Sramotno: ‘Umetnica’ Lara Janković svoj album posvetila komunističnemu diktatorju Chavezu, ki je obubožal lastno državo

Lara Janković (Foto: STA)

Slovenski “establishment” ne more mimo totalitarne miselnosti. Zagovarjanje genocida, ekonomskega in moralnega propada ter revščine je še vedno prisotno pri ljudeh, ki bi morali biti zgled mladim in družbi. Ali Lara Janković sploh ve, kaj se dogaja v Venezueli ali pa “klobasa” kar tako vsepovprek, da bi ugajala ljudem na veleposlaništvu Bolivarske republike Venezuele?! 

Na spletni strani Ministeria del Poder Popular para Relaciones Exteriores Bolivarske republike Venezuele je članek, ki razkriva, da slovenska umetnica Lara Janković, v sodelovanju z veleposlaništvom njihove republike Venezuele v Sloveniji, pripravlja predstavitveni koncert, na katerem bo proslavila izid svojega zadnjega albuma – tega pa je poklonila kar “večnemu vrhovnemu poveljniku bolivarske revolucije Hugu Chavezu Friasu. Izbirala si je tudi datum v marcu, verjetno zato, ker je Chavez umrl 5. marca (kako zanimivo – 5. marca je umrl tudi sovjetski diktator Stalin) pred štirimi leti, zato marčevski datum promocijskega koncerta njene zgoščenke, ki je posvečena temu komunističnemu dikatatorju, zagotovo ni izbran naključno.

Z vso strastjo za Chaveza?
Na omenjeni spletni strani nato hvalijo Jankovićevo, češ da je umetnica, ki se z vso strastjo predaja pesmim v španščini, saj večina pesmi iz njenega projekta izhaja iz evropskih kolonij ali iz Latinske Amerike. Ob njenih pesmih se zazdi, da smo ljudje pozabili ceniti mir. Jankovićeva je za venezuelsko veleposlaništvo celo dejala: “Spoznala sem, da sta v svetu, v katerem živimo danes, svoboda in mir res privilegij. Zahvaliti se moramo našim prednikom, ki so se borili za to.”

Foto: spletna stran Združene levice 

Jankovićeva je sicer zagrizena levičarka – bila je tudi na kandidatni listi Združene levice na volitvah v Evropski parlament, a ji ni uspelo. 

Nekoč Kolumbijci v Venezuelo po osnovne dobrine, zdaj je obratno
Kar pa je totalno sprenevedanje, saj če govorimo o Chavezu, bi bilo bogokletno hkrati omenjati tudi mir. V svoji državi je namreč ta komunistični diktator poskrbel za vse večji prepad med bogatimi in revnimi, nezadovoljstvo državljanov pa so opazili tudi tuji vlagatelji, ki so začeli iz države, ki je vse bolj tonila v socializem, umikati svoje vložke. V državi, ki je bogata z nafto, so se začeli zlati časi končevati, ljudje pa so počasi ostajali celo brez osnovnih dobrin. Stanje danes je recimo mnogo slabše, kot je bilo leta 1980. Še toliko bolj mizerno pa so se počutili (in se še, saj se stanje še ni spremenilo), ko so videli, da njihova sosednja država Kolumbija, ki je bila nekoč sinonim za bedo in revščino, raste, oni pa se vse bolj pogrezajo na dno. Takrat so Kolumbijci hodili v Venezuelo po osnovne dobrine, zdaj pa je ravno obratno: Venezuelci hodijo po osnovne življenjske stvari v Kolumbijo, kar je v oddaji Iz oči v oči na Nova24tv priznala tudi umetnica, ki je tam preživela velik del življenja, Tamara Taya Burmicky. Končni udarec tej nekoč bogati državi pa je zadalo padanje cen nafte – svetovne cene nafte je rušil kar Chavez sam, kar je pomenilo, da je chavističnemu socialističnemu projektu začelo končno odzvanjati.

Jankovićeva: “Vsi se moramo učiti od Chaveza”
Jankovićeva je sicer v izjavi za veleposlaništvo Bolivarske republike Venezuele še dejala, da “je potrebnega veliko poguma, vztrajnosti, prijateljstva in solidarnosti, prav tako pa veliko tragično izgubljenih življenj, da v nekaterih delih sveta obstajata svoboda in mir. Potrebnega je bilo veliko domoljubja in narodne zavesti. Pravično je, da vedno nosimo ta spomin, spoštovanje, zavedanje in hvaležnost. Zame je oseba, ki vse to pooseblja, najvišji poveljnik bolivarske revolucije Chavez, zato sem se odločila, da bom svoj zadnji glasbeni projekt posvetila zglednemu vodji Venezuele. Vsi se moramo učiti od njega”.

Diktator Chavez si je v svoji vladavini protipravno nagrabil več milijard evrov premoženja. Chavezova druga najstarejša hči Maria Gabriela Chavez ima v ameriški in andorski banki za 3,8 milijarde evrov premoženja in je najbogatejša Venezuelka. V javnosti pogosto izpostavlja, “da je greh biti bogat.” Podobno velja za Jankovićevo, ki predstavlja levičarsko elito, bori pa se za enakost v revščini. Po podatkih Supervizorja je od leta 2008 prejela 52.793,53 evrov davkoplačevalskega denarja.

Venezuela zaradi socializma in nesposobnega voditelja tone v gospodarsko krizo
Pa poglejmo, kaj se od Chaveza lahko v resnici naučimo: namen bolivarske revolucije je bil venezuelsko družbo preoblikovati v socialistično. To zatrjuje tudi Maduro, ki nadaljuje “uspešno” delo njegovega predhodnika Chaveza. Vendar pa se Venezuelci ne strinjajo s tem, kar kažejo tudi s številnimi protesti, ki se jih udeležuje na desettisoče ljudi. Dejstvo je, da je Venezuela zaradi socializma močno zaostala za drugimi državami, ki so se začele oddaljevati od socializma, in so spoznali, da to pomeni le bogatenje za peščico elite, za vse ostale pa le ustvarjanje in poglabljanje v še večjo revščino. Celo naši režimski mediji priznavajo, da so v bogati deželi lačni, in da je Venezuelcem dovolj vsesplošnega pomanjkanja. Nimajo niti zdravil, police v trgovinah so prazne, država pa se poglablja v gospodarsko krizo. Ker ni osnovnih živil, kot so olje, moka, sladkor, na trgovinskih policah ni niti wc papirja, se širi črni trg, kjer cene dosegajo vrtoglave zneske, kar pa vodi do še večjega prepada med bogatimi elitami, ki so vse bogatejše, in revnimi prebivalci Venezuele, ki živijo v vse večji bedi in pomanjkanju.

Foto: epa

Uradni podatki kažejo, da ljudje svoje nezadovoljstvo kažejo tudi z vedno več kriminalnimi dejanji. Leta 1998 je bilo na primer 4.500 umorov, leta 2014 že 25 tisoč na leto! “Zasluge” za to si lahko pripišeta Chavez in Maduro, ki rad poudarja, da nadaljuje Chavezovo bolivarsko revolucijo. Dejstvo pa je, da je ta Chavezova revolucija državo pahnila na rob ekonomskega in moralnega propada.

Marjanca Scheicher

 • antimur

  Dokler bo država financirala takšne komunajzerske in antislovenske šeme, kot so Taufer, Štrajn, Jankovićeva in podobna nekulturna svojat, pa čeprav samo s centom, bo slovenska kultura daleč od kulture.

  • primsek

   Država naj financira samo desničarske šeme, kot je Žan Janša, srednješolec v Bruslju

   • janez zorman

    Kaj pa “svetovni” dopisnik Meršol ? Ima on vse razrede ?

    • centurion

     Diplomo ima.
     UDBa.NET.
     Original.

   • pajot

    Tvoj idol je bil,kot so nas učili v šoli,šlosar.

    • soc

     Oče tvojega pa črnoborzirjanec med vojno, v Polhograjskih dolomitih. Sin je začel na veliko, s preprodajo orožja in z denarjem iz prispevkov Odbora JBTZ. Poleg tega pa : to je bil idol iznoriškega

   • soc

    Odgovorni urednik, kako lahko tale murgelski potrček po vseh opozorilih moderaciji še vedno pisari po vašem forumu, ne da bi bil dosegljiv vsaj za ignore listo? Ali ga pak za rdečo debilnost plačujete kar sami?

   • gušto

    primsezasesek

   • skrajna resnica

    Verjetno bi raje videl kot asistentko v pisarni evropske poslanske Patricije Šulin (SDS) kar Špelo Kučan.

   • Aktivist

    On je sam ful fotru podoben.

   • gušto

    primsezasesek

   • gušto

    primsezasesek

 • sprehajalec

  Recite, da je tole štos in bo Jankovićeva le trpnila lepe denarce v žep od Venezuelcev za svoj performans.

  Ker če ni in je Janovićeva nekje na javni dojki potem je s splošnim stanjem psihe v Sloveniji nekaj hudo narobe.

 • Olga

  Janković i drugovi…! Slika pove vse! Briga jih za trpeče ljudstvo v katerikoli državi! Oni so zaradi svoje “kulture” pri koritu! Znati jim pa itak ni treba nič, Kumrovec je bil vedno dovolj…

 • Unikatna

  Ah ja, danes pa ni potrebnega veliko domoljubja in narodne zavesti!? ZL kako je danes z vašim domoljubjem in narodne zavesti?

 • totex39

  Ta ženska naj gre svoje bolane promovirat v Venezuelo in tam naj ostane za večno skupaj z svojo ZL.

 • primsek

  Sramota je novinarski nkivo iznoriških medijev, ki dokazujejo, da je imel Robinson prav, ko je podcenjeval Petka : vzliki škandalozno, ogabno in podobno, s katerimi opremljajo psevdo žurnalisti svoje naslove, prikrivajo žalostno dejstvo, da nimajo pojma. Kdo je bil kdaj v Venezueli in v okoliških državah in ki ni bebec Brščičevega tipa ve, da je ameriški pritisk na kubo in Venezuelo, ki se ne vdata, strahovit. Kljub temu pa tam ni lakote in strašnega kriminala, za razliko od Kolumbije, kjer ZDA pod krinko boja proti kokainu namešča svoje paravojaške enote. Lakota je na Haitiju in v delu Dominikanske republike, ki sta popolnoma kapitalistični. Korporativistični bananski republiki, še vedno. Panamo so itak podjarmili zaradi prekopa. Novinarski biseri tako ponavljajo tisto gesto iz IISV : fantje v italijanskih napol uniformah z italijanskimi puškami in izkaznicami MVAC (Milizia volontaria anticomunista) so se delali, da so domoljubi. Upam, da vas potem vsaj CIA plačuje, čeprav ne bi rekel po nivoju oddaj, tehničnih zmožnostih in dejstvu, da je direktov Nove 24 ur Štuhec. On je naredil s Stresom 1.5 mlrd luknje v Zvonovih, kar nakazuje, da je vse skupaj pralnica glav naivnih delničarjev

  • sprehajalec

   Venezuela, Kuba, Severna koreja, Slovenija, vdajo čemu?

  • janez zorman

   Kako se začnejo novice na A-kanalu, POP TV ? Z tvojimi gornjimi besedami, običajno. Ali so po tvoje vsi novinarji na “zajednički” TV psevdo žurnalisti ? Po moje ne.

  • Franc Šink

   Svetujem ti da malo razmisliš o svojem duševnem zdravju.Da ne bo prepozno.

  • soc

   Copy – paste še semle, v upanju, da bo odgovorni opazil in predvsem – ukrepal.

   Odgovorni urednik, kako lahko tale murgelski potrček po vseh opozorilih moderaciji še vedno pisari po vašem forumu, ne da bi bil dosegljiv vsaj za ignore listo? Ali ga pak za rdečo debilnost plačujete kar sami?

   • primsek

    No, soc, poziv, da za svojo norost vzameš kar svoj prejšnji nick, je le obrodil sadove. Sicer pa mislim, da ti ni treba nič blokirati, meni se zdiš že dovolj zablokiran sam od sebe. Drugače pa ja; več ko je plačanih provokatorjev, večji je obisk spletne stran in posledično več denarja od oglaševanja. Mogoče bo Nova24tv lahko potem plačala tudi kakšneg novinarja, da ne bodo njene podobe predstavljale punce, ki so dobile Stojka (nagrado za dosežek na področju pornografije) in predstavnice svingerskega kluba Češplja

 • Nata

  Jejhata, no ? Kaj prav nič ne razumete ? Saj Umetnost ni važna.
  Važno je plačilo za ” umetnost “…….In, ker je ta – s plačilom – danes preklemano težka, pride prav vse prav. Takih umetnikov imamo pri nas kar nekaj.

  Je pa verjetno delni vzrok tudi v davčni zakonodaji. Ali je že urejen zmanjšan davek za podjetja, ki donirajo ? Mislim, da ne .

 • Franc Šink

  5 marec bi lahko poimenovali: Dan spomina na komunistične diktatorje.

 • Peter

  Nekam slabo ti gre tole, primsek itd…
  Provociraš, pa te noben ne šljivi, hihihi, no
  Nisi dovolj dober.

 • Fogglof Tunnek

  Vaša nočna mora …

  /www.google.si/search?q=lara+jankovič&espv=2&biw=1366&bih=638&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiouf2Y0cHSAhUGahoKHaJuD2UQsAQIIw#imgrc=KZFN9q-bLkrktM:

  Dve dobi babi…auuuuuuu…

 • tramal

  To je srbska pritepena prostitutka ne pa kakšna umetnica.

  • Fogglof Tunnek

   /www.google.si/search?q=lara+jankovi%20&espv=2&biw=1366&bih=638&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiouf2Y0cHSAhUGahoKHaJuD2UQsAQIIw&gws_rd=ssl#gws_rd=ssl&imgrc=b2QHufGwRYDd7M:

  • tarantela

   Lara Jankovič je bila rojena v Ajdovščini, ne vem, od kod so njeni starši, vsekakor pa priimek ne pove vedno narodnosti osebe. Spomni se Slovenca Jankoviča, kralja polke. Sicer pa narodnost ni odločilna za značaj človeka.
   Kar se pa tiče pritepentstva, mi je pa malce boleče brati nekaj takega. Pred časom se je to zapisalo tudi komentatorki, ki velja na tem portalu za nežno in občutljivo dušico. S tem izrazom, ki ga je potem izbrisala, pa je vendar pokazala, da le nima toliko empatije, kot jo igra tukaj. To pišem zato, ker so tudi moji materi, ki je prišla v osrednjo Slovenijo pred drugo vojno, rekli “pritepenka”. Prišla je s trebuhom za kruhom iz skrajno revne kočice v Halozah, kjer je prej od osmega leta služila kot pestrna, pastirica in kasneje dekla za vsa dela. Tisti, ki teh časov niste doživljali, pač ne morete razumeti, da jim je vsaj prejšnji sistem dal kruh in osnovno dostojanstvo.

   • pajot

    Oče Lare Janković je Srb. Po poklicu tudi komunist.

    • primsek

     Komunist po poklicu? Kot iznoriški, ki se je potem poklicno prekvalificiral v klerikalca? A takšne poklice vzgajajo na obramboslovju FSPN?

    • gušto

     JLA je imela v Ajdovščini ogromno kasarn. mogoče je ostanek JLA ?

    • sprehajalec

     Rođo od gradonačelnika? Vidim da stojijo na Prešernovem Trgu na sliki?

   • tramal

    Jankoviči so bili vsi po vrsti srbi,samo da so pač nekateri več rodov .Slovenec je pa slovenec pa je vseeno s katerega konca je.Tu je slovenija in je država slovencev .

  • Franc Šink

   In to par ekselence. Res je njena “kultura” na najnižjem mogočem nivoju.

 • radames

  Ne piše se zastonj Janković. Ta priimek je večpomenski.
  Je pa res, da smo samo še v Sloveniji tako noro zagledani v neke revolucionarje. To pa seveda pomeni strašansko zaostalost.

 • pajot

  “članek, ki razkriva, da slovenska umetnica Lara Janković, v sodelovanju z veleposlaništvom njihove republike…”
  Tretjerazredna igralka in nikakor ne umetnica.

  • Fogglof Tunnek

   Fsekakor umetnica !!!

   • sprehajalec

    Umetniki te vrste lahko živijo le na državni infuziji.

    Če jim jo odstraniš, začnejo kričati, majhen narod, pa ohraniti jezik, pa vse floskule v tem kontekstu.

 • soc

  Ko vidiš skupinski posnetek bebčkov pred ljubljansko Centralno lekarno, te ne more nič več presenetiti. Če bi “umetnica” posvetila svoj izdelek Kučanu, bi bilo vendarle preveč prozorno, tako je pač posegla po prispodobi.

 • centurion

  Temu bitju pač res ni pomoči.
  Ta bo klamfala neumnosti vse do smrti, žal.

 • Vlado77

  me ne zanima kaj ta ženska misli in je prepričana . Boli me in je popolnoma nesprejemljivo , da je prejemnica mojega denarja ( davkoplačevalski) 52.793,53 leta 2008 !!! To je ogabno . Imamo sploh kakšne pravice. Namreč , da je Venezuela v riti ni treba dokazovati niti šank komentatorjem . Očitno pa umetnica ni dovolj pametna , da bi to videla. Tudi dr. Plut v sila slabi družbi tam na sliki. Pa še član predsedstva te države . Sploh ti ljudje kaj preberejo ali spremljajo kaj se dogaja v Venezueli ?? Država ,ki bi morala biti med najbogatejšimi v J- Ameriki je na kolenih prav zaradi Chaveza in voznika avtobusa Mandura. Mene bi bilo pošteno sram .

  • sprehajalec

   Boj se hlapca, ki zajaha konja, pravi ljudska.

   Oziroma ko pešec dobi v roke volan avtobusa…

 • Opazovalec

  @
  Sramotno: ‘Umetnica’ Lara Janković svoj album posvetila komunističnemu diktatorju Chavezu, ki je obubožal lastno državo

  Če se ne motim je Chavez zmagal večkrat na volitvah, kako ga lahko potem imenujete diktatorja? Takšen naslov je SRAMOTA. Tudi po njegovi smrti so imeli volitve leta 2013, zmagala naslednik Maduro, imeli so parlamentarne volitve 2015, zmagala opozicija,… Torej je naslov sramoten in žaljiv.

  • pajot

   Na volitvah zmaga zmeraj tisti,ki šteje glasove. In chavez jih je štel. Da o kućanu niti ne govorimo.

   • Opazovalec

    Blebetaš v tri dni. 2015 je kakor sem napisal na parlamentarnih volitvah zmagala opozicija, ki po tvoje nikakor ni mogla šteti glasov. Daj malo razmisli preden blebetaš!

  • sprehajalec

   Tudi pokojni Maršal, pa Josip Džugašvili, pa Mao, pa Chausescu, pa Hodža itd. itd. so vedno zmagali na volitvah….

   • tarantela

    Trumpa si pozabil, he-he…

    • Lokomotivführer

     Zdaj pa, s to pripombo kažeš, da nisi razumela… Trump pač ni bil v poziciji, da bi lahko nadziral ali štel glasove na volitvah, prej obratno… (Spoštujem tvoja leta, sicer bi začel komentar s kakšnim vzklikom, ki bi tvoji neumni opazki ustrezal, n.pr. OSLA, ali še bolj MEZGA, ampak vzemi, da tega nisem zapisal oz. se v konkretnem primeru opravičujem.)

     • tarantela

      Lahko tudi MULA, se ne sekiram.
      Trump res ni štel glasove jih je pa nasprotnica dobila več, če upoštevamo glasove, ne elektorje.

     • pajot

      No ja,v ZDA volijo tako rekoč elektorji. Zdaj pa v jok in na drevo,kenede?

     • tarantela

      Čak, da še medvedka poiščem, brez njega ne grem nikamor!

     • Lokomotivführer

      Dobro da si me spomnila še na tretjo možnost, namreč še vedno ne ločiš med zakonitim in nezakonitim. Pusti, kaj se tebi dozdeva, nisi v kontekstu! (tudi za omenjeno tretjo možnost se zaradi zgoraj zapisanih vzrokov opravičujem)

     • tarantela

      Hvala, vsaj en kulturen desni, he-he. Bom molila zate! Aja, pri nas so bile zakonite volitve, mislim te zadnje, pa se vendar JJ nikakor ni sprijaznil z njimi.
      Sicer sem in tja kdo teži, da so goljufije pri štetju glasov, vendar ima prav vsaka stranka možnost, da v komisijo določi svojega človeka, ki nadzira štetje, tako, da v take vrste goljufanja ne verjamem.

     • gušto

      si jih štela ?

  • skrajna resnica

   “Ni važno, kako se voli, važno je, kdo šteje!” Josif Stalin, Kommunističeskij Internacional

  • Capi

   Sej pri nas tud zmagujejo vedno levaki, zato pa drvimo v družbo spufanih obubožanih držav kjer je venezuela

 • Vojteh Dovč

  pa kdaj mislite nehat

  • Peter

   jutr. pa ti?

   • pajot

    On je šele začel.

  • sprehajalec

   Bomo tukaj, imaš namen kaj daljšega napisati?

  • srebrnibreg

   Desnosučni nikoli. Zavedajo se, da če laž nenehno ponavljaš, počasi postane resnica. Seveda govorim o desnjakih, levi vemo kako je.

   • pajot

    In kako je z levimi?

   • von Rhein

    To je bila prva lekcija v programu dresure.Zato vam tudi ura teče v levo.

    • srebrnibreg

     Ura se nosi na levi roki. Se pravi, čas je na naši strani.

     • Fogglof Tunnek

      Čuj srebrni, tudi srce je na levi strani…pa to…

     • srebrnibreg

      Res je. Narava je poskrbela za to. Ali pa celo Bog, če nas je naredil po svoji podobi. Tako pravi RKC.

     • sprehajalec

      Slovensko ljudstvo je že zdavnaj sestavilo moder izrek; Ti imaš pa dve levi roki, če je kaj slabo narejeno….

     • karlina

      TOČNO, SO ZE VEDELI ZAKAJ

     • sprehajalec

      Dela pa je, se pa v 90% z desno. Leva ponavadi počiva…

     • gušto

      Če ti levo odsekajo, ker je kradla, jo postaviš na desno.

   • sprehajalec

    Že videno, tole o laži. Levičar vse pripiše desničarjem.

 • von Rhein

  Umetnica? Dobro,da ste to dali v narekovaj in usmerili (tudi s sliko) do kje seže njena umetnost. Nikoli pa v umetnosti ne bo dosegla glumače na sliki z vrtnico.

  • srebrnibreg

   Je UMETNICA, z velikimi črkami.

   • pajot

    Jih je kar precej “umetnula”,drži.

   • Fogglof Tunnek

    Pa to sn že jas napiso pa mi ne verjamejo !?!?!? :))

    • srebrnibreg

     Vem Tunek, tudi meni ne bodo.

     • sprehajalec

      Ostane samo še flaša, s to težavo so se srečevali tudi Cankar, Prešeren…

   • sprehajalec

    Cesarjeva nova oblačila. Odstraniš Javno cevko, pa zleze skupaj…

 • Vikhtor

  Scheicher pravi priimek slovenskega domoljuba ;)

  • tarantela

   Ja, pa še “umetnica” je, hi-hi…

   • sprehajalec

    Za razliko od gornje umetnice ni na Javni dojki…

    • Scheicher

     Si ziher, al sam nakladas , k se dobr slisi?

     • sprehajalec

      Spodaj je podatek verodostojnega komentatorja;

      me ne zanima kaj ta ženska misli in je prepričana . Boli me in je
      popolnoma nesprejemljivo , da je prejemnica mojega denarja (
      davkoplačevalski) 52.793,53 leta 2008 !!!

     • Petra Jansa

      Mene pa boli da se ima nekdo z priimkom Scheicher za slovenskega domoljuba in ga motijo priimki na -ić. Sramota in nic drugega.

     • sprehajalec

      Saj ga ne motijo, le slovenski pravopis jih ne pozna…

     • Grot

      Tko k sch in ch tudi ne ;) torej kje je razlika?

     • sprehajalec

      Menjaš nicke, kot Levičarji premijerje..

      S, c, h, c, h pozna pravopis. Ne pozna pa ć.

     • gušto

      primsezasesek.

     • karlina

      Ne sramota, pač pa resnica.

     • gušto

      malo popusti pa spet primsezasesek

 • primsek

  Zraven Chaveza s trofejnimi pištolami bi moral biti Iznoriški z armbrustom, da se vidi, kdo je večji kavboj in kdo ima večjega

  • sprehajalec

   Trofejna ravno tako zadane v čelo. Slika verjetno iz kakšnih volitev v Venezueli?

  • skrajna resnica

   čigava si ti trofejna pištola?

 • Peter

  Po lastni izjavi je tale bedna kreatura pod mano (primsek) tukaj zato, da iz zlobe provocira.
  Mu boste nasedli?

  • Vikhtor

   Jz ne, ti pa si ze a n ?

  • tarantela

   Kdo je pa pol Petra Jansa spodaj?

   • gušto

    primsezasesek …..

  • gušto

   Vidiš, da je tale primsezasesek čist iz sebe. Koza mu danes ni hotla dat.

 • Peter

  In zdaj se bo obešal pod vsak komentar z namenom onemogočati pogovor.
  Tudi prav, primsek brani…karkoli že, hihihi, no.

  • Vikhtor

   Res je beden tale primsek ;)

   • gušto

    ja res si beden primsezasesek

    • Guśto

     Resno mislis da se samo eden dela norca iz nove24tv? Placajo full dobro tko da nas je vec. Pa se nove sodelavce iscemo ;) Treba je drek mesat ce ne premal smrdi ;p

     • gušto

      sej to je vaš posel. neč novga nisi povedal.

     • Petra Jansa

      Kod da je na novi kdaj kj novega ;)

     • gušto

      primsezasesek

     • karlina

      +++++++++++++++ 10

 • Fogglof Tunnek

  Po lastni izjavi je tale komentator pod mano (primsek) tukaj zato, da Tuneku pomaga z resnico.
  A ga boste prosim poslušali ?

  • tarantela

   Bomo. Kdor je ZA, naj dvigne roko.

  • sprehajalec

   Sem na brzino prebral “da Tuneku pomaga z desnico”. To bi bilo bolj logično…

  • Unikatna

   Ljudje že imamo polne žepe raznoraznih resnic in laži, kraj, korupcije, sprenevedanja!

 • Peter

  Res, pa še tega ne opazi, da spodbuja pogovor in klikanje, hihihi, no.

  • Primc

   To je plan ;) nekaj bralcev ste ze zgubili, se mal pa bomo sam se levi tuki ;p

   • tarantela

    Čak mal, komu pa pol grejo evrčki od klikanja?

    • sprehajalec

     “Pomoči potrebnim”, ponavadi je tako pri nas, levičarjem…

     • tarantela

      Drek, a ni to desni portal in bi po mojem mnenju oni kasiral?

     • sprehajalec

      Levičar dvigne davke, da se “dobiček” pravilno razdeli…

   • Peter

    A ni fajn, se boste saj kej pamtnga lahko pomenil, no…

   • Peter

    Bralcev zgubili ne bojo, samo komentarjev ne bomo brali, simpl, no.

    • Putika

     Kr tolazi se ;)

   • tarantela

    Kako to nardiš, da tako hitro spremeniš nick?

    • Tarantela2

     Ce nisi prijavljen , imas odspodi pod imenom, emailom in kodo, gumb , na katerem pise I’d rather post as a guest. Stisnes napises drug nick, kr en email in odas komentar ;)

     • tarantela

      Ježeš, zdej bo pa Mefista pobral!!!

     • Mefistić

      Haha

   • karlina

    KAR MISLI SI IN SANJAJ, FUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • soc

  Prvi opranoglavi združenolevak (recimo mu primsek) je svoj vdor v forum mimo običajnega profila razložil še kolegu, dvema, zdaj nastopa tule na njihovo sanjsko temo že šest bojevniških nickov, ki se jih nikakor ni moč znebiti.

  Odgovorni?

  • Cos

   Odgovorni? Jih ni ;)

 • Fogglof Tunnek

  Tak bom reko. Igralki Lara Jankovič in Violeta Tomič sta dobrodelnici, aktivistki za privržence, za sovražnike ženski v politiki, ki sta neumni in nimata pojma. Violeta in Lara sta se podali v politične vode, z Združeno levico. Borita se za socialistično in demokratično Evropo na fseh ravneh, stem pa sta marsikomu postali trn v peti…zlasti klero-fašistom !!!

  • tarantela

   Jebela, kam pa pol papeža Frančiška prištevaš. On je klerik, obenem pa ostro kritizira lažnive in oderuške kapitaliste, ki se imajo za vernike?

   • Fogglof Tunnek

    Zapomni si, Frančiška desničarji nimajo radi.. Ma preveč leva stališča !!!

    • tarantela

     Tud pr nas, še na tem portalu ga zmerjajo!

 • Oregon

  se spomnim da violeta prsmojena se za slovernske drzavne praznike ne ve kaj kateri je in kaj pomeni in kdaj je. Sramota od babe, sramota od parlamenta.

  • Peter

   Ja, da imamo kaj takega v parlamentu, no.

   • karlina

    Saj jih imamo-Tomić, Murgelj, Kozlović,Kamal Izidor Shaker, Matić, Rajić, pa še kdo-sami Slovenci, mar ne

  • tarantela

   Jest tud pomešam 26. junij in 26 december, bo treba neki spremenit, ime praznikov al pa mene.

   • sprehajalec

    Zate bo čas poskrbel. Pri praznikih je pa pomembno, ker so na daljši rok…

    • tarantela

     Kdo ve, 29. november je tud povozil čas…

     • sprehajalec

      Niti ne, še vedno se dobi v mercatorju na polici….

     • karlina

      Hvala Bogu, kaj pa ima SLOVENIJA s tem datumom, sam vprašam,

  • gušto

   levi gredo v politiko samo zaradi dobre plače. saj, kot “umetnica” je bila………zato pa je presedlala v politiko.

   • Peter

    Preden je prišla v Parlament je vpila Poslance na minimalce.
    Potem je pa na to malo pozabila, no.

    • karlina

     itak, kot vsi levičarji, ali ni Korl tudi obetal vsem upokojencem pokojnino 1.000 evrov, sam ni misli za Slovenijo

 • Peter

  Imeti tolk nafte, pa biti tako reven, tega so zmožni samo socjalisti, no…

  • sprehajalec

   Pravijo lahko Norvežanom, ko imajo nafto…

   Za Venezuelce tega ne rečejo. V principu to kar preskočijo….Pa začnejo s pritiskom velikega Strička.

 • Fogglof Tunnek

  Lara: “Mi smo vaši ljudje. Zakaj smo drugačni? Če bi nas malo bolj spremljali in poznali, bi vedeli, da to, o čemer govorimo, živimo. To smo živeli že davno, preden smo se odločili in zbrali ta pogum, da nastopimo aktivno in ustanovimo stranko, saj nismo nič politični ljudje, a vidimo, da moramo nekaj narediti. Da boste dobili zaupanje, vas prosim, da nas spremljate.”

 • rubec

  Saj bi ji ga človek mogoče še dal v usta, če bi Vzajemna krila tudi gangreno, pa jo ne.

  • Fogglof Tunnek

   Ka boš ji ti dal v usta? NIČ???…ha ha ha ha ha ha ha …

  • soc

   Upam, da imaš v mislih sredinec.

   • rubec

    Sočo, da poglej kakšna usta ima pa tale ki mi očitno nekaj odgovarja, da vidim če se ga splača odblokirat.

    • soc

     Na ustih mu piše “This user is blocked”, pa vidim, da precejkrat piše po forumu. A nič ne morem prebrati, funny.

     • rubec

      Blagor tebi. Meni piše The majmun is blocked, v tako žvau ga pa res ne bi rad tiščal.

 • Fogglof Tunnek

  Lari Jankovič lahko rečemo igralka, pefka, šansonjerka oziroma kar UMETNICA, ki se odlično znajde na pefskih in gledaliških odrih, pa tudi fpolitiki. Seveda za fse to potrebuje zvrhano mero zdravja in energije, ki jo ona praf gotovo ima… Gremo Lara…gremo Violeta !!!

  • sprehajalec

   Se obeta kakšen performans, upam da ne. Morda peep show..

   • Fogglof Tunnek
    • sprehajalec

     Duo fantasticus.. Komentator Ivan Cankar spodaj je lepo napisal…

     Kadar pride kak dober umetnik gostovat v ljubljano so vedno polne
     dvorane..Čudno res, kje takrat ljudje dobijo denar za karte..? Igralec
     je kot avto mehanik. Je slab al pa dober..K slabemu nihče
     noče..Prihajajo časi ko si bomo kosila začeli plačevati sami.. Ne gre
     drugače..He he he he..Pravljice bo tudi hitro konec G
     Violeta..hehehe..še pred koncem mandata..hehehe

 • Peter

  Mene pa zanima, kdo ji je frizuro naredu, no
  Nevid Ćoronja?

  • Vikhtor

   Ne Petra Janśa ;p

   • karlina

    BEDAK Z UKRADENIM NICKOM

  • rubec

   Za Nevida so na Morelaokulisti rekli da se pri njemu ne da nč popraut, da mu bodo pa vseeno skuhali kavico ker je prišel od daleč in tudi pomagali spit.

 • alojz

  Če je gospa vrhunska umetnica, ko trdite nekateri, potem naj se preživlja z svojim delom. Ne z mojim. In dokler gre tudi moj denar za njeno umetnost imam pa menda ja pravico to umetnost tudi kritizirati.

  • karlina

   podpišem

 • Duhec

  Desni se ga tolk cajta in tko srali, da vas več nihče ne prenese… bravo. Zdej pa požrite kar ste skuhali…

  • von Rhein

   Pa daj že enkrat povej kaj bi sploh rada.Kaj je narobe? Stalno visiš tukaj,nergaš,ne poveš nič konkretnega.Kaj je zasrano? To,da vas je vsak dan več tukaj,radi bi se prepirali.žalili,provocirali in pri tem verjeli kako ste duhoviti,če ne že pravi politični strokovnjaki,ki lahko ocenjujejo vse po vrsti.

   • karlina

    Škoda besed zanje, takšni so vsi rdeči levičarji, itak, dobro to vemo in poznamo.

  • antimur

   Menim , če bo kdo kaj žrl, boš ti najprej in to verjetno svoj dnevnik s Chavesom na čelu.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Peter

  Baje je bila tov Vejoleta zelo prepričljiva v eni monodrami, pa sem pozabu naslov, no…

  • rubec

   Naslov je tudi meni ušel iz glave, spomnim pa se da je igrala drevo. Mislim da bukvo.

   • Peter

    Ne, ne bo to. Je baje bla zelo vživeta v vlogo, no…

    • pajot

     Si ne upaš napisat,da je igrala kurbo?

     • Peter

      Me bo tožila.
      Pa ne vem, če je glih igrala, hihihi, no.

     • pajot

      No ja,igrala glih ni,se strinjam.

     • antimur

      Pa ne klasično, ampak ultra levaško, oziroma levo fašistično.

    • rubec

     Že vem. Šekspirjevo komedijo Romeomuhammad in Julija Bukvaletti.

  • tohuvabohu

   Če bi bil režiser, bi pri meni lahko igrala morje v filmu Starec in morje.

  • sprehajalec

   Mislim da gre za tole Monodramo z Violeto Tomić v glavni vlogi in naslovom “Stella rossa”, ki je tudi v tujini požela pozitivne kritike gledaliških recenzorjev;

   https://www.youtube.com/watch?v=-Hozuwncpzk

 • Peter

  http://www.imdb.com/name/nm2093130/Lara Jankovic, Actress: Duhec. Lara Jankovic is an actress, known for Duhec (2012), Takle mamo (2016) and Halgato (1995).

  Hihihi, duhec, no? A tko ti tole…

  • soc

   Tarantela je pa verjetno njena samopercepcija.

   • Cos

    Ti si pa verjeten na soc(ialni) , in zivis od nasega denarja ;)

    • soc

     Od vašega zdrużenolevaškega prav gotovo ne, saj ga menda vsega razdate resnično potrebnim, še preden sede na vaše lačnožejne račune.

     • Cos

      Torej si priznal da ne delas in zivis od socialne, sicer ti jo dajo kao samo desni. A kaj cmo taki ste vi zajedalci ;)

     • soc

      Lep pozdrav iz Lecha, zdaj sem pa zaključil s tabo, vsaj na tem tvojem sila duhovitem nicku. Bebce na vrvico!

     • soc

      Lepo lazes ni kj ;) to kar desnaki obvladate ;)

   • tarantela

    Za dobrim konjem se praši, za dobro kobilo tud, čeprav je že mal u letih. Vsaj mlačna nisem.

  • tarantela

   Ta stran se ne odpre, je blokirana.

  • Mojca pokraculja

   Genialno razkritje, no! Bravo !

  • Duhec

   Tko lažete, da je že bolano…

 • karlina

  Sem vedela, da je ista, kot Tomićka.

 • Unikatna

  Kraja nickov je tudi podlo!!

  • Duhec

   Ste vsaj prisiljeni brat komentarje, predn všečkate…

  • karlina

   TOČNOOOO

 • Peter

  Ampak se spomnim časov, ko je bil plut še zelen.
  zdaj je pa že gnil, no…

  • von Rhein

   Sadež se iz zelene barve spremeni preko rumene v rdečo. Pogojeno z dobrim gnojilom.

   • sprehajalec

    Se spomnim, ko je Krška nuklearka uvozila nov uparjalnik leta nazaj. Takrat so avstrijski zeleni protestirali ob cesti, tako kot smo bili vajeni na TV greenpeace pa podobvne zadeve. “Naši” Zeleni z Dušanom Plutom na čelu, so pa stali na mostu čez cesto pa ploskali pa se čudili, čemu se avstrijci razburjajo.

    Toliko o našosti zelenih pa koliko so v resnici zeleni….

    • 5-RA

     Zeleni so kot lubenice, zunaj zeleni, notri rdeči.

 • Johan

  Kdo pa je ta ku…………ku……………yugovička ?

  • Nahoj

   Vprasi to nemčurko od novinarke, ki se pise Scheicher ;)

   • karlina

    Še dobro, da se piše nemško, kot čefursko

 • Peter

  Kakšen otročji vdor doživljamo, mirko in slavko se gresta hekerje, hihihi, no…

  • soc

   Vsekakor uspešno dokazujeta, da Nova24 ni kos še tako abotnim levim hekerčkom. Žal. Jakhel na Financah bi jih odstranil v pol ure, tule pa so najprej pred časom testirali teren (“primsek”), danes pa na svojo temo sesuli forum.

   • Vikhtor

    Tko to je, ko so pa nesposobni na novi24tv ;)

    • von Rhein

     Dobro,naj bo po tvoje.Mene bolj zanima zakaj se nesposobna,za delo seveda,mularija seli s foruma na forum,poskuša ovirati debate s svojimi stalno ponavljajočimi nebulozami in pri tem sama sebi verjame da je v igri nemci in partizani spet zmagala.Vse skupaj je duhovna revščina, ki ni vredna nobene pozornosti.Še jeze ne.

     • Domobranec

      Tu mas prav, razen da to ni mularija ampak starejsi ;)

     • gušto

      primsezasesek,

     • Peter

      Pa še tok neumen, no?

     • von Rhein

      Precej ugotovim iz načina,ki predstavlja besedni zaklad

     • Peter

      Jp, starejši radi govorijo Ni pene…
      Malo ga zanese včasih, srednješolčka, no.

     • karlina

      + 10 podpis

   • Peter

    No no, do sesutja bo pa še trajalo, no.

  • janez.pokoncni

   Ni potrebno biti heker. V tem trenutku je vse odprto in lahko kdorkoli odda sporočilo pod vsemi imeni. Tisto, kar je še bolj boleče je dejstvo, da takšnega kretena sploh ne moreš blokirati. Torej, tiste, ki so prijavljeni da, ostalih ne.

   • Peter

    Ga pa preskočiš. V pomoč je dejstvo, da je nick siv in ne moder.

    • janez.pokoncni

     Ko bodo prišli v formo, bomo skakali čez 90% postov.

     • Peter

      Ne bojo, jim že sapa pohaja….

     • Peter Veliki

      Roger

     • janez.pokoncni

      Peter Veliki pravi, da ne :)

  • Peter

   O tem govorim. Razlika med tabo in temle mojim Petrom je v tem, da tebe lahko vsak blokira tega “fake” pa zanekrat nihče.
   NOVA – blokirajte anonimno komentiranje. A dam navodila?
   janez.pokoncni

   • janez.pokoncni

    Blokiranje postov brez prijave :
    Settings > General page > Guest Commenting setting.

    Settings na NO, 3 sekunde dela in je problem rešen!

 • Nata

  Ojej, Nova. Včasih tako čudno vržete ” kost “. In, ker smo tule različni, jo različno obiramo.In sedaj se spodaj dogaja prav vse možno v našem prostoru.

  Moti me, da ste izbrali sama negativna ravnanja pevke.Pa njena muzika sploh ni slaba.V kateri stranki je…….pa ostalo, seveda paše zraven.
  A, članka ne bi smeli začeti tako. Malo bi lahko opisali tudi njeno glasbeno pot, pa kakšno muziko bi tudi lahko pripeli. Ne bi bilo prav nič bogokletno.
  Zakaj ravnati tako, kot ravnajo levaki ??
  Seveda se ne strinjam z njeno gesto. Ampak, ženska je pač istega mišljenja kot njena stranka………Torej ?

  • gušto

   kar mačka rodi, vse miši lovi.

   • Nata

    Ja, drži. Pa, ponoči so vse mačke rujave.

  • rubec

   Do takih pizd ne rabiš biti prizanesljiva Nata. Si od njih kdaj prebrala komentar, da je kljub krajam in avstralskim klinikam janša pa le dober oče svojim otrokom?

   • Nata

    Veš, rubec, žal je Juga vzgojila ogromno pizd vseh sort. Tu je vzrok vsega .In, mislim, da smo, oz. so, desni prav vse zamudili. In bo ………..čedalje več.

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Nata

    Še dodatek……..pojma nimaš, kako se moram nazaj držat, da ne zmerjam, packarim, si dam duška.
    Prvič, ker nepristoji eni stari mami in drugič, ker res mislim, da se moramo držati tistega, da prvo pogledamo delo, ki ga , pa kako ga nekdo opravlja. Potem pa šele se lahko spravimo na njegova negativna ravnanja.

    Glede Janše sem si pa že dolgo na jasnem. Človeka in njegove družine, do smrti ne bodo pustili pri miru. Mož veliko preveč ve !!
    Zato se resnično čudim Slovencem-kam, da ne stopijo ta pravi skupaj.
    Saj nekaj nas pa vendar je, no ?

    • tohuvabohu

     Nata, dovoli mi pripombo. Janše ne bodo pustili pri miru, dokler bo v politiki, se pravi, dokler ga bodo imeli za nevarnega tekmeca. Ko bo v penziji (če je bo dočakal), verjemi, bodo čez noč prenehale vse medijske kanonade, afere, obtožbe, obsodbe, preiskave, laži, sumničenja, konstrukti itd. Našli bodo nekega drugega grešnega kozla, ki ga bodo prepoznali za nevarnega, in farsa se bo ponavljala kdove doklej še. Saj politično tekmo imajo tudi drugje, vendar ne tako prostaške kot v deželi, kjer vlada ideološko-mafijski teror in orkestrirano rdeče sovraštvo.

     • Peter

      V Dolini je politika nadaljevanje vojne z drugimi sredstvi.
      Smo pač zmeraj nekaj posebnega, no.

     • Nata

      Se strinjam. Vendar je potem samo ena, ena samcata rešitev !
      Spravimo naj se že skupaj desni politiki. Le tako, bodo tudi naš Narod prepričali. In mi, bomo prišli v velikem številu volit !!

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Barack Bush

   Komaj sem začel brati in že ti morem čestitat. Zdaj pa grem brati dalje.

   • Nata

    Hvala. Pa si še živ ?

    • Barack Bush

     Seveda. Če v bližni prihodnosti ukrenejo kaj razumnega, na tem portalu, potlej bodem spet stari… :-)

  • Peter

   Proti 571 družbenopolitičnim delavcem, ki nikoli niso poznali fair playa, se ni lahko boriti, no.

   • Nata

    Prav gotovo. Vendar je diplomacija sijajna zadeva, če jo znaš uporabiti.

  • Ruggedplant

   Prosim?? O glasbenih okusih tu sicer ne mislim razpravljati, ker Nova NI glasbeni portal in ker NI glasbeni portal, je prav da piše o tistih stvareh, ki se neposredno dotikajo naše družbe. Lara se je SAMA spustila v politične vode, sama v javnosti klobasa neumnosti za neumnostjo in naj zato tudi prevzame posledice, ki temu sledijo – s strani komunistične partije bo najbrž do penzije kasirala na desettisoče evrov letno, koncerti, voditeljske vloge, knjige, reklame,… na raznih državnih medijih najverjetneje tudi ne izostanejo, medtem ko jo bo kritičen, razmišljajoč del javnosti raztrgal zaradi ogabnega ideološkega prostituiranja. Ti pa si očitno želiš, da ji še hvalnice pojejo, objavljajo videe in vabijo v oddaje v zahvalo ker s svojo ideološko indoktriniranostjo uničuje še tisto malo kar je v Sloveniji preostalo od slovenstva?

   • Barack Bush

    Kaj pa so po tvoje, bili člani prvotne zasedbe Laibach? Rdečkarji? Samo vprašam!

    • baldeagle

     V tem članku je govora o Lari Jankovič in posvetitvi njenega albuma enemu od diktatorjev, ki je močno obubožal lastno državo in njene prebivalce, Hugo Chavezu.
     Kakšno mnenje imaš ti o Lari Jankovič? Podpiraš politiko, ki jo ona javno zagovarja?

     • Barack Bush

      Dobro veš, da imam prirojeno averzijo na končnico “ić”, zato ne morem podati objektivnega odgovora, če me razumeš, kaj ti hočem s tem povedat.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ tisti, ki podpirajo diktatorje, ki so pomorili milijone ljudi, so zame navadna smet, nula, ničla od človeka,

    • Ruggedplant

     Ne sprašuj neumnosti. Laibach so, tako kot Pankrti, praktično celotno svojo kariero zgradili na kvaziuporništvu proti režimu, čeprav so bili sami del njega – in posledično seveda deležni tudi elitističnih privilegijev, ki jih bodo v zahvalo za kontrolirano spuščanje ventilčkov naroda najbrž deležni tudi njihovi potomci, kot se to spodobi za tiste najbolj pridne branike tekovin revolucije. Zares težko razumem kako plitvogled in naiven je preostanek slovenskega naroda (to je tistega, ki ni bil po vojni poklan), da padate na takšne populistične finte.

     Moram napisano elaborirati, ali boš kar sam naredil domačo nalogo in se pozanimal o kakšnih ventilčkih govorim?

     • Barack Bush

      O.K., potlej pa mi pojasni besede Aljoše Dragaša, ki je danes kolumnist na portalu Politikis.
      ——————————–

      KAJ PRAVI PESNIK ?!
      Pesnik pravi:
      JEZUS JE ZAPISAN V ČLOVEKU,
      KRŠČANSTVO PA V BIBLIJI !!!!!
      In Biblijo, normalno, izdaja Vatikan!
      BRATJE INO SESTRE,
      dajmo malo pogledat in analizirat, čemu smo bili v minulem tednu pravzaprav priča:
      1. NAJPREJ ČRNOSRAJČNIKI- via firer Janša- IZVEDEJO FRONTALNI NAPAD NA JANKOVIČA
      2. POTEM firer PODA PREDLOG o HOLDINGU v branje v parlamentu, kjer imajo desničarji tanko večino
      3. ZA NA KONEC PA PRIDE ŠE ODREŠITEV Z NEBA skozi KARDINALA RODETA !!!!!
      Kakšna NEPREFINJENA PREDSTAVA ZA JAVNOST DESNIČARSKE SODRGE!
      Kakšne BLEF ZA NEUKE via
      PATENTIRANI PATOS by JESUS CHRIST !!!!!!
      Kakšen naiven šov za ovčice, ki že itak blejejo, kot pastirji hočejo ( in ovčarji lajajo) !!!!!!
      No…IN KDO JE ZDAJ KAKO ODIGRAL VLOGE ???!!!
      Jasno je, da OVČICE ITAK VEDNO BLEJEJO !!!
      Če ne bi blejale, ne bi bile ovce…ups, ovčice….
      “AND SHEEPS GET SLAUGHTERED”, je povedal prototip vseh tajkunov, GORDON GEKKO via Michael Douglas v Wall Streetu.
      OVČARJI so, normalno, SDS-ovce…ups, SDS-ovci !!!
      Potem, ko je firer izvedel frontalni napad na Jankoviča in ga bo
      BREZMADEŽNOST ŠELE DOLETELA, kot je pravkar Rodeta,
      nam je, torej, v paketu ponudil:
      a.) PRIHOD NA OSLU V JERUZALEM
      via PRIHOD V LJUBLJANO via Jankovič-
      OLJČNE VEJICE so zamenjali SODNI NALOGI, kriminalisti in POLICIJSKE SIRENE, pozdravljajoči plebs pa mediji
      b.) ODREŠENIŠTVO
      via (državni) HOLDING ZA SLABE TERJATVE, bruhhh…kjer bo ceno (PONOVNO !!!) plačal plebs, ta pa itak SODI
      – via zgornji odstavek- MED OVCE…in ovce se koljejo, a ne?!
      c.) VEČNO SONCE BREZMADEŽNEGA UMA,
      za katerega so- valjda po DEUS EX MACHINA principu- eto izgubljene miljarde BOŽJI SPODRSLJAJ,
      njegova ljubezen pa tuzemeljsko omejena, kajti seme hrani za očeta na višavah, ne pa za pregreho na Zemlji;
      za nameček skrito v bitju, imenovanemu ŽENSKA !!!!!
      Nak, to se že ne more zgoditi !!!
      Da bi se kateri vatikanarjev zaljubil v žensko ?!?
      Bruhhh, fuj in fej !!!
      V otroka, to ja…ali pa mladega moža…še odraščajočega, heh, mladeniča…own private Rafaela, heh…
      V žensko ?!?
      To pač ne…
      Hočem rečt….DRUŽBA, KI SVRŠAVA NA TAKO PLITKE ŠTOSE,
      SI KAJ DRUGEGA NITI NE ZASLUŽI !!!!!!!!
      Idiot je, kdor v 21. stoletju- stoletju znanosti, znanja in
      kontinuiranega napredka- verjame takim ODREŠENIŠKO INTONIRANIM
      ŽALOIGRAM,
      s katerimi hoče VATIKANSKA ZALEGA preobrniti fokus s svojih podlih
      zakulisnih iger, ki nas lahko PREDRAGO STANEJO, na kar koli drugega
      !!!!!
      Vsak, ki je kadar koli po/od- gledal “Zeitgeist”
      (na katerega, sicer, ne prisegam), bi moral vedeti,
      da ima opravka z organizirano korporativno krajo via Vatikan, ki – za nameček- ne temelji na izdelku
      (KI IZBOLJŠUJE ALI PAČ NE), pač pa MONOPOLOM NAD FANTAZMIČNIM ONOSTRANSTVOM via GENERIČNI STRAH PRED SMRTJO !!!!!!
      Treba se je, torej, upret tej sodrgi
      in zaščitit pridobitve socializma !!!
      V nasprotnem nas vse čaka odrešitev…NA ONEM SVETU, HUH !!

     • Ruggedplant

      Kaj je tu za pojasnjevati? Zblaznelo, shizofreno pisanje polpisemskega režimskega hujskača, ki nima pojma kaj je hotel s tem sploh povedati. Mi lahko pojasniš zakaj sem si poslužil posilstvo s to besedno drisko?

     • Barack Bush

      Ah, spet ta spam… koj, koder kompleten link prilepim! Bom poskusil brez linka!
      ———————–
      Barack Bush Ruggedplant 20 minutes ago
      Detected as spam

      Zanimalo me je pač tvoje mnenje, ker danes piše tip povsem drugače… ;-) Kaj naredi par €! Namreč, Dejan Kaloh, ki vodi “Eksploziv” na Novi, plačuje tudi njega. Upam, da ne bodeš trdil, da je to nekaj povsem normalnega. In potlej se moremo mi, skeptiki, opredeljevati.
      ——politikis-si/?p=181164

      Lahko noč in srečno: Andrej Čuš in druge zgodbe omame

      Objavil Urednistvo 25. 02. 2017 pod kategorijo KOMENTAR, POLITKOLUMNA.

     • Ruggedplant

      Ker človeka ne poznam osebno, poznam pa le 2 popolnoma nasprotni si plati kovanca, težko komentiram kaj konkretno je omenjeni delel za denar, kaj pa iz srca – levakarska vstajniška posla ali članke na politikisu. Povsem možen je tudi scenarij, da gre za še enega idealističnega revolucionarja, ki je pridno sodeloval z režimom dokler je imel od njega piškotke, ko pa piškotkov več ni bilo, je končno spregledal in začel svetu oznanjati o drugi plati kovanca – ali za piškotke ali ne, tu niti ni tako ključno, saj je že spreobrnenje (če je do njega res prišlo) dovolj težko breme, ki ga je sprejel na svoj hrbet. Nimam pa osebno do pisca nikakršnih afinitet, da bi se postavljal proti njemu ali zanj.

     • Barack Bush

      No, ampak takšnih je med nami veliko. Zadnji znani je Ornig.

   • Nata

    Ni glasbeni portal? Nikoli ne piše o muziki ? O, ali res ne ? Potem pa ta portal površno pogledaš. To je tvoja pravica.Mi ja pa žal, da si tako enostransko razumel moj komentar.
    Nikjer nisem napisala, da se strinjam z njenimi izjavami. Pa tudi v kakšne oddaje nisem nikogar vabila. Vemo iz katere parlamentarne stranke je. Drugačnih izjav niti ne moremo pričakovati.Ja, dobro služi na ta račun. In ?
    Če sem pripela njeno glasbo, to še ni reklama za njeno politicno prepricanje! Je kar koristno, da vemo po komu pljuvajo. Si poznal kaj od njenih pesmi?
    Torej, o razmišljajočem delu ( kje pa je ta del ? )javnosti in o ogabnem prostitutiranju pa ne bi sedajle.

 • radames

  S takimi “umetniki”, ki izpričujejo tako politično zaostalost, se uvrščamo med najbolj zaostalo državo v Evropi, ne samo v EU.
  Sicer pa imajo pravico do življenja tudi tako zaostali ljudje kot je tovarišica “umetnica” Lara Janković

  • Vikhtor

   In domoljub od nemske novinarske priseljenke Scheicher.

   • radames

    janez.pokoncni

    Peter

    27 minut nazaj

    Blokiranje postov brez prijave :
    Settings > General page > Guest Commenting setting.

    Setting na NO, 3 sekunde dela in je problem rešen!

    _______________________________-

    Vidiš recepturo? Saj gre, razbojnik!. Adijo!

    • Pinch

     Haha sam da ti gre ;)

     • Peter

      Ni pene.

    • Pinch

     Te pa ocitno nemoti priimek slovenske domoljubke Scheicher ;)

 • Peter

  Ne vem, zakaj se še ni preimenovala v Janeza Janšo, no…

 • tohuvabohu

  Vidim, da se Nova24 ravna po mojem predlogu: redno objavlja članke, ki privabljajo rdeče hijene, da uletavajo kot muhe na drek. To ima smisel, če poleg teh objavlja tudi resne članke, da lahko tam na miru razpravljamo. Lahko bi jih bilo več.

 • KIKI

  Pokazat moraš rit,
  če hočeš v vlado prit ;
  ne moreš umetnik bit,
  če ne pokažeš rit…

  Tako deluje naša Vukojebini!

 • if

  Lara Jankoivić: “Zato sem se odločila, da bom svoj zadnji glasbeni projekt posvetila zglednemu vodji Venezuele. Vsi se moramo učiti od njega”.

  Janković-eva je izrekla “… svoj zadnji glasbeni projekt …”.
  Naj bo tako, ostane živa in se levi zagovornico demokracije, sicer naj ugasne njena umetniška muza.

 • FORT WORTH

  Pa a so tile jankovici vsi enaki ?
  Zgleda , da jankovic v prevodu pomeni : butale !

  • karlina

   ITAK

 • Slovenec 33

  To je doseg topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma.
  Za te produkte sta zgornji nivo doumevanja mračnjaštvo in fevdalizem in niti trohica več.
  Idelana sistema sta jim islamizem in komunizem, ki vse, ki pridejo z njima v stik potiskata v mračnjaštvo in fevdalizem
  – Kjer je islam državna vera imajo fevdalno ureditev, kjer pa ni pa isamisti s krvavim, histeričnim, agresivnim in pedofilskim terorjem potiskajo avtohtoni živelj v nazadovanje.
  – Ravno tako so vodilne komunistične države razvile “napredni fevdalizem” in je zato na Kubi dinastija Castro in v S. Koreji dinastija Kim pa tudi tandem Putin – Medvedjev ni daleč od tega.

  Ja zato so tudi pri nas take deviacije, ker imamo levake pri koritu, kjer se napajajo z davkoplačevalskim denarjem.

 • Petra Jansa

  In spet priseljenci pisejo o drugih priseljencih. Od kdaj je Scheicher slovenski priimek?

  • gušto

   primsezasesek

   • Peter

    Ni pene

    • Peter

     Res je, ni pene…drugič se pa zmente, d ne boste uporablal svojih pubertetniških for če hočte izpast odrasli, prou?

     Ce ne verjames v peklenska si kul, ker negres do nekoga , ki neobstaja.
     Tko da ni pene, verni ste pac bedni in nam unicujete svet, kj cmo ;)

  • učko

   Od kdaj s’ti petra janša ?!!!

   • Peter

    Ni pene učko

   • karlina

    Saj ni, kot veliko danes , ki so ukradli nicke, če opaziš

  • Peter

   Ni pene, no…

   • Pena

    Ni pene

  • Peter

   Burek? Nein, danke.

  • učko

   Če ti je lulek segnil še ne pomeni, da si lahko Petra, kapiš !

   • Pedercina

    O se eden peder, res veliko o lulekih razmialjate na Novi. A je to pederski portal?

    • Peter

     Ja, a nisi zato sm pršu?
     (btw, ko napišeš “komentar”, malo pomisli, kakšeni so možni odgovori, prav, vajenček?)
     Če znaš misliti, eh…

     In zdaj ti rečeš, vi desnaki ne znate misliti, a ne?

 • Peter

  Kolikor vem, tudi Jansa ni slovenski priimek, no.

  • karlina

   A da ne, si se pa zelo, zelo, zelo zmotil, veš, zelohttps://sl.wikipedia.org/wiki/Jan%C5%A1a
   tukaj imaš SLOVENCE , ki so bili pod tem priimkom ze od vekomaj, veš

 • Peter

  Jst pa gledam, kva mate kle tok prot Chivasu.
  Men pa sede, un 14 jirs ould, no.

 • baldeagle

  Kaj je zdaj to Nova24!? Kako je mogoče, da dopuščate komentiranje raznih levičarskih primitivnih trollov, brez da se registrirajo na Disqus? Pod novico @Številni zločini partije v revoluciji: “Ribičič je bil zelo pomemben….., pa ste izbrisali vse komentarje. Kaj se dogaja s tem portalom v zadnjem času? Pod nekaterimi novicami brišete izjemno kvalitetne komentarje, pod drugimi dopuščate, da vsa mogoča nesnaga smeti forum in s svojimi enovrsičnimi smetljivimi blodnjami zakrije res kvalitetne komentarje!? Kdo je odgovoren za tak kaos, ki se zadnje čase dogaja pri komentiranju novic? Tudi vi se boste morali naučiti odgovornosti, če se greste nek resen medijski projekt.

  • Barack Bush

   Na žalost, prijatelj, vse je kakor “bob ob steno”! Nova je postala navadna štala!!!

   • baldeagle

    Kar se komentarjev tiče, se moram na žalost s tabo strinjati.

    • Barack Bush

     Kdo pa dovoli tovrstno komentiranje? Nova vendar!

     • baldeagle

      Saj sem že večkrat napisal ,da bi morali zopet zaposlit moderatorja, ki bi skrbel za nek dostojen nivo komentiranja. Nekoč so to že prakticirali in se je odlično obneslo. Ne razumem, zakaj je Nova24 opustila te vrste prakso?

     • Barack Bush

      Glej, včeraj so mene popolnoma pobalinsko banali zaradi linka na Politikis, preje tebe brisali pod “Ribičičem”. Smeti je toliko, da je bolje komente pisat pod “Pia Pla”… Hallooooooo

     • baldeagle

      Očitno, bo res potrebno it drugam komentirat, če se stvari v doglednem času ne bodo popravile, kot se spodobi.
      Opažam tudi, da nekateri levičarski trolli kradejo nicke drugim verodostojnim komentatorjem. To pa je nesprejemljivo in nedopustno početje. Na tovrstno početje raznih trollov, je potrebno bliskovito in odločno odreagirati.

     • Barack Bush

      Ekipa Nove je čudaška in nekompetentna.

     • Ruggedplant

      Nakloni ji nekaj deset milijonov letno kolikor jih kasirajo režimski mediji, pa se potem oglašaj, prav?

     • Barack Bush

      Komu? A Šajherci pa Rantu??? Petku morbit, ki se mu zdi za malo, pojasnit težave na portalu??? A za to so potrebni milijoni €???

     • Ruggedplant

      Za medij (Tv, internet, radio), ki bi zadovoljil kritično občinstvo je pač potreben letni budget nekaj 10 milijonov s katerim plačaš 100+ novinarjev, tehnikov, pravnikov, tržnikov, administratorjev,…česar pa Nova žal nima, ker žal živimo v enopolni državi, kjer je 90% kapitala koncentriranega na eni sami ozko določeni politični točki, pa še ta nima nikakršne zveze z demokracijo in je v normalni evropski državi sploh ne bi smelo biti.

     • Barack Bush

      Gre samo za pojasnilo, ki ne zahteva posebnega finančnega vložka. saj smo vendar razumevajoči… kali?

     • baldeagle

      To drži, kot pribito! V današnjem času je vse odvisno od € in $. Če tega ni dovolj, kvaliteta peša, na katerem koli področju. In to je težava v Sloveniji, kjer je večina kapitala koncentriranega v krogih, ki se deklarirajo, kot levičarji.

     • Ruggedplant

      Iskreno povedano, mene manjko € na Novi ne moti kaj dosti, ker pač ne kupujem embalaže, ampak vsebino. Vsem forumašem, ki se torej pritožujejo čez tehnične detajle zato sam pri sebi (no, zdajle tudi javno) pravim “vešče” – torej mrčes, ki ga privlači vse kar se sveti, pa tudi, če ga bo to na koncu scvrlo. Je pa res, da je velika večina našega naroda političnointeligentno na nivoju insektov in če želimo to spremeniti, bo potrebno nekega dne tudi večino tega mrčesa pridobiti na svojo stran na volitvah. Za to pa so seveda potrebni ogromni in močni dragi reflektorji, ki bodo presvetili zatohlo stalinistično svetlobo dominantnega totalitarnega pola.

     • rrrrr

      Bravo, bravo, in še enkrat bravo!

     • karlina

      TOČNO, vse je res, mene najbolj moti, da se lahko prijavljajo na ze obstoječe nicke, ostalo niti ne, oz. ja, da bi nekatere brisali, da se ne bi mogli nikoli več prijaviti na ta naš portal.

     • Ruggedplant

      Ne vem, če je ta stvar tako lajhko rešljiva, ker so pač omejeni s komentatorsko platformo Disqsa – ne vem pa kaj ta omogoča administratorjem in česa ne. Se je pa seveda potrebno zavedati, da je moderiranje tako živega foruma kakršen je tale praktično služba za polni delovni čas, kar pa seveda stane… Tisti, ki to razumemo, zaradi tega ne jamramo pretirano.

     • karlina

      Ne razumem, da nimajo zapore, glede nickov, da se ne bi mogli ti levaški provokatorji prijavljati na ze obstoječe nicke, res ne razumem, da se ne more narediti varovalka.

     • karlina

      TOČNO

  • karlina

   TOČNO, kar padajo ti levaški komentatorji, najbolj nesramno pa je, da si vzamejo kar ze obstoječi nick, tistih, ki smo ze od vsega začetka tukaj in se med sabo v bistvu ze poznamo po komentiranju, menim, da je res ze SKRAJNI ČAS ZA MODERATORJA ,da zbriše to lovaško golazen iz portala. !!!!!

 • Aktivist

  Chavez ni bil nobeden komunistični diktator. Ampak socialist. Res ni bil tolk dober in sposoben kot Cerar to drži. Mogoče bi bilo res bolje, če bi Lara Jankovič posvetila svoj album našemu predsedniku vlade, ampak ne delat iz tega prevelikega problema.

  • Peter

   Lara je ponosna na svojega mehkega, no.

  • Ruggedplant

   Vse lepo in prav, ampak ne razumem zakaj si dva komunistična diktatorja (enega neposrednega, drugega prikritega) postavil kot antipoda, saj vendar prihajata iz enega in istega ideološkega gnezda, iste intelektualne bede, ki sodi na smetišče, še prej pa sodišče zgodovine.

 • Peter

  Chivas je najboljši, takoj za Glennfidichom, no.
  Ni pene.

 • baldeagle

  Lara Jankovič pa je prava sramota za to deželo. Že večkrat sem jo videl v javnosti našemljeno s totalitarističnimi simboli. To pa pomeni, da javno zagovarja in časti morilce, ki so izvensodno brutalno pomorili na tisoče nič krivih nedolžnih ljudi. Na svojih oblačilih nosi sliko Che Guevara, enega najhujših morilcev drugače mislečih ljudi na tem svetu. Taki agresivni babnici je mesto v zaporu, ne pa da v javnosti propagira in časti zločince in njihove zločine!

  • Peter

   Ne vem, vse ma na guglu, pa noče pogledat. Ker noče verjet, da je njen ljubi Će en navaden koristoljuben morilec.

   • baldeagle

    Je čisti produkt komunistične indoktrinacije. Zato očitno ne premore videt nekatera dejstva, ki so diametralno nasprotje tistega, kar so ji servirali komunistični lažnivci.

  • karlina

   Takšni so vsi iz ZL

 • xtc

  Prikaz intiligence “umetnice” nekje blizu šudra:SICER PA BADAKU ITAK NE MOREŠ POMAGATI ;KER JE TO KAR PAČ JE:

 • Poštenje velja

  zelo lepa skupinska slikica gibala razvoja zlovenske družbe. Tukaj pomaga samo uzi da zabluzi!

 • Vera

  Lara ” umetnica ” ? Česa pa ? Jaz jo vidim, kot eno poceni ……

  • baldeagle

   Jaz jo vidim, kot eno poceni …..hooker.

  • karlina

   HVALA ENAKO

 • Ruggedplant

  Dokler za take poteze in izjave ne odgovarjaš pred sodnikom, ne bomo imeli niti P od pravne države.
  Morda se komu sliši pretirano, a DEJSTVO je, da se totalitaren agitprop v Evropi 21. stoletja najučinkoviteje širi prav preko tovrstnih “umetniških” prostitutov piškotkarjev. Celo režimski mediji so v očeh marsikoga izgubili verodostojnost (če ne prej, pa s poročanjem o migrantih), trenutno je GLAVNO orožje za širjenje bolnih idej potomcev rdečih klavcev prav ta kvazineodvisna, kvaziapolitična sfera “umetnikov”. Raje odkrit politkomisar z megafonom in šmajserjem v roki, kot pa subtilne tovrstne režimske pijavke.

  • primsek

   Kdor se šmajserja oprime, bo z njim tudi pokončan. Šmajser je mogoče zate okej, dokler misliš, da ga boš ti držal, ostali bodo pa na nišanu. Kaj pa če se stvar zamenja, boš še tako navdušen?

   • Ruggedplant

    Ne razumeš vsebine ali jezika v katerem sem ti napisal komentar? Nikjer nisem napisal, da bi mi bil šmajser okej na kakršenkoli način, uperjen proti komurkoli, sem pa napisal, da je veliko bolj pošteno od komunistov, da pokažejo svoj pravi zverinski obraz in bodo ljudje vedeli koliko je ura, namesto, da za dosego ISTIH CILJEV, ISTE IDEOLOGIJE, uporabljajo subtilne manipulativne metode za zastrupljanje lastnega naroda. Politkomisarjem s šmajserji bi se namreč pokončni ljudje uprli, sladkim momljanjem Zokijev, Drnovškov, Ropov, Cmerarjev in ostalih neopartijcev pa se ne, ker ne razumejo, da so vsa ta leporečja in lutkarski nastavljenci le maska ene in iste rdeče totalitarne zveri, ki nas iz leta v leto bolj oddaljuje od civilizirane evropske države.

 • domovina mili dom

  Vsi ti bušman umetniki se bojijo iti na trg boja , dokazovanja, konkurence, kdo je primus inter pares.

  • Dragan Krstič

   Te bušman umetnike levičarji bogato nagrajujejo zato ker so oni poleg novinarjev najpomembnejši oblikovalci javnega mnenja. Kaj je boljšega za levakarje kot plačevati te kvazi umetnike in pisunčke da serjejo po opoziciji in še posebej Janši. Denar gre pa tako iz naših žepov za to golazen.

   • Patricija Simonič

    Z cem pa se golazen od Patricija Simonič nagrajuje? Aja z verskim denarjem. Isti poden od sranja. Kvazi umetnica, ki dela tako slabo , da je se desnim slabo od nekvalitete.

   • karlina

    ITAK, vsi ti so bili poleg drugih klovnov, leta 2015 na Kotnikovi

 • Vikhtor

  Novinarka z nemskim priimkom Scheicher, se zgraza nad priimkom na -ić. Pa kam gre ta Slovenija. Tok o domoljubih ;)

  • Peter

   Burek? Nein, danke.

  • Peter

   Priimek Scheicher je zgornjeavstrijski in bi te vsak pošten Nemc za tole tvojo izjavo pošteno na gobec, no.

   • Barack Bush

    Dekliški priimek Šajherce je Likovič, tako, da z jodlari nima nič. Preje z uskoki…

   • Vikhtor

    Kaj pa vsak posten slovenec, ki jim imigrantje kradejo posteno delo?
    Scheicher vas nemoti al kj? -ić pa?
    Sj domobranci, se danes ste izdajalci!

    • Peter

     Moj odgovor je enak zgornjemu, no.

     • Peter

      Torej te nemotijo neslovenski priimki, ampak samo priimki na -ić?

     • Peter

      Motijo me samo jeftini provokatorćki, no.

     • Peter

      Ja no, ni pene ;)

     • Peter

      Sej jo ne rabiš. Ko se boš začeu brit ti bo pa prou pršla, no.

     • Peter

      Ce ne verjames v peklenska si kul, ker negres do nekoga , ki neobstaja.
      Tko da ni pene, verni ste pac bedni in nam unicujete svet, kj cmo ;)

      Drugič, ko nas boste skušal prepričat, da ste malo več kot par osnovnošolčkov se pa mejte mal pod kontrolo, da ne bo kdo takih odraslih spuščal, prou?
      Ni pene, itak, no.

     • radames

      Neslovenski priimki (italijanski in nemški) so takorekoč domači priimki (glej zgodovino). Priimki na -ić pa so nam vsiljeni od leta 1918, ker imajo že od takrat Srbi namen totalno okupirati Slovenijo (glej kdo je trenutni župan glavnega mesta slovenske države).

     • Domobranec

      Laź, kokr se spodobi za domobranca ;)

     • karlina

      TOČNO

    • karlina

     Sem vedela, da si ukradel pravemu,domoljubnemu SLOVENCU Viktorju nick.

   • Jaka Sraka

    očitno si njihov, ker se z njimi ukvarjaš

  • Peter

   Kaj več od tega, da znaš narediti klukco pri Jest bi biu rt anonimen, dozdej še nis pokazu, no.

  • baldeagle

   Malo zdrave pameti pač nebi škodilo. Nemčija je naš najpomembnejši gospodarski trg. Tja izvozimo cca. 70% naših izdelkov. Brez nemškega trga, je Slovenija gospodarsko v hipu na kolenih.
   Priimki na ić, pa večinoma izvirajo iz Srbije, torej tiste Srbije, ki je leta 91 izvedla brutalno agresijo na Slovenijo. Torej se novinarka s priimkom Scheicher upravičeno zgraža nad priimkom na -ić.

   • Peter

    Zdrava pamet pa provokatorčki ne gre skupi, po difoltu ne gre.

   • Barack Bush

    Preberi si moje pojasnilo, malo niže…

   • Vikhtor

    Haha niti neves iz kot vse izhajajo priimki na -ić. Pa Scheicher je avstriski, so me domobranci popravili ;)

    • Mojca pokraculja

     Najbrž res avstrijski in to od takrat, ko Slovenije še sploh ni bilo nikjer, mal zgodovine bi pa lohk poznal. Sicer pa poglej v telefonski imenik priimke, ki se pišejo s sch. Sami avstrijci in domobranci po tvoje ?! Kreten!

     • Mojca

      Uuu si se ucila izbrano zgodovino? Budala preberi si vso zgodovino. Kretenka ;)

     • Mojca pokraculja

      UUUU si pa domiseln. Ti si jo zihr prebral, hoho. Spel se, to sem ti že enkrat rekla, sam si mel drug nick.

     • Peter

      To je zdaj invazija osnovnošolčkov, ki so pogruntal, da se lahko kle prklopjo vsakič pod drugim imenom.
      Pač Disqus je narejen v demokratični državi in niso raćunali na balkanske primitivce, no.

     • Mojca pokraculja

      Peter, ni problem, sej so tko kot mongoloidni otroci, ne morjo skrit svojga fentanga uma.

     • Peter

      Hihi..ampak oni so kul (mongoloidi), oni uživajo v svojem svetu in se niti ne zavedajo, da obstaja en drugačen svet, ki mu mi rečemo normalen.
      Ta revšeta pa živijo v normalnem svetu pa ga zaradi svoje oprane glave niso sposobni dojemati…no.

     • Peter

      Ni pene , no ;) nerazumem zalite pol pa ste uzaljeni , ko vas nazaj zalimo. Ko otroci ;)

     • Peter

      Uzaljen da sem? Ljubček, boš mogu pa še precej bigmekov dol po grlu spraut d boš ti mene užalu, hihi, no.

      btw, kok vs pa je?

     • Vikhtor

      Ljubček? Sm vedu da si peder.

     • Peter

      Seveda, ljubček, Se dobiva pod tromostovjem?

     • Vikhtor

      Pederčina jedna mrš stran.

     • Peter

      Boš spet tam, kjer si zmeri? Kaj ti je zdej neroden, no. Nej prjatli zvejo, kaj si, to ni nč grdga, no.

     • Peter

      Kaj je zdej fantki?

      Mame uzele mobije?

      Upam, da vam jih še dolg ne dajo nazaj, da se ne boste še naprej tkole igral, no.

     • Peter

      Ja kaj je zdej? A te dons pol ne bo, no?

     • Peter

      Zdej pa panika, kaj?
      Kolkrat so ti straši rekl, da se ne igrej z internetom, pa jih nis poslušu?
      Tudi jest sm vm že prej reku, d mal pomislte, kakšni bojo odgovori, preden kej napišete.
      Pa ne, k je tko luštn tabele zajebavat, a ne?

     • Jaka Sraka

      Kje imaš sedež.- Pod tromostovjem?
      Cena, čas?

     • Jaka Sraka

      A tudi buzeranti se zbirate tu.

     • Mojca pokraculja

      Normalen svet ni za njih, oni so za v Drago pri Igu, tam so takile golobčki .

     • Peter

      Ne, to je naša draga mladina, oprana s strani osrednjih medijev, no. V dragi so otroci, ki niso imeli sreče. Ti pa jo kao imajo, pa se tega niti ne zavedajo, no.

     • Mojca pokraculja

      Ma jst ne bi delala razlike, no!

     • Peter

      Ni fair. Tisti v Dragi niso sami krivi, da so taki kot so. Ti bogi provokatročki tukaj pa so, sami krivi, da so tako bedni.
      Bi pa rad videl, da bi zamenjali vloge, škode ne bi bilo, no.

     • Mojca pokraculja

      Peter nobenga usmiljenja, pomilovanja, oni to hočejo, ker sovražijo. Tko sovražijo, da same sebe več ne dohajajo.

     • Um

      Haha rece punca ki ima fentan um ;)

     • Mojca pokraculja

      Ja priden , vidiš da ti gre, srečen ti s svojim umom.

     • Nova34tv

      Nova nezna foruma zrihtat, ker so primitvni, kj cmo ;)

     • Peter

      Nč n čmo, uživite dokler lohk.
      Tega d ste en utročki p ne bom omenu, no. Boste šli hmau spat, pa bo spet mer kle, no.

     • janez.pokoncni

      No, Peter…
      Dopoldan si mi “svetoval”, naj trole preskakujem sedaj vidim, da se ti več ali manj cel dan ukvarjaš z njimi. ;)
      Tisti, ki se zgražajo nad administratorjem nove24 imajo tokrat prav. Gre res dobesedno za par sekund “dela”, ki ga, sploh sedaj, ko sem točno povedal (dopoldan sem jasno povedal katera nastavitev je to) za katero nastavitev gre, lahko pravi čisto vsak človek brez, da zna besedico angleško. Pogoj so samo administratorske pravice.

     • Peter

      Zdaj so jim itak mame mobije pobrale. Bomo videl, a jih bojo dobil nazaj al bo kazen daljša, no…

     • janez.pokoncni

      “Problem” je, ker se vas 3/4 ukvarja z njimi in vse skupaj postaja eno samo bluzenje.
      Mi pride, da bi vas vse skupaj blokiral. ;)

     • Peter

      Ja, sam sem si že velikrat reku, da sploh ne odprem več nove, kaj šele da bi kej napisu no…

     • Jaka Sraka

      Res je, portal je postal rdeče kurbišče.
      Bravo Petek.

     • Viktorh

      Da, da janez.pokoncni, tudi on je njihov…priliva, že dolgo.

   • Viktorh

    Zelo dolgo si na tem portalu, od začetka kot jaz,
    pa se pustiš provocirati od vaškega pijančka, ki se skupaj s svojimi prašiči namaka v mlaki za svinjakom.
    Razmisli – a je vredno?

   • karlina

    TOČNO, TAKO , KOT JAZ

  • tramal

   Nemci so tu živeli šesto let,tile srbini pa so pred kratkim prišli delat svinjarijo v slovenijo.Ko smo bili pod avstroogersko smo bili ist razviti kot avstrija pa poglej danes razliko?

   • karlina

    TOČNO

  • Andreja Knego

   Morda je izvor priimka res nemško-avstrijski, ampak gospodična se ima za Slovenko bolj kot vsi prišleki z bližnjega Balkana!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +10, sicer pa-tudi mene ne motijo drugi tuji priimki, razen in edino na ić, ob teh dobim pa kar kurjo polt

 • Goran Fatovic

  Upam, da doživim dan,ko bodo vsi “””umetniki””” šli skozi davčno sito……si bodo Lare zaželele ,da živijo v Venezueli……

  • Peter

   Prispevam neki za enosmerno vozovnico, no.

  • Desnak

   Opa cupa , vsi umetniki tudi desni?

   • Marjan Srebre

    Pokaž mi enga “umetnika”ki se kliče da je ta desen????

    • Janša

     Patricija Simonič

     • Barack Bush

      Patricija ni umetnica.

   • soc

    Bebo, ali se boš že spravil od tod, preden te kaka dobra duša preko sekundarnih in primarnega IP naslova najde in ti podari, kar si zaslužiš (tudi v mojem imenu)?

 • Peter

  Aha, malce je konc, mirko in slavko se vraćata…
  Pazi mirko, metak…
  Hvala slavko, spasio si mi život…

 • Dragan Krstič

  Tale Lara Janković iz Ajdovščine je zihr hčerka od kakšnega oficirja JNA. Jaz sem v Vipavi služil po
  kazni v prašinarski proletarski brigadi. Te JNA budale oficirske polpismene nepopisno sovražim.
  Če je oče bil oficir potem je tudi hčerka trola.

  • Trola

   Kaj pa ce ni bil?

   • Peter

    Kaj pa ce je bil?

  • Mojca pokraculja

   Ne reče se hčerka od kakšnega oficirja JNA, ampak oficirsko dete, hehe.

   • Dragan Krstič

    Ma dobr naj bo po tvoje: oficirsko dete od kakšnega oficirja JNA. Matr a nisem pameten, sem prec pokapiru.

 • Peter

  Pazi mirko, metak…
  Hvala slavko, spasio si mi život…

 • Franjo Trojner

  Nisem vedel, da je gospa umetnica, sem mislil, da je samo pevka. Glede same teme članka, pa bi to temo zagotovo kvalitetno obdelal gospod Boris Pahor! Morda bi jo celo moral in še kdo drug tudi, morda kar vsi umetniki na čelu z Vodnikom in tako po spisku naprej.Valentin Vodnik je leta 1811 zapisal;” Od nekdaj stanuje tukaj moj rod, če ve kdo za dru’zga, pove naj od kod.”

  • karlina

   Od nekdaj stanuje tukaj moj rod, če ve kdo za dru’zga, pove naj od kod.”
   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • tomven

  Ajde mala dođi u moju sobu
  imat čemo privatan bal,…..

  Lutka za bal (Prljavo kazalište)

  Že naslov lepo pove o čem poje Aki, menda ima pesem veliko veze z zgoraj omenjeno tovarišico…

  • slaipowi

   Aki pri Prljavem kazalištu nikoli ni bil. Tudi pesem ni njihova. Jo pa poje Aki, to pa ja. Ampak pri Parnem valjku. Za nedonošenčke priporočam strica Googla. Ampak je treba znat brat.
   In pesem ima res veliko z “avtorico” oziroma prepisovalko prispevka. Sodeč po sliki: http://www.mediaspeed.net/fotografije/medium/259871-marjanca-scheicher-pisateljica-in-novinarka.jpg

  • Peter

   Aki s Prljavcimi nima veze, no.

   • tomven

    &”#$%/!”#$%(/&%#$(%$

    … mislil sem Parni valjak, pa je bila pamet počasnejša od prstov!! Tenks, sem popravil..

    • Peter

     Se zgodi, no.

 • Marjan Srebre

  Bo zbrala gnar od prodaje cd-ja za nakup wc papirja,terga poslala ubogi raji,ki je verjela še enmu socialističnemu lopovu!!!!

  • Peter

   No ja, kej dost ga ne bo, no.

   • Marjan Srebre

    Levaki težko dajo svoj gnar,Najprej našga pol pa vsak svojga!!!

    • Dragan Krstič

     Levaki imajo dnar če ga nacionalizirajo al pa kar naravnost ukradejo.

  • Dragan Krstič

   Tomićka ne mara več dol ker prav da si uscanke ne bo brisala s palmovimi listi. Kordiš pa bo še šel ker si ga samo otrese.

 • učko

  Lara, kot “izkušena” slovenska umetnica ve, kako se da najbolje preživeti s poslom, s katerim se ukvarja. Ne ji zamerit, prosim !!!

 • luckyss

  Bi se tudi zgražali, če bi napisala odo Hitlerju ?!
  Samo vprašam…

  • Dragan Krstič

   Od Hitlerja ne bo imela koristi.

 • Peter

  Komaj čakam, da napiše Odo Hitlerju.
  Mislim, da bodo nad tem izjemnim dosežkom umetnosti in kulture vsi desničarji izjemno navdušeni.

  Btw, en norc lahko vpraša več kot lahko odgovori sto modercov, no.

  • luckyss

   Ne boj se…vprašanje je bilo zgolj retorično..

  • radames

   Je moderc tvoj fetiš?

   • Peter

    Zanimivo vprašanje.
    Načeloma ne, ker ga nosijo tudi vsi grdavži od bab.
    So bili pa zlati časi tam okoli 70 let prejšnjega stoletja, ko jih mladenke niso tako pogosto nosile kot dandanes. ko ga vlačjo gor čeprav bi zadeve prav lepo same od sebe stale.
    Ne, ni, no.

    Sploh sem pa mislil na modrece pa sem se zatipkal, no.

    • radames

     O.K. Hvala za pojasnilo.:)))

 • VERZIFIKATOR

  Dr. Živago

  LARINA PESEM

  Pasternakov duh se, glej, oživlja,
  kot da vstajal spet roman bi slavni,
  le da na umetniški ni ravni,
  amatersko se nekdo izživlja.

  Strelnikov in vse totalitarno
  si reprize na vso moč obeta,
  s silo podivjano zdaj opleta,
  petje tokrat dretje je viharno.

  Larina se pesem razteguje,
  vendar ta ni lirične narave,
  hvalnica je diktature prave,
  besno ko se v mikrofon spakuje.

  Tresejo že vsi se mikrofoni
  kot razglas poveljništva gulága,
  vse da je le ena sama zmaga,
  z odra besno vpijejo hormoni.

  Mrtvega opeva se storilca,
  ki pa ni iz znanega romana,
  je menda nekje tam z Altiplana,
  vsi poznajo dobro bede krivca.

  Larina ga pesem objokuje,
  da več živ ni, da več ne diktira
  in rojakov več ne malretira,
  da brez njega je čedalje huje.

  Ni po rusko tokrat, ampak špansko,
  rusko namreč ni dovolj banalno,
  špansko pa zadosti bo brutalno,
  če doda se dretje indijansko.

  Pa poreče nek razsodni Španec,
  ko posluša nje hormonsko vpitje,
  novo ni, je staro to razkritje:
  dober zdaj je mrtvi Indijanec.

 • orsa

  Res me zanima,če je ta ” umetnica ” Lara Slovenka, za Violeto Tomič vem, da ni.
  Naj mi prosim nekdo odgovori.
  Je pa res, da taka umetnica, kot je ona, nas je polovica Slovencev, samo tega naziva nam ne podelijo.

  • Peter

   Umetnica je vsaka gospodinja, ki ji uspe z dvema povprečnima dohodkoma sfolgati skozi mesec.
   Tale zgoraj…pa ni omembe vredna, no.

   • karlina

    Ne z dvema, celo samo z eno samo veš.

  • VERZIFIKATOR
  • Dragan Krstič

   Ne verjama. Ti pa jaz pa polovica Slovencev mora delat, tej kravi pa ni treba.

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   Itak, da ni , je mogoče Zoran Janković, kolikor vem, je ona iz Primorske in tam na Obali skoraj ne najdeš več slovenskega priimka.

 • althar

  Lepo se je naslajat nad stradajočimi reveži v venezuelskem socialističnem raju, če te doma obilno pitajo z našim davčnim denarjem, kajne?

  • gušto

   Sita vrana, lačni ne verjame.

   • karlina

    TOČNO, TAKO JE TUDI V SLOVENIJI !!!!!!

 • samotoje

  Kdo pa je Lara Janković? Kakšna iz tretjerazredne lige Tomić&co.?

  • Dragan Krstič

   Mene zanima kera je bolj prfuknjena Tomićka al Jankovićka. Vem da sta obe dve ampak ktera je bolj.

   • samotoje

    Vsaka na svoj primitiven način. Potegneš črto- IQ na minusu.

   • karlina

    ni razlike, če vprašaš mene

 • Hun

  Manca a si zihr

 • tomo

  Že priimek pove vse o tej multikulti marioneti.

 • Jaka Sraka

  Vsaka kuzla je lahko umetnica, da je le levičarka.
  Čestitam.

  • Olga

   Tudi Titeka so obletavale razne “umetnice” ….

   • Dragan Krstič

    Sevede, leta 1956 ko je obiskal svojega kamerada Naserja v Egiptu si je zaželel muckanja z neko egipčansko operno pevko. Njena cena je bila 1 milijon USD v kešu in dobila jih je. Vojaško letalo je naslednji dan dostavilo zahtevan znesek, Jovanka pa je morala predčasno v Jugojebino. Zaradi tega stroška sta Tito in Jovanka še leta jedla samo krompir, fržol in zelje. Častna komunsitčna, vam rečem.

  • Dragan Krstič

   Prvi pogoj za plačilo tej kuzli pa je da tolče po opoziciji, še bolje po Janši.

  • karlina

   ITAK

 • Viktorh

  Gospod Miro Petek,
  uspelo vam je napraviti in utrditi portal levih bedakov, provokatorjev, idiotov, ki SE

  NORČUJEJO IZ VAS IN LASTNIKOV PORTALA, KI GA UPRAVLJATE VI.

  • Olga

   Oni smešijo sami sebe in kažejo vso svojo bedo!

  • kolesar

   Jaz ne maram idiotov! V Vašem prispevku ni razvidno, kdo je to in kdo se dela norca; Petek, levi bedaki, lastniki portala ali portal sam. To velja tudi za spodnjo Olgo in vrsto drugih, ki nejasno, žaljivo in tudi neresnično kvasijo besede, ki ne spadajo nikamor. Upam , da imam prav?!

   • Viktorh

    Žal, prikolesarili ste šele danes na te strani.
    Vzemite si čas, malo pobrskajte, pa tehtajte česa je več: dobrih komentarjev ali svinjarij, ki jih trosijo razno – razni komentatorji.
    Zaradi tega je potreben moderator, ki smo ga imeli, ni ga več…

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • cosmosjasnovidec

  Ni pomembno komu je kaj posvetila saj take brezvezne svinjarije tako ali tako ne bo prebiral nihče.
  Je pa bolj zanimiv izgled teh levaških čefutarjev kateri izgledajo kot,da bi prišli na začasen dopust iz pokopališča posebaj “tomička”katera je kot od pokojne sramote hci.

 • željudin

  marksisti so zafurali jugoslavijo in venezuelo. zdaj bojo še slovenijo.

  • Borut Stari

   Za obe mi dol visi.Odstaviti jih je treba,nujno, če ne bodo zafurali še Slovenijo

  • karlina

   NE BODO-SO JO ZE IN TO ČISTO !!!!!!

 • Borut Stari

  Ne morš verjamet, kolk so ti ultralevičarji za luno, Pa še dnar dobijo za svoje blodnje.Komunisti so peti jezdec apokalipse.

  • karlina

   TOČNO

 • Ana Job

  Jankovićeva itak dobiva vedno samo vloge kurb, kaj bolj zahtevnega pa ni sposobna zaigrati,razen same sebe.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Zaigra lahko pač le tisto za kar je rojena in to je širjenje nog narazen raznim levaškim klošarjem ter nastavljanje riti homosexualcem.

  • karlina

   Itak, kot Tomićka, obe sta enaki juznjakinji, ki pa v Sloveniji zivijo super dobro.

 • mojev3

  PLUT IN OSTALI NA SLIKI so neverjetno padli pod ničlo.Ne morem razumeti kaj sploh hočejo.
  Njihovo delo-razmišljanje je popolna neumnost,upam ,da ne ne vedo kaj delajo.

  • karlina

   Sem tudi jaz dvakrat pogledala, če prav vidim, da je v ZL tudi Plut, grozno, res.

 • Hribouc

  Zekuga, kura našemljena, ne gre, zdaj, ko Venezuelci nimajo kej za žret, pomagat babane zalivat, recimo?

  Treba delat, je odgovor!
  Rdečuharjem in putanam Rdečga kupleraja pa delo grozno smrdi na 100km daleč.
  AFNE ZARUKANE, SKORUMPIRANE, KORITARJI.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Hribouc

    Lovin you, Karlinca, for ever!

 • Vera

  ” Umetnica ” neslanih šal in spogledovanja !

 • karlina

  Packa nemarna, zagovarjati in častiti tega morilca, sicer pa-v Sloveniji vsi levaki, še vedno bolj in bolj častijo diktatorja tita, ki je dal pomoriti po celi bivši Jugoslaviji najmanj milijon ljudi. Za bruhat so ti ljudje, se pravi, da če bi se danes v Sloveniji zopet kaj takšnega dogajalo, bi temu ploskali in se strinjali, SRAMOTA !!!!!!

 • VERZIFIKATOR

  Dr. Živago

  LARINA PESEM

  Pasternakov duh se, glej, oživlja,
  kot da vstajal spet roman bi slavni,
  le da na umetniški ni ravni,
  amatersko se nekdo izživlja.

  Strelnikov in vse totalitarno
  si reprize na vso moč obeta,
  s silo podivjano zdaj opleta,
  petje tokrat dretje je viharno.

  Larina se pesem razteguje,
  vendar ta ni lirične narave,
  hvalnica je diktature prave,
  besno ko se v mikrofon spakuje.

  Tresejo že vsi se mikrofoni
  kot razglas poveljništva gulága,
  vse da je le ena sama zmaga,
  z odra besno vpijejo hormoni.

  Mrtvega opeva se storilca,
  ki pa ni iz znanega romana,
  je menda nekje tam z Altiplana,
  vsi poznajo dobro bede krivca.

  Larina ga pesem objokuje,
  da več živ ni, da več ne diktira
  in rojakov več ne malretira,
  da brez njega je čedalje huje.

  Ni po rusko tokrat, ampak špansko,
  rusko namreč ni dovolj banalno,
  špansko pa zadosti bo brutalno,
  če doda se dretje indijansko.

  Pa poreče nek razsodni Španec,
  ko posluša nje hormonsko vpitje,
  novo ni, je staro to razkritje:
  dober zdaj je mrtvi Indijanec.

 • Fogglof Tunnek

  Lari Jankovič lahko rečemo igralka, pefka, šansonjerka oziroma kar UMETNICA, ki se odlično znajde na pefskih in gledaliških odrih, pa tudi fpolitiki. Seveda za fse to potrebuje zvrhano mero zdravja in energije, ki jo ona praf gotovo ima… Gremo Lara…gremo Violeta !!!

  • orsa

   Lara se dobro znajde samo v vlogi ” dobrih deklet ” oziroma vročih, za kaj drugega ni sposobna.

 • samsara

  Patetičnih sedem (na fotki).

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!