SDS pričenja 22. poletni tabor v znamenju ohranjanja miru

S srečanjem občinskih odborov SDS v Bovcu se danes začenja 22. poletni tabor SDS in Gorniškega kluba Henrik Tuma. Potekal bo do 5. avgusta, in sicer pod sloganom Po Poti miru  100 let od bitke pri Kobaridu in konca soške fronte v spomin na žrtve prve svetovne vojne, ki spominjajo in opominjajo ter spodbujajo ohranjanje miru kot temeljne vrednote.

Občinski odbori stranke se bodo danes sestali v Bovcu, kjer se obeta osrednja prireditev, pozdrav predsednika Janeza Janše in gostiteljev, predstavitev regijskih kulinaričnih ponudb in kulturno-zabavni program z živo glasbo.

Poletni tabor, ki bo sicer tradicionalno potekal v Lepeni, bo udeležencem nudil priložnost za različne aktivnosti, potepe po okoliških planinah in tradicionalne gorniške ture. Tisti z dobro kondicijo pa bodo 4. in 5. avgusta podvige kronali s tradicionalnim vzponom na Triglav, je razvidno iz programa poletnega tabora, objavljenega na spletni strani SDS.

N. Š.

 • Artur

  Če bi se podoben poletni tabor v znamenju ohranjanja miru dogajal na Poljskem ,Slovaškem na Mađarskem ipd. a veste katere zastave bi visele tako kot na zgornji sliki ? Vse njihove razen EU . Kaj to pomeni ? Da so naši EU Desnolevosredinski pohlevni polit hlapčki bolj papežki od papeža za to lastost pa se ve , da jo vsak svobodoljubni, samozavestni, samozadostni, pravi pokončni domoljub s “hrbtenico” prezira.

  • Janez

   Bebo zgrešil si nit.Blebetaš v tri krasne .Je kriva vročina ,ali prazno podstrešje?V roke se vzemi in malo pretuhtaj ,kako boš živel,ko bo na oblasti SDS in možje in žene iz te spoštovanja vredne stranke.

  • antimur

   Če bi podoben tabor organizirala katera izmed kučanističnih strank, zagotovo ne bi bilo slovenskih zastav, ampak okupatorske jugokomunajzerske, z rdečimi zvezdami. Vseeno mi je dosti bližja evropska zastava, kot to komunajzersko rdečezvezdaško sranje.

   • Artur

    Komunajzli pač slavijo svoje zločinske revolucionarne tekovine s svojimi simboli brez katerih niti zdaj ne morejo na svojih orgijah. Zame je vseeno najbolj priljubljena naša zastava in naša himna in brez problema pogrešam EU zastavo in neko odo radosti za razliko od naših “desnih” polit veljakov kateri radi bi šli med Višegrajce a zgledovali se nebi po njih , hmmmm vprašujem se če ja takšnim za zaupat.

  • tramal

   Vsi komunajzerji so glasovali za EU sedaj pa nosijo komunističn ali jugo zastave.In kdo je tu bedak in sprenevedavec.Vi komunajzerji samo veste da morate biti proti Janši ker je vam kučan tako naročil .Brez pameti pač ne morete sami misliti ,a ne komunjar.

   • Artur

    Kdor ni z vami je proti vam , nekje iz komunjzlovske strani mi je takšno črno-belo stališče že znano , torej če vašega Janšo ne čislam za vsako ceno sem že komunajzl pozabljaš pa smo tudi takšni, ki nimamo črednega nagona pa pač opozarjamo na Bruseljske pudlice tako z komunjarske strani kot iz strani hibridne desnice . In še enkrat -Komunajzli pač slavijo svoje zločinske revolucionarne tekovine s svojimi simboli brez katerih niti zdaj ne morejo na svojih orgijah v srcu Evrope za katero so vsi glasovali in s tem kažejo svojo zatucanost .Če bi se podoben poletni tabor v znamenju ohranjanja miru dogajal na Poljskem ,Slovaškem na Mađarskem ipd. a veš katere zastave bi visele tako kot na zgornji sliki ? Vse njihove razen EU . Kaj to pomeni ? Da so naši EU hibridni desni pohlevni polit hlapčki bolj papežki od papeža za to lastnost pa se ve , da jo vsak svobodoljubni, samozavestni, samozadostni, pravi pokončni domoljub s “hrbtenico” prezira.Bruseljska potrčkarala pri meni ne zaslužijo nobenega spoštovanja pa če so to leva ali pa desna .
    Spoštovanje si je treba zaslužit a brez klečeplazništva Višegrajci bi jim morali biti za vzor !

    • janez cepec

     jha kva si pa prčakvou druzga, sej je Janša tud biu, je in bo komunajzar

 • Olga

  Čestitke SDS! Vztrajno, domoljubno, povezovalno, demokratično! Naprej za Slovenijo!

 • Sredina

  Nagovor Velikega vodje IJJ bo verjetno osrednji dogodek ane?

  • Janez

   Ja spoštljivo ga bomo poslušali,ker je tudi on spoštljiv in ve kaj je življenje.

   • Kosobrin

    Ja, zelo je spoštljiv do namišljenih “stricev iz ozadja”. Pa tudi vse državljane, tudi tiste, ki jih imenuje zombiji in trenirkarji , ima zelo rad! Ima pa tudi veliko smolo, ker mu iz poštnega nabiralnika veter večkrat odnese pošto. Pa tudi avto včasih zataji, ko mora na kakšno obravnavo. Tako fajn in dober človek, pa tako smolo ima!

  • FUCK COMMUNISM

   Kaj bi ti s tem skropucalom od komentarja sploh rad izdavil?!?!?

 • Janez

  Katera stranka v Sloveniji še organizira kaj takega za svoje člane ?Vsaka čast in hvala organizatorjem.Ostali politiki se po SDS-u lahko samo zgledujete Tudi OLGIN komentar si preberite.

  • janez cepec

   strankarske tabore organizira Severno Korejski ljubljeni vodja KIm Đong Un in ljubljeni vodja in veliki disident stranke SDS Ivan JJ

   • Janez

    Ja, ja !
    Kar odpelji !
    Tvoje ZL DAME
    Vijoleto, pa SMC DAME
    – LIDIJO IN OSTALE “MUCE” IZ SMC=”STRANKE MUCE COPATARICE”.
    KAM?
    No, na en pohod na KRN. Da spoznajo njim malo poznano Slovenijo. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    JAZ SEM NA KRNU
    BIL VSAJ 10× KOT ALPINIST IN KOT PLANINSKI PEŠADIJEC V EX JLA.. L.R. J. KOMENDA

    • janez cepec

     ma ti si u Begnah, gor do gradu Kamen so te učas še spustl, zdej te pa tud ne več, ke z glavo u skale butaš, pa škodo devaš, pomaga ti pa tko ne več

     • Janez

      UPAM !
      DA SI SAMOPLAČNIKO TAM NA OSKRBI. V DOBRO TI POZNANEM OKOLJU.
      JAZ
      SEM BOLJ STROG!
      Na prisilno delo, pod normo. Pa tepežkanje v primeru tvoje lenobe. L.r. J. KOMENDA
      P.S.
      METODE DRESURE DR. J. RUGLJA: VODA, DOLGI TEKI. Korobač. Za Tunnka.

  • Janez

   S TEM ZAPISOM SE POPLNOMS STRINJAM !
   Vendar ga
   – NISEM ZAPISAL JAZ, L.R. JANEZ KOMENDA. Tunnek “krade” vzdevke. L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   BEDA OD F.TUNNKA

  • Kosobrin

   Vse druge sranke, samo vas tam ni!

 • Hun

  leve stranke ponavad organizirajo after partije…nimajo kondicije in svojih zakisanih telesov ne upajo pregrevat v hud klanc

 • piko8

  SDS stranka ponosnih Slovencev inSlovenk!!!! Četitke!!!!!!

 • Artur

  Poletni tabor v znamenju ohranjanja miru ??!! Za mir se je potrebno boriti tudi s protesti za začetek in ne samo z govori in predstavitvijo regijskih kulinaričnih ponudb in kulturno-zabavnim programom z živo glasbo, vaša od domoljubov pričakovana množična prisotnost vam v drugačnem-protestniškem oziru ne diši kaj preveč v kar smo se domoljubni protestniki že večkrat prepričali .
  Tako se to počne pri Višegrajcih potem pa fešta pa ne po hlapčevsko z EU zastavami in nekimi patetičnimi odami radosti .
  https://www.youtube.com/watch?v=xgrwuNU6lZs

 • Janez

  Bravo SDS !PREPOVED
  TOTALITARNI A LA KP, ZK STRANK
  – ZAPISATI – V USTAVO R. SLO ! Čimprej. – KONEC PO-KOMUNIZMA ! L.r. Janez KOMENDA

 • Tanja Larsson
 • tramal

  Edina stranka ki ima kredibilnost v svetu.Komunajzerje spustijo samo do meje potem pa jih naženejo nazaj v slovenijo kot afriške begunce.Večina komunajzerjev še ni videla tujine zato pa so tako zaostali in zabiti.

  • janez cepec

   do kje boste pa Janšo spustl?

   • tramal

    cepec

 • MEFISTO

  Če cepca, sredino, Huna, Kosobrina, Arturja in še koga iz družine norcev kaj zanima ali imajo kako pripombo na SDS in Janšo, naj gredo na poletni tabor SDS v Lepeno in jim ter mu pred vsem članstvom to tudi povedo.

 • janez55

  nekoč Kumrovec, danes Lepena.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!