Medtem ko poraženci v strahu pred novimi volitvami kupčkajo, pa obmejni policisti ne morejo dohajati migrantov

(Foto: Twitter/@StrankaLMS)

Črnomaljska policija je v enem dnevu prijela 50 ilegalnih migrantov. Policisti so izmučeni, delajo brez premora, od nadrejenih prejemajo tihe grožnje, medtem pa morajo skrbeti za varnost državljanov, svojih sodelavcev, rezervistov in samih sebe. Država jim ne zagotovi niti testiranja na nalezljive bolezni in dodatnega cepljenja.

Policisti v Črnomlju so v ponedeljek ustavili kombi, ki je tihotapil večje število migrantov, so opozorili v Civilni iniciativi proti migrantskemu centru v Beli krajini. Skupno so prijeli “skoraj 50 migrantov – večina Pakistancev, skoraj 1/3 starih med 15 in 18 let”.

Črnomaljska policija je ilegalne migrante prijela na območju Črnomlja, Vukovcev, Vinice in Preloke. Ker niso zaprosili za mednarodno zaščito, so že bili vrnjeni na Hrvaško, od koder lahko poskusijo ponovno. Ob tem policijski sindikati opozarjajo na izčrpanost policistov, ki ne zmorejo več. Med policisti prihaja do izčrpanosti, kadrovske pomoči je malo, medtem ko vlada z rezervisti ustvarja placebo efekt varnosti.

Rezervisti brez potrebnih pristojnosti samo v napoto
Rezervni policisti in vojaki so obmejnim policistom bolj v breme kot pomoč, saj niso usposobljeni in nimajo nikakršnih pristojnosti. To pomeni, da je policist na dolžnosti primoran skrbeti tako zase kot za rezerviste, ob tem pa paziti na lastno varnost, varnost preostalih in pravilno izpeljavo vseh postopkov.

Tako se sprehajajo ilegalni migranti po belokranjskih vaseh. (Foto: Twitter/@Maja_Kocjan)

Po poročanju portala Moja Dolenjska naj bi policisti tudi obupovali nad kupom zamudnih birokratskih postopkov, ki jih je potrebno izvesti ob popisu vsakega ilegalnega migranta. Ob tem predstavlja velik problem tudi kadrovska podhranjenost. “Samo za zagotavljanje t. i. schengenskih standardov primanjkuje več kot 300 policistov, ki bi bili ustrezno usposobljeni,” je povedal član izvršilnega odbora policijskega sindikata Klemen Udovč.

Policisti izpostavljeni grožnjam
Vse to so problemi, s katerimi bi se morala soočati vlada, a vse odkar je odstopil premier Cerar, je država “v limbu”. Uradno vlade ni, medtem pa “tekoče posle” vodi Cerarjeva vlada v odstopu. Taka situacija pa gre najbolj na roko ravno ilegalnim migrantom, ki se zavedajo, da je država brez pravega vodstva. Šarčevih pet še naprej veselo sestankuje v upanju na fotelje, medtem ko sindikati od policistov prejemajo vedno več pritožb o “prefinjenih grožnjah nekaterih vodij, da če bodo uveljavljali svoje pravice, lahko pozabijo na usklajevanje družinskega življenja, odobritve letnih dopustov ipd.”.

Ivan Šokić

 • šmentanamuha

  Šarec je gotof!

  • sunday

   slovenija tudi, ravno zaradi njega in njegovih levistov !!!

   • Novakec1

    Slovenija kot država bo preživela, avtohtone sloovce pa ne.

  • učko

   Ja, gotof je s sestavljanjem vlade. Zdej jo ima, JaJo pa dolg nos !!!

  • mona lisa

   Upam da za tega butalca ne slišimo več.

 • sunday

  menim, da ima policija navodilo, da ne opravlja nadzora na mejah, da hudičevi iztrebki prosto prehajajo čez mejo in posledično v čim krajšem času krvavo islamizirajo našo slovensko deželo (vsak, ki je dal glas katerikoli levistični stranki je izdajalec) !!!

 • alborebeka

  Zeleni Juri je tudi tam jojojo kaka goveda ,rdečkarji sedaj te šele videli kaka štala se vam obeta s temi bebavci

 • Silka

  V deželi Petra Klepca so ljudje pozabili kako se brani svoj dom. Še najbolj promitivna žival to zna. Za tiste ki še tega ne znajo bo treba uvesti hitre tečaje domoljubja in obrambe.

  • mona lisa

   Lepo povedano.

 • VERRZIFIKATOR

  Mahmut Pohajač

  POLITIČNO KOREKTNO

  »Pazi, tat, izpraznil je polico!«
  v strahu se zadere prodajalka,
  pravijo takoj ji izdajalka
  in jo še ozmerjajo s tatico.

  »Pazi, mojo hčerko otipava!«
  ženska v šoku na pomoč pokliče,
  »Kaj se tebe, stara, to sploh tiče,
  tvoja hči je mlada in pa zdrava.«

  »Je oropal včeraj nam blagajno,
  skoraj bi blagajnika zadavil!«
  »Da slučajno ne bi kaj prijavil!
  To ostati mora skrito, tajno.«

  »Avto je ukradel mladec tisti,
  ki brezdelju vse dni se predaja!«
  »Dajte mir, bila samo je vaja,
  to ni nič, so to le rezervisti.«

  »Spet na delu bil je tisti nigro,
  stanje je neznosno, saj vam pravim!«
  »Oprostite, naj vas spet popravim,
  tisto je gospod tovariš Migro.«

  • Soave

   Veste, sijajni ste !

   In kar nekaj vaših stihov sem zamudila. Bog kje se repenčim, da tole spregledam!!
   No, sem pa ravnokar malo nadoknadila.

 • Miha

  Poraženci sestavljajo vlado, zmagovalec pa se trmi v svojem gradu. Al je obratno?

  • viRus

   Ti vse veš……. govori !

  • mona lisa

   Zmagovalec se ne trmi. Zmagovalec zaradi izdajalskih poražencev ne more sestavit vlade. Tak blesav je zakon. Ti poraženci so izdajalci lastnega naroda kajti država tone, zavojevalski migranti vkorakajo v našo državo oni pa se nategujejo za stolčke in kdo bo požrl več davkoplačevalskega denarja.

  • Mojca pokraculja

   Če si dober opazovalec, so porazenci s tem zaceli že ob razglasitvi volilnih rezultatov. Imeli so se za zmagovalce, kljub temu da niso dosegli niti skupno zdruzeni, kar sedaj jasno kazejo da gre za eno diktatorsko zaveznistvo levakov, zmagovalne večine. Kaj cakajo ti “zmagovalci” naj ze sestavijo to diktaturo.

 • Janez Novak

  To je invazija in država nas je dolžna varovati in obvarovati. Cerar in ostali so odgovorni za to.

 • antimur

  Zgrabi me sveta jeza, ko vidim te do skrajnosti pokvarjene barabe, ki se silijo v vlado, čeprav so zaradi svoje popolne nesposobnosti, zlobe, delovanja proti Slovencem ter prepiranja, našo domovino do skrajnosti pohabili in državljane spravili v obup, zato so morali odstopiti, zdaj bi pa to isto kriminalno kučanistično krdelo zveri zopet vladalo. Posebno nesramnost in izživljanje nad državljani si privoščita Erjavec in Bratušca, ki so jima volilci jasno povedali, da jih nočejo več, ta dva izmečka se še pa kar silita v ospredje ter celo v vlado in celo pričakujeta ministrska mesta. Za poslanca nista dobra, za ministra pa, to je že skoraj več kot lahko normalen državljan izdrži.
  P.S.: Največji slovenski zločinec Kučan pa se s svojo zatohlo drhaljo obnaša, kot da je on zmagovalec volitev in se vtikuje tam, kjer nima nobenih pristojnosti, to je rušenje države in demokracije, zato bi ga moralo pravosodje že po uradni dolžnosti obsoditi za veleizdajo.

  • Felikss_AH

   Že, že… samo katero “pravosodje”? Za predelati aktualno KRIVOSODJE v pravosodje pa zahteva par generacij. Poleg tega cela (Zahodna) EU je ena kolektivna Kurčanija. Ni druge… za potrpeti je še… ko bodo pa Ilegalni Vsiljivci postali vsiljivi tudi Kurčanistom šele takrat bo Kurčana in KRIVOSODJE razrešila kar njihova ulica

   • Mojca pokraculja

    Odlično vprašanje ! Mi nimamo pravosodja. Celo krivosodja nimamo. Ker nimamo pravnega sistema tudi normalnega sodstva ne moremo imeti. Pa ga poimenuj kakorkoli hočeš. Še najbolj postaja podobno šeriatskemu, saj veljajo nenapisana pravila diktature, skratka za mafijo, za “naše”.
    Iusticija je bila že tolikokrat posiljena, da je raje naredila samomor. In zdaj je kar je. Sicer bi jo kamenjali tako kot šerijatarji svoje ženske
    Še to, je to pravna stroka, da se zakon spiše, da ne rečem spaca, z retroaktivnim učinkom? Osnove prava še iz rimskih časov, oni pa iz tega celo znanost do Ustavnega sodišča.
    Kar se tiče EU je to popolnoma enako kot propadanje jugoslavije. Pijanec vodi EU vsem na očeh in kaj se zgodi – nič enako kot Miloševič, ki je bil vsem na očeh – nič.Kučan ta poslednji fosil jugoslavije vsem na očeh-nič.

    • Felikss_AH

     Zato pa smo del Sovjetske EU. S sovjetizmom so celo Rusi opravili… sicer imajo Putinizem, a pri njih drugače nebi niti šlo… komu pa dene dobro Peder-Demokracija… razen Pedrom in Homofilni Levuhariji. Homo-demokracijo im bodo celo Muslimanska pojačanja “zdemokratizirala” po Šeriatsko ko in če pride njihov čas

 • Michael

  Pakistanci pa res vejo, da SVN nima vlade, LOL. Pa še neki pomožni policisti imajo v času opravljanja službe v policiji vsa policijska pooblastila.

 • Franjo Trojner

  Jebe se Šarcu, Židanu, Cerarju, Rjavcu, Mescu, Bratuškovi in njihovim, predvsem novim prvič izvoljrnim poslancem za državo in državlanje, njim gre samo za denar ( plače), vse ostale privilegije in legalne in nelegalne možnosti, politično moč, medijsko prepoznavnost, ki jim sedenje v parlamentu, v vladi in na pomebnih funkcijah v državni upravi, javnem sektorju in državnem gospodarstvu zagotavlja.
  Ta nenasitna sla po brezmejnem in brezsramnem prenažiranju iz državnega korita na račun države in vseh nas državljanov jih bo na koncu drago stala, žal vse nas tudi.
  Nove predčasne volitve so na dan razglastve volilnih rezultatov realnost postale! Če se teh 6 levih strank, že danes med seboj na smrt skreganih nekako zdila med seboj za mesta okrog državnega korita, jih bo sla po še več hitro znova postavila ostro drug proti drugemu. Ta leva koalicija je že v naprej obsojena na propad. Ne verjamem, da bo ZL v vladi sodelovala z svojimi ministri, ministrcami, ker bi jih to pokopalo na bližnjih predčasnih volitvah. Ekstremno levi volilci bi jim zamerili, da so svoja ekstremna stališča prodali za dobro plačane položaje, za šop denarja.
  Če ZL ne bo vladna stranka pa je ostalih pet vladnih v podrejenem položaju, ker jih bo za podporo ( glasove) v parlamentu ZL lahko izsiljevala. Takšni vladi ne dam niti 6 mesecev, toti se bodo zelo hitro pošteno spraskali med seboj in se nato po hitrem postopku razleteli, razblinil v pozabo.
  Zelo verjetno je ta leva vlada bolj utopičen, kot resnično možen projekt. Ta že v naprej zafuran in v samem štartu na neuspeh obsojen projekt, bo politični levici zadal udarec od katerega se nikoli več ne bo opomogla, kar bo v prihodnje dobro za državo, državljane in demokracijo.

 • Zgornji

  KEEEEEEERI POKVARJENCI SE ZBIRAJO NAD SLOVENIJO … !!! ! !!! TEH 5 KOMADOV ŽE NA 5 KILOMETROV VIDIM DA SO ZLOBNI KOT MIGRANTI KATERE SE UVAŽA !!! ! !!!
  NEUMNI POLICAJI PA BODO PRIŠLI K PAMETI ŠELE TAKRAT, KO BODO MIGRANTIČE ZAČELI STRELJATI, KAJTI KONEC KONCEV TUDI NJIM TI MIGRANTIČI ODŽIRAJO DENAR-PLAČO !!! ! !!!
  AMPAK, POLICAJI, ČE STE PA TAKO NEUMNI , DA RAJŠI VIDITE DA VAM TI MIGRANTIČI UNIČUJEJO ŽIVLJENJA IN VAS ZAŽIRAJO POSREDNO , POTEM PA KAR ŠE BODITE , IN IMATE OČITNO ŠE PREVEČ DENARJA, PREVISOKE PLAČE , TER PREVEČ PODPORE !!! ! !!!
  ME PA PRAV ZANIMA DO KDAJ BOSTE ŠE ZDRŽALI PREDEN SPOZNATE DA STE BILI GRDO PREVARANI OD ZLOBNIH POLITIKANTOV !!! ! !!!
  Lp do tedaj .

  • Goran Hvala

   ehh. pa kaj zato. mene so slovencici kradl 30let…tak da sm mogu spokat…pa se zdej morm neki prezivljat slovencice….razni davki in dajatve v sloveniji pa slovencici na kavcu socialo cuzajo…tak da men je vseeno kdo mi cuza denar. migrantic al slovencic..o policajih pa ne bi…njim nic ne cuzjo denar. saj je denar od tistih ki delajo…drgac tud policajcki nebi imel dnarskice…pa tolk veselo se kazni pisejo za 3km/h prevec itd….tak da ko potegnem crto me en policajcic slovenski stane dost vec kot en migrant….pa se legalno te krade s pomocjo drzave. sam en papirck izpolni….

   • Mojca pokraculja

    Hvala, razkril si vso bedo svojega razmisljanja in logike. Neumnosti da clovek ne more verjet. Zate sploh ni drzava, zate je partija, ki misli namesto tebe.

    • rrrrr

     Kljub temu Goranu čestitke. Za absolventa šole s prilagojenim programom je v tridesetih letih premagal že skoraj vse črke slovenske abecede. ..Dobro, vsaj velike pisane

     • Mojca pokraculja

      Ma pol mu pa tud jst čestitam :)) !
      Kaj bi šele porekli, ko bi imel doktorat kot ga. pribac, štrajn itd. saj zaostajajo za Goranom !

     • rrrrr

      Mojca pravzapra tile jezični dohtarji niti ne zaostajajo za Goranom. Pri socialistih je stopnja izobrazbe običajno v obratnem sorazmerju z njihovim osnovnim frštand kostnom.Torej, moja izbira je absolvent in naš trol, Goran. Res da je slabo izobražen, je pa zato toliko bolj bebast….

     • Mojca pokraculja

      Nasploh, dokler ne postanejo ogabno sovražni, se iz njihovih mnenje pravzaprav še kaj naučiš.
      Naprimer tole, da Gorana že 30 let cuzajo slovenčiči, policajčič je pa dražji od migranta…..migrant je pa cenejši od kazni za prehitro vožnjo…

  • mona lisa

   Državo je potrebno branit s silo čeprav z orožjem.

   • Zgornji

    Ja, žal je to postalo Res !!! ! !!!

 • Franc Šink

  Samo še počakati je treba da bo “vlada” priznala. :Ne zmoremo več.Potem se bo mogoče kaj spremenilo.

  • mona lisa

   Ti požrešni levaki tega ne bodo priznali nikoli dokler bo ostal še en sam evro ki ga bo treba spulut državljanom.

 • mona lisa

  Žalostno. Izdajalci države (zgoraj na sliki) ne dopustijo da zmagovalec volitev sestavi vlado in začne reševat kar je še ostalo od naše države. Vse tone in in Slovenijo vedno bolj prepljavljajo borci islama.

 • althar

  Očitno mora biti še precej slabše, kot je, preden bodo ljudje spoznali, kam jih vodijo kučanovi levičarji in jih poslali na smetišče zgodovine, kamor sodijo.

 • Igor Kavalar

  Sej so že na volitvah povedali, da ilegalne migracije za leve stranke niso problem in da vsak, ki nato opozarja, da je nestrpnež, pa čeprav se vidi iz aviona, da so kršili zakon!

  308. člen kazenskega zakonika:
  prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države
  https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/308-clen-prepovedano-prehajanje-meje-ali-ozemlja-drzave

 • bubamara

  Kako ? A ni bila zadnjič predstava v stilu propagandnega stroja, da naj mediji nehajo pisati o kozjejebcih v Beli krajini, ker to škodi turizmu, in da teh pedofilov itak tam ni.

 • Antonius

  Odgovornost, komu zaupati vodenje države je naložena volivcem! Za krajo družbenega premoženja, ropanje v NLB, zdravstvu in šerijatarsko invazijo ki se nam pravkar dogaja ne moremo kriviti samo proporcionalni volilni sistem. *Pišmeuhovska* neudeležba na volitvah in kratkovidnost volilnih udeležencev sta nam izvolila rezultat današnjega političnega sranja, pardon, stanja, ki ga imamo v Sloveniji.
  Bodimo si na jasnem! Nepotrebno najemanje ugodnih kreditov je pogojevano s sprejemanjem šerijatarjev.
  Volilno bazo veleizdajalčevih v javni upravi, vseh nepotrebnih agencijah in preštevilnih prevarantskih roza človekoljubnih združenjih in organizacijah, plačujemo s temi krediti. Tristo milijonov na leto nas stanejo samo spodaj našteti.

  Delovna skupina za azil
  Mirovni inštitut
  Slovenska filantropija
  Amnesty International Slovenija
  Jadranski svet
  ADRA Slovenija
  Umanotera
  Humanitas
  SLOGA Platforma NVO za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč
  Delavska svetovalnica
  Slovenski center PEN
  Društvo novinarjev Slovenije
  Časopis za kritiko znanosti
  Radio Študent
  Mesto Žensk
  Zavod Tri
  Forum za enakopravni razvoj
  ZDUS, Združenje dramskih umetnikov
  Gledališče Ana Monro
  Center FemA
  Pekarna Magdalenske mreže
  Organizacija za participatorno družbo
  Inštitut 8. marec
  Inštitut za politike prostora
  Sindikat Mladi plus
  PIC
  Društvo Odnos
  Društvo OVCA
  Društvo UP Jesenice
  Društvo za uveljavljanje enakosti in pluralnosti Vita Activa
  Združenje mladih, staršev in otrok SEZAM
  Zavod APIS
  MITRA društvo za razvoj avdiovizualne kulture in medkulturnega dialoga
  KUD Apokalipsa
  Društvo za trajnostni razvoj Duh časa
  Familylab Slovenija
  Društvo za pomoč in samopomoč brezdomcev Kralji ulice
  Jezuitsko združenje za begunce Slovenije
  Andragoško društvo Slovenije
  Nomad dance Academy Slovenija
  Brain Store Project Sofija
  GLOSA, Sindikat kulture in narave Slovenije
  študentsko društvo Študentska Iskra
  Društvo za nenasilno komunikacijo
  Feministični pevski zbor Z’borke
  Lezbično feministična univerza
  Rdeče zore
  Nomad dance Academy Bulgaria
  Protestival
  Iniciativa mestni zbor
  UD Transformator
  Danes je nov dan

 • piko8

  Tukaj se vidi nesposobnost leve vlade!!
  Izgubili so volitve: vladajo pa še naprej

  • mginko

   Vladajo MURGLE !
   Drugorazredni državljani samo jamrajo in to paše udbomafiji.

  • Boro

   Tu se vidi nesposobnost SDS kao zmagali so, vladala pa bo levica.

   • piko8

    To je rezultat 70 let komunizma in pranja možganov se nadaljuje + intezivnega uvažanja čefurjev, od 1960 leta, to so posledice vladavine mfijskega sefa milana kuçana, ki načrtno uničuje vse kar je Slovensko!!

 • Felikss_AH

  Tole s temi Ilegalnimi Vsiljivci spet postaja norišnica… potem pa zakaj na tako škodljivo norost ne reagirati z praktično norostjo – SVINJE NA MEJO… dobesedno!

  Svinje so baje bistre živali, v Istri kolikor vem ih tartufarji koristijo za “lov” na tartufe, pa ih dajmo dresirat še za lov na Ilegalne Vsiljivce in poslati na mejo posebne SchweineHund Redarske Enote. Svinje če se ne motim imajo najraje koruzo, pa naj im bo ta extra-stimulacija za extra-pogrizene Ilegalne Vsiljivce. Zajete Ilegalce pa na živinske kamione obkrožene z hudimi svinjami pa nazaj v Croatien. Tiste ki bi težili z azilom pa v svinjske farme na čakanje… za lastni futr pa naj pol čistijo svinjake.

  • Smuk Palček

   Kaj, ko bi na hrčkovi meji vzpostavili rezervat za divje svinje, pas v katerem bi bile zaščitene in bi se prosto gibale. Društvo za zaščito živali ne bi smelo imeti pripomb. Lahko bi se kaj naučili od sosedov, ki v zalivu npr. postavljajo školjčišča.

 • FORT WORTH

  5 biciklistov na kupu…
  (:-DDDD

 • Vera

  ” Zgubaši ” , ki so zapravljali na veliko, se še kar skupaj držijo , čeprav jim je rok trajanja potekel 3.6. 2018 .

  • Brane

   Zato, ker vaš ljubi JJ ni prepričal izven svoje bolne baze. Če je frajer naj dobi več kot 50 % kakor Trump:P

 • УДБА

  Rezervni policist na dolžnosti ima enaka pooblastila, kot redno zaposleni policist. :)

  PS: Polno glavo imam teh vaših laži. Če vas nova vlada, ne bo ukinila, vas bom jaz. :)

  • Smuk Palček

   Rezervisti brez potrebnih pristojnosti samo v napoto
   Rezervni policisti in vojaki so obmejnim policistom bolj v
   breme kot pomoč, saj niso usposobljeni in nimajo nikakršnih
   pristojnosti. To pomeni, da je policist na dolžnosti primoran skrbeti
   tako zase kot za rezerviste, ob tem pa paziti na lastno varnost, varnost
   preostalih in pravilno izpeljavo vseh postopkov.
   Kaj, ko bi bolj zbrano prebrali….gospa UDBA

 • Olga2345

  Pomoč vojakov, tudi avstrijskih, madžarskih…

 • milanček

  Jasno je, da so erjavec, cerar, židan, šarec, idioti, možganski revšeti! Da pa bratovškova, ki ima samo en promil večji IQ od teh bedakov, ne vidi kje in kam vodi edina pot, je pa tudi za njo enaka diagniza, kokoš!

 • Olga2345

  Mesec terorist, Erjavec, Bratušek, Cerar in Erjavec odstopljeni od Kučana…Šarec nastavljen od Kučana…
  Kučana v rest! Kućanovi mušketirji naj gredo pa ponovno pred volivce!
  Pahor naj razpiše nove volitve!

 • lado

  PREKLETA BANDA POLICAJSKA- TISTI Z ZVEZDICAMI , PISARNIŠKE PODGANE !!!! NA ŠTEFANOVI , V ČEFURSKI lublani , BOTE BEŽALI SKUPAJ Z VAŠIMPREKMURSKO-SRBSKIM MURGLĆIĆEM , KO BO NARODU PREKIPELO !!!!!!! IMATE NAŠTUDIRANO PSIHO NARODA , DA GA LAHKO OGROŽATE , AMPAK UPAM DA SE ZBUDIJO ŽE JUTRIIIIIIII , DA VAS NAGRADIJO ZA MORILSKO DELOVANJE !!!!!!!! NE BOTE UŠLI POKVARJENCI PLAVI !!!!!! NO NAROD, NE VISET NA TIPKAH , PALCE, KOCKE ,PIHALNIKE , GREEEMOOOO , ZA NAS IN NAŠE POTOMCE GRE , ZA OBSTOJ !!!! SICER SMO ZGODOVINA !!!!!!!!!!!!

  • St

   Res je. Juzna Koreja se zna potegniti za sebe. Slovencki pac ne. So prevec apaticni. Zakaj? Komunizem je pustil globoke posledice.

 • TOML

  Razlike med muslimani in socialisti praktično ni!
  Prvi imajo obrezanega tiča, drugi pa možgane.

 • Osti jarej

  Slovenski džihadist Rok Žavbi je po izgonu iz Italije že doma v Sloveniji

  https://reporter.si/clanek/slovenija/slovenski-dzihadist-rok-zavbi-je-po-izgonu-iz-italije-ze-doma-v-sloveniji-651200

 • Soave

  + + + + + +

  In, tile politiki na sliki se pa samo smehljajo ?? Komu neki ?
  Sami sebi. Ker so Narod zopet okoli prinesli !

 • Smuk Palček

  Kot izgleda bo potrebno znova organizirati domobranstvo, krivci za to pa bodo spet
  isti, le,da se tokrat ne bodo proslavili kot zmagovalci.

  • Brane

   Komaj čakam, da ima še mlajša generacija priložnost pokazati kaj se da narediti s takšnimi primerki…tokrat pa ne pustimo nikogar čez sito, da bo čez 70 let spet polno domobranskih drekačev…

 • Vera

  Očitno jih ni nič sram, ko še kljub odstopu, vladajo,ter se nastavljajo kameram . Erjavec in Bratuškova , še niti nista bila izvoljena za poslanca, zdaj se pa grebeta za ministrske položaje . Kaj ne obstaja neko pravilo, da se kaj takega ne bi smelo dogajati ? Nista bila nek ” biser ” na svojih položajih, da bi ju pogrešali, kot tudi vseh ostalih iz 5+1 NE !

  • Smuk Palček

   Sram, kaj že to je ?

 • METULJ

  SLOVENCI ZAHTEVAMO, ZAHTEVAMO, OD AKTUALNE SLOVENSKE VLADE V ODHAJANJU, DA NAS ZAŠČITI PRED NASILNIM IN KRIMINALNIM ( VODIČI JIH IZ HRVAŠKE Z VOZILI TAJNO TOVORIJO V SLOVENIJO) VSTOPANJEM MIGRANTOV PREKO SLOVENSKO HRVAŠKE MEJE V DRŽAVO SLOVENIJO!!

  SLOVENSKI POLICAJI, KI VARUJEJO TO SLOVENSKO MEJO, JAVNO SPOROČAJO NAM SLOVENCEM, DA NE MOREJO VEČ OBVLADOVATI OSNOVNO NALOGO, TO JE ZAŠČITITI MEJO PRED VDOROM MIGRANTOV (KER JIH JE PREMALO!!!) KAR SE DOGAJA TUKAJ IN ZDAJ!!

  SLOVENCI ZAHTEVAMO OD SLOVENSKE VLADE, DA ZAHTEVA OD PRISTOJNIH V EU, TAKOJ POMOČ V OBLIKI EU POLICIJE IN VOJSKE, KER SAMI NISMO SPOSOBNI OBRANITI MEJE PRED VDOROM MIGRANTOV, KATERI VSAKODNEVNO VDIRAJO V NAŠO DRŽAVO!! ( DO SEDAJ JE RDEĆA VLADNA BANDA S CERARJEM NA ČELU, DOSLEDNO ODKLANJALA POMOČ EU VOJSKE IN POLICIJE, NITI NE POSKRBI ZA NORMALNO DELO POLICAJEV NA MEJI!!).

  SLOVENSKA OPOZICIJA – SDS, NSi, UKREPAJTE!! SKLIČITE IZREDNO SEJO V PARLAMENTU Z EDINO TOČKO IN TO JE: ZAVAROVANJE OGROŽENIH SLOVENCEV, ZARADI VDORA MIGRANTOV V DRŽAVO SLOVENIJO, KATERA SE SAMA OČITNO NE MORE VEČ BRANITI PRED NAVALOM MIGRANTOV VSEH SORT , KATERE SO ŽE PREJ IZPLJUNILE DRUGE DRŽAVE V EU!!

  VSI VI POLITIKI KI NAS VODITE, TAKO V VLADI IN V OPOZICIJI, STE SEDAJ ODGOVORNI DA UKREPATE. V PRIMERU, DA NE BO NIČ OD VAS, VEDITE DA ODGOVARJATE SLOVENCEM ZA VAŠE TOZADEVNO NIČNO RAVNANJE!!

  A JA, POČITNICE SO, HUH, BEDA RDEĆA V VSEH ODTENKIH!!

  KAJ ZDAJ NI JASNO?!!! SLOVENCI KLIČEMO NA POMOČ!

  OP.: V LJUBLJANI VIDIMO LJUBLJANČANI, DA SO TI MIGRANTI V PORASTU, DELAJO RAZNE EKSCESE PO TEKOČEM TRAKU, HUH!!

 • Brane

  Naj podam en primer:
  Vagoni migrantov prečkajo mejo z Avstrijo, kjer jih ustavijo in vrnejo nazaj v domovino, kjer jih akajo sojenja, izvensodni poboji in pogromi…nihče ne joče za njimi, organi v vastriji nad njimi dvignejo roke oz. si jih po pilatovsko operejo…gre za domobrance in njihove družine, ki so jih angleški vojaki zavestno vrnili nazaj v Jugoslavijo…vedoč kaj jih čaka. Ironija zgodnbe – večinoma njihovi potomci (preživelih) ali sorodniki danes udrihajo po migrantih in nimajo v svojem “krščanskem” srcu prostora za sočutje…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!