Poslanec Matjaž Nemec po kvizlinško pozablja na svoj SD in Šarca na družabnih omrežjih že naziva s predsednikom vlade

Foto: Nova24TV. Matjaž Nemec.

Podpredsedniku državnega zbora in članu SD Matjažu Nemcu se je zareklo. V enem od pogovorov na družabnem omrežju Twitter je tako tri mesece pred volitvami konkurenta Marjana Šarca proglasil za predsednika vlade. Da to ni bili najbolj pogodu predsedniku SD Dejanu Židanu, ki sam goji enake ambicije, potrjuje tudi dejstvo, da je Nemec pozneje omenjeni tvit izbrisal.

Freudovski spodrsljaj ali iskanje novega mesta pod soncem? Odgovora najbrž ne bomo izvedeli kmalu. Marilyn Monroe je nekoč dejala, da so diamanti za zmeraj. V njeno obrambo lahko rečemo, da je to izrekla, še preden je internet postal realnost. Tako je tudi Nemec skušal svoj “spodrsljaj” skriti in ga pozabiti, a dejstvo je, da kar je enkrat na spletu, je na spletu za zmeraj.

Poslanec SD je tako v enem od pogovorov z Marjanom Šarcem tega nagovoril s “Spoštovani bodoči predsednik vlade”. S tem se verjetno ne bi strinjal prvak SD Dejan Židan, ki je sam že pred letom dni po poročanju Večera dopuščal idejo o njemu samemu kot kandidatu za mandatarja. Da je temu res tako, potrjuje tudi dejstvo, da je Nemec v kratkem svoj “ponesrečeni” tvit tudi izbrisal.

Tvit, ki ga je poslanec SD hitro izbrisal. (vir: Twitter)

  Nekateri bodo rekli, da je šlo za sarkazem – v tem primeru se lahko vprašamo, zakaj bi bil potem tvit izbrisan. Če je šlo samo za besedni spodrsljaj, je potrebno poudariti, da mu je z jezika ušlo nekaj, o čemer razmišlja. Kar pomeni, da že sedaj daje več možnosti svojim tekmecem kot lastni stranki. Na koncu koncev pa je trenutna vlada v zadnjem času izkusila kup rošad, s katerimi so poslanci in ministri vnaprej skrbeli za svoje stolčke na drugih dobro plačanih delovnih mestih.

Je to samo Nemčev poskus, da bi se prikupil Šarcu, ali samo še ena velika razpoka v vrstah SD? Navsezadnje je njihov odpadnik Janko Veber te dni ustanovil lastno stranko, potem ko je izstopil iz SD. Če bi ugibali, ali Nemec v ozadju lobira, da bi raje kot na listi SD kandidiral na listi Marjana Šarca, mogoče le ne bi bili daleč od resnice. Kaj se te dni dogaja znotraj zidov SD, bo kmalu pokazal čas. Začela se je dobro znana igra glasbenih stolčkov, v kateri določeni obrazi menjavajo stranke v želji, da bi dosegli status novega obraza.

Ivan Šokić

 • antimur

  Od levaka ne moreš pričakovati kaj pametnega. sploh pa poštenega, Nemec je pravi zarukan naslednik revolucionarjev, v embalaži neškodljivega otročaja, sicer je ta kamuflaža stalnica pri udbaških naslednikih, v kolikor mu je pa dolg čas, svojo boljšo polovico malo obdela, da se še bolj približa svojim revolucionarnim vzornikom.

  • Valter BraniSlav

   Levi in DESNI ste isti drek, drugo pakovanje.
   Ker ste popolnoma neprodiktivni za kapitalisticno produkcijo kofetkate in v nedogled ponavljate ene in iste nebuloze:
   LEVI k nam vabijo muslimane
   DESNI stejejo kosti.

   DELAL NE BI NIHCE.

   • antimur

    Ti pa res nimaš pojma o dogajanju v Sloveniji, pa še kako večina poštenih Slovenk in Slovencev trdo dela, odkod pa misliš, da so milijarde in milijarde, ki jih kučanisti izropajo iz bank in državnih podjetij. Razlika je samo ta, da večina dobi samo toliko, da se ob delu ne onesvesti od lakote, ostalo pa izropa kučanistična sodrga za svoje mračne posle in vzdrževanje svojega aparata. Zato se zamisli nad svojim kracanjem, kar si zapisal, je žalitev za večino poštenih in domoljubnih Slovencev.

    • Valter BraniSlav

     Imaste take gospodarje kakrsne si izvolite. Jaz nisem kriv da vsi vasi politiki samo prodajajo meglo.
     Imam SLO drzavljanstvo pa ne vem za koga volit.
     ZA leve sigurno ne. Mogoce SDS z Romano Tomc brez Janse?

     • Amerikanc

      Zmagec ima Titeja postavljenega na svojem dvornem vrtu.

     • Valter BraniSlav

      Edino pravilno.

     • Steiermark

      Saj ga tudi mora imeti, saj brez “pomoči” pedofila tita (ki se je izživljal nad otroci, kot tudi nad zmenetom valterjem branislavom, so dobili vso bogastvo od udbe, po nalogu tita, za odškodnino, ko jim je razcefral anus…..) nikoli nebi obogatel!

    • Steiermark

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Takšnim zmenetom, kot je valter in vsi njegovi priležniki, katerih najintimnejša opcija nikoli ni bila samostojna in svobodna Slovenija, ki smo si jo izborili mi, desni, sami pod vodstvom dr. Jožeta Pučnika in JJ! Stari in razdrapani rdeči krjavlji, pač še vedno sanjajo o titeku, z posušenim……

   • osa

    če ne bi bilo pravih SLOVENCEV torej DESNIH, bi še vedno živeli v jugoslaviji verjetno tako, kakor v VENEZUELI
    za pomni si če nekoga prizadaneš se mu opravičiš, prosiš odpuščanja in se pokesaš, dokazanim morilcem se ne sodi??
    čista PRETEKLOST, DOBRA SEDANJOST, SVETLA PRIHODNOST

    • Valter BraniSlav

     Meni je bilo v SFRJ kot ZDA zelo dobro. Zastonj solanje v Titovi Jugi, nato masten zasluzek na financnih trgih UK / USA.
     Venezuelo zelo dobro poznam. Je korumpirana dezela pod KATEROKOLI vlado, levo ali desno.
     Vi ki ste ostali doma ste miselno okoreli in leni. Zivite v preteklosti, kajti delati se Vam ne da.

     • osa

      nekaj mi ne gre skupaj napredni in pravični ljudje izvolijo napredne in pravične politike, glej ameriko (če je tvoja domovina) bluzerji in luzerji so podprli clintonovo, normalni američani pa trumpa. koliko igralcev je govorilo, da se bo izselilo, koliko se jih je res, ker jim je po trumpom tako hudo??
      luzerji in slovenčki in lenuhi so volili pahorja pa cmerarja pa sedaj šarca, ker so mislili pod janšo bo treba delat,pod cmerarjam pa KNOFE pucajo. pahor je najbolj zadolžil državo najmanj ustvaril, zgubil arbitražo, RAZVREDNOTIL VOJSKO, namesto da bi jadranko nategoval tako in tako, pa je ona njega in to brez kurza, slovenčki pa so ga dali za predsenika že drugič, pa razumi kdor more (PREMALO NAS JE SLOVENCEV)

     • Valter BraniSlav

      Desnih nocejo volt let kar naprej PLJUVATE in bruhate. Kalimerov ki stejejo kosti in se sami sebi smilijo vsak clovek prezira.

     • Steiermark

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • tohuvabohu

      Če boš kakih stokrat ponovil to svojo jamrarijo, boš morda še sam začel verjeti … Klošar.

     • Valter BraniSlav

      Moje zivljenje je super. Bogato materialno in s potomci. Zadovoljen sem sam s seboj in Titovi Jugoslaviji neizmerno hvalezen za izobrazbo in za privilegij ta sem odrasel c SFRJ.

 • Andrej

  Hecno, vsi normalno opismenjeni smo pa mislili, da se Nemec tukaj iz Šarca več kot očitno dela norca…

  Hvala za razsvetlitev, Šokić, ta prispevek je bil vreden tvoje plače.

  • Amerikanc

   Ni nič po mami, ni dovolj pameten za kaj takega !

  • tohuvabohu

   Da se lahko narediš norca, rabiš nekaj inteligence, ki je Nemec ne premore. Zato je tvoja teorija brez podlage.

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Rožle

  Lepa je, ker moja je
  v sebi nosim jo
  njene gore biserne, morje in nebo.
  Kamor pridem, kamor grem,
  ne pozabim je …..

  https://www.youtube.com/watch?v=t1jhAHJ1au4

 • VERRZIFIKATOR

  NEMEC, ŽID IN KONJ

  (židovska ljudska, prevod Matjaž Goričan)

  Nemec svojčas neki prav bahati
  hvalil je sosedovega konja,
  da ga kamor zmagovalca vonja,
  cel bi hotel konju se predati.

  Nemec bil ni prav odprte glave,
  saj pri Židu je za hlapca služil,
  s tujimi se konji mrha družil,
  lačen hlapec bil je tuje slave.

  Konja šarca v mislil že je jahal,
  s kraljem hlapčevsko celo naslavljal,
  da ga jezdi že se je postavljal,
  Židu gospodarju smelo mahal.

  Pa potem tako se je zgodilo,
  Žid kot gospodar ga je pretepel,
  Šarec s sedla vrgel in mu rekel:
  »Svoje si dobil, ti motovilo.«

  Dva imel bi hlapec gospodarja,
  to je kvečjemu za kakšno cipo,
  Nemca se zavrže, staro kripo,
  vreden piškavega ni denarja.

 • Miro

  človek je samo pravilno napovedal izide volitev… zato ni treba da je izdajalec

 • Amerikanc

  Tisti, ki ne mara Kraškega terana, Kraškega pršuta in Kranjske klobase, bo volil stranko in njene člane, ki so se spotaknili že v prejšnjemu stoletju.
  Nič boljši ni kamniški konjiček, saj sili prav med iste nakladače; “saj se bojo še pobili za moje nasledstvo”, je nekoč rekel pokojni dr. Janez Zasavski. !

 • montyamp

  Tile pizduni na davkoplačevalski pogon , so plačani da se lahko ukvarjajo z zvijačami , kako pretentati političnega tekmeca .
  Seveda imajo UDBOVSKA DECA prednost , če se kaj zalomi , zmontirajo politični proces in zaprejo svojega nasprotnika .
  Namesto da bi storili nekaj proti banksterstvu , krivosodju , korupciji , nepotizmu , klientelizmu , razvajeni partijski mladiči razmišljajo , kako priti na oblast .
  Dokler nam bodo zakone pisali in sprejemali ultraidioti , ki so sorodniki še drugih vej oblasti , se nam slabo piše .
  GORJE NARODU , KO PRIDEJO ŠMINKERSKI HLAPCI NA OBLAST .

  • Franjo Trojner

   Koliko številčen te je danes naš SLOVENSKI ROD? Morda, odgovor na zastavljeno vprašanje nudi odgovor zakaj pri nas vedno znova pridejo šminkerski hlapci, pajaci na oblast.

 • Franjo Trojner

  Šarec in Nemec skupaj vladata Sloveniji uuuvahahaha!!!
  Taka dobitna kombinacija samo za bedake, bi že lahko bila začetek konca. Vsi smo talci volilcev, ki na volitvah volijo z frizuro nemesto z pametjo, upam, da se tokrat volilnemu telesu znova nea čisti šfizi. Mediji bodo ključni, tokrat nam bodo znova dominatni levi mediji pisali usodo in ne SLOVENSKI NAROD SAM! Upam, da se lastniki velikih medijev v Sloveniji zavedajo posledic fake novic , predvsem njihovega vpliva na izid volitev! Še ena opravilno nesposobna, nespodobna vlada v nizu lahko za par desetletij uniči vse sanje SLOVENSKEGA NARODA in nas potisne na sam rob kaosa in revščine!
  Tokrat gre na volitvah zares za res! Tokrat se volilci na volitvah odločamo ali bomo še naprej del razvite zahodne napredne civilizavije ali pa gremo pod vodstvom komunjar nazaj v kremplje Balkana.

  Štajerska nikoli več ne bo del Balkana, vsako tako povezovanje, bo povzročilo odhod Štajerske iz komunajzarskega pekla, to imejte levičarji non stop pred očmi!

  • Jožef

   G. Trojner, tokrat vas podpiram in si želim, da se vaše želje ureničijo.
   Balkana nikoli več in tako nam naj bog pomaga.

   • Franjo Trojner

    10.06. 2018 bomo morali strniti svoje vrste in podpreti politike, ki bodo znali postaviti Slovenijo in ves SLOVENSKI ROD na prvo mesto!
    Mesto Slovenije v svetu je na strani narodov zahodne napredne civilizacije, v EU pa na strani držav Srednje Evrope kamor poleg držav Madžarske, Nemčije, Poljske,Slovaške, Švice, Češke, Avstrije, Lihtenštajna nedvomno od zmeraj sodi tudi Slovenija!
    Leta 1918 so voditelji SLOVENSKEGA RODA naredili napako in nas porinili na Balkan Srbom in njihovemu zvitemu kralju v objem. Leta 1945 so nas voditelji znova izdali in potisnili krvoločnim revulucionarom, komunistom, Titu v roke in s tem znova Balkanu v objem.
    Leta 1991 smo se končno odcepili od Balkana in balkancev, osvobajanje iz njihovih dolgih krempljev pa še vedno traja.
    Zato je zelo pomembno kdo danes v Sloveniji vlada! Levi/komunjare nas znova Rusiji, Balkanu in vse bolj vreščečim feministkam in raznim čudnim združenjem v kremlje tišijo. Žlahtna desnica pa si prizadeva za Slovenijo, za ves SLOVENSKI ROD, za red, za normalnost, za etičnost, za moralnost, za krščansko Evropo, za zahodno napredno civilizacijo, za blagostanje in mir!
    Leve/rodeče pač nea smemo voliti, toti nas bojo z davki čisto dol zažrli!

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   odhod Štajercev iz jugoskupnosti, kamor nas je pahnil maister , po okupaciji, 1918 leta, je bil eno veliko zločinsko dejanje ter usmerjeno v zasužnjevanje avtohtonih Štajercev!

 • čips

  Sicer ga ne maram pravzaprav ne maram nic kar smrdi po levuharjih sam se mi vseen zdi,da je tole sarkazem…

 • sloustava

  Vse, kar je nasledstvo boljsevikov, je prevara za narod. Na novo naplavljeni nemci pa so potrditev tega. Volivec, naredil si kardinalno virantovanje s Cerarjem, ne ponovi tega s Sarcem. To ni dobro zate in za tvoje otroke. Sarec, Virant, Cerar, isto leglo antidemokracije! Slovenec, poglej, kaj se dogaja okoli tebe, meje se zapirajo, EU nas ima za korlnove klovne, lezemo v rit migrantom in spodkopavamo materni jezik. Mar smo si to zasluzili? Jaz si nisem, zato grem na volitve in volim ZA Slovenijo!

 • FORT WORTH

  Ta bum-bar je iz istega gnezda, kot opravilno nesposobni vrhovni poveljnik slovenskih oborozenih sil.

 • Steiermark

  Nemec ima najbrž ambicije, da prevzame serpentinškovo mesto , ministranta, v kamniki, ker do sedaj je samo ministran rdečemu morilsko roparskemu ološu in posebaj je minstrant onemu psihiču, ki ga matra “naravno pravo”! Ne zamerite mu, saj je vendar “človeško”, če nekdo hoče zlesti malo višje po lestvici – iz dantejevega pekla – podna!

 • Anthon

  Itak!

 • sprehajalec

  Poslanec Matjaž Nemec po kvizlinško pozablja na svoj SD in Šarca na družabnih omrežjih že naziva s predsednikom vlade
  Vse gre po planu, Nov Obraz je nastavljen in se je prijel, Karel in SD se bosta skrila v Koalicijo s Serpentinškom, ki bo kot v Mauppet Showu vse kriv na koncu, cuknil bo nagrado v žep in se na koncu umaknil, tako kot Moralni. Zadaj se bo šlepala levica s svojim delavskim internacionalizmom in komunizmom. Vsi bodo zadovoljni.

  Prvih 100 dni se bodo čekirale diplome, pa menjalo ministre kot solato, potem se bo začelo pljuvanje na Vlado, pa kakšen Minister bo odletel, ob huronskem navdušenju množice.

  Zadaj bodo dilerčki dilali naprej, na javnem. Država pa bo v vse slabšem stanju, zaradi vedno večjega obsega obresti in primanjkljaja države iz svojega delovanja. Že videno.

  kriv bo pa Ivan Janez.

 • rubec

  Kdo ve kateri najstarejši poklic opravlja njegova žena. Hočem vprašat, če ga še.

  • xtc

   Vsak se drži tistega kar najbolj obvlada.

  • Steiermark

   Mislim, da če ga je kdajkoli, sedaj ni več sposobna zanj, zaradi starosti, lahko pa se “razdaja” za kakšen pir….

 • xtc

  Podgane že iščejo druge ladje.

  • KIKI

   Moedendorfer lovi svoj rep; upam, da ne bo postal
   guverner banke, ko se tako dobro spozna na vse, tudi
   na bančništvo!

 • Olga_10

  Nemec je komunist, tako kot vsi člani SD, ki z evropsko levico nimajo nič! Komunisti so tatovi in kriminalci!
  Pri volitvah bo treba poklicati mednarodne opazovalce in preveriti volilne IMENIKE, nadzirati volilne komisije in REPUBLIŠKO VOLILNO KOMISIJO! Jaz levičarjem ne zaupam niti najmanj!

  • Steiermark

   Draga Olga, tako “evropski, kot balkanski levaki” so isti drek, pokvarjeni in invalidni – imajo roke samo k sebi obrnjene, pa usmerjene v tuje žepe in imajo veliko željo po izbrisu avtohtonih narodov v EU, poglej si samo, kaj so storili levaki vsepovsod, po EU, v zvezi z uvozom živine, ki se je komaj spustila z dreves na tla…..

 • žogica

  Samo malo je namignil, kako bi lahko bilo….

 • odzunaj

  Šarčeva stranka = nadomestna SD – LDS stranka , ki jo je prikrito a zelo načrtovano ustanovila Kučanova komunistična udbomafija z Globičevo neoliberalno mafijo .

  Karte so razkrite. Šarec je gnezdo mladih kučanistov in aktivnih golobistov, gnezdo slovenske mafije !
  Od danes naprej odkrito in brez vsakršnega sramu, kar je mogoče samo v globoko mafijski državi !

  Pridružite se, da skupno sesujemo to globoko mafijsko državo in zgradimo nove temelje , kjer bo mesto za resnico, pravičnost, poštenost in varnost !!!!

  • žogica

   A tebe tudi Kučan preganja, bejži…

  • KIKI

   Tako je! Točno tako! Žal!

 • KIKI

  Auuuuu! To pa bo bitka: nekaj klovnov, nekaj preverjenih pedrov,
  nekaj penzioniranih športnikov in meglenih polruskih pevačev,
  pa še Židana Čebela! Ali se bojo pikali z želi ali ku..ci¨?
  Znanja in drugega orožja nimajo (upam) !

 • VERRZIFIKATOR

  Matjaž Detič

  SPET NEMCI IN RAVBARJI

  Spet zagledal bil obraz sem znani,
  infantilno vsem se je nasmihal,
  po hinavsko, deško se dobrikal,
  kakor kakšen fantalin prodani.

  Se igral je Nemca v igri svoji,
  s partizani bojeval je bitko,
  igro vodil deček silno plitko,
  ko navidez so divjali boji.

  Enkrat bil bi Nemec, drugič drugo,
  bi menjaval moštvo kot za stavo,
  bi izbral ekipo vedno pravo,
  delal soigralcem rad uslugo.

  Bi nenehno k drugim rad prestopal,
  kjer korist zdi večja se od igre,
  če je treba, bi igral se tigre
  ali pa kot kak fašist nastopal.

  Ravbarja igral bi še najraje,
  ki na prste se mu vse prilepi,
  drugič bil Matjaž bi potnik slepi,
  šel bi se identitetne kraje.

  Ravbarja in hkrati policista,
  Nemca bi igral in partizana,
  tale igra mi je nekam znana,
  fant igra kolaboracionista.

 • piko8

  Kovni so dobrodošli v cirkusu in v murglah, ne pa v parlamentu!

 • Poštenje velja

  Sluzast pizdun.

 • Aron

  Pa kdo je to Ivan Šokić? Pa ja ne more biti novinar nekdo, ki ga Google ne pozna?

 • radames

  “…in Šarca na družabnih omrežjih že naziva s predsednikom vlade.”

  VOSU!!!

 • radames

  Tak freudovski spodrsljaj (omaška) se je leta 1987 ali 1988 zgodil Milanu Kučanu. Bil sem zraven. Službeno sem bil na seji CK ZKS (delal sem v nekem mediju). Kučan začne: “Otvarjam 26. sejo Centralnega komiteja Zveze komunistov JUGOSLAVIJE.” Spozna napako in ponovi: “Otvarjam 26. sejo Centralnega komiteja Zveze komunistov JUGOSLAVIJE.” Nejevoljno zmaje z glavo, reče pardon in znova začne: “Otvarjam 26. sejo Centralnega komiteja Zveze komunistov SLOVENIJE.” Tokrat pove pravilno in si najbrž oddahne.

 • žogica

  Saj se ni nič zmotil, Šarec prihaja !

  • FORT WORTH

   Šarec ??
   Tisto je klown.

   • Republic Commando

    Levuharji bi radi nov SMC. Zgleda še niso dosti pokradli….

   • žogica

    Šarec prihaja !

    • FORT WORTH

     Hitr kufe skuhej.
     Pa ga kr doma mej.
     Hehehe

     • žogica

      Je reku, da se bo kar v Parlament naselil !

    • luli

     Potrebujes pastirja?

 • Republic Commando

  Pri drugem tiru so že pri kurčevi MAKETi pokradli 73 jurjev. RTV krivi Microsoft Excel :))

  Kaj delajo tile levuharji ej, njihove ovce pa še vedno navijajo zanje :))))))

  • žogica

   Ti pa res nimaš pojma !

   • Republic Commando

    No pa razloži.

    • žogica

     Kaj ?

     • Tisto o čemer Republic Commando nima pojma.

     • žogica

      On itak nima pojma !

     • Republic Commando

      Razsvetli nas ki nimamo pojma. da te vidimo.

     • žogica

      Nemogoče, tvoja duša je preveč črna in ni pripravljena na razsvetlitev !

     • Republic Commando

      Si spet na kokainu? kaj se levaki neki bunite , brez dejstev brez dokazov kar nekaj vpijete. Bogi ste res, ti pa sploh bedak.

     • Republic Commando

      Raj pejt pse fukat , kot pa da se tu sramotiš Fukanje psov je ja vaš šport.

     • Republic Commando

      Eh saj brezveze, itak nimaš nobenih argumentov, pač še en levak zblojen z zblojenimi komentarji brez vsebine. Patetični ste :)

     • luli

      Meeeeeeeeeeee.Sorry, sem uzalil kravice……Ti se tudi s kravo ali bikom ne mores primerjati…..

 • Miro Jereb

  Običajno predsedniku lezejo v rit ko je izbran a nemec je pohitel kar je res pohvale vredno. Saj so tudi titu dolanca iz rit potegnili ko je umrl…hahahahaha…

 • MEFISTO

  Na levici bo pa huda konkurenca za mandatarsko funkicijo.

  Cerar, Židan, Šarec in še se bo našel kak avanturist, ki misli, da je primeren samo zato, ker tako kot našteti trije ničesar ne zna ter obvlada.

  S Cerarjem je levica namreč postavila skrajno nizke kriterije za premierja.

  • Vera

   Od teh treh levakov , ne bo nobeden novi premier !

 • žogica

  ČUŠ je ustanovil stranko ! Ko se je rešil SDSa je postal uspešen politik, čestitam !

  • Republic Commando

   Spet lapaš v tri dni, levaki nimate povprečnega IQ nad temperaturo moje hladilne skrinje. .

   • žogica

    Ti še skrinje nimaž, revež v glavi in na jeziku !

    • Republic Commando

     Imam imam in mi trenutno kaže tvoj IQ, tako da bo hrana v redu. Žogica lapa lapa

  • borko

   Čuš brez SDSa bi bil niko i ništa,tok o Čušu.Nima pa slabih idej

 • FUCK COMMUNISM

  Ta kreten je eden tistih levuharskih parazitskih lenuhov, ki bi ga bilo najlepse trescit po gobcu!

 • tomven

  Sromaček se pač boji, da bo ostal brez službe, ker delati itak ne zna. Ženka pa košta…

 • Get Smart

  Ne gre za kak spodrsljal, ampak za že pred tremi leti, ko je bila nastopljena SMCmera,
  znan NASLEDNJI “”NOV–OBRAZ”” (ŠARAC nje)

  MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

  Glasovi so že pripravljeni, prešteti “u tržićima”, “u murglama” itd.,
  čakamo le še OBZNANU “volilnega komisarja” Vućka (LDS) nje.

  To lahko preprečimo le ljudje, in sicer z UDELEŽBO na volitvah in
  ODDANIM GLASOM za LJUDI = SDS Janša + NLS Kangler + Primc

  in seveda z ((( 100 % NADZOROM nad skrinjicami z glasovi ljudi ))).

  Cel svet to ve, le otroci, ki nasedajo MURGL JUGOKOMI PRAVLJICAM pač ne nje.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Piši si za uho:
   POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   dela ZA SLOVENIJO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   poštenost,
   pravičnost,
   resnicoljubnost,
   prijateljstvo do ljudi,
   domoljubnost,
   rodoljubnost,
   svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
   SLOVENCI podarili svetu..
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    MURGL JUGOKOMIJI so hudodelci in tako bodo ostali na veke vekov.
    Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
    detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
    sviranje kurtzu, prodajanje magle
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

    feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
    globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«

 • mapu

  Matjaž, ti si res eno veslo….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!