Trije Slovenci vpleteni v škandal na Hrvaškem: V Sloveniji prejemajo socialno pomoč, pri sosedih pa utajili za 3 milijone evrov davka!

Foto: YouTube.

Miloš Petojević je slovenski državljan brez stalne zaposlitve in kakršnihkoli rednih prihodkov. Živi v Ljubljani in prejema socialno pomoč. Toda istočasno je skozi njegove roke na Hrvaškem potovalo več kot 20 milijonov kun v gotovini. Petojević je namreč, tako poroča Jutranji list, vsaj sodeč na listine, v letih 2012 in 2013 podjetju CE-ZA-R izročil kar za 10 tisoč ton železnih in drugih kovinskih odpadkov. Lastniku omenjenega podjetja, zdaj osumljenemu Petru Pripuzi, je material dostavljal prek podjetja Apello, d. o. o., ki je bilo leta 2012 ustanovljeno in registrirano na hišnem naslovu prav tako osumljenega Anteja Ljubičića v srednji Dalmaciji. Slednji sicer nikoli ni imel dovolj kapacitet za skladiščenje večjih količin odpadnega materiala. Kasneje je bil sedež tega podjetja prenesen na novi naslov v Zagreb.

Drugo podjetje, Vasmar Stil, ki je posredno, prek dalmatinskega podjetja Retrovizor predajala odpadni material podjetju CE-ZA-R, je ustanovil Marko Vasović, prav tako slovenski državljan, sicer pa Petojevićev sosed na Jamovi ulici v Ljubljani. Posel je bil vreden 1,3 milijona kun in je bil plačan leta 2015.

Večernji list piše tudi o podjetju Ekopirc, ki je v letih 2015 in 2016 prodalo Retrovizorju, ta pa naprej CE-ZA-R-ju za več kot 10 milijon kun vrednega odpadnega materiala. To podjetje pa je ustanovila slovenska državljanka Anja Pirc, ki prav tako živi v bližini zgoraj omenjene dvojice Slovencev. Jutranji list poroča, da je z enim izmed njiju tudi v intimnem odnosu.

Najbolj nenavaden del zgodbe je tisti, ki razkriva, da so imela vsa tri podjetja na koncu svoj sedež na istem naslovu v Zagrebu, v najetem prostoru, ki pa ga, vsaj sodeč na izjavo lastnika nepremičnine, nikoli niso uporabljali.

Slovenci zgolj ustanovitelji podjetji, z bančnimi računi pa so upravljali Hrvati
Navedeni podatki sicer izhajajo iz preiskave, ki so jo kriminalisti začeli proti Petru Pripuzi zaradi obtožb o pranju denarja, saj naj bi iz podjetja s fiktivnimi fakturami iz podjetja CE-ZA-R pridobil najmanj 98 milijonov hrvaških kun. To je sicer samo manjši del iz vsebine obtožnice, ki bremeni Pripuzija in zaradi česar je stekla USKOK-ova preiskava.

Sodeč na obtožnico so omenjeni slovenski državljani posel zgolj pravno pokrivali kot ustanovitelji, lastniki in direktorji podjetji, z bančnimi računi pa so v resnici upravljali Hrvati, med katerimi sta najbolj izpostavljena Ante Ljubičić in Jakša Michieli Tomić. Preiskovalci so odkrili, da je del spornih faktur poslan iz naslova podjetja, s katerim je upravljal Michieli Tomić. Jutranji list sicer poroča, da so številni od vpletenih svojo krivdo v kriminalnem dejanju že priznali.

Obtožnica Pripuzovo podjetje CE-ZA-R bremeni, da je na podlagi poslov rušenja in demontaž objektov na področju Dalmacije prihajalo do enormnih količin odpadnega materiala, ki pa so bile zgolj delno evidentirane v poslovodskih knjigah. Na takšen način so se v podjetju CE-ZA-R kopičile velike količine neevidentiranega odpadnega materiala, ki so ga skozi navidezno sodelovanje z nekaj drugimi podjetji prikazovali kot novo nabavljeni material in je bil posebej plačan. Direktorji t. i. slamnatih podjetij so dvigali denar z računov in ga nakazovali Pripuzu ter njegovim sodelavcem. Dvignjeno gotovino je CE-ZA-R prikazoval kot stroške nabave in tako utajil za kar 22 milijonov kun (3 milijone evrov) davka.

L. S.

 • Viktorh

  Pa kaj, rdeča ministrica ima dovolj denarja.

 • sprehajalec

  Ko bo cela Juga na slovenski socialni, bodo levičarji srečni.

  • janez.pokoncni

   Itak, pogoj za socializem je vsesplošna revščina.

  • samsara

   Ne še.
   Ko bo na slovenski sociali poleg celotne juge še vsaj 200.000 hanžkovih vojnih beguncev, raje več, potem bi morda lahko utegnili začeti biti srečno. A prava sreča jih lahko doleti ko v Slovenijo spravijo vsaj še kakšen milijonon, dva ‘gimmegrants’, lepo zagorelih, dobro nahranjenih, zdravstveno oskrbovanih, udobno in brezplačno individualno nastanjenih, vsestransko privilegiranih, nedotakljivih…
   Neuničljiva volilna baza, ki se samodejno multiplicira kot glodavci.
   Slovenske upokojence bodo pa ukinili.

   No, njihove mokre sanje bodo kmalu kruto prekinjene.

 • dr Janez Sveti

  Odpadki so denar.
  DR Janez Sveti Odpad d.o.o.

  • karpelec

   Zato pa naši romi kar dobro živijo.

   • dr Janez Sveti

    Zbiraj odpadke še ti.
    DR Janez Sveti Garanje

 • Borut Stari

  Slovenska družba ima svoje prislužene čefurske probleme.Na široko in brez strogih kriterijev smo delili državljansva. Sedaj pa imamo sranje. V Sloveniji je lažje dobiti državljanstvo, kot zelenjavo na tržnici. Potem pa v medijih kreteni lapajo o “naših” bratih in sestrah.V p.m. naj gredo in si brate in sestre s sabo vzamejo.

  • dr Janez Sveti

   NI RES! Dobit slovensko državljanstvo je skoraj nemogoče. Leta 1991 je bilo seveda popolnoma drugače.
   DR Janez Sveti Veteran

   • von Rhein

    Je mogoče.Odvisno kdo zaprosi.

    • dr Janez Sveti

     So izjeme, kar je lepo zapisano v zakonu!
     DR Janez Sveti izjemni

     • Borut Stari

      Zakon moćnejšega.

     • dr Janez Sveti

      Že od pamtiveka.
      DR Janez Sveti Metuzalem

   • Anton

    ni res samo na prav strani moraš biti in čimbolj pljuvati čez VAŠE, po možnosti čez gospoda Janeza Janšo, in verjetnost za prejem slovenskega državljanstva, skokovito naraste. Bolje rečeno ti ga kar podarijo za zasluge.

    sarkazem press

    • dr Janez Sveti

     Jaz nimam naših, vaših. Zame ste vsi samo državljani.
     DR Janez Sveti domobranc

   • Anton

    lep primer je Katičeva ki se je očitno zbudila iz zimskega sna oz hibernacije, po dobrih 3 letih vladavine aktualne vlade. očitno je začutila da se tej vladi bliža konec in mora s svojimi gestami,si omogočiti dobro gnezdiščev kaki “državni ustanovi” ko se ji izteče mandat.

    sarkazem press

   • Borut Stari

    Mogoče je tako. Vendar le če nisi pri nogometu, košarki in temu podobnem športnem cirkusu. Zakaj je sedaj popolnoma drugače kot l.91? Takrat je bila Slovenija eldorado za pripadnike bivših republik SFRJ. Danes temu ni več tako. Slovenija je popolnoma zapravila svojo tedanjo privlačnost. Da ostalih članic EU niti ne omenjam. Mogoče sta po kvaliteti življenja prebivalcev za nami le še Romunija in Bolgarija. Ves šarm, ki ga je imela Slovenija je šel rakom žvižgat. Za stalno bivanje ni več zaželjena.

    • dr Janez Sveti

     Ne pogovarjamo se o iluzijah ampak realnosti.
     DR Janez Sveti 3D

     • Borut Stari

      Realnost Slovenije je porazna, pa to. Na oblasti so smz (slovenci z malo začetnico).

     • dr Janez Sveti

      Izvoljeni na demokratičnih volitvah.
      DR janez Sveti Realist

     • Borut Stari

      Demokratičnih volitvah? To, ko nezakonito onemogočijo največjega konkurenta izvoljenih so ukradene volitve. Tekma je bila neregularna.

     • dr Janez Sveti

      Poraženci imajo običajno milijon razlag zakaj–
      DR Janez Sveti Dejstva

     • Borut Stari

      Poraženi, na nepošten način, imajo le eno razlago zakaj.Splošno je znano, da na prostoru Balkana niso nikoli in nikjer bile demokratične in poštene volitve. Neglede na zmagovalca. Levega, desnega ali nebeškega.

     • dr Janez Sveti

      Daj ne jokaj.
      DR janez Sveti realist

   • tramal

    Nobeden noče več slovenskega državljanstva.Poznam par ljudi iz slovenije ki so se poupokojitvi preselili na hrvaško.

    • dr Janez Sveti

     Veliko Bosancev stori enako, saj s 400€ pokojnine živi v Bosni kot paša!
     DR Janez Sveti genij

     • tramal

      Jaz ti pišem da se slovenci preseljujejo na hrvaško in nima nobene zveze če se bosanci izseljujejo nazaj v bosno.

     • dr Janez Sveti

      Kaj si nestrpen. Govorim o slovenskih državljanih. Kdo mi garantira, da si ti sin Kajetana? Skratka, slovenska pokojnina je visoka za nekatere dele sveta..recimo Filipine. Sicer pa je pokojnina odmerjena od vplačil, a ne? Torej?
      DR Janez Sveti Genij

     • tramal

      Torej morajo slovenski penzionisti iti živet na filipine da bodo kolikor toliko dostojno živeli,Tu v sloveniji stradajo tako znižali in pokradli so pokojnine.

     • dr Janez Sveti

      Ne klati neumnosti. Kako naj nekdo ukrade nekaj kar ne obstaja??
      DR Janez Sveti

  • slosin

   …bratstvo i jedinstvo naših naroda se goji še naprej! Celo več, naše ljubezni morajo biti deležni tudi tisti 2x žgani, ki prihajajo k nam preko morja, ne samo iz Balkana……

  • janez.pokoncni

   Ne samo, da smo jih uvažali in jim delili državljanstva. Še tisti, ki smo jih zavrnili, ker najprej niso hoteli postati “slovenci”, so se kasneje preko “društva izbrisanih” vrnili kot SLO državljani pri stranskih vratih … in še “odškodnine” jim moramo plačati.
   Da se o tem, kako je 4/5 izbrisanih na sociali, sploh ne pogovarjamo!

   • Nata

    + + + + + + + +

   • totex39

    Z to socialo so nas vsi jugoviči prinašali naokrog se spomnim primera ko je šlo za igralca Serbedžijo, ki je dobil slovensko državljanstvo samo zaradi sociale, čeprav je imel denarja na pretek in takih “umetnikov” je bilo še pri nas precej.

    • karpelec

     Vsi taki kandidati so točno vedeli še ime ministrice za notranje zadeve, pod katero bodo najlažje prišli do državljanstva.

   • Borut Stari

    In potem se pojavijo poročevalci na POP sekretu in A kanalizaciji in nas fopajo o nekakšnem bratstvu in jedinstvu, In s ponosom izjavijo, to so naši bratje. Jebemti, pamet sploh ni draga.

 • neny
 • Anton

  katastrofalno stanje na področju gozdarstva, stanje državnih gozdov je zelo slabem stanju, podlubadar je v aktivizmu, sanacije pa v neteku. Židan pa je že pristavil svojo skodelico k kandidaturi za bodočega predsednika vlade.Stanje bo morala sanirati bodoča upam vsaj da desna vlada, a kaj ko jim bodo, kot so jim v letu 2004-2008, levaki očitali pregrehe, katere so sorili ravno oni. Licemerstvo levakov ne pozna meja. Poleg tega da so totalka nespsoobni, zavajajo javnost z prirejenimi, manjkajočimi, njim všečnimi podatki. Na roko jim gredo vazali-režimski mediji in režimski, bivši udbovci/partijci, sedaj oblečeni v črne toge

  sarkazem press

 • if

  Ločimo med Slovenci in slovenskimi državljani!?

  Prvi so tisti, ki so lojalni samostojni RS, ki je zajeta v celotni vsebini Zdravice-ustavne himne.
  Drugi so vsi, ki imajo slovensko državljanstvo ne glede na kvaliteto izpolnjevanje prejšnjega kriterija. Med njimi so tudi ljudje, ki ne izpolnjujejo kriterijev omenjene ustavne slovenske himne, zato so nedemokrati!
  Mnogi od teh opravljajo tudi najpomembnejše državne funkcije!

  • Fogglof Tunnek

   Torej ti si slovenski državljan…

   • Anton

    po komentarju sodeč je if najprej Slovenec, potem pa še državljan Slovenije, z razliko od nekaterih, ki si lastijo vzdevek slovenski državljan, katere državljanstvo, so si kupili za “hlebec kruha”, oz jim je bilo podarjeno vzajemo za nji zasluge, kot v dobrih starih časih partije /udbe.

    sarkazem press

    • Fogglof Tunnek

     Jas sn najprej Haložan, pol Slovenec, pol slovenski državljan…pa tudi ameriški državljan sn ker sn se tam rodil…pa to…

     • Janez

      Tumpek ti si bik na kubik.

   • tramal

    Iz katerega živalskega vrta si pa ti.Verjetno iz srbijanskega.

 • kresnik

  Velika večina takega posla se dela v Bosni in Srbiji. Samo od tam ne dobimo informacij glede denarnih tokov, ker niso v EU.

 • Margu501

  Napišite državljani Slovenije, kar nikakor ne pomeni, da so Slovenci. Ne počnite iste napake, kot jo počno levičarski mediji.

 • Stajerka

  odkrivate toplo vodo??…….80% bosanskih priseljencev je tukaj na socialni, v rodni domovini pa imajo nepremičnine, nekateri jih celo dajejo v najem…….tukaj pa reveži, da nimajo kaj dat v usta – medtem Slovencem pri dodelitvi vsakega transferja upoštevate še št. spodnjic, ki jih premore družinski član…..

  pa danes poslušam, da smo ponovno prostovoljno iz Grčije uvozili 13 Sircev…..v masi kvote – pa me zanima, ali naši veleumi v kvoto upoštevajo tudi tiste, ki še vedno dnevno prihajajo v Slovenijo???….al jih na bazi matematičnega “znanja” spet jebe logika in ZKP……aktualna vlada je vlada največjih pokvarjencev in izdajalcev domovine……ne bom napisala lastne, ker če bi Slovenijo imeli za lastno domovino, potem bi se obnašali diametralno nasprotno!!!

 • soc

  “Slovenci zgolj ustanovitelji podjetji, z bančnimi računi pa so upravljali Hrvati”

  Slovenci Miloš Petojević, Marko Vasović… Živijo pa Na jami v Šiški, v stolpnici nekdanjih oficirjev JLA (tudi dženerala Aksentijevića, preden je postal general).

  Dajmo malo manj opletat z narodnostjo. Če so že slovenski državljani in murgelsko volilno telo, bi rekel, da so po narodnosti in prepričanju vse kaj drugega kot Slovenci.

 • Slovenec

  “Trije Slovenci prejemajo socialno pomoč, pri sosedih pa utajili za 3 milijone evrov davka!” Koliko hrvatov pa v Sloveniji prejema socialno pomoč in koliko hrvatov je utajilo davek v Sloveniji? Ovce Ivanove ste zopet na strani Hrvatov, namesto na strani nas Slovencev. Izdajalci naroda ste bili in tudi ostali!

  • xtc

   Ti a s ti ker od teh kradljivih lopovov ;da se tako napenjaš?

  • garfi

   kaj je to janšizem
   POZNAM SAMO VAŠ Kurćanizem

   • slosin

    Janšizem je bolezen levakarjev, ki so zboleli od patološkega sovraštva do JJ in vsega, kar je slovensko, pilul pa na žalost še ni…
    Pa tudi, če bi bile, jih verjetno ne bi jemali, brez sovraštva oni ne funkcionirajo…

    • domovina mili dom

     Za njega velja, več ko ima prostora na dilah, bolj se mu nabira kložovna ta rdeča.

   • Slovenec

    Janšizem se je razvil koncem 20. stoletja iz že prej nastalih politicnih gibanj, kot so fašizem, komunizem, nacionalizem in idiotizem. Iz starih -izmov je janšizem prevzel predvsem diktatorski in avtokratski nacin vladanja, cašcenje kulta osebnosti, množicna, dobro nacrtovana in organizirana zborovanja s strankarsko ikonografijo ter zavracanje vseh ostalih politicnih opcij – s tem pa tudi same demokracije. Ustanovitelj gibanja je Ivan Janez Janša, sin domobranskega oceta (domobranci so med vojno sodelovali s fašisticnim in nacisticnim okupatorjem). Tako se je Ivan že v mladih letih imel priliko seznaniti z razlicnimi vrstami totalitarizma. Ivan se je po zmagi komunizma nad fašizmom v 2. svetovni vojni, prikljucil komunisticni stranki Jugoslavije, iz katere pa je bil pozneje izkljucen zaradi svojega ekstremizma. Ivan je namrec diplomiral iz vojaške doktrine komunizma, kar da slutiti, da mu je militarizem (še en –izem) že od nekdaj bil pri srcu. Ko so se konec prejšnjega tisocletja zaceli demokraticni premiki v deželah vzhodne Evrope (tudi v njegovi rodni Jugoslaviji) in ko je razpadla komunisticna stranka ter njen podmladek (kateremu je nekaj casa sam predsedoval), se je Ivan odlocil, da bo ustanovil (prevzel) stranko, v kateri bi lahko združil vse elemente zgoraj naštetih ideologij, ki so mu bile vedno blizu. Sprva je stranko hotel poimenovati levo-fašisticna stranka Slovenije, ker pa mu je naziv deloval prevec »obrabljeno«, se je odlocil za kratico SDS – Slovenska domobranska stranka, ceprav je kasneje še veckrat uporabljal izraz “levi-fašisti”. Pozdrav starorimskih imperatorjev (AVE) so janšisti vzeli za svojega, ustanovitelja Ivana pa povzdignili v carja (kar je prav tako izpeljanka iz rimskega »cesar«). Cas nastajanja nove države ter stranke je Janša podrobno in nepristransko opisal v svojem knjižnem prvencu Premiki. Knjiga je bila prevedena v vec tujih jezikov (na nemško govorecem podrocju jo najdemo pod naslovom Mein Kampf), izšla pa je tudi v Argentini, kjer ima janšizem dosti privržencev še iz casov 2. svetovne vojne. Po koncu svoje politicne kariere (ko so ga stranke tako njegove pozicije, kakor tudi opozicije odstranile z oblasti), se je Janša posvetil širjenju janšizma po svetu, kjer je na mnogih svetovnih univerzah (med drugim tudi na University of Rowte) predaval teorijo janšizma . Vodja stranke pa je ostal vse do svoje smrti.

    • garfi

     bujno domišljijo imaš
     bereš pravljice ?
     KDO NAM VLADA 75 let ?
     KDO JE POKRADEL IN UKRADEL SLOVENIJO ?
     KDO ŠE VEDNO ZAPIRA SLOVENCE DOMOLJUBE ?
     KDO ISLAMIZIRA SLOVENIJO ?
     Slovenec • 37 minut nazaj
     Tito bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!
     Slovenec • eno minuto nazaj
     Na slovenskem parlamentu se pojavi grafit: “Ali obstaja tukaj inteligentno življenje?” Po kakšnih treh mesecih pa nekdo pripiše: “Obstaja, vendar pridem samo vsake tri mesece naokoli – pregledat radiatorje …”

  • tramal

   Sem ti že povedal da nikoli nisi bil slovenc ,čeprav imaš avatarja slovensko zastavo.Tako zabit kot si ti si lahko samo potomec srbinov.

   • Slovenec

    LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!!!

 • Slovenec

  Po dodatni javni ponudbi delnic je največja lastnica Nove24tv še vedno Klavdija Snežić, žena obsojenega davčnega svetovalca Roka Snežića, ki je bil v zaporu na Dobu cimer prvaka SDS Janeza kot največji utajevalec davkov v Sloveniji. Podjetje ima pa v BiH.

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!!!

  • WatsonForus

   a bele miške tud vidiš?

  • garfi

   tebe bomo poslali v kliniko v Avstraliji

   • Janez

    Temu SLOVENCU nobena klinika ne more več pomagati.

  • tramal

   Če bi snežiča poslušal po novi 24 tv bi točno videl da so komunisti lopovi ,on je pač svoje podjetje umaknil v bosno ker so mu hoteli tu vse pobrati ker ni držal s komunisti.

   • Slovenec

    Nova 24 TV je bosanska …LOL

 • zoro

  nas slovence pa odirajo z davki vseh vrst, da lahko polačujejo socialno državljanom neslovencem, ki so v resnici bogatejši od vsakega slovenca, da plačujejo 2000 eur za migrante, ki nas pobijajo itd, za nas pa samo davek na davek in kazen na kazen ter grožnja na grožnjo itd.

 • Nata

  Nova ???? Kakšni Slovenci neki ?? Slovenski državljani . . . . . . .narodnosti.
  Prosim, da tako drugič napišete.
  In kje je socialna služba ? Ker so ići, se jih ne upa kontrolirati ?

  Ta je pa dobra.

  • Hun

   ja Nata tisti ki imajo cistokrvne slovenske priimke so se vecji lopovi in kradejo lastno drzavo

   • tramal

    To pa so sami komunisti,ki so resda veliko,veliko večji lopovi kot te male ribe

   • Nata

    To so, kot pravi tramal, čistokrvni komunisti in njihovi podrepniki

 • Hun

  ko napises da so slovenski priimki okradl milijarde so pa to levicarji…ne niso levicarji Slovencli so tud lopovi tko da ne se sorenevedat da so Slovenci vsi pridni

 • garfi

  drugi zlati tir za mafijo – enojni tir za dvojno ceno
  REFERENDUM PROTI NOVI GROZLJIVI KRAJI IN MAFIJSKI VLADI
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  —upravne enote – informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/
  —elektronska oddaja in obrazec za tiskanje
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov
  —Donacije za izvedbo referenduma – navodila
  http://beta.publishwall.si/referendumdrugitir/post/289588/donacije-za-izvedbo-referenduma-navodila

 • garfi

  poglej poglej
  v Makedoniji vos vohunil z dronom
  Ekskluzivno: Razkrivamo identiteto slovenskega agenta, ki so ga prijeli v Makedoniji
  Slovenski agent obveščevalno varnostne službe, ki so ga v Makedoniji osumili vohunjenja, je Aleš Čretnik, ki je trenutno na misiji pri Natu v Neaplju.
  http://reporter.si/clanek/slovenija/ekskluzivno-razkrivamo-identiteto-slovenskega-agenta-ki-so-ga-prijeli-v-makedoniji-516511
  nwo press

 • Janez

  Na TEMO
  TEMELJITIH URADNIH EVIDENC – NAD VSEMI VIRI DOHODKA IN VSEM PREMOŽENJEM !
  Ne
  GLEDE NA KRAJ, DRŽAVO, KJER SE TA PREMOŽENJA ALI DOHODKI
  V R. SLO ZAVEZANCU ZA PLAČILA DAVKOV
  ALI V R. SLO – PREJEMNIKU SOCIALNIH POMOČI – O TEM SEM ŽE PISAL !
  Pomemembna tema.
  Obdelajo naj jo slo stranke in civilni odbori – in – v PARLAMENT – S TO TEMO. L.r. Janez KOMENDA

 • A Sloveniji se samo premoženje Janeza Janše pregleduje pod mikroskopom, ostali – pa tudi ne vsi,
  pač pa marsikdo med bivšimi komunisti pa ima lahko milijone in milijarde, doma, ali v tujini – pa ga nihče niti ne povoha.

  • domovina mili dom

   Janši je treba denarnico narobe obrniti, da lahko s kamioni komunisti odvažajo milijarde.

 • samsara

  ‘Slovenski državljani’ in njihova slaba družba slovencev/k.

 • garfi

  vprašanja za pravlićarja Zlovenca
  KDO NAM VLADA 75 let ?
  KDO JE POKRADEL IN UKRADEL SLOVENIJO ?
  KDO ŠE VEDNO ZAPIRA SLOVENCE DOMOLJUBE ?
  KDO ISLAMIZIRA SLOVENIJO ?
  —Slovenec • 37 minut nazaj
  Tito bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!
  —Slovenec • eno minuto nazaj
  Na slovenskem parlamentu se pojavi grafit: “Ali obstaja tukaj inteligentno življenje?” Po kakšnih treh mesecih pa nekdo pripiše: “Obstaja, vendar pridem samo vsake tri mesece naokoli – pregledat radiatorje …”

 • Jurij Musar

  Po mojem mišljenju so vsi tile tipi komunisti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!