Začel je oddajati Radio London: Večerovim novinarjem sporoča, da se mentalno ne razlikujejo od fašistov in poziva na koncert Thompsona!

Začel je oddajati Radio London. Svoje prvo oddajanje so namenili novinarski hiši Večer, ki ob vseh težavah, ki pestijo Slovenijo, najdejo ravno Thompsonov koncert! Avtor prispevka, bloger in podjetnik, ki je uspel v Londonu, ter idejni član novonastajajoče liberalne stranke Tomaž Štih, novinarjem očita, da se mentalno nikoli niso prav zelo razlikovali od fašistov, zato se raje kot s peko pleskavic na Tromostovju (njihovim pravim talentom) ukvarjajo z inkvizicijo. “Obstajajo samo normalni ljudje, ki bi radi v miru poslušali dobro glasbo. In vi Balaševićeve ‘Lude i psihopate’,” je poziv Radia London na čim večjo udeležbo na Thompsonovem koncertu. 

“Ob vseh težavah, ki pestijo Slovenijo, so novinarji Večera odkrili največjo: Thompsonov koncert v Mariboru! Deklariranim mirovnikom, ki v prostem času prepevajo “Naj mašinca zagode”, samooklicanim demokratom, ki imajo težavo z obsodbo titoistične vojaške h unte in borcem proti sovraštvu vseh živih bitij, razen podjetnikom in vlagateljem, tistim, ki imajo preveč radi svoj narod in tistim, ki imajo preveč radi svobodo, je vse jasno: Novinarji Večera se v življenju ne rabijo nič več naučiti, ker že vse vejo. Razumejo bistvo zla: vse se je začelo v Berlinu, ko je Thompson zapel “Reci brate moj”, od tam dalje pa jim je vse zgodovinsko imperativno do Auschwitza.

Takšna brutalna zloraba zgodovine s strani ljudi, ki se sami mentalno nikoli niso prav zelo razlikovali od fašistov, je tisto, kar je narobe v Sloveniji. Te zmede, ker se jim ne da obračati pleskavic na Tromostovju in bi se raje malo ukvarjali z inkvizicijo, bodo povzročili samo to, da bo koncert Thompsona bolj obiskan, kot bi bil sicer. Če gre ljudem kaj na živce, je to pametovanje obsedencev, ki za vsakim vogalom vidijo domobrance in to samo zato, da jim ne bi bilo treba pisati prijav za delo in da bi staršem lahko razložili, kateri višji cilji pa jim tokrat preprečujejo, da bi se sredi 30-ih odselili od doma. Domobrancev ni več, vse ste jih pobili. Obstajajo samo normalni ljudje, ki bi radi v miru poslušali dobro glasbo. In vi Balaševićeve “Lude i psihopate”. Mi vam gremo na živce samo zato, ker smo spregledali vaše neznanje. Ker ne verjamemo v vaše nore ekonomsko polpismene pravljice in utopije in se imamo kljub temu dobro in se veselimo. Zato je možen samo en odgovor: “Vsi na Thompsona.” Zato bom tudi jaz 20. maja prisoten na koncertu v Mariboru. Priletel bom 1.200 kilometrov, zato ne tarnajte, da jih vi ne morete 12 ali 120. Po besedah Thompsona: Pizda ko izda.” 

C. Š.

 • Argentinec

  Podpornik ustaškega koncerta. Nič boljši od tistih, ki prepevajo “Naj mašinca zagode”.

  • xtc

   Samo mannjša težava:
   Kje ti vidiš ustaše vSloveniji:
   Kaj opojnega?

   • primsek

    Za to, da vidiš Leljaka in tiste, ki so pokopavali ustaše iz Hude jame in lase njihovih žrtev moraš biti trezen. Ne pa opit z mračnimi obljubami iznoriškega kraljestva

    • xtc

     Za take hudo prizadete_v Hudi jami so pobijali partizani komunisti ne Uataši tam ni nobenih njihovih žrtev:
     Nadalje umski maloposesnik;ko je kapitulacija razglašena in orožje odloženo postanejo vsi uniformirani vojaki nasprotne strani vojni ujetniki ;ki so ločeni od civilov:
     Po mednarodnem pravu morajo biti tisti uniformiranci;ki so osumljeni zločinov pridržani mora jim biti dokazana osebna krivda ostali pa izpuščeni;če jim ni dokazan nobeden zločin enako velja zacivile:Ker tvoji rdeči krvniki sploh niso imeli zakonodaje(še vedno je takrat veljala kraljeva) gre za vojni zločin ali zločin:
     Osebno pa dnes ne vidim nobenih ustašev v Sloveniji ti se prikazujejo umsko bolnim levičarjem;kot tudi fašisti_ki so vbistvu le izpeljanka komunizma (socializma);kot nacional socializem_skratka vidite samisebe:

 • Hun

  usto ja ustaše svi

 • MEFISTO

  Kako naj se razlikuje fašist od fašista!?

  • RATATA

   Po barvi las.

 • MladiLiberalec

  To je pa ze negativna tocka za Prstan ki pravijo da hocejo bit liberalci. Liberalna Nizozemska je prepovedala vstop Tompsonu ki je veckrat opeval ustase. In opevanje Jasenovaca in Stare Gradiske je pa res neprimerno primerjat z bojno pesmijo antifasistov Hej masinca.

  Pa se en ustaski zlocin na slovenskem samo za primer. Po dogovoru z Italijani so septembra 1942 vdrli ustasi na Dolenjsko in pri Kostanjevici zajeli partizansko bolnico. Pobili so vse ranjence, strazarje, zdravnika in bolnicarje.

 • Demokrat

  Liberalizma smo tudi siti .

 • xtc

  Levi fašisti(komunisti;socialisti;samooklicani liberalci)) itd);vidijo povsod sovražnike in fašiste;čeprav so največji fašisti in teroristi ravno oni:

  • primsek

   Levi fašizem je pogruntavščino shizoidneža, ki je bil najprej ortolev, zdaj pa je klerofašist. Ker težko združuje oboje, potem to projicira navzven in vse, ki mu niso všeč, zmerja. Klasičen primer zombijevske natabletkane kreature, ki se je umaknila v iznoriški raj

 • ptr

  Hrvati verjetno ne bodo množično drli v Maribor, ker imajo že doma na voljo dovolj koncertov. In Thompsonu je najbrž tudi jasno, da ustaštvo v Sloveniji ni posebej priljubljeno niti med antikomunisti. Predvidevam tudi, da je dovolj pameten, da zato na koncertu ne bo gonil kakšnih ustaških evangelijev.

  Še najbolj zanimivo pa je, da antif prav nič ne moti, da je Danijela, Thompsonova bivša, tako rekoč hišna pjevačica Zokijevega MOL. In da lahko v Sloveniji nemoteno koncertira Ceca, vdova zloglasnega srbskega zločinca Arkana, ki bi, če ga pred 17 leti ne bi prerešetali, danes zagotovo ždel v haaškem pržonu.

  • MladiLiberalec

   Tud Ceca je mal sporna. Jest sem reku sosolki da lih ok ne more bit ce je bla zena od Arkana. Ampak vsaj poje ne ona osebno pesmi ki bi slavile genocid kot Tompson. To je le razlika.

   • Steiermark

    Če velja , po tvoje za Hrvata, da v Sloveniji nima kaj iskati (tudi Hrvatov je veliko v Sloveniji), potem pa se naj poskrbi, da zginejo v svojo smrdljivo srbijo, vsi pritepenci iz srbije (četudi so morda že 2. rod v Sloveniji) ter preprečijo nastope raznim četniško partizanskim titoističnim cecam……

    • MladiLiberalec

     Jest nisem proti Hrvatom ampak proti ustastvu

   • Olga

    Ne nasedajte levaški propagandi! Kakšne ustaške pesmi????? Tompsonom je obsodil ustaštvo! On poje domoljubne pesmi!
    Kdo je bolj zločinski od komunistov? V Jugoslaviji so pobili 1.500.000 političnih nasprotnikov! Veliko tudi v Jasenovcu, ki ga je 3 leta uporabljal Tito!

    • MladiLiberalec

     Jasenovac i Gradiska stara to je kuca Maksovih mesara je pevao Tompson. Okupatorji in njihovi sodelavci so pobili dosti vec ljudi od komunistov in partizanov.

     • sprehajalec

      Na Hrvaškem niti ne. Okupatorjev niti ni bilo, Hrvaška je bila omejeno mednarodno priznana država (v približnem obsegu kot danes naprimer Kosovo) ki je imela le nemške in italijanske odposlance in ambasadorje.

      Msilil je verjetno na Maksa Luburića, vendar ne vidim zgornjo kitico v kontekstu, ki bi hvalil Maksa. prej zaničljivo.

     • MladiLiberalec

      Lol. Tud ustasi so Maksa s to pesmijo pol zaniceval.

      NDH je bila pa res tko kot pravis fasisticna in rasisticna drzava priznana v glavnem od sebi enakih ali podobnih.

     • sprehajalec

      V glavnem je to kar govoriš neka splošna slika NDH, ustvarjena v zadnjih 70 letih. Vedno se pridodajo pridevniki, fašistični, rasistični, genocidni itd.

      Si vedel, da je bilo 11 visokih generalov vojske NDH Srbov? To ne govori ravno v prid tezi o rasizmu. Je pa etično čistila področja pač na balkanski način, kot smo videli v 90tih kako to poteka. Po drugi strani pa so se vstaje in upori začeli ravno na teh področjih, saj se srbsko prebivalstvo ni hotelo sprijazniti z nadoblastjo Hrvatov. Tudi vstaja bosankega naroda se je začela, ko so srbski uporniki na ražnju obrnili hrvaškega katoliškega duhovnika.

      Prav pretiravanja v zvezi z NDH predvsem napihovanje števila žrtev so pripeljala do nove vojne leta 1991. Po drugi strani imaš prav glede fašistična, ker je imela močno izražen socialni program. Socializem je bil v tistih časih moderen, tako da so ga tudi Hrvati in NDH povzeli.

     • MladiLiberalec

      Fasizem je skrajna desnica. sej vem da ves.
      So bili pa tisti srbski generali verjetno katoliki? Ali maybe pripadniki umetno ustvarjene pravoslavne cerkve v NDH leta 1942 potem ko so izvedli ze obsirno etnicno ciscenje?

     • sprehajalec

      1. Fašizem je skrajna desnica, ker so tako rekli v Moskvi in pri nas. Mussolini je po padcu 1943 ustanovil celo Savojsko republiko, polni naziv so seveda pri nas izpuščali, ker se je imenovala Repubblica Sociale Italiana. So skrajni desničarji Socialci?

      2. Ne bili so pravoslavci. Do narodnih tenzij 20. stoletja, ni bilo nič nenavadnega, da se je naprimer kakšen katolik štel za Srba in kakšen pravoslavec za Hrvata. naprimer Nikola tesla je bil rojen pravoslavec, vendar seje štel za Hrvata. Enako Svetozar Boroević. danes je seveda s tem problem. ker so naredili ta dva pojma za izključujoča se. Največ je k temu pripomogla tudi sama Srbska pravoslavna cerkev, ki je postavila pravilo Srb je lahko samo pravoslavec.

      3. Avtokefalna cerkev ni za pravoslavce nič nenavadnega. Tako jo imajo Rusi, Grki, Armenci, Bolgari. Le za področje Balkana, pa si je Srbska pravoslavna cerkev vzela monopol, da drugih tam ne sme biti. zato danes ne priznava makedonsko pravoslavno cerkev, niti črnogorske. Po tej logiki je nastala tudi nekoč NDH pravoslavna cerkev. Ti generali so bili pravoslavci, izrazita delitev pravoslavec je avtomatsko Srb je nastala šele potem.

      4. NDH je hotela spremeniti etično strukturo v korist Hrvatov. Za to so uporabljali prekrščevanje, izgone in so tudi pobijali. Imeli so načrt namesto Srbov naseliti na ta področja do 200.000 izgnanih Slovencev. Ti bi spremenili tudi jezik in hrvaščina bi šla nazaj v kajkavščino, kar danes poskušajo umetno narediti z novorekom. Da bi hrvaščino ločili od srbščine. Novorek pa ni nič drugega, kot arhaična slovenščina/kajkavščina.

     • MladiLiberalec

      Skrajni desnicarji so lahko socialci in lahko kak socialen element vstavijo v svoj sistem. Niso pa zaradi tega levica.

      Pod tri pa moram najbolj ugovarjat. Pravoslavna cerkev v NDH je nastala sele leta 1942 in to na nemsko pobudu. To je bil cas ko so cetniki zaceli sklepati dogovore z okupatorji. Torej ti oficirji ce ze so pripadali tej cerkvi kot sem predvideval. Pred tem so ustasi ki so tudi sodelovali ob agresiji na Jugoslavijo izvedli obsezno etnicno ciscenje.

     • sprehajalec

      Motiš se. kdo pa je sploh ta, ki določa kaj je desnica in levica? Drug levičar? Povsem nekompetentno.

      Vsaka samostojna država, kar je NDH bila, potrebuje svojo avtokefalno pravoslavno cerkev. Če bi jo naprimer danes poskušal ustanoviti, slovensko? Kdo bi se najbolj drl? Ti pravoslavni NDH generali so tako kot množica drugega moštva prestopili v vojsko NDH iz stare Kraljeve vojske. Predno so sploh vedeli za hrvaško pravoslavno cerkev. Tako kot je veliko njih iz jugo vojske prestopilo v slovensko TO. Narobe si predvideval.

      Ustaši niso sodelovali v agresiji na Jugoslavijo, razen subverzivno morda. Ustaši so bili partijska vojska, tako kot SS in niso bili redna NDH vojska. V svojih akcijah so bili avtonomni in po domače so šmirglali le malo koga. kar se na Balkanu pogosto dogaja. ravno zaradi tega je balkan znan po zločinih v vsaki vojni. Tudi Arkana naprimer, nihče ni model obvladovati. Zahodne armade poznajo malo zločinov ravno zaradi stroge discipline in profesionalnosti v svojih vojskah. Če te ni, imaš razpuščeno bando, samovoljo in zločine. Dosti je bilo teh stvari iz tega naslova na Hrvaškem nekoč. Kot tudi čez 50 let.

     • MladiLiberalec

      Doloca ce se drzijo dolocenih nacel.

      No kdo so bili ti srbski generali ki so kar iz vojske stare Jugoslavije prestopili direktno v vojsko NDH?

      Pa ne ustanovi se avtokefalne cerkve na ta nacin da prepoves prejsnjo. V liberalni Sloveniji imamo makedonsko pravoslavno cerkev kot tudi srbsko tko se to dela.

     • sprehajalec

      Ne bo ti težko malo pobrskati in se poglobiti v tematiko. Med njimi je bil tudi Emil Uzelac, poveljnik letalstva NDH. Ja, pa še 28 visokih vojaških osebnosti v NDH je bilo po poreklu judovske veroizpovedi.

      Če bi ustanovili Slovensko avtokefalno pravoslavno cerkev, bi si le ta želela, da se ji nabor pristašev poveča. Najlažje z ukinitvijo srbske in makedonske. V razmerah brez EU in vojnih okoliščinah, ko ne želiš, da na del populacije vpliva druga država, je to mogoče. Zato je naprimer tudi Henrik VIII eliminiral vpliv Vatikana in ga postavil izven zakona.

     • MladiLiberalec

      Liberalna drzava je locena od verskih skupnosti in jih ne ustanavlja in razpusca da bi eno okrepila na racun druge.

      Sem vedu da je en hakelc Uzelac je vstopil v vojsko NDH se v casu vojne s kraljevino SHS.

     • sprehajalec

      Daj bodi natančen, ne piši na počes. Kot pravi mladi liberalec sposoben, odgovarjati na 15 postov hkrati. zato pa imamo vse zdrkano, ker je takšne populacije polna Ljubljana. Lako ćemo.

      Liberalna država in prizma skozi katero se gleda na ta svet je stara 40 let. Dogodkov za nazaj NIKOLI ne smeš gledati skozi to prizmo, temveč v luči takratnih okoliščin. To je tako, kot bi danes zasmehoval neandertalca, ker nekoč ni znal pogledati na accurate wheather.

      Kraljevine SHS takrat ni bilo več, bila je kraljevina Jugoslavija. Če je Uzelac presodil, da je konec zadeve, pa da ne bo več plače, pa da bo verjetno končal v ujetniškem taborišču, je morda bila to racionalna odločitev v tistem trenutku. Treba je pač živeti lačna usta doma. Prestopi v druge vojske niso bili tako nepogosti nekoč. Šele z uvedbo komunistične ideološke vojne, boja naroda do smrti, pa principa žrtvovanja, ter Zakonom o splošni ljudski obrambi in družbeni samozaščiti iz leta 1974, se pri nas zmešajo glave in se preteklost pomeša s sedanjostjo.

     • MladiLiberalec

      To o zeitgeistu je ze mal res.
      Sam locenost drzave od cerkve in verska svoboda je ful starejsa od 1941.
      In tud preden se je uveljavila si imel prosveljene ljudi ki so jo zagovarjali.

      Po vojni je bil Rupnik obsojen tudi zaradi tega ker je pred kapitulacijo kraljevine Jugoslavije pomagal ustasem pri izgradnji nove vojske. Isto je z Uzelcem. To je bilo kaznivo dejanje. Ce bi pa bil po kapitulaciji nasilo mobiliziran bi pa to bila odgovornost okupatorja ali pa v primeru Uzelca vojske NDH.

     • Olga

      To ni res!

     • MladiLiberalec

      Ja pa je!

  • Steiermark

   jugosrbska rdeča fašistična drhal, nas še vedno obvladuje in ne dovoli demokracije, zato sami krulijo tiste banditske pesmice, kot je mašinca zagodi, bandiera rossa, vabi k nam razne srbsske pocestnice in priležnice sovražnikov Slovencev in ki so resnično klali tudi po Sloveniji,, katerih najbolj intimna misel nikoli ni bila samostojna in svobodna Slovenija in ki je ne sprejemajo še danes, pač pa nam gradijo džamije pod Alpami ter vabijo k nam musliče, ki jim bodo pomagali do konca izvesti genocid nad Slovenci, ki so ga začeli izvajati srbi že v letu 1918, nato izdatno po 45 letu in nazadnje poskusili tudi 1991. Zato me zelo čudi, kako si sploh upajo gobezdati in preprečevati Thompsonu, njegov nastop, čes da je ustaš, medtem ko so oni kar sami ali pa vsaj potomci titovih psihopatskih morilcev, posiljevalcev in klavcev slovenskega naroda!

 • Demokrat
  • primsek

   Lepo je videti, da je iznoriška koalicija sovraštva in slaboumnosti dobila sledilca tudi v tujini

 • goldhorn

  Bravo Tomaž! Brez dlake na jeziku.

 • Olga

  Čestitke! Tudi jaz pridem!
  Zdrava pamet je v Sloveniji zatirana kot sovražni govor! Krivi so mediji, tudi večer, ki predpisujejo svojo “RESNICO”! Večer je podn! Podn je tudi Delo, ki si je zamislilo, da je dobilo za svoje blatenje kar Pulitzerjevo nagrado!?????

 • tarantela

  No vidim, da veselo navijate za ustaše. Čestitam!

  • Primsek

   vi levi fašisti pa za vse, kar je kontra Sloveniji.

   • Mojca pokraculja

    Primšek ? a ti si pa levi in desni fašist ?

    • Mare Kranjc

     Ne vem, jaz ga poznam, kot velikega zagovornika partizanskih komunističnih klavcev! Ali pa je troll?

    • Primsek

     Sem razcepljena oseba. Trenutno sem normalen vendar se mi bo čez par minut zopet povsem zmešalo. Malo sem Primsek, malo tarantela, čez par minut se prelevim v kakšnega tretjega sralca, tu in tam pa me pravzame tisti normalni v meni ki žal z ostalimi “jazi” izgublja boj. Ne vem kakšen bom cez 5 minut ampak trenutno se lahko samo opravičim za vse izrečene traparije. Sram me je ampak res nisem kriv – imam uradno potrdilo da sem povsem nor.

     • Mojca pokraculja

      Aja “proliv” te daje ! To je pa hudič, no kšne Šntjanševe rožce bi ti pomagale. Teh pa nočeš, pol se ti pa rt uname, logično.

     • Primsek

      V bistvu se vsaj enkrat na dan spravim k sebi, vsaj takrat, ko mi prinesejo gradivo-kritiko na iznoriško…, moram biti čist, če ne ni plačila. Kšeft je kšeft, pa se le splača…., tudi prispevke za socilo in SPIZ plačajo, tako da dnar ne smrdi!

     • barbara rov

      No, kar pokaži nam toto potrdilo, nič bat, pa to…

 • pajot

  Bio sam u stožicama,kad su pjevali bandieru rosu. Posle toga zasvirali su internacionalu. Ustaše svi i ustadoh i ja.

  • Mojca pokraculja

   Bit če reprize, doči če i Juncker ! Svi u Stožice !

 • jan

  Šta Tompson peva

  Za Dom – spremni!

  Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici,

  Stići će vas naša ruka i u Srbiji!

  Stići će vas Božja pravda to već svatko zna

  Sudit će vam bojovnici iz Čavoglava!

  • jan

   Gre v zvezi Thompsonovim koncertom res samo za glasbo?

   • Peter

    Če si hotel povedati, da ne gre, lahko to mirno storiš.
    To ni levi portal, kjer te brišejo, no….

 • Artur

  Svirali internacionalu ? Svirajo oni to in bodo še do nadaljnjega , parsto domoljubov jih pač ne more utišati in jih postaviti na hladno. Kdaj bo nekaterim kapnilo, da je takšno početje namreno povzročeno od invazije parazitske zapečene drhali do ravnanja državnih organov do njih do njihove samopašnosti tudi v tem oziru, za levo bando je povsod to voda na njihov mlin hlapčujejo internecionalni visoki satanistični politiki in hkrati nad drugorazrednimi hlapci pod seboj izvajajo njihovo agendo začinjeno s svojo Jugo partijsko različico pa še svoje lopovske riti na ta račun izdatno nafotrajo , “Modernjakar” pri nas je včeraj na seji odbora za notranje zadeve znorel(psihopatska paranoidna šizofrenija) ko so mu iz desne navajali trditve in dejstva v tej smeri in razgaljali njihovo”prljavo raboto” , da o njegovih partijskih kameratih ne govorim. Ena sama aroganca , hinavščina , sprenevedanje , licemerje , zavajanje. Slabo se nam piše “zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan. Mimogrede za Mađare je še nekaj upanja pri nas je to misija nemogoče :https://www.youtube.com/watch?v=e-a7UjGkwsQ

 • Primsek

  Thompson moti Srbe, Črnogorce in domače izdajalce, ker jim gre na kurac njegova domoljubnost Hrvaški. Slovenci nimamo z njim problemov saj ne steguje krempljev po nas niti nas verbalno ne žali.
  Za Boro Čorbo smo dunajski kočijaži, brezjajčne gnide pa ta vseeno lahko veselo lomasti po Sloveniji, ker je pač Srb.

  • črnaovca

   Naj izkazuje svojo domoljubnost med Hrvati ne pa da hodi k nam sejat hrvaški naciaonailzem ki nam je v samo škodo a kaj ko je med nami dovolj riti ki ga bodo šli poslušat mu ploskat in potem poleti taiste riti namakati pri njih v morje. Ne moti jih da ne bodo postreženi če bodo govorili slovensko da bodo drago plačali slabe storitve in še kaj

   • TOML

    Kaj goniš traparije?
    Udba in komiji pravijo –> skregaj naroda in vladaj!
    Ker le tako lahko rdeče barabe kradejo.
    Domoljubja pa se socialisti bojijo kot hudič križa.
    Domoljubje in močna družina socialiste ubija!

   • MEFISTO

    Enim in drugim je v škodo samo ta prekleti divjaški komunzem..

   • Peter

    Važno da pride Ceca…boš v prvi vrsti?
    Ji boš vrgel svoje gatke na oder, no?

 • TOML

  Tompson ni samo Hrvat, Tompson je patriot in desničarji smo narod patriotov.
  Edino patriotizem je možnost, da narod obstane.
  S socialisti in komunisti je narod obsojen na propad.
  Socialisti nikoli ne dajo svojemu narodu, ampak vedno drugemu.
  Zakaj?
  Zato ker nenehno iščejo volilno telo.

  • Mare Kranjc

   To TOML!

 • črnaovca

  Nekaj ne štima če so podobni fašistom bi bili Tompsona veseli, razen če se bojijo konkurence. Vsi skupaj ste malo nori da se obremenjujete z enim navadnim provokatorjem in brezveznim tujerodnim osebkom

  • Olga

   On je gost! Svoje bo odel in šel!
   Nas motijo tujerodni osebki,ki uničujejo Slovenijo!
   Komunizem je proti narodu, družini, on ceni le proletarci vseh dežel! Tompson, ki poje o svobodi naroda, družine in človeka, jih moti! Seveda, boril se je proti Srbski Miloševicevi zločinski komunistični agresiji!

  • Peter

   Če ne bi večer začel zganjati kravala okoli tega koncerta, sam osebno še vedel ne bi, da bo.

 • FORT WORTH
  • Mare Kranjc

   Aleš Klinar, nekdaj glavni vokal Agropopa je sedaj partizan, ki joka za Jugoslavijo!
   https://www.youtube.com/watch?v=NSYLxUQoh-s&t=784s

   • FORT WORTH

    Tega pa nisem vedel.
    Hvala.
    Se eden,ki raje butast,kot pa posten in domoljuben…

    • RATATA

     Če hoče nastopat, izdajat komade, pisat – torej če hoče naročila je izgleda to moral storiti, saj naročajo (imajo denar in medije) le ckzkSSovci.

 • Franc Bizjak

  Bravo Thompson. Čestitke za hrabrost. Dobrodošel v Sloveniji, deželi rdečih opic.

  • MladiLiberalec

   Liberalna Slovenija bo s prezirom gledala na ta koncert ce bo do njega ze prislo.

   • Mojca pokraculja

    A to je una nova zvezda, ki so jo nedavno odkril v vesolju ? Zanimiv ime Liberalna Slovenija so ji dal, res !

    • MladiLiberalec

     Lol. Liberalna Slovenija naj ti sveti kot zvezda. :D

     • Mojca pokraculja

      A veš da se je zdele utrnil komet in se je na nebu izpisal adje, adje liberalno sranje !!!

     • MladiLiberalec

      I am not superstitious. XD

  • tarantela

   Kdo pa je sploh ta Tompson?

 • sprehajalec

  Ustaše, pa nestrpnost do Hrvatov, so v Slovenijo zanesli kolonisti po letu 1945. Balkanski spor o genezi in kam kdo spada je naenkrat postal tudi slovenska tema. Pa ne bi smelo biti in to je dokaz, da če so naprimer migranti iz Bejruta, potem Bejrut prinesejo s seboj.

  Kranci in Horvati zgodovinsko nimajo sporov, so enakovreden termin, le da so bili Horvati uspešnejši pri asimilaciji Bezjakov, Slavoncev in Istranov v današnje Hrvate. Kranci so pa vključili Štajerce in Prekmurce v svoje nacionalno telo.

  So dobri katoliki in to bi moralo biti vodilo za prijateljstvo med obema današnjima narodoma.

  • Olga

   Sem nekje brala, da so komunisti namerno vnesli razdor med Slovence in Hrvate ravno zaradi vere! Skupaj bi bili premočni, saj imamo isto vero, ki povezuje!
   V Jasenovcu je bilo ubitih največ Hrvatov, vendar zgodovina o tem molči! Tudi domobranci so bili verni ljudje! Komunistom pa je vera trn v peti!

   • sprehajalec

    Ja, če ga obiščeš, oziroma je bilo včasih na tabli napisano, da je največ bilo umrlih tam judov, več kot Srbov in pa političnih nasprotnikov Hrvatov, kot tretja kategorija. Pravilno ugotavljaš, da so srbski kolonisti in komunisti sem zanesli pojem Ustaši in Ustaštvo.

 • tarantela

  Včeraj je nekdo na portalu zapisal, da so komunajzarji iz čiste žlehtnobe napovedali slabo vreme za velikonočne praznike. Zdej pa sam skoz oken poglejte, kakšno moč imajo tile komunajzarji levakarski!

  • MEFISTO

   Pomagajo jim pa Rusi, odkoder še vetra ni nič prida.

   • tarantela

    Ja, tud ozonsko luknjo so oni zakuhali. Pa tisti meteor pred davnim časom, ki je padel na Sibirijo, so oni zakrivili, sram naj jih bo!

    • Peter

     Čudno.
     Glede na javno mnenje v Dolini, bi predvideval, da je Ivan urejal tudi vreme.
     Dejstvo, da je lepo, jim sicer ne gre v glavo, ampak, kaj bi tisto…
     Ti, butara žlehtna stara, greš pa spet med blokerane, sori, no…

 • Aron

  Maske padajo, neodomobranci so na spomlad poskakali iz podganjih lukenj.

  • sprehajalec

   Se kakšna hajka pripravlja? Zdravih sil progresa?

   • Aron

    Upam.

    • sprehajalec

     Boš vodil napad? V angleški vojski je bilo do leta 1916 pravilo, da oficir vodi napad. Bomo to svetlo tradicijo uvedli tudi pri nas?

     • Aron

      Za Thompsonove fene je značilno nasilje, nošenje orožja ipd… Tujega terorizma Slovenija ne sme dopustiti, če ne se moramo državljani zaščititi sami.

     • sprehajalec

      če boš postal dober katolik in ne brezverec, kot sedaj, ti Thomsonovci ne bodo nič žalega naredili.

     • Aron

      Če pridem pa s pravoslavnim križem, mi bodo pa vrat rezali?

     • baldeagle

      Še huje bo, če prideš z rdečo zvezdo.

     • Smog

      The following Catholic priests were executed in Jasenovac camp on 17/18 November 1942.
      – Franjo Rihar;
      – Franc Gobler (S. Juraj, Tabor, 1892);
      – Frane Kač (Polzela, 1907);
      – Janez Kodrič (Studenci, 1897);
      – Anzelm Polak (Životice, Moravska, 1883);
      – Janez Rančigaj (Gomilska, Celje, 1893).
      Jakob
      Sem (Radmirje, Savinjska dolina, 1908) was killed in September 1942,
      and Franc Orešnik (Jastrebina, Sv. Bolfenk, 1908) on 9 January 1945.
      —————-
      http://www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=7100

     • sprehajalec

      Ja, najbolj je katoliške duhovnike preganjal tretji Rajh, ti našteti so bili verjetno izgnani na Hrvaško. Vsi gorenjski župniki so morali zapustiti Gorenjsko. V Dachau je naprimer umrlo okoli 1200 katoliških duhovnikov.

      Potem so jih pa še komunisti, po letu 1945. Levičarji ne marajo župnikov, to je znano. Ne delavski socialisti, ne samoupravni socialisti.

     • baldeagle

      Kaj boš torej storil z tistimi, ki se goreče zavzemajo za prihod islamskih teroristov v Slovenijo? Kakšno mnenje imaš o njih?

     • Aron

      Kdo se zavzema za uvoz teroristov? Specifično.

 • Demokrat
 • tramal

  Med slovenci in hrvati nikoli ni bilo vojne in imamo skupno vero Komunajzerjem to ne paše zato so nas skregali in vse svoje težave prevalijo na hrvate,srbinam pa lezejo v rit ker jih izsiljujejo z arhivi.Srbini so nas napadli ter pobijali in kradli po sloveniji.

  • Aton

   Že slovensko-hrvaške kmečke upornike in Matija Gubca so pobili Srbi.

   • sprehajalec

    Če smo pošteni, Matiju Gubcu se takrat niti sanjalo ni, da bo čez 400 let Hrvat. Bil je kvečjemu Bezjak. Šlo je za upore iz obeh strani današnje narodnostne in državne meje, ki pa je v tistih časih ni bilo. Narodnostne mislim.

  • FORT WORTH

   Ja,z vsem se strinjam.
   Ampak,ko slisim njihovo špraho,ki se bistveno ne razlikuje,potem vem s kom imam opraviti..
   V resnici niti v karakterju si niso hrvati in srbi toliko razlicni,ampak zelo podobni.
   Razen vere jih ne razdvaja NIC.
   Hrvati bi radi bili nam podobni pa jim ne uspeva najbolje.

   • sprehajalec

    Hrvaška nacija je nastala iz političnega pojma, iz skupine konjenikov, ki so se v 7. stoletju naselili v Dalmaciji in ustanovili svojo državo. V 1000 letih je politično poimenovanje postalo narodno ime, vkomponiralo je pa Vlahe, Romane, Slavonce, Bezjake, Istrane, Šokce, Bunjevce, še posebej pa migrante pred Turki iz juga, v 15. stoletju, ki so v Slavoniji prevladali in nasploh po celi Hrvaški, tako da je štokavščina postala standardni jezik. namesto kajkavščine.

    Vsi ti so postali Hrvati. Zato pri nas še danes poznamo priimek Horvat in izpeljanke in Bizjak ter izpeljanke, saj v času prihoda sem in dodelitve priimkov sta bila to še različna pojma.

 • domovina mili dom

  V Sloveniji je v ozadju vojna med srbi in hrvati.Ker srbski gostje podpirajo komuniste, jim ti vračajo uslugo preko medijev.
  V ozadju je seveda NOB-ZB, ki so nagnjeni k srbom.
  V nekem časniku se sprašujejo, zakaj je dovoljena reklama in plakatiranje srbijanske pevke, žene udbaškega morilca in klavca v bosni, Arkana. Hrvaškemu pevcu pa hočejo prepovedati nastop.

 • Feriss.H

  Opaziti je da se čedalje več Levičarjev kotali na tale forum ki bi naj pripadal Desni opciji. Jaz ne zahajam na Leve strani, in če me po golem naključju zanese tja, takoj zapuščam tako sceno. Levuharji pa kot voluharji, kar gomazijo sem in vsak dan ih je več. Asociirajo me na Muslije ki so nezadovoljni in nesrečni v svojih vukojebinah, lezejo pa v osovraženo Evropo da bi jo naredili enako svojim beznicam iz katerih bežijo.

  A pomeni da Levičarjem ni všeč na njihovih forumih, tam im ni zanimivo ali kaj, da se prestavljajo sem in tu histerično razgaljajo svoj OH in AH “prav”. Enako velja za pedre, s kakšno motivacijo se lepijo na tale izrazito ne-pederski forum kjer OBOJI težijo z svojo dogmo o kvazi-enakosti, “ljubezni do bližnjega” in “tolerance”. Pederastija, Levorastija in pridružena in Multikultirastija so zlizani skupaj kot cunje in flike (krpe i zakrpe bi rekel Thompson). Vse lepo in prav če bi ti trije ostali na svojem bregu, a im vrag ne da mira in ko so vse že tako “lepo” zasrali na svoji strani, po načelu “enakosti” je to treba prenesti še na drugi breg.

  Narava bazira svoj obstoj ne nekem ravnotežju, ko je dan na primer ni noči in obratno, enako ko je zima ni poletje in obratno. Pri Levičarski naravi pa je kaos “ravnotežje”, ko je dan bi oni vsili noč, ko je poletje bi oni prinesli zimo in primerjalno tako v nedogled. Tudi Rase in Nacije so lepo uspevale vsaka na svojem, Levičarska vizija sveta pa tudi to mora “popraviti” in Naravni red spremeniti v “progresivni” kaos. Zaradi kompleksnosti tega problema lahko komot izpustim (((Globaliste))) ta moment, ker brez Levičarjev tudi (((Globalisti))) ne bi bili uspešni.

  Kar sem napisal so dejstva, praktično neovrgljiva ker se prav to dogaja. “Spoštovani” Rdečkarji in Toplovodarji, a bi se našel med vami kak junak in bi kolikor se da iskreno in pošteno razkril kaj vas žene za ustvarjanjem “progresivnega” kaosa, in tudi kaj vas sploh zanaša sem.

  PS
  S tem ne mislim da niste “dobrodošli” tu, namreč opravljate pomembno poslanstvo ker nam le razkrivate kakšna sodobna Sodoma in Gomora ste.

  • goldhorn

   Sem hodijo provocirat, ker jih na njihovih levičarskih portalih nihče ne šmirgla. Pomaga samo gumb BLOCK USER

   • Feriss.H

    Ko praviš – “Pomaga samo gumb BLOCK USER” – se motiš, takega Disqus ne kaže več samo tebi med tem ko ga vsi ostali vidimo normalno. Ta “blokada” je brez veze, ker pravo blokado lahko izvede samo moderator. Edini DEJANSKO efikasen instrument je IGNOR, ker tak drekač je najbolj nesrečen če se nihče ne zmeni za njega. Takega obravnavaš kot pasji drek na pločniku, ne stopiš na njega ampak ga zaobideš in ga pustiš da se posuši sam od sebe, kot originalni drek v naravi.

   • barbara rov

    Provocirajo tisti, ki nimajo f podstrešju fsega pospravljenega…

    • Smog

     …f potstrešju fsega pospravlenega…

  • sobieski

   Prihajajo zato, da mešajo meglo, da preusmerjajo, da nabijajo s”svojimi” resnicami,….najhuje je, če se z njimi zapleteš v dialog, ker to želijo, na ta način si nekaj časa sam out. So še drugi načini kot predlaga spodaj goldhorn, pomagaj mu pri mnenjih, recimo.

  • freedomfighter

   nova 24 trdi da je medij v službi resnice ti že v prvem stavku poveš da je to desničarski portal zdaj mi pa razloži kako si lahko v službi resnice nepristranski torej če sam praviš da je to desničarska stran…ta levi vsaj pazijo kaj govorijo ti že s prvimi besedami totalno zbiješ kredibilnost lastnim besedam

   • Feriss.H

    Predpostavljal sem da se niti eden Levičar ne bo odzval, ker Levičarji NIKOLI ne razpravljajo, oni delijo lekcije ali samopašno zasmehujejo, tisti najbolj zagamani pa zmerjajo že od prve. Tvoj odgovor je potrditev te diagnoze, reagiral si z lekcijo ki pa ja kot vedno pri Levičarjih, diametralno nasprotna dejstvom. To da ste prepričani v svoj prav je razlog zakaj Levičarska prevlada vedno ustvarja problematiko ki na koncu škodi vsemu živemu.

    Ko si že pri zadevi pa mi daj “totalno zbij kredibilnost” in razkrij – KAJ je na Novi24 bilo objavljeno NERESNIČNEGA – ???

    • freedomfighter

     neresnica ki so jo potrdili celo na policije je bila tista da sta prosilca za azil grozila s spolnim posilstvom mladoletnici glede drugega pa sem mislil ne da pišejo neresnice ampak pišejo prirejene novice delajo stvari bolj grozne kot v resnici so in vsakega ki se ne strinja z njimi napadejo da so psihopati…pa recimo to da so vsi članki usmerjeni proti določeni opciji v bran ene opcije če trdiš da to delajo drugi mediji potem pa to delaš sam je kot da lopov drugemu lopovu govori da ni moralno krasti…najbolj očitno pa se vidi v tem da še nisem prebral enega članka ki bi kakorkoli kritiziral delo desnice…čudim se da ni blo članka v katerem bi branili Breivika in njegovih pobojev…pri tebi pa vidim najhujši problem v tem da si proti demokraciji in bi vse ki mislijo drugače kot ti streljal…nekaj takega so delali komunisti

     • Feriss.H

      Sposodil si bom že utečeno frazo iz palete – “Moderate” Oposition ali “Moderate” Terrorists ali Moderate Muslims in t.d., za tebe bi lahko rekli da si Moderate Left, kar nakazuje tudi tvoj odgovor in se torej da debatirati.

      Ne bi glih rekel da “pišejo prirejene novice”, pišejo dejstva ki jih pogosto okrasijo s pretirano pompoznimi naslovi. Ortodoksnim Levičarjem pa gre v nos da sploh pišejo o dejstvih ki niso njim po godu. Ultra-Levičarji ne marajo razpihovanja ognja ki že gori in se bo itak razpihal sam od sebe, pa ga Nova24 razpihovala ali ne. Levičarji ognja ne gasijo, oni ga skrivajo tako da se ga potem sploh ne bi več dalo pogasiti, Nova24 pa ga na grozo Levičarjev dela vidnim.

      Praviš – “… če trdiš da to delajo drugi mediji potem pa to delaš sam je kot da lopov drugemu lopovu govori da ni moralno krasti…”

      RE – V lopovskem sitemu se moraš lopovom upreti z vsemi sredstvi, to je TOTALNA vojna, in če oni koristijo bojne strupe, potem im mi vrnemo podobno. V takem boju je Fair-Play samo za naivne tupkote.

      Breivika im ni treba braniti, rehabilitiramo ga že mnogi na številnih portalih, in z ozirom na to kar se dogaja, sem jaz že večkrat zapisal – Breivik bi znal URADNO postati slavljeni prvoborec ko in če se bo pričakovani obračun z Multikultijem začel. Če bo Multikult poražen bi Breivik znal dobiti tudi kakšen mavzolej.

      To da se 24 kur spravlja na Levico verjetno misliš satirično, pri njih gre bolj za korektivno kozmetiko.

      Praviš – “… pri tebi pa vidim najhujši problem v tem da si proti demokraciji in bi vse ki mislijo drugače kot ti streljal…”

      RE – Tu si ne samo zgrešil, streljal si v napačno smer! Kot prvo – Demokracija je Fata Morgana, videti je odrešilna, a ko prideš tja je spet samo pesek. Nihče ki misli drugače me NE MOTI, motijo, ali bolje v bes me spravljajo tisti ki svoje misli VSILJUJEJO virtualno, predvsem pa FIZIKALNO nad sebi nasproti misleče. Take bi pa res postreljal, ne glede s kater strani ali logov prihajajo.

      Zaradi tega sem jaz pristaš ODCEPITEV, NEJEDINSTVA, SEPARACIJE, SEGREGACIJE, DVIŽNIH MOSTOV, BREGOV in podobnega. Po mojem bi naš del sveta razdelil na Leve in Desne KANTONE znotraj strogo definirane KONFEDERACIJE. Vsak si pa naj SAM izbere v kateri Kanton bi šel. To bi bila tista prava Demokracija, ki jo omenjaš sam.

 • baubau

  Odlično,Tomaž,odlično radio London!

 • Peter

  Vsa ta problematika izhaja iz dejstva, da so v Dolini sposobni obsoditi eno zlo, drugega pa ne.
  Ker tisto drugo, še vedno hrani veliko “borcev”, no…

 • MladiLiberalec

  Ta novi radio London je pa res pravo nasprotje radia London iz casa druge svetovne vojne ki je ze od zacetka 1943 presel s propagando na partizansko stran pa tudi ze prej veckrat spodbujal k uporu. XD

  • sprehajalec

   Ha, ha, ha. kako so te napumpali liberalci. tega pa zagotovo ne veš. Uči se.

   Spiker starega hvaljenega Radia London med vojno je bil Boris Furlan. Angleščine se je učil pri slavnem Jamesu Joycu v Trstu. Po vojni se je preselil v Radovljico, kjer ga je od levičarjev in liberalcev naščuvana drhal sredi zime naložila v samokolnico in med vzkliki “spik ingliš” peljala in stresla v Savo. Umrl je dve leti kasneje, strt in uničen leta 1954.

   • MladiLiberalec

    Ja Spreho sem vedu za dr. Furlana. Sam da tista drhal ni bla od liberalcev nascuvana ker je on bil liberalec. ;)

    • sprehajalec

     Morda, samo je bil pravi liberalec, ne tole danes.

     • MladiLiberalec

      Ja tale Stih je ze zasel od liberalizma se strinjam.

    • Peter

     Torej je bila naščuvana od…?

     • MladiLiberalec

      Tistih drugih kot je Spreho napisu.

 • MladiLiberalec

  Ta je dosti boljsa kot Tompsonov koncert.

  https://www.youtube.com/watch?v=4RdftnURWBs

  :D

 • valentin

  Pestrost osebkov je neizmerna in nihče ni tako popoln, da bi ga bilo zato smiselno ohranjati v nesmrtnost. Torej reciklaža ?

  • Peter

   Hm…ni slabo. Imam pa en problem.

   Koga voliš, no?

   • valentin

    Bom iskren, tudi jaz imam tak problem. In, veš zakaj ? Če sam nisi
    baraba, lump, špekulant, nimaš trohice foušije, zavisti, si iskren, delaven in pošten, potem si sam sebi problem. In, če ti odgovorim na zastavljeno vprašanje se ” mojii” nikoli niso uvrstili v ospredje, vlado.

    • baldeagle

     ZL?

     • valentin

      Niti ne pomisli ! enkrat sva že imela pošteno debato in si sam dejal, da sem posebneš. 2007 sem podprl Janšo.

     • baldeagle

      Ok.

     • valentin

      Hvala, baldeagle.

     • Peter

      Hm, v bistvu si tak kot jaz.
      Samo stranke še nimamo, da bi jo volili in ki bi nam zagotovila življenje v naši Sloveniji, kjer bi bilo spoštovano in nagrajeno delo, znanje in poštenje.
      Upanje je pa že umrlo, no…

     • baldeagle

      Zopet bi se lahko v mnogočem strinjal s tabo. Le pri vojski in NATO se mi zatakne. Pa ne zaradi tega, da sem navijaško naravnan do vojske in NATO. Preprosto zato, ker sem realen človek in realno gledam na dogodke doma in po svetu. Ti pa mi narekujejo, da je vojska in NATO v danih razmerah potrebna bolj, kot kadarkoli v preteklosti. Lahko se strinjam s tabo, da bi bilo idealno, če vsi med sabo živeli v sožitju in spoštovanju drug drugega. Vendar je realno stanje še zelo oddaljeno od teh idealov. Zato je po mojem trdnem prepričanju močna vojska še kako potrebna za varovanje naših zunanjih meja in pred degeneriranci, ki masovno prodirajo v naše okolje z namenom, da nam vsilijo njihove običaje in njihovo versko pripadnost. Tega pa ne smemo dovoliti pod nobenim pogojem in edino z močno vojsko se lahko zavarujemo pred tovrstnimi izmečki.

     • valentin

      Ko izbiraš med slabo in še slabšo varianto je razumna odločitev NATO. Sam sem bil po sili razmer udeležen na vojaških manevrih na Jadranu. Dan pred predvidenim smo zaključili s padcem helikopterja z 9. mrtvimi, na drugih lokacijah pri miniranju je oficir ostal brez noge, tudi v preostalih akcijah je bilo več poškodovanih. Zaradi vojaških dejavnosti sem se večkrat srečal z nepotrebnimi izgubami človeških življenj, tudi samomori. V zadnji vojni za Slovenijo sem prispeval svoj časten delež in tudi takrat so moje oči zrle smrti v oči. Dobro se spomnim preleta jugo MIG- ov nad mojo glavo, nočnih letov ameriških F-lovcev bombnikov iz Aviana na akcije bombandiranja objektov v Beograd-Srbijo.Ne bom niti našteval, ker me vedno ob tem zajame jeza in neprijeten občutek vseh vojaških dejavnosti in posledic, ki človeštvu prinašajo gorje. Sam vidim SV visoko usposobljeno in tesno ter učinkovito povezano z enotami policije in teritorialno obrambo, reševalnimi službami, gasilci itd. v sodelovanju z mednarodno podobnimi rodovi sosednjih držav, Švice, Avstrije…. Menim, da je nepotrebno in da nas je premalo za udeleževanje v vojaških misijah po svetu, sploh za vojaške sile, ki največkrat same zaradi lastnih interesov povzročajo vojna žarišča, da ne govorim o ekonomskih zadevah in o nehotenju ustvarjanja blaginje lastne države.

    • Peter

     Če ti jaz odgovorim še bolj iskreno: mojih sploh ni.
     Nobena stranka trenutno ni sposobna izvesti tega, kar je moj ideal, no…

     • baldeagle

      Verjetno pa obstaja neka stranka, ki je bližje tvojemu idealu od druge?

     • valentin

      Res je in bomo na naslednjih volitvah kadar pač bodo, glasovali po pameti, upam vsaj v dobrobit Slovenskega naroda.

     • baldeagle

      Problem nastane, ko si marsikdo po svoje razlaga, kaj je dobrobit slovenskega naroda.
      Ravno na to temo se Slovenci v mnogočem delimo.

     • valentin

      Sam dobro vem kaj je dobrobit za delovnega Slovenca. T.j. čvrsta nacionalna hrbtenica, pošteno delo, dobro plačilo, človeške vrednote kot so delavnost, poštenost, iskrenost, ponos, medsebojno spoštovanje in dialog, ustvarjalnost, sodelovanje, veselje, dobra hrana in kapljica, smeh itd.
      Greva na 2 dcl ?

     • baldeagle

      Se z vsem napisanim strinjam in dodajam, ekonomska moč, torej močno gospodarstvo neke države je temelj na katerem sloni vse kar si napisal. Šibko gospodarstvo pa je garant revščine naroda neke države in njenih državljanov.

     • MladiLiberalec

      Ekonomsko moc naj daje liberalni kapitalizem. Se strinjas?

     • baldeagle

      Libertarni kapitalizem v navezi z konzervativnimi strankami.

     • MladiLiberalec

      To se ne strinjam. Sem pa za liberalni kapitalizem vlada pa pol kdor na volitvah zmaga.

     • baldeagle

      Vedno rad srknem kapljico dobrega s človekom, s katerim je mogoč kulturen, argumentiran in umirjen dialog.

     • valentin

      Potem greva na kozarček kadarkoli ob prvi priliki.

     • Peter

      Mata še kakšen stol frej?

     • valentin

      Jaz ti ponujam tak naraven hrastov čok, ki ti ponuja čvrsto
      sedenje in dobro počutje, no udobje pa je relativno, kot za koga. L.p.

     • valentin

      V tem je problem spoštovani kolega. V razdvajanju. kako naj
      povem, da podpiram tistega , ki ima poštene, humane, civilizirane namene, brez posiljevanja in označevanja z dialogom in medsebojnem spoštovanju, ko pa so vsi kdaj nerodni. Sprašujejo me ali sem levičar ali desničar, jaz pa jim odgovarjam, da uporabljam obe roki po pameti.

     • Peter

      Ja, v tem je problem.
      Sam osebno se pač nagibam k mnenju, da je ena opcija imela več kot preveč možnosti, da se izkaže, sploh še glede na to, kateri roki naj bi pripadala. Pa tega, na moje razočaranje, ni niti približno izvedla (naredila Slovenijo državo prijazno svojim prebivalcem) , ampak je redila tajkune, ki so se sicer oznanjali za leve, obenem pa so jim bili delavci in vse njihove pravice malo mar.
      Mogoče je čas, dati priložnost drugim, čeprav samo dejstvo, da so drugi, še ni garant za veliko izboljšanje…
      Ja, dileme dolinske demokracije, no.

     • valentin

      Pravijo, da ima “človek” šibek značaj.

     • baldeagle

      Vseeno pa ni dobro vse ljudi metati v en koš.
      Tudi med ljudmi obstajajo velike razlike.

     • valentin

      100 %

     • Peter

      Kakor kdo. Ti ciljaš na “človeka”. Kdo je to? Nekdo, ki odpimpla 8 ur šljake in potem gleda poop tv in verjame vsemu, kar mu tam servirajo?
      Kdo je kriv, da je tako? Je res kriv samo on, “človek”, ali to ustreza tistim, ki imajo radi takega “človeka”?

     • valentin

      Na človeka s šibkim značajem mislim kot bitje, ki je grešno, pohlepno, škodoželjno, opravljivo, častihlepno itd. z vsemi človeškimi slabimi lastnostmi.

     • Peter

      Grešni smo vsi, pohlepen nisem, slabega ne želim nikomur, opravljam v meri normale vedno z mislijo, da mogoče pa nimam prav, časti si ne želim..
      Slabe lastnosti imam pa kot vsi…

     • valentin

      Le, da se eni tega zavedamo, smo samokritični in se znamo za lastne napake opravičiti, upamo si povedati in izraziti nestrinjanje, dajemo predloge in smo pripravljeni pomagati.
      Ja, še danes mi gre na smeh, ko se spomnim mojega nonota, ki se je pogosto hecal in dejal : ” Ja, ja ene smo lepe, druge so grde, a sama je bila neuspešna kot Španska revolucija.

 • Jadranko Plavić

  Na isti dan pa bo v Ljubljani koncert Cece, žene srbskega vojnega zločinca Arkana. In to seveda nikogar ne moti, nje??

  • črnaovca

   Ženska ima dobro rit in joške ter ne poje nacionalističnih pesmi

   • Peter

    Rit in joške so silikon, kar pa se petja tiče…no ja, če ti temu (razkazovanju silikonskih žnablov in joškov) praviš petje, potem sva itak opravila, no…

    • MladiLiberalec

     Lisica in grozdje?

     • Peter

      Seveda. Ker imam raje majhne naravne joške kot silikonsko napihnjene? Ker imam raje naravne ustnice namesto z botoksom napihnjenih?
      Res je, sem lisica, ki ji je napihnjeno grozdje predaleč.

      Imam pač raje naravne, čeprav manjše in divje sadeže blizu, no.

     • MladiLiberalec

      Jest bi se pa takih josk kot ma Ceca z veseljem dotaknu

     • Peter

      Sej ni problem. Kup si ene par tub silikona, napumpi ga u dve plastične vrečke, na koncu dodaj lešnk, pa uživej, no…
      Lohk si daš pa še kašn njen super komad gor, da bo veselje popolno.
      Uživej, no…

     • MladiLiberalec

      Ma ej. XD Take joske so za moskega atribut tud ce so umetne.

     • Peter

      Ne. Zame ne…ti pa kakor hočeš, no…

     • MladiLiberalec

      Uh ok

    • črnaovca

     A vidiš kaj napisanega o petju

   • baldeagle

    Podpirala pa je brutalna grozodejstva, ki so se zgodila na balkanskem prostoru. Potpirala je genocidno politiko.

    • Peter

     Slišal sem zgodbo, da je neka bosanska begunka prepoznala verižico in obesek, ki jo je slavna Ceca noslia v neki oddaji, ker je bila last njene hčerke, ki so jo ubili Arkanovci.
     In to zdaj mi gostimo brez vsakega sramu…

     btw, bo predskupina Kombinatke, al kva so že tiste zmešane rdeče kure,no…

     • baldeagle

      Dvojna merila so problem ljudi. Če bi vsi uporabljali en meter za vse meritve, bi bilo marsikaj drugače-boljše.

     • Peter

      Mi pa verjetno ni treba razlagati (toliko se, kar se glasbenega okusa tiče, že poznava), da me ne zanima niti en od teh “koncertov”. Kar mi gre na jetra je točno to, kar praviš, dvojna merila…no.
      Za en “koncert” reklame in plakati, za drugega totalna akcija sovraštva.
      Pa, dali je ovo stvarno već Srbija al je še Slovenija, madona, no?

     • baldeagle

      Saj tudi sam se distanciram od glazbe, katera mi ne sede.
      Torej me ne bo na koncertu Thomsona še manj kake balkanske babe, ker mi gre ob njihovem cviljenju na bruhanje.

     • Peter

      Pa še manj na Mašincah zagodi v Štozicama, no…

     • rrrrr

      Peter, dobrodošel spet med nami. Odkar si malce pavziral so se troli že preveč nakotili. Zato uporabi svoj prepoznavni trolocid.

     • Peter

      Ne pomaga.
      Plačancem ne pomeni nič, če jim troliciraš z argumenti…

     • Peter

      Sam nehi, zdaj sem ZLdal Snowieja…in me čaka editanje… si mi naredil dela, hihihi, no.
      Hvala vseeno, dober je.

    • valentin

     “Lepe” ženske ljubijo denar in barabe.

     • baldeagle

      Na žalost imaš prav.

     • valentin

      Sam menim , da gre za nek kodek evolucije, da ustvarja, potem pa to revolucija poruši in to se ponavlja. Poglej kakšna žalost je to, ko eni gradijo, ustvarjajo, drugi rušijo, podirajo, ne gredo v nadgradnjo obstoječega, na boljše, ampak v destroy. Torej za korak ali kilometre, leta, desetletje nazaj….

     • baldeagle

      Verjamem v tvoje dobre namene. Vendar sam vidim stvari tudi malce drugače. Če se npr. kdaj kaka izgradnja ne posreči in je zgrajena na slabih temeljih, je ni mogoče nadgrajevati, temveč porušiti in začeti gradnjo na novih, zdravih temeljih.

     • valentin

      Se strinjam, a s čim manj trpljenja, žrtev, nasilja, krvi. No, žal pogosto tako ne gre. Ne znajo se vsi pogovarjati, ne znajo, poslušati, ne sprejemajo, nočejo, ne smejo…?

     • Peter

      Si ne želijo, ker jih to stane precej več napora kot glancanje audija v nedeljo dopoldne pred hišo?

     • RATATA

      Daimler

     • Peter

      Malo jih je v Dolini, ki bi lahko glancali Daimlerje. Več jih je, ki drgnejo u nulo golfe pa pasate, no.

     • baldeagle

      Saj tudi VW ji niso slabi avtomobili.

     • Peter

      Ne vem, v meni še vedno golf in pasat poosebljata tisto klasično slovenceljsko miselnost…
      Mogoče pa je to moja klasična slovencelska miselnost, no.

     • baldeagle

      Saj zato pa je toliko različnih znamk avtomobilov, da lahko trg zadovolji okus vsakega po njegovih finančnih zmožnostih. Koliko spremljam avtomobilski trg, so VW-ji po mojem mnenju zato tako prodajani avtomobili, ker imajo relativno ugodno razmerje med ceno in kvaliteto. Pa še po rabljenih VW jih je na trgu veliko povpraševanje, temu pa botruje, da rabljena vozila te znamke obdržijo kar visoko tržno vrednost in jih je razmeroma lahko prodati. Pa še servisna mreža je zelo razvejana v tej državi, kar tudi ni nepomembno.

     • Peter

      Ja.
      Vem, da sem glede tega vprašanja malo čuden, pa ne samo glede tega.
      Vsa logika je na tej strani, itak, daš malo več ampak zato tudi več dobiš nazaj…in vse tako naprej.
      Ampak sem že od nekdaj en tak upornik proti tej miselnosti, pa četudi me to stane nekaj sto eurov, ker raje kupim hyundaija in se vozim z njim, kot pa vw-ja…sori, saj je v bistvu težko razložiti…ampak vw mi je tisto totalno …nedelja, goveja župa, avseniki, balkon z nageljni in janez, ki glanca svojga golfa dokler ga Mici ne pokliče, da je kosiu…
      Star hipi, kaj češ, no…

     • baldeagle

      Saj te razumem. Nič ni narobe, če človek kdaj stopi iz lupine, celo dobrodošlo je tako početje.
      Sam sem vedno in tudi sedaj prisegam na nemške avtomobile. To pa ni samo VW ampak jih je še nekaj, ki so zame pojem kvalitete avtomobilske industrije.
      Ampak je to moje subjektivno razmišljanje.
      Nekoč sva se z enim mojim prijateljem pogovarjala na temo, kateri avtomobil je najboljši in mi je odgovoril kratko in jedrnato-nov. Takoj sva se oba strinjala in srknila kozarček rdečega.

     • Peter

      Uf, madona sem jaz zajeban….zame je najboljši, za kupit cca dve leti star, dobro vzdrževan…cena je najbolj prava, avto dela…
      Pri kozarčku pa bi se vama vseeno pridružil, itak, no.

     • baldeagle

      Glede na razmerje cene in kvalitete vozila imaš popolnoma prav. Kajti cca dve leti staremu avtomobilu cena že zelo pade, kvaliteta pa ostaja skorajda na ravni novega. Tako, da se tudi s tabo povsem strinjam.

     • RATATA

      Njihovi tehnični podatki v knjigah so še boljši.

     • RATATA

      Kar kdo ima naj glanca in drgne kot dober gospodar. Naj pa bo to glancanje sprostitev po vloženem naporu za dosego sprememb na boljše, bolj pošteno in pravično….
      No, sem na hribčku, pa vidim daleč.

     • Peter

      Naj glanca in drgne svojo gospo, ne pa svoj pleh…no.

     • RATATA

      Gospa se glanca sama pred velikim špeglom,
      zglancana ne paše v nezglancan pleh, ki ga glanca samo za svojo zglancano gospo, če verjameš.
      No, alpa zato, da ma mir pred njo…. Hihi

     • Peter

      Odvisno, zakaj jo maš….in zakaj ma ona tebe…
      Prava ženska sploh ne ve, s kakšnim avtom se pelje, če je šofer pravi, no…

     • RATATA

      Usode različnih so različne.
      O, a da bi o sebi govorili?
      Začel si z audijem, zdaj sva pa pri naših gospeh.
      No moja je kar prava in bi se z menoj peljala tudi v slabšem avtomobilu, da bi le bila ob meni.
      Celo če grem peš za mano rine.
      Zakaj jo ima ona pa veva oba. Haha

     • baldeagle

      Hehehe, dobro si tole povedal.

     • RATATA

      Sem slučajno vedel, da se s sv.Petrom pogovarjam.

     • baldeagle

      Za to je pa potreben konsenz vodilnih neke države in volja do sprememb. Žal pa pri nas tega ta trenutek še ni, ker nekaterim preveč odgovarja sedanje stanje in si ne želijo nikakršnih sprememb. Kajti spremembe bi marsikomu odvzele privilegije. Teh pa se ne želi odreč. Zato se bojim, da bo preteklo še veliko časa, da bodo ljudje počasi začeli dojemati, da so spremembe nujne za njihovo blaginjo.

     • valentin

      Točno tako, kdor ima polno rit, lagodno in dobro plačano službo, položaj pridobljen po zvezah in ne po sposobnosti, deluje po liniji kimanja nadrejenim in najmanjšega upora si ne želi sprememb kot so trdo delo, plačilo po rezultatih ustvarjenega, odgovornost, zanesljivost in preglednost. Taki nočejo, da se jim gleda pod prste, pravzaprav nimajo kaj pokazati ker ne znajo, so pa mojstri šole v zamegljevanju in blefiranju.

     • baldeagle

      V bistvu sva skoraj vse dorekla in se večinoma strinjava. Sedaj pa nastopi problem. Ta pa je v kateri stranki v Sloveniji človek prepozna, da bi bila v stanju uresničiti cilje in vrednote o katerih sva debatirala. Tukaj se pa zopet močno delimo. Kot je že @Peter omenil v enem svojih komentarjev, tudi jaz razmišljam podobno in sem prepričan, da je bilo dovolj vladavine ene (leve) politične opcije in je nastopil čas, da damo priložnost še drugi politični opciji, da se dokaže v praksi skozi svoja dejanja. Kajti tudi v politiki je potrebno kolobarjenje. Če tga ni, nastopi enoumje, kateremu smo bili nekoč že priča na tem prostoru in videli, kakšne posledice je to pustilo tako na ekonomskem, kakor tudi mentalnem področju. Take prakse nebi smeli nikoli več ponovit. Za to pa je potrebno demokratično pismeno in politično ozaveščeno volilno telo. Tega pa ta trenutek tudi ni v tej državi in zopet nastopi velik problem.

     • Peter

      V vsaki demokraciji se strani menjata. Zato, da birokracija ni totalno v rokah ene politične opcije. Tu smo mi že zavozili in vprašanje, kdaj se bodo karte dovolj premešale, da bomo dosegli nivo, ko se bo apartčikom gledalo pod roke, zato, ker ga serjejo in ne zato, ker niso naši…

     • valentin

      Se strinjava, ker je pač res kar sva napisala. Kolobarjenje je naravno preverjeno uspešno, tudi plevel, ki mu ne izruješ korenin se razrašča brez problemov. Imam pa pomislek o mešanju pravih žitnih zrn z “ljulko”, torej infiltriranju neplodnega zrnja in o naravnem sožitju dveh ali več vrst, ker so v samem razvoju prepoznale skupen interes, da preživijo ne, da bi druga drugo izrinile. Da bom jasnejši : ” Danes jaz meljem, jutri npr. ti in tako oba meljeva po dogovoru.” Medtem pa se ves čas ruvava pred mlinom in dajeva vtis, da sva nasprotnika. Po opravljenem greva skupaj oba skrivaj na pijačo in se hihitava kako nategujeva folk.

     • Peter

      Dobro, da si dal lepe v narekovaje. Lepe so kao navzven, popolne mere, žnabli silionski, joški silikonski, rit napumpana in odpumpana, po potrebi, notranje lepote ženske, ki izrabljajo take bebote, ki so kao barabe, in vidijo samo žensko zunanjo “lepoto”, nimajo, no…ker v bistvu se bojijo žensk, ki so normalne, ki niso sponzoruše in bi jih utegnile prekašati v njihovem “inteligenčnem” kvocientu…so pač intelektualni siromaki, ki se razkazuje z velikimi močnimi avtomobili in sponzorušami…

     • valentin

      Saj poznaš teorijo relativnosti. Vedno lahko naletiš na še večjega “norca”, čeprav si mislil, da bolj nor ne more bit, ha, ha…

   • MladiLiberalec

    Posebi joske ma res dobre. :P

   • novaknovak

    in kaj je narobe z nacionalističnimi pesmimi? kaj partizani niso pel nacionalističnih pesmi? ja, najbrž res da ne, jebalo se je njim za slovenijo! al trdiš drugače?

  • koza

   danes je bilo tako obsedno stanje zaradi nogometa, da je bilo za znoret, 500 m od parkinga, me policaj ni pustil proti stadionu, sem se morala 5 km okoli riti v žep peljat, da sem prišla do stadiona, ni me pustil v rondoju obrniti pa po drugi cesti, ker je videl, da imam šal Mb na sedežu, niti ko sem rekla, da grem po otroka, sem vprašala zakaj moram v tisto smer čez Koroški most, je rekel, KER SEM JAZ TAK REKEL, če ne te bom zapisal, našto ti to liči, ampak sem zmagala, sem prišla do Sarajeva in glin je en šel s parkinga, ja pa not, karma, ni me za..l, nikoli ni bilo tak, kaj pa bo ko pride Tomphson si lahko samo mislimo

 • črnaovca

  Zanimivo koliko zagovornikov Thompsona oziroma hrvaškega nacionalizma

  • valentin

   The Thompson submachine gun is an American submachine gun, invented by John T. Thompson in 1918, that became infamous during the Prohibition era. It was a common sight in the media of the time, being used by both law enforcement officers and criminals.[8] The Thompson submachine gun was also known informally as the “Tommy Gun”, “Annihilator”, “Chicago Typewriter”, “Chicago Piano”, “Chicago Style”, “Chicago Organ Grinder”, “Trench Broom”, “Trench Sweeper”, “The Chopper”, and simply “The Thompson”.[9][10][11][12][13]

   The Thompson was favored by soldiers, criminals, police, and civilians alike for its large .45 ACP cartridge, accuracy, and high volume of automatic fire.
   It has since gained popularity among civilian collectors for its
   historical significance. It has had, and continues to have, considerable
   significance in popular culture, especially in works about the U.S.’s
   Prohibition era and World War II, and hence is among the best-known
   firearms in recent history. Although the original fully automatic
   Thompsons are no longer produced, numerous semi-automatic civilian
   versions are still being manufactured by Auto Ordnance. These retain a
   similar appearance to the original models, but they have various
   modifications in order to comply with US firearm laws.
   In ta hrček si je nadel ime po avtomatski puški.

  • Peter

   Ne, spet si zgrešil.
   Če se ne zavzemaš za prepovedi koncertov, še ne pomeni, da si zagovornik kateregakoli nacionalizma.
   Ceca in njen Arkan te pa ne motita, no?

 • radames

  Dobro se spomnim nekih poročil Radia Ljubljana leta 1983. Povedali so, kako je Stjepana Djurekovića (bivšega šefa v hrvaški INI) v Münchnu ubila ustaška emigracija. Sledilo je gostobesedno nakladanje novinarja, ki se je dalo razumeti kot neko opravičevanje. Takrat sem ženi rekel, da tako nakladajo, da človek lahko kot iz topa ustreli, da ga je fentala Udba.
  Potem je nastopila demokracija. Leta 1990 sem bil v Zagrebu.Na Trgu republike sem na neki stojnici, kjer so prodajali knjige, opazil knjižico o uboju Djurekovića. Kupil sem jo. Moje misli iz leta 1983 so se konkretizirale v tej knjižici. Djurekovića je ubila Udba, konkretno Arkan. Več ni bilo napisanega, ker še ni bilo znano. Danes je.
  Asociacije: Ceca – Arkan – Thompson – Slovenija.

 • David Lokatos

  Ce bi bil nas Poveljnik na oblasti,Janez Jansa,bi takoj ukinil vse te komunisticne gnoje.

 • Fogglof Tunnek

  Baje da so karte za Thompsona zmanjkale…največ so jih pokupili podmladek SDS… Oni majo radi nacionalizem…pa naj bojo to ustaši, četniki ali domobranci… Na koncert bojo baje švercali kokain, da bojo med koncertom snifali !!!

  • baldeagle

   Pred leti sem obiskal koncert ZZ TOP v Tivoliju. Naslednji teden pa je imela koncert Ceca.
   Zanimivo je dejstvo, da je bilo za koncert Cece prodanih veliko več vstopnic, kot za svetovno znan band ZZ Top. Balkanska mentaliteta bo uničila ta narod. Grozljivo.

   • Prle

    Kaj pa cena kart?

    • baldeagle

     Ni v tem point. Point je v zvrsti glasbe. V ceni kart pa ni bilo neke velike razlike.
     Gre za mentaliteto nekega naroda, ki ga vleče nazaj na nerazviti balkan, namesto na razviti zahod.

     • valentin

      V Sloveniji je veliko tujerodnih vrst in takih, ki jim tu ob rojstvu niso pognale korenine dežele, ki jim je dala izobrazbo in jim daje kruh.

     • stajerc5

      …in dajejo volilne listke v paketu v volilne boxe, a ne?

    • indijanka

     Ja. Kje pa si? Ful sem te mogla iskat.

  • tarantela

   Majo udeležbo za obvezno predavanje iz domoljubja.

  • novaknovak

   saj vi bi tud pršl, če bi mogl seveda…pa ne morete, ob taki uri že vsi obležite z banano v rok..ja, hudič je ta šmarnca, posebn, če začneš lokat že navsezgodaj..sicer to za vas druge pomen okol poldan, ker prej se pobrat ne morete..

 • antimur

  Kako prav ima Štih, večerovim novinarjem v nobenem primeru ne gre pripisati novinarstva. So nekaj takšnega kot nacistična in komunistična medijska mašinerija v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Ti gumpeci so toliko zaplankani, seveda pa tudi zlobni, da tega verjetno ne vedo, da je skoraj identično, ali se udinjaš Stalinu, Hitlerju ali pa malemu slovenskemu hudobnežu Kučanu in njegovi golazni

  • stajerc5

   Ja, pa o tistem maler Maistru (izdajalcu vseh domoljubnih Stajercev), ze tudi niso dolgo napisali slavospeva, barabe rdece!

 • MladiLiberalec

  Pred sedmimi leti sem mel debelusno malo bejbo iz Jesenic je bila Bosanka mesano na zaru srbsko muslimansko. In je poslusala Ribjo Corbo in Boro Djordjevica. Mi je pa ze boljsi Boro kot pa Tompson.

  https://www.youtube.com/watch?v=A-zv0rkR9DY

  • Duhec

   Debelušna mala bejba?! Grdo pišeš o bivši punci…

   • MladiLiberalec

    Ja nisva bla dolg skupi no. Mal razdalja pa to. Sam to ni vseeno grdo ker so mi male bejbe vsec. Takrat so mi ble pa tud bajsike. Ok?

   • baldeagle

    Ti si pa zacvilila ravno zaradi tega, ker si tudi ti taka, kakršno je opisal MladiLiberalec.
    S tem, da si sama še zelo pokvarjena in zlobna babnica.

 • Duhec

  Rešitve več ni… radio gor al pa dol.

  • baldeagle

   Dokler obstajate taki kot si ti, je poguba naroda garantirana.

   • stajerc5

    Pr nas na stajerskem recemo: Pr tej je pa ze duh potegno…

 • Demokrat
 • Fogglof Tunnek

  Čujte,jas sn bil vedno za Jihad in vedno bom ostal.Svoje Levake po malo podjebavam…samo eden na tem portalu se izdaja za mene…
  Velikega in edinega Foglovega Tuneka !!!
  Jas sn edini in originalen Jihad Foglof Tunek…Moje… ORIGINALNE… poste boste takoj prepoznali !!!
  ZA JIHAD SPREMAN!!!ZA JIHAD SPREMAN!!!ZA JIHAD SPREMAN!!!

  • barbara rov

   Kolikokrat pa moliš na dan…

   • Fogglof Tunnek

    Barbara ajmo eno skupaj si popevljati!!

    Zbog Anice i bokala vina,
    zapalit ću Krajinu do Knina
    Zapalit ću dva, tri srpska štaba,
    da ja nisam dolazio đaba.
    Ej, Anice kninska kraljice!!!

   • stajerc5

    Pofuglani moli non-stop, ker se od smarnice ne more iz tepiha pobrati!

  • Vrhovni sodnik

   Ti si dec, ne pa tvoja Julika

 • Fogglof Tunnek

  Čujte,kaj ko zna kod se kupuvle ova ulaznica za našoga Domoljuba?

 • stajerc5

  Ko je dobil “vecer” novega lastnika, sem pricakoval, da se bo preimenoval v “Noc”!
  Pozabi, nimajo pojma o marketigu…

 • Fogglof Tunnek

  Čuj Barbara,jast vem da si ti dedec,pa kaj potem jast fse kresnem kar leze.Kapiš?

  • barbara rov

   Tunnek, to ni normalno…kapiš?

   • Fogglof Tunnek

    Si čul za slatko tajno?Zamiži in stisni zobe.Kapiš!!!

 • Solo

  Skratka, samooklicani slovenski libertarec – ki je pred leti s Previrantovo DL pomagal murgl-komunistom zahrbtno rušiti Janševo vlado – iz (muslimanskega) Londona zdaj poziva Slovence, naj namesto srbskih nacionalistov (Ceca), raje poslušamo hrvaške nacionaliste (Thompson)…

  Slovenija bo normalna država takrat, ko bodo Slovenci – namesto na koncerte hrvaških (srbskih, bosanskih, črnogorskih, šiptarskih…) nacionalistov množično hodili na koncerte in politična zborovanja SLOVENSKIH nacionalistov in patriotov, slovenske politične stranke in akterji pa bodo že končno nehali hinavsko in kolaborantsko podpirati okupacijo Slovenije s strani balkancev, komunistov in islamistov.

  • janez cepec

   pa še res je. maš prou sto posto. zanima me, kam bo “naslonu” svojo novo stranko, če jo mu bo sploh uspel ustanovit. če pa ne, pa tud ne bo škode

  • koza

   saj imaš kvote na radiu, pa poslušaj Slo; sem si včasih, ko mi je dop..l radio, ki ga poslušam naštimala radio Pohorje, za spremembo slišiš vse, samo delat moraš nekaj, da ti hitreje mine, drugače pa zakaj ne delajo koncerto tile Slo, saj ne rabijo, ker jih SAZAS zalaga s popularnostjo, ne vem no, Pero Lovšin je včasih bil skoz na Štajerskem, le zakaj, zaradi čage, vzdušja, mogoče, sedaj pa so vsi resni, Pušlarca pa tudi ne sfolga vsega, ha, ha

 • Fogglof Tunnek

  Barbara,si čul za slatko tajno iza ugla?Popušiš i šutiš!!!

 • Antonius

  Bleferski Zoran Predin /Lačni Franz/ in partijski Pankrt Pero Lovšin mi prideta na misel ob domoljubnem Thompsonu.
  V času socializma sta se uporniško kazala po delavsko, danes ju najdemo pa poleg Kučana.
  Thompson je tema dvema bleferjema zares odlično ogledalo. Pizdi sta, ker sta izdala tiste, katerim sta se prilizoval.
  To je prišel Thompson tudi njima povedati.

  • koza

   a ni Zoki zdaj te dni v Sarajevu, v Zagrebu koncentrira na račun pok. Arsena Dediča, kdaj mu bo Magnifico odprl pot v BG, ker ga je Bora izpisal iz nekega pesniškega saveza, pred leti je bi come back Buldožerjev, so šli v turnejo, ker so bili ojštri, saj Bora je bil za tisti čas cool, nakar se je zgodilo “je..te, u dvije rečenice nam je sasuo svu našu mladost”, a mi smo hodili na njegove koncerte, pol pa šok, ko vidiš kaj si je mislil; edino kar mi je žal je Johnya Štulič od Azre, ki bluzi na NL, ker mu je stari bil v armiji, pa je verjetno vedel kaj se bo zgodilo v jugi pa je zvizno, ima pa Cro še band, ki ga nočejo k sebi spravit, bil v prvi Jonasovi oddaji, Brez zavor ali zapor … https://www.youtube.com/watch?v=KfCRAdVDbx8

 • MladiLiberalec

  Cuti cuti ujko ubicu te ja. Znas ti ovu nasu stize vojvoda. :D

 • MladiLiberalec

  Liberalna Slovenija bo s prezirom gledala na ta koncert ce do njega pride to vam povem.

  Pa skoda sem mislu da bi Prstan mogoce lahko zamenjal SD kot partner v bodoci vladi s SMC. Zdej skor ne vidim vec te moznosti.

 • MladiLiberalec

  Ta komad mi je pa tud hrvaski kul. Posebi ker je romanticn in je foxy ta plavusa. :)

  https://www.youtube.com/watch?v=LyV1BTelPhY

 • David Lokatos

  MI SDS! MI DOMOBRANCI!

  • sprehajalec

   Se ga vsak večer namečeš? Pravijo da ni zdravo.

   • dvanajstzvezdic

    Njim tika-taka naravna selekcija.

  • Janez

   A?
   Ti ne braniš svojega doma pred roparji, se napadalcu pustiš – kar ubiti. L.r. JANEZ KOMENDA

   P.S. KOLIKO SI PA STAR? Plačanček ?
   Od koga pa?

  • Drago

   Mi domobranci smo se 50 let borili proti komunizmu, pa še nismo zmagali v tej borbi, proti kugi 20. stoletja komunizmu. Zmagali smo 50 %, drugih 50 % je še pred nami. Mati Domovina Bog.

 • cosmosjasnovidec

  Danes sem spet dobil pritožbe za kozojebca katerega moram prebutati,ko ga dobim v roke “foglofega tunpeka” kateri se je klatil po parlamentu zjutraj pa pokozlal celo stopnišče,ko je skrokan od celonočne orgije pri Cmerotu in tovarišu komunajzerju “kurčanu” zapuščal parlament hodeč na široko kot krastača.
  Varnostna kamera je posnela kako ga je Cmeravec obdeloval v rit med tem,ko ga je fafal “kurčanu” kateremu se verjetno več ne dvigne.

 • Argentinec

  Če pozivajo na koncert Thompsona potem se tudi sami mentalno ne razlikujejo od fašistov.

 • Janez

  Ja ?
  V ozadju je le služenje denarja od vzbujene pozornosti !
  Brigajo tele liberale in neke “neoustaše” stiske ljudi izpred 75 let.

  Zagreb je bil poleti 1946 – mrtvo, prazno mesto. Vsi so šli ven.

  Ustaši nesodno KPJ STALINSKO pomorjeni na Maclju, Rogu itd.
  Civili, protikomunisti – na poti v emigracijo po celem svetu. Žalostno ! L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. IZ ZAPUŠČINE MOJE MAME HRANIM RAZGLEDNICO PRAZNEGA ZAGREBA POLETI 1946.

  • Drago

   Bil je prazen še 15 _ 20 let po 2. s. v.

 • Hun

  jebo vas Thomson in vs nacionalizm, ki ga ustvarja človek z boleznijo narcisoizma

  • dvanajstzvezdic

   Dobra stran levičarskega smrada je ta, da človeku vzbudi občutek, nagon za naravnost in gnus na levičarski smrad. Maš pa “ljudi”,ki z veseljem jejo drek in potem ta gnus hočejo kot lepoto prodat drugemu. Mimogrede domoljuble ni nacionalizem, če pa za levičarje to je, potem sem pa z veseljem “nacionalist”.

 • don g

  to je dobra brezplačna reklama za koncert

 • wowoo

  Tomaž Štih, dej prosim ostan rajš v Londonu, podobnih zadetkov je v SLO že preveč !!!

 • D&G

  Sem za dom torej sem za Tomsona

 • D&G

  Bolniki, jezni, ljubosumni , zagrenjeni naj ostanejo doma, torej oni su tudi za dom!! Mi pa neobremenjeni na koncert!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!