Vas zanima ime mariborske sodnice, ki naj bi vozila neregistrirano vozilo, povzročila prometno nesrečo in pobegnila s kraja dogodka?

Foto: Nova24TV. Ekipa Drugorazredni je raziskovala pobeg s kraja nesreče in obiskala policijsko upravo Maribor.

Sredi letošnjega avgusta se je na sončen, vroč popoldan v Mariboru v bližini Pohorske ulice 8 na prehodu za pešce zgodila prometna nesreča s pobegom, ki naj bi jo povzročila sodnica tamkajšnjega okrajnega sodišča. Oškodovanec v omenjeni prometni nesreči, 48-letni domačin, je v družbi žene in otroka poskušal prečkati omenjeni prehod za pešce, ko je mimo nenadoma z nezmanjšano hitrostjo pripeljala sodnica in oplazila moškega, medtem ko sta se žena in otrok na srečo za las izognila kolesom. V prometni nesreči je oškodovanec utrpel lažje telesne poškodbe, nesrečo pa nemudoma prijavil policiji in navedel opis voznice ter registrsko številko vozila znamke Citroën Saxo. Ker policija ni opravila svoje naloge, se je Mariborčan iskanja povzročitelja nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami odločil poiskati na lastno pest. In jo tudi našel. Vabljeni k ogledu nocojšnje oddaje Drugorazredni (ob 20. uri), ko bomo razkrili identiteto sodnice, ki se je po mestu vozila celo z neregistriranim vozilom. V oddaji bomo predstavili tudi ozadje družinskega spora v Miklavžu na Dravskem polju, kjer sodni mlini meljejo prepočasi, in afero z več tisoč založenih oporok, zaradi katerih kazensko ni odgovarjal še prav noben sodnik. Voditelj Luka Svetina bo v studiu gostil pravnika in odvetnika Luigija Varanellija.

Ko je 48-letni Mariborčan čakal, da policija najde povzročitelja nesreče, so ga možje postave namesto tega obvestili, da ta registrska tablica pripada vozilu znamke Renault Twingo, ki pa je iz prometa odjavljen, registrske tablice pa so bile vrnjene. Oškodovancu so svetovali, naj poskuša povzročitelja nesreče v prometu odkriti kar sam, zato se je raziskovanja, ker je policija pač odpovedala, lotil na lastno pest.

Po tem, ko je več ur presedel v svojem avtomobilu na bližnjem parkirišču, je v prometu resnično zasledil tudi rdeči citroen saxo z istimi registrskimi tablicami. Poklical je policijo in voznici sledil toliko časa, da je na kraj prišla policija. Policisti so nato opravili formalni postopek, voznici odvzeli registrske tablice, naslednji dan pa je bilo oškodovancu povedano, da je policija v tej zadevi podala tožilstvu poročilo in ne kazenske ovadbe.

To pa pomeni, da za pobeg s kraja prometne nesreče ni ovadila sodnice in da naj bi se primer vodil kot prometna nesreča s pobegom in neznanim storilcem. V zvezi s tem se seveda pojavlja več vprašanj, od tega, kako je mogoče, da je policija oškodovanca, ki sicer želi ostati anonimen, obvestila, da je vozilo odjavljeno iz prometa, registrske tablice pa vrnjene, do tega, kako je mogoče, da je oškodovanec le nekaj dni za tem to isto vozilo z istimi registrskimi tablicami in isto voznico sodnico izsledil pri vožnji tega vozila v cestnem prometu. Mož omenjene sodnice naj bi bil po naših informacijah sicer kriminalist na PU Maribor, zato se lahko le vprašamo, ali so za neučinkovito delo policije krive te povezave.

Kdo je sodnica, ki se je po Mariboru vozila z neregistriranim vozilom, dan prej pa je bil njen avtomobil udeležen v prometni nesreči? Razkrivamo nocoj ob dvajsetih.

Vinko Gorenak na to temo predsedniku DZ Milanu Brglezu zastavil poslansko vprašanje – odgovor še čaka
Oškodovanec se je zaradi nemoči obrnil tudi na poslanca SDS Vinka Gorenaka, ki ima na svoji spletni strani objavljeno svojo telefonsko številko prav za takšne primere, ko mora priskočiti na pomoč državljanom, ki se v iskanju svoje pravice čutijo nemočne, drugorazredne. Vsaj za zdaj Gorenak odgovora na svoje poslansko vprašanje, ki ga je zastavil predsedniku DZ Milanu Brglezu, še ni prejel. Brgleza Gorenak v poslanskem vprašanju med drugim sprašuje, kako so urejeni postopki obravnave prometnih nesreč v policiji in na tožilstvu v primerih, ko so v prometne nesreče vpleteni visoki uslužbenci sodne veje oblasti ali ožji sorodniki policistov, in ali obstoječa ureditev obravnave takšnih prometnih nesreč zagotavlja povsem neodvisno, strokovno in zakonito delo policije in tožilstva.

Oškodovani Mariborčan, ki se lahko zahvali predvsem sreči, da sta njegova žena in otrok ostala nepoškodovana, se sprašuje, kako je lahko sodnica ravnala tako neodgovorno. O svoji izkušnji je anonimno spregovoril za našo oddajo Drugorazredni. V oddaji bomo razkrili ekskluzivne fotografije s kraja, kjer je policija ustavila voznico (ta sicer trdi, da avtomobila prejšnji dan ni vozila), ki razkrivajo identiteto mariborske okrajne sodnice, kar so nam potrdili tudi številni znani slovenski odvetniki.

Dovolj je bilo delitev na prvorazredne in drugorazredne državljane. Povejte naglas.

Luka Svetina

 • dr Janez Sveti

  Vrana, vrani oko ne izkoplje!” ljudska modrost
  DR Janez Sveti genij

 • učko

  Nikoli nisem bil seksist, vendar počasi postajam! Vse afere
  v sodstvu so v domeni pokvarjenih režimskih sodnic in tožilk. Razen Ferlinca so
  same babe, pa še Ferlinc zgleda ko’ ena baba.

  • Olga

   Mogoče je Ferlinc baba in je spremenil spol?

   • Korenjak

    Spola ne, je pa zamenjal politične barve. Ime mariborskega tožilca Andreja Ferlinca je na seznamu udba.net. Označen je s šifro dosjeja SDV: 20000, ki označuje sodelavca varnostne službe oboroženih sil SFRJ JLA. Tožilec Ferlinc sicer sodelovanje s SDV zanika. Pogooglaj….

    • Steiermark

     Vsi ostali, ki pa še niso “zamenjali barv” so pa itak potomci udbovskih svinj, ki so za časa udbe bili še premladi , da bi ovajali sami, so pa jim bili dobri učitelji njihovi starši. Sama poznam, v svoji ulici, kjer živim, je cela vrsta družin, katere so bili dobri in verni sodelavci udbe, še danes zato tudi zasedajo pomembna mesta v ju, njihovi otroci gredo naprej v tej ignorantski zlobni komunistični miselnosti: Ne veš, kdo sem jaz!

    • Olga

     Imam celo knjigo..s seznamom “zvezd”…

 • Olga

  Mafijska država! “Nam je vse dovoljeno!”

  • AlojzZ

   ‘Slovenija je mafijski raj’
   V Sloveniji smo lahko počeli vse, kar smo si želeli, saj ni nobenih pravil, je povedal mafijski skesanec Maurizio Prestieri. Dodal je, da so se počutili tako varno, da so uporabljali prava imena in prave dokumente.
   http://www.24ur.com/novice/svet/slovenija-je-mafijski-raj.html

  • stella

   tukaj so Patriotske igre zastonj

   http://doczz.net/doc/6882335/patriotske-igre.pdf

   …Akcijavtujinijesamaposebiizzivzanajboljšeinnajboljdrzne.Zapatriote,bienirekli.Jazne.Akcijazanorce.KajbomopočelivBeogradu,glavnemmestuosovraženebivšedržave?Zaenkratjevsakvedeltoliko,kotjemoral.Skrbelomejele,kersemslišaldverazličicitega,kajjenašaprimarnanaloga.Šeboljmejeskrbelodejstvo,dasepodajamonamisijozopozorilom,dasmosami,čegrekajnarobe.Poenistranijelogično,sajnepričakujem,damebosrediBeogradaJanšadržalzaroko.Podrugistranipanilep…

 • Vojteh Dovč

  o sodstvu vse slabo,to ok to sodstvo je tudi krivo da se je rešil Jankov ić!!!!
  ——aja pa tudi Janša ,Crnkov ić,pa krkov ić

  • Olga

   Vseglihar?

   • Korenjak

    Nihče ni tako mentalno slep, da ne bi videl bistvene razlike: politični sodni konstrukt v primeru Patria, kjer sodstvo kot stekel pes brez argumentov napada hkrati s tožiltsvom, ali pometanje stvari pod preprogo v primeru Farmacevtka, kjer tožilstvo in sodstvo z roko v roki naredita vse, da do sodnega procesa sploh ne pride.
    Tole, kar nabija rdeča zvezda zgoraj, ni izraz topoumja leftardov, to je PR “damage control”, češ, vsi so enaki, dajmo volit nove obraze.
    Za večino rdečih provokatorjev tukaj sem prepričan, da so del internetne strategije. Spomnite se samo Katarine Kresal, ki je nagovarjala pretežno mlade preko FB ali svoje spletne strani. Saj tega ni počela sama… (itak ne zna niti vklopiti računalnika). To je zanjo počenjala četica pridnih mladih FDVjevcev. Podobno je tudi tukaj, med komentatorji.

   • Steiermark

    Ne, komunistični bedak!

   • domovina mili dom

    Jaz bi mu ne rekel vseglihar. Ta verjetno v parku, na klopci, bere narobe obrnjeno revijo

    • domovina mili dom

     Mladina.

  • Steiermark

   Rdeči kreteni z sindromom patrije in velikega prdca, si nemorejo kaj, da nebi trpeli zaradi padca skonstruirane afere, ki je je priredila udbovska golazen, imena dobro poznamo , katera se vzpenja naprej, po lestvici kretenov rdeče zvezde in roparjev slovenskega naroda. Pelje nas naravnost v propad, zabiti in koristoljubneži jih pa še volijo naprej! tem barabam pač samostojna in svobodna Slovenija, predvsem pa narod, nikoli ni bila njihova najbolj intimna opcija!
   Če še nisi seznanjen , naj ti prišepnem, da na Fiskem je obsojen “novinar” ki je po naročilu svojih slovenskih komunističnih kolegov, vso skonstruirano afero objavil! Se ti vidi, da prav ti spadaš k jugo ićem in barabam, ki si še vedno nemorejo kaj, da nebi trpeli zaradi razgaljene resnice teh rdečih barab.!

  • Steiermark

   Krojaček bedaček, oglej si najnovejši intervju z g. Vero Mejak!

  • domovina mili dom

   Tudi ti boš plačal, posredno, odškodnino, ker je tvoj firer kučan preko sodstva uprizoril sodno farso in zaprl g. Janšo in ostale osvoboditelje Slovenije.
   Baje, da je novinar Berlung na Fiskem obsojen. Upam, da se bo odkritje preneslo v Slovenijo in bodo letele glave.

 • mona lisa

  Itak vemo da je vse v tej državi skorumpirano.Vrana vrani ne izkljuje oči. Sodstvo je tako rešilo tudi Jankoviča da ni nič kriv. Če imaš veliko denarja ali če si na visokih položajih nisi v naši državi nič kriv in vse lahko počneš kar te je volja.

 • učko

  Tut ta portal šteka ko’ svinja !

  Tut ta portal šteka ko

 • učko

  Sem vidu na TV kako je Logarjev Anže »zasliševal« Križaniča,
  kreten naduti. Njemu sploh ni blo do tega, da od Križaniča kaj izve, pač pa da
  se obnaša kot en cepec. In take cepce ima JaJo okol sebe !!!!

  • Steiermark

   Strinjam se s tabo, da je križanič kreten naduti, kar je dokazoval skupaj z ostalo čefursko naduto drhaljo na vladi, ko so nam “rihtali” kredite , po najvišjih obrestih in najslabših pogojih! Tudi šivilja in ostali naduti kreteni, ki so nas samo v enem letu zapufali za več miliard in tako zadolženost, do danes, od tvojega “jajota”, ko nam je znižal zadolženot, na 20 %, te barabe so nas pa do danes pripeljale na skoraj 80 % in to v nekaj letih…

  • Olga

   A ja? Kdo je kreten? Tisti, ki raziskuje? Tisti, ki opozarja? Tisti, ki piše komentarje v vsegliharstvo stilu?

   • učko

    Kreten je tisti, ki se obnaša kot kreten. Zaradi kretenskega
    obnašanja Logarja je pri-režimska stran spet izgubila zelo veliko na
    kredibilnosti in v očeh neodvisne javnosti sprožila antipatije. Ne se pol
    čudit, da boste desnuharji spet popušili na volitvah !!!!! Zagovarjate
    kretensko obnašanje svojih desnuharjev kot levuharji obnašanje njihovega Zokića
    !!!!

    • stajerc5

     Tebi nikakor ni jasno, da se z mehkim ne da. Povrhu vsega, ti pa se “svaka dlaka smeta”…

  • Janez

   Moti te to,da je gospod Anže Logar naravno inteligenten in ne rabi izjav lopova Križaniča,ker o njem že preveč ve,saj se je pripravil na preiskavo in poglobil v zadevo.Ali pa te boli,ker si tudi ti vpleten v te “lopovske posle” Kmalu vam bo odzvonilo.Najpozneje po volitvah.

  • MEFISTO

   Ti pa nisi dolgo zdržal pri pameti.

   V tebi je spet zmagal mož tisočerih nickov.

   Tvoja sramota ni naša sramota.

 • A RTV in 24 ur so kaj poročaki o tem dogodku?

  • T-Rex

   seveda ne

 • domovina mili dom

  Povzetek analitika:

  “Dr. Boštjan M. Turk, politični analitik in publicist
  Sodišča in mediji so v Slovenijo vtihotapili atmosfero strahu. Njena dvojčica
  je negativna selekcija. Zdrava jabolka mečeš iz košare in v njej
  pestuješ gnila! Ampak saj drugače ne more biti. Kako naj najvišji
  produkt negativne selekcije, Milan Kučan, ki ga je na to mesto nastavil
  Stane Dolanc, uveljavlja načela pozitivne selekcije? To je nebistroumni
  nesmisel. Kučanova država, ki jo živimo, je država strahu in negativne
  selekcije. To sta emblema na njenem praporu.
  Ampak strahu ne moreš vzdrževati v nedogled. To je vedel že Orwell. Zato se splača – kljub vsemu – upati.”

  • Olga

   Atmosferi strahu se je treba upreti z jasno in glasno besedo – resnico! Vsak poskus je treba takoj razkrinkati! Javnost! Volitve!

 • Stajerka

  morala&etika v vsej svoji veličini……pri levakih je nedotakljivost dosegla DNO….Cerar moralno&etični, upam, da ti nekega dne sodijo mednarodna sodišča!!!

  Primer poslanke SMC Irene Grošelj Košnik; tu se je preiskava ustavila

  Tožilstvo trdi, da zadnje mesece čaka na dodatne podatke … Policija pa njihove zahteve ni prejela in jim posledično podatkov ne bodo posredovali. Bizaren zaplet v primeru predkazenskega postopka poslanke SMC.
  Konec decembra so policisti zaključili s preiskavo domnevnih nepravilnosti – med drugim gre za nepravilnosti pri najemanju kreditov, zamikov pri plačevanju prispevkov za socialno varnost zaposlenih in prirejene bilance -, ki so se na trboveljskem centru za socialno delo dogajale pod vodstvom Irene Grošelj Košnik. Poleg nje so kazensko ovadili še dve nekdanjo računovodkinjo Natašo Perme Guzej in vršilko dolžnosti direktorice Natašo Pavlovič.
  Ljubljansko tožilstvo, ki primer vodi, je ovadbo prejelo 13. decebra 2016 in od policije zahtevalo dopolnitev, nato pa naj bi izvedlo odločitev, o začetku kazenskega pregona ali ustavitvi postopka v primeru, da dokazov za nadaljevanje ni. A kot vse kaže, se to še ne bo zgodilo kmalu, saj se je na tej točki omenjeni primer spremenil v tragikomedijo.

  Tožilstvo namreč zatrjuje, da je zadeva še vedno v dopolnitvi pri policiji, ta pa navaja, da to ni res!

 • montyamp

  Hahaha , stalinistična gamad lahko dela kaj hoče .
  Slovenci vaš molk in strpnost sta nagrajevana že 100 let .
  Nagrada je jackpot v obliki oblasti na katero rinejo nagnjeni k zločinu in najbolj polni hipokrizije , mentalno uničeni ljudje rojeni v znamenju kozoroga .
  Obstajata dve vrsti kozorogov , ultradobri in ultraslabi , sami se odločite kateri je kaj :
  Kućan Milan , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek,Bizilj Ljerka , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Gregor Golobič , Zoran Janković , Violeta Tomić , Vesna Györkös Žnidar , Violeta Bulc , Igor Zorčič , ………….
  Ambiciozni in najbolj zlobni ultraidioti rinejo kot “”” dobri organizatorji “”” na oblast , za njimi pa ostaja lakota , bankroti , mafijske manire in glad .
  V germanskih deželah v politiki prevladujejo levi in tehtnice , dokazano boljši ljudje .
  Hipokrizijo , korupcijo , komunistfašistične manire na kandelabre , če že hočete normalno državo .

 • MEFISTO

  Tudi sodniki so rdekarji!

  Zakaj potem pričakujete, da bodo boljši od njih?

 • rrrrr

  Bolj koristno bi bilo, če bi spodobno nažehtane sodnice raje bežale iz sodnih dvoran. Tam trezne povzročajo veliko več sodniških nesreč kot prometnih na poti v službo.
  Pa še sodniški izpit bi obdržale v žepu.

 • MEFISTO

  Je mar še sodnica ali sojo razporedili na bolj ugledno delovno mesto snažilke sodišča!

 • Ana Job

  Ni edina mariborska oporečnica tale sodnica, še nekaj drugih jih je. Med njimi tudi sodnik M. B. , ki je goljufal z zemljišči pri dediščinah in dobil samo pogojno kazen. Sodniki lahko počnejo vse, kar jih je volja! Za njih zakon ne velja!

  • Artur

   Kaj pravijo tuji strokovnjaki o takšnih osebkih :https://matrixworldhr.com/2012/04/12/ljudi-bez-duse-mit-ili-stvarnost/
   Razkrivanje psihopatologije .press .

   • Ana Job

    Zelo zanimivo, hvala Artur.

    • Artur

     Malenkost hrabra Ana pa v bodoče še kaj več .

     • Ana Job

      Sem začela gledat na stvari čisto drugače,predvsem na desnico.

      No, Bog ali pa narava, mi je dala možgane zato, da lahko razmišljam in vest, da vem kaj je prav in kaj ne. Zato vzemiva to za izhodišče in ne stranskarsko obarvanost ali pa sektaško nagnjenost.

      Zadnji referendum mi je bil precejšna streznitev. Prav tako tudi vpogled v komentarje Nove in njej vzporedne Disqus kanale, kjer se pod blagovno znamko desnice zbirajo ljudje, ki odgovarjajo popolnoma enakim karakteristikam, kot jih premorejo zakrknjeni “lewaki”. Enostavno preveč vsega, kar se skriva pod visoko politiko in izobrazbo.. Ko potegneš črto pod vse skupaj, ugotoviš, da se ni za čuditi stanju, kot ga imamo. Te, ti. politične izkušnje, ki so se razvijale v zadnjih 26 letih na osnovi popolnoma zgrešene miselnosti in napačnih navad so replicirale kup političnih “kadrov”, strokovnjakov za vso mogočo kurjo fiziko, ki ne počnejo nič drugega, kot izbluvajo nenormalno količino lepih ampak praznih floskul in so nasploh strošek države od vrtca naprej in se vedno valjajo v visoko plačanih državnih službah, enkrat na stolu A, po štirih letih pa istočasno na stolih E, H in K – popolni nadljudje in medicinski fenomeni – vsaj glede na plačilno listo.

      Artur, svobodno naprej in za narodov blagor! Potrebujemo desnico, a tisto pošteno in zdravo!

     • Artur

      Odlično razmišljanje OUT OF THE BOX, kot se reče takšnemu razmišljanju v krogih po svetu , ki niso vpeti v konvencionalno zapovedano sranje, ki nam ga ta sistem vsiljuje, ki niso oziroma nismo podlegli kognitivni disonanci . Ta bipolarni manipulativni sistem deluje pač po sistemu teza – antiteza – sinteza, sinteza je rezultat v “teatru” kjer imata oba prva dva, ki si stojita na (navidezni) nasprotni strani koristi na račun tretjega t.j. indoktriniranega, nategnjenega , oropanega zavedenega naroda. Na obeh polih velja pravilo kdor ni z nami je proti nam . Če sem ateist sem avtomatsko že levičar ali pa obratno , če pošljem pokvarjene komunajzle večkrat tri krasne potem spet dobim etiketo klerofašista —Ma bolano ti pravim.
      Pa po prepričanju nisem ne levi ne desni , prepričan sem samo v zmožnosti svoje presoje kako ta svet deluje in zakaj in se temu primerno opredeliti in delovati. Nimam pa nič proti pravi desnici samo, če bo delovala v prid narodovemu blagorju,to bo edino obveljajo pri meni glede na mojo opredelitev do njih in podporo, dejanja bodo štela ne demagogija in politikantstvo kot ga imamo sedaj .
      http://www.mychi.si/mesecnik/2017/mely-kognitivna-disonanca.php

     • Ana Job

      Najprej hvala za super link. Vidiš, take stvari tudi mene zanimajo. Z vsem, kar si napisal se strinjam v celoti.

      Zamerim nekaterim simpatizerjem SDS na vzporednih kanalih, ki so poskušali name nasilno vplivati, da preneham s komentarji, ki gredo marsikomu v nos, ker imajo dober rejting. Veš, kaj v politiki je tako, če si sposoben v komunikaciji navdušiti določen krog ljudi, ki te imajo radi, si za druge avtomatsko sovražnik! Včeraj sem prebrala še, da bo razkrita moja identiteta in bla bla bla… . Itak, komentiram iz telefona in razen korespondence z mojo ljubeznijo in parih golih in napol golih slik, vrednih Playboya v mojem telefonu ni. Če pa to objavijo pa zame ni posebne škode,kvečjemu reklama.

      Ti določeni (ne vsi) simpatizerji SD*S s tem jasno kažejo svojo plitkost politikantske trgovine in mažejo ime stranke. Taki ljudje ustvarjajo produkte, kot je Šarec, Pahor, in Ljudmila. Štirje navečji – rečem jim raje park-avtomat. Floskule govorijo, dokler vanje mečeš cekine, drugače pa so sami sebi namen in neopazne štange povprečnosti. In kaj nam imajo ponuditi v svojo predstavitev???Kup floskul in izgovorov za pretekle grehe, ki se bodo ZAGOTOVO v prihodnosti ponovili. Mešajo pristojnosti predsednika države in parlamenta, predstavljajo programe, ki so sami sebi namen, ne poznajo nalog in zadolžitev funkcije,.. Pa ostali kandidati? Pač niso pomembni, na soočenjih, medijskem prostoru,.. Prefinjena oblika diskriditacije. Ni nekaj narobe s to “demokracijo” velikih štirih?

      Še vedno mi je pri srcu ljudski kandidat tipa Kramberger, Andrej Šiško. Obožujem ga! V Avstriji so domoljubi že v vzponu in sestavlja se koalicija s Haiderjevo stranko, migrantom bodo močno omejili pravice. Več si preberi na članku o Češki, kjer sem komentirala dogodke v Avstriji in ne na Češkem. Zakaj se ne bi Slovenija malo zgledovala po Avstriji? A veš kakšen bo nov avstrijski program, ki je v pripravljanju ? Nič več ne bo sociala za vsakega samoumevna in treba bo delat. Ne mislijo jih več podpirat. Poleg tega, mislijo zaostriti zakon o burkah in ga razširiti na vsa verska oblačila, ki niso v skladu z avstrijsko kulturo. Ja, če bodo morali delat, pa če jim bodo zmanjšali dodatke za vse otroke nad 3, če ne bo smela v svojih olačilih na ulico.. jih bo vzela tema, avstrijska klima ne bo več prijazna! Ali bi se Slovenci kaj naučili iz tega???

      Tisto, kar v srcu čutim bom in ne tisto, kar si želijo določeni gospodje tukajle!!! Prisrčen pozdrav, Artur! Bodiva tisto, kar sva v svojem srcu in ne kar si želijo drugi.

      Ana Job Neomajna

     • Ana Job

      ŠE tole : Najprej hvala za super link. Vidiš, take stvari tudi mene zanimajo. Z vsem, kar si napisal se strinjam v celoti.
      Zamerim nekaterim simpatizerjem S*D*S na vzporednih kanalih, ki so poskušali name nasilno vplivati, da preneham s komentarji, ki gredo marsikomu v nos, ker imajo dober rejting. Veš, kaj v politiki je tako, če si sposoben v komunikaciji navdušiti določen krog ljudi, ki te imajo radi, si za druge avtomatsko sovražnik! Včeraj sem prebrala še, da bo razkrita moja identiteta in bla bla bla… . Itak, komentiram iz telefona in razen korespondence z mojo ljubeznijo in parih golih in napol golih slik, vrednih Pl*aybo*ya v mojem telefonu ni. Če pa to objavijo pa zame ni posebne škode,kvečjemu reklama.
      Ti določeni (ne vsi) simpatizerji S*D*S s tem jasno kažejo svojo plitkost politikantske trgovine in mažejo ime stranke. Taki ljudje ustvarjajo produkte, kot je Šar*ec, Pa*hor, in Lju*dmila. Štirje navečji – rečem jim raje park-avtomat. Floskule govorijo, dokler vanje mečeš cekine, drugače pa so sami sebi namen in neopazne štange povprečnosti. In kaj nam imajo ponuditi v svojo predstavitev???Kup floskul in izgovorov za pretekle grehe, ki se bodo ZAGOTOVO v prihodnosti ponovili. Mešajo pristojnosti predsednika države in parlamenta, predstavljajo programe, ki so sami sebi namen, ne poznajo nalog in zadolžitev funkcije,.. Pa ostali kandidati? Pač niso pomembni, na soočenjih, medijskem prostoru,.. Prefinjena oblika diskriditacije. Ni nekaj narobe s to “demokracijo” velikih štirih?
      Še vedno mi je pri srcu ljudski kandidat tipa Kra*mberger, Andr*ej Šišk*o. Obožujem ga! V Avstriji so domoljubi že v vzponu in sestavlja se koalicija s H*aiderjevo stranko, migrantom bodo močno omejili pravice. Več si preberi na članku o Češki, kjer sem komentirala dogodke v Avstriji in ne na Češkem. Zakaj se ne bi Slovenija malo zgledovala po Avstriji? A veš kakšen bo nov avstrijski program, ki je v pripravljanju ? Nič več ne bo sociala za vsakega samoumevna in treba bo delat. Ne mislijo jih več podpirat. Poleg tega, mislijo zaostriti zakon o burkah in ga razširiti na vsa verska oblačila, ki niso v skladu z avstrijsko kulturo. Ja, če bodo morali delat, pa če jim bodo zmanjšali dodatke za vse otroke nad 3, če ne bo smela v svojih olačilih na ulico.. jih bo vzela tema, avstrijska klima ne bo več prijazna! Ali bi se Slovenci kaj naučili iz tega???
      Tisto, kar v srcu čutim bom in ne tisto, kar si želijo določeni gospodje tukajle!!! Prisrčen pozdrav, Artur! Bodiva tisto, kar sva v svojem srcu in ne kar si želijo drugi.
      Ana Job Neomajna

     • Artur

      Bravo, ni kaj dodati Ana, tudi jaz najbolj obrajtam ljudi, ki znajo reči bobu bob ne glede na koga se to nanaša pa rejting gor rejting dol, kaj nas prave domoljube briga njihov rejting naj si ga nekam vtaknejo , preko mene preko tebe in preko ostalih, ki podobno razmišljajo in niso pripravljeni “pihati v njihov rog” ga niso dosegli torej , če jih to grize in se zato gredo diskreditacijo nas posameznikov to kaže na njihov nivo in njihove namere ki nimajo nič skupnega s poštenimi namerami ampak s sebičnostjo in manipulacijo . Značilnost levih in desnih Organskih portalov ,ki ne morejo iz svoje kože , kakor se jim pustiš tako ti sesajo energijo ob tvoji slabi volji samo ODKLOP pomaga hahahaha.
      Prisrčen pozdrav, tudi tebi Ana še naprej bodi zvesta sama sebi , več nas bo takšnih
      prej bo prišlo do preboja te zatohle politikantske demagoške klime.

     • samsara

      Kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima. Vemo kdo profitira v udbokurčofevdu kajne?
      Glede na tvoj spodnji zapis, ki čaka moderiranje in nanj ni moč odgovriti bi te pa še enkrat spomnil na t.i., ‘ogenj trenja’ in previdnost…

     • Ana Job

      Hvala. Sam veš, da sem brez dlake na jeziku in ne maram skrivalnic, izsiljevanja in lopovov.

    • samsara

     Sem se Arturju nekoliko razpisal v odgovor, če te morda zanima.

   • samsara

    Na hitro prebral. Nekoliko poenostavljeno je tole. Siciopati narcisi in še kdo patolorški, po mojem vedenju niso psihopati. Slednji se rodijo s prirojenim možganskim defektom in to stanje ni ozdravljivo.

    Glede ljudi brez duše.

    Res je, da psihopati delujejo kot ljudje brez duše, a po ezoteričnem učenju temu ne more biti tako. Ljudi brez duše ni, ker jih ne more biti. Fizis je nekakšen materialni odsev duše v pojavnem svetu, a to je pogojno povedano.

    Fizis je le tisti del osebnostnega nivoja človeka, ki je zaznaven z omejenimi petimi čutili človeka, njegova energijska (nesnovna) matrica pa je na etrskem nivoju in je povezana z dušo preko t.i. srebrne nitke (sutratma). Torej osnova človeka je etrska matrica, njen bolj grobi del pa je fizis, ki ga vidimo, čutimo… Ob smrti se ta ‘srebrna nitka’ prekine in duša odide tja od koder je prišla. Lahko rečemo, da se vrne domov. Tu (na tem fizičnem svetu) smo kot v nekakšni ‘službi’, ali še bolje ‘šoli’. Globlje in natančneje se ne bom spuščal v zgradbo človeka in še kaj, ker to pač ni mesto ne priložnost za tovrstno pisanje.
    Sam razumem psihopate kot ljudi, ki zaradi nekih razlogov (meni konkretneje neznanih) enostavno niso odzivni na ‘glas duše’. Nekoliko lažje je glede namena njihovega obstoja. Omogočajo učenje ‘normalnih ljudi’, tistih ki so učenja vedno in povsod sposobni, kolikor so pač sposobni. Psihopati ne prevajajo dušinih energij/kvalitet, ki se pri običajnem človeku izražajo kot popolna odsotnost egoizma, sočutje, pravičnost, razumevanje, pogum, volja, intuicija, altruizem, dobrota, razsvetljena inteligenca, tišina, mir, skrbnost, popolno znanje, notranji red…

    Izkušnja duše prinaša poseben občutek svetosti, globoke radosti, dotakne se nes skozi glas vesti, skozi povzdigujočo glasbo, molitev, prizor v naravi.Stik z dušo zavestno gojimo in vzpostavljamo preko meditavije in intuicije.Zavemo se je kot svojega notranjega varuha, vodnika, učitelja.
    Tekom inkarnacij gradimo most do duše preko t.i. ahankare. Cilj je združitev z dušo, čemur se popularno reče razsvetljenje, tudi samourecničenje, samorealizacija. Do tam je več stopenj, a to se dogaja že na pogojno rečeno ‘ciljni ravnini’ reinkarnacijskega ciklusa. Takrat se duša vedno močneje in očitnege izraša skozi življenje in delovanje določenega človeka. Pri slavnih ljudeh iz zgodovine pa tudi sedanjosti, je zanimivo prepoznavati kar sem zgoraj napisal, energije duše namreč.

    Ustvarjali so brezčasne umetnine, bili veliki državniki, vojskovodje, znanstveniki-geniji, humanitarci, humanisti… Njihova dela imajo kvalitete brezčasnosti, kot je brezčasna s človeškega vidika duša. Duša, ki ni vsiljiva, duša, ki spoštuje človekovo svobodno voljo ter čaka lahko v nedogled, se pa odzove, na pravi klic mnogokratno.
    Bodi dovolj. Je celo več kot sem imel prvotno namen napisati.
    Komur to ne pove nič in tudi ne pomeni nič, naj le mirno ignorira to pisanje. Nikomur nič ne vsiljujem nič. Navsezadnje ima človek svodovno voljo. Prekletstvo za enega, blagoslov za drugega. Današnja svododa, jutrišnja usoda.

    • Ana Job

     Res odstiraš mnogokatere skrivnosti, preko katerih pride človek tudi do določenih spoznanj zakaj ima določen način delovanja navzven. Duša je res kompleksna zadeva. Alternativne vede in komplementarna medicina bi morale biti z roko v roki s psihiatrijo. Izvora določenega stanja preprosto ne iščejo, ampak ljudi zapirajo v norišnice in jih hranijo s tabletami, ki puščajo na ljudeh trajne posledice ter jim skrajšajo življenje.

     Jaz se razumem dobro predvsem z živalskimi dušami, živali obožujem in one mene. Predvsem mački, psi in konji. Z ljudmi, pa se najbolje razumem z duhovno bolj razvitimi in s temi tudi nikdar ne zaidem v konflikt, kajti materialno opredeljeni ljudje zame niso družba. Lp :-)

     • samsara

      S konji sem imel kar nekaj opravka tudi sam, kar seveda ni čudno. Saj veš…

 • stajerc5

  Iscem stuntmena za na prehod za pesce! Naredili bi kopijo omenjenega slucaja in potegnili vzporednico postopka v Mariboru!

 • Primoz Papez

  Spet v naslovu…. ki naj bi..

 • totex39

  Tako je to pri nas, če policija sodeluje z mafijo.

  • domovina mili dom

   Po en stran se mi policaji smilijo. To je glih tako kot na kmetih. Hlapec je totalno zmeden, ko mu, po Srpentinškovo, baba po glavi serje, pol ga pa še gospodar nabije. To kaže na anarhijo. V anarhiji pa mafija ribari.

   • rabbit

    Pri tem primeru, ji mož štango drži je namreč kriminalist.

    • domovina mili dom

     Si misliš kaj bi se zgodilo, če bi nastal domino efekt pri razkrivanju povezav teh skorumpirancev.
     Me spomni na vic o Brežnjevu: pri njemu gostuje BB. Ker je Brežnjevu bila zelo všeč, ji je obljubil izpolnitev želje. Pa si BB zaželi, da bi Brežnjev za en dan odprl ruske meje. Pa Brežnjev pravi :o ti lisička bi rada bila sama z mano. Njet.

    • MEFISTO

     Najbrž ga ona drži za štango.

  • FRANC3

   Vsaka država ima mafijo. Samo v Sloveniji ima mafija državo!

 • rabbit

  Upam, da objavite, kdo je ta sodnica, tudi njeno fotografijo. Še bolje pa bi bilo,da se ji postavi novinarska zaseda in da se jo začne toliko časa zasledovati, da bo sama dala odpoved, ker ti so zaščiteni kot kočevski medvedje.A ja pa še od moža je potrebno fotografijo objavit.

 • Morala

  Kaj drugo reči kot katastrofa na vseh področjih!

 • samsara

  Naknadno še malenkost dopolnil, kaj popravil ;-)

 • samsara

  Ma tudi z’ unmi tapraumi no…
  ‘Ogenj’ pa to… ;-)

  • Ana Job

   Ja, seveda. Veliko si mi razjasnil, kar nisem vedela o sebi. Sem ti hvaležna. :-)))

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!