Nova24TV tudi na anteni! Nocoj ob 19:30 oddaja Hobotnica o podjetju Slovenski državni gozdovi d.o.o.

Drage gledalke, spoštovani gledalci,

obveščamo vas, da smo začeli z novo programsko shemo, prav tako pa nas po novem lahko spremljate tudi preko antene, začeli smo namreč poskusno obdobje na multipleksu.

Vsak dan bomo za vas pripravili vsebinsko bogat program, predvsem pa vam bomo po najboljših močeh predstavili aktualno družbeno-politično dogajanje doma in po svetu. Še naprej bomo sledili našemu poslanstvu – to je čim hitrejšemu prenašanju informacij do vas, spoštovane gledalke, cenjeni gledalci. Informacij, ki so objektivne, preverjene, predvsem pa resnične.

Za vas smo v sklopu nove programske sheme pripravili naslednje oddaje:

 Ponedeljek ob 19.30: Zamolčano

Torek in četrtek ob 19.30: Aktualno

Sreda ob 19.30: Hobotnica

Petek ob 19.30: Objektiv

Sobota ob 19.30: Utrinki tedna

Nedelja ob 19.30: Upaj si

Tekom dneva boste v dinamičnih 30-minutnih blokih novic iz Slovenije in sveta iz prve roke izvedeli vse o aktualnem družbeno-političnem dogajanju, pričakujete pa lahko tudi vpogled v dogajanje v Državnem zboru pa vse do različnih tematskih dogodkov, ki jih bomo za vas posneli ali prenašali v živo.

V nocojšnji oddaji Hobotnica ob 19.30 bomo govorili o podjetju Slovenski državni gozdovi d.o.o. Poskušali bomo odgovoriti, zakaj je poslovni načrt podjetja skrivnost in zakaj nima strateškega načrta. Razkrili bomo, kakšne plače ima poslovodstvo in kako so povezani s politiko. Ali bo državno podjetje za gozdove zgolj še eden izmed bankomatov stricev iz ozadja? Gosta v studiu bosta: državni sekretar na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano g. Marjan Podgoršek in poslanec SDS Tomaž Lisec. Voditelj: Boris Tomašič. 

Uredništvo Nova24TV – Prvi v službi resnice