[VIDEO] “Slovenija je družbeno razdvojena in socialno razslojena”

Gianni Rijavec je odletel na Kredarico pod Triglavom, da bi Slovenkam in Slovencem posredoval svoje sporočilo o slovenstvu in narodni zaved(e)nosti. Preberite in poglejte, kaj je povedal!

Mirovnik je s Kredarice sporočil vsem Slovenkam in Slovencem, da je za nami 25 let, prav tako je naša država stara 25 let. “Pa nam je država tudi domovina? Smo uspeli postaviti Slovenijo na svoje noge? Čutimo slovensko? Imamo radi svoje simbole, spoštujemo našo slovensko zgodovino? Spoštujemo slovensko kulturo, vse, kar je slovensko?” se pod simbolom slovenstva sprašuje Gianni in pride do spoznanja: “Ko se ozremo naokrog, je odgovor na dlani: zelo malo, skoraj nič ali nič. Slovenija je družbeno razdvojena in socialno razslojena.”

“Tisočletna želja naših prednikov je v 25. letih zbledela, spodrsnilo nam je in kmalu ne bo o slovenstvu ne duha ne sluha več. Upravičeno se lahko vprašamo o smislu imena Slovenija. Tako kot se obnašamo, se lahko ta država imenuje tudi kako drugače, ni nujno, da je Slovenija. Slovenija ima svojo zgodovino, kulturo, ima tisto ‘naše’, ki se mu reče slovensko in bi moralo v četrt stoletja v popolnosti zaživeti.”

Rijavec ugotavlja, da je za trenutno stanje v Sloveniji zagotovo odgovorna politika, predvsem pa določeni politiki, ki jih postavljamo za svoje voditelje. “Nismo sposobni narediti preobrata, ki bi obrnil ‘zavoženo barko’ v drugo smer, zagotovo ne na slabše. Presunljivo je prek četrtstoletnega intervala gledati, kakšen vzgon je takrat zajel mlado državo, ko se je otresla jugo enoumja in terorja. Kljub vsem tedanjim voditeljem in kljub vse bolj samopašnemu rovarjenju sovražnih ideologij, za katere smo mislili, da so za vedno ostale del neslavne preteklosti, je nizala dosežek za dosežkom in se hitro približevala Zahodu. Zdelo se je, da bomo v kratkem času postavili slovenstvo skupaj z državo na zemljevid Evrope, zemljevid sveta.”

V svoji mirovni poslanici za letošnje leto se sprašuje, ali bomo na robu dokončnega propada vendarle presekali gordijski vozel, zbrali pogum in nekatere ključne akterje za našo pogubo poslali na smetišče zgodovine. “Bomo uporabili volitve kot eno izmed orodij, ki nam jih ponuja demokracija, in si na vrh postavili ljudi, ki so neomadeževani in imajo v sebi slovenski ogenj? To ne pomeni, da so proti komu, ampak da postavljajo na prvo mesto vse, kar je naše, da cenijo najprej naše domače in potem spoštujejo tudi tuje. Izvolimo si ljudi, ki bodo dovolili, da se razlije in zasije slovensko zlato, da pridejo na površje sposobni ljudje, ki jih je v Sloveniji veliko.”

“Potrebujemo nov zagon, smo na začetku novih 25-ih let. Ujemimo zadnji vagon, morda zadnjega vlaka. Pogumno naprej in ne dovolimo več, da nas vodijo ljudje, ki so onemogočili, da bi se Slovenija kulturno, ideološko in gospodarsko pozicionirala. Najprej so tu predsedniške in nato državnozborske volitve. Izkoristimo to edinstveno priložnost!”

Na koncu pa je omenil tudi vse pogostejše teroristične napade v Evropi in po svetu. “Ne smemo ostati ravnodušni, ko gledamo, kaj se dogaja v naši širši domovini Evropi. Tudi nas ne izključuje zlo današnjega časa, ki mu lahko upravičeno rečemo 3. svetovna vojna. Bodimo čuječi in ne zatiskajmo si oči. Spoštujmo sebe in svoje, da bi lahko spoštovali tudi druge.”

Marjanca Scheicher

 • Vera

  Za razkrojenost in socialno ogroženost mnogih so krive leve vlade ! Edino desnosredinska Janševa je bila leta 2012 na dobri poti v pravo smer, če ji Erjavec , Žerjav in Virant ne bi metali polen pod noge . ” Novi obrazi “, so pa še slabši, saj drugo ne znajo , kot najemati drage kredite, katere bodo morali odplačevati še naši prapravnuki . :(

  • slaipowi

   Japajade.

   • Vera

    ” Resnica boli “, kajne ?

    • slaipowi

     Kakšna resnica? Vaša? Ha ha ha

     • orsa

      Naša resnica ne boli, boli vaša levičarska, pogubna, a ne vidiš, kam nas je pripeljala?

     • slaipowi

      Kako pa veš da sem levičar? Miške povedale? Mokre sanje morda? Ali pa strici iz ozadja… Besedica “vaša” je bila izraz spoštovanja do starejše gospe. Tako so me učili starši. Tebe niso? In jaz živim solidno. Se ne pritožujem nad vsem in vsakim. Tule pa samo pljuvate po drugače mislečih.

     • Vera

      “Prava resnica”,ne pa laži te sedanje pokvarjene klike pod vodstvom Kučana !

 • tohuvabohu

  Rekel je “Slovenija je družbeno razdvojena in socialno razslojena”.
  Lahko bi rekel tudi “Slovenija je socialno razdvojena in družbeno razslojena”.
  Kako se po slovensko reče “socialno”? In kako se s tujko reče “družbeno”?

 • Amerikanc

  Mi sploh ne rabimo arabskih teroristov, ker imamo domače komuniste (stare partijce in njihov podmladek), ki strumno uničujejo Slovenijo in jo približujejo balkanskim republikam.

 • radames

  “…je odletel na Kredarico…”
  O, madona, odletel je!!! Pa tako lepo je zdajle v zimskem času iz Krme iti tja gor. In nositi smuči. Navzdol je pa prekrasno. Ni sicer do Kovinarske bajte, ker se sneg konča precej višje gori, je pa vseeno prelepo!

 • karlina

  Moj podpis, dragi Gianni, velik ČLOVEK IN DOMOLJUBNI SLOVENEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Slovenec 33

  Ja gospod Rijavec, vaše navedbe so kar v pravo smer, vendar ste nikaj spregledal, pozabil, preslišal ali pa ne dojamete, da nikjer na svetu okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm in tudi v Sloveniji je enako.
  V Sloveniji imamo ob podpori veleizdajalcev svojega naroda okupatorsko oblast, ki ima v rokah parlament, vlado, sodstvo mainstream medije in usmerjeno izobraževanje pod vodstvom fdvizma in ta okupatorska falanga vabi v slovenske dežele nove okupatorje, ki so že začeli z uničevanjem slovenske kulturne dediščine. (Kaj pa so uničevanja krščanskih simbolov drugega.)
  Da to nepreklicono drži je vam in vsem ostalim, lahko v dokaz umik okupatorske armade, njihovi oficirji pa iz slovenskega davkoplačevalskega denarja dobivajo nezaslužene pokojnine v Sloveniji. Tudi nad 600 morišč slovenskih domoljubov, ki nimajo poimenovanih morilcev je evidenten dokaz te okupacije.
  Ker usmerjeno izobraževanje pod vodstvom fdvizma producira topoumne produkte, bomo težko prišli na nivo, kjer bodo patrioti mogli in smeli idiotom pokazati njihovo mesto.

  • if

   Gianni je dojel in prefinjeno povedal prav to, kar poudarjate.

 • Franc Šink

  Z Slovenijo delamo kot z predmetom.Namreč kar dolgooooo gradiš,lahko mnogo prej podereš.

  • slaipowi

   S Slovenijo delamo kot S predmetom.

   • Franc Šink

    In kaj te to moti? Z ali S? Mene moti tvoj W v imenu

    • slaipowi

     V osnovni šoli so nas “tršice” naučile precej preprostega načina uporabe S in Z in sicer s stavkom Ta suhi škafec pušča, ki mu odvzamemo samoglasnike. Pred soglasniki, ki ostanejo pišemo predlog S.
     Seveda je bilo pa treba v šoli poslušat. In če se že oglašaš na članek o kulturi je treba tudi jezik kulturno uporabljat. Drugač je zastonj trkanje po prsih kako ste kulturni. Lastna imena so pa lastna imena in imajo svoje zakonitosti. Tudi Gianni ni slovensko, pa ga problematiziram? Najbrž je bla slovenščina cvek, a ne?

     • Franc Šink

      Ne! samo sem odšel zelo mlad v tujino.

     • slaipowi

      Ne pričakujem opravičila samo opozoril sem na nepravilno uporabo predlogov s in z. Ni pa nikoli prepozno da se človek nauči. Ampak na tem portalu komentatorji takoj grizete in zmerjate. No ti mene nisi zmerjal. Kaj pa druge, ki mislijo malo drugače?

     • Franc Šink

      Nimaš argumentov

     • slaipowi

      A bejž no bejž. Kakšne argumente pa pričakuješ za nepravilno rabo predlogov. Odpri kakšnoo slovnico. Tam so argumenti katere naj bi poznali že otroci

     • montyamp

      Kje si se vzel , te nikjer ne pogrešajo ???
      Ni čudno .

 • if

  Glede na smer razvoja Slovenija očitno postaja Snija s poljubnimi predponami zajemajočimi sile neslovenstva: vse “leve” oblasti, velika večina medijev, šolski sistem, balkanizacija delovanja sodstva, policije, islamizacija, mnogi, ki slovenstvu obravnavajo s prezirom in potrošništvo cepljeno na nezavednost povzročeno skozi komunistično pralnico!

  Presek skozi čas kaže, da sile neslovenstva trgajo slovenstvo iz slovenskega prostora v oblikah povojnih pobojev, s pregonom v beg, z zavestnim naseljevanjem neslovenskih kultur v slovenski prostor, s kršenjem ustave v škodo slovenske osamosvojitve, …

  Prešernova Zdravica je v ustavi deklarirana kot himna! Sile neslovenstva jo namenoma internacionalistično izvajajo le v vsebini sedme kitice, v vseh ostalih kiticah poudarjeno slovenstvo zavesto izločajo, dušijo, poudarjanje slovenstva etiketirajo s fašizmom, ksenofobijo, poudarjanje slovenstva onemogočajo z uvrščanjem med sovražni govor, pišejo zakone, ki ta proces krepijo …

  Hkrati te sile polnijo Belo knjigo (Vlada Boruta Pahorja 2011) s trasiranjem neslvoenstva:»Z
  veliko verjetnostjo je mogoče predvidevati, da bo Slovenija postajala večkulturna država, ki bo zaznamovana z intenzivnejšimi medkulturnimi vplivi, zato je potrebno že danes misliti na prihodnje razmere in pripravljati sedanje generacije na življenje v spremenjenih razmerah.«
  https://kavarnahayek.wordpress.com/tag/multikulturnost/
  http://www.solazaravnatelje.si/wp-content/uploads/2015/11/cmepius.pdf

 • radames

  Jaz sem precej tud plezal. S Kredarce dol je pa prekrasna smučarija. Najlepša po dolini Za Cmirom (vidi se jo na posnetku na 3:13, desno Vrbanove špice, levo pobočja Cmira), pa potem takoj za kapelico na Kredarci navzdol v Krmo ali pa v Krmo od Staničevega doma. Užitki za bogove!!!

 • domoljub1

  Zato je skrajni čas, da Slovenci izberemo za svoje
  voditelje in

  odločevalce izberemo ljudi, ki jih presejemo skozi naslednje sito:

  -da nimajo dosjeja SDV in do sedaj niso bili član ZKS ali druge

  ozko ideološke politične stranke,

  -da so vztrajni, prizadevni in pogumni,

  -da v zasebnem življenju nimajo očitnih podjetniških, gospodarskih

  ali drugih klientelističnih navez in privilegijev,

  -da so ponosni na našo domovino in jim resnično ni vseeno, kaj se

  dogaja v naši družbi,

  -da so pripravljeni javno zapriseči, da so za boljšo prihodnost

  družbe, kateri pripadajo tudi otroci in vnuki, po vseh svojih močeh in

  sposobnostih prispevati svoj delež.

  • orsa

   In da so čistokrvni Slovenci, ne pa uvoženi.

  • slaipowi

   He he. Nekateri opozicijski poslanci in strankarski funkcionarji odpadejo že pri prvi alineji….

 • Krtača 17

  Tole je pa lepo povedal ja.

  • tramal

   Res čudno da se enkrat ti z nečim pametnim strinjaš.

 • slaipowi

  Kdo je plačal polet helikopterja SV?

 • janez.pokoncni

  “Slovenija je družbeno razdvojena in socialno razslojena.”

  Eh …

  1x se bomo moral zmeniti ali bi res radi VSI socializem ali bi morda vseeno kazalo stopiti na pot proti normalnemu življenju. Tule bi se naj zbirali simpatizerji desnice ampak s takšnim klamfanjem, mi levice res ne rabimo. No, saj je tudi nimamo ker to, kar se pri nas poimuje pod levica je brez izjeme sama ekstremna levica. Mene osebno se sicer levica ne dotika, bolj me “boli” desnica, ki ima v Sloveniji očitno izjemne težave že z osnovami.

  Slovenija je ena od najbolj egalitarnih skupnosti na svetu in brez konkurence najbolj egalitarna (najmanjše socialne razlike) družba v OECD!! V Sloveniji se giblje ginijev količnik med 23-24% medtem, ko je povprečje EUja preko 30%
  .
  Za vse, ki se vam ne ljubili guglati :
  Ginijev koeficient je merilo za statistično disperzijo, največkrat uporabljeno kot merilo neenakomerne porazdelitve dohodka in premoženja. Definiran je kot razmerje z vrednostmi med 0 in 1, pri čemer velja, da nižji kot je koeficient, bolj enakomerna je porazdelitev, in višji kot je koeficient, bolj neenakomerna je porazdelitev. Število 0 predstavlja popolno enakost (vsakdo ima popolnoma enaki prihodek in premoženje), število 1 pa predstavlja popolno neenakost (nobeden nima enakega prihodka in premoženja).

 • janez.pokoncni

  Vidim, da si si sposodil moj citat, ampak tudi brez tega bi se “zaletel” vate.
  Kaj ti je? Pusti ljudi pri miru. Če najdejo neko zadovoljstvo v ponavljanju parol na portalu, kjer bi naj večina simpatizriala s temi parolami ne vem, zakaj se čuti kdorkoli dolžnega kratiti jim to veselje.
  Razumel bi tvoj bes, če bi te parole hodili vesiti na portal Mladine tako pa s svojim osiranjem pravi in edini bebec izpadeš zgolj ti.

  • slaipowi

   Aha. Tega pa nisem vedel da je ta portal namenjen parolam za že prepričane. Če je pa tako sem res bebec. Ne pa nisem. Samo potrdil si sedaj, da gre za strankarsko glasilo. Mi ni bilo potrebno povedat tega… Potem je potrebno spremeniti tudi slogan: prvi v službi desnice ups, SDS, pardon…

   • janez.pokoncni

    Oh, no, zdel si se mi zajedljiv, brezobrazen, ne pa tumast. Seveda je Nova24 eden redkih, zagotovo pa najbolj obljuden portal, kjer se zbiramo nasprotniki kaviar socializma ali, če že hočeš, simpatizerji desnice, ki pa ima (desnica) v SLO izjemno velik problem zaradi mnogo premajhne družbene podpore in nenazadnje očitno tudi mnogo premajhne strankarske pestrosti. Jap, trenutno ima v t.i. strankarskem pluralizmu od levice rahlo odmaknjeno samo eno politično stranko in to je SDS.

    Ampak še 1x.
    Tole zgoraj si “sklamfal” skupaj resnično izpod vsakega nivoja kot, da bi padel iz Marsa direktno na tintaro. Oh in sploh šokiran ; “prvi v službi desnice”. ;) Res si bebec!

 • Olga_10

  Odlična oddaja! Čestitke gostu in novinarki!

 • montyamp

  Kolca se mi po Avstroogrski .

  Rdeči fašizem , ki je privandral s Stalinovimi kidrić-kardeljanskimi glistami in garjavim mačkom , ki je slišal na ime Matija , iz Moskve , je dodobra zdelal deželico , ki je pod Avstroogrsko nazadnje imela normalno podobo .

  Morala in etika morilcev , ki so natrosili svoje topoglavo potomstvo po državni upravi , je podobna moralnim in etičnim svinjarijam aktualne vlade in nasploh UDBOPARTIJSKIH izrodkov defektni mentaliteti .

  Le kako naj križanec med morilcem in ovaduško kurbo , stori normalno nerazslojeno družbo na temeljih HUDOJAMSKE LJUBEZNI ???

  DOKLER BODO MORILCI NA PROSTOSTI VREDNI VEČ KOT ŽRTVE , BO RAZDVOJENOST GOTOVA KOT PESEK V SAHARI .

  Banda komunistična povampirjena , Nemci so nacije pozaprli in povesili .

  V Sloveniji je ZLOČIN še vedno na oblasti .

  Žveplenega v Nemčijo , dosmrtno .

  Plebiscit in priključitev nazaj k Avstriji , ti Srbi so ja slabši od Turkov . Srečo imamo , da so Hrvati med pastirji turških magarcev in Slovenijo , lahko bi bili tudi , RAZTROJENI .

 • Anton

  to da je bilo v načrtu kominterne uničiti srednji razred(kar ej jim je tudi dodobra uspelo) je menda že vsakemu kolikor toliko povprečno razgledanemu bralcu jasno, tako da tu ni kaj filozofirati, amen.

  • Novakec1

   Največ škode je slolandiji naredila vsakojaka “demokracija”

 • janez.pokoncni

  Prosim ; lahko si žleht, lahko misliš drugače, lahko “vse”, samo ne delaj se tumastega. Ob naslednjem izpadu mojega odgovora več ne bo, ker greš med ignorirane. Lahko križava “meče” ampak, če me boš vztrajno prepričeval, da imaš IQ enak številki čevljev, se ne bova več videla.

  Kar se parol tiče – eno so članki, drugo so komentarji, to menda razumeš. Tudi meni, podobno kot tebi, je tale članek povsem “mimo”, a verjetno še nisem v življenju držal v rokah revije ali cajtnga, v kateri bi mi bili vsi članki všeč.

  Glede citatov pa : “ob taki desnici boljše levice niti ne potrebujemo”
  Tega seveda sam v sanjah ne bi izdahnil. Moj citat : “… ampak s takšnim klamfanjem, mi levice res ne rabimo.” Point mojega citata je verjetno povsem drugačen od tvojega navdušenja nad njim. Osebno sem razočaran, ker očitno kar večina ljudi nima razčiščenih osnovnih pojmov o desnici in levici. Citiral sem ultra levičarski stavek iz članka o socialnih razlikah v Sloveniji, ki po mojem resnično meji na debilizem in po njem in vsem, ki mu ploskajo, izlil žolč.

 • RATATA

  Če nisi ti tisti, ki s pikasojem pripelješ familijo v arboretum veliko prireditev – ogled dinozavrov in tam poješ svoje sendviče si pa vsaj visoko šolan družboslovec.
  V primeru, da nisi nič o tega, kar sem napisal, si pa navaden nedojemljiv butl s splošno levičarsko napako diagnosticirano kot opranoglavost.

 • radames

  Ne plezam več. V plezalnih smereh pa nikoli ni bilo gneče. Včasih je naveza v celem ostenju popolnoma sama.

  • Nata

   Seveda, to pa verjamem. No, zame je pa to prav poseben svet! Krasen in obenem nedoumljiv Veliko knjig, ki so jih napisali naši in tuji plezalci sem prebrala. Zanima me pokrajina in predvsem besede, občutja ljudi na takih ekstremnih plezanjih! Uh, sam na gori . . .

 • radames

  Čak mal! Pa znaš ti vsaj mal mislt? In računat? Od 26 let samostojne Slovenije so veliko večino vladal talevi. Je tako? Kar se je dal, so zajebal talevi. Nazadnje s praznikom 2. januarja. Pameten človek je računal, da bo praznik 2. januarja z letom 2018. Ti bedaki in kreteni so 3 tedne pred 2. januarjem začel o tem prazniku razmišljat in ga na brzino tudi uvedli. Samo kreteni lahko uvedejo praznik 2. januarja za leto 2017. Država je zapleten sistem. Vsi sistemi v državi morajo biti na praznik pripravljeni že mesece prej.
  Ni hujših kretenov od levakarjev!!!

  • slaipowi

   Kar nabijaj. Saj take pamflete berejo le verniki. No pa kakšen tak butl kot sem jaz, ki vseeno še upa da je tule kdo normalen.

 • Novakec1

  Misija nemogoče xxx.

 • Novakec1

  Kaj pa je zate normalno življenje, drugo niti nisem čital ker že tu v temo brcaš?

 • Novakec1

  Takih ni.

 • Novakec1

  In še cel ku drugih izdajalcev slovenstva.

 • tohuvabohu

  Eh, ne bodi tečen, saj tudi ti nisi brez napak. Ali misliš, da si samo ti izdelal osnovno šolo?

 • RATATA

  Še bi strokovnih poimenovanj tvojih feminističnih profesorjev, pa slikc tudi, so res luštne, takšne buzerantski jim mi pravimo, ta navadni normalni Slovenci.

 • RATATA

  Ne morš verjamet, a?
  To, kar te jezi, ja pokazatelj, da se na oblast pride samo s socialo.
  Slovenstvo in krščanstvo je za povrh.
  Če bo stanje še leto ali dve takšno kot je, trajalo, bo glorio doživela celo zl.
  O ovcah tudi jaz ne bi, sem jih pa razbral iz tvojega nezapisanega zapisa.
  Navadni ljudje, ki so do (in še malo po osamosvojitvi) imeli službe, zdaj so pa s.p.-ji, dajejo tiskat koledarje s titom. (Vem direkt-sem že tu napisal)!
  Če so lenuhi se ne bom izjasnil, so pa za ziher ziheraši, predvsem pa drugačni kot ti ali pa jaz.
  Tudi meni je žal.
  Lp

  • janez.pokoncni

   Ja, se kar strinjam. Ključni problem vseh nas vpetih v demokracijo, je demagogija na katero tako zlahka padamo in skoraj epska nesposobnost treznega razmišljanja večine.
   Glede sociale pa sploh ni vredno izgubljati besed. Namesto, da bi jo skušali peljati proti 0 %, se na vse pretege trudimo ta procent dvigniti čim višje. Vsi skupaj pozabljamo na temeljno pravilo; ni bogate države brez bogatih ljudi. Imam en čudovit primer (vic) na temo davkov v angleščini. Ga bom prevedel in prilepil v naslednjih dneh, se bomo malo smejali.:)

   • RATATA

    Zelo rad se smejim. Enako rad tudi kolnem.
    Lp

 • MižekFiga


  “Potrebujemo nov zagon, smo na začetku novih 25-ih let. Ujemimo
  zadnji vagon, morda zadnjega vlaka. Pogumno naprej in ne dovolimo več,
  da nas vodijo ljudje, ki so onemogočili, da bi se Slovenija kulturno,
  ideološko in gospodarsko pozicionirala. Najprej so tu predsedniške in
  nato državnozborske volitve. Izkoristimo to edinstveno priložnost!”

  Se vidimo in slišimo v EU Sloveniji !!!

 • Vera

  Mi pošteni in delovni Slovenci , nismo hudobni , temveč od vsake vlade in njenih institucij zahtevamo,. da delajo pošteno v korist vsega naroda ne samo ” elite ” in v korist prišlekov, ki jih je vedno več ! Največ jih je uvozila nekdanja LDS , ki pa se tudi danes vsi pasejo po državnih službah na naš račun . Pravico in dolžnost imamo vsi, da na napake opozarjamo ! ! !

 • Get Smart

  Morda bi zaradi ozaveščanja ljudi prišla prav še kakšna podrobnost, recimo o tako imenovanih “novih obrazih”:
  SMC SD ZL DeSUS ZaAB PS LDS … —

  ki so vse le “novoobrazne maske” stare “organizacije” KP Jugoslavije in njnega podmladka SKOJ

  (SKOJ Savez komunističke omladine Jugoslavije > USAOJ > USAOJ + SKOJ > USAOJ > NOJ > SKOJ + USAOJ (NOJ) > NOJ > SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije) > ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije, 1990) > LDS (Liberalno demokratska stranka, 1992) > LDS (Liberalna demokracija Slovenije), potem so tu še njeni novi izrastki (obrazi): zares, mladi, zeleni, rjavi, jelinčići, unije, Šoltesi, Bratuške, IDS-ji, TRS-i, Violete Tomić … = SKOJ

  KPJ:

  KPJ > ZKJ > ZKS-SDP > SDP > SDP Slovenije > Združena lista > ZLSD > SD (Socialni demokrati).

  Kljub vseprisotnosti tovariša Milana Kućana, predsednika predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki je mimogrede tudi predsednik FORUMA 21, tukajšnjega jugokomunističnega prihvatizacijskega oddelka,

  v primeru “organizacije” KPJ ne gre za “one man bando”, ampak za KOMINTERNISTIČNO izpostavo, ki na tem prostoru sliši na ime KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki se je v času 70-letne totalne TOTALITARISTIČNE diktature zaredila v vse pore telesa.

  Kominternacionalizem oz. tukaj njegova različica MURGLSRBSKI JUGOKOMUNIZEM, seveda skupaj z vsemi svojimi metastazami širom telesa (umori, pokoli, ropi, laži, pedrolezbofilstvo, pedofilstvo, muslićkulstvo …) pač PATOGEN, je zajedalski parazit v telesu, ni kakšna levanka rukić ali desanka šakić, ampak je kužna klica, je virusni patogen kot aids — Aktivirani imunski deficitni sindrom.

  Je OKUŽBA ne le levanke rukić in desanke šakić, VIRUS “smrtnega neprijateljstva do ljudi” je razpašen po celotnem telesu, obe nogi, glava in vsi ostali organi so okuženi.

  Brez zdravljenja, torej brez odprave vzroka, torej brez odprave kominternistično MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA patogena, bo telo podleglo.

  Prvi korak na poti okrevanja je zavedanje bolezni.
  Če ne vemo, da smo bolani, se tudi ne zdravimo, kajne.
  Kominternistični in tukaj predvsem MURGLSRBSKI JUGOKOMUNISTIČNI agitprop (jugokomunistična agitatorska propaganda) želi prepričati ljudi, torej v naši prispodobi prepričuje telo,

  – da ni bolano,
  – da je pač takšno, da je VIRUS sestavni del telesa,
  – da je takorekoč vaša levanka rukić, ki da se v ničemer ne razlikuje od desanke šakić, ki da sta “isti” nje
  – in da je VIRUS takorekuč NUJEN sestavni del organizma.

  Je res?

  Ni.
  Vsaj ne zdravega telesa.
  Je pa nujni sestavni del bolanega telesa, okuženega telesa, telesa, ki se ni zmožno ubraniti zajedalcev.

  Prvi korak v procesu ozdravitve je torej RESNICA o bolezni.

  Ozaveščanje o bolezenskem stanju.
  Sledi odkrivanje VZROKA — ta je za obravnavano bolezen že znan in sliši na ime KOMINTERNACIONALIZEM Komunistične internacionale
  oziroma njegove lokalne različice
  MURGLSRBSKE KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.
  Sledi terapija.
  En obisk pri zdravniku in odstranitev enega majhnega dela okužbe (vrnitev srbske armije u otađbinu nje) pač ni dovolj,
  nujno je okrepati pri centrih razrasta — “žariščih”,
  ta pa so, kot izhaja že iz prispevka, takorekoč vse “javne službe”, kamor je PARTIJA zasejala seme zla (vse UDBAške poturice po vseh sort izumljenih uradih, sekretih, sekretariatih …
  – drštvih za prodajanje megle
  – društvih za hvatanje krivina
  – društvih za sviranje kurcu
  – uradih varuhov MURGLSRBSKIH JUGOKOMUNISTIČNIH pravic
  in ostalih uradih za neprestano črpanje denarja iz državne blajne,
  pa vsi amnestiji in ostale kaviar komunistične international pridobitve,

  začenši pri t. i. 3 (treh) “vejah oblasti”, ki si jih MURGLSKA KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA po “kakor štetju” (kakor volitev) določi:

  — Državni zbor – zakonodajna oblast
  — Vlada RS – izvršna oblast
  — sodna oblast.

  Vse to je trenutno pod totalno kontrolo TOTALITARISTIČNEGA MURGLSRBSKEGA JUGOKOMUNISTIČNEGA kužnega PATOGENA.

  Za odpravo te kuge obstajata 2 svetovno znana načina:

  1. organizacija POŠTENIH VOLITEV in predvsem POŠTENEGA ŠTETJA
  (kar ob totalni splošni in še posebno medijski okupaciji okupaciji ni tako enostavno, kot se sliši),

  2. če ne gre zlepa, gre z grda.

  Kuga totalno kontrolira tudi t. i. 4. vejo — MEDIJE,
  vendar pa moramo te ločevati:

  RTV SLO in STA (srboslavska tiskovna agencija) sta OKUŽENA — sta sestavni del okuženega telesa in pomembno žarišče, vendar pa sta ozdravljiva,
  POOP Kanalizacija je v lasti KOMINTERNISTIČNE kuge,
  Planet je kominternistični hibrid, ki pa parazitira samo in le na blagajni, na ljudeh,

  Skoraj vsi radiji in pa Delo, Dnevnik, Nedeljski, Večer itd. in vse njihove revialne izdaje, pa Mladine itd. od gorenskih do dolenskih, od primorskih do prekmurskih glasil … ki pa so V LASTI KUŽNE JUGOSLAVIJE, v lasti, v lasti (sledi toku denarja), sledimo? v lasti KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE,

  ti niso ozdravljivi, jih bo pa zdravo telo izločilo kot vse ostale sekrecije oziroma bodo v zdravem telesu pocrkali, saj bo vsako od teh zarejališč watchdogićev v PRAVNI DRŽAVI crknilo že po pri objavi LAŽI, za katero bodo morali odgovarjati.

  Z besedami Človeka:

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!