Miro Cerar poteptal moralo in vrednote: Izplačal si je dnevnice za ogled finala Eurobasketa

Miro Cerar je po aferi z dvakrat zaračunanimi potnimi stroški zdaj pokazal še svoj odnos do zlatih košarkarjev. On in njegova ministra so, kljub temu da smo jim davkoplačevalci plačali vse, od poti do majic in navijaških rekvizitov ter fotografa, za svojo udeležbo na tekmi pokasirali še dnevnico. Množicam navijačev, ki so se v Carigrad vozili s svojimi avtomobili in kupovali karte, ker navijajo s srcem, bodo šli najbrž, ko to preberejo, lasje pokonci.

Vsaj trije politiki razpadajoče Stranke modernega centra (SMC), Miro Cerar, Zdravko Počivalšek in Maja Makovec Brenčič, so imeli nakazila za udeležbo na Eurobasketu v Carigradu na svojih računih prej kot igralci košarke, ki so Sloveniji v treh tednih tekmovanj priigrali zlato in vpis v zgodovino. Da, prav ste prebrali, trije glavni igralci SMC so si dali za udeležbo na Eurobasketu izplačati dnevnice, pričajo uradni podatki, ki smo jih prejeli od vladnega urada za komuniciranje.

Zlati košarkarji simbolične nagrade za enkraten rezultat, ki so jim jo obljubili točno zgoraj omenjeni politiki, na svojih računih niso imeli niti pol leta po koncu Eurobasketa, je v začetku meseca razkril kapetan zlate košarkarske ekipe Goran Dragić. Izrazil se je takole: “Vsekakor je malo žalostno, da se Košarkarska zveza Slovenije ni dogovorila z vlado in obljubljenega denarja še vedno ni.”

Plačan za navijanje
Cerar si je za ogled tekme obračunal 14,4 evra dnevnice. Na računu jo je imel najpozneje do 20. oktobra, ko je zapadel račun. Poznavalci ocenjujejo, da je bil Cerar tistega dne, 19. septembra 2017, na poti zaradi košarke največ deset ur. Predsednik vlade je služba, ki nima delovnega časa; tako kot nihče ne nadzoruje, ali je premier osem ur na dan v pisarni, so normalen del procesa tudi aktivnosti za vikend. Pot s falconom je vzela Cerarju približno štiri ure, dve uri tekma, urica v dvorani prej in urica potem, kar pomeni, da si je izplačal še 1,4 evra na uro. Neto, od dnevnice mu namreč ni treba odvesti davka. Ni veliko, dokler ne potegnemo vzporednice z nagrado, ki jo je vlada taistega Mira Cerarja po zgodovinskem uspehu obljubila zlatim košarkarjem. Bruto znesek 5.600 evrov je po izračunu medijev državna nagrada za tri tedne na evropskem prvenstvu in osvojeno prvo mesto. Kar, preračunano v ure, nanese približno 11,4 evra na uro na košarkarja. Bruto, ker si bo država od nagrade vzela še davek.

Turčijaja, Istanbul.
Finale evropskega prvenstva v košarki med Slovenijo in Srbijo. Slovenska košarkarska reprezentanca je na evropskem prvenstvu 2017 osvojila zlato medaljo, potem ko je v finalu v Istanbulu s 93:85 premagala Srbijo.

 Predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec je medijem pojasnjeval: “Država je takoj oktobra nakazala obljubljeno vsoto (67.718 evrov). Igralcem smo rekli, da jim lahko to takoj razdelimo, a bi plačali tak davek, da bi vsak dobil na koncu na račun cca. 2.500 evrov. Mene je sram, ker jim lahko damo tako malo.” Ko tak znesek pretvorimo v dneve, je za Cerarjevo vlado naslov evropskega prvaka vreden 119 evrov na dan udeležbe na evropskem prvenstvu oziroma 4,9 evra na uro. Makovec Brenčičeva in Počivalšek sta si obračunala po 32 evrov dnevnice, ministrici za šolstvo in šport so jo nakazali najpozneje 19. oktobra, ko je zapadel račun.

Niso plačali vstopnice, leteli s falconom
Seznam poletov vladnega letala falcon, ki smo ga pridobili pri ministrstvu za obrambo, dokazuje, da je vladna jeklena ptica v Carigrad poletela 17. septembra 2017, ko je slovenska reprezentanca v finalu evropskega prvenstva merila moči s Srbi, istega dne je tudi poletela nazaj v Ljubljano. Na tekmo so leteli 135 minut, nazaj 125 minut. Na krovu je bilo v obe smeri deset oseb, poimenski seznam obrambnega ministrstva niza naslednja imena: “Miroslav Cerar, Karl Viktor Erjavec, Zdravko Počivalšek, Gregor Krajc, Jure Leben, Klemen Babnik, Tanja Subotić Levanič, varnostnik, varnostnik, fotograf.”

Maja Makovec Brenčič, ki je ravno tiste dni stopila v kampanjo za predsednico republike, je bila na polfinalu, ko so slovenski košarkarji igrali proti Španiji. Po slovenskem uspehu je predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec povzel pogovor z Makovec Brenčičevo: “Zveza bo dala nagrade v okviru svojih zmožnosti, po predpisih jim pripada tudi nagrada države. Včeraj mi je ministrica povedala, da varčujejo.” Izračuni pričajo, pri kom.

Cerarjeva vlada je po evropskem prvenstvu sebi za kampanjo za referendum o drugem tiru odobrila 97 tisoč evrov. Ko je sodišče presodilo, da so to storili protipravno, zaradi česar bo treba referendum ponoviti, je Cerar, sicer po izobrazbi pravnik, napadel sodišče in pozno zvečer odstopil.

Cerar in Makovec Brenčičeva prvaka izplačil
Ko je Miro Cerar leta 2014 stopal v politiko, je Miro Petek, novinar in nekdanji poslanec SDS na družabnem omrežju Twitter razkril njegovo prevaro: “Dr. Miro Cerar ne bo ravno dobro začel strankarske poti. Dvakrat zaračunani potni stroški za eno samo pot mu že krhajo kredibilnost. Gimnazijcem na Ravnah in v SG je na isti dan predaval o morali, vsaki gimnaziji posebej pa je zaračunal potne stroške. Ne gre za velike denarje, gre za drobiž, vendar tudi za princip, posebej če mladim govoriš o morali in vrednotah.”  Ko je Maja Makovec Brenčič z ljubljanske ekonomske fakultete prišla za ministrico, je odjeknila t. i. afera dodatki, ki je razkrila, da je kot prodekanja neupravičeno prejela 26.094 evrov bruto (13.977 evrov neto) dodatka za stalno pripravljenost. Morala ga je vrniti. Makovec Brenčičeva je bila tudi prejemnica preveč izplačanih sejnin na Nacionalni agenciji za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS), a je bila prepričana, da ji denarja ni treba vrniti, ker naj za to ne bi bilo podlage. Po podatkih Računskega sodišča je od aprila 2010 do aprila 2013 neupravičeno prejela okoli 19.000 evrov. Računsko sodišče je pri reviziji tudi ugotovilo, da je NAKVIS Makovec Brenčičevi v nasprotju s predpisi izplačal za 315 evrov potnih stroškov, ki pa jih je ministrica po izdaji poročila o reviziji leta 2014 vrnila.

Celoten članek poglejte v tiskanem Škandal24, ki je v prodaji do 6. maja 2018.

škandal24.si

 • šmentanamuha

  Kaki gnoji tile Cerarjevi, leglo navadnih parazitov in še to nesposobnih . Mislim, da mora cerar osebno fasati kazensko za vso škodo, ki jo je naredil v vlogi predsednika vlade. Bljak, gravž tretjerazredni.

  • Valter BraniSlav

   Odkar nimamo vec Josipa Broza se povsod samo se krade in poneverja

   • borko

    Slovenija je jugoslavija v malem

   • Joško

    Res je. prj je kradel samo Titek in partija, danes pa vsi levaki.

   • PIA PlA

    Imaš prav, dokler je bil on, je kradel samo on in njegovi bližnji. Bili so za vzor. Tako se je zdaj ta zalega tako razmnožila, da krade že vsak, ki ima priložnost za to.

    • Valter BraniSlav

     On ni ukradel. On je bil dober in mu je ljudstvo poklonilo. Tako nesramen da bi zavrnil darove pa le ni mogel biti.

   • rabbit

    Ti so šele kradli ne samo kradli , ker jim lastniki svojega premoženja niso dali prostovoljno so jih enostavno postrelili.

   • Borut Stari

    Tipično za mafijski sistem.Josip Broz je bil do smrti resnični boter “šef šefov” celotne partitokratske mafije. Vodil jo je za ljudstvo dopadljivo, a toliko bolj za neposlušne, neusmiljeno. Po smrti botra je vzniknilo nešteto malih botrčkov. Rzdelili so si reket, ponekod krvavo in danes imamo kar imamo. Tam kjer mačke ni, miši rajajo.

    • Valter BraniSlav

     A ti zivis v USA?

     • Borut Stari

      V slovenskem mafijastanu. Don Murgleone je sedanji udbomafijski boter. Pravzaprav bi rad bil, pa ga “šefiči” dol nesejo. Pa demenca tudi.

     • Valter BraniSlav

      MISLIL sem da si v USA zaradi izraza racket

   • WISKY 1000

    Walter,sds bo to vse pošlihtal,tote tajkune bo deponiral vse na hladno.

   • WISKY 1000

    tvoj broz je bil še večji lopov in zločinec

    • Valter BraniSlav

     Josip Broz vrni se in izzeni muslimane

  • WISKY 1000

   MIROSLAV ima NA DOBU PROSTO prosto,tam kamor je Janeza poslal

 • Poštenje velja

  Goveda.

  • Dragan Krstič

   Primerjati Cerarja, Brenčičevo in Erjavca z govedom je za govedo žalitev.

 • Valter BraniSlav

  Jaz verjetno na uro zasluzim vsaj 100 krat vec od Cmerarja, pa kaj????

  • AlojzZ

   Tudi kradeš? Pa kaj????

   • Valter BraniSlav

    Jaz zaracunam fee = kradem.

  • sloustava

   Lazes tudi, kot Cerar? Pa kaj?

 • Fosa Stefan

  pogrešam pametne komentarje komunistov in cmerarjev ( spet je ta janša zakuhal…)

  Z žalostjo v srcu sporočamo , da se je od nas dokončno poslovil
  brezmejno omejeni, brezčasno dolgočasni in kot zajčji levi prašnik plodni
  komentator, UČKO, Luckyass,………,,,. Vedno je skoparil z znanjem, argumenti in
  duhovitostjo,(saj Ni skoparil,sploh znanja nima)

  zato pa pa je bil tembolj goreč in neprizanesljiv, lažniv, žaljiv, diskreditacijski kritik nas, desničarskih ovac in koštrunov.

  Njegov poduhovljeni in trajno zamrznjeni nasmeh bo še dolgo svarilo
  zaostali Ameriki: v veselje moskvi, venezueli
  Žalujoči: krtača. UČKO, Hun, Sredina, Cepec,Mladi liberalec, dr. Janez sveti,F.
  Novak, Tone, Djuro S, Duhec, Tarantela, Črnaovca, J. Jamnica…osmrtnkaici se pridružuje z državnim denarjem dr goljuf cmerar, brenčič..čka, kahla erjavčič..čka

 • olaf

  Kaj je tragedija? Za vse nas, ki smo resnicni navijaci in nimamo denarja za vlak ali avtobus, da bi si ogledali tekmo, pa smo vendar bili pripravljeni dati vsak 15.00 € za nagrado, a Cerar, sprijenec brez primere, si obracuna nas znoj in nase navijanje za svoj zep. Mars, mulac! Preko Doba na smetisce zgodovine!

 • centurion

  Tegale rahitičnega “navijača” in njegove spremljevalce
  spraviti v Ljudskem vrtu med Viole in Green Dragonse…
  Potem pa udari po njih po mili volji…..neprecenljivo….
  Pizda mu zdenkina pokvarjena.

 • VERRZIFIKATOR

  Miroslav Navijač

  ZASTONJSKA VSTOPNINA

  Tole je že skoraj zgodovina,
  ko so fantje v en koš vsi metali,
  navijači sami si plačali,
  zanj brezplačna je bila vstopnina.

  Si še dnevnico je bil izplačal,
  saj je težko delo navijača,
  vpitje se huronsko torej plača,
  v žepu svoj zaslužek je obračal.

  Je navajen, nič da ne plačuje,
  kadar kje slučajno se pojavi,
  pa čeprav na tekmi, na zabavi,
  tega se nikakor ne sramuje.

  Zanj zastonjska je bila vstopnina,
  že ko v sedlo so ga posadili,
  kaj mu je početi, določili,
  ni se zaračunala startnina.

  Drugi so vstopnino mu plačali,
  sam ne zmogel revež bi plačila,
  takšna zanj bila so navodila,
  preden so na tekmo ga poslali.

  Sprva metal v koš je le domači,
  so zato ga k navijačem dali,
  a še tam nad njim so se zjokali,
  ker tako se za plačilo pači.

  Malo še, ko sam bo zgodovina,
  v isti koš ga vržejo brezplačno,
  navijačev ni, je vzdušje mlačno,
  draga pa za vse bo izstopnina.

 • Anton

  če so ti kaki intelektualci sem pa tudi jaz

  sarkazem press

  • SIMON ROZIC

   Anton, nikar se ne spuščaj tako nizko s samozavestjo! Glavo gor!

 • PIA PlA

  Kaj dela računsko sodišče in vrhovni državni revizor Zoran Mladenovič ter vsi njegovi predstojniki (Tomaž Vesel, Jorg Kristijan Petrovič in Mojca Planinšek)?

  • SIMON ROZIC

   Računsko sodišče dela kar jim naročijo, kar jim prepovejo iz Murgelj pa ne!

 • luckyss

  Kot sem že dejal..počistite najprej pred svojim pragom, banda lopovska….bi prali denar pa ste očitno prebutasti…Stranka, ki tako očitno sodeluje z bosansko mafijo je za v zapor, ne pa, da sanjate o zmagi na volitvah !!
  Torej naročite največji kontejner in lopate v roke in začnite čistit svoj Avgijev hlev..ovce usrane…

  • Korenjak

   Zanimivo je edino opazovati, kako se vam leftardom z vsakim dnem prihajajočih volitev vedno bolj meša od besa.

   • luckyss

    Volitve me ne skrbijo…bolj me skrbi mentalno zdravje manj inteligentnih Slovencev, sploh tistih, ki padajo pod vpliv pravljičnih avtoritet kot sta Cerkev ali bivši najbolj zagret komunist..
    K sreči vas ni več kot 10%, vendar tudi ta številka ovira normalen napredek države…
    Če bi vas bilo npr. 50%, bi se nam obetal novi srednji vek…
    Sedaj imamo le dve možnosti…ali zgradimo dovolj umobolnic za te državljane, ali pa vas preprosto ignoriramo na volitvah, da boste kot običajno jamrali iz opozicije..
    P.S.
    Ne vlecite me za jezik, ker vam resnica ne bo povšeči ;))

    • “….bolj me skrbi mentalno zdravje manj inteligentnih Slovencev,…”
     Kako pa je s tvojim zdravjem, kuža ? Te nič ne skrbi ?
     Poskrbi najprej za sebe. Če boš sam na sebe pozabil, bo na tebe pozabil ves svet. :(

     • luckyss

      Povsem “normalen” verjetno res nisem, ker se spuščam v debato z vami…priznam ;))

     • Kuža, vse se da popravit. Nikoli ni prepozno. :)

     • luckyss

      Vem….da bi vam postal bolj enak, imam dve možnosti..
      -lobotomija
      – redni obiski maš in včlanitev v SDS…

     • Navajaš same nepomembne stvari. Sprosti se ! Ne bodi tako zategnjen, no !
      Prvi maj je danes.

     • Peter

      Hehe, kako jih je marta navsezgodaj lepo pošlihtala, no.

     • luckyss

      Očitno vam vaše umsko maloposestvo ni mar, kar je logično in razumljivo…
      Dajte se no malo vzpodbujat med sabo, povsem ste usahnili revčki…;))

     • tohuvabohu

      Kaj si pa ti v življenju naredil, da si tako visok?

     • rabbit

      Nič visi na MMC-ju in piše bedarije kot tukaj.

     • karpelec

      Čaki še mal, da se zbudi Jovica, ki bo vrtal luknjo v nepravi hrib.

     • Anton

      No potem se pa le odstrani.

     • Peter

      Ja marta, saj je lepo povedal, da ga skrbi njegovo mentalno zdravje, no.

    • tohuvabohu

     Resnica je ta, da si gnusen šovinist. Goebbels te ima rad.

  • sprehajalec

   Luki ass, drugače je če čistiš svojo stranko doma in drugače je, če delaš umazanijo v Vladi in to Erjavec počne že 20 let.

   Sicer je pa dnevnica ena od osrednjih točk levičarskega življenja na javnem. Pa kilometrina. vsak dan Murska Sobota – Koper, pa nazaj.

   levičarji so po stari navadi ustvarili Deželico kleptomančkov, z levičarsko kleptokracijo na oblasti.

   • luckyss

    Kje si zdaj Korla našel…ta ne zna umestiti phralnega sthroja v prostor, pa je zunanji ministl..;)
    In če lahko omenjenim očitate le dnevnice, potem še kako drži moja trditev, da je bolje, če najprej počistite pred lastnim pragom…lopate v roke !!

    • sprehajalec

     Od 72 let vlad v Sloveniji, je 95% na oblasti levica. 95% + javnega sektorja je levičarskega.

     Ampak ne, lopovi so tisti 5%.

     • luckyss

      Škoda da nisi šel do Avstroogrske nazaj…;)
      Sicer pa po “osamosvojitvi” kradejo v bistvu eni in isti, ki so pri koritu ali pa iz opozicije…levi, desni, sredinski, farški, prebarvani…

     • sprehajalec

      Vsi isti praviš. In? Komu naj dam glas?

     • luckyss

      Tistim, ki bodo prvi na ulici protestirali proti bandi v parlamentu in temu da polovica naroda vegetira na raznih socialnih transferjih, minimalnih plačah in pokojninah…s čimer ne moreš “niti živeti niti umreti”…
      Medtem pa namesto na volitve pojdi na pivo ali pa k maši…vsaj kot ovca se ne boš počutil…;)

     • sprehajalec

      Ulica je dala mačka matijo, majorja mitjo, Speransa kardelja….

      Tvegana odločitev. Tisti ki iz ulice zleze na vrh, najprej poskrbi zase in za svoje, žlahto, prijatelje. Stari modreci so ravnali ravno obratno najbogatejše so nastavili na vrh. da niso kradli. Poglej trumpa, plači se je odpovedal.

 • ĐĐ Style

  Volite za levico, naj nas Mesec vodi naprej

  • Stile, ti si še vedno “za luno” ??? :)))

   • ĐĐ Style

    Vsaj nisem potomec izdajalcev in kolaborantov, pa me lahko imenujete kakor hočete, na koncu boste kot vedno poražena stran. BEEEEEE ovce

    • Dej, dej, spet se nekaj lažeš. Si že popil danes kavico ?

     • ĐĐ Style

      In kje točno se nahaja ta lažnjiva beseda, da jo popravimo??? Kavico sem pa spil in sedaj grem nazaj na Rožnik, danes je gor Levica.

     • A, res ?
      Pridi, pridi…. jaz sem že tule….. pečemo kobasice, pečenice, pleskavice, žigerice, čevapčiče, ražnjiče…….. vino, pivo teče v potokih…… podvizaj, no ! :)

     • ĐĐ Style

      Pa voli za levico, čestitam tovarišica

     • Jaz vedno volim z levico, jem in pijem pa z desnico. :)

     • luckyss

      Ja, sem slišal za ta način drkanja….ampak vseeno ti svetujem, da enkrat poskusiš z žensko…saj ni nujno, da je lepa…

     • Ti slišiš vse narobe.

     • Peter

      O marta, si na roženku?

     • Sem. Saj ti tudi že prihajaš, kajne ?
      Zoki je poskrbel za vse. Ničesar ni pozabil in tudi on sam je , kot “iz škatlice”. :)

     • Peter

      Pa mladenići z zastavami ZKJ, ni da ni, no.

     • Upam, da Semenička ni ven izrezala zvezde.

     • ĐĐ Style

      Tokrat ni mladeniča gor , ZKJ zastava pa je, brez skrbi Vabljeni dovčerašnji tovariši, ki sedaj kažejo drugo lice in kao nikoli niso prenašali rdeče zvezde.

     • WISKY 1000

      banda rdeča ,saj vam bo odklenkalo,PRIHAJA SDS Z JANEZOM

     • WISKY 1000

      vaš đoki je poskrbel z davkoplačevalskim denarjem,fuj.

     • WISKY 1000

      marta,đđ te bo še naskočil,potem boš imela predčasno rdečo.

     • sprehajalec

      Z vodjo Levice Zokijem in golažem na MOL. Pa protezo vzemi s seboj, če bodo čevapčiči. tisto na socialno, levičarsko.

     • SIMON ROZIC

      …pazi, da te ne bo kakšen “jazbec” naskočil!…Gori na gori so
      LGBT in levica in cel Lj magistrat po naročilu…

     • karpelec

      Jih ne bo znal ločit, ker bodo vsi imeli rdeči nagelj.

     • ĐĐ Style

      Pedri so v Grahovem

     • WISKY 1000

      đđ je navajen,da ga rdeči naskakujejo

     • joza joza13

      !!

    • joza joza13

     Ej Tona, ali ti je tvoja mati sploh povedala od koga potomec si?
     Čuj, da se nisi tokrat malce zarekel… Še enkrat poglej sliko tvojega “kao” fotra -;).

    • tohuvabohu

     A si ti še vedno v gmajni?

    • WISKY 1000

     đđ,odmak kuči,Janez prihaja

  • Joško

   Mesec nas lahko vodi samo nazaj- v Venezuelo.

   • Peter

    Ni je boljše prve službe, kot biti poslanec, no.
    Dan upora me vedno navda s toplim občutkom, potem mi pa mama plenico zamena, no.

   • ĐĐ Style

    Kdaj pa smo že bili v venezueli??? NAZAJ????

   • WISKY 1000

    in rdeče violetka,FUJonka,murglca……..

  • sprehajalec

   Cipras II. To rabi Slovenija, včeraj je Marcel Jr. že odprl temo o odpisu dolga. Grški scenarij…

  • joza joza13

   Tokrat pa staviš na čudno kljuse… Me malce presenečaš. Če res nimaš boljše opcije za promovirati, potem se ti bo počasi zaključil tvoj mandat. Aja, žvepleni se še ni odločil, koga bi podprl… Nima glih neke jake izbire – sam ološ.

  • pesjanar

   Marsikoga mesec varno vodi domov iz oštarije ko ti baterija crkne….

  • tohuvabohu

   Za domovino s Polmesecem naprej v prepad.

   • ĐĐ Style

    Z desnico , nazaj v tretji rajh

  • WISKY 1000

   đđ,ajde kuči ofce pasit

  • šmentanamuha

   Luckyssa skrbi zate. Je rekel, da ga skrbi mentalno zdravje manj inteligentnih Slovencev. Njegova skrb je upravičena. Tudi nas skrbi Tunekovo zdravje.

 • Ah, Cerar……. kaj ti je treba še tega bilo ???

  • Anton

   ne razumem tvojega vprašanja, nič ni bilo potrebe od njegove strani, on je pač imel pristop intelektualca, nekoga ki bo naše politično dogajanje povzdignil s svojim intelektualnim duhom na višjo raven, kaj smo pa dobili pa presodite sami. kot sem pa že omenil, tak intelektualec, ki dela zgolj sebi v korist in svojim podrepnikom bi bil tudi jaz.

   sarkazem press

  • WISKY 1000

   rdeči miroslav

 • Joško

  Kaj pa lahko od Mirota drugega pričakujemo?

 • montyamp

  Hahaha , SD in SMC stranke intelektualcev .
  Na vrhu žvepleni murglosrbski pritlikavec , halbmadžarski prekmurec .
  Second place is just the first loser , pripada svinjskemu dohtarju , Polaničevemu podrepniku Židanu , tudi prekmurcu .
  Drugo mesto si delijo še pasjejebski vajenec Mirko – murglosrbski zagovornik ustavnih svinjarij , serpentinšek — Stalin , Golobić , ……………………………..

 • Sredina

  Kje so dokazi za tole?

  • joza joza13

   Kaj te briga…

  • resnicaboli

   Cerar ni dementiral rabiš še večji dokaz.

  • tohuvabohu

   Blagor Cmerotu, ki ima tebe za advokata, LOL.

  • macon

   Ja, v redu, prav imaš. Itak gre za brezveznost. Spomnim se, kako je Kalimiro poskakoval po parketu kot zlomljena marioneta, sram me ga je bilo. Tip se je rinil kot bebec, izgledal je kot avtist, ki hoče v diskaču navdušiti ženske.

  • WISKY 1000

   ta sredina je blond

 • Sredina

  Breaking News: Jansa si je kot poslanec izplaceval dnevnice za prisotnost na sportnem mitingu partije SDSS. Ljudje med tem nimajo za hrano.

  • joza joza13

   Bejš no, bejš. A res?

  • WatsonForus

   A peče?

   • Sredina

    Ne samo kazem kako neumni ste, tako kot lahko tistemu zgoraj verjamete brez kakrsnihkoli dokazov, lahko tut men

    • WISKY 1000

     šta ti kažeš?

  • WISKY 1000

   sredina spodaj ima danes rdečo češpljo

  • ĐĐ Style

   Baje so leta 1977 vsi komisarji imeli plačane dnevnice med avnojskim pohodom v Jajce

 • Krtača 20

  Breaking nes: janša za 1.maj objavil haklkrojce

  • WatsonForus

   A hudo peče?

   • Krtača 20

    Ne, samo kažem da sds portal za 1.maj objavlja haklrkojce

  • WISKY 1000

   KRTAČO ŽE ŽGE PO VAMPU

 • Peter

  Ja, so pa zato na krilih navijanja našega premiera zmagal, to je pa tud neki vreden, no.

 • Peter

  Grem stavt, da bi zgubl, tko so pa vedl, da premje za nih navija, pa so zmagal.
  Pa rečte, če to ni vreden ene dnevnice. no..

 • antimur

  Cerar , ki nam je razmesaril Slovenijo, je daleč od vsake morale, v bistvu je baraba najvišjega ranga, primerljiv s Kučanom, Jankovićem, Brglezom itd. Potem si pa še ta nemoralni kreten dovoli po sramotnem odstopu, ko mu kaj drugega ni preostalo, nakladati Slovencem in to celo kot slavnostni govornik. Te barabe nas namerno provocirajo, od začetka osamosvojitve, do predlaganja največjega proti katolika za verskega referenta, za obrambnega ministra Jakiča, najbolj vnetega protiosamosvojitelja itd. Mera je polna!!!!!!!!

  • tohuvabohu

   Slovenijo je treba temeljito razcerariti.

  • luckyss

   Imamo drugo največjo gospodarsko rast v Evropi…res, prasci vladajoči ;))

   • totex39

    Nehaj prežvekovati z to gospodarsko rastjo, ko dobro veš, da ta balon lahko zelo hitro poči in je vsega konec.

 • resnicaboli

  Mamina vzgoja ukradi kjer se da ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje.

  • WISKY 1000

   a mamica od miroslava je to izjavila?DOBRO GA JE NAUČILA IN TEGA SE SINEK MIROSLAV TUDI DRŽI.

 • lado

  HAKLKROJC JE LEP !!!! zvezda BRUH !! KRVAVA Z KRVJO SLOVENCEV !!! ja dnevnice so pa zaslužili ,ker so garali za medaljo !! So imeli veliko od tega davkoplačevalci!!! VOLIMO DESNICO ,da se znrbimo rdeće bande ,da bojo naši potomci imeli PRIHODNOST !!!!!!!!!

 • milanček

  vsak normalen državljan Slovenije ve, pozna, kaj in kako, kdo je sposoben voditi določene institucije, tudi vlado! Ko pogledaš revšeta cerarja, ti je kristalno jasno , da je nesposoben, po drugi strani pa ima privzgojen večvrednostni kompleks, skratka invalid! Zanimivo, da se ljudje ne naučijo oz poslušajo stare komunajzarske prdce ter čefurje, ki so prišli v slovenijo, da se okoristijo na račun slovenskega naroda in bodo ponovno volili idiote, to je bedak šarec, ki ima edino stvar v glavi, da je čas , da se tudi on okoristi, seveda če bo ta kreten vsaj to sposoben! Torej, Slovenci, vse je odvisno od vas, ali boste živeli v normalni državi ali po čefursko, v fukojebini!!!

 • mona lisa

  Kratko in jedernato: NEMORALNE LOPOVSKE PIJAVKE IN TATOVI:

 • lado

  komentirajte NASLOV ne pa da, se ubadate z luksićićem ,ki sam sebe ne mara !!! Ne spuščajte se na nivo levuharjev !!!!

  • luckyss

   Če komentiram naslov bi dejal…Če “kradejo” le ta drobiž, potem vsaka jim čast…v politiki je to redkost…
   Medtem, ko bi nekateri prali kar po pol milijarde naenkrat…seveda neopranega keša od orožja je veliko…
   Zato lajnam tisto…najprej pred svojim pragom, ker drugače izpadate še večji idioti kot ste, čeprav je to pravzaprav nekako neizvedljivo ;))

   • tohuvabohu

    Idiot si ti, ki lapaš brez vsake osnove.

    • luckyss

     To je vse kar zmoreš ?!
     In zanimivo…takoj, ko omenim idiote, se pojaviš s “komentarjem” v roku pet minut…
     Na tvojem mestu bi se malo zamislil ;))

     • WISKY 1000

      luki,hov,hov

     • Soave

      Zanimivo je tudi tvoja pogosta raba te besede.
      Aja. . . . pa besedico ” boli ” tudi zelo rad omeniš.

   • WISKY 1000

    nisem vedel,da zna pes luki govoriti,hov,hov

 • Tweety Bird

  Ma kaj spet lažete na fake news Nova24tv… V Sloveniji je, tako kot v Srbiji v času Slobodana Miloševića, prisotna politična instrumentaliziranost, ideološka desničarska zadrtost, agresivnost in nestrpnost desničarskih medijev do drugače mislečih. Stanje v tej državi resnično diši po Miloševićevih časih. Vendar to stanje kreira desna politika…zlasti slovenski “Slobo”… Ivan Janez Janša !!!… Janez Janša je poteptal moralo in vrednote !!!

  • macon

   Hahaha, norci levi, desnica ni na oblasti, medtem ko krade, laže, razdvaja oblastna levica kot nekoč Milošević v Srbiji. Tudi malega Miloševića imate, žepana Ljubljane.

   Ti pokvarjena budala ti.

  • luckyss

   ….Ne priznajem ovaj sud..JB
   ….Niko ne sme da vas bije..SM
   ….To mi jemlje čas. Jaz imam veliko dela……o tem, da nima časa vsak ponedeljek obiskovati sodišča….JJ

   Lahko sicer glasujete kdo je v svojih izjavah bolj blesav, konec koncev bi te izjave lahko premešali saj vsi ti tiči izhajajo iz istega gnezda…

   • macon

    Slobo je vaš, komunist, ki je postal čez noč fašist. Vi ste tudi v zagovoru oblastne poze za vsako ceno in grožnjah postali fašisti pa se niti zavedate ne.

    • luckyss

     “Slobo je vaš, komunist, ki je postal čez noč fašist. ”

     Si prepričan da je on edini tak od zgoraj omenjenih ?!
     He, he…

     • sprehajalec

      socialistička partija Srbije.

      Še eden socialist, ki po mnenju naših levičarjev ni bil socialist. Poleg pokojnega Adolfa.

     • luckyss

      ;)

     • sprehajalec

      Pa Dučeja, urednika socialističnega časopisa Avanti in ustanovitelja Socialistične Republike Savoje, leta 1943.

     • tohuvabohu

      Ti bi bil tudi, pa te malo baše.

   • WISKY 1000

    luki je ga je dobro šluknil

    • luckyss

     Dejstva bolijo ?!
     Probaj z dvojno dozo..;)

  • WISKY 1000

   birdek rdeči,pripravi se,lekadol nabavi,povpraševaje je že veliko,da ti ga ne bo zmanjkalo po juniju.

  • sprehajalec

   Slobo je bil levičar, socialist. Vaš, Tuppek.

 • luka globus

  Jara gospoda, kako taki sploh pridejo na oblast :)

  • WISKY 1000

   Kako?Ker so volilci slepi ali neumni

 • Peter

  tumpek, kaj je povedu žepan v svojem nagovoru delavcem na roženku, no?

 • WISKY 1000

  zato pa volimo SDS,da rešimo kar se še da,ker v nasprotnem primeru bodo ti levi lopovi uničili lepo slovenijo koliko dobrega je še ostalo.

  • luckyss

   Ja, rešimo se te gospodarske rasti…druge v Evropi…

   • sprehajalec

    Po Umarju. Umar ti pa naračuna kakor v NLB naračunajo dobiček, če se obeta prodaja in izgubo, če nevarnosti prodaje ni.

   • rabbit

    Klinc pa taka gospodarska rast, ki je odvisna od drugih in ne od nas. Če ahilova peta samo kihne bomo mi spet na minus 20.

    • sprehajalec

     Ma šopa, kakšna rast, 50.000 mladih slovencev je šlo v tujino v zadnjih 10 letih, na zavodu te odslovijo in te ne vpišejo v evidenco, če nimaš prekinitve pogodbe za nedoločen čas, s strani javnega delodajalca, do socialnih transferjev nimaš šans biti upravičen, dokler ti in otrok ne spita pod mostom. Tisti, ki so si jih v preteklosti zrihtali, tisti jih imajo doživljensko, od novih jih ne dobi nihče več.

     tako umetno vzdržujejo številke nizke, brezposelnih in revnih. Polovico Slovenije diha na škrge, druga polovica prisesana na proračun pa ima vse samoupravno socialistične pravice. In tej polovici ni do sprememb, pa hvalijo, kakšen raj je Slovenija.

     Slovenija je raj tako kot je bila v bivši Jugi Bosna. če si penzijo zaslužil v Nemčiji, pa prišel živet v Bosno. Do nekega trenutka v letu 1992.

     • rabbit

      Vem, gospodarstvo jebejo z birokracijo 100 na uro, hvalijo se s tujim perjem. Takrat bo Slovenija uspešna, ko bo vladala kriza mi bomo imeli pa gospodarsko rast kot Poljska in Višegrajci v času krize.

     • sprehajalec

      Nimajo ciklične krize veze z slovensko rabbit. Te so vedno bile. Leta 2009 čez pol leta ni nihče vedel več za krizo, na Zahodu in po svetu.

      Slovenska kriza je strukturna in globoka. In Hrvaška. To je izjavila Angela Merkel, leta 2010. Posebej je poudarila Slovenijo in Hrvaško. Ker gre za krizo, ker se socializem ni nikdar poslovil in se je preselil na Javno.

     • rabbit

      Mi imamo največjo krizo v glavi, ker nam, no vsaj levim manjka zdrave kmečke pameti.
      Zanima me, če zna levičar našteti eno reformo v času vlade Mira Cerarja, Bratuškove, Pahorja. Saj ni tako težko,da jo naštejejo samo eno.

     • sprehajalec

      je ni, ker so lobiji premočni. In levičar, ki ga ti lobiji postavijo na oblast z vplivom na samoupravne penzionirane volilce in javni sektor, potem igra po njihovih notah. Na koncu potem vsak cvili, da so ga onemogočili. Seveda brez imen in priimkov.

      Eden od predvolilnih obljub Cerarja je bila tudi: Ukinitev občin z manj kot 5000 prebivalci.

      Čez en mesec je bil že tiho. Tudi “mu” ni več muksnil. Tako je tudi z zdravstvom, tako je z energetiko, železnico in vsemi segmenti družbe. nastavijo takšnega, da ga vodijo. In polovica slovenije se ima še naprej fajn.

      le sedaj se je pojavila težava, visoka zadolženost slovenije.

     • WISKY 1000

      saj ne znajo,levaki se spoznajo samo na ojre in lopovščino.

   • macon

    A imaš v redu plačo, a kaj bruto pa neto primerjaš? A ti za tole tukaj plačajo na roke?

   • WISKY 1000

    hov,hov

  • ĐĐ Style

   Voliš za SĐS samo zato ker si ovca, BEEEEEEEEEEEEE

   • tohuvabohu

    Ti pa semkaj prilomastiš, ker si govedo.

   • WISKY 1000

    ĐĐ V TVOJEM PROSTAŠKEM LEVAŠKEM STILU,OFCE STE VI LEVAKI VODLJIVI BREZ PAMETI,osel od tohuvabohu-ja ima več pameti kot ti-vi.

    • ĐĐ Style

     Ovca je plemenita žival, ne vidim prostaštva. Nikomur nisem omenil matere v povedi povezani s občevanjem.

 • Tweety Bird

  Meni nabijejo kazen če vržem odpadek v napačno kanto, če pa si kriminalec te pa ščiti celo rumeno kravatno ustavno sodišče…smeš hodit iz zaporniške celice v parlament???… To je treba samo bombo fuknit in vse izbrisat iz zemeljske oble… Bananarepublika !!!

 • Gospod Kaplan

  JJ je sam plaču avion za svojega bolnega otroka, da so ga pripeljali iz Grčije, ko je nenadno zbolel. Še pomnite tovariši.

 • ĐĐ Style

  RAZKRIVAMO – Janša je Hrvat, foto dokaz:

  http://www.drugisvet.com/wp-content/uploads/2013/02/Jansa11.jpg

  Tako delujejo novinarske metode Nova24

 • ĐĐ Style

  Janša nikoli ni prepisal govor od Britanskega PM-ja Blaira

  • Tweety Bird

   ĐĐ…ne laži :)

   • ĐĐ Style

    Razen pri zgornjem postu sem se zlagal

    • Tweety Bird

     Če pa je prepisal…dokazano… Pa laže tudi…dokazano :)

     • ĐĐ Style

      To ga je Kučan prisilu

     • Tweety Bird

      A res…tega pa nisem vedela….sori :)

     • ĐĐ Style

      Ja , baje mu je Murgelska naveza podtaknila govor. Pred tem je imel pripravljen ganljiv govor, da bi še kamen zajokal.

     • Tweety Bird

      Nisem vedela, da je naš Milan tako nesramen. Pa Štefka kuha tako dober čaj :)

     • ĐĐ Style

      Janš je naš heroj in idol, Kučana pa na gnoj

     • ĐĐ Style

      Zato volite Janeza Janšo, kandidata Levice

  • sprehajalec

   Josip Broz Tito ni nikoli falsificiral tradicionalni izrek srbskih seljakov, ko se je obetala toča: Gledaj nebo, Bog te jebo.

   Ko je stopil 25.05.44 iz Pečine pri Drvarju džidži.

 • ĐĐ Style

  Prvomajski nagovor za desničarje

  BEEEEE BEEEEEEEEEE, BEEEEEEE BE BEEEEEEE BEEEE BEEEE: BEEEEEE BEEEE BEEEE BEEEEEEEEEE BEEEEE BEEEEEE BEEEEE BEEEE.

  BEEEE BEEE

  • Tweety Bird

   JAAAA JAAAAAAAAAA JAAAAAA JA JAAAAAAAAA

   JANŠAAAAAAAAAAAAAAA……

  • sprehajalec

   To si bil na Rožniku? je proteza zdržala zokijeve čevapčiče džidži?

  • macon

   A to je bil včerajšnji odziv na žepanov govor na Rožniku? Koliko so bili pa ćevapi, 10 EUR?

   • ĐĐ Style

    6 E, pivo 2

 • Tweety Bird

  Where have all the flowers gone?

  Povejte mi, kam je pravica šla, že dolgo tega…odkar je Janez Janša na sceni ??? :)

  • Soave

   Kaj pa tisti, ki imajo že doooooooooooooolgo v rokah platno in škarje ?

   • ĐĐ Style

    Rečemo jim krojači, vendar ta poklic izumira

    • Soave

     Eh, dej no ? Ne drži. Čedalje več VAS je krojačev !
     Zelo donosna obrt. Znanje in vedenje pa ni važno.
     Uporabljate tumpaste škarje in zanič platno.Pa še tisto ste ukradli.

 • Tweety Bird

  Jasno mi je, da ta sestava Ustavnega sodišča odloča vedno v prid SDS-u in Janši… da pa podpira kriminal in kriminalca, je pa katastrofa za Slovence, ki živimo pošteno :)

  • macon

   Ti pošteno lažeš in zato verjetno tudi kradeš.

   • Soave

    Uši. . . . kaj pa na uši si pa pozabil ?
    Sicer, saj ta tičica nima dovolj krvi. . . . . je revica, ki se mora preživljati s temile ubogimi čivki.

  • Soave

   Nevednica. O katerem US pa govoričiš ?
   Samo, da pisariš, a ne ? Mečeš tiste tvoje uboge koščice . Eno in isto !
   Si živ primer perpetuum mobila.
   Prijavi svoj izum. Boš več zaslužila, kot s temle tvojim čivkanjem.

 • Tweety Bird

  Ja, nič. Bo treba obsojenca in največjega zdraharja v zgodovini slovenskega naroda, očitno uničiti na letošnjih volitvah. Srčno pa upam, da čimprej sprejmejo zakon, ki obsojencem onemogoča kandidaturo, da Ivan za veke vekomaj, zapusti SLO visoko politiko. Na Trstenjakovi, pa zaradi mene lahko lepi in ponareja, kolikor ga je volja… kredibilnosti več nima nobene :)

  • sprehajalec

   #Ja, nič. Bo treba obsojenca in največjega zdraharja v zgodovini slovenskega naroda, očitno uničiti#

   Slabo kaže, ker po glasovih celo vodi. razen če nimaš v mislih stare levičarske metode, Likvidacije?

   • Tweety Bird

    Bo Milan iz Murgel poskrbel… JJ je gotof !!!

    • sprehajalec

     In Milanova udarna pest, kot Knoj nekoč. Združena Levica.

     • Tweety Bird

      LEVICA vas bo uničila :)

     • sprehajalec

      Saj jo je že skoraj, Slovenijo.

 • ĐĐ Style
  • Tweety Bird

   Predvolilni slogan SDS-a:

   SMRT NARODU, SVOBODA JANŠIZMU !!!

   • sprehajalec

    SMRT NARODU

    to si vzel slogan tistih iz leta 1945?

    • Tweety Bird

     Sem vzela…ne vzel :)

     • macon

      Si vzelo, bo bolj pravilno.

     • sprehajalec

      Kaj si to ena od tistih ki so v Braziliji pogoste, ko ne veš “al je ona al on”, kot pravi stara ljudska?

     • Tweety Bird

      Tudi to so ljudje. Jaz pa sem lepa seksi ženska…in Tunek me ljubi. To mi vsak sleherni dan pokaže :)

     • sprehajalec

      Pogledaš Tunneka, ko greš scat?

   • macon

    Vi niste narod, banda lopovska rdečkarska. Vi ste narodov zajedalec.

    • Tweety Bird

     Ti si pa narodov izdajalec…potomec bele garde in domobrancev :)

     • macon

      Moj ded partizan je spregledal 1945. ampak za to rabiš vest, pamet in pogum. Vse, kar tebi in tvojim manjka. :)

     • Tweety Bird

      Tvoj ded je bil kurac partizan…prej domobranec…kapish?

     • ĐĐ Style

      Tvoj ded je bil Esmeralda, FAK

     • macon

      Član OZNE. :) Mladoleten je bil v 1. svetovni, preživel Galicijo in soško fronto, napredoval iz nič v narednika, potem Majstrov borec.

      Mojemu dedu se vi klošarji komunajzarski strahopetni lahko samo priklonite, ker je za slovenski narod naredil več kot vsi vaši dedi skupaj. In je dojel s kakšno sodrgo ima opravka.

     • ĐĐ Style

      Škoda, ker mu je vnuk pizda izdajalska, pokojni se sedaj obrača v grobu.

     • macon

      Pokojni je malo mojemu stricu razložil, za kaj se je pravzaprav šlo. Pizde izdajalske so bili komunisti-fašisti.

      Moj ded je bil junak in patriot oziroma imel je srečo, da je preživel, kar marsikdo ni. Ti si pa kurac od ovce kot vsa tvoja kurčeva familija nazaj do srednjega veka.

     • ĐĐ Style

      Tvoj ded je bil konjušar in njegov vnuk nadaljuje družinsko tradicijo, s tem da je slednji še umsko prizadet

     • macon

      Tvoji zapisi izdajajo, da si res umsko prizadet, tele komunajzarsko. :)

     • ĐĐ Style

      Sedaj si svojega deda označil za tele

     • macon

      Sam se je označil za tele, ko je gledal klanje leta 1945. Dojel je pač, da je vse zlagano, pravice pa svoboda in da so brutalni komunajzarski primitivci vse požrli.

     • ĐĐ Style

      Se takoj opazi, da si zelo podoben svojemu dedu. Telečja glava je torej genski ostanek

     • macon

      VOS-ovec je bil, ne Oznovec. Predstavljaj si, kaj je moral videti, da se mu je vse zagabilo. V prvi svetovni je recimo preživel italijansko bombardiranje enega hriba, Rombon se mi zdi, nisem siguren, in od njegovega polka 1400 mož jih je preživelo 200. V Galiciji je bil ranjen in so ga umaknili v zaledje, njegovo enoto so kmalu potem zajeli Rusi in vse postrelili, ker so imeli v puškah po konvencijah prepovedane dum-dum naboje. Potem sem slišal eno iz druge, ko se je skrival pod enim ledom, da so šli Nemci in psi mimo in skoraj zmrznil.

      Ko se je takemu veteranu vse zagabilo, je moralo pa res biti še posebej bedno in hudo. Nikomur se ni nikdar podrobno izpovedal.

     • ĐĐ Style

      Odloči se kdo je tvoj ded, malprej je spregledal in sem mislil da je Esmeralda. Sedaj je John Rambo in MacGyver v enem.

     • Dragan Krstič

      Tile levakarji so večinoma potomci tistih, ki so 4 leta hajlali po mestih, se udinjali okupatorju ali vdano služili v nemški vojski. Za časa YU sem imel šefa, ki je bil vso vojno v Franciji kot nemški vojak, nato zajet in ko se je v rnil domov zakleti zapriseženec komunizma in udbovec. Sin nemškega vojaka tudi zapriseženega vojaka nemške armade, družina je po ruski revoluciji pobegnila v YU, je bil celo moj udbovski zasledovalec in to mi je tudi indirektno vsakič povedal ko sva se srečala na ulici, rekoč dokler te bom “varoval” boš imel službo. Je pa leta 1995 skočil pod vlak na LJ žel. postaji. Prvoklasni prasec je bil kot večina komunajzarskih konvertitov.

     • Dragan Krstič

      Esmerald ne maraš, ljubiš pa homo LGBTR aktiviste. Upam, da se vsaj s kondomi parite med seboj.

     • ĐĐ Style

      Tebe imam najraje

     • Dragan Krstič

      A si homo fantek al punčka. Povej, ti bom probal kakšnega zrihtat sam moram iti na občino v pisarno SD, kjer imajo spisek vaših toplovodarskih članov.

     • ĐĐ Style

      Kako pa ti veš, kje se spisek nahaja. Bomo te dodali če te to teži.

      Prosim če doddate Dragana KrstiĆa na spisek pod pederčine erste klasse

     • Dragan Krstič

      Ne vem kaj bi rekel za štajerske Peinkicherje in Strochmayerje. So bili med vojno pri Heimatdienstu ali so se borili v gmajni. Kaj ti misliš Tweety Bird?

     • Tweety Bird

      Ne vem o čem govoriš??? Peinkicherje in Strochmayerje ???

     • Dragan Krstič

      Čudno, Strochmayer tudi ne ve.

     • ĐĐ Style

      Moj Dragane, sto me zaboravljas
      moj Dragane, sto me zaboravljas
      ja ti pisem
      ti mi se ne javljas
      ja ti pisem
      ti mi se ne javljas

      Tri godine kako zito klasa
      tri godine kako zito klasa
      a od tebe
      ni traga ni glasa,
      a od tebe
      ni traga ni glasa

      Moj Dragane, moja grudo leda
      moj Dragane, moja grudo leda
      od srca se otkinuti ne da
      od srca se otkinuti ne da

     • Dragan Krstič

      A ti si tudi? Kolk vas pa je na levici. Za Moskviča so tudi včeraj ugotovili da je toplovodar. Prepričan pa sem da Tweety Bird ni zato sploh ne paše k levakarjem
      na tem portalu.

     • ĐĐ Style

      Kako ste ugotovili? Ko ste mu ga potegnili

     • Dragan Krstič

      A te fovšija matra?

 • Tweety Bird

  Čujte, meni nabijejo kazen če vržem odpadek v napačno kanto, če pa si kriminalec te pa ščiti celo rumeno kravatno ustavno sodišče…smeš hodit iz zaporniške celice v parlament???… To je treba samo bombo fuknit in vse izbrisat iz zemeljske oble… Bananarepublika !!!

  • sprehajalec

   neuvrščeni in ideološki prijatelj slovenskih levičarjev nekoč, Pol Pot iz prijateljske Kampučije je tudi raje vsakega pospravil. Za ziher. Kriv, nedolžen, vseeno. Zuher je ziher.

   Kot je dejal Veliki Lenin: Bolje da sto nedolžnih umre, kot en kriv uide.

 • ĐĐ Style

  VOLITE LEVICO, ne dovolite desnici izvesti poiskus spreminjanja zgodovine in prikazovanja kolaborantov in požigalcev kot junakov

  • tohuvabohu

   Volite Levico, boljševiški petokolonaši.

   • ĐĐ Style

    Šivala je deklica zvezdo,
    zvezdo rdečo kot kri
    in zraven si pela je pesmi,
    pesmi svobodnih je dni.

    Šivala je deklica zvezdo,
    k nji stopil je mlad partizan,
    ki bori se za zlato svobodo,
    za kmečki in delavski stan.

    Le šivaj deklica zvezdo
    pa zraven veselo zapoj,
    saj črnim fašistom – gestapom
    prisegli krvavi smo boj!

    In še je šivala zvezdo,
    zapela je pesem na glas,
    od vsepovsod partizani
    prihiteli so k deklici v vas

    Na kapi se zvezda leskeče,
    na vzhodu že zarja žari,
    zdaj kmalu bomo svobodni,
    svobodni – proč temne noči.

    • tohuvabohu

     A si se že prikotalil dol z Rožnika?

     • ĐĐ Style

      Moji Bosanci me vabijo na Jagenjčka in čevape, gnoj desni pa na travnik in lahko se pasete BEEEEEEEEEEEEEEEEE

    • sprehajalec

     Španski napev. Kot vse predpisane iz Kominternine pesmarice.

     slovenija junaška,
     sovjetska bodeš ti.

  • Tweety Bird

   Jaz bom volila Janeza Janšo…. NAJ ZMAGA LEVICA !!!

   • ĐĐ Style

    Samo Janez Janša lahko premaga Janeza Janšo s pomočjo Janeza Janše in Janeza Janše

    • Tweety Bird

     NAJ ZMAGA JANEZ JANŠA !!!

     • tohuvabohu

      Ali Sandra Bašić Janša tudi kandidira?

  • sprehajalec

   Volite levico, 1% slovencev bo končalo v breznih in rudnikih, vsi slovenci bodo milijarderji z milijardami v žepu, delo se bo cenilo, saj bo plačano v milijardah, po džins bo pa vseeno treba v trst. pa po kofe v celovec.

   http://m.wsj.net/video/20150616/061615zimnote/061615zimnote_1280x720.jpg

   če bo pa levica še dolgo na oblasti, je pa tendenca, da slovenci ne bodo samo milijarderji, ampak trilionarji, Kot pri prijateljskem neuvrščenem socialističnem mugabeju.

 • Anton

  Praznik dela se je po številnih krajih začel z budnicami, sindikati pa ob tem pozivajo k spoštovanju pravic delavcev.

  dokler bo nekdo zaslužil na letni ravni cca 3/4 miljona bruto evrov, nekdo pa cca 11000bruto/leto, to je cca 67 kratnik razlike , ne verjamem v sindikate.

  sarkazem press

 • Peter

  oho, provokatorčki na praznik dela delajo…

  • ĐĐ Style

   A ti si pa sam oslučajno tu?

  • sprehajalec

   Zoki je zaključil z govorom, svetlo točko vsakega prvega Maja.

   sedaj so pa dobili novega poleta… Šiht je šiht.

 • Peter

  Že kdo ve, kaj je v slovesnem govoru poudaril socjalno čuteći tajkun na roženku, no?

  • tohuvabohu

   Najbrž je povedu, da bo s Polmesecem naredil skupno listo.

 • Tweety Bird

  Jaz mislim, da bo v vsakem primeru zmagal JANEZ JANŠA…drugače ne more biti :)

  • ĐĐ Style

   Torej ,volite za Levico

   • sprehajalec

    In, kako se bo imenovala Zokijeva nova stranka z Novim obrazom, Zokijem?

   • Krtača 20

    Definitivno levica.

  • Dostmamrecesije

   Seveda, sej ga bom volu ti piščanc pečen.

   • ĐĐ Style

    Bravo, torej še en glas za levico

 • tohuvabohu

  Volite Levico!!! Česar Cmerotu ni uspelo uničiti, bo Polmesecu zanesljivo.

  • ĐĐ Style

   Janša je specialist za rušenje in uničevanje. Škoda ker ni bagerist

   • tohuvabohu

    Kako pa govoriš o svojem grosupeljskem kandidatu?

    • ĐĐ Style

     Nikoli ne veš o kom govorim, v tem je point. Lahko probate v strank SDS, naprimer če bi se nekdo iz stranke SDS poimenoval v npr. Hermann Goering, mi bi bili zmedeni in nebi vedeli o kom govorite.

     • tohuvabohu

      Najprej to svetuj kakšnemu Mesečniku, da vidimo, ali deluje. Še bolje bo, če se preimenuje v Goebbelsa, bo čisto tebi podoben.

     • ĐĐ Style

      Vedn osem mislil, da si neumen, sedaj sem sigurenda si. Levica je to že izvedla v Grosupljem. Se vidi , da desni samo odgovarjate po že vnaprej določenem scenariju in pred tem sploh ne preverite zpredhodnega pisanja.

  • sprehajalec

   če bo mesec izvoljen, bo ušel v venezuelsko ambasado pa zahteval azil….

   če ne takoj, pa čez nekaj mesecev.

   • Dragan Krstič

    Zato je pa kupu skret papir na zalogo za vsak slučaj.

    • sprehajalec

     Tudi falcona mu ne bo uspelo spizditi za pot v venezuelo, ker je ves čas na servisu.

     • Dragan Krstič

      Sej bo Maduro jadralni avijon poslal ponj.

     • tohuvabohu

      Jaz mu plačam plavalni tečaj, samo da gre.

     • sprehajalec

      najbolj bi ga nategnil, če bi bil res postavljen za premijerja….

 • ĐĐ Style

  Mesec Ne bo zmagal, Janša ne bo zmagal to je bolj važno

  • sprehajalec

   Zoki, ime ponosito,
   on će biti drugi tito.

 • ĐĐ Style
 • tohuvabohu

  Če sodim po tukajšnjih rdečkarjih, je Levica vrhunec domoljubja, inteligence in kulture. LOL.

 • Ana Job

  Za naš denar lahko uživajo in hodijo po tekmah, prasci nemarni. Še malo pa bodo nehali onesnaževati korito!

  • Янез Иванович Янша

   @disqus_2jTBTnGtzj:disqus naš denar? Ti nisi ustvaril evra, pizda gnojna.

   • Ana Job

    Plačujem davke, da se lahko brezposličarji valjajo doma, medtem, ko jaz in moji zaposleni delamo in si sami plačujemo prispevke! Lenuhi!

  • Marko Markov

   Kazejo svoj pravi pokvarjeni obraz

   • Ana Job

    Saj jih ne bo nihče več volil, teh zabitih pokozlancev, ljubiteljev Rusov.

 • Peter

  Je pa naš ljubljeni premje tudi za hece, no:

  “Spoštovanje in podpora delu nas vodita v prihodnost, v razvoj in
  izboljševanje kakovosti življenja. Vladavina prava pa nam omogoča
  konstruktivno sobivanje in sodelovanje tako na ravni države kot tudi
  Evropske unije,” je premier, ki opravlja tekoče posle, dejal v nagovoru.

  • tohuvabohu

   Pozabil je omeniti cirkuralno ekonomijo.

 • ĐĐ Style
 • Янез Иванович Янша

  @Dostmamrecesije:disqus rad bi me videl?
  V Šiški danes po 7h imam čas. Povej kje.

  • Osti jarej

   ..janez ivanovič yansha??……aaaaahahhhahhaaaaaaa

 • Krtača 20
 • Peter

  Moskvičar, zakaj bi pa tebe gledali, no?

 • ĐĐ Style

  Naslovi knjig z najkrajšo vsebino:

  1. – Bosanske modrosti

  2. – Srbska junaška dela skozi zgodovino

  3. – Črnogorske delovne pesmi

  4. – Somalijska kuharica

  5. – Slovenski atlas

  6. – Seksualno življenje računalničarja

  7. – Dobra dela Janševe vlade

 • Krtača 20

  Včas smo rekl: Predstavlite si Slovenijo kot eno vlakovno kompozicijo – lokomotiva, vagončki itd. Janša predstavlja ročno zavoro…..

 • ĐĐ Style

  Bil sem mlad komunist vesel …

  … in rad sem partizanske pesmi pel.

  Končno sem sklenil le,

  da Pohoda Avnoj udeležim se.

  Komisar Janez

 • ĐĐ Style

  Zakaj je Ivan janez šel na pohd z ” brigado”

  Fukcjonarji ZSMS na mestni in višji ravnio so morlai se udeležiti vsaj
  dveh delovnih akcij ( mladinskih brigad ) v prvi kot brigasdirji v drugi
  v vodstvu brigade. Ivan pa stari navadi po bližnjivci in to lažji.

  Enako kot pri stažiranju po končanem faksu, raje se je izognil služenju kadrovskega roka, tako, da je ostal vodnik.

  Mimogrede, je pa bila ZSMS velika šola lobiranja in podtikanja pri boju za sekretaske stolčke

  ( sekretaske je potrebno pravilno naglasiti )

 • Ana Job
  • ĐĐ Style

   20.April Hitlerjev rosjtni dan in dan ko so domobranci prisegli SS-u https://youtu.be/V14a2rp5fAM

   • Krtača 20

    Ne pozabimo tudi – kler rožman jih je žegnal. Pfuuuuuuuuuuujjjj

    • ĐĐ Style

     Desni pravijo , da niso prisegli Hitlerju. Prisegli so tretjemu rajhu, ki ga je Hitler
     poosebljal. Velika olajševalna okoliščina

     • Krtača 20

      Ja. Še kakšen več bo iz stola padu od smeha kakšne majo.

     • ĐĐ Style

      Sami sebe zmedejo , ko jih človek dobi z roko v marmeladi, podobno kot ko otroka dobiš v laži. Smilijo se mi, vendar neumnost še vedno ni hendikep

  • Янез Иванович Янша

   @disqus_2jTBTnGtzj:disqus odjebi, govno sifilitično izdajalsko.

   • Luiggi

    You fucking son of a bitch,will you disappear from thisportal

 • Krtača 20

  Če Janše nebi fuknil iz partije in če nebi po kolenih pisal prošnje, da ga vzamejo nazaj, bi bil janša danes vodilni v stranki SD. Ker se to ni zgodilo, smo vzeli novega, pravega Janšo. Volite Janšo!

  • lokec

   kdo je še nov Janša

 • Ana Job

  Vsi nismo na podpori, kot ti fužinar. Nekateri živimo take lenuhe kot si ti.

  • Янез Иванович Янша

   @disqus_2jTBTnGtzj:disqus ah, pička usrana.
   JAZ IMAM PODJETJE. SVOJE. OK? RESNO PODJETJE. JA?
   Ti pa še kar naprej ponarejaš potne naloge, da izplačaš folk. Poznam take.
   GOVNO…

   • Marko Markov

    Psihopat pojdi se zdravit

   • Dragan Krstič

    Prisesano na državne jasli pa tudi poslovno svetovanje SD in Levici, hahaha. Hudo dobro podjetje. A kaj izvažate, Avstrija, Nemčija?

    • Янез Иванович Янша

     @disqus_LXX0uhzwvj:disqus za to, kar mi delamo v SLO in trga, piki mali nedorasel.
     Večinoma ZDA, Kanada in vse več BRIC. Saj veš kaj je BRIC, a ne?

 • Янез Иванович Янша

  @disqus_2jTBTnGtzj:disqus kot sem pričakoval, nisi razumela dokaj preprostega stavka.
  Še enkrat:
  ODJEBI (ti), GOVNO (ti) SIFILITIČNO (ti).
  A bo šli, pizda zagnojena?

  • tohuvabohu

   Ti si pa cvet levičarske kulture, siromak umski.

 • Marko Markov

  Sramota za imenovane! Kosarkarji, ki so si zares zasluzili nagrado, njih pa ko jeb…

  • Krtača 20

   A res? Dobil so nagrado. Imel bojo lepo penzijo. Ne čivkej. Lepo so preskrbljeni.

   • Anton

    omenjeni politiki ups politikantje so si preskrbeli za stare dni oz svoje pokojnine, pa niso nič naredili za svojo Domovino oz Narod, ups pomota, zjebal in nategnil so nas, z razliko od košarkašev.

    sarkazem press

    • Krtača 20

     Ni rožnato a že precej let vračajo janševe kredite in so zadolženost celo zmanjšali. Ne morte se sđsovci v gate usrat pa vse zasvinjat, pa krivdo valit na druge. Spregledani ste!

     • Anton

      ne moreš mimo svoje stare navade, kajne, spet lažeš

      sarkazem press

    • Marko Markov

     Zgodovina se ponavlja! 1945 so tudi borce nategnili z revolucijo. Isto se je zgodilo 1991, s samostojnostjo Slovenije, so podtaknili tudi menjavo druzbene ureditve!

   • Marko Markov

    Kje je za te klare ljudi penzija? Prej bo Slovenija crknila, kakor oni docakali penzijo! Juga ni vcakala abrahama! Slovenija ga tudi ne bo !!!

    • WISKY 1000

     Marko in to samo zaradi levih lopovov

 • Янез Иванович Янша

  @disqus_2jTBTnGtzj:disqus Ne. Samo rahlo sadistično uživam v norčevanju iz SDS-ovcev. To je vse.
  Sem zloben in nesramen? Zelo verjetno.

  • Ana Job

   Južno voće, tvoj prljavi razgovor ti neće pomoći začiniti tvoj život , koji je totalno u kurcu.

   • Dragan Krstič

    Ana poglej video na googlu: vvfaktor 093 usodne volitve

    • Ana Job

     Bom pogledala, z veseljem hvala. Par dni nazaj sem si ogledala dokumentarni film Sov*jetska zgodba (bazira na  resničnih dogodkih in dokumentih), ki prikažejo, kako so na*cisti in ko*munisti,  dolgo časa sodelovali pri piljenju okup*acijskih metod, ki  vključujejo metode masovnega pobijanja “sovražnikov”. 

     https://slovenec.life/bb-rubrike/index.html#!/all

     • Dragan Krstič

      Ne, spoznala boš osebo ki smeti na tem portalu.

     • Ana Job

      Možno je, ne moreš pa zagotovo vedet. Mogoče ga lahko kolegi na Nova na moderatorski konzoli omejijo.

     • Янез Иванович Янша

      @disqus_2jTBTnGtzj:disqus “kolegi”?! Lepo, lepo… govno domobransko.

     • Ana Job

      Ja itak vidijo tvoj mejl in IP. Počasi se bodo spisale tudi ovadbe. Zaenkrat pa ti svetujem, da čim bolj žališ, da se bo nabralo čim več žaljivih zapisov. Srečno!

     • Янез Иванович Янша

      @disqus_2jTBTnGtzj:disqus Ne, govno neizobraženo. Moj IP in mail sta prek VPN. Pa še tega vidi samo Disqus server.
      Če hoče Nova ali pa tvoja gnojna pizda priti do mojih podatkov, bo treba malo znanja. OK? Super.
      A ja: IT je moja panoga. Ne smeši se!

     • Янез Иванович Янша

      @disqus_2jTBTnGtzj:disqus Ne, govno neizobraženo. Moj IP in mail sta prek VPN. Pa še tega vidi samo Disqus server.
      Če hoče Nova ali pa tvoja gnojna pizda priti do mojih podatkov, bo treba malo znanja. OK? Super.
      A ja: IT je moja panoga. Ne smeši se.

     • Ana Job

      Veš, provokatorje na nova, bi se lahko sproti odstranjevalo, kot jih čistimo na Slovencu, samo očitno je tukaj zaželeno, da poteka mala vojna med komentatorji. Da je efektno.

      Ko pridem domov, si bom pogledala te oddaje, itak jih dokaj redno spremljam in so super.

     • Dragan Krstič

      Poglej tudi: vvfaktor 079 Palestina ali Izrael

   • Luiggi

    Ana,jest bi mu reku,da je totalno v ruski pizdi,mi ga u kurac nocemo,ker ima sifilis,pa ga hoce se na nas zvalit!

 • Marko Markov

  Pazi kaj pises! Resnica marsikomu smrdi! Meni so ze veckrat blokirali IP, ker jim je smrdela napisana resnica! Svoboda govora po slovensko!

  • Ana Job

   Objavljam na Slovencu, ki je registriran v tuji državi, kjer slovenske oblasti nimajo kompetenc in za popoldne imam že pripravljeno presenečenje . Dobrodošel tudi ti!

 • Krtača 20

  Živel 1.MAJ PRAZNIK DELA! DELU ČAST IN OBLAST!!!

  • Marko Markov

   Parazitom pa smrt!

   • Krtača 20

    Sđs parazitom še posebej!

    • Luiggi

     S teboj bi pa najpraj vse podne poribou,pol bi te pa z bencinom poliu pa zazgau

 • Янез Иванович Янша

  Cenjeni domobrančki in izdajalci! Naj se vam na današnji dan lastna mati podriska v usta s katerimi boste kasneje potegnili kurac svojemu mrtvemu domobranskemu dedku.

  Uživajte v prazniku, ki si ga ne zaslužite, govna sifilitična usrana izdajalska!

  Če bi moral izbirati med domobrancem in gnojno usedlino v sosedovi greznici, bi izbral gnojno usedlino sosedovi greznici. Ima vsaj malo kulture (Streptococcus pyogenes).

  • Dragan Krstič

   A masturbiraš v gnojno usedlino psihopat.

   • Peter

    A take ma, moskvičar, hihi, no.
    Nagnjenje do iztrebkov, lastnih ali še raje tujih, je baje med rdećeperkami kar pogost pojav, no.

    • Luiggi

     Pero,kaj se delas kulturnega napisi mu raje,da naj zre svoj drek in ne iztrebek!!

     • Peter

      Ah, en nivo pa mora bit, lojze, no.

  • lokec

   tečen si -blokiran

  • Olga_10

   “Domobranci” cenimo svojo domovino, jo branimo in se borimo zanjo! Izdajalci ste pa komunistični kriminalci, ki se imenujete levičarji, v resnici pa ste Antifa TERORISTI, ki jih v tujini že tretirajo enako kot islamistične teroriste! “Kultura” je temu primerna!

 • Peter

  Je moskvičar že odpeljal?
  Nekaj še smrdi okoli, no.

 • Krtača 20

  Čudno, včeraj na kresu nisem srečal nobene janševe ovce…. Zgleda se res samo dva napenjata kokr da vas je tri.

 • WISKY 1000

  a je to kahl?

 • Янез Иванович Янша

  No, pa se je izkazalo kakšen silen »biznis« ima @disqus_2jTBTnGtzj:disqus

  Očitno fura nek tretjerazreden medij imenovan slovenec.org:

  Ana Job Dragan Krstič • 9 minut nazaj
  Veš, provokatorje na nova, bi se lahko sproti odstranjevalo, kot jih čistimo na Slovencu,

  Če ta medij naredi 30€ plusa mesečno si dam jajca kromat.
  In svoje prijatelje na Nova24TV imenuje kar »kolegi«:

  Ana Job Dragan Krstič • 12 minut nazaj
  Možno je, ne moreš pa zagotovo vedet. Mogoče ga lahko kolegi na Nova na moderatorski konzoli omejijo.

  Pa tako se hvali s svojim poslom… beda usrana lažniva. Gnoj.

  • Ana Job

   Ta portal je zastonj, namenjen ljudstvu, da pride do besede. Vodi se iz tujine in ima namen ozaveščanja proti komunizmu!

  • Vince Blake

   Ti so najboljša možna reklama za desnico na prihodnjih volitvah. Ko te narod bere, vidi kakšna zagovedana teleta so na levici. Upam, da bodo tvoji posti marsikomu pomagali pri volilni odločitvi.

  • Luiggi

   Ja Ivan,janez,daj si raje jajca v sneg stepst,da bomo vsi uzivali!!

 • Янез Иванович Янша

  @disqus_2jTBTnGtzj:disqus Ne smeši se! Resno.

  • Ana Job

   No levica kaže tukaj svoj pravi obraz, ki je umazan enako kot je bilo umazano partizanstvo, ki je mesarilo otroke, nosečnice in moške. Bolni ste! Napiši še kaj, da bodo ljudje širom Slovenije brali, kako bolni ste! Piši!!!

 • Olga_10

  Tatovi in bedniki!

 • Янез Иванович Янша

  @disqus_2jTBTnGtzj:disqus iz tujine vodi portal slovenec.org z namenom minirati demokracijo Republike Slovenije in strašiti njene prebivalce.
  Očitno se domobranstvo nadaljuje. Govna usrana pritlehna.

  • Vince Blake

   Hvala za link. Do sedaj sploh nisem vedel, da ta spletna stran obstaja. Si jo bom z zanimanjem ogledal in morda tam celo kaj napisal.

  • Ana Job

   De*mokracije v Sloveniji ni, demokracija bo, kadar bo izvoljena desnica!!!

   • Янез Иванович Янша

    @disqus_2jTBTnGtzj:disqus res ste znani! Imate več kot 10 ogledov na teden?

    • Ana Job

     Zdajle so se še povečali in ljudje sprašujejo, če lahko pišejo članke proti levici in jasno je to zelo zaželeno in brez vsake cenzure!!! Cenzurirani ste le vi skrajni levičarji, hahaha.

     https://slovenec.life/bb-rubrike/index.html#!/all

     • Valter BraniSlav

      Da ni Ana Job slucajno Franci Danko as a drag queen?

     • Ana Job

      Ni, Valter. Sicer vzamem to kot velik kompliment, ampak nisem Franci.

 • lokec

  Sedaj pa poznamo cerarja v dušo. To mu pa res zamerim. Sam naj kaj proizvede. Nesposobnež.

  Pa kako je na tekmi navijal – ima kompleks manjvredosti….

 • Gospod Kaplan

  Levak bi zaslužu na bolnemu otroku na smrtni postelji, pa da na športnikih ne bi … hahahahaa …

 • Dragan Krstič

  Ne boste verjeli, moj blog proti Moskvičarju mi blokirajo. A je tem na Novi samo da imajo čimveč klikov
  in razvnemajo strasti ter s tem služijo. To je včasih z veseljem delal Kaloh na Politikisu dokler mu ni ostalo samo še nekaj levaških blogerjev.

 • Tweety Bird

  Predvolilni slogan SDS-a:

  SMRT NARODU, SVOBODA JANŠIZMU !!!

 • Tweety Bird

  Ja, nič. Bo treba obsojenca in največjega zdraharja v zgodovini slovenskega naroda, očitno uničiti na letošnjih volitvah. Srčno pa upam, da čimprej sprejmejo zakon, ki obsojencem onemogoča kandidaturo, da Ivan za veke vekomaj, zapusti SLO visoko politiko. Na Trstenjakovi, pa zaradi mene lahko lepi in ponareja, kolikor ga je volja… kredibilnosti več nima nobene :)

 • Morala

  Kaj naj drugo rečemo kot sramota, ker ne morejo preživeti z svojo plačo…

 • Peter

  tumpek, te tvoje prežvečene fore ne zanimajo nikogar več, no.
  kje so časi, ko si prevzemal portale, tumpek, zdaj pa tale jeftin agitprop, no.

  še moskvičar je bolj aktualen zadnje čase, čeprav slišim, da je zdaj dobil od partije ganc novega zaporožca, no.

  • Valter BraniSlav

   No

 • Janez
  • Tweety Bird

   Zoran Janković: “Dokler bom jaz župan, v Ljubljani ne bo domobranskih spomenikov.”

   Foglof Tunek: “Če bi bil Janez Janša župan, v Ljubljani bi bilo en kup domobranskih spomenikov.”

  • Peter

   24kur, sivi nick..nein danke, sivi janez, no.

 • Tweety Bird

  Rdeča zvezda gor, rdeča zvezda dol. Janševi verniki goreče trobijo o zlih namerah Svetlane Makarovič in župana Jankovića? Krvava zločinska rdeča zvezda? Prepovedati, sežgati…, celo tisti impotentni pofukelj Pavel Rupar se je javno obregnil ob njo. Rupar??? I mean WTF !!!

  • Tweety Bird

   Škoda besed, čeprav bi lahko spisali roman o njegovem delovanju v SDS in njegovih podvigih, zaradi katerih se ga je odrekel celo skrajnež Janša. Pa ne gre za njegove nekaj desetletij mlajše kurbice, ki so imele vse po vrsti težave z drogami in organi pregona.

   • Dragan Krstič

    Tunek, res si postal ofucana lajna z enim in istim refrenom. Če si učitelj glasbe kot praviš, daj kaj drugega zaigraj.

  • garfi

   komunajzelj Cmerar: z vsakim novim delavcem smo bogatejši
   ja splačalo se vam je
   Internacionala 2.21
   https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s

 • Tweety Bird

  Cerar…rdeča zvezda…Šarec…Mesec…Violeta ???… Kaj pa križ, moj dragi Janezek! Krščanski križ, verski simbol onega klošarja Jezusa Kristusa? Meni gre križ na kurac. Na kurac mi grejo kapelice in kipci Marij, ki jim iz oči sije sla po seksu, ker je za njih prepovedan sadež. Zato se v cerkvah množično posiljuje vaše in naše otroke. Križ bi prepovedala. Župnike pa na kol nataknila.

  • montyamp

   Kam bi nataknila župnike , na kurac ???
   Na tistega za bulmastife operirat ???

  • garfi

   komunajzelj Cmerar: z vsakim novim delavcem smo bogatejši
   ja splačalo se vam je
   Internacionala 2.21
   https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s

 • Cahit Aljkovic

  Janša bi mogu nazaj naprej oblast pridet pol bo drugače I lpse

 • garfi

  komunajzelj Cmerar: z vsakim novim delavcem smo bogatejši
  ja splačalo se jim je
  Internacionala 2.21
  https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s

 • Peter

  Poštenakar je svojo kariero začel z dvakratnim obračunom dnevnic za predavanje nekje na Koroškem.
  Kot prvo, ti otroci bi brez njegovega predavanja mirno preživeli.
  Kot drugo, kako pokvarjen moraš biti, da si za eno pot dovoliš izplačati dvojno kilometrino.
  In poštenakar je ostal poštenakar do konca, jebat ga, euro tuki euro tam, pa sta že dva, de?

  • Peter

   kar pa je zanimivo pa je dejstvo, da naših poštenih levičarjev take miškulance ne motijo.
   Sej, janša bi pa še več računu pa še u jajc je šu peš, a ne, rdečeperke, no.

 • Dragan Krstič

  Zaradi ohranitve dobrega imena in časti/hahaha/ so na portalu 24kur izbrisali natanko 216 blogov o Jankovićevem govoru na Rožniku, vsaj 90% je bilo nastrojenih proti šerifu.

  • Peter

   Ah, pa kaj.
   spet ga boju voleli, de.

  • Peter

   samo 216 zbrisanih?
   Kolk je pa ubrisanih (tistih, ki so ostali, no?).

   • Dragan Krstič

    Vse so zbrisal, samo ene par stalnih levih kromanjoncev je zagovarjalo Jankovića.

  • Янез Иванович Янша

   @disqus_LXX0uhzwvj:disqus “blogov”? A ti, gnoj, sploh veš kaj je blog?

   • Dragan Krstič

    Moskvič a si se spet prijavu na ameriški ambasadi ter zaprosil za brezplačni podiplomski študij v ZDA, seveda na račun ameriških davkoplačevalcev. Govno ti bi tudi revežu zadnji evro ukradel, hočeš pa ustvarjati vtis da si levi samaritan. Marš svinja komunistična.Upam da te spoznajo kdo si, psihopat rdeči.

  • ĐĐ Style

   Hehe 216 blogov

 • montyamp

  Komunistično udbovska deca imajo etiko in moralo pač prirejeno fašističnim doktrinam .
  Prvorazredni murglosrbski Apartheid potuje z letalom , narod pa v vrstah pred rdečim križem .
  Protiustavno zapirajo poslance , so pa v stalni pripravljenosti na banditizem in so za zblojena in izgubljena pričakovanja , dobro plačani .

 • Hun

  Cerar je prot Jansi nadmoraln in nadposten politik…se nesramno smrduharski ni..prvi dan ko bi Jansa pluval po men ga zatolcm k podgano

  • Dragan Krstič

   Pošten, bolj pošten, najbolj pošten bomo sedaj imenovali kar na kratko Cerar.

   • Hun

    opranoglavce pa kr jansisti oz. sveckarji

  • tohuvabohu

   Butelj. Cmero sploh ni noben politik, ampak je smrk(ov)ec, ki ga botri vozijo, kot se jim zdi.

   • Hun

    Jansa je oportunisticni povzpetnik, ki svoje zblojene sveckarje vozi kot se mu zdi..magare

    • tohuvabohu

     Če bi Janša gledal na svojo korist, bi že zdavnaj zapustil politiko, najbrž sploh ne bi šel vanjo. Tebi je nekontrolirano sovraštvo tako zaslepilo um, da ne razumeš najbolj preprostih stvari, siromak.

     • Hun

      zeslepilo um je tebi ze davno tega ko si postal odvisn od jansevizma..magare

     • tohuvabohu

      Jaz verjamem tistim, ki so kaj naredili za Slovenijo. Ti pa verjemi besnim rdečim hijenam, ki ti perejo možgane in ti pijejo kri že 80 let.

     • Hun

      vecina ns ma druge zivlenske prioritete..nismo odvisni od politike kot ti in teb podobni fanatiki

     • tohuvabohu

      Takim so Grki rekli idiot.

     • Hun

      nimam ne casa ne volje se spuscat na tvoj idiotizm

 • garfi

  VSTANITE ZA KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  Vstanite v luč in blišč odeti,
  ki jarem vas teži zlata.
  Zdaj zvezda rdeČĆa spet nam sveti,
  nas kliče spet krvava sla.
  Sledi pravičnosti razbijmo,
  do tal naj rop jo naš požge;
  do konca z davki jih odrimo,
  vzemimo vse, vzemimo vse!
  Že tajkuni so zbrani,
  v zadnji rop zdaj že hite,
  da z internacionalo
  nov plen si pribore!
  medklic KurČĆan:Bi pa za sebe in za svoje tovariše takratne rekel SPLAČALO SE JE.
  Prav nihče nam nič ne more,
  kakšen zakon, kakšen red;
  Vse kar vidite je naše,
  nam dal je Forum nov zalet.
  Sami pišemo zakone,
  in sodimo kot se nam zdi.
  Ropajte zdaj bratje urno,
  dokler se ljudstvo ne zbudi.
  Mi vse ukrademo na svetu,
  zato vse to je naša last;
  najlažje delavcu in kmetu,
  ke imamo tu pač mi oblast.
  Ko vse dobre in poštene
  uniči naša trda pest
  svobode bodo vse pregnane,
  pokoren rod vasi in mest.
  medklic sindikalistke: Včeraj smo prosili, danes zahtevamo, JUTRI BOMO VZELI!
  JUTRI BOMO VZELI!
  SPET!!!
  delavki razred v ozadju huronsko pozdravlja
  https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s

 • Bald Eagle

  Uff…, tole pa postaja neprebavljivo. Komentiranje levičarjev postaja vse bolj izpod nivoja. Dno dna.
  Nova24, če ne boste ukrepali in počistili svinjarijo, ki jo za sabo puščajo levičarski izmečkom, se tudi sam ne mislim več udeleževati komentiranja na tem portalu. Veliko kvalitetnih piscev komentarjev je zaradi smetlkivosti levičarskih trollov že odšlo. Tudi jaz sem tik pred tem, če ne mislite vzpostaviti reda, kar se komentiranja na tem portalu tiče.
  Stvar postaja vse bolj neprebavljiva.
  Dopustili ste, da so vam levičarski izmečki povsem uničili komentiranje s svojim primitivnim pisanjem komentarjev, ki so izpod vsakega nivoja. Žalostno, da to dopuščate.

  • Peter

   Jp…

 • Peter

  Hehe, moskvičar, si ponosen na svoje drugo, partizansko ime?
  Ponosen, da sem ga izdelal na podlagi tvojega imića in razmišljanja, moskvičar, hihi, no.

  • tohuvabohu

   Najbrž se vozi z Moskvičem. Pere pa z rusko perestrojko.

 • tohuvabohu

  Slovenci vseh dežel, združimo se in razkučanimo Slovenijo.

 • Tweety Bird
 • Tweety Bird

  Tito je rekel: “Pustite naše otroke, to so naši prihodnji voditelji.” Po drugi strani pa je vladna elita poskrbela, da so vrgli profesorje s fakultete in zaprli najbolj radikalne študente v Zagrebu in Beogradu. V Zagrebu je imelo to pridih narodnih pobud. V Sloveniji pa je gibanje morda celo preveč idealistično razumelo ta boj.

 • Tweety Bird

  Slovenska revolucionarna levica je bila tesno povezana z jugoslovansko. Ko je šlo za zadeve tukaj, so bile izpostavljene razmere v Sloveniji, ni pa šlo za posebno izpostavljanje denimo slovenščine. Slovenija se je počutila kot legitimen del federalne države.

 • Tweety Bird

  Socialistični mladinci smo se angažirane v protestih proti vietnamski vojni in solidarne s protesti v Franciji in Nemčiji. Šlo je za identifikacijo z gibanjem osvobajanja, nove svetovne dobe, kjer bi se agresivni sistemi umaknili novi človečnosti. Znotraj tega smo se izpostavljali in nastopali. Do etabliranega revolucionarnega vrenja smo bili sumničavi. Nismo ga prepoznavali kot iskreno socialno gibanje, v njem smo videli ekskluzivizem. Vsi znotraj tega so namreč pripadali Zvezi socialistične mladine Slovenije (ZSMS) in podobnim institucijam.

  • Tweety Bird

   Zelo grobo metaforično rečeno je bil ZSMS avantgarda partije, študentsko gibanje pa avantgarda ZSMS-ja. V tem smislu naša miselnost ni bila protikomunistična.

 • tohuvabohu

  Duhovna in inntelektualna beda rdečkarjev mora biti res velika, če ne morejo v svojih vrstah najti niti enega, ki bi znal spodobno komentirati na demokratičnem mediju.

  • Tweety Bird

   Socialistični mladinci smo se identificirali z ameriškimi, francoskimi in nemškimi študenti – s tistimi, ki so mislili, da je kapitalizem agresiven in ubijalski. Kot Jugoslovani smo pripadali neuvrščenim. Imeli smo največji dostop do planeta, z našimi potnimi listi smo šli lahko skoraj kamor koli. Počutili smo se kot del nove svobode… Janez Janša pa nas hoče zapreti in združiti z orbanizirano Madžarsko.

   • tohuvabohu

    Pazi se, ptičica, Cakić je nekaj že odslužil, in ker bo priden, ga bodo predčasno izpustili.

    • Tweety Bird

     Mi smo svobodo doživljali bolj hipijevsko, povezano z marksističnimi gibanji in filozofijami. Močan vpliv na nas je imela frankfurtska šola, pa eksistencializem s Sartrom in Camusom. In tudi hipijevska gibanja s svojimi newagevskimi šolami, ki so spletale zgodbe duhovnih in personalnih filozofij in praks, torej potrebe po tem, da se počutiš državljan sveta.

     • tohuvabohu

      Filozofi frankfurtske šole so bili vseeno pametnejši od vas huliganov. Oni so najbolj propagirali izraz “levi fašizem” in so imeli celo prav. Sicer pa, kaj hudiča en zarukan “glasbenik” ene zabačene vinske krajine ve o filozofiji?

     • Tweety Bird

      Glede na to, koliko možnosti si imel uresničevati projekte, koliko sredstev je bilo na razpolago, kako so bile institucije pripravljene podpirati in dopuščati naše umetniške eskapade … to je bila bolj predstopnja situacije danes, kjer so prostori zaprti, lastijo si jih klani… Danes se Janša zgraža nad umetnostjo, ko umetnica metaforično doji kužeka…ko umetnica razreže slovensko zastavo???

     • tohuvabohu

      Danes si golazen lasti Metelkovo, Rog, Kino Šiška in podobno.

     • Tweety Bird

      Tam živi prava umetnost… žlahtna umetnost :)

     • macon

      Camus je rdečo sodrgo hitro poslal kamor spada, k hudiču, ker je dojel kako represijo se gredo za lažmi o svobodi.

     • Tweety Bird

      Kot različni ljudje, ki živijo znotraj iste države. Državljani v smislu državljanstva. Jugoslavija pomeni bogastvo razlik. To je bila velika, močna, uspešna, ekonomska zgodba, ki je sproducirala veliko zadev, ki jih zunaj Jugoslavije ni bilo.

     • tohuvabohu

      Haaaaahahaha, Juga je bila prava ciganska država, haaaaaaaaaaaaaaaahahaha.

   • tohuvabohu

    Orban je prišel gor, ker so rdečkarji Madžarsko zatolkli do tal. To so naravni zakoni. Pazite se, rdečkarji, če boste tudi s Slovenijo poskusili enako! Trda vam bo predla, hijene.

    • Tweety Bird

     Čuj osel, šlo je za ustvarjalnost, ki bi bila odraz zrelega, odraslega človeka. Socialistični mladinci smo svobodo razumeli kot možnost in sposobnost, da lahko počnemo, kar je prihajalo iz nas kot umetniški navdih. Delali smo projekte: rojevalo se je pocestno gledališče, ustanavljali smo galerije, tudi Irwin in celoten NSK sta izšla iz naših vrst. Naši projekti so bili na ulicah… Danes pa hočejo desničarji umetnost uničiti…ker umetnosti, kot takšne, ne razumejo. Umetnost ni samo freska v cerkvi…kapish?

     • tohuvabohu

      Ja, smo videli pocestno gledališče med drugo Janševo vlado.

   • macon

    Sirota zmešana, prišel si do Celovca in do tržaškega Ponte Rossa, ker za kam dlje nisi imel denarja. Revščina, ki so jo zaslužili Slovenci, ni zadostovala za potovanja po kapitalističnemu zahodu ali na daljni vzhod. Tudi letalske karte so bile vsaj trikrat dražje kot danes.

    • Tweety Bird

     Globoko sem prepričana, da so dogodki v Jugoslaviji povezani z vplivom Amerike v evropskem prostoru, njihovim načrtom razbiti komunističen svet in si ga prilastiti. In iti potem naprej proti Sovjetski zvezi.

     Sama sem navijala za to, da ostanemo v Jugoslaviji in prevzamemo progresivno vlogo, poženemo stroj naprej, se vključimo v evropska gibanja. Vedno sem postavljala pod vprašaj slovenstvo. Kje je tukaj kakšna identiteta? Kje je bistvo, prek katerega bi se lahko prepoznali kot Slovenci v nacionalističnem pomenu?

     • macon

      Dogodki v Jugoslaviji so povezani s komunističnimi zblojenci, ki so vse zajebali in uničili. Dovolj je bilo polušati referate kakega partijskega kongresa in si želel samo, da čimprej pridejo bolniški avtobusi iz norišnice in jih vse odpeljejo.

      Hkrati je Jugoslavija ekspliciten dokaz, da ste fašisti in komunisti eno in isto. Milošević, predesdnik partije Srbije drugače ne bi bliskovito mutiral v odkritega fašista.

      Vseeno je, če kričiš Živel Tito ali Sieg heil, površina je različna ampak vsebina ista.

     • Tweety Bird

      Nacionalizem je bil progresiven v 18. in 19. stoletju, ko se je formirala nova panevropska zgodba. Danes pa je zastarel konservativen projekt, ki ustreza konservativnim silam, kot je Rimskokatoliška cerkev. To jim omogoča fevdalno sistematizacijo vsakdanjega življenja, a nas obenem uničuje. Saj ne moremo niti petih metrov proge sezidati, ne da bi nekdo zakričal “referendum”. Ne agitiram za nikogar, samo začudena sem nad tem, s kakšnimi napori v Sloveniji se danes soočaš, da lahko nekaj majhnega premakneš.

     • macon

      Nacionalizem je preživeta zgodba, do neke mere se pač identificiraš s prostorom in jezikom vendar imamo vsi kup izkušenj s tujino in tujci, da primerjamo in sebe apriori ne povzdigujemo.

      Ne gre za nobeno fevdalizacijo, temveč za normalnost in običajnost. Družina, jutro in večer, zajtrk in kosilo, sonce in dež, izlet, delo in počitek, prijatelji in dobra družba.

      O progi se pa ne spakuj, ker gre za načrtno uzakonjeno krajo pri drugemu tiru in to so spregledali tako desni kot tudi mnogi levi.

     • Tweety Bird

      Pravi Jugoslovani smo bili trn v peti komunistov in kapitalistov. Kar se je zgodilo, je bilo edino mogoče. Smo del svetovnih procesov, kjer nimamo možnosti tretje poti. Vprašanje pa je, ali bi sploh znali funkcionirati na ravni svobodne družbe. To je bil ta naš poskus: ustvariti svobodno družbo, kjer ne diktiraš udeležencem, kaj naj počnejo in mislijo. Hoteli smo ustvariti prostore, kjer bi lahko skupaj delovali različni ljudje. Verjeli smo, da je zanimivo življenje lahko le ustvarjalno življenje. SDS in Janez Janša pa vse to uničuje.

     • macon

      Jugoslavija je imela vse možnosti preživeti, vendar se je zapletla v spiralo komunajzarskih vse hujših blodenj. Prostor in svobodo uničujejo tisti, ki spodbujajo in povečujejo kriminal in korupcijo- komunisti.

      Vi levi uničujete življenje tukaj.

     • tohuvabohu

      Glede možnosti obstanka Juge nisem prepričan. Murphy je rekel, vse, kar je sestavljeno, prej ali slej spet razpade.

     • tohuvabohu

      Kapitalisti? Kdo pa so to? Hehehe, en tak je bil Friedrich Engels, ki je vzdrževal propadlega in zapitega Karla Marxa. Kaj je že rekel o Slovanih?

     • tohuvabohu

      Kdo pa je potem razbil CCCP?

     • Tweety Bird

      CucuruCuCuPaloma…ha ha ha ha ha …

     • tohuvabohu

      Tole pa izjemoma ni bil kopipejst, haaaahahaha, Pajnkiheru jadni.

  • Peter

   vidim, da se tumpek spet trudi, kljub temu, da sem mu povedal svoje…

   • tohuvabohu

    In zdaj se trudi kot hudir, da bi izpadel intelektualec, a kaj ko brez kopipejstov ne zna povedati nič.

    • Peter

     Veš kaj jih najbolj jebe? Če jih nihče ne jebe, no.
     Torej, ignoriraj ga, naj laja kar hoče komur hoče…

     • tohuvabohu

      Saj imaš prav, ne vem, kaj mi je danes.

     • Peter

      tumpek je ves blažen, končno nekdo, ki se hoče pogovarjat z njegovimi kopipejsti, no.

    • Peter

     ja, in to iz maladine, no.

 • Republic Commando

  Dragi levi komentatorji, kar pišite debilizme. Vsak vaš debilen komentar pomeni več glasov za SDS :).

  • Tweety Bird

   Ponavlja se 19. stoletje po Napoleonu, ko se je klerikalna vlada na vse načine borila, da ne bi šla železnica čez Slovenijo. Da ne bi slučajno umnega kmeta kakšne liberalne ideje dosegle. Slovenija je tako zapravila 19. stoletje… Janez Janša pa bo zapravil 21. stoletje…če zmaga!!!

 • Tweety Bird

  Na ravni sociale, izobraževanja, kulture, športa in zdravstva… celotnega javnega sektorja… se dogaja regresija. Kaj je ena danes ena najudarnejših parol? Probematizacija javnega sektorja. Ob tem, da ti, ki vpijejo, sploh ne vedo, kaj je javni sektor. Forsirajo zasebni sektor, ki ne bi niti sekundo obstal, če ne bi bilo javne infrastrukture.

 • antimur

  Po fotografiji bi sklepal, da so te levofašistične idiote sneli v azilnem domu. Sicer pa, če bi tako histerično navijali za blaginjo državljanov, pravičnost in moralnost, ne bi državljani, pa ne mislim tistih, ki tem barabam aplavdirajo na prvomajskih proslavah, ampak tistih, ki te prasce s svojim delom vzdržujejo, dobesedno crkavali od pomanjkanja. Odškrnjejo nam samo toliko, da lahko za te kurčeve kučaniste še naprej garamo, da se pri delu ne onezavestimo od pomanjkanja.

 • Lovim naravo

  Ja seveda sta si izplačala honorar, zakaj tako presenečenje?? Z razlogom se temu reče “sanjska služba”.

 • Lovim naravo

  Nova pa tudi objavlja bedaste članke, še pred pol leta so Dragića nazivali z ‘potomec migrantov’.

  • Republic Commando

   A res? Kje? dj link.

   • Lovim naravo

    ja poguglaj, nisem tvoja tajnica

   • Hun

    dobis loh srbski kurac da si izbijes oći

    • Rožle

     A srbski kurac sabo nisiš .. ?

     • Hun

      tvoja mama ga med nogami stiska

 • Lovim naravo

  Dajte se s čim pametnejšim ukvarjam, ko pa s plačami od drugih.

  • Zgornji

   SAJ SO NJIHOVE visoke PLAČE NA RAČUN NAŠIH nizkih PLAČ !!! ! !!! AMPAK, OČITNO SI TI TUDI EDEN TAKIH zlobnih PARAZITOV, KI ODVRAČAJO POZORNOST OD BISTVA PROBLEMA ZA NAŠE NIZKE PLAČE !!! ! !!!

 • lokec

  Cerar, Cerar kaj takega si pa nisem mislil

 • Peter

  tumpek, si našel nekoga, ki se mu ljubi meniti s tabo?
  prevzemalec portalov, pa fehta tukaj, da naj se vsaj kdo obregne vanj?
  Je plača še vedno ista, al so ti jo znižal, no?

  • tohuvabohu

   S kozo se bolj težko pogovarjata.

 • Olga_10

  Denar naj vrnejo v proračun!

  • Zgornji

   JE REKEL VINCENC : ” JA, KDAJ JE PA ŠE LISICA KURO NAZAJ PRINESLA ?!? HUDIČ, ŠE PO DRUGO JE PRIŠLA !!!
   IN TO JE TO, Z TEMI NAŠIMI HINAVSKIMI PARAZITI !!! ! !!!

 • montyamp

  UDBOVSKA DECA so pokvarjene marionete starih fosilov udbopartijske teroristične celice .

 • domovina mili dom

  Kučan bogato nagrajuje, kajti Cerar je omogočil štiriletni mir rdeči mafiji.

 • Krtača 20

  A pol ste desni spet cel dan scal prot vetru, pa še zmer vam ni jasn, da ste zarad scanja v veter poscan? Ja dobr no, zgleda da ste rad poscan al pa ste rad butli. Mi vam ne mormo pomagat.

  • montyamp

   Do kdaj si dežurni ???
   Za praznike delajo samo idioti .

  • sprehajalec

   Lider slovenske levice Zoki, je pošteno povedal delavcem (že 30 let v penziji) zbranim na Rožniku.

   nanj ste lahko levičarji ponosni….

 • Янез Иванович Янша

  Kaj je gnoji usrani domobranski? A vi se spet cel dan kurčite?
  Dajte se malo s seboj ukvarjati. Bo bistveno, bistveno bolje.

  Recimo kako dobiti službo in ne biti zahojen usran SDS-ovec na minimalcu.
  Ali pa, recimo, kako končno ugotoviti da te sami krivi za svoje usrano življenje in ne neki imaginarni simboli.

  A bo šlo, govna izdajalska?

  • montyamp

   Hahaha , provokatorji morate na praznik delati , žvepleni se pa praska po prazni glavi .
   Zakaj vi partijski retardi delate vse kaj se starim banditom naplete v glavi ???
   So vam zazidarji jajca zazidali ???

   • Янез Иванович Янша

    @montyamp:disqus Dejansko je srhljivo, da večina SDS-ovcev misli, da svojih pogledov in misli ne smeš imeti. So lahko samo naročene in plačane ter točno takšne, kakršne zapove njihov vodja.
    Grozljivo.

    • sprehajalec

     ha, ha, ha, to bo levičar rekel. Levičarji so namreč vsi na poskok. Ko je Semič Daki fuknil bombo (z varovalko) pod mizo v Ljubljanski menzi pa zavpil poskok, so vsi levičarji skočili v luft..

     • Янез Иванович Янша

      @sprehajalec:disqus ja. Seveda. OK.

     • sprehajalec

      Ha, ha. zatrkljaš bombo (z varovalko) pa zavpiješ poskok. Pa vsi levičarji skočijo v luft. kot Daki nekoč, znani levičar in ideološki predhodnik današnjih levičarjev.

     • Янез Иванович Янша

      @sprehajalec:disqus ja. Seveda. OK.

     • sprehajalec

      Kaj bi dal Marđisić, da potrkljam bombo pa zavpijem “poskok marđesić”

     • Янез Иванович Янша

      @sprehajalec:disqus ja. Seveda. OK.

     • sprehajalec

      Poskok Marđesić, scat pa spat…

  • sprehajalec

   Bolje pošteno na minimalcu, kot biti levičarska pijavka na narodovem telesu. in izčrpavati delavce in kmete….

   • Янез Иванович Янша

    @sprehajalec:disqus, večina SDS-ovcev vas je na socialni podpori ali bedni penziji, ker ste bili 60 let usrani proletarci brez šol.
    Večina podjetnikov in uspešnih ljudi z SDS-om noče imeti opravka. Saj razumeš, a ne? Teslo zahojeno primitivno.

    • sprehajalec

     Jaz nisem član SDS, Ne vem o čem govoriš?

    • macon

     Jaz imam recimo dve diplomi, eno naravoslovno in eno družboslovno. Normalno, da nočem imeti nič z levico kot tudi večina, ki jih poznam. Tebe bo pa kap zadela, če se boš preveč repenčil.

  • strelec

   ČARAPAN SPIZDI V SVOJO GOVNASTO DRŽAVO.

   • Янез Иванович Янша

    @disqus_TTryYQAtex:disqus Slovenija ni govnasta država, pizda izdajalska domobranska.

  • Valter BraniSlav

   ZA VSE je “kriv” Kucan.
   A se ne ves tega?

 • sprehajalec

  Nikakor, nikoli nisem bil v SDS, Pravzaprav nisem bil v nobeni stranki, nikoli. zato ne vem na kaj namiguješ.

 • Valter BraniSlav

  14.4 Eura na sekundo?

 • Peter

  Moskičar se kle skriva…auspuh ti rpota, no.

 • Peter

  A veš da pravjo, da je dobr, da je meu moskvič šter vrata, si lohk saj skoz ena not pršu, de.
  In ti si ponosen potomev CCCPja, vidim, no.

 • Peter

  Od kje taka ljubezen do CCCPja, bi se človek vprašal, če bi imel opravka z normalno rzmišljujočimi ljudmi.
  Rdečeperke pa to niso, no.

 • Franko Rebec

  DAVKOPLAČEVALCI razmislimo po zdravi pameti, kako je nastal ta Zakon 2 TDK in kako se je odvijala vsa procedura. Kučan + Cerar + Dragonja + komunakzarska-levaška elita zaradi svoje pohlepnosti so pohiteli s sprejemom in tudi določili
  gradnjo po svojem potratnem projektu. Zavedali so se, da bodo lahko molzli Slovenijo in nas davkoplačevalce leta in leta po vzorcu termoelektrarrne T 6. Dobro poznam potrebo po dvotirni progi in gradnji nihče ne nasprotuje. Nasprotuje se takemu šlamparskemu zakonu 2TDK in gradnji po vladnem muzejskem projektu. Izdelan je projekt po katerem bi bila zgrajena ** KRAJŠA in CENEJŠA DVOTIRNA PROGA samo z ENIM PREDOROM v času3 (TREH) – 4 (ŠTIRIH) LET ** Cerarjeva elita zaradi osebne koristi zavajajo državljane.UDELEŽIMO SE REFERENDUMA IN OBKROŽIMO BESEDO PROTI KAR POMENI samo in samo GLAS PROTI ZAKONU 2 TDK . Vladno zavajanje je 100 % LAŽ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Čuj ti Janezović………. preberi si ti tvoje primitivne komentarje pa skušaj nepristransko ocenit, kakšno izobrazbo ima lahko človek, ki piše takšne komentarje, kot ti. !
  Te ni nič sram, takšne vsebine tule pisat in obsojat ljudi o katerih nič ne veš ?

 • macon

  Računalništvo. Dolgo že programiram.

  • Янез Иванович Янша

   @disqus_q0kt3BWXxj:disqus kaj pa programiraš?
   Pri kom pa si diplomiral?

   • macon

    Ne bom ti razlagal podrobnosti, ker se zadiraš kot kreten.

    Kakšno izobrazbo imaš pa ti?

    • Янез Иванович Янша

     univerzitetni diplomirani inženir kemijske tehnologije (na FKKT).
     V čem programiraš in kaj?

     • macon

      Lepo. Ne bom izdajal podrobnosti, ker delam stvari, ki jih dela v Sloveniji zelo malo ljudi in bi bilo potem lahko sklepati, kje delam.

      Malo manj preklinjaj, ker ljudi samo odbijaš. Oziroma si mlad ali kaj.

     • Янез Иванович Янша

      Game developer?

     • macon

      Ne bom pisal natančneje.

     • Rožle

      Od kod ti te ideje, da bo folk kar vse povedal… ?

     • Янез Иванович Янша

      Ummm… ker jim ni nerodno, kot je tebi? Morda?

 • milanček

  bravo miro in ostala golazen, še premalo jebate in kradete narodu, očitno ne kapirajo, da jih lahko totalno nesposoben-butast miro nateguje!!! ŽALOSTNO!

 • Zgornji

  KEEEEEEER GNOJ NESLOVENSKI , … OZIROMA, GNOJ SLOVENSKEGA GNOJA, … AL, KAJ NEJ REČEM … ? MA, BEDA SLOVENSKIH BOLNIKOV !!! ! !!!

 • Diagnostik

  Naj plačajo letenje Falcona. Me zanima koliko je urna postavka zanj.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!