti. In to počnejo – vendar v odsotnosti zavesti o tem, kaj počnejo!
      Zato bi pa tisti drugi, ki jih sem vabijo in s tem izzivajo spopad še neznanega obsega – tisti bi pa MORALI vedeti!
      In zato manipulirajo.

      Pri nas pa je vse majhno! Slovenija je majhna in na njej so se vsi ti družbeni eksperimenti že zgodili. Tu so, v obsegu našega spomina! SFRJ je bila tak eksperiment, in tudi tu že imamo izkušnje s priseljenci, ki se asimilirajo tako, d ase mi njim prilagajamo. V začetku je komunistov bilo malo (recimo leta 1945). Leta 1990 so komunisti bili VSI.

      Po domače povedano, tisti, ki je bolj primitiven in brutalen – zmaga!
      Komunisti so zmagali z brutalnostjo. Islam bo zmagal zato, ker je brutalen. Mi to poznamo kot “negativna selekcija”.
      Saj pravim! Slovenija je model v malem in kdor živi tukaj, ima vse svetovne probleme, na katere svet sploh ni še navajen, že tukaj na dosegu roke, v malem prstu! Preverjene in doživete in tudi preživete. Potem pa stokrat ponovljene na enak način (že tle se je treba vprašat, če je Slovenec še pameten v glavi ali pa je že nepopravljivo neumen zaradi komunizma).

      IN kadar genetska okvara zmaga, potem je mentaliteta podrejena ideologiji oz. religiji! Tedaj pa se inteligenca meri v tem, koliko korana znaš na pamet in če si v službi režima. Potem napreduješ, karkoli že v tem primeru pomeni napredovanje.
      Po moje je to bolj degeneracija in znak propadanja civilizacije.

      Tukaj je dober opis, kako postajamo debili:
      http://shrani.si/f/3/mF/2ACk9t6n/inbreading.jpg

     • Mihilus

      Jaz nisem nikjer zapisal, da je kakšna rasa vredna več ali manj, so pa definitvno med njimi razlike ki se manifestirajo v njihovi kulturi.
      Kakršnokoli kvalitativno klasificiranje ras je danes protizakonito in to smatram za neštetokrat večji greh kot same poskuse klasifikacij.

      Da so stvari takšne pa se z vsemi sredstvi borijo globalisti. Življenja raziskovalcev, ki pridejo do napačnih rezultatov so uničena tako profesionalno kot zasebno.

     • dob

      Tako sem sklepal iz tega, kar si tule napisal: “Za obnašanje Musličev pa je odgovorna genetika in njihova kultura je samo manifestacija njihovega kolektivnega genetskega zapisa…”
      S tem se ne strinjam. To bi pomenilo, da je pomanjkanje inteligence genetsko pogojeno in nepopravljivo. Kar ni!

      Pri muslimanih gre samo za napako neke verske skupine, ki ji je več do dogme kot do Resnice. Resnica jih ne zanima, in pri tem sploh niso edini. Saj nas kot civilizacijo, tudi ne (vsaj tako je videti), če gledaš TV, jih dejstva ne zanimajo, oni nam prodajajo ideologijo.
      Zato pa Resnica trka tja, kjer je Življenje od nje odvisno!

      Če ne pomagajo možgani, pomaga pa kundalini pri ohranjanju Življenja! S tem da je kundalini zvita kača, ki ima rep oster kot britev. Z njim useka in nič ne sprašuje, pa tudi ne razlaga! Samo useka.

      Kundalini je vesoljski program, nameščen natanko tja, kjer mora biti, da bo branil Življenje pred izginotjem, ko je to ogroženo. In zato nima časa debatirati z Intelektualci o tem, da “mogoče je tko, al pa mal tkole, kaj pa če je še takole… kaj pa če je useglih…..
      Med Življenjem DA in Življenjem NE, ni čisto nič useglih ali podobno! Tu je ena sama Resnica, o kateri pa Resnica ne debatira! Zato pa je njena varovalka program!
      Hočeš živeti ali pa nočeš živeti. Tvoja odločitev.

      In kaj ima to s civilizacijo? Očitno ne dosti. Civilizacija je neumna točno tam, kjer ne upošteva Resnice in se opira na dogme. V našem primeru na katoliško dogmo in na ideologijo/religijo komunizma, v pri muslimanih pa na Islam.

      Resnica ni religija,
      in Življenje ni izmišljotina.

     • Mihilus

      Imava nasprotujoči si mnenji. Tvoje mnenje je, da so muslimani takšni kakršni so zaradi islama in moje mnenje je, da je islam takšen kakršen je zaradi muslimanov. Vse ostalo je samo brezvezno dokazovanje mnenja.

      Ne bom te poskušal pregovorit, bi pa ti postavil dve vprašanji o katerih malo razmisli:
      1: Če povsem enako vzgajaš zlatega prinašalca in rotweilerja ali v povprečju dobiš enak rezultat?
      2: Zakaj misliš, da za ljudi veljajo drugi zakoni kot za živali
      Ni treba odgovarjat, samo razmisli.

     • dob

      To dvoje ni v kontradikciji, oboje velja.
      Midva si nisva tu v nasprotju ali v nestrinjanju, temveč se morda ne strinjava v tem, da se tega ne da popraviti, ker je nerešljivo;
      nič v vesolju ni nerešljivega, vse se da popraviti.

      Mati Vsega v Vesolju popravlja skozi Evolucijo, potem ko preverja v Naravi, kako deluje. Zagovorniki teorije ustvarjanja so mislili, da Stvarjenje izključuje Evolucijo in da je res eno ali drugo, oboje pa ne more biti! To ni res.
      Eno ne izključuje drugega, temveč se dopolnjujeta, tako kot Materin pogled dopolni Očetovega. Treba je v tem videti Smisel in Namen! Kar pa je pri ljubosumnih in tekmovalnih otrocih težko. Zato tudi ustvarjajo takšen svet okrog sebe in ne dovolijo svojim Prvim Staršem, da bi skoznje krojili takšen svet, v katerem bi vladalo ravnovesje v “družini”. In ne neprestano dokazovanje, kdo da je boljši ali kdo vreden živeti, kdo pa mora umreti.

      Živali imajo v Stvarstvu listo svojo vlogo! Živali niso sposobne privzemati Krivde, tako kot človeško bitje. One so Materina bitja in vanje je položila nagone, da jih varujejo. Če dobro pogledaš, smo se vsega naučili pri živalih. Kadar družba degenerira do te meje, da se mora človek učiti vsega od začetka (tako kot pri denimo pri degeneraciji življenja v nekaterih afriških plemenih v preteklosti, kjer se je jedro plemena (družinsko življenje) razdrlo, matere niso več pazile na otroke, bilo jim je vseeno, ljudje se niso več znali vesti v kot skupnost, in so jih zato morale živali znova naučiti, kako iskati hrano, skrbeti za mladiče, vzpostaviti spet zaščitniške odnose, kot veljajo v tropu, in podobno. Po domače povedano, ljudje so se socializirali tako, da so opazovali, kako nekaj počno živali.

      Mi se še niti začeli nismo zahvaljevati živalim za vse, kar so za nas v zgodovini naredile.
      Poznaš kakšno kravo, ki se nam maščuje? Po vsem kar smo jim mi naredili…
      Če pohodiš psa ali mačko… ti ne zameri in kuha mulo nate najmanj en teden.
      Živali imajo drugo vlogo kot mi, ljudje. Le da vanje Mati ne dvomi, ker jih je zavila v nagone, in meni jih je lepo gledati, kako znajo nekaj same od sebe. Kar se mi moramo šele naučiti.

      Točka, ki jo človek ves čas napada in od katere je odvisen pri razumevanju Vesolja, Življenja in svoje vloge v njem,je Krivda. Ojdipov kompleks in reševanje tega kompleksa pri ljudeh je možen samo pri človeku. To je Freudov prispevek človeštvu in civilizaciji! S psihoanalizo je božja ABECEDA postala berljiva. Z njo je možno reševati zapletene odnose, ki vladajo človeški družbi, ker jih le tako sploh razumemo!

      To, da se zdaj družina podira, in to še po načrtu, bi moral biti znak za preplah.
      In zakaj se jaz ne bojim?
      Ni važno. Ne bojim se niti malo. Vse gre po načrtu. Stvarstvo skrbi za to, da “kuglice padajo v svoje jamice”. Nič ni treba storiti, vse se bo samo naredilo!
      Je pa lepo, če se ljudje zraven učijo o tem, kako to poteka. Potem niso več prestrašeni, ampak z veseljem pričakujejo odpiranje Vesolja.
      Moja prisotnost na tem portalu je smiselna samo v tem, da vsake toliko še drugim povem, naj se ne bojijo, ker ni vzroka za strah.
      Strah proizvajajo tisti, ki mislijo, da se še da manipulirati z ljudmi.Stvarstvo,pravi, da zelo kmalu to ne bo več mogoče in da so zdaj to še zadnji poskusi idiotov, ki to počno.
      Oni štartajo iz tega, da je tako vedno bilo in da bo tudi zdaj tako, ker je takšna njihova izkušnja.
      Moja je pa drugačna od njihove.

   • xtc

    Naj ti razložim nekaj,če sem te do sedaj toleriral,klub izpadom,sem vse biolj preprilan ,da je block rešitev ta teleta tvoje sorto.
    Kapitalizem je kriv?
    A s ti bolsn?
    Kam je že oni dan šel Juncker?
    H kapitalističnemu spomeniku.
    Glej ti si bedak.

    • Mihilus

     To, da živimo v komunizmu je samo mnenje anarhistov. Imamo čisto lep kapitalizem z močnimi elementi korupcije. Reče se mu tudi kroni-kapitalizem

     V končni rezultat kapitalizma so porabljene vse surovine, imamo samo še smeti in vrednost vsega akumuliranega bogatstva je enaka nič.

     Kapitalizem in individualizem sta nasprotni pol komunizma in kolektivizma. Videli smo že koliko trupel je za sabo pustil komunizem. Videl boš, kapitalizem jih bo v končni fazi za sabo pustil več kot desetkrat toliko.

     Kapitalizem je danes prišel v fazo, ko se je velikost pite začela manjšati. Elite se seveda niso pripravljene odpovedat svojemu delu moči in zato mora to prenašat raja. Zato pa imaš 90% služb v gospodarstvu na minimalcu. Delovno silo in potrošnike se uvaža tudi zaradi tega razloga.

   • Aton

    Čim več z manj stroški. Migranti bodo dobro znižali ceno dela.
    Tako se prepoznava moderne globaliste…

  • Zgornji

   Amennn . Drugačepa so za Svetovne Probleme krivi Vsi trije : Komunizem, Kapitalizem in Ateizem … Najbolj pa Ateizem !!! ! !!!

   • dob
    • Zgornji

     Popravek : KOMUNIST , VATIKANIST , KAPITALIST IN ATEIST !!! ! !!!

     • dob

      Svojih tekstov ne popravljam po naročilu. Napiši svoj tekst.

     • Zgornji

      Saj to je bil moj text , bučko :-)) Svojega sem popravil , btw :-D :-P

     • dob

      V tem primeru sem počaščen.
      Iz Vatikana javljajo, da so oni tudi in se lepo zahvaljujejo. Za zdaj samo toliko, over ‘nd out, plus amen!

   • dob

    Lohk si misliš kar si češ…. ampak tvoje pripombe so zelo vmesne! Sprašujem se, če se tega zavedaš ali samo malo poskušaš.
    Ljudje so si izdelal svoje življenjske filozofije, ker niso imeli druge izbire!
    V odsotnosti Boga, ki je ODGOVORNOST, so si izmislili Krivdo. Toda Krivda in Odgovornost se izključujeta. Če je eno, ni drugo! Če je na planetu Odgovornost, potem Krivda izgine s planeta. Samo Odgovornost nas lahko reši Krivde.
    Zdaj je Krivda nadomestni bog na planetu, in to ni prav!
    Podložniki te Krivde smo mi, zdaj!

    V njej se “valjamo”, drug drugega obsojamo, ubijamo in se maščujemo…. ker Krivdo maščujemo, ona to zahteva.
    Toda Krivda je Tema! Krivda ni Luč. Krivda nima Zavesti.
    Sploh pa nima tiste Zavesti, ki je ENA in govori o tem, da smo vsi Božji Otroci in da nekaj pomenimo.
    O tem nihče noče govoriti, o tem samo jaz govorim! In vztrajam.

    • Zgornji

     Hmmm, zdaj si pa malo zafilozofiral tole , … in zakompliciral , … ali pa tudi ne . No, jaz, ko čutim krivdo zaradi nečesa česar se zavedam da sem storil narobe, to poizkušam tudi popraviti, ravno zaradi/preko odgovornosti ki jo čutim do napake ki sem jo storil . Torej, če odgovornosti nebi imel, tudi krivde nebi zmogel čutiti do dotičnega primera/problema. Zatorej moram vedno najprej čutiti odgovornost, in šele nato lahko čutim/občutim krivdo . Občutek krivde pa spet ni prijeten, in če se ga želim rešiti, moram nekaj pozitivnega storiti v tej smeri . Če nebom občutil odgovornosti še od prej, potem mi tudi za odpravo občutka krivde nebo mar. Če pa bosta ta oba občutka nekako povezano usklajena, bo Rešitev problem Bližje , oziroma , je že pokaže pot. In kjer je pot, je možna tudi rešitev, … lahko tudi še govoriva v tej smeri krivde/odgovornosti , … ki pa ju današnji svet res hoče nekako nekam potlačiti/prikriti/zakriti/uničiti, … zato, da lahko nemoteno počne svoje zlobne namene/namere ter dejanja … da ga ne “peče vest” . Zato pa Bo Konec Prej kot sicer , kajti dolgovi grehov se žal nabirajo in nabirajo … kopičijo in kopičijo , … in ko se bodo razlili … ufff .. nebo nam dobro , res ne . Lp do tedaj , in afterward …

     • dob

      Zornji, tole kar si tu napisal (pravzaprav si sklepe tu v svojem komehtarju kar sam potegnil!) je najbrž (zame, seveda, po mojem mnenju!) najboljši post vseh časov na kateremkoli portalu.
      Gotovo bodo drugi mislili, da pretiravam. Ti pa tudi.
      Ampak to le zato, ker človeštvo (še) nima takega pogleda na razmerje Krivda – Odgovornost, kot ga imam jaz! In zdaj vidim, da se ti v tej stvari lahko priklonim pred tvojim komentarjem – kar tudi počnem!
      Ampak to je le vprašanje časa, kdaj bodo drugi to videli na enak način.

      Krivda in Odgovornost se izključujeta. Ali je eno ali drugo, oboje hkrati pa ne more biti. NIKOLI!
      Samo Odgovornost lahko izrine Krivdo (ki je zdaj bog na planetu!) s tega planeta. NIČ DRUGEGA!!!
      Brez Krivde – ni maniopulacije z ljudmi. Krivda je vzvod za manipulacijo z ljudmi. Krivda zbriše lastno Voljo, da ljudje ostanejo brez nje. Brez nje pa se ljudje ne morejo orientirati, ker ne vedo, kaj hočejo!
      Ljujde brez lastne Volje sami zahtevajo prepdise in zakone, ker se sicer izgubijo in ne znajo živeti, sja nimajo vodila.

      Torej, tisti, ki pridigajo Krivdo (in to sta pri nas Cerkev in Partija!) to počno z namenom, da lpreko Krivde uprvljajo z ljudmi. Tako jih narodijo majhne, podlođne in pripravljene zaničevati same sebe do te meje, da đrtvujejo druge in nato še sebe. Komunisti raje druge, katoličani pa sami sebe. Idealen zakon med sadistom in mazohistom: to je Slovenija!

      To ni božje delo!!!!
      Bog ima rad ljudi. Ne sovraži jih in ne želi, da se njegovi otroci kaznujejo. Hoče, da so odgovorni, ne pa krivi! Odgovornost je aktivna, Krivda je pasivna, ker se zadovolji s kaznijo. Potem se ponavlja, ker Tema ne pozna evolucije!
      Odgovornost je pa ZNANJE in zato je evolucija človeških lčustev, kar z eno besedo imenujemo RAZVOJ!
      Odgovornost se uči, medtem ko se Krivda zadovolji z žrtvovanjem.
      Življenje življenja ne ohranja s tem, da ubija življenje.

      Odgiovornost je na strani Življenja, medtem ko je Krivda = Tema. In zato je Krivda v službi Smrti.

      Še tole:
      “Zato pa Bo Konec Prej kot sicer , kajti dolgovi grehov se žal nabirajo in nabirajo … kopičijo in kopičijo , … in ko se bodo razlili … ufff .. nebo nam dobro , res ne . Lp do tedaj , in afterward …”

      Rvano v tem je stvar! Zdaj gledamo kopičenje Krivde, ki nima več kam….
      Povedal sem, kaj bo Krivdo izrinilo s palneta!

     • Zgornji

      No, po mojem mnenju pa sem napisal Zelo Slab post , kar pomeni, da zmorem sestaviti nekaj Veliko Boljšega. In tudi ne mislim da si tule pretiraval . Ampak, ker Vem zakaj, zato te tudi o teh dveh zmotah o meni razumem in Odpuščam.
      Na vse ostalo pa ti lahko rečem, da imaš samo Delno prav, Delno pa narobe . Ampak, zdaj se mi res neda še enkrat poglabljati v tvoje zmote in resnice. Lep večer ti želim še naprej.

     • dob

      Ne skrbi. Zaupaj tistemu v tebi, ki je pisalo tvoj komentar! Jaz vsekakor zaupam.

 • tohuvabohu

  Mene pa zanima, ali kombinatarke sprejemajo tudi moške pevke?

  • Peter

   Načeloma da, ampak, očitno v moškem delu populacije še vseeno prevladuje neka zdrava pamet, no.

   • tohuvabohu

    To že, vendar gre za načela. Levaki_nje in feministi_ke vztrajajo na načelih, zato jih sprašujem. V praksi pa vem, da je to k sreči brez pomena.

  • Peter

   Ja, so se zanimale za Končito Klobasa, zmagovalko Evrovizije, da bi pela solo, pa jim je dala finger, ker jo levičarski politikanti ne zanimajo, no.

  • xtc

   Baje bo pri njih pel Colarić

  • sanguis sacrum

   To so navadne put ..a ne?pokvarjene do amena..pri farmacevtki tiho kot podmukle podgane..za DS danes pa krulijo…no, po 10 letih mijavkanja, bi se lahko kaj naučile..vsaj peti, …no, vsaj intonacijo..pa kakšen ritem..

   • tohuvabohu

    Ah, petje jim je zadnja skrb.

 • Mihilus

  Čez 20 let bo etnonacionalizem in etnično&versko homogene države globalni standard in nič kar naredijo tile Sorosevi plačanci tega ne bo spremenilo.

  • xtc

   Stvari niso tako enostavne-jaz osebno bi onih 20 vmesnih let z veseljem preskočil.

 • xtc

  Levaki s Kučanom na čelu so že našli nov udobkomunistični LGTB nov obraz baje naj bi bil to kar Colarić?
  Presenečeni?
  Niti ne,povzdigovanje Krke in nazivi,udbovska firma in nenazadnje neuradne informacije,da naj bi “čudežni manager” spadal na LGTBQ sceno.
  No tole bo še zanimivo,definitivno pa je jasno ,da so Šarec,Židan,Kahl,ZokiCerar že zodovina.
  Očitno se sedaj poroidaja LGTBQ udbo agenda.
  Če je Colarič res tako uspešen manager,bo tole zavrnil.
  ČE ni bo sprejel,je person built.

  • ljubinica

   A zdaj ni vec LGBT, dodali so se Q?
   Kaj pomeni Q?

   • xtc

    Queer.

 • Za NLB bi ugledni pravnik vse Slovence prodal.

  • Zgornji

   JA, SAMO POKVARJENI-ZLOBNI PRAVNIKI TO DELAJO !!! ! !!!

 • sanguis sacrum

  Dobro si to zapomnite..vsi ti zgoraj našteti..mirnovni inštituti, lezbične univerze in nevemšekaj…ti nas bodo prodali, uničili..uničili bodo Slovenijo, naše otroke, vnuke, našo zemljo, našo zgodovino..pazite se jih..pazite..

  • Zgornji

   JA, SAJ NAS ŽE PRODAJAJO IN UNIČUJEJO , KER BREZBRIŽEN NAROD PAČ SPI IN PUSTI DA DELAJO Z NJIM KAR HOČEJO !!! ! !!! NA ISLANDIJI SO SE HITRO PREBUDILI !!! ! !!! PRI NAS PA ŠE NIČ !!! ! !!! TONEMO, ŠE KAR TONEMO !!! ! !!!

  • tomven

   Ne bojo! Jebat čemo jim mater!

 • Zgornji

  JA, LOGIČNO , KAJTI ZLOBNI LEVI PARAZITI LENUHARSKI SO ZA IZUMRTJE SLOVENSKEGA NARODA NA KAKRŠENKOLI NAČIN ŽE !!! ! !!!

 • samotoje

  Naj protestirajo. Samo to še imajo.

 • Zgornji

  VSAK KI DELUJE PROTI SLOVENSKEMU NARODU NI SLOVENEC !!! ! !!!

 • Janez Kranjski

  Od kdaj je Tomičeva slovenka v pravem smislu? Če gobca v slovenščini še ne pomeni da je slovenka tudi po srcu. Takih je pri nas enostavno preveč. In ja – ti levičarji lajajo ker se bojijo, iz strahu se grejo predvolilne koalicije…narodu bo enostavno dovolj in prav je tako

 • karlina

  Prekleta banda, tukaj pa se sedaj dobro vidi, da niso nikoli bili , oz. hoteli biti PRAVI SLOVENCI, pač pa si želijo biti jugoslovani.

 • Krtača 20

  Nikjer pa v tem članku ne piše kaj je tistihle deset brihtnih glav naumilo. Očitno nič. Torej so imele kombinatke in ostali prav.

  • if

   Obstoj slovenskega naroda je ogrožen. Ne od okupatorja klasičnega tipa, s katerim sicer operira levičarska oblast na svojih NOB orgijah!
   Obstoj slovenskega naroda ogrožajo vplivi zoper slovenstvo definirano v vsebini ustavne Zdravice.
   Ta hip najmočnejši vplivi zoper slovenstvo so potrošništvo, migrantstvo in antislovenska politika.

 • Olga2345

  Vsi na volitve! Volimo SDS, ki jo tako krcevito napada levičarska svojat (po tovarišuTerčku), ker so očitno v nevarnosti privilegiji “naših”! Nato zapreti vse pipce!

 • soc

  Feministične lezbače poslati v najbližje taborišče “azilantov”. Za tri mesece.

 • Tomi

  Dragi moji, tule se lahko vsi kurčimo in, da ne bo diskriminacije, pizdimo, toda če SDS ne dobi vsaj 50% plus en glas, bo isto naprej. Ker pa slovenci že celotno zgodovino delamo sebi v škodo, se bojim, da se ne bo zgodilo. Torej manj gobcanja, na volitve in potem odstraniti levake od korit in preprečiti vsako financiranje te golazni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!