Na tožilstvu spet lažejo – zakon interpretirajo kar po svoje, samo da bi lahko sfu**li Janeza Janšo! Z odzivom Deisingerja, Matoza in Stuška

Foto: sta

Janša je včeraj na Twitterju objavil odziv na novico, da je tožilstvo proti njemu vložilo tožbo za odvzem nezakonitega premoženja. Janša je zapisal, da je tožilstvo malo pomešalo roke, glede na to, da je možnost za vložitev tožbe potekla aprila 2015. No, tožilci menijo drugače. Specializirano državno tožilstvo je navedbe prvaka SDS Janeza Janše o tem, da je skrajni rok za vložitev tožbe za odvzem premoženja nezakonitega izvora v njegovem primeru potekel že pred več kot dvema letoma, pospremilo s pojasnilom, da zakon ne določa roka za vložitev tožbe. Odvetnik Janeza Janše Franci Matoz meni, da je taka tožba očitna zloraba instituta z namenom diskreditacije gospoda Janeza Janše. “Razlaga državnega tožilstva je nedoumljiva,” pa ocenjuje nekdanji ustavni sodnik in strokovnjak za kazensko pravo Mitja Deisinger, ki je Zakon o odvzemu premoženja nezakonitega izvora (ZOPNI) obravnaval na Ustavnem sodišču, ko je bil ta še v proceduri in za tožbo tožilstva dejal, da tudi zanjo veljajo prekluzivni roki, določeni v 17. in 18. členu.

Seveda vsi režimski mediji povzemajo floskule, ki jih trosi tožilstvo. Vsi pišejo, da ima Janša sicer prav, ko gre za začasni odvzem premoženja, da pa 26. člen Zakona o odvzemu premoženja nezakonitega izvora določa, da se postopek začne s tožbo in da v tem členu ni rokov. In nato modro prikimavajo “matr smo pametni!”. V resnici pa je to čista manipulacija. Vsak postopek, ki ga sproži tožilstvo, se začne s tožbo. To je splošna določba zakona. So pa režimski mediji pozabili na drugi odstavek tega člena, ki se glasi: “(2) Tožba mora obsegati vse sestavine v skladu z zakonom, ki ureja pravdni postopek, o vsebini tožbe. Tožbi je treba priložiti zapisnik iz drugega odstavka 17.a člena tega zakona, pisno poročilo o finančni preiskavi in sodne odločbe o začasnem zavarovanju odvzema premoženja oziroma začasnem odvzemu premoženja nezakonitega izvora, izdane na podlagi tega zakona.”

Odvetnik Franci Matoz: Taka tožba je očitna zloraba instituta
Za komentar smo povprašali tudi odvetnika Janeza Janše, Francija Matoza, ki je glede tožbe tožilstva dejal, “da je zadeva zelo jasna, tako glede očitka, da bi imel Janez Janša kakršnokoli nezakonito premoženje, kot tudi glede razglage zakona. Drugi odstavek 17. člena izrecno določa, da finančna preiskava traja največ eno leto, če obstajajo razlogi pa jo tožilstvo lahko podaljša. 18. člen istega zakona pa določa, da v kolikor v roku državno tožilstvo ne vloži predloga za zavarovanje premoženja ali tožbe, se mora finančna preiskava ustaviti. Glede na to da je bila finančna preiskava uvedena v začetku leta 2013 in da je bila tudi zaključena 2015, smo mnenja, da je ta tožba s katero še ne razpolagamo, ker nam ni bila vročena, da obveznih prekluzivnih rokov več ni. Taka tožba je očitna zloraba instituta z namenom diskreditacije gospoda Janeza Janše.”

Franci Matoz (foto: STA).

Matoz je odločen, da je tožilstvo tako v zadevi patria kot v drugih zadevah marsikaj navajalo in po svoje razlagalo, na koncu pa je bila zadeva zaključena tako, da bili vsi postpki zoper njega brez osnov in brez podlage, zato je zadeva na koncu dobila jasen epilog: “Da g. Janez Janša ni bil nikoli obsojen in nikoli ni nič takega storil, kar mu je tožilstvo očitalo.” 

Poročilo o finančni preiskavi bi moralo biti v smeteh
In zdaj pridemo do bistva problema, ko postane jasno, da se spet manipulira z državljani in državljankami. Kot zapisano zgoraj, je treba pri vložitvi tožbe predložiti zapisnik iz 17. a člena ZOPNI in pa poročilo o finančni preiskavi, ki ga v tem primeru sploh ne bi smelo biti, ker bi morala biti preiskava že ustavljena.  Zanimiv je tudi 17. člen, ki določa, da mora preiskava potekati zelo hitro.

 

Najbolj zanimiv pa je 18. člen, ki določa zaustavitev finančne preiskave: “(1) Če državni tožilec v roku iz drugega odstavka 17. člena tega zakona sodišču ne predlaga začasnega zavarovanja odvzema premoženja nezakonitega izvora oziroma ne vloži tožbe za odvzem takega premoženja, se finančna preiskava z odredbo ustavi.” Torej zakon določa, da ima tožilstvo na voljo največ leto in pol, nakar mora (in tukaj levičarski mediji ne vidijo besede oziroma) predlagati sodišču začasno zavarovanje premoženja OZIROMA vložiti tožbo za odvzem takšnega premoženja. Finančna preiskava proti Janši je bila uvedena, na podlagi nezakonitega poročila KPK, že septembra 2013! To pomeni, da ima Janša prav. Rok je potekel aprila 2015!

Drugi odstavek 18. člena ZOPNI določa, da lahko Durs zaprosi za podaljšanje za eno leto, če obstajajo vsi znaki za storitev kaznivega dejanja. Teh znakov tu ni, ker gre za preiskavo na podlagi nezakonitega poročila. Ali je Durs oz. zdaj Furs zaprosil za podaljšanje ali ne, ne vemo. A tudi, če se je to zgodilo, je rok za vložitev po vseh predpisih že mimo, najkasneje pa aprila 2016. Kar, kot najbrž opazite, je že mimo. Pa dajmo napisati še za vse tehnokrate: “Dragi moji tehnokrati, res je, da nikjer ne piše, kakšen je rok za vložitev sodbe, piše pa zelo jasno, da se preiskava po letu in pol USTAVI, preiskava pa je nujno potrebna sestavina, BREZ katere se tožbe sploh ne da vložiti.”

Janez Stušek, odvetnik: “Ne glede, da mi okoliščine sodnega primera razen iz medijev niso znane, lahko rečem, da logika, ki so jo izpostavili nekateri pravniki in sicer, da pri vložitvi tožbe za odvzem premoženja nezakonitega izvora sploh ni roka, po moji pravni oceni absolutno ne drži.

Janez Stušek

Za to obstaja več samostojnih razlogov, in sicer že iz določb 18. člena v povezavi z 17. členom ZOPNI je tako po jezikovni in teleološki razlagi razvidno, da finančna preiskava lahko traja največ eno leto (Z odredbo vodje pristojnega državnega tožilstva se trajanje zaradi objektivnih razlogov lahko podaljša za največ šest mesecev.) Ne glede na to, da 18. člen ZOPNI govori o ustavitvi finančne preiskave, določa tudi rok, če v roku 1 leta državni tožilec v istem roku 1 leta ne vloži tožbe za odvzem takega premoženja, se finančna preiskava z odredbo ustavi. Glede na to, da je skladno s 23. členom ZOPNI tožbi potrebno priložiti zapisnik iz drugega odstavka 17.a člena tega zakona, pisno poročilo o finančni preiskavi in sodne odločbe o začasnem zavarovanju odvzema premoženja oziroma začasnem odvzemu premoženja nezakonitega izvora, izdane na podlagi tega zakona, je torej razvidno, da bi po poteku roka iz 17. člena ZOPNI morala biti finančna preiskava ustavljena ali pa v istem roku vložena tožba. Če ob tem upoštevamo še logiko hitrosti 1 oz. 2 mesecev iz 23. člena ZOPNI, da morajo glede na zakonsko predpisano dolžnost pristojni organi v finančni preiskavi postopati posebej hitro (1. odst. 17. člena ZOPNI) in da je pravdni postopek za odvzem premoženja nezakonitega izvora nujen in se zadeve obravnavajo prednostno, narok za glavno obravnavo sodišče razpiše najkasneje v treh mesecih po prejemu odgovora na tožbo (29. člen ZOPNI), je toliko bolj absurdna logika, da pri vložitvi tožbe za odvzem premoženja nezakonitega izvora sploh ni roka.

Neodvisno od logike ZOPNI je potrebno opozoriti na splošno pravno oz. že rimsko pravno logiko, da s potekom časa preneha pravica zahtevati izpolnitev obveznosti, kot tudi pravica oz. določnost države, da preganja domnevnega storilca kaznivega dejanje po preteku določenega roka. Če pristanemo na logiko, da ZOPNI v navedenih členih ne določa procesnega roka in da ne moremo morebiti uporabiti niti splošnih zastaralnih odškodninskih rokov, pa to po mojem prepričanju nesporno pomeni kršitev osnovnih pravnih postulatov Ustave RS, ESČP oz. človekovih pravic, saj to pomeni, da pravne varnosti oz. ustalitve tudi po poteku časa ni mogoče pričakovati nikoli.”​

Aleksander Rant

 

 • pajot

  Halo,Harij Furlan…kako brat Janković?….Još nije u zatvoru?….Šteta…Ali,imam jedan posao za njega..Cijena? Sitnica…

 • Anton

  Odgovor opranih lewakov je pa tak: če je pa kradu!
  In pol jih vprašaš kaj je kradu? Orožje pa pištole…pa gnar…
  Torej iz takih odgovorov lahko sklepamo da Janša živi v banki, ki je postavljena na vojašnico, polni orožja.

 • Primoz Papez

  Če bi imel Janša čisto vest se nebi obremenjevali s tem.in členi zakona…
  Naj pojasni od kje mu denar pa bom mogoče še volil zanj.

  • Anton

   Ti se ne obremenjuj z njim raje voli ZL.

   • moon

    Ali se bolje superpostenjaka reinkarnirnega pozitivca.

  • Franc Šink

   Tega denarja ni in ga nikoli ni bilo!!!!

 • VERZIFIKATOR

  Z RDEČO KAPICO TAKO JE DANES

  Z Rdečo kapico tako se je godilo,
  kot pravljičar je hotel in zahteval,
  in več rodov laži o njej pogreval,
  da milo se otrokom je storilo.

  Naivna, ljubka in ničesar kriva
  po gozdu leta štiri je blodíla,
  babico nato osvobodila,
  zgodba zdela se je prav igriva.

  Posebej babica je neverjetno
  v trebuhu volka cela preživela,
  življenj kot maček sedem vsaj imela,
  ravnal je lovec neverjetno spretno.

  Slavili zajci čudežno rešitev,
  v zrak skakale gozdne so podgane,
  koristi njihove od pravljic znane
  vtkale v novo so se ureditev.

  Pravljica je le okras postala,
  volk v njej kajpak grešni kozel večni,
  vsi pa naj bili bi skrajno srečni,
  čudežna da moč vse to je dala.

  Z Rdečo kapico tako je danes,
  da po gozdu mirno bi hodila,
  ko ji ne bi zla, zakleta sila
  pot prekrižala, hudobec Janez.

  Pravljico je rdečo skvaril čisto,
  zdaj pred njim glodavci trepetajo,
  le pasti nastavljati še znajo,
  pravljico igrati vedno isto.

 • resnicaboli

  Sfukati ga je treba vse je jasno če vemo kdo je to izjavil.

 • Coeus

  Naslov vreden rezimskega pisuncka Ranta :)

  • janez zorman

   Oprosti, naslov je replika Maslešinega komuniciranja z udbopartijo, ko so na vsak način hoteli sfu.ati IJJ. Tako da režim pripiši kar pravemu režimu !

   • centurion

    Sej ni nč razumu. Je pač tipični levak.

    • Coeus

     Tebi ni nic jasno… ampak res nic… in dajte si ze enkrat vtepst v te vase trde in vec kot ocitno tudi prazne betice, da niso vsi “levaki” ki ne podpirajo rezimskega sistema katerega je postavil Jansa ;)

   • Coeus

    A ker je to Jansev rezim pa to ni rezim? Torej nasi lahko, drugi pa ne smejo ali kako?

 • vzet tajkunom

  Ne vem no –v janšatevi stranki so sami angelčki..ne morem verjet.nobeden nikoli nič kriv-katastrofa je naše sodstvo-same barabije dopuščajo-med tem ko se navadni normalni ljudje borijo z preživetvijo-politik gor ali dol-nebenga ni nič prida..pozdrav

 • Olga

  Pri Patrii tako, tukaj tako! V vsakem primeru, kakor levakom koristi! Prvaka opozicije “je treba sf… ” po Masleši!!! Preveč dobro jim gre in prenevarno so, misli Kučan!?

  Slovenci naženimo jih, saj so levaki največja nevarnost za Slovenijo!!!!!
  Varuhinja levakov nam hoče odpreti meje, ko bomo že tako v nevarnosti pred pritiskom tujerodne kulture, nezdružljive z zahodno kulturo, kamor pripadamo!!!!!???

  Že samo štirje nezakoniti migranti bodo Slovenijo v desetih letih stali milijonov evrov!? Japonci so bogati, pa so vzeli samo 5 migrantov! Katarci in Saudijci niso vzeli nobenega svojega brata!!!! Pri nas bi pa džamije gradili!!!!!

 • indijanka

  Tožilsko srenjo pa res predstavljajo samo strahopetci. Niti na misel, jim ne pride, da bi pozaprli mafijce ali tiste, ki so zaradi pohlepa s pomočjo poslovnih goljufij na kant spravili velika podjetja. Še manj, da bi se lotili državnih uradnikov in lastnikov podjetij, ki praznijo naš proračun za svoj žep na račun dogovorjenih poslov. Politika pa jim je blizu. Blizu je tudi sodiščem, ki so že vrsto let specializirana za tovrstne zgodbe. Zgodbe, ki se nikoli ne dokončajo, ker pravljičarji nimajo realnih osnov zanje. Ko sem slišala za pravljično tožbo, sem pogledala v nebo in si zaželela, naj enkrat stroške teh nesmiselnih tožb poravnajo ustvarjalci teh pravljic. Potem bi mogoče verjela v pravico.

  • von Rhein

   Dobro jutro. Vedi,da so tožilski strahopetci samo sestavni del strahopetne sodrge,ki si je ustvarila svojo državo. Za preživetje pa se je, kot parazit na drvo, prilepila na drugi del,ki mirno prenaša srkanje sokov,ki jih ustvari z delom.

  • Levicar nikoli!

   Ne morejo pozapret mafijcev, ker so roka, ki jih futra…

   • gušto

    Futra jih lačen narod. Oni samo kradejo in lažejo.

  • Viktorh

   “Tožilsko srenjo pa res predstavljajo samo strahopetci”

   Gre za sluzave oportuniste, ki so pripravljeni storiti vse za svoj status.
   Ogabno!

  • samsara

   Bi se dalo sklepati, da kadarkoli se zadnjemu udbokomunističnemu predsedniku zahoče, izda
   partijski dektret, da mora Janez Janša ponovno dokazovati izvor svojega
   premoženja.
   ‘Naši’ sotovariši in sotovarišiče pa so zaenkrat še varni na varni strani radarja. Vse se nega in tudi to se bo. Samo vprašanje časa, a ko se bo, ne bo lepo.

   • indijanka

    Partijski dekret.. :) pa še res. Smešno in žalostno hkrati.

    • samsara

     Tako pač je s tem. Vedno odkar obstaja partija in partijci je bilo temu tako in še vedno je, saj partijci še vedno obstajajo, nekoliko reformirani in času ter razmeram prilagojeni, nadvse vitalno in neovirano rogovilijo kot so to vedno počeli. Medtem pa uživajo status popolne in absolutne imunitete udbofevda.

  • Janko Gedlička

   Takšna zloraba prava je sama po sebi kaznivo dejanje. Enako tudi v obsodbah gospodov Janše, Krkoviča in Črnkoviča v zadevi Patria ter dr. Noviča.

 • Aron

  Ce je kriv naj ga sfukajo, velja tudi za vse ostale kriminalce.

  • gušto

   Si imel občutek v vseh neštetih dosedanjih sodnih procesih proti njemu, da je res baraba ?

   • Aron

    Kaj ima obcutek veze s sodnim procesom?

    • centurion

     ….političnim procesom!

    • gušto

     Pa kaj se ti zdi, da pišem o sodnih procesih, ali o zaljubljenosti.
     Matr si tup.

 • Levicar nikoli!

  Sfukat je treba levicarje! Enkrat za vselej. Vse, od prvega do zadnjega!

  • Opazovalec

   In uvesti enostrankarsko demokracijo za vselej!

   • Levicar nikoli!

    Stranke in demokracija tako ali tako ne delujejo, sploh pa ne v kriznih casih. A tega se nisi opazil?!?!

    • Opazovalec

     Čuj, kakšni krizni časi pa so v Sloveniji. Vojne ni, gospodarstvo letno krepko raste, industrijska proizvodnja se je naprimer v enem letu (2016:2015) dvignila skoraj 10x bolj kot v opevani Madžarski (6,6%:0,7%), parlament deluje bolj ali manj uspešno. Če pa SDS ni na oblasti, in nič ne kaže da v prihodnosti bo, pa še ne pomeni da imamo krizo.
     Da pa stranke in demokracija ne delujejo optimalno je znano že od uvedbe demokracije, toda zaenkrat česa boljšega ni na vidiku.

     W. Churchill: “Demokracija
     je najslabša oblika vladavine – razen vseh ostalih oblik, ki so jih
     občasno preizkušali. (govor v Spodnjem domu, 11. november 1947)”

 • Prle

  Končno, kaj pa se sekira, če je nedolžen bo dokazal, potem pa tožil državo za klevetanje …..pokasiral bo kup denarja s katerim bo peljal Urško v Dominikansko republiko. Preprosto kot pasulj.

 • centurion

  Da ga je treba, Slovenca, sfukat je izjavil bosanski Srb z nikoli
  izkazano pravosodno udbovsko diplomo sa Sarajevskog Fakulteta, ki
  igra vlogo slovenskega Lavrentija Pavloviča Berije.
  Upam, da bo končal pred strelskim vodom, kot vzornik Berija.

 • gušto

  Teh naših koritarjev niti sram ni.
  Strah jim stiska rit, ker imajo poštenega in sposobnega človeka na drugi strani, ampak to se mora nehat.

  Tito je rekel: “Kdor ne dela, naj ne je”
  Tile bi pa samo na tuj račun jedli, dela pa naj “bik, ki ima debel vrat” .

  • von Rhein

   Tito je rekel: “Kdor ne dela, naj ne je”

   Največ pa so požrli prav nedelovni lenuhi.To kar počnejo danes je samo II. del filma.

 • dež

  Če si je Matoz z izkupičkom za Patrio kupil parcelo z razgledom na Koprski zaliv, bo lahko na račun te finančne preiskave na davkoplačevalske stroške sezidal vilo.

  • gušto

   A tudi ti si ušel iz Begunj, kaj. ? Da te sram ni. !

 • Fogglof Tunnek

  Najnovejši vic:

  Janez Janša je tako nedolžen, da se sprašujem čigavi so otroci… hahahahahahahahahahahaha …

  PS: Sori Urška

  • gušto

   Si misliš, kako si duhovit in pameten, ker znaš lepit tvoje stare blesarije.
   Res rabiš biti brihten za to.
   Sicer pa, če ti koze pašejo tudi ti nisi dlje od kozla.

 • Fogglof Tunnek

  POCENI… Prodajam svečke ! Poceni pa dobre. Svečke ! Kdo rabi svečke ?!… 5+1-plačaš pet, dobiš šest!!!

  • gušto

   Tiste svečke, ki ti še visijo izpod nosu. Smrkavec prismuknjen.

 • črnaovca

  Janez ima spet protekcijo, Rotniku hočejo pobrati več kot miljon

  • von Rhein

   Rotniku ne bodo pobrali nič.Tudi Bavčarju,Pavčku,Rigelniku &co ne bodo pobrali nič. Opankarskega solatarja niti ne omenim. Ves cirkus je gratis za črne in tudi bele ovce.Skratka za ovce.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, fčeraj na protestih Odbora 2014 je baje tekla kri????… Ka so se Liković in Zevnikova steple… za Primca?… Ka je tu kaka kurbarija vmes? Samo fprašam.

 • von Rhein

  Janša in njegovih 400 tisoč (?) sploh ni poseben problem.Stvar dokazov. Problem in tragedija je v tem,da prav njega iz dneva v dan servirajo kot opozorilo in sporočilo…..da se ne bi slučajno še kdo drznil dregniti v naše gnezdo,hujši smo kot sršeni,ko gre za njegovo obrambo. In zakaj tragedija? Ker jim uspe na ta način utišati vse,ki imajo dovolj znanja in moči,da bi to smrdljivo gnezdo požgali. Samo relativno visok delež Slovencev,ki bi volili SDS ne pomeni nič . Zgoditi se mora nekaj več.Brez odločne akcije ostane kritika iz katere se norčujejo,ostane nerganje,ki pred zadnjo besedo že izvodeni in ostane jeza zaradi idiotov,ki z vsem registrom svojega primitivizma aplavdirajo in provocirajo. Tudi tukaj.

  • Rintin

   ” Samo relativno visok delež Slovencev,ki bi volili SDS ”

   Ze to je pravljica ;) kaj sele vse ostalo ;)

 • Opazovalec

  Pa kaj se JJ obeša na take finte. Če nima finančnih grehov kot trdi, naj pokaže izvor svojega premoženja, pa ga skriva kot kača noge. Seveda je problem, ker mu je še del stanovanja plačala sestrična, ki mu je plačevala tudi tekoče stroške, vse iz pologa gotovine. Potovanja širom po svetu (Mauricius, Avstralija, kaj vem kje je še igral golf) mu je plačala neznana oseba, KPK ni mogla ugotoviti katera, kar je najmanj davčna utaja, saj je darila potrebno prijaviti. Avto je plačal brat, skratka sami “mutni” cash posli. To pa sploh ni čudno saj je glavna novinarka na tem mediju avtorica porno romana “Cash pičke”. Tako izgleda, da je vsa stranka SDS prestreljena s cashom, saj je tudi pokojni dr. Zagožen, veliki direktore ELESA, ki podpisuje pogodbe v angleščini, pa je ne zna, obstransko pa je posrednik Patrie, uspešno posloval s cashom v tujih bankah.

  • von Rhein

   Opazovalec? Ti sploh ne opazuješ.Na pamet se učiš poročila “demokratičnih” medijev.

 • Fogglof Tunnek

  En desničarski voluhar je napisal “Če bi bilo vse to res, bi bil JJ spoznan za krivega v procesu zaradi preprodaje orožja. Pa je bil oproščen.”… ???????????

  Lepo vas prosim….Oproščen?? Na treh sodnih inštancah pravno močno obsojen in zadeva zastara. Za desničarje je oproščen????…. A ste vi Matoz? hahahaha…oproščen… Celo tožil jih je,ker so ga oprostili in prosil za nadaljevanje sojenja…hahahaha… Seveda to je samo krinka, češ naj se sojenje nadaljuje, jas sn nedolžen!?!?… V resnici pa fsi vemo, da z Matozom delate največ na tem, da zadeva zastara, pol pa sprenevedanje “Zakaj je zastarala”??????… Tote bučke kupijo samo njegove ofce, fsi kolko tolko inteligentni ljudje pa toćno vemo za kaj gre… KAPISH Nova24tv?????????

  • montyamp

   KDO JE PRODAL VEČ OROŽJA ???
   KUĆAN ALI JANŠA ???

  • Levicar nikoli!

   Ti si ali konstantno vinjen ali pa resnicno kompletno zabit. Najbrz pa kar oboje!

 • Capi

  Najbolj zanimiv mi je način delovanja rdečih sodišč, tukaj te obtožijo za nekaj, potem pa moraš sam dokazovati da nisi kriv. Vsepovsod drugje, kjer deluje prava demokracija, pa najprej poiščejo stoprocentne verodostojne dokaze, šele nato te obtožijo in pripeljejo na sodišče……nimaš kaj, pri nas je vse obrnjeno na glavo….

 • Viktorh

  Nič novega.
  Še vedno nam vlada CK KPS,
  še vedno nas nadzoruje SDV – partijska policija,
  še vedno imamo revolucionarno pravosodje.

  • Fogglof Tunnek

   Še vedno je Janez komunist – Titof pionir

   • Viktorh

    Pa kaj, kurac se mešaš v moje pisanje.
    Če hočeš komentiraj članek, klovn, zahojen.

    • Fogglof Tunnek

     Še vedno je Janez pohodnik v Jajce – Titof pionir

     • Viktorh

      =BIse in pojdi v tri 3,14zde Julkine, zahojenec.

 • dež

  Kot jaz razumem 18. člen ZOPNI, ima DURS zgolj pravico vpogleda v dokumentacijo po zaustavitvi postopka. Nisem pravnik a predpostavljam, da v primerih, ko se nekaj zavrže ali postopek ustavi, se tudi dokumentacija s tem v zvezi uniči.
  Tako da DURS nima prav nobenih pravic v zvezi s podaljšanjem rokov in je razmišljanje v zadnjem odstavku napačno.

  • Viktorh

   Še pravniki si niso enotni.

   • dež

    18. člen se mi zdi kristalno jasen, ne vidim nobenega razloga za ali-ali.

    • Fogglof Tunnek

     Nam fsem je kristalno jasno, da je kriminalec par excellence…razen desnosučnim. Fsi beremo isti zakon, samo desnosučni si ga po svoje interpretirajo!?!?

     • Levicar nikoli!

      Kaj ste mu do sedaj DOKAZALI?

    • von Rhein

     Vseeno bi počakal razlago nekdanjega člana Ustavnega sodišča SFRJ.Lojzeta Udeta. :-)

     • Fogglof Tunnek

      A ne bi rajši Ernesta Petriča?…v rumeni kravati?…

     • dež

      Na proslavi v Stožicah je bila rdeče barve.

    • Viktorh

     Ne zameri. Najprej napišeš, da nisi pravnik, potem tolmačiš.

     • dež

      Saj ne trdim, da je moje tolmačenje pravilno, pravim samo, kaj narekuje zdrava kmečka pamet o členih 17, 17a in 18 Zakona. In tisto s pravnikom se je nanašalo na uničenje dokumentacije.
      Problem v naši zakonodaji so običajno prehodne določbe in dejstvo, da moraš za tolmačenje enega zakona pogledati še 3 druge.

     • Viktorh

      “Saj ne trdim, da je moje tolmačenje pravilno, pravim samo”

      Pol ure prej pa si napisal:
      “18. člen se mi zdi kristalno jasen, ne vidim nobenega razloga za ali-ali.”

      Sam ne upam meritorno trditi kako je…

  • von Rhein

   Odmisli kako ti in mnogi drugi razumemo predpise. Kako je treba predpise razumeti določijo gostje slaščičarn.

   • dež

    Bogve s čim vse jim obogatijo kavo, da tako razmišljajo.

 • Fogglof Tunnek

  Pje, gnes pa je šel Janez Janša v totalno ofenzivo:

  “Je Udbi zmanjkalo denarja? “Smeltova” letala, ki so nekoč nesla zlata jajca, zdaj prodaja država”

  “Na tožilstvu spet lažejo – zakon interpretirajo kar po svoje, samo da bi lahko sfu**li Janeza Janšo!”

  “Predčasne volitve se začenjajo! Levi mediji in tožilstvo: “Janša je skril 400.000 evrov” – Janša: “Čas je, da izsušimo to močvirje!”

  Še mu je ostalo orožja, da tako seka…. hahahahahahahahahahahahaha …

 • mnenjr

  Jaz vem, da bom na naslednjih volitvah volil SDS. Vecjega zla kot so levicarji, pac ne mores volit.

  • Levicar nikoli!

   Da nekdo voli karkoli levuharskega, mora imet gnile mozgane…

   • Fogglof Tunnek

    Jas sn volo ZL…pa sn pravi intelektualec…

    • Levicar nikoli!

     Se nazorno vidi, da si intelektualec, ja…

 • Fogglof Tunnek

  Bližje kot smo volitvam, močnejše argumente imate za svojega junaka… pa to…

  • WatsonForus

   a je zmanjkal tabletk ?

   • KIKI

    Ne tablet, zmanjkalo mu je šmarnice in ostalih alkoholnih derivatov!

    • tohuvabohu

     Ali pa mu je koza crknila od prestanega gorja.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  naslovi pa milo receno pateticni, boljsi ste od tega na novi. Ce zelite bit resen medij, se zacnite resno obnasat

  • zokispoki

   Če ti ni kaj prav, kar naprej pridno prebiraj Murglje Press, nam je Nova 24 kar v redu.Vem pa, da vas levajzarje udarci direkt na gobec bolijo, internet je kurba , kenede !

 • Fogglof Tunnek

  To še napišem, te pa grem v razred…fročeki že čakajo…

  Folk zbudite se….Ne pogovarjamo se o Al Caponeju… govora je o politiku, o človeku ki bi rad vladal fsem nam, o človeku ki ne prizna, da je bil goreč komunist, o človeku ki ne prizna, da je švercal orožje kljub objavljenim enciklopedijam o teh poslih (Šurc, Zgaga), o človeku ki odkrito simpatizira z kolaboranti, o človekom ki zaničuje pravno državo, o človeku ki se čudi fsem nam ki ga ne občudujemo… Skratka z človekom ki ne prizna niti to, da je plešast!?!?

  Mogoče celo spremenim mišljenje, če mi kdo zna argumentirano razložit zakaj… ampak kolikor toliko konkretno, ker predsedovanje EU ne šteje!!!… Lep dan!!!

  • lukamiha

   Daj, bedak! Pojdi na WC in kašljaj v školjko! Vlada tisti, ki mu je podeljeno biti predsednik vlade! Da si bil komunisti še kot najstnik, ni noben greh pri takratnem zindoktriniranem šolstvu! Hudo je če si bil komunist v zrelih letih ali pa si še! Janšo so komunisti še globoko v bivši diktaturi zaprli in to počno še danes! Tu se vidi, kakšen bedak si ti! Kar objavijo murgelski apologeti še niso resnice in enciklopedije, prej rumene slikanice! Če so ljudje, ki so branili svoje domove pred ponorelimi komunističnimi zvermi kolaboranti, potem si ti res idiot, me zanima, če bi se ti kar pustil iztrebiti tem krvolokom revolucije ali bi po vseh zakonih prava reševal svojo glavo pred komunističnimi klavci? Zaničuje pravno državo? Bedak, še nisi opazil, da se v bistvu bori s krivosodjem, saj še nobena obtožba ni postala obsodba! Primitiven si pa kot nekdo iz gostilne, še več neumen kot osel, cepec!

   • von Rhein

    Ne vem o čem debatirata,ker imam tumpeka na ignore.Po tem kar si napisal mislim,da si zanj jemlješ preveč časa in poskušaš nekaj dopovedati kar osebek njegove kategorije ni sposoben razumeti.

    • gušto

     Ma to ti je teslo pa ne intelektualec. S takšnim nimaš kaj.
     Dela sramoto resnim in sposobnim intelektualcem.

    • lukamiha

     Saj vem, vendar me včasih zanese, ker enostavno bedakov ne prenašam. Sploh bi take patrone morali na portalu ukiniti, pa čeprav ni najbolj demokratično! Pa vendar, bedarije res ne sodijo na ta portal!

  • KIKI

   A ti o Kurčanu in Jankoviču? Natančno si jih opisal!

 • rubec

  Priznam da sem zavisten tip. Zavidam ljudem ki zadenejo sedmico in zavidam kadroviku na tožilstvu ki bo v kratkem imel na mizi kup ofucanih delovnih knjižic in govoril: Izvolte, izvolte, izvolte. Neprecenljivo.

 • montyamp

  Komunisti lahko zakon raztegnejo kot kondom .
  Vsaj v SLOVENISTANU še imamo takšne partijske ostanke politbiroja po krivosodju .
  Ljudi lahko jebejo v nedogled , dokler pač narekuje situacija .
  TO SO UDBOOTROCI , res so prava zgaga , tile FDV potomci nepismenih morilcev .
  V AGONIJI BODO NAREDILI ŠE VELIKO SRANJA .

  • KIKI

   Koljače in umazane sprevržence ste si lahko ogledali kakšen dan nazaj na POP ali TVS1
   Cela sestava ostarelih komunjarjev, ki vodijo našo državo v propad kar iz Ljubljanskega
   magistrata! F21. Dementni hudobci, katerih zloba se z leti še stopnjuje, upravljajo z našo
   državico, ki je nikoli niso marali, samo izkoriščali kot bogato nevesto. In mi to dovoljujemo!
   Tudi nas je lahko sram!

 • lambizer

  Pošteno pridobljeno premoženje je lahko dokazat! Nepoštene ljudi pa zanimajo zakoni, luknje v njih itd. Najlažje nasprotnike uničiš z dokazi!

  • tohuvabohu

   Dokazi pri nas ne veljajo veliko. Glavni so indici, insinuacije, aferaštvo, mazaštvo, pljuvaštvo in podobno. Javno linčanje ljudi s pomočjo medijev je pa itak daleč od vsakih dokazov.
   Če sodna špehovka ne upošteva dokazov obrambe (kot v primeru Noviča), pomeni, da se poserje na pošteno sojenje.

 • rubec

  Mislim da je ob tej priliki potrebno zapisati nekaj važnega in originalnega. ŽIVEL JANEZ JANŠA.

  • luckyss

   V smislu…naj kradejo tudi naši, pa čeprav niso na oblasti ;))

   • Mojca pokraculja

    Neee, idiot, ampak najprej počistite pred svojim pragom ! Bo šlo?!

    • luckyss

     “Naj počistijo” je bolj pravilno….pa ne mislim da si idiotka zaradi tega kiksa..

     • Mojca pokraculja

      No si pa občutljiv, naj bo po tvoje. Hvala , me je mal zaneslo.

  • tasilo

   Tako je. JANEZ JANŠA ZA PRECEDNIKA.

   (Uf, mislim, da sem presegel vso važnost in originalnost).

   • slosin

    …in naj PRECEDI naše sodstvo…

   • Capi

    Uuuuu madonca, Lektor……kaj pa dela PRECEDNIK? A on kaj preCejuje??
    Za PredSednika vem, da predSeduje…. ;)

    • tasilo

     Ojej, kaj naj ti rečem … Ti si že drugi, ki je pogrnil.

     Če ne vidiš zajebantskega tona že v tem, kar je napisal rubec, ga seveda ne vidiš niti pri meni. Zato je (in bo) rubec edini, ki mi je (in bo) dal plus.

     Žal vam je treba povedati čisto “po kmečko” naravnost in brez dvoma: pobje, to je za vas očitno nekoliko višja šola humorja in zajebantstva, pardon, zajebancva.. Pa brez zamere, anede …. ;)

     • rubec

      Nerazgledani pač. Švecko ali kako drugo državo so videli samo na zemljevidu.

     • tasilo

      Prectavljam si, da je octotek tistih, ki so videli Bocvano, nekoliko višji.

     • tohuvabohu

      Oprosti meni nevednemu, ali mi lahko razložiš, iz koga se tu norčuješ in s kakšno pravico?

     • tasilo

      Ah, tako neveden pa spet nisi, no. Imam te za zelo bistroumnega, a bom vseeno odgovoril, kar vidiš že sam.

      Zajebavava se z rubcem, ne en drugega, temveč kar tako, splošno, za hec, ad rem. Pa nekaj figur tega pri najboljši volji in po vsej pameti ne razume in se jim zdi, da morajo k temu nujno nakako zapametovati, vendar oni pa že ad personam. Ti mi povej, iz koga se zdaj norčujem. (Mimogrede, prvi iz nikogar na forumu … dokler me ne zdraži. Takrat dobim pa seveda naturliš vso pravico. Ali “ni temu tako”? :)

     • tohuvabohu

      Skratka, tebi je smisel življenja norčevanje iz revežev? Res lepo in človekoljubno “poslanstvo”.

     • tasilo

      U marička, tole je pa celo zate kar velik dedukcijski preskok (začneš s “skratka”). Nikar tako hitro, prijatelj, bo šel spet en konec tedna v franže. Jaz grem pa raje na sonce. Najbrž tudi ti. Smeškov sicer ne maram preveč, ampak enega hudomušnega pa tule moram dati :)

     • tohuvabohu

      Besedo “skratka” uporabljamo, kadar želimo neko misel izraziti v drugi, preprostejši, povednejši obliki ali pokazati na njeno posledico, včasih pa je uporabna tudi pri izpeljavi argumenta, ki se mu učeno reče reductio ad absurdum.

     • tasilo

      Je že dobro, dragi moj osliček, takole poceni se pa ne bom pustil obrniti, nooo.
      Iz splošne zajebancije in iz tega, da enemu bučmanu odpišem, kar mu gre, ti skleneš, da je “meni smisel norčevanje iz revežev”. Na konec sicer dodaš t.i. retorični vprašaj, kar pomeni, da govorec (ti) niti ne pričakuje odgovora, saj da je odgovor znan in očiten. To je razvidno iz tvojega naslednejga trdilnega stavka, s katerim mi želiš podtakniti še “poslanstvo, ki da sem si ga izbral.

      Skratka (naj ga še jaz umestno uporabim) iz nedolžne zajebancije in ene nekoliko pokroviteljske krce po glavi (kar niti približno ni dovolj, da bi govorili o splošnem), ti ugotoviš, skleneš, malodane znanstveno konstatiraš, da sem si za življenjsko poslanstvo izbral norčevanje iz revežev.

      Res, hi hi, le kako ti uspe tak hud preskok … in he he, misliš, da ga ne bom opazil??

     • tohuvabohu

      O tem nisem dvomil.

     • samsara

      Jst sm poleg indijanke že tretji ;-)

     • tasilo

      Jupiiiiiii!
      (Ampak vi trije ste že dokazano in preverjeno brihtni. ;)

  • indijanka

   Živel Rubec :) sonček, ki nasmeji.

   • tasilo

    Stooctotno se strinjam. Rubec za precednika. Šecto kosmatih, rubec bi zmagal s šecto octotki!

    • indijanka

     da bi blo šecto, če glasujeva ti in jst, skromna se ti zdim a ne :)

 • Opazovalec

  @”“Dragi moji tehnokrati, res je, da nikjer ne piše kakšen je
  rok za vložitev sodbe, piše pa zelo jasno, da se preiskava po letu in
  pol USTAVI, preiskava pa je nujno potrebna sestavina BREZ katere se
  tožbe sploh ne da vložiti.”

  To pa ni jasno nobenemu funkcionalno pismenemu človeku. Me prav zanima, kje se vloži sodbo.

 • luckyss

  V bistvu ni logično, da se nedolžen človek sklicuje na neke zastaralne roke, mar ne ?!
  In tudi ni res, da JJ očitajo, da je skril 400 000 evrov, ampak, da jih je potrošil kakšnih pol milijona več kot jih uradno ima – kar je velika razlika..
  Sicer pa se strinjam, da bi morali s podobno zagnanostjo obravnavati tudi kakšnega Jankoviča ipd..

  • Levicar nikoli!

   Treba je obravnavat vse za katere se sumi, da so kradli. Ve se kdo, kdaj, koliko, kje… za vse se ve, le volja mora bit, da se to zjebe. Problem je samo v tem, da se sciti in pusca na miru samo levuharske kriminalce, zajebava se pa desne. Kriminalce je treba jebat vse, leve in desne!

   • luckyss

    Se strinjam, ampak zmagovalci si običajno vzamejo pravico, da najprej zjebejo nasprotnike, potem pa se koljejo med sabo..že videno v sodobni zgodovini..

  • lukamiha

   Res si slep, da ne vidiš, da gre že za neštetokrat viden scenarij! Blatenje medijev po Janši, da se ga blato oprime, nato pa mirno vse obtožbe propadejo in na Janši ostanejo dvomi, ki jih potem šibki neuki ljudje že sprejmejo kot obsodbe in v gostilnah večkrat omenjene postanejo gotove resnice! Če te obdolžijo 100x in neuki to spremene v obsodbe, potem si lahko misliš, koliko neupravičene nesnage je zmetano na takšno osebo, ki je povsem nedolžna! Škoda je papovsem nedolžni osebi storjena in to najbolj zaslužni osebi osamosvojitve! To pa zame je svinjarija največje pokvarjenosti! Žal ste ljudje slepi in mi tonemo še naprej….

   • luckyss

    Glej, njegovih volivcev itak ne bo nihče omajal, ker gre v bistvu že za neko vrsto religije..:)
    Po drugi strani pa tudi noben normalen državljan izven njegovih volilnih vrst ne bo na podlagi teh obtožb zamenjal strani..
    Tako, da je tole nakladanje o predvolilni kampanji povsem bedasto in namenjeno zgolj strankarskim ovcam..
    Pa pustimo dejstva…res je, da se nesorazmerno pogosto spravljajo na JJ a, saj imajo tudi pri svojih dosti masla na glavi..
    Vendar nedolžen človek se nima česa bati…toliko pa smo že v Evropi, kjer je pravosodni sistem precej neodvisen od strankarskih zdrah v vazalnih državah..

    • von Rhein

     Zelo kratko.Cilj je pohabiti političnega nasprotnika,ki ima še toliko moči,da je lahko nevaren.

     • luckyss

      Ponavljam, če dokaže nedolžnost, bo vedno več ljudi dvomilo v tiste, ki ga obtožujejo, torej je vse skupaj voda na njegov mlin…seveda, če je v resnici nedolžen..!!! (trije klicaji ;))

     • von Rhein

      o.k. In do kdaj bi po tvoje trajalo vse skupaj z dokazovanjem nedolžnosti? Nova desetletna zgodba do leta 2027? Do takrat bo polovica njemu naklonjenih pomrla,nove volilce pa bodo s pomočjo medijev in šolskega sistema ustrezno preparirali.

     • luckyss

      Tvoj razlog se zdi utemeljen, vendar v bistvu ni ;)
      To pa zato ker obstaja velika večina volivcev, ki ga ga ne bodo nikoli volili..
      To pa zaradi parih zadev, ki nimajo veze z njegovim “skritim” premoženjem, pač pa z neustreznim karakterjem, če se milo izrazim…

     • von Rhein

      Ja madona…saj o tem govorim (pišem). Vzgoja.Sicer pa…tudi on ima svoj rok trajanja.

     • luckyss

      Ne govoriva o vzgoji, ampak o dejstvih..
      Kar se vzgoje tiče, gre le za vzdrževanje staleža ogorčenih ovc..;)

     • von Rhein

      Govorim o vzgoji.O vzgoji volilcev s pomočju šolstva (ofenzive in tekovine),s pomočju prostitucije pisunov in lenobe mnogih,ki so preleni ugotavljati s pomočjo logike in raje z odprtimi usti berejo nadaljevanke.
      p.s. moj čas se je iztekel.mogoče kdaj drugič.

     • luckyss

      Ja, na svidenje v naslednji vojni..

     • lukamiha

      Zakaj obstajajo ljudje, ki ga ne bodo nikoli volili? Ja zato, ker verjamejo ti reveži vsaki rumeni vesti, ki se kar programirano množijo, saj so njihove glavne teme Janša!! Še vedno pa bodo ljudje trezne glave, ki režimsko in murgelsko literaturo prepoznavajo za navaden agitprop podprt z nakradenim denarjem tajkunov F21!

     • luckyss

      Jaz osebno ga ne bi volil zgolj iz dveh razlogov…
      -ker ne zaupam človeku, ki se je iz skrajnega komunista prelevil v skrajnega desničarja..
      – ker se je med vojno šel Rambota in bi lahko povzročil veliko žrtev, če bi njegovi podrejeni ne zavrnili ukaza po napadu na vojašnice v Ljubljani..
      To mi zadostuje, ker gre za dejstva…v nepreverjene zadeve pa se ne bom spuščal..

     • Levicar nikoli!

      Se strinjam. Tudi jaz ga ne bom volil. Jaz bi sel celo tako dalec, da bi proglasil vsako prestopanje iz ene stranke v drugo kot kaznivo dejanje, ker je to nategovanje zaupanja volilcev.

     • lukamiha

      Neverjetno premišljevanje:
      1) nekdo pri rosnih 18tih je obtožen skrajnega komunizma, ker pa še globoko v komunizmu sprevidi svojo zmoto in postane oporečnik in zapornik , je pa spet obtožen desničarstva??? In kaj je zate skrajno desničarstvo? Domoljubje in resnična zgodovina, ki jo nekateri tudi pod težo novih virov in dokazov ne bodo priznali?
      2) Nihče ni bil Rambo, le branil je domovino na najboljši način pred JNA in domačimi izdajalci ter JNA kolaboranti ! Res noro je, v kaj nekateri verjamete, da je bila vojna le igra marionetk?Sicer pa še to, kdo pa je bil vrhovni poveljnik naše vojske faktično???

     • Levicar nikoli!

      Komunajzlarski nacin razmisljanja: on naj dokaze nedolznost?!?!? Levuharji mu morajo dokazati krivdo!!!! Ker dokler mu je ne, je nedolzen!!!

     • luckyss

      Stvar je bolj preprosta..on le dokaže od kod mu denar, ki ga je potrošil in vsem zapre gobce..

     • Levicar nikoli!

      Se pravi, lahko desnaki obtozijo levuharje grabeza denarja in oni zacno lepo “dokazovat” svojo nedolznost?! Problem je, da je to levuharski nacin: diskreditacija, eliminacija in na koncu likvidacija. Desnaki se drzimo reda in zakonov, levuharji jih pa prirejajo tako kot njim pase.

     • luckyss

      Imaš pravico tudi do takšnega mnenja…

     • goldhorn

      Zakaj pa bi moral on dokazovati nedolžnost? To je bila praksa v socializmu. Krivdo mora dokazat tožilstvo.

     • luckyss

      V bistvu je vsak državljan dolžan pojasniti od kod mu denar, če potroši bistveno več kot ima prihodkov..V vsaki normalni državi je tako…
      Tu se ne gre za krivdo….naj pojasni, “pa “mirna Bosna” ;))

    • lukamiha

     Nedolžne se ne blati in dolži po krivem! Kako lahko nekoga obdolžujejo po tekočem traku(100x), obsodb pa ni? Mar ne vidiš težavo v tem, ki se ji lahko reče programirana svinjarija? Saj človek v demokraciji ne sme biti predmet nedemokratičnega tožilstva in sodstva, če je to demokracija! Ne vem, si ti o teh stvareh sploh razmišljal ali se pustiš voditi agitpropu? Bi ti izdržal takšne pritiske, je to pošteno do vseh državljanov, razmisli s politično nevtralno glavo!

     • luckyss

      Osebno bi bil takšnih obtožb še kako vesel…To bi na koncu pomenilo precejšnjo “osvežitev” mojega bančnega računa…
      No, če bi imel res veliko denarja, pa priznam, da bi mi bilo to nadležno…še sploh ker nisem javna oseba..Politiki pa morajo biti pripravljeni tudi na to..

     • lukamiha

      Me prav zanima, če bi zdržal brez spremljajočih težav ali celo bolezni, no mogoče si iz jekla ali vsaj betona! Zame je takšno razmišljanje nepošteno in nevredno človeka! Smisel življenja je delo in nato počitek ter zabava! Ne pa , da te neki pokvarjenci zaradi zaradi političnega boja in finančne superiornosti ter s tem medijskopravne nadvlade potiskajo v neenakopraven položaj v kvazi pravni državi!!

  • tarantela

   Se strinjam! Če si nedolžen, se ne sklicuješ na zastaranje!!!

   • von Rhein

    Trditev s tremi klicaji.Počasi bom začutil usmiljenje do tvojega stanja.

    • tarantela

     Blagor ubogim na duhu…

  • von Rhein

   In nedolžna oseba naj zaradi nesklicevanja na rok zastaranja prenaša sodno maltretiranje do končne odločbe v kateri bo med utemeljitvijo izreka pisalo…zamudil je ali ni se skliceval na rok zastaranja. Vidiš,tako se odvija sloboljševistični pravni sistem. Sicer pa,vsak obdolženi ima svojega odvetnika,ki ukrepa v korist klienta.

   • luckyss

    V bistvu so takšne obtožbe najboljša reklama za politika…seveda šele potem, ko dokaže nedolžnost…Zato ni logično, da bi se kdo branil takšne prilike ;))

    • von Rhein

     Ne strinjam se. Močno dvomim,da bi slo sodstvo forsiralo zastaranje primera Patria kateremu je Janša oporekal. Ali namiguješ,da so zanj delali reklamo.Zanj kot politika?

     • luckyss

      Čudna so pota Gospodova…in politikov tudi..

     • von Rhein

      In posledično naša kvaliteta življenja.

     • luckyss

      Ja, tako pač je…ovce so namenjene striženju..

 • montyamp

  Dam dve kište pira za lovce na udbopodgane .

 • totex39

  Sramotno je, da režimski mediji o tem sploh pišejo in neuke ljudi še bolj hujskajo o stvareh, ki niso resnične.
  Ko ljudi samo poslušaš kakšno mnenje si nekateri ustvarjajo, nas je lahko sram kakšne bebave ljudi še imamo in to so naši potencialni volivci, ki pač ne mislijo z svojo glavo, ampak to kar jim lažni mediji prikazaujejo.
  Zato vsi, ki imamo možnost povejmo o naši resnici za boljši jutri.

 • tarantela
  • von Rhein

   Sledil sem linku,ki si ga ponudila. Ne dogodek,komentarji so vredni pozornosti. eklatanten dokaz kaj je rdeča svojat ustvarila in kaj je ostalo v beticah potomcev “boraca za tekovine” in uvoza južnjaške mentalitete.

   • tarantela

    Mene to bolj spominja na “slavno” kosovsko bitko, takole miniaturno.

  • Tomzi

   Kako lepa slovenščina.

 • Slovenec 33

  Nikjer na svetu okupatorji in domači izdajalci ne spoštujejo osnovnih moralnih in
  etičnih norm in tudi v Sloveniji ni nič drugače.
  Slovenija je okupirana in okupatorjem in domačim izdajalcem Slovencem pač ni potrebno polagati računov za svoja nedela.
  – Sodišča izpuščajo šefe narkomafije, ker dokazi niso bili pridobljeni pravilno.
  – Sodišča oprostijo tiste, ki so med vojno za Slovenijo po Sloveniji streljali in delali
  škodo.
  – Sodišča izpuščajo tiste, ki so uničili firme in so pridobili velike denarce zaradi
  procesnih napak.
  – Sodišča obsojajo osvoboditelje Slovenije na osnovi miselnega delikta

  – naj prevedem –

  Zakaj so slovenskega poslanca v mestni skupščini iz skupščine izgnali varnostniki v tujem jeziku (g. Pavlina iz mestnega sveta Ljubljana, na zahtevo župana).
  V bivši Jugoslaviji je obstajal v kazenskem zakonu – člen 133. tako imenovani verbalni delikt, ki je omogočal, da so tistega, ki je kaj rekel proti svetinjam tiste
  države zaprli.

  No pa je sodstvo po osamosvojitvi Slovenije naredilo neverjeten napredek in je iznašlo miselni delikt (stvor nastane v glavah sodnika in tožilca) in omogoča, da je obsojen nekdo, ki sploh ni sodeloval – to je način za zapiranje osamosvojiteljev (Janša, Krkovič) in drugih (Novič).
  To nima nobene povezave s pomenom besede pravo, je pa to del “pravne znanosti” okupatorsko izdajalske oblasti, ki deluje v slovenskih deželah.

  • luckyss

   Glede na tvoj prvi stavek sem mislil, da gre za posipanje s pepelom zaradi kolaboracije v 2.sv. vojni ;)

   • Levicar nikoli!

    Ce je bila zate tisto kolaboracija, kaj je potem zate komunajzlarski podpis pogodbe o nenapadanju 23. avgusta 1939 in nagovarjanje k sodelovanju z Nemci po 6. aprilu 1941, ki se je koncalo sele z Barbarosso 22. junija 1941?!? Gnida Ivan Macek je sam v neki oddaji rekel, da je bila motivacija komunajzlov predvsem prevzem oblasti in ne osvoboditev. In da so komunajzli pomorili nekajkrat vec Slovencev, kot vsi okupatorji skupaj?!?! Kdo je torej tukaj kolaborant in izdajalec. Pun kurac imam komunajzlarskega sprenevedanja in amnezije kadar to njim pase!! Povejte vse ali pa bodite tiho!

    • luckyss

     To smo že večkrat “predelali”…Vzroke, posledice in stališče takratne zmagovalne koaliceje, oz. zaveznikov…
     Res nimam volje še enkrat prepričevati prepričanih..

     • Levicar nikoli!

      Potem pa ne omenjaj kolaboracije, ker sta kolaborirali obe strani!

     • luckyss

      Ja, s to razliko, da so se v končni fazi eni borili proti okupatorju, drugi pa skupaj z njimi..

     • Levicar nikoli!

      Da so partizani sodelovali recimo z Italijani ti ni znano, a ne?! Pa se to mi povej, kdaj, kje in kako so hostarji dobili kaksno bitko?!?!? Toliko o njihovem “boju”.

     • luckyss

      Tudi ZDA so sodelovale s Hitlerjem, pa kaj…na koncu so precej pripomogle k njegovemu koncu..

     • Levicar nikoli!

      Moram ti povedat, da je tvoje znanje o 2. sv. vojni luknjasto kot svicarski sir. Pa to niti ni cudno, ker nam ze 72 let servirajo zelo selekcionirane podatke o tem kaj se je dogajalo in zato me tvoje poznavanje, brez lastnega raziskovalnega dela, niti ne preseneca. Vecina verjame pravljicam, ki jim jih vcepljajo mediji in zgodovinarji zmagovalcev, ki pac producirajo zgodovino tako, kot pase njim. Za vse je kriva Nemcija, Hitler in vsi, ki so z njimi sodelovali. A vidis, ni vse ravno tako enostavno… Pozablja se pa povedat karkoli glede Balfourjeve deklaracije, Churchillovega hujskastva potem, ko so ga Zidje kupili, Havaara Agreementa, zidovske vojne napovedi Nemciji 24. marca 1933, umora von Ratha v Parizu, ki je bil povod za kristalno noc, v Sloveniji okrutni in grozoviti umori nedolznih Slovencev s strani komunajzlarskih tolovajev… naj nadaljujem al bos sam mal prebral kaksno stvar?!

     • Matoz

      Kokr koli bos obracal, so beli sodelovali z Hitlerjem do konca, dobivali obleke in orozje od njega in na bezigrajskem stadionu dali zaprisego 3 Rajhu. A so to tudi naredili komunisti?

     • Levicar nikoli!

      Seveda so dali prisego Hitlerju?!?! Naj bi jo dali komunajzlom, ki so pobijali ljudi po vaseh kot podgane in se pred vojno gobcali o nacionalizaciji?!? Res je bila lepa svoboda potem, ja… En okupator je zamenjal drugega.

     • Matoz

      Ne loh bi se borili proti komunistom in Hitlerju, a so rajsi zaprisegli okupatorju ;)

      Sj ni tezko za dojet, izdali so lasten narod za boljse zivljenje ;)

     • Levicar nikoli!

      Da so izdali lasten narod je zraslo na komunajzlarskem zelniku, da ne bo pomote…

     • Matoz

      A to da so zaprisegli okupatorju je komunisticna ideja?

     • Levicar nikoli!

      Ne, to je dejstvo. Tega nihce ne zanika. Se vecja izdaja bi bila prisega komunajzlom. Najvecji izdajalci slovenskega naroda so komunisti. Najvec nedolznih Slovencev so umorili komunajzarji, najvec ozemlja je Slovenija izgubila zaradi komunajzarjev (Trst, Furlanija-Julijska Krajina, Koroska…), zdaj bo zaradi komunajzlarske nesposobnosti in idiotizma izgubila ozemlje se na arbitrazi.

     • Matoz

      Ce bi zmagal Hitler bi zgubili vse ;)

     • Levicar nikoli!

      Izgubili bi kaj?!? Kaj bi pa izgubili!?!?! In kaj smo dobili pod komunajzli?!?!? Pod komunajzarji Slovenci niso nikoli nic dobili, samo izgubljali smo: zivljenja, ozemlje, denar, premozenje… sama pofukana zguba je s to rdeco pakazo!

     • luckyss

      Vojne pač niso reševanje princeske iz grajskega stolpa..
      Kar preberite si še kaj, morda vas potem mine do ščuvanja in napeljevanja k novi vojni..

     • Levicar nikoli!

      Napeljevanje k novi vojni?!?! A si blesav?!? To dela trenutna levuharska svojat v Sloveniji in nihce drug. Nehej se drogirat!

     • luckyss

      Kar poglejte si svoje izraze na teh straneh…še Hitler bi zardeval..

     • Levicar nikoli!

      Zaljivke so blazen vetrc proti levuharskemu podpiranju pobojev!

 • Vlado77

  Gonja se nadaljuje skupaj s pomočjo medijev. Očitki so totalno nesmiselni. Naveza med klani prejšnjega režima sodiščem pa je jasna – niti ne skrivajo. Masleša – Janšo je treba sfukati! Po mojem je ni normalne države ,ki se ne bi zgražala nad tako izjavo najvišjega sodnike te države. Ni čudno , da vsi ,ki so nižje od Masleše – enako velja za Fišerja. Zadeva bo padla kot Patrija – vendar se bo pljuvanje in manipuliranje in blatenje do takrat dogajalo. Po žalostnem koncu bo žrtev le Janša in spet kakšna bedna vlada in posledično država. Ljudmila pa bo spet ponovila njene besede o nahrbtniku – desnica bo razklana in leva opcija bo postavila spet nekega mini Cerarja ali kaj podobnega. Sodnikom , tožilcem se ne bo skrivila las. Enako velja za primer sramotne obsodbe Noviča . Nihče v tej države ni v takem položaju kot tožilci in sodniki – oni lahko uničijo nekoga mu vzamejo vse od dostojanstva do najlepših let , biti oče in živeti normalno življenje , pa se njim nič ne zgodi . Njihove napake jim nič ne škodijo- nekateri celo napredujejo . Vsi ostali , nedolžni in vlačeni po sodiščih in zaporih, kurji tatovi in podobni pa drago plačajo za kar so naredili ali niti niso naredili. Ni denarja,ki jim povrnejo leta in stresna obdobja , neprespane noči ali tudi zgube zaslužka , predvsem pa madeža ,ki so pri nekaterih nikdar ne spere. Naivno je za pričakovati , da bi zaverovani sovražniki Janše spremenili mnenje kljub padlim procesom in sodbam.

  • Matoz

   Naivno je tudi pricakovat, da bo JJ podal dokaze o denarju in zakljucil ta proces v kratkem casu ;)

   • Tomzi

    Ali se ti ne zdi, da je že vse pojasnil?

  • von Rhein

   Zadeva bo padla kot Patrija. Verjetno res in to menijo mnogi,ki logično razmišljajo. ZATO…že sedaj je zaslediti napade na novega ustavnega sodnika,dr.Klemna Jakiča.Čisto sramežljivo za začetek po forumih.

 • Prle

  No, to je pa zadnji žebljiček na Ivanovo krsto, politično je dokončno mrtev. Naslednje volitve so padle, zato je končno prišel čas, da desnica izbere novega vodjo, ki bo imel močnejšo karizmo kot Ivan. Nenazadnje pa Ivanu ostane pisanje knjig, končno bo začel lahko pisati pravljice za starejše od 70 let.

  • Levicar nikoli!

   Prle zveni cefursko! Zakaj cefur komentira slovensko politicno sceno?!? Ce ti kaj ni vsec, pojdi tja of koder si se priklatil!

   • Prle

    Hudič je ko začne človeku zveneti v glavi. Nasvet: zamenjaj svojo glavo z zeljnato,ha,ha.

    • Levicar nikoli!

     Ti cefur pa spizdi nazaj v Cuprijo! Pun kurac imam vas taspodnih, ki tukaj pametujete. Temu bomo kmalu naredili konec!

     • Prle

      Tvoji predniki so prišli iz Albanije in preko Kosova v Slovenijo, zato ti enostavno lahko rečem Šipac, vsaj nisi taspodn.

     • Levicar nikoli!

      Karkoli v Sloveniji rece cefur, je pi..in dim! Nepomembno, neznatno…

     • Prle

      Zato pa so tvoji posti čisto zlato, ali drugače povedano, od izmečka ne moreš kaj drugega pričakovati, ha,ha,ha.

     • Levicar nikoli!

      Moji posti so desnicarski posti Slovenca v Sloveniji. Tvoji so pa nepomembno cefursko prdenje enega pritepenca, ki bo deportiran, ce ne bo ljubil vsega kar je slovensko. Ce ti kaj ni vsec, pakiraj!

     • Gru

      In kako bos temu naredu konec?

     • Levicar nikoli!

      Pa ja ne mislis, da ti bom pisal o planu tukaj gor?!

     • Gru

      Ja tocno to mislim, pisi ali pa utihni ;p

     • Levicar nikoli!

      Cefurji v Sloveniji nimate kaj postavljat ultimatov. Edini ultimat, ki ga lahko postavite sami sebi je ta, da ali ljubite Slovenijo ali pa spokate!

     • Prle

      Pes, ki veliko laja ne ugrizne, to je značilnost tvojih desnih frendov.

     • Levicar nikoli!

      Ja, ko ste pa luvuharji tako tiho… No, bilo bi pa lepo, ce bi drzali gobce

  • von Rhein

   Ne omenjaj pravljic,ker o njih, kaj so, nimaš pojma

   • Prle

    A slučajno padeš v potencialne bralce? Za prve kupce bo priložen cucelj.

    • von Rhein

     Drecksack.

     • Prle

      Hi,hi,hi.

  • KIKI

   A misliš Repeta in njegovo umotvorščino o “velikanu” Kućanu? Ej, to pa so pravljice!
   Dobre zgodovinske knjige so zelo redke in se vedno pišejo vsaj 70 let po dogodku!
   Ampak, Prle, to ni zate, tvoj um je za to prekratek! Kakšne Bevkove partizanske bi bile
   zate!

   • Prle

    No ja, tudi tvoj um ne sega dlje od sosedovega plota.

 • Levicar nikoli!

  Spet levuharji zacenjajo pred volitvami, tako kot ze 25 let. Vsakic isto. 25 let ga obtozujejo, dokazejo pa nicesar. Levuharske ovce jim pa se vedno in vsakic verjamejo. Ker le mentalna ovca je lahko levak. Dokaz: njihovi kulti osebnosti! Spomnite se ze enkrat kaj bolj originalnega, ker tole je ze nekaj casa en velik in predvidljiv dolgcas!!!

  • Prle

   Končno je padel zastor na kariero Ivana kot politika. Tale afera, ga bo končno odnesla s slovenske politične scene. Čas je za nov obraz na desnici, te predvidljive face smo se že nagledali.

   • sprehajalec

    Ti še kar o novih obrazih Prle. Naj ga Glas Ljudstva izbere ali kako? Imate pa res zdrkano v glavi, tam v Ljubljani. Še čistilka se mora naučiti goniti metlo, v politiki pa Novi obraz sede na stolček, pa vse ve. Ve za neformalne povezave, ve kdo v ozadju vleče karte, ve kdo v resnici odloča v UKC. Ve kdo v Uradu za narodnostna vprašanja vohuni za Hrvate, ve koga je treba kontaktirati v SMC mimo Cerarja, da se kaj zmeniš. Itd.

    Tako kot v dobri firmi, kjer mora imeti dober meneđer kilometrino, tako mora imeti dober politik kilometrino, da je lahko dober politik. Drugače je pajac, tako kot je Cerar menjal pajace iz ulice za ministre. Potem je to samo gledališka predstava za rajo.

    Ivan Janez ima kilometrino, pozna ozadja in neformalne povezave, ve kje sistem pušča in kje je šibak. Saj resna stranka ni nek SDH, kjer navlečejo neko ljubico administratorko tam, da se kaže v kamere pa svoji žlahti je všeč. Angleški politiki se kalijo desetletja, da ratajo dobri politiki. Tukaj je pa vsak iz urada ali ulice dober ali kaj?

    • Prle

     Dragi sprehajalec, kratko in jasno: Dokler ne boste zamenjali Ivana Janšo, ne bo Sds v vladi, torej ste obsojeni na večno opozicijo oz. tavanje v temi. Razumel?

     • sprehajalec

      Koga pa predlagaš, da ga stranka zamenja namesto njega? Gorenaka? ta bi bil pa menda dober?

     • Prle

      Lej Evica bo kar taprava, pa še ženske bi zanjo glasovale. jasno bi pa morala izpiliti javno nastopanje.

     • sprehajalec

      Praviš žensko bi postavil v boj z bivšimi CK ZKS vplivneži? Bo zmogla?

 • tasilo

  “samo da bi lahko sfu**li Janeza Janšo!”

  Ja jebenti no, rovtarje … Kaj pomeni tisti “sfu**li” v naslovu? Sfurali? Sfutrali? Sfumali? Sfucali?

  Ajaaa! Najbrž ste mislili SFUKALI! Potem pa tudi napišite “sfukali”, saj če vsi vemo, kaj ste mislili, vi rovtarji ne delujete popolnoma nič bolj uglajeno, če napišete sfu**li.

  Hanibal Lector se strinja z menoj.

  • slosin

   …tako ogabnega izraza pa tukaj ne bomo ponavljali…

   • tasilo

    A bejž no?! A res ?! Kaj pa govoriš? Ravnokar ste ga uporabili, he he …
    To je zlagano čistunstvo.

    (Hm, kaj misliš s tistim …ponavljali?)

    • slosin

     Šaci, kako ne razumeš, kaj je ponavljanje? Ravnokar si napisal 2x enak post…vidiš, to je ponavljanje…

     • tasilo

      Ti pa nisi glih brihten, anede? Ponavljanje je potem tudi tudi to, da si danes že trugič pogrnil na mojih komentarjih …

      Vsebinsko mi pa na prejšnji komentar itak še nisi odgovoril in mi verjetno tudi ne boš, ker najbrž niti ne razumeš dobro, za kaj gre … emm … šaci …

     • slosin

      Ma si navalil, ko svinja na buče (pa upam da veš, kaj so to svinje in buče, ker nisi iz rovt).
      Čudi me, da mojega komentarja ne razumeš, kljub temu da imaš tudi neko višjo šolo
      humorja…To o moji brihtnosti pa ne vem kaj naj rečem. Mami je rekla, da sem brihten, ti pa trdiš, da nisem.
      Ne preostane mi drugega, kot da ti povem, da v debati lahko streljaš na nasprotnikovo mnenje z vsemi kanoni,
      zmerjati nasprotnika z nekimi slabšalnimi izrazi in se spuščati na osebni nivo pa ni olikano…

      Aja, pa še to! A ‘jebenti’ mogoče pomeni ‘jebemti’? Nič bat,drugič lahko namesto n napišeš tudi m, bo oproščeno…
      Saj veš, ‘vse razumeti, vse odpustiti..’…

      No, nekaj gajstnga cukra sem ti pa dal buzat, a ne?
      Če rabiš prevod, sem tukaj!

      p.s.
      Za lažje razumevanje naj omenim še to, da so Hannibala Rimljani premagali z njegovo taktiko…

     • tasilo

      Mea culpa; nesporazum. Ampak, če bi mi bil dal tam na začetku glas, bi (jaz) lažje in prej razumel, da se hecaš na isti ravni, kajti brez tega je lahko razumeti tudi kot rafinirano podjbavanje. Oni “lucidni” Capi je le še malo prilil olja, oni pa res ni zapopadel. Sem dovolj pojasnil, zakaj menim, da ge za nesporazum? Nazaj vzamem tudi vse hude besede in se zanje opravičim. Roka? Saj veš, ‘vse razumeti, vse odpustiti..’…

      Aja, znamenitih Hanibalov poznamo pa kar nekaj, ne zgolj Kartažana (in katerega stari Rimljani in mi pišemo z enim “n”). Kaj misliš, za katerega gre? Pa še tole, pobje moji dragi: http://fran.si/iskanje?View=1&Query=jebenti Saj veš, ‘vse razumeti, vse odpustiti..’…
      Če nisi opazil; HL podpiše le prispevke o jeziku in ničemer drugem. Vse druge oslarije napišem sam. Hočem reči, razlikuj med menoj in HL; mene ne jahaj/-te zaradi jezika, HL pa lahko.

      Zanima me pa tudi, kako je cukr lahko gajstn? Ja, prosim za prevod celega reka po besedah, pomenu in izvoru. Že zdaj hvala.

     • slosin

      Tasilo, s tem opravičilom si me pa presenetil in čisto razorožil! In moral ti bom dati +! Na tem portalu to ni praksa. Pa saj veš, roko na srce, tukaj vsi radi malce pod=bavamo…
      Mogoče ni s tem nič narobe, folk se mora zventilirat. Mene tukaj ne moti malce vulgarnosti (tudi sam tu in tam nisem izjema, pa saj veš ‘z volkovi je treba tuliti, drugače te požrejo’), sem pa absolutno proti grožnjam, ki jih ni tako malo. Teh nikoli ne izrekam, v glavnem se zabavam s špikanjem, predvsem ta ‘levih’…

      To, da ne lektoriraš komentarjev sem že opazil, vsekakor pa je pozitivno, da se spotikaš ob slovenščino člankov. Malo je takih, ki jim je še mar za naš jezik.

      Hanibala poznam pa samo dva. Enega sem že omenil (Hanibal Barka-čeprav jih je bilo več iz te rodbine),
      drugega pa kot krvoločnega in bistrega možakarja iz filma ‘Ko jagenčki obmolknejo (Antony Hopkins)’.
      Mislim, da je ta tvoj HL…Se motim?

      Kar zadeva ‘gajstnga cukra buzat’ pa tole: te fraze se spomnim kot otrok, ki so jo uporabljali starejši na JV SLO (od tam izviram), ko so komu grozili. Pomenila naj bi nekaj v smislu ‘ti bom že pokazal hudiča, smrkavec’, ‘dal ti bom jaz vraga’, mogoče tudi ‘pazi se, dobil te bom v roke’. Skratka gre za grožnjo, namenjeno predvsem otrokom,
      ki je nisem slišal nikjer drugje.

      ‘Buzat’ pomeni lizati, za ‘gajstn’ je mogoče mišljen kot grenak, pokvarjen,hudičev.., ‘cukr’ je pa seveda v lepi slovenščini cukr.. Poznana mi je tudi fraza ‘gajstna baba’…
      Toporišič tolmači ‘gajstn’ popolnoma drugače-prizadeven,navdušen, kar ti seveda veš…
      V tem kontekstu je prva fraza nesmiselna. Sicer so pa fraze vedno malce tako..tako, da ne govorimo o tem, da si pod nekim izrazom ljudje (posebno neuki) predstavljajo svašta.

      lp in ‘Nasvidenje v naslednji vojni’

     • tasilo

      Jaz ne maram špetirov, še posebno če so precej nepotrebni ali nesmiselni, ne maram špetirov za breje golobe. Ko sem se vrnil pogledat, kje in kako sva se “zataknila”, sem ugotovil, da sem ga sam polomil (ti pa tudi, hi hi, ker mi nisi dal plusa; sem že prej opisal). Kadar kaj takega ugotovim, se mi ni težko opravičiti. Res upam, da ni kakšne zamere, saj sicer rad preberem tvoje zapise, kadar naletim nanje. Dovolj o tem, vesel sem, da sva vse zgladila. Tudi za sprejeti opravičilo je treba velikega človeka, zato tvojo gesto cenim.

      Drži, Hanibal Lector (HL) je se je rodil pred leti na forumu Financ, tam ima do danes pribl 700(!) pripevkov o jeziku. Ime je dobil (skozi asociacijsko besedno igro) po lucidnem in bistroumnem Hannibalu Lecterju, ki pa sicer znal pojesti kakšnega butastega predstavnika svoje, t.j. človeške vrste. Na Financah je HL “za malo mal’co” in “kanibalsko” pohrustal vse njihove hišne lektorje, ki iz kakršnega koli že razloga niso opravljali svojega dela. Dandanes HL na medijih opravlja delo, ki bi ga MORALI opravljati lektorji, a ga ne (večinoma zato ne, ker jih ni). Zraven HL vzgaja pisune in napiše kakšno jezikovno zanimivost. Po naravi je pa seveda za-je-bant, cinik, pa že žleht jezik zna imeti. Včasih je namenoma grob, nesramen in neotesan, da vzbudi pozornost, saj izkušnje kažejo, da “suhoparno in duhamorno” pisanje o jeziku nikogar niti ne zanima niti nima nikakršnega učinka. Ne škoduje, če se včasih komu dvigne pritisk. HL pisunov s slabim znanjem in razumevanjem jezika ne prenese, saj so profesionalci in jezik je njihovo osnovno orodje. Operacije možganskega tumorja se tudi nihče ne loti “s francozom in rorcangami”. Dovolj tudi o tem.

      Za tisti rek sem te pa malo dražil, priznam. “Gajsten” pride od nem. izraza [der] Geist, duh. Gajsten bi se po naše reklo “duhapoln”, rabi pa se v pomenih živahen, “živ”, tudi prizadeven, podjeten, zagnan … zato me je zanimalo, kako boš besedo razložil. In zato mi “gajsten cukr” ne gre preveč v račun. Pa kot si rekel, v tem kontekstu fraza ni smiiselna in nasploh so nekatere fraze “malo tako. Večinoma je pa njigov izvor zelo zanimiv, če ga le človek pozna.

      Lep pozdrav tudi Tebi, “Nasvidenje v naslednji vojni”. V resnici naj se poslovim pa s ‘S spoštovanjem’.

      PS: Vsel sem, da imaš občutek za humor. Včasih je to na tem forumu redka dobrina.

     • slosin

      Tasilo, upam, da nama ne bo sedaj kdo očital, da lezeva drug drugemu v rit, ker sva si dala plus.Da, strinjam se, da se nekomu opravičiš in priznaš napako, je potrebno imeti jajca.
      Takih z jajci nam pa v SLO močno primanjkuje. Ni nobene zamere, pa tudi če bi vstrajal na svojem komentarju in npr. citiral Poncija Pilata ‘quod scripsi scripsi’ bi rekel ok, dedc vstraja, to mu štejem v dobro…. No, ne morem ti pa obljubiti, da se kdaj ne bom spet obregnil ob tvoj komentar.. pa se bova spet malo udarila…Sicer pa, zakaj so blogi…

      lp in pax tibi, lector (spet se malo duvam…)

   • tasilo

    A bejž no?! A res ?! Kaj pa govoriš? Ravnokar ste ga uporabili, he he …
    Kar počneš, je zlagano čistunstvo.

    (Hm, kaj misliš s tistim …ponavljali?)

  • novaknovak

   tako se je izrazil “intelektualec”, “meščan”, najbrž “svetovljan”, ki je prišel v to deželo iz tistega blata, najbrž kot ti..in ker so se ugnezdil v “mestu” se imate za svetovljane in zviška gledate na rovtarje. nije seljak seljačino u selu, nego je seljačino, kad se u grad uturi…

 • Vojteh Dovč

  spet lažejo !? j i p m

 • Fogglof Tunnek

  Mam fraj uro pa sn prišo do zaključka; baje se plačuje samo zelo dobre komentatorje he, he ! No zaj me že eni hvalijo, celo desni, saj me umeščajo celo med “plačance”. Nič več nisem “komunjara ali levak, ker toti klero-fašisti in neodomobranci jih enako “fašejo” od mene, če ne delajo praf… Zaj sn pač plačanc!? Ah kam gre ta svet? Bolj si do njih kritičen bolj te imajo radi… Tunek nisem več vaša nočna mora…eni me celo imate radi :))

 • tarantela

  Včeraj se je odbor 2014 pred sodnijo zbral v protest. Kakšnih 20 upokojencev. Na koncu so se še stepli, enega nasprotnika je rešilec odpeljal na urgenco. Odbor že zbira denar, da bodo postavili spomenik v čast in slavo bitki pred sodnijo.

  • Fogglof Tunnek

   Baje da so se Liković in Zevnikova teple…za naklonjenost Primca, novega “boga”-GOD !!!… Samo ni še čisto jasno katero so odpeljali v UKC…obe so tako zacugjene, da jih je težko prepoznati !!!

   • KIKI

    No, za kakšnega debila iz leve sfere se ne izplača. Vaše “tršice” imajo
    svojega MAGa in – majmuna Jankovića. Za ostale potrebe pa obstojajo
    rezervni deli tovariša Tita ….

  • Prle

   Baje je vsak od njih prejel za udeležbo bon za nakup živil v vrednosti 10eu.

   • Fogglof Tunnek

    Pa Pingi sok na slamico in sendvič iz posebne!!!

   • Andrej

    Ali si bil tudi ti tam , baje se rad paseš tam kjer je kaj za pobasat ,
    levičarska manira kaj hočemo ! Tisti upokojenci so ti omogčili , da
    si dokončal osemletko ! Ti pa postopaš naokrog brez dela , tako
    kot tvoji vzorniki Štrukelj in podobni postopači nastopači , ki živijo
    na račun naroda , ki jim naveedeni nastopači vtepajo v glavo kako lepo je v naši “domovini”mlad !

    • Prle

     Nisem bil tam, sem pa marsikaj slišal. Pa ja ne govoriš o tistih upokojencih, ki so za časa Yuge dobili penzijo po 30 ali 35 letih nedela. Človek stopi na realna tla.

  • centurion

   tarantela, tebe že dolgo časa ni tut še tko star upokojenec
   niti povohal.
   Morebiti se te Fogglof Tunnek usmili.
   S koze na ….

   • tarantela

    Veš kaj, včerajšnji dogodek pred sodnijo povzroča salve smeha. Pa ne boš reku, da sem jaz kriva, mene ni bilo zraven!

    • Fogglof Tunnek

     Res je … hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha … hahahahahah … hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha… hahahahahah…

     • tarantela

      Ja, tud garfi je bil tam, ne vem, zakaj ga danes ni tu…

 • KIKI

  Kako mora delovati šele zavist SMC-jevih , Desus-ovih in SD-jevih liderjev,
  ki svojih “dam” niti ne pokažejo…Ponosni smo lahko, da ta čudovit par obstaja
  in traja pri vseh mukah, ki jim jih zadanejo svinje iz F21
  Cerar je menjal že celo serijo bab, pa “nikome” ništa …etika, morala? ne me jebat!

  • Prle

   No tudi Ivan je bil znan kot politik, ki mu mali Janezek rad skače pokonci. Baje je porihtal vse kar mu ni ušlo na drevo. Tudi ta par ne bo večen, baje Ivan ni več tako potenten zaradi stresov, ki jih doživlja in jasno Urška ima počasi vsega dovolj.

   • KIKI

    A tebe tudi? Si še vedno na drevesu?

    • Prle

     Ej sem raje na drevesu, kot da me Ivan naskoči. A bi mu ti držal?

  • MladiLiberalec

   Cerar je šarmanten in zna z ženskami.

   • tohuvabohu

    Tako je! Zelo je galanten, ko jih posuva v rit.

    • MladiLiberalec

     A ti mu zameris ce jih tud v ritko rad?

 • montyamp

  Edini strup , ki učinkuje na

  KOMUNISTIĆKO MURGLOSRBSKO UDBOPARTIJO ,

  se imenuje JANEZ JANŠA .

  ŽIVELA SVOBODNA SLOVENIJA .

  • Fogglof Tunnek

   Potrebna bo deratizacija belih podgan… UDBI je še ostalo strupa…

   • slosin

    …za rdeče podgane cela SLO ne premore dovolj strupa…

   • montyamp

    Udba je crknjeni brezzobi garjavi tiger.
    Nemci jih lovijo kot pse .
    Žveplenemu se tresejo plenice .

    • Fogglof Tunnek

     To si ti misliš. UDBA je bolj živa kot bilokdaj!!!… Saj mora biti, če se pa že skoraj fsako leto postavi neki domobranski spomenik ali spominska plošča… Eni neodomobranci celo paradirajo v domobranskih uniformah!!!

     • tarantela

      Tunnek dragi, nikar ne straši ljudi! Se bodo zbali in ne bodo več upali pisati hvalnice JJ na tem portalu in bomo ob edini humoristični portal. A ne bi blo škoda?

     • Tomzi

      Zdi se mi, da navijaš za neke bolj hude čase.

   • Levicar nikoli!

    Tebe je pa treba poiskat…

   • Brane Pomahaj

    Stare zaloge za vas izdajalce, Floffloff. Zapomni si, tvoji potomci bodo že vfasali za tvoje svinjarije!

 • mannuro

  Pa saj. Spet ista lajna! Itak, da vlagjo nekaj, kar nima ne repa in glave. Samo s tem bodo tako ali tako naredili luknjo v koleno sami sebi, JJ pa dvignili podporo. Hudič je, če si izgubil vsako zaupanje!

 • montyamp

  Stranka UDBOMODERNICENTER je v razsulu .
  Stranka ZDRUŽENI LOL-i , ima težave v VENEZUELI .
  Zato priprave na predčasne volitve najbolj obremenijo
  polit-krivosodje koordinacijo , generalštab murglosrbskih izdajalcev , ki mora poskrbeti da nasprotniki banditizma zvezani padejo v medijske HANZI HUDE JAME .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENCEM

  • Sneh

   Stranka Domacih Snifacev je u paniki, zmanjkuje snega ;)

 • Coeus

  Se enkrat ponavljam… stvar je enostavna, ce je specialno drzavno tozilstvo zbralo verodostojne dokaze, da je Jansa za 400k € vec zapravil in si pridobil premozenja, kot je imel prihodkov, naj:
  ali argumentirano ovrze zbrane dokaze… ne pa s sklicevanjem na ne vem kaksne zakonske luknje, procesne napake, luknje v spominu,… zaradi katerih bodo morda ti dokazi celo padli ali bili izloceni iz procesa

  ali dokaze izvor teh 400k €, ce jih je dobil na legalen in posten nacin

  Za nekoga s cistimi racuni in vestjo, za kar vecina desnih komentatorjev ima Janso, to ne bi smel biti problem in bi terjal najvec en obisk pri sodniku.
  Lepo karte na mizo in dokazat izvor premozenja ali pa dokazat, da zbrani dokazi ne drzijo.

  Ampak smer v kateri tecejo stvari trenutno, izgleda da Jansa ne vidi, kako bi se lahko izmuznil iz te zagate, zato uporablja svoj standardni in preverjen arzenal… diskreditacija tozilstva in sodstva, igranje politicne zrtve, iskanje zakonskih lukenj, da bi se lahko izmuznil na ta nacin,… Za njegove vernike je to seveda zadosten dokaz.o njegovi nedolznosti.. za nas, ki pa ne verjamemo slepo vsemo, kar Jansa servira, pa to mocno smrdi ;)

  • montyamp

   Ko vidiš samo okvir in ne slike , z lahkoto pišeš nebuloze .

   • Coeus

    Pa nas ti razsvetli, kaksna je, po tvoje, slika… ker zaenkrat je nebuloza le tvoj odgovor

    • Duhec

     To so SDS člani…. Janša je njihov bog.

     • tohuvabohu

      Tvoj bog! Samo ti in tebi podobni izmečki neprestano govorite o njem.

     • Tomzi

      Kako si že enkrat rekla: “adijo pamet” premisli, mogoče velja tudi zate.

    • montyamp

     Razvajeni otroci samozapravnega komunist fašizma ,
     s pogonom na pomije Germanov-okupatorjev ,
     korito se vztrajno prazni .
     Niti za okvir ne bo več ,

     • Coeus

      Ko bo korito prazno se bo tudi Jansa “upokojil” brez skrbi bodi. Dokler je pa se kaj za pokrast, ga pa pece, da ni zraven ;)

  • Tomzi

   Kako pa komentiraš patrio, ali se ti ne zdi, da je tu vzorec enak?

   • Coeus

    Sploh ne… premozenje, stroske ipd. je precej lazje dokazati. Prav tako prihodke, kot sem ze omenil je Jansa priklopljen na drzavne jasli vso svoje zivljenje in tukaj prihodkov ne bi smelo biti problem dokazat. Tistih par knjig ki jih je prodal pa tudi niso bogatstvo… Da ne bodo na koncu, kot Kanglerjeve bale sena, ki jih je prodajal po 2.000 € na kos :)

    • Tomzi

     Ali se ti ne zdi, da je vse to že pojasnil?

     • Coeus

      Niti pod razno… da se ne spomni koliko je dal za novega Volvota, zakaj mu Urskina sestricna z gotovino placuje poloznice,…
      Ce so to tebi verodostojna pojasnila in te je preprical… ajde, naj ti bo, tu ti ne morem pomagat.
      Bi se pa na tvojem mestu vprasal… a se ti slucajno ne bi spomnil, kam je sla tvoja, vec kot celoletna placa, v enem kosu?
      Verjetno prekleto dobro ves koliko si placal za avto, razen ce si med tistimi srecniki, ki se kopajo v denarju in jim je nakup avtomobila isto kot meni nakup struce kruha… pa se za tisto vem koliko stane in od kje je prisel denar ;)

     • Tomzi

      Zakaj ne, če je pojasnil in njemu nenaklonjeni mediji pišejo, da ni zadovoljivo.
      Lahko verjameš njemu ali njim.

     • Coeus

      Jansi gotovo ne, ker laze, kot pes tece… dokazano, dokumentirano… so pa bili zudi zapisi zaslisanja pred komisijo, kjer se je lepo videlo, kako suvereno ima svoje finance pod kontrolo… in takemu bi naj zaupali drzavno premozenje? ;)

      No ja, enkrat oz 1,5x smo mu ga pa smo videli kam nas je to pripeljalo.

     • Tomzi

      Kako to misliš, ali imaš sodstvo in vse ostale za nesposobne, če mu ne morejo dokazati laži. Če pa imaš dokaze za laži si jih dolžan dostaviti tožilstvu, ali ne veš?

     • Coeus

      v zvezi s tem primero ne… govorim nasplosno… zadnji tak primer dokumentiranega laganja, ki ga imam v spominu je okoli sestrelitve helikopterja med osamosvojitveno vojno… s lahko poisces izjave na youtube-u :)

 • Aron

  “Dragi moji tehnokrati, res je, da nikjer ne piše, kakšen je rok za vložitev sodbe, piše pa zelo jasno, da se preiskava po letu in pol USTAVI, preiskava pa je nujno potrebna sestavina, BREZ katere se tožbe sploh ne da vložiti.”

  Rant, vloži se TOŽBA, in se sodba. Poleg tega- čeprav se preiskava ustavi, to ne vpliva na vložitev tožbe, le na potek finančne preiskave. Poročilo pa v vsakem primeru obstaja, četudi je bila preiskava ustavljena.

  • tohuvabohu

   Še en bumbar. Če je preiskava ustavljena, pomeni, da ni bila končana in torej ni nobene osnove za vložitev obtožbe.

 • slosin

  V naslednji tožbi bodo zahtevali, da dokaže, od kje mu denar za nov akumulator…
  pa kliniko v Avstraliji…..

  • Levicar nikoli!

   Verjemi, klinika v Avstraliji ne obstaja… Ker ce bi, bi lahko levuharji zelo enostavno to dokazali: ime, kraj, naslov, kontaktni podatki, spletna stran in lastnistvo… Pa ne morejo, ker je ni, zato pa samo gobcajo o tem.

   • slosin

    No, če ni v Avstraliji, je pa nekje na nekem drugem neznanem kontinentu, v neznani državi, neznanem mestu, zgrajena neznanega dne, vredna 10 mio eur…Saj je vse jasno….Tov. Ferlinc ima vse dokaze…

 • xtc

  Saj je jasno;vsi vedo ;da iz zadeve ni nič;gre le za medijski in politični linč saj so očitno volitve tu;kot tudi padecCerarjeve vlade;kaj ga bo povzročilo bomo videli:
  Naen tožilstva je jasen zadevo spraviti;četudi nezakonito na sodišče;potem jo tam čim dljer valjati po instancah zraven pa zganjati lažnivo kampanijo in škodovati JJ;;na koncu bo US ali pa ESČP ZADEVO RAZSULO ALI PA BO ZASTARALA VENDAR BO NAMEN DOSEŽEN_BLATERNJE IN LAŽI:

 • Andrej

  Vsi , ki se pasejo v F21 , naj dokažejo od kod jim denar , ki je več ali manj prikrit
  v večno zelenih oazah !

 • Dark Lord

  Sfukajmo Janeza Janšo!!

  • Fogglof Tunnek

   Sem za!!!

   • Poštenje velja

    danes je lepo vreme

  • Duhec

   A do konca???

  • tarantela

   Ma pusti ga! To sam sebi prav uspešno počne in pri tem je zelo učinkovita tudi njegova elitna garda 2014.

  • Tomzi

   Kako strpen komentar.

   • Levicar nikoli!

    In to of levuharja, ki od vseh najbolj kricijo o strpnosti in toleranci. Poserjem se na levasko hinavscino!

   • Dark Lord

    To je citat iz naslova, če nisi opazil.

 • Duhec

  No ja… vsaj Nova ima o čem pisat.

  • Fogglof Tunnek

   Še po smrti Milana bojo krive Murgle in njegof duh. Vem pa, da ga bo Milan počakal gor pred vrati….da mu jih odpre!

  • tohuvabohu

   No ja, imate rdečkarji vsaj kaj komentirat. A ne, javna sralka?

 • montyamp

  Katere inšpekcije so pristojne za ———— F – 2 1 ———— ???
  Haha , F21 ima lastne inšpekcije , za jebanje ” navadne ” raje .
  Njih kontrolira samo
  MURGEL ŽVEPLENI GENERALŠTAB .
  DRŽAVA V DRŽAVI .
  VZPOREDNA UDBOVSKA EKONOMIJA JE NEDOTAKLJIVA .

  • Fogglof Tunnek

   Če bi se Kučan preselil, npr. v Koper, se podre cel sistem.

   • Poštenje velja

    kaj pa ti a si še v spodnjem dupleku

 • gušto

  Re:
  Coeus • 18 minut nazaj
  Se enkrat ponavljam… stvar je enostavna, ce je specialno drzavno tozilstvo zbralo verodostojne dokaze, da je Jansa za 400k € vec zapravil in si pridobil premozenja, kot je imel prihodkov, naj:
  ali argumentirano ovrze zbrane dokaze… ne pa s sklicevanjem na ne vem kaksne zakonske luknje, procesne napake, luknje v spominu,… zaradi katerih bodo morda ti dokazi celo padli ali bili izloceni iz procesa

  ali dokaze izvor teh 400k €, ce jih je dobil na legalen in posten nacin…………………
  ***************************************************************************************************************

  Čuj človek pa, kje ti živiš ?
  Tega se pri takšnem znesku sploh ne da dokazati. približno mogoče tam, kjer gredo razlike v milijone, ki pa je takšnih primerov pri nas veliko pa jih do danes ni še nihče preganjal.

  Naj samo navedem en primer, ko že leta dolgo na sodiščih, ko siromakom prodajajo na dražbah in se pojavljajo “voluharji”, ki letajo od sodišča do sodišča, vplačujejo določene zneske, se med seboj prej dogovorijo, kdo bo kupec, koliko bo ta moral plačati ostalim, da mu ne bodo dražili in v enem dnevu pokasirajo po več 10 tisočakov denarja za katerega ti ne morejo dati nikakršnega dokazila. In, če pomisliš, da ti “voluharji to počno že najmanj dve desetletji malo pomisli koliko denarja imajo.
  In vse to se dogaja pred vrati sodnih dvoran. In vse to naša zakonodaja dopušča.

  Veliko lahko prihrani družina, če je žena skrbna, skromna in si ne izmišlja raznih traparij, ki so presneto drage in, če zna sama kaj pripravit, šivati sama otrokom, plesti, kvačkati……..sama skuhati, ali pa se družina hrani po oštarijah, ker se ji ne ljubi kuhati in pospravljat, ampak ima za to še “deklo” na fuš, da pospravlja “gospodi”.

  pa še in še bi lahko naštevali.
  Urška si oblačila za otroke sposoja in, ko otrokom to preraste, da oblačila naprej drugim otrokom.
  Marsikaj si družina lahko ustvari, če žena ni zapravljiva in, če mož ni pijanec ipd……..

  • Gru

   ” Tega se pri takšnem znesku sploh ne da dokazati.”

   A je premajhni znesek pravis ?

   • gušto

    Očitno si med tistimi milijonarji, ki jih niso pridobil na način, kot večina slovenskih ljudi.
    Če bi moj tekst prebral do konca, tega ne bi napisal.
    Bejž nekam……………………. u……………….

    • Gru

     Wow to me pa se noben ni obtozu da sm milionar ;)

  • Coeus

   poznam ta primer… zakaj to ni preganjano mi ni jasno… ampak tisti, ki to kasirajo bi morali tudi dokazati izvor premozenja… pa bi bilo… ampak 400k € ni mali denar… zracunaj koliko let en delavec dela za ta denar…

   Naj dokaze pa bo ne sedaj tu jokat in stokat

   • montyamp

    Komu naj dokaže ???
    UDBOHANZIJEM ???
    Propagandni mašineriji , ki s krivosodjem ostaja na oblast ???
    Plenice obrni .

   • Tomzi

    Ne boš verjel ampak on je že vse pojasnil.

 • Fogglof Tunnek

  Nobene obtožnice ali tožbe proti Kučanu s strani SDS ali Janše še nikoli ni bilo. ZAKAJ?… Edino lapa lapa lapa…. u 3 piz*** materine, in nič ne pove novega!!!… Dajmo fantje, boste pa ja dali mehiški račun na dan, pa mariborsko orožje, pa provizije…..gremo , no!!!

  • montyamp

   Janša še nima svojega krivosodja .
   Nemci morilske UDBOHIJENE zapirajo ,
   v Sloveniji stekli psi jebejo normalne sodnike v glavo .
   Ne več dolgo , UDBA CRKUJE , Putin je vzel preveč % .

  • Poštenje velja

   kako si kaj

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, a ste opazili, da Janez še ni izjavil da tega denarja ni imel… Samo pravi da ga nima več. Pač pokuril.

  • Poštenje velja

   važno da ga tebi ne manjka

   • Tomzi

    Žal mu manjka nekaj drugega.

 • Beli Sneg

  Dokler v Sloveniji raziskujejo, tožijo in sodijo pravi in ideološki nasledniki medvojenega in povojnega “prava”, razlagajo zakon kakor jim kdaj paše. Pri Patriji jim je odgovarjalo da je zadeva zastarala, v tem primeru jim trenutno odgovarja, da roka za vložitev tožbe sploh ni. Zakoni so jim postranska stvar. Da ne govorimo o “pravičnih” sojenjih. Pravično je vedno to kar si oni v svojih glavah zamislijo. Laž nesmrtna duša komunizma.

 • montyamp

  Žvepleni pritlikavec je AGITPROPOVSKI IZRODEK .
  RESNICO VARUJE 10 000 MURGLOLAŽI .
  LAŽ IMA VEDNO VEČJI UČINEK KOT RESNICA .
  Blesavi potomci morilcev in ovaduhov ,
  potrjujete Stalinove umotvore vsak dan .

  • Fogglof Tunnek

   montyamp je rekel: “LAŽ IMA VEDNO VEČJI UČINEK KOT RESNICA” …. A zato Ivan Janez tako laže?… hahahaha hahahahahahahahahahahahaha …

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, pogostost kombinacije imena in priimka JANEZ JANŠA se med moškimi pojavlja 12 – krat.
  Za natančnejši pregled kliknite na izbrano ime ali priimek:

  JANEZ – število moških s tem imenom: 21.877
  JANŠA – število oseb s tem priimkom: 327

  Katera kombinacija je najboljša?

 • Duhec

  Pač bo pojasnil teh 400 jurčkov… v politiki je začel s strgano srajco.

  • montyamp

   Saj ne more biti kriv .
   Udbosistem gnije , to so zadnji mehurčki smradu morilsko ovaduške FDV expedicije .

  • sprehajalec

   Duhec ima svojih 200 jurčkov iz naslova socialne pojasnjene.

 • Fogglof Tunnek

  Roko na srce…spet se bližajo volitve in spet brezplačna reklama na fseh slovenskih medijih za politika, ki je zraven pri fseh lopofščinah že 25 let. Neverjetni so naši mediji!?!?

  • Fogglof Tunnek

   Človek celo pomisli, da je to obtožbo Janez Janša sam sprožil…samo da se o njem piše!?!?

 • Prle

  Če bi imel Ivan Janez Janša, kaj jajc, bi sam odstopil z vseh vidnejših mest v politiki in bi presedlal v kakšne druge vode. S tem bi stranko osvobodil okovov. Zaradi takšnih pizdari,j kot jih on počne, bi vsak drug politik kjerkoli v svetu odstopil za vekomaj veke. Ampak njega skrbi samo lastna rit.

  • Fogglof Tunnek

   Res je…lahko bi denimo odprl trgovino z orožjem…seveda tokrat legalno. Izkušnje itak ima.

  • montyamp

   Rabimo puklasti pajser , da pridemo do sredine podganjega gnezda .
   Podgane že bežijo , švigajo po državnoupravnih katakombah , kot na goreči ladji .
   Haha , to bo še veselje .
   RESNICA PRIHAJA.
   ŽIVELA SVOBODA — BREZ VZPOREDNE UDBOEKONOMIJE

  • Tomzi

   Ali to sklepaš po svojih vzornikih? Kdo od njih je že kdaj odstopil?

   • Prle

    Niso imeli toliko putra na glavi kot ga ima maskota sds.

    • Levicar nikoli!

     Saj je jasno zakaj tako zagovarjar levuharje: cefurski pritepenc ima lahko zaslombo edino v izdajalski rdeci dogmi, ki sciti predvsem “nase” pred lastnim narodom.

     • Prle

      Ti misliš. če si ti Šiptar, da nisi pritepenec, ali kaj. Drugače ga pa lahko Ivanu potegneš vsak petek popoldan na Tromostovju v LJ. Naj ti bo v užitek.

    • Tomzi

     Po čem to sklepaš?

     • Prle

      Saj je glavna zvezda sodišč.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, vedno so neke volitve. Čez leto, dve ali tri. Zelo priročno se je sklicevati na volitve. Čepraf je jasno, da za fsako obtožbo obstajajo dolgi meseci raziskaf in preiskaf. Tako pa se čisto zmeraj navajajo volitve kot povod za obtožnice in le-te naj bi bile že zato “skonstruirane”. Mar res?.. A mislite da smo totalno fukjeni?… Adijo…zaj pa grem nazaj v razred…fročeki že čakajo!!!

  • Tomzi

   Ne boš verjel. Volitve so vsake štiri ali pet let.

 • Dragan Krstič

  Na portaluplus preberite kolumno o nedotakljivemu bogatašu Borutu Miklavčiču, ki ima 3x večje premoženje
  kot Janša, pa ga nihče ne vpraša od kod mu tolikšno bogastvo. Aja, bil je minister za zdravstvo. Pol je pa mogoče, da si je nabral tolikšno število luksuznih objektov.

  • Olga

   V sodelovanju z Zemljaričem, Forumom 21 in Udbo!

   • Dragan Krstič

    In pod pokroviteljstvom Murgelčana.

 • antimur

  Ta kučanistična banda ne bo dala miru, dokler ne bodo dobili konkretne porcije po njihovih gnilih tikvah. Tako nizkotno, podlo in zahrbtno lahko delujejo samo barabe, ki slepo sledijo zločincu Kučanu.

  P.S.: Kako daleč ste tožilci kaj v kriminalnih zadevah uradnega mafijca, ki za Kučana opravlja umazane posle, obenem pa prepoveduje slovensko zastavo na ljubljanskem gradu.

  • Gru

   Torej kaj predlagas z temi konkretnimi porcijami?

   • montyamp

    Dve kišti pira in lovsko društvo Vukojebinski dol .

 • Duhec

  Zdej vas bo pa pred sodiščem namest 20… najmanj 20.000 a ne?! Vse za Janšo…

  • gušto

   Ti pa boš zastavonoša.

  • Levicar nikoli!

   Katerim sodiscem?!?! Najprej morate sestavit eno smiselno obtoznico. Levuharji niste sposobni niti tega!

 • janez zorman

  Slovenci smo bili dolga leta podjarmljeni različnim vladarstvom; enkrat AO, drugič Yugi, pa malo Lahom, Ogrom, Nemcem,…zato smo se morali navaditi malo švercanja, da smo lahko normalno živeli. Na tak način preživetja nas je opozoril že MARTIN KRPAN in tako smo kar lepo furali – dokler smo imeli občutek, da državo, kraljevino, okupatorja……nategujemo pri davkih in podobno.
  Čisto nekaj drugega pa je, ko 10% lastne privilegirane populacije (udbopartija z mladiči), krade in nateguje ostalih 90% poštenih – iznajdljivih državljanov. To se bo moralo končati, saj bo prej ko slej prekipelo obnašanje privilegirane kaste, ki nas uvršča med zadnje 3 komunistične države sveta.

  • Levicar nikoli!

   Prihaja cas, ko bodo po kehah rdecuharji mlatili ricet, brez skrbi!

  • slosin

   …malo radi, malo kradi i pošteno živi, to je še vedno naš modus vivendi…

  • Olga

   ++++++++++++++++

 • centurion

  Vidim da so zbrani že skor vsi, ne samo dežurni z leve..
  So na broju oni s Polja, Begunj in Idrije…
  Tudi v garaži na Oražmovi so vrata odprli…Elita na portalu.
  Bližajo se volitve.

  • tasilo

   Iz Hrastovca so pa še na poti …

 • Olga

  Bravo SDS in Janez Janša! Vidi se, da ste na pravi poti! S pomočjo novih strank na desnici bomo sf….. komuniste, da ne bo Slovenija metastaza komunizma v EU!
  Ljudmila bo kandidirala za predsednico!? Grad gori, grof beži!

 • tarantela

  jest pa pravim, da se vse obrača tako, da bom kmal spet v Jugoslaviji. Včeraj so se dobili vidni člani iz bivših republik nekdanje Juge in so se dogovarjali, kako rešiti Agrokor in seveda Mercator. Spet so složni, čedalje bolj. Skupni cilji. No bomo vsej po Piranskem zalivu brez skrbi in težav jadral.

  • Levicar nikoli!

   Krava!

   • domovina mili dom

    Ne spuščaj se na nivo teh levih komentatorjev, prosim. Pokaži, da si inteligentnejši.

    • tarantela

     Včeraj ste pred sodnijo dokazali višek inteligence, skor 180 IQ.

     • Duhec

      Pametni za znort…

     • tarantela

      Jest se še dons režim na ta račun.

     • Olga

      Pojdite raje v Srbiji pomagat, ker vam jo bojo Albanski musliči ukradli! Haha!

   • Olga

    Ne žalite uboge domače živali, ki nam daje mleko! Komunisti so le paraziti!

  • Olga

   Nova jugovina bo Beograjski pašaluk! Boste šli, ker bomo peto kolono nagnali tja! Lahko pa greste tudi z musliči! Čestitke!

   • tarantela

    Koliko vas pa pravzaprav je, da nas boste nagnali. Včeraj je bilo pred sodnijo za crknit smešno. Edino s tem vašim “humorjem” nas lahko pospravite s sveta, saj človeka od smeha lahko še kap zadene!

    • Olga

     90% Slovencev!

     • tarantela

      Na Antarktiki! Ne se slepit…

     • Olga

      A vam je Putin povedal pri ruski kapelici?

     • tarantela

      Ja, pa ni še vsega povedal.

    • Janez

     Enkrat jim prisluhni ,kaj govorijo,pa boš kar boljše volje.Kučan ti ni prav povedal zakaj so oni pred sodiščem.

  • Tomzi

   Ne želi si tega, razen če ne računaš ne privilegije prodane duše.

 • domovina mili dom

  Ni namen obsojati g. Janše od strani rdečih sodnikov. Namen je butglavim ovcam vtepati v prazno glavo o njegovi krivdi. Seveda na koncu bodo objavljali, da je stvar zastarala. Tako, da madež ostane.
  Vsi ti, ki sodelujejo v tem pogromu nad družino Janša se ne zavedajo, da se vse to lahko obrne proti njim. Tudi oni imajo, če jo imajo seveda, družine in bodo potomci poslušali, da so njihovi starši ponarejali dokumente in krivično mučili, obsojali nedolžne ljudi v imenu neke leve udbomafije.

 • Duhec

  Janša bo vse preživel…. molk za pokradene milijarde ni zastonj.

  • Tomzi

   Pa ti kaj povej, tožilstvo bo z veseljem sprejelo tvoje dokaze, ki jih seveda nimaš.

   • von Rhein

    Ima dokaze,samo čaka …kdo da več.

 • David Lokatos

  JANEZ JANSA,NE SE DAT! TI SI SE EDINI ZIVECI SLOVENSKI HEROJ!!!! ZAVEDNI SLOVENCI SMO S TABO!!

 • Argentinec

  Ne vem, no …. tožilstvo, 90% Slovenije in preostali svet je izgleda “čuden” za janšiste. Mogoče je pa obratno … mogoče.

  • lukamiha

   Od Kje pa tebi 90%? A si to v Murglah pobral? Je pa že več kot 10% nepokvarjenih in nezavedenih Slovencev!

   • Argentinec

    Seveda nas je več, samo nismo za lopove kot je Janša in podobni. A nisi opazil na zadnjih volitvah? Boš pa na naslednjih …

    • antimur

     Si pač odvraten kučanističen kreten, izdajalec Slovencev in slovenstva, takšni boste dobili svoj račun, natančen, z vsemi ogabnostmi, ki ste jih počeli. Ne se bati, da bo kaj pozabljeno.

     • Argentinec

      Napiši naslov, da poračunava.

     • Miroslav

      Napiši tvoje ime ne pa Argentinec ta država nas je lepo sprejela,če ne bi nas pobili kot ste pobili nedolžne Slovence ki niso mogli pobegniti v Argentino po vojni zločinci ste in ti z njimi ki zagovarjaš komunistično partijo,zato bolje da ne pišeš na tej strani ker mi smo za demokracijo komunistov imamo že polhen kurac.

 • Argentinec

  Zelo podobno so svoje čase proti državni oblasti, “krivosodstvu” in vsem, ki so bili proti njim bili komunisti, kateri so branili zapornika Josipa Broza.

  Tole nepriznavanje tožilstva, sodišč in sodb druži janšiste in komuniste. Popolnoma enako sranje so oboji. Kako pa ne bi bili, če pa je vodja janšistov bivši šolarček Josipa Broza Tita. Do smrti se mu je klanjal, po smrti pa je (zato, ker ni dobil pomembnejše vloge v partiji) komunistom obrnil hrbet in jih kot kakšna užaljena nevesta prodal zahodu (od kraje zaupnih dokumentov JLA in kupovanja ter preprodaje orožja dalje).

 • Anton

  v vsaki normalni demokratični, pravni državi bi Masleša pri tej izjavi bil že zdavnaj pokojni(da ne bo nesporazuma stem sem mislil karierno pokojni)

 • Olga

  Ljudje! Ne slepimi se! To z Janšo je le finta, da speljejo drugi tir in kradejo naprej! Bodimo složni! Naženimo tiste, ki jim Slovenija ni intimna opcija!

  • Prle

   Dajmo jih, ženske pridite z metlami, moški z vilami. Kaj še čakamo? Limono?

   • Janez

    Prle tebe bom poiskal jaz.Potem se pa slikaj.

 • Argentinec

  Tako slepo in dolgo sledenje nekemu politiku (kot sledijo janšisti svojemu večnemu vodji) lahko opazimo samo še v S. Koreji. Zanimivo, da skrajne desne nacionalistične stranke v Evropi ne gojijo kulta osebnosti (Le Pen, Wilders, Petry ….), medtem, ko ga skrajno leva voditelja S. Koreje in našega SDS-a še kako rada…

 • Caetano

  Eni se vedno ne razumejo, da Jansa ni navaden politik. On je glavni simbol nase borbe za demokracijo in samostojnost. To nam ni bilo podarjeno ampak smo si priborili v krvi in znoju. Zato se enkrat ponavljam SAMO EN JANSA JE IN TEGA BOMO BRANILI DO KONCA!

  • Olga

   ++++++++++++

  • domovina mili dom

   Slovenski Havel. In tega se rdečkoti bojijo.

  • Coeus

   Res je, Jansa ni navaden politik, je zagrenjen komunisticni politicni povzpetnik, vojni dobickar, manipulator, laznivec, demagog,…

   Vi ga le branite… pred cim tocno? On rabi branjenje pred samim sabo in svojo patolosko osebnostjo… to je pa bolj v domeni strokovnih institucij, kot njegovih vernikov ;)

   • slosin

    Psihologi pravijo temu, kar si napisal,projekcija…

    • Coeus

     Mi pa pravimo temu dejstva ;)

  • MladiLiberalec

   Uh meni je kul Cerar ampak tko ga pa ne bi branu. XD
   Po pravici povedano edin svojo rit bi tko branu pa maybe svojo bejbo ampak sam zlo dobro in res vdano.

  • FORT WORTH

   To si pa dobro napisal.
   To bi morali obesiti na vhod v parlament.

 • Olga

  Ali politični proces ali “novi” komunistični obrazi! To je vse kar leva kamerila zna!! Slovenci, dajmo levakom in petokolonašem nogo!

  • Prle

   Teta Olga, kako boš pa zgledala samo z eno nogo?

 • Argentinec

  Tako slepo in dolgo sledenje nekemu politiku (kot sledijo janšisti svojemu večnemu vodji) lahko opazimo samo še v S. Koreji. Zanimivo, da skrajne desne nacionalistične stranke v Evropi ne gojijo kulta osebnosti (Le Pen, Wilders, Petry ….), medtem, ko ga skrajno leva voditelja S. Koreje in našega SDS-a še kako rada…

  In ravno zato, ker večina Slovencev politično ni na razvojni stopnji severno-korejskih volivcev tudi na volitvah ne voli samooklicanega “vodje naroda”, Janeza Janše. Slovenija je prerasla “velike voditelje”. 10% ovac, ki potrebujejo “političnega vodjo” pa najdemo tudi drugod po Evropi tako, da SDS-ovi volivci tukaj niso nikakršna izjema.

  • Levicar nikoli!

   Bebav si za popizdit. Ampak tega ti ravno zaradi tega ne mores vedet!

   • Prle

    Tak isto mislim jaz o tebi.

  • rubec

   Dejstvo je, da si bil tepec. Z veseljem ugotavljam da si še vedno.

 • Dragan Krstič

  Preberite današnji portalplus in samo s premoženjem rdečega lopova Boruta Miklavčiča si lahko ustvarite sliko koliko Borutov Miklavčičev je na levi politični opciji. Seveda so nedotakljivi. Slabši smo od tradicionale družbene ureditve po kastah v iNDIJI.

 • domovina mili dom

  Žalostno je, da še vedno po 25 letih imajo slovenski volivci v glavah rdeči refleks, da volijo leve diktatorje. Tako, da Belorusija ni več daleč. Kučan se bo lahko na kratko preimenoval v Kučmo. Nerazumljivo, da so še Slovenci na razvojni stopnji Pol Potove Kambodže. Vedno rabijo, da jih komunisti pretepajo.

  • Coeus

   A bi bil bolj srecen, ce bi te pretepal komunist in “desni” diktator Jansa?

   • gušto

    Pa kaj je teb ? A so se ti čist skisal možgani ?

    • Coeus

     A zato, ker se komunist proklamira kot desnicar zaradi tega ni vec komunist?

   • Janez

    Koga misliš,da bi gospod Janez Janša tepel?Njemu je to pod čast.

    • Coeus

     Tale tvoj gospod… je domnevno tudi ze nad Ursko dvignil roko… bojda je svoj cas (sedaj ze en cas ni bilo o tem govora) kar precejkrat padla po stopnicah oz. se zaletela v omarico ipd. Tako so znali povedati zaposleni v CE bolnisnici, ki so delali z njo.

   • domovina mili dom

    Ne moreš primerjati rdeče teroriste z demokracijo.

    • Coeus

     Pa ne, da si zelel povedati, da je Jansa demokrat? Seveda je… priblizno toliko, kot Kim Jong Un ;)

 • Duhec

  JJ-a sploh ne poznate. Zagovarjate ga pa na vse kriplje… bolana obsedenost.

  • von Rhein

   Urgent! Ali mene šteješ zraven?

 • Argentinec

  Tipičen dokaz slepote Janševih volivcev je tudi, da vse, ki niso za Janeza Janšo, vržejo v “isto vrečo” – med komuniste. Nekateri gredo v svoji blaznosti tako daleč, da vse tiste, ki ne volijo Janeza Janše krivijo celo za povojne poboje, kaj je seveda absurd. Da pa ravno zaradi komunistične preteklosti lep delež osveščenih demokratičnih volivcev ne voli Janeza Janše, jim pa niti na misel ne pride, oz. govoriti o njegovi preteklosti je enako bogoskrunstvu. Ko bodo nekega dne spregledali, bodo (50 let kasneje kot ostalih 90 % Slovencev) ugotovili, da Slovenci od 90. leta dalje NE volimo komunistov, vedno manj pa tudi tistih, ki so kdajkoli bili v KPJ. Tako lahko z veseljem ugotovimo, da zadnja dva predsednika vlade (Bratuškova in Cerar) NIKOLI nista bila člana KPJ oz. KPS. Zadnji predsednik s komunistično preteklostjo je Janez Janša. Žal pa imamo še vedno na mestu predsednika države (čeprav je to funkcija brez večje politične moči) Boruta Pahorja, bivšega komunista. Takšnim, kot sta Pahor in Janša bo kmalu odklenkalo – za vse večne čase.–

  • Dragan Krstič

   Argentinec na tem portalu ne boš prepričal nikogar s tvojimi ostudnimi lažmi. Skupaj s Foglom, duhcem, prletom, janezom cepcem, tarantelo, krtačo pojdite lagat na 24kur. Tam vam bo še kar dobro uspevalo, tukaj ne boste prepričali nikogar.

   • Argentinec

    Saj tudi ne mislim nikogar prepričati. Samo uživam v vaši bebavosti.

    • Dragan Krstič

     Tak odgovor sem tudi pričakoval od nizkotneža, ki je plačan iz murgelštaba da ljudem soli pamet.

    • von Rhein

     Uživaj,jaz v tvoji ne morem.Refleksi v želodcu niso užitek.

  • rubec

   Cerar in Bratušek seveda nista komunista. Bandiera Rossa ki sta jo prepevala je komad od Roling Stounsov kajne? Bebec.

   • Argentinec

    Tako lahko z veseljem ugotovimo, da zadnja dva predsednika vlade (Bratuškova in Cerar) NIKOLI nista bila člana KPJ oz. KPS. Zadnji predsednik vlade s komunistično preteklostjo je bil Janez Janša. Dejstvo.

    • janez zorman

     A tokrat Vam pa prav pride komunistična preteklost ?! Za sedanjost Vam ni mar ? Ko je omenjen genocid nad lastnim narodom, se takoj zavzemate za “POGLED V PRIHODNOST” !

     • Argentinec

      Tako lahko z veseljem ugotovimo, da zadnja dva predsednika vlade (Bratuškova in Cerar) NIKOLI nista bila člana KPJ oz. KPS. Zadnji predsednik vlade s komunistično preteklostjo je bil Janez Janša. Dejstvo. Genocid je genocid. Najsi bo fašističen, komunističen, nacističen, ustaški ali domobranski. Treba ga je prvo dokazati in nato obsoditi in soditi zločincem.

     • rubec

      Dejstvo je da si bil tepec. Z veseljem ugotavljam da si še vedno..

     • Anton

      misliš rečt cepec?

      sarkazem press

    • Lustrator

     Tvoja izjava je podobno abotna, kot bi rekel, da so vsi, ki so bili kdaj pri pionirčkih avtomatično Titovi častilci in dosmrtni komunisti. Ne razumeš, da v času jugoslovanskega komunista sploh nisi mogel sodelovati v politiki, če nisi bil v partiji, tako kot nisi mogel obiskovati osnovne šole, če nisi bil pionirček? Komunista ne naredi partijska knjižica, pač pa njegove MISLI, BESEDE in DEJANJA. Največjega protikomunista v Sloveniji razglašati za komunista je le še eno od tisočih protislovij, ki ste si jih v svojih pobezljanih svetovnih nazorih zgradili komunisti, ko vam je pred očmi propadla mati SFRJ in njen Veliki vodja. Če torej zagovarjaš velik javni sektor, državno lastništvo, nelustrirano pravosodje, visoke davke,
     administrativne ovire podjetništvu, spoštuješ revolucionarno gibanje NOB in sovražiš branilce Slovenstva domobrance in vaške stražarje, potem si vzorčen primer ULTRAKOMUNISTA, hujši od marsikaterega partijca iz KPJ, ki v vse to dejansko niso verjeli in so to govorili le zaradi lastnih koristi. Tako je – to pomeni, da je celotna slovenska vlada in več kot 2/3 slovencljev ULTRAKOMUNISTIČNIH, ker verjamejo v vse ključne zgoraj navedene postulate te ideologije.

     • Argentinec

      Tako lahko z veseljem ugotovimo, da zadnja dva predsednika vlade (Bratuškova in Cerar) NIKOLI nista bila člana KPJ oz. KPS. Zadnji predsednik vlade s komunistično preteklostjo je bil Janez Janša. Dejstvo.

     • Lustrator

      Si sploh prebral moj komentar ali je to veščina, ki je v šoli še niste vzeli in si zaenkrat omejen na prepisovanje iz plonk cegelcov? Če kdaj, potem je danes kristalno jasno, da največji komunisti nikoli v življenju niso bili formalno v partiji, saj je celo ta imela neko sito in kodeks. Današnji komunisti ste po svetovnih nazorih in zavedenosti precej bolj nori od svojih mentorjev s partijskimi knjižicami – oni so bili večinoma v partiji iz istega razloga kot klasični mafiji (ker se jim je to splačalo), vi pa širite svoje protislovne nebuloze popolnoma prostovoljno in vanje dejansko VERJAMETE. Prepričan sem, da niti 50% tistih slovencljev, ki danes vihtite jugoslovanske zastave, peterokrake zvezde, che guevarine majice in verjamete v ideje o katerih sem pisal, ni bilo formalno nikoli v partiji – pa vas to naredi nekomuniste? Večje nekomuniste od tistega, ki že 30 let tvega lastno življenje zaradi upora partiji in osamosvojitev Slovenije? Popoln poraz razuma, nimam druge razlage.

     • Argentinec

      Tako lahko z veseljem ugotovimo, da zadnja dva predsednika vlade (Bratuškova in Cerar) NIKOLI nista bila člana KPJ oz. KPS. Zadnji predsednik vlade s komunistično preteklostjo je bil Janez Janša. Dejstvo. Kaj tukaj ni jasnega. Vam janšistom in komunistom je skupno to, da ne upoštevate DEJSTEV in še kar nekaj bluzite tja v tri krasne.

     • Lustrator

      Nekaj časa sem imel doma papagaja, a ti zares povem, da se niti približno ni ponavljal toliko kot ti v svojih komentarjih. Enostavno ne moreš ali nočeš sprejeti dejstva, da je tvoj edini “argument” pravzaprav čisti oksimoron in ponavljaš eno in isto tisočkrat obrabljeno floskulo. Sva zaključila.

     • rubec

      Dejstvo je da si bil tepec. Z veseljem ugotavljam da si še vedno.

     • Janez

      Ti truplo noro si že po naravi “umski maloposestnik.”

     • rubec

      Dejstvo je da si ti bil tepec. Z veseljem ugotavljam da si še vedno.

    • Lustrator

     Če tako ZARES verjameš (da je torej največji protikomunist dejansko komunist, le da to zanika iz razloga, da ja ne bi dobil nobenih volitev in bil čimvečkrat šikaniran in vlačen po sodiščih), zakaj ga torej ne voliš??

    • von Rhein

     Ja,Bratušklo so v vrtcu naučili prepevati o rdečih zastavah.

    • rubec

     Nečlanstvo v stranki KPJ oz.KPS ne pomeni da nisi bedak. To vendar lahko vidiš po sebi.

    • Janez

     Boš našel še kaj proti Janezu?Je to mržnja ali strah,kar te vodi.?

   • MladiLiberalec

    Kdaj je Cerar pel Bandiera rossa? Ne verjamem.

    • janez zorman

     Pela jo je vsa komunistična neoliberalna oblast tistega leta, ko je bil Cerar še pripravnik pri Kućanu !

     • MladiLiberalec

      Pokaz mi link da je Cerar pel ker to ne verjamem.

  • Johan

   Tako si pameten-na, da ti škodi, sigurno imaš fakulteto Kumrovec ali Dobrna !

  • Caetano

   Niso vsi komunisti ki so proti Jansi. Vsi pa so zmanipulirani od Kucana in udbomafije ali pa jih vsaj uporabita v svoje namene tudi brez, da bi se tega zavedali vcasih.

 • FORT WORTH

  Tale par na sliki je v resnici prvi par samostojne in neodvise drzave Slovenije.
  Cerar ne premore niti uglajenega obnasanja,kaj sele karizme z lepo mlado in inteligentno sopotnico.
  To je par,ki nas lahko zastopa,kjer koli na tem planetu v vseh drzavah sveta.
  Zakonca Jansa imata vse,kar levaki lahko samo sanjajo z odprtimi ocmi…
  Korajzno v nove zmage !

  • Coeus

   Tale post me je pa res nasmejal…. ima ludih i posle rata ;)

   • FORT WORTH

    Kod vas niste pametni ni nikad bili…ludi vec 75 godina (:-))))

    • Coeus

     Malo ti delajo tezave tuji jeziki… ampak ne skrbi… tudi Jansi ne gredo najbolje od rok oz. z jezika…. lahko bi nas pa komot zastopal v vseh drzavah bivse juge… ker srbo-hrvascino pa gotovo obvlada kot se sika ;)

     • FORT WORTH

      Anglescina in Nemscina mi gresta boljs.
      Balkanscino prepuscam tebi… (:-)))

     • Coeus

      Seveda ja :). Lahko pa komot udariva kaksno debato tudi v englescini, nemscini, madzarscini ali pa francoscini… ni problema, ce ti bo lazje ;)

     • FORT WORTH

      Ker sem prebral samo nekaj tvojih postov sklepam,da ti je talibanscina se najblizja. Pa L.p.

     • Coeus

      eno je, da si jih prebral… dosti vecji problem pa je, ker jih ne razumes… ampak kaj mores… to je tvoj domet in uzivaj v njem ;)

     • Janez

      Mislim da enako kot jaz nebi gospod Janez Janša hotel govoriti v jeziku,ki smrdi po Čefurstvu.Mu je pod čast.

     • Coeus

      Jansa, ki mimogrede ni noben gospod, morda res ne bi hotel vec govoriti v tem jeziku, je pa edini, ki ga se obvlada ;)

 • Johan

  Tožilska banda zopet stika glave in bremeni državljane z lažmi in podtikanji !

 • Boco

  Te akcije slovenskega krivoprava me prav veselijo. S tem samo kazejo kako je nas pravni sistem odvisen in voden on levih barab. Slovenski pravni sistem ni neodvisna veja oblasti ampak orozje levih barab, ki ga uporabljajo za unicevanje politicnih tekmecev.
  Ce bo Janez Jansa uspel prestati te napade se bo ta pokvarjen pravni sistem sam zrusil vase. Lastna gniloba ga bo razjedla od znotraj.
  Rabimo dva mandata desne vlade z Janezom Janso na celu pa se bo ta stala spucala. Ce bo potrebno jih grem lastnorocno nesti ven iz sodisca.

 • Olga

  Ali so ti “sodniki”, politkomisarji, ki kršijo človekove pravice in Ustavo, člani kakšnega EU združenja? Ali se sploh kaj izobražujejo, razen “u Murglama”?

  • tarantela

   Potolaži se, zdaj imamo na US dr.dr. Jakliča, bo zrihtu vse!

 • gušto

  Pa kdaj bo konc tega sranja, no !

  • Olga

   Ko bomo tovarisiji dali nogo in sodstvo postavili na demokraticne temelje in ko bodo sodniki materialno in kazensko odgovarjali za kršenje človekovih pravic in ustave RS!

  • Prle

   Nikol, ker z Ivanom Janšo zvanim Janez, nimate šans, da zmagate. JBG.

 • milanček

  Lep pozdrav moji zavedni Slovenci, v upanju, da spregledajo tudi ostali zaslepljeni Slovenci pozdravljam tudi njih in jim želim , da se čim prej zavedajo, da je delovanje madžarskosrbskega cigana kućana in njegove jugo mafije hudičevo zaskrblujoča za nas Slovence! Zato moramo Slovenci stopiti skupaj in počistiti z vso gola-znijo, ki dela za čefu-rje forum21 , tako, da postavimo nove, zdrave temelje za nas in naše bodoče rodove! Srečno moja Slovenija in slovenski narod!!!

 • Argentinec

  Na portalu Nova24 se vsak dan pojavi vsaj na enem mestu slika Janeza Janše (včasih tudi večkrat, tako kot je to primer danes). Podobno kot slika Kim Jong Una v S, Koreji. Temu pravimo čaščenje kulta osebnosti, pa naj gre v tem primeru za Kim Jong Una ali za Janeza Janšo. To ni politiziranje temveč dejstva.

  • gušto

   “Mi smo Titovi, Tito je naš ” – smo včas kričal.
   Ti to bolj paše ?

   • Levicar nikoli!

    SO krical, SO!!! Jaz nikoli!!!

    • MladiLiberalec

     Jest tud nikol

     • gušto

      Ja, ne morš bit povsod, če pa si stalno v cerkvi čepel.

     • MladiLiberalec

      Takrat tud to se nisem. :D

   • Argentinec

    Janša v Jajcu je vsekakor, za ostale pa ne vem.

    • gušto

     A sam Janeza si tam vidu ? Si bil pa res kratkoviden.
     No pa sej si še, he, he, .

     • Argentinec

      Na sliki sta Janša in Bavčar – ostalih ne poznam.

  • Levicar nikoli!

   Hahahahaha, najbolj bebavo je pa, ko levuharji zacnejo govort o “dejstvih”! Kle me pa zvije… hahahaha

   • Argentinec

    Tako lahko z veseljem ugotovimo, da zadnja dva predsednika vlade (Bratuškova in Cerar) NIKOLI nista bila člana KPJ oz. KPS. Zadnji predsednik s komunistično preteklostjo je Janez Janša.

    • Levicar nikoli!

     Spet dokaz, da si bebav… Zabit si ko kurac!

     • Dragan Krstič

      Za dobro plačilo iz Murgel je veliko gnid pripravljenih pošiljati bloge na ta portal.

     • tarantela

      Čak mal, nismo mi krivi, če vas vaši ne plačajo.

  • von Rhein

   O pojavljanju slik s teboj ne bi debatiral.Bi me pa veselilo zakaj se javljaš tukaj,Dobro veš,da nikogar ne boš nič naučil,nikomur nič novega povedal.Serviranje bistroumnih ugotovitev se razblini preden kdo prebere,torej odgovori so na tvojem nivoju. Zanima me samo pod katerim nickom se javljaš na MMC,ki na temo “Janša” uspešno druži predvsem potomce opankarjev.

   • Argentinec

    Tam sem pa Tomaž Majer ….

    • von Rhein

     Po stilu pisanja in razumevanju politike si bolj Boško.

     • Argentinec

      No, potem sem pa Boško, če ti ovca tako praviš.

     • von Rhein

      Pa jecljaš,če govoriš.

     • Argentinec

      Ne. Jecljam samo kadar sem tiho.

 • Duhec

  Pa sej ma Janša dokaze o levakih, ki so pokradli milijarde in jih bo prijavil… tko da… on 400.000, oni milijarde. Pošteno…

  • FORT WORTH

   Prijavil komu ?

   • Duhec

    Ja policajem… ne vem kaj čaka.

    • gušto

     A lahk, kar teb ?

     • Duhec

      Ne. Preveč laže… to me znervira.

     • gušto

      A na kurah pa si drgač pisal, bimbo ?

     • Duhec

      Ma jst sm skoz vedla, da marsikaj ne gre skup… zagovarjala sm ga, ker so levaki še večje sranje.

     • FORT WORTH

      Jest vem,de ti en levak mau na duso piha…pa si se mu vsa PAF mau prilagodla no.

     • Duhec

      Lol. Jst sm neprilagodljiva za popizdit.

     • FORT WORTH

      Ja,sej vem,koko tola laufa pr nektirih…

    • FORT WORTH

     Aha…

   • Dragan Krstič

    Lahko jih prijavi samo ljubljanski tramvajkomandi. Mogoče bo ta ukrepala, policija in tožilstvo seveda ne, mogoče Harij Furlan hahaha.

  • Levicar nikoli!

   Tvoj avatar izgleda kot stiliziran supak! Tako kot tvoje ideje – direktno iz riti!

   • Duhec

    Zanimivo, da mas izkušnje s stiliziranimi šupki. Jst sploh ne vem kako zgledajo…

    • Levicar nikoli!

     Ves, ves! Dobr ti ves kako zgleda supak! Vsak dan se vsaj enkrat pogledas v spegu!

     • Duhec

      Fak no… baje dobr zgledam.

     • Levicar nikoli!

      Ne vem kako lahko en supak dobr zgleda…?!?!

     • Dragan Krstič

      Pol si pa ti Violeta Tomić.

  • montyamp

   Kam jih naj prijavi , v mugloštabgreznico ???

   • Duhec

    Haha… nehi no. Janšek vam laže, blefira… vse ve.

    • montyamp

     To je pravi politik , ne pa žvepleni MORILEC .

  • Prle

   Ne bo jih prijavil, ker pobira procente od njihovih milijard. On je poln keša, kako pa misliš, da si privošči žaljenje vseh, ki drugače mislijo kot on, potem pa še vsa sodišča in odvetnik Matoz..

   • montyamp

    Procente pobira Putin .
    Plenico si obrni .

    • Prle

     Zakaj, a jo pri vas obračate. Si mogoče iz kakšne vukojebine?

 • Johan

  Radikalni levičarji, komunisti, tajkuni, prevaranti a niste gledali tretjerazredno POP TV, ki je razgalila vašega člana Andreliča, ki je multi miljarder in je pokradel Slovence, premoženje ni nikoli zaslužil, pa ga banda ne preiskuje !

 • samsara

  Torej kadarkoli se zadnjemu udbokomunističnemu predsedniku zahoče, izda partijski dektret, da mora Janez Janša ponovno dokazovati izvor svojega premoženja.

  • Argentinec

   Tako lahko z veseljem ugotovimo, da zadnja dva predsednika vlade (Bratuškova in Cerar) NIKOLI nista bila člana KPJ oz. KPS. Zadnji predsednik vlade s komunistično preteklostjo je bil Janez Janša. Dejstvo.

   • tohuvabohu

    Zakaj ti sovražiš komuniste?

   • Levicar nikoli!

    In?!?!?! Budala, kaj bi rad povedal s tem?!? Cerar in Bratuskova sta pa res eno merilo! Dva totalno nesposobna in izdajalska levuharja, katerima je obema vec vredno dobro pocutje tujcev (cefurjev, ciganov in mohamedanskih pritepencev), kot pa lastnega naroda! Ali sta bila kdaj v KPJ oz KPS je totalno nepomembno.

   • Janez

    In zopet bo predsednik vlade Banda pa na drevo.

 • Coeus

  Torej, v tem razsirjenem clanku vse kaze na to, da Jansa razpolaga s premozenjem neznanega izvora ampak ker je potekel nek rok, je vse ok?

  Ce bi bil tak svetnik, kot ste nekateri tukaj mnenja, bi lepo dokazal, da je cist, pa bi bil mir in bi mu morda verjel tudi kdo, ki nima se popolnoma opranih mozganov s strani Janse, SDSa in njegovih medijev

  • Duhec

   Ja… o izvoru pa nič.

  • sprehajalec

   Vidva z Duhcem nimata skrbi o izvoru, ker je vse na socialno…

   • Dragan Krstič

    Duhec in Coeus se ne zavedata, da bi v katerikoli drugi demokraciji brez komunistične golazni živela od socialne podpore. Takšne kadre kot so duhec. prle, tunek, janez cepec, hun, niti ne šola niti ne zaposluje ker jih ne potrebuje. To so nizkotneži, ki uspevajo le v Sloveniji.

    • Prle

     Draganče, ponovno dokazuješ kako ubog si v glavi in kako si jezen na vse, ki imajo večji IQ kot ti. Žal ga ne moreš kupiti. ali ga imaš ali pa ne. Ti ga pač nimaš.

     • sprehajalec

      Tisti, ki so na socialni so takoj vskočili. pa saj to ni nič sramotnega Prle, saj je vendar cilj vseh levičarskih gibanj, da so vsi na socialni.

     • Prle

      Ti kao pameten dečko s prečko, bi lahko vedel, da je do socialnih transferjev teško priti, da ne rečem nemogoče.

     • sprehajalec

      kaj je nemogoče, si pri pravi?

      Prodam kar imam, vržem proč osebno, se zapeljem na kofe v Umag, štopam do meje nazaj, pa malo v angleščini malo v nemščini izdavim policaju: Žermeni, Azil.

      Pa jih imam že v žepu, transferje, pa stanovanje pa LED TV.

     • Prle

      Samo ne pretiravaj preveč, preveč bereš desne časopise.

     • Dragan Krstič

      Prle, kako velik IQ imaš ti, si dokazuješ s svojimi blogi na tem portalu. Tvoj IQ ti pomaga dodatno napolniti denarnico z denarjem ki ga je kleptomanska rdeča mafija nakradla državljanom Slovenije. Ker si gnida ti tudi IQ gnide ne pomaga prav dosti.

     • Prle

      Draganče ker si izmeček in užaljen, ker imaš manjši IQ od mene, ti zato ni treba žaliti. Takoj se mi opraviči.

     • Dragan Krstič

      Ali je to direkten ukaz iz Murgel, ali posredni od gnide Prleta?

     • Prle

      Draganče to je direkten ukaz iz urada predsednika vlade, izmeček kot si ti se mi moraš upravičiti, ker drugače ne boš dobil naslednje penzije, še manj pa regres. Jasno?

     • von Rhein

      Ej fantek.Sedaj pa dovolj.Tukaj debatiramo odrasli o resnih zadevah kakršnekoli že so. Ti pa le počakaj na popoldansko matinejo za čefurčke.Bo v čirrilici.

     • Prle

      Si se ustrašil, da tudi ti ne boš dobil privilegijev. Iz tvojih postov ni videti, da si sposoben debatirati o resnih zadevah, saj ne vseh. Ne more biti mesar električar in električar mesar. Pa ko boš šel od tipkovnice proč, le zamenjaj plenico, da te ne bo tiščalo.

     • von Rhein

      Na,spet.Plenice,pa proteze,pa tiščanje na klozet (po čif jeziku).To so zadeve o katerih slišiš govoriti ata in mamo,pa še žlahto,ko pride na obisk. NON ACTUAL. Preberi kakšno lahko pravljico za izboljšanje besednega zaklada.
      p.s. sem električar.

     • Prle

      Če si štromar ne moreš biti mesar. A si šibki ali jaki?

     • von Rhein

      Nisem mesar,živali se mi smilijo.

     • Prle

      Ljudje se ti pa ne smilijo, a ne.

     • Janez

      Tele mamino brez vsake kulture.

    • Lustrator

     Nasprotno, mislim da se tega še kako zavedata, zato pa se z vsemi štirimi borita proti temu, da bi Slovenija kdaj postala to – demokracija brez komunistične golazn.

   • Coeus

    Ce bi bilo po tvoje se sploh ne bi sekiral, ker vsaj iz mojega zepa ne bi kradli… tako pa zal nimas prav… sem v proracun prispeval vec kot bo Jansa kadarkoli…. tudi ce vrne teh 400 k € ;)

    Aja pozabil… Jansa se nikoli ni prispeval nic v proracun… morda kako malenkost od prodanih knjig ampak to je drobiz.

    • sprehajalec

     Ha, ha, na koncu pa nihče ni na socialni, pa vsi so trpnili ne vem kakšne vsote v proračun. država pa pred bankrotom…

     • Coeus

      Jah tako je, ce malho hitreje praznis, kot jo polnis… ce ne bi bil na socialni, na kar tvoje pisanje nakazuje, bi to dobro razumel ;)

     • sprehajalec

      Kje si pa še videl desničarja na socialni?

    • von Rhein

     Maloprej sem bral na Portal plus gloso Miklavčič. Madona,da nisi tam nekje.Tovarišija?

     • Coeus

      Daj link, da si pogledam

     • von Rhein

      Pojdi na Portal plus.Brez težav najdeš. Pa oglasi se,ko boš prebral.

     • Coeus

      Sem prebral in se deloma strinjam… ce bi bilo po moje, bi izvor premozenja morali pojasniti vsi pri katerih se premozenje in dohodki razlikujejo.
      Meni je popolnoma vseeno ali so levi, desni, nasi, vasi,… Za krajo javnega premozenja naj odgovarjajo VSI.
      Nikakor pa lopovscina enih ne opravicuje lopovscino drugih. Tale clanek je pa spisan v stilu ce je on pokradel bistveno vec kot Jansa, bi morali Janso pustiti pri miru… zato predpostavljam, da je ta medij eden izmed derivatov SDS-ovskega propagandnega aparata.

     • von Rhein

      O tem koga bi morali zagrabiti se strinjam.Da je Portal derivat SDS že manj.Steinbuch je zelo kritičen do Janše,Spomnim se ga iz Financ.
      Ampak kaj je meni všeč….opis Harija Furlana in njegovega sprenevedanja. Torej…zakaj je v Sloveniji tako sranje. On je eklatantni primerek.

     • Janez

      Se pravi ,da tudi tožilstvo in sodišča delajo za gospoda Janeza Janšo,ker so “zašlamastili” primer,da je zastaral.Jaz bi ta denar,ki ga “lepijo Janši,pobral od plač teh državnih DEBILOV.

  • Janez

   Ali misliš,da bi dokazal da je čist.Tako kot pri Patriji,ko se je pritožil proti zastaranju primera,da bi se lahko opral krivde,katero bi mu tile JURIŠNIKI na Slovenskih sodiščih morali dokazati.Kje so dokazi?Čula rekla.Drugega nič.Celo v arest so ga tile “revolucionarni” sodniki spravili.In na koncu “prdec namesto velikega poka”,.A gospod Janez Janša je oblaten za vse večne čase.Čeprav mu ničesar niso mogli dokazati,se med “umskimi maloposestniki”še kar čuje,”ja nekaj je že moralo biti.” In glej čudo,volitve se bližajo,pa ker se gospoda Janeza bojijo murglcvergi,kot hudič križa,je zopet v zraku nov MURGELSKI PRDEC.Vi,ki serjete po gospodu Janezu Janši,pa boste za to svojo odločitev nekoč krepko odgovarjali.

 • Duhec

  Tolažite se lohk sam s tem, da je Janša v primerjavi z ostalimi pokradel drobiž… ni jih pa oviral.

  • montyamp

   Potem se pa spravi na kup , ne pa na drobiž .
   Kdo je zdaj tu … ???

  • Prle

   Imaš prav on je večni luzer, ha,ha,ha.

   • Duhec

    Ma ja… butl.

 • samsara

  Enkrat bo to v nebo vpijoče diletantsko in servilno rogoviljenje krivosodja moralo pripeljati do konkretnih posledic za protagoniste lojaliste.

 • Primoz Papez

  Janša plačilnolisto na mizo pa računalnik v roke pa bomo videl kok si pošten….

  • gušto

   Ej, tole pa je treba sprejet zakon, da mora vsak državlan dat “plačilnolisto na mizo pa računalnik v roke pa bomo videl kok si pošten……”
   Pol pa bomo enakopravni pa druge poštene sodnike in tožilce nastavt …. oja, pol pa.
   Ne pa, da se skoz enga drajsla.

  • Lustrator

   Tožilstvo ima prav vsa orodja, da to naredi, v čem je torej problem?

   Sem pa popolnoma prepričan, da na lestvici najbogatejših 100 Slovencev ne bi na prostosti obstal niti eden, če bi se tega lotili sistematično. A tega kajpak ne bodo počeli na svojih – s poštenim delom brez zvez z državo se v Sloveniji NE DA zaslužiti niti milijona.

   • tarantela

    Imaš prav, ampak daj še druge na rešeto, noben ne bo dobil toliko podpore s strani svojih, kot jih ima Janša, ne glede na to, da je enako na tapeti, se pravi iz istih razlogov. Torej udrihajmo po vseh enako, Janša se pa ne izgovarja na to, da je obtožba lažna, ampak da je rok zamujen. Tukaj je razlika in vi menite, da je to vse lepo in prav, kar dela Janša!? Vidite, če naj bi bil idol in ideal poštene družbe, potem je tu nekaj narobe. In če so komunisti lopovi, potem je enak z njimi in ga ne grem volit.

    • Lustrator

     Janša navaja zamujeni rok zato, da zadeva že takoj pade v vodo zaradi formalnosti. Čim se bo začela diskusija o vsebinskosti, bomo deležni še večjih medijskih spinov, čeprav nima tožilstvo v svojih rokah niti enega aduta, zgolj nekakšen SUM.

     • tarantela

      Poišči na spletu zaslišanje Janše na KPK. Vsak drug, ki bi se tako zagovarjal, bi bil že zdavnaj ob vse premoženje, samo njega so spustili skoz ” Se ne spomnim, najbrž sem si sposodil”, itd v tem smislu. Za večje vsote bi pa menda vsak vedel, kje jih je dobil. A ima on že demenco?

     • Lustrator

      Sem poslušal tisto zaslišanje in za razliko od tebe občudoval njegov fotografski spomin, predvsem pa potrpljenje s katerim je odgovarjal inkvizicijski udbi. Vprašanja so bila milo rečeno ponižujoča in smešna – dvomim da v Sloveniji obstaja 1 promil prebivalstva, ki bi se takšnih neumnosti spomnila kar takole iz glave – razen seveda kdor si s takšnimi neumnostmi po nepotrebnem zaseda kapaciteto možganov, ki so ustvarjeni za vse kaj drugega kot podatke ala “kaj ste jedli prejšnji teden v soboto zvečer”. Šele ko sem dejansko slišal ta posnetek, mi je postalo zares kristalno jasno na kako primitivnem nivoju deluje naša udba in s kakšnimi metodami se lotevajo svojih tarč.

     • Janez

      Tarantela,bog se te usmili,da enkrat spoznaš,da se nihče,prav nihče od teh tožilcev,sodnikov in raznih komunajzarskih pravnikov po inteligenci in po pameti ne more kosati z gospodom Janezom Janšo.On je za njih PROFESOR DOKTOR in še kaj.Rdečuhi delajo veliko uslugo Slovencem,da bodo končno spoznali,koga jim je voliti,da bo enkrat vzel hudič tatove ,ki nam kradejo prihodnost.

  • rubec

   Ko je janša tipkal po tastaturi si ti še mislil da so to napolitanke. Bedak.

  • slosin

   Kolikor vem, nismo v Stalinovi Rusiji, kjer je moral obdolženi dokazovati svojo nedolžnost…

   • Coeus

    sej jo ne bo rabil… rabil bo samo dokazat od kje je razlika med premozenjem in stroski ter njegovimi prihodki v vrednosti 400 k €. Tozilstvo bo pa moralo dokazati, da gre res za razliko 400 k €.

    • Janez

     Mislim da se ti je odpeljalo.V Sloveniji še vedno veljajo naravni zakoni in ustava,ne pa “revolucionarno pravo”,po katerem bi sodila rdeča banda.

  • Janez

   Ti tele mamino boš pa računal?

 • Argentinec

  Nova afera ni izbruhnila zaradi tožilstva (ta ima dnevno na stotine primerov) temveč zaradi napihovanja kulta osebnosti Janeza Janše in njegovega poveličevanja v večnega mučenika s strani njegovih vernih privržencev, ki trdijo naslednje;

  Janša = slovenstvo, mučenik

  kar ponazarja

  Kristus = krščanstvo, mučenik

  To pa pade na plodna tla ovac iz Betlehemovih jaslic ….

  • Fogglof Tunnek

   Amen!!!

 • montyamp

  Glasovi iz HUDE JAME : : :

  PAZITE SE STRAHOPETNIH IZDAJALCEV IN MORILCEV

  ——————————– RDEČIH FAŠISTOV————————-

  ———————– SAMOZAPRAVNIH KOMUNISTOV ————–

 • Lustrator

  Pri vsem skupaj je najbolj noro to, da si revolucionarno pravo vzame pravico, da od nekoga ZAHTEVA pojasnilo od kod mu toliko in toliko denarja, kakor tudi kam je ta njihov znesek izginil. Ali ni osnovna (edina?) naloga tožilstva, da te stvari razišče predno sploh vloži obtožnico in seveda sama dokaže, če takšno skropucalo dejansko pride do obravnave??! To je podoben nesmisel, kot da jaz tule poljubnega sokomentatorja obtožim, da nekje skriva xy sumljivo zasluženega denarja, od te točke dalje, pa mora obtoženi dokazovati od kod mu ta denar in kam ga je dal. Sprašujem se le kdo je izšolal ves ta kader, ki iz proračuna za svoje blamaže in kršitve človekovih pravic vleče plače o katerih lahko navadni od partije neposvečeni smrtniki le sanjamo. Vprašanje je seveda retorično.

  • Duhec

   Ma kaj serjete… dej nesi na banko 10.000 evrov in jih položi na račun. Takoj ti pod nos vržejo obrazec, ki ga morš izpolnit…

   • Lustrator

    Kakšno zvezo ima to s tem kar sem napisal?

    • Duhec

     Da z gotovino na roke ne morš več poslovat…. za vsak cent morš met dokazila. In Janša tega nima… itak, ker je kasiral pod mizo.

     • goldhorn

      Ne bo držalo duhec. Na roke ne gre za zneske nad 10 jurjev.

     • Lustrator

      Kakor sem napisal – če ta dokazila obstajajo, naj jih tožilstvo tudi predstavi, do takrat pa molči in se raje ne blamira pred vsemi tistimi, ki nismo študirali revolucionarnega prava. Ko se bo sistem obrnil in bomo končno demokratična država, bodo (upam) frčale glave od vseh teh “pravnikov”, ki si pravico razlagajo tako, da v javnost lansirajo xy obtožbo, dokaze o svoji NEDOLŽNOSTI pa mora nato nabirati obtoženi. zakaj jih torej sploh imamo??!

     • Duhec

      Brihta…. jst nikol ne bom tiho in jst, ko se odločim, da mi je nekdo trn v peti, mam dokaze in ni šans, da nisi obsojen.

     • Lustrator

      Izvoli torej, dokaze na plan. Razen seveda če tudi sama pristaneš na to, da ti bo nekega dne protirevolucionarna stran sodila brez sodišč oziroma pravih pravnih postopkov, kar takole po partizansko kot se to dogaja v našem gnilosodju.

     • Duhec

      Ne ukvarjam se z Janšo…. trenutno ga ni lopova s kterim bi se ukvarjala, ne lub se mi.

     • Lustrator

      Torej se ne ukvarjaš niti sama s sabo? Ja, tako je: trdim, da si lopov, saj mi ne znaš pojasniti od kod ti 1.546.980€. Zdaj pa dokaži, da kje si dobila toliko denarja ter kam si ga skrila v kolikor ga pri tebi ne najdemo. Dober tek.

     • von Rhein

      Ja,res je.Minili so časi kufrčkov,ki so jih nosili kurirji.Drobiž pa kurirke za modrci.

   • montyamp

    Kakšen obrazec je pa imela PLAVA UDBA , ko je s kombijem peljala denar iz NLB ???
    Aja , so ga že skurli .
    Haha , mater so zabiti tile čefurji .

    • Duhec

     Janša jih ni oviral…

     • Lustrator

      S čim že? Svojimi 66% v parlamentu in svojo udbovsko mrežo v vseh državnih bankah? S katerega planeta pa si, če smem vprašat?

  • Dragan Krstič

   To je replika Dachauskih procesov. Dokaži da nisi kriv.

 • montyamp

  Janša bo prišel počasi v knjigo rekordov .
  200 poskusov s krivosodjem .
  Janša še vedno na prostosti .
  Ali bo pa rekord murglosrbske butnglavosti in nesposobnosti sarajevsko srbskega prava .

  • Levicar nikoli!

   Sej nic nimajo proti njemu, no. Ce bi kaj imeli, bi Jansa sedel, tako je pa pred vsakimi volitvami isto. Tako kot s tistim klovnom Jorasom na meji… Levaki pa vsakic istim pravljicam verjamejo. Tako kot komunajzarstvu, ki je prav tako pravljica… Bolj morbidna sicer, ampak pravljica vseeno.

   • Duhec

    Edina resnica je, da drug drugega držijo za jajca…

 • Argentinec

  Janšisti in komunisti imajo kar nekaj skupnih točk;

  – nepriznavanje sodišč
  – poveličevanje svojih voditeljev
  – nepriznavanje zgodovinskih dejstev
  – slepo sledenje svojim voditeljem
  – namesto zgodovinskih (in vseh ostalih) dejstev imajo raje filozofiranje tja v tri krasne

  • Levicar nikoli!

   Ti o zgodovini pojma nimas, da smo si na jasnem!

   • Argentinec

    Zgodovina nas med drugim uči, da je Janez Janša bil član Komunistične Partije Jugoslavije. Kaj bi še rad izvedel?

    • montyamp

     BIL .
     Je zamrznil knjižico kot žvepleni ???

    • von Rhein

     Kaj bi še rad izvedel?

     Kaj pa sploh še lahko poveš.To kar trobiš do onemoglosti si moral znati na pamet od 2.razreda oš.dalje. Sliko si pa spoznal v vrtcu.

    • Levicar nikoli!

     Jaz bi ga odstranil ze leta 1991 z lustracijo. Vse, ki so imeli karkoli veze s KPS, KPJ, UDBO in SDVjem. Vse do zadnjega. Boli mene kurac za Janso. Men gre sam na jetra, da levuharji vsakic pred volitvami nekaj sproducirate, dokazov nimate pa niti za povohat ne. Nikoli jih niste imeli. Za nikogar, kaj sele za Janso.

     • tarantela

      Janša sploh ne trdi, da ni res to, za kar ga obtožujejo! On samo trdi, da je rok zamujen!!!

  • montyamp

   S kom bi filozofirali ???
   S krvavimi od morije ???
   Z bedaki ne moreš filozofirati , so ušli vsi v PARTIJO .

   • Levicar nikoli!

    Partija = psihiatricna ustanova s prilagojenim programom

  • Olga

   Prvi, ki ni upošteval sodišč, je bil vaš TITO! Zgodovinska dejstva so izkrivili komunistični revolucionarji, zato so na sojenje Perkoviću in Mustaču povabili tuje zgodovinarje in ne vašega Pirezzia… Slepo sledijo svojim vodjem samo komunisti, ki do danes niso ugotovili, da imajo nos v Kučanovi riti!
   “Janšisti” smo demokrati, zlorabe sodstva za kršenje človekovih pravic in Ustave RS ne bomo dovolili nikoli in vas bomo poslali v tri krasne!

   • Argentinec

    Ovca, beri bolj pozorno. Napisal sem skupne točke JANŠISTOV in KOMUNISTOV!

    • Olga

     Mi nimamo skupnih točk! Imajo jih pa komunisti z nacisti in fašisti! Komunist Kućan še danes sodeluje z nacistom Sorosom!

   • Bastian

    Titkić je imel že od leta 38 sifilis,mu je na starost odgriznil tačko.Začuda nekatere naše pionirke ki so legale pod salo revolucije še danes murglajo.

   • tarantela

    Ja,tisto včeraj pred sodnijo, ko so enega odpeljali na urgenco, je bilo tud demokratično. Da dol padeš od smeha ob tej vaši demokraciji!

    • Olga

     Po vojni pomorjeni niso prišli do urgence! Levi fašisti pravijo, da so jih še premalo pobili?!!

  • lukamiha

   Bedak!

 • Fogglof Tunnek

  Bogdaj desnosučni, sn že končal s šihtom… Čujte, vedno so neke volitve. Čez leto, dve ali tri. Zelo priročno se je sklicevati na volitve. Čepraf je jasno, da za fsako obtožbo obstajajo dolgi meseci raziskaf in preiskaf. Tako pa se čisto zmeraj navajajo volitve kot povod za obtožnice in le-te naj bi bile že zato “skonstruirane”. Mar res?.. A mislite da smo totalno fukjeni?… Adijo pamet !!!

  • Fogglof Tunnek

   Res pa je…roko na srce…spet se bližajo volitve in spet brezplačna reklama na fseh slovenskih medijih za politika, ki je zraven pri fseh lopofščinah že 25 let. Neverjetni so naši mediji!?!?

 • Bastian

  Malo več izvirnosti bi predlagal tožilski falangi.To gre v smislu komada Korni Grupa:Trla baba lan da ji prodže dan,…
  Link:https://m.youtube.com/watch?v=yedAmqBn0Ls

 • Prle

  Ko takole človek gleda sliko Urške in Ivana, se vpraša, kaj za vraga je videla na njem. Ne pride mi drugega na misel, kot to, da ji je obljubil, da bo nekoč kraljica Slovenije. Zdaj pa se vse to oddaljuje in Urška postaja vse bolj nestrpna, mogoče ga je celo ona prijavila, da ima človek skoraj milijon črnega denarja.

  • Fogglof Tunnek

   Če postaja nestrpna lahko pride k meni fHaloze!!!… Bom jo potolažo…tak po haloško…brez kondoma :)

   • Prle

    Pismo, kaj če zanosi, a bo Ivan sposoben preživljati še enega otroka.

    • Coeus

     Sedaj se mogoce, ce bo pa moral vrniti teh 400 k € ali pa placati davek za to… potem bo pa tezka :D

     • Prle

      Pa ja ne bo veliki idol končal na socialni?

     • Coeus

      Ne bo, ne bo… zgoraj imajo njegove ovcice TRR kamor lahko nakazejo denar, da jim perejo mozgane :)

     • Fogglof Tunnek

      Jas bi jim poslal malo koke…samo ne vem kam????… Na Trstenjakovo?

     • Duhec

      Ne bo…. če bi mislili resno (pa ne), bi mel zamrznjeno premoženje….

     • tarantela

      Čak mal! Bomo štofelce zbiral.

     • Prle

      Samo rdečih ne.

     • tarantela

      zelene od Donata.

     • Prle

      He,he,he.

    • Fogglof Tunnek

     Bo bo…ma 400.000 ojrof čiste gotovine… Bosta Jakob in Črtomir pač imeli polbrata…malega Tuneka :)

     • Prle

      Ha,ha,ha.

     • Coeus

      se enega v vrsti si hotel napisat…. ze imata polbrata in pol sestro ;)

     • Fogglof Tunnek

      Vem, samo niso tako lepi kot bi bil mali Tunek…

     • Coeus

      to je pa res

  • Duhec

   Janša jo je izkoristil za sliko o idealni družini in za zameglejevanje od kje premoženje….

   • von Rhein

    V radiusu tvoje gibanja ni bilo nikogar,ki bi te izkoristil?

    • Duhec

     Bedno mi je replicirat tako neumnost….

     • von Rhein

      Kar ojunači se. Marsikaj bednega si že ustvarila tukaj.Tvoja specialnost.

  • rubec

   Prlečina, si v filmu Napad na Drva ti igral bukvo al tvoj fotr?

   • Prle

    Rubinjo, če te ravno zanima samo tebi na uho povem, da sem bil pokončna smreka, na katero se je prislonil tovariš Tito, da si je nabral novih moči. Ne govori naprej.

    • sprehajalec

     Potem si ti tisti iz epizode, ko se je maršal olajšal na smreko, pogledal v nebo in izjavil slavne besede, ki so šle v anale marksistične misli;

     Gledaj nebo, bog te jebo.

     • Prle

      Si že bil kdaj v gozdu, če bi ti vedel koliko smrek je lahko v gozdu. Če ne se drži pregovora: Ide medo u šumu, da vidi pumu.

   • tohuvabohu

    On je rezultat križanja medveda z bukvijo.

 • Argentinec

  Dvakrat je že bil v zaporu. Pravijo, da gre v tretje rado.

  • Fogglof Tunnek

   Za vekomaj…vekomaj…vekomaj…vekomaj…

  • Levicar nikoli!

   Pizda si zabit! Ti pa si poden od podna! Za dokaze si ze kdaj slisal?!?!?!?!??!?!?!?! Idiot!

   • Fogglof Tunnek

    Argentinec govori resnico…kapish?

    • Levicar nikoli!

     Ti peder mali pijani zakompleksani pa sam gobec zapri!

     • Fogglof Tunnek

      Vidiš, ti se pa lažeš !!!

  • Prle

   Baje je izrazil željo, da bi bil v isti celici, kot je že bil. Zakaj? Zato, ker je blizu wc.

   • Duhec

    Pa sej v zaporu je spoznal Snežiča…. zato je pa ta edn izmed lastnikov Nove. Sam Simić bi bil huj….

    • Prle

     Mogoče bo podmladku sds, lahko ceneje zrihtal kokain.

     • Duhec

      Ja…. zanimivo, da so dilerji bliz levici…. zadevajo se pa tud desni. Kako je to možno, če so skregani???

     • tarantela

      Sej niso skregan.

     • Duhec

      Itak, da niso…. nikol niso bli. To je vse igra za ovce….

   • Fogglof Tunnek

    Mogoče pa dobi Bafčarja v celico…z žajfo vred… Ja ja, WC mora biti blizu…bojo driske!!!

  • Bastian

   Ga je doniral fundaciji zdravnikov za zgodnjo ugotavljanje nepopravljivih,,tako rekoč smrtnih poškodb embrijev.Žal je donacija prišla za nekatere na tem portalu malo prepozno.Kljub temu vas imamo radi.

 • sprehajalec

  Levičari Trče počastni krug. Ako u članku Janez Janša, trpačemo portal bez prestanka, je moto slovenskih levičarjev.

 • Argentinec

  Ljudje so (bili) zaprti tako v totalitarnih sistemih, kot v demokracijah tega sveta. Nikomur pa ni uspelo, da bi bil zaprt tako v totalitarizmu, kot tudi v demokraciji. Razen našemu Velikemu Janezu.

  • sprehajalec

   To je samo dokaz, da se sistem sploh ni zamenjal pri nas, bil je samo nov dan.

  • Fogglof Tunnek

   Za to pa moraš biti umetnik…majkemi…

  • Lustrator

   Slovenija je danes približno toliko demokratična kot Severna Koreja. S to razliko, da tam shiran narod podpira komunizem s pištolo v hrbtu, pri nas pa potomci morilskih totalitaristov to počnete brezplačno oziroma za nekaj piškotkov iz gospodarjeve mize. metodi sta resda različni, rezultat pa je identičen – narod iz leta v leto bolj nazaduje v primerjavi z zahodom, partija pa iz volitev v volitve dobiva večjo podporo.

   • tarantela

    Ja vidiš, to je pa idealizem, kaj češ.

    • Lustrator

     Ne, to je bodisi norost ali pa višina IQ-ja pod 30. V primeru Slovenije morda celo kombinacija obojega.

   • Duhec

    Ti si ga še drkaš na Janšo…. dobr, da nimaš babe, ker bi mu še njo dal, da jo pegla.

    • tarantela

     Ha-ha…a veš kaj!?

    • Lustrator

     Res tehtna protiargumentacija. Si tudi ti obiskovala pravno fakulteto v Ljubljani, kjer so ti izpilili tako eleganten slog dokazovanja, zato zdaj ščitiš svoje cehovkse kolege in kolegice, ki po svojih kršitvah človekovih pravic slovijo po vsej EU?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, a ste opazili, da Janez še ni izjavil da tega denarja ni imel… Samo pravi da ga nima več !?!?

  • Duhec

   Vsaj laže ne….

   • Fogglof Tunnek

    Laže laže…samo zapleta se z besedami…

    • Duhec

     Ko so Kučana vprašali, ali bi on vse povedal??? Je odgovoril, da itak, da ne…. in tega se vsi držijo. Gonijo tisto kar jim paše…. lažejo vsi po vrsti…. gledajo folk, prodajajo sanje a jemljejo jim zadnji kos kruha…. zato so za giljotino in nič drugega. Še Udbo sodišča so predobra.

  • tarantela

   A kaj veš, kje sta danes Garfi in Mefisto? Upam, da se včeraj nista preveč poškodovala. Garfi je bil tam, se je pohvalil, ko se je vrnil, za Mefija pa ne vem.

   • Fogglof Tunnek

    Garfija smo fčeraj mentalno uničili… mogoče si pri Mefiju rane celi.

    • tarantela

     Vidiš, to bodo spomeničarji, he-he…

 • montyamp

  Duty free holding group sarajevsko murglosrbskih pravnikov ,
  išče pravnega svetovalca .
  Janša se ne da .
  UDBOVSKI svetovalci so za na odpad , oz. v zapor .

 • Fogglof Tunnek

  Še so mi ostale svečke od shoda Odbora 2014 !!!…POCENI prodajam svečke ! Poceni pa dobre. Svečke! Kdo rabi svečke ?!… 5+1-plačaš pet, dobiš šest!!!

  • Fogglof Tunnek

   Na rumene je še dodaten 30% popust…

   • gušto

    A si jih poscal ?

   • Prle

    A so to tiste na katerih piše ovce?

  • Hribouc

   Vse boš pokuril in točil kozje solze, ko bo na sudu tvoj baron, prjatu od Sorosa, Kučanou Milanče!

 • Fogglof Tunnek

  Tat Janez Janša se dere: “PRIMITE TATU !”… Sicer pa logika “primite tatu” Janeza ne bo oprala odgovornosti, kajti ni namreč bolj patetične podobe od podobe vodje, ki se izgovarja na druge!!!

  • Hribouc

   Očitno je, da si mu ostal samo še ti, supersenzibilni Tunči, da te bo namočil enkrat za vselej in se ne sam izgovarjou nate, reuše reušetasto & pezde pezdetaso.Gobezdalo brez efekta.

 • Argentinec

  Celo Damjan Murko (glej sliko zgoraj – na rumeni podlagi) je na Janševi strani.

 • gušto
 • Fogglof Tunnek

  Čujte, a si kdo predstavlja Janšo in Bafčarja v skupni celici na Dobu?… Ko zvečer ugasnejo luči in se iz celice čuje…!?!?… Kaj že?… Kako Bafčar fini, Janezek pa jamra… I mean WTF???

  Tak zaj pa grem jest…dober tek !!!

  • Hribouc

   Da ti bo bolj teknilo :
   Bolj si predstafljam Kučanofga Milančka in Golobičnega Gregorja na Dobu v Dolini Črnih vranov !
   Skup ali narazen, use en drek!
   Sekrete jima bo pucou pa Bavcon !

 • sprehajalec

  Samo levičarji spodaj. Eden na drugega, eden po drugem, eden v drugem. Izgleda je plačilo od števila prispevkov na portalu…

  • von Rhein

   Ja kdo jim bo pa plačal to spakedranščino s katero se predstavljajo. Pa še norčujemo se iz njih.Tega ne bodo dobili plačano.

   • Coeus

    Malo si zamesal kdo se norcuje iz koga… ampak nic ne de… je bolj zabavno ;)

    • sprehajalec

     Levičarski humor je res specifičen. Redko kdo ga razume. Verjetno posledica globine “socialnega” razmišljanja.

     Levičarstvo je kao prdež.

     Ako forsiraš, samo ćeš zasrati stvar.

     pravijo na jugu.

     • Coeus

      Ce bos malo prebral komentarje bos verjetno opazil, da med “levicarskimi” komentatorji, kamor po menju vecine desnicarskih komnetatorjev tukaj, spadajo vsi, ki ne aplaudirajo vsaki neumnosti napisani na tej strani, ni dosti konkretno primitivnih, zolcno razjarjenih in podobnih komentarjev….

      tako da se enkrat razmisli o svojem zgornjem odgovoru

     • sprehajalec

      Tako desničarji kot levičarji se identificirajo okoli osebnosti, okoli programov se težko, saj ga naprimer levica na oblasti sploh nima. V slovenskih razmerah, kjer se šele osvobajamo totalitarizma in njegovih vsepovsod prisotnih ostankov je zato povsem normalno, da se ljudje združijo okoli svojega liderja in ga branijo. Desničarji pač Ivana Janeza, levičarji okoli Murgl’ca.

      V razvitih demokracijah, bi bilo pa seveda tako, kot ti praviš. Do tja pa moramo šele priti iz totalitarizma in brezvladja.

     • Coeus

      Ne vem ce se se kdo, razen desnicarjev in Janse, kaj dosti ukvarjajo s Kucanom… vsaj direktno ne… se pa verjetno res okoli vodij na levem polu… ampak ne s taksno fanaticnostjo kot desnicarji… Levicarji so ze po naravi bolj pragmaticni kot desnicarji.

     • sprehajalec

      Levicarji so ze po naravi bolj pragmaticni kot desnicarji.

      Pragmatizem nekoga, ki ima oblast trdno v rokah? Verjamem. Drugje, kjer je nimajo, so pa zažgani avtomobili, razbite izložbe, kaos, kraval in terorizem.

     • dvanajstzvezdic

      Moj pogled je podoben. Levičarji so pragmatični če so na oblasti, v nasprotnem primeru so pa zelo agresivni vendar na zelo perfiden način. Druge obtožujejo totalitarizma in nestrpnosti medtem ko sami izvajajo razne oblike nasilja. Samo spomnimo se v Sloveniji granitnih kock, odstavljanje župana v Mariboru itd itd. Ja ima prav so zelo “pragmatični”.

     • Coeus

      Da “levicarjem” dvigne pokrov, kot se temu rece, je potrebno precej. Odstavljanje zupana v MB ni bila stvar “levice” ampak prebivalcev na splosno…
      Tiste granitne kocke pa tudi vprasanje od kje so prisle… govora je bilo tudi o desnicarskih provokatorjih… Ce je zgodba dobila epilog potem ok… lahko da so bili levicarji… bi pa prosil kak link da si to preberem. ce pa ne pa vprasanje, kdo je bil za tem ;)
      “Desnicarji” za izvajanje nasilja (v kakrsni koli obliki… fizicno, psihicno,…), potrebujejo bistveno manj

     • dvanajstzvezdic

      V čem se pa kaže ta pragmatičnost?

     • samotoje

      Vidiš, zaradi bedarij, kot si jih napisal tule, imam tipe tvojega IQ dosega zablokirane (tudi tiste, ki sanjajo, da se jih ne da izbrisati). Ker nas je kar nekaj takih, se ti dozdeva, da ni reakcij na blebetanje tvojega kova. Ne da se nam. Izpod nivoja je.

     • Coeus

      Ti za moj IQ ne skrbi, ko bos nekje vsaj na 1/3 mojega IQ-ja se pa oglasi… do takrat pa le blokiraj in zivi v iluziji, da si inteligenten in da drzi tisto s cimer so ti oprali mozgane ;)

     • samotoje

      Aetate reddimur prudentiores. Over and out.

    • von Rhein

     Nič zamešal. Zame je osnova gospodinjsko računstvo. priliv – odliv -saldo. In poglej kaj nastane ,kakšni umotvori,kam odpeljejo asociativne poti,na kakšne načine se deli pamet.
     Drug problem vidim v tem kaj in kako kdo zagovarja,brani,se gre tožilca.Zmešnjava vredna norčevanja. Z moje strani norčevanja predvsem iz tistih,ki zagovarjajo boljševistični način uničenja političnega nasprotnika.In zlorabe pravnega reda-sistema.

     • Coeus

      To je sicer res… ampak precej “levicarskih”, po neki cudni definiciji, komentatorjev se norcuje iz “desnicarjev”, ki penijo, ker je zopet nekdo dreznil v njihovega nedotakljivega idola. Malo pa je videti “desnih” komentatorjev, ki bi si delali norce iz “levicarskih”.
      Ampak to je logicno, ker jih vecima ne bolijo taksni komentarji… tiste, ki se pa zaradi tega pocutijo osebno prizadeti pa… in iz taksnih se splaca delat norca.

     • sprehajalec

      Desničarji imajo vsaj portal, kjer smeš drezniti v koga. Zato tudi skačete tukaj v Ivana Janeza kot razjarjene ose.

      Levičarji imajo še vedno samo Nedeljski dnevnik, za dozirano kritiko. Kjer pa je tarča zopet samo Ivan Janez.

     • tarantela

      Na tem portalu nas pustijo pr gmah, ker so od tega evrčki. Če mi gremo, bo tuki en sam doljgcajt. Komu boste pa replicirali? Bo prava revšna klikov.

     • sprehajalec

      Po eni strani imaš prav, po drugi je pa tudi svoboda govora nekaj vredna.

      levi portali seveda teh težav nimajo, saj se financirajo iz proračuna.

     • von Rhein

      Če ostanem pri desnih in levih. Nova24 prinaša provokativne teme,prinaša zadeve o katerih drugi mediji molčijo ali poročajo prirejeno. Tudi meni niso všeč teme,ki razlivajo kri,ne glede na čas.Niso mi všeč teme o ilegalnih priseljencih.O tem izvem dovolj v tujih medijih,predvsem nemških,ki tudi poskušajo marsikaj prikriti. In potem se oglasi desna stran na kateri je večina zrelih komentatorjev,ki povedo v večini svoje mnenje za primeren kulturen način. Kmalu zatem priletijo dežurni krokarji ,pričnejo s provokacijami,takoj servirajo Janšo,čeprav ni v fokusu in veselica se prične.Od začetka sem tukaj,spremljam in to kar sem napisal drži. Drži pa tudi,da se na levi strani najdejo osebe,ki znajo kulturno slediti pogovoru in so tudi njihova mnenja vredna pozornosti. Po mojih izkušnjah so to izobražene osebe za razliko od provokatorjev,ki so v večini brezposelni ali zapriseženi sovražniki Janše.V nekaterih primerih tudi zaradi vzgoje staršev.Če ne vzgoje pa vzgleda.
      Za zaključek dneva sem bil daljši.Pa v bodoče manj.

     • Coeus

      Bil bi zelo vesel, ce bi tukaj nasel vsaj eno temo, ki ne bi bila prirejena… pa je v vsem casu, ko pridem vsake toliko malo pogledat… se nisem nasel.
      Res je, da so teme v “levih” medijih tudi prirejene… ampak SDS to pelje v skrajnost.

      Morda se pa res kdaj v SLO ustanovi medij, ki se bo vsaj trudil biti nepristranski. Trenutno ni niti M od taksnega medija… zal

 • Hribouc

  Zadnji idiot murgelskoslovenistanske gubernije vidi, da je pizdarija (pardon) načrtovano prihranjena in namontirana za pravi čas.
  Režimski psi in plačanci Udbokučanistana pač imajo svoje cilje in metode in če nekaj ni, pač zmontirajo.
  Kurbe in pezdetje Slovenistana imajo svojo Agendo po diktatorski poveljevalski liniji in ubogajo, če hočjo dobit svoje plače. In še neizmerno uživajo v svojem živalskem sadizmu!
  Kako kršiti Ustavo in Zakone za njih ne predstavlje nobenega izziva. Komunistični apartčik je pač žival, ki goni dokler ne zasadi čekanov v žrtev, da se naloka sokov življenja!

  • tarantela

   Ti si pa res pravi vitez noriškega kraljestva!

   • Hribouc

    Bingooo! Znam ja tebe, Tarantela, dok si bila Suhajužna !

    Kok si uganu, malora?Maš prou in razširjam!
    Mi Noričani smo bili frendi z vsemi slovenskimi deželami in provincami svojih bratov in sester, tako, da sem vitez Norika, Germanije,Karantanije, Retije, Panonije. Ilirije, Histrije, Venecije, Vindelicije in slavne Japodije!
    Tako, da se ve in se ne dvomi nikoli več!

 • Olga

  Naši sodniki ne rabijo pravnega faksa! Rabijo skodelico s kavno usedlino ali pa marjetko, da bojo trgali lističe (kriv, ni kriv, kriv, ni kriv…)! Sodba je zastarala, ni zastarala, je zastarala, ni zastarala….! Sodbe jim pa tako Kućan piše! Zdaj mu bo lahko še Masleša pomagal…

 • Duhec

  Hvala bogu, da mu ne bojo vzeli niti centa… drgač bi desni začeli z vojno. Pred sodiščem se že kuha…

  • tarantela

   A spet kuhajo? So že učer mel kosovsko bitko.

   • Duhec

    Pol bojo pa noreli, ko bojo prepovedli te shode… desni so res butli.

    • tarantela

     Saj ne bojo prepovedali, to mora samo splahnet po naravni poti. Se bojo že naveličal, ene par mandeljcev bo še en čas gonilo svoje. V začetku jih je bilo precej več, je kar velik osip.

     • Duhec

      Sej nič niso dosegli… sam smešijo se.

     • tarantela

      O tem pa oni niso prepričani, to so desni prvoborci spomeničarji

     • Olga

      V Drazgošah se bodo dobili majski hrošči, ki so status dobili tako, da so drug drugemu pričali, da so se videli bežati iz hoste!

     • Duhec

      To so zvesti vojščaki, ki komaj stojijo na nogah… sive celice so pa že pred desetletji odmrle.

     • sprehajalec

      Dražgošani pa tistile v četrtek naslednji teden ti verjetno ne bodo smešni….

     • tarantela

      To bo pa treba snemat s kakšnim dobrim snemalcem, bo za smeh ob deževnih dneh.

     • sprehajalec

      Saj bo kar prenos verjetno, Stožice pa napete rdeče joške Kombinatk…

   • Olga

    Na Kosovo letite pomagat Srbom, ker jim bodo še Sraoce Albanci zasedli! Hitro!

    • tarantela

     Bojo prej Srbi pri nas.

     • Olga

      Nimajo jajc, so jih zgubili v bitki za Slovenijo!

     • tohuvabohu

      A tebe srbi v intimnem predelu?

 • Duhec

  Janša je uničil desnico… zagotovil si je pa vegetiranje v opoziciji.

  • tarantela

   Tam je na varnem, nič ni odgovoren, lahko pa naklada, kadar je ravno pri volji, da pride na šiht. Največkrat pa pošlje v boj svoje vojščake in Ksene.

 • Boco

  Kako blokirati Foglove Tuneke in podobne trotlaste kretene.

  1. Postavi misko na Flogov Tunek avatar ikono
  2. klikni na Full Profile
  3. Poleg modrega knofa “Spremljajte” so tri pikice
  klikni na tri pikice
  4. Izberi Block User

  In pogled na forum bo dosti lepsi!

  • Duhec

   Ja… desni rep med noge. Obvladate…

   • sprehajalec

    Kaj so drugi na južni? Ko se bo Tuppek pojavil pa ti ali kako?

    • Duhec

     Ne… jst živim od ljubezni.

     • sprehajalec

      Pa socialne…

     • Duhec

      Lol.

     • Dragan Krstič

      Socialo iz Murgel.

  • goldhorn

   Še bolj preprosto:
   Na desni strani imaš ikono trikotnika
   Klikneš nanjo in izbereš Block user.
   Če bi vsi to storili pri vseh teh ubrisanih trolih, bi kmalu izginili s portala, ker jih ne bi nihče več šljivil. Najbolj pa jih boli, če ignoriraš njihove provokacije in se ne zapletaš v debato z njimi!

 • Olga

  Bravo Janez Janša in SDS! Pogumno naprej!

  • Duhec

   Sej se zabija z glavo v zid…. a ni dost???

   • Olga

    Kučan, ko mu ne rata?

 • Wizeman

  Bogi Calimero. Spet so se spravili na njega. To je krivica…..

  • Duhec

   Janša rab pozornost… mu kr paše, da so se.

   • tohuvabohu

    Kaj pa ti rabiš, da se moraš posluževati sranja v javnosti?

    • Duhec

     Rajca me vaša obsedenost s politikom, ki vas izkorišča za lastne cilje…

     • tinta

      Kakšen pa je tvoj cilj ?

     • tohuvabohu

      Tukaj ste najbolj obsedeni z njim ti, FT, tarantela in še par cepcev, ki niso vredni omembe. Vsekakor čedna druščina, hohohohoho. Jaz ga ne omenjam nikoli (razen če ne gre drugače).

 • David Lokatos

  Je treba gledat samo NOVA 24 TV ,ker so edini kjer predvajajo SAMo NEPRISTRANSKO RESNICO!!!!!

  • Duhec

   Ja… pa skoz se ponavljajo. Bojo mel večje možnosti, da si zapomnijo vsebino.

   • tohuvabohu

    Najbolj se ponavljaš ti, javna sralka.

    • Duhec

     In ti idiot me skoz bereš… vsaj lajf ti popestrim.

     • tohuvabohu

      Ja, in beležim statistiko.

   • resnicaboli

    Nikoli ne morejo dohiteti lažnivi Hanzi TV pa če s ponavljajo 60 ur na dan.

 • Janez

  Ali ?
  Kdo ve ?
  Je naš zvesti mnogo dopisovalec na ta ok portal – F. TUNNEK – PREGOREL ? Ali – škrip, škrip?
  F. TUNNEK !
  In četa tvojih ” trojk” mladih FDV “na rdeče pofarbanih piščančkov” !
  Verjetno ?
  ZVALJENIH V FDV EX VKPB, KP, ZK IZTROŠENIH INKUBATORJIH ? Kje so danes ?

  Apel pri meni – Janezu KOMENDI – par vam koristnih vprašanj za vas – Imam ! L.r. JANEZ KOMENDA

  • Duhec

   Je napisal, se opravičil, da ma kosilo… pride nazaj, ne skrbi.

   • Janez

    Aja ?
    A?
    Da se ti ex KP, ZK bolj kot ne – ex VKP B, KP, ZK “ZOMBIJI” TUDI NORMALNO HRANIJO.?
    Sem
    mislil, da le milione trupel-žrtev ex KP STALINIZMA ? Glodajo !
    Kaj ?
    A je na “Drakula” kosilu” ? A kaj veš? Upam, da ne “mori” spet – kakega? SLO DOMOLJUBA ?
    APEL !
    Pri meni !
    Ob 17 h. Grem jaz tudi v trgovino. Ne pozabite, ob 17h. Bo zanimivo. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Olga

  Levakom se že meša! Privilegiji pa pa… Bo treba začeti delat, paraziti!

 • dvanajstzvezdic

  Matr so to zakomplicirano napisali so sama čreva, a bi znal kdo to napisati v dveh stavkih? Če prav razumem, me pa popravite: tožilci bi morali preiskavo zaključiti (in vložiti tožbo) v roku 1 leta, če pa obstajajo objektivne okoliščine pa podaljšati za pol leta. Ker tega niso naredili v zakonskih rokih, njihova tožba pade. Glede na to je jasen zaključek, da imamo tožilce, ki se ne spoznajo na pravo.

  • Olga

   Če ne zastopite, se lahko zoslite v krivosodju, saj tudi njim ni jasno!

   • dvanajstzvezdic

    Olgica zakaj pa bi se zaposlil v krivosodju,saj mi ni v interesu krivo soditi. Za čim boljše razumevanje se dajo zadeve povedati v dveh stavkih. Pravniški jezik je meni kot ne pravniku nejasen, nerazumljiv, potrebujem interpretacijo, je to problem. Kar pa se tiče krivosodja, mar ne spadate v krivosodje vi,ki me napačno ocenjujete in napačno sodite?

    • Olga

     Pokličite zgornje kompetentne odvetnike, na primer Matoza! Veste pa, zakaj je vse komplicirano in hiperregulirano, da levi laže kradejo in mešajo meglo kot v primeru Janše!

     • dvanajstzvezdic

      Pa vi razumete v popolnosti kaj so zgoraj napisali?

     • Olga

      Razumem, kot sem vam napisala! Tudi sama nisem doma na pravnem področju, vendar Janšev primer spremljam že dalj časa in tudi mnenja raznih pravnikov s tem v povezavi!
      Verjetno vam je jasno, da vrednost nepremičnin določata trg in povpraševanje! Moj ali pa Janšev dolg lahko poravna kdorkoli, če je pripravljen in ima denar, se vam ne zdi? Kaj je tu nezakonito, če to naredi družina?

     • dvanajstzvezdic

      No to, kar ste sedaj zapisali je malo bolj dopolnjeno kot je bilo v prvi vaši verziji. Saj jaz tudi podobno razumem glede zastaranja. Moje edino vprašanje je (ker se ne spoznam na pravo) ali imajo odvetniki glede tega res prav in kdo bo to spet odločal? Če imajo prav so tožilci nesposobni. Problem pa je v tem, ker nekateri to dojamejo kot ovinek mimo katerega se lahko nekdo izmaže v resnici pa je dejansko kriv (ali pa tudi ne) In tu leži ves “keč” manipulacij. Dejansko pa bi glede na pravo človek moral biti nedolžen in da faktično za to ne obstajajo nobeni ovinki. Upam da me razumete zakaj gre. Ovinki so izmišljeni, dejansko ne obstajajo.

     • Olga

      Prav imajo za gotovo odvetniki!

 • Burek Burecki

  Ce se ne spoznajo na zakone se ne pomeni da lazejo. Pisete kot da janez jansa sveti ni ukradel nikoli nic.

  • Olga

   ???? Če nič ni, si lahko po vaše izmisliš, saj po vaše vsi kradejo in nihče ne more biti nedolžen??? Razen šefa partije in Udbe Plavega, ki ga nihče ne sme nadzirati, tudi če dobi 400.000 DEM in mu štipendira Smelt hčer, pa če dogove bank Foruma 21 in njegove vsi pokrivamo?

  • dvanajstzvezdic

   Hja, ti pa pišeš kot da je Janez Janša kradljivec. Če pa se nekdo ne spozna na zakone kako potem lahko določi kaj je kraja in kaj ni kraja.

   • Gru

    Tudi ce se nekdo nespozna na zakone, lahko doloci da ima nekdo prevec denarja kokr ga je zasluzil ;)

    • dvanajstzvezdic

     Na podlagi česa? Vsak tudi na tem portalu levi ali desni si lahko ustvari neko sodbo, ki bazira na: subjektivni oceni, ideološki predpostavki, simpatiji-empatiji, novinarskih prispevkih (ki so večinoma spet subjektivni pogledi)… Nobena od teh sodb nima trdnih objektivnih dejstev. Edino sodišče kjer vlada pravo (neodvisno od vsega zgoraj naštetega) je pristojno za ugotavljanje krivice in sankcij. Ker pa je naše sodstvo enako v podnu kot ostali dve veji oblasti ne ostane nam državljanom nič drugega kot da si ustvarimo svojo lastno sodbo in v tem je problem.

     • Gru

      Na podlagi prihodkov in odhodkov ;) Ce si zasluzil manj kokr mas denarja pol neki nestima ;)

     • dvanajstzvezdic

      Meni žena nakaže iz svojega TR -ja na moj TR denar (ki si ga nisem zaslužil). Kaj tu ne štima?

     • Gru

      In to komot dokazes z izpisom iz banke. Torej kaj skriva JJ, da neprinese te izpise iz banke in vse ostale papirje? Vsega bi bilo konec v pol ure prvega srecanja na sodiscu. In pol bi se smejal levakom loh u glavo ;)

     • dvanajstzvezdic

      Lahko pa mi da moja hči denar na roko in potem jaz to položim na moj TR, kaj pa sedaj? Bistvo je (koliko razumem) dokazni postopek. In vsi ti postopki imajo neko proceduro, morajo slediti pravnim normam. Če pa te pravne norme niso izpolnjene, potem je brez zveze govorit o tožbi. In potem je samo še baba rekla, baba kazala in prepiranje in natolcevanje, ki bazira na iracionalnosti.

     • Gru

      Ce ti da hci na roke poklices njo za prico in ona dokaze kje je dobila ta denar. A je res tok tezko to naredit? Loh so postopki napacni , sam na koncu koncev ima clovek se vedno prevec denarja kokr ga je zasluzil.

     • dvanajstzvezdic

      Si pravnik, tožilec, najbrž ne, torej meni lahko razlagaš karkoli ampak tvoje ocene in sodbe so irelevantne. Seveda ima lahko človek “preveč” denarja po tvoje, samo to ni njegov problem pač pa tvoj problem,ker mu očitno ne znaš dokazat da ima “preveč” denarja.

     • Gru

      Dokazano je kao da ga ima prevec. Torej je njegov problem da dokaze da ga nima. Ce ni mutil bo to naredil brez problema ;)

     • dvanajstzvezdic

      Kje je to dokazano? Na sodišču? Če je, povej št. sodbe!

 • Fogglof Tunnek

  Torej JJ ne zanika, da nezakonitega premoženja nima.. brezmadežni Janša.. joj, ko bi fse splavalo na plano nekega dne… mogoče bi celo kakšnega vernika spreobrnilo v ateista !!!

  • dvanajstzvezdic

   Hja, če pa se tožilci očitno ne spoznajo na pravo. Glede na zgoraj opisano je več kot očitno jasno, da se ne spoznajo. In kako naj nekdo, ki se ne spozna na pravo potem podaja kakršno koli obtožnico in zakaj bi se nekdo sploh oglašal na tako obtožnico. Stanje kriv ne kriv je glede na pravo, ki ga tožilci očitno ne poznajo (kolilkor jaz razumem) popolnoma nedoločeno.

  • Janez

   O !
   Lej ga ?
   Ni še – škrip, škrip.
   Ob 17 h se spet javim.
   TAČAS PA SI TI IN TVOJI VRTITE NA GOOGLU VAŠO BODOČO HIMNO:

   – Jorge Cafrune: La LOPEZ PEREYRA. version . 2. ! Zelo vzgojna ljudska pesem iz Argentine !

   Zanimiva O SODNIKU LOPEZU PEREYRI, KII JE PRIJATELJU – MORILCU NEKE ŽENSKE !

   Učitelju in ok glasbeniku
   – Artidoriu CRESSERIJU – poglledal “skozi prste” in ga ? KAR OPROSTIL UMORA !
   Vendar je
   Artidorio klub sodni oprostitvi umora – hitro propadel.
   In cca 40 let preživotaril v hiralnici mesta Salta.
   Kjer je bil prej – gospod. Imel je orkester za mestne – plese itd.
   Kot en naš Emil Adamič – je bil ta Artidorio !

   A ? Misliš ? Mislite ?
   Da se oprostilne sodbe umorov v naši sedanji Sloveniji ? Dogajajo ? Ob 17h. JANEZ KOMENDA

   • Janez

    Popravek: NE ! Emil Adamič.
    Pač pa: kot tisti SLAVNI DIRIGENT IN GLASBENIKS PIŠTOLO – Bojan Adamič
    Tak !
    Je bil avtor pesmi LA LOPEZ PEREYRA.
    in morilec Artodorio Cresseri . Iz mesta Salta v S. Argentini.leto 1900. L.R. Janez KOMENDA

 • tinta

  Bo naš premier, ki je tudi dr. ustavnega prava opravil razgovor s četrto vejo oblasti in jim povedal, da počnejo nekaj, kar nima temelja v pravu ???
  Ali pa to počnejo samo zato, da so zaposleni, ampak narod mora vse to plačat.
  Je to pravično ? Je to pošteno, da se takole nepotrebno troši davkoplačevalski denar ???

  • Lustrator

   Dr ustavni pravnik in predavatelj moralistike bo kajpak modro tiho, saj bodo slovenceljčki nadaljnje mesece prežvekovali staro-novo krmo o “Janši lopovu”, njegova vlada pa bo v tem času mirno sprejela odločitev o drugem tiru, ki nam bom meni nič tebi nič po Tešu izvlekel novo po nepotrebnem plačano milijardo € iz žepa.
   Kako lahko je vladati tako naivnemu narodu, to je že neverjetno…

   • Gru

    Kokrat je bil JJ letos prisoten v parlamentu?

    • Lustrator

     Ne štejem in mi je popolnoma vseeno. Prav tako me ne bi motilo, če prav nihče izmed 60 komunistov v parlamentu na čelu s koalicijskimi poslanci ne bi NIKOLI prestopili njegovega praga, če bi bil od njih kakršenkoli učinek. Ne volimo in plačujemo jih zato, da jih gledamo, ampak zato, da je od njih dodana vrednost. No, govorim v imenu demokratov, totalitarci pa svojih tako ali tako ne volite ne zaradi enega ne zaradi druegega, ampak zgolj zato, ker niso Janša. Ko vas nekdo sooči s konkretnimi argumenti in dokazi kako vaša vlada “dela”, je vaš odgovor podobno maloumen. Priznam pa, da uživam vsakič, ko v repliko preberem takšno intelektualno bravuro tipičnega levaka. Uživajte v svojem monopolnem položaju dokler gre – ko boste strmoglavili, bomo strmoglavili vsi, le da mi ne bomo izgubili kaj dosti, vi pa vse milijardne privilegije, ki se vam preko službic nezasluženo pretakajo v žepe.

  • Olga

   Njegovo premierstvo je zaradi načina volitev itak sporno! Že takrat je bil tiho kot rit, zakaj bi se oglašal zdaj?! “On spoštuje mnenje sodišča” razen če se gre za koroške dečke, referendum ali pa na primer financiranje zasebnega šolstva!

 • Minovak

  Predlagam, da se F.T. spravi na malega prtlikavčka, ki je zmešal pamet lepemu delu Slovenije in slovi kot mali-veliki vodja nizki IQ-jev in razipče, kje je tisti začetnih 220 mio €, ki jih ima načunu Štefka. Imel sem priložnost videti kopijo tega izpiska, ki je bi objavljen na spletu in se prav nihče ni vprašal, kako je NAŠ denar prišel tja, ker do sedaj mali pritlikavček ni zaslužil niti centa, škoda pa gre v miljarde. To je šele prava vest, a ovca F.T. si tega ne upa…!

 • Krtača17

  Ampak dokazi o premoženju mu pa ne grejo z rok. Če bi mu bilo kaj do volivcev in če bi hotel rečt – fantje takle sem- in transparentno pokazal črno na belem prihodke ter mogoče clo odhodke bi bilo v trenutku vse jasno. Tko se pa pogreza v lastnem dreku in odhaja v politično penzijo. Bajbaj Janša.

  • dvanajstzvezdic

   Pa bi se potem spet našli neki pomisleki. Pa saj lahko jaz pokažem in povem kar koli, vprašanje je če bi mi zaupal in verjel. Verjetno ne, verjetno bi iskal tretjega da ti potrdi moje stanje. Ta tretji bi morala biti neka neodvisna in profesionalna oseba.

   • Krtača17

    Za desne noben dokaz nikdar ne bo dovolj dober. Očitno pa tile strici razpolagajo z nekimi dokazi ki jim definitivno bolj verjamem kot nekemu novinarčku. Zdaj je na potezi Janša ne?

    • Duhec

     Temu bo težko kaj razložit…

     • dvanajstzvezdic

      Ja seveda, iz naivnosti sem se marsikaj naučil. Težko me bodo nekompetentne osebe prepričale.

     • Krtača17

      In kdo je zate dovolj kompetenten? Članek na novi?

     • dvanajstzvezdic

      Članek je prispevek nekih mnenj, na to dajemo vsak svoj komentar. Dokler človek ni pravnomočno obsojen, imajo vso pravico človeka braniti. Če pa bi bil človek obsojen, imajo zopet pravico postaviti svoje mnenje in vsi ostali svoje komentarje.

    • dvanajstzvezdic

     Če se že natolcujemo pa se dejmo do konca, za leve je pa karkoli lahko dovolj dober dokaz, bo šlo?

     • Krtača17

      Zame bi bil dovolj dober dokaz izpisek iz banke, potrdilo o lastništvu, zemljiška knjiga, registri taki in drugačni, pogodbe itd. A to zate ni dovolj?

     • dvanajstzvezdic

      Kaj je za tebe dovolj ni relevantno. Vprašaj pravnika še bolje pa kompetentnega sodnika če je to dovolj. Za mene pomembno kaj pravijo na to izvedenci, pravni strokovnjaki in na koncu sodišče.

     • Duhec

      Ja… sam se zakomplicira, če je 30% bančnih transakcij, vse ostalo pa na roko. Zato pa naklada o zastaranju itd…

  • tarantela

   Saj njegovim podpornikom je vseeno, tud, če je imel prste v marmeladi. On lahko, on SME!!! Dejmo si no zapomt, mi zarukanci.

 • Minovak

  Sicer pa na levi divja panika, kje najti nekaj, karkoli, da bi kompromitiralo JJ ali vsaj SDS. Vse zastonj, levački, narod vas je spoznal do golega…! Za vas je ostal velik kup gnoja vaših iztrebkov, pa sedite nanj, ker tja spadate!

  • Krtača17

   Ni treba kej dost. Sej se sam.

  • Gru

   Buhujuhu haha bogi Janez ;)

   • Prle

    Sds že išče njegovega naslednika.

 • Krtača17

  Desni če vam še ni jasno – karte so padle, treba bo odkrito odgovorit narodu. Pa ne s temi larifari zakonskimi členi. To je larifari. Karte na mizo – je kradel ali ni kradel? V imenu ljudstva.

  • Prle

   Jasno da je, ampak to je samo drobiž, tip ima še ogromno denarja skritega.

   • Krtača17

    Glede na zapisano v članku se tudi meni že dalj časa svita da je marsikaj zatajil. V bistvu je celi Sloveniji jasno ampak se tudi politika malo trese kaj bo še naplavilo. Tudi v mednarodnem okolju.

    • Mico Mitic

     Res ne vem, zakaj tega skritega me predstavite narodu. Je težko realizirati vaše mokre sanje ?

    • tohuvabohu

     Komanči ste najbolj prepoznavni po treh stvareh:
     1. imate bujno fantazijo in o vsakem veste vse, česar še sodnik ne ve,
     2. noč in dan sanjate o denarju, ki ga menda imajo drugi, pa bi ga sami radi imeli,
     2. neozdravljivo alergični ste na JJ, ki vas ovira v vaših sanjah.
     Najboljši rdečkar je mrtev rdečkar.

  • tohuvabohu

   Zanimivo, da rdečkarji vedno in povsod govorijo o denarju. Gleda vam iz oči in ušes. Tudi če govorite o čemurkoli, vedno govorite o denarju. Za narod, za ljudi vam dol visi. Vas skrbi samo za ta prekleti denar, ki bi ga vi tako koristno uporabili, kajne, pogoltne rdeče hijene?

 • Duhec

  Mahniča za predsednika SDS-a…

  • Prle

   Jaz sem za.

   • Duhec

    Hahaha

    • tarantela

     Pol pa bo: “Naša četica koraka strumno in veselo…”

     • Duhec

      Ja… Ranta pa za namestnika. Hudo…. s čim jih le futrajo???

     • Mico Mitic

      Meni pa se zdi prav fino, da bo Mahnič še takrat, ko vas ne bo.

 • Duhec

  In končno se bo tudi Nova oddolžila big bossu za nateg revnih, naivnih, starih delničarjev ali še huje donatorjev.

 • Dragan Krstič

  Konkreten primer kako opravljajo svoje” delo “slovenski represivni organi je lepo opisan še celo v rdečem trobilu Delo. Velikega slovenskega lopovskega bankirja Črtomira Mesariča preganja črnogorska policija in pravosodje za kriminal pri vodenju NLB v Podgorici. “Naši” o tem ne vedo nič, milijonski dolgovi NLB pa prenešeni na centralo. A ni čudno? Tega pa res nisem pričakoval.
  Preberite na portalplus o ogromnem premoženju tovariša Boruta Miklavčiča. Tudi o njegovem premoženju nihče ne ve nič. Tega si pa res nisem mislil?

  • Duhec

   Miklavčič je dohtar, direktor… JJ obramboslovec, ki se ni nikoli boril, sploh ne ve kaj je vojna… in sploh ne drži, da ma manj kokr Miklavčič.

   • Dragan Krstič

    Ko bo Miklavčič 8 let premier Slovenije se pa oglasi trola. Kakšen dohtar? Dohtar lopovščin.

    • Duhec

     Hahah… res ste nori.

     • Mico Mitic

      Lahko pa se potrudiš in matematično pojasniš, kako lahko Miklavčič s poštenim delom v JS zasluži za tri vile, da ostalega niti ne omenjamo. Prav gotovo ne bo težko.

    • Olga

     +++++++++++

  • Olga

   K sreči jih vsaj nekaj dobijo v tujih državah! Tudi Kućanu bodo sodili Nemci!

 • Vrhovni sodnik

  Pri celem pregledu FURSA niso bili najdeni miljoni od orožja, niti ni zapisnika koliko profita prinese klinika v Avstraliji kar enostavno pomeni, da so lewaki vseskozi lagali. LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA !

  • Dragan Krstič

   Ja jest sem slišal da je Murgelštab poslal Grego Repovža, Karbo in Draga Kosa preiskat vsak košček Avstralije od Darwina do Sidneya da najdejo Janševo kliniko. Seveda na račun davkoplačevalcev.

   • Olga

    Morali bi se ustavit v Mozirju na Lukšičevi kliniki! Lukšičeva žena je hotela celo speljati del programa v zvezi z avtizmom UKC! Če ji je ratalo ali ne, ne vem! Kliniko imajo Lukšičevi (SD)! Laž, kraja in podtikanje so nesmrtnie duše komunistov!

    • Dragan Krstič

     Ah kje pa Olga. To družina Lukšič dela za dobrobit naroda. Častna komunistična beseda, ti rečem.

 • Vrhovni sodnik

  V bistvu mora biti J.J. še hvaležen pro Udbovskem Tožilstvu, zastonj mu predčasno vodijo volilno kampanjo in s tem dejanjem so še neopredeljenem volivcem nakazali, kako naj volijo, po voltvah upam, da se jim bo J.J. primerno zahvalil.

  • zokispoki

   Se strinjam , Vrhovni sodnik. Sicer pa, enkrat bo elastika počila. Le še en razlog več, da se takoj po prevzemu oblasti izvede lustracija, saj to kar počnejo, je pravzaprav zloraba oblasti.
   To ni normalno, kaj si dovolijo !

   • Dragan Krstič

    Ne strinjam se. V Sloveniji je toliko nepismenih in polpismenih z duhovnga dna družbe da sploh ne doumejo kdo jih krade in na to računa Murgelštab.

    • Vrhovni sodnik

     Problem niso opredeljeni, za lewake glasuje 360.000 prepričanih volivcev, problem so 850.000, ki se volitev ne udeleži z izjavo, da so vsi politiki enaki.

     • Dragan Krstič

      Ja saj o teh ti pa govorim. To je mentalno dno te družbe. Za njih so vsi politiki enako
      pokvarjeni, ker pa stalno poslušajo laži o Janši je on najbolj osovražen politik po anketah.
      To pa je za rdeče kleptomane dobra novica.

  • Janez

   Absolutno !
   Se strinjam !
   Samo so tako miselno togi !
   Da učinkov svojrga verjetno zlobnega početja – sploh? Ne dojemajo !
   Tudi !
   Okorni ex KP, ZK IN ZL provokatorji tu, ki le smetijo in puščajo svoje blato tu.?
   Le sramotijo svoje
   – ” delodajalce ” in v bistvu ?
   – delajo reklamo nam domoljubom ?! Mar ne ?

   F. Tunnek – je že nekam pobegnil.
   Sploh ?
   On in njegovi – niti ne zmorejo dobro polemizirati.
   To !
   Sem jim hotel reči: NE ZAVEDAJO SE, DA IMAJO POŠKODOVANE DUŠE !
   Zakaj – poškodovane duše ?
   Ja ?
   Od vseh zlorab, ki so jih kot otroci, mladi, v šolah, v družini itd.
   -doživeli !
   Pa se sploh ne zavedajo, da so bili psihično, mentalno poškodovani.
   Seveda so – tudi žrtev – svoje lastne ? Misellne “lenobe” Mar ne ? L.r JANEZ KOMENDA

   P.S. TUNNEK&COMP. – KJE STE ?

 • Mico Mitic

  Tako nategujejo lahko le levičarje. Njim se pozna SFRJ šolstvo.

 • Fogglof Tunnek

  Ne samo, da je Janša lažnivec in kradljivec… Janša je sprožil tajkunizacijo. On je ukazal, da se proda državne deleže tajkunom. On je ukazal, da državne banke financirajo odkup delnic… garancija pa je bila delnice ki sploh še niso bile v lasti tajkunof. Bolj butalskega načrta še ni bilo!!!…Kapish?

  • Fogglof Tunnek

   Kaj o tem pravi zgodovina
   vir: RTV SLO

   12.avgust 2005
   Na sestanku pri takratnem predsedniku vlade Janezu Janši so se sestali Boško Šrot, Igor Bavčar, Andrijana Starina Kosem in Matjaž Gantar. Že konec junija so se Šrot, Bavčar in Gantar dogovorili, da dobi KD Group Abanko, Istrabenz in Pivovarna Laško Mercator, država pa vpliv na Delu. 12. avgusta 2005 so si vpleteni še segli v roke. Takrat si gotovo ni nihče mislil, koliko prahu bo dvignila prodaja Mercatorja in kako bo recesija onemogočila Šrotove in Bavčarjeve načrte.

  • MižekFiga

   Zakaj vse Kučanove najboljše lastnosti vedno pripisuješ Janezu Janši ???

   • Dragan Krstič

    Ne repliciraj temu voslu.

 • VERZIFIKATOR

  Jožef Kozinc

  KOZEL LISEC PO RIBENŠKU

  Kozla Lisca najbrž vsi poznamo,
  iz kozlovske sodbe dobro znane
  v Višnji Gori zdavnaj izpeljane,
  ga za kozla grešnega imamo.

  Tudi bližnja Ribenška dolina
  po šegavosti je vsa sloveča,
  njena pa grešeča je nesreča
  kozel, ki se pravi mu kozina.

  To je namreč ribniška oznaka,
  prepoznaven dialektalitzem
  za grešeče kozle lokalizem,
  označuje grešnega junaka.

  Ta zamenjal rad bi grešno vlogo,
  ko priznanj dovolj mu niso dali,
  slednjič kozlu vendar so priznali,
  da lahko izpeljal bi nalogo.

  Specialno kajpak, kot pritiče
  takšnim kozlom pač ustrahovanim,
  za kozlovsko službico prodanim,
  tak kozina po nesreči kliče.

  Tak bi tožil in še sam razsojal,
  da kot Lisec kožo si odkupi,
  takega prav zlahka se olupi,
  tak bo v strahu vsem ime posojal.

  Tak se tudi brž ujame v vozel,
  karseda za vlogo je primeren,
  gospodar pa z njim bo brezobziren,
  slednjič on bo glavni grešni kozel.

  • Olga

   +++++++++++ upajmo, da kmalu!

   • VERZIFIKATOR

    Je že ta hip. :))))))

 • Fogglof Tunnek

  Janez Janša: “Če bo koalicija v naslednjih dveh letih dokazala, da ima prav, da smo se odbili, da rastemo, da bo Slovenija čez dve leti dosegala pozitivno gospodarsko rast … potem … se jaz upokojim kot politik in bom užival v tem blagostanju.”

  Janez Ivan Janša v živo iz Pariza 19. december 2013 – Tarčo TV Slovenija.

  Ivan mi čakamo! Fse ka si zahteval je bilo uresničeno.

  • željudin

   blagor ubogim na duhu

  • Mico Mitic

   Res je. Plače so nižje, cene višje. Napredujemo. Nazaj.

 • baubau

  Tako zadašnji avtorji kot neposredni izvajalci teh spornih postopkov so ceneni sužnji-ne glede na to,koliko se jim bo v končni fazi njihovo ravnanje iz-plaćalo. Vsi tisti,ki jim nasedate pa še bolj…

 • Dragan Krstič

  Aljuš Pertinač, bivši visok funkcionar SD pri Pahorjevi vladi je pred dnevi na VVfaktor izjavil: kar je do sedaj naredila koalicija je to, da so si z zmanjšanjem davkov na visoke plače še povečali svoje dohodke.
  Pa še res je, hahaha.

 • Dragan Krstič

  Tino Mamič, novinar desnosredinski komentator na VVfaktor: Janez Janša je poleg Antona Korošca daleč najbolj inteligenten politik v Sloveniji. Nihče drug mu ne sega niti do kolen.

  • Prle

   To je tvoje mnenje, to pa je tudi vse. Po domače; nič od niča. JA?

   • Dragan Krstič

    To ti vprašaj Tina Mamiča. Se vidi da si zarukan tepec. To ni moje mnenje. Je pa razviden tvoj visok IQ. Ali ti ga je določil Murgelštab da bi o sebi imel superiorno mnenje? Moram te razočarati, ker tvoji predpostavljeni določijo udboidiotom 3kratni količnik normalnega IQ.
    Moral se bi ti udeležiti testiranja na kakšni neodvisni intituciji in ne na FDV ali Murgelštabu.
    Sicer pa je bolje da ostaneš zadovoljen s svojo “pametjo”.

    • Prle

     S tem, ko si povedal, da spremljaš VVfaktor si vse povedal, kako daleč seže tvoj domet. Si pač nesposobno teslo, ki ima na razpolago cele štiri programe.

     • Mico Mitic

      Glede na to, da je tvoj domet anonimni lajež na nekem internetnem forumu, je bolje da si tiho.

     • Prle

      A je Draganče tvoj intimni prijatelj, da si napisal tako navdahnjen komentar. Se ti bo odolžil tako, da ti ga bo potegnil?

     • Dragan Krstič

      Kaj ne poveš, udboidiot prle. Kakšno znamko pralnega stroja pa imaš doma da lahko gledaš več programov? A se ti zvečer vsedeš pred pralni stroj in gledaš več programov? Vidim, da ste vi udboidioti mnogo let pred nami.

     • Prle

      Verjetno imaš okvarjen možganski sistem, da gledaš Voduškova jajca ,on je le še en od tistih, ki so podobni tvojemu idolu po nečednih rabotah. Za razliko pri nas nimamo pralnega stroja v dnevni sobi. Si Šiptar?

     • Dragan Krstič

      Zakaj pa pralnega stroja ne postaviš v dnevno sobo, se lepo zlekneš na kavču in menjaš programe tako da ti ne bo treba gledati VVfaktor. Moderni pralni stroji imajo že toliko programov da boš našel nekaj primernega zase. Glede tega če sem Šiptar? Očitna je tvoja udbovska zasliševalska metoda, umsko podhranjeni idiot.

     • Prle

      Baje imajo Šiptarji ps v dnevni sobi. Izdal si se čisto po naključju, končno to ni nič takšnega, saj v umobolnicah bolniki tudi tako gledajo v pralni stroj. Katero znamko ps pa imaš in ail kaže v barvah?

     • Dragan Krstič

      Kar gledaš sam podtikuješ drugim. Še bolj si zarukan kot sem si mislil. Sem ti že povedal da gledam VVfaktorna TV3, kaj pa ti gledaš na pralnem stroju me pa niti ne zanima. Tvoje replike so bolane, brez repa in glave. Si inferioren imbecil.

     • Prle

      Ti sploh ne veš, kdaj je glava spredaj ali zadaj. Si pač Ivanova ovčka, ki meketa, ko on tako ukaže.

     • Dragan Krstič

      Še bolj si zabit kot sem mislil da si. Kako naj pa gledam VVfaktor, če ne vem kdaj je glava spredaj ali zadaj. Za gledanje tvojega programa na pralnemu stroju je pa res vseeno.

     • Prle

      Po sami oddaji si še bolj zabit, kot dejansko si. Gledaš Voduška, ki pooseblja Ivana oz. podpiraš njegova kriminalna dejanja.

     • Dragan Krstič

      Najbolj pomembno zate je da si razgledanost nabiraš na več programih pralnega stroja.

     • Prle

      Kakor vem je tebi ušlo, da gledaš tv na pralnem stroju.

     • Dragan Krstič

      Tako si inferioren da mi podtikaš tisto kar sem jaz povedal o tvojih programih na tvojem pralnem stroju kjerkoli ga že imaš v dnevni sobi ali na hodniku kot Erjavčeva hčerka. Res te imam dovolj bebec.

     • Prle

      Hvala enako, ampak ps si si pa ti zmislil. Imaš tako kratko pamet, ali kaj.

   • Olga

    Prle, Srbija se potaplja! Balije jo bodo okupirale! Pojdite branit Titov grob!

    • Prle

     Glede na to, da si bila tajnica pri Pepci, bi lahko vedela, da Tito sploh ni pokopan v Srbiji.

  • Olga

   To vejo tudi levičarji, zato pa taka gonja!

  • janez55

   Ja, inteligenten za svojo rit.

 • Dragan Krstič

  Zanimivo. Na rdeči greznici Delo je do sedaj le en komentar glede lopovskega bankirja rdeče mafije Črtomirja Mesariča, ki je oškodoval NLB za nekaj mio€. Naši ga ne preiskujejo, črnogorska policija in pravosodje ga bosta iskala s tiralico. O to pa ne gre tako. Murgelštab ga ne bo izročil. Ker pa so bralci greznice Delo večinoma simpatizerji rdečih, tudi tega ne komentirajo. Enkratna solidarnost na plečih revežev, ki bodo pokrili bančno luknjo

 • Janez

  Ja?
  Tunnek&comp. – kje ste ?
  TOLIKO SE PA LE OGLASI !
  DA SE ZMENIMO – KATERI DAN, KATERO URO – SE DOBIMO – PRI – NOTARJU !
  Kateri notar – ti je pa – tebi ok ?
  BOŠ L.R. PODPISAL TISTO TVOJO PISNO INFORMACIJO TU NA TEM OK PORTALU !
  O
  “BOTRIH IZ OZADJA, KI BAJE TA ČAS IŠČEJO ZAMENJAVO ZA DR. CERARJA” !
  Pomembo potrdilo si nam s tistim zapisom na ta portal – izpred dveh dni nazaj – dal.
  Potrdil si –
  da
  1. – t.i. botri iz ozadja – niso fikcija, izmišljotina nas domoljubov ! A ne?
  Ker ti si ? Človek teh botrov ? A ne ? Nisi – naš ! Nisi domoljub?!
  LEPO BI BILO, ČE BI BIL TI – SLO DOMOLJUB, A ZAENKRAT – TO ? Še žal – pač nisi ?!
  ALI PA SE JAZ MOTIM? IN TAKO – “NAPOL SLO DOMOLJUB – ŽE SI?
  In ti samo J.J. – Bogve zakaj – nekaj – ni – čisto všeč ?!

  2. Tunnek – ti kar korajžno pridi na – verifikacijo tvojega l.r. podpisa – pri notarju, ki ti je najbolj všeč.
  Saj,
  mi slo domoljubi smo čisto prijazni, neoboroženi ljudje.
  Prijeten klepet pri notarju – bo. Še kak vic na račun murgel itd.
  Ti boš dopisal še kakšne priimke botrov, ki baje menjavajo dr. Cerarja !
  Pa – notarska overovitev – tvojega l.r. podpisa !
  In?
  VSI BOMO ZADOVOLJNI IN VESELI.
  MI NISMO NIČ BOJEČI, KAR RECI: kdaj, dan, uro, pri katerem notarju ! Lep dan ! L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. KAR – TUNNEK, K NOTARJU. MI PRIDEMO, TI PRIDI – KORAJŽA VELJA ! Lep, star rek. A ne ?

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Janez iz Komende… Česarkoli se je “največji slovenski literat” (vaš Janez Janša) lotil, je polomil. No, tudi sicer ni za pričakovati, da bo izjavil kaj pametnega, tako da prištino-bostonski nagrajenec hodi naprej po svoji ustaljeni kriminalni poti. Laže in krade dalje!!!

   • Prle

    Ha,ha,ha. laže pa res tale naš Ivan Janez. Lahko bi dobil nadimek Lažnivi Kljukec.

   • Janez

    No ?
    Meni ok, cenjeni g. Janez J. – je čisto prijazen človek.
    A?
    Glej, da te ne “zgrabi za jezik” in te pokliče na sodni zagovor, pa 8voje dokaze – za te tvoje !
    Tu pisno dokumentirane – tvoje hude trditve.
    Pomiri se !
    Saj iz tvoje hiše tiinihče od nas domoljubov – ni še nič odnesel ? Mar ne ?
    Zgornje – o neodnašanju iz tujih hiš – pa za ex KP, ZK LJUDI JIKAKOR – NE DRŽI.
    A?
    V tvojih šolah nisi nič zvedel o KPS KARDELJ, KIDRIČ T.I. NACIONALIZACIJAH IZ LET PO 1945?
    Nacionalizacija je le olepševalni izraz,
    – t.i. evfemizem,
    – za državno- politično razlastitev privatne, osebne lastnine oz.
    – posamičnega realnega, ponavadi poštenega človeka.Bolj nazoren prikaz, vsakomur razumljiv prikaz realne vsebine besede “nacionalizacija” je?
    – ” državno-politina kraja” ponavadi pošteno pridobljenega privatnega,, osebnega premoženja. Najbolj znana taka “kraja” – je bila tista , k0 jo je po 1945. letu izvajala na veliko, po vsej Sloveniji ?
    – KPS DRŽAVA SLOVENIJA ! Mar ne?
    Sedanje debate o par tisoč evrih – so ?
    – Kapljica.
    Tiste KPS NACIONALIZACIJE – SO BILE PA ?

    – Morje !
    MISLIM : KPS POLITIČNE “KRAJE” VEČINOMA POŠTENIH PRIVAT OSEB. Janez KOMENDA

    P.S. MAR NE.? Dejstvo

   • Janez

    Ja, ja !
    Tunnek !
    Saj ti pa si – kot se reče : ” fant od fare” !?
    Pomiri se !
    In ?
    Nam raje povej ?
    Kako ti je kaj všeč – tista ?
    Hudo vzgojna, mračna pesem “LA LOPEZ PEREYRA”, poje jo Turek iz Argentine, zelo priznani, cenjeni, pravi velik ljudski pevec JORGE CAFRUNE. Tutek, po rodu, v Argentini živeč od 1935-1978. Turek, a z veliko, res veliko, toplo dušo – za dobro ljudi.
    Tole me zanima !
    Zamenjajmo ploščo.
    LOPEZ PEREYRA – je bil realna oseba, sodnik, ki je Artidoria Cresserija – avtorja te pesmi –

    – oprostil – groza – UMORA NEMOČNE ŽENSKE, ki Artidoria C. – PAČ, NI MARALA.
    Ti !
    Si tako tenkovesten, da za vsak tvoj evro ve, račune spravljaš vse – kot jih je moja redoljubna mama.
    To – je lepo.
    Ampak !
    Kaj misliš?
    Tako dobro si informiran: ali v Sloveniji tožilci, sodniki tudi “skozi prste gledajo ” ?
    Pa ?
    Enim oprostijo, spredledajo, niti ne zaznajo – REALEN UMOR ?!
    Kot ga je sodnik Lopez Pereyra – oprostil A. Cresseriju ! SO TAKI PRIMRR NEZAZNAVE, SPREGLEDA, NEOBRAVNAVE – DEJANSKIH UMOROV – tudi v sedanji Sloveniji ?
    Bi ?
    Ne bilo lepo – če so – sodni spregledi, oprostitve itd. – REALNIH UMOROV ! A ne !
    Hkrati !
    Pa človeka, ki jim politično, sodnikom itd. – ” ni všeč” – neprestano –
    – preiskujejo in tožijo: za relativno negromozanske zneske, nič krvi, nič umorov nni zraven.
    Kaj ?
    Se ti zdi ?
    Pesem LA LOPET PEREYRA – JE PA SUPER – A NE?
    A boš ti tudi ?
    Zapadel v “piadoso resignacion” – v “žalujočo resignacijo” ?
    Ali pa boš šel po bolj vedri poti.
    A?
    Biti “odvetnik ” naših ex KP, ZK – ni ravno “vedra pot”?
    Mar ne?
    Argentina ims avtentično, pravo, nepotvorjeno kulturo.
    Ni ZDA “kultura” tipa Pamela Anderson. Striček Google – Cosquin ! L.r. JANEZ KOMENDA
    P.S.
    STRIČEK GOOGLE:
    FESTIVAL COSQUIN, PA BO RES KVALITETNE KULTURE – V IZOBILJU. IZ ARGENTINE.

 • Fogglof Tunnek

  Ko so prvič strpali v zapor Ivana Janeza je napisal roman Noriško kraljestvo, Beli panter… Čuj Janez, mi bi še radi več knjig…bomo brali. V celici pa boš imel mir, da lahko pišeš!!!

 • Krtača17

  Jojojoj desni….pa še Krkovičev legendarni jugec z 1000km na dan v času osamosvojitve in njegov sin veteran….mi mormo pa res vse požret. Dajte vašemu vodji povedat, al karte na mizo al pa vozi! Koliko je torej utajil ali ne? To je zdaj vprašanje. Ni vprašanje ali je zastaralo ali ne. Vprašanje je bolj finančne in moralne narave.

  • Prle

   Vprašanje če mu Krko. ni posodil 100 tis. eu.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Janša razloge za tožbo za odvzem premoženja vidi v prihajajočih volitvah???…Seveda….bog ne daj, da bi videl razloge ftem, da NE ZNA razložiti od kje mu 400 jurjef… pa bog ne daj, da bi crknil akumulator.

 • Fogglof Tunnek

  Janezek: “Volitve so blizu in Murgle spet udarjajo z repom.”

  Hahahahahahahahahahahahaha… a kandidira voluhar za precednika države?

  Eno sigurno drži…ali imamo prepogoste volitve ali pa junaka Janezeka prepogosto ujamejo z rokami v marmeladi!?!?

 • tinta

  Če se takole brez nekega oprijemljivega dokaza in brez razloga, desetletja maltretira očeta mlade družine, trpi vsa družina.
  Trpi mlada žena in mati, trpi njena služba, trpita dva še majhna otroka, ker se jima starša ne moreta posvečati tako, kot bi se jima rada in, kot bi se jima v normalnih razmerah MORALA in LAHKO. Posledice tega, bosta otroka čutila vse življenje. Zaznamovana bosta otroka za vse življenje.
  Je tega treba?
  Kje so socialni delavci? Kje je Center za socialno delo ?
  Kje je Varuh otrokovih pravic ? Kje je Varuh človekovih pravic ?
  Kaj vsi ti ljudje počnejo, da nihče ne opazi trpljenja te družine ? Trpljenja teh otrok ?
  To ni normalno.
  So otroci domačinov – belcev, res manj vredni, kot črni otroci, ki jih je polna Slovenija in je zanje nadstandardno poskrbljeno ?

  • Prle

   Preprosto: Urška se naj loči, saj ji tako dela samo sramoto.

   • tohuvabohu

    Prekleti cigan neumni, kaj to govoriš. Aja, saj vemo, da ste rdečkarji brez trohice ponosa in časti.

  • Olga

   +++++++++++++++++++ To so ljudje brez etike, brez morale, brez srca in brez možgan pod šajkačo!

 • Olga

  Levakom se meša! SDS z Janezom Janšo je na pravi poti! Še Kučan bi jih volil, če ne bi imeli Janeza Janše!? Pa Ljudmila tudi!?

  • Prle

   Ti si pa tako in tako vsa zmedena.

   • Olga

    Vprašajte ga! Dokumentirano na Hanzi! Pa Ljudmila tudi! Resnica vas prehiteva, levaki!

    • Prle

     Saj ni res, resnica dohiteva Ivana, fant ne zna povedati od kod mu toliko stotisočakov.

  • sprehajalec

   Ja, mečejo cukrčke, znebite se Ivana Janeza, pa glejte naprej….

 • Fogglof Tunnek

  Jas vem za fsak ojro od kje sn ga dobil, medtem ko se JJ, pa da ne bomo razpredali in se omejimo na njegove izjave o Volvu, ne spominja od kje mu keš za avto. Če delaš pošteno je tok denarja kristalno jasen in tukaj se ne da megliti. Bobu bob!!!

  • tohuvabohu

   Seveda veš, klošar, točno veš, kdo ti je dal miloščino. Za dnevno dozo šmarnice je bilo dovolj, sosedova koza je pa zastonj.

 • Dragan Krstič

  Če ga dobiš na roko iz Murgelštaba sledljivost odpade.

 • Prle

  Baje celico za Ivana na Dobu že barvajo v rumeni barvi, da se bo počutil kot doma.

  • Krtača17

   To bo pobarvano v stilu velikega zidarja z iztegnjeno roko – do tule modra barva, naprej gor pa rumena….

   • Prle

    He,he,he.

  • sprehajalec

   Mokre sanje vsakega levičarja, da bi bil Ivan janez Zaprt. Potem bo Slovenija zopet složna in enotna pod vodstvom levičarjev, kot leta 1970.

   • Prle

    Ampak človek,kako naj ti povem, Ivan je večni luzer. Po nogometno, vladajoča stranka je prva liga, opozicijska stranka je druga liga, Vprašaj nogometaše v kateri ligi raje igrajo.

    • sprehajalec

     Ob sedanjem finančnem stanju Slovenije in negativni bilanci iz tekočega poslovanja, nihče noče biti v prvi ligi….

     • Prle

      Ne bi rekel, Slovenija že dooolgo ni bila v tako dobri formi kot je danes.

     • sprehajalec

      Z milijardo minusa iz tekočega poslovanja in zapadlimi obrestmi na 30 milijard pufa? 1 penzionerjem na 1,3 zaposlenega?

      ha, ha, ha. Sem že malo dlje na svetu. V takšno firmo ne boš spravil pametnega človeka.

     • Prle

      Vrsta na zavodu se je pa vseeno zmanjšala, celo za penzioniste se je našel denar.

     • sprehajalec

      Na Zavodu slišim da dobiš samo telefonsko od avstrijskega zavoda. Od 3000 Slovencev leta 2010 v Avstriji, jih je bilo lani 15.000. Najhitreje rastoča skupina. Uspeh Vlade Mirkota. Penzinosti z 20 let delovne dobe trpajo že leta čez 1000 Eur, novi z 40 let pa 500 eur. Medgeneracijska solidarnost, ha, ha.

      Se pa obeta rešitev, kot slišim. 60 novih inšpektorjev, katerih naloga bo pregled stanja v slovenskih gorah. Gorske koče in nadzor. Tam se valjajo milijarde, tako kot pri vulkanizerjih in svečarjih pa branjevcih. Še ta denar se pobere, je pa Slovenija na konju, ha, ha, ha.

     • Prle

      Ja ampak oni odkljukajo nekoga, ki je pri njih prijavljen, ko si je ta dobil sam službo.

     • sprehajalec

      Ha, ha, torej uspeh Zavoda in Vlade je če se izseliš in si dobiš službo v tujini. Ker te potem lahko odkljukajo.

     • Prle

      JBG, v Ivanovih je bilo isto.

     • sprehajalec

      Pod Ivanom je v Avstriji delalo 3.000 Slovencev. Pod Mirkotom pa 15.000. Torej je Mirko uspešnejši….

     • Prle

      Kaj med njima je pa luknja ali kaj?

     • sprehajalec

      Poglej da ne slepomišiva. Analiza EU je, da ima Slovenija globok strukturni problem (pa Hrvaška), ki se vsake volitve še poglablja. Finančna kriza v svetu leta 2009 in pri nas, sta bili dve različni krizi. Čeprav so levičarji takrat vreščali, češ poglejte Irsko, pa Portugalsko, pa islandijo in se celo čutili v istem košu. Tam o krizi nihče ne ve nič več. Pri nas se 6 let ni storilo ničesar, vrtelo gobec, pa sposojalo. Pa lapalo o Kajmanskih milijardah.

 • Dark Lord

  Neverjetno je, kako lahko nek grosupeljski cigan preslepi toliko desnih ovc.
  A ne vidite, da vas izrablja za lastno korist? Ste res tako neverjetno zaplankani?

  • Dragan Krstič

   Daj se najprej nauči sklanjati samostalnik ovca, pol se pa oglašaj. Še en Murgelštabski polpismen kreten.

   • Krtača17

    Množina – ovce. Je čisto lepo slovensko. Topirišiča si pa zatakni med hrvatizme pa bo.

    • Dragan Krstič

     Še en rdeči debil. Ovac je pravilno po Toporišiču.

     • Krtača17

      Ja sej. Zatakni si ga nekam. Jaz govorim desnih ovc ne maram. Pa piši riši kot hočeš. Ovc ovc ovc

     • Prle

      He,he,he.

     • Dragan Krstič

      Prle drž gobec. Zate je to višja matematika.

     • Prle

      He,he,he, sem mislil, da je slovnica. Spet mešaš pojme, pol bo pa tako kot s tvojim pralnim strojem. Da slučajno danes ne zamudiš veleumnega Voduška.

     • Dragan Krstič

      Ti misliš? Lepo te prosim, a si res tako neumen da ne veš da ne moreš misliti.

     • Prle

      Ko nimaš pametnega odgovora, se zatečeš v svoj svet neumnih postov, Si pač samo ena od ovac, ki blejte v prazno.

     • Dragan Krstič

      Ti se ga tudi zatakni nekam, oboje ovc in ovac je pravilno.

     • Krtača17

      Ja in kaj pol pametuješ?

   • Dark Lord

    ovca: ôvca -e stil. -é ž, rod. mn. ôvc in ovác (ó)

    http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D48006

    Zdaj pa zapri gobec, usrane.

    • Dragan Krstič

     Teb bol pozn pride, pa nič hudga.

     • Dark Lord

      Kaj je zdaj, kreten? Je to vse? Kako kaj slovenščina, pizdunček? Brez pravega odgovora, a ne?
      Odjebi, gnoj prevarantski.

  • montyamp

   Če nas Janša ne bi rešil 100 % čefurizacije , bi ti ta trenutek delal tole :

   https://www.youtube.com/watch?v=r2hrVftZQOY

   • Dark Lord

    On je največji čefur. Celo obraz ima albanski.

  • sprehajalec

   Imaš kaj boljšega v rokavu, da nam pokažeš? Reci.

   • Dark Lord

    Ne spreminjaj teme, pikec.

    • sprehajalec

     Janeza za vodjo. Zlatega prinašalca Lorda pa na povodec.

     • Dark Lord

      Tako! Bravo!!

  • rubec

   Ta grosupeljski cigan ti bo vzel državljanstvo čifur čefutarski. Priimek Brajdič boš lahko zadržal.

   • Dark Lord

    Ja, seveda.

 • montyamp

  Janša je reku , da bo vse povedal na soočenju z žveplenim .
  Pritlikavec seveda nima jajc , da bi se prikazal .
  LAŽ NESMRTNA DUŠA RDEČEGA FAŠIZMA .

  • Krtača17

   Je žvepleni vse lepo razložil na ljubljanskem gradu vsem slovencem ok? Kaj bi se matral z vašim portalom?

   • montyamp

    Soočenje .
    Iz oči v oči .
    Ta je pa prehuda , kaj ???

    • Krtača17

     A Janśa še ni dojel da ni na tem nivoju?

     • montyamp

      Kaj , da ne more z IQ tako nizko ???
      Mi je obljubil da bo poizkusil .

     • gušto

      Ma kaj se če ukvarjat s temi rdečimi plazilci !
      Janša je pameten !

     • Krtača17

      Naj raje poizkusi z višjim iq nivojem. Samo dvomim….

 • Fogglof Tunnek

  Čujre, razen tega, da so mu vnesli nemir za prvomajske praznike v čisto srce, pošteno dušo ter ga prisilili k tvitanju .. ne bo nobenega poštenega efekta…Greste stavit?… Pa Murgle ali Trstenjakova, UDBA, KPJ in KPS – gor ali dol…. Fsi pozabljamo, da je ustavno sodišče VEDNO na njegovi strani in tam se fse konča v njegov prid…. Zato, ker smo, kar smo … Slovenijastan!!!

  • montyamp

   ESČP je strah in trepet sarajevsko srbskega murglo prava .
   In prav je tako .
   Bando počistit , od zgoraj navzdol .

 • sprehajalec

  To Nova, še več člankov o Ivanu Janezu. Pravilna taktika, izčrpavanje levičarjev. Klofajo tastaturo na tri izmene…

  • gušto

   In vsi imajo dve leve, he, he,

  • Prle

   Ta dva dni smo vas pa dobro,ha,ha.

   • sprehajalec

    Nas ne, svoje tastature…

    • Prle

     A je tastatura kupila mene ali jaz njo.

     • montyamp

      Sociala njo in tebe .

     • Prle

      Opa, intimni prijatelj sprehajalca ali samo prijatelj?

 • Fogglof Tunnek

  Blog: Grommm o NAS

  Moj narod ..

  .. je narod butalcev, ki v 15 letih ne zna postavit 28 km železniške proge, ker se ne morejo vodilni lopovi zmenit koliko bo kdo ukradel

  … je narod butalcev, ki vse kar gradi doma 4krat preplača (1 m2 AC v SLO = 4 m2 AC v D)

  … je narod butalcev, katerih ‘domoljubje’ temelji na sovraštvu do lastnega naroda

  … je narod butalcev, ki ima manekena in pozerja za predsednika namesto pametnega človeka

  … je narod butalcev, ki bi najraje videl, da bi vsi upokojenci pocrkali od lakote že pred upokojitvijo

  … je narod butalcev, ki najraje krade sam sebi, ne da bi tujcu kdajkoli kaj ukradel

  … je narod butalcev, ki trdno verjame, da je suveren – pa nihče pojma nima kaj to pomeni

  … je narod butalcev, ki bi ne imel niti ene elektrarne, niti enega premogovnika, ne bi podrl niti enega drevesa za drva, če bi ‘fowšija’ gorela

  … je narod butalcev, ki se raje obrne stran, kot da bi pomagal lačnim in revnim in o tem širi filozofijo tipa “sami so si krivi”

  … je narod butalcev, ki verjame vicu, da je doživel deset dnevno vojno za osvoboditev izpod okupatorja

  … je narod butalcev, katerega pokrade vsak, ki ima 5 minut časa v tem, ko mimo pride

  … je narod butalcev, ki verjame, da živi v samostojni državi, pa si država sama brez diktata ne zna niti rit obrisat

  … je narod butalcev, ki je v zadnjih 200 letih na miren način izgubil tretino ozemlja in praktično celotno morje

  … je narod butalcev pri katerem normalnemu človeku ob omembi besede ‘narod’ lahko pritečejo le solze iz oči …

  • montyamp

   KRIVEC , ŽVEPLENOPLAVI PRITLIKAVEC !!!

  • Morala

   Živimo v državi, kjer nam vladajo butalci :)

  • Aton

   Je pa narod, ki ima v svojih vrstah enega in enega samega – Tita.

 • David Lokatos

  Je skoraj lepsi od Urske!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, takoimenovani “murgelski rep” bi Veliki vodja z lahkoto utišal! Sodišču predloži račune, in ostalo dokumentacijo in stvar je ad acta! …Ne vem pa zakaj imam občutek da bo spet igral na karto zastaranja!

  • gušto

   Si danes že pomolzel tvojo Kozico Juliko pod repom ?

   • Dragan Krstič

    Ne še, zdele froce uči Bandiero rosso in Internacionalo.

  • montyamp

   A ima žvepleni še račune od selitve državnih arhivov v peči ???

   • gušto

    he, he, he,….

 • gušto

  Levičarji, zlasti pa ekstremni levičarji , so eni najbolj zabitih ljudi na svetu, he, he

  • Dragan Krstič

   Če bi bili samo zabiti. So najbolj nizkotni ljudje na svetu. Živeti na račun drugih to je njihov življenjski moto.

   • gušto

    Če pa se le lotijo, kaj delat pa so takoj putani, he, he, … aja, ženske njihove pa so putane, nje.

   • Prle

    He,he,potem si ti moj hlapec. Ampak ubogaš me pa čisto nič.

    • Duhec

     Hahaha…. dobra.

     • Dragan Krstič

      Ti pa nisi hlapčevka ampak metresa, tista petorazredna.

    • Dragan Krstič

     Ne nisem tvoj hlapec ker imam svojo čast. Če je kdo hlapec ste to vi levi komentatorji, ste hlapci Murgelštaba za evrče in za to da vam ni potrebno delati, ne umsko, ker tega niste zmožni, še manj pa fizično. Svojat ste.

     • Prle

      Na tej točki se pa s teboj ne morem strinjati, ti in tebi podobni ste hlapci idola, ki vas ima za bebce, kar tudi si. Hočeš nočeš si boš moral priznati, da si pepček. Ja?

 • Aton

  Kaj je dobro za butast narod? Pogrevati stalno eno in isto laž. Pa se že malo prime. Naj bodo Dražgoše ali pa Janša..

 • montyamp

  Še malo pa bo na močvirju rodovitna njiva .

 • Fogglof Tunnek

  Ko človek na tem portalu bere številne komentarje projanšistof, si ne more kaj, da ne bi ugotovil, da na njegovi strani ni ne kvalitete, ne kvantitete…Tako da se človeku kar malček milo stori…he he…

  • gušto

   Nič naj ti ne bo milo pri srcu, saj bolj, kot tule ser=š res ne moreš. Saj daš vse od sebe, nje.

  • Krtača17

   Nobenega argumenta nimajo ja.

   • gušto

    ga imate rdeči voluharji ?

    • Krtača17

     Očitno imamo.

     • gušto

      Potem pa povej ! Pokaži ! Kopijo prilimaj, ajde !

     • Krtača17

      Kar potrudi se fant.

     • gušto

      Ha, ha, ja, ja, “LAŽ IMA KRATKE NOGE”.
      Ne morete, da se ne zlažete. Mislite, da ste nekaj pozabil, he, he,

     • Gru

      ” Na starem ognjišču rado gori. ” ;)

 • Krtača17

  Večna dilema vseh volivcev – je ukradel pol miljončka, ni ukradel pol miljončka? Morda imajo njegovi kolegi odgovor na to zagatno vprašanje?

 • montyamp

  Neznanega dne , na neznanem kraju , neznana vsota ,…………….
  Madona , to si je en zmislu ,…….

  • gušto

   Matr je bil brihten, he, he,

 • Krtača17

  Mogoče pa širša žlahta ve od kod jim denar? Od kredita? Jim ga je on stisnil v roke da so mu ga “kakor” posodili nazaj?

  • sprehajalec

   Želja vsakega levičarja od začetkov je vedeti za sosedov denar. Pa po možnosti ga ukrasti, kot je zgodovina pokazala.

   • Krtača17

    Vidim da ne razumeš. Če hočeš igrat poštenega voditelja, moraš najprej dokazati da si pošten. Besede niso dovolj. Torej?

    • Prle

     Ma ne, vsi sds – ovci so lopovi. Kot vodja?

     • Krtača17

      Naklučje?

    • sprehajalec

     Ivan Janez je v 26 letih to dokazal, mar ne? Drugače bi že sedel v čuzi in ne bi bil več med politiki. saj se množica tožilcev trudi, da bi mu kaj dokazala. Če komu, potem njemu.

     Čista logika.

  • gušto

   zakaj ne vprašaš tvoje rdeče šefe? Oni imajo odgovore na vsa fprašanja, he, he,

   • Krtača17

    Saj se bo vse zvedelo nič bat. Pa spet ne boste hotl verjet.

 • kr en

  Če navijaš za šiptarja še ne pomeni, da si SLOVENSKI DOMOLJUB !

 • učko

  Ta rdeči fašisti kradejo milijarde iz bank in JU ter zdravstvenega sistema, za krivce pa dela neke “Pepčke” oziroma dežurne krivce in s tem preusmerja pozornost in odgovornost za svoja ZLOČINSKA POČETJA !!!!!!!!!!

 • Fogglof Tunnek

  Evo vašega Janeza…

  Ivan Janša, komisar 1. cete 1. bataljona pohoda po poteh Avnoja 1977:

  “Kajti mladega človeka gradi akcija. (…) Mladi smo bili vedno najbolj revolucionarni in na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo samoupravno socialisticno družbo, da jo gradimo na revolucionarnih temeljih, temeljih marksizma. (…) Oni so postavili temelje, mi pa moramo na teh temeljih graditi naprej, razvijati bratstvo in enotnost med našimi narodi. Se boriti proti vsem negativnim pojavom v naši družbi in predvsem slediti poti našega največjega revolucionarja – tovariša Tita.”

  • učko

   Ko je on bil komunist, so vsi komunajzarji okoli njega izgledali kot kupi debelo nasranega dreka !!! Zato so ga tudi vrgli iz partije, ker jim je nastavil ogledalo in povedal in pokazal, kakšen naj bo “ta pravi komunist” !!!!

  • Gru

   Tunnek a si vidu kako so pretepli klosarja pred sodiscem? ;)

   • gušto

    “Doma bi bil ostal pa bil bi zdrav ” To je že stara resnica.

    • kr en

     Če nima doma, butala…

     • gušto

      Kdo pa je kriv ? Vsi črnuhi ga imajo in to, da si prste poližeš.

     • kr en

      Budale, ki jokajo pred sodiščem in to zaradi morilca. Ker je povezan z sds ga branite, hujši ste kot komunajzerji ki so poklali izdajalce.

     • gušto

      Ej, le kliči vraga. Veš nos je nad usti pa si ga lahko hitro odgrizneš.
      “KDOR SE TUJI NESREČI SMEJI, SE KMALU SAM NAD SVOJO SOLZI”
      Mogoče te Bog usliši !

     • Gru

      ” Kdor se doma poniža, ga na tujem pohodijo. ” ;)

     • gušto

      Zavist meri na druge, a zadene sebe…

     • Gru

      ” Ogibaj se kozla od spredaj,
      konja od zadaj,
      zlega človeka pa od vseh strani. ” ;)

     • tohuvabohu

      Hehehe, kakšen moralist, živ cmerar. Vse moralne nauke poznaš, ne držiš se (ali kot bi rekel cmero, ne spoštuješ) pa nobenega.

     • Gru

      Kadar se z blatom bojujem, vem le eno;
      če zmagam ali ne, vedno se umažem.

     • tohuvabohu

      Zakaj pa se bojuješ? Pojdi na sekret, se podelaj in potegni vodo, imbecil.

    • Gru

     “Ljubo doma, kdor ga ima;
     kdor ga nima, pa za njim kima. ”
     To je tud stara resnica ;)

   • Fogglof Tunnek

    Ja vem, desničarji so ga pretepli…ker nima rad Janše.

  • učko

   Ko je Stane Dolanc, Kučanov veliki prijatelj in politični mentor, bil v “Hitler Jugend” bandi, pa nisi nikoli nič rekel !!!!

 • kr en

  Milan vsaj zgleda k Slovenc, med tem k je tale vaš bolj podoben prodajalcu sladoljeda…. Pojma nimate kaj pomeni domoljubje !

  • učko

   Kučo zgleda ko en srbijanski čarapanac !!!!

   • gušto

    Pa orlovski nos.

  • Olga

   Milan zgleda Italijan – mafiozo!

 • učko

  Če bi vsi komunisti bili taki kot JaJo, potem komunizem ne bi propadel. Tako pa je neslavno propadel !!!! Sami komunajzarski drekači !!!!!!!!!!!!

 • montyamp

  HALBMADŽAR KI ZGLEDA KOT SLOVENEC , LAŽE PA KOT STALIN

  https://www.youtube.com/watch?v=Bj1jp234qpg

 • učko

  Pr’ nas so vedno kakšnim zafukancem in kretenom rekli: “proklet MAĐAR”. Ni čudno, da je naš Kučo en MAĐAR !!!!

  • primsek

   Iznoriški, ki spominja na obrezan turšk ud, pa šiptar z doktoratom svojih iz rodu

 • Olga

  Neznosno trpljenje in nemoč levakov na portalu meji že na idiotijo!

  • kr en

   Sploh ne trpimo, je pa res da se nam janševci že smilite, saj bo janez zmagal, ob svetem nikoli.

 • Krtača17

  Volivci so zmedeni. Je zatajil pol miljončka ali ni? Velika dilema.

  • gušto

   Dej dokaži že, da ne boš samo brundal pa nekaj ponavljal, kot papiga !

   • Gru

    ” Bolje prvi na vasi kakor zadnji v mestu. ” ;)

    • gušto

     Glej, da te ne sliši tvoj žepan.

     • Gru

      ” Veliko mesto – velika samota. ” ;)

 • gušto

  MORALA, ETIKA, OLIKA,…. To SMCe=vska je ODLIKA.
  (Če hočmo lagat, he, he,)

 • Fogglof Tunnek

  Samo za desnosučne:

  -Janša bifši veliki partijec kandidat za precednika komunistične mladine, popotnik v Jajce in komisar brigade.

  -Edina stranka v EU, ki ima v vodstvu bivšega komandanta komunisticnega represivnega aparata Gorenaka,

  -Ernest Petrič, dolgoletni politik in diplomat v socialistični Jugoslaviji, karierist, dokazano primeren za fse čase in fse režime, kandidat za zvezno predsedstvo SFRJ pod vodstvom Josipa Broza Tita.

  -Peter Jambrek, bil je član univerzitetne konference Zveze komunistof, pa sekretar aktiva delavcef partijske celice Pravne fakultete.

 • Krtača17

  Nad sds stranko visi Demoklejev meč. Večna dilema – bo zdržal, ne bo zdržal. Ni to neki easy vladat….

  • montyamp

   Haha , nad SDS visi , padel bo pa v SMC .

  • Dragan Krstič

   Hahaha, Demoklejev meč. Hahaha. Za ta meč pa prvič slišim. Ja ta rdeči imate drugačno zgodovino antike kot ostali kulturni svet. Vtakni si ga v rit.

   • gušto

    Inteligenca, nimaš kaj. Te bo še česa naučil, he, he,

    • Gru

     ” Iz medene doline bežiš, pa si v štrukljev hrib želiš. ”
     Haha

 • gušto

  Fogglof Tunnek • 16 minut nazaj
  Evo vašega Janeza…

  Ivan Janša, komisar 1. cete 1. bataljona pohoda po poteh Avnoja 1977:

  “Kajti mladega človeka gradi akcija. (…) Mladi smo bili vedno najbolj revolucionarni in na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo samoupravno socialisticno družbo, da jo gradimo na revolucionarnih temeljih, temeljih marksizma. (…) Oni so postavili temelje, mi pa moramo na teh temeljih graditi naprej, razvijati bratstvo in enotnost med našimi narodi. Se boriti proti vsem negativnim pojavom v naši družbi in predvsem slediti poti našega največjega revolucionarja – tovariša Tita.”

  • Gru

   ” Lepa beseda nikomur ne preseda. ” ;)

   • gušto

    Zavist meri na druge, a zadene sebe.

    • Gru

     ” Strupen jezik je nevarnejši od strupene kače.
     ” ;)

     • gušto

      Zavist meri na druge, a zadene sebe.

     • Gru

      ” Išči napake, pa boš našel skrbi! ” ;)

     • gušto

      Zavist meri na druge, a zadene sebe. ..,

     • Gru

      ” Vrag vedno pride po svoje. ” ;)

     • gušto

      Zavist meri na druge, a zadene sebe. !

     • Gru

      ” Drva je treba pripraviti, kadar so češnje zrele.
      ” ;)

     • gušto

      To pa, da se poleti, ko je vročina z gorjačo hladiš

 • gušto

  Tole za Fugla, da ne pozabi:

  “Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
  Samo za desnosučne:

  -Janša bifši veliki partijec kandidat za precednika komunistične mladine, popotnik v Jajce in komisar brigade.

  -Edina stranka v EU, ki ima v vodstvu bivšega komandanta komunisticnega represivnega aparata Gorenaka,

  -Ernest Petrič, dolgoletni politik in diplomat v socialistični Jugoslaviji, karierist, dokazano primeren za fse čase in fse režime, kandidat za zvezno predsedstvo SFRJ pod vodstvom Josipa Broza Tita.

  -Peter Jambrek, bil je član univerzitetne konference Zveze komunistof, pa sekretar aktiva delavcef partijske celice Pravne fakultete.”

  • Gru

   ” Starih šeg ne vseh zatreti, novih pa ne vseh sprejeti. ” ;)

 • Krtača17

  Ja ja desni. Težka bo tale. Spečali ste se z domobranci, ustaši in četniki. Težko bo zlezt iz tega dreka. No pri men ne zlezete nikol ven.

  • gušto

   Pa, kaj si res nor, da misliš, da je kdo zlezel v tebe ? Da se zastrupi.

   • Gru

    ” Laž je kakor šilo v žepu;
    prej ali slej se izda. ” ;)

    • gušto

     Zavist meri na druge, a zadene sebe.

     • Gru

      ” Cesar lahko postane vsak berač,
      če ga le ljudstvo izvoli. ” ;)

     • gušto

      POTEM IMAŠ ZDELE ŠANSE !!!

     • Gru

      ” Zaradi ene muhe si pajek ne splete mreže.
      ” ;)

     • gušto

      Potem ne boš nikoli prezidente !

     • Gru

      ” Ne beli si las, kje boš dobil uzdo, ko še nimaš konja. ” ;)

  • Dragan Krstič

   Vate lahko zleze in ostane v tebi kakšen slepi in gluhi rdečkar. Če bi spregledal bi hitro zlezel ven ker bi mu dol padel.

 • Gru

  Od vsake klevete nekaj ostane.

  Poln želodec, prazne govorice.

  Da se resnica prav spozna, treba je slišati dva zvona.

  • Krtača17

   Res je. Ampak en zvon je tiho.

 • Dark Lord

  A SDSjevčki se bojijo napisati besedo “sfukali”, pa so jo zapisali kot “sfu**li”?
  Saj nismo v prvem razredu OŠ, no…

 • Dark Lord

  Velikemu prevarantu in oportunistu je odklenkalo.
  Ostale ovce pa nagrobne svečke nabavit, da jih ne zmanjka. Eno za jezusa eno za janeza.

  • gušto

   Zavist meri na druge, a zadene sebe. .

   • Dark Lord

    Wow. Deeeeeeep.

   • Gru

    “Na žlico medu se ujame več muh kot v sod kisa. ” ;)

    • sprehajalec

     Kjer je Gru pri hiši, odtam bežijo še miši….

     • Gru

      Haha ;) hvala

  • Dragan Krstič

   Dark Lord, ti si še večji tepec od Prleta. A ti veš kaj je to oprtunist bedak si z nedokončano osnovno šolo in seveda velik oprtunist. Mogoče te bo Zoki vzel za vahtarja na MOL-u.

   • Dark Lord

    Ja, miško, vem kaj je oportunist. Zato sem to tudi napisal. OK?
    Kako pa kaj “ovce” in SSKJ? Gre?

    • Dragan Krstič

     Če bi vedel kaj je oportunist potem Janši ne bi pripisal te lastnosti. Ti si navaden kreten iz ZL. Toliko si hodil v šole da znaš pisati in računalnik prižgat zato si primeren za vahtarja pri Jankoviću. On še tega ne obvlada, predsednik vlade. Ves svet se nam bo smejal če se to zgodi.

     • Gru

      Ne pljuj v nobeno štirno;
      saj ne veš, pri kateri te bo žejalo!

     • Dark Lord

      Ah, ja … Krstiću …

 • Krtača17

  Ne vem recimo zakaj ta portal nikdar ne napiše kritičnega članka proti isis teroristom na bližnjem vzhodu? Odgovor je na dlani – zato ker jih desna opcija potihem podpira.

 • Dragan Krstič

  Krtača daj nam razloži kaj je Demoklejev meč. Me res zanima saj ti si rdeča avntgarda na portalu.

  • Krtača17

   Božec

   • Dragan Krstič

    Ne piši bedarij če ne veš kako se imenuje pravilno ta meč. Ti si uboga lažniva ignorantka.

  • Dark Lord

   @disqus_LXX0uhzwvj:disqus
   Ubogi Krstić. Nekdo se zatipka in on je *TRIGGERED*.
   Sprosti se, Draganće…

   • gušto

    Ooooo, ti pa si vedež, kajne ?
    Hmmmm, “če bi bil vedež, ne bi bil revež”

    • Dark Lord

     A si staro Pratiko našel?

 • gušto

  Ampak mi je pa všeč, kako so rdečkoti do zdaj v vseh namišljenih procesih proti Janši popušili.

  • Gru

   ” Vsak po sebi vatle meri. ” ;)

   • gušto

    Zavist meri na druge, a zadene sebe.

    • Gru

     ” Kjer ljudje v miru žive, jim ptice rajsko žvrgole. ” ;)

 • Krtača17

  Upam da se desni v korist Janše odrečete nakupu svečk in pogrešanega pol miljončka podarite njemu da jih on nato preda v državo. S tem si bo lahko država nato privoščila nakup pleničk za vas.

 • Gru

  ” Predebela svinja je sama kriva svoje smrti. ” ;)

  • sprehajalec

   kaj pa si toliko trpal, sam si si kriv…

   • Dragan Krstič

    Si mora preskbeti zaloge dokler traja vladavina Murgelštaba.

   • Gru

    Samo neumni je vedno zadovoljen s seboj.

 • Dark Lord

  Kaj je zdaj @disqus_LXX0uhzwvj:disqus ? Kako se sklanja “ovca”. Daj pouči nas!

  • sprehajalec

   Dark Lord, ovce, ovci, Dark Lorda, pri ovci, z Dark Lordom…

   Gre takole, če se smem vmešati?

   • Dark Lord

    Ne, ne smeš se vmešati.

 • Janez

  Ah !
  Tunnek & comp. ,
  Saj ?
  Vi ste že čisto – naši ! Domoljubni Slovenci !
  KAR JE RES – JE RES !
  Malo se še čez J. Janšo – usajate ! SICER STE – PA ŽE ČISTO NAŠI !
  Radi – nas imate !
  To se vidi – sicer bi ne porabili toliko časa – na tem portalu ! A ne ?
  Na !
  Ex KP, ZK STRANI – NIHČE NAM – DOMOLJUBOM – NITI DO KOLEN NE SEŽE !
  Saj vemo !
  Radi nas imate: samo nerodno – vam je to – priznati !
  Kot!
  V “klasiki” pesmici od Elvisa Presleya:
  ” the lady loves me – but she doesn’t know it – yet” Na stričku Googlu je ! ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • Gru

  Predebela svinja je sama kriva svoje smrti.

  Dvaintrideset zob ne opravi nič proti enemu samemu jeziku.

  Nevesta bogata je rada rogata.

  Kdor goni dva zajca, nobenega ne ujame.

  Dokler lipa cvete, ji ne manjka čebel.

  Dokler je rosa, reže sama kosa.

 • Gru

  Nered in prepir sta pogube izvir.

  Molčati ni nobena umetnost, je pa težko.

  Jezik je dobro zagrajen, pa vendar uhaja.

  Malo počakaj, da se beseda uleti!

  Za prepir sta potrebna dva.

  Ni že vsak, ki nosi hlače, mož.

  Kdor se za tele pravda, kravo zapravi.

  Oblast je slast in past.
  Ako hočeš spoznati človeka, daj mu oblast.

  Iz te kože ne moremo v drugo.

 • Gru

  Lahko je s polnim trebuhom post hvaliti.

  • sprehajalec

   Si ti prevzel sedaj izmeno? Pa še prej si se nažrl kot pujsek. Je delalo gru, gru pri talarju?

   • Gru

    Ne prodajaj kožuha, dokler medved še v brlogu spi.

    Vsak lončar svoje lonce hvali.

    Vsaka šola nekaj stane.

    Izza panja je lahko streljati.

    Po toči zvoniti je prepozno.

    Če veter ne bi raztrgal pajčevin, bi svet prepredle.

    Če bi bil vedež, ne bi bil revež.

    Redki so prijatelji v stiski.

    Pes leži na slami; sam je ne je, drugim je pa tudi ne da.

    Stari vrabec se ne boji strašila, ampak tistega, ki je strašilo nastavil.

    Dobro živi, komur je malo zadosti.

    V coklah ne hodi zajcev lovit!

    Mornarski kruh ima sedem skorij.

    Na domačem gnojišču je še petelin junak.

    Kar za lešnik pridobiš, za oreh izgubiš.

    Kdor hoče hvaljen biti, mora umreti,
    kdor hoče opravljan biti, se mora oženiti.

    Kogar voda objema, se slame oprijema.

    Ko ti začne slaba presti, se te vsi žele otresti.

    • sprehajalec

     Dajva lekcijo pejstanja, odpri v word, pa pejst spešl neformatiran tekst, potem pa daš še odstrani line breaks. Potem pa pridi sem. Bo bolj prebavljivo.

     • Gru

      Nehvaležnost in smeti se povsod najdejo.

      Pamet je boljša kot žamet.

      Kdor veliko misli, malo govori.

      Kadar strast govori, pameti ni.

      Modra beseda, polna skleda.

 • Gru

  Lepe krčme ne zida krčmar, ampak pivci.

  Noben žep ni tako nasmeten, da ga ne bi krčmar počistil.

  V vinu se jih več utopi kakor v vodi.

  Nesreča nikoli ne počiva.

  Kakor se koscem streže, tako jim kosa reže.

  Polž roge pokaže, kadar ga nihče ne vidi.

  Dobremu človeku je težko par dobiti.

  Lačna vrana se ne zmeni za strašilo.

  Pijača vleče denar iz žepa, pamet pa iz glave.

  Nobena juha se ne poje tako vroča, kakor se skuha.

 • Gru

  Stara mera, stara vera.

  Kdor se na druge zanaša, v situ vodo prenaša.

  Dobra vaga v nebesa pomaga.

  Kdor kosi od kraja, psa pusti, naj laja.

  Ob žetvi kmet le toliko zaspi, da glavo čez prag položi.

  Čim lepše katera otep veže, tem lepšega ženina dobi.

  Hitro začeto je dvakrat prijeto.

  Delo hvali mojstra.

  Ceneno blago je vedno najdražje.

  Kdor ne izmeri sebe, ga izmerijo drugi.

  Osel gre samo enkrat na led.

  Če dolgo sekaš, mora pasti tudi najdebelejši hrast.

  Žene, pipca in konja ne posojaj.

  Žena drži pri hiši tri vogle in še pri četrtem možu pomaga.

 • janez55

  spet se bo izvlekel z zastaranjem. klinc pa pravosodje, ki dopušča take zlorabe zakonov.

  • Stajerka

   v aferi Patria se je z zastaranjem izvleklo sodišče, JJ s tem ni soglašal in se je tudi pritožil…….

   • janez55

    zaradi lepšega vtisa. Je pa točno vedel, da bo pritožba zavrnjena, ker je tak pač zakon, ki določa zastaralne roke.

    • Stajerka

     no, da ne dobiš oprostilne, ampak zastaralno sodbo…..pa res moraš bit zelo zadovoljen……al ste eni kratki, dejansko mislite, da je sodišče poker…..no, mogoče imate celo prav, slovenska sodišča so ruska ruleta……

   • Olga

    Seveda! Zastaranje je v interesu levakov! Tu gre za kršenje človekovih pravic, saj mora biti sojenje opravljeno v razumnem roku in tudi zaključeno z razsodbo! Pri Janši so bili kršeni vsi standardi pravičnega sojenja! Sojenje se, glede na to, da ni bilo dokazov, nikoli ne bi smelo niti začeti!

  • Olga

   ???????

 • Gru

  Najdu sm ga hahaha

  ” Kdor ne ve, da je bedak, je dvakrat bedak.”

  • Stajerka

   Potrpežljivost je božja mast!

   Preden skočiš, reci hop!

   Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje :)))

   • Gru

    Kdor se med otrobe meša, ga svinje požro.

    • Stajerka

     Kdor ali kar se med otrobe meša, to je zdaj fprašanje……al misliš na tiste v koruzi na vlakovni kompoziciji, ki so jih pred dnevi reševali na sončni strani Alp…….pa ne omenjaj jim svinj, ker bo spet štala…

     • Gru

      Ne na unga klosarja , ki so ga protestniki pred sodiscem pretepli .

     • Stajerka

      čigava je bla bergla……provokatorjeva???

     • Gru

      Ja njegova je in sam se je z berglo pretepu ;)

     • Stajerka

      in zakaj potrebuje berglo…..aja, za pretep :))

     • Gru

      Hm ne ;) ker ima koleno zjebano ;)

     • Stajerka

      bi rekla, da prej “pamet” :)

     • Gru

      Nerazumem zakaj neverjames, pa ja vsi v Lj poznamo tega klosarja, resno rabi berglo za hodit. In bil je tepen z njo.

     • herman

      pred sodiščem se derejo o krivosodju tatovi, ki kradejo bergle invalidom. za posrat!

 • Dragan Krstič

  Krtača, še vedno ne vem kaj je Demoklejev meč. Mogoče ti Dark Lord ali Prle lahko pomagata? Ta dva sta pri bolj brihtnih na tem portalu, seveda rdečih.

  • Olga

   A je rdeč lahko brihten? Pravijo, da vsak mlad človek mora biti levak, ko pa je star je levak le bedak! (Prosto po Churchillu)

   • Gru

    Iz osla ne narediš jahalnega konja, pa če ga še tako dresiraš.

 • Gru

  Bodi zmeren pri delu, jedi in pijači.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ta puklasta spaka, puklasto polbožanstvo je kot lakmus za slovensko pravno državo…Že samo dejstvo, da je fsemu s čemer se je kompromitiral nafkljub, bil v zaporu zgolj za vzorec, pove več kot dovolj o stanju prava in zajamčene enakosti pred zakonom pri nas… Bog je padel na glavo v Slovenijastanu !!!

  • Stajerka

   Bog na glavo, Janković pa v marmelado!!

 • Janez

  Ah !?
  Dajte no !
  Star slovenski pregovor pravi : ” KDOR SE KREGA – TA SE LJUBI ” !
  Jaz mislim !
  DA NAS IMAJO tile:
  Tunnek&comp. PROVOKATORJI – NAS – SLO DOMOLJUBE – ŽE PRAV – RADI !
  Malo !
  se še usajajo čez g. Janšo – ampak – VOLILI BODO – PA – SDS !
  Naj kdo prilepi
  LINK !
  Na luštno, brihtno, vedro pesmico “klasiko od Elvisa PRESLEYA : ” THE LADY LOVES ME “.

  Mladi Elvis tam reče : ” the Lady loves me – but she doesn’t know – it – yet ” !

  Punca,
  dama – me ima – rada ! Le, da tega – še ne ve ! VOLILI BOSTE, A NE ? – SDS ! L.r. JANEZ KOMENDA

  • Gru

   Kdor se je naredil za osla, naj se ne čudi, če ga drugi jahajo.

 • Fogglof Tunnek

  Največ od tega sta imeli Perutnina Ptuj in Ljubljanske mlekarne. Pred sodiščem je Odbor 2014 spet potreboval kubike posebne salame in jogurta. Protestniki se mi kar smilijo, upam, da bojo nekoč deležni bolj raznolike prehrane, dobrodošla sprememba bi bili npr. čufti, ki so pogodu tudi poglavarju. Odboru predlagam, da jim protestni menu sestavijo strokovnjaki iz geriatrične ambulante, ker z zdravjem se ni za hecat… hahahahahahahahahahahahahahahaha… proklete ofce dementne!!!

  • Fogglof Tunnek

   Pa še dobavitelja plenic in inko programa je treba obvestiti.

  • Stajerka

   o demenci bi se dalo razpredat na dolgo in široko…….sploh glede na mantro novih frisov s starimi plenicami…….da te nekdo na suho ebe že 25 let, res moraš bit dementen, če že ne premaknjen…….Butalci so vaši vajenci :)))

   • Gru

    Komur ni mogoče svetovati, mu ni mogoče pomagati.

    Pokornih glav sablja ne seka.

    Smrt nič ne vpraša, po svoje odnaša.

  • slosin

   Dudek, kar naprej dokazuješ, da si navaden prostak…

   • tohuvabohu

    Še sreča je, da laže, da je nekakšen učitelj. Če bi tako zarukano govedo učilo moje otroke, se to ne bi dobro končalo za njegovo betico.

    • Gru

     Kdor gladi koprivo, se opeče.

     Lakomnemu vedno nekaj manjka.

     Med dvema stoloma se na tla usedeš.

     Kdor ne uboga, ga tepe nadloga.

     Požrešnost jih več pogubi, kakor kuga, lakota in meč.

     Kdor druge opravlja na sebe pozablja.

     Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.

     Kdor izbira, izbirek dobi.

     Najprej pometi pred svojim pragom.

     Zavist je sama najhujša kazen zavistnežu.

     Kdor visoko leta nizko pade.

     Nepošteno pridobljeno ne pride na drugo koleno.

     Kdor hitro sodi se hitro kesa.

     Kdor slabo vest ima, se sam izda.

 • Kučko pod pručko

  Tamal spet skače

  Tamal spet skače in sopiha,
  čez narod, ki ni rdeč, udriha,
  boji se njega, naš’ga Janše,
  glasove spušča vedno tanjše.

  Na pručko pleza, z lojtre pade,
  cedi se rdeča kri mu z brade,
  mu Štefka na pomoč priskoči,
  miri ga in mu glavo moči.

  Ne bo nas Janša, nas tardeče,
  ne bom privoščil mu te sreče,
  še narod naš naj z njim nasrka,
  si Kučko spet na prsi trka.

  Dobil bom nov’ga jaz vladarja,
  zato ni škoda noben’ga denarja,
  neumni raji ga bom pobral,
  ji njeno bedo še bolj zasral.

  In Kučko skoči spet pokonci,
  ker v glavi bijejo mu zvonci,
  na nove zmage zdaj spet upa,
  se rešil hudega je obupa.

  Utihnil je, se nehal dreti,
  saj zvezda rdeča spet mu sveti,
  na kupu gnoja zdaj je važen,
  ta Cvergl mali ves je blažen.

  Za vas sem spesnil, jaz vaš Kučko,
  kar v stoje pod mojo pručko.

 • Gru

  Visokim smrekam vihar vrhove lomi.

  Drevesu okrepiš korenine, če mu odrežeš kilave veje.

  Samo tisto drevo je čvrsto, ki ga vetrovi često tepo.

  Voda ni nikoli tako čista,
  da se ne bi mogla skaliti
  in nikoli tako kalna,
  da se ne bi mogla zbistriti.

  Tudi najmočnejši veter ne zgane vode v vodnjaku.

  Ko padeš v vodo, je prepozno, da bi se učil plavati.

 • Janez

  KAJ BI ?
  F. TUNNEK&COMP. – “PROVOKATORJI” – BREZ NAS – SLO DOMOLJUBOV ? VOLILI BODO – SDS !
  Tam !
  Na njihovi strani : ex KP, ZK – SO TAKO – NIZKO IN GLOBOKO V ZOSU – DA ?
  Jih ?
  NITI NIMA SMISLA KRITIZIRATI, PROVOCIRATI : saj bi Židan&comp. – kar – V JOK BRUHNILI ,
  In?
  ZAČELI DELATI ? Samomoore ali kaj ? Od – “neljubljenosti”. Pa še res je ! L.r. JANEZ KOMENDA

  • Gru

   Kdor ne pomisli, kam gre, potem nazaj ne ve.

   • Janez

    A ?
    To?
    Misliš tisti vic ?
    KO JE NEK ZELO STAR GOSPOD OZ. TOVARIŠ – ex KP, ZK – HODIL PO POKOPALIŠČU.

    IN JE ISKAL GROBOVE !
    Vidi, grobarja, ki koplje – jamo, grob.
    In ga vpraša :” gospod grobar, a mi lahko poveste kje je grob št. 356 ?
    Grobar
    nejevoljno reče : ” tam, v tisto smer je “!
    Zelo stari, preko 90 let – ex KP, ZK – še vpraša : ” a je grob št. 356 – zelo – daleč”?
    GROBAR JEZNO REČE :
    ” PUSITE ME NO PRI MIRU. A NE VIDITE, DA DELAM !
    KAJ,
    ZA VRAGA – PA HODITE – VEN – IZ GROBA?
    ČE PA NE ZNATE POTEM NAZAJ VANJ PRITI ?!” A je to? To. L.r. JANEZ KOMENDA

    • Gru

     Če živiš s spomini, ostariš, če z načrti, se pomladiš.

  • Dark Lord

   Kaj?
   Jih!
   SMO KER…
   Dva.
   MOGOČE RABIM – psihiatra?!
   Lastno ročno ejakulirani JANEZ KOMENDA.

 • Dark Lord

  Majice “FREE JANEZ JAŠNA” v predprodaji 20% ceneje!
  Samo 24€ komad!
  Splača se! Kupite zdaj in prihranite!!!

  • rubec

   A se ti sam s sabo pogovarjaš ker kot vidim nimaš nobenih plusov. Res je da tudi minusov nimaš ampak to zato ker niso v funkciji. Štekaš poanto?

   • Dark Lord

    Ne.

 • Dark Lord

  Majice “FREE JANEZ JAŠNA” v predprodaji 20% ceneje!
  Samo 24€ komad!
  Splača se! Kupite zdaj in prihranite!!

  • rubec

   A se ti sam s sabo pogovarjaš ker kot vidim nimaš nobenih plusov. Res je da tudi minusov nimaš ampak to zato ker niso v funkciji. Štekaš poanto?.

 • Dark Lord

  Majice “FREE JANEZ JAŠNA” v predprodaji 20% ceneje!
  Samo 24€ komad!
  Splača se! Kupite zdaj in prihranite!!!!

  • rubec

   A se ti sam s sabo pogovarjaš ker kot vidim nimaš nobenih plusov. Res je da tudi minusov nimaš ampak to zato ker niso v funkciji. Štekaš poanto?..

 • Dark Lord

  Majice “FREE JANEZ JAŠNA” v predprodaji 20% ceneje!
  Samo 24€ komad!
  Splača se! Kupite zdaj in prihranite!

 • Gru

  Kdor hoče druge vneti, mora sam goreti.

  Veliko besedi malo naredi.

  Od besed do dejanja se človeku mnogo sanja.

 • Gru

  Hudo je biti priklenjen, pa čeprav z zlato verigo.

  Kdor ni okusil bridkega, ne pozna sladkega.

 • Gru

  Kdor ljubi denar kakor obraz, izgubi oboje.

  Če se kamen premika, se ne obrase z mahom.

  Črno na belem nikdar ne izgine.

 • Dark Lord

  Majice “SFUKALI JANEZA JANŠO” v predprodaji 20% ceneje!
  Samo 24€ komad!

  Majice “SFU**LI JANEZA JANŠO” v predprodaji 10% ceneje!
  Samo 50€ komad!

  Splača se! Kupite zdaj in prihranite!

  • rubec

   A se ti sam s sabo pogovarjaš ker kot vidim nimaš nobenih bistvenih plusov. Res je da tudi minusov nimaš ampak to zato ker niso v funkciji. Štekaš poanto?

 • Gru

  Varuj se ga,
  ki spredaj z medom maže,
  zadaj figo kaže.

 • Gru

  Življenje traja do smrti.

  Življenje je kot basen;
  ni važno, kako je dolga,
  ampak kakšen je nauk.

  Življenje je kot blisk; oba hitro mineta.

  Življenje je dober učitelj, ki si zasluži tudi dobro plačilo.

  Življenje je večen kompromis.

  Življenje je potovanje v negotovost.

  Pogum življenje krajša, previdnost ga pa daljša.

  Vsako življenje piše svoj roman; samo tiska ga nihče.

  V vsakem življenju pade nekaj dežja.

  Poznamo začetek, poznamo konec, sredina pa je neznanka.

  Kdor v jezi in žalosti molči, nikdar dolgo ne živi.

  V življenju ni ravnih poti.

  Če ljubiš življenje, ne zapravljaj časa; čas je snov iz katere je življenje.

  Dobra volja pol življenja hrani.

  Na svet prideš z jokom, odideš s stokom.

  Tudi dolgo življenje ima svoj konec.

  Ko bi ljudje ne mrli, bi svet podrli.

  Kdor dolgo kašlja, dolgo živi.

  Bogati umrje, reveža pa bog vzame.

  • Krtača17

   Življenje je res nevaren šport. Na koncu ni še nihče preživel.

   Za vse leve in desne imam zelo slabo zdravstveno prognozo – vsi bomo umrli.

   • Gru

    Haha ;)

 • Gru

  In za vse nase fane JJ-a ;)

  ” Nič ni hudega, če verjameš v sanje, samo zato ne prespi vse življenjske dni.”

 • Krtača17

  Jaz predlagam desnim da prodajo vilo na Trstenjakovi in poglihajo Janševe utaje. Pa na konc bo še za vsakega desnga ostal za kak kofe pa klobaso.

 • Duhec

  Desni so scagali…. Janša rab čudež.

 • Gru

  Boljše je umreti kakor umirati.

  Živeti moraš tako, kot moreš, če ne moreš, kakor hočeš.

  Kar si vse življenje sadil, to boš na pozna leta užil.

  Življenje je dolgočasno, če v njem ni boja.

  Življenje ni praznik, je delovni dan.

  Življenje je cvet, ljudje v njem so med.

  Življenje je kratko za tiste, ki ga merijo z užitki.

  V življenju popravljaj majhne okvare, da ne postanejo velike.

  Delaj kakor bi večno živel, misli, kakor da boš jutri umrl!

  Brez iluzij, bi življenje ugasnilo od dolgočasja.

  Dobro živeti in srečno umreti – to pomeni hudiču račun podreti.

  Kot ne more drevo živeti brez korenin, ne more človek živeti brez družbe.

  Dokler živiš – živi!

  • Krtača17

   Življenje ni cilj, življenje je pot.

 • Gru

  Življenje se meri po delih, ne po dnevih.

  Minljiv si, le tvoja dela so tvoj spomin.

  Repa, korenje, dolgo življenje.

  V prvi polovici življenja človek kvari zdravje, v drugi polovici ga pa popravlja.

  Življenje brez ljubezni je kakor leto brez pomladi.

  Če želiš veliko let šteti, moraš od malega zmerno živeti.

  Vsak čas v življenju nosi svoj obraz.

  Življenje zajemaj s polno žlico.

  • Janez

   Tale “gru” !
   Je pa ?
   Še hujši – kot – jaz !
   Ampak !
   Tega pregovora – pa nima :
   ” LEPOTA VSJGA GVIRA – ČE JO MANIRA CIRA – KRASI” Iz Komende itd, l.r JANEZ KOMENDA

  • tohuvabohu

   Tvoja sreča je, da ne razumeš teh pregovorov. Sicer je najbolje, da vzameš štrik, ker se jih ne moreš držati.

   • Gru

    Za trgovca je domovina njegov žep.

    Strasti ki polnijo mošnjo, praznijo srce.

    Skopuh dvakrat klobaso skuha, preden jo proda.

    Višji ko je grad, večji v njem prebiva tat.

    Kdor vpraša ali je treba, ne da rad.

    Zlata veriga ne da svobode.

    Lakomnež ima velike oči in majhen želodec.

    Kdor veliko ima, po več zija.

    Kdor sebi ne privošči, tudi drugim ne.

    Kar se revežu da, v skrinji ne manjka.

    Kolikor bolj si sebi všeč, toliko manj si drugim.

 • Janez

  Edini !
  Problem – KI PA JE VELIK – PROBLEM – naših ex KP, ZK ljudi – JE !
  DA
  NIMAJO NITI ENEGA POLITIKA V – SD, SMC, DESUSU in v ZL !
  NITI ENEGA POLITIKA NIMAJO !
  KI
  BI G. J. JANŠI – SEGAL – DO GLEŽNJEV !

  Če se motim ? Priimke “velikih” ex KP, ZK POLITIKOV – PROSIM – NAPIŠITE JIH. l.r. JANEZ KOMENDA

  • Dark Lord

   Mi nismo ovce, ne rabimo pastirja, da nam govori kaj je prav in kaj ne.
   Hvala za skrb, vseeno.

   • tohuvabohu

    Nisi ovca, ampak govedo.

    • Dark Lord

     Bravo!

  • Gru

   Kdor živi od laži, ga laž pokoplje.

   Lastni vesti ne ubežiš.

   Kdor druge sramoti, se sam osramoti.

   Kdor visoko viha nos, bo kmalu hodil bos.

   Najbolj prazen je tisti, ki je samega sebe poln.

   Zavist meri na druge, a zadene sebe.

   Lastna hvala medle konje jezdi.

   Lastna hvala, cena mala.

 • neny

  Matr ste neumni. Na cesto ga hočejo postavit ali kako? Že deset let isti romani, isto sranje na potencirani bilion. Ne moreš dobit, če si v manjšini, lahko samo izgubiš, v kolikor je tekma za en krasen…… To bi moral vedeti predvsem JJ, pravica in pravičnost so neumno početje.

  • Janez

   Ja ?
   Gospa ! Zaenkratt “je bratov zaveznikov v krvi bratomora še nad 50%”
   Žal,
   Imate – prav. To smo kaže – kako težak posel – mi domoljubi – opravljamo.
   “Bratovščina povezana v bratomoru druge vojne ” je – se zdi?
   Hujša kot kot tista “naša stvar” iz Italije ?!
   Se zdi. 600 morišč ! Koliko je to? Slovenskkih – plit KPS MORILCEV ? L.r. JANEZ KOMENDA

   • neny

    nisem gospa. Alora?

    • Janez

     Vseeno !
     Človeško bite pač – ste .
     Za 600 KPS POLITIČNIH MORIŠČ V SLOVENIJI !
     JE
     MORALO SODELOVATI, POLITIČNO MORITI – KOLIKO SLOVENCEV?
     KPS POLIT NESODNIH MORILCE SLOVENCEV – BRATOV !
     Bratovščine !
     “V krvi” – so znano – žal – NABOLJ TDNE, TRAJNE..
     TO JE OSNOVA TRAJNOSTI, “TRDNOSTI” NAŠIH – EX KP, ZK . DRŽI? l.r.JANEZ KOMENDA

     • neny

      Eh, krivci bodo itak v nebesih. Jebat ga.

     • Janez

      Ja .
      AMPAK !
      STVAR JE GROZLJIVA.
      KPS STALINISTI – SO V BRATOMORNE POLIT MORILCE !
      V POLIT. NESODNE MORILCE SLOVENCEV- BRATOV – SO SPREMNILI ?!
      ZA
      NESODNE POLIT MORILCE !
      SO NAREDILI : VSAJ 10.000 SLOVENCEV. Grozno!
      Grozna krivda ex KPS.
      USTVARILI
      SO NAD 10.000 NESODNIH KPS POLIT MORILCEV – BRATOV.. L.R. JANEZ KOMENDA

     • neny

      poštenje velja. :)

 • Janez

  VSAKOGAR!
  OGROŽA – TO – KAR “FURA” – KOLESARJE OGROŽA .? Kolo itd. L.r. JAANEZ KOMENDA

  • Gru

   Kdor veliko ve, malo verjame.

   Kar ti v glavi ostane, ti nihče ne vzame.

   Kjer neznanje se šopiri, tam hudič se ne umiri. Znanja ne zajemamo s korcem.

   Riba mora trikrat plavati: v vodi, olju in vinu.

   Nuja je mati iznajdljivosti.

   Več glav več ve.

   Obleka ne naredi človeka.

   Vol je vol, tudi če mu roge odbiješ.

   Znanje molči, neznanje kriči.

   Oblič mizarju, kopito čevljarju!

   Kovač ima klešče, da si rok ne opeče.

   • Krtača17

    Telo trpi, duša kriči.

    • Gru

     Janša govori , pred sodiscem gori ;)

     • Krtača17

      Pa najbolj legendaren: kar se Janezek nauči, to Janez zna ;)

    • Dragan Krstič

     Kaj pa Demoklejev meč. A boš pojasnila kaj je to. Iščem po Googlu pa ne najdem.
     Daj vprašaj Dark Lorda ali Prleta kaj je to. Onadva sta malo bolj razgledana od tebe.

  • Argentinec

   TAKO – JE! LOPOVA ….. “ogroža” .? TOŽILSTVO. ker L.r. KRADE

 • Argentinec

  A ni to kul …. ukradeš denar potem pa na ves glas kričiš. da na tožilstvu lažejo. In to “že spet” …

  • neny

   je kradel? Čas bi že bil, da bi. Boljše dober krast, kot bit pošten idiot.

   • Krtača17

    Jaz sem pa skoz mislil da je dobro bit pošten?

    • neny

     a res?

     • Krtača17

      Ja res. Se splača. Poizkusi kdaj.

      Najbolj mehka blazina je čista vest.

     • neny

      SE NE SPLAČA.

     • Gru

      Sam se splaca zaradi osebnega mira v glavi ;)

     • neny

      Hehe, za norce res.

     • Krtača17

      Ne, za tiste omejence ki so priklenjeni samo na materialni svet. Ostalo za njih itak nič ne velja.

     • neny

      kaj pa še velja?

     • Krtača17

      Za začetek razumevanje, sočutje, dobri odnosi, pomoč itd… vest manjka vest.

     • neny

      uhuh. Jaz kadim West. haha

     • Gru

      Jz pa Drum ;)

     • neny

      haha štriha

     • Gru

      Predvsem zaradi sebe , ker te pol zre na stara leta ;)

     • neny

      haha… škoda glave.

     • Gru

      Kokr ti pase ;) lazje ti je pri srcu ce si posten pa se vec ljudi imas okoli sebe na stara leta ;)

     • neny

      uhuh sam tak dolgo dokler te rabjo so s tabo.

     • Gru

      Ce si posten , so do konca z tabo ;)

     • neny

      odjebejo te, sicer ti njih.

     • Gru

      Sorry ce imas kje slabe iskusnje z to situacijo . Sam je res full boljs ce si posten v zivljenju ;)

     • neny

      pošten ali nepošten. Isti k.

     • Gru

      Sploh ne in na stara leta se to zelo pozna ;)

     • neny

      mrbit….še ne vem. Kaj pa je to tako fajnega?

     • Gru

      Da imas ljudi okoli sebe , to ti je takrat najbolj pomembno.

     • neny

      ja pa greš v dom in jih imaš. Po živcah.

     • Gru

      Tudi v domu je dobr ce imas obiske ;)

     • neny

      ja ne vem, kako je. NAJGRŠI DEL LIFA.

     • Gru

      Ah kokr si vzames al trpis ker mislis da je grozno ker si star, al pa se mas fajn ;)

    • Dragan Krstič

     In kdaj boš začel pošteno živeti. Za to je treba tudi delati, umsko ali fizično. Ti pa vse življenje živiš na plečih davkoplačevalcev, pa sem prepričan da tudi tvoji “pošteni” starši.

 • Argentinec

  Potomci pobitih nacistov, fašistov, ustašev, domobrancev in ostale kriminalne zalege iz 2 svetovne vojne nimajo nikakršne pravice do rehabilitacije mrtvih svojcev. Potemtakem bi lahko rehabilitirali tudi Hitlerja pa ga seveda NIKOLI IN NIHČE ne bo.

  • montyamp

   Spomenik bo pa dobil .

  • sprehajalec

   Morda je tudi kakšen od Merklove tam po fojbah. 100.000 jih pogrešajo, po 09.05.45 pa da so se predali pa ne vrnili.

   Bo še veselica, ko bo pogoj za nov kredit odkopavanje kosti.

   Bo pa Putin verjetno dal kredit, ha, ha, ha, kot jih je že toliko…

 • Dark Lord

  Janez ni kradel! On je reinvestiral.

  • Krtača17

   Je kot trileten otrok. A si ti kradel marmelado? Ne nisem! Pa do ušes in okol ust pa po rokah marmelada….

  • montyamp

   Krade Kućan in UDBA .

 • Argentinec

  Janšisti in komunisti imajo kar nekaj skupnih točk;

  – nepriznavanje tožilstev in sodišč
  – poveličevanje svojih voditeljev
  – nepriznavanje zgodovinskih dejstev
  – slepo sledenje svojim voditeljem
  – namesto zgodovinskih (in vseh ostalih) dejstev imajo raje filozofiranje tja v tri krasne

  • rubec

   A se ti sam s sabo pogovarjaš ker kot vidim nimaš nobenih plusov. Res je da tudi minusov nimaš ampak to zato ker niso v funkciji. Štekaš poanto?

   • Argentinec

    Če bi se sam s sabo pogovarjal se mi ti ne bi oglašal, lolek.

  • Krtača17

   Evo da ne bo rubec jamral en plusk

 • tarantela

  Tole se je dogajalo včeraj pred sodiščem. ko je član Odbora 2014 napadel brezdomca:

  http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/58fa58589ebcb/kralji-ulice-ostro-obsojajo-napad-na-brezdomca-pred-sodiscem

  • Gru

   Groza in to od ljudi , ki kricijo po pravici .

   • tarantela

    To so “vitezi Noriškega kraljestva”.

    • gušto

     A ti pa si prišla iz tarantelinega potem, ko si po užitkih s samcem, samca pohamala, he, he….. ej stara, bolj si stara, bolj si sitna.

    • Krtača17

     Sam na ta portal prideš pa vidiš vso “globino” njihove inteligence.

     • xtc

      Jep!Predstavljaš res poosebljenje intiligence;kot zajklja takrat ;ko drži zajcu:

     • sprehajalec

      Si se ti našemil v klošarja pa provociral? Prav, da si jo dobil z berglo po glavi.

     • Janez

      No ?
      Nekaj – inteligentnrga !
      VI PROVOKATORJI – IMATE NAS SLO DOMOLJUBE – PRAVZAPRAV ? Radi !
      A ne verjameš?
      Morda ? Pa še ne veš, da imaš – rad – nss – prave sllo domoljube !

      Na Googlu je luštna pesem mladega Elvisa Presleya” THE LADY LOVES ME – BUT SHE DOESN’T KNOW IT – YET”
      PUNCA, DAMA – ME IA RADA – SAMO – ONA TEGA – ŠE NE VE ! L.r. JANEZ KOMENDA

      P.S na ex KP, ZK strani? Niso tako – ok – kot smo mi, pravi slo domoljubi.

     • Dragan Krstič

      Tvoje inteligence Demoklejev meč, hahaha.

  • sprehajalec

   Lažiran članek. Zakaj bi brezdomec napadal ljudi, ki demonstrirajo proti sistemu, ki je tudi njega naredil brezdomca. Ni logike.

   • Dragan Krstič

    Se spomniš slike kako je brezdomec klečal pred Jankovićem ter mu poljubljal roko ko je zmagal na volitvah kot predsednik PS. V ozadju je pa sedel Jože Anderlič ter se hudomušno smehljal.

 • daresi

  Z takimi manevri tožilstvo dosega svoje politične cilje, to je cilje politike, ki iz sodnega sistema nikoli ni odšlo. Po komentarjih na ta članek lahko vidimo, da med ljudmi ta politični učinek dosežejo. Za ta ravnanja ne bodo nikoli odgovarjali, ker osebne odgovornosti za nezakonita ravnanja v naši državi praktično ni. Če kdo doseže odškodnino mu jo plača država, ta pa je mizerna. Katastrofa na katastrofo, v oči pa bode tudi dejstvo, da so vse bolj predrzni in brezkompromisni.
  V tej državi se mora nujno zgoditi vihar, ki bo odpihnil vso to nagrmadeno svinjarijo s komunističnimi kadri vred. Če se to ne bo zgodilo, bomo povsem izgubili svojo identiteto in državo. Pa tako so nam zagotavljali, da so nas komunisti osvobodili, ker da bi sicer tukaj govorili nemško. Prav po njihovi zaslugi bomo. No ja, če ne bomo arabsko.

 • Krtača17

  Narod ki ne pozna svoje zgodovine, je obsojen na to da jo ponovi. Posnetek je lahko samo špekulacija, lahko pa je res. Ni junaka ki bi to vedel 100%. Malo za razmislek. Morda le nismo prva razvita civilizacija na zemlji. Verjetno je obstajala še kakšna naprednejša (zakaj je propadla?):https://youtu.be/xUVCuFjm4VI

  • gušto

   Ampak se nisi iz zgodovine nič naučil.

   • Krtača17

    Vsak dan odkrijem kaj novega kar mi da mislit.

  • David Lokatos

   VAZNO JE,DA SO PROPADLI KOMUNISTI! ZA DOM!

  • sprehajalec

   Strinjam se o prvem stavku, narodu, ki ne pozna zgodovine. Zato mu je treba odpreti oči….

   • Dragan Krstič

    Dodal bi, narod, ki se v šoli uči zlagano polpreteklo zgodovino…..

 • tinta

  Če se takole brez nekega oprijemljivega dokaza, brez vsakega pametnega razloga, desetletja maltretira očeta mlade družine, trpi vsa družina.
  V tem primeru trpi mlada žena in mati, trpi njena služba, trpita dva še majhna otroka, ker se jima starša ne moreta posvečati tako, kot bi se jima rada in, kot bi se jima v normalnih razmerah MORALA in LAHKO. Posledice tega, bosta otroka čutila vse življenje in po nedolžnem bosta otroka zaznamovana za vse življenje.
  Je tega treba? Je to človeško ?
  Kje so socialni delavci? Kje je Center za socialno delo ?
  Kje je Varuh otrokovih pravic ? Kje je Varuh človekovih pravic ?
  Kaj vsi ti ljudje počnejo, da nihče ne opazi trpljenja te družine ? Trpljenja teh otrok ?
  To ni normalno.
  So otroci domačinov – belcev, res manj vredni, kot črni otroci, ki jih je polna Slovenija in je zanje nadstandardno poskrbljeno ?

 • xtc

  tEŽAVA ZADEVE JE V TEM DA JE USTAVNO SPORNA ZARADI RKA;ŠE HUJE UTEGNE BITI NA esčp:
  Seveda pa velja v razmislek še nekaj;če bi levaki kaj imeli bi to storili takoj ne pa blefirali;gre za navado blatenje;ki se bo končalo z sodnim polomom a škoda in posledice ostajajo:

 • barbara rov

  1200 komentoff? Tunnek, ti si pa priden in zvest svojim delodajalcem. Tunnek, dobro je tudi, da prebiraš desničaske poste, levičarji jih nočejo, pa tudi, dobro je, da članke prebereš in popraviš kot ”Tasilo”. Sej veš, tisti okoli Urše Plut, pa to…Mimogrede, Tunnek, aka Tasilo, Glede tiste Urše Plut se ne strinjajo fsi slavisti, je Toporišič napisal, da nasprotuje totemu pravilu, pa to, zaradi dvoumnosti oziroma ker zaradi tega pravila pišemo namesto trditve dvoumnosti…

  • Janez

   Tole !
   Je pa , se mi zdi, preveč komplicirano povedano – verjetno – za dojemljivost človeka, ki ga ogovarjaš !
   Saj!
   ŠE NAŠI ” POLITIKI” IN “PRAVNIKI” V INSTITUCIJAH PRAVA !
   Se zdi?
   NE DOJAMEJO PREPROSTEGA DEJSTVA !
   Tudi, če nekdo sploh
   – ni pravno procesuiran – npr. zaradi političnih “privillegijev” !
   ali je
   – “kar sodno oproščeen,
   – 8zelo milo kaznovan za hudo kaznivo dejanje npr. umor, velik grabež itd. – ker je v neki “prijateljski ” povezavi s tožilci, s sodniki.
   Tudi !
   Taka mila obravnava, spregled, nezačetek procesuiranja itd.
   STORILCA, KI DEJANSKO JE STORIL DEJANJE
   – UMOR,
   – VELIKEGA GRABEŽA ITD.
   STORILCA – TO NE “ODREŠI” : VSI STORILCI ZAČNEJU PO STORITVI DOŽIVLJATI PROCES SAMOSPOZNANJA IN SAMOKAZNOVANJA V NJIH LASTNI DUŠI ! Dejstvo.
   To dejstvo ne velja samo za kakšne čisto patoške ali nizko psihično razvite ljudi.
   Zato !
   – nesodni polit morilci !
   – v KPs, KPJ POVOJNIH POLIT POMORIH !
   – niso bili sodno procesuirani !
   KAR PA NE POMENI, DA
   – DUŠEVNO – NISO BILI SAMOKAZNOVANI. BILI SO: NEKATERI SO STORILI SAMOMORE,
   SE ZAPILI, IMELI TRAJNE PSIHO MOTNJE IN DEPRESIJE ITD.
   – TUDI LJUDJE IZ NJIH OKOLJA – SO JIH “KAZNOVALI” Z : NESPOŠTOVANJEM DO NJIH ITD.

   Tisti !
   V R.. Sloveniji, ki so se zavzemali za
   – pravno neprocesuiranje KPS, KPJ POVOJNIH POMOROV – SO IZVEDLI – SAMOPREVARO.
   – PROCES SAMOKAZNOVANJA SE JE V VSEH OD KPS, KPJ V NESODNO POLIT MORJENJE
   PRITEGNJENIH LJUDEH – ZGODIL PO NARAVI ČLOVEŠKE PSIHE , Dejstvo.
   Morda bi duševno, psihično manj trpeli – kot so : če bi bili sodno ursdno, realno, pravično – procesuirani.
   Npr.: znano je, da je vodja taborišča Teharje – VENIŠNIK – storil – SAMOMOR ! Dejstvo.

   Zato – sem vsem, ki na etiko,, pravičnost itd. GLRDAJO FORMALISTIČNO, POLITIČNO ITD.
   PRIPOROČIL !
   Seznanitev, branje poslušanje !
   AAVTENTIČNE, KVALITETNE SAMOIZPOVEDNE PESMI
   – MORILCA, ki pa ga je njegov prijatelj-SODNIK – KAR OPROSTIL – KAZNI ! Sonikova oprostitev –
   – kaznoovanja morilca z ječo !
   – morilca, v duši avtorja pesmi LA LOPEZ PEREYRA !
   – – SODNA OPROSTITEV KAZNI
   – NI PREPREČILA SAMOKAZNOVANJA MORILCA SAMEGA: padel je v depresijo, trajno, do smrti.
   Torej !

   -“LA LOPEZ PREYRA ” Jorge Cafrune, version 2. – na Googlu.
   Lopez Pereyra je bil sodnik, ki je

   – morilca, avtorja te pesmi A. Cresserija – oprostil kazni za umor nedolžne ženske.
   Sodnik Lopez Pereyra z oprostilno sodbo !
   – morilca Cresserija !
   – NI REŠIL SAMOKAZNOVANJA.
   “LA LOPEZ PEREYRA” Pesem vredna – poznavanja ! l.r.ex ok knjižničar JANEZ KOMENDA

 • Janez

  Ljudje Božji !
  DAJMO MALO REALNO PREMISLITI !
  V SLOVENIJI IMSJO PRAVNIKI,
  KI VEČINOMA IZVIRAJO IZ EX KP, ZK FAMILIJ – ŽE OD. MALEGA – POKVARJENO !
  Z VZGOJO OKVARJENO – PERCEPCIJO – PRAVICE !
  Zakaj !
  Enostavno !
  V SLOVENIJI JE ŽAL NAD 600 KPS POVOJNIH NESODNIH KPS POLIT MORIŠČ. Dejstvo.
  Žalostno dejstvo – seveds.
  Na
  vsakem od teh 600 KPS MORIŠČ JE BILO OD KS ZAVEDENO !
  V NESODNO POLIT MORJENJE SONARODNJAKOV – V BRATOMOR !
  ZAVEDENIH, VPLETENIH – VSAJ 10 OSEB, LJUDI, SLOVENCEV !
  – brez orilcev – ni morišč, mar ne ?
  Brez KPS morilcev – morjenje sploh ne bi bilo izvedeno – na nobenem od 600 morišč.
  Logični sklep.
  Je grozljjiv. KPS JE VPOLIT NESODNO MORJENJE V LETU 1945 ZAVEDLA !
  – VSAJ CCA 10.000 SLOVENCEV.
  Toliko Slovencem – vsaj 10.000 Slovencem je
  KPS “DALA PRIVILEGIJ NESODNEGA POLIT MORJENJA SONARODNJAKOV.
  To
  Ta “privilegij”
  To
  Je nedvomno – ena največjih “krivd” ex KPS.
  Ta od KPS “dovoljen privilegij”
  – je ustvaril t.i. KPS POLIT”BRATOVŠČINO CCA 10.000 LJUDI – V KRVI”
  Bratovščine “v krvi” – žal – vedno bile.
  Najbolj znana je tista, nepolitična iz sosednje Italije – “naša stvar”.
  Toleriran, molče toleriran obstoj “bratovščin v krvi” v neki državi – povzroči ?
  Podvojitev – prava. Podvojitev – različnost – dve pojmovanji “prava”.
  To – se nam v Sloveniji – še kako pozna.
  Potomci tistih 10.000 “privilegiranih – so imeli privzgojeno pojmovanje ?
  Pojmovanje prava ex KPS “bratovščine v krvi”
  Odtod – nepripravljenost za procesuiranje – KPS povojnih nesodnih pomorov . L.r.JANEZ KOMENDA
  P.S.
  TA MOJ ORIS PROBLEMA
  – “PODVOJITVE” PRAVA – IZHAJAJOČEGA IZ
  – “KPS – BRATOVŠČIN V KRVI, 1945. – JE OGROB OSNOVNI ORIS TE TEŽKE TEME. A ? Potreben oris.

  • Janez

   Popravek 3. vrstice: pravilen zapis ” v Sloveniji imajjo pravniki” l.r. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Tudi ta grobi oris problema !
   Ki v slo pravosodju nedvomno obstoji?
   Naj gre v redno razpravo in v oddločanje v Parlamentu R. SLO. HVALLA. L.R. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Znana !
   Je javna izjava pokojne Tožilke ge Cerar
   o “problemih s tožljivostjo polit “svinjarij” .
   O tem tu govorim.
   Uredimo tudi normalno tožljivost tudi “političnih svinjarij” . Mar ne ? L.r. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Znan !
   Je šokantni primer zelo znanega funkcionarja ex KPS, ZKJ !
   Ki je na žalni slovestnosti !
   za KPS nesodno polit pomorjenimi Slovenci – stal “arogantno z rokami v žepih”.
   O tem tu govorim.
   Tisti odnos tistega ex KP, ZK funkcionarja !
   – kaže na ” kasto privilegiranih”. Dajal je? Kulturno – “porazen” vtis. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Janez

  Spodaj
  Orisani problem privzgojene “privilegiranosti ex KPS izvora” ?!
  Se zdi, v naših sodnih pravnikih ?
  Še vedno – očitno – ohranja pojmovanje – “priviligirane pravice” !
  Težko povedati – izbire prednostnega reda v procesuiranju “pravnih tožilskih primerov” ?!
  Gre za to, o čemer je veliko govora.
  Nekateri primeri: znani KPS zločini zoper človečnost – niti začetno – še niso procesuirani !
  Primeri !
  Kot je – z Zakonom… neskladno premoženjsko stanje nekega lolitika!
  Pa je pod stalno preiskavo, pod stalno tožljivostjo. Takoj procesuirano.
  Če se – določeni ljudje v Tožilstvu – tako odločijo ?!
  Kako – naj si to dvojnost meril – za začetek obra navanja !
  Ali – sploh – ne – obravnavanja?
  Kako naj si – ta pojav “dvojnosti” sploh – razložimo.
  Mi !
  Navadni državljani. Kako naj si to
  – procesuiranje – takoj – in
  -procesuiranje – nikoli ! Določenih, izbranih primerov – kot so politični zločini zoper človečnost?
  Sploh razlagamo ?
  Naj nam to že končno enkrat. – kdo od naših priznanih pravnikov javno Pove. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Stvar , problem !
   TA ZAPIS JE LE MOJA OSEBNA POBUDA NAVADNEGA DRŽAVLJANA.
   Problem. Dela
   in nadzora nad delom Tožilstva? Naj obravnava Parlament R. SLO ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • stajerc5

  Te rdece budale prav iscejo priliko, da dobijo pri naslednjih volitvah eno- upam da zadnjo, po partizanki! Se pri meni v stali so zivali pocrkale od smeha, krave ne dajo vec mleka, ker se se kar valjajo od smeha; kuzla ki se goni, je vse cucke v hosto nagnala, baje je tam nova rasa partizank; samo ovce se sme-e-e-ejejo, ker vedo, da so dobile novo rundo rdece pofarbanih medse, meeee-meeee-meeee!
  Zdaj pa cisto zares: Komaj cakam na volitve, ker zdaj pa ze vsak krompir razume za kaj gre!

 • Hun

  parada ponosa ali parada svečkarjev…ko vidm udelezence nevem a bi se smejal al bruhal

  • Poštenje velja

   Crkni

   • Hun

    podgana

    • Poštenje velja

     Je tvoja mati

     • Hun

      tvoja mat pere najbl smrdljive kurce

   • Aurelius

    Kontra !!!

  • Levicar nikoli!

   Jaz oboje – najprej se rezim, pol pa kozlam

 • lauraas

  Nič ne bo dosegel proti oblasti, vse si prikrojijo, žal bo zaradi tega izgubil volitve! Edina rešitev je ulica!

 • Hribouc

  Bratje in sestre, tovarišice in tovariši, faranke in farani, podkupljeni in čisti državljani Slovenistana!
  De ne bentimo preveč, ker je krasen dan, bi vas, vse Slovenke in Slovence in vse državljanine te dežele spomnil davnega pregovora, dveh zlatih pregovorov,ki so ju iznašli naši dedje in naše stare mame in so ga pokolenja slovenskega neizprijenega rodu čuvali v nederjih zelo dolga stoletja:

  1. Vse se vrača in vse se plača. Niti en račun ne ostane neplačan.Nikoli.
  2. Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

  Verjemite, da Bog drago šola slovenski narod! Ne kar za nekaj brez veze in za ljubo usodo.
  Slovenski narod je izbran narod.
  Ni izbran za plehke hece.
  Naše poslanstvo je usodno.
  Dopustil je, da so nas jahali in pohabljali, pobijali drugi, zli narodi, dolga stoletja. Dopustil je bratomorno klanje, ki je bilo posledica boljševizma slovenskih totalnih Kajnov.Pomnite, da so nedolžno pobiti, ker so bili zvesti sebi, Bogu, veri in Domovini in so zdaj sveti ljudje, ki imajo moč silnega prošenja pri Očetu.
  Morali bi se zavedati, da je kupa gorja in grozovitih trpljenj in zadoščevanj napolnjena do vrha. Bog ne bo v neskončnost dopuščal novih trpljenj.
  Tudi trpljenj Janeza Janše ne bo dopuščal v nedogled, kupa je polna do vrha!

  Vendar ne gledati in čakati Janeza Janše kaj bo še storil in koliko krivice še trpel.
  Ozrite se vase, oglejte se v ogledalu in se sprašujte- za vas se gre, ljudje!
  Gre za vaše spregledanje, za spreobrnenje in za vaš odpor zlu.

  Če vas bo pregazilo, bo hudo za dolgo časa.
  Janez lahko zmaga ne ne vem kakšnih volitvah in lahko vodi neverjetno uspešno vlado, to še ni rešitev.
  Rešitev je v nas samih in nikjer drugje!

  Ena formula:

  Zadnje čase imamo življenski eter poln nezaslug resničnih osamosvojiteljev Slovenije.
  Imamo strahoten naval čaščenja in branjenja rezultatov in tekovin svinjske boljševiške revolucije.
  En sam loj, negativa in najave novega zla.

  Nihče, nikjer in sploh ne omenja ene draguljske vojske slovenskih svetnikov preteklih časov
  od Knobleharja in Barage naprej, do sedanjosti z Pedrom Opeko na čelu!

  Ti ljudje, slovenske misijonarke in misijonarji, ne vem koliko tisočev jih je bilo in koliko stotnij jih je trenutno po svetu, so storili in še garajo za dušo in za srce slovenskega naroda, da je zaklad njihovih zaslug in zaklad njihovih rezultatov za ves svet na vseh celinah vreden neizmerljivih dobrin in vrednot, tukaj na Zemlji in pri Bogu na Nebesih.

  Torej jih omenjam, da vas zbudim in njim nasproti postavim pregreho in satanizem krvave revolucije in njenih sadov, pa tehtajete, prevetrite kaj sploh imamo ogromno dobrega v svojem rodu.
  Dajmo, postavimo vse bitke revolucije z Dražgoško nečloveško morijo na čelu proti svetlobi in proti udarni Ljubezni rezulatov dela Pedra Opeke!
  Provociram na globoko, ampak, poiskusite!
  Kaj dobite?
  ALI VAS TO LAHKO POSTAVI NA TRDNA TLA IN VAM PRETRESE MOZGOVJE DO CENTRA
  IN VAM ODPRE NESKONČNO PALETO NEVERJETNIH ZADEV?

  Glede članka zgoraj pa to, da je dejstvo, da je Satan iz Murgeldorfa spet na težki raboti ampak, naj si zmene spomni vsaj gornjih dveh rekov, da mu bo šinilo v betico Spoznanje, ko bo usekal Božji srd z vso silo. Ni važen čas kdaj se bo to zgodilo. Kazano je, da se bo 100% zgodilo.

 • Iza Demos

  Sploh ne vem zakaj se sodstvo ukvarja s pregonom neupravičeno pridobljenega premoženja od politikov in sploh njihovimi nezakonitimi ravnanji. Saj se že v naprej ve, da bo vse zastaralo, ne bodo prevzemali vabil, bodo zboleli ali pa bo nastala kaka procesna napaka.
  Moje priporočilo sodstvu pustite vse politične osebe pri miru. Tako nam boste prihranili denar za preiskave in sodne obravnave in plačilo odvetnikov. Pustite politikom kršiti zakonodajo, da bo mir v državi.

 • terezija

  Ne razumem našega pravokrivosodja. Kako gre to? ko ga oprostijo je pravosodje, ko ga obtožijo je pa krivosodje? Eni in isti so enkrat krivosodniki ankrat pa pravosodniki?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!