Neverjetno, kaj vse je povedala Novakova … Kljub izključitvi lahko Hojs kandidira za predsednika NSi

Ljudmila Novak je v izjavi za Novo24TV povedala, da NSi ni izključevalna stranka, kljub temu da so izključili Aleša Hojsa. Dejala je, da sta se s Hojsom pomirila. Na vprašanje, ali so Hojsa izključili, da ne bi ponovno kandidiral za predsednika, je zagotovila, da ne in da Aleš Hojs lahko kandidira za predsednika NSi.

O očitkih, da je bil podpredsednik stranke Aleš Hojs izključen, ker naj bi ji omogočil ponovno kandidaturo za predsednico stranke, nam je Novakova odvrnila:To pa ne vem. Od kod vam takšne informacije? Midva sva se pomirila. Takrat sem z veliko večino pač zmagala, vodim stranko, lahko še enkrat kandidira. Nikogar ne izključujem.” Po njenem stranko vodi tisti, ki ima največjo podporo, in tako naj bo tudi v prihodnje.

(Foto: STA)

Novakova o Hojsu: “Midva sva se pomirila, jaz sem takrat z veliko večino pač zmagala, vodim stranko, lahko še enkrat kandidira, jaz nikogar ne izključujem.” (Foto: STA)

Statut stranke narekuje drugače
Kot že nekajkrat se je tudi tokrat izkazalo, da Novakova javnosti govori lepe besede, resnica pa je drugačna. Statut stranke v 12. členu pravi, da za funkcije v stranki lahko kandidirajo le člani stranke. Gre za logično določbo, vendar pa ni razumljivo, zakaj je predsednica NSi dala neresnično izjavo. Je želela omiliti izključitev dolgoletnega člana, ki je bil tudi njen protikandidat?

Kandidira lahko vsak, ki mu dovolimo
Spomnimo, da je Novakova pred časom kritizirala pomanjkanje demokracije na desnici. Zanimivo je, da kritizira druge, v lastni stranki pa imajo precej nedemokratične predpise. Podpredsednike stranke lahko predlaga izključno predsednik stranke, poleg tega predsednik predlaga še tri člane izvršilnega odbora in tako praktično obvladuje izvršilni odbor s svojimi ljudmi. Pri polnih ustih demokracije bi pričakovali, da lahko kandidira vsak in ne le tisti, ki jih določi predsednik. Ljudmila Novak se je pohvalila, da niti ona niti stranka niso izključujoči in da lahko sodelujejo s komerkoli, ki je pošten, ki dela odgovorno in ki je povezovalen.

Ali so to zadostni pogoji za sodelovanje?
Programi in ideološke usmeritve za NSi očitno niso več pomembni. Nimajo nobenih težav sodelovati z levimi. Kljub temu da niso izključujoči, ne pozabimo nedavne izjave o možnostih sodelovanja s SDS, vendar z Janezom Janšo pa najbrž ne. In kot so objavili “izključujoč” tvit:

Novakova: Kljub izključitvi lahko Hojs kandidira za predsednika Nsi 1

Na vprašanje, ali se je NSi z gospodarskimi povezavami prodala na levo, nas je Novakova namesto odgovora obtožila, da lažemo, in odvrnila: “Vaša televizija v službi resnice prodaja v vaših vprašanjih veliko laži.” Pa vendar ni zanikala niti potrdila, ampak nadaljevala:Zakaj bi se pa prodajali? Mi se pogovarjamo z vsakomer, sodelujemo z vsakomer, ne vodimo izključevalne politike in mislim, da mora biti v Sloveniji veliko dialoga.”

Promocija političnega dialoga
Medtem ko Novakova pravi, da so to laži, pa nasprotno dokazuje dogovor ali, kot pravi Novakova, “dialog” med Toninom in Škrabcem, kot so zapisali v Reporterju, da se je zgodil politični razvrat. Na Škrabčevi domačiji je potekala promocija knjige Mateja Tonina, ki se je samooklical za “konsolidatorja desnice”.

Poslanka NSi Ljudmila Novak in poslanec NSi Matej Tonin. Foto: STA

Politični razvrat nevidne moči
Politični razvrat nevidne moči pa ravno kaže na “zlizanost” NSi z levico. Ne pozabimo omeniti, da je Škrabec vpleten v sumljive posle Intereurope in Andreja Lovšina, kjer obstaja sum pranja več milijonov preko Škrabčevega podjetja.To, da je Škrabec peljal Tonina ter še nekaj članov NSi na hokejske kvalifikacije v Belorusijo, pač ne šteje.

“Iz stranke NSi so nam sicer odgovorili, da Škrabec ni peljal Tonina v Belorusijo, ker si je Tonin sam plačal pot pri turistični agenciji. Niso pa zanikali, da so bili Janez Škrabec, Matej Tonin in Robert Ilc skupaj v Belorusiji.”​ 

Osebni predmeti žrtev se prodajajo na Hrvaškem
Kaj se dogaja z Novo Slovenijo, ni popolnoma jasno. Vsekakor pa so zgovorna dejanja od glasovanja za Kučanovo penzijo pa vse do zakona o vojnih moriščih, zaradi česar se ne izvajajo več preiskave zločinov, s trupli pa se ravna tako, da je to daleč od dostojnega pokopa. Zaradi nedoslednega in slabo premišljenega zakona se je na hrvaškem trgu starin pojavilo več kot 500 osebnih predmetov, najdenih med izkopavanji morišč na slovenskih tleh.

Mešetarjenje z osebnimi predmeti iz morišč
O tem, da se mešetari s predmeti žrtev, pa predsednica NSi ne ve nič: “Ne vem, kje ste dobili take podatke, jaz tega nisem slišala. V Begunjah so razstavljeni nekateri predmeti, ki so bili tam najdeni. Zadovoljna sem, da se ta zakon izvaja, in končno bodo mrtvi našli svoj mir. Želim si, da vsi živi, ki pravijo, da želijo spravo, da bi delali v tej smeri.”

Pa vendar dejanja in smeri kompasa NSi kažejo drugače. Ali to pomeni, da bo NSi, namesto da se bori proti levi sprevrženi politiki, raje skupaj z njo stopala proti desnici?

A. Ž.

 • resnicaboli

  Pokvarjena lažnivka rdeča zunaj in znotraj.

 • MEFISTO

  Oglejte si gornjo fotografijo!

  Mar moram res venomer ponavljati, da je Novakova potrebna božjega razsvetljenja in dobrega stilista.

 • www

  … leze ta rdečim v rit in ni edina iz te stranke, tradicija PUCKOTA

  • MEFISTO

   Brez Peterleta tudi Pucka ne bi bilo.

 • učko

  Tonin je bil jeziček na tehtnici pri podeljevanju izjemne pokojnine Milanu Kučanu. Tukaj se vidi servilnost in nenačelnost te stranke do “vladajočega zločinskega režima”!

 • Rožle

  Ona že ve koliko je ura…
  , da NSi po naslednjih volitvah ne prestopi več prag parlamenta…

  • Borut Stari

   Mogoče res. Ne ve pa v katerem stoletju.

 • FORT WORTH

  Vse kar je Bajuk zgradil tale Ljudmila taca.
  Ne razumem,da ji je vseeno,kaj bo od nje napisano v strankarski zgodovini.
  Od nekdaj obetajoce stranke je ostalo samo se eno veliko pogorisce.
  Zelo verjetno se bodo v kratkem pridruzili ostalim levim strankam na smetiscu zgodovine.

 • Borut Stari

  Vse poteze, ki jih vleče Novakova so na prednostnem seznamu nasprotnega tabora.Moram napisati katerega? Lutkar ima vse niti v svojih rokah.

 • antimur

  Prej kot sprava, je v Sloveniji potrebno očiščevanje. Med takšnimi, ki jih je potrebno očistiti, je vsekakor tudi NSi, s kolhozniško kobilo Novačko na čelu.

 • Olga

  Bo lahko po vseh lažeh, podtikanjain, manipulacijah kandidirala na Kučanovi listi! Lahko pa tudi Kučan prevzame stranko NSI tudi formalno, neformalno jo je že!
  O mrtvih se pa ne spodobi, da jih sploh omenja! Vsak, ki ravna tako kot ona, skruni te uboge ljudi! Je navadna levičarka!

 • Antonius

  Razkorak med besedami in ravnanji gospodinje Novakove je primerljiv razkoraku ‘küčanovemu veleizdajalskemu poštenju in njegovimi zveličavnimi resnicami.
  Prav za prav je gospodinja Novakova svojevrsten ‘küčan v kikli. Obema je skupna ambicija, pa naj stane, kolikor stane. Saj gre itak na račun kilave slovenske demokracije.

 • Jovo Jamnica

  Čakam, kdaj bom na Nova24 bral kaj o dejanskem “aktualnem” dogajanju. Vidim, da je Reporter že včeraj ob 6.57 poročal…

  …Včeraj popoldne se je odvilo drugo srečanje skrivnostnega Act Tanka…

  http://www.reporter.si/slovenija/na-sre%C4%8Danje-act-tanka-prikorakal-tudi-janez-jan%C5%A1a/64876
  —————————————————-
  Zakaj morem brati o tem na Reporteru, tukaj pa nič… Saj ne rabi biti ravno ekskluzivno.

  • MEFISTO

   Kaj se razburjaš, saj si zadevo komentiral že na Repoterju kot star profi in grimsek!?

   • Jovo Jamnica

    Ne, ne… jaz sem “šajtrga”. Primer:
    šajtrga 10. Oktober 2016, ob 21:56

    synaster 10. Oktober 2016, ob 21:13//… Leta 1941, folk ni mogo bit tak rasklan. Enih par komonistof je blo v kehi pa ilegali, na drugi strani pa so se gužvali: Prebujena Slovenija, Sokolska legija, Samostojna demokratska stranka, Slovenska legija, Združeni Slovenci, Mlada JNS ali Nova Jugoslavija, Akademski klub Straža, Slovensko narodno gibanje, Stara pravda. Fse tote je par komonistof tak skregalo met sabo, da so se eni rajši kuj k OF priklučli. Dans je skoro isto. Samo da je namesto komonistof na eni strani Prerok Ivan z svojo kamarilo, na drugi pa fsi ostali, keri vejo edino to, da če so proti Preroku Ivanu, te so zmagali

    • MEFISTO

     Nedvomno, res daješ vtis, da si tudi šajtrga.

     • Jovo Jamnica

      Mene ne moti, da se ti tam podpisuješ kot “rdečkar”!

 • južnificirana_si

  novakova je najboljša reklama za SDS, nevem v čem je tu problem

 • Vera

  Novakova se je po moje v tem članku 2x zlagala . Kako oseba , ki vodi NSI ne ve , da so bili v jamah skupaj s trupli najdeni tudi razni predmeti, ter , da jih je nekaj shranjenih, nekaj pa je romalo v zasebne žepe ( zasebne muzeje ) . Še na TV so nam to pokazali , ona se pa dela, da nič o tem, ne ve . Sramota za osebo , ki se dela bolj poštena kot je ! Zelo ji zamerim sovraštvo do Janše . Le kaj ji je naredil , da njemu ne odpustI ???

  • Jovo Jamnica

   Prvič sem prebral na Novi24, o prodaji najdenih predmetov na hrvaških bolšjakih. Imaš kakšen verodostojen link?

   • Vera

    Si pa upaš mene spraševati,kot bi bila zraven ? Ne repliciraj mi več ! Jasno ?

 • ogledalo

  Zanimivo. V sekti pa lahko kandidira samo en in edini! Na vekov veke!

  • MEFISTO

   Zanimivo, da si danes navsezgodaj kot pravi123 po lastni izjavi na Požareportu masturbiral že na tešče.

   Zdaj pa še tu!

   • ogledalo

    Če bi vedel, da si ti danes “sektaška micka”, bi prišel do tebe! Tako ti pa ostane zgolj dildo!

  • goldhorn

   Miro Cerar? Bil je edini kandidat.

   • ogledalo

    “Ta stranka je postala sekta,” pravi nekdanji član SDS Franc Pojbič, ki je zaradi izstopa nehal …” Dovolj razumljivo?

  • Ruggedplant

   Ne, v sekti KPS ni potrebno kandidirati prav nikomur, ker je vsem kristalno jasno, da niti stranke, niti države ne vodi nihče izmed formalnih kandidatov. Glasujejo kvečjemu o najprimernejši lutki za lutkarje iz ozadja – omrežje Foruma 21, ki neposredno in posredno obvladuje veliko večino kapitala v Sloveniji.

 • Capi

  Samo enkrat sem volil NSi……nikoli več ne dobijo mojega glasu, zaradi obnašanja zdajšnje predsednice in Tonina, ki je soglašal z Kučanovo nezasluženo penzijo……

  • Ruggedplant

   Jaz sem jih volil od začetka pa vse do konca političnega delovanja dr. Andreja Bajuka. Kar se je po tej točki zgodilo s stranko je ena najtemnejših zgodb naše že tako morbidno temne demokratične zgodovine.

 • Viktorh

  Če je kristjanu boter komunist, krščenec prej ali slej postane komunist.
  Enako je, če se krščanski demokrat prepusti komunističnemu botru – takrat postane zloben, krščanski socialist.

  Ljudmila izpolnjuje vse pogoje.

  • ogledalo

   “Dragi Slovenci, kaj hočem reči. Kar se Janez nauči, to Janez dela. Pri nas pa se je najlažje naučit spreminjat prepričanje. In če se Janez nauči spreminjat svoje prepričanje, če se nauči obračanja za koristmi, bo to počel nenehno. Na vaš račun. Vid’te ti so najbolj pokvarjeni. Danes je komunist, jutri je cerkven.

   Zato pravim, tisti ta pravi komunisti, so to tudi ostali, dragi Slovenci …Ta pa se obrača kot veter, sem pa tja. To so najslabši lumpi. In na nesrečo jih je med nami veliko.”….I.Kramberger

   • Antonius

    Preden se v špegu pogledate, stopite pred umivalnik. Kramberger je govoril o generalnem sekretarju Janezku, mislil je pa na kUČANA.
    Čudno, da vam je ušla iz spomina Krambergerjeva javno izpovedana slutnja, da se boji kUČANA, ker je šel v javnih nastopih zoper njega predaleč. Da je šel predaleč je dokazal kasnejši umor Krambergerja.

    Kako se pa kaj tetka drži? A je še pri zdravju?

    • Aron

     pismo pa sej kučan ni bil nikoli cerkven, po drugi strani pa je janša prišel iz kumrovca direkt po hostijo.

     • Ruggedplant

      Če si starejši od 10 let (kar dvomim glede na število nesmislov, ki jih napišeš na tem portalu) potem bi lahko vedel, da je vrhovni komunist Kučko dobil prve predsedniške volitve pred Pučnikom prav zaradi izjave, da hodi v cerkev in jo spoštuje, medtem ko je Pučnik povedal po resnici in se s tem zameril marsikateremu kristjanu. Podobna zgodba je bila tudi s Cmerarjem, kjer so manipulatorji v javnost podtaknili laž, da tudi ta komunist redno hodi k maši in celo v krščanskih krogih sem uspel slišati marsikatero lepo besedo o njem prav zaradi tega. Govorica je bila seveda čista laž, kar so vedeli le verniki njegove župnije, a ogromna mašinerija rdečega agitpropa je seveda spet zmagala.

     • Jovo Jamnica

      Pri Pučnikovem strateškem lapsusu, “Jaz sem ateist”, se strinjaš z mojo sodbo, pri “brezplačnikih”, ki so odnesli Janši, recimo 15.000 glasov, pa ne. Kako naj to razumem?

     • Ruggedplant

      Tako da je nekaj brezplačnih letakov proti 70 letnem neprestanem obstreljevanju s propagandno artiljerijo KPS nekako toliko relevantnih kot masa mušjega iztrebka na letalonosilki. In kdor ne razume, da bi v demokraciji že zavoljo osnovne higiene MORALO biti ob teh brezplačnikih še vsaj 5 TV hiš na Janševi strani, da bi se lahko sploh pogovarjali o demokratičnih volitvah, ta po vsej verjetnosti nikoli ni bil dovolj inteligenten, da bi navkljub rdeči propagandi Janšo sploh volil. Na drugi strani pa imaš praktično najmočnejšo možno karto, ki se tiče samega bistva človeka – veroizpoved, ki seveda povsem logično ključno vpliva na javno mnenje. Naredi eksperimant in se recimo prekrižaj pred sodelavci v javni upravi ali pa na glas govori o Jezusu recimo na sredstvih javnega transporta in opazuj poglede. Daj no, koga prepričuješ?

     • Jovo Jamnica

      http://www.dvk-rs.si/arhivi/dz2008/
      Poglej si, kako majhna je bila razlika med SDS in SD. Natančno 12.513 glasov. Liberalci so zgrmeli, danes pa stavijo na Act Tank in tukaj?…. vse tiho je bilo…

     • Ruggedplant

      Zdaj si pa predstavljaj razliko med strankama v kolikor partija tik pred volitvami ne bi lansirala afere Patrija. Mislim da sem zelo skromen, če napišem krepko preko 100.000.

     • Jovo Jamnica

      To je sicer res, ampak, šlo je za mnogo manj glasov. Če ne bi bilo brezplačnikov, bi Janša dobil volitve.

     • Ruggedplant

      Tvoja ugotovitev in iskanje nepomembnih dlak okoli stranke, ki je najbrž že nekaj časa nisi niti povohal na volitvah, me spominja na 90% levakov, ki začnejo navdušeno hvaliti Novakovo, ko se ta zoperstavlja Janši, čeprav ne podpirajo niti ene same točke, ki jo ima Nsi v svojem programu in jim niti na kraj pameti ne pride, da bi to ljubo Novakovo Nsi tudi kdaj zares volili.

      še enkrat bom ponovil: pravi demokrat bi si želel same tovrstne brezplačnike, tako v tiskani, kakor video in spletni obliki že zaradi tega, da končno dobimo v medijski sferi osnovno pluralnost brez katere ni nikakršne demokracije. Kogar so brezplačniki motili, jih najbrž moti tudi Nova in obstoj vseh sil, ki si drznejo še danes v jugosloveniji oporekati politiki CK-ja.

     • Jovo Jamnica

      Če bi me Nova motila, ne bi tukaj gostoval. Novakove nisem nikoli hvalil. Pravzaprav, razen spoštovanega Pučnika in pozneje, občasno tudi spoštovanega Bajuka, nisem hvalil nobenega politika.

     • fmg9

      +++++++++++

     • Aron

      slabo bereš. tudi če je bil veren, nikoli ni bil v sozvočju z RKCjem ali evangeličansko cerkvijo (popravi me, če se motim). kolikor vem, je tudi pučnik imel kot ateist dobro mnenje o krščanstvu, zato me čudi, da bi se zaradi tega zameril kristjanom. med mojimi znanci je še vedno visoko cenjen. ampak vseeno zanimivo, da kristjani (50% naj bi nas bilo) le v manjši meri podpirajo rkc-sds navezo.

     • Ruggedplant

      Osebno štejem med kristjane le tiste, ki se zavzemajo za krščanske vrednote tako v privatnem kakor javnem življenju in prav nobenega drugega. Kučan sodi v čisto nasprotje te kategorije in je s svojimi dosedanjimi dejanji prava poosebitev nasprotja krščanskih vrednot, medtem ko je bil Pučnik (vsaj v svojem javnem delovanju) pravi kristjan, pa čeprav se sam mednje ni prišteval in je bil prepošten, da bi se javno zlagal glede tega, čeprav bi mu to skoraj gotovo prineslo zmago na volitvah. Če je torej le manjši del kristjanov pri nas pravih kristjanov (stranke, ki bolj izrazito podpira krščanske vrednote na našem prostoru NI), pač tako je – to ni moj problem, ampak problem dvoličnežev, ki bodo za svoje volilne glasove, besede in dejanja odgovarjali pred Bogom.

     • Aron

      absolutno se strinjam z napisanim!

     • Ruggedplant

      Me veseli, da se strinjava vsaj v eni točki, pa čeprav žal le teoretični. Žal pa imamo Slovenci velik problem pri prevajanju teorije v prakso – nekateri namenoma, nekateri pa nevede kot posledica 70 let trajajoče enosmerne indoktrinacije.

     • soc

      Dragi Aron / ogledalo, sem pred leti slišal, da nekaterim lobotomija sploh ne more škoditi. Kot večni skeptik naravoslovne izobrazbe nisem verjel.

      Dokler nisem naletel nate v vseh tvojih forumskih inkarnacijah.

    • ogledalo

     Čudno? Kdaj je Kučan zamenjal partijsko knjižico za prvo vrsto v Cerkvi? Nekaj ne drži v tvoji trditvi, mar ne?! Mislim, da je bil Kramberger dovolj jasen! In če je govoril (in mislil!) na določenega “janeza”, komu neki bi potem lahko pripisali “umor”?! “Milanu” zagotovo ne!………..”“Jaz sem veren človek. Grem včasih k maši. Tudi danes, preden sem prišel sem med vas, sem zmolil en očenaš, da bi bilo lepo vreme! In poglejte: imamo plavo nebo! Če bi komunisti bili tu – bi dež ropotal po njih kot hudič!

     Ampak da me zdaj ne boste narobe razumeli: Jaz ne šinfam tistih komunistov, ki so pošteni. Niso vsi komunisti lopovi, Dragi Slovenci. Tako kot tudi niso vsi duhovniki pokvarjeni.”……I.K.

     • Antonius

      Slab špegu s pogledom v preteklost se dela vednega o stvareh, ki jih celo zelo slabo manipulira.
      Ko je Kramberger omenjal Janezka, je imel ‘küčan zamrznjeno partijsko izkaznico, Janšo so pa že davno pred tem iz partije metali in po nalogu ‘küčana policijsko preganjali.
      Ko gre vernik v cerkev, gre v njo po kaj? A Janši odrekate pravico do njemu lastnih verovanj?
      Vi niste vernik, ker ne znate ločiti cerkveno institucijo od vere. Vi ste samo en navaden blefer, ki se trudi zmanjšati težo utemeljenih kritik na račun Novakove, zato zraven podtikate vašo blesfemijo na račun Janše.

     • ogledalo

      Še nisva razčistila o teizmu kučana in ivana? Oz. jaz sem, tebi pa še vedno ni nekaj jasno! Nikomur ne jemljem pravice do verovanja, pa na si bo rimokatolika ali hindujec! Utemeljene kritike veljajo samo za nasprotno stran?! Demokrat pa tak!

   • Viktorh

    Ejej, kdorkoli si in karkoli si, ti si zadnji, ki mi bo solil pamet.

    Ti komentiraj članek, ob mene pa se ne obregaj.
    Če pa se že ne strinjaš z mojim komentarjem, boš pač moral napisati kaj ne drži, v čem se motim.

    • ogledalo

     Solil pamet? Če mačku na rep stopiš, zacvili. Pa če je še tako garjav!

     • Viktorh

      =biSE idiot stoterih nickov!

     • ogledalo

      Kako lepo napisano! Sektaša vredno! Na tvoj primitivni nivo pa se ne bom spuščal , saj me boš premagal, ker si močnejši. V primitivizmu!

 • Olga

  Zanimivo, ko je treba braniti levico in to NSI je, se takoj aktivirajo varuhi, udbaški plačanci!

  • MEFISTO

   Ne rečem, da niso tudi plačani, vendar nicki moža tisočerih nickov ogeledalo in Jovo Jamnica teer drugi njegovi nicki, ki se bodo še oglasili, govorijo tako tudi iz svojega zavrženega političnega prepričanja.

   Tudi za udbo ni vsakdo dovolj dober.

  • Ruggedplant

   To je vedno zabaven fenomen – ko je na kateremkoli glavnem mediju lansirana razprava o spopadu NSi vs SDS, se v trenutku najde ogromna masa ljudi, ki pojejo slavospeve Ljudmili, ko pa pride čas volitev, pa slednji komaj prerinejo do parlamenta, pa še to ni več stalnica. preozorno, preveč prozorno, levaki.

   • xtc

    Družbenoplitični jvni delavki

    ?
    Hja ule je tarifa pod dvajsetakom;tako realno za se(x) anso:

 • xtc

  Novakova_POLITIČNO truplo:

 • ogledalo

  “Po Bajukovem odhodu so NSi začeli prevzemati mlajši politiki, »ki ne želijo biti zgolj klub zavrtih konservativcev«. Politiki, ki ne razmišljajo o grobovih, ki niso zaljubljeni v lik osamosvojiteljev, vse to je pomembno, a Udba, lustracija, arhivi, mafija niso bistvene točke njihovega političnega programa. Te stvari spadajo v preteklost. Četica Ljudmile Novak, kot ji pravijo nekateri, gre za poslanca Vrtovca in Tonina, tudi tajnika stranke Roberta Ilca, politiko razume drugače kot njeni predhodniki. Hkrati so »presenetljivo razumski«. Ko se je pojavila ideja o stranki Aleša Primca, pri čemer se ne gre sprenevedati, da je Primc kot organizator zborov v podporo Janeza Janše njegov politični satelit, naj bi v NSi naredili obsežno analizo volilnega telesa in ugotovili, kot pravi eden izmed članov, da Primčeva stranka NSi vzame kakšnega poslanca, »vendar ni nič dramatičnega. SDS bi izgubila bistveno več, kot naj bi mi. Naše volilno telo je drugačno, po letu 2011 so nas zapustili tisti, ki so mislili, da smo premalo radikalni, da se premalo borimo proti komunistom, a dobili smo nove volivce, tiste, ki jih je prepričal gospodarski program. Kdo bi torej volil Primca? Nekaj je pravovernih katoličanov, veliko pa tistih, ki mislijo, da so za vse slabo v Sloveniji krivi komunisti. To so hkrati volivci, ki jih nagovarja SDS.”

  • Aron

   dobra analiza. vkolikor bodo nadaljevali v spravljivem tonu, bi lahko dobili dober delež sredinskih volilcev. pod pogojem, da se distancirajo od janše, neposrednega vpliva RKCja ter ideoloških delitev, bi znali presenetiti.

   • ogledalo

    Problem je v tem, da sekta razpade in propade, ko ljubljeni zapusti mesto predsednika ali bog ne daj sekte ! Zato se ga oklepajo kot klopi! Kar pa mu je napisano na kožo, saj hrani njegov ego!

    • xtc

     A zato torej Kučan vztraja ;ko bo omagal se bo levi urnik sesul kot hiša iz kart?

     • ogledalo

      Ne bi vedel zakaj vztraja. Mi je čisto vseeno za kučana in janšata! Oba sta zrela za na smetišče politike!

     • Ruggedplant

      Tako je! Čas je za nove obraze, Cmerar 2.0, kje si? Ali pa Zoki II. Volilna baza prismuknjencev prvega je iz propagandne tovarne na čelo države prisopihala v 41 dneh pred volitvami (danes seveda nihče javno ne upa priznati, da je sam izvolil to naravno katastrofo), model Zoki I pa je iz produkcijskega traku iste tovarne do 1. mesta voljenih topsellerjev potreboval celih 43 dni (je bilo potrebno še navodila prevesti iz cirilice v slovensko tovariščino).

     • Jovo Jamnica
     • Ruggedplant

      Zavod Ypsilon? Ne hvala, če bi bil levak, bi raje volil kar direktno SD brez sprenevedanja.

     • Jovo Jamnica
     • Ruggedplant

      To je sicer izraz bolne zahodne družbe, a tudi na to karto je potrebno znati igrati. Ni zanimivo kako sta obe firmi preselili svoje štabe v tujino? Seveda pa gobezdalo Vavpotič nima pri razvoju Talking toma in Outfita7 prav nič zraven, le priključil se je po tem ko je firma že kovala milijone.

     • Jovo Jamnica

      Gre za denar, ki je na volitvah, ključnega pomena. Propagando je potrebno plačat. Če nimaš sredstev, si pogorel.

     • tohuvabohu

      Še en tič, hehehe.

     • ogledalo

      Žalostno, da vas porazi vsak, ki ima 5min časa za politiko!

     • Ruggedplant

      Žalost za vse, ker visoko ceno neumne volilne izbire plačujemo vsi, sramota pa za tiste, ki ste k temu OSEBNO pripomogli in bi seveda morali za svoj škodljiv glas tudi kazensko odgovarjati, če vam sam motiv ljubezni do domovine na volitvah ne zadostuje, ko obkrožate krvnike Slovenije na enem samem temelju – samo da ni Janša.

     • Andrej

      Mar mi je za xtc-tejeta in ogledaleta,kar naj se valjata v rdečem
      dreketu!

     • xtc

      Če skušaš dokazati intiligentnost _izpadaš bedak in to popoln:
      Zakaj?
      Zato ker so bili učiterlji najbolj pravoveren kader za vzgojo mladih komunistov in kaj sta po poklicu udbo Lojzek(vir iz RKC) IN Rdeča MILKA?
      Učitelja:
      In učitelji so lahko bili samo moralno politično neoporečni verniki v Tita IN KOMUNIZEM:tOREJ BRIHTNA GLAVICA;VEMO KAKO JE BILO:

     • xtc

      No tudi tvoja razmišljanja:

    • Andrej

     Ne bo držalo,ljubljeni tito je že zdavnaj škripnil,komunajzarjev pa je čedalje več,res pa je da so vsi brez svojega ega!

     • ogledalo

      Ja, res je škripnil, Spominjate se ga samo še v sekti. Zakaj le? Ega pa tako ne smete imetei. Je za enega rezerviran!

   • Andrej

    Aron,analiza iz urina prerokuje takole,vse je sranje razen scanja!
    /po mjav ce tungu/!

   • Ruggedplant

    Ko torej tudi formalno postanejo žlahtna stranka ene in edine zimzelene KPS brez zavajajočih tovariše jezečih dodatkov “krčanski demokrati” v podnaslovu stranke, kajneda?

    Tvoje razmišljanje je nekako tako kot razmišljanje partije po ugrabitve oblasti leta 1945, ko so ugotovili, da tudi 100.000 trupel ne bo Slovence odvrnilo od slovenske zavesti temelječe na krščanski veri in so v ta namen ustanovili svojo Cirilmetodijansko družbo, popolnoma ločeno od preostalega telesa vesoljne Cerkve , v kateri bi lahko konformistični verniki brez preganjanja prakticirali “krščansko” vero. Glede na to, da za kratico CMD niti še slišal nisi, ti to pove vse o njihovi uspešnosti. Zgodba z Nsi-jem je identična.

  • xtc

   Ne ukvarjaj se s stranko ;ki odhaja iz parlamenta in preav je tako da izgine;kot mnogi izdajalci kot bo tudi SLS:

   • ogledalo

    Čez določen čas, ko ivana ne bo več na čelu sekte, bo NSi prevzela primat na desni. Verjetno pa že prej!

    • tohuvabohu

     In potem jo boste spet zmerjali z Ludo Milo, kajne rdečkar?

     • ogledalo

      ?? Ni vsak rdečkar, kdor ni sektaš! Razumeš sektaš?

     • tohuvabohu

      Rdeč si od glave do pete, siromak. Saj te tudi govorica izdaja.

     • ogledalo

      Si ljubljenega vodjo vprašal, kako se temu streže?!

     • gušto

      a dans imaš špegu s saboj namesto sviralice, kenede ?

     • ogledalo

      Ti bi plesal? Saj že imate ćobana!

    • Andrej

     Na desni strani levice,pred vrati!Čeprav so komunajzli že po naravi skregani s pametjo,toliko pa vendarle ne,da ne bi vedeli,
     da se zarotniki NSi ni dobro spečati!

    • xtc

     Takrat tvoje rdeče MILE Z STRANKO VRED ŽE DAVNO NEBO VEČ:

  • Andrej

   Ali si hotel reči,naše volilno truplo!Prišel bo čas,ko se boš ogledalu izmikal,
   lahko se ti zgodi,da se boš sam sebi zagravžal, dorianov sindrom!

 • Duhec

  Kako vse prisilit, da podprejo SDS?! Naslednji članek…

  • ogledalo

   V zgodovini je bilo kar nekaj takih, ki so “silili” ljudi v podporo. In nikoli se ni dobro končalo.

   • Duhec

    Sej se tud zdej ne bo…

    • ogledalo

     Ne bo. Dokler je v Sloveniji samo cca 10% “pametnih” in 90% pametnih, se to ne bo zgodilo. Razen če se ne zgodi, da bodo “pametni” preveč pametni in bodo posegli po nasilju.

  • Jovo Jamnica

   Morem deliti ta vzorec s tabo. Danes “zjutraj” sem odprl stran na portalu Politikis.
   http://www.politikis.si/?p=174508
   Kronologija komentov pod člankom:

   kmet pravi: 13. 10. 2016 ob 08:00
   JA, njihova vera jim je in še dan danes njihovim vernikom omogoča Nebesa na Zemlji, zato tako goreče verujejo v njihovega Boga, mejhnega palčka.
   ———————-
   Urednistvo pravi: 13. 10. 2016 ob 08:55
   A ta je še sploh kdaj trezna?
   ———————-
   Slovenc pravi: 13. 10. 2016 ob 09:00

   Urednistvo pravi: 13. 10. 2016 ob 08:55

   A ta je še sploh kdaj trezna?
   ——————————-
   medtem ko je “raja” živela človeka nedostojno življenje.
   …………
   Kaj mene briga, kaj neka Štefka lapa po Hanza TV. Vem pa, da sn vedmo spado med “rajo” in sn živo v Jugi bogofsko, dans pa živim nedostojno
   ———————-

   No, če prebereš komente v tem trenutku, koj opaziš razliko. Uredništvo se je spremenilo v “minko”, Slovencu so pustili samo tisto, kar jih ne žgečka in dodana je “rdeča kapica” ob 8.52, da bi se potenciralo “zgražanje”. Žalost od žalosti!

   • Aron

    se je pa treba vprašat, ali bi katera stranka (z izjemo sajvemokatere) sploh želela take volilce in podpornike, kot so zgoraj? sej resnici na ljubo, tudi tukaj situacija ni veliko boljša…

    • Jovo Jamnica

     Upam pa vseeno, da se bo v prihodnosti, tukaj spremenilo na bolje…

  • Andrej

   Nikogar ni treba siliti,saj sami gredo,tudi Milka odhaja v pozabo s stranko vred!
   Duhec,naslednji prdec z vonjem po violeti!

  • baldeagle

   Tako, da jim odpreš oči.

 • MEFISTO

  Če ne bi bilo Duhca, ogledala, Arona in Jova Jamnice, ki so genetsko zelo v sorodu, ker imajo istega stvarnika, bi ćlovek še mislil da o liku in delu Ljudomile Novak debatirajo sami pametni ljudje.

  • ogledalo

   V Sloveniji je 90% nas pametnih in vas 10% “pametnih”! Tako da si lahko vesel, da tu in tam “vskočimo”, da dvignemo intelektualno povprečje na tem portalu.Saj veš, kaj pravi statistika o povprečnem volivcu sekte?!

   • MEFISTO

    Torej očeta nisi zatajil!

 • TOMLC

  Za Ljudmilo predlagam bel jopič,
  kateri ima rokave zavezane na hrbtu.
  Bejžte stran od nje!

 • PIA PlA

  Tipično otroški pristop; najprej ga izključimo, zdaj, ko sta se pobotala, je pa spet vse v redu.

  Zakaj Ljudmilo (mimogrede ime je čisto sfaljeno, saj ženska ljudi sploh ne mara) v stranki sploh gledajo? Nima šarma, ni prijetna ne za oko ne za uho, nima voditeljskih sposobnosti niti inteligenčno ni na nekem visokem nivoju, še obleči se ne zna okusno in položaju primerno?

  • Andrej

   @ PIA PIA
   Menda nisi tako naivna,da ji verjameš,izprašuješ kako jo sploh prenašajo v stranki,zato ker jo morajo,Tonin s tovariši ima svojo strategijo,FDV varianta!

 • if

  Predsedujoča NSi ne pozna statuta NSi, ali ga noče izvajati, ali je izgubila zdravo pamet ali vabi Hojsa naj spet postane član NSi.

 • totex39

  Ne se čudit, v tej stranki so lahko možne vse mogoče izjave in s tem dokazujejo kakšni bebčki so vsi skupaj.

 • Johan

  NSI ima svetovalce in botre iz leve prominjence, škoda, da so se za interese posameznikov spajdašili z levičarji, ker se zna zgodit, da ne bodo izvoljeni v Parlament 2018 !

 • Anton

  hinavščina brez primere, očitno so le nekaj naučili med druženjem s “komunajrami”

  sarkazem press

 • Andrej

  Običajno je tako,da starejši kot si,bližje si pameti,z Milko je ravno obratno!

  • Anton

   no s pametjo glih en vem če se s satrostjo iq zvišuje, prej obratno(morda eq, pa še to ne vem če je kaj na tem), je pa res da na procese okoli sebe gledaš bolj objektivno, zrelo (praviloma) po domače rečen modro

   • tohuvabohu

    Definicija IQ je zasnovana tako, da naj starost načeloma ne bi vplivala na njegovo vrednost. Če ima IQ sploh kako veljavo, jaz temu bolj malo verjamem. EQ je pa itak neumnost.

    • Anton

     da eq je neumnost stem se strinjam steboj, vendar ima pri izbiri/neizbiri kandidata pri zaposlitvi čedalje večjo vlogo, včasih celo večjo vlogo kot iq, na žalost, zato pa imamo tudi tako kot imamo.

     • tohuvabohu

      Tega pa nisem vedel. Kako ga merijo? S slikanjem “avre”?

   • von Rhein

    Če se ne skisa.

    • Anton

     tudi če se skisa se ga da uporabiti za praktične namene, kar za skisane glave ne velja

     sarkazem press

   • avtohtoni neandartalec

    Belo vino se ne stara, divja patovka pa se sploh takoj skisa.

    • Anton

     mislil sem na rdeče, ok bom naslednjič bolj precizen.:)

 • Anton

  če je vsaj malček tega res, je grozno

  http://www.reporter.si/avtorji-besedil/rado-pezdir

 • črnaovca

  Hojsa za predsednika in stranke ne bo več v Parlamentu, je treba počistiti konkurenco in ker se na levi ne dajo kar tako se bo najprej discipliniralo ta desne. Ja nekdo na oni strani je še bolj bolan kot levaki

  • gušto

   Od črne ovce nekaj pametnega res ne moreš pričakovati. So pač takšni.
   Bog jim pomagaj, da pridejo še pravočasno k pameti.

   • črnaovca

    Ja res je trdoglavci znajo žaliti a nič pametnega povedati. Ljudmila ima prav Hojs pa verjetno še kdo drug ima pravico kandidirati le da mu bodo povedali da po statutu mora biti član stranke a ti tega ne razumeš. Da so se Hojsa znebili ker je bil trojanski konj je edino pravilno, saj zaradi butcev ki podpirajo take naša desnica nikakor ne mora premagati vladajoče klike

 • Iza Demos

  Če je to res, da se prekupčuje z najdenimi predmeti na grobiščih, je to še en velik zločin slovenskega naroda. Sramota!

  • avtohtoni neandartalec

   Taka je pač piratska logika, ko premagajo sovražnika, zapravijo njegov denar za počitnice in kako lepo luksuzno bižuterijo.

 • ogledalo

  Ga.Novakova je svetla luč slovenskih kristjanov. In trn v očesu jj!

  • tohuvabohu

   Ti si pa svetla luč slovenskih komančev.

   • ogledalo

    In trn v tvojem očesu.

    • tohuvabohu

     E moj profi sralec, v mojem očesu si ti manjši od delca PM10.

 • baldeagle

  Sicer nikoli nisem bil volilec stranke Nsi, je pa imela ta stranka veliko mojo podporo, predvsem v času, ko jo je še vodil z moje strani izjemno cenjen g. Andrej Bajuk. Ko se je on umaknil in prepustil vodenje stranke Ljudmili Novak, je bilo kmalu zaznati, da je stranka zašla in se začela oddaljevati od svojih smernic, ki si jih je zastavila ob svoji ustanovitvi. Žal, je danes le bleda senca tistega, kar je nekoč bila in predstavljala. Vedno bolj postaja jasno, da se je prodala udbovski mafiji in celo začela z njo sodelovati. To pa pomeni, da je stranka Nsi postala del plenilskega omrežja, ki zaradi lastnih interesov uničuje našo preljubo domovino Slovenijo.

  Prav šokantno je, koliko infiltrirancev je levica infiltrirala v nekoč zelo perspektivne stranke slovenske pomladi z enim samim namenom, uničiti vse, kar predstavlja grožnjo levici in njenim plenilskim omrežjem, da izgubijo privilegije, ki so si jih pridobili še v času ex totalitarne države na nedemokratičen način in te privilegije obdržali vse do današnjega dne. Seveda jih danes uživajo že njihovi vnuki.

  Zato si upam z lahkoto trditi, da je v Sloveniji ta trenutek stranka SDS edina vredna zaupanja, ker je edina, ki se drži smernic zastavljenih ob osamosvojitvi Slovenije in edina, katera lahko izvede prepotrebne reforme v državi in ji s tem omogoči prepotreben napredek na vseh področjih.

  • avtohtoni neandartalec

   Odkar je na čelu stranke ženska, se vsaj ne pretepajo več med sabo.

 • Osti jarej

  …važno je,da dobi odpustke in obhajilo….kot nekdaj tabeli,preden so šli klat svoje brate

  • baldeagle

   Verjetno si mislila na rdeče, ko so dobili “odpustke”, da so lahko izvensodno zverinsko pobijali neoborožene nič krive ljudi, ki so drugače razmišljali. Res pravi “heroji”.

   • gušto

    Tale ni čisto pri pravi, veš.

   • avtohtoni neandartalec

    Pravica je od Boga, maščevanje je moje.

  • von Rhein

   A kar šli so ker jim je bilo dolgčas?

   • Osti jarej

    …šli so,ker so bili nahujskani od farjev….ubogi bedaki…njih so zavezniki vrnili v smrt…farji so pa spyzdjot in niso varovali svojih ovčic

    • gušto

     Težko, če boš ti videl nebeško kraljestvo, ker si preveč črno pofarban – zunaj in znotraj.

     • avtohtoni neandartalec

      Take ima Bog najraje, nikoli ni prepozno, da se krstijo in pokesajo grehov, ki so jih zagrešili, ko so bili še infideli.

  • slosin

   Prvi so zaćeli klati svoje brate ta rdeči…in bili dosti bolj temeljiti, so jih potamanili 7x več…

 • von Rhein

  Tale Novakova je po svoje zanimiva,čeprav njen način ni nobena novost v slo politiki.Najprej se dobrika nasprotnikom komunistične drhali,posebnega uspeha ni.Potem dobi signal,da lahko iztrži več,če postane v nekem smislu nevtralna.Ko ugotovi,da po naslednjem koraku dobi še obresti, se javno oddalji od prejšnjih somišljenikov,sramežljivo se postavi na zadnje tace in prične renčati.Ko slišim ali preberem njene politične umotvore se mi prikaže Spomenka.Kaže,da je opešala( Dakić) in je treba ustvariti naslednico,ki bo gradila novo desnico medtem,ko bo že formirano ustavila.

  • Jovo Jamnica

   Moreš narpred vedeti, kako in kje je Milka Vajnhandlova odraščala, kdo je imel roko čez ves njen izobraževalni proces in kako se je znašla med politiki. Potem ti bode lažje sestavljati “puzzle”.

   • von Rhein

    Ne vem kje in kako je odraščala.Če se ustavim na izobraževalnem sistemu ni težav s sestavo puzzlov.Še Rubikova kocka je enostavna.

    • Jovo Jamnica

     A ti nisi v Jugi bil deležen izobrazbe?

     • von Rhein

      Formalne ja.Moral sem opraviti popravke zaradi neuporabnosti v praksi.Vstop v politiko je bil blokiran zaradi neustreznih popravkov.

     • Jovo Jamnica

      Ne razumem…

     • von Rhein

      Vem,da je težko.Tudi,če se ti ne posveti boš preživel.

     • Jovo Jamnica

      Kakorkoli. Zakaj pa zdaj ne stopiš v politiko in nam pomagaš?

     • von Rhein

      Dobro vprašanje,enostaven odgovor.Kot Kampl,preutrujen.

     • Jovo Jamnica

      Kampl je v redu dec in pravi športnik…

     • von Rhein

      No,če se vdamo asociativni poti pa takole.Strinjam se.Sledim dogodkom v Bayerju.Da pa so težave s tem ključavničarjem,ki ne zna sestaviti normalnega stavka,nič presenetljivega.

     • Jovo Jamnica

      Tudi Maradona ni bil posebno izobražen, pa ga pozna celi svet…

    • Osti jarej

     ….kukavičji mihec…khm….milčica

     http://buchela.blogspot.si/search?q=ljudmila+novak

     • von Rhein

      Mislim,da sedaj razumem.Hvala za smerokaz.

     • Jovo Jamnica

      Vidiš zdaj, kakšne zadeve smo obravnavali pred leti. Če bi takrat gostoval na Politikis portalu, bi vedel danes marsikaj.

     • von Rhein

      No ja,nič usodnega,če zvem z zamudo.

 • Osti jarej

  ..a veste,da slovenska cerkev zahteva odškodnino za rabo vrnjenih gozdov?…450 milijonsko luknjo v banki smo pa davkoplačevalci zadihtali…

  • gušto

   Kolikšno luknjo pa ste naredili rdečuhi cerkvi. ? Si kdaj pomislil ?

   • avtohtoni neandartalec

    Če bi komunisti res ropali rimokatoliško cerkev na Slovenskem, kako je potem mogoče, da so ob osamosvojitvi prodali toliko relikvij in muzejskih starin v bogate zahodne dežele? Dokler je bil red, se take svinjarije ne bi mogle zgoditi, ko je cerkev začela prodajati nacionalne zaklade, so pa tudi udbaši sledili primeru, zakaj pa ne, konkurenca je vedno zaželjena.

    • gušto

     Kar laži, zmajčki že veselo kurijo, da te spečejo, ko se jim pridružiš.

  • tohuvabohu

   Luknja v bankah je bila po mnenju BS pet milijard.
   Da je slovenska Cerkev naredila kakšno luknjo, je gnusna laž. Cerkev svoje dolgove poravnava, v primeru Zvonov je bila pa sama oškodovana za 800 milijonov. Banka naj kar sama sebi pripiše zaslugo za neporavnane dolgove, zakaj pa je poslala v stečaj Zvonove, ki so imeli še premoženje.

   • gušto

    Zato, da so rdečuhi cerkveno premoženje poceni kupili na dražbah. Sprevrženost brez primere.

    • avtohtoni neandartalec

     Cerkev nima nič, vse je od Boga, lahko jim poklonijo edino ljubezen, lol ;)

   • avtohtoni neandartalec

    Zakaj je to čudno, nacionalno ozemkje so jim dali na podlagi fevdalističnih zakonov, dolžnost vsakega fevdalca pa je, da gospodari s svojimi sužnji in kapitalom.

    • tohuvabohu

     A se ti je spet poslabšalo? Zmešan si kot kurji futer.

   • Ruggedplant

    Ni je bolj utopične stvari kot učiti komunista osnov makroekonomije, kaj šele tržnega gospodarstva – to je bržčas edino koristno spoznanje, ki sem ga potegnil iz dolgoletnih poskusov resnega debatiranja z rdečkarji vseh odtenkov Marksove ideološke mavrice.

  • macon

   Ja, je, v navezi z levimi tajkuni. Krašovec je šel sedet, škofe je Vatikan poslal v samostane, levi bankirji in levi tajkuni pa so brezmadežni.

  • Ruggedplant

   1. Nismo ne – Cerkev je denar poplačala s prodajo svojega premoženja za razliko od ostalih, rdeče posvečenih, ki so skopali precej večje luknje (naj te spomnem, da je bila ta cca 7 milijard (!) €)
   2. Vprašaj se raje kdo je kredite (z našim denarjem kajpak) DAL, ne kdo jih je prejel. Prejeti slabo pokrite kredite ni prav v ničemer nelegalno, je pa močno nelegalno kredit dati, ne da bi preveril boniteto upnika in se sam zavaroval za primere neplačila – SPLOH ČE SI BANKA, KI UPRAVLJA Z NAŠIM, DAVKOPLAČEVALSKIM DENARJEM.

   • ogledalo

    Poplačala? Na slabi banki.

    • Ruggedplant

     “Za poplačilo dolgov namenili vse svoje premoženje

     Vodstvo mariborske nadškofije je v začetku lanskega leta po dolgotrajnih
     pogajanjih z upniki uspelo skleniti sporazum, s katerim so uredili
     medsebojna dolžniško-upniška razmerja. Z dogovorom je soglašal tudi
     Vatikan, poroča STA.”

     Če pa mešaš dolgove Zvonov in Nadškofije, potem je to problem tvoje (ne)informiranosti in ne Cerkve.

 • von Rhein

  Moja ura,adios.

  • gušto

   amigos !

  • tohuvabohu

   A so ti jo drpili?

 • Jovo Jamnica

  http://www.reporter.si/slovenija/na-sre%C4%8Danje-act-tanka-prikorakal-tudi-janez-jan%C5%A1a/64876

  @petrasovdat @zzTurk @RevijaReporter Če bi šla @LjudmilaNovak, bi bila že danes zvečer v vseh desnih medijih popljuvana…

  — Marko Gruden (@MarkoGruden) October 12, 2016

 • Slovenka

  Kljub izključitvi lahko Hojs kandidira za predsednika NSi??????????

  • tohuvabohu

   Po tej teoriji lahko kandidira tudi Kučan, hehe. Bi vsaj enkrat v življenju pristal v resni stranki.

   • Ruggedplant

    Kučan v takih strankah ne rabi niti kandidature napovedati, pa je že vnaprej zmagal.

    • Andrej

     Seveda,saj so v stranki večinoma Tonini razen Milke!

     • Ruggedplant

      Čast redkim izjemam kakršna je na primer Kucler Dolinarjeva…

  • gušto

   hecno, de…………. za znort…. majke mi…..

 • avtohtoni neandartalec

  Le kdo bi si želel postati član stranke, ki si želi Hojsa za predsednika, mogoče kakšni vaški pretepači in ulični gangsterji.

  • gušto

   Ma, ko te šiša …

   • Andrej

    Neadertalcem grivo kar populijo z ušesi vred!

   • Andrej

    Frizerstone!

  • Andrej

   Nič se ne boj saj neadertalcev ne sprejemajo v hojsovo stranko!

 • PIA PlA

  @disqus_q0kt3BWXxj:disqus Tu nekateri nimajo pojma kaj govorijo.

  • Viktorh

   …že, že, lahko pa sodelujejo…, hi, hi…

 • MEFISTO

  Nova Slovenija mora biti res kaka marksistična stranka, Ljuomila pa ljudska komisarka, sicer je ne bi tako podpiral Petrovc s svojimi nicki.

 • učko

  NSi in SLS sta tipični kolaboracionitični stranki, ki kolaborirata z režimom za drobtinice, ki jih režim z rokavom briše z obložene mize na tla. Upam, da po naslednjih volitvah teh dveh zaudarjajočih strank ne bom več videl v parlamentu !!!!!!!!!!!!!

 • MižekFiga

  Ofucana Ljudmila ali kot oguljen nerc ali preveč politične menstruacije ali udbastična celulitarka ali NE naslednica neke domoljubne politike? TO PA RES ONA NI !!!

 • Andrej

  Nekam okrogla je postala naša Milka,saj je bil tudi dolančev Stane bolj okrogel,samo težko je dokazati,ker je Milka pokurila vse kar je od arhiva še ostalo,Tonin pa hujša od
  nervoze,skrbi ga namreč zakaj se zanj zanima gospod-arstvenik Škrabec!

 • Shalalabayzer

  V NSi imajo predsedniško demokracijo, tako kot v ZDA in FRA.
  V SDS imajo pa odborovno demokracijo, ki je bolj podobna naši državni ureditvi.
  Sprijaznite se s tem…

  G. Hojs lahko kandidira za predsednika NSi, potem ko se spet včlani in napreduje po strukturi.

  Andrej Lovšin pa ni kar nekdo, ampak se ga je zaradi razvpitosti SDS odpovedala.
  Pri Kučanovi pokojnini pa je tako, da je bilo mišljeno njeno povišanje kot prvo dejanje lustracije, pa se je SDS ustrašila.
  Pa je g. Janša govoril, da se pa ob naslednji priložnosti ne bo umaknil, kot takrat, ko so pripeljali 60000 ljudi v prestolnico ob 6% gospodarski rasti.
  Pa si je raje premislil in kasneje zaribal NSi, ki mu je ob vstajah stala ob strani
  Kaj hočemo, politika in politiki.

 • Osti jarej

  …nsi mili, ne bi dala svojega glasu pa,če bi mi z glockom v glavo merili

 • Osti jarej

  po bučeli so to potomci osebkov,do ramen umazanih s krvjo nedolžnih?!?…ampak se z njimi paktira?!…kakopak,če pa ni edina iz “pravovernega gnezda”..politika je sredstvo,ki omogoča privilegije in celo oblast…. država je na kolenih ,narod tudi…torej so svoje poslanstvo opravili perfektno?!….kaj je/so nagrada/de…..vnebovzetje??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!