Vrhovni sodnik Zobec pojasnjuje, zakaj je tarča režimskih medijev in predsednika vrhovnega sodišča: Gre za mehanizem obračunavanja s tistimi, ki jih Veliki brat črti

Vrhovni sodnik Jan Zobec (vir: twitter)

Medijska gonja, ki so jo sprožili režimski mediji proti vrhovnemu sodniku Zobcu zaradi incidenta, ko ga je v prostorih sodišča pograbil policist, je bila sinhroniziran napad na enega od sodnikov v Sloveniji, ki si drznejo misliti s svojo glavo ter slediti zakonom, namesto da bi se uklanjali volji zakrnele politične garniture, ki še vedno duši slovenski sodniški sistem. Tem napadom se je pridružil celo predsednik vrhovnega sodišča, ki pa je ob Zobčevem pozivu, naj svoje trditve dokaže, začel z izgovori in preusmerjanjem pozornosti.

“Predstavljajte si, da bi se kaj takega zgodilo, recimo, sedaj že pokojnemu vrhovnemu sodniku Scalii,” je v svoji kolumni zapisal vrhovni sodnik Jan Zobec, ko je spomnil na incident, ko ga je policist na sodišču pograbil. Razlog za ponovno obujanje spomina na incident je videoposnetek, ki je potrdil vse, kar je vrhovni sodnik povedal za medije, a so ti dogodek razlagali po svoje.

“Ob vseh drugih številnih, neprimerljivo pomembnejših dogodkih od pol leta starega posnetka, ki samo potrjuje, kar sem že takrat povedal (in česar nima smisla ponavljati), je ta video po nekem ‘čudnem’ naključju preplavil naslovnice režimskih medijev – in to simultano, hkrati,” je zapisal Zobec v svoji kolumni na spletnem portalu Ius-Info. Istočasno, ko se je začel medijski linč s strani režimskih medijev, pa se je oglasil tudi predsednik vrhovnega sodišča Damijan Florjančič, ki je preko medijev od Zobca celo zahteval, da se svojemu napadalcu opraviči, medtem ko je grozil, da bi v nasprotnem primeru prišlo do disciplinskega postopka. Kaj takega je možno samo v Sloveniji in Orwellovi Oceaniji.

Ko človekoljubne organizacije obmolknejo
Ta primer sam po sebi pa je tudi najboljši pokazatelj, kako so raznorazne organizacije za varovanje človekovih pravic v Sloveniji same sebi namen, ali z drugimi besedami, samo podaljšek levega političnega telesa, ki jim ni mar za človekove pravice, temveč samo za leve interese. Ko je policist napadel sodnika, ni niti ena organizacija trznila, a lahko smo prepričani po trditvah Zobca, da bi vse te organizacije skočile v zrak, če bi policist na tak način ravnal z levičarjem ljubim migrantom Ahmadom Šamijem, ki so ga skrivali celo v parlamentu.

Damijan Florjančič (Foto: STA)

Kar je ključno, je neverjetna enotnost. “Vsi akterji tega medijskega linča: režimski mediji, njihovi dežurni družbenopolitični komentatorji in predsednik VS [so] na posnetku videli nekaj povsem drugega, kot tisto, kar ta prikazuje – in jeli o tem prepričevati ljudstvo.” Kar je še bolj sporno, pa je odziv predsednika VS, ki je, ko je bil soočen z dejstvi ter pozivom, da predstavi dokaze za svoja natolcevanja, s prstom pokazal na Zobca, kakor, da je Zobec sam kriv, da ga on obtožuje za nekaj, kar Zobec in nikoli rekel in kar se ni nikoli zgodilo. Kaj takega je naravnost neverjetno.

Ob javnem pismu, ki si ga naslovil name, vidim, da si očitno nekoliko zamešal, kdo bi moral komu odgovarjati na vprašanja, ki se zastavljajo v zvezi s tvojo interpretacijo in komentiranjem dogodka na vhodu v sodno zgradbo. Zato ti predlagam, da nadaljnja vprašanja zastavljaš predvsem sam sebi in ti želim, da najdeš prave odgovore. Morda bi ti bilo v pomoč, da natančno prebereš mojo celotno izjavo, ki sem jo v zvezi z dogodkom dal medijem,”  je takrat v odziv Zobcu zapisal Florjančič.

Glavni problem slovenskega sodstva je sodstvo samo
Razlog za medijski pogrom z vseh strani se po Zobčevem prepričanju skriva v njegovi kritičnosti do slovenskega sodstva. “Kardinalni problem slovenskega sodstva je sodstvo sámo. Najprej politika v njem samem. /…/ Politiki /…/ res ni treba storiti prav nič, ni ji treba tako rekoč v ničemer in z ničimer vplivati na sodstvo, da bi si ga podredila in si zagotovila dolgoročen vpliv nanj. Ga že ima, tako rekoč od nekdaj,” je zapisal v tekstu z naslovom Mehki trebuh slovenskega sodstva, v katerem je postavil slovensko sodnijo na tnalo.

Zobec predstavlja trn v peti spolitiziranemu levičarskemu sodstvu, saj namesto, da bi samo kimal, razmišlja s svojo glavo. Namesto da bi obsojal nedolžne, se drži zakona. “Priznam, da sem nato še v raznih drugih zadevah po mnenju Velikega brata glasoval ‘narobe’ in si nato, kar krivdo le še stopnjuje, v ločenih mnenjih celo dovolil argumentirati. Priznam, da imam na razmere v slovenskem sodstvu drugačne poglede od zaukazanih ter da o tem ne šparam jezika – ne doma ne v tujini.”

Ivan Šokić

 • luckyss

  Glavni problem je nadutost in oholost dotičnega sodnika……(vhod za služničad, ipd)…
  Poleg tega je lagal, kar je dokazal video posnetek…
  Zaradi svojega ravnanja bi moral že davno odstopiti…
  https://www.vecer.com/video-vrhovni-sodnik-zobec-o-grobosti-tako-pa-je-v-resnici-ravnal-policist-6489706

  • pupa

   Dobro poglej v oči osebi na gornjih posnetkih eden o njiju je hudo pod vplivom opojnih substanc kateri ti tako deluje pa določi sam, jaz sem prepričana kateri. Zato je nujno potrebno uvesti zakon s katerim bodo morali prejemniki davkoplačevalskega denarja periodično opravljati teste o neodvisnosti. Predvsem je potrebno sprejeti zakonske sankcije za vse zasvojence.

   • luckyss

    Se globoko strinjam…
    Tudi na vratih parlamenta obvezen alkotest in tedensko odvzem las za teste na kokain in opiate..;)

  • tohuvabohu

   Glavni problem je, ker ste rdečkarji sovražni do vsega, kar ni rdeče.

   • janez cepec

    ma jebat vas je treba

 • janko

  To, da smemo govoriti in pisati, je že veliko! Prav je, da ljudje vemo! In POMEMBNO JE, DA LJUDJE VEMO! Obstoj komunistov, njihove diktature in laži je bil možen EDINO s prepovedjo govorjenja (kazen – vseživljenjsko si bil sovražnik, v krizi pa za odstrel), v vsaki skupini ljudi, kjerkoli – zato bilo kuda, udba svuda!

 • Olga2345

  Globok poklon gospodu Zobcu in vsa podpora!
  Vsem, ki že leta spremljamo napade na Janeza Janšo, je že davno jasno, za kaj gre!
  Gre za zlorabo prava in vseh institucij, tudi “nevladnih”, v politične namene za obračun s političnimi nasprotniki! Za vsem je udbomafija s Kučanom!
  Ista udbomafija je preko Fajonove poskušala preprečiti posmrtno (!) imenovanje sobe v evropskem parlamentu po gospodu Pučniku! Vendar jim ni uspelo!!
  Kljub napadom je treba vztrajati, se boriti in nagnati komuniste za vedno! Edina stranka, ki gre v pravo smer, je SDS, zato pa taki napadi, sovraštvo in izključevanje!

  • luckyss

   Članek govori o Zobcu in ne vem zakaj poklon, če je kršil zakon, potem pa še lagal o “nezaslišanem nasilju” nad njim…V ZDA bi ob takšnem obnašanju v trenutku bil v lisicah ali na tleh trzal v “električnem plesu”…Govedo prostaško..in takšen naj bi bil sodnik, ki bi moral biti vzor spoštovanja pravil, etike, resnice in morale..
   Pa joka kot razvajen najstnik, ki so mu razbili mobitel…;)

   • tohuvabohu

    Poklon zato, ker se je drznil kot ustavni sodnik biti neodvisen od prevladujoče rdečkarske mentalitete, zaradi česar mora zdaj prenašati orkestrirane napade rdečkarjev. Vsi režimski mediji pljuvajo po njem kot za stavo, čeprav ni kršil nobenega zakona, samo resnico je povedal.

    • janez cepec

     ti pa si kreten, on, de je neodvisn. pa čistokrvni janšist je, in tak nej bi biu poj ustavni sodnik?

     • tohuvabohu

      Po čem pa to sklepaš? Po njegovi dejavnosti na US?

     • janez cepec

      če se obnaša kot janšist, če govori kot janšist, če dela kot janšist, če zgleda kot en fuknen janšist, jebemu sveca, mora, de je janšist

     • tohuvabohu

      Ti govoriš kot kreten, lažeš pa kot rdečkar, kaj si potem? Kreten ali rdečkar? Oboje!

     • Joško

      A po tvojem pa je lahko Ustavni sodnik samo zaprisežen levak!

     • janez cepec

      ne edn ne drug, neodvisn

     • tohuvabohu

      A zato je Murgelca rekla, zdaj bomo pa mi nastavljali ustavne sodnike?
      Kako pa se meri neodvisnost sodnikov, butelj?

 • Kje smo se mi v Sloveniji ustavili, lahko se vprašamo kakšen je UGLED našega Slovenskega sodstva. Mislim, da bi se “Ugledni” doktor prava Floorjancic moral ukvarjati na vrhovnem sodišču s prvotno in edino temo in poskrbeti da sodniki v naši državi začnejo soditi po zakonu in po svoji vesti, ne tako kot jim narekuje “klika” iz ozadja. Ali bo tega ugledni doktor prava zmožen?

  • Steiermark

   Je že zdavnaj pokazal svoj “ugled” in “sposobnost” – lezenja v ……

 • Anton

  tale Damijan Florjančič ima pa perzijske poteze, ste prepričani d aje Slovenske gore list?

  sarkazem press

  • luckyss

   Ne bi na teh straneh o tem kakšne poteze kdo ima…pojdi raje na sljadoljed..;))

   • Steiermark

    Ti ga prodajaš sljadoljed.?

   • janez cepec

    danes sljadoled nema spljoh. mašina pokvarjen

   • Soave

    Ko pa ti svoje nebuloze stresaš, je pa vse v redu ?
    Dobro je Anton napisal.

  • Steiermark

   Po ksihtu izgleda kot eden izmed potomcev tistih, ki so predvsem po 45 letu prišli v Slovenijo “delat red”, četudi z noži…..

 • janez cepec

  pa kva joka tale kvazi ustavni sodnik Zobec. naredu je pizdarijo, pa nej nosi posledice. če bi biu za kej sodnik, bi uhka vedu, kašna je procedura, de velja za use, tud za njega, ki misle, de če je neki kurčev ustavni sodnik, de Boga za jajca drži. nej neha jokat, nej deva tist, za kar nej bi biu usposoblen, pa za kar je izvolen, čeprou, jebeš tacga ustavnega sodnika, ki je deklariran janšist

  • tohuvabohu

   Torej samo zato, ker je po mnenju vas rdečih imbecilov “janšist”, je kriv in pika, čeprav je bil napaden. Govedo.

  • Joško

   A si ti na plačilnem seznamu levakov, da trobiš take neumnosti?

   • janez cepec

    nubedn me ne plačuje, pišem resnico, ki vas boli. a vas zblojence Janša plačuje? zanimiv

 • učko

  Iz posnetka se vidi, da je Zobec orenk lagau tako, da ni blo videt, da ga je le ta kej šlatu. Varnostnik je seveda hotel, da se sodnik drži predpisane procedure, kar je njegova dolžnost in ob neizvajanju svojih dolžnosti lahko izgubi tudi službo. Tako je Zobec izpadel kot “desničarski umazanec”, ki se je neprimerno vedel in še lagal oziroma lažno obtoževal varnostnika. Režim jasno to izkorišča za pljuvanje vseh svojih kritikov in nasprotnikov. Čist lahko, da je blo vse skupaj zrežirano s strani režim Zobec pa prostovoljni njihov igralec al pa sam zavedenec !

  • janez cepec

   eeee wrong, kvazi sodnik ni izpadu kot desničarski umazanec, ON je desničarski umazanec, sodniku neprimernega vedenja, pa še en velk lažniuc, ne verjamem pa, de je zaveden, on je zavestno janšist

   • tohuvabohu

    Ti si pa komunajzarski umazanec. Rdečkarji ga zmerjate in blatite samo zato, ker ni vaš.

  • Mojca pokraculja

   Ni vam pomoci. Gonili boste do onemoglisti svojo miselnost.

   • janez cepec

    pa kdo gon do onemoglosti? Zobec sam. če bi biu kej desca, bi reku: Mea culpa, usrou sm ga , sorry, se bom pobolšu, gremo naprej. tko pa kot Kalimero joka eno in isto. čak kdo j’ tud tak? aja ljubljeni vodja, njegov “šef”

    • tohuvabohu

     Kozel, a zdaj boš pa rekel, da se Janša pritožuje brez zveze?
     Če pozabimo na vse druge svinjarije in afere, ste ga rdeče barabe po krivici zaprli in majhnim otrokom odvzeli očeta. In se zdaj po vašem ne sme niti pritoževati, kaj šele da bi zahteval pravično odškodnino? Sovraštvo rdečkarjev je res brezumno in neomejeno.

     • janez cepec

      če so ga ločil od mejhnih otrok, pa u arest spravl, bi na to moru prej mislt, predn je pizdarije devu, zarad kerih je šu u zapor. za odškodnivo je že uzev avans, ke ni dnarja od šverca z orožjem nakazu državi. verjetno bo mogu usen še mau vrnt

     • tohuvabohu

      Ti boš kot vzoren rdečkar seveda gonil svoje, a sodstvo je ugotovilo, da je bil obsojen po krivici. Kaj pa je delal protizakonitega? Da je na neugotovljenem kraju neugotovljenega dne sprejel obljubo neugotovljene nagrade od neugotovljene osebe? Pošteni pravniki so (razen nekaj rdečkarskih buldogov) priznali, da je sedel zaradi nečesa, kar sploh ni kaznivo.
      Da rdečkarji ne znate priti na oblast na pošten način, to vemo že celo stoletje.

     • janez cepec

      eeee wrong, sodstvo ni nč ugotovilo, de je biu obsojen po krivici. sodstvo je ugotovilo, de so ble med sojenjem storjene procesne napake, zato je sodbo razveljavlo in jo vrnil na vrhovno sodišče. ker je pa ljubljeni vodja že prej zavlač’vov, pa ni prhaju na sodiše, (crko mu avto; PTT mu ni montirala dost velkiga nabiralnika, pa se je pošta zgubila, etc.) zato je zadeva zastarala. tok o nedolžnosti

     • Soave

      Eh, dej no ?? A zato je to silno sodstvo dovolilo zastaranje roka za pritožbo ??
      Dej ti malo preglej svoj nabiralnik. Tam se je vse mogoče ” zataknilo “

     • janez cepec

      točno tko, pa de ne boš mislu, de ni tega useg vaš ljubljeni vodja izplaniru, z zaporom ured. pašemu opozicija, nč ne deva, fajn plačo uleče, uhka šimfa use počez, za nč ni odgovorn, k’ se pa babe nauliča, se pa da mau na Dob zapret.

     • Soave

      Ja, pol so pa tile tvoji res ena revščina ! Da vso hordo sodnikov en J. J. da v koš !!

     • janez cepec

      ja kašn koš? kašni sorodniki? pa kva pa j’ naredu veliki diktator tacga, de je s tem nekoga “dau u koš”? ne kapiram?

     • Soave

      Ne ? Seveda. Tu se vidi, da pisariš kar nekaj v tri dni!

      Sam si napisal, kaj vse je J. J. IZPLANIRAL ! Z zaporom vred ? Bimbo trapasti !

     • janez cepec

      Ma Bimbo ti je fotr, pa povej če ni res use izplaniru?

     • Soave

      Pusti mojga fotra pri miru. Nič ni kriv, če ti nič ne razumeš.
      Kaj se sedaj rešuješ z besednim dvobojem ? Prvo poglej, kaj ti sam in tvoji napišejo, potem pa kikirikaj.

     • janez cepec

      no sori, pa res ne bi smeu fotra not tlačt. se pardoniram.

     • lukamiha

      Če se boš s cepcem ukvarjal, boš postal sam cepec, bolje je take zindoktrinirane osle ignorirati!

     • Soave

      Saj vem, saj vem.
      Ampak jaz, babica se s tem tudi malo zabavam. Pa morda Novi tudi kaj koristim.

     • anzek

      No, ne moremo mu ravno zameriti…… on je vendar CEPEC!!

     • janez cepec

      de nisi ti Hanžek, pa si H spustu, k take klateš?

     • Soave

      Ja, ta pa drži !! Povdarjeno z velikimi črkami !

     • janez cepec

      kva se hitr najdete, ovce zblojene

     • Soave

      Meni to napišeš? Lepa reč, no .Ti, ovčica, ki bi rada volk bila ?

     • Soave

      Seveda. Pridne ovčice skupaj držimo, ti volkec !!

     • tohuvabohu

      Najbrž si slabo poučen, pa še površen in neumen po vrhu, da samo ponavljaš laži, ki jih širijo rdečkarji. Prvič, US je ugotovilo, da je bila obtožba za nekaj, kar ni kaznivo, in je naložilo sodišču, naj zavrne kilavo obtožnico. Drugič, Janša se je vedno pravočasno opravičil, ker mu funkcija PV ni omogočala, da bi cele ure presedel na sodišču. Tretjič, zaradi Janše ni odpadla nobena obravnava in proces ni bil nič daljši.
      Toliko o nedolžnosti? Ti si enaka pravna bitanga kot Cmero, ki ne ve, da kdor ni obsojen, je NEDOLŽEN. Ampak ti govedo boš kot levičarski vritlezec vztrajno ponavljal te laži, dokler te Matilda ne odnese v večna lovišča.

     • janez cepec

      takrat, ko so mu sodil, je biu čist navadn posranc, ups poslanc, ne pa prime minister, tko de kesnga silnga dela ni imeu

     • tohuvabohu

      Idiot zarukan lažniv. Proces Patria je potekal VES ČAS njegovega predsedovanja vladi. Obsodba in obravnave na višjih sodiščih so bile pa kasneje.

  • Joško

   Najprej ti priporočam dobrega okulista, da ti povrne vid, potem pa začni brati, pa ne komunistične ideologije.

   • janez cepec

    očitno okulist teb ni pomagu, brat pa tko ne znaš, pričaš tist, kar si slišu od velikega diktatorja

    • Joško

     V samostojni Slovenji so “Veliko diktatorji”; Kućan, Tuerk, levo sodstvo,udbomafija in še nekaj levakov, ki pa so “druge violine”.

     • janez cepec

      med levake uhk uvrstiš tud vašga ljubljenga vodjo, diktator pa res ni, mu, hvala Bog, ne bo uspelo

     • Joško

      Janez, en sprehod na Šmarno goro ti bo dobro del… Gor pa en’ šnopček zvrni.

     • janez cepec

      rajš ostanem u dolin, pa dva šnopca butnem, se menj matram

     • Joško

      Ampak res ostani samo pri dveh…

     • janez cepec

      no ja, sej ene par sm jih že, dan moreš zgodej zagrabt, da meš kej od njega. pa kešn pirček komunajzar Janez bom tud še stresu. je pa res, de če zjutrej en per spijem, mi deu čist drgač pokaže. mi ni ne za deu, ne za u hrib

  • tohuvabohu

   A zdaj je Zobec (pa Janša itd.) kriv, da rdečkarji že 80 let sistematično svinjajo po slovenskih domoljubih?

   • janez cepec

    ne, kretenu jedan, sami ste krivi, kva pa vol’te komunajzarje

   • učko

    Zobca nisem videl še v nobeni “domoljubni drži”. Res pa je, da posamezniki iz tako imenovane “desnice” delajo škodo slovenskim domoljubom, tudi tako imenovani osamosvojitelji, ki si prilaščajo marsikaj za kar niso glih preveč zaslužni in s svojim ravnanjem “osramotiteljev” delajo škodo “slovenski pomladi” in tako pomagajo vladajočemu režimu, da še bolj konsolidira oblast. Za to pa 50% ljudi ne gre na volitve, ker je na politični sceni en sam drek !!!!!!

 • učko

  Pika na i pa je blo obnašanje njega in še posebej njegove babe, k’ je menda tud sodnica pred sodiščem, kjer so ju zalotile “režimske kamere”. Eh, kwa čmo, sej tud drugi sodniki oziroma sodnice niso n’č boljš. Že podatek, da sodniško službo opravlja 95% bab in samo 5% decov pove, da je zadeva tako al drugač zdegenerirana. Režim očitno rabi tako sodstvo !!!!!

  • tohuvabohu

   Bučko pod pručko, a si že pogruntal, kaj je v tretjem stolpcu lestvice za obračun dohodnine?
   http://www.fu.gov.si/fileadmin/Internet/Davki_in_druge_dajatve/Podrocja/Dohodnina/Letna_odmera_dohodnine/Opis/Lestvica_za_leto_2018.pdf

   • KAPIBARA

    Kaj ma davek zveze z % zaposlenih na sodiščih ??

    • tohuvabohu

     Nič! Ima pa zvezo z bučkom iz neke pretekle razprtije.

   • učko

    Jest vem, da je tisto člen iz enačbe premice y=k*x+n, je to torej “n”, pa se s tem ne mislim hvalit tako kot ti ! Aja, ti si iz “foha”, pardon !

    • tohuvabohu

     In kaj je tukaj n? Kaj predstavlja? Kje je definiran v zakonu?
     Torej ne veš, sirota nabildana. Naj ti prišepnem: v tistem stolpcu se skriva odgovor na vprašanje, ali je obračun dohodnine zvezen. In hkrati pobije butasto teorijo, da zavezanec “pade v davčni razred”.

  • Soave

   A ti imaš. . . .babo ?

  • vreči proč 3 milijone

   Vendar o kvaliteti moškega pravnika Pogorelca pove to, da je zagovornik ločenih volitev in referendumov, zato smo plačali tri milijone za takšno njegovo pomoč levici.

   Seveda pa so mu ženske pravnice na US držale štango.

 • Joža

  Kakšne levičarske komentarje polne neumnosti, laži in neznanja tukaj dovoljujete. Zlovenija.

  • Iva

   Res je sicer, da si nastavljajo ogledalo (čeprav svoje pravo ime skrivajo)
   Večji problem je, da lahko pišejo neomejeno število takih komentarjev. Torej?

 • xtc

  Problem Slovenije je NE lustracija in prepovedi vsakršnega javnega delovanja,nastopa in službovanja v državnih službah vsem višjim partijskim uslužbencem-še posebej tistim ,ki so kršili človekove pravice.

 • Iva

  Zobec je že nekaj let, potem ko je začel javno govoriti o globoki državi (Finance), medijsko stigmatiziran kot konflikten. Zanimivo, da so isto stigmo uporabili nekateri (sinekura) na KI, zahtevali od direktorja prekinitev delovnega razmerja dr. Noviču in uspeli. Tožilka je Noviča pet let kasneje, brez dokazov, obtožila umora dr. Jamnika z motivom maščevanja. Prijava, takoj naslednji dan, je prišla prav s KI (sic!). Teče že četrto leto pripora in nato zapora nedolžnega človeka, pritožba na VS pa je obtičala …

  Diskreditacija in likvidacija ideološkega nasprotnika še vedno straši po Sloveniji. Obnašanje kontinuitete po volitvah, ko skuša, zaradi ohranjanja privilegijev, s stigmatizacijo izobčiti(!) relativnega zmagovalca nakazuje, da še kako drži (Zobčeva) oznaka o globoki državi, ki obvladuje vse družbene podsisteme.

  • Hun

   diskreditira in medijsko likvidira samo stranka SDS..to je jasno velki vecini Slovencev

 • Joško

  Slovensko sodstvo potrebuje še precej tako pokončnih in zavednih sodnikov, kot je gospod Jan Zobec in potem si bo slovensko povrnilo spoštovanje vseh Slovencev. Slovenija potrebuje verodostojno in neodvisno sodstvo; to pa se bo zgodilo, ko bodo sodniki, ki jih je postavila komunistična oblast , zapustili sodniške vrste.

 • Soave

  Iva spodaj je sijajno napisala. . . . . . diskreditacija ideološkega nasprotnika !!
  Še vedno in povsodi !
  Bravo g. Zobec ! Moraš pa imeti kar nekaj poguma, da danes napišeš in poveš tako kot on. Škoda, da je v Sloveniji premalo Zobcev.Ljudje imajo družine. In maščevalnost in zlobo komunjar poznamo. Dodobra smo jo spoznali šele po samosvojitvi. Žal !

 • KAPIBARA

  Pri takem nadutem človeku, se pa kar vprašaš: Ali so doma veseli, ko gre
  v službo (od doma) ali žalostni.. oziroma, obratno, ko pride domov !

  • sumljivislon

   bravo g. in ga ZOBEC .. :) !

 • Hun

  Hinavskost sekte SDS je 90% drzavljanom Slovenije jasna in vidna, ce mas vsaj mal soli v betici…SDS sekta ne sciti drugorazrednih..SDS sciti samo sektase..
  Drugorazredn v tem primeru je varnostnik na minimalcu

  • janez cepec

   kakršn pastir, take ovce

   • Hun

    pastir je pametn…ovce so glupe, samo za strizenje

    • Steiermark

     Ti ćoban že veš…..

     • Hun

      ćoban te jebo u dupe smrdlivo

  • učko

   V veliki meri je to res, ne pa 100% !

  • Soave

   Drugorazrednih je v naši državi veliko.
   Vendar ima tale vsaj minimalca. In zanimivo, da se ravno taki radi ven mečejo.
   Razni redarji in varnostniki. . . . .

   • Hun

    posplosevat je najlepse opravljivim sektasicam…
    varnostnik je opravlal svoje delo…to je jasno celi sloveniji…10% sektasem pac ni ker ste oprani s strani SDS sektaskih medijev

    • Soave

     Hun. . . . o opranosti pa ne bi !!Naše medije lahko na prste ene roke naštejem.
     Torej ? Kdo potem tebe ” pere “?

  • david23

   Ti očitno še zdaj nisi dojel, kaj prikazuje video posnetek, ne?

   • Hun

    in kaj prikazuje videoposnetk…profesionalno opravljeno delo varnostnika

    • david23

     Posnetek prikazuje, med ostalim, da varnostnik prime za komolec g. Zobca in ga zanj nazaj potegne (slednje je nedopustno, ker je to omejevanje osebne svobode in to ne komurkoli, ampak vrhovnemu sodniku!)! Predhodno pa je videti, da je g. Zobec šel čez napravo, se malček ustavil in potem pokazal ključ varnostniku ter nato šel naprej po hodniku in nato varnostnika, ki je šel za njim; temu sledi seveda vsebina mojega prvega stavka.
     Škoda, da ni slišati zvoka (slednjega ne smejo snemati), ker bi verjetno slišali tisto, kar je trdil g.Zobec (da je varnostniku povedal, da je sodnik in da gre v svojo pisarno).
     Mislim, pa kaj ti po ogledu posnetka ni jasno in kako lahko trdiš to, kar pač trdiš. Saj si vendar videl posnetek, ali?

     • Hun

      90% Slovencem nm je jasno, da je varnostnik opravljal svoje vsakdanje delo, profesionalno….custvenim pristranskim jansistom to nikol ne bo moč razumet

     • Steiermark

      Ali se ponujaš, čobane? Seveda, da boš zadovoljil svoje potrebe po vsrani čobanski r…..ti, se boš moral spraviti na kakšnega svojega jugočobana ali čobanko, med svojimi, katerim pripadaš…….Nebom te zmerjala , ker vem, da nisi sam kriv, da si balkanc, s pravtakšno čobansko balkansko smrdljivo in nasilniško kulturo in IQ pod 70! Ni greh, če si zabiti čobanski balkanc, je pa sramota!

     • Hun

      vem da ti je dolgcas ker te noben ne mara..nit tvoji ne..no sj otrik in vnukov tko nimas k si jalova svabska cvandra

     • opazovalec

      Ti si očevidno tudi menjnja, da te noben varnostni organ ne sme ustaviti s prijemom, ker ti krati osebno svobodo. Bog te video. Osebna svoboda, kot ostale, ni neomejena, ampak je omejena z določenimi predpisi. Sodnik gor ali dol, če gre skozi varnostni pregled, mora iti skozi pregled kakor zahteva varnostnik, v tem primeru pravosodni policist. Sicer pa imajo sodniki in sodno osebje poseben službeni vhod. Ampak po izjavah tega vele sodnika je to vhod za SLUŽINČAD.

 • Hribouc

  URCA BIJE, KLADVO BIJE ali KOMU ZVONIJO ZVONOVI SLOVENSKI ?

  Roter Golobičev Kučan bo zadevo pripeljal tako daleč, da bomo naredili poslednji
  ODBOR ZA ČLOVEKOVE SLOVENSKE PRAVICE
  za labodji spev kurčevega kriminalnega Udbokučanizma na slovenskem!
  ———————————————————————————————————————————-
  Branili bomo teptanega človeka in deset tisoč krivičnih protičloveških sodb na slovenskem v deset letih, branili bom Krambergerja, Janšo, Zobca, Novića, Krkovića in vse poštene ter komoditetne, skorumpirane, neuke in lene Slovence in Slovenke !
  Branili bomo zelo tudi svoje otroke in njih otroke!

  In Masleše, in Kučane, in Roterje, z masko ali brez, kadrovnike tipa Golobič in Florjančiče ter njemu podobne in mariborsko sodniško tožilsko bando bomo razfukali na prafaktorje ter jih zaprli v Kočevski rog kjer bodo spraznili vsa brezna jame in jarke pomorjenih žrtev genocida nad Slovenci, potem pa jih preselili še v Maribor, da tam izkopljejo 100.000 Hrvatov, krivih ali nedolžnih, ni važno !
  Dela bo vodila, kot dosedaj, Dežmanova komisija , vendar pod nadzorom haaškega mednarodnega sodišča, kamor bomo vso to kriminalno sodrgo končno obsodili za protićloveški barbarski sistem Milana Kučana-plavega Kosovca!

 • Gavnar

  Kako, da niste pripeli še posnetka ?

 • garfi

  čistka kršiteljev človekovih pravic v udbomafijskem krivosodju je nujno potrebna
  in v državni rtv
  deratizacija press

 • lili pili

  Ce bi varnostnik zobca usekak po gobcu bi lahko rek,i, da zlorabil pooblastila, tako pa je vse popolnoma cisto.

  Zobec in podobni bodo morali ugotoviti, da so samo drzavljani z dolocennimi pristojnostmi in da morajo biti vzgled ostalim drzavljanom, ne pa da si domisljajo, da so ne do ta kli vi

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!