[Video] Najboljši tviti tega tedna: “Minister Goran Klemenčič nažgan kot aksa. Brez heca. Zaudarja 30 m naokrog”

Za vas, spoštovane bralke in bralci, smo zbrali in komentirali pet najbolj zanimivih tvitov preteklega tedna. Tvite in komentarje je zbrala novinarka tednika Demokracija Petra Janša.

‘Kučan je star komunistični nasilnež’

 V začetku tedna je na Twitterju še vedno odmeval nedeljski intervju z dr. Vaskom Simonitijem, ki ga je vodil novinar nacionalne TV Jože Možina. A obstajala je resna nevarnost, da bi posnetek pristal v bunkerju, saj je Vinko Vasle (@TvslV) spraševal RTV SLO, zakaj intervjuja s Simonitijem ne reklamirajo? “Zaradi koga: zaradi Možine, ali zaradi Simonitija?” Miro Petek (@miro5ek) mu je odgovoril: “Zaradi obeh. Najraje bi intervju potisnili v bunker. Pa ni več veliko časa, ob 21.20 se začne. Pa bunker je poln.” A se je vendar pojavil na TV. Slovenski zgodovinar in nekdanji minister za kulturo dr. Vasko Simoniti je v pogovoru izrekel nekaj sočnih na račun preteklega režima: “Jugoslavija je bila utemeljena na zločinu in razpadla je v krvi” ter “JLA je bila navadna razbojniška tolpa”. Najbolj pa je tviteraše zadovoljila Simonitijeva izjava o zadnjem šefu komunistične partije, in sicer ‘Kučan je star komunistični nasilnež’. “Že dolgo nisem slišal tako resničnega opisa Kučana. Za naslov knjige,” je tvitnil Miro Petek. Marko Sket pa je menil, da je “to tudi najkrajše pojasnilo, zakaj tolikšen del volivk izbere, kar Kučan želi”. Kot kaže je dr. Simonitija pozorno poslušala tudi njegova naslednica na kulturnem ministrstvu. Pohvalno. Kar tako naprej, saj se bo le tako “prikrajšana ženska” česa naučila.

Masleša po Masleši ali novi predsednik vrhovnega sodišča

Na dan vseh zaljubljencev, ki ga je skalil dobro plačan PR-prepir v stranki SMC, so Twitter zasuli zapisi ob spremljanju seje v DZ ob potrjevanju Damijana Florjančiča za naslednika Branka Masleše, kandidata, ki je, “okužen”, ali bolje rečeno “preverjen” s Patrio. Pa jih nekaj  obnovimo:

Alpine Patriot (@AlpinePatriot) je bil mnenja, da se “Florjančič tako kot Masleša vozi z avtom z registracijo K(omunisična) P(artija)”. ‏Tomltoml (@tomltoml) je komentiral sejo DZ, da “Klemenčič iz Vlade RS naklada, kako dobro bo delal Masleša 2 oziroma Florjančič”. “Socialisti plešejo tango. #banda_ciganska,” je pripisal. Andrej Vilar (@Andrej_Vilar) pa je bil bolj hudomušen: “Ta pa res ni nov – ta je Masleša že ves čas – samo malo bolj plešast je …” Mitja Berdavs (@mberdavs) se je strinjal, da je bil Florjančič nagrajen zaradi zadeve Patria: “Damijan Florjančič je dobil nagrado in že sedi na stolu Masleše,” je zapisal.

Bernard Brščič (‏@BernardBrscic) je bil bolj resen: “Sodnik, ki sistematično ne krši človekovih pravic in ustave in ne sodi sine in contra lege v bavconovskem sodstvu, ne more napredovati.” Ugotavljal je še: “Lep dan za Kučana in Bavcona. S Florjančičem sodstvo ostaja sredstvo za obračun z razrednim sovražnikom in varovanje pridobitev revolucije.” Libertarec ‏(@Libertarec) pa se je ob tem upravičeno vprašal: “Sta demokracija in menjava oblasti sploh realni možnosti, če vam socialisti imenujejo vse vrhove sodstva in na koncu še ustavno sodišče?”

In še odziv politike. Predsednik največje opozicijske stranke Janez Janša (@JJansaSDS) je v enem izmed tvitov na omenjeno temo zapisal: “Takšne sodnike (kot so Florjančič, Masleša, Betetto, Pivk …) sami imejte. Mi tega ne priznavamo.” Poslanec SDS Vinko Gorenak pa je opozoril, da “človek, ki je glasoval, da se mora Masleša izločiti iz odločanja v zadevi Patria, ni niti prišel na mizo Klemenčiča”. Torej, po Masleši Masleša ali kot je v svojem govoru v DZ povzel poslanec SDS Franc Breznik (@FrancBreznikSDS): “Današnje sporočilo ministra Gorana Klemenčiča je, po Titu Tito, po Masleši Damijan Florjančič.”

Smrtonosni pretep posnet in predvajan na Facebooku

Dogajanje s Facebooka pa se je v tem tednu preselilo tudi na Twitter. Brutalno pretepen šestindvajsetletnik iz okolice Krškega je namreč podlegel hudim poškodbam, njegova dva “prijatelja” pa sta zdaj osumljena umora.

Ta dan smo lahko brali številna zgražanja in izrečena sožalja ob grozljivem dogodku, slednji pa je služil tudi aktualni politiki. Ker so bili vpleteni fantje “naši” in ne tujci, so v medijih dobili najprej inicialke, nato pa so jih zagovorniki nezakonitih migrantov zlorabili za njihovo propagando, češ, “če bi včerajšnje nasilništvo izvršil tujec, bi danes že stal (živi) zid na Kolpi, azilni dom pa bi gorel. Tako pa je vsega kriv facebook,” je zapisala predstavnica LGBT Barbara Rajgelj (@BRajgelj). Mitja Iršič‏ (@MitjaIrsic) pa je s svojim tvitom opozoril: “Pretep v Krškem in lajki na videu so tudi ogledalo vlade, ki gradi žico & uporablja represivne ukrepe @24ur_com dosegel nov nivo demagogije.”

Je pa res, da se goreči zagovorniki pravic nezakonitih migrantov nikoli ne zgražajo, ko gre za pomorjene ljudi s strani komunističnih krvavorokcev, na kar je opozoril tudi prvak opozicije Janez Janša (@JJansaSDS) z naslednjim  tvitom: “Veliko zgražanja ob nasilju na FB. Tu, kjer zverinsko pomorjeni ležijo po breznih, množični morilci pa v grobnici narodnih herojev. Halo?”

“P***a ti materina seronja retardiran. J*bale te luknje kolaborantov … !”

Prav prejšnji zapis Janeza Janše je sprožil grozljiv sovražni odziv Blaža Mršića na Facebooku: “PIZDA TI MATERINA SERONJA RETARDIRAN. JEBALE TE LUKNJE KOLABORANTOV, DA TE JEBALE SMRAD ODVRATEN. OBESI SE IN REŠI SVET PRED TVOJIM OGABNIM KSIHTOM IN KOMENTARJI.” Mršić v angleščini doda, da se zdaj počuti mnogo bolje. In dogajanje se je ponovno preselilo tudi na Twitter. Marko Štrovs (@MStrovs) Janši tvitne, kdo je Blaž Mršić: “Tip, ki dijake na Gimnaziji Franceta Prešerna v Kranju tako uči zgodovino, si je napisal pocukran bio http://www.gfp.si/o-uciteljih/profesorski-zbor/mag-mrsic-blaz.” Prvak SDS (@JJansaSDS) pa: “Poglejte, kakšen psihopat uči dijake na Gimnaziji F. Prešerna v Kranju.” In pripne Mršićev zapis. Ta je sprožil številne odzive, nastajali so spletni članki, ravnateljica omenjene šole pa je hitela jemati v bran svojega podrejenega, ki bi zaradi takšnega zapisa moral izgubiti službo. AvecMARINE (‏@cikibucka) je zapisala: “Sramota! Za tole bi pa skor moral izgubit službo …… samo v kom. Slo, kjer vladajo potomci MORILCEV, bo dobil plaketo prof. leta.”

Mrščićev zapis je sprožil celo poslansko vprašanje poslanca SDS Branka Grimsa (@BrankoGrims1), ki je tvitnil: “Kako vlada ocenjuje razpihovanje sovraštva in pozivanje k nasilju s strani gimnazijskega profesorja?” Odgovor še čakamo. Evropska poslanka Romana Tomc (@RomanaTomc) pa je komentirala: “Nedopustno je tudi to, da ga delovnopravna zakonodaja ščiti veliko bolj kot šoferja, ki spi na parkirišču v kabini tovornjaka.” Jože Jerovšek ‏(@JozeJerovsek) je nato njen tvit komentiral z ugotovitvijo: “Nekateri sinovi oficir. JNA v medijih, šolstvu, drž. upr. odurno propagirajo protislovenstvo, komun. zločine, nestrpnost in totalitarne diktatorje!”

Rebeka Kovač ‏(@KovacRebeka) je k fotografiji Blaža Mršića prilepila še fotografiji Domna Savića, člana programskega sveta RTV, in Borisa Vaseva, novinarja RTV, in zapisala: “Ljubčki, jaz sem velik domoljub. In to, kar počnete vi, mi ni všeč. Ena stara mama.”

“Ima kdo pri roki alkotest? Naj ga prinese v DZ.”

Ali je pravosodni minister dobesedno vzel pregovor, “da je petek dan za zadetek” ali pa mu je v glavi donel istoimenski ‘komad’ Lange & 6pack Čukurja, ni znano. Možno pa je, da je na pristojnem ministrstvu tako hudo, da je minister zganjal šov med redno petkovo sejo DZ. Ko smo ga v uredništvu gledali in poslušali, smo se spraševali, ali je z njim vse v redu. Kmalu smo dobili odgovor, ko je prvak opozicije Janez Janša (@JJansaSDS) tvitnil: “Ima kdo pri roki alkotest? Naj ga prinese v DZ. Minister Goran Klemenčič nažgan kot aksa. Brez heca. Zaudarja 30m naokrog. V živo na 3RTV.”

Bilo bi smešno, če ne bi bil šlo za ministra aktualne vlade, ko številni trpijo pravosodne krivice. Sicer mu štejem v dobro to, da je imel okrog vratu zavezano le rdečo kravato in da ni v DZ prišel s titovko in rdečo rutico, kot njegova varovanka, nekdanja predsednica Okrajnega sodišča v Ljubljani Vesna Pavlič Pivk, ki jo je vzel pod svojo perut na ministrstvu. Ministru za pravosodje sicer odsvetujemo posvet z ministrico za zdravje ali pa ministrico za razvoj, strateške projekte in kohezijo, glede na to, kaj ‘dečvi’ počneta z našo ljubo domovino. Slednja je sicer minuli četrtek, ko je sodelovala v oddaji Aktualno, na Twitterju povzročila salve smeha, ali bolje posmeha zaradi vladne vizije 2050. V resnici pa se smeje lahko le prejemnikom pol milijona evrov davkoplačevalskega denarja. KJE ŽIVIMO?

Petra Janša

 • Anonimno

  Kar tekmujete kdo bo tvitnil večjo neumnost!

  • tohuvabohu

   Morda pa ti ne razumeš bistva?

   • Janez

    A mi lahko prosim številko od vašega dilerja za koko posreduješ?

  • Anonimno

   aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Mujo

   Na tem forumu je že vsak lahko Mujo … pa to

  • sunday

   pošteno bi bilo, da nas obvestite, da so komentarji nas delničarjev nezaželjeni!!!

 • Anonimno

  jau ne morem nič komentirat…

 • Anonimno

  Ne rabi Klemenčič samo alkotesta. Za dejanja, ki jih zganja kot pravosodni minister bi mu morali
  v DZ prinesti tisti jopič z dolgimi rokavi in gumbi od zadaj.
  Je le eden od oficirjev na ladji norcev.

  • Anonimno

   Kje se da tega klovna najeti? Mislim, da bi z njim imel uspeh, če bi ga tako ustrezno navitega postavil na vrt, saj bi rdeči polži dosegli v begu več kot 10cm/sekundo, pa še žena bi bila zaradi solate končno zadovoljna.

  • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • VERZIFIKATOR

  Klemen Gorenčič

  ALKOHOLNI POGON

  Horor filmi so posebne vrste,
  treba je efektov efektivnih,
  kiksov prav nobenih primitivnih,
  gleda strogo maski se pod prste.

  Ko odkrije se kak spodrsljaj,
  žal grozljivki več se ne verjame,
  v horor-filmih slab se trik ujame,
  ni popravkov, več poti nazaj.

  Če si Golum ali Nosferatu,
  Drakulo če v filmu ponazarjaš,
  ali zgolj z roboti se ukvarjaš,
  glej, da boš podoben aparatu.

  Da ne boš spominjal na človeka,
  skril da boš človeško vso naravo,
  in pokazal vso grozljivost pravo,
  da boš strašen, ne pa kot pokveka.

  Tak igralec, glej, se nam predstavlja,
  ki v naštetih vlogah prav uživa,
  toda kaj ko hkrati se razkriva,
  da od igre se vse bolj poslavlja.

  Zdaj se komajda še kdaj maskira,
  ni za masko skoraj več sposoben,
  lik postaja en sam nespodoben,
  lik pijančka, ki halucinira.

  • I’m sorry, again and again, se morem oglasit. čeprou, ti morem prznat, de ti kešna rima, sem ter tja, usen rata, no ja bodmo pošten, sklepaš lepe verze, sicer pa ne bi biu vezifikator, če slediš tradiciji, ne sam naših pesnikov, ampak širše, more, de si, prosto po Prešernu, totalno zapit Boem, torej vsaka ti čast. Alčso, again:

   Verzifikator bi biu rad poet,
   pa je čist navadna smet.
   Z vetrom vedno tja leti,
   kamor Prerok mu veli.
   vseen pa: kongretjulejšns

  • gušto

   Ojej, jest pa sem prebral alkoholni poligon. he, he, …

 • MZhektor

  Če bi Mirko iz kartonaže prišel nažgan na šiht, bi ga direktor vrgel ven iz šihta…

 • tohuvabohu

  Morda pa ti ne razumeš bistva? Ni vse neumno, kar ti ni všeč.

 • tohuvabohu

  Morda pa ti ne razumeš bistva? Ni vse neumno, kar ti ni všeč.

 • Anonimno

  Vedno bolj se vrača občutek, da nam ponovno vladajo, rdeče pijane opice, potomke rdečih opic – socialističnih titovih zločincev!

 • tohuvabohu

  Morda pa ti ne razumeš bistva? Ni namreč vse neumno, kar ti ni všeč.

 • TurboRizlingHaloze (Foglof Tunek)

  On je mogoče bil nažgan, samo se bo strezno… Desnosučni pa so vedno “nažgani”…za vekomaj… nikoli se ne streznejo!!!

  • steiermark

   tunek, moram te opozoriti, da zavajaš z svojimi samozadovoljevalskimi izjavami …… Vsi tisti, ki tekmujete v zamegljenosti možganov, z opojnimi žpijačami ali kar praški, to počnete, ker tako najlažje prikrijete svoj defekt, s katerim ste že rojeni in kateri vas bo spremljal do konca življenja……. Zato za nemore veljati, da boste pa, po “nadelanosti” oz. streznitvi, ob kateri smrdite na razdaljo 30 m, zopet “normalni”, ker to še nikoli niste bili in tudi nemorete biti, zaradi že prej, omenjenega dejstva…..

  • Boštjan

   Ti s pa an tak weeelik cepec. U glavi nč, u grli suša. Sej grjeh ni, lepuo pa tud ne.

  • Rotvajler te išče …

   Ti se streznu Itaq več nikoli ne boš …
   vsaj z muckom nimaš več nobenega problema…

 • orgle

  Odkar pomnim, moram prenašati najprej množične morilce, potem njihove potomce. Vsi so za ta pobijanja bili odlikovani in nagrajeni z nekimi brezdelnimi službami v vladah in partijskih ter vladnih institucijah.
  Naša država čepi na krvi nedolžnih ljudi, ta morilska banda pa se iz tega norčuje. Upam, da se bo nekoč nekomu zavrtelo in bo začel nažigati po teh morilcih.

  • ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Anonimno

  alkoholna ključavnica na vhod v parlament

 • glas resnice

  nova24, še en jajčkov nateg slovenskih ovac. kriminalna klika namišljenega pisuna in hujskača petka je zapravila že ves budget in se odurno mastila pri koritu. sds-ovske ovce spet bo treba mošnjiček razvezat. en mesec in pol na prepečencu, da bo ivan janez jajčko lahko trobil svoje debilizme po sloveniji. hvala in hvaljen jezus.

  • šmentanamuha

   Namišljeni pisun? Če misliš na njegovo literarno delo, naj ti povem, da je boljši od mnogih, ki se razglašajo za slovensko literarno “smetano”, drug drugega opevajo in si delijo nominacije in nagrade, istočasno pa jokajo, ker imajo v knjižnicah premalo izposoj (bojda po krivdi knjižničarjev in literarno nepismenih bralcev). ker spadaš pač med rdeče ovce, se verjetno že veseliš višje položnice za elektriko,na kateri ti bodo zaračunali Sd-jev zapitek TEŠ 6. Jaz pa Janši zamerim nateg z delnicami KBM, to pa. To je bila svinjarija, vendar se s TEŠ 6 ne more primerjat, zdaj pa prihaja drugi tir na prvi tir. Uživaj v svojem rdečem močvirju, glas resnice. Dobro so te zdresirali. Pri meni je dresura že popustila.

   • Anonimno

    šmentanamuha, za nateg KBM ni kriv Janša ampak direktor Kovačič skupaj z upravo in nadzornim odborom, sploh pa tedanji guverner kRANJEC.

    • šmentanamuha

     O.k. In zakaj misliš, da kot predsednik vlade ni imel nič pri tem?

 • primsek

  Ne, hierarhija je znotraj desnice jansa. pardo, jasna.

 • Anonimno

  Groza v kakšni državi živimo!!

  • Anonimno

   Kakršno nam na žalost ” izvoljo “

 • Viktorh

  uu Familija Janša pljuva po nasprotnikih ,)

  • Boštjan

   Lej, jest pa nisem Janša pa jem dam ker prou.

   • Boštjan Janša

    Lej rajš kdo je napisal članek :)

 • Borut Stari

  Rdeča kravata? Saj jo Trump najraje nosi! Ali je zato komunist?

 • karpelec

  Tudi, če ni nažgan je pijan od pomembnosti!

 • Božo

  Res ste butli…. Vsa cast…

 • Anonimno

  kot vidim je bilo akr nekaj vzdržanih, med njimi tudi Luda ups Ljudmila Novak, stem so tako imenovani “vzdržani” posredno omogočili da kršitelj človekovih pravic dobil fotelj predsednika vrhovnega sodišča.

 • Anton

  torej je neumnost , če poveš resnico?

 • DarthVader

  Vsi zgoraj omenjeni ne-avtohtoni slovenci (savić, vasev…) izvajajo nad državljani slovenije, ki so avtohtoni slovenci in dominantna etnična skupina tukaj obratni-rasizem…..kaj je to, ko rasizem izvaja ne-avtohtona manjšina nad etnično-avtohtono večino in kako se gra propragira, si lahko pogledate tukaj https://ambasador21.wordpress.com/2017/02/13/kaj-je-to-obratni-rasizem/

 • Artur

  Najboljši tviti tega tedna: “Minister Goran Klemenčič nažgan kot aksa. Twiti t witi ja ,ja kako so ti omembe vredni kaj pa naši komentarji tukaj na vašem portalu zadnje par dni možnost normalnega komentiranja na vašem portalu ni več za nikamor to je z vaše strani že čista zaje..ja.

 • Artur

  Zakaj moje komentarje ne objavite ?

 • MURGLEVOD

  Murgle Imajo že portala v svojih lovkah.
  Samo še igratI je potrebno malo.

 • …itak je tko,kot bi nas 25 let vodili pijani ,zadeti pa tako hudo izobraženi,kot oni model z energetike

 • Tuki so naivnim vlagateljem pobral evrčke za ustanovitev in vzdrževanje tega portala, zdej ga bojo pa pustl, de crkne.

  • Anonimno

   Kot NLB- KBM- provizoriš združevanje bak Abanak- Celsja banak.. pa kam ti to gledaš..??

  • PašeResje

   Ej, no – ti si že na mreži. Sej bo. Ne sekiri se!

  • PašeResje

   Ej, no. Ti si že na mreži. Sej bo, ne sekiri se.!

 • Anonimno

  Pijanček pa si poje kaj mi pa morate!

 • Olga

  Kdaj bo konec tiranije levičarjev? Kdaj bomo normalna država? Narod, zbudite se!

  • Anonimno

   Nova samo še navzdol

 • Rok.P

  …te pa da je spaka pijandura…..

 • Anonimno

  Kdaj bo kdo vložil predlog v DZ za zaščito Slovencev kot manjšino! Skrajni čas bi že bil!!!

 • Brez komentarja !

 • Diagnostik

  SDS omladinci bi G.Klemenčiča zavohali na 100 m. …ker imajo občutljive nosne sluznice…

 • france prešeren

  Zlata Krašovec ‏@PrinasalkaZlata Feb 17

  Mnogi zakoni ne pijejo vode.
  Pravosodni minister tudi ne.

 • Anonimno

  kje se nomo pa zdaj smejali ko nova tako hitro propada..???

 • ne vem, al bi res rabl alko, al pa še kešn drug test, ma ja, za use posrance, ups, poslance, bi ga definitivno rabl, ker takih kretenu in kretenizmu, kot jih od njih u parlamentu slišmo, ne more bit, de niso prbiti, al pa totaln zadrogirani. problem bi pa biu z ljubljenim vodjem, prvič, ke ga nkol ni u “hiše demokracije”, jelooooou, so si pa dal ime, BUNKSLNI, tko, de ga je nemogoče testirat, je pa test devat brez veze, ke če ga sam gledaš, pa poslušaš, moreš videt, de ta fant nima čist pošlihtan gor u glav. sorry

 • pa kva’ j dej to, tkole se ne da komentirat, al sam mene jebe Nova 24, al tahnika, al use? please če me kdo odgovori. tenk U

 • Resnično sem zgrozena, res, kakšni levi p…i nam vladajo in to v hramu , ki se ji pravi drzavni zbor, res GROZLJIVO IN RESNIČNO. Sram me je, res me je v dno duše sram, da zivim v tej dezelici, če bi bila mlajša, bi se takoj izselila, najrajši na Novo Zelandijo, čim dlje od Evrope, predvsem pa drzave Slovenije, ki jo vodijo bukseljni.

 • EGO

  Pod zmedenimi naslovnimi profili je zaznat plagiado debilizma na najstniški frekvenci,kar spominja bolj na kracanje po zidovih,nek GLAS RESNICE pa je objavil,da mu primanjkuje možganskih celic,kar je posledica alkoholnega vrenja ali substanc, ki jih uživa in so obvezna smer zaprtih oddelkov !?

 • EGO ZAZNAVA

  Pod zmedenimi naslovnimi profili je zaznat plagiado debilizma na najstniški frekvenci,kar spominja bolj na kracanje po zidovih,nek GLAS RESNICE pa je objavil,da mu primanjkuje možganskih celic,kar je posledica alkoholnega vrenja ali substanc, ki jih uživa in so obvezna smer zaprtih oddelkov ali pa napotnica k psihoterapevtom !

 • EGO

  Pod zmedenimi naslovnimi profili je zaznat plagiado debilizma na najstniški frekvenci,kar spominja bolj na kracanje po zidovih,nek GLAS RESNICE pa je objavil,da mu primanjkuje možganskih celic,kar je posledica alkoholnega vrenja ali substanc, ki jih uživa in so obvezna smer zaprtih oddelkov ali pa napotnica k psihoterapevtom !

 • Ja, če je kdo nažgan, se bo streznu, me če je butl, bo pa zmir butl. To je ta veliiiika razlika.
  Janezu gor pa povem, da je to nova, se pravi najnovejša vesoljska tehnika pri NOVI, tako, da bo še trajalo, se še ni prijelo.

 • Žal taka je realnost v Sloveniji si predstavljate kašen medijski,politični stampedo bi se sprožil,če bi tale omejen.. Mršič to,karsi je drznil napisati o Janši napisal g Kučanu?????

 • Anonimno

  komunaserska piana židovska gnida!

  • Od Kekca prjatu ..pa to

   Kako si ti lahko Anonimno, če pa lahko vsi vidmo das un Dolfe …. ???

 • Anonimno

  komunaserska piana židovska gnida!

 • adolf hitler

  komunaserska piana židovska gnida!

 • adolhitler

  komunaserska piana židovska gnida!

 • Anonimno

  Pijan na delovnem mestu in če je to še minister je najmanj kar bi moral storiti je takojšen odstop

 • Anonimno

  Bi te rabu zde spomladi…za iskat tartufe…če že imaš tako dober voh..

 • Anonimno

  Siper hic..

 • Foglof Tunek

  Čujte, kaka razlika je med Klemenčičem in Janšo?

  Klemenčič se strezni in je fse normalno… Janša nikoli, on je vedno pijan in zadet (od kokaina)!!! Fsaj tako izgleda.

 • sunday

  NOVA 24 TV – vzgled demokracije in resnice, kje so moji komentarji???

 • Miha

  Alkohol je vsaj legalen v primerjavi s substancami, ki jih uživajo SDS akterji..

 • Licentia poetica

  JANEZU
  Kar Verzifikatorja zadeva,
  Preroka samostojno prehiteva,
  ni potrebna za njega komanda,
  kot jo potrebuje leva banda.

 • ROŽLE

  K̲̅O̲̅M̲̅E̲̅N̲̅T̲̅A̲̅R̲̅,̲̅ ̲̅K̲̅I̲̅ ̲̅G̲̅A̲̅ ̲̅N̲̅A̲̅P̲̅I̲̅Š̲̅E̲̅M̲̅O̲̅ ̲̅U̲̅P̲̅O̲̅R̲̅A̲̅B̲̅N̲̅I̲̅K̲̅I̲̅ ̲̅P̲̅R̲̅I̲̅D̲̅E̲̅ ̲̅N̲̅A̲̅ ̲̅T̲̅A̲̅L̲̅E̲̅ ̲̅P̲̅O̲̅R̲̅T̲̅A̲̅L̲̅ ̲̅Š̲̅E̲̅L̲̅E̲̅ ̲̅P̲̅O̲̅ ̲̅3̲̅ ̲̅U̲̅R̲̅A̲̅H̲̅ ̲̅A̲̅L̲̅I̲̅ ̲̅C̲̅E̲̅L̲̅O̲̅ ̲̅V̲̅E̲̅Č̲̅ ̲̅.̲̅.̲̅.̲̅

  S̲̅E̲̅ ̲̅V̲̅A̲̅M̲̅ ̲̅N̲̅E̲̅ ̲̅Z̲̅D̲̅I̲̅,̲̅ ̲̅D̲̅A̲̅ ̲̅T̲̅A̲̅K̲̅O̲̅ ̲̅K̲̅O̲̅M̲̅E̲̅N̲̅T̲̅I̲̅R̲̅A̲̅N̲̅J̲̅E̲̅ ̲̅K̲̅O̲̅T̲̅ ̲̅J̲̅E̲̅ ̲̅S̲̅E̲̅D̲̅A̲̅J̲̅ ̲̅S̲̅P̲̅L̲̅O̲̅H̲̅ ̲̅N̲̅I̲̅ ̲̅S̲̅M̲̅I̲̅S̲̅E̲̅L̲̅N̲̅O̲̅ ̲̅I̲̅N̲̅ ̲̅J̲̅E̲̅ ̲̅B̲̅O̲̅L̲̅J̲̅E̲̅,̲̅ ̲̅D̲̅A̲̅ ̲̅G̲̅A̲̅ ̲̅S̲̅P̲̅L̲̅O̲̅H̲̅ ̲̅N̲̅I̲̅ ̲̅

  K̲̅O̲̅T̲̅ ̲̅P̲̅A̲̅,̲̅ ̲̅D̲̅A̲̅ ̲̅S̲̅I̲̅ ̲̅Š̲̅E̲̅ ̲̅N̲̅A̲̅P̲̅R̲̅E̲̅J̲̅ ̲̅S̲̅R̲̅A̲̅M̲̅O̲̅T̲̅O̲̅ ̲̅D̲̅E̲̅L̲̅A̲̅T̲̅E̲̅ ̲̅.̲̅.̲̅.̲̅.̲̅ ̲̅?̲̅?̲̅!̲̅!̲̅

 • Smrtlacni rusiji

  Tipični slovenec.

 • Anonimno

  nic cudnega ce ste pa taki kekci

 • France Korošec

  Ne smrdi 30 naokool.
  Samo 27,5m.
  Sledi Klemenčičeva prijava Janše, da laže.

 • Marjan

  Z eno besedo sramota… Tega ministra bi morali po hitrem postopku nagnati iz parlamenta…
  Kako si lahko takšen človek privošči pijan oziroma nažgan priti v DZ in še nekaj bluziti…?

 • Franc Šink

  Če bi našli antropologi Mršičevo lobanjo, bi težko ugotovili kakšne vrste človek je sploh bil.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!