NOVA24TV je začela s prodajo delnic – vabljeni, da postanete solastnik!

Od danes naprej lahko na vseh večjih poštah kupite delnice nove televizije NOVA24TV in postanete solastnik medija, ki ga Slovenija potrebuje. Usmeritev televizije bo desno-sredinska v evropskem pogledu, programska izhodišča pa bodo spoštovanje človeškega življenja in dostojanstva, dela, družine, naroda, domovine, njene zgodovine, osebne lastnine, verske svobode, demokracije ter obče priznanih človekovih pravic.

»NOVA24TV ne bo služila omrežjem elit, ampak ljudem, ki želijo resnico,« poudarja Aleš Primc, predsednik programskega sveta.

Zamisel o novi medijski hiši je zorela dalj časa. »Postavili smo temelje, prepričali prve vlagatelje v smiselnost in utemeljenost projekta, opravili vse formalnosti, sedaj pa ste na vrsti Vi, spoštovani vlagatelji in dragi prijatelji.« Tako izvršni direktor Andrej Kregar, ki pri tem poudarja, da je »za nas pomemben sleherni zidak. Ne le zaradi njegove vrednosti, ki znaša 100 evrov, pač pa zaradi ljudi, ki bodo stali za njim. Zavedamo se, da je naša odgovornost širša. Nismo odgovorni le do vlagateljev in podpornikov projekta, pač pa do slehernega, ki bo spremljal naš program. Zato bomo vedno v službi resnice.«

Več o nakupu delnic lahko izveste TUKAJ.

  • Frajtonarca

    neuu010dakani so konu010dno dou010dakali dan za nakup delnicnnajbolj zagreti bojo kupili veu010d delnic tako da od u010detice u017ee prepriu010danih ne bo vsak priu0161el do njihntistih 110k evrov zau010detnega kapitala so verjetno u017ee porabili za plau010de in za odprtje te internetne strani zato verjetno komaj u010dakajo da se malha znova napolne da bo vsaj u0161e pol leta za plau010de

  • Frajtonarca

    verjetno prepriu010dani niso ravno navalili na te delnicenponavadi bi u017ee twitali u010de bi se dobro prodajalo,tako pa vse tiho je bilo….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!