Upokojenci komaj pridejo skozi mesec, hčerka Karla Erjavca pa pije martini v Milanu

Kdaj si bodo upokojenci lahko privoščili tako luksuzno življenje, kot si ga Eva, hči Karla Erjavca? 

Kaj bi dali upokojenci, ki životarijo iz meseca v mesec, da bi le en dan stopili v čevlje hčerke Karla Erjavca Eve Erjavec? Samo v zadnjem letu je na svojem profilu na Instagramu razkrila, kako bogato in polno živi. Slike s peščenih plaž, pred slavno mošejo Hagia Sofia v turškem Istanbulu, s kozarcem vina v elitni restavraciji s pogledom na most čez Bospor, z martinijem na osrednjem trgu Piazza del Duomo v Milanu …

Erjavec je stari lisjak, ki je že dolgo časa prisesan na seske v državnih jaslih. Bi njegova hčerka uživala takšno življenje na visoki nogi, če njen očka ne bi bil politik? Njenemu luksuznemu življenjskemu slogu se seveda podajo tudi primerni hobiji. Tako lahko na njenem profilu na Instagramu zasledimo, da obožuje tenis, nakupovanje in seveda obedovanje v restavracijah, kamor zaradi zasoljenih cen zahaja le slovenska smetana. Namesto da bi živela po načelih, ki jih za svojo stranko zagovarja njen oče Karl Erjavec, pa Eva dokazuje, da je le še ena izmed otrok levičarskih družin, ki se navzven predstavljajo kot zagreti zagovorniki pravic revnih in zatiranih, v ozadju pa se predajajo perverznemu življenju na visoki nogi.

Popravljal bi krivice, ki jih je zakuhal DeSUS
In medtem ko Eva mede slovenske moške, med drugim naj bi bila v zvezi celo s Sebastjanom Cimirotičem, Karlu zadnjih nekaj let uspeva, da upokojenci verjamejo njegovemu mlatenju prazne slame. Le spomnimo se na njegovo obljubo, da bo zagotovil pokojnine v višini najmanj 1.000 evrov. A vse je ostalo zgolj pri predvolilnih obljubah. Svojo obljubo je pred desetimi leti podprl s tezo, da Slovenija dovolj ustvarja, “gre le za problem delitve”, pozneje pa je v glasilu levičarjev, Dnevniku, novinarjema Meti Roglič in Jožetu Poglajnu zanikal, da je obljubljal najmanj 1.000 evrov pokojnine, saj naj bi bilo to vzeto iz konteksta.

Objavila je, kako kupuje novega Audija, medtem ko si je Erjavec za upokojence izboril višje pokojnine – za okoli 10 evrov!

Letos je s svojimi obljubami postal že bolj previden, o 1.000 evrih zaenkrat ni niti besede, kljub temu pa so ga spet polna usta, kaj vse bo naredil za slovenske upokojence. Tako bo na letošnjih volitvah glavno vodilo Karlovega DeSUS-a »poprava krivic upokojencem«, predvsem zaradi neusklajevanja pokojnin v času gospodarske krize. Ob tem pa je verjetno pozabil povedati, da je te krivice upokojencem zakuhala prav njegova stranka, saj so poslanci DeSUS-a 16. novembra 2017 glasovali proti višjemu regresu za upokojence.

Eva živi življenje bogatašinje, slike pa redno objavlja na Instagramu.

Celoten članek si lahko ogledate na strani Škandal24

 • FUCK COMMUNISM

  Naj ga idioti stari se naprej volijo na podlagi njegovih praznih obljub, da bo nesposoben scurek lahko se naprej parazitiral drzavo in davkoplacevalce, njegova smrklja se bo pa preserevala po svetu za denar, ki ga je on ukradel. Pizda, kok je folk lahko zabit!!!

  • Cucurbita Pepo

   Sodeč po vašem intelektu očitno zelo zabit. Zelo zelo zabit.

   • Steiermark

    No, če kdo dokazuje svojo zabitost, si to ti, s svojo že gnilo bučo, da o vsebini ne govorim….

   • FUCK COMMUNISM

    Hvala za kompliment! Od tebe je to lahko samo kompliment!

 • resnicaboli

  Takšne zmeraj najdejo sponzorje.

 • Luka Marchessi

  Članke s podobnimi naslovi so pred 2. sv. vojno pisali komunistični časopisi.
  »Ministrov sin z vlakom na Dunaj, delavci in kmetje pa brez žita!«
  »Uradnikova hči se masti s potico in jajci, proletariat pa strada!«
  Torej: trenutno je Nova24TV najbolj proletarsko-kmečki portal v Sloveniji. Bravo!

  • črnaovca

   Vidiš to jim je poamgalo da so prišli na oblast, koliko so jih za to pobili ni vprašanje, zdržali so kar dolgo in mnogim oprali možgane. Tudi Janez je bil zvest vojščak in kdo pravi da ga taisti niso podtaknili desnici da jo sedaj lepo razdvaja in levi mirno spijo

  • Borut Stari

   Če smo enakopravni , še nismo enaki. Hudo je tistim, ki so zapravili življenje in so jim sedaj vsi krivi.

  • Steiermark

   Glej, jugokmetavzar zarukani, kaj so pisali in kaj niso, komunajzarski časopisi, pred in po 2. sv. vojni, je samo nakladanje in blatenje tistih in sistema, ki je ljudem edini lahko pomagal, do dostojnega življenja! Predvsem, če bi poznal malo razmere, pred 2. sv. vojno, posebaj pa še pred 1., se ljudem v Sloveniji ni hudo godilo…… Še posebaj tisti, ki so imeli poklic, so dobro zaslužili za dobro opravljeno delo, komunajzli, ki so pa vedno bili lenuhi in provoatorji, jim pa delo ni dišalo in so javkali in stokali, kjer jim nihče ničesar ni dal, imeli so samo to, kar so vkradli, in tako je še danes!

  • Karmen

   Luka, verjetno si od blatenja in pljuvanja ves posran in popljuvan. Potem pa ne znaš drugega kot svoje smrdljive komentarje širit po vsem kar ni v tvojem maloumnem razmišljanju. Pri tem se vidi tvoje zaostalo in bedasto komentiranje. Ti in tvoji levičarski plačanci ste kot po diktatu stricev iz ozadja ki širite in smradite z svojim enoumjem!
   Si pač ex-levičarska ovca ki ima v glavi le enoumje in še vedno vdan vsem zaostalim levičarskim partijskim strukturam!

  • Franc Šink

   Ne mešaj komunistov in kmetov!

 • terminalar

  Butasti Slovenci rabijo 3 ali več mandatov, da dojamejo nateg. Če sploh ga.

 • Miro Jereb

  Meni se zdi tale komentar malce pod nivojem. Zakaj bi HČI odgovarjala za neumnosti svojega očeta. Ona je polnoletna, za zdaj mlada in lepa in vsak stric ki ima malo pod palcem bi jo povabil v Milano in še kam. Če se pajdaši s Cimetom pa resno kaže na njeno neodgovorno ravnanje ali pa preračunljivost. No, to ni redek pojav pri mladih , lepih dekletih ki tako tržijo svojo mladost…ko bo stara in grda bo pa v parlamentu nadaljevala tekovine revolucije kot to počne Violeta.

  • Steiermark

   Kaj namiguješ, da je “pleh p…..ka” in se daje dol za 1 martini v Milanu?
   Sicer pa zaradi mene se lahko vlažči ali potika, kjerkoli po svetu, samo, naj to počne za svoj, zaslužen denar! Do sedaj pa ni bilo za opaziti, da bi si ona zaslužila takšne denarce (s čem, in ali plačuje za svojo dejavnost, davke?), da bi ji omogočalo takšno razkošno življenje, medtem, ko naši otroci, po uspešnem študiju, kot dipomiranci univerz, ne dobijo dela ali pa zanj, dobijo mizerno plačilo – ker so prisiljeni delati za to tatinsko jugokomunajzarsko golazen, ki je najprej izropala naše blagajne in še jih ropa – banke, potem pa pod tujim imenom “investirajo” tudi v poprej oropane banke in v isti sapi “kritizirajo kapitalizem”, svoje delavce pa zasužnjujejo po komunistično!

 • črnaovca

  Janezov sinček se pa sonči v Bruslju kot asistent evropske poslanke. Se vam kaj sanja kakšna so njegova znaja in kvalitete za to delovno mesto.

  • Steiermark

   Kaj pa se tebi sanja – vedno bolj o JJ, ki se ti že v sanjah prikazuje, kjer tudi opaziš “obilo sonca v Bruslju”……Kakšna psihotterapija ti nebi škodila, ker postaja vedno bolj teški, zate, ta problem tvojega sanjarjenja…

   • črnaovca

    Tebi se tud sanja in ne moreš nič pomagat tak je in resnica je vedno dveh barv

  • Sintax

   Spet en komentar ki si izmišlja zlagane levičarske pravljice in temu nazivu bolj priteče naziv smrdljivaovca in NE črnaovca. Ker žali črno barvo, ovca levičarska pa tako in tako vemo da je, po teh primitivnih komentarjih.

   • črnaovca

    Boli,a?

    • Sintax

     Ne boli, ampak smrdi…

  • Vera

   Ne sonči se, temveč ” dela ” za razliko od ostalih , ki so se nagnetli v Bruslju in v Strasbourgu !

 • Diagnostik

  če bi vsaj džus z vodo naročila…

 • Borut Stari

  Bedast naslov in še bolj bedasta primerjava, Lepo dekle uživa, dokler lahko. Ko bo upokojenka,če, ji vsaj ne bo žal preživetega. Miselnost, bodimo enaki v revščini je miselnost prostovoljnih sužnjev vladajočega režima.

  • antimur

   Naj uživa, ko bo sama kaj ustvarila, ne pa na račun pokvarjenega očeta, ker to je denar vseh nas, ki plačujemo temu prascu za neopravljeno delo. Tudi mi imamo hčerke in sinove, pa bolj malo uživajo in to po zaslugi barab kot je ta butasti in spletkarski Erjavec.

 • Cucurbita Pepo

  Mnogo lepša od Janeza.

  • Asja

   Pepo da o tvoji gnili in smrdeči buči niti ne govorimo. Teslo z levičarskim enoumjem pač ostane levičarsko teslo z pedigrejem ex levičarja!

   • Cucurbita Pepo

    Buče niso politično opredeljene

    • Asja

     Ne Pepo buče res niso politično opredeljene, so pa takšni ki se skrivajo za takšnimi rumenimi bučami z svojimi gnilimi in smrdečimi komentarji. Levičarji tako in tako nikoli niso znali drugače delovati kot z svojo hinavsko, krvavo, enoumno ideologijo polno laži, sprenevedanja in ustrahovanja. Pa si le lepo poglej in zamisli ob vsem tem ex-zlu kjerkoli po svetu. Mogoče te bo kaj kje pri vesti in srcu zabolelo če si človek!

     • Cucurbita Pepo

      Eva je mnogo lepša od Janeza. S tem se ne opredeljujem kot levičar in ne dajem utehe komunistom, ampak samo delim svojo opredeljenost glede lepote Eve in Janeza

  • delaware

   mnogo lepša od marsikaterega politika..

 • Antonius

  Upokojene a pronicljive, javno razkazovanje Erjavčeve hčere nagovarja, da se na volitvah prevarantskega Desusa na daleč izognejo.
  Svojo aroganco je Karel Erjavec javno pokazal že s pralnim strojem, ki ga je Špeli Pretnar postavil pred njena vhodna vrata v stanovanje. Pravniško butastemu kot je, se niti v sanjah ni prikazalo, da bo na sodišču pogorel. In potem nam tega preplačanega *picajzla* postavijo v ministrstvo za zunanje zadeve.
  Bravo Eva, tudi ona je toliko butasta, da ne prepozna, da je s svojimi javnim razkazovanjem antireklama svojemu politikantskemu lažnivcu, fotru.
  Na volitvah bo prilika, da volivci dokažejo, da niso butasti kot Erjavec in njegova samoreklamirana hči.

  • tzt

   Kakršen fotr, taka hči.

   • Antonius

    Ej, spoštovani Prijatelj, bog ne daj, da bi po butastem fotru tudi od njega vzgojena hči zašla v slovensko zunanje ministrstvo.
    *Nesreča* ne pride sama po sebi, povabljena, pride pod roko z neumnostjo.
    Volitve nam to dejstvo že ves čas dokazujejo. Zato pa smo, kjer smo. Brez mednarodnega ugleda, okradeni, zapufani in s Putinovo finančno mafijo, mednarodno *spentljani*.

  • Franc Šink

   Slovenski duhovnik monsg.Vinko Žakelj (žal že pokojni) v mestu Maasmechelen me je enkrat opozoril. Pazi se tega ljigavca , on je udbaški špijon.

  • Mojca pokraculja

   Edina ranljiva točka je bila njegova ostarela mati. Zaradi nje ga je bolelo srce, ko so obelodanili njegove rabote. Najbrž je sedaj že toliko dementna, da korlna nič več ne boli srce, pa tudi vse ostalo ne. On se zabava, norce brije iz vseh, uživa, všeč si je, ponosen je na hčero, nenazadnje ima prav !

 • Steiermark

  “kmetica” zarukana – se razkazuje, za naš denar, tudi oblečena in umetne joške ima za naš denar, pameti pa si žal, nemore kupiti, nastopa v “spodnjem perilu” – kombineži in si misli, da je “kul”, ne zaveda pa se, da požanje samo posmeh….ko razkazuje svojo plitvino….

  • Franjo Trojner

   Čuj za kakega rusa bo dobra. Ata Karlek jo bo v Moskvi v promet spravo.

   • Steiermark

    Mislim, da že “trenira” na premožnih balkancih, preden se bo podala na trg v ruski greznici, ko si stari ruski oligarhi – beri roparji in morilci, kot njihov vodja “putanin sin”, omislijo, poleg svoje ostarele, ne več “dobre” žene, kakšno mlado “lepotico”, četudi ima od jošk, do zobov, žnablov….., vse umetno!

    • Franjo Trojner

     Ja, ja, ko se je ruski oligarhi naveličajo ma v Palestino zaradi ateka vedno vrata odprta. Bljek.

     • Steiermark

      Takšnim tovarišicam, profesionalkam je pač vseeno, kdo je “odjemalec” njihovih storitev, pa četudi je kozjejeb….., so jih že navajene, v obliki komunajzlarskih balkancev!

 • neny

  Grdo je, punca si privošči martini, upokojencu se pa to pozna pri penziji.
  Upam, da neha s tem in stisne ta denar naravnost v žep prvemu upokojencu, ki ga sreča.

 • soc

  Gradnja na fovšariji je osnova rdečkarske filozofije in njihovih medijev. Zakaj pada torej tudi Nova24 na take cenene recepte? Dečva je zelo luštna, vase zaverovana predstavnica določene generacije, naj uživa, dokler lahko. Fotra drkajte v glavo zaradi njegovih napak, ne zaradi tega, kaj si privošči hči – tudi moja podobnih let nam občasno pošlje podobne uživaške fotke, so what?

  Da ne omenjam vašega skoraj copy-paste članka pred časom z naslovom “Hčerka ministra Erjavca postala lastnica novega prestižnega avtomobila? Medtem pa upokojenci komaj shajajo skozi mesec!”. Rumeno-rdeča kreativnost na višku.

  • Steiermark

   Čudi me, da zagovarjaš “nastopaštvo” in razkazovanje razkošja, ki ga tale , niti njen foter nista pošteno prislužila, pa četudi ima kahla 3.000 evrov neto, na mesec…..Ena lepotna operacija, ki so očitne na tej osebi, stane več mesečnih plač fotra, sama pa , kolikor mi je poznano, ne dela in ne služi! Medtem pa penzionisti v Sloveniji životarijo!

   • soc

    Glej, v mojem življenju ni fovšarije. Živim na lepem družinskem posestvu skoraj v srcu mesta, ki ga je v tridesetih kupil za tiste čase kar premožni ded, skoraj celo delovno dobo sem dobro in zelo dobro služil s svojimi znanji, vse zasluženo je šlo za dve stvari – za konsolidacijo, obnovo in vzdrževanje posestva in za številne prelepe počitnice z družino, ko sta bila otroka še z nama. Danes sem zaradi razlogov onkraj mojega vpliva tako rekoč na psu (če odštejem nepremičnino – mrtvo vrednost, ki jo moram kot družinsko posest predati naslednji generaciji, pa opremo in vinsko zbirko), a še vedno ne vidim razloga, da bi zavidal lepo življenje Erjavčevi hčeri. Zavist je gonilo komunizma.

    Sovražim nastopaštvo Petana, ki si je nakradel krasno premoženje. Ali početje Darka Horvata, ki je v Kučanovem zavetju prijadral do še lepšega in odplul ven iz države, ki jo je okradel. Ali zlagano bogaboječnost gejevskega magnata Škrabca, ki je s pomočjo lopovskih potez dobro povezanega fotra danes lord na Bledu. Govorimo o stotinah milijonov. Še enkrat, ne zavidam jim ničesar, le denar so mi pokradli iz žepa preko bančnih lukenj 1 in 2, zato bi jih poslal na vešala.

    Ja, tudi dvornega norčka Kahla niti pod razno ne prebavljam. A da bi zavidal njegovi hčeri tistih nekaj tisočakov, ki jih letno potroši za izgled in uživancijo? Na svetu je milijone in milijone takih, večinoma manj luštkanih! Kdo bo odločal o tem, ali imajo pravico do tega ali ne, kak Centralni komite? Naj ji je življenje lepo, ni kriva za svojega fotra, če pa hodi po napačnih poteh (česar pač ne morem vedeti), si zgolj kroji lastno usodo z vso odgovornostjo.

    Penzionisti pa bodo (oziroma čez nekaj let – bomo) životarili vedno teže. Ne le v SLO. Žal vse ekonomske računice to potrjujejo, pa če Kahlo volijo ali ne. In če plačuje hčeri Martini na Piazza del Duomo ali jabolčnik v domači kleti. Zato so tudi nemški volilci škrtajoč z zobmi spet podelili mandat Frau Merkel in njenemu klicu po “novi delovni sili”.

    • janez cepec

     ma sam foušija te je, pa nč druzga, al pa razočaranje, ke s’ ti očitn nesposobn pa se ne moreš prvošet trohico takga razkošja. nč bat, u nebeseh bomo usi enaki, sam de bojo eni mejhn bel enaki. a greš stavt?

 • Vojteh Dovč

  KJE IN ČE KAJ PA PIJE HČI OD ZVERA .. I T D

  • Steiermark

   vprašaj jo!

 • Hribouc

  Kaj je na obrazu?
  Napuh
  Kaj je Sreča?
  “kaj si reku…?”

 • Luka Marchessi

  Desus je bila edina stranka, ki bi teoretično šla v koalicijo s SDS.
  S poudarkom na “bila”.
  Res mi ni jasno s kom namerava Janša v primeru zmage dobiti večino.
  Verjetno z nikomer, ker se boji mandatarstva kot hudič križa in bo storil vse, da bo SDS sicer zmagala a bo vseeno v opoziciji. Le tako bo lahko kričal in se igral večno užaljenega Kalimerota.

  • soc

   Kolega, ti si resen bolnik. Kakršnokoli že Mladinino poslanstvo ne opravičuje vreščanja z bold fonti in debilnega agitpropa, ki ga zganjaš veliko bolj v posmeh samemu sebi in podobnim primitivcem kot v dobro katerikoli že ideji, ki naj bi jo zagovarjal. Res prosi zdravnika, naj se bolj potrudi zate, življenje se ne konča jutri.

   • Luka Marchessi

    @disqus_7DvXKYrZiG:disqus 1. K sreči nisva kolega.
    2. Mi lahko zaupaš SDS-ove koalicijske partnerje?
    3. Daj potrudi se!

    • Franjo Trojner

     Bljek, z vami ruskimi, korejskimi, kitajskimi in venezuelskimi slugami se mi nea družimo. Nova koalicija bo desna in naše zaveznice države zahodne napredne civilizacije.

     • Luka Marchessi

      @Dom1961:disqus Super. Mi lahko zaupaš to koalicijo? Si lahko konkreten? Prosim.

     • Franjo Trojner

      Ni problema, absolutni zmagovalec volitev bo stranka SDS!
      Torej je vprašanje samo, koliko glasov do ustavne večine ji bo zmanjkalo? In takrat boš zvedel ime koalicijske partnerice, stranke!
      Čuj daj se že sprijazni, da vi rusofili iz micenih, nepomebnih strank SD, ZL, Desus in razpadle SMC v Sloveniji ne morete več staviti vlade. Če bi v Sloveniji vladala vladavina prva, bi že veljal na referendumu zdavnaj potrjen večinski volilni sistem in te tvoje mikro stranke in strančice sploh več ne bi obstajale in tudi Slovenija bi bila danes razvita demokracija in bogata država srečnih ljudi. Samo v totalnem pravnem močvirju, globoki državi lahko par mandlcov iz mikro strank kolo vodi in narod za nos vleče. Toda, kr glej tudi temu se bliža neizbežen konec.
      Narod ima pun kurac praznega gobezdanja levičarjev in plenjenja države, počasi se boste vi levičarji srečali z izigranim narodom in takrat vam ne bo nič smešno.

     • janez cepec

      SDS bo dobila 20 posto
      Šarec 25
      SD 20
      Desus 10
      NSI 9
      SMC 7
      ZL 5
      ostali pa ostanejo
      zdej pa povej s kom bi JJ delu koalicijo, sploh pa ko ne bo zmagu?

     • Franjo Trojner

      Ha, ha, ha tota tvoja računica se v SLO nikoli ni in ne more iziti, dogotiti!
      Danes je razmerje približno takšno:
      – SDS 37%
      – SD morda 7% , zelo verjetno celo manj
      – Šarec med 7% in 10%
      – ZL morda 5%
      – Desus pod 4%
      – SMC velik ? lahko celo izpade, v najboljšem scenariju pa pobere do 8%., takrat pa Šarec izgublja
      Trdim, da vse sedanje koalicijske stranke skupaj niti približno ne bodo dosegle volilnega rezultata stranke SDS.
      Ti pa kr verjami tvojim pobožnim željam, dejsvo je, da sedanje koalicijske stranke vsak dan bolj in to drastično izgubljate volilno podporo, isto se dogaja Šarcu, le stranka SDS vsak dan bolj širi svojo podporo med volilci.
      Avstrjici že javno napovedujejo na bližnjih volitvah v Sloveniji zmago desne evropske koalicije, tako kot se je to že dogodilo v vseh naših sosednih prijateljskih državah in tudi v Nemčiji.

     • janez cepec

      dones je slika uhka taka, kot jo prkazuješ. dan D, bo pa, kot že tolikokrat, pokazu realno sliko. če boste prrlezl na 20 posto, ste uhka srečni

     • SmashFascism

      De se nauš usral od strahu

     • Luka Marchessi

      @Dom1961:disqus Ne gre tole s koalicijo, a ne?
      Saj se ni treba izmikati. Pač ne bo šlo…

     • SmashFascism

      No, pa si mu zapečatil rdeči gobec.

    • soc

     Oči me zaboilijo ob tvojem vase zaverovanem kričanju. In glava me zaboli ob tvoji ponoreli agresivnosti. Bo kar dovolj, ponovno, življenje se ne konča jutri, zakaj bi si ga kvaril s primitivnimi polizobraženimi levakarskimi budalami, ki samovšečno nastopajo v vlogah partizanskih agitpropovcev (in tožilcev) 1945? Odsmradi se na drek listo in zbogom.

     (Aja, glede “kolega” – tu imaš prav, to pa zanesljivo nikoli nisva bila in ne bova. V mojih šolah in nato službah je bila selekcija strupena.)

     • janez cepec

      a so te tud iz pomožne šole fukn?

    • janez cepec

     SDS koalicijski partnerji:
     Jelinko Plemeniti padalc, sam ne bo pršu u parlament
     Primc, tud GOD mu ne more pomagat
     Kangla, se en bivši komunajzar pod pragom parlamenta
     Požar, tud brez šans
     pa še keš marginalc iz roba družbe. drgač bi se pa JJ spacou tud s hudičem, sam de bi pršu na ablast. pa mu ne bo uspelo. ima Boga

 • macon

  Pa kaj potem, če pije martini v Milanu? Kar naj ga. Debilen članek.

  Radi bi bili desničarji, potem pa pišete najbolj debilen stalinistični agitprop proti hčerki ministra, ki “živi v luksuzu”. Ne spomnim se, da ministri prejemajo minimalca in hodijo naokoli v maoističnemu kombinezonu.

 • montyamp

  Krava in sedlo .
  DESUS in demokracija .
  Kućan in KRAMBERGER .

 • Burek Burecki

  Jansa pije vodo saj si kaj druga revez milijonar ne more privosciti….

 • francelj3

  Kaj ste napisali? Da obožuje penis? Najbrž res, kot slišim.

 • Lisjak

  Kahla se lahko samo hinavsko reži,saj bo zdaj začel obiskovati domove onemoglih,kjer si bodo zapeli pesmi svoje mladosti kot so na juriš,hej brigade in je že v parlamentu.

 • lambizer

  Takšni članki krepijo antijanšiste!

  • janez cepec

   jest bi avtorja predlagu za Pulitzerja, kakšna pronicljivost, kakšn raziskovalni talent, klena beseda, ma ni de ni. takeh se manka

 • Morala

  Ma briga me kaj ima in kaj dela…itak ni ona kriva, da jo oče financira…zaradi mizernih pokojnin mnogih upokojencev bi morali brcniti iz parlamenta Erjavca in njegovo stranko…še vedno čakam na 1000 € pokojnine :)

  • Steiermark

   Kar čakaj, medtem pa ga še enkrat pomagaj izvolit, da bo lahko izpolnil svojo obljubo…..

  • antimur

   Mene pa še kako zanima obnašanje tega pokvarjenega rusofila, nosatega Erjavca in njegovih, kajti ta baraba se obnaša kot pravi oligarh, čeprav ima vseskozi na svojem pošvedranem gobcu “svoje” upokojence in socialo. Kot mi je dejal upokojeni sosed, da ga bo kresnil čez njevov čepur, v kolikor bo še enkrat vse upokojence vzel za svoje in gobcal, da je on zaslužen za njihove pokojnine.

  • Franc Šink

   Zastonj čakaš .Na žalost.

 • Franc Šink

  Bolj me zanima kaj dela ponoči na neznanih krajih in s kom?

  • Luka Marchessi

   @francink:disqus svoje krščanske perverznosti lahko zadržiš zase.

   • Franc Šink

    Luka stara kljuka fukat si ne upa.

    • Luka Marchessi

     @francink:disqus -Špeh: si ostal na nivoju petošolca?

     • SmashFascism

      ti si pa si iz prilagojenega programa ane.

    • dob

     Izklopi ga, jaz sem to že storil.

   • SmashFascism

    asi tud ti iz garaže pasjejebcev

 • Luka Marchessi

  @Dom1961:disqus čakam na tvojo koalicijo. Bo šlo?

  • SmashFascism

   Ti raj pomisl kok bo tvoj bebavii klovn sestaviil koaliicijo

 • janez cepec

  SDS koalicijski partnerji:
  Jelinko Plemeniti padalc, sam ne bo pršu u parlament
  Primc, tud GOD mu ne more pomagat
  Kangla, se en bivši komunajzar pod pragom parlamenta
  Požar, tud brez šans
  pa še keš marginalc iz roba družbe. drgač bi se pa JJ spacou tud s hudičem, sam de bi pršu na ablast. pa mu ne bo uspelo. ima B

  • hermannn

   Cepec, a dobr’ plačajo? A plačajo samo prbijanje na Novi a morda tudi drugje. Putin ima to raboto zelo dobro organizirano, verjamem, da še boljše kot “naši”. Glede na tvoj IQ sicer ne verjamem, da bi te vzel v službo, ampak poskusiti ni greh.

   • janez cepec

    kar se IQ tiče, sm jest z njim čist zadovoljn, če ga maš pa ti u minusu, je pa tvoj problem. kje s pa zdej Putina najdu, je pa glede na tvoj IQ sam teb jasn

    • hermannn

     Mal si daj na kup svoje komentarje, pozorno jih preberi, po potrebi večkrat, pa boš morda razumel. Trol in Putin, ti potegne povezava? Ne? Bog ti pomagaj.

     • janez cepec

      ti uhka moje komentarje bereš znova in znova, pa jih ne boš zastopu, ker si debilko. ni ti pomoči. ud Boh ti ne mor pomagat

     • SmashFascism

      a ti temu tvojmu laprdanju praviš komentiranje.
      Ne seri ga bebček rdečii.

     • SmashFascism

      To pa nau mogu, ker je dezorientiran de ne rečem de ja mau prtisnjen.

   • SmashFascism

    ..honorar je simboličen, pomembno je, da tu dela zmedo kar je za rdeče prdce najpomembneje

 • pajot

  Erjavec se nam skozi svojo hčer posmehuje:” glejte kreteni,ki ste me volili kako uživa za vaš denar moja hči.”

 • Anton

  naši levičarji komaj čakajo da se ljudem utrga. en dan bo nekdo na cest enga čez gobec, vse do takrat se pa bodo delal norca z nas.

  sarkazem press

 • Prle

  Uh, kakšna groza, da dečva pije martini, otroka od Ivana Janeza imata odlični službi, medtem ko revna mladina ne more do takšnih služb. Nova pomagajte.

  • WISKY 1000

   janez zmaga,rdeči adijo.

 • čips

  Nova24 cerav boli, a moram priznat, da z takimi rumenimi clanki padate na poop, hanzi in kanalizacija nivo. Napisite se kako se financira, ce se sama al pa je kespicka ok, ce jo pa fotr je pa res druga zgodba.

 • princeska

  “Hčerka Karla Erjavca pa pije martini v Milanu” …

  … v sami kombineži…
  …zasluži dovolj brez očkovega denarja.

  • Vera

   ? ? ?

   • princeska

    $$$$$

    • Vera

     :) :) :) Smešno in žalostno obenem .

  • Luka Marchessi

   @disqus_ceWG7e600m:disqus V “kombineži”?! AAHAHAHhaahahaa!!!
   Teslo zafukano domobransko.

   • SmashFascism

    Kaj te mući pizdek rdeči. Takšna je rdeča mularija.

    • Luka Marchessi

     @XYZCK:disqus Kateri kurac je pa tebe govno domobransko sifilitično izdajalsko kaj vprašal?!
     Odjebi pizda zahojena neizobražen Janševska.

     • SmashFascism

      Miško se je usral v hlače in kliče mamico de mu jo obriiše.
      Nau šlo, ker je majka danes v domovini – na kosovem.
      Miško, potrpii saj boi prišla

 • Franjo Trojner

  To je zelo verjetno bodoča nova predsednica stranke Desus, gotovo bo za penzijoniste naredila popolnoma vse tako, kot njen papa.
  Ups, kaj pa je te za penzijoniste naredu njen papa????? Ja nekaj pa je, bil je minister za kante, vojsko in je, še par dni bo zunanji minister!

 • hermannn

  Uf, še noge ima enako lepe kot očka kahla. Fotke pa izpričujejo tudi njen visok, visok IQ, pardon, čelo.

 • Maja

  prej ko slej kokain naredi svoje…

 • WISKY 1000

  tota se pa kar v kombineži hajka okol

 • dob

  Pije martini na milanu kučanu.

 • bednick

  Poglejte si njen nos na zadnji fotografiji.
  Fabjan pod nujno!

 • garfi

  upokojenci, ki tega mega škodljivca VOLIjo si zaslužijo luksuzne makarone
  z rdečega križa

 • Frank Novak

  Smesni ste… a to naj bi bil kak luksuz?

  • Soave

   No ja. . . . . kakor za koga !!

 • Luka Marchessi

  Da, dragi bralci, tole je hitri cvetober SDS-ovskih komentarjev:

  bednick • Poglejte si njen nos na zadnji fotografiji. Fabjan pod nujno!

  dob • Pije martini na milanu kučanu.

  WISKY 1000 • tota se pa kar v kombineži hajka okol

  Maja • prej ko slej kokain naredi svoje…

  hermannn • Uf, še noge ima enako lepe kot očka kahla. Fotke pa izpričujejo tudi njen visok, visok IQ, pardon, čelo.

  Franc Šink • Bolj me zanima kaj dela ponoči na neznanih krajih in s kom?

  francelj3 • Kaj ste napisali? Da obožuje penis? Najbrž res, kot slišim.

  To je intelektualni domet volilcev SDS.

  • herman

   Le po kom so tako inteligentni?

  • bednick

   Moj komentar ni kritika ampak bolj priporočilo.
   heh

  • SmashFascism

   Usraneti ne prenesete kritike

   • Kosobrin

    To ni kritika, to je žaljenje! “Res lepo ni kritik biti. Je odspred en K, odzad en K, na sred pa same RITI!”

  • Kosobrin

   In gorje mu, kdor si upa napisati kaj o otrocih SdS-ovcev!

 • Soave

  Kaj res ne veste kaj drugega o našem sijajnem zunanjem ministru ? Da moramo gledati tole bejbo ?
  Dajte no, Nova ? Ji delate reklamo ?

  • Jovo Jamnica

   No ja. Sn si fsaj oke napaso…

   • Kaj pa trebuh ? :)
    Boš postal preveč “šlank”, če boš samo z očmi jedel. :)

    • Jovo Jamnica

     LOL. Moja draga formalno ni zaostajala za to lepotičko, ko je bila v njenih letih.

     • Ali to pomeni, da si jo ti frderbal ? :)

     • Jovo Jamnica

      Niti slučajno. Še dans sn ponosn na njeno postavo. Če se le da, grema fkup na špancir, da se važim…

   • Soave

    Ja, pol pa nej bo, no ! Saj dobra fotka nič ne škoduje.
    Sam de ne boš doma kregan !!

 • lili pili

  Lepa in sexi zenska, z veseljem b7 ji delal druzbo. Lepo se oblaci ima pravi obcutek za styling….

  • mona lisa

   In za trošenje našega ukradenega denarja. Bravo.

   • lili pili

    Ja kako pa tinto ves, ce bi bila ti tako lepa in seveda pametna bi imela dosti kavalirjev in te ne bi skrbelomza denar, tako si pa verjetno kot bi rekli, svinjsko lepa hoooooo

  • Za tako morata biti oba. :)

   • lili pili

    Drzi…..

 • Krtača 20

  In to je članek vreden vernikov ki so dva dni nazaj v cerkvi sedel v prvi vrsti in prosili odpuščanja. Danes pa šimfanje na polno. Pfej zalega domobranska.

  • Luka Marchessi

   Hinavci so bili in hinavci bodo ostali.

 • mona lisa

  Politiki in njihova mladež živi na visoki nogi na račun državljanov in tudi revnih upokojencev. Kako dotično gospodično ni sram se hvalisat s takim življenjem na račun revnih.

 • Kosobrin

  In kaj potem?

 • Prdo

  Penziči koma čez mesec SDSS mladina se pa drugira

 • Božo

  Fovšija je huda stvar. Še posebej med pisuni na NoriTV, ki niso nič plačani. Ahhahahahahha

  • Če nekaj počneš z veseljem, te denar niti ne zanima dosti.

  • Prdo

   Težko gre čez mesec če moraš ljubljenemu vodji nakazat pol penzije da ne krepa

 • ĐĐ Style

  Vsak dan Nova24 dokazuje, da je rumeni medij. Kar tako naprej, bog ne daj da bi kdo odregnil ob privat življenje Janše.

 • herman

  Med tem ko akademsko izobraženi mladi doma zaman iščejo službe, srednješolski maturant Žan Janša s soprogo pije kavico v Evropskem parlamentu v Bruslju. Kdaj si bodo mladi slovenski doktorji in magistri lahko privoščili tako luksuzno življenje kot si ga na račun evropskih davkoplačevalcev lahko privoščita sin in snaha Janeza Janše?

  • Soave

   Še kaj napiši, no ? Hitro ti je zmanjkalo ?

 • Tweety Bird

  Upokojenci komaj pridejo skozi mesec, hčerka Karla Erjavca pa pije martini v Milanu?????????????

  Prekproklete budale desničarske…in kaj če pije martini v Milanu…jaz in Tunek sva ga tudi pila na Boromejskih otokih leta 2015. Zabiti ste do amena!!!…Ma katera budala vas bo sploh volila. Zaradi takšnih imbecilnih naslovov vas je potrebno zastrupiti in zmetat v jame. Še je prostora !!!

  • Prdo

   Suh z olivno

  • Dostmamrecesije

   Qa se štuleš tle. Mrš stran od tle.

 • Miro

  hahahah….. pa kašni butlji… pa kaj naj se punca ubije, ker upokojenci komaj preživijo……
  morda ji prav kakšen upokojenec omogoča to lagodno življenje

 • Prdo

  A ne vidite da sedi ob praznem krožniku je solidarna z vašimi beticami

 • ĐĐ Style

  Janšin sin prek vez dobil službo pri poslanki SDS v Bruslju, šolani mladi pa kelnarijo po bifejih. Rad bi prebral tak članek.

  • Soave

   Kelnarijo, namesto da bi študirali. In pobirajo po 10 % od tistih, katerim posojajo študentke napotnice. . . . .

   • ĐĐ Style

    Kelnarijo izšolani ljudje, malce se obrni okoli sebe. Soseda je končala ekonomijo in prodaja obutev. Poznam še enega, k ije končal veterino in 9 mescev polagal asfalt, zato ker mu je fotr navaden delavec. Ti se pa vprašaj zakaj je Janša zaposlil sina pod lažnim imenom in kasneje se vlekel ven, da je on politični zapornik in da bi rad zaščitil sina. Ja v Bruslju bi ga rad zaščitil, tam noben sploh ne ve kdo je Janša.

    • Soave

     Ja, ja, pa inženirke, ki čistijo pri ljudeh!
     Daj no, saj poznamo problem!
     Kelnarijo pa ljudje, ki se niso šolali za kelnerje in so zato temu primerno tudi placani.
     Šolani ljudje pa odhajajo v tujino. Ker tukaj ne želijo sposobnih ljudi, ampak predvsem poslušno rajo.

 • milanček

  naj pije, samo da ni tolk prtegnjena oz pokvarjena kot foter, ampak star pregovor pravi, da jabolko ne pade daleč od drevesa

  • Zgornji

   ŽAL JE SAMO ŠE SLABŠE – KAJTI ČE DELAŠ KOPIJO OD KOPIJE, JE VEDNO SAMO SLABŠE, … RAZEN ČE BI DELALI KOPIJO OD ORIGINALA. A TEGA ŽAL VEČ NI .

 • Zgornji

  AJAAAAAAA, … AHAAAAAAA, … JOOOJJJ, UBOGA KUZELCA ZBLOJENA POKVARJENA ZDOLGOČASENA … !!! ! !!! HJA, ZGLEDA, DA JE MORALA UBOGA REVICA GARAŠKA TOOOLK GARATI, DA SE JE MORALA MED GARAŠKO PAVZICO KAR MALO NAŽLAMPATI Z MARTINIJEM … !!! ! !!! SKRET OD SLOVENSKE BABJE GNILOBE POKVARJENE SATANSKO SMRDLJIVE HUDIČEVSKE !!! ! !!!

  • ĐĐ Style

   inteligenčni kvocient – ZERO

   • Zgornji

    Ja, pomoje je Nula njenega IQ Precej Previsoka cifra zanjo, Kajti Precej Bolj v Minus ji tolče … Čez Minus 273 … ;-)

  • jovan jovan

   Primitivec sektaški.

   • Zgornji

    Kaj, a ne preneseš Resnice ? A te Preveč boli ? Prekruta ? Potem si žal pač Pomehkužen mehkužec.

 • Prdo

  Koza če bi kokto naročila bi bili druga švica

  • ĐĐ Style

   In če bi jo spila nekje v Horjulu

   • Prdo

    Ja pol zmagamo je švica druga

    • ĐĐ Style

     Ah, spet bi našli kako bedarijo, rumeni tisk je 99% laži , preostali 1% pa moraš uzeti z rezervo

     • Prdo

      Maš prof verjetno bi biu prestop če ne pa faul

 • Olga_10

  V spalni srajci čaka, da jo ata Kahl predstavi Milanu…

  • Prdo

   Ja vsaj nekaj ne kot pri tebi suša

  • ĐĐ Style

   Stara agentka udbe Olga in njeni enovrstični monologi.

   • Prdo

    2 vrstice strošek X 2 pol pa za penzjoniste nč ne ostane!

 • Tweety Bird

  Prekproklete budale desničarske…in kaj če pije martini v Milanu…jaz in Tunek sva ga tudi pila na Boromejskih otokih leta 2015. Zabiti ste do amena!!!…Ma katera budala vas bo sploh volila. Zaradi takšnih imbecilnih naslovov vas je potrebno zastrupiti in zmetat v jame. Še je prostora !!!

  • A, zdaj si pa spet Tunekova koza Julika ?

  • Dostmamrecesije

   Prokleto teslo levičarsko. Pridruži se butlom na 24 kur.

 • wowoo

  Podn od članka!!! Pa kake veze ima Erjavčeva hči s penzionisti??? Jst poznam kr neki penzičev, ki si privoščijo precej več, kot si lahko sam, pa tu ne vidim nič škandaloznega … Prav na kozlanje mi grejo vaši članki!!!

 • DJURO SUMAR

  Tale punca si pa res privošči. Je šla v Milano, pa še martini si je privoščila. Res škandalozno, kaj počnejo levaki.

  • Matija

   Hčere desnakarjev si pa nič ne privoščijo in živijo skromno. Če verjameš…

   • Dragan Krstič

    Naštej jih. Če ne drugega vsaj ne objavljajo tega na socialnih omrežjih.

    • jovan jovan

     Seveda ne. Jih je sram porekla?

  • Dragan Krstič

   Ne česnaj Šumar. Martini v Duomu je verjetno krepko čez 50.-€.

   • DJURO SUMAR

    Ne morem verjeti, da je tako drago. Angleški princ je kupil zaročenki zaročni prstan za 200.000 evrov, pa so vsi desničarji vzhičeni nad tem. Dragan ne seri klamf.

    • Goran Hvala

     Sam tisto ni bil davkoplacevalski denar…princ je sam prdelal tist kes…hodi vsako jutro struzit v trdo h enmu privatniku..:-)

     • DJURO SUMAR

      Ja, to bo to. Človek je pač priden in si lahko to privošči.

 • Dragan Krstič

  Chanel Boy torbica. Ni draga, samo 4.500.-€. Očka ji to lahko kupi od mesečnih dnevnic, ki jih dobi s turističnimi potovanji.

 • freedomfighter

  Hahahaha ne da res da ima punca denar njen oce je eden najuplivnejsih politikov v drzavi ze zadnjih 15 let…ne vem ce kje na svetu obstaja drzava kjer bi bili otroci politikov revezi

  • Goran Hvala

   Baje de povsod sami revezi od politikov in njihovih otrok…razen v slo in venezueli..aja pa s.koreji..v teh treh drzavah pa pijejo pamzi politikov martini…;-);-)..ce na novi tak pravjo bo ze tako…;-)

 • Sodni dan

  Ima balkanske poteze obraza ni naša!

  • samsara

   Hm, bi lahko bili posredi kakšni judovski geni?

   • Kosobrin

    Seveda, ti so najboljši!

 • jovan jovan

  Bolje da pije martini v Milanu za SVOJ denar, kot da “svetuje” evroparlamentarcem katero gorivo potrebujejo in kako se čistijo avtomobilska stekla. Na račun davkoplačevalcev, kakopak!? Ste pa res loleki, da potrebujete Korlovo hčer, da zapolnite prostor. Vam je Kučan “odpovedal”, grobišča ste že vsa popisali?! Tudi Urha?!

  • branči

   maš prav! napisati bi morali, da pije erjavčke, ne martinije. da pa vam blesava rdeča raja tud slučajno ne pade na pamet,zakaj niso vse penzije upravičene do regresa je pa že višja matematika,ki jo kurčanisti ne obvladate! penzije so plačilo za minulo zasluženo delo in ne fah trenutne politike n oblasti!

 • Gavnar

  So pa vrhunske te levičarke, prave lepotice.
  Tiste ta desne pa kot bi jih po Grimpsy šabloni na prepihu delali.

 • Prdo

  Izrojena desnica je pač izrojena

 • AlternativaZaSlovenijo

  Jaz desničar trenutno pijem čaj z limono, medom in rumom. Super dobro, vam povem. Drugače je pa za moj okus naboljši koktail mohito (origanal seveda iz Kube):

 • AlternativaZaSlovenijo

  Po moje najbolje, da tale Eva zamenja ateja na penzionističnem tronu. Uspeh 100% garantiran. Ko pa bo stranka prišla v parlament pa se naj zahvalijo novi24 za njeno promocijo. Če niste še pogruntal, kdo bere čveke? Rajši pogledam slike in hudiča, mrha ni slaba.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Če mene vprašate ima tale nova24 zelo neuravnoteženo politiko do parlamentarnih strank. Levičarjem namenjajo skoraj 99% svojega prostora in časa. Super, kar tako naprej.

 • ajajaj

  Od kje vam martini, če to sploh ni kozarec za martini. Jaz bolj vidim eno mineralno vodo notri. Sicer pa tudi pijača za max 10 EUR ni neki luksuz.

  • Goran Hvala

   Mogoce eno belo vince….jst tud ne vidm martinija…je pa res da nova ve vse resnice…tak da so ji zihr martini natocil v tist kozarc..ceprav v luksuznem hotelu..;-)

 • Olga_10

  Kahlova hči ima udbomafijske oboževalce….v obliki moža deseterih Nickov…Jih je Kahl plačal iz Škrabčeve denarnice?

  • Prdo

   Malico in prevoz imam plačan zvečer pa gasa na martini juhuhu

 • luka globus

  Nova raziščite kje je češplja zaposlena …
  Ata ima uradno max 3k na mesec in vsega tega ne more financirati…

  Ajde follow the money !:)

  • ĐĐ Style

   V Prijedorju je dobila kredit po ugodni obrestni meri, je princ teme zrihtu.

  • Marko Markov

   Kaj pa provizije od lobiranja in pomoci firmam na ruskem trgu!

 • Tweety Bird

  Prekproklete budale desničarske…in kaj če pije martini v Milanu…jaz in Tunek sva ga tudi pila na Boromejskih otokih leta 2015. Zabiti ste do amena!!!…Ma katera budala vas bo sploh volila. Zaradi takšnih imbecilnih naslovov vas je potrebno zastrupiti in zmetat v jame. Še je prostora !!!

  • Joža Gabroža

   katera budala bo pa volil leve imbecile kmalu boš v jami oziroma tam kamor spadaš da te 24 ur fukajo restanti gamad prekleta kradljiva

   • Goran Hvala

    Baje da ste ful boljs od komunjar…:-)..grozite pa z jamami kot komunjare…nic boljs…sam boli vas ker niso “vasi” na oblast…ti pa demokrat ja…

  • Dostmamrecesije

   Qa je lewuharka nesposobna. Pejt v kurnk in žri koruzo.

  • Dostmamrecesije

   A veš, da levuh nima nikakršen posluh, ker je debeluh – jebeluh.

 • ĐĐ Style

  Živel tovariš Janša,ki ne pije martini v Milanu. On pije čaj v Prištini.

  • FUCK COMMUNISM

   Sklanjat se nauc, debil zabit!

  • Dostmamrecesije

   A veš zakaj so kletvice?
   Zato, da te pošljem tja, kamor spadaš.

   • ĐĐ Style

    Ko človek omeni Ivana, se vam takoj strga

 • aleluja

  Lepa deklina !

 • FUCK COMMUNISM

  Glede na protislovenske izdajalske kometarje levuharske drhali, mislim, da si zasluzijo kazen, ki gre izdajalcem! Vemo kaksna kazen to je!

 • Marko Markov

  Seveda, ata dobro nateguje debilne penzijoniste, da ga volijo in da potem zasede dobro placane ministerske stolcke! Hci pa kot vsaka druga zenska, zna zapravljati denar!

 • Waltter

  Ne vem kaj jim je tale sedla toliko v nos, verjetno zaradi fotra, pa vendar foter tega ne financira. Ženska sama sebe poskuša vnovčit za pridobitev novega sponzorja ali da starega obdrži. Če je nekdo pripravljen plačat in jo gostiti za protiusluge je to njena in njegova stvar. Sicer pa upokojenci ki so lačni in komaj preživijo nimajo z njo ničesar skupnega in jim tudi ne odžira prigaranega denarja. Marsikateri upokojenec ima hčerko ali pa vnukinjo ki se sponzorira na enak način pa zaradi nje drugi upokojenci ne umirajo. Torej če je ata patološki lažnivec in nategun bi morala hčerka biti doma za štedilnikom, se ne šolati in ne potovati, če pa bi že morala iti v trgovino pa bi morala to storiti skozi kanalizacijske jaške? Bi moralo biti tako? Se še spomnite tiste ponesrečene izjave bivšega predsednika vlade ko je dejal da bolnikom na onkološkem oddelku še ni tako hudo ker nimajo klime poleti? Pa zaradi tega noben ne napiše da zaradi njegove hčerke in zaradi njegovega sina upokojenci stradajo ker cuzata državni denar za njihovo plačo al pa da se še tamala dvanamakata v morju pa so tudi upokojenci lačni… Pardon saj res če pa je ata zaslužo v svojem lajfu preko 1 mio eur …

 • Maja

  kaj pa je to takšnega ? dekle je svoje telo postavilo na splet, da jo poišče mecen-sponzo…imamo dva tipa žensk, tiste ki prodajajo znanje in te ki prodajajo svoje telo. Preprosto in realno stanje…ker ni hodila k verouku :)

  • Goran Hvala

   No glih glede verouka ne vem…poznam kar nekaj vernih deklin ki so sam v rito do poroke…pa ne sam z enim..tak da ne vem kaj fantaziras…

 • črnaovca

  Kako že gre ona; bila je dobra mrha men potrebna prha…………………………………..

 • Občasni Komentator

  a lahko nehate s temi malomeščanskimi pristopi….oni nimajo za jest, ona pa je v Italiji. Kdo je tle levi? Levi ali vi hudiča. Kaj nenehno gledate v tuji krožnik, in ga primerjate s svojim. Zmigajte rit pa naredite nekaj, ne samo jamrat, lej kaj ona ima…RUMENO, da bolj ne more bit.

  • Meho

   Daj, seronja, pametun občasni, ti to kokodakaj kaki stari mami, ki ima 430 evrov penziona. Tvoj drekač od ministra pa s celo žlahto bluzi okoli in žre njen denar.
   .

   • Goran Hvala

    Novice v stilu..nevem kolk miljonov americanov fura bone in 2 sluzbe hkrati da lahko prezivijo, trumpova hcerka ivanka pa v hotelu kjer je vse v zlatu..in to v demokraciji…mi pa kot pravite zivimo v komunizmu…kje je pol razlika med demokracijo in komunizmom…jest jo ne vidim..ce si pri koritu si pri koritu…sploh pa v bilo kaksni ureditvi kje so se ziveli politiki slabo??..nakladate 100na uro..kaj ima pa jansa?…vikendi, hiske itd….pa tak demokrat..pa baje deloholik…ze ceu lajf gara v parlamentu..glih s tako vnemo kot tisti komunisti proti katerim se tolk napenja…

    • FRANC3

     Tu je govora o Sloveniji in slovenskih upokojencih!
     Razumeš?

     • Goran Hvala

      Ja aja?..bejz…jaz sam pobem v kaksnem stilu je napisano…Razumes?

  • mona lisa

   Bedak povej to upokojencu ki po 40 letih poštenega dela prejema 500 ali še manj pokojnine.

   • Občasni Komentator

    kaj naj mu povem, kar ti mu povzemi moje besede

    • Novakec1

     Od poštenga dela v slolandiji ni nobeden obogatel, kvečjemu životari.

 • mona lisa

  Njo in njenega atija zbrcat v rit in jima dat zajamčeno plačo. Nakradeno bogastvo pa namenit za penzije.

  • Tone

   Zakaj za penzije, to je metanje denarja stran. Dajmo ga prekarcem.

 • mona lisa

  Zaradi takih zajedalcev kot je Karl in še dosti drugih (se ve katerih) je Slovenija postala država revnih.

  • FRANC3

   Saj je geslo levičarjev: ”Enaki v revščini”!

 • dr Janez Sveti

  Sicer ne vem, kakšno zvezo ima ta punca z pokojninami ampak, to ni jasno niti avtorju tega zmazka. Je pa zelo simpatična in čedna tale dečva!
  DR Janez Sveti genij

 • Kosobrin

  Pustite otroke politikov na miru. Tiste male, velike, pa naj bodo njihovi očetje levi, desni, rdeči, beli, črni in ne vem, kakšni še! Nič niso krivi. To je podlo, izprijeno in primitivno!

  • caci

   Janšev sin pa ” hara # po Bruslju

 • Balkica

  Lepa je in mlada! Le ona ve, od kod ji denar! Morda ga je zaslužila, ali pa ima kakšnega sponzorja. Dvomim, da ji ga daje Kahl.
  Ji nisem nič fouš, naj uživa življenje, če ji tako paše.

 • Novakec1

  Ena bunga bunga party pri starčku Berlusconiju pa maš za celo življenje dost.

 • Grenze

  Ta ni njegova hči je ta star pregrd ona pa prelepa ?

 • plamen100

  Enako se dogaja samo se v severni Koreji, kjer politicni razred uziva, folk pa crkuje. No pri nas je se dosti huje, ker v severni Koreji funkcionira zdravstvo, solstvo kjrr je dejansko vse zastonj, pri nas pa se z umetno ustvarjenimi cakalnimi dobami naklepno iztreblja neuporaben del nacije, upokojence. To se najlepse vidi pri novih zdravilih zoper raka, za katera je po usmeritvah evropske unije cas nabave 120 dni za Slovenijo ta cas nabave 750 dni, torej nekje 2 leti. Jasno brez teh zdravil v dveh letih rak vsakega pobere, vecino med 3-9 meseci. Tukaj se potem vidi cilj levih vlad, pobiti na prefinjen nacin cimvec neuporabne mase, ki drzavo le stane!

 • Tone

  Nekateri upokojenci si to lahko privoščijo.
  Sicer pa danes največ potujejo upokojenci in študentarija. Vprašajte agencije.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!