Milan Kučan in Dimitrij Rupel včeraj opažena na kosilu v gostilni na Brezovici pri Ljubljani

Milan Kučan (Foto: STA)

Včeraj sta se na kosilu v Gostilni pri Kopaču na Brezovici pri Ljubljani dobila zadnji šef partije in nekdanji predsednik republike Milan Kučan ter ustanovitelj Slovenske demokratične zveze in nekdanji slovenski zunanji minister dr. Dimitrij Rupel.

V uredništvo smo danes dobili informacijo, da sta se včeraj ob 14. uri na kosilu srečala nekdanji predsednik republike Milan Kučan in nekdanji zunanji minister Dimitrij Rupel. Naš bralec ju je videl v Gostilni pri Kopaču na Brezovici pri Ljubljani. Obema smo zato poslali vprašanje, ali sta se res srečala in ali lahko izvemo, kaj je bil namen sestanka in o čem sta govorila. “Je bila to mednarodna problematika ali domača? Seveda, če to ni skrivnost!?”

Rupel je odgovoril takoj
Do sedaj nam je odgovoril samo dr. Rupel: “Dragi gospod Berlec, ni bilo ob 14h, ampak ob 12.30. Naslednji mesec bo 25. obletnica vstopa v OZN, ki sva se ga udeležila s tedanjim predsednikom. Kot sem že večkrat povedal, M. K. ni brez zaslug, ko gre za mednarodno priznanje Slovenije. Sicer sem prijazen človek in se prijazno odzivam na vabila in pobude, posebej če prihajajo od tistih, ki so prispevali k slovenski državnosti. Lepe praznike želim! Dimitrij Rupel”

Na odgovor nekdanjega predsednika republike Milana Kučana še čakamo.

Spomnimo. Včeraj popoldne je sicer potekala javna tribuna z naslovom “Sta Slovenije in Evropska unija na pragu prelomnih časov? In če − kako in kam?”. Na njej so govorili predsednik SDS Janez Janša, evropski poslanec Lojze Peterle (EPP), nekdanji zunanji minister Dimitrij Rupel, nekdanji minister za izobraževanje Žiga Turk, pa Matej Avbelj, Peter Jambrek, Janko Kos, Igor Senčar in Andrej Umek.

Demokracija.si

 • von Rhein

  Od kučana odgovora ne bo,Rupel je itak znan hinavec in lažnivec.Njegova politična kariera in pot do nje dokazujeta. Svoj čas je bil prepričan,da” rumeni pulover
  2 dokazuje pomembnost,posnemal je g.Genscherja.

 • pajot

  Eh,rupel,drago bi te plačal,kdor te ne bi poznal. Ti kar hodi na kosila s plavookim. Mogoče ti bo še kdaj prav prišlo.

  • Jefferson Vendski

   NIti ne bo prišlo, čas se izteka. Emšo pa to.

 • domovina mili dom

  ” posebej če prihajajo od tistih, ki so prispevali k slovenski državnosti.”Ruplu se je sfuzlalo. To pravi za izdajalca slovenstva, za njegovo intimno nestrinjanje z osamosvojitvijo Slovenije. Pa kaj si ti nor.

  • Steiermark

   Pa tudi to, da bi naj tamali imel zasluge za priznanje Slovenije….. Kje pa? Mogoče v Italiji, ko se je družno z De Michellisom dogovarjal, kako ne priznati Slovenije? Če pa mu kdo hoče priznati “zasluge” pri priznavanju Slovenije , potem pa jih ima več, vsak Slovenec, ki je kot državljan Slovenije deloval zanjo in za njeno priznanje! Temu ruplu se je res sfuzlalo, najprej rdeča golazen promovira svojega kratkonogega sovražnika Slovenije in Slovencev ter ga proglaša za “osamosvojitelja”, sedaj pa izgleda, da ga bo kar on, verjetno predlagal za odlikovanje zaradi njegovega “hrabrega” delovanja proti Sloveniji in Slovencem! Za kozlat!

   • domovina mili dom

    Dejansko za kozlat. Morda ti rdečkarji res prdijo eno drogo, da vplivajo na ljudi.

 • Anthon

  Glede na odgovor dr. Rupla je možno sklepati, da ga je na kosilo povabil nekdanji predsednik. Zame kaj veliko modrosti pri nekdanjem zunanjem ministru v zvezi s tem druženjem ni videti. Ravno se nekaj dogaja okrog “združevanja” demokratične desnice in je zato pomembnost vstopa v OZN in topoglednih zaslug nekdanjega predsednika za modrega politika, ki je vendarle nekako na “naši” strani, premalo relevantna. To bi moral vedeti. Sploh pa, ali bi si levica morda spet rada pripisovala zasluge, ki jih nima?

 • samsara

  Če Rupsi reče, da je millan zaslužen osamosvojitelj, ja pol pa je, ane.
  Le kdo ne bi verjel nekdanjemu večnemu zunanjemu ministrantu vsakršne vlade. Enkrat na levi, drugič na desni, glavno, da biznis laufa in da smo prijazni ljudje.

 • RATATA

  Gorje narodu, ki ima ministra, ki je prepričan, da smo narod brez podlage/substance in o tem celo članke piše.
  Dimsi Rupsi je bil Jack samo takrat, ko je eSeFeRJot še obstajala.

 • Olga

  V nobeni normalni državi se ne bi nihče srečeval z zadnjim šefom partije in šefom Udbe! Tovariš Plavi bi moral biti v zaporu za zločine nad političnimi nasprotniki in zaradi veleizdaje (razorožitev in kolaboracija z Beogradom) ob osamosvojitvi!
  Rupel je pa ena vetrocvetka!

  • freedomfighter

   ta človek je bil 2krat izvoljen za predsednika republike saj vem da je težko prebavit ampak jebiga več ljudi ima pozitivno mnenje o Milanu kot o Ivanu oba sta pa navadne komunistične barabe ki se prelevita v svojo politično opcijo

   • Olga

    Svet je označil komunizem za zločinski sistem! Milan je kot komunist in šef Udbe zločinec! Tito je tudi bil predsednik….
    Glede vodje opozicije pa vemo, kakšna medijsko politična in sodna gonja je proti njemu vsa leta! Zadaj je pa Plavi!

   • Ruggedplant

    Tudi 25 milijonov severnih Korejcev ima Kima za polbožanstvo in po tvoji brihtni logiki, je to že nedvoumen dokaz, d anekaj mora biti na tem, kajne?

   • Franc Šink

    Če ima nekdo oblast je vedno izvoljen.

 • VERZIFIKATOR

  MILKO PRITLEHNI

  Ta pesem je izjemno kratka
  in v njej pogrešaš lepo čednost,
  prav majhna tudi nje je vrednost,
  ker takšna je vsebina skratka.

  O nekem čudežnem človeku,
  izdatne, vidne res obrabe
  in vrednem dolgo že pozabe,
  pa vendar je možic še v teku.

  Na sceni se vrti nenehni,
  že dolgo človek ta je z nami,
  ime njegovo kot v omami
  glasi se Milko in Pritlehni.

  Prišel nekoč je iz province,
  kjer rad kolege je ovajal,
  posebej muhaste mladince,
  jih s šarmom je mendá osvajal.

  Moža se prvič je pokazal,
  ko so pregnali s kavča Stančka,
  ravnal, kot vrh mu je ukazal,
  podprl tolstega dolančka.

  Se trudil je, da bi ugajal,
  prikupil starim se ženicam,
  njih srca verna je osvajal,
  obljubljal konec vsem krivicam.

  Le kaj naprej bi govorili,
  ta zgodba borna res je skratka,
  da česa ne bi izpustili,
  pa vendar treba je dodatka.

  Da Milku bo zazvonil zvonec,
  ničévost vsega se mu kaže,
  sam sebi le pritlehno laže,
  ko z vsakim dnem je bliže konec.

  Možic ko se v zrcalo gleda,
  spozna, da tukaj zdaj je meja,
  Pritlehni v steklu kar zagleda,
  to slika Doriana je Greya.

 • Olga

  Sodno-politična inkvizicija hoče zapreti dr. Noviča BREZ DOKAZOV za 30 let?!!

  • samsara

   Ja, če so Krambergerjevega, zakaj ne bi tudi Jamnikovega?
   Mislim pa, da je bil mrtvo pijani lovec-ostrostrelec, morilec Ivana Krabmergerja v zaporu precej krajši čas. Pa ravno Bavčar je bil takratni prvi policist, ki mu zdaj baje še grozi zapor…

   • rabbit

    Če bo šel Bavčar res v zapor potem smo na pol poti očiščenja Slovenija, ker takrat bodo vse svinjarije priplavale na plano.

    • Olga

     Vse svinjarije bodo prišle na plano, ko bo zaprt Kučan!

     • rabbit

      Olga tukaj se pa motite zapreti bi morali tistega, ki vedo vse svinjarije to so Zidar, Bavčar, Pavček in marsikaj bi se izvedelo in potem bi posledično Kučan šel v zapor ali pa mi se mu zgodila Matilda, kot se je Ribičiču in še nekaterim udbašem,ki so jih poklicali na odgovornost. zakaj noben novinar ne vpraša slovenskega tožilca KOZINO zakaj ga na enkrat ni več zanimalo kaj ima za povedati Bine Kordež in zakaj se je po hitrem postopku pogodil z njim za tako milo kazen. Zakaj Dragica Kotnik ni smela preiskovati Jureta Jankoviča v zvezi z mamili. Zakaj je padel balkanski bojevnik in kdo je sodnica, ki je dobila 20 milijonov dolarjev kot trdi priča zaprta v uragvajskem zaporu in je naše sodišče noče zaslišati. Ali resno mislite, da je Novič ubil Jamnika. Bi celo verjela v to pravljico, če bi poleg njega na zatožno klop sedel tudi še kakšna oseba. Vendar tako akcijo nikoli in nikdar ni sposoben organizirati ena oseba. To je bil pravi mafijski umor. Zakaj nihče ne problematizira izjav Jamnikove tajnice na sodišču: Rekla je, da ji je Jamnik naročil naj v primeru, da se njemu kaj zgodi iz predala vzame neke dokumente , ko je to hotela storiti tam ni bilo nič, kdo jih je vzel Novič a je policija vzela prsne odtise iz predala. Vse je isto kot v primeru Baričevič vse se je naredilo, da se vse oprostite na izrazu zajebe, le da so v primeru Jamnik našli rezervnega morilca, ki pa je bil idealen kandidat. Kolerik, jezne narave, ostal brez službe, Kot v primeru Kramberger.

     • Olga

      Grozljivo mora biti, da si nedolžen, pa ti naprtijo umor! Zarota molka tistih, ki vedo, je verjetno posledica strahu! Ko bi zaprli Kučana, ki je bil šef Udbe in ima še vedno vpliv, bi verjetno tudi resnica prišla na dan!

     • rabbit

      Gospa Olga dokler imajo koristi od njega jih ščiti pred sodiščem kot npr. Jankoviča do tedaj je Kučan varen ker jih drži po domače za jajca.

    • samsara

     To sem imel v mislih. Vidim, da si razumel.

   • Olga

    Krambergerjev morilec je ostal na prostosti! Tisti, ki so ga “našli” za bogato nagrado je odsedel krajši čas! Ali je to primerljivo?

    • samsara

     Mislil sem uradnega morilca, kar sem tudi najbrž dovolj jasno napisal.
     Oba uradna morilca sta po mojem mnenju primerljiva. Nović sicer še in pravnomočno obsojen, Krambergerjev pa je bil.

     • Olga

      Nisem sigurna, nekje okoli sedem let? Ni pa dovolil, da bi se Krambergerju postavil spomenik na mestu umora, ker bi ga moral gledati!

  • Spartan

   Ampak res! Zanimiv je tale članek: https://tinyurl.com/n2ydhnw
   Beri odstavek z naslovom: Iz 2,2 tone 6,6 tone

   Noviča so načrtno po Maslešovsko “sfukal”, Čelavi gravž pa se prosto sprehaja zunaj in to kljub temu da imajo video dokaze o transakcijah itd… Govno se nabira…

   • RATATA

    Opazil zadnjič.

 • samsara

  Morda pa je prijazna prijateljska debata tekla na temo, kako bi zaslužni tovarišici Špeli omogočili preboj v aktivnejšo in vplivnejšo sfero zunanje politike?
  Zakaj nič ne pišete in tako zapostavljate tovarišico Špelo Kučan, ki nedvomno uspešno in predano, daleč od ljubega doma, dosega pomembne delovne zmage v dobrobit preljube domovine, samostojne Slovenije, v čast in ponos tudi njenemu nadvse zaslužnemu očetu.

  • učko

   Če ima punčara podobne “zasluge” kot foter, pol se mora pa res naprezat pri sesuvanju države !!!! Za mastno plačo in honorarje seveda !!!!!!!!

 • učko

  Kwa tale LDS-ovski Rupel še straši tle okol ? A ni že u penzionu, cepec !!!!

 • rabbit

  A je Meta spet Rupla prisilila da se je šel Kučanu klanjat. A je spet dinarčkov zmanjkalo.

  • Franc Šink

   Za njene klobuke ji je zmanjkalo.

   • karpelec

    Rupsi je šel na inštrukcije za uporabo metle, ki bi razgnala preveliko druženje na desnici, da že na začetku servira sveže novice za svežo pajkovo mrežo.

 • Olga

  Kučan je spominja na Sorosa! Umazana duša!

  • b323130

   Kučan je Sorošu leta 2001 podelil neko državno priznanje za posebne zasluge oz. nekaj podobnega. :)

 • freedomfighter

  kako ste lahko na tej strani tako bolani ljudje da pišete o vsakem kosilu na katerega gre Kučan, zakaj ne pišete tudi kdaj gre na wc in podobno…nekateri ljudje v Sloveniji imajo res Kučanov sindrom-obsedenost z Milanom Kučanom…isto velja seveda tudi za levičarje ki imajo Ivanov sindrom-to da v vsaki stvari vidijo Janšo…ovce na obeh straneh revčki res

  • b323130

   Velikokrat dobivam občutek, da je namen tega portala, da odžene čim več volivcev desnice. :D

   • freedomfighter

    jaz ne razumem te Slo desnice njihova baza jim je zvesta v vsakem primeru za zmago na volitvah pa potrebuješ sredinske neodvisne volilce a oni niti ne probajo nagovorit teh volilcev…poglejte v Ameriki recimo Trump je vedel da potrebuje neodvisne volilce in pa tudi demokrate da zmaga na volitvah zato je imel tudi program populističen na tak način da je pritegnil volilce iz vseh strani pri Slo desnici pa kot da nimajo možganov samo s svojo bazo volilcev ne bodo mogli nikoli vladati

    • Ruggedplant

     V SlovenijI “neodvisnih” volivcev ni, tako kot ne “nepolitičnih” kandidatov, ker je to prvovrsten oksimoron kakršnemu lahko nasedate le “sredinci”, ki brez ene same izjeme vselej volite ortokomuniste z obrazi nedolžnih piflarčkov oziroma solatarjev (odvisno od tega koga vam zaodrje servira v korito).

     • rabbit

      Imaš prav v Sloveniji so samo dva oz. trije tipi volivcev. T. i. koritniki to so tisti, ki so stalno na davkoplačevalskih seskih in volijo levico, neka desnica in tisti, ki ne gredo volit. Neodvisnih volivcev ni nikjer so samo neopredeljeni, ki enkrat volijo tako enkrat tako.

     • Ruggedplant

      Ne poznam “neopredeljenih”, ki ne bi na koncu stalno volili komunistov. Kdor je ob vseh današnjih dejstvih in 70 letnem monopolu komunistov še vedno neopredeljen (torej nedemokrat), ta je že zaradi tega dejstva konkretno opredeljen, če razumeš o čem govorim.

     • rabbit

      V Ameriki takim rečejo tiha večina, ki se nikoli ne izjasni o kandidatu in ga voli po tistem svojem občutku in ta je ponavadi jezik na tehtnici, Neodvisni jim tudi ne moremo reči torej so neopredeljeni, ker niso ne levi in ne desni. Pri nas ta tiha večina ponavadi obsedi doma.

     • freedomfighter

      se strinjam vprašanje je zakaj pri nas obsedijo doma…mogoče zato ker večina ljudi hoče le boljše živeti pri nas pa noben kandidat ne ponuja tega pri nas se kregamo kdo je bil na kateri strani leta 45…zdaj pa vprašanje kateri neopredeljeni bo šel na volitve če so glavna tema predvolilne kampanje dogodki iz pred 70 let…s tako predvolilno kampanjo na volišča privlečejo oboji le stare ki jih to zanima večina mladih se ukvarja s povsem drugimi težavami ki vplivajo na njihovo življenje

     • Ruggedplant

      Lepo te prosim, ne moreš primerjati ameriškega volilnega telesa s slovenskim – razen tega, da bojda oboji spadamo v vrsto homo sapiensov, podobnosti praktično ni. V ZDA je dilema med republikanci in demokrati dejansko težka – gre za win win situacijo, saj sta obe strani demokratični z dooolgo zgodovino in tradicijo osnovano na temeljnih vrednotah demokracije, pri nas pa je ena stran izrazito totalitarna, druga (manjšina) pa proslovenska, proevropska in demokratična. Kdor ob tej dilemi ostane “neopredeljen”, ni nič drugega kot idiot (po antičnem poimenovanju) ali pa lenoriti državljan, ki mu gre v življenju očitno tako dobro, da si sprememb niti ne želi. Imeti ta komfort in biti hkrati demokrat (politični disident) pa prav tako ne gre skupaj, kajne? Ergo?

     • freedomfighter

      no jaz jih pa kar nekaj ampak se nočemo izpostavljati ker smo vedno napadeni iz obeh strani da smo izdajalci…kako naj glasujem za nekoga ki me obtožuje da sem udbovec pederas na drugi strani pa me takoj obtožijo da sem nacist…dokler se to ne bo spremenilo nobena obstoječa stranka ne dobi mojega glasu…sem mislil da bomo v slo dobili vsaj kaksno alt right stranko pa pri nas zgleda ne bom dočakal tega

     • freedomfighter

      v slo je neodvisnih volilcev veliko sam ne gremo na volitve ravno zato ker je izbira tako slaba bebci na levici ali bebci na desnici ne ena ne druga stran nimata normalnih ljudi

     • Ruggedplant

      Aha. tega bistroumnega nesmisla ne bi nikoli uganil. Si kaj razmišljal da bi izdal knjigo v kateri bi to misel malo elaboriral v luči etosa demokracije?

      Sicer sem izredno strpen človek, a ljudem, ki bi v življenju več kot enkrat samkrat bojkotirali volitve brez opravičljivega zdravstvenega razloga, bi na samem mestu odvzel državljanstvo in postavil na poljubno zunanjo mejo po izbiri. Demokracija pač ni za vsakega.

     • freedomfighter

      če imaš na izbiro hitlerja in stalina potem pač ne voliš ker v obeh primerih izgubiš…

     • Ruggedplant

      Naštel si 2 diktatorja istega političnega izvora. Če ostalih, torej demokratičnih, smeri ne vidiš, potem je nekaj narobe s tvojo dioptrijo, ne pa v svetu v katerem živiš.

     • freedomfighter

      ok se strinjam s tabo ampak glede na to kaj prebiram po forumih sploh nova 24 tukaj je tri četr desnih proti demokraciji samo poglej si malo komentarje čez čas…kakšen teden nazaj sem napisal da se je z demokracijo treba bojevati proti totalitarizmom pa me je večino ljudi napadlo da sem levičarski pederas toliko o desnici in demokraciji…če bi desnica res zastopala demokracijo bi jih volil vsakič dokler pa za velik del velja demokracija za slabost pa na žalost mojega glasu ne dobijo…levičarji se vsaj lažejo da so za demokracijo na desnici se nekaterim niti to ne da več…spoštujem američane tam ga ni junaka ki bi nastopil proti demokraciji za njih velja demokracija za nekaj več kot le politični sistem ampak to je razumljivo pri nas so se v 100 letih zamenjali štirje politični sistemi v Ameriki imajo od leta 1776 isti sistem…dokler ne bodo demokrati iz leve in desne stopili skupaj proti različnim totalitarnim idejam do takrat ne bo miru

     • Ruggedplant

      To kar pišeš je čisto protislovje – politična opcija pri nas , ki ji ti rečeš “desnica” ni nič drugega kot demokrati. Vsi zunaj te opcije so totalitarci, pa ne zato ker sem jaz tako rekel, ampak ker so sami tako rekli, tako delajo in se tako celo simboličnoidentificirajo. Na svetu sicer imaš tudi leve demokrate, pri nas pa gre le za namerno zlorabo besed, ki zamaskira totalitarno – komunistično ozadje.

      Noben pravi demokrat (ti jim rečeš desničar) ni ne simpatizer nacizma, niti komunizma, saj sta oba socialistična režima v popolnem nasprotju z našim svetovnim nazorom. Izjem ne boš našel. Če pa že omenjaš tovrstne konflikte na novi, bodi bolj dosleden, navedi imena, citiraj debato, daj link, kar takole v tri krasne ne bo šlo.

     • dvanajstzvezdic

      Who is controlling your mind?
      Po prebranem sodeč mediji. Ker neodločeno pomeni, da čakaš kaj ti bodo suflirali mainstream mediji. Funkcija mainstream medijev pa je ta, da voliš levico ali pa ostaneš doma

     • rabbit

      Pa veš toda s tem ko ne greš volit gre tvoj glas zmagovalcu v slovenskem primeru levici tako da je isto.

     • freedomfighter

      važno da ti veš koga volijo neodvisni…večina jih ravno zaradi takih kot si ti raje ne gre na volišče

     • Ruggedplant

      Verjami da vem – nisem od včeraj in tudi ne živim pod kamnom. Na tem forumu pa tako ali tako vsak dan znova z argumenti zabijam tebi podobne “neodvisneže”, tako da brez skrbi, stojim za svojimi besedami. Najdi mi izjemo in lahko nadaljujeva to debato.

   • Franc Šink

    Počakaj še malo paboš videl

  • Ruggedplant

   Sestajanje z Ruplom in obisk WC-ja je nekaj povsem primerljivega, kajne gospod nepismeni? Če sam ne znaš brati med vrsticami, ne misli, da smo tudi ostali špricali prve razrede osnovne šole. Funkcionalna nepismenost v Sloveniji je res obupna, v takih komentarjihto seva na kilometre daleč.

   • freedomfighter

    ko se srečata dva upokojenca to nikogar ne briga razen če verjameš v genialnost milana da je pri teh letih še vedno vodilni mož slo politike…aja glede špricanja prvega razreda nisem vedel da so tebe sploh spustili v osnovno šolo kaj nimamo posebnih inštitucij za take kot ti

    • Ruggedplant

     Razumem, da bi v tvojem ideološkem sistemu take kakršen sem jaz morali pobiti že takoj ob rojstvu ali vsaj spraviti v kakšno dobro zastraženo keho, a na tvojo žalost, “freeedomfighter”, sem vseeno preživel totalitarno sito in verjemi, da ne mislim umreti dokler se tebi podobni totalitarci sprehajate na prostosti naše drage domovine in žalite sleherno kapljo krvi, ki so jo naši predniki prelili zato, da jo lahko danes komunisti s takšno strastjo uničujete.

     To, da večina slovencljev Kučana ceni, ne dokazuje njegove genialnosti, ampak hudo totalitarno pohabljenost in intelektualen manjko njegovih oboževalcev. Tudi Tito je v srcih večine slovencljev še živ, mar to pomeni da je zombi ali da večina naroda trpi za deluzivno motnjo? Odgovori si sam.

     • freedomfighter

      spet me obtožuješ da sem levičar kaj nisi videl da kritiziram tudi levico ali pač vsak ki ni s tabo je levi revček na drugo sploh ne bom odgovarjam ni časa opravki kličejo

     • Ruggedplant

      Vsegliharizem je glavno orožje novodobnih komunistov. Danes je celo komuniste sram svojega pravega naziva, zato spreminjajo imena strank kot pobesnela, a bistvo, imena in modus operandi ostajajo identični. Najbolj trdokočna partijska elita zase v 21. stoletju ne bo NIKOLI trdila, da je rdeča in to velja od vrha do tal. Nevedneži pa to krmo veselo pograbite v iluziji “neodvisnosti” in relativizirate dobro in slabo pri čemer kajpak slabo (obstoječe) vedno profitira, saj jim s svojo intelektualno pasivnostjo ne predstavljate nikakršne ovire za nadaljnjih n-let vladavine.

     • freedomfighter

      enako lahko rečejo levičarji da zato ker ne volim njih dajem podporo desnim sam saj vem vedno vidite ve enostransko

     • Franc Šink

      Kaj se sekiraš on tega ne razume.

     • dvanajstzvezdic

      Podpišem Rugged. Dobro napisano.

 • totex39

  ” M.K. ni brez zaslug, ko gre za mednarodno priznanje Slovenije”.
  ——————————————————————————————
  Ta stavek g. Rupla bi se dal na dolgo komentirati, ampak znano je, da je prav on znal obračati “plašč”tako kot se mu je zdela trenutna politična situacija.

  • freedomfighter

   tisti ki reče da Kučan ni nič pripomogel h osvoboditvi Slo je približno tako spran kot tisti ki pravi da Janša ni imel nič z osamosvojitvijo…a vidite podobnosti ovac na obeh straneh

   • Ruggedplant

    S tem komentarjem si pokazal, da nisi le nepismen, ampak da ne veš nič, ampak popolnoma nič niti o nedavni zgodovini lastne države, kaj šele širše. Je pa povsem na mestu vprašanje zakaj ti potemtakem sploh repliciram.

   • rabbit

    In mi lahko vaša leva gnada razloži kaj je pripomogel.

   • WatsonForus

    Kučko se je predvsem zbal Miloševiča da ga bo pospravil zato je hitro obrnil plašč in se prelevil v demokrata , njegova RDEČA kamarila in pa tudi on, pa so naredili vse ,da so vsepovsod na vodilnih položajih ostali RDEČI direktorji, kjer nekateri vedriijo še danes ali pa se svaljkajo iz ene funkcije na drugo. Zato nas pa vzhodnjaki prehitevajo po plačah po levi in po desni , takim kot si ti pa perejo možgane z notranjim sovražnikom – Janšo.

    • freedomfighter

     jaz nimam janše za notranjega sovražnika zgleda pa da imaš ti kučana pa direktorji in podobne stvari kradejo ta levi in desni samo poglej naše podjetnike ki so totalno izčrpali podjetja na obeh straneh so velike barabe mene moti pri obeh straneh ker jih vidijo samo na nasprotni strani…dokler niso isti kriteriji za obe strani sta demokracija in pravičnost let mit

     • Ruggedplant

      Problem je predvsem v tem, da živiš v loncu z rdečo barvo in z rdeče obarvanimi trepalnicami in zenicami na vsak način v silni želji relativizacije iščeš še odtenke druge barve in ker jih seveda ne najdeš (partija NIKOLI ni dovoljevala da bi si oblast delila skomerkoli, kaj šele opozicijo) ostajaš pri teoretiziranju, torej iluziji v katero verjameš bolj kot v stvarnost, torej realna podjetja, realne stranke, realne agencije, realne moneyžderje z imeni in priimki med katerimi nekomunistov praktično ni.

 • baubau

  Nič novega pri dmitrijih in mitjih..

 • Franc Šink

  Sedaj pa res ne vem kdo od teh dveh je bolj hinavski.

 • Aton

  Ruplova dvoličnost. Nekoč je MK vračal odlikovanja in trdil ravno nasprotno. Ta balkanska taja je res poceni!

 • www

  mmmmm.. to pa je k…

 • WatsonForus

  Kameleon RUPSI , pa še eno malo morje ostalih , zato pa smo postali Banana Vukojebina

 • tarantela

  Predlagam obema, g.Ruplu in g. Kučanu, da v prihodnje vložita prošnjo pri g. Janši za dovoljenje, da smeta na kosilo. To naj velja za vse, ki so iz drugih strank, razen za člane SDS.

  • Olga

   Kaj ima pa Janša z etiko in moralo Rupla? Kučan je pa tako brez morale in etike!

 • karpelec

  Morda sta si pa izmenjala recept, kako bi spekla Borčija,da ne bil edini kandidat za predsednika, ki postaja trn v peti plavookega možiclja, Dimsi pa na žaru lažje vrtljiv.

 • MEFISTO

  Ne čudim se Kučanu, da je želel južinati s pametnejšim od sebe.

  Čudim se Ruplu, da je tako poceni.

  • xtc

   Kdaj pa hlapec ni bil poceni?:

  • karpelec

   Velik mož, znotraj ga pa bore malo.

 • soc

  Murgelcvergl je bil opažen pri Gorjancu? Očitno je še živ. Slovenija zato ne bo več dolgo.

 • Antonius

  Oh, Dimitrij, ljudska modrost že dolgo časa ve, da arogantnim tudi maža ne pomaga, da kam preračunljivo zlezejo.
  Ko so ga Ropovi, kot zunanjega ministra, izganjal iz vlade, mu je roko prijazno ponudil Janša. Zunanje ministrstvo mu je ponudil. Potem smo imeli pa priliko opazovati tega hvaležnega prijazneža, ko je na velik gobec opravljivo izstopal iz SDS in opljuval Janšo.
  Stisk roke z njim, mi je o njem ogromno povedal. Mlahav prijem mi je pustil občutek, kot, da sem imel pravkar v roki mehko hrenovko.
  Videz je vse, kar človeku pusti nek vtis o njem.

  In še nedavna malenkost o Dimitriju.
  Na Pučnikovem simpoziju v Slovenski Bistrici sem ga imel priliko opazovati, ko je javno opljuvanemu Janši pred vsemi ponudil roko. Janša jo je seveda v diplomatski maniri sprejel. Kaj si je pri tem mislil, pa lahko vsi samo ugibamo.
  Ja, Rupel je prijazen in jeguljast za povrh.

  • tarantela

   Pametno tele dve kravi sesa. Kdor ne zna taktizirati, izpade. Sicer pa tudi sama kresnem naravnost, kar dostikrat ni dobro.

   • dvanajstzvezdic

    Ne gre za telečjo inteligenco ampak za sedenje na dveh stolih.

  • Franc Šink

   Čudno da Erjavca ni bilo zraven na”kosilu”.

   • RATATA

    Erjavc je kuhal.

    • dvanajstzvezdic

     Ta ne kuha, ta vedno samo meša drek.

   • Dragan Krstič

    Kohl je zunej u kante gledou če je vse u redu glede odpadkov.

 • xtc

  Peta olona v pogonu;Kučan ZASLIŠUJE:

 • WatsonForus

  Bližajo se volive , RDEČIM salbo kaže, zaigrali so že skoraj vse “adute” – novi obrazi – Cmerar , Zoki je pase, Fajonka ne potegne !? Kučkota pa zanima taktika desnice in išče načine kako bi SLO rajo na naslednjih volitvah še enkrat na suh nategnil s kandidatom ala Cmerar . Jap, jeba je če se rdeča hišica iz kart podira in še glavna KRAVA – NLB mora it iz štale – koga bodo pa pol molzli !?

  • karpelec

   Nazadnje bo še moral sam svojo mošnjo odpret, mogoče bo pa še kaj canknilo iz nje.

   • KIKI

    On, Kučko, hodi okoli brez denarnice! Še niste opazili?
    Je sploh nima, ker je ne rabi imet; vse banke in vse firme so
    v F 21. Gre iz tega računa!

 • Duhec

  Grozljivo… še več soli na rano desnice, ki gre lepo v pm.

  • FORT WORTH

   Ruplu je najlepse na levici.
   Ne more iz svoje koze pa fertik.

 • FORT WORTH

  Zgleda,da je Rupel kratkega spomina…

  • dvanajstzvezdic

   Volivci so kratkega spomina, Rupel ne

 • dvanajstzvezdic

  Volk dlako menja, čudi pa ne. Koliko dlak je že zamenjal Dimsi Rupsi?

  • Franc Šink

   Rupel jih ima milijardo na tretjo potenco.Tu mislim na dlake.Osel pač.

 • dvanajstzvezdic

  Sedaj je jasno zakaj je DEMOS razpadel. Peta kolona bivših komunistov. Enkrat komunist vedno komunist.

 • Krtača17

  Pozabl ste vprašat kaj sta jedla.

  • rabbit

   Upam, da ricinius da jima bo vsak kak dan sabo.

  • dvanajstzvezdic

   To ga ti vprašaj, ker te to očitno zanima.

   • Krtača17

    A je bla tortica na konc?

    • dvanajstzvezdic

     Pojma nima,če te firbec tolk mantra, ju vprašaj,kaj mene sprašuješ.

     • Krtača17

      A pila sta tud? Kdo pa j to častil? Pa kolkrat se je kdo umes useknu, pa scat a je kdo šu? Ma nbenih podatkov od vas. Še za paparace niste dobr. Ste bl papa race….

     • dvanajstzvezdic

      Eh, krtača se vidi da nisi kos fer dvoboju. Ko enkrat ugotoviš svoj intelektualni doseg, ki ga ne moreš preseči, potem se samo ponavljaš misleč, da bo tvoje ponavljanje nadgradilo tvojo intelektualno limito.

     • Krtača17

      Uuuu en je uspel spravt skupi dve učeni besedi v en stavk. Dobr

     • Peter

      In zakaj se potem še ukvarjaš s krtačami?
      Sam vidim, da je tov krtača 18 še vedno plačan po učinku samo zato, ker mu nekateri odgovarjate…
      Enostavno, blokiraš, in uporabljaš krtače za čiščenje čevljev, za kar so tudi namenjene, no.
      Pa srečno hodi…no.

     • dvanajstzvezdic

      Sovražim neduhovitost in dolgočasnost

     • Peter

      Čigavo?

     • dvanajstzvezdic

      Imaš tri poizkuse, ugibaj.

     • Peter

      S tem, ko odgovarjaš bolnikom, kot je krtača, podpiraš njihovo neduhovitost in dolgočasnost.
      Tipček je pač en od zblojenčkov, ki verjame, da je ena in edina resnica tista, ki mo ju zaupajo na ušesa na Hanzi, čeprav ga imam na sumu, da je odvisen od Poop TV…

     • dvanajstzvezdic

      Hja glej Peter Skala. Sum ni dovolj. Potreben je psihoanalitski pristop, kjer pacienti preko transferjev (obojesmerno) sprejemajo dejansko stanje v svojo podzavest.

     • Peter

      Gud lak…kaj naj ti drugega rečem, no…?

      btw, pri meni je tvoj pacjent Krtača blokiran, ti pa poskušaj še naprej s svojo terapijo, no.

     • Krtača17

      A sta se najokala? A ramo posodm?

 • Peter

  Pr Kopač je najbolš pohan pšanc.
  Kdo je plaču, to je zdaj vprašanje…no.

  • Krtača17

   Ti?

  • FORT WORTH

   Placu je Kopac…tako,kot vedno.

  • učko

   Plačal je od udbe obkraden slovenski delavec, kot vedno !!!!

 • Janez

  Ja ?
  Gospod, pardon ” tavarišč ex KPS, ZKS” Milan K. !
  Bi ?
  Verjetno rad našel priliko, da javno reče, zdaj, ko ga v globoki penziji?
  Že bolj “malo kdo porajta”:
  ” ja, saj za saj za OZN se m pa že bil ”
  “Kaj sem pa mogel, ko je pa moja ljuba yga razpadala,, Varšavskega bloka – pa ni bilo več”

  A je že kdo slišal zdaj upokojenca M. K. govoriti angleško.? Jaz še ne .l.r. JANEZ KOMENDA

  • Dragan Krstič

   Njegovatajnica je enkrat povedala da po francosko pa obvlada.

   • Janez

    A?
    Se hecaš?
    Sem hodil na ene tečaje francoščine,, ki sem si jih sam plačal. Všeč sta mi bila Jacques Brel, pa Edith Piaf – da bi ju razumel – sem šel ny tečaj.
    Verjetno si mislil eno drugo francosko reč.
    Tista ?
    Tajnica – pa ni ravno – izbirčna.
    A je bolj taka – kot Matilda. Da vsakogar – kar mara? L.r. JANEZ KOMENDA

    • Dragan Krstič

     Sevede se hecam. A ti poznaš kakšnega komunista, ki zna angleško? Jaz ne.

     • Janez

      Tudi ?
      francoščina (mislim – jezik) se je meni zdela – lepa. A kar težka.
      Tista tajnica pa res ne komplicira. Matilde ni treba plačati.
      Le svojci
      imajo pogrebne stroške. Kako je s tisto tajnico – pa seveda. Ne vem. JANEZ KOMENDA

     • karlina

      Samo srbsko, še slovensko ne dobro

 • Darth Vader
  • dvanajstzvezdic

   Ta Letica je mislil, da je reinkarnirani ban Jelačić in se je enkrat v gledaliških cunjah z sabljo odpravil peš na Trdinov vrh. Bil je tolk fuknjen kot Tudjman, ko se je na paradi pojavil kot reinkarnirani pokojni “maršal” Tito v skoraj identični maršalski uniformi. Manjkala je samo zvezda. Oba sta pa bila fuknjena ex komunista

   • Darth Vader

    hmmm kako je komu stal kurac 30 let nazaj in ali je izgledal bleščeče na svojem konju je malce off topic…..a misliš da so objavljeni zapisniki seje predsedstva Slovenije iz dne 12.6.1992 resnični? oziroma vsebina te seje?

 • Krtača17

  Še uro ste narobe zapisal vas je mogu Rupsi popravt. Kako naj pol človk vam kaj verjame?

  • komar marko

   za začetek si oglej VAŠE pravljice v katere še vedno verjameš! A si še mlečen?

 • učko

  Kučo mafija spet pleni !

  • Krtača17

   Uplenil je kosilo. Prijavimo ga!

 • dr Janez Sveti

  JBG. Jaz sem bil tudi včeraj na kosilu, pa me nič ne vprašate! Bom vam pa sam povedal. Jedel sem, ker se včasih lačen!
  DR janez Sveti osamsovojitelj

  • Peter

   Lej, tale ti pa ni bla lih najbolš,no…
   Včasih je bolš ostat tih, ja?

   • komar marko

    pa trdi tudi da je dohtar. A je mogoče tisti, katerega somorali strici pokriti, ker ljubi šerifa, da ni odšel s čevljem v riti?

   • dr Janez Sveti

    Jaz sem zelo pomembna oseba. Ne samo v Sloveniji ampak v tej galaksiji in še v 234.098.928 drugih galaksij. Vsi me pozorno spremljajo.
    DR Janez SVeti Svetovalec Galaksijske zveze

  • dvanajstzvezdic

   Bog ti požegnaj

   • dr Janez Sveti

    Tako se govori!
    Hvala enako!
    DR Janez Sveti Gostija

  • KIKI

   To me spominja na svetega Hanžka…

   • dr Janez Sveti

    Oh, ubogega Hanžka, pa na miru pustite, saj revež še govorit ne zna dobro. Izkoristili so ga in sedaj je revež izven dogajanja.
    DR Janez SVeti Spletkarji

 • Svinsk zrezk

  govorila sta odrugem tiru

 • komar marko

  ha, ha,ha. Tam imajo še kar dobra kosila, pa tudi drago ni. Na koncu dobiš kremšnito, da te zvije.

 • MEFISTO

  Očitno Krtača17, dr. janez Svet in drugi še niso prebrali sporočila za javnost moža tisočerih nickov, znamenitega Petrovca, da so ukinjeni.

  Takole je dejal spoštovani Petrovc na Požarju:

  “Petrovc 13.04.2017 17:13:25
  Končno tudi zaključujem komentiranje na vseh spletih. Dovolil si bom samo še TROJE komentarjev, ob času, ki ga bom izbral.”

  Mefisto je pa dodal:

  “Torej adijo Togglof Tunnek, tarantela, duhec, janez cepec, Jovo Jamnica, Krtača17, dvanajst zvezdic, Umetnik 123, Tetka iz opzadja, Janez Novak, En Stot, Vater BraniSlav, Novakec1, dr.Janez Sveti, pravi123, sprehajalec, Hun, rubec in drugi bolj ali manj nepomembni nicki.

  Indijanka se bo razjokala do solz.”

  • Peter

   So ga končno nehal plačvat?

  • Janez

   A ?
   Tole pomeni, da je F. Tunnek ?
   Čiisto obupal ?
   A so ga iz ZL ven vrgli? Ali kaj?
   A bo iskal pravo ime “krvavega pianista J. Broza?
   Ali pa le začel obdelovati svoj ZL FEVD V HALOZAH ?
   Resno gojiti koze , orati, sejati, saditi itd.
   Al – pa mu bodo kar proletarci iz njegovega GULAGA vse to delali. L.r. Janez KOMENDA

   P.S. VERJETNO JE ZADNJIČ, KO JE O ZL MIHI KORDIŠU !
   Naredil kar tisoč zapisov – pregorel.
   Mogoče bo pa doma mirkal froceke. In prišel k nam domoljubom. Bog ve ?

 • Janez

  No ja !
  Pri ljudeh, ki niso čisto negativni – je treba biti – pošten.
  Ko govoriš o njih.
  Meni se je g. Dr. Rupel vedno zdel – zelo agilen, priden?
  Tudi – ko je še kot mlad človek – pisal tekoče zapise o novih slovenskih leposlovnih in drugih knjiga pred cca 45 leti v Naše razglede.
  Zelo odziven, zelo agilen .
  Le – ne v čisto takem smislu – kot bi bilo za Slovenijo in nas Slovence v danem trnutku – najbolje.
  Ena vez z časom globokega KPS STALINIZMA IN
  DANAŠNJIM DNEM – SE MI ZDI G. DR. RUPEL. Ex kar ok knjižničar l.r. JANEZ KOMENDA

 • David Lokatos

  TREBA SE JE BORIT PROTI TEM POSILJEVALCEM BULMASTIFOV! JANEZ JANSA,CAKAMO NA TVOJE UKAZE!!!!

  • dvanajstzvezdic

   V njegovem imenu: skoči v Savo in se odplakni.

 • antimur

  Kjerkoli je prisoten Kučan se dogaja nekaj v škodo Slovencem. Tudi za Rupla nisem povsem prepričan, sploh odkar je med prvimi priznal Kosovo kot samostojno državo.

  • Janez

   Delim

   take občutke M.K. ni dvoma, g. Dr. Rupel – je pa žal res – nejasen. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Peter

  Ob Velikonočnih praznikih nam raje dajte slike pirhov, ne pa te…
  Hvala, no.

 • KIKI

  Kaj komplicirate, Dimitrij je nesel Kučanu eno potičko, pa malo šunkice,
  pa hrenček, pa jajćek. Videli so, da je bil Rupel oblečen v Velikonočnega zajca
  z uhlji daljšimi od celega Milančka, repek je pa stisnil od strahu med noge!…
  Logično!?

 • Nataša Valant

  No, saj čez nekaj časa bomo verjetno rekli. . . . . . . .aaaaaaaaaaa, tule tiči zajec ?
  Zato to kosilo !!

 • Fogglof Tunnek

  Sta pač bla na kosilo pa kaj!… Zakaj pa na Novi24tv ni članka o tem. da Janši zaradi zapisa o prostitutkah grozi denarna kazen in zapor?????????
  Na celjskem sodišču bodo med sojenjem ugotavljali, ali je bil tvit predsednika največje opozicijske stranke Janeza Janša, v katerem je dve novinarki označil za odsluženi prostitutki, tudi kaznivo dejanje…Naj vas spomnim, da je Janša v isti zadevi že izgubil v zasebni tožbi.

  • montyamp

   Pa kaj , resnica je pač resnica , saj gredo pošteni za resnico v zapor , lažnive rdeče kurbe , pa sodijo .
   Srednji vek .

   • Fogglof Tunnek

    A boli?…ko bo firer SPET pristal na Dobu?

    • Montana

     Dej vrzi se na tla, zemlja gnoj rab.

     • Fogglof Tunnek

      Čuj, vas je strah?… Janez v črtasti pižami !!!

    • montyamp

     Haha , računi pridejo , kamate tudi , trde .

  • Dragan Krstič

   A maš telefonske od unih dveh? Kolk pa računata? A imate ta rdeči kej popusta? Vi udbovci mate pa verjetn zastonj.

  • Janez

   O !
   Lej ga lej ga – še si živ. Me veseli. Še bo heca.
   Ja ?
   Ti si za ZL EX KP, ZK SD. SMC, DESUS FEVDAL-FEVDALCE !
   A ?
   Bo ZL M. Kordiš po Ivanu Groznemu MAČKU prevzel FEVD KOČEVJE ?
   Ja ?
   Kdo bo pa ZL FEVDALEC “J. BROZ” a boš to ti ?
   Kako ?
   boste pa pozdravljali ? A ? ” ZA DOMOVINO – Z LGBTJI – NAPREJ” Ali kako?
   A boste imeli LGBTJE – ZA ? Kanon futr?

   Nas so kot otroke silili vzklikati :”ZA DOMOVINO – S TITOM – NAPREJ ”
   Si?
   Že kaj zvedel, katera ženska je res rodila tega “krvavega pianista” TITA?l.r. JANEZ KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Čuj, Ivan gre v zapor… SPET…

  • karlina

   Veš kaj je kaznivo dejanje-tvoje pisanje !!!!!!

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR POZOR… Janši zaradi zapisa o prostitutkah grozi denarna kazen in zapor?…A bojo spet shodi pred sodišči…bojo ofce spet blejale?…beeeeeeeeeeeeeeee…naš janeeeeeeeeeeez…..beee

  • dvanajstzvezdic

   Ovce ostanejo v štali vse posrane od strahu pred volkovi. Pred sodišče bodo prišli volkovi. Pazi se foglov, da te ne požremo. Raje ostani s svojo kozo doma v štali

   • Fogglof Tunnek

    Vidim da vas je strah!!!… Janez v črtasti pižami !!!

  • montyamp

   Da te ni sram .
   Tvoj žvepleni je pospravil KRAMBERGERJA , ki je daroval bolnicam dializne aparate .
   Kaj je pa murglosrbski pritlikavec zrihtal , poleg bančne luknje ????
   Malo še vrtaj .
   Kdor išče ta najde .
   JANŠA HEROJ — KUĆAN GNOJ

   • Fogglof Tunnek

    JANŠA BO ZAPORNIK — KUČAN HEROJ

 • Peter

  Vilkomen taprav tumpek…
  Te neki zajebavajo kloni zadne čase? Se zgodi, lej, ti jih maš tud polno…
  Pa veliko rdečih pirhov ti želim, takih, s peterokrako, no…

 • Rožle

  Čaki malo ..sej Rupelj tudi spada med izdajalce slovenskega naroda….tako kot Erjavec i Virant…!
  Btw..A ma še uno beležko s ta pomembnimi tel…števlkam..?

  • karlina

   Peterle, luda Mila….

 • Fogglof Tunnek

  Sicer se bo po mojem JJ rešil z vikend zapori, ker to je le lažje kaznivo dejanje. Ampak fseeno, misel na to me malo nasmeje… hahahahahahahahahahahahahahahaha …

 • montyamp

  Rupel in Peterle sta podrepnika udbopartijske teroristične celice .

 • Fogglof Tunnek

  Rupel in Kučan sta se sestala zato, da se dogovorita ali bosta skupaj hodila Janezu na obisk na Dob ali fsak posebaj… Baje!!!

 • montyamp

  Sta iskala bulmastife , se vzreja splača , novi projekt F21 .

 • montyamp

  Mogoče že gradita drugi tir .

 • Fogglof Tunnek

  Urška Bačovnik si je že kupila fse sestavine za peko čokoladne torte…pa v železnini je tudi kupila pilo. Baje!!!

 • Ana Job

  Dimsi Rupsi je bil vedno zelo prilagodljiv.

  • Fogglof Tunnek

   Ana Job, I want a Blow Job!!!

   • Ana Job

    Go away mf!

    • Fogglof Tunnek

     Just a little Blow Job, for 20 eur.

     • Rožle

      Go away you a naughty dog !!!

     • Ana Job

      Se rad z Juliko ukvarjaš?

     • Fogglof Tunnek

      Jas mam rad ženske ustnice…na mojem piceku…

     • Rožle

      Ana Job-Fogglof Tunnek eno uro nazaj
      Go away

 • Rožle

  Jaz osebno ne bi nikol Rupla spustil v stranko SDS….že od vekomaj me spominja isto kot na sluzavega Turčina ..

  • Ana Job

   Sprehaja se sem ter tja in nazadnje še za kurćanom lazi. Sluzavec.

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR POZOR… Janši zaradi zapisa o prostitutkah grozi denarna kazen in zapor?…A bojo spet shodi pred sodišči…bojo ofce spet blejale?…beeeeeeeeeeeeeeee…naš janeeeeeeeeeeez…..beee… janšaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. baaaaaaa beeeeeee babe…..buhuhuhu…

  • Rožle

   Kučko že prostitutke rihta …..volitve so pred vrati ..

 • Janez

  Ah !
  F. Tunnek – danes si pa – težek. Najbolje, da te res odpeljejo !
  Saj znaš angleško a ne ? Iz Clevelanda. Ti pa jih boš pričakal s slavno

  pesmico:
  “THEY ARE COMING – TO TAKE ME – AWAY ! Ha, ha, hi, hi.” Tebe bojo, ne J.J. JANEZ KOMENDA

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, a se bo Janša branil s pravico žaliti???… Po njegovem lanskem žaljivem tvitu na račun novinarke in urednice TV Slovenija so danes stekli tudi kazenski zadevi… Urška že pegla črtasto pižamo!!!

  • Krtača17

   Hahaha. Za tele desnakarje bo to pol dokončen pogreb. Janša nazaj v čuzo, Trump jih jr zajebu. Ja čist so na fertik.

  • Barbara rov

   Tunnek, kolikrat bi morali že tebe preganjati zaradi žaljivih postov…

 • montyamp

  Haha , baje je iz beograjskih arhivov med zračenjem priletel nek čuden listek .
  Plenice se tresejo .

 • montyamp

  Štefa že kuha čaj , za množico ki prihaja po avtograme , žvepleni pa na zaslišanju v Nemčiji
  UDBOKVIZ .

  • Krtača17

   Pa spet bojo knigo zažgal. Pa spet bojo ugotovl da tud tega ne znajo.

   • montyamp

    Slab material .

    • Krtača17

     Ja za budale je vsak izgovor dober.

     • montyamp

      Res je .

 • Peter

  Tumpek, maš probleme s klovni zadnje čase?
  Nič ne skrbi, ti si tako glup, da takoj spoznamo, da si original, no.

 • Fogglof Tunnek

  Stojan Zdolšek: “Gre za žaljivo izjavo prek twitterja. Nisem še slišal, da bi oseba, ki premore politično moč, novinarja oziroma novinarko zmerjala s prostitutko. Takšen način obravnave novinarjev, ki vršijo svojo vlogo tako, da poročajo o pomembnem dogajanju v družbi, je prostaški.”

  Ja ja Janez…bo potrebno plačati in se opravičiti ali pa v arest !!!.. Bo prišel Bafčar za tabo in si bota “delila” žajfo !!!

 • montyamp

  RESNICA = = = SOVRAŽNI GOVOR
  UDBOKURĆANSTAN

 • Rožle

  Ko je odhajal s kosila je bil včeraj tudi takole zmeden …
  https://www.youtube.com/watch?v=3Sen2bOneKE

 • Fogglof Tunnek

  Prištinski dohtar ima pravico žaliti, krasti , lagati,naročati likvidacije, preprodajati orožje, firme in fse na kar rumeno sonce sveti… V arest z njim !!!

  • Krtača17

   Tako je! Amen.

  • Janez

   Opa !
   F. Tunnek ,
   UPAM, DA BOMO MI TEBE IMELI PRILIKO VIDETI – NA SODIŠČU !

   Nova24tv – skrbnk spravite Tunnkov zapis o ” naročanju likvidacij” !!!!JANEZ KOMENDA

   • karlina

    To je sovrazno pisanje in samo za prijavo,jih je bilo ze kar nekaj in tudi sama vedno o tem opozorim urednika .

  • macon

   Debilčina, koga je ukazal likvidirati tvoj prištinski dohtar?

 • montyamp

  MURGLOSRBSKA DEMOKRACIJA
  Skrijte živali , neka čudna sorta komunistov se pojavlja .
  Imajo garaželiozo , zelo nevarna oblika napadov , prime samo bandite .

 • Peter

  Po tem, ko smo spustili v Evropo cca 2 mio “beguncev” z nahrbtniki polnimi kdo ve česa, ima naš premjer jajca, da izjavi:

  Ali bomo mejo varovali ali pa nas v schengenu ne bo več…In ukaže strog nadzor tistih, ki iz Slovenije odhajajo z vsemi dokumenti…

  Kdo je kle nor, no?

 • montyamp

  HANZI RTV — KURBENHAUS

  • Krtača17

   A je kašna tam dobila zlatga stojkota?

 • Krtača17

  Desnim ostane sam še tolažilna nagrada – Thompson hrvaški ustaš. V Srbiji ma zagarantirano enosmerno karto….

 • Rožle

  Slovenski otroci naj se Kučanu zahvalijo, ker so lačni jim že takrat lepo obljubil…
  : “Nikoli več ne bo tako, kot je bilo “…!!!

  • Krtača17

   On je že vedu. Vam pa še dons ne kapne.

   • macon

    To nam je napisala krtača kučanovega wc-ja.

    Seveda je v redu, tolpa F21, ki ji načeluje je pokradla in oropala Slovenijo, ugledni so in bogati, vse komandirajo in na vse se spoznajo, beda večine pa čedalje večja.

    • Krtača17

     Oni lahko ker očitno znajo. Vi ste pa tud sam zdej jokate ker ste vse požrl s korita pa še zravn nd morte. Skratka nesposobn do amena.

     • macon

      Bedak, ti si moralna pokveka, bahaš se s pokvarjenostjo. Imam moralo in čast in se mi vsi lopovi in njihovi podporniki enako gnusite.

      Materialno pa mi za naše razmere nič ne manjka, ker za razliko od tebe nisem samo za na pašnik ali v železarno.

     • Krtača17

      Ja pa glih tam te vidim. Kakšn vc bi pometu pr men pod budnim očesom snažilke. Pr takih k ste vi nkol ne veš….

   • xtc

    Seveda vam bedakom ne kapne ;da je on glavni kolovodja druščine;ki je potopilaSlovenijo;že preje pa je pomagal potapljatiu Yugo:

 • Rožle

  Počivalšek pa prvič sliši, da bi bila Špela Kučan prav hčera Milana Kučana…?!

  • Peter

   Počiva, no…

  • Ana Job

   Ta bizgec Pocivavsek je ženske iz ministrstva peljal na Orient in so imele dekolteje do popka in baje naj bi bile tudi brez hlačk. Verjetno je bila Benedetti na dopustu. So mislile, da se lahko oblečejo, kot doma.

   • karlina

    TOČNO, to so bile same kure, ki so prišle na svoja mesta s ………

  • karlina

   Itak ja, samo, da ga pogledaš, ti je vse jasno, da v glavi ni drugega, kot sama slama, se mu tudi govoriti ne ljubi, pa takšen za gospodarskega ministra, no itak pa so vsi ministri-Bog pomagaj in tudi ministrice, res škoda besed, od nobenega ni še padlo nič dobrega, slabega pa precej.

 • Rožle

  NLB-RTV-TELEKOM-LDS-BARSOS-MEDICOR-DRUGI TIR-…= KUČANIZEM

  • Krtača17

   Kaj pa teš? Pozabu?

   • Rožle

    Si ti zdej …

    • Krtača17

     Kaj pa slaba banka?

     • Rožle

      Sam štej ti naprej brez moje pomoči ….

     • Krtača17

      Nikdar ne boste priznal da ste potopl Slovenijo.

  • karlina

   Delavska hranilnica, menda tudi

 • sodnikisozločinci

  Baje je vzrok srečanja skrb Milana Kučana zaradi vedno večje nostalgije državljanov po starih dobrih časih, ki gre tokrat bolj daleč v zgodovino, ne le do titovine. Ljudem se vedno bolj dopade kulturna navada starih Slovanov, ki so svoje sovražnike natikali na kole.

 • Janez

  Redalkcija nova24tv !
  Skrbno shranite F.Tunnkov zapis “NAROČANJE LIKVIDACIJ”
  Jaz
  Bi -F.Tunnka – tožil za to. Plus dokazi ?

  F. Tunnek – sebe. boš spravil – v zapor. L.r. JANEZ KOMENDA

 • montyamp

  O nastanku in namenu Kučanovega klana:
  »Najbolj varovana skrivnost je bil ves čas podatek, da znotraj partije obstaja Organizacija oziroma nekakšna oblast nad oblastjo. (…) Milan Kučan je lahko začel upati, da bo nekoč šef partijskega imperija, šele potem, ko se je konec osemdesetih let prerinil v Organizacijo. (…) Obstajajo priče, ki zatrjujejo, da je najožji krog Organizacije leta 1989 sprejel sklep o nujnih ukrepih za preživetje njenih potomcev in da je bilo izrecno rečeno, da sprememba režima nikakor ne sme prizadeti ali socialno ogroziti njihovih otrok.«

  DRUGI SEVEDA NAJ POCRKAJO .

 • montyamp

  Takole piše Havel: »Le redko se zgodi, da družbeni sistem ponudi tako na stežaj odprta vrata ljudem, ki so pripravljeni podpreti karkoli in kdajkoli, če jim le prinese kakšno korist; ljudem brez načel, hrbtenice, ki so v želji po oblasti in osebni obogatitvi, rojenim lakajem, pripravljenim na vsakršno ponižanje, in sposobnim kadarkoli žrtvovati svoje sosede in svojo čast za golo priložnost, da se spečajo s tistimi, ki imajo oblast. V tej luči ni presenetljivo, da tako številne javne in vplivne pozicije zasedajo, bolj kot kdajkoli poprej, notorični karieristi, oportunisti, šarlatani, ljudje dvomljivih dosežkov; na kratko: tipični kolaboranti, ljudje, ki imajo poseben dar prepričati se, da njihovo umazano delo na vsakem koraku služi reševanju nečesa ali pa vsaj preprečevanju, da bi jih zamenjali še slabši ljudje. Prav tako ni presenetljivo, da v takih okoliščinah cvete korupcija med javnimi uslužbenci vseh vrst, da so povsem odprto pripravljeni sprejemati podkupnine in se brezsramno obrniti tako, da to koristi njihovim zasebnim interesom, ki jih diktira pohlep … Število ljudi, ki iskreno verjamejo tisto, kar pravi uradna propaganda in ki zares podpirajo oblast, je manjše, kot kdajkoli poprej. A število hinavcev vztrajno narašča: do točke, ko je pravzaprav vsak državljan prisiljen postati to – namreč hinavec – tudi sam. Opazimo lahko, da nikogar več ne zanima, ali ljudje zares verjamejo tisto, kar govorijo, ali pa jim gre le za zasebne koristi.« VIR http://www.iusinfo.si/DnevneVsebine/Kolumna.aspx?id=120368

 • Krtača17

  Največ se je pokradlo pod Janševo vlado. Ene še zdej to boli, ene tako druge tako. In vemo da tisti ki so takrat kradli nikdar ne bojo priznali. Edini način da to zakrijejo je…..Bingo! Da pridejo spet na oblast!

  • montyamp

   Če bi norost bolela , bi ti bil mrtev .

   • Krtača17

    Hvala, enako.

  • Barbara rov

   Pod katero vlado so pa Mercator prodali…

   • Krtača17

    Ja le pod kero.

    • Barbara rov

     Janševo?

     • Krtača17

      Tam se je začelo.

     • Barbara rov

      Pravjo, da se je začelo pred nekaj milijardami let. V kateri vladi so Mercator prodal…

     • Krtača17

      Ok kokr rečeš. Izgovorov bo vedno miljavžnt.

  • karlina

   Ziher ja, itak.

 • Janez

  F.Tunnek !
  TVOJ ZAPIS, KJER PIŠEŠ O
  – “NAROČANJU LIKVIDACIJ” – SMO TUDI MI SHRANILI.

  Mislim, da boš ti precej dolgo – v črtasti pižami . Kaj se ti zdi !? L.r. JANEG KOMENDA

  • Krtača17

   Eh kaj se sekiraš. Veš kakšne so tile blesavci že pisal tle gor pa še niso poglihal računov. Tunek sploh nč ni napisal.

   • Janez

    Bomo
    že ugotvili, kcdo je avtor tistega”naročanje likvidacij”.
    Besedi nista
    SAMI SKOČILI NA PORTAL. NEKDO JIH JE VTIPKAL. EN ČLOVEK. A ne? L.r JANEZ KOMENDA

    • Krtača17

     Pa dej še enkrat preber. Razen če maš kej druzga v mislih?

     • Janez

      Piiše
      P.d. ima pravico .. “NAROČATI LIKVIDACIJE” Točno to. ( ZAPIS 100X SHRANJEN )

      Bo treba dati dokaze, a ne ? Vi “kadijatesudikadijatetuži” tipi ! L.r. JANEZ KOMENDA

     • Krtača17

      Jaja saj je prov napisu. Kaj ti ne gre skup?

     • Janez

      Dokazi – manjkajo : F.Tunnek jih bo dal na sodišču. A ne ? L.r. JANEZ KOMENDA4

   • Barbara rov

    Tunnek je naklamfal največji procent kot posameznik tu gor, kar je prav smešno, ker je levičar…

    • Krtača17

     Pa da en levičar cel portal scat pele. Jaki so pol teli desničarji ni kej….

     • Barbara rov

      Kaj misliš s tem..scat pele…

     • Krtača17

      Da jih nadmudri. Pa tolk intelekta na kupu….

     • Barbara rov

      Z žalitvami? zmerjanji, izzivanji, grožnjami, lažmi, uporaba stotih nickoff? Vulgarnostni?

     • Krtača17

      Še to ti odgovorim, potem se pa poberem. Glej, že sami naslovi člankov na tem portalu so žaljivi, da ne govorim o tem da je 90% člankov navadna laž. Kakšne komentarje po tvojem si torej tak medij zasluži? Rožice? Dobro se z dobrim vrača, slabo pa s slabim. O kulturi komentiranja pa sploh nebi izgubljal časa. Nisem pristaš zmerjanj, groženj itd a to se tu gor dogaja. Torej, bolj nizko bo padel ta medij, bomo šli komentatorji očitno še nižje.

     • montyamp

      HANZI IMA PA NIVO , ZA MOJE PARE .

     • Barbara rov

      Kolega, ti sam..oziroma Tunnek se je sam spravil na svoj nivo, njega niso članki tja potisnili…Po tvoji logiki bi lahko vsak delal kar mu paše slabega drugim, ker ima on sam slab dan. Slab dan je pa od posameznika odvisno, ker ima nadzor nad svojim odzivom…in ne okolica, naslovi člankov ali pa smrad zaradi polite gnojnice…

     • Barbara rov

      P ne moreš ti (oz Tunnek) nekemu človeku reči, da je stara pristaniška kurba, pa take…S takimi si obkladal druge, take so prehude, pa take komentarje smo brali vsak dan…

     • Krtača17

      Evo vidiš enga starga pristaniškega viktorh kurbirja udbovskega maš gor. Kaj ti nej še razložim.

     • Barbara rov

      Kdo je pa začel. On ti samo vrača, kaj si pa pričakoval. Kot vem, si se ti spravil nanj z žalitvami kot iz topa. Take žaljivke kot si uporabljal ne spadajo v RL, pa tudi na forum ne…

     • stajerc5

      Odkar ti anus misica ne dela vec, si stranke izgubil, zdaj pa sama fazusija, nje? Ce si ritne kilometre nazaj obrno ti nic ne pomaga. Tebi pomaga se samo Pampers. Ce ti bo zmanjkalo, se obrni na metercvancig, baje ima cel bunker poln…

     • Viktorh

      …toplovodar, pač…

     • stajerc5

      Ja, ampak tisti ta hudi! Imam vodno hlajen PC in mi je totalno zakuhal…

     • Viktorh

      Si pač bebček.

     • stajerc5

      …in ti mislis, da lahko gres seee nizje…?

   • Janez

    Ni res !
    Točno on
    – F. Tunnek je napisal : “NAROČATI LIKVIDACIJE” A ne znaš brati? L.r. Janez KOMENDA

 • učko

  Kučan je še vedno capo di banda !!! Glavni mafijec v državi! S svojimi režimskimi cepci je pokradu milijarde, jih skanaliziral v mehiške banke, prav mu je pri tem prišla tudi hči, ki je študirala španščino. “Hvala” vsem budalam, ki podpirajo na volitvah režimske stranke oziroma Udbo mafijo !!!!

  • karlina

   TOČNO ,kar je GROZLJIVOOOOO !!!!!!!

 • Rožle

  ŽIVELA MURGLOSLAVIYA !!!

  • Barbara rov

   Na vrsti je Evropa…ne vem…

 • Krtača17

  No u glavnem, kaj sta že jedla?

  • Rožle

   As tak firbec ..?

   • Krtača17

    Ja sem.

    • Rožle

     Tipično za levake …

     • Viktorh

      …retardirane levake…

     • Krtača17

      Desnaki – interpretacija je enako mars in viner šnicl

     • stajerc5

      Ti ubogi penzl se vode ne dobis, ce gres za eno zvezdo cez mejo…

  • centurion

   Najraje bi, da bi bile zelene mušnice.

  • učko

   As ti kej plačan, al zastonj gnojiš z lažmi na tem portalu ?

   • Krtača17

    Plačan da zastonj gnojim.

    • Viktorh

     Ti bi lahko svoje govno pustil na svojem dvorišču.

     • Krtača17

      Serator. Kdaj se zadrgeš da prispevaš h zmanjšanju co2?

     • stajerc5

      Ko bi on le dvorisce imel, hej!? WC na njivi mu je luxus deluhe!

  • Viktorh

   Idiotsko juho, skuhano iz žličke tvojih malih možganov.

   • Krtača17

    Serator

    • Viktorh

     Le kaj te muči toplovodar?
     Pijača?
     Droga?
     Primitivizem?

   • stajerc5

    A-a, poiskusala sta crve iz razlicnih britofov, da vesta kje bosta boljsi menu! Kad crkavas, crkni bar otmeno, jel tak il nije!?

 • Rožle

  Menu kosila …:
  JANŠO JE TREBA SFUKAT …
  ***************************
  Zato
  STOP KUČANIZEM !!!

 • montyamp

  Mercatorja niso prodali –
  Mercator si udbovci podajajo kot kup dreka .
  Če ga spustijo v luft , bi lahko ogrozilo mrežo LJUBLJANA-ZAGREB-BEOGRAD , ki še živi in mori .

 • montyamp

  Janša je trnje v petah murglosistov .

 • montyamp

  Klati komunisti na veliko več ne morejo , zato sestankujejo , gliste stalinistične .
  SMRT KRIVOSODJU — ŽIVELO SODIŠČE V HAAGU .

 • Viktorh

  Ne razumem poante novice.
  Rupel je pojasnil.
  Jaz mu verjamem.
  Dober novinar ne bi objavil te “novice”.

  • Krtača17

   A rabiš štrik? Nikol ti ni blo jasen pa tud zdej ti ni da tle ni dobrih novinarjev.

   • Viktorh

    Da, da gospod profesor.

 • Krtača17

  A Petkov Mirko še kaj hodi jokat na novinarsko razsodišče glede člankov v drugih medijih? Sam bo pa jutr spet tako stresu da tud za rit obrisat ne bo.

  • sprehajalec

   Pojdi raje spat, da boš lahko bahal, da si prvi prebral.

   • Krtača17

    Sam omenm pa kažem kake pizdontarje mate za novinarje. Res huda družba.

    • sprehajalec

     Imaš kakšnega boljšega na zalogi? Kar na plan z imeni. Eugenija?

     • Krtača17

      Pojma nimam kerga, vaš problem.

     • sprehajalec

      Problem je svobode besede in govora v Sloveniji. Prvič od leta 1945 po prenehanju izhajanja časopisov kot Slovenec, pa Karawanken Botte pa Štajerc in ostalih, je Nova zopet obudila svobodno besedo. Ti je nisi navajen. meni pa dobro dene, kaj poskušam napisati na Hanzi TV, pa se nikoli ne pojavi. So to novinarji in uredniki? Tukaj veš, da se bo tvoj prispevek pojavil. Pa nauči se to ceniti.

    • Viktorh

     Le zakaj piješ, če ne prenašaš?

     • Krtača17

      Zakaj praskaš če te ne srbi?

     • Barbara rov

      Preveč si ga sprovociral…pa to…

 • Janez

  REDAKCIJA NOVE 24TV – POZOR
  NA ZAPIS F. TUNNEKA , spodaj.

  F. Tunnek – si ?

  “NAREDIL SAMOMOR IZ ZASEDE”

  Zapisane besede

  ” P.d . ima pravico NAROČATI LIKVIDACIJE” – boš moral DOKAZATI . Saj veš kje. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Krtača17

  A bom mogu res lady kupt da bom zvedu kva sta jedla? A ste tolk nesposobn da tud za rmen cajtng ni?

  • sprehajalec

   Murgl’c je verjetno partizanski golaž naročil, Rupsi pa kaj bolj ekstravagantnega. Odvisno je bilo pa seveda kdo je plačnik. Če sta vsak svoje krila, tudi Rupsi ni pretiraval.

  • Barbara rov

   Ja lej, verjeteno ni sporočilo članka to, kaj sta jedla ampak to da sta prijatelja…

   • dvanajstzvezdic

    Glej ta njegov fetiš o hrani se pojavlja že skozi cel blog. Par metrov dol boš našel n ponavljanj, to je njegov intelektualni doseg.

  • stajerc5

   Poiskusala sta crve iz razlicnih britofov, da vesta kje bosta boljsi menu! Kad crkavas, crkni bar otmeno, jel tak il nije!? Na koncu sta se skregala, eden je bil za Teharje in drugi za Hudo jamo!

 • Krtača17

  No glede na spodnje zapise preverjam svobodo govora kot pravite spodaj da vidim če deluje – ustaše in domobrance na kole….

  • Barbara rov

   zdej pa še argumentiraj…

   • Krtača17

    Nene zdaj boš ti argumentiral. To desni stalno delate. Pa se matrej zakaj ne.

    • Barbara rov

     A zdej naj kar argumentiram namesto drugih…

     • Krtača17

      Ja tko kot nova ki nekaj naspol potegne. Enkrat, dvakrat, trikrat kiksneš, ti ne verjamem več.

     • Barbara rov

      Nikoli noben novinar ne bo mogel napisati popolnega članka…samo moje mnenje…Drugo je pa cenzura pa nagnjenost k političnemu polu in to na nacionalki…Nova je glede necenzure kar ok…Cenzura pač ni poštena. In ko uvedejo cenzuro, mene tu ni več…

     • Krtača17

      Se strinjam glede cenzure. Ampak en nivo mora vseeno bit. Če novinar napiše že z aviona vidno debelo laž (govorim nasplošno) kakšen novinar je to? Kakšen urednik je to? Temu se pa reče podn.

     • Barbara rov

      In kje je kaka laž v tem članku?

 • Janez

  F. Tunnek !
  “TE BOMO PRIŠLI GLEDATI – V DVORANO, KO BOŠ PODAJAL DOKAZE !
  KDAJ, KJE, KAKO, KDO OD SLOVENSKIH DOMOLJUBOV JE IZVAJAL –

  – “PRAVICO .. NAROČATI LIKVIDACIJE”

  Točno tako si ti danes tu v tem zavihku napisal. Bomo poslušali tvoje dokaze !l.r.JANEZ KOMENDA

  • Krtača17

   Seveda jo je imel. Pa naj dokaže da je ni imel. Ampak to naj vaš vodja argumentira.

   • Janez

    Tisti,
    Ki nekaj trdi. Mora dokazati, da je res – kar trdi !
    Ne tisti- ki se ga nečesa dolži !
    Kaj ti tu ni jasno. Pojdi vprašati odvetnike.
    ZAPIS
    JE SHRANJEN POD AVTOTSTVOM F. TUNNEKA.. KONEC DEBATE.l.r. JANEZ KOMENDA

    • Krtača17

     Evo, jaz trdim da je imel. Kaj pa zdaj? Pa recimo da nova nekaj trdi. Pa da smo se vsi zmotili. Kaj pa zdaj? Sori iz novine strani še nisem slišal opravičila. In ko bo kontra, ne pričakujte opravičila.

     • sprehajalec

      Ne vem zakaj bi se ti Nova opravičevala? Saj si ti tisti ki trosiš laži in živiš v zmoti. Raje se ti pokesaj pa opraviči nam vsem in Novi. To si pa menda zaslužimo, ker te gledamo tu gor kljub množici neresnic.

     • Krtača17

      Eh dej no. Tebe ne morem jemat resno.

     • sprehajalec

      Ne boš verjel, da mi je to v čast. Z menoj so levičarji tradicionalno imeli težave. Da te potolažim nisi prvi, daleč od tega. Si pa tipičen levičar, to pa je tudi res.

     • Janez

      Ne bo nič od tega.
      Le dokazi F. Tunneka, v ve se kateri dvorani. BESEDI STA BILI ZAPISANI.
      Tu več
      ni kaj debatirati. Postopek – na tako hudo trditev – je znan. Konec.l.r. JANEZ KOMENDA

     • Krtača17

      Jaz sem povedal. Ko bo prišel čas, se bo morala tudi nova24 pred marsičem zagovarjat. Pred številnimi lažmi in hujskaštvi itd. Jaz sem dobronamerno opozarjal. Bumerang enkrat pride okrog veš.

     • Janez

      KONEC
      DEBATE: KAR JE F.TUNNEK NAPISAL – JE NAPISAL.
      DEJSTVO. NOBENE DEBATE VEČ. NE ODGOVARJAM TI VEČ. lahko noč. JANEZ KOMENDA

 • Drago

  Če samo pomislim, da so nekoč ljudje umirali za te riti komunistične, mi je slabo.

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR POZOR… Janši zaradi zapisa o prostitutkah grozi denarna kazen in zapor?…A bojo spet shodi pred sodišči…bojo ofce spet blejale?…beeeeeeeeeeeeeeee…naš janeeeeeeeeeeez…..beee… janšaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. baaaaaaa beeeeeee babe…..buhuhuhu…

  Tak, zaj pa spat… FSI !!!

  • Barbara rov

   Lahko se jim pridružiš…

  • dvanajstzvezdic

   A ti nisem že dol napisal: Ovce ostanejo v štali vse posrane od strahu pred volkovi. Pred sodišče bomo prišli volkovi. Pazi se foglov, da te ne požremo. Raje ostani s svojo kozo doma v štali. Zdaj pa tunnek, hitro v štalo, skrit in spat

 • Fogglof Tunnek

  Kučan brez sramu pove, da je bil komunist… JJ ki je pa spisal tako nagnusno diplomsko hvalnico komunizmu, nas pa hoče prepričat, da je njegof dvojnik korakal strumno mnogokrat v Jajce… tako kot sedaj se spreneveda glede žalitef novinarkama!!!

  • sprehajalec

   To pove brez sramu samo pri nas, ker tako kot je Stane Dolanc rekel nekoč, se ve kdo je na oblasti v tej deželi. Čez mejo ta detajl sem prepričan, modro zamolči.

   • dvanajstzvezdic

    Ne rabi jim zamolčat, ker že vse vedo, zato ga pa noben ne vabi.

   • Borut Stari

    Dolanc: “Na oblasti smo mi. In če ne bi bili mi, bi bil nekdo drug. Tega pa ne bomo nikoli dovolili”.
    PS: In še do danes niso.

  • dvanajstzvezdic

   A v Evropi tudi pove tako brez sramu svoje ideološko in politično ozadje? Ja, tam že vsi vejo o tem smradu, zato se ga na daleč izogibajo. Nazadnje je bil povabljen od koga že?

   • centurion

    Tebe vabi Lj. Polje, pa si še vedno zunaj….

  • centurion

   Pozno je…
   Roza sloni, šmarnca,….Pejt spat…

 • toxico

  dober imajo tam za jest

 • Janez

  Dr. D. Rupel !
  Je ob 17h isti dan, po srečanju z M.K. ,
  na Zboru za republiko podal njegovo videnje aktualnih problemov položaja Slovenije v Evropi zdaj.
  Solidno, dobro:
  sem si zapisal, tu kratko podam,
  – zavzel se je za ohranitev meje Šeegen na meji med R. SLO IN HR,
  – poudaril je potrebo po bolj praktični , bolj učinkoviti kontroli potnikov na meji,
  – problem majhne prepustnosti naših meja je primerjal z ureditvijo na letališču v Londonu,
  – omenil je spravo med vojskujočimi se v druugi vojni, hladno vojno in sedanje islam migrante.

  Vse zelo korektno. Podano na javni tribuni Zbora za republiko. Toliko, le bistveno. L.rJanez KOMENDA

  • RATATA

   Torej je dober Akter.

 • Argentinec

  Tole pa je novica dneva. Da so ZDA (naš NATO gospodar) danes odvrgle v Afganistanu največjo nejedrsko bombo GBU-43/B, ki je znana tudi kot “mati vseh bomb” pa ni vredno niti najmanjše omembe. Boh se vas usmili, Nova24TV …

 • Fogglof Tunnek

  Oče, mati, bratje in sestre,
  koče mesta, trate in steze,
  holmi, skale večnega snega:
  to je moja domovina!

  BOG NAROD DOMOVINA!!!

  ZDAJ PA FSI BOLJŠEVISTI SPAT!!!

  • Vrhovni sodnik

   Fogel, koga boš volu

   • Fogglof Tunnek

    Sudija zaj sn kar precej pod gasom ka naj SNS se mi kar dopade.Pravi Slovenci!!!
    ŽIVELI VENETI!!!

    • Vrhovni sodnik

     Seveda Zmago4ever

 • Stajerka

  Sicer sem prijazen človek in se prijazno odzivam na vabila in pobude, posebej če prihajajo od tistih, ki so prispevali k slovenski državnosti.

  torej rupsi odkrito priznava, da je povabilo dobil od MK…..plačajo pa tak al tak davkoplačevalci……za kar dobi medaljo za zasluge g. Tonin ……

 • Vrhovni sodnik

  Vsaka svinjarija, še ni kaznivo dejanje

  • garfi

   kakšno svinjarijo pripravljajo
   rupel ni normalen

   • Vrhovni sodnik

    če bi bil, ne bi bil tam

 • samotoje

  Tukaj sta pomembni dve stvari:
  1. oba sta bivša karkoli že;
  2. upam, da jima je bilo obema slabo po kosilu.

 • garfi

  ve se, da je kurćan mafiozo
  in sedaj se ve, da je rupel prijazen

 • joze kuch

  Kučan ima zasluge?
  Vzemimo; da ti je v velikem? WC-ju polagal male? “kahlce”. Vse je odlično položil. Le tri od 20-ih je postavil popolnoma narobe?
  Ja …?… ne bomo ga hvalili za zasluge!
  Fuknili ga bomo ven … ne samo iz skreta.
  “Kurbe kurbaste”: je moja subjektivna ocena na podlagi družbeno sprejemljivega splošno znanega raziskovanja zgodovine.

  • Vrhovni sodnik

   Za kwa si pa tko nežen, ne znaš močneje

 • Janez

  Lahko noč vsem !
  Le
  Še odgovor g. Krstiču na njegov zapis meni, ki sem vprašal :
  “Ali je že kdo kdaj slišal Milana K. govoriti angleško. Jaz nikoli”
  G. Krstič mi je na način šale odgovoril
  “Kdaj je pa kdo kakega komunista slišal govoriti angleško”
  Torej !
  Kako je z angleščino in upokojencem M.K. – nisva dorekla. Tudi ni nujno.
  Opozarjal
  pa sem tu veliko na osebo
  – vsem znanega (se zdi) komunista,
  sploh KPJ STALINISTA J. BROZA !
  ON,
  EX KPJ , ZKJ J. BROZ !
  – PA JE KAR SOLIDNO, MALO NENAVADNO BRAL IN GOVORIL V ANGLEŠČINI.
  IN TO JAVNO, V GOVORIH.
  NPR. J. BROZOVO BRANJE GOVORA V ANGLEŠČINI LETA 1953,
  V LONDONU, OB OBISKU GB, KRALJICE IN W. CHURCHILLA.
  Enega zadnjh govorov v angleščini pa je imel J. BROZ pred smrtjo v OZN.
  Moje
  opozarjanje tu na tem portalu na “zagonetno” osebo J. BROZA – NI ŠALA.
  Ni !
  ŠALA, ČE NAPIŠEM. – “KRVAVI PIANIST KPJ J. BROZ !
  Vsekakor je J. Broz bil in je še vedno
  – pomembna javna oseba ex YU in Slovenije.
  Bil je tudi dokazan KPJ, ZKS politični morilec-ukazodajalec !
  – zločinov zoper človečnost, ki ne zastarajo.
  J. BROZOVO
  – NADPOVPREČNO ZNANJE KLAVIRJA, VKLJUČNO S TEŽKO KLASIKO KOT JE CHOPIN,
  – NJEGOVO SOLIDNO ZNANJE VEČIH TUJIH JEZIKOV itd.
  Vse to !
  Samo krepi potrebo po uradni, državni in mednarodni preveritvi in ugotovitvi prave !
  – identitete osebe !
  nam vsem znane kot KPJ J. BROZ- TITO.
  Uredimo to v Parlamentu R.SLO.
  Javna oseba,
  javen interes, realna informiranost šolajoče mladine – je nujna. Ex ok knjižničar. L.r. JANEZ KOMENDA

  • Borut Stari

   Jst nism nikol šlišu Tita govoriti javno slovensko. Tudi ko je govoril v Sloveniji domovini njegove matere ne.

   • Janez

    Ja ?
    Seveda ga niste slišali govoriti – slovensko.
    Tudi zelo znane in veliko uporabljane HR zagorske besede “KUŽIŠ” ( razumeš ) –
    in drgih besed iz HRZagorja – iz ust nam vsem (žal še pedobro znanega KPJ krvnika J. Broza)
    – nismo?
    Nobene HRzagorske besede ga nisem, nismo nikoli – slišali – izreči.
    Zato
    pa podajam
    Spodnji skrajno resen poziv !
    slo javnosti in R.SLO strankam !
    – v PARLAMENT R. SLO Z IDENTITETO NAM ZNANEGA J. BROZA. L.R. JANEZ KOMENDA

    P.S. TUDI “KP, ZK PRAVLJICA O JOŽEKU- DEČKU S SOTLE” JE 99, 9 % LE ŠE ENA OD OSNOVNIH MANIPULACIJ – S KATERIMI JE EX KP, ZK ZAVAJALA NAŠE PREDNIKE IN NAS.

   • Janez

    Niste ga slišali govoriti – slovensko ?
    Seveda – ne !
    Njegova realna mati, ki ga je rodila 99% verjetno – pač – niti slučajno – ni znala slovenščine !
    Kako ?
    Naj neka vzhodno slovanska FEVDALKA,
    GROFICA ! VDOVA GOSPA M. !
    Z VELEPOSESTVI NA MADŽARSKEM, V GALICIJI ITD – ZNA SLOVENSKI JEZIK ?
    Z malim sinom Josefom, Joshuo – se pač ni pogovarjala – po slovensko.
    Privzgojila mu je pa
    FEVDALNE !
    NAVADE VEDENJA, KI SMO JIH NA J. BROZU !
    VSI VIDELI: ljubezen do življenja v palačah kot je srbski rojalistični Beli dvor v BGD,
    pa do bivanja na gradovih in veleposestvih – kot so Brdo, Karadžordževo itd.
    Celo gosposke kužke – pudlje – je J. BROZ v svojih pozbih letih imel.
    Verjetno – po spominu na svojo mamo – grofico.
    Te so pudlje – vse imele.
    Berite Čehova klasično povest Dama s psičkom ( s ” sabačkom” – po rusko ).
    Kakorkoli ?
    Da bi se nam znani
    J. BROZ
    NAUČIL TAKO DOBRO IGRATI KLAVIR, CELO CHOPINA ” po ruskim manastirima”
    kot je postarani J. Broz , v intervjuju na TV ZAGREB – se otresel vprašanja o klavirju !
    To
    O njegovem učenju klavirja ” po ruskim manastirima” – ni prav verjetno.
    Zato !
    Kar odločno z vprašanjem o pravi !
    identiteti nam znanega J. BROZA V PARLAMENT R.SLO IN V TUJINO. L.R.. JANEZ KOMENDA

    P.S. MAR BOMO SLOVENCI VEČNO NEMOČNI PREDMET IN ŽRTEV V UMAZANIH, TUD KRVAVIH ROKAH MEDNARODNIH POLIT MANIPULANTOV: KOT JE BIL J. BROZ, SOROS ITD.

    • Borut Stari

     Mi prav dol visi ta zlagana komunistično boljševistična epopeja.

    • Janez

     Da!
     Bi kdo od beročoh ne mislil, da se mi je “sfecljalo” ko pišem !
     GROFII M. , VDOVI – PRAVI MARERI NAM ZNANEGA J. BROZA-TITA !
     To je
     Ena bolj verjetnih variant, ki jih je ZADNJI ZDRAVNIK J. BROZA DR. MATUNOVIĆ NAVEDEL V SVOJIH PRIČEVANJIH O J. B. TITU. Naslov ima Enigma Broz! L.r. JANEZ KOMENDA

  • primsek

   Slišali pa smo govoriti Janšo, slišali smo ptičko peti.Tudi srbščina in govor o sladoledu in čuftih v srbohrvaščini smo slišali

 • Solo

  Zakaj pa mislite, da nam že 75 let vladajo komunisti? Zato, ker so vsi t.i. “desničarji” v Sloveniji zgolj hinavski prefarbani komunisti. Rupel je le eden od njih.

  Slovenija se je osamosvojila in deomokratizirala le na papirju. Dejansko pa smo pa še vedno enopartijska totalitarna komunistična diktatura, balkanizirana in preplavljena z jugovići (ter po novem še z muslići).

  Tako zelo opevana in hvaljena “parlamentarna demokracija” je pa samo krinka, ki legitimizira kontinuiteto vladanja jugo-komunistov v Sloveniji…. Kućan vam je dovolil, da en dan sanjate (“danes so dovoljene sanje…”), zdaj bi bil pa že počasi čas, da se zbudite in pogledate resnici v oči.

  • Borut Stari

   Mogoče pa so končno spregledali, da drugače ne gre.
   Stane Dolanc press.

  • Novakec1

   Še nas je nekaj z zdravi kmečko logiko.

 • Osti jarej

  …ja,kuga pa?…itak se sam pred rajo delajo,da so skregani

  • Borut Stari

   Nič se ne delajo. Prerivajo se svinje pri koritu.

 • Janez

  Gospod Solo !
  Skrivnost !
  v Sloveniji cca 75 let trajajočega vladanja !
  – najprej VKP B STALINISTOV Broz, Krdelj, Maček, M. Ribičič&comp, pa ex KP, ZK
  in njih sedanjih malosramnih, maloetičnih naslednikov SD, ZL, SMC, DESUS, LDS, PS, DESUS
  NI
  TAKO ZAPLETENA, ZAGONETNA itd.
  Ta
  skrivnost 75 let trajajočega vladanja ex VKP B STALINIZMA
  (PODVARIANTE : KP, ZK SD, SMC… – ZL – SO V OSNOVI – VSE: STALINIZEM- GROBI KOMUNIZEM )

  Obstojijo – t.i. formiule oblasti !
  Od
  FORMUL OBLASTI !
  To so v bistvu trajne – čisto osnovne z nasiljem delujoče oblike oblasti – ki trajajo !
  Očitno !
  Trajajo in so – “trajne”?!
  Je v času 1905 – 1920 nastala nova FORMULA OBLASTI,
  znani

  1. VKP B BOLJŠEVIZEM- KOMUNIZEM, ki letos obhaja 100 let Oktobrske revolucije .
  Starejši obliki TRAJNIH FORMUL OBLASTI – PA STA –

  2. KAPITALIZEM – z nekaj demokracije ali skoraj brez nje. In
  3. FEVDALIZEM – enako: z. nekaj demokracije ali skoraj – brez demokracije.

  Sužnjelastniških FORMUL IN OBLIK OBLASTI – tu ne bi navajal.
  Kaj ?
  “Tu ni jasno”? Bi rekla ga. V. T iz ZL – NEOSTALINISTIČNE FEVDALNE STRANKE.

  Tej gospe “tavariščici” iz ZL – pav vse “jano” – spet ni ! Mar ne? Ex ok knjižničar, l.r. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  NADALJEVANJE SLEDI

 • Janez

  Glede moje polemike s F. TUNNKOM !
  Ne
  POZABITI NA
  NAPIS NA NEKI SEJI NA RTVSLO !
  Ko so na sejo vpadli zaposleni na RTVSLO z napisom. “SMRT JANŠIZMU” !
  To
  Je bil hud napad na človekove pravice: svoboda misli, mnenj, na državljanske pravice do korektnega političnega prepričanja, “janšizem” v parlamentu zastopa korektno izvoljena stranka SDS in njeni poslanci !
  Prepričanje podobno mišljenju g. J. Janše ni – nekakk “ilegalni terorizem”.
  Normalna,
  slovensko domoljubna struja slo politike je. S podporo v glasovih volilcev. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Novakec1

  Bolani -bolni ste, z Jajotem pa noben neče it na kavico kaj šele na kosilo.

  • milanček

   bebec, zaradi mene si lahko vsak večer med štefo in milanom v postelji!

 • primsek

  Strašna ugotovitev! Škrat Murgelj se prehranjuje. Z razliko od iznoriških vitezov, ki samo pijejo tablete in jemlje praške skozi nos

 • Olga

  Kaj sporoča Rupel, ko se srečuje s kriminalcem Kućanom, ki je naredil Slovencem veliko škode v preteklosti, do tega da še danes z nacistom Sorosom ruši Slovenijo in ogroža slovenske državljane z zločinskimi socialnimi eksperimenti?!

 • milanček

  Dober dan moja Slovenija! A je bivši predsednik, smola, MK še živ? Ne morem več prenašati smradu v murglah!

  • salma hayek

   Tam stanuje tudi Bavčar, ki bi se moral preseliti na dobedDob in tam počakati svojega kamerada

 • vzet tajkunom

  A ni gospodič rupel člam sds samo vprašam??

  • Minovak

   Hvala Bogu, ni!

 • milanček

  kaj se čudite, rupel je bil in bo ostal kučanov človek, za oba bi bilo najboljše, da jih čim hitreje vzame hudič!

  • Poštenje velja

   A pomagamo????? Hudiču

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!