Napoved Nova24TV se je spet uresničila – ministrica Kolar Celarčeva koaliciji prinesla skropucalo

Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc (foto: STA)

V ponedeljek bo 12. december. Dan na katerega je DeSUS napovedal, da bo terjal odgovornost zdravstvene ministrice, če ne bo predstavila reforme zdravstva. Včeraj je do te predstavitve prišlo, vsebina pa je bil preprosto rečeno skropucalo. To, da ministrica ne bo sposobna pripraviti reforme do postavljenega roka smo napovedali že na Nova24TV, na dan interpelacije. 

Naše napovedi se torej že drugič uresničujejo. Edini smo napovedali zmago Donalda Trumpa na ameriških predsedniških volitvah in tudi edini jasno povedali, da Kolar Celarčeva ni sposobna pripraviti celovite reforme zdravstva v mesecu in pol.

Naše napovedi potrjujejo tudi koalicijski partnerji
To, da je reforma skropucalo, pa je v bolj politično korektnem tonu dejal tudi podpredsednik DeSUS in nekdanji minister za zdravje Tomaž Gantar. Dejal je, da so od ministrice pričakovali več in da je, sploh kar se tiče zakona o zdravstvenem varstvu, predstavila le idejne predloge, ne pa reformnih ukrepov. Spomnimo, da so poslanci DeSUS Kolar Celarčevo ob nedavni interpelaciji podprli pod pogojem, da bo do 12. decembra v javno razpravo dala zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju.

Sedaj pa je v precepu DeSUS. Za 12. december so zahtevali javno razpravo, ministrica pa ima dva dni pred rokom le idejne predloge. Sedaj so spet obrnili ploščo in začeli poudarjati, da si v stranki upokojencev želijo nove zdravstvene zakonodaje in da ne želijo nagajati. To pomeni, da bojo kljub temu, da ministrica ni pripravila obljubljenega, požrli svoj ultimat in šli s tokom naprej gret še dve leti poslanske klopi. 

Koalicija je pred vrati propada. Interni problemi se v zadnjih dveh kar vrstijo. Poleg te reforme zdravstva, ki je skropucalo oziroma sploh ni reforma ampak kup novel in predlogov, imajo na pladnju še Fides. Zdravniki so koalicijo razklali po polovici. Na eni strani SD in DeSUS, na drugi SMC. Obe koalicijski stranki sta tudi dejali, da ne bosta podprli interventnega zakona. Karel Erjavec obljublja volitve prihodnje leto. Sedaj je samo vprašanje ali bo popustil Cerar, ali pa koalicijski partnerici. A razen stranke DeSUS, ki s populizmom dobiva vsako leto več glasov, je težko pričakovati, da si volitev želijo v SD in SMC. Njihova podpora je namreč zanemarljiva in leve koalicije, razen če spet posreduje sv. Milan, na naslednjih volitvah ne bo.

Aleksander Rant

 

 • Borut Stari

  Kaj naj človek komentira? Psi lajajo karavane gredo naprej.Nihče normalen ni verjel, da je sposobna bilo kaj narediti tako kot je treba.

  • karlina

   Točno in veš kaj bo v ponedeljek, CMERKO jo bo zopet hvalil in zagovarjal, ter dejal, da ima vso njegovo podporo-itak, kot se tudi sam spozna na vse, oz. nič, tako tudi govori in naklada brez veze.

   • Borut Stari

    Domišljavi kakšni pač so, bodo štrikali še naprej. S številnimi in nenehnimi interpelacijami jih je treba mučiti do konca mandata. Interpelacije tudi neuspešne,pa vseeno odkrivajo vso njihovo intelektualno goloto. Na naslednjih volitvah tako te koalicije nihče niti povohal več ne bo.

 • tarantela

  Kakršna ministrica, tak izdelek!

  • tohuvabohu

   Ko človek zagleda to pokveko, se mu zasmili, da bi ji podaril dvajsetaka, pa da dokončno izgine iz javnosti.

   • tarantela

    Je prefrigana, ne potrebuje naših donacij, izginila pa bo, zagotovo!!!

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    Ha, ha ha ha ,dobra, veš za katero pa lahko jaz rečem, da bi še vrane prinesle za par let nakradeno vse nazaj in se je ustrašile-za poslanko Murgljevo . Največ zaradi njenega glasu in tudi sicer. Je pa neverjetno, tudi Gyerkeševa spominja na maškarado, napacana do konca.

  • karlina

   No, Tarantela, to ti dam pa prav, malokrat ti dam, oprosti, tako je, ampak si povedala jasno in jedrnato, bravo vsaka čast.

 • montyamp

  Haha , remek delo vajencev UDBOPARTIJE .
  Le zakaj je Slovenija takšen gnoj od države ???
  Kako je to mogoče ob takšnih strokovnjakih in borcih za svobodo ???
  Aja to so potomci stražarjev slovenskih železnic za Hitlerja . Ni čudno , da takšen ološ uničuje državo , saj samo nadaljujejo začete svinjarije svojega politkomisarskega “precectstva” in morilskega mentorstva.
  Banditi še dolgo ne bodo izumrli .
  Kandelabri vseeno čakajo , če so pohabljenci zaščiteni al pa ne .

 • montyamp

  UDBOPARTIJA bo crknila s takšnimi kadri .
  Ena in edina dobra , poleg nešteto slabih rabot opranoglavih marionet .

 • montyamp

  DESUS meče pesek v oči normalnim .Stara partijska sodrga z bajnimi penzijami meša dr.. po državi . To so kruhoborci , politkomisarski sinovi in hčere , rojeni po vojni , narejeni med klavsko ovaduškimi orgijami kidrć-kardeljanskega kulturno-morilskega bataljona komunistične glistavosti . Če je to NORMALNO , je žvepleni morilski pritlikavec tudi .
  Žal ni ne eno in ne drugo .

 • radames

  Spoštovani novinarji! Beseda skrpucalo pomeni, da je nekaj skrpano, skrpano iz različnih kosov cunj. Torej ni skropucalo, marveč SKRPUCALO.
  Hvala za razumevanje!

  Edit
  Želim si, da bi bili novinarji in pisci kolumn spoštovani ljudje.
  Danes sem prebral članek, kakšen novinar pod nobenim pogojem ne sme biti, kajti iz takega novinarja se lahko upravičeno norčujemo.
  Tole je tisti članek: http://reporter.si/clanek/slovenija/poglejte-kake-bedarije-pocne-najljubsa-novinarka-tajkuna-stojana-petrica-487000

 • Franc Šink

  Upokojenci nimamo več mišic, imamo pa še zdravo pamet (vsaj večina).Na 24 ur si vsaj izbrisan.To ti vsaj povedo.

 • Antonius

  Ni razlike, kaj da Milojka v javno razpravo ali pa, če da sebe v javno hišo. V obeh primerih ništrc od nje.
  Korlovo napenjanje in izsiljevanje z zdravstveno reformo ni nič drugega, kot brezvezno petelinjenje, na katerega se bo predvolilno skliceval na naslednjih volitvah. Kdor Korla še ni prečital, sodi med nepismene.
  Korl do sedaj niti enkrat še ni omenil imen in lobijev prisesanih na denar v zdravstvu, zaradi katerih je sploh potrebno speljati reformo v zdravstvu. Preračunljivi blefer o najbolj pomembnem previdno molči, na ves glas se pa dere, da je potrebna zdravstvena reforma. Kar tako, da se ve, da se dere in, da se dela, da je “naš”.
  Milka iz NSi-kd se pa sploh še ni oglasila?! Najbrž čaka na navodila iz Murgelj.
  SDS je edina, ki je na interpelaciji vladi postavila zrcalo. Tudi zdravstvo je iz nastavljenega špegla gledalo v ‘cerarjevo vlado.
  Mladi zdravniki bi se morali distancirati od prodanih kleptomanskih mačkov pred upokojitvijo. Oni so naglavna okužba v slovenskem zdravstvu. Odločitev za predrage žilne opornice so njihovo maslo, da ne naštevam še vsega ostalega.

  • indijanka

   Vse je tako prepleteno, da bi potrebovali “reformo” ljudstva. Če bi ljudje razumeli, da zaradi korupcije in klientelizma iz skupnega “žaklja” prejmejo preprosto premalo, bi bilo lažje.

   • Antonius

    Ljudje ne bodo razumeli, dokler bodo zaupali v pranje glav pri frizerstvih sprofaniranih tv kanalizacij.
    Kako bodo razumeli korupcijo, klientelizem in skupni “žakelj”, če jim niti lasten “tošl” ne more nič dopovedati.
    Prej bo mene pobralo, kot bo uspel optimizem dati kaj od sebe.

    • indijanka

     Vedno me stisne pri srcu kadar omeniš “prehajanje”. Veseliti se moraš življenja. Veš,kako lepe dneve preživljaš zaradi svoje “čuječnosti”. Prepričana sem, da se pogovarjaš z vsem, kar te obdaja, ne samo z ljudmi. Mnogim je to v življenju nedosegljivo. Prazno živijo. Ljudje se lahko spremenijo samo od znotraj. Nekaterim je ta lepota dana, drugi to lahko dosežejo, ampak trudoma. Vsak le sam. Ne, v krogu modnih navdušencev razkazovanja dobrote, ki se zadnje čase trži in v svojem bistvu na dolgi rok ustvarja siromake. Mene se je tvoja lepota duha dotaknila. Veseli se sebe! p.s. pravkar jem belgijske čokoladke, ki mi jih je poslala prijateljica s Kitajske, kjer poučuje angleščino. Minili sta že dve leti, meni se pa zdi, da sva še včeraj tavali in občudovali lučke v Lj. Čas je izmišljen:). Mlad si.

     • Antonius

      Ljuba “indijančica”, življenje z usodo nagrajuje na različne načine. Mene je v najrosnejših letih nagradilo z ugrabitvijo, izgubo in bolečino v duši. Bolečina je edino čutenje, ki ga ni mogoče natančno opisati z besedo. Kaj besed, stavkov, knjig in filmov so posneli, da bi nam bolečino, čutenje bolečine v duši prikazali in dopovedali.
      Mene so čas, minevanje, bolečina in lakota zaznamovali za celo življenje. Navkljub vsemu spoznanju hudega v sebi, se imam za prvovrstnega hecarja. Najboljši način, da žalosti vsaj malo pobrišem, je odmik v veselje. Neskončno uživam, ko ga s spoštljivim hecanjem “biksam” po trgovinah. Vsako blagajničarko spravim v smeh. Na duhovit in originalen način jih kot starejši mladoletnik osvajam. Ja, kje ste se pa zgubili, pogrešale smo vas, je najlepše darilo, ki ga dobim, ko se zopet pojavim.
      Ko pa na večer pride čas tihega snidenja s samim seboj, se pa v mene povrne preživeta minulost. Moram priznati, da se me je nesrečna izguba sestre zelo močno dotaknila. Pokopal sem vse, po mojih starših rojene. Postal sem osamljen, zadnji živeči spomin na neko odpotovano družino.
      Otroka spravljaš na njegovo pot v življenje, ko odide, pa nastopi čas čakanj in spominov.
      Deset let manj mi pripisujejo, jaz pa vem, da jih nosim več.
      Mlad sem, zato te nocoj v mislih pod roko, peljem na čaj.
      Sama sreča, da še nisem prestar.

     • indijanka

      Kako si vedel, da sva s hčerko sredi čajanke? Danes je njen dan. Zelo lepo bi bilo spiti čaj s teboj :). Včasih razmišljam, da je bolečina v bistvu ljubezen. Največkrat je edino kar ostane v srcu. Tudi sama jo nosim in nikomur je ne dam.

     • Antonius

      Verjamem, da je preizkušnja sicer drago plačani temelj iz katerega vedno zraste imenitno drevo.
      Takole bom zapisal. Ne bom ti povedal kako vem in pika. V vajini družbi pijem dober čaj in prijetno potopljen v sebe, vaju brez besed zelo sproščen in dobrovoljen poslušam.

     • karlina

      Oh, Indijanka, koliko bolečine je šele v meni, bolje, da ne veš, ampak moraš, moraš ziveti s tem, ni druge.

     • indijanka

      Pošiljam ti srček in objemček Karlina.

     • karlina

      Moj velik poklon, dragi Antonius.

     • Antonius

      Karlina, “dragi” me je pa kar v prijetno zadrego spravil.
      Spoštovana Karlina, da ne bom ostal dolžan odziva na “poklon”, prispevam en prijazen predbožični objem.
      S trpljenjem “nagrajenim” je pot v dušo sorodnih, “asfaltirana”.

 • Franc Šink

  Ne moreš verjeti da spet omogočajo komentiranje, v sem že znanih zadevah!

 • Šiška Pizić

  a nismo rekli da se bo NovaTV držala svoje niše, tj. rakrivanj zločinov zločinca tita

  • Franc Šink

   Kje pa! Brez groženj novinarjem, nobena država na tem svetu ne obstaja in ne deluje.!!!

 • radames

  Zdravstvena reforma je stvar strokovnjakov, ne pa ministrice in te šarlatanske vlade.

  • Franc Šink

   Najdi mi “strokovnake” !!

   • radames

    Strokovnjakov je precej. Toda! Kdo se bo šel izpostavljat tej mafiji? Obenem z zdravstveno reformo bi morali porezati tudi organe pregona in sodstvo.

    • karlina

     Bog ve kaj se vse skriva v teh ozadjih, pa ŠE ne vemo.

 • komar marko

  le kako bodo cmerjkoti delali reforme, če so pa navajeni življenja na PUF, fabrike pa od znotraj še niso videli. Zdaj bo pa ministrica neka NINIKA, kateri je SEDEJ rekel v oči da je nesposobna in da laže. In to na soočenju, glede zakona o lekarnah!

  • Franc Šink

   Da tam je strup.

 • garfi

  smc je največja volilna prevara in logične posledice
  Stranka Mafijskega Centra press

 • Franc Šink

  Če gledam njeno sliko, mi res pride na misel da je g. Cerar simpatizant LGTB .

  • komar marko

   saj če ga boš vprašal, ti bo to POTRDIL!

  • karlina

   Saj je, kdo pa pravi, da ni , saj je tudi čudno, hm, da mu vse zenske pobegnejo, a ne.

   • Franc Šink

    Mamin sinček pač. No ja tako je vzgojen.

 • Iza Demos

  No to kar reče DeSUS ne jemljem resno. Sicer pa je bil njihov član g. Gantar minister za zdravstvo in so imeli vso možnost za predstavitev, sprejem in izvedbo zdravstvene reforme pa nič……………….. In če ima g. Erjavec prav in bodo res volitve drugo leto, upam, da ne bodo dosegli praga za vstop v parlament. Pravzaprav si želim, da pri nobenih volitvah ne bodo več v parlamentu, če pa že, da jih SDS, ki bo dobila največ glasov ne bo prisiljena vzeti v koalicijo.

  Zdravstvo pa ne bomo rešili dokler:
  1. ne bomo ločili privatnega zdravstva od javnega. Nič več koncesij! Nič več zdravnikov +bratov in sester dvoživk. Saj po 8 urah kvalitetno opravljenega delavnika ne moreš več opravljati tako zahtevnega poklica.
  3. ne bomo vse študente, ki smo jih izšolali na račun davkoplačevalcev obvezali, da morajo po končanem študiju specializirat tiste zdravstvene poklice, ki jih javni sistem potrebuje in da morajo 10 let oddelati v SLO in sicer v krajih, ki jim ga predpiše država, ki jim je študij tudi omogočila
  2. ne bomo našli in kaznovali podkupljive zaposlene v zdravstvenih institucijah
  3. se ne bomo sprijaznili z dejstvom, da nismo bogata država in da na svetu ni države, ki bi lahko za vse svoje državljanke in državljane zagotovila neomejeno, sodobno in kvalitetno zdravstvo
  4. ne bomo pogledali resnici v obraz in ugotovili, da za cca 2,8 miljard zbranega denarja lahko nudimo le toliko in toliko zdravstvenih storitev oz. lahko pokrijemo le cca. 85% stroškov (morda več, če preženemo lumpe!), ki jih povzroči posameznik ostalo pa je dolžan krit sam.

  Ampak mislim, da v SLO še ni junaka, ki bi to našo zdravstveno greznico rešil. Pa še katero drugo ne.

  • komar marko

   ja problem so dohtarji. So še vedno socialistično usmerjeni, delajo po TREH službah naenkrat. Kako lahko predavajo, so dežurni, pa še ekspertize pišejo in med službenim časom delajo raziskavo za doktorat. zakaj vsi poklici niso izenačeni. Dohtarji po svoje, sodniki po svoje, učitelji po svoje. TI SO NAJJAČI, ker so ustvarili sistem, da si odvisen od njih!

   • traktor

    Edini, ki ima šanso, da zjebe korupcijo in bogatenje na črno belih halj in ostalih je davkarija, ki pa tega ni sposobna, ali pa to ne želi storiti. Mafia je mafia, tudi Al Caponeja je na koncu zjebala davkarija. In na tem je treba graditi.

    • karlina

     Ja, pri nas obvladuje drzavo mafija, ne obratno, kot je v Italiji, v tem je VELIKA RAZLIKA.

 • komar marko

  Reformo zdravstva se dela PRVO LETO vladanja in ne sedaj. To akr počno sedaj je norčevanje, ker CMERKO ni prišel dela v vlado pač pa samo igrat nekega FRAJERJA, ki veliko moralizira v stilu, TREBALO BI, MORAčemo. sKRATKA KOT ČE BI POSLUŠAL KAK CEKA.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ In tega klovna sedaj po novem uči neki Izraelec, za katerega mastno plačuje menda njihova stranka, oz. verjetno mi drzavljani, se mu vidi, da se je močno spremenil, postal je še bolj nesramen, vzvišen, samohvalen, katastrofa od katastrofe.

 • radames

  Zakaj pa se k članku, kjer nastopata Kos in Klavora, ne da pisati komentarjev? S tem priznavate, da sta zares huda mafijca.

  • dež

   Očitno nova uredniška politika Mira Petka.

  • Primoz Papez

   da nebi mogce kdo kaj po resnici napisal ,kar ni po godu politiki portala

   • radames

    O čigavem godu pa govoriš?

 • MEFISTO

  Stranke koalicije si v resnici ne želijo nikakršne zdravstvene ali druge reforme.

  Zato jim je Kolar Celarčeva ponudila ravno tisto, kar so lahke vesti zavrnili.

  Samo krasti naj nehajo in gospodarno naj obračajo zdravstveni denar in zdravo ter neusmiljeno konkurenco med javnim in zasebnim zdravstvom naj omogočijo, pa se ne bo treba skrivati za nekakšnimi imaginarnimi reformami.

  Kazenski zakonik je zaenkrat tisto sredstvo, ki jim lahko najitreje zbistri zdravstvene vode.

 • Primoz Papez

  saj imate preroka za vodjo…

  • traktor

   Bolje prerok, kot sami okoreli kriminalci.

   • Primoz Papez

    kriminalci so v vasih vrstah

    • Antonius

     Potem bi morali pa vi z nami v vrsti stati.

    • radames

     Že ti si kriminalec! Ni težka ugotovitev. Samo tvoje poste je treba brati.

     • gušto

      Ta je napovedani Črni Papež…:)

    • karlina

     TOČNO, kdo nam je drzavo spravil na kant in še vedno krade, kot sraka-NAŠI, SAMI NAŠI , oz. NJIHOVI

    • traktor

     Jaz nimam vrst in ni me potrebno vikati.

 • Unikatna

  Naivnost pa taka, če so pričakovali kaj več! Če v tem obdobju ni pripravila, odkar je na vladi, je neumno pričakovati, da bo pripravila reformo v 14 dneh!

  • karlina

   Saj se ni ona pripravila, ona je bila na dopustu, pripravili ji niso njeni nesposobni podaniki nič.

   • Unikatna

    Res je…vsi bi morali na zavod za zaposlovanje, ker so nesposobni…

 • Olga

  Ta ministrica in ta vlada bi morali že zdavnaj na smetišče zgodovine, skupaj z Milanom Kučanom!

  • karlina

   BRAVOOOO , dobro in potrebno povedati.

 • plamen100

  ja no, saj je bilo ze vsakemu jasnol da tej maskari ne more uspeti nobena reforma, razen zakona o ebanju kadilcev kjer samo vse omejus, povecas kazni in evo ti zakona. Taksen antikadilkski zakon lahko napise vsak 10 letnik. Res se je tesko odlociti kdo je bolj nesposoben tisti kloven od predsednika vlade ali maskara v vlogi kao nekaksne kvazi ministrice?

  • karlina

   Dobro si povedal, maškara, še namazati se ne zna, kaj šele kaj drugega, itak se ji vidi, da je enostavno ze prestara za vsako delo in zrela za v pokoj, povozil jo je čas, vedno ima zraven sebe polno kokoši, ki ji prišepetavajo in vse skoraj govorijo namesto njo.

 • Antonius

  Spodaj se sprašujejo, zakaj ni dovoljeno komentiranje prispevka v katerem sta nosilca glavnih vlog Kos in Klavora.
  Prav je, da komentarji niso dovoljeni. K in K sodita med glavna kapitalca, zato komaj čakajo, da bi se jim ponudila prilika s kakšno tožbo zasramovanih, prizadetih in užaljenih, da bi slovensko krivosodje, NOVI 24TV obesilo za vrat kakšen astronomski strošek za ublažitev njunega gromozanskega trpljenja in duševnih bolečin.
  Treba je vedeti, da pokvarjenci bolj trpijo, kot pošteni ljudje, če slučajno uide o njih karkoli kriminalnega v javnost.

  • radames

   Evo, dam ti prav. Toda nekoč bo treba začeti. Orng pometanje, ko bo letelo perje.
   Vem pa, da je nekoč hčerka bivšega šefa jugoslovanske udbe orng napizdila Kosa. Seveda se njen fotr in Kos poznata.

 • Vrhovni sodnik

  Cerar obljubil odhod Milojke Kolar Celarc, a ne najde zamenjave. Kombinacija prek SD?

 • Kučko pod pručko

  Lahko da sem krivičen do ministrice, ker je ne poznam, toda meni deluje, kot da ne bi bila čisto gladka. Njeni odgovori in izgovori ter sama pojava so taki, kot da ne bi imela sto pik oziroma, kot da hodi v tretji razred posebne šole.

  In če tako babnico zagovarja Cmero, tudi on ne more biti kaj prida boljši od nje!!!

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, gliha v skup štriha.

  • radames

   Saj hodi v tretji razred! Ta vladna ekipa je namreč tretjerazredna.

   • karlina

    NIMAM KAJ DODATI ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   Kučko, meni čisto vsi v SMC DELUJEJO, KOT , DA NISO ČISTO GLADKI !!!! Ze na vseh sejah vidimo, kako jim nosijo njihovi piarji napisano vse na papirju, nekateri niti ne znajo pre-brati, ker niti niso bili rojeni v Sloveniji, kot, da bi naredili samo OŠ. Če samo pomislim na našega poslanca iz SMC, me nekam prime-kakšen človek po karakterju, groza, nekulturen, nemoralen, brezobrazen, skratka, ni da ni , ampak je pa POSL(R)ANEC. V dveh letih je v parlamentu na sejah izgovoril samo nekaj besed, niti stavkov ne zna oblikovati, ne ve, kaj je dvojina, niti pod razno, sem ga poslušala na naši lokalni tv, prav s tem namenom, groza, ni mi bilo do smeha, niti slučajno, ampak sem se zgrozila, da takšni ljudje, kot je on sam vladajo nam-drzavljanom, katastrofa.

  • samsara

   Z vsem kar navajaš, izpoljuje pogoje za političarko.

 • karlina

  Vse je skropucalo, naša drzava je eno samo skropucalo ze kar nekaj let, v teh dveh letih te butaste leve vlade z arogantnim, vzvišenim, nesposobnim Cerarjem, je pa samo pika na i, vsemu skropucalu.

 • moat

  Prava beda, res. Ali Cerar vsaj malo ve, kaj kdo izmed njegovih ministrov počne? Če je to res, da gre samo za neke ideje, ne pa za zakonski predlog reforme zdravstva, potem adijo pamet tej koaliciji, najbolj pa Cerarju. V tem primeru bi morala odstopiti celotna vlada, takoj! On bo pa spet tisto… zaupam ministrici za zdravje. Saj ne moreš verjeti! Beda, res!

 • ogledalo

  Madonca, ste pa sektaši res “cvet” slovenske inteligence! Vinski cvet? Še dobro, da vas je samo 10% populacije, tako da je še upanje za Slovenijo!

  • GospodX

   Sektaši? Saj to misliš na člane sekte tovarišice financ ministrice, kajne ? In ne, ni jih 10%.

 • Nata

  V redu ……prinesla je skropucalo …….a ga je sama skropucala ??
  Kje so sekretarji in sekretarke ??

 • Anton

  kaj drugega kot skropucalo pa ste lahko pričakovali od levakov?

  sarkazem press

 • seniorka

  Današnji ponedeljek ne bo prinesel nič novega, vse bo po starem , vladna koalicija bo ostala in poslanci Desusa in SD bodo še vnaprej greli svoje poslanske klopi.

  • gušto

   Kaj češ, zima je., he, he,..

 • tarantela

  V Sloveniji nas vodi “Vlada usmiljenega Cerarja”. Tako si lahko razlagam njegov odnos do ministrice, ki niti ne ve, kaj je njeno delo. Po dveh letih se vrti, kot dementna dama, ne ve, kaj pravzaprav hočejo od nje. Morda pa je kje kakšna pipica iz katere si obeta in se samo dela zmedeno…

 • tarantela

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!