“Novinarski bulmastifi” bi Janšo raztrgali, ko pa Cerar zlorablja položaj, ga zverinsko ščitijo

Foto: uradna spletna stran predsednika vlade

V teh dneh mineva že sedem let, odkar so mainstream mediji objavili prispevek o tem, kako so trije bulmastifi do smrti pogrizli zdravnika Saša Baričeviča. Edini, ki si je upal iti dlje, je bil Bojan Požar, ki je javnosti sporočil celo novico in ne le polovico le te. Namreč, Baričevič je bil na kraju najden nag, imel pa je tudi umetni penis, kar je nakazovalo na to, da naj bi spolno občeval z bulmastifi.

Poslanec Vinko Gorenak na svoji spletni strani razkriva, da če spletni portal Požareport tega ne bi objavil, za to verjetno še danes ne bi vedeli. Dodaja, da slednjega dominantni mediji in njihovi mediji seveda niso sporočili, ampak so to spretno zamolčali. “Točneje povedano, ‘novinarski bulmastifi’ so ‘zverinsko’ ščitili pomembno novico, da ta ne bi prišla v javnost. Kako nizkotno!” je zapisal Gorenak.

V “novinarskih bulmastifih” se prebudi “zverinski nagon”, ko gre za Janeza Janšo
Gorenak pa se v svojem zapisu spominja tudi dogajanja v začetku maja 2012. “Verjetno ste že pozabili, kaj se je dogajalo 4. 5. 2012. Takratni predsednik vlade Janez Janša je z družino dopustoval v Grčiji. Tja so potovali z navadnim letom. Ker pa je med dopustom zbolel otrok, sta se z ženo Urško odločila, da gresta nemudoma domov. Najela sta zasebno letalo, ki ju je pripeljalo nazaj v Slovenijo in ga seveda tudi plačala,” pravi Gorenak in dodaja, da so “novinarski bulmastifi” iz tega naredili pravo senzacijo. “Od tega, da so ugibali o bolezni otroka, do tega, da so ‘zverinsko’ iskali resnico o tem, kdo in zakaj je plačal ta polet, koliko je stal, s kom je povezano privatno podjetje, ki je bilo lastnik letala, in še kaj. Ko pa jim je Janez Janša dokazal, da je polet letala plačal sam, so z ‘zverinsko’ zavzetostjo dokazovali, da je vendarle plačal premalo in da bi mu privatni lastnik aviona moral zaračunati vsaj nekaj tisoč evrov več. Kako nizkotno!”

Zgodba z letalom se je ponovila konec letošnjega januarja, le da sta v igri proračunski denar in vladni falcon. Bojan Požar je na svojem spletnem portalu 28. januarja 2017 poročal o tem, kako je predsednik vlade dr. Miro Cerar z vladnim falconom, skupaj s šolsko ministrico dr. Majo Makovec Brenčič in skupino svojih predstavnikov za stike z javnostmi ter neznanim otrokom (šlo naj bi za sina Cerarjeve svetovalke Tanje Subotić Levanič, kar pa je Subotić Levaničeva kasneje zanikala) in morda še kom, poletel na rokometno tekmo v Pariz in nazaj.

Foto: uradna spletna stran predsednika vlade

Foto: Z uradne spletne strani predsednika vlade.

Je Cerar zlorabil svoj položaj?
Po Gorenakovi oceni gre za tipičen zasebni izlet v Pariz, zato se mu poraja več odprtih vprašanj: (1) Kdo so bili potniki na omenjenem letu?
(2) S kakšnim prevoznim sredstvom so potniki potovali od letališča pristanka do stadiona, kjer je bila rokometna tekma, in seveda, s kakšnim prevoznim sredstvom so se vrnili na letališče?
(3) Koliko so znašali vsi stroški poleta vladnega letala, vključujoč plače posadke in kdo jih je ali jih bo plačal?
(4) Koliko so znašali stroški prevoza potnikov letala iz letališča do stadiona in nazaj na letališče, ter kdo jih je ali jih bo plačal?
(5) Kateri predpis določa, kdaj in pod kakšnimi pogoji se lahko uporablja omenjeno vladno letalo in kdo ter pod kakšnimi pogoji se lahko z njim prevaža?
(6) Ali so vsi potniki na omenjenem letu izpolnjevali pogoje iz točke 5?

To, da je bil v Parizu na rokometni tekmi skupaj s slovensko delegacijo dejansko tudi otrok, pričata tudi fotografiji, ki sta objavljeni na spletni strani vlade oziroma na uradni spletni strani predsednika vlade Mira Cerarja. Poraja pa se vprašanje, ali je ta “neznani otrok” tja odletel z vladnim falconom.

Foto: uradna spletna stran predsednika vlade Mira Cerarja

Foto: Z uradne spletne strani predsednika vlade Mira Cerarja.

Fotografija iz rokometne tekme v Franciji. Foto: uradna spletna stran predsednika vlade

Fotografija z rokometne tekme v Franciji. Foto: Z uradne spletne strani predsednika vlade.

Bojan Požar na svoji spletni strani poroča, da na zgornji fotografiji za otrokom stoji Klemen Babnik, ki je Cerarjev svetovalec za mednarodna vprašanja in hkrati ljubljanski mestni svetnik stranke SMC. Vendar pa je Tanja Subotić Levanič šele po enem tednu po objavi sporočila, da na vladnem falconu njenega sina ni bilo.

Foto: uradna spletna stran predsednika vlade

Foto: Z uradne spletne strani predsednika vlade.

Gorenak se sprašuje, kje so zdaj ti “novinarski bulmastifi”. “Nobene novice nikjer, že več kot teden dni? Bodo tudi v tem primeru ‘zverinsko’ ščitili zlorabo predsednika vlade Mira Cerarja?” in dodaja: “Kako nizkotno!”

Marjanca Scheicher

 • janez zorman

  Gorenak jim ne da dihati, čeprav se na njega, takoj ko jim sede za vrat, spravijo z nizkotnimi “tacenskimi” fintami. Kaj dosti informacij pa očitno do njega ne pricurlja, saj so “kvalitetni” raziskovalni novinarji večinoma v službi provladne udbopartije.

  • karpelec

   Najbolj žaljiv do njega je matić. Temu letijo kar pijane strele.

   • janez zorman

    Matić ima za 2018 že zagarantirano službo. Na Ljubljanskem zavodu.

 • dež

  Če uporabljajo policijske in vojaške helikopterje za privatne prevoze, ni hudič da ne bi tudi Falcona. Se Mirko drži starega rekla – “Uzmi sve, što ti život pruža !” Je pa zanimivo, da pristajajo na vojaških letališčih. Očitno je bi M. Bandelj bolj daljnoviden, kot smo mislili.

  • Novakec1

   “Danas si cvet, sutra uvela ruža” Drni in LDS so začeli razkroj in propad slolandije.

 • janez zorman

  Tudi Janezu Drnovšku je bila všeč “naša” brunarica na Brdu pri Kranju. Naj še naprej počiva v miru !

 • RATATA

  Vlada naj naroči za vsakega ministra po enega Pipistrela, pa naj ministri letajo kolikor čjo.
  Pa še gospodarska rast bo v statistiki.

 • VERZIFIKATOR

  Liza Ničevec

  NOVINČEK IN BULMASTIF

  Novinček kupi bulmastifa,
  da z njim lahko bi se ponašal,
  bi psa pri delu oponašal,
  privadil pasjega se šlifa.

  Da divje trgal bo novinček,
  obljubo gospodarjem daje,
  s psom izvaja redno vaje,
  tako obeta si cekinček.

  Saj ve, novinček, da mu kane
  od zgoraj vedno boljša kost,
  če spisal takšno bo norost,
  da zgornji z njo si roke mane.

  Tako novinček natreniran
  od bulmastifa vse več terja,
  z njim trenira, divje dirja,
  že sam je pasje naspidiran.

  Kot nanj pritiski so od zgoraj,
  tako on psa zdaj izsiljuje,
  naj trike ta si izmišljuje,
  umetno oploduje skoraj.

  Po svojem prepoznaven šlifu
  novinček v javnosti nastopa,
  ko laja, grize, ko se kopa,
  podoben ves je bulmastifu.

  Ko trga, se v ljudi zažira,
  novinček smešni napadalno,
  ko imitira bestialno,
  ne ve, da s tem se garažira.

  Garažno, neprofesionalno
  s predmetom lažnim in umetnim
  se slini gospodarjem svetnim
  in liže kost pes triumfalno.

  Kakšni zgodb so takih konci,
  treba ni poduka dati,
  ne spozna ga lastna mati,
  spremljajo povorko zvonci.

 • Verbena

  Vse preveč je novinarjev, ki so samo navadni pisuni, ki pišejo po naročilu !!!…novinarska etika in morala …upoštevajoč, da bi moralo biti njihovo poslanstvo četrta veja oblasti..je na nuli…če imamo že ostale veje oblasti v klincu, pa naj bo še četrta…pisanje, objavljanje novic, ki zavajajo, diskreditirajo so neverjetne…ljudje pa, kaj naj rečem…nezmožni lastne presoje in prevelikega zaupanja v vsako napisano črko !!!….je bil čas, ko je bila “ustvarjena ” zgodba o mladoletnem otroku zakoncev Janša ..ne glih tisti polet iz Grčije, bolj so boleče in nerazumne besede, ki so omenjale prizadetost otroka…kako je prizadeta šele oseba, ki si izmišljuje takšne stvari…vredne vsakega obsojanja…tudi v primeru, če obstaja možnost, da se komu rodi takšen otrok se to ne izpostavlja in služi na tem ( dala bom v oklepaj…obstaja poslanka, ki ima prizadetega otroka, vendar je o tem govorila sama, kar pa je povsem nekaj drugega, kakor, da bi njeno zgodbo “razgrnili novinarji “…sploh pa še v kontekstu blatenja….)

  • Verbena

   ..drgač pa..po eni strani škoda, da je ta Falkonček en mal majhen, ker jaz bi nanj spravila celo vlado z vsemi poslanci vred…dodala še DS…tožilce, sodnike in en kup novinarjev…ter jih poslala na drug konec sveta , kjer naj širijo svoje sposobnosti, če jim bi kdo verjel…mogoče bi našli en tak naiven narod, kot so Slovenci…no, sem tudi jaz Slovenka, sam kar se tiče prej naštetih nč več naivna..

   • janez zorman

    Venezuela bi bila idealna, da bi malo dol vzeli – kilograme !

   • Tomi

    Saj obstaja tudi tovorni prostor za prtljago, drugače pa kot sardince…. tako kot ljudje v čakalnicah in bolniških sobah…

 • von Rhein

  V katerem papirju za zavijanje solate so bili objavljeni članki v zvezi s prevozom družine Janša iz Grčije domov? Kateri pisunski klopi in tigrasti komarji (ne bulmastifi) so zgodbe objavljali?

  • Mare Kranjc

   Mladina, Delo in Dnevnik. Pa še kakšen levičarski Fake News bi se našel.

   • von Rhein

    Torej pisunski odpad,ki ga že leta ne berem.Bo le treba v arhiv pogledati.Rad bi nekoga izmed tega mrčesa povprašal zakaj se ne oglasi.

   • Fogglof Tunnek

    Breitbart !!!… Vun iz tega prepisuje NovaTV…v službi resnice!?!?!?

 • Peter

  571 družbenopolitičnih delavcev dela v skladu z navodili.

  • von Rhein

   ….na temelju izobrazbe.

   • karpelec

    …in prepričanja.

 • janez zorman

  Vsaj dva, mogoče celo trije od gornjih, so dokazano kleptomani.

  • tičko

   Jaz pa se bojim, da bo Cerar Majo pojedel. Preblizu mu je :(

   • karpelec

    Oh ne, če pa je vegetarijanc.

    • tičko

     Ampak zagrabil pa jo je, kot kleščar , kot da nekaj namerava

     • karpelec

      So bolj kot vile za solato, sicer pa je tudi krvav pod kožo, čeprav njegova kri vleče bolj na rjo.

     • tičko

      ha, ha, ha, …….dober si.

     • karpelec

      …dobra.

     • KIKI

      Sirotek Cmerar, zdaj bo moral še seksati po
      navodilih velikega Izraelskega svetovalca? Sledi
      nov spot (po Pr”Hostar) TRIJE V PREDSEDNIŠKI
      POSTELJI

 • PIA PlA

  Ste pa res čudni; najprej ste jokali, zakaj so kupili falcona,
  zdaj pa , ko ga končno uporabijo, pa spet ni prav.

  • Fireblade

   ?? A ti veš za kaj se uporablja letalo ali avto za administracijo?? Veš kakšne rezultate za gospodarstvo mora imeti vsak € porabljen za tranport parazitov? Kakšne rezultate ima ta Falkon?? Torej zaključek je, da bi moral biti že zdavnaj prodan, ti komunistični tepci pa ne bi smeli preko občinske meje, ker rezultat je edino sramota!

   • PIA PlA

    Si ti že kdaj slišal za sarkazem?

    • Fireblade

     brez :) ne

     • PIA PlA

      Za tiste, ki forum res berejo, je tudi brez :) sarkazem sarkazem.

      Ostalim je pa treba narisati, hihi.

    • Viktorh

     ????

    • Viktorh

     “Cinizem je poceni – lahko ga kupite v vsakem skladišču kajti vgrajen je v vse blago slabe kakovosti.” Graham Greene (1904-1991)
     Za sarkazem pa moraš imeti tudi malo pameti in smisla za humor.
     Tvoj komentar bi bil lahko kvečjemu ironičen.
     Pogosto se meša cinizem z ironijo in sarkazmom. Ciničen je lahko kdorkoli. Negativen odnos, prezir in kritika, negativna čustva … vse to obstaja v vsakem od nas. Cinizem ne zahteva, da oseba dobro pozna zadevo, o kateri je cinična. Če ima nekdo potrebo biti ciničen, bo; ne glede na to ali o zadevi, ki jo komentira ve veliko ali malo. Ljudem, ki so ciniki, ni treba biti posebej usposobljen ali nadarjen s posebnimi talenti. Zmota je povezovati cinizem z inteligenco, smislom za humor in duhovitostjo.
     “Cinizem je poleg kanibalizma najnižje duhovno stanje, ki ga tu nekdo lahko doseže.”
     Po bitki so itak generali vsi, ti se pa izvijaš s cinizmom in se pri tem še globje pogrezaš v blato.”

  • indijanka

   :) poleg virtualne samozavesti poteka tudi preobrazba ljudskega nastopanja. Očitno nam en klovnski Pahor ni dovolj.

   • karpelec

    Jah, bližajo se volitve in nekomu je postalo všeč na položaju, pa se je poslužil preverjenega učinka nastopaštva.

   • PIA PlA

    Ja, folk je pričakoval moralo, zdaj imamo moro – škrbastega klovna in ostalo lopovsko združbo v stalni pripravljenosti.

    • Viktorh

     ..navajeni so bili v parih…

  • Peter

   Včasih je bil najdražji ptič galeb, zdaj je pa sokol, no.

   • PIA PlA

    Okdar je ključavničar postal desničar, je četa levih jastrebov samo čakala, da ba lahko razgrabila vse, kar se bo razgrabiti dalo.

  • Viktorh

   ..kdor zna, pač zna…

 • Fireblade

  Naj cmero in banda zberejo denar in plačajo stroške izleta, potem pa odstop in prepoved dela v javnem sektorju.

 • tičko

  Je Danilo Türk vrnil državi denar za stroške potovanja v Bosno in nabavo tangic in…..za baje protokol ?

  • Fireblade

   iz ožjih murgelskih krogov je prišla informacija, da Danilo nosi ženske tangice pri več urnem sedenju.

  • KIKI

   Nič ni vrnil, je pa zastavil svojo babo pri NLB-ju! Brez obresti!

 • tičko

  Noooo novinarčki ste že ugotovili čigav je bil najdeni otrok na letalu in s kakšnim namenom je bil tam, ali še bolje, s kakšnim namenom ga je nekdo tam pozabil ?

  Menda ga ne misli kdo poslat Sorosu za rezervne dele :)

 • Viktorh

  Človek, preprosto, ostane brez besed.

 • Coeus

  Pogresam naslov v stilu Nove24TV

  “Novinarski bulmastifi” bi Janšo – nekdanjega komunista – raztrgali, ko pa Cerar zlorablja položaj, ga zverinsko ščitijo

  • tičko

   Koliko nekdanjih komunistov pa danes še živi v Sloveniji, ali nekje drugje po svetu ?

   • KIKI

    Veliko preveč! Svoje partijske knjižice so dali zamrznit (alla Kučan)
    pa zgleda, da se planet segreva in so se kar same odmrznile.
    No Kučan ima svojo zamrznjeno v slaščičarni Zvezda in jo hodi
    vsak dan občudovat kako je lepa, lepa, še vedno rdeča, rdeča.!!!…
    Se splača! Pa še tortico dobi zastonj a njee.!!!..

  • von Rhein

   Če bi se zavedal sebe bi pogrešal še marsikaj.

   • Coeus

    Da ne nacenjam teme o vasem samozavedanju in pogresanju ;)

 • Kučko pod pručko

  Bulmastifa Miheljak in Kovač

  Še danes smo lahko hvaležni bulmastifom Atosu, Atlasu in Joyu za razkritje nizkotnosti početja Kučanove levaške sodrge, pa čeprav so to plačali z življenjem.

  Sem pa zelo hvaležen tudi bulmastifoma Vladu Miheljaku in Mihi Kovaču, da sem kmalu po osamosvojitvi odpovedal naročnino za revijo Mladina, ker sta pisala komentarje, ki so blatili našo pot v samostojnost, še posebej pa Janšo in ostale osamosvojitelje. In komunajzarske Mladine tudi nikoli več nisem vzel v roke!!!

 • luckyss

  Afera v kateri so bili glavne žrtve Atos, Atlas in Joy, je ena največjih svinjarij “Elite” ki je prišla v javnost..Udeležence bi morali zapreti v ustrezne ustanove, ne pa da spet dvigujejo glave..
  Po drugi strani pa je enoumje s strani tukajšnjih hišnih komentatorjev tudi obsodbe vredna..
  Kaj na desnici ni pedofilov,posiljevalcev ali sodomistov ?!
  Vse te nastranosti je treba obsoditi ne glede na strankarsko pripadnost..
  In tu vam desnim ovcam zmanjka zdravega razuma..
  In zato ne boste daleč prišli kot stranka..lahko boste kot običajno lajali iz opozicije..

  • tičko

   Ali ste imeli kdaj na levici tudi kakšnega komunista, ker iz vaših levih pisanj je zaznati, kot da je bil Janša edini ?
   Čemu so potem služili razni CK-ji, če je bil edini Janša komunist.?

   • luckyss

    Ne razumem vprašanja ;)

    • tičko

     Potem pa mi povej, kako naj te vprašam, da me boš razumel !

     • luckyss

      Povej kaj o načelnosti in kaj pomeni obračanje po vetru..
      Sam imam od pubertete naprej svoje mnenje…pa dandanes nimam koga volit v Sloveniji..
      Vem, odgovor bo, da je problem v meni, toda kot kaže trenutna politična situacija je problem v ovcah in njihovih pastirjih..

     • tičko

      In zakaj imajo ovce in pastirji ob čredi še psa ?
      Boš to znal odgovoriti ?

     • luckyss

      Današnji pastirji ne rabijo psov, ker se razdeljene ovce same nadzirate

   • Viktorh

    Ne, ne, oni so imeli partizane, borce NOB, osvoboditelje, prvoborce – spomeničarje, oznovce, udbovce sdbejevce, osamosvojitelje, kurje in konjske tatove, kriminalce, zločince, lenuhe, potepuhe, šankarje…

   • pajot

    odlično.

  • Kučko pod pručko

   Povej imena. Naštej tiste na desnici, ki so vsaj približno podobni prascu Senici, da je v Bulmastive porival 42-centimetrskega tiča. Osvesti nas, če česa ne vemo, pa ga bomo tudi desničarji obdelali!!!

   • luckyss

    “Barvanje” politikov ni odvisno od njihovih “neobičajnih spolnih praks”, torej je problem drugje..
    Pri “levakih” je trenutno “in” javno razglašanje njihove “spolne drugačnosti”..pri desnici pa je to tabu….To je edina razlika…
    Je pa dejstvo, da so ljudje pri koritu najbolj pokvarjeni..

    • Viktorh

     Natepavati psa z lesenim dildom pač ni “javno razglašanje njihove “spolne drugačnosti”.

     • luckyss

      Natepavanje ministrantov tudi ne, pa se nihče kaj preveč ne sekira ;)

     • Viktorh

      No, ti bom rekel enako kot Kučko: povej imena, pa jih bomo obsodili.

     • luckyss

      Hočeš reči, da so bili vsi procesi proti pedofilskim duhovnikom zgolj “propaganda” ? ;))

 • moat

  Marjanca Scheicher, pa Rant in ostali ne pišite več grdo o Cerarju, saj se lahko zgodi, da boste z njim v koaliciji, res :) http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/58972dbb05ce4/je-dogajanje-priprava-za-koalicijo-cerar-jansa. Kaj boste pa potem? Ga hvalili, da se je čudežno spreobrnil, spregledal in razsvetlil?

  • janez zorman

   Ker je zelo upogljiv, poslušen in učljiv bo delal, kot mu bo rečeno; čim manj, da bo čim manj škode – po črnogorsko.

   • moat

    Lepo, da ga boste sprejeli v svojo druščino, zdaj pa ga le nehajte tiščati v !rek, pa bo :).

    • janez zorman

     Mislim da se valja kar v svojem.

     • moat

      To pa moram potrditi, res.

 • albusa aquilae

  kje je sedaj pop tv, svet,na na anusu A, rtv?…kam ste se skrile, watch psičke?

 • PIA PlA

  LSD je dobesedno prišel s psa na psa. RIP AAJ

 • Beli Sneg

  Še zadnja raca s plagiatom, ki je Carlovi ušla je v parih dneh iz režimskih trobil izginila. Seveda se prostitutke in prostituti samocenzirirajo in gledajo da ne bi pokvarili “dober image”, ki ga Cmera s pomočjo izraelskega piarovca dnevno popravlja. Ta teden bo pokazal koliko ga je v hlačah, ko bo “obračunal” z Brlezom. Predstava za javnost in slovenske ovce.

 • Borut Stari

  Demenca? Ste pozabili tovariši? Diktator J. Broz Tito je poleg rezidenc po celi Jugoslaviji imel svojo privatno konjenicoo dragih avtomobilov, svoj vlak, ladjo letala… No in zmeden narod je kričal živijo tovariš Tito. Danes ko Tita ni več so se razmnožili požrešni “mali titiči” vseh barv in smeri. Lepo je biti VIP.

  • luckyss

   Res je…deloma..
   Sedaj ima že vsak malo večji tajkun več premoženja kot ga je imel Tito ;)

   • Borut Stari

    Beseda tajkun je le skrivalnica za prave naslednike splošnega in državnega premoženja, Oligarhi in oligarhija so direktni nasledniki Partije in kompartijskega sistema. Npr. Herman Rigelnik. Še dane ne upa nihče komentirati izvora njegovega premoženja.

    • luckyss

     Zakaj ste potem sploh v opoziciji, če ga ne upate omeniti?!!
     Pa ne da so vaši na nek način “zlizani” z njim, ali kje je problem ..;)

     • Borut Stari

      Sem ti ga napisal, eno od imen namreč. Če že hočeš še kakšnega iz najgloblje konspiracije je to Milan Kučan.Nisem v nobeni opoziciji ker sem “član” največje stranke v Sloveniji “ne bom volil”. Te zanima zakaj? Zato ker nimam kaj volit.Nobene ustrezne ponudbe ni.Kot trgovina ki ponuja le enako vrsto jogurta npr.

    • KIKI

     To so Kučanovi mucki in prosim, da jih pustite pri miru!
     Vaša Štefka!

 • PIA PlA

  Levi mediji so pompozno napovedali:

  “Letalo Falcon se bo uporabljalo tudi za nujne prevoze človeških organov.
  Z uporabo falcona bodo največ pridobili bolniki, …”

  Končno so enkrat levi mediji imeli prav.

  • KIKI

   Mogoče pa se je naša vlada peljala poizkusno
   in so med videnimi 100% darovalco organov;
   nekdo je pač pozabil namestiti eksplozivno sredstvo…
   Pa drugič, prosim! Koliko lahko Falcon sprejme potnikov!
   Mislim , da bi šel k hudiču kar lep “rdeč pušeljc”! …

 • Viktorh

  Kdor zna, pač zna…
  Žal je tako.

  • Beli Sneg

   Kaj znajo. Lagat in krast? Žal je tako ker jih volite.

 • luckyss

  No, naj mi nekdo od tukajšnjih “strokovnjakov” razloži kako izgleda idealna raba tega ptiča ;)

  • luckyss

   No, še čakam…

   • Beli Sneg

    Pejt prašat na Mladino, Delo, Dnevnik.

    • luckyss

     To ni odgovor na moje vprašanje…sicer pa so tam enako strankarsko zaslepljeni kot tukaj

   • luckyss

    ……in čakam..

  • Steiermark

   Nekako tako: da si jo nabavi sam za svoje stroške in potem jo lahko, pravtako tudi na svoje stroške, tudi poljubno uporablja! Za vzgled pa si naj vzame Trumpa!

   • luckyss

    Torej bi ga že davno morali prodati in bi naša “elita” letela z javnimi prevozniki..
    Tu se strinjava..

 • željudin

  a ni bilo rečeno ob nakupu falcona, da se bo uporabljal za prevoz ranjencev ?

  • KIKI

   No, niso ravno ranjenci, so pa duševni bolniki, kar je enakovredno!

   • Steiermark

    Še hujše, ker so ti duševni bolniki za celotno slovensko prebivalstvo smrtnonosni…

  • Peter

   Rečeno je bilo. V bistvu pa je takratni zelo ljudski precednik z zelenjavo v laseh, z njim letal v Ameriko, zdravit raka in je rabil letalo, ki lahko preleti Atlantik v enem šusu. In ker je precednikov rak, pa čeprav je levičar, veliko več vreden kot rak stotin ljudi, ki v hiralnici ob Zaloški počasi umirajo, mu je hvaležno ljustvo pač kupilo sokola, no.

 • tarantela

  He-he, tekma, Baričević, nakar še zverinsko ščitenje. Izjemno!

 • centurion

  Letalo pade tu, pa strmoglavi tam. Ubogi ljudje.
  Falcon pa na žalost vedno pristane…..

 • KIKI

  Nikoli, res nikoli se predsednik Janez Janša ni spuščal na nivo,
  ki smo mu priča na teh ” srečanjih” SMC-jevih mogotcih. Bebasto,
  narejeno piarovsko izražanje nekega zadovoljstva, skakanje v objem,
  slinjenje en po drugem i.pd,. je slaba predvolilna maškarada, sploh
  pa, če izveš, da je tovarišija doživljala skupinski orgazem na naš račun!

  V Delu bo pa pisalo, kako je sklepal čudovite “posle” za nas, idiote,
  in mu uboga raja, mu bomo spet nasedli?!1

 • Hun

  to kar se dogaja v elitniskem vrhu odvetniskega, zdravniskega, bancnega ceha v sloveniji je se veliko izprijenih zgodb, ki krozijo samo v ljublanskem podzemlju..mnoge ugledneze se izsiljuje za vecje vsote….
  glede Janse nimam pravice se spuscat na najbl niskotn nivo in sodit o njegovi zasebnosti in druzinskih tezavah nasploh ce se gre za otroke….vseen vs pa volivce navadne delavce vprasam kolk od vas si vseen lahko privosci zasebno letalo za najnujnese druzinske probleme..

  • Beli Sneg

   JJ je stalen problem levičarjev. Mar ne govorimo zdaj o zlorabi Cmerota, ti bi pa še naprej o Janši.

   • luckyss

    Tipično, ko se omeni veliki vodja je treba takoj z glavo v pesek..
    Večina vernikov se sploh ne upa javno napisati, da je tip plešast, čeprav to sploh ni žalitev :))

    • Beli Sneg

     Provokator spelji se na rdeče medije.

     • luckyss

      Tudi tam mi ni “z rožicami postlano” ;)

     • Peter

      Zdaj so se vsi preselili sem, tam, v svobodnih levih medijih jih brišejo, no.

     • luckyss

      Ne boš verjel, tudi tam ne brišejo tako vneto kot pred časom..

      Pač prihaja čas streznitve in tudi tukaj se boste morali s tem sprijazniti, če nočete povsem pogoreti kot stranka..

     • alojz

      Res ne brišejo več tako vneto. Raje izbirajo kaj je sploh za objavit. Če pa jim ni po volji so pa debate onemogočene.

     • Steiermark

      Takšne provokatorje, ki še naprej lezejo v tazadnjo razpadajočim rdečim pošastim, tam ne brišejo, ker jih krvavo potrebujejo – namreč, v Sloveniji začenja primanjkovati bedakov in zblojencev….

    • Steiermark

     Kaj si hotel, s to tvojo pripombo povedati, da je plešast? Da ni tvoj tip? Sicer pa, ne skrbi za JJ, on je z plešo ali brez, zelo privlačen moški, ker izraža svojo inteligenco in poštenost, to kar je vam levim plešastim ali ne, nesprejemljivo, ker ste v kroničnem pomanjkanju teh vrednot!

     • luckyss

      No, sam politikov ne ocenjujem po moškosti ampak po njihovih principih ter lastnostih..ampak ljudje smo si pač različni ;)

     • montyamp

      Ti tam ocenjuj žveplenega , pa bo kakšno leto mir .
      Se boš vgreznu od sramote .
      Kje je Kramberger ???
      Veš , morilce pa res sovražim .
      Njihovi zagovorniki ste samo butasti in se mi smilite .
      Bogi, bogi ………….

     • luckyss

      Ivana sem osebno poznal, zato ga ne mešaj v to godljo..
      Po mojem mnenju je bil umorjen s tihim dogovorom obeh strani, ker je bil v svoji naivnosti moteč obojim..

     • Hun

      lepe zenske rajca pri moskem visok polozaj v druzbi…
      vidm pa da ga pretirano obcudujes…

  • FORT WORTH

   Ti joško poslus.
   Ce bi meni zbolel otrok bi najel tudi raketo ne samo letala. In placal bi sam,kot je tudi Jansa.
   Ce pa ne bi imel usivih 2.000€ tudi na dopust se nebi odpravil.

   • Hun

    ocitno nisi navaden delavec da imas finance za raketo..ostali si uredimo mednarodno zavorovanje ko gremo na pocitnice in ja komaj zberemo se ne 2000€ da gremo na dopust….pa ne mislm vec debatirat o Jansevi druzini ker imam cast in spostujem zasebnost ceprou se je Jansa sam odlocil za javno funkcijo zavedujoc se da ne bo imel miru pred mediji….

    • FORT WORTH

     Ampak,kar delajo mediji z njegovo druzino ni normalno in je podlo.
     Zakaj pa kucana ne raziskujejo.
     Tam bi imeli dovolj za glodati.Pa nimajo jajc !

     • Hun

      Jansa je edini ki ima najvec izkusen in referenc trenutno na politicnem parketu pri nas kot tak bo venomer bolj trn v peti politicni levici

     • FORT WORTH

      Ja no koncno !
      Potem ga pa spostuj.

     • Hun

      jst Janso spostujem ze iz osnovne sole ko sm prebral Premike…ne maram pa skrajnih desnicarjev po vsem svetu in bom provociral na take teme vedno in povsod pa tud ce dobim po gobcu

    • Dragan Krstič

     Hun, ne blebetaj in ne zavajaj. Mednarodno zavarovanje ti ne pomaga, ker boš iz grškega otoka v Evropo letel le s chartersko linijo/prvomajski prazniki/ in to ne v Ljubljano ampak
     kamorkoli v Evropo, postopek pa niti ni tako hiter. Če je bolezen hujše narave je edini izhod najem letala ali hitri prevoz v bolnišnico v Atenah, Solunu.

     • Hun

      kaj blebetam in zavajam, nadut pametnjakovic, da ti priznam ok nism tok sposbn kot Jansa in ne potujem kam drugam kot do Pule ze vsa leta…zdj bos napisal da lezm v rit hrvatom in naj hodim na slovensko obalo…

     • Dragan Krstič

      Zdaj te šele razumem kako omejen si. Enotedenski izlet s čarterskim poletom iz
      Avstrije ali Muenchna
      in hotelsko nastanitvijo v Grčiji ni nič dražje kot adekvatno bivanje na Hrvaškem
      za časa prvomajskih počitnic. Tisti, ki letujejo na hrvaški obali so premožni Slovenci, tisti, ki letujejo v Grčiji so pametni Slovenci, še posebej če letujejo v maju,
      juniju, septembru, ko je tam lepo vreme, cene pa nižje kot pri sosedih.

     • Hun

      slusaj Dragane jst hodm v Istro zarad vodnega ribolova s potaplanjem na dah…od Pule do Cresa je najvec rib v jadranu…rd imam aktivnost na dopustu…ne maram se namakat bazenih v hotelskih kompleksih po grciji…

     • Hun

      nevem odgovoril sm ti pa vidm da ni odgovora gor..tko da se enkrat..slusaj Dragane v istro hodm zarad podvodnega ribolova na dah ker tam poznam obalo najbolje in je ta predel do cresa najvec rib…nism tip cloveka da lezim v bazenu ob hotelskih kompleksih v grciji…

 • Iva

  Dokler novice ni v mainstream medijih, se dogodek za ljudstvo ni zgodil.

  S selekcioniranjem informacij (ne le z lažmi) “naši” – različne marionete F21 zmagujejo na vseh volitvah. Cerar si je do sedaj marsikaj neopazno in nekaznovano privoščil (kadrovski cunami vsepovsod, ki pa ga mediji ne problematizirajo). V prihodnje bomo videli ali strici pripravljajo njegovo zamenjavo.

 • janez zorman

  Dopade se mi, da veliko komentatorjev prehaja iz RDEČEGA KURNIKA in ostalih režimskih trobil na Novo 24. Očitno Nova tolerira širši pogled na situacijo, kot režimska trobila.

  • luckyss

   Že davno sem tak pristop priporočal temu uredništvu…
   Na ta način se boste malo prečistili in skultivirali in mogoče celo pridobili nove člane..
   Prej s tistim rdečim pljuvalnikom si res niste delali usluge..
   Torej niti nismo tako grozno napačni tisti, ki vam včasih nastavimo ogledalo…
   V bistvu več naredimo za vašo stranko kot vsi poklicni pljuvači tukaj…
   Žalostno toda resnično ;))

  • Hun

   veckrat napisem na takoimenovanih rdecih portalih….zgledujte se po novi24tv in uvedite debatno aplikacijo Disqus. to najbl velja za izsiljevalsko rtv oz. mmc portal

 • antimur

  Ko vidim to pobalinsko evforijo pri vladnih ljudeh in njihovih priliznjencih, se mi zagnusi vse, kar ima s kučanizmom kakšno vezo. Za tako nepomembne zadeve kot je en športni uspeh, se ti norci spakujejo in norijo, bolje bi bilo, da bi se spakovali ob minimalnih plačah, mizernih pokojninah, brezdomcih (slovenskimi, ne pritepenskimi), krajah, nespoštovanju Ustave od najvišjih predstavnikov parlamenta, nenehnim lažem njihovih medijev, podpori pedrom in lezbijkam, sodnikom, ki so primerljivi s hitlerjevskimi in najbolj pomembno, nenadzorovanim uvažanjem muslimanov itd.

  • Steiermark

   Res je žalostno, da nam vladajo takšni, ki se “kitijo” in hvalijo z uspehi “slovenskih športnikov” (oz od Slovencev plačanih športnikov, s tujim poreklom – zato mene nemorejo zastopati…..), medtem, ko se tile balkiji “veselijo”, pa umirajo Slovenci, od pomanjkanja hrane, zdravstva itd. in to tisti Slovenci, ki so garali celo življenje, da sedaj lahko “uživajo v zasluženem pokoju”, z peklarsko penzijo, ki jim ne zagotavlja človeškega dostojanstva!

 • centurion

  Bojan Požar je leta 2010 obelodanil temno stran (svetle tako nimajo)
  transgenderjev, brezspolnikov, LGBT, gejev in institucij, ki so
  vezane na to podlo bolno in od narave zavrženo človeško podskupino.
  Miro Senica.
  Iz njegove pisarne je bil lansiran pravosodni minister Zalar. Stvari je
  v pravosodju skadriral in nastavil tako, kot je “”organizacija” zahtevala.
  Pederski zakoni, s katerimi smo morali Slovenci na referendum je plod sodnega “omrežja”
  V njegovi pisarni se je valila lezbijka Katarina Kresal. Postala je
  ministrica za notranje zadeve, s tem za “organizacijo” varuhinja
  in upraviteljica kriminala v Sloveniji.
  Predsednik vlade Miro Cerar je tudi kontinuiteta iz Seničine pisarne, saj je iz
  javno predstavljenih virov razvidno, da je bil na plačilni listi te bulmastif pisarne.
  Levica je trdovratno branila in prikrivala dokaze o porivačih iz garaže na Oražnovi, saj
  je bila VSA levica poistovetena to zoofilsko bando.
  Ne pozabimo na tožilko Dragico Kotnik, ki je bila suspendirana zaradi tega, ker je bila pri
  preiskavi teh jebačev psov poštena in bi verjetno pridobila dokaze in imena VSEH, ki so
  tako ali drugače v tej zgodbi sodelovali.
  VSEH pomeni ne le tistih, ki so bili tistega dne v jazbini. Vse do političnega vrha.
  VSA politična levica je namreč enaka združbi iz garaže.
  Pa dober tek, levičarji.

  • luckyss

   Kar precej je resnice v teh vrsticah, ne pa seveda vse…
   Le majhno podvprašanje bi imel…
   Torej na desnici ni “pedrov”, pedofilov itd?!

   • centurion

    Levi blok je v kompletu in sistemsko sprevržen. 100%.
    Na desnici pa zna biti kaj infiltrantov, ki pa nimajo besede.
    Poglej si, kdo je na desni podprl pederski referendum…

    • luckyss

     No vidiš, tvoj komentar je tipično strankarsko enoumje, ki ni vredno resnega odgovora..
     Takšno zatiskanje oči nima dolgoročnega pozitivnega učinka razen, če ste vsi v stranki butasti..V to pa dvomim..

     • Steiermark

      Potem pa ti “obelodani

      resnico”, ki je po tvoje nasprotna od tiste, ki jo je centurion zapisal!

     • luckyss

      Resnica je “skrita” v vprašanju v prvem odgovoru “centurionu” (upam da poimenovanem po Iztoku iz pod “svobodnega sonca”)

     • Steiermark

      To, kar ti delaš, je navadno natolcevanje in skrivanje za parolami, ko tat kriči: ujemite tatu!

     • luckyss

      Sem zgoraj postavil preprosto vprašanje in bi rad preprost odgovor, brez parol..

     • Steiermark

      Na tvoje “preprosto vprašanje”, ti je že zdavnaj odgovoril Centurion, ali res ne razumeš ali se delaš takšnega?

     • luckyss

      Hja, potem pa bom moral zapustiti debato in počakati, da boste zaznali tudi kaj izven plašnic…Lep pozdrav in uspešno skupinsko onan..ups..pljuvanje vam želim..;))

     • Steiermark

      tebi pa lepo lajanje, v garaži, s tvojimi gospodarji…..

     • luckyss

      Do tega sem se že zdavnaj opredelil, tako danes s komentarjem daleč spodaj, kot takrat ko je to bilo še aktualno na MMC , ko mi je tam tudi bil ukinjen račun zgolj zaradi vprašanja: “Kje za vraga so posnetki uličnih kamer?”
      Še enkrat lep pozdrav…ne ljubi se mi več odgovarjati na vaše najstniške fore..

     • centurion

      +++++++++++++++++++++++++++

     • luckyss

      Povabi ga v garažo (Seiermarka), ne pa da mu tu izkazuješ čustva..

     • centurion

      Imena in priimke desnih politikov, ki so podprli
      pederreferendum prosim.
      Pomagaj mi, da jih na portalu takoj raztrgam!

   • Dragan Krstič

    Ne, so se vsi priključili k levakom. Tam se lažje pride do bulmastifov.

    • luckyss

     No vidiš, še en nezrel populizem, ki vam krade bodoče volilce..

     • alojz

      Za tiste brezspolne volivce se meni fučka.

   • Pepino

    pedri so pa ne zlorabljajo psov in otrok! toliko v vednost!

    • luckyss

     “Pozabil” si na drugi del vprašanja..(pedofili)..
     Sicer pa je med vami prav gotovo tudi kakšen “pasjeljubec”, ki ga še niso dobili..
     Človeška sprevrženost pač ni omejena s politiko, tako kot tudi ne sla po denarju in oblasti.

     • centurion

      Morda si tudi ti, pa te niso ŠE dobili…

     • luckyss

      Zame je to sicer žalitev, ti pa le razmišljaj kdo bi še lahko bil sumljiv..običajno se je le treba ozreti okrog sebe..tudi v stranki..

   • Ruggedplant

    Ne gre za to, da jih na demokratičnem polu ne bi bilo, ampak za to, da je na enem polu to postal sistem, agenda, osnovni politični program, na drugi strani pa anomalija, nekaj kar se skriva, ne pa baha in vsiljuje ostalim.

    Grešniki smo tako ali tako vsi, je pa pomembna razlika med temi, ki se svojih grehov zavedamo, se zanje kesamo in skušamo škodo popraviti in tistimi, ki so nanje celo ponosni.

  • antimur

   Kresalka, Zalar in ostala kučanistična banda, ne boste pozabljeni, da ne bi imeli kakšnih lažnih upov.

  • samsara

   Povest o deklici in psoglavcih.

 • elh

  zgleda, da je država rešena. nič dolgov, vse ceste asfaltirane, železnica deluje kot na japonskem, kašče polne, vojska in policija dobro plačani, zdravstvo urejeno – nič čakanja, davki nizki, penzije visoke, socialni problemi ustrezno obravnavani, nobenih barbarov na meji, prava idila, predsednik vlade s spremstvom si lahko privošči luksuzni let v pariz, da se poveseli tudi s športniki, ki kot vse ostalo, tudi delujejo na vsaj najvišjem evropskem, če ne svetovnem nivoju.

  na žalost pa samo šport nekako deluje, vse ostalo bo škripnilo, dokončno, slejkoprej. predsednik vlade je pa kljub temu izjemno zadovoljen. je kaj narobe z njim oziroma njimi? so zadrogirani ali samo umsko bolj počasni?

  ali pa imamo samo premalo potrpljenja z njimi?

 • Johan

  Na račun slovenskih rokometašev se bohotijo hrvaški tajkuni v Sloveniji in radikalna levica !

 • Winston Wolf

  A za tale sobotni obisk rokometne tekme v Parizu si bodo pisali redne ure, nadure??
  Mogoče še skupaj z dodatkom za stalno pripravljenost?

 • Dragan Krstič

  Se spomnite kaj so zganjali levi mediji ko je Janša iz svojega žepa najel letalo za 9.000.-€, ko je zbolel njegov sinek na prvomajskih počitnicah v Grčiji? Le odkod mu denar za to je bilo na dnevnem redu v Delu, Dnevniku, Večeru, Mladini zer HanziTV.
  Kako skromen je Janša v primerjavi s temi povzpetniki danes pa samo še ta podatek, da je v Grčijo družina Janša potovala iz Muenchena s charterskim poletom nizkocenovnega letalskega prevoznika
  in ne tako kot rdeča kleptomanska mafija na račun davkoplačevalcev.

  • tarantela

   Potovanja po svetu

   Klemenčiča so zanimala tudi Janševa potovanja. O potovanju v Grčijo, ki je bilo tudi medijsko odmevno, je Janša povedal, da je plačal letalske karte, ostalo žena. Med drugim je Janša povedal še, da je bil konec leta 2009 in v začetku leta 2010 na poročnem potovanju na Mauritiusu, ki je bilo poročno darilo. Leta 2010 je bil z ženo en dan tudi na Švedskem in v Švici, kjer sta bila na obisku pri prijateljih. Tudi v Švici sta bila le en dan.

   Janša je bil leta 2009 tudi v Grčiji in Dominikanski republiki. Slednje potovanje je po besedah Janše stalo okoli 1200 evrov na osebo. Za Grčijo pa je bil strošek morda 600 evrov na osebo, je dejal. Potovanja sta z ženo plačala iz skupne blagajne. Bila sta tudi v Avstraliji in na Novi Zelandiji, kamor ju je nekdo povabil (posnetek je na tem delu odstranjen). Na Mauritiusu je bil Janša tudi leta 2008, leta 2009 pa je bil v Južni Afriki.

   • Beli Sneg

    Jaz sem bil tudi na Kanarskih otokih, na Švedskem, Norveškem, Novi Zelandiji, Avstraliji, v ZDA: v Arizoni, Nevadi, Kaliforniji, Oregonu….v Londonu, Parizu, Berlinu, Pagi, Varšavi…. če vaš še kaj zanima bom v tem času skupaj spravil še vse letalske karte.

   • Steiermark

    Vi bedniki, izgubljeni v vesolju (prišleki z balkana, ki se enostavno nemorete spoprijazniti, tako kot islamisti ne, da ste tudi vi prišli v srednjo Evropo, s svojo “popotnico” – polno malho balkanskega divjaštva in nekulture ter nam hočete za vsako ceno tudi ukazovati, se pa nikoli ne vprašate, kako pa kaj trošijo naš – nam pokraden denar vaši rodžaci, ki nam ukazujejo “na našem domu” ter nas ropajo, kako pa kaj porabijo naropani denar, na potovanjih, v Mehiko ter druge eksotične destinacije fiskalnih oaz, po svetu, kjer skrivajo naš , nam vkraden denar, ki ga mi niti odplačati nebomo mogli ampak so žrtve že naši otroci in vnuki! Radi pa gledate našim ljudem v pisker ter se zgražate, kako morejo zapravljati svoj, pošteno prislužen denar! Tipično divjaško -balkansko!

    • tarantela

     He,he, sem Te pa razkurila! Mimogrede, sem domorodka, zapisano v rodovniku v škofovskih arhivih v Ljubljani; tam od 16 stoletja, odkar obstajajo arhivi, zdaj se pa zjokaj!

     • centurion

      Nekaj Turških osmanagićev je takrat ostalo v naših krajih.
      Posledićno tut ti…..

     • tarantela

      To je pa za izboljšanje krvi, učas so se plemiči množil med sabo, so imeli zanič gene in se je pleme izrodilo. Kaže, da bo tudi pri nas tako, če ne bo poskrbljeno za malo priseljene krvi. Bog sam skrbi, da je narava v ravnovesju. Vse je božja volja, brez nje še las ne pade z glave, pravjo že u svetem pismu. Verjemi Bogu in odrešena bo Tvoja duša!

   • Dragan Krstič

    A Klemenčiča zanimajo Janševa potovanja. A se sploh upaš to napisat? A familija Klemenčič-Zidar? Janša je revež v primerjavi z njimi.

    • tarantela

     Jest sm korajžna in si upam prekopirat! Kva mi pa kdo more, če sem to skopirala, sej je še več na netu? Če mate pa kej o Klemenčič-Zidar, pa kr korajžn prekopiraj, noben TI nau nč naredu!

     • Ruggedplant

      Problem je bolj v tem, ker njim nau noben pristojen za preprečevanje korupcije nč naredu!

 • Poštenje velja

  vsi na sliki ste izdajalci slovenskega narada.
  Te pa zgodovina sama počisti.

  • sodnikisozločinci

   Nevidna roka pravice (nekaj takega kot nevidna roka trga), ki pa jo včasih odkrijejo in ji dajo ime. Na Norveškem ji nekateri pravijo Breivik.

 • sončnica

  ..cmerko sploh ni kakor levak,ampak je kakor desnjak….menda naj bi se počasi pripravljali za koalicijo z jankom

  • FORT WORTH

   Mogoce je zacel razmisljati v tej smeri.
   V nasprotnem ga caka smetisce zgodovine. Tako,kot vse LDS ,Zares ,Previrant ,PS ,Vejamem ,poZAB.
   Prej ali poznej pridejo vsi na Janseve misli. Samo traja jim predolgo.
   Ce bi vladal Jansa bi bil danec minimalec okrog 1.000€

   Ampak slovencem vec pomeni pohvala in manipuliranje z njimi,kot pa denar.
   Cakajte na Cerarja vam bo banano dal.

  • Steiermark

   ja, po “mokrih sanjah” levakov, vzgojenih za srbskega hlapca, ki svoje poslanstvo tudi dobro opravljajo….

  • Beli Sneg

   Tako novico nameroma lanskirate samo levaki.

 • Kučko pod pručko

  Milan Brglez bolj priljubljen kot Miro Cerar

  To je podnaslov na naslovnici današnjega Dela, ko so murgelski anketarji podali mesečno poročilo. Ta naslov nam da vedeti, da se je pritlikavec že odločil zamenjati najbolj nesposobnega vladarja, kar nam jih je krojilo usodo od leta 1991 dalje. Cmerotu so šteti dnevi.

  … Sta dve leti okoli, država hira,
  okrog in okrog se vse podira,
  se stric odloči, Cmerota odstavi,
  ima že novega v glavi.

  In šlo bo spet nam vse po starem,
  nataknil še hujši nam bo jarem,
  na obzorju svež je, nov obraz,
  slovenskih butljev je odraz.

  • Vera

   Pa menda ne bo Brglez , ki je od vsej najhujši ?

   • Dragan Krstič

    Ne, pripravljajo šerifa. Tega bodo sedaj volili tudi muslimani, kar prej ni bilo.

    • Vera

     Tudi ” šerifa ” ne rabimo,ker ni Slovenc !

  • totex39

   Če pride pa on na oblast bomo pa res še v večjem dreku, on ima že faco udbovsko.

 • sončnica

  7.) ste si dali izplačati dnevnice in stroške bivanja

 • sončnica

  ….ko bo potrebno minimalno plačo(ki je pod pragom revščine) zvišat,bodo pa,kurbe jedne,proti

  • Steiermark

   Glavno je, da jih bedaki volijo in izvolijo, četudi po “tržiško”!

  • skrajna resnica

   minimalno plačo se lahko dvigne le če se država odpove 1/3 neto. V nasprotnem primeru se bo strošek še povečal za delodajalce in bodo delavci na minimalcih v realnem sektorju ostali brez zaposlitve.

   • sončnica

    ….ja?…kdo jim bo pa pol delal?…..gospodje in gospe,ki dobijo tv z ekranom minimalno 81 cm,pa skor 2jurja,da sploh ostanejo v državi??…drgač bi se cmera še zaradi tega,ker nobene kvote ne bi izpolnih,hodil v bruselj zagovarjat

    • skrajna resnica

     Nihče ne bo delal, če se ne bo izplačalo- za minimalca mora delodajalec odšteti slabega jurja, zato mora delavec vsaj toliko ustvariti. Vkolikor na našem trgu ni pogojev za ustvarjanje dodane vrednosti bo pač šel na drugi trg, ostal pa nam bo samo javni sektor.

     Tistim drugim jaz ne rečem gospe in gospodje ampak ilegalni ekonomski migranti, ki bodo kvečjemu poslabšali situacijo nižje kvalificirani delovni sili.

  • skrajna resnica
 • MEFISTO

  Mar Baričevič takrat ni imel pomočnika, ki je obgrizen pobegnil?

  • Vera

   ? ? ? ? ? ? ? ?

  • centurion

   Tožilka Dragica Kotnik mu je bila na sledi, pa so jo
   suspendirali.
   Miro Senica pa je s pravosodjem preprečil vpogled tožilcem
   v njegove telefonske klice inkriminiranega dne. V vednosti sodstva zastarali…
   Grozil tudi dvema pričama, ki sta podali izjavo na tožilstvu in jo
   za tem preklicali.
   Fotokopijo zaslišanja objavil Bojan Požar na Požarreportu.

 • tasilo

  “Sweet. Bring on the Danish chicks and cream soda.” [Johnny Bravo]

 • Olga

  Ne kupujemo medijev, ki lažejo, manipulirajo ali enostavno zamolčijo! Ko bo delovalo sodstvo za vse enako, bodo prizadeti lahko oskubili pisune za milijonske zneske!
  Na sliki so pa navadni skorumpirani zlizanci levice! Otoka pa učijo, kako delati na oblasti! KRASTI davkoplačevalski denar!

 • črnaovca

  Nauk je: ne dražite bulmastifov, a ga je treba razumeti.

  • Peter

   Bulmastifi so izredno popadljivi, jih ni potrebno prav nič dražiti, vsaj teh naših ne, ker so dobro zdresirani..
   Je pa tudi to potrebno razumeti, no.

   btw, če opozicija kaj dela, vam ni prav, če (po vašem mnenju ne dela nič), vam spet ni prav…
   Smotanom k…cu svaka dlaka smeta, pravijo Srbi…

 • sončnica

  koliko evrov na dan,lahko porabi upokojenec,ki za 40 let dela dobi 420 evrov revščine??

  • Franc Novak 1979

   14!

   • sončnica

    ….ja,ampak nima nobenih računov plačanih…torej,koliko?

    • Dragan Krstič

     Maksimalno 4 €. Ampak se bo stanje izboljšalo. Cerar je obljubil da bo vrnil 1 znesek kilometrine za pot v SG v državno blagajno. Vest mu ne da miru in zaradi tega težko spi.

     • sončnica

      ….dobra :-)

    • Franc Novak 1979

     Še zmeraj 14. A mora kakšne račune plačat? Kakšna čudna država? Za Slovence je treba vse: na meji pokazat dokumente, plačevat račune, plačevat hrano in prevoz, pa še davke plačevat. Država norcev, saj majo lahko vse zastonj (glej begunec ali migrant ali prebežnik ali kvapajestvemkaj)

 • sončnica

  …folk pa nič….ko navadne cure bure….bomo res ženske morale na ceste?…

  • Duhec

   Hahaha… dober dan.

 • rubec

  Tako debilno kot tisti očalar na sliki lahko zgleda samo človek ki pade iz pralnega stroja. Zgleda da z njim testirajo centrifugo preden gre makina v prodajo.

  • sončnica

   …bolj debilnih od naroda,ki to mirno prenaša…NI

  • Peter

   In kot vedo povedati, se ob preizkušanju centrifug sliši, kot bi nekdo prepeval Mama, o mama…

  • Ruggedplant

   Rubec, klobuk dol :)

   • rubec

    Hvala prjatu.

   • RATATA

    Zaradi Rubeca je mene januarja letos v glavo zeblo, ko sem pokrivala odkrival.

 • montyamp

  Cerarjeva ekipa vrača udarec .
  Če so v Mariboru lahko smučarsko fešto opazovali samo skozi okno , kažejo sedaj , koga je Massi pustil na cesti .
  Tu ne bo miru , dokler ne bo par mrtvih .
  Kar poglejte , Romuni imajo komuniste spet na kolenih .
  Kaj čakate Slovenci ???
  Potomci polnilcev 700 HUDIH JAM , niso glih veliko boljši od svojih zverinskih mentorjev .
  GORJE NARODU , KO MORILEC IZ OZADJA S POKRADENIM DENARJEM NASTAVLJA OBLAST PO SVOJI IDIOTSKI MERI .

 • Kučko pod pručko

  Murgelski nateg

  Volite sina od Zdenke naše,
  cedil se med bo poln paše,
  postali nova bomo Švica,
  na mizi pir in slastna pica.

  Da Cmero o vladi pojma nima,
  tamalga sploh nič ne zanima,
  samo da ne bo spet desne vlade,
  pa če država vsa propade.

 • Duhec

  Ko oni uživajo, se vi grete mesarsko klanje…

  • garfi

   kva

 • odzunaj

  Preberite : Novi mediji pred volitvami – Mariborsko -Azijsko ( ?) mešetarjenje.

  http://www.politikis.si/?p=180038

 • Duhec

  Psi so se postavli zase, vi se očitno ne bote nikol…

  • tarantela

   Je tukaj portal za olajšanje duševnih muk…

   • sončnica

    ..očitno…samo naslov članka poglej

    • tarantela

     Ja, “zverinska zaščita” je izjemen novinarski dosežek!

  • garfi

   kva

 • sončnica

  s proračunskim denarjem delajo,kot svinje z mehom….na račun pol milijona revnih in lačnih….folk pa vsak za svojim plotom…pa po netu kregat…..

  • Duhec

   Navadn folk skrbi, da je vreča polna…. za njih. v 10 mescih so na Furs poslali 20 milijonov računov.

   • sončnica

    ..veš kako pravim takim…kreleta

    • Duhec

     Primitivci….

  • Beli Sneg

   Kje so zdaj tiste “spontane” larfe. Levi fašisti so se poskrili po luknjah, ker se še mrdniti ne upajo, če jih ne pokliče Murgeljparkeljc. Slovenci, ko se bomo zbrali v številu 20.000 bomo lahko rekli da smo Romuni. Do takrat so nam Romuni lahko samo za vzor demokracije. Pa tako poniževalno se gleda na to državo, pa je očitno že daleč pred komunistično Slovenjo.

  • Duhec

   Sori no…. desni in levi so se zapičli v moja otroka in s takimi naj paktiram… raj jim odtrgam glave.

   • sončnica

    …ok,štekam…ampak ne sodi vseh po primerkih od tukaj…obstaja tudi zdrav lev in desen folk

    • Duhec

     To je pa težko…

     • sončnica

      …ja,ni glih lahko….ampak obstaja….objektiven in normalen

     • Duhec

      Joooj, ko pa nism normalna…. ko znorim.

     • sončnica

      …zdej mal počivej :-)

     • Duhec

      Hahaha…. še zmer mam preveč energije.

     • sončnica

      …dobra si…ampak ti si še mlada….jaz grem pa že v zrela leta …. :-)

     • Franc Šink

      In kaj delaš med napadom norosti?

 • Duhec

  Ko si bote priznali, da so morali sodelovat, da bi jim ratalo, bote na poti ozdravitve.

  • garfi

   bolniki poučujete

  • tasilo

   A vi vete, da je najbol, da grete videt u knige, da se ne reče bote.

   • Jovo Jamnica

    Ot gdaj pa tebe moti, kak keri komentator lapa na ovem portali???

    • tasilo

     A LAKO ŽIHR TUT JES ENKAT MAL DA ZAJEBA VAM DRUGI ČLOVE KI NE SAM ONI ME NE A PROU

     • Jovo Jamnica

      …lohka… Sam, jas sn se spomno, da si enkrat reko, kak ti je fseeno, kak keri zajebant piše komente in če so gramatično korekni al pa ne. Samo zato sn te fprašo. Nena se jezi… :-)

     • tasilo

      Saj načeloma se tega držim, ampak včasih je pa kar predobro in se ne moreml upreti :-)

 • Kučko pod pručko

  Ko je Hrvat nategnil dvornega norčka

  Ne mine dan, da ne bi završalo,
  afero rdečih na površje dalo,
  tud’ danes ni bilo prav nič drugače,
  naš premier že polni r’mene trače.

  Spet priča smo blamaže nove,
  ko spodnji sosed Cmerota pozove,
  smo slišali veliko heca in debate,
  saj je nategnil ga kot stare gate.

  Še zdaj v trebuhu me boli prepona,
  ko spomnim se na našega patrona,
  cel kup afer ima že v svoji vreči,
  in spet režim se tej burleski rdeči.

  Zdaj videl rad bi iz Murgel strica,
  kako se peni ter pošteno švica,
  in Štefka moči mu žareče čelo,
  da ne bi šel v krtovo deželo.

  Vse to prišlo je iz moje bele glave,
  da imeli nove boste vi zabave.

 • Duhec

  Desni si bote morali priznat, da desnica uživa v opoziciji… da ste izdani.

  • garfi

   kva

  • pokvarjeniSvet

   dejansko je tako. Nobeden nič ne naredi, imajo pa vsi polno izgovorov na zalogi.

   4 leta so bili na oblasti pa sami izgovori….Ampak dobro…jaz tudi podpiram da se naredi večinski sistem da 1 stranka sama vlada 4 leta…da bomo pol slišali kake izgovore bodo imeli tedaj ko ne bo koalicijskih partnerjev…samo 1 stranka sama za 4 leta.

   • Duhec

    Če jim je pa fajn…

 • garfi

  in potem nabiralne akcije za revne in medicinske aparate
  nikoli več niti karitasu niti starih cunj

 • sončnica

  …ne verjemi ničemur,
  ne glede na to,
  kje si to prebral

  ali kdo ti je to rekel,
  če se ne sklada s tvojo zdravo pametjo

  četudi si to slišal od mene
  …buda

 • sončnica

  ….deli in vladaj…jp….po najmamjši liniji odpora

 • karlina

  Ta kura od Brenčičeve mora pa tudi biti povsod zraven.

  • Dragan Krstič

   Ja zakaj pa misliš da dobiva dodatek za stalno pripravljenost.

  • janez zorman

   Ona je povsod, kjer je kaj za lastninit,…menda, ja res, ja.

 • Anton

  al majo naši levaki spet nočne more?

  sarkazem press

 • Ruggedplant

  Odlično Nova, kar naj pridejo na dan vse mikro in makrolumparije, ki si jih v svojem absolutnem vladnem monopolu privošči kaviarsocialistična smetana. Pri omenjeni zadevi se je pravzaprav neokusno piškotarjenje mainstream medijev do režima začelo že z objavo Cmerarjevega twitterja v zelo gledani oddaji neposredno po tekmi, nadaljevalo pa potem v naslednjih dneh, ko ga praktično ni bilo medija (ne radijskega, TV, tiskanega), ki ne bi ne le omenjal premiejeve udeležbe na tekmi, ampak celo insinuiral, da ima omenjeni med drugim (poleg RZS) celo zasluge za zgodovinski uspeh rokometašev. Da pa bo mera zares polna in ne ostane niti ena ovčka neoprana pred striženjem, si je vlada privoščila še en medijsko izjemno odmeven PR, ko sta rokometaše pred sprejemom v Ljubljani “v vili Podrožnik sprejela predsednik vlade Miro Cerar in ministrica za izobraževanje, znanost in šport Maja Makovec Brenčič;
  v imenu igralcev se jima je zahvalil kapetan Kavtičnik in jim podaril
  reprezentančna dresa, ob tem pa je dejal, da bosta lahko na prihodnjih
  tekmah navijala v opravi slovenske reprezentance.”

  Da se razumemo – ne zdi se mi nenavadno, da se politiki radi slikajo ob uspešnih športnikih in se šopirijo z njihovimi uspehi, je pa močno sporno, da mediji takšne prozorne populistične PR poteze sprejemajo nekritično kot v Titovih časih in jih širijo naokoli kot da bo jutri konec sveta, medtem ko bi v času Janševe vlade takšna slika, izjave, intervjuji, članki komajda ugledali luč javnosti, pa še to najbrž v precej začinjeni kritični različici, kot se tudi spodobi za nek pluralen medijski prostor, kjer je prva naloga medijev raziskovanje resnice in nadzor nad delom vlade in njenih inštitucij.

  • Jovo Jamnica

   No, tekme s Hrvati nisem gledal direktno, ampak posnetek, brž za tem, ko sem na spletu preveril končni rezultat. To pa zato, ker sem postal vraževeren. namreč, kadarkoli sem direktno gledal prenos tekme, so naši izgubili. Zdaj… niti vedel nisem o nekem Ceraru, da se je tam sončil in navijal. Ko sem si posnetek ogledal, sem navdušen, začel iskati odzive na hrvaških in srbskih medijih. Tam Cerar ni bilo omenjen, zato do tega trenutka sploh vedel nisem, da ima vse skupaj celo povezavo z Baričeviči… Hvala NovaTV, Gorenak in Marjanca

   • Ruggedplant

    Potem očitno (blagor tebi) slovenskih medijev nisi spremljal niti malo. Ni mi pa jasno zakaj meniš, da bi ob neverjetnih dogodkih na igrišču Hrvati in Srbi pomislili na našega meglenjaka in mu delali zastonj reklamo – to bi bilo pa le preveč.

    • Jovo Jamnica

     Nisem pomislo, da bi! Pogrešo ga pa tut nisn…

   • tarantela

    Ja, človek je včasih vraževeren zaradi bridkih izkušenj. Sama se bila v gartelcu, se mimogrede ozrla proti hiši in videla, da v kuhinji gori luč. “Ugasnit je treba”, sem pomislila, a ni vrag, da ji tisti hip padel kompleten lestenec dol in luč je bila ugasnjena. En pameten možak je rekel, da ne smem u luft gledat na roplane in od takrat gledam u šuhe, ko zaslišim avion v zraku.

    • Jovo Jamnica

     Zaminivo. Jas si tut nea belim glave, otkot vraže… Če mi beži črna mačka tik pret autom… prek ceste, pol jo pozneje vedno opsodim že za prvo rdečo luč na semaforu. Dejansko pa je mela srečo, da je nisn zgazo…

     • tarantela

      Ja, pa pod lojtro, prislonjeno na zid, tud ni varno peljat avto! Je preozko in se lahko lojtra prekucne na pleh, pol maš pa stroške.

   • Franc Šink

    Cinizma ti ne more nobeden odreči.Tolaži se. Kajti za cinizem je potrebna inteligenca.

    • Jovo Jamnica

     Ločiti med ironijo, sarkazmom in cinizmom, ni enostavno. Če predpostaviva, da sem človek dobre volje, potem je moj cinizem, hudomušen. :-)

  • radames

   Po pravici povedano, mene šport sploh ne zanima. Zadnje leto pa so novinarji glede športa povsem podivjali. Verjetno je prišel ukaz z vrha, da mora predvsem televizija do onemoglosti predstavljati uspehe naših športnikov. V folku je treba vzbujati lažni vtis slovenske uspešnosti, saj folk ob športnih uspehih pozabi na žalostno dejstvo, da gre z državo in gospodarstvom samo še navzdol, navzgor pa korupcija. Športni uspehi so predvem v funkciji “uspešnosti” naše države. Pesek v oči. Farbajo naj koga drugega, mene s športnimi uspehi ne bodo!

   • Ruggedplant

    Šport je lahko odličen združevalec razcepljenega naroda, odličen pospeševalec katastrofalne narodove sampodobe, a potrebno se je zavedati, da nobenega izmed zgornjih problemov (razcepljenost, samopodoba, pomanjkanje patriotizma) ne rešuje sam po sebi, je kvečjemu češnjica na torti, pika na i, ko je vse ostalo zgrajeno na zdravih temeljih. Pri nas pa se na temelje (ki so v polpretekli zgodovini) namenoma pozablja in zlorablja uspehe posameznikov (ki ne ZARADI, ampak KLJUB državnem vmešavanju v športne zveze) za vzdrževanje socialnega miru množic, ki se v državi neuspehov radi poistovetijo s kakšrnimkoli uspehom, kot da bo imel ta kakršenkoli vpliv na njihovo osebno ali narodovo dobrobit.

 • sončnica

  ….mater!!..mene pa zanima,zakaj vsaj vse članstvo sds. ne gre na ceste..pred parlament,vlado?..saj jih je nekaj desettisoč,ane?!?…a se,razen desetih,ki klele tipkajo,vsem yebe za vse,al pa super dobro živijo?*?!

  • Duhec

   Zdej si pa že žleht…

   • Jovo Jamnica

    Ja. 25 jih je na položaji. Ne pa 10…

    • Duhec

     Hahaha. Ne vem no…. 15 jih spi.

     • Jovo Jamnica

      Jas vedno prečekiram kao prvi udarni koment pravoverca na portali. Več kot 25 plusof še ni dobo doben… :-)

     • Duhec

      Hahaha…. no pol veš kolk jih je.

     • montyamp

      Zaviranje v hrib .
      Tisti , ki bojkotirate volitve in držite štango UDBOTERORIZMU ,
      NIMATE MANDATA PARLAMENTIRATI O POLITIKI .
      Norčevanje iz samega sebe , vas dela pa nezanimive in kradete čas NORMALNIM .

     • tarantela

      Prebutat!

     • janez cepec

      kdo pa prau, de se iz sam sebe norca devamo, sej se vendar iz vas

     • Jovo Jamnica

      …naj te kura bincne… ROTFL

     • janez cepec

      sorry, kuga pa ROTFL pomen?

     • Jovo Jamnica

      Kotam se po podi ot smeha… (Rolling On The Floor Laughing)

     • janez cepec

      aha, kapiram, tenk U

  • janez cepec

   članstvo SDS se deli na poslance, ki klobasajo u parlamentu kar jim ukaže veliki vodja, (de ne bo nesporazuma, u parlamentu klobasajo usi, talevi pa tadesni, tko, de tle ni razlike u tem, kdo je bel prfuknen) in malo čredico ponižnih zaplankanih ovac in koštrunov, ki slepo in brezvoljno peketajo za svojim pastirjem in meketajo ke u tri dni. tko de od teh, kešnih silnih protestou na ulcah ni za prčakvat

  • Janez

   Zakaj pa ti sončnica ne greš pred parlament in kompletn i SDS pošiljaš po vroč kostanj v žerjavico.

   • Jovo Jamnica

    Po mojo, bi bla sončneca tut z polovico cufridna…

 • Anton

  http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/direktorske-place-nekatere-zavistno-visoke-druge-lahovnikove.html

  dejstva: za primer B ruto plače Bobinca 428000/790,73=cca 541 delavskih plač, lahko gremo še naprej , razvojni inženir v Gorenju dobi cca 1500 eu/mesec, torej en naš Bobinac dobi plačo ekvivalent 285-it inženirjev itditd. V času stare juge, je bilo razmerje med vodstvenim kadrom, menedžerjem in delavcem 1:4/5. Toliko o tem,

 • radames

  Novinarski bulmastifi alias banda 571 na RTVSLO, Delu, Dnevniku, Mladini, Večeru, POP TV, A kanalu se lahko sramujejo svojega početja. Razumem, da je od ukazov oblastne klike odvisna vaša eksistenca in ljubi kruhek. Toda, da ste do tal upognili hrbet in ližete prah pred čevlji političnih kriminalcev, je pa le malo preveč!
  Novinarji 571! Se zavedate, kako nizko ste padli? Se zavedate, da vas narod prezira? Tudi za plačo 1000€ se da spodobno novinarsko delati in tudi spodobno živeti. In kar je glavno: ohranili bi vaše človeško in novinarsko dostojanstvo!!! Tako ste pa šleve, ki živite v ničvredni “novinarski popularnosti”, ko se nam, denimo, smehljate s TV ekranov.

  • sončnica

   …naj pa kakor desni pišejo resnico….a jih ni…kakor desnih?….novinarjev?
   sej tukaj tudi ne najdeš nič ,česar narod že ne bi vedel

   • Duhec

    Desne novinarje maš na Novi…

    • tarantela

     Ježešna, a to so novinarji?

     • janez cepec

      so, kao

     • tarantela

      Menda že žrebajo med sabo, kateri gre po Pulitzerjevo nagrado!

     • janez cepec

      ne, ne, nč na žrebajo, bo kr ljubljeni vodja določu kdo je godn za nagrado

     • Duhec

      Ja… ta Marjanca je iz seksa prešaltala na politiko

     • tarantela

      Kariera v SDS zagotovljena, hi-hi…

     • Duhec

      Ja… sam predsednica ne bo. To bo Mahnič al pa Rant.

     • tarantela

      Jok! Janša do smrti, kot marešalo!

     • Duhec

      Fak no… sm ga kr pokopala.

     • janez cepec

      ne dva bosta, Lolek in Bolek

     • von Rhein

      Kot kaže ti tudi.

     • janez cepec

      če je tko seksala kot piše, je bil sex bolj Boh pomagi

     • Jovo Jamnica

      Jelinčiča to ni motlo, da je nebi prešlato in zalizo… :-)

     • janez cepec

      jah glej, jest mislem, de se on ne more več prvošt, de bi biu prou zbirčn. ma sicer pr usaki vedno 50 posto šans, on je za, to j’ pa tud use

     • Jovo Jamnica
     • janez cepec

      ja, u sili hudič še muhe žre, so djal učas

   • radames

    Oh, ja. Če bi malo več brala, bi našla v publicistiki nekaj ljudi, ki jih je užitek brati. Kakšen piše tako, kakor doslej še ni nihče.
    Pa ti pisci ne uporabljajo pikic….., ker se zavedajo, da je take tekste mučno brati. In pišejo razumljivo, da ni treba trikrat brati, da bi razumel, kaj hočejo povedati. Njihove stavke večkrat prebereš zaradi tega, ker so napisali genialno misel.

    • janez cepec

     naprimer ljubljeni vodja, JJ, ki je velik pisatel, njegov opus obsega 4( štiri) knjige s rdečo partisko knjižco vred. je pa zdej tud velik pesnik, napisu je eno pesmco o Toninu, tko, de če doktorira, pa se ga zapije, bo Prešerna prekosu

  • Franc Šink

   Bodi zloben pa se ti bo dobro godilo na zemlji. Ena osnovna zapoved komunistov.

 • montyamp

  HANZI MURMASTIF

  Ta pasma izvira iz Murglosrbije , kjer so s križanjem žveplenega murglarja in mastifa želeli doseči žurnalista , ki bi imel vso topoglavost in nastavke prostituta , ter osebnost komunista , katerega
  odlikujejo hipokrizija in ovaduštvo , kakor tudi velika količina kleptomanije , kar omogoča pasjejebcem , da se dokazi uničijo na licu mesta in Slovenski narod bo volil naprej mučitelje živali s strani UDBOPARTIJSKE teroristične celice .

 • ogledalo
  • Jovo Jamnica

   Bomo dans tut potegnali do taužnt klikof???

   • tarantela

    Ja, včasih so rekli: “Vsaka kapljica-prašiček!”

    • Jovo Jamnica

     Tunek je zglea, dans po šoli ostau… :-)

     • Franc Šink

      Pevske vaje.

     • Hun

      k veronauku sej su upisat

     • tičko

      Oooo jej, zdej pa bomo morali tule samo molit.
      Al, on ne bo odnehal tečnart. Je, kot podrepna muha, kar si zapiči v alko bučo.

   • Franc Šink

    Diskucija je vsekakor zanimiva.

   • ogledalo

    Ne tu. Na 24ur pa mogoče!

 • Franc Šink

  Sedaj pa malo resno.Samo malo analizirajte njihove “obraze”, pa boste razumeli kakšni cepci nam vladajo!!!

  • Duhec

   Desni ste neresni…

   • janez cepec

    sej pr takmu liderju, k ga majo, pa pr stvareh, k jih deva, maš sam dve možnosti, al se smeješ, al pa zjokaš, druge ni

    • Duhec

     Ma vse skup je že smešno.

     • janez cepec

      na žalost

     • Franc Šink

      Saj se ne treba vedno prepirati.Ste komunisti politične šale spet prepovedal?

     • Duhec

      Pa kaj mam jst s komunisti???

     • Franc Šink

      Tako se izražaš Oprosti.

     • tičko

      nastavljala si jim. Kar se dušica nauči, to duhača zna.

   • Franc Šink

    Levičarji pa brezhrbteničarji.

    • Duhec

     Lol. Oni majo vsaj približek jajc. Glej kaj delajo… desni pa sam lajajo.

    • tarantela

     Brez hrbtenice je dobr bit, moja soseda ma hude bolečine , gre na operacijo hrbtenice.

     • Peter

      Mal je nerodn brez hrbtenice, k ti glava u rt pade, ampak tebe to ne mot, k kšne velike razlike itak ni, no.

     • tarantela

      Ti že veš, če pozabiš, se pa u špegu pogledaš in vidiš, da maš možgane u riti.

 • Duhec

  Ko levi nabirajo nove ovce, jih desni odganjate…

 • Beli Sneg

  Na žalost me mine komentiranje, ko na tem portalu do konca zasmradijo rdeči provokatorji, ki sami med seboj debatirajo in komentirajo.

  • Duhec

   Ja… portal ni več desen. Sej vse članke kopirajo, tud njim se več ne lub. Pač ste se predstavli…

  • tarantela

   Ja, maš prav!

 • MEFISTO

  Mož tisočerih nickov se po drugih portalih dela pametnega, tu pa nastopa kot nedorasel Duhec, tarantela,Jovo Jamnica, ogledalo in z nickom, ki o njem pove vse – janezom cepcem.

  • Duhec

   Sam cvilite…

 • Duhec

  Moderator… zbudi se.

  • sončnica

   ..kje naj ga pa dobijo?

   • Duhec

    Haha… naj Petek vskoči.

    • tičko

     ti se pa kar sama s seboj pogovarjaš ?

     • Peter

      Če je nuben ne jebe, no….

     • tičko

      če pa sta obe ena in ista oseba, ha, ha, ha, …..

     • Peter

      Glej, ne vem, blokirano. Sem se naveličal njihovih brezveznih izpadov dan za dnem…

     • tičko

      A se ti nič ne smili tarantela, ker jo kolena bolijo pa nobena žavba ji ne pomaga ?

     • Peter

      Je šla ko kolenih u jajc al kva? Kr nej jo bulijo, no.

     • tičko

      jooooj, ha, ha, ha, …….. duhec ji piha na kolena, da je ne bolijo preveč….. ha, ha, ha, ……

     • Peter

      tist je bl slab duhec, smradek tko rekoč, no.

     • tičko

      ohohooooo, ha, ha, ha, do sem smrdiiiiii

     • Peter

      Ja, glej, zdej mi lahko midva tko naprej modrovala k kšna zblojena lovosučneža. Pa jest to raj prepuščam nim, d se pol lohk hvaljo, d so portal prevzel, no.

     • sončnica

      …kdo?..a midve,morda?….kar vpraš korija ali pa srebrni breg,al pa praška na kurah,pa štajerca5…duhi je ena oseba,jaz druga….smo se pa že na kurah družili…ona s svojo druščino,jaz se pa še zmeraj bolj sama zase držim

     • tičko

      pa z Osti Jarejem pod rok’co. Dej, dej, OZNA sve dOZNA.

     • sončnica

      …ja.sem sama povedala,da sem Osti…

     • Duhec

      Haha… se mi zdi, da vi nobenga ne.

     • sončnica

      ..ne! midve se pogovarjava…

  • tičko

   Kaj bo dobrega čebelica ?

  • Franc Šink

   Komitejev ni več.Kar ne slišiš ni nikoli res.

 • Beli Sneg

  Ali na MMC in na kurah ni nobenega več vrednega članka za komentirat? Ali so se prostitutke in prostituti toliko samoomejili, da kmalu sploh ne bodo več upali pisati????

 • Duhec

  Miro Petek vas je pustil na cedilu… nič ne briše.

  • FORT WORTH

   Zaka bi pa brisu no ?! Duhi ?

 • Peter

  Skratka, vidte, dragi levosučneži, portal se z lahkoto “prevzame” s puhlimi kao duhovitimi in zabavnimi dvovrstičnicami, ki jih tako dobro obvladate.
  Ko boste znali sestaviti skupaj kaj več, se pa spet javite, no.

 • Jovo Jamnica

  Pogrešam Rožleta. On je znal sestavit kakšno dalšo analizo. Sploh v duelu z Ježek tekateka… Čitanja je bilo za kakšno uro, sploh, če se je člouk poglobu u usebino…

 • sončnica

  ..slovenci smo 25 let gojili kače na prsih…

 • sončnica

  ..kaj pa bavčaritate?..je že v arestu in zakaj ne?!..bojda sta z jankom še zmeraj dobra frenda

  • tičko

   ti pa še furt v nekih šifrah.

  • rubec

   Po moje zato ker je rdeč, kaj praviš?

   • Jovo Jamnica

    Po mojo pa zato, ker sta z Jankotom še vedno frenda. Zdaj pa naj sončica odloči!

 • Peter

  A spet portal prevzemate, hihihi…
  Ste pa prevzetni, no.

 • sončnica

  ..ej,kako lahko navadnemu državljanu pošiljko iz sodišča ,poštar odvrže v nabiralnik?…barabe,ki so pokradle državo,pa ne dvigajo pošte…pa nikome ništa!!

  • tičko

   Sej jim jo napopajo na sodišču na stenčas pa je isto.

   • Peter

    A, sončnica se je vrnila…danes dežura, zgleda…
    Sej bi jo mal stisnu, pa sončičnega ola ne smem, ni zdrav, no.

    • komar marko

     SONČNICA ima veliko SEMENK, ki bi jih ti stiskal! Hja,
     A veš tisti vic, ko je bil še tapravi OSMI marec in je punca zjutraj prišla domov in veselo obelodani mami. Veš mami, polna ……..

   • Peter

    Čudno, da se nama ni pridružila tarantela, ona je zmeraj rada zraven pri takih prevzemih. Saj, če so vsi isti, bi lahko to pričakovali, a ne, strupenjača?
    Ja, vem, te ni doma, itak, hihihi…

 • sončnica

  …a je tvoj…??

 • Peter

  Škoda, k se z blokiranimi ne da “pugovarjat”, bi vam pomagu prevzemat.
  Saj gre za prijateljski prevzem, a ne, levosučni ne sovražite drugače mislečih, no…Vi ste strpni, razumevajoči, inteligentni,

 • sončnica

  …mi ne sovražimo nikogar…samo marsikoga ne spoštujemo…sploh v politiki in ostalem sorodnem sranju…vi pa kozlate po vseh

 • Peter

  Mi ne sovražimo, vi pa sovražite…hihi, kolk si plehka, no.

  In ti boš razlagala o tropih, o ovcah, o vodji, o slepem uboganju? Ki sama zase govoriš “mi” in za drugače misleče “vi” ?

  Še tega se manjka, da mi razložiš, kako “vi” mislite s svojo glavo. “mi” pa slepo ubogamo firerja, pa si povedala vse o svojih kapacitetah. Sončičnih in umskih, hihihi..

  Pa srečno hodi, no.

 • Jovo Jamnica

  Jas, ko svojo mnejne napišem, nikol nea napišem “mi”. Ko pa napišem “Vi”, pa je to iz vludnosti, ker eni pr nas so opčutlivi. Onikam pa skoro nikol, razn, če se zajebavam. Sn pa enkrat enega oslovo z “your majesty”, da je biu cufridn. Kaj češ, eni ludi majo švoh srce in je to treba spoštvat!

 • kamdrvimo

  a niso tej štirje na prvi sliki tsti ki so tekalu okol louva z mačetami in se drli sloalahbaa

 • samsara

  “V “novinarskih bulmastifih”…”

  kuchmastiff.

 • Viktorh

  Da, da,
  v nesreči spoznaš prijatelja, so rekli pred leti, ko je še veljalo načelo dostojnosti, medsebojnega spoštovanja…
  Danes, v času vsesplošnega oportunizma, to ne velja več.

  Ljudje se prilagajajo, radi so drug drugemu všeč, med seboj se klikajo…, se hvalijo, drug drugemu dajejo podporo, samozavest, spoštovanje.

  Pred tremi meseci sem pod članek “http://nova24tv.si/slovenija/gospodarstvo/kar-sedem-aneksov-in-150-milijonov-evrov-poroka-puljica-miklavcica-in-zemljarica/

  napisal. “Kdor zna, pač zna”.

  Sledila je kanoniada:

  “PIA PlA Guest • 3 mesece nazaj
  Kaj tako neumnega pa še ne.

  Boš rekel nekomu, ki ga je politika že vnaprej oprostila vsake kazni, tebi pa je pokradel imovino ter mimo grede še pobil mačko in posilil ženo, da ta fakin pač zna?

  Odgovoril sem: da gre pač za sarkazem in cinizem… Toda, joj, sledi pridiga:

  “PIA PlA Guest • 3 mesece nazaj
  “Cinizem je poceni – lahko ga kupite v vsakem skladišču kajti vgrajen je v vse blago slabe kakovosti.” Graham Greene (1904-1991)

  Za sarkazem pa moraš imeti tudi malo pameti in smisla za humor.
  Tvoj komentar bi bil lahko kvečjemu ironičen.

  Pogosto se meša cinizem z ironijo in sarkazmom. Ciničen je lahko kdorkoli. Negativen odnos, prezir in kritika, negativna čustva … vse to obstaja v vsakem od nas. Cinizem ne zahteva, da oseba dobro pozna zadevo, o kateri je cinična. Če ima nekdo potrebo biti ciničen, bo; ne glede na to ali o zadevi, ki jo komentira ve veliko ali malo. Ljudem, ki so ciniki, ni treba biti posebej usposobljen ali nadarjen s posebnimi talenti. Zmota je povezovati cinizem z inteligenco, smislom za humor in duhovitostjo.

  “Cinizem je poleg kanibalizma najnižje duhovno stanje, ki ga tu nekdo lahko doseže.”

  Po bitki so itak generali vsi, ti se pa izvijaš s cinizmom in se pri tem še globje pogrezaš v blato.”

  Ko sem protestiral, sem dobil odgovor.
  “PIA PlA Guest • 3 mesece nazaj
  “Kaj bliska se v jasnem, kaj votlo doni?” J. Koseski, Vojaška

  Stari celjski pisker tudi po prevzgoji votlo doni, doni …”

  Ostal sem brez besed. Pozneje sem ugotovil, da gre za damo iz akademskih krogov, ki je lastnica privatne šole, po izoibrazbi matematičarka.
  Torej, matematično preračunljiva, pedagoško nastopaška in samovšečna, prava pedagoginja na poziv.
  Hvala VAM, prav vsem.

  Na podrobnostih…

  • komar marko

   poslušaj. Si predolg. Če hočeš. da te čitam, skrajšaj zadeve.

   • Viktorh

    Ne vem zakaj bi moral brati, če se ti ne ljubi.
    Res pa je, da sem pričakoval, da bo to prebral še kdo in komentiral ta oportunizem.
    Pa vseeno, hvala za pozornost.

    • janez cepec

     ma kdo pa misleš, de bo tebe, starga komunajzarja pa UDBOUCA še resn jemau. tvoji časi so passe, kar si pokradu si pokradu, tud to, de se zdej maš za demokrata ti ne bo pogau, tvoja “poslednja sodba” se bliža

     • Mihec S’kumarc

      Zdej zga pa zajebu
      Ti asi tist buksl z gorenske kje več v Begnah kot doma.
      Mi je stari reku das mal prfuknen.
      A ti je baba res ušla s ceganom kot pravjo

     • janez cepec

      ja na Gorenskem je pa res lepo, kr prid, tud zate je u Begnah še plac, drgač je pa stari za tebe pravu, de si pa orng prhuknen, mama j’ pa djava, k si jo prašu zakuga si črn, de dobr de ne lajaš, glede na to, kva so takrat deval

   • Mihec S’kumarc

    sej komej znaš brat zato pa te jebe če je predolgo

  • neny

   Zanimivo. Zadnjič se je nekdo podobno izjasnil, kar sem prvič opazila… čeprav preberem zelo malo koment, ali samo pod članki kjer kaj sama napišem… Bila sem prepričana, da je to malo tak…, zdaj pa ugotovim, da vi eden o drugem dejansko vse veste, kar zadeva osebno identiteto. Pia mora glede na odg. ravno tako vse vedet o vas…. tudi če so info. npr. napačne. Nisem pa vedela, da se dejansko tako daleč poznate. -:), da je to možno takole pod nicki…. hm.

   • Viktorh

    “Nisem pa vedela, da se dejansko tako daleč poznate. -:), da je to možno takole pod nicki…. hm.”

    Če ste prebrali članek, o katerem pišem, ste lahko ugotovili točnost mojega navajanja. Sama je napisala, da je lastnica.., sama, da je matematičarka, sama, da je……da, da malo se je postavila in zaželela si je, da bi me zasmehovala, me ponižala.
    Res je, tisti trenutek uspešno.
    Pozneje pa sem ugotovil več všečkov, pohval, laskanja.
    Nihče pa ji ni namignil, da je vendarle prešla mejo spoštljivosti, še posebno, ker ve, da grem k 80-tim.

    Sicer pa, ne poznava se, nikoli prej nisva imela dialoga, nikoli..

    Veste, morda se vam zdi smešno, saj v resnici je, če odmisliš svoje dostojanstvo.
    Lep večer še naprej, vam želim.

    • Viktorh

     Še pripis neny: hvala, ker ste postali, posvetili čas neki malenkosti, se zamislili in povedali svoje mnenje.

     • neny

      že v redu….čeprav ne vem kaj si naj mislim oz si raje ne bom nič. -:) so pa nekateri tukaj res malo bolani na svoje uradne “predznake”.

 • tomven

  To vrhunsko analizo cmeravega je na Požarreporu podal komentator Cox.

  “cox 06.02.2017 14:38:53

  Cmerar je mentalni revež, ki svojo samopodobo gradi na privilegijih in bonitetah komunističnega režima. Težko bi s svojo pametjo preživel kot pravnik na trgu, kot profesor je to lažje, saj je med službenim časom kradel denar in trgal otrokom kruh od ust, po šolah in vrtcih. Zdaj si kot izbranec mafijskega botra lahko privošči še večje razkošje, limuzine, letala, s katerimi obiskuje športne prireditve in ženske. Teh še vedno ne prepriča, vedno pa je dovolj tistih, čakajočih, ki bi med rjuhami lažje zgradile svojo poklicno kariero…Tako kot bo Jankovič vedno le cigan, bo cmerar vedno le jecljajoči mamin sinko.”

  Bravo in še stokrat bravo!

 • Fogglof Tunnek

  Novinarski bulmastifi so spet ugotovili, da je SDS-u od decembra, ko je imela še 15,9-odstotno podporo, padla že drugič zaporedoma !!!… Prpa haa?… Prpa!!!

  • Jovo Jamnica

   Matr ti vidim… ki si te hodo tak dugo??? Veš kolk še fali do taužnt???

   • Fogglof Tunnek

    Gnes sn mel pouk do 15:00 vure…pol pa še nastop z mladinskim zborom…a tu na NovaTV pa “kraljujejo” desnosučne goflje… Bo jim treba gobce oprati z žajfo…in bulmastife spustiti na njih !!!

    • tarantela

     Se pozna, da ni nič od njih, poglej gor, kako malo klikov je!

     • Fogglof Tunnek

      Fčeraj je blo fsaj pol komentarjef na moj račun… ha ha ha ha ha ha ha ha…

     • Jovo Jamnica

      To se pravi, da “smo” se dans dobro držali?

     • Fogglof Tunnek

      Dobro, dobro…pridni ste bli..

     • Jovo Jamnica

      Hvala… :-)

     • neny

      kako kaj vnučki? Ali jih ima fogl prek?

     • Jovo Jamnica

      Seos. Nimam dobenega vnučka…

     • neny

      hitro si se se preklopil na kompu’???’ke blo treba čakat medtem ko se je javljal dvojnik.

     • Jovo Jamnica

      Zdaj sn is bifeja prišo. Nisn še pogleo, kva dogaja. Najprej prečekiram na Diqosi, če sn kerega kaj skiclo. Ti si bla tazadna v vrsti…

    • Jovo Jamnica

     Čuj, nisn ziher, da bi kupo toti tvoj alibi. Nekak se mi zdi, da so te šraufali…

  • tramal

   A si si vzel čas in ne nateguješ več svojega psa.Ja siromak si mora malo spočiti tazadnjo.

 • komar marko

  V današnjem LAŽNJIVCU je bil članek,da je nekdo odkupil od banke za 100 MIO slabih terjatev, kjer naj bi pufer dobovali PISUNČKI, politiki in šoprtniki.Torej, od tu dalje je jasno zakaj PUFI ne smejo v javnost in da je bil ROP države natančno NAČRTOVAN in so si denarče potalali.Sedaj mi je jasmo od kje pisunčkom VIKENDICE na morjih in podobne zadeve, seveda pa veselo PLJUVAJO po opoziciji, pri CAJTNGIH so pa pognali DOLGE korenine.

 • tramal

  Zopet so se pojavili levi podporniki komunističnih morilcev nosečih žensk in otrok na tem portalu.Nebo dolgo bodo pa spet poniknili.Malo morajo zasmraditi da se ve kdo je bedak in da jih ne pozabimo .So pač cmerarjeve riti.

  • komar marko

   le zakaj je po anketi LAŽNJIVCA edino MESEČNIK pridobil na priljubljenosti?

 • tarantela

  Matr, de morm pridit še jest mal kle tipkat, če ne nau za jurja klikov. Pravoverni na spraute nč brez ns!
  Učer smo našklemfal velik, dons ste pa sami lenuhi tlele.

  • komar marko

   kaj ti pametuješ?Kdo ste BREZ NAS?

   • tarantela

    Tisti, ki smo ozmerjani od desnih.

    • komar marko

     jaz ozmerjam vsakega ji piše NOROSTI! Torej, v kot in na koruzo za pokoro!

     • tarantela

      mam potrdilo od ortopeda, da moram kolena šparat.

     • komar marko

      ne velja, ker je bil dohtar malo vzburjen, ko ti je to pisal. Takoj v kot, že tadruga laž!

  • Fogglof Tunnek

   Gnes so tu pretežno sami fašisti prihodnosti…pod vodstvom Velikega Vodje !!!

   • Mihec S’kumarc

    ko vas preštevam ste res v večini, troli.

  • Peter

   Med nasklemfat velik pa med kej puvedat je velika razlika, ampak vi tega ne veste, no… kr sklemfite…

 • komar marko

  kje je DUHEC. Le zakaj ne gre protestirat pred sodiščem in po teh ljudeh sedaj rdečkoti pljuvajo. In potem trdi, ad opozicija nič ne naredi.

 • komar marko

  spodaj pijanček pametu je o FAŠIZMU. ne ve, da sta si nacizem in tretji TOTALIRIZEM po svoji VSEBINI skoraj do potankosti enaka. Namreč svinjarije so se učili drug od drugih, samo da je zadni povzročil najvewč gorja nad LASTNIM NARODOM. In pijanček ki je pil mleko totalirizma piše o fašistih, Namreč od leta 1930 pa do začetka vojne so v ITALIJI povzročili pod 10 smrti med SLO ljudmi, naš TOTALIRIZEM pa je samo v prvem letu vojne naredil 700 smrti med našimi ljudmi. Kaj je sedj hujše zlo????????????

 • tarantela

  Tuki sam udrihate po tistih gor na slikcah. Ajd, korajžo pa na cesto in jih dol zabrište! A se ne spomnite, kako so Janšo snel leta 2013? Nč se niste naučil, al ste pa reve…

  • komar marko

   zakaj pa se ne pridržiš pred sodiščem in se pridružuješ k tistim ki pljuvajo po njih in kažejo na LOPOVŠČINE! Ajde pred sodišča zburuvat in na podelite nagrad pred vhod s TRANSPARENTU o lažeh!

   • tarantela

    Zakva pa jest, vam neki ne paše? Sm bla pr desnih, smo državo sesul, poj so pa eni vse pohopsal in državo sprivatiziral, se prav pokradl, zdej pa sami protestirajte, brez mene.

    • komar marko

     s čim ste sesuli državo. Da soo pokradli v tistem času so dejstva. Da so spesnili AFERO a katero so državo ZAPEČATILI Za naslednjih deset let in POKAZALI NA KRIVOSODJE pa tudi drži. Zakaj pa ti ne bi šla, KER NIMAŠ NIČ ZA IZGUBITI!

    • Peter

     Kok s sam pukvarjena, ej, lohk s punosna, no…

 • Fogglof Tunnek

  Uh, levičarji vodijo: SDS (ja, SDS je čisto levičarska stranka, dokler je tam Veličastni Veliki Vodja, Humorist, Levičar in Komunist JJ), SMC, SD, ZL in DeSUS.

  Samo še NSi malo caplja za veliko levičarsko koalicijo. Ni še sprememb na vidiku. Levičarska SDS ali levičarska SMC – to je fse isto ;)… REŠI NAS LAHKO EDINOLE ZDRUŽENA LEVICA !!!

  • tarantela

   Itak, pravjo de gre še Brglez zraven.

   • Fogglof Tunnek

    IDS – Iniciativa za demokratično socializem !!!

    • tarantela

     Nehaj dražit folk zdej na večer, še spat ne bojo mogli!

     • Peter

      Oho, tarantela sekundera velikemu tumpeku, to bi pa skor odblokeru luzerje, sam d to vidm,no…

  • Mihec S’kumarc

   ti si prjatu Kordiša..

 • Fogglof Tunnek

  Ja, ja… JJ je vedno med nami, da nekaj ruši… Če je na oblasti ruši….tudi zaj ruši koalicijo… iz ozadja !!!

  • Fogglof Tunnek

   Večina ljudi nikoli ne bo pozabila kdo si je želel TROIKE ???… Bifši komunist Janez, edini precednik fseh parlamentarnih strank v Sloveniji, ki je bil član ZKJ in član ZKS !!!… Pa da ga ni sram!?!?… Namesto, da bi Slovenijo reševal tako kot Alenka Bratušek, on je klical Troiko???

   • Mihec S’kumarc

    kak pa kaj tvoj MB600

  • Mihec S’kumarc

   sej tud drek med tvojimi nogami ruši…

 • Fogglof Tunnek

  Matjaž Hanžek: “Prava levica mora prevzeti oblast”… Bravo Matjaž, tak se govori !!!

  • Mihec S’kumarc

   čuj za kdaj so ti napovedal furuž

  • Fogglof Tunnek

   Čujte, se kar strinjam z Hanžkom, levica mora prevzeti oblast. Zakaj? Ker se bori za ekonomsko enakopravnost fseh ljudi…ZL podpira javno šolstvo… ZL podpira javno zdravstvo…
   Združena levica je edina stranka ki si upa nasprotovati ameriški vojno hujskaški politiki in zahteva izstop iz NATA… in seveda otresti stroškof finansiranja ameriških kolonialnih pohodof.

   • macon

    Debilčina, ti si pa sigurno levičar in za ZL. Zblojeni Loleki.

 • Dragan Krstič

  Jast se tudi jako strinjam s Hanžkom da je treba pripeljat 200.000 muslimanov v Slovenijo. Hanžek
  for president., Tunnek bi bil pa lahko vice president. Jast vam povem, da bi bla to hudo dobra poteza.
  V enmu letu ko bi ta dva in ZL vladali, bi vsi Slovenci, tudi upokojenci postali milijarderji in bi si s tem denarjem lahko marsikaj privoščili, na primer če bi zaslužil milijardo na mesec bi si lahko privoščil kilo kruha, če bi pa zaslužil več na primer dve milijardi bi pa lahko še en žvečilni gumi kupil. Je pa ena malenkost: zaradi jako velike kupne moči bi za te dobrote moral že ob treh zjutraj v vrsto pred trgovino.

 • garfi

  250.000 protestnikov v Romuniji proti levaški vladi šele proti koncu dnevnika
  z velikim olajšanjem, da niso odstopili
  seveda levaška vlada ne bodo omenjali

  • Fogglof Tunnek

   Kaj je rumeno in po grmu bombo išče?…@garfi

   Kaj je rumeno in po zraku leti?… @garfi ki je bombo našo !!!

 • Peter

  A kle levosucni prevzemajo portal, no?

 • Peter

  Aha, en tunek je kle, zgleda…prevzemas, laufa?

  • neny

   Ko odide Jovica, se pojavi blesavi Tuna….. -:) ponavad…

   • Fogglof Tunnek

    Ka pa facesitting?

    • neny

     O Jovo, kdaj te pamet sreča. Krstič te je nekaj vprašal.

     • Fogglof Tunnek

      Jovo se po Dupleku klati…jas pa se ti javljam sHaloz…Pa picek mi spet stoji !!!

     • neny

      veš da….Klon.

     • Fogglof Tunnek

      Ne nisem klon…picek mi tak stoji, da mi koža na hrbtu poka !!!

     • neny

      ma kaj to prepisuješ…isti izrazi. Zadnjič si isto klato.

     • Fogglof Tunnek

      Reči da nisem Jovo pa bom nehal !!!

     • neny

      pol si pa Jamnica.

     • Fogglof Tunnek

      Ker si poredna bom nadaljeval…neny ljubim te !!!… Mam rad šarf babe !!!

     • neny

      sem ti rekla. Od mene bi dobil samo eno in bi bil pod rušo. haha

     • Fogglof Tunnek

      Mam tudi rad bolj grobo… a ti?

   • Peter

    Ah, oba sta blokirana, kar se mene tiče, no.

    • neny

     Sorry…

     • Peter

      Zakaj? Edini pravilni ukrep, z zblojenci naj se ukvarja, kdor se hoče, jaz se ne bom, no…

     • neny

      štekam….

 • Dragan Krstič

  Čuj Tunnek, ti kot veliki mislec, filozof, marksist-leninist, sploh pa ekonomski stručko, si kdaj premišljeval, da bi ti skupaj s Hanžkom, Kordišem, Trčkom in Violeto ustanovil 4. internacionalo kot
  protiutež imperialistom. Zagotovbi dobili podporo tudi v Venezueli in Severni Koreji, tako da bi zaradi ogromnega finančnega ter ekonomskega potenciala bili sposobni pritegniti vse proletarce sveta in bi bila nova komunistično-socialistična revolucija zelo blizu uresničitve. Danes ne popij preveč šmarnice in namesto da gnjaviš Juliko premisli o tem ter nam poročaj kako si se odločil.

  • Fogglof Tunnek

   ŽIVELA ZDRUŽENA LEVICA !!!… Mogoče Milan Brglez k nam pride !!!

   • Dragan Krstič

    A na šmarnico. Kolkor vem on pije zlato rebulo.

    • Fogglof Tunnek

     Prosim, da pišeš Krstić z mekani “ć” !!!… Ka se sramuješ, da si Srb?… Ne smeš, bodi ponosen in dvigni tri prste…in se zaderi Draže Mihajlović !!!

     • Dragan Krstič

      Tunnek, a si popizdo? A te lahko še mal zajebavam?

     • Fogglof Tunnek

      Ti kar daj…jas mam debelo kožo !!!

     • neny

      Ist kt Jovo….iste fore…

     • Fogglof Tunnek

      Nisem ist kt Jovo…mam večjega piceka!!!

     • Dragan Krstič

      Že od začetka sta mi oba sumljiva, povaj nam kdo koga ali se izmenjaje. Pa ti dovoli da ga do konca zariješ v njegovo luknjo.

     • Jovo Jamnica

      Kaj ti si tut lubosumn???

     • neny

      kej zdej ste vsi trije pod istim nickom.

     • Jovo Jamnica

      Keri trije???

     • neny

      v peskovnik vsi trije. Pa lopatco v roke in po mivkici igrat. Za drugo niste.

     • Jovo Jamnica

      Saj pa te to tu je peskovnik… Še z “pes” se začne…

     • Fogglof Tunnek

      neny boš tri naenkrat? Veš da gre skoz…bomo nežni !!!

     • neny

      v peskovnik otročaj.

     • Fogglof Tunnek

      V peskovnik pol pa v tebe?…Bolelo in peklo te bo !!!

     • neny

      a od mivke se nobenmu otroku nič ne zgodi.

     • Jovo Jamnica

      Čuj, fprašaj Perota, če se mu je poslapšalo. Nisn si mislo, da si je fse zapomno…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, fčasih se je trdilo za levico, da brez Kučana in Drnofška ne bo mogla biti ali priti na oblast. No, zdaj je levica na oblasti brez Drnofška…Milan pa uživa zaslužen pokoj v Murglah… Morda je napočil čas, da tudi na desnici začnejo razmišljati o tem, kakšno bi bilo življenje, če ne bi bil na njenem čelu vedno Janez Janša grosupeljski. Morda bi se politično življenje normaliziralo, če bi prvo politično linijo zapustil še zadnji veliki “osamosvojitelj,” bifši komunist in Titof pionir !!!

  • Karmen

   Če bi Milan užival zaslužen pokoj, zakaj so pred štirinajstimi dnevi mojega sina v anketi, v kateri so spraševali o njegovem mnenju o politikih, vprašali:” Kaj si misli o Milanu Kučanu?”

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, da se držim teme članka “bulmastifi”… Desnosučni, Atos, Atlas in Joy so vam riti nastavli…repe gor držijo…ajd navalite…@garfi [email protected], @macon, @Mihec S’kumarc ,@donkey

 • Peter

  Aha, tukaj se prevzema portal….
  Gou tumpek gou, prevzem, prevzem, prevzem, sej znaš, a ne…gou tumpek gou…

 • Peter

  No, bomo kšno pametno rekl, da prevzamemo portal.
  A že vestem d je biu janša komunist? A ste že slišal? A bejš no, kje?

 • Peter

  Ja, pa a veste, d je šu jajo u jajc, pu kulenih, res no, ste to že slišal, no?

 • Peter

  Pa baje so ga iz partije vrgel, pa je na kulenih prosu, nej ga nazaj uzamejo. Res no, še niste slišal?

 • Peter

  Pa najbl zagnan kuminist je biu in sam zato, ker ni mogu ratat šef, je šu u opozicijo. A to tud še niste vedel, no? Pa ke vi žvite, no…

 • Peter

  Ja, pa vso vojno se je skrivu u klet cankarjevga doma, zdekj bi pa rad kučanu rad ukradu naziv sa,mososvojitelja, no.

  • Karmen

   Oprosti, ni se skrival v kleti Cankarjevega doma, celotna vlada je bila prestavljena v škofjeloško hribovje. So tudi tam dobro delali.

 • Fogglof Tunnek

  Ha ha ha ha ha ha ha ha… ste vidli, “blokirani” Peter fse moje poste bere. Z fsem je na tekočem…ne more se upreti Tuneku !!!

 • Peter

  Pa helikopter, k je kruh vozu je dau sestreli, pa kliniko ma u Austrailij. pa patrijo, pa orožje, madona, kva je zdej levosučni, mislte d bom jest z vs dons delu kle alkva, no?
  Dejmo, ekšn, tumpek, tarantela je že vsa mokra (od pišanja, no) kumi čaka, d začneš…dejmo…gou gou gou…

 • Peter

  No, tumpek, kam si zginu zdej, k končn resnica prhaja na dan? Ke si, podpri me, no….

 • Peter

  Pa največ kreditou je dau tajkunom, ne, sori, edini je dajal kredite tajkunom…

 • Peter

  Pa 2004 – 2008 se je Slovenija najbol zapufala, no…pa 4 leta so bli na oblast, pa niso nč naredl..

  Glej tumpek, greš dons lohka spat, sm že jest use puvedu…no.

 • Peter

  Ke ste zdej, ne boste prevzel strani, k sm že vse vaše bedarije natresu u petih minutah, pacjenti, no…

 • Jovo Jamnica

  Še malo, mamo pectoooooo

 • Peter

  Bomo še kšno o domobrančkih rekl?

 • Peter

  Prevzel smo stran…tole spodi je en blokeran, verjamem d ni tumpek, k nima jajc, hihihi…

 • Unikatna

  Tunnek ZL je iz 3 strank in še to ste komaj skupaj spravili :) Ne se preveč hvaliti…

  • Peter

   A je pol kle, tumpek? Nekam tih je, no…Ovdje orao, tumpek javi se. rodžer…

   • Unikatna

    Malo si ga umiril…

    • Peter

     Ja glej, u petih minutah sm povedu use, kr levosučni nabijajo kle vso noč, no. A so že kdaj kej druzga pisal sm, no?

   • rubec

    hehe

 • Peter

  Aja, pa u SDS ne sme nuben mislt s vojo glavo, a ne tumpek, morjo vsi firerja ubogat…

 • Peter

  Jest res ne vem, kva levosučni delate kle pou nuči, u petih minutah puvem use, kr mate za puvedat, no..

  • neny

   sam pejstajo te svoje komentarje. Kar prebereš pred enim tednom je spet gor do črke enako.

   • Peter

    Ne berem jih, so blokirani.Mi je pa jasno, da niso sposobni spravit skupaj nič novega, no…

 • VERZIFIKATOR

  Liza Ničevec

  NOVINČEK IN BULMASTIF

  Novinček kupi bulmastifa,
  da z njim lahko bi se ponašal,
  bi psa pri delu oponašal,
  privadil pasjega se šlifa.

  Da divje trgal bo novinček,
  obljubo gospodarjem daje,
  s psom izvaja redno vaje,
  tako obeta si cekinček.

  Saj ve, novinček, da mu kane
  od zgoraj vedno boljša kost,
  če spisal takšno bo norost,
  da zgornji z njo si roke mane.

  Tako novinček natreniran
  od bulmastifa vse več terja,
  z njim trenira, divje dirja,
  že sam je pasje naspidiran.

  Kot nanj pritiski so od zgoraj,
  tako on psa zdaj izsiljuje,
  naj trike ta si izmišljuje,
  umetno oploduje skoraj.

  Po svojem prepoznaven šlifu
  novinček v javnosti nastopa,
  ko laja, grize, ko se kopa,
  podoben ves je bulmastifu.

  Ko trga, se v ljudi zažira,
  novinček smešni napadalno,
  ko imitira bestialno,
  ne ve, da s tem se garažira.

  Garažno, neprofesionalno
  s predmetom lažnim in umetnim
  se slini gospodarjem svetnim
  in liže kost pes triumfalno.

  Kakšni zgodb so takih konci,
  treba ni poduka dati,
  ne spozna ga lastna mati,
  spremljajo povorko zvonci.

 • Fogglof Tunnek

  Ha ha ha ha ha ha ha ha… ste vidli, “blokirani” Peter fse moje poste bere. Z fsem je na tekočem…ne more se upreti Tuneku !!!

 • Peter

  Kva je tumpak, čakaš, d grem spat?
  Le čaki, le…no.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, kot ves čas pričakujemo, da bo levica postala levica, bi bilo za družbo dobro, da bi do napredka in premika prišlo tudi na desnici. Saj ne gre za novo desnico, gre za normalno desnico. Slovenija si namreč zasluži normalno desnico… normalen konservativen političen pol… To ka pa zaj mamo je skrajna desnica…ki ma povezave z pripadniki cerkve.

  • nevtrino

   Bolj kot je skrajna levica in absurdno skrajna liberalna sredina, pač ne gre. Nikjer ni idealno, ampak biti hujši od skrajnežev na levosredinski sceni pač ni mogoče.

   • Fogglof Tunnek

    SDS-of podmladek ma celo povezave s pripadniki Blood & Honour Slovenija !!!

 • nevtrino

  To so kar novinarske hijene, šakali in kojoti…. Seveda za maskami poskušajo skrajno agresivno zgristi vsako močno opozicijo. Takoj seveda besno skačejo v enega JanezaJ, ker najbolj resno drži opozicijo. Večno enakopravnejši tovariši so si pa dobro uredili tudi to pohabljeno novinarsko sceno na Slovenskem. Povprečen kritičen folk bi moral takoj videti, v čem je zanka. V vsem je pa enostaven problem, kako hudirja jim uspeva že vsako mešanje in spuščanje megle povsem dobro podtakniti številčnim slovenskim hlapcem in srečnim sužnjem.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, kar je bil fčasih res eksces, kar je bil fčasih le Jelinčič, je gnes politična raven in jezik desnice. Tudi tistih nekaj posameznikof, ki so v času oblasti prinesli v SDS neki drug jezik, je danes njihove vrste fsaj javno zapustilo… in ostala je le ta prostaška govorica. Fčasih je bila tudi za Janšo ta prostaška, gostilniška govorica problem… spomnimo se, koliko truda je vložil v upravičeno odstranitef prostaškega Iva Hvalice. A danes se Hvalica ne bi razlikoval od drugih, bil bi le eden od mnogih. Praf neverjetno je, kako je govorica poslancef SDS danes podobna govorici nekdanjih poslancef SNS.

  • FORT WORTH

   In ti kulturnez to napises ?!

 • Peter

  A že veste, d je Janša urožje švercu, na kamjonih, no. Pa dojće marke so u kufrih nosil, ste že slišal?
  Ja lejte, ne vem zakva vm tunek tega še ni zaupu, no…bo počaku, d bom zaspau, pol se bo pa spet upu kle klamfe srat, no…

 • Fogglof Tunnek

  Tak, zaj pa spat…dovolj resnic sn vam natroso !!!… Pa zamislite se ko boste legli v posteljo… Lahko noč!!!

 • Peter

  Kva pa kej klinika u Australiji, za davkoplačevalsk dnar, madona, si morte mislt, ste to že slišal?
  Tumpek se je tm zdravu, pa je tok zanč ta klinika, d se mu ni nč pobolšal, no…

 • Peter

  Ja lejte, gošarji, prevzel smo stran, aleluja, resnica je na naši strani.
  Demokracija pa sedi v kotu in se čudi…
  Ja tumpek, tko je to.
  Jutri je pa nou dan in sanje ne bodo več dovoljene, no…

 • Peter

  Ke ste zdej duhci, pa tarantele, pa krtače, pa sončence, pa tetke, pa cepci pa papeži, pa jovoti..k tunek utihne, utihnete vsi?
  Prevzel smo stran, vi pa tih k riti, no…Tarantela, zakaj se ne pridružiš, če so vsi isti, no?

  • FORT WORTH

   Nastel si vec kt pol portala,to bo treba popraviti…

 • baldeagle

  Namreč, Baričevič je bil na kraju najden nag, imel pa je tudi
  umetni penis, kar je nakazovalo na to, da naj bi spolno občeval z
  bulmastifi.
  ———————–
  Athos, Atlas in Joy, počivajte v miru. Vsaka čast, ker ste redki, ki ste se na dostojen način uprli sprevrženi, nemoralni rdeči falangi in enega kaznovali, kot se za tako nemoralno, podlo in sprevrženo golazen spodobi. Drugega, pa obgrizli, da je moral za nekaj dni pobegniti v tujino celit svoje rane, ki ste mu jih upravičeno zadali.

  To so dejanja, ki zrcalijo vso podlost, sprevrženost, nemoralnost, neetičnost….rdeče falange, ki že več desetletij tlači ta ubogi hlapčevski in neuki narod, ki jih zaradi takega početja na vsakih volitvah vedno znova nagrajuje na način, da jim omogoča kontinuirano vladanje, da jih lahko znova in znova tlači in po njih hodi. Sramota, ki je človek ne najde zlepa v kateri drugi državi.

  • dvanajstzvezdic

   Če bi se v Sloveniji pojavil inkarnirani Ronalg Regan, ne bi niti pomislil na koga drugega kot na Ronalda Regana. Enako velja za Margaret Theacher. Na zadnjih volitvah sem volil SDS in te napake ne mislim ponavljat. Boljše je čim prejšnje razsulo kot pa mukotrpna in neskončna agonija.

   • Peter

    In kje je problem? Voli ZL in agonije bo hitro konec. Sam pol ne tečnar, če ne boš meu niti skret paperja, no.

    • dvanajstzvezdic

     Ne skrbi za moj toaletni papir. V svojem življenju nisem nikdar bil na komunistični liniji-NIKDAR. Ne morem pa volit nekoga, ki uničuje desnico, ki ni konzervativec.

     • Peter

      Desnico uničujejo “osrednji” mediji, ki so 110% v levih rokah. Kdorkoli bi jo vodil, bi bil pod njihovim udarom, tako da…

   • baldeagle

    V čem pa misliš, da je bila napaka, ker si volil SDS? Veliko več bi jih moralo volit to stranko in ji omogočit vsaj absolutno večino v parlamentu, da bi se v tej državi začele tako potrebne reforme in posledično gospodarska rast in s tem povezan dvig življenjskega standarda ljudi.

    • dvanajstzvezdic

     Jaz sem za demokracijo, čeprav sem konzervativec, ne pa za absolutizem. Če bi postala predsednica SDS Romana Jordan Cizelj bi z največjim veseljem volil SDS. Janša se je izpel. Povsod kjer nekdo izgubi volitve odstopi in se določi njegov naslednik. To je demokratična drža, ne pa da se krivi medije pa ne vem koga še.

     • Peter

      Sori, ne povsod, ampak v demokracijah, kjer “osrednji” mediji niso samo za to, da pljuvajo po nasprotnikih, ker so osrednji brez navednic…

     • dvanajstzvezdic

      Ne krvi medijev za neuspeh SDS-a

     • Peter

      Če nisi sam sposoben opaziti tega, potem pač tudi meni ne boš verjel. Pomisli pa, kdo bi vladal, če bi “osrednji” mediji z isto vnemo ves ta čas namesto po desnici, srali po levici, no.

     • baldeagle

      Taka načela veljajo v državah z dolgoletno demokratično tradicijo in medijskim pluralizmom.
      Slovenija pa žal ne sodi v tako skupino držav, zato so take zadeve v Sloveniji veliko bolj komplicirane narave.
      Če pogledamo malo v poosamosvojitveno preteklost Slovenije, lahko takoj vidimo, da so bili vsi voditelji pomladnih strank, ki so imeli močan ideološki odklon od komunistične ideologije, deležni hudega medijskega linča. To se je zgodilo z dr.Pučnikom, to se dogaja z Janezom Janšo in to se bo dogajalo z njegovim naslednikom, kdorkoli že to bo.

 • montyamp

  Fogltunč je zrastel iz družine , ki je pomagala pobiti 431 Slovencev , januarja 1946 v Slovenski Bistrici .
  https://www.youtube.com/watch?v=ioLVKzYSsec&t=10s
  Sem vam že pisal , da morilec ne more vzgojiti normalnega naslednika .

  • Peter

   Kaj takega ne zraste od nikjer, no. Kvečjemu iz kupa gnoja…

 • Peter

  Akhm, tunek je po tem, ko je končno naredil red na tem portalu, zmagoslavno zapustil prizorišče.
  Glej, tumpek, jutri lahko začnem že prej s kopipejstanjem vaših modrosti, tako, da bo portal spet osvojen, ne da bi bilo treba tebi migniti s prstom, hihihi, no.

 • rubec

  Zdaj tik pred spanjem se je dragi domoljubi pojavil nek Peter ki je očitno v pijanem stanju in tolče po Janši. Verjetno kurbin sin dela za hrvate ki nam hočejo spizditi še slovenski med. V vseh enciklikah zaradi razburjenja ne vem če se ne reče celo drugače enciklopedijah mogoče, jasno piše da je bil Anton Janša slovenski čebelar.

  • Peter

   Nej majo med, važn d je medica naša, hik, no…

  • baldeagle

   Moram vzet @Petra v bran, čeprav vem, da se lahko sam dostojno brani.
   Potrebno je namreč razumeti Petrov sarkazem.

   • rubec

    Sarkazem ja. Kaj pa če je dvojna osebnost ali celo razcepljena kot dostikrat takim pravi gospa Joganova na svojih akademskih predavanjih. Konec koncev sem na kanalu ID na lastne oči videl da se taki najraje pojavijo po 22 uri.

    • Peter

     Baje to pride od šnopca, no, ampak jest ves čas pijem encijan pa pelinkovc, tko d ne vem, no…

     • rubec

      Encijan? Hudo nevarna reč stari, merki. Za dober encijan tudi v SD prestopim.

     • Peter

      Encijan je fajn, ga natočeš dva deci u kuzarc, pa rečš, d piješ ananasov sok, dela, ti puvem, no…

    • baldeagle

     Za @Petra vem, da ni dvojna osebnost, ker ga “poznam”, kot komentatorja na MMC. Zagovarja enaka načela ,kot na tem portalu, zato ga s tega stališča sam spoštujem.

     • rubec

      Na MMC hodi? Ja potem pa fant res pije. Sem mislil da se samo zajebava.

     • baldeagle

      Na MMC je komentiral pred leti. Zdaj pa je že precej časa odsoten. Ni ga več na spregled na MMC. Tudi sam sem včasih veliko komentiral na MMC, zdaj pa le redko napišem še kak komentar na tisti levičarski greznici.

   • rubec

    Stari, daj raje povej kako kaj tvoj krokar. Je zdrav, se ima fajn?

    • baldeagle

     Krokar je zdrav kot dren. Prijeten človekov sopotnik skozi življenje.

     • rubec

      Rad bi nekoč to v živo videl. Krasno.

     • baldeagle

      Mislim, da ga ima nek zlatar, ki živi v Kranju, svojo zlatarno pa ima v Ljubljani. Ne spomnem se točno njegovega imena.

     • fmg9

      Vrani (krokarji, sive vrane, ipd.) se od malega vzgojeni zelo navežejo na človeka. Je pa vsekakor tudi velika odgovornost, ker je potem pač odvisen od gospodarja, tudi živi dlje, kot v naravi.
      Jaz sem imel en teden dovolj, tako da, ko je lastnik prišel ponj sem bil bolj vesel kot on. Zvečer pred TV je stalno skakal po glavi, sosedom iz balkona kradel cigarete (celo škatlo), prinesel v dnevno sobo, s kljunom raztrgal škatlo, potem pa raztresal tobak naokoli… Na začetku je izgledalo še zabavno, ampak potem je bilo stalno treba paziti, da ni česa ušpičil. Ker ni bil pri gospodarju, ni bil navajen na tuje okolje.

     • baldeagle

      Hehe, drži vse, kar si napisal. Krokar zna bit precej nagajiva ptica ja. Res pa je, da povzroča večji nered, če ga daš v varstvo kakemu drugemu človeku. Moj je še kar discipliniran. V zimskem času je bolj nemiren, ker ni toliko zunaj, temveč ga imam v hiši. Poleti pa ga imam več zunaj, kjer sem zanj naredil veliko kletko, v kateri lahko leti. Pa tudi veliko več prosto leti in hodim z njim na dolge sprehode. Imam namreč zelo velik kos zemljišča, na katerem stoji moja hiša, tako, da s prostorom nimam problemov.
      Kadar pa je v hiši, pa je potrebno imeti vse reči pospravljene v predalih in ostalih primernih shrambah. Predali pa morajo biti zaklenjeni, ker jih sicer s kljunom odpira in krade zanj zanimive reči. Predvsem svetleči predmeti so zanj zelo zanimivi. Sem ga pa z svojo vztrajnostjo, kar precej uspel ukrotiti, tako, da mi večjih težav ne povzroča, pa tudi zelo ubogljiv je.
      Meni Krokar življenje kar lepo popestri in verjemi ,da ni denarja, za katerega bi se odrekel tej ptici.

     • fmg9

      Eagel, hoj.

      Indijanka te pozdravlja.

      Ene par nas je še na zadnjem članku/kanalu na nova24 disqus tukaj:

      https://disqus.com/home/discussion/nova24tv/svedska_feministicna_vlada_kritizira_zahodne_moske_v_iranu_pa_se_sramoti_s_podrejanjem_islamski_kult/newest/

   • Peter

    Veš baldi, šlo je enostavno za projekt, kako zjebat gošarje. Ko sam našteješ vse njihove laži, ostanejo oni brez, sem predvideval. In glede na to, kakšen mir imamo, se nisem motil kajne?

    • baldeagle

     Ti jih kar “pikaj” na svoj način. Je zelo učinkovit.

     • Peter

      Saj ne pravim, da se mi bo jutri spet ljubilo, ampak glej, ni jih…no.

     • baldeagle

      Prav zabavno je komentirati, ko ni levičarskih trollov na portalu.
      Saj ni nič narobe, če se pojavi kak resen komentator, ki ima drugačen pogled od večine na tem portalu in argumentirano zagovarja svoja prepričanja. Trollov pa res ne maram.

     • rubec

      Danes je baje Polanski v Ljubljani in išče statiste za svoj rimejk Bal Pedrov. Po moje so tam.

     • Peter

      Jebemti tale encijan…kdo je biu na poljanski?

     • rubec

      Ah, en Roman, nič važnega.

     • Peter

      Ok, sam da ni bla drama, no…

     • rubec

      hihi, zdaj moram pa it. Me spet Brglez na mobitel.

     • dob

      Baje zbirajo statiste za Kekčev rimejk. Film se bo imenoval: Slovenski apokalipso zadnji tango leta 2045, končni spopad med Kosobrajdiči in Bedallahi, 1.del. sage

     • Peter

      Hihihi, premalo si tukaj, no…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, da se držim teme članka “bulmastifi”… Desnosučni… Atos, Atlas in Joy so vam riti nastavili…repe gor držijo…ajd navalite…@garfi [email protected], @macon, @Mihec S’kumarc ,@donkey. @baldeagle

  • Fogglof Tunnek

   Lahko tudi uporabljete vazelin…

 • Peter

  Oho, niso šli še spat…kdo s je javil? Jovo? Tumpek je že reku lahko noč…ali so ga zasrbeli prsti…poglejte naslednje nadaljevanje iz serije Lagali smo in še vam lažemo…no. Ampak ne, če je reku, da gre spat in on je mož beseda…kdo je skrivnostni motilec debate desnosučnih?

  • baldeagle

   Malo prehiter zaključek sva naredila. Tunnek že serje po portalu.

 • Peter

  Velkam bek, tumpek…mava kejhn problemček u kominiciranju, ampak, ker do zdaj še nikoli nisi nič novega povedal, bo šlo, de?
  Kje bova začela? Na začetku? Janša je biu najbl zagrizen komunist…bo šlo tko, no?

 • Peter

  Ej, rubec, a ga odblokeram tegale tumpeka pa mu zjebava znanje? A se ti lub al si že preveč spiu, no?

  • baldeagle

   Ga očitno ni več na portalu. Napisal je dva komentarja in jo stisnil tja, kjer se najbolše počuti. Zraven sosedove koze Julike, hehehe.

   • Peter

    Ja glej, človeka je treba spoštovat. Preden sem ga zablokeru (prepozn, ampak kaj čmo) je tečnaru, da bo naredu red na tem portalu, kot ga je že na vem katerih že vse prej…in kakor vidm, mu je uspelo, glej kakšen rec je danes na portalu, no…hihihi….
    Juliko pa le pusti na miru, ni ona kriva za tumpekove zablode…

    • baldeagle

     Je že nazaj in me sprašuje, če bi jaz bil rad od njega tepen, hehe.

     • Peter

      Kako to? A niso levičarji strpni intelektualci, ki razumejo in spoštujejo drugače misleče? A je desničar, tale tumpek, al kva, no…

     • baldeagle

      Hehehe, težko je razumeti levičarje, kaj se jim plete po njihovih zblojenih glavah.

     • rubec

      Ti mu reči da bo srečal rubeca. Malo huje kot biti tepen.

     • baldeagle

      Ne pomaga nič, karkoli mu rečeš, on nadaljuje v svojem zblojenem stilu.

     • rubec

      Dokler ne pridem na oblast ga blokiraj kot jaz. Potem ga bom do Dobove naložil na vlak, tistih sto metrov naprej bo šel pa peš. Mogoče celo na berglah če bo še naprej tako pameten.

     • baldeagle

      Tudi sam se redko odzivam na njegove blodnje. Mogoče se včasih spustim z njim v kako manjšo konfrontacijo. Vendar to počnem za lastno zabavo, kadar se mi zljubi tako početje.

     • rubec

      Škoda časa za to teslo.

     • Peter

      Sicer je malo smešno videti, kako se blokirani luzerji pogovarjajo med sabo, ampak za živce je pa prava mana, no.

  • rubec

   Ne zahtevaj tega od mene. Marsikaj sem bral v življenju tole pa ne morem. Raje berem Vojna in mir po nazaj. V cirilici.

 • Peter

  Tumpek, lej, a še nimaš dost za en dan, no? Lepo si že reku lakunoć, pejt no…Nisi dorasu, sprjazn se že.
  Pa oblubm, d ne bom tarantelu povedu, d smo te scat pelal, jo bo revo še kap, no…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, desničarski nacionalisti so skupine, katere želijo nadomestiti lastne pomanjkljivosti. Nacionalisti dosežejo prednost edino na podlagi nacionalnosti. Fsi ostali sploh ne morejo biti konkurenti. Za doseganje svojih ciljef, so pripravljeni kaznovati, stigmatizirati, eliminirati tudi tisti del lastne nacionalnosti, ki se z njimi ne strinjajo… npr. Ivan Janez !!!

 • Peter

  A je to dol zdej Tumpek? Kaj pravi, garant kej od Janše, brez nega itak ne more, hihihi, no.

 • Peter

  Tumpek, J….

 • Peter

  Ne zdej razočarat svojih pristašev, no. Njihove oči te spremlajo, ti si njihov idol naredill si red na tem portalu, povej svoje zadnje besede…no.

 • Peter

  Eh, tumpek, bom ugasnu…teren je tvoj, uživej..
  Pa prevzemi portal že končno pa red nared, hihihi…

 • Nata

  Jojmene, no ?
  Članek sem že včeraj prebrala. Komentirala nisem nič. Se pa strinjam z napisanim.
  Spodnjo zabavo naših znanih komentatorjev sem pa šele malo prej prečitala….dobro

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!