Mirovni inštitut bo preganjal sovražni govor z novo aplikacijo – Vodeb: gre za sadistično in moralno izprijeno zatiranje pluralizma!

Foto: iStock

Mirovni inštitut je razkril novo aplikacijo za prijavo sovražnega govora, projekt, ki stoji na državnih sredstvih, bo omogočil vsakemu posamezniku, da prijavi, kar je po njegovem mnenju sovražni govor. Neža Kogovšek, direktorica Mirovnega inštituta, je s svojo objavo dvignila veliko prahu na socialnih omrežji, psihoanalitik Roman Vodeb pa je o omembi zatiranja svobode govora dejal, da gre za “sadistično in moralno izprijeno paradigmo zatiranja pluralizma mnenj in interesov oz. izigravanja zakonitosti demokracije, ki bi jo radi ustoličili v družbi.”

Psihoanalitik Roman Vodeb tovrsten primer prijave sovražnega govora, s katero lahko vsak anonimno prijavi sovražni govor, nek organ pa bi arbitrarno razsojal, kaj je in kaj ni sovražni govor, označil za “koncept, ki je zrasel na zelniku tistih latentnih in moralno izprijenih sadistov, ki so skozi totalitarno enoumje v prejšnjem realsocialističnem obdobju zatirali drugače misleče.”

Pri tem dodaja, da bi sedaj to isto, v osnovi sadistično in moralno izprijeno paradigmo zatiranja pluralizma mnenj in interesov oz. izigravanja zakonitosti demokracije, radi ustoličili v družbi, kot absolutno spoznanje, kot sveto resnico. Psihoanalitik gre še dlje in razkrije, da bi z zatiranjem drugače mislečih v osnovi radi “ustoličili feministično enoumje in ideologijo gender (teorija spolov), torej enakost spolov.” Z družbenim oz. medijskim in pravnim ustoličenjem boja proti t. i. sovražnemu govoru bi se predlagatelji elegantno izognili opozicijskemu mnenju in drugačnim pogledom na številne družbene probleme.

Foto: Facebook

Politika Mirovnega inštituta kulminirala do neznosnega feminističnega “fahidiotizma”
Vodeb meni, da Mirovni inštitut skozi telefonske aplikacije izkazuje zgolj in samo sadistično patologijo v njihovem moralnem razsojanju. Dodal je, da je Mirovni inštitut konceptualno ”zavozila” in ga usmerila na krivo, torej feministično pot že prva direktorica Vlasta Jalušič. Neža Kogovšek Šalamon pa je njeno osnovno profeministično politiko zgolj kulminirala do neznosnega feminističnega ”fahidiotizma”, ki se noče sprijazniti z dejstvom, da sta spola različna in da obstajajo tudi drugače misleči ljudje.

“Osnovni idiotizem Mirovnega inštituta je sicer ideološko kontaminiran s feminizmom. Mimogrede pa, in to v zadnjem času (v času begunske krize), navijajo z absurdno probegunsko politiko, sklicujoč se na ”lebdeče” in vseobsegajoče ”človekove pravice”. Zato, da bi ustoličile svoje enoumne in brezopozicijske poglede na družbo, na oba spola, na begunce in še kaj iz registra (leve) anarholiberalnosti, iščejo ”divje” in nove nedemokratične poti. Za moralno izprijenimi telefonskimi aplikacijami bodo prišle na vrsto še tožbe – le pravo zakonsko podlago potrebujejo. Z noveliranjem Zakona o medijih so vse te ”mirovnice” hotele zakonsko ustoličiti enoumje. Poprej so skupaj s FDV ustanovile še 9-članski Svet za odziv na sovražni (in diskriminirajoč) govor, kjer so medijsko linčale drugače misleče – nekajkrat tudi mene osebno,” je še dodal Roman Vodeb.

Za Mirovnim inštitutom se skriva skupina istomislečih finančno privilegiranih (iz proračunskih virov) radikalnih levičarjev. Mirovni inštitut se je leta 1991 na ukaz Komunistične partije Slovenije prelevili v “neodvisni” inštitut. Med ustanovitelji so zapisani: Mojca Novak, Vlasta Jalušič, Tomaž Mastnak, Sašo Gazdić, Stojan Sorčan, Rudolf Rizman, Marko Hren, Gregor Tomc in Darko Štrajn. Mirovni inštitut je za svoje delovanje, katerega velik del predstavlja propaganda in priprava kvazi znanstvenih podlag za širjenje zahtev t.i. teorije spola, prejel že preko 2,3 milijona davkoplačevalskih evrov! S svojimi sateliti pa že preko 8,7 milijona evrov!

Najava novega koncepta prijave sovražnega govora je zelo razburila tudi običajne državljane na družbenih omrežjih. Poglejte, kaj so zapisali: 

N. Š.

 • cosmosjasnovidec

  Točno takšen princip so imeli komunajzerski izrodki v diktaturi komunajzarskega masovnega diktatorskega morilca “tita”.
  Cinkaroši udbe oziroma na sploh so si za nekoga kar nekaj izmislili ter ga prijavili.Predvsem iz osebnih razlogov mržnje,foušije ter tako naprej.Na stotine jih je po nedolžnem končalo v zaporih ter Golem otoku pa niso vedeli zakaj.Potem pa naj nekdo še reče,da komunajzerska nesnažna golazen na vsak način ne izbira sredstev z katerimi bi spet rada zavezala usta drugače mislečim.
  Tale prasica Neža Kogovšek mi lahko samo pofafa kurca ali pa pride,da ji razbijem levuharski gobec prekleta svinja.
  Jaz sem in bom vedno povedal tisto kar mislim in takega na svetu ni,da bi mi to preprečil,ker se bo na licu mesta stegnil.
  In če sedaj tole prebira tale svinja me kar naj prijavi pa ji bom na sodišču na soočenju pred vsemi zatlačil njeno zahojeno betico v njeno smrdljivo rit.
  Prekleta svinja komunajzerska crkne naj gnoj ničvreden.

  • rubec

   Tooooo Bukowski.

  • dob

   cosmojasnovidec, jaz naravnost LJUBIM, kadar nekdo tako jasno in z argumenti pofuka komunajzle, kot to storiš ti.
   ( ji bom na sodišču na soočenju pred vsemi zatlačil njeno zahojeno betico v njeno smrdljivo rit)
   Da se ne bi slučajn pokvaru. Ostani tak, kot si.

 • Jeffrey

  Zanimivo kako se trosilci sovražnega govora hitro prepoznajo….potem pa v jok in sklicevanje na “svobodo govora”…^^

 • antimur

  Menim, da po takšnem divjanju levih fašistov, ki so iz Slovenije naredili smrdljivo LGBT komunistično in roparsko gmoto, ni druge pomoči, kot da s silo zaustavimo to norenje. To je že več kot anarhija, to je zločin nad Slovenci. Upam, da se v kratkem najde organizator, ki bo zbral vse domoljubne Slovence in ostale lojalne državljane, da končno uničimo to pošast.
  P.S.: Cerarja in njegovo vladno antislovensko drhal, pa med prvimi razgnati ter jim soditi po ljudskem pravu, saj ravno v času njihovega vladanja, je ta pošast dobila največjo korajžo in se razmnožila, to pa vse zaradi smrdljivega okolja v katerem se počuti kot kačja zalega v toplem gnezdu, ki jim ga ti prasci nudijo. Takoj se morajo razspustiti vse civilne organizacije, od MI, AI, Helsinškega monitorija in ostalih, ki kršijo vsa načela svobodnega sveta, nas uokvirjajo v svojo zahojeno miselnost, ki ne znajo razbrati, kaj jim zapoveduje Ustava RS. Kogovškovo, Štrajna in ostalo smrdljivo antislovensko svojat, pa že zaradi dozdajšnjega delovanja obsoditi po Brglezovem naravnem pravu.

 • rubec

  Jaz sem že v njihovi bazi in to samo zato ker sem nekoč zapisal da si ga potem ko končam (mešat žgance) hehe običajno obrišem s burko. Ko si ga bom začel brisat samo s kuhinjsko krpo me bodo pa iz baze izbrisali so mi obljubili. Kolikor jaz poznam svojo staro mati mi tega nikdar ne bodo dovolili tako da sem sedaj rekel bi kot v nekem precepu oziroma v pizdi po domače.

  • janez zorman

   Maš pa ornk korenjaka, da celo burko zasvinjaš. Pa nič hudega !

   • rubec

    Niti ne stari , le hudo se mi naježi ob pogledu nanjo. Vseeno hvala.

    • mar-doija-ve

     Pazi, da se ne pičiš, he, he

     • rubec

      Sem se tudi že. Od takrat ob tem opravilu oblečem burko iz porhanta. Zato pa imam dve.

  • Matt_von_Glanz

   reči jim, da tvoja babica svojei ta veliki krpi reče burka

 • VERZIFIKATOR

  Reza Paglavi – Neisha Kogoushijan

  TRETJI SVET IN MIR

  V tretjem svetu mir se propagira,
  vsi so tretjesvetci si enaki,
  drugi smo pokvarjenci, bedaki,
  nov list zgodovine se odpira.

  Mir se institucionalizira,
  eni le imajo ga v posesti,
  drugim zaračunajo obresti,
  ve se, kdo ta novi mir podpira.

  Mir zdaj zopet silna je vrednota,
  kot pred desetletji so učili,
  tisti, ki premnoge so pobili,
  sredstvo zanj pa družbe je slepota.

  V tretjem svetu zdaj neuvrščeni,
  tisti ménda brez testosterona,
  ali kaj vem kakšnega hormona,
  naj bili bi v zibko položeni.

  Mir se institucionalizira,
  zanj skrbi moralna policija,
  njej prijava prva je vizija
  vsakogar, ki vojni pot utira.

  V tretjem svetu ji telefoniraš
  in prijaviš vsako nemoralo,
  se mirovnikom je sredstva dalo,
  ti lahko ta mir samo podpiraš.

  Mir postal je kronična bolezen,
  zoper pa bolezen je normalno
  se boriti, zoper nenormalno
  poskočiti in ostati trezen.

  Tretji svet močno se je razmahnil,
  ves nemiren vpije, se šopiri,
  a ko se denarni tok iztiri,
  bo telebnil, ne samo omahnil.

  Rožice, cvetlice, zdaj še sveže,
  slejkoprej tak videz bodo dale,
  da so vse za mir se žrtvovale,
  bodo kakor cvet bodeče neže.

  Prva itak je že zdaj prav taka,
  daje zgled, pove, v kaj mir pripelje,
  aplikacijo morale melje,
  v smer prepada smelo že koraka.

 • Olga

  Vsi na volitve! Volimo desnico in zaprimo finančno pipo vsem, ki bi radi utišali svobodo govora in izvajali nasilje nad drugače mislečimi ljudmi! Nujno je potrebno izvesti lustracijo v sodstvu, da bo sodstvo delovalo po zakonih in ustavi! Za demokracijo gre!

  • Štalmajster

   A misliš da se bodo stričeki, ki posojajo denar državi, strinjali? ;-

 • RealRevolution

  ZA SVOBODNO DRZAVO
  =
  ZA SVOBODO GOVORA

  SE JE ZE ZACELO!!Hoteli bodo unicit Novo24,ker je najboljsi in najbolj korekten medij v Sloveniji.Za njih pa postenje ne velja in se ga tudi ne mislijo drzati,zato pozorno.Ce je SDS resno za Slovence,bo to preprecil morda z referendumom,ce bo treba.
  Slovenci zaupajo SDS-u,zato se to tudi pricakuje,Nova24 pa opravlja odlicno delo kar pa ne pase mozem v “rdecem kotu”.SDS-u kaze zmeraj bolje po anketah prav zaradi Nove…
  Dovolj imajo ljudje,da se izsiljuje z nestrpnostjo,sami pa sovrazijo pravico,resnico in SVOBODO GOVORA,ki je glavni temelj svobodnega ljudstva.Kaj vam bo jalov mir,ki to sploh ni.Za njih je mir to,da imajo mir pred ljudstvom,ki cele dneve dela za trinket.Oni pa sploh ne delajo pa imajo milijone in milijarde.
  Slovenci ne pozabite svoje sijajne zgodovine ze iz srednjega veka,kjer smo bili najbolj svobodni pod zastavo Dezele Kranjske kot pozneje tudi, isto cenjeni po postenosti in marljivosti.A brez,da se ne naredi nic,ne bo slo in tako je tudi prav.Treba si bo ponovno izboriti svobodno Krscansko dezelo, a brez strahopetnosti tokrat.Drzavo poganja ljudstvo,domoljubje in zato mora drzava biti ljudska,da bo ljubila svoje drzavljane.
  Naredimo visoko standardno in moralno drzavo,svobodno za Slovenca.

  ZRIHTAJMO SLOVENIJO,
  POSTAVIMO JO NA ZEMLJEVID SVETA.

  Bog nam je dal SVOBODO in kdo jo bo poskusal vzeti,cetudi izdajalci iz lastnih vrst,jo je treba obraniti oz si jo izboriti,ce je ta odvzeta.!

 • Cenzuriran 4x

  Pravilno.

  • Olga

   Res je pravilno, da naredimo lustracijo! Svoboda govora je zajamčena z ustavo in zakoni in ne z nekaj osebami, ki ne želijo slišati mnenja, ki jim ne paše!

 • Miha

  Jao NovaTV bo propadla brez sovražnega govora.

  • Olga

   Ce greste vi dol s portala, ne bo! Sovražni govor prinašate LEVIČARJI, ki ste nestrpni takšni kot Antifa, ki razbija po Evropi in poziva ljudi k nasilju! Nova poroča!

   • mar-doijan-ve

    težava je v tem, ker je vse res, ker nimajo protiargumentov.

   • Štalmajster

    Pa predvsem po Jewmeriki.

 • Novakec1

  Ja ta kokodakanje in kikirikanje na forumih nikamor ne pelje, debate nazaj v oštarije pa naj tudi pesti zapojejo če je sila.

 • Franjo Trojner

  Torej se pod taktirko politične levice vračamo v čase enoumja, strahovlade in ovajanja drugače mislečih. Sam razumem takšno drastično natikanje nagobčnikov ljudem, ki mislijo s svojo glavo, kot zatiranje svobodne misli, dialoga in različnosti! Špiclji politične levice bodo sedaj imeli v svojih rokah moč, da nas bodo za drugačno mnenje tudi kaznovali in tako na zakonit način izločili moč argumenta. Politična levica nam je vzela sanje, da bi lako nekoč postali, kot druga Švica, sedaj nam jemlje še svobodo govora, ( ki so jo že v antični Grčiji Grki imeli), da bi ji državljani v obraz to tudi povedali. Bodite prekleti oropali ste nas dostojnega živlenja, sedaj nam z nagobčniki želite odvzeti še vso dostojanstvo. To vam ne bo in ne more uspeti, 50 in več procentov državljanov pač ne bo mogoče kr tak utišati, a nas boste vse zaprli, razlastninili itd., kot ste v zgodovini že storili? To nasilje nad sobodo misli, govora in našimi denarnicami se mora končati in to takoj, ČE HOČEMO TO DOSEČI IN SI RES POSTAVITI DRŽAVO, KI BO, KOT DRUGA ŠVICA MORAMO V ČIM VEČJEM ŠTEVILU NA VOLIŠČA IN ODDATI SVOJ GLAS ZA DEMOKRACIJO, ZA ŽLAHTNO POLITIČNO DESNICO!

 • ptr

  Ja, nič, čim več se nas more zbrati in to reč zasuti s prijavami praktično vsake levičarske izjave. Me zanima, kdaj jih bo minilo.

  • Štalmajster

   Ja, in kaj pol ?? Saj oni odločajo, kaj je in kaj ni “sovražni govor”.

 • Olga

  Resnica je sovražni govor, nasilje in zločini levakov pa so “naravno pravo”??

 • RealRevolution

  ZA SVOBODNO DRZAVO
  =
  ZA SVOBODO GOVORA
  (*3× DETECTED AS SPAM)

  SE JE ZE ZACELO!!Hoteli bodo unicit Novo24,ker je najboljsi in najbolj korekten medij v Sloveniji.Za njih pa postenje ne velja in se ga tudi ne mislijo drzati,zato pozorno.Ce je SDS resno za Slovence,bo to preprecil morda z referendumom,ce bo treba.
  Slovenci zaupajo SDS-u,zato se to tudi pricakuje,Nova24 pa opravlja odlicno delo kar pa ne pase mozem v “rdecem kotu”.SDS-u kaze zmeraj bolje po anketah prav zaradi Nove…
  Dovolj imajo ljudje,da se izsiljuje z nestrpnostjo,sami pa sovrazijo pravico,resnico in SVOBODO GOVORA,ki je glavni temelj svobodnega ljudstva.Kaj vam bo jalov mir,ki to sploh ni.Za njih je mir to,da imajo mir pred ljudstvom,ki cele dneve dela za trinket.Oni pa sploh ne delajo pa imajo milijone in milijarde.
  Slovenci ne pozabite svoje sijajne zgodovine ze iz srednjega veka,kjer smo bili najbolj svobodni pod zastavo Dezele Kranjske kot pozneje tudi, isto cenjeni po postenosti in marljivosti.A brez,da se ne naredi nic,ne bo slo in tako je tudi prav.Treba si bo ponovno izboriti svobodno Krscansko dezelo, a brez strahopetnosti tokrat.Drzavo poganja ljudstvo,domoljubje in zato mora drzava biti ljudska,da bo ljubila svoje drzavljane.
  Naredimo visoko standardno in moralno drzavo,svobodno za Slovenca.

  ZRIHTAJMO SLOVENIJO,
  POSTAVIMO JO NA ZEMLJEVID SVETA.

  Bog nam je dal SVOBODO in kdo jo bo poskusal vzeti,cetudi izdajalci iz lastnih vrst,jo je treba obraniti oz si jo izboriti,ce je ta odvzeta.!Ce je potrebno pa seveda tudi vojna za dobro,za svobodo.

 • Olga

  Slovenija ni podpisala izjave o preiskavi zločinov komunizma? Mirovni inštitut, je prav, da so zločini nekaznovani? Varuhinja človekovih pravic? Klemenčič?
  Predsednik države? Predsednik vlade?

  • janez zorman

   Boli jih curac, oni imajo oligarha putina za idola !

   • Štalmajster

    Kaj pa ma Putin s totimi ?? Ne vem, če bi on tak inštitut toleriral ! ??
    (Putin se je ž oiligarhov losal: Gusinski, Abramovič,Berezowski,….
    https://youtu.be/x2nNtynZAiI?t=841

    • Steiermark

     Putin – oligah se je oligarhov losal…… ha ha ha

  • mannuro

   Kako je že rekel Miško: “Ne čujem dobro!” – ti so istega kova.

 • janez zorman

  Vodeb je označil novo aplikacijo izprijenih komunistov za “koncept, ki je zrasel na zelniku tistih latentnih in moralno izprijenih sadistov, ki so skozi totalitarno enoumje v prejšnjem realsocialističnem obdobju zatirali drugače misleče.”
  To je resnica in to nam pove vse !

 • mar-doijan-ve

  Končnooo, dosegli smo najbolj et-ično, najbolj mor-alno, najbolj mod-erno in najbolj xxxx-kratično stanje v državi.Pa saj za to se borimo- nje ?
  Fala bogi!

 • sloustava

  A je Salamonova kdaj delala, zasluzila svoj kos kruha? Biti prisesan na drzavne jasli, NI delo, Mirovni soros-kucanisticni institut ni dodana vrednost, je zgolj in le potuha bandi levi!!! Delati zdraho po sistemu grde Makarovicke, ni dobrobit naroda, je kot srp, kladivo in rdeca zvezda-POGUBA naroda! Skenslati bando.

 • princeska

  Mirovni inštitut krši ustavo, kjer je svoboda govora vpisana kot neodtujljiva pravica. Tožilci, kje ste!!!

  Babe Mirovnega inštituta razmišljajo takole:
  “Vsem sovražnikom zaprimo usta in bomo imeli še dolgo mir.”

  • rrrrr

   Nemirne in v robidovju zgubljene samice-doktorese iz tega feminističnega roza kriptokloštra, vključno z gospo Darko Štrajn, lahko v slabi uri spreobrne le pet ali šest primerno hranjenih, do neobritih jajc preznojenih, po čebuli, uštipcih in Carici Milici dehtečih in poklicno izobraženih litostrojskih viličaristov v leopardjih tangicah. … Potem adijo Vojna in mir, Soros, Kučan, doktorat…… in doktorica iz sosednje pisarne….

   • rubec

    hehehehiha

    • princeska

     Heheheheh, z gospo Darko Štrajn pa res, hi hi.

 • totex39

  Dajmo že enkrat ukiniti te razne komunistične neprofitne organizacije, med te spada tudi izmišljeni nastavljeni mirovni inštitut, ki se ravno tako nesramno napaja z denarjem davkoplačevalcev, takih bedakov pa res ne rabimo, ki nam bodo še povrh vsega krojili našo usodo.

  • dob

   >>Dajmo že enkrat ukiniti te razne komunistične neprofitne organizacije<<

   Dajmo vsi skupaj pisat pismo Ljudmili Novak, naj gre h kučanu prosit, naj dovoli ukinit te komunistične neprofitne organizacije. Tko namreč gre procedura!

 • princeska

  Mirovni inštitut in Darka Štrajna s soustanovitelji bi bilo treba prijaviti, ker nam s svojimi tremi organizacijo kradejo denar in kršijo ustavo. Da bi imeli vse pod nadzorom, je Mirovni inštitut ustanovil še tri organizacije CNVOS, PIC Ljubljana in Sloga. Vsi štirje iz vladnozasebnega partnerstva so nam pobrali že več kot deset milijonov davkoplačevalskega denarja. Takoj ukiniti to UDBOVSKO parazitsko golazen https://erar.si/prejemnik/71880879/#transakcije

 • indijanka

  Samo v Butalah se lahko Veliko inkvizicijsko sodišče imenuje Mirovni inštitut. Zakaj bodo prijave anonimne? Udbini seznami ovaduhov že dolgo niso osveženi.

  • Ana Job

   Še vedno bi nas radi ustrahovali in mučili. Za napačne besede so v sedemdesetih in osemdesetih na policijskih postajah pogosto ljudi pretepali do smrti in jih pokopavali v pocinkanih krstah, da ni nihče videl izmaličenih teles.
   Časi se niso spremenili. Ukrepati bo moral vsak Slovenec pri sebi.

  • mannuro

   Oni se gredo “raziskavo”.

 • RATATA

  Ja kaj pa mislijo da so tile? Inštitut so se poimenovali. Kako strokovno!
  Vse vabim na moj Inštitut za iskanje pameti. Kar v vrsto vsi, eden po eden.
  Pokvarjena Neža bi rada zbadala. Verjetno ima vso podporo vseh pokvarjenih komunajzrskih ćefurbuzerantskih migrantoljubov.
  Sovražim jo in sovražim ta in podobne “inštitute”. Nimam ene prijazne besede zanje, niti misli. Gnusobam je nujno izbit in betic vso zionstkomunajzrsko ideologijo.
  MRŠ GOLAZEN ŠKODLJIVA ZAJEDALSKA!!!!!!!!

 • Cenzuriran 4x

  Malo resnice o Romanu Vodebu. Verjetno bo označeno za sovražni govor pa vseeno: https://youtu.be/dTHeo2Wpoy4

 • Anton

  princip ovajanja isti kot tisti v železnih časih partije in udbe, samo da je tokrat zapakirano v drugo embalažo z napisom mirovni inštitut

  sarkazem press

 • janko

  V Sloveniji bomo tako imeli široko paleto političnih barv: svetlo rdečo, rubinasto rdečo, krvavo rdečo, temno rdečo, rdečo z odtenki laži, kraje, srpa in kladiva….

 • Duhec

  S komentarji oz komentatorji na Novi bojo imeli veliko dela… ker takih konkretnih groženj ni nikjer.

  • mar-doija-ve

   Spet afne guncaš.

  • učko

   Ja kwa pa visiš cele dneve tle gor k’t frišen drek na veji ?!

   • Duhec

    Ravno zarad tega…

  • učko

   Grožnje izvaja režim z zlorabo tožilstva in sodstva, sedaj pa še s temi “horor-mirovnimi inštituti” !!!!

 • RATATA

  Kako lepo bi jim pristajal kundak na izprijen gobec.

 • učko

  Jasno je, da VLADAJOČI NEO-PRO-KOMUNISTIČNO-FAŠISTIČNI-BALKANISTIČNO-KRETENISTIČNI-KUČANISTIČNI REŽIM hoče zapret gobce, da ne bi bilo kritik na račun režima !!!! Sam’ mi se ne damo. Se pa vidi in občuti, da tale nova24 kar hudo žgečka režim po usranih podplatih !

  • Duhec

   Sovražit politike, ki so vse uničli je normalno in pričakovano… sovražit in grozit nekomu, ker ne deli tvojega mnenja al pa politične pripadnosti, pa ni.

   • učko

    Pah, rdečuharji vse drugače misleče še kar naprej rinejo v jame, pa kwa pol. Sam, oni so še vedno na absolutni oblasti !!! To pa je nekaj drugega. Vem pa, da mečejo janševce in državnih služb in jim tut drugač delajo škodo in grozijo, preverjeno !!!!!

    • Duhec

     To ne drži….

     • učko

      Sem sam močno občutil, pa nisem “janševec”, mam pa dolg gobec, to je pa res ..!

    • tarantela

     Ta to morate zbrati dokazila in prijaviti, ter javno objaviti.

     • učko

      To je tako, kot bi nekdo Jankovića tožu, da mu je denar ukradu !

     • Duhec

      Sej so ga… celo zakopali so ga do pasu in mu v roke porinli mob, da je poklical ženo… in je blo vse urejeno. Vedno iščete izgovore, napake pri drugih… ko pa mate Čistilce in Exekutorje ste pa nad komentarji vsi navdušeni… to pa ne gre. Ker grozi se tistim, ki s to katastrofo nimajo nič in so popolnoma nedolžni…. in te se mora zaščitit.

 • tarantela

  V svobodo govora ne spada zmerjanje, žaljenje in laži. Tudi v Nemčiji uvajajo omejitev sovražnega govora. Če se s kom ne strinjaš, lahko to poveš tudi drugače.

  • Duhec

   Na Novi se konkretno grozi… to je večji problem.

  • učko

   Mi mamo tle vse, tut pljuvalnico !! Lahko pa greš na kure, kjer admin pristransko briše, levuharji imajo tam totalni privilegij kar se tega tiče.

   • tarantela

    No, če menite, da je to kultura, potem odvračate večino volivcev od svoje stranke.

    • učko

     Ni kultura, ni namen tega portala z režimci verbalno obračunavat na kulturen način. Še na nacionalki naredijo izjemo, kadar je potrebno s kom medijsko obračunati. Pri obračunavanju z zločinskim vladajočim nam režimom so dovoljena tudi sredstva “mastnega pljuvanja” !!!!!!!

     • tarantela

      No, potem veš, zakaj vas je premalo, da bi vladali. Volivci takih zadev ne marajo.

     • učko

      Volivci so itak neumni, vsaj večina, drugi pa so “podkupljeni”, ker si režim svoje volivce in klientelo kupuje z davkoplačevalskim denarjem. Nekdo, ki ima “borčevski penzion” sigurno niti pod razno ne bo volil koga drugega kot režimske stranke .

  • MEFISTO

   Ti in postali ostali nicki enega in edinega ste pa res vzor prijateljskega, kulturnega in sproščenega govora.

   Bil sem že v zagati, ali naj se sploh oglasim, ker ste zasedli celo stran, zaradi česar sem tvegal, da se bom znašel v slabi družbi.

   • tarantela

    Izogibaj se slabi družbi.

  • dr Janez Sveti

   Žalitev je čuden pojem. Kar je za nekoga žalitev, je za druge pohvala. Recimo, če rečeš: “Mefisto, ti si en navaden Bosanc!”, bo to jemal kot žalitev. Zidar Mujo,pa ob tej izjavi ponosno pokima in reče: “100% Bosanac!”
   DR Janez Sveti genij za žaljivke

  • Olga

   Laž, kraja in zlocini so nesmrtne duše komunizma!

 • Antonius

  Za levičarske kleptomane je sovražni govor vsaka javno izpovedana resnica, ki razkrinkava njihovo kriminalno in z moralo skregano početje.

  • učko

   Bravo !!!!

  • Cenzuriran 4x

   Za desničarske kleptomane je sovražni govor vsaka javno izpovedana resnica, ki razkrinkava njihovo kriminalno in z moralo skregano početje: https://youtu.be/dTHeo2Wpoy4

   • Antonius

    Vodebovo ravnanje je morda moralno sporno, ni pa nič narobe, če odraslega človeka kdaj kasneje srečata spoznanje in pamet.
    Mene psihoanalitik Vodeb s svojimi analizami ni nikoli prepričal, je pa dejstvo, da mu v politiko vpletenemu, kleptomanijo ni mogoče očitati.
    Ste pa izbrali slab primer. Po izpovedanem na povezav, ki ste jo ponudili je vsakomur jasno, da psihoanalitik Vodeb ne more biti desničar. Desničarji se Titu nikoli nismo prilizovali, niti ga nismo hvalili.

 • RATATA

  To in takšno golazen smo dolžni sami financirat, da nas bo preganjala! Prekleti zajedalci pokvarjeni, izrojeni.

 • učko

  Uglavnem je pa tako, levuharji izgubljajo “medijsko vojno”, čeprav imajo v svoji lasti 99% medijev v tej državi. Edina medijska sila, ki jim zadaja smrtonosne udarce je tale nova 24 in Požar report. Kaj vse bojo še vse naredil, da uničijo ta dva medija?!! Do takrat pa, UŽGI PO REŽIMSKIH PRASCIH !!!!!!!!!!

  • Cenzuriran 4x

   Imaš popolnoma napačno predstavo.

   • Olga

    Hahahaha!

 • dr Janez Sveti

  Mirovni inštitut :
  “Demokracijo imamo, pazite kaj govorite!”
  DR Janez Sveti genij

  • Cenzuriran 4x

   Osnovni pojmi so zgleda že velik problem. Pazite KAKO govorite bi bilo prav.

   • dr Janez Sveti

    Kako, je oblika, KAJ je vsebina!
    DR Janez SVeti genij

 • Duhec

  Ko se bojo začeli boji pred volitvami, bo Nova na tapeti, od nastanka… in vsakič, ko bo omenjena, bo SDS izgubila glasove.

  • mar-doija-ve

   Spet si se danes na vse zgodaj premočnih čilijev najedla.
   Malo več optimizma, draga moja – bo šlo ? Zunaj je sonček.

  • Cenzuriran 4x

   Jp. Kako misliš da se bojo odločali volivci, ko bojo videli da dopuščajo tudi grožnje (včeraj jih je spet padlo kar nekaj konkretnih)?

   • mar-doija-ve

    Ja, ti si mislil, da si samo ti “pameten” pa ti ni najbolje uspelo. Zdaj vidiš, da je boljše, da tega ne počneš več, ker vsak je lahko žleht.

   • Duhec

    Ja… tko majo, tko je.

  • Olga

   Hahahaha! Zato vedrite in oblačite na portalu? Ovaduhi!

   • Duhec

    Alergijo mam na grožnje…. zlasti brezjajčnih gobezdačev.

    • učko

     Vzem v roke kakšno dobro knjigo! Tako, k’ jo je recimo napisala kakšna Manca !

    • Olga

     Kdo komu grozi? Ovaduhi? Ovaduhi nimate ne jajc, ne soli v glavi, da o morali ne govorim! Vaša naloga je provokacija in širjenje laži in sovraštva!

 • ostrovrhar

  Mirovni inštitut je razkril novo aplikacijo za prijavo sovražnega govora, projekt, ki bo omogočil vsakemu posamezniku, da anonimno prijavi, kar je po njegovem mnenju sovražni govor.

  Prjavt vsakega levaka, ki se samo oglasi na Novi (ali kjerkoli drugje!). Tudi če komentira vreme. Ko bodo zasuti s prijavami, jih bo hitr minil! :))))

  • Cenzuriran 4x

   Troll ostane troll

   • ostrovrhar

    Butelj pa butelj. Nimaš rešitve, a? .)))))))))))))))

   • mar-doija-ve

    kako pa to veš ? Imaš lastne izkušnje ?

 • učko

  Ko bo režim še s svojim sodstvom in policijo napadu Novo24, potem bomo šele lahko šli v pravi boj proti režimu. Do takrat pa ga bomo pljuvali, ker pač drugih vzvodov oblasti nimamo. Kako pravijo, da so mediji 7. sila ? Za nas, proti-režimce, je to 1.sila, vse ostalo so si uzurpirali zločinski neo-pro-komunajzarski režimski zločinci !!!!

 • dr Janez Sveti

  Sovražni govor:
  “Jebem ti mater!”
  Prijateljski govor:
  “Imam spolne odnose s tvojo mamo!”
  DR Janez Sveti mediator

  • mar-doija-ve

   Ja pa strela naj te kresne po prstu, a ne moreš takoj prenehat ?

   • dr Janez Sveti

    Pismo, je bela cesta kaj naj?
    DR Janez Sveti Strokovnjak za slovenske kletvice

    • ostrovrhar

     Mat’ kurja!

     • RATATA

      to ni nč matkurba

     • mar-doija-ve

      Premal. Pojačaj, sej znaš ! :)

     • RATATA

      Veš da znam jebemomatr sam sm mal cviknu zarad tistih pofukanih prasic komunajzrskih, kmi grozijo.

     • mar-doija-ve

      Sej ne mislijo resno. Nekaj pa morajo krulit, da jim bodo spet denar dal.
      Soros ne daje nič zastonj.

     • RATATA

      A ti res misliš, da sem cviknil(?) hehe dejganomalmejfukat
      Steram jih u 3PM golazen izrojeno.

     • mar-doija-ve

      Ej, ma z babam boš pa vseen mal bol po moško odpravu, sej veš da se glasijo samo zato, ker neki rabjo. Od Sorosa dobijo samo denar.

     • Ana Job

      Porkamadonapra*icaku**a je levica.

     • mar-doija-ve

      to pa je grdo.

     • Ana Job

      Hahaha, to je res zelo grdo. Levica je res ogabna, ne samo grda. In še nasilna povrh.

     • dr Janez Sveti

      Pišouka!
      DR Janez Sveti

 • Olga

  Komunajzli znajo samo gojiti ovaduharstvo, SOVRAŠTVO, laži, manipulacije in ščititi zločince! Vse za oblast! Dol z njimi!

 • Cenzuriran 4x

  Drugače pa ima že sam brskalnik funkcijo s katero lahko na splošno podaš mnenje o določeni internetni strani in verjemite, da v primeru Nove praktično nižje ocene ni možno dat. Ob naslednjem obisku pa pošlje sporočilo da se podajate na nevarno stran. Medtem ko se druge strani borijo za čim večji ugled in branost, gre Nova očitno v popolnoma drugo smer.

  • ostrovrhar

   Ravnokar sem te prijavil! :))))

   • Cenzuriran 4x

    Majo rešitev za take kot si ti.

    • ostrovrhar

     Sama ušesa so me! :)))

  • Duhec

   Nova dela SDSu sam škodo…

   • mar-doija-ve

    Saj ti vse to popraviš, ko jo stalno hvališ.

   • učko

    Al pa SDS Novi ? hehe

    • Duhec

     SDS rabi izgovor za polom na volitvah…. v opoziciji jim je čist fajn.

     • učko

      To pa res! To že kar naprej trob’m !!!

     • Duhec

      Torej ni glavni problem v levici… je v tistih, ki jih njihove kraje ne motijo in so tam, da bi naj ukrepali, bi naj bli njihovi nasprotniki…. pa tega ni za opazit. Pol sploh nimaš dva pola a ne?! Vse je ena dobro usklajena mafija…

     • mar-doija-ve

      Duhec – Prduhec !

   • Olga

    Zakaj vas skrbi za SDS? Nova pa tudi ne rabi mnenja ovaduhov in provokatorjev (v bistvu ste en clovrk z deset Nicki!)..

  • mar-doija-ve

   Na Novi24TV je demokracija zagotovo doma. To nam naši bralci velikokrat povedo – večkrat dnevno. Nidi vedel, kajne ? No, zdaj veš..

   • Cenzuriran 4x

    Ne se smešit no. Popolnoma kulturne kritike se brišejo, celi profili se blokirajo a grožnje so dovoljene. Ne mi o demokraciji tule stresat. Tule pojma nimate o osnovnih pojmih.

    • Duhec

     Ja…. spet so se sami spravli v podrejen položaj…. kot da niso že dovolj.

     • mar-doija-ve

      Mogoče nisi še dobila menstruacije in si slabe volje ?

    • mar-doija-ve

     Tole pa LAŽEŠ – tu se nikogar NE BRIŠE in niti NE BLOKIRA.
     Matr si LAŽov, no.

     • Cenzuriran 4x

      Ne bo držalo. Cel kup ljudi je bilo pobrisanih.

     • mar-doija-ve

      Če bi bilo res kaj na tem, bi bil ti že zdavnaj pa glej, še vedno tule brcaš v temo.

     • Cenzuriran 4x

      Kar drži. Meni so pobrisal že tri profile ker sem proti Janši. Vem pa da so pobrisal tudi druge. Tako da ne mi trdit nekaj kar ni res.

     • ostrovrhar

      Laž je nesmrtna duša levakov!

     • rubec

      Tri profile si zamenjal da lahko bereš naše neumnosti. Ti pa si mazohist ali v prevodu majmun če slučajno ne obvladaš tujk.

     • Cenzuriran 4x

      Sem pač trmast Slovenc ki se ne da odgnat. Za razliko od vas desnih se nočem udinjat tujim gospodarjem.

     • ostrovrhar

      P.S.: Razen Srbom.

     • pajot

      In Rusom.

     • mar-doija-ve

      Koliko ti plačajo ? Se splača, kajne ?

     • Artur

      Za razliko od vas desnih se nočem udinjat tujim gospodarjem ??!!Tvoji da capoti pa se prav rade volje : http://www.publishwall.si/stoychi./post/108200/malteski-vitezi-pogreb-slovenije

     • rubec

      Hvala za tole. Založnik me že nekaj časa buzerira kdaj mislim oddati material za mojo novo uspešnico 100 enih in istih najbolj trapastih stavkov levakov od marca 1912 do marca 2020. Mislim da tudi do takrat ne bo novih.

     • Mario11

      Ti nisi Slovenc, ampak komunist…

  • Olga

   NOVA GRE V SMER RESNICE, ZATO VAS MOTI! Pojdite na “ugledne” Murglske strani! Sem namreč prinašate samo ovaduštvom in sovraštvo! Antifa!

   • Duhec

    Kdo bi si mislil, da Olga podpira grožnje SDSovcev?!

    • učko

     Trenutno režimci grozijo Novi24, da bojo začel s cenzuro in kazenskimi ovadbami. JaJota so že “upil’l” za 12.000 ojrov, ker je povedal resnico !!!!

     • Olga

      Vas bomo na volitvah”upil’l”!

    • Cenzuriran 4x

     Zanimivo jih je gledat kako sami sebi drgnejo štrik okol vratu ja.

     • mar-doija-ve

      Ti pa si narobe navit, kaj ?

    • Olga

     Grozite samo VI!

  • FeriSS.H

   In zakaj taki “padate” tako “nizko” in se po nepotrebnem “kompromitirate” pri vaših

  • Artur

   Medtem ko se druge strani borijo za čim večji ugled in branost – zaradi tistih oportunistov in “pravolinijcev”, ki se udinjajo(režimski) politični korektnosti .

 • Stajerka

  podn od podna pod podnom……kak že pravijo za levake……nova definicija jih uvršča med teroristične organizacije……

 • učko

  Levuharje je potrebno provocirat 300/h !!!! In jim seveda nastavljat ogledalo !!!!

 • ostrovrhar

  Vsi levaki, ki komentirajo na Novi, hodijo sem samo zato, ker vedo, da je Nova edini portal, kjer vlada resnična svoboda govora. Veliki večini bi namreč njihove komentarje na MSM trobilih BRISALI!!!

  P.S.: In to zelo dobro vedo. Zato tudi stoično prenašajo norčevanje in ‘žaljenje’. Samo, da lahko vsaj nekaj nekje napišejo! :)))))))))))))))))

 • Olga

  Komunizem je zločinski sistem, enak fašizmu in nacizmu! V EU je kaznivo vsako propagiranje le teh! Milan Kučan je zadnji šef partije in Udbe, ki je mučila in pobijala politične nasprotnike po EU in svetu! Danes iz ozadja rovari proti demokraciji in sodeluje s Sorosom, ki mu je dal kot predsednik države celo državno priznanje za “socialni” projekt, ki uničuje Slovenijo in ostale narode! Med vojno za Slovenijo je omogočil razorizitev TO in s tem ogrozil slovenski narod! Zločinec!

  • ostrovrhar

   Komunizem je zločinski sistem, enak fašizmu in nacizmu!

   Sem že večkrat povedal, da se, mi komunisti, s tem enačenjem ne strinjamo! Mi smo jih pospravili 100 mega, nacisti samo 20 mega, fašisti (predvsem Japonski) pa komaj slabih 3,5!

   • Olga

    Kdo vas pa sploh kaj vpraša? V EU se bo začela končno preiskava komunističnih zločinov in kaznovanje zločincev! Antifa je že razglašena za teroristično organizacijo in spletna stran prepovedana!
    Zločinci sodijo v zapor!

 • učko

  Užgi po režimu in režimcih !!!!! In po njihovih agitpropovskih pisunarjih, ki sam lažejo za privilegije in lagodno življenje, ki jim ga omogoča režim z našim, davkoplačevalskim denarjem !!!!!!!!!!

  • Olga

   Širite SOVRAŽNI govor? Antifa?

   • ostrovrhar

    Brez skrbi. Sem ga že prjavu!

    • Olga

     Prijavite tudi sebe! Učko celo spodbuja k NASILJU!

     • ostrovrhar

      Samoprijava zaenkrat še ni predvidena. To pride v II. fazi! :)))

   • Artur

    To ni sovražni govor kakor to jaz dojemam , to je gnev, ki bi moral biti prisoten v vsakem zavednem Slovencu tako pa je večina samo Slovenceljnov ki gledajo samo svoj “vrtiček” kar se dogaja izza njega se mu gladko je.e ali pa tista pregovorna pri njih , če enemu crkne krava ta privošči drugemu slovenceljnu naj naj mu crknejo dve zato pa smo v malori in še hujše bo .

 • učko

  Ne bojmo se zločinskih režimcev, ki nam grozijo, sam na juriš, bljak, pljuc !!!!!

  • Olga

   Provokator? Spodbujate nasilje? Prijavite se mirovnemu inštitutu! Nemci vas imajo že zavedene pod Antifa!

 • MEFISTO

  Včeraj sem se sprehodil po našem starodavnem mestu, v katerem so v njegovi večtisoč letni zgodovini umno gospodarili izbrani narodi od Rimljanov, Nemcev do Slovencev, od njih pa še posebej izbrani posamezniki, razen zadnjih 72 let, ko v njem harajo komunisti, ki so zapravili in uničili nekdanji lesk in blišč tega večnega mesta.

  K sreči komunisti niso narod in med njimi niso izbranci, temveč sodrga.

  Kot sem dejal, sem si ogledoval, kaj je novega v tem našem nesrečnem mestu. Nnadoma pritegne mojo pozornost tabla na pročelju palače na Trgu sedmih rdečih žalosti št.3, ki jo je zgradil še sam zaslužni in presitli cesar Franc Jožef.

  Na tabli pa podatki o novi firmi:

  “Zemira Muharemović – Harambašić

  Družinska svetovalka in terapevtka”.

  Po prvem šoku me je spreletelo odrešilno oaljšanje. Končno smo dočakali multi kulti na področju družinske politike tudi v deželi na nesrečni strani Alp.

  Obisk te družinske svetovalke in terapevtke priporočam predvsem razvajenim, prevzetnim in emancipiranim ženskam, AFŽ jevkam, članicam partije, rdečkarkam in levičarkam, garačicam v Mirovnem instituti, Helsinškem monitorju in v drugih humanitarno nehumanitarnih ter vladno nevladnih organoiizacijah in seveda vsem sufražetkam na ministrstvu za nedelo, homoseksualno družino, nesocialne zadeve in različne možnosti ter nezmožnosti. .

  Pri njej bodo v okviru družinskega svetovanja iz prve roke izvedele:

  – da je mož lastnik in gospodar žene, ki je upravičen razpolagati z njo v skladu s pravicami, ki gredo lastniku ženske premičnine,

  – da je moževa beseda prva, zadnja in edina,

  – da mora žena na ulici ali cesti in povsod v javnosti hoditi šest korakov za možem,

  – da je žena dolžna roditi možu predvsem moške potomce in da potomke nimajo cene,

  – da ženskam nimesta v javnem življenju, temveč le na njivi hlevu, za štedilnikom ter v postelji,

  – da se žena ne sme prikazati v javnosti brez moža, njegovega očeta, odraslega moževega brata ali polnoletnega sina,

  – da se prešuštvo žensk, vse oblike nezvestobe in zbujanje pozornosti kaznuje v skladu s šeriatskim pravom,

  da ženske ne smejo hoditi okrog v oblačilcih, ki več odkrijejo kot skrijejo in da morajo biti povite in ovite kot munmije ter

  – o drugih pravicah moških in dolžnostih žensk, da jih bo vesel Allah akbar in njegov prerok Mohamed ter naša zmedena in rdeča ljudska oblast.

 • Olga

  Volimo desnico! Ta pravo! Ne “žlahtne” Kučanove! Za Slovenijo gre!

 • goldhorn

  Temu inštitutu je treba TAKOJ ukinit financiranje z državnimi sredstvi!

  • nevtrino

   Res, pa še povrnitev že potratenih sredstev, ampak: kdaj, kdo, kako ?

   • Olga

    Vsak posebej, glede na “zaslužek”!

  • centurion

   UFF, to bo pa ta najhuj možen sovražni govor.
   Ne diraj financ…
   So te že označli.

  • Kosobrin

   Zakaj, ali se česa bojiš?

  • FeriSS.H

   Kako, če pa njihovi “upravljajo” s temi “državnimi sredstvi” … sredstva se samo pretakajo … malo tja, pa malo nazaj za uslugo … pa spet malo tja za protiuslugo, in potem spet …

 • nevtrino

  Mirovni institut bi se zlahka preimenoval v Zdraharsko-nasilniški institut, celo po kakšni njihovi lastni iznakaženi definiciji sovražnega govora.

 • Ana Job

  Levičarska drhal išče vedno nova orožja proti desnici, v resnici pa podpirajo Izrojene in degenerirane ljudi. Levica podpira dekadenco in razvrat! Uničuje moralne vrednote in zatira normalnost!

  UPRIMO SE LEVICI! SVOBODA GOVORU!!!

  • Kosobrin

   No, zdaj se pa ti pomiri! Levica je bila vedno napredna, desnica nazadnjaška.

   • učko

    Komunizem je napreden, ja, cepec nepismeni !

    • Kosobrin

     Nikjer nisem napisal, da je komunizem napreden! Hvala za kompliment, ki ti ga vračam!

   • Ana Job

    Levica se je grozovito znašala nad slovenskim ljudstvom 75 let in uničila slovensko gospodarstvo. Poveličuje izrojeno, pederastično peščico. Ničesar koristnega ni naredila. Po vojni je pobila skoraj vso slovensko inteligenco.

    • Janko Gedlička

     Poleg inteligence pa tudi podnjetnike – promotorje gospodarskega in s tem tudi socialnega apredka.

     • Ana Job

      Vse so pospravili, še take ki so pomagali partizanom. Grofje Atemsi so jim pomagali, pa so jih vseeno pobili. Zadnji potomec Atemsov je iz tujine prišel v tajnosti pred leti na poroko na blejski otok. Takrat se je z avtobusom pripeljalo v največji tajnosti, kar nekaj evropske aristokracije. Nihče ni vedel kdo so, tudi turistično društvo o tem ni bilo obveščeno. Zakaj tajnost??? Zelo ironično! Bali so se, da bi jim Udba stregla po življenju. Aristokracija se Bleda ogiba, pa Slovenije tudi. Mi smo privlačni samo za radikalne islamiste, ki kupujejo zemljo v Bosni.

     • Janko Gedlička

      Moji stari materi, ki je bila invalidka, so naciolizirali trgovinico, čeprav je njena družina znjo vred s prehrano pomagala partizanom, njen sin – moj oče – je bil pa vojni invalid iz partizanov in odlikovan za hrabrost. Ni se bala naglašati, da ji je tito ukradel hišo.

     • Ana Job

      Mojemu dedku so tudi nacionalizirali dva lokala in ni nič nucalo, da je pomagal partizanom. Ker je bil privatnik so ga skoz zatirali.

   • šmentanamuha

    Tako sami sebe prepričujejo levičarji, tako so nas učili v šoli. Praksa je pokazala drugačno sliko. Svoj večvrednostni kompleks levica udejanja z brezkompromisno agresijo nad vsem, ki se ne strinjajo z njihovimi idejami. V svojem bistvu pa je levičarstvo zablodela ideologija, ki prinaša uničenje in smrt. Levičarstvo je kultura smrti, zato si ne laskaj preveč, ni osnove za to.

   • Janko Gedlička

    Tako razmišljajo oprani možgani nesposobni samostojnega uvida.

    • dob

     Kosobrin je zmuzljiv kurac vreden milana kučana

  • Janko Gedlička

   Tako se govori. Imate kakšne konkretne ideje delovanja?

   • Ana Job

    Dragi Janko, ni potrebno, da me vikate.
    Smatram, da bi bil potreben proti-levičarski zbor za pravico govora in tiska. Slovenski narod bi se moral upreti skorumpirani levici! Potrebna je organizacija kdaj in kje.

    • Gavnar

     Če dovolita bi predlagal 3 lokacije njihovih ustanov, kjer imajo med člani največ vidnih levičarjev:
     – Združenje borcev NOB,
     – Stranka SD
     – Stranka SDS.

 • Ana Job

  Mirovni inštitut ni drugega, kot levičarska fašistična organizacija, ki bi nas leta 1945 zmetala v jame in pobila.

  ŽIVELA SVOBODA GOVORA!!!

  • Štalmajster

   Pa spet brez veze mešaš neke “fašiste” zraven ?? To so ž boljševiki v drugi preobleki !
   https://www.youtube.com/watch?v=Do5O3lvnw6w
   http://www.heretical.com/miscellx/bolshies.html

   A misliš, da je dandanašnja zasedba pozicij v večini držav po svetu kaj drugačna ?

   • Ana Job

    Levica želi porušiti ravnovesje, levica je bila vedno obrnjena proti ljudstvu in levičarske vlade so bile vedno nasilne in so zatirale svobodo govora!

    • šmentanamuha

     Drži kot pribito.

  • Artur

   O pa še kako bi to z veliko vnemo storili tudi sedaj a jim sedanji bolj “demokratični” časi in javna kritična scena to ne dovoljujejo.

  • Kosobrin

   Ravno tako lahko nekdo drug zapiše:”kot desničarska fašistična organizacija, ki bi nas od leta 1941 – 1945 zaplinjevala in zažigala v taboriščih”. Ana, je vredno, da se tukaj po več kot sedemdesetih letih obmetavamo s tem?

   • Ana Job

    Kosobrin, Slovenija je popolnoma razdejana. Potrebujemo spremembe, potrebujemo moralne vrednote. Ustrahovanja komunistov imamo dovolj. Skoraj vsa vodilna mesta v javni upravi so rezervirana za potomce in vnuke likvidatorjev in komunističnih veljakov. Spremembe so nujne, ker nam levičarji zategujejo štrik za vratom.

    • Kosobrin

     Ko je bila na oblasti SDS, je bilo čisto tako. Skoraj vsa vodilna mesta v javni upravi so zavzeli tisti, ki so simpatizirali s stranko SDS, izgubili pa tisti, ki so jih prej zasedali, pa četudi so bili dobri. Ravno tako se bo zgodilo, če bo na naslednjih volitvah zmagala SDS. Politika ne bi smela biti prisotna v gospodarstvu in drugod.

     • Ana Job

      Res si želim, da bi enkrat doživela spravo in lustracijo. Ljudi bi morali obravnavati po njihovem kvalitetnem delu, to se pa strinjam in ne po političnem prepričanju.

  • mannuro

   Njihova bajta, kljub miljonom izgleda, kot bi izšla iz leta 1945. Samo, da se pere denar.

   • Ana Job

    Zakaj pa misliš, da nam bi radi zaprli usta? Zato, ker opozarjamo, da so morilci slovenskega naroda in brezmejno, skorumpirani prasci skupaj s policijo in sodstvom vred!!! Ni čudno, da se potem takšna svojat zavzema tudi za čudake vseh vrst. Bizarneži vendar skupaj pašejo!

    • mannuro

     Začeli so ofenzivo na drugomisleče vseh vrst, ker jih je narod spregledal. Sedaj pa so živčni. Potem pride napad agresije in izsiljevanja. Potem rahla depresija, zatem pa jokcanje in pomilovanje svoje usode. Ko pa bodo stali pred zidom, bo histerično vreščanje in mokre hlačke!

     • Ana Job

      Čas njihovega skrajnega delovanja se izteka. Lahko bi rekli TIK-TAK. Vsaka stvar ima omejen rok trajanja tudi levičarski skrajneži. Počutiljo se kot ranjena žival, ki na koncu praska in tuli. Ko pride SDS jim bo Janša vse ukinil te njihove kvazi “institute”. Vedo, da jih bodo dobili po pi**i.

 • centurion

  V tej državi je potrebno zatreti vsakršen govor ali
  mnenje, ki je nasprotno mnenju levice.
  Govor je torej sovražni.
  Na Kotnikovi je vila leva antifa pripravljena s trdimi rekviziti
  in bodali na fizično nasilje, kjer je sodeloval pri manifestaciji
  tudi Mirovni inštitut.
  Mirovni inštitut in VSE NGO so pobudniki nasilja, ne samo
  sovražnega govora do svobodno mislečih.
  Vrača se UDB-a, SDV in 133.člen zakonika SFRJ!

  MANJ STRAŠNA NOČ JE V ČRNE ZEMLJE KRILI,
  KOT SO POD SVETLIM SONCEM SUŽNI DNOVI!!!

  Slovenci, pokažimo jim, kot leta 1991!

  • Artur

   Nekaj drastičnega se bo moralo zgoditi, da se bodo Slovenci končno zganili prej ne , do zdaj je bilo v tem smislu presneto jalovo.

 • Ana Job

  Mirovni inštitut je skupek levih degeneririrancev, ki imajo manjvrednostni kompleks in se zavzemajo sprevrženo spolnost, ki je nenaravna in jalova.

 • Steiermark

  To pomeni ponovno uvajanje rdeče izprijene morilske diktature, ki je bila in je hujša od fašizma! Mislim, da bi bilo potrebno obravnavati ravno ta “mirovni sorošov institut” glede sovražnega govora in širjenja sovraž
  tva do vseh, ki njihove zločinske filozofije in ideologije ne sprejmemo!

 • Cyclopean

  Neža Kogovšek; pridi da se ti poserem v usta, nato pa bom mogoče podprl tvojo aplikacijo haha

 • RATATA

  Jebem vam mater inštitutsko skozi usta škrbava salomonske neže kogoušk

 • totex39

  Vsem tem nastavljenim lažnivcem in podležem se moremo upreti, kajti SVOBODA GOVORA, JE ČLOVEŠKA PRAVICA IN NAM JO NIMAJO PRAVICE VZETI.

 • Ana Job

  Uprimo se pokvarjeni in nasilni levici! Osvobodimo zasužnjen slovenski narod izpod norih boljševikov! Osvobodimo se totalitaristov!

  SVOBODA GOVORU IN TISKU!

  • Kosobrin

   Ana, tudi zate velja to, kar sem spodaj napisal! Zdaj bom pa res za vedno utihnil na teh straneh. Drugače misliti ni nič narobe, grdo pisati o nekom, ki drugače misli, pa je zelo grdo.

   • Ana Job

    Pomiri se in se raje zavzemaj za svobodo govora, ker sem ponavljajo Titovi časi, ko so ljudi zaradi “napačnih” besed pobijali na policijskih postajah in jih pokopavali v zaprtih pocinkanih krstah, da ni nihče videl njihovih izmaličenih teles.

    SVOBODA GOVORU IN TISKU!!!

    • Kosobrin

     Sem absolutno za svobodo govora, toda vse ima svoje meje. Tudi tu velja, da ne moreš zapisati vseh grdobij in grdih izrazov, ki ti pridejo v glavo in na usta!

     • šmentanamuha

      Zakaj pa potem tako rad sodeluješ pri tem? Zdaj pa nekaj svetohliniš, hinavec levičarski.

    • Kosobrin

     Ponavljam: SVOBODA GOVORU IN TISKU, TER DRUGAČEMISLEČIM! Toda, brez ponižanj in žaljenj!

 • Kosobrin

  Sem že večkrat napisal, pa vaši novinarji kar naprej ponavljajo ta svoj “drugačemisleč”: če si DRUGAČE MISLEČ, še ne pomeni, da je to sovražni govor. Toda vsaka stvar, ki jo nekdo napiše, posebno novinarji, bi morala biti napisana na tak način, da nikogar ne žali, da zapis ni ciničen in nesramen. Drugače mislečih nas je veliko, toda, to ne pomeni, da moraš zaradi tega nekaj napisati nekulturno! Če si drugačemisleč, bi bilo prav, da bi se razvijala dobra razprava med komentatorji, ne pa, da nekoga obmetavaš z vsemi najhujšimi žaljivkami!

 • Ana Job

  Postajamo levo-fašistična, policijska država Slovenistan in sadistične stranke na oblasti nas bodo še dodatno omejevale, če se ne bomo zbudili! Prišli bomo na večji poden, kot je bil, ko smo bili v Yugoslaviji. Takrat bo za nas, kot za narod PREPOZNO!

  ŽIVELA SDS!! ŽIVELA SVOBODA GOVORA!

  • Kosobrin

   Svobodo govora imamo že zdavnaj, toda, ta govor naj bo spoštljiv, tudi do drugače mislečih! AMEN!

 • FeriSS.H

  Takole malo za hec … Mirovni Inštitut bi se dalo preganjati tudi s prijateljskimi pristopi … koktajli … Molotov na pr. Ob “serviranju” flašice lahko po nerodnosti padejo s pladnja. Če bodo komu s to njihovo “briljantno” iniciativo privlekli organe na vrata … pol bi pa bilo res za odreagirati … tudi s kakšnim še manj “prijateljskim” prijemom. Če golazen ne pohodiš, ta gomazi naprej in se ob tem še množi … to sranje se mora nekje nehat

 • Štalmajster
 • piko8

  Ukinit te zajedalske organizacije, mirovne inštitute in s kuçanom na čelu zapret brez možnosti pritožbe!

 • Nata

  Zanimivo je predvsem to, KDAJ ustanavljajo tak inštitut !! Ja, kje pa so bili – recimo – eno leto nazaj ??

  ” za širjenje zahtev t.i. teorije spola, prejel že preko 2,3 milijona
  davkoplačevalskih evrov! S svojimi sateliti pa že preko 8,7 milijona
  evrov!” . . . . . . .

  Barabe !! Vrnite denar ! Ustanovljeni ste bili za delanje zgage

 • ostrovrhar

  Potrebno je vložiti kazensko ovadbo, proti tem zblojencem, zaradi protiustavnega napada na svobodo izražanja:

  (39. člen ustave RS)
  Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in. javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja. Vsakdo lahko svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja.

  in protiustavnega spodbujanja in razpihovanja (drugega) sovraštva in nestrpnosti:

  (63. člen Ustave RS)
  Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega,rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.

  • Cenzuriran 4x

   63.člen je na teh straneh vsakodnevno kršen po večkrat a nihče ne ukrepa. Čudno.

   • stajerc5

    Seveda je, od “nasih” rdecih prasicev, ki so placani iz F21!!!
    Vsaj 30 jih imam blokiranih, ker je nivo pri njih tako “svinjski”, da bi bilo vsako njihovo mamo sram, da jih je rodila!!!
    Fuuuuuj, fuj in se enkrat fuj!!!

   • Kosobrin

    Mislim, da je prvi korak naredil ta Mirovni inštitut.

    • ostrovrhar

     Ja, v temo! :))))))))

   • ostrovrhar

    Ko boš ločil med osebno razžalitvijo in ‘sovražnim govorom’ se spet oglasi!

    P.S.: Še prej pa pojasni, kako lahko razžališ lika, kot je naprimer ‘Cenzuriran 4x’????

 • Artur

  Imajo svojo vojsko s kapucami, katanami, koli , bokserji….ki bo obračunavala z drugače mislečimi , poleg policijske države formirajo še odrede za fizično ulično vsiljevanje njihove “resnice” Slovenčki DOBRO JUTRO ….!

  • mar-doija-ve

   A bo tud un z nagobčnikom zraven ?

   • stajerc5

    Ker je bil tudi z nagobcnikom prepoznan(clanek-Pozar), ga naslednjic sigurno ne bo vec v prvi vrsti.
    Novi zobje so dragi!!!

  • Cenzuriran 4x

   Desnica že obračunava. In to z berglami.

   • mar-doija-ve

    Ja uboga je bila novinarka Petra iz Demokracije. Je morala iskati zdravniško pomoč.
    Matr so ti levaki včas prov ubrisani.

    • Cenzuriran 4x

     Hočem povedat da na pristop kot ga imate, ne pričakujte nazaj rožic.

   • Artur

    Ja bravo treba se je tudi z berglami branit kako pa se je pripravljena levuharska drhal obračunavat pa je bilo razvidno iz Kotnikove.

 • Kosobrin

  DRUGAČE MISLITI NI NIČ NAROBE, GRDO PISATI O NEKOM, KI DRUGAČE MISLI, JE PA ZELO GRDO!

  NAJ ŽIVI SVOBODA GOVORA IN DRUGAČEMISLEČI GOVOR! TODA, BREZ PONIŽEVANJ, ŽALJENJ, OBSOJANJ, OBREKOVANJ!

  NOVA 24, BO ŠLO?

  • mar-doija-ve

   No, tole pa si dobr zapomni !

 • Gru

  Torej desnaki nelocijo med drugacnim misljenjem in sovraznim govorom. ;)

  • ostrovrhar

   Se bojim, da lik ‘Gru’ ne loči med osebno razžalitvijo in t.i. sovražnim govorom’. Ti bom jaz razložil kaj sovražni govor je:

   ‘Sovražni govor je svobodni govor, ki ga levičarji sovražijo?. Razumeš? Sem vedel da ne!

   • šmentanamuha

    Perfektno si to definiral, čestitke!

 • sem na sredini

  Če torej prav razumem tuja migracija dokončno bo prihajala med nas, ker so pač levičarji tako določili ?

  • šmentanamuha

   Prav si razumel.

 • Morala

  Ta mirovni inštitut stopa po tankem ledu! Že itak imamo preveč ovaduhov, sedaj še ta nova aplikacija! Se iz svojega žepa financirajo? Joj Slovenci kje imamo pamet, da dovolimo, da se naš denar tako zapravlja?!

  • Kosobrin

   Koga se bojiš?

   • Morala

    Mene to sprašuješ? :) Še nikoli nisem bila nekulturna in sovražna. Kje pa vidiš iz komentarja, da se koga bojim? Ali pa ne razumeš zapisanega?

   • Duhec

    Zanimivo, da jih moti…. ko so pa baje brezmadežni.

  • Duhec

   Če ne prijaviš suma kaznivega dejanja, si soodgovorna… tko je povsod po svetu.

   • Morala

    Za to ne potrebujejo nove aplikacije in zapravljanje denarja, za te stvari imamo policijo.

    • Duhec

     Aplikacija bo vse samo olajšala in pospešila…. in prav je tako.

 • Duhec

  SDSovci bi lohk bli veseli, ker ste baje ogroženi… razen, če ste velik hujši od levice. Pol bo pa problem… konkretne grožnje se povsod brišejo. Razen na Novi…

  • mar-doija-ve

   Zato pa se tule potikaš, da lahko ven bruhaš.

 • Franjo Trojner

  Mirovni inštitut bo preganjal??? Ma mi imamo res hudo zblojeno demokracijo in kot vse kaže tudi predstavo o mirovnem inštitutu ! Sam se zadnje čase samo še čudim, vedno sem razumel vsak mirovni inšitut v prvi vrsti, kot gonilno silo za ustvarjanje pogojev debate/odkrite prostovoljne izmenjave mnenj, pravičnega dogovora o skupnih namenih pristnega sožitja in miru! Ta mirovni inštitu pod vodstvom te tovarišice je čisto izgubil kompas, ta mirovni inštitut bo odkrito debato preganjal ?????? Ko sem spremljal debato te tovarišice po javni TV sem bil osupel nad njenim vedno zelo agresivnim mnenjem, vedno podkrepljenim z nekimi zakoni, ki pa so jih nato raznorazni strokovnjaki prava, kakor tudi pravna služba parlamenta in ministrstva razlagala zelo drugače. Sam se pri sebi vedno sprašujem, zakaj in komu so potrebni te vrste mirovni inštituti, ki že v osnovi razdvajajo namesto, da bi združevali. Zakaj jih tudi država financira? Glede feminizma pa je škoda zgubljati besed, vse o feminizmu in enakopravnosti med spoloma povedo uzakonjene obvezne ženske kvote v politiki in še kje? Tak feminizem in enakopravnost med moškim in ženskim spolom si naj goreče feministke za svojo ruto zataknejo.

 • Domoljub in gej

  Sam skoraj vedno ko na tem portalu kaj komentiram doživljam sovražni govor zoper moje dostojanstvo. Napaden sem z vsemi mogočimi psovkami, samo človek nisem. Še najbolj problematično se mi zdi, da sovražnega govora ne prepozna nova24. Svoboda govora DA, vendar na humanem, spoštljivem, človeškem nivoju.

  • MEFISTO

   Ker si peder, si najbrž ponos družine.

   Nas pa s tem ne boš raznežil.

   • Domoljub in gej

    Ko bo aplikacija zaživela te bom prijavil za sovražni govor in vse tebi podobne (xtc itd…) ;)

    • šmentanamuha

     Najprej se tu nastavljaš s svojim gejevstvom, tako kot na paradi poonosa, pardon sramote, potem se pa cmeriš, ko ti nekdo pove, da se mu upira tvoj življenjski stil. Problem s pedri in ostalimi LGBTQ čudaki je prav v tem, da namerno provocirate, zato da se lahko potem cmerite, da vas nihče ne mara. Saj se mate radi vi med sabo, ti to ni dovolj, zakaj nas posiljuješ svojim pederstvom. Tudi jaz to doživljam kot nasilje. Da pa ste začeli s tem nadlegovati otroke v šolah in vrtcih, je pa zločin nad otroki. Nekje se bo to končalo, verjemi, in tale aplikacija ti ne bo nič koristila. Tudi Bog ima palico. Zdaj se pa cmeri dalje.

    • xtc

     Verjetno NE BO zaživela,ker je US sporna kot tudi ESČP-,ki je podoben primer že razsulo in še nekaj bimbo zaletavi zakon ne more posegati za nazaj pred njegovo uveljavitvijo,je nezakonito.

     • Domoljub in gej

      Ustavno sodišče 7:2 haha

     • xtc

      ESČP LOOOOOOP pi levi pi****** in razglašeno zakon krši človekovo svobodo do izražanja v kolikor ne poziva k nasilju ali zločinskim dejanjem.Ku-KU.

    • Mario11

     he he he he…IQ bolj na spodnji meji…

    • MEFISTO

     Ti potem ne bom smel reči, da si peder, čeprav si buzerant?

  • MižekFiga

   Zakaj pa paradiraš in se izpostavljaš ???? Izzivaš, pol se pa čudiš odzivom. Ti NEHAJ!

  • ostrovrhar

   Razloži zakaj je beseda peder sovražni govor in proti komu? Proti pedrom? Če te beseda peder žali imaš možnost zasebne tožbe.

   P.S.: Samo prej se boš moral identificirati z imenom in priimkom. Nicka ‘Domoljub in gay’ pač ni mogoče užaliti!!!

   • Domoljub in gej

    Bom te kar mirovnemu inštitutu prijavil, bolj preprosto ;)

    • šmentanamuha

     Kera pička zmešana si ti.

    • ostrovrhar

     Poskušaš duhovičiti? No, napredek, ni kaj! :)))

     • Domoljub in gej

      malo :)

    • Ljubim ženske

     Jaz ti bom pa baseball kij porinil v tvojo pedersko rit. Prokleto govedo pedersko.
     Le kako lahko svojega kurca rineš v moško rit, ogabnež sprevržen. Fuj te bodi!

  • šmentanamuha

   Ueee… ueeee… ueeee…kako gejevsko, res.

   • Artur

    Najboljša gejevska tolažba je še ena naga kosmata guza ob njemu .

  • ljubinica

   Nova24 je privaten medij. Lahko objavi, kar hoce.To je svoboda izrazanja.
   Ce se ne pocutis dobro na Novi24, zakaj neprestano visis tukaj? Saj lahko gres na kure in hanzi itd. kjer bos med somisljeniki ….

  • Štalmajster

   In zakaj ves čas izpostavljaš, da si gej? A ni to neki kompleks VEČVREDNOSTI v današnjem času ???
   To je tak, kot bi jaz ves čas pisal in se predstavljal da sn butl in skladno s tem obnašal. Potem mi pa nekdo reče da sem BUTL, sem pa naenkrat STRAAAŠNO, strašno prizadet in užaljen. ;-)))

 • MEFISTO

  Na brezplačno aktivnost je treba postaviti te preplačane avše v raznih nepotrebnih indtitutih za brisanje prahu po Ljuibljanici, pa bo kar konec njihopvega čudapkega altruizma.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Potem bo treba vsak dogodek in dejanje v islamski skupnosti prijaviti kot sovražni govor in spodbujanje sovražštva, glede na to kaj uči koran in hadisi do nemuslimanov.

 • xtc

  Najprej velja opozoriti tole;svoboda govora je ustavna pravica,ki je nima nihče omejevati.
  Sovražni govor je treba zelo strogo zakonsko omejiti samo na tiste dele,ki pozivajo na fizično silo,nasilje in grožje z nasiljem,ostalo je treba strogo oddaljiti
  Nadalje mirovni inštitut je levo fašistična organizacija,ki jo je treba najprej odklopiti z državnih jasli nato pa prepovedati,ker izražajo skrajno leva stališča in vsiljujejo svoja nezakonito drugim-so pa “civilni ” podaljšek Antife.
  Nadalje nobenega “sveta” ne more biti,kajti je neustaven,saj je ustava jasna glede svobode govora-torej gre za neustavno kategorijop.In nenazadnje je tak predlog neustaven,ker lahko prihaja zaradi raztegljivega pojma do hudih zlorab kajti za sovražni govor je lahko označeno že samo zborovaje,ki ne ustreza levičarjem in ga bodo prepovedli,za sovražni govor je lahko označena resnica o kriminalu,ki ga počno levičarji-češ gre za hujskaštvo in nenazadnje je lahko za sovražni govor označena tudi refrendumska kampanija o drugem tiru saj širi sovraštvo do vlade in levice ipd skratka zadeva bi morala pred ESČP,ki pa je že bilo v parih primerih jasno ,da je svoboda govora temeljna pravica posameznika,dokler izjave le tega ne pozivajo k nasilju ali zločinom.
  Dejstvo je ,da mora parlament tak predlog zavrniti,kot tudi US saj je jasno v nasprotju z smernicami ESČP kot tudi človekovimi pravicami in je kot tak v bistvu cenzuristično nasilje nad drugače mislečimi ali drugače;uzakonjanje samo levih mnenj in idej ostale pa so takoj označene za sovražni govor cenzurirane in sodno preganjane temu se reče enoumje in levi fašizem.zato je treba začeti referendum za odklop takih inštitutov z državnih jasli in prepoved financiranja iz tujine.

  • Domoljub in gej

   Ti, ki si na tem portalu med prvimi, ki širiš sovražni govor boš tudi med prvimi prijavljen tej aplikaciji za širjenje sovražnega govora ;)

   • centurion

    A če napišem , da si buzerant, pol je to sovražni govor.?

    • Domoljub in gej

     JA, je, ko bo aplikacija zaživela, boš za te besede prijavljen.

     • centurion

      A tut peder ni dober zate?

     • Artur

      Toplovodar ni tako močan izraz, da bi nas prijavil ali pa vendar, ker toplovodarji znajo biti velike cepidlake , vidi se na njihovih “ponosnih” paradah , vsako mavrično perce mora biti točno na svojem mestu vsak dildo mora biti prikazan v pravi pozi ……

     • xtc

      Aplikacije NE BO ,ker je USTAVNO SPORNA,kot je tudi sporna z smernicami ESČP,kjrer bo verjetno pristala v presoji-ker gre za čisto cenzuro n odvzem svobode izražanja.,kar je v nasprotju z usmeritvami ESČP.
      Preden pa nabijaš kozle po portalu še naprej zakon ne more biti retroaktiven,kajti to je v nasprotju z ustavo.Toliko o tem.

     • Domoljub in gej

      Bo bo, se boš velikokrat zagovarjat na mirovnem inštitutu in utemeljeval sovražni govor, ki ga pišeš…

     • xtc

      Mirovni inštitut bo kmalu preteklost-zakonsko,kot tudi Antifa čigar podaljšek je,vZDA se že pripravlja zakonodaja za prepoved te skupine in njenih derivatov,ker so levoteroristične.

     • tramal

      A ti buzarant glavo nastavljaš namesto riti.?

     • Ljubim ženske

      Ti pa na urgenci cvilil, kot prase, ki ga na živo koljejo.

     • Bozz

      Ljudi lahko utišate, samo Boga ne morete. Poglej kaj sedaj prestaja Amerika v Teksasu zaradi teh zakonov, ki so pri njih že sprejeti. Poplavljeno območje v velikosti Grčije. Nikoli do sedaj videna katastrofa Bibličnih razsežnosti. Ko bo pri nas tako daleč bodo tudi pri nas podobne katastrofe. Poplave, itd. tej aplikaciji ne boš mogel prijaviti.

     • centurion

      Oprosti, sem mislil da ko ga iz riti potegne je gejev
      ud bolj čist kot od buzeranta al qwa?

     • Ljubim ženske

      Ti pa tepen, da boš kri scal!

    • xtc

     On je hudo bolan v glavi ne to ,da je homoseksualec(če sploh je-vrjetno Antifa provokator) z njim je narobe kaj drugega predvsem v glavi.

   • xtc

    Dejstvo je da sovražni govor skušajo soditi bebci kot si ti in ki sodijo v določene ustanove je jasen dokaz zakaj je treba z zadevo pred ESČP ,da vas razsuje,kot kršilce človekovih pravic in kot take levofašistične antifa ustanove pozapre z zakonom.Čudake pa pošlje na družbeni rob kamor sodite.

   • tramal

    Spelji se bedak buzarantski.

   • Ljubim ženske

    Ti pa med prvimi, ki bo fasal kij v svojo pedersko rit!
    Prokleto prase pedersko ogabno!

 • MižekFiga

  Nič se bat, razen če ne bo “sodnik za prekrške” po hitrem postopku pošiljal položnice s 5o0%tnim popustom. Komunisti nucajo denar, denar in še vedno več samo drenarja !!!

 • centurion

  Za nas bo kazniv sovražni govor o njih kriminalnih dejanjih!!

 • Cenzuriran 4x

  Sprijaznimo se – 95% komentatorjev na tem portalu je po vseh definicijah trolov. To so gola dejstva in jih je nemogoče ovreči. Vsak komentator na nivoju pa je tu napaden z grožnjami in najhujšimi psovkami ki res ne sodijo nikamor. S tem je nova dosegla svoje dno.

  • MižekFiga

   95% komentatorjev menimo, da se paradirajte v Berlinu, NE TUKAJ!

  • Stajerka

   haha…..a sebe šteješ med “pametnih” 5%……ena izmed lastnosti levakov – ni izraza s katerim bi prehvalili lastno sposobnost……
   kak že gre: “Lastna hvala se po blatu vala, zato je cena zelo mala!”

  • ostrovrhar

   Če si ‘užaljen’ zapusti portal. Sicer pa, kako lahko kdo užali anonimneža? Razloži.

   P.S.: ‘Žalitev’ ni ‘sovražni govor’! Razumeš? Seveda ne.

  • xtc

   No če si tokaj mislil sebe si zadel.

 • garfi

  seveda nas bodo rdeĆi leviĆarji preganjali, ker niso bili kaznovani ampak nagrajeni

  • centurion

   Plačani iz proračuna.
   Dobijo več kot bi bili VOJNI inštitut.

 • slosin

  …a otroke že spodbujajo, naj prijavljajo svoje starše….

 • Domoljub in gej

  Vsak, ki komentira, bi se moral zavedat, da ko odpisuje na komentarje drugih uporabnikov je za zaslonom človek s čustvi, in da si preprosto ne moreš dovoliti napisati vsega kar ti pride na misel, ker to vpliva na tistega človeka, ravno tako kot če bi mu te besede izrekel v živo. V živo nikomur tega ne bi direktno izrekli, na spletu, pa si nekateri posamezniki dovolite prav vse.

  • Cenzuriran 4x
   • ostrovrhar

    Največji trol si ti sam!

    • Cenzuriran 4x

     Zakaj? Maš eno pametno obrazložitev?

     • fmg9

      Hja, glej, moraš priznati, da je res “nekoliko” nenavadno, da se vtikujete v privatni medij, za katerega vam ni potrebno plačevati in tudi nihče vas ne sili, da ga spremljate. Lahko ga povsem svobodno ignoriraš in pač bereš pač tisto kar ti paše.
      Izzivanja in provokacije so se pa tukaj začele z vaše strani.

   • Domoljub in gej

    Hvala, bom si vzel čas in prebral.

  • šmentanamuha

   In zakaj ti pol tako mazohistično rineš v to sceno? Si pravi poscanec, res.

  • ostrovrhar

   Lik, ki nastopa na spletu ne more biti človek s čustvi. Identificiraj se, potem pa izigravaj užaljenost. Lahko tudi tožiš zaradi razžalitve, ampak spet samo nekoga z imenom in priimkom.

   P.S.: Nima pa to nobene veze z nekakšnim sovražnim govorom. Razumeš? Seveda ne.

  • xtc

   Glej butl ali ti sploh razumeš svobodo govora?
   Nekdo te lahko ozmerja za bedaka ali butla,pa to ni sovražni govor to je njegova pravica kot tudi tvoja,če pa ti grozi s silo ali nasiljem ali poziva k nasilju nad tabo potem pa je zadeva drugačne.Človekova pravica je ,da nekoga ne mara,ali pijanca,homoseksualca,policaja,asodnika,politika itd vse to je njegova pravica,vendar pa ga mora tolerirati kor pomeni,da proti njemu ne sme uporabljati sile,mu groziti ali drugače fizično ogrožati ali trpinčiti.
   Ali da ti povem po domače delim bombone tebi pa jih ne dam,pa recimo ,da si homoseksualec-torej me boš prijavil ker ti nisem dal bombona,ki je moj?Ne izpadaj teslo,pa četudi je moje stališče tako ali pa tako,skratka si izvrsten primerek levega nestrpneža,ki labra vse vprek tja čez meje zdravega razuma.

   • Domoljub in gej

    Absolutno je pravica, da nekoga ne maraš, ni pa tvoja pravica, da ker nekoga ne maraš, da ga ponižuješ!! In če ti nekomu rečeš, da je butl, je to poniževanje, poniževanje, pa se obravnava kot psihično nasilje in je kaznivo dejanje!! Ti ne razumeš in nimaš razčiščeno v glavi. Če nekoga ne maraš, se umakneš oz distanciraš od njega ali pa pod njegovimi komentarji ne kometiraš oziroma, če že komentiraš izraziš mnenje na kulturen način.

    • xtc

     Glej bedak zato je civilno sodišče ne pa sveti razjasni si pravne pojme.

     • Domoljub in gej

      Hranim tvoje zapise za aplikacijo mirovnega inštituta.

     • xtc

      Sem ti že pojasnil ,da zakon ne morebiti retroaktiven-daj skuliraj se in preberi najprej zakonodajo nato pa kakaj.

     • tramal

      Bedak,spravi se že enkrat z tega portala.Prijatelj te že čaka.

    • Metod

     In zakaj ti ne bi smel reči da si butl ko pa si.

  • tramal

   Nikoli se ne sprenevedam in vsakemu odkrito povem v obraz resnico.Sem namreč pokončen človek,čeprav vi komunajzerji še vedno hodite po vseh štirih najbolj pa pedri.

  • FeriSS.H

   Motiš se “spoštovani” LjuboGej … v obraz bi im lahko skresal še daleč več … ni nujno glih blesava zmerjanja … a KONKRETNO …

   Evo za tebe eno konkretno vprašanje – A se ti zdi Scalna Zmeda (izbira WC izven GENITALNE Identitete) – NORMALNA – ???

 • karlina

  Aha, “mirovni” inštitut-komunistično leglo feministk in LGBT, ki se financira s strani drzave, oz. SOROSA , skratka, če kdo še kar misli, da nismo druga S. Koreja, je zelo naiven.

 • šmentanamuha

  Naj ponovim tole genialno definicijo, ki jo je zapisal @ostrovrhar: “Sovražni govor je svobodni govor, ki ga levičarji sovražijo!”

  Dodajam: za svoje svoje sovražne izpade nastrojene proti svojim političnim oponentom imajo seveda druge vatle.

 • Cenzuriran 4x

  Je pa dejstvo da bi moral ta portal kazensko ovadit in po zakonu preganjat ker s svojim hujskanjem, pljuvanjem, zanikanjem holokavsta in podobnimi cvetkami kršijo kar precej zakonov. Že sama ustanovitev tega portala je na meji če ne čez mejo zakona. Lastniki bi morali prav tako kazensko odgovarjat, med njim tudi Janša in Orban.

  • šmentanamuha

   Zelo zanimivo si predstavljaš demokracijo in svobodo govora, pička levičarska.

  • ostrovrhar

   Ker si izgubil na individualni ravni (z nami troli:))))), poizkušaš zdaj ‘krivdo’ prevaliti na ‘višji’ nivo.
   Z drugo besedo, za vse ‘zlo’ je kriva Nova in njeni lastniki.

   P.S.:Verjetno tudi za to, da si ti ‘umski vrtičkar’? :))))))))))))

  • test

   Tebi je ocitno demokracija tuja. Sicer nic novega za socialiste! Naj te razocaram, socializma, kot je bil v jugi NEBO VEC in tudi ta portal in forum ne bo zaprt!

  • xtc

   Sedaj ti bom zapisal popolno resnico-tvoj post je popoln dokaz kretenizma in idiotizma in to levofašističnega,zakaj?
   Zato ,ker streljaš kozle po tvojem je vsem drugim opcijam razen levim in ultralevim prepovedano izražanje mnenj in ustanavljanje medijev.Stem tvojim umskim izdelkom pojdi pred ESČP pa ti bodo uradno razjasnili osnovne pojme demokracije,ki ti očitno niso jasni ali pa si še kar v Yugi-si pa verjetno drugi “alias” nicka spodaj ,ki se napenja spodaj in grozi vse vprek,kot se za pravega levegafašista pač spodobi.

  • Metod

   Prav imaš, 100%

  • šmentanamuha

   Tudi ti si sam še ena pička, ki se hodiš sem cmerit in to vztrajno, vsak dan. Morda pa potrebuješ kakšen posvet pri terapevtu. Vodeb bo ravno pravšnji.

  • tramal

   Pojdi pa ga potegni oslu,saj za kaj drugega nisi komunajzer.

  • Gru

   Ocitno si povedal resnico, glede na ves sovrazni govor na tvoj zapis ;) Ja desnaki resnica boli , a n? Domobranci zblojeni ;p

 • Bozz

  Kako daleč so padli levičarji od svojih sekularnih ateističnih predhodnikov.

  Celo brezbožni Voltaire je baje rekel: “Ne strinjam se s tem kar govoriš, ampak do smrti bom branil tvojo pravico, da lahko to govoriš.”

  Če drugim zanikate pravico govoriti kar vi mislite, da ni prav, ne bo dolgo, ko boste vi izgubili pravico govoriti kar vi mislite, da je prav. Obramba svobode ostalih je samo obramba.

  Gre se za vsiljevanje moralne izprijenosti “novega krasnega sveta” pod prisilo. Včasih v Jugi so celo sekularni ateistični voditelji takšne ljudi zapirali v norišnice, miličniki pa so jim delili batine, če so jih zalotili na ulicah počenjati njihove gnusobe, sedaj pa so vrata norišnic odprta in norišnica je sedaj na prostem. Neverjetno absurdno je, da imajo v Ameriki in drugje sedaj debate o tem koliko je spolov, in da so celo prišli do številke 66 in več. In kdorkoli bo rekel recimo transvestitu “on” ali “ona” oz. “moški” ali “ženska”, namesto “ze” ali karkoli so si že izmislili, bo kazensko preganjan. Takšni zakoni so že sprejeti v ZDA in to bo tudi pri nas. NORIŠNICA. Vladajo nam norci. Kulturni Marksizem, destabilizacija in uničevanje zahoda.

  Ko bodo takšni nori zakoni sprejeti pri nas, kot so že v Ameriki, se ne čuditi, če vas bo doletela podobna nikoli do sedaj videna katastrofa Bibličnih razsežnosti, ki jo lahko gledamo po CNN-u, v Teksasu. Poplavljeno območje v velikosti Grčije in še kar dežuje. Orkan se bo celo še enkrat vrnil nazaj nad Houston. Boste potem poplave prijavili tej aplikaciji?

  Ljudi lahko utišate, Boga nikoli.

  • Gru

   Ze to da uporabljas ti 2 besedi skupaj ” sekularni ateistični ” , pove da nerazumes njihovega pojma ;)

   Ps; dj nam razlozi pol pojem ” verni ateizem” , nasprotje ” sekularni ateistični” zlozenki ;)

 • Bozz

  Ko bo destabilizacija zahoda končana in cilj dosežen, bodo ti ljudje odstranjeni. Tako je povedal bivši kgb agent, Yuri Bezmenov, že leta 1983. Pravi jim “uporabni idioti.”

  Feminists Are Useful Idiots, And Doomed. Must Watch.
  https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc

 • PRIČEVALCI

  S tem se pa ne strinjam. Kako mi bodo pa lahko komentatorji na Nova24TV odgovarjali na moje komentarje, če ne bo več sovražnega govora?

  Brez sovražnega govora NovA24TV propade v enem dnevu!

  • PRIČEVALCI

   Celo janšistični cigani se tokrat strinjajo z menoj.

   • Metod

    Nisem vedel da si tudi ti njihov cigan.

  • xtc

   Zelo preprosto Nova te bo zaklenila in vse tvoje nicke.

  • tramal

   A se morate komunajzerji res kar naprej tolažiti.Povem vam še enkrat dejstva .Ste bedaki ,kradljivci ,morilci in odpisani .

   • Gru

    Kj domobranc, a spet nelocis med sovraznim govorom in drugim misljenjem? O ti znucana starina , sj bo ;)

 • šmentanamuha

  Tako imenovani “Mirovni inštitut” vedno bolj nazorno kaže svojo nasilniško naravo, udbaške metode in poskus utišanja političnih nasprotnikov. Glede na to, da so financirani iz državnega proračuna, torej jih plačujemo državljani, delujejo pa v korist anarho levice, ki je prevzela komunistično ideologijo za svojo agendo, je delovanje tega inštituta proti ustavno, poziv direktorice Neže Kogovšek Šalamon pa je kaznivo dejanje.

  Proti njim je potrebno nastopiti po pravni poti. Ta nasilniška levičarska združba, ki se je zamaskirala v formo “Mirovnega inštituta”, odkrito sovražno deluje proti delu državljanov, ki se z njihovim početjem ne strinja. Kot samooklicani mirovniki se norčujejo iz same besede MIR in ji dajejo podton nasilništva. Sekta, ki se skriva pod imenom Mirovni inštitut deluje tudi protidržavno in proti narodu, saj aktivno sodeluje pri ilegalnem uvozu migrantov, ki so povsem nekompatibilni z našo kulturo in razumevanjem zakonov. Za njih zahtevajo celo večje ugodnosti kot za državljane Slovenije.

  Apeliram na politične stranke (zaradi politične moči, ki jo imajo), da po pravni poti začnejo postopek kazenskega pregone proti temu inštitutu. Če pa kdo dovolj obvlada pravne postopke, naj sproži pravne postopke tudi preko civilne iniciative ali kakšnega društva. Takoj pristopim s svojim podpisom. Za tako potezo potrebujemo ustrezno pravno znanje. Z zmerjanjem tu po forumu res ne bomo uspeli spremeniti ničesar.

  Država mora prenehati s financiranjem takih organizacij. Takšne sekte imajo sicer vso pravico do svojih stališč in govora v javnosti (česar drugim seveda ne dovoljujejo), vendar brez finančne podpore države.
  Če rečem, da je Neža Kogovšek Šalamon cerebralna bankrotiranka, je to moje mnenje, ki po razsodbi ESČP ni kaznivo, ker je pač moje mnenje o tej nesrečnici brez pameti, ki se je prodala NWO agendi. Tudi režimska pisunka Eugenija Carl zmerja slovenske državljane z umskimi maloposestniki, pa nihče od njenih nadrejenih ne poseže v njeno izražanje, čeprav nastopa celo v vlogi novinarke.

  Bog je velik.

 • PRIČEVALCI

  Svoboda govora se nadaljuje v svobodo sile in se konča z zmago močnejšega.

  • šmentanamuha

   Če se znaš pogovarjati, to ni potrebno, silo uporabi tisti, ki mu zmanjka argumentov. To je že stara modrost.

   • PRIČEVALCI

    …in zmaga.

    • šmentanamuha

     in kako dolgo bi ti ponavljal to lekcijo z uporabo sile. Sem mislila, da premoreš tudi kaj modrosti.

 • xtc

  Pri vsej tej norosti velja opomniti nekaj “nick” ,ki smeti in grozi spodaj je izvrsten dokaz osebka,ki ga je opisal Roman Vodeb,verjetno bi bilo še kaj za dodati.
  Seveda je sama aplikacija že problem saj gre za poseg v svobodo govora oz. cenzuro vsega tistega kar n levo valovno dolžinsko,oz.skrajno levo.
  Zelo sporno je ,da bi neka inštitucija,ki sploh ni vladna niti ni registrirana kot represivni organ,prsojala z nekim”svetom” pravne zadeve-najprej nimajo pravne osnove niso del državnega represivnega organa niti nič.
  Vse kar bo iz zadeve ratalo je kup sodnih postopkov,ki se bodo končali na ESČP,ki bo zahtevalo ukinitev sporne aplikacije in verjetno določilo tudi odškodnine.
  Seveda pa levaki pozabljajo,kaj bo če pride na oblast druga opcija,da bo isto veljalo za njih.

 • Matt_von_Glanz

  Od takega iskalnika besed bo Vodeb res sam trpel. V vsakem komentarju je pretirano (sadistično) sočen. Vseeno mislim, da se bo dalo povedati resnico na način, ki ne bo ulovljen kot hate speech. Zaskrblejn bom, ko bodo lovili tudi spodobno govorjenje resnice!
  Drugače sem seveda proti taki aplikaciji!

  • Lustrator

   “Vseeno mislim, da se bo dalo povedati resnico na način, ki ne bo ulovljen kot hate speech.”
   Brez zamere, ampak to lahko zapiše le nekdo, ki v življenju še ni javno izrazil resnice kakršna je, brez manipulativnega olepševanja (beri: prikrivanja) njenega bistva. Sam sem bil v svojem javnem izražanju VEDNO kulturen, nevulgaren, nenasilen in nesovražen do ljudi drugačnih svetovnih nazorov, pa moje komentarje na pjongjang tv.ju (nacionalki) redno brišejo, na družbenih omrežjih pa so mi dvakrat ukinili profil. Zakaj? Ker sem rdečo aktivistko na temi o ekskurziji pred Barbarin rov pozval k spoštljivosti in pieteti do žrtev komunizma. In to je bilo PRED časom, ko je partija preko svojih novoustanovljenih komisij povečala represijo nad najosnovnejšo človekovo pravico.

   • Gru

    Men je Nova blokirala profil, ker sm opozoril na napako, brez sovraznega govora. A sm seveda levi in to zgleda se je blokiralo tukaj , ko je bil administrator. In zdaj sm anonimen ;p

    • stajerc5

     Jos ima Boga, tako da bolje razumes!

     • Gru

      Kaj? Pisi Slovensko cefur zblojen ;)

     • stajerc5

      Ahaha, na vodi sem zacutil, da si seme izbrisanih!!!
      Ni Slovenca, ki bi pisal “slovensko” z veliko zacetnico, ejejej…

   • Matt_von_Glanz

    se strinjam; vedno sem diplomat. Zato pa tudi naredim spremembo pri ljudeh. bo pa kdaj čas, ko jo bo treba povedati, brez da bi računal, da bo zato sprejeta drugače.

 • FeriSS.H

  Članek me je spravil do tega da sem malo povohal po tem “inštitutu” ostudne perverzije in izprijenih socialno-moralnih načel … srat te stisne ko vidiš s čem se ta parazitska Soros-eva golazen tam ukvarja

  SODELUJEJO Z – Human Rights Watch – HRW ki ga je ustanovil (AshkeNAZI) Robert L. Bernstein … HRW je znan po temu da NE prakticira TRANSPARENTNOST, TOLERANTNOST in ODGOVORNOST ki pa ih ZAHTEVA od DRUGIH.

  SODELUJEJO ali so DEL – WB-MIGNET (Western Balkans Migration Network) – Pisana Internacionalna druščina Legalno-Kriminalnih “mislecev” tipa FDV – Ilir Gadeshi, Nermin Oruć, Danica Santić, Valerija Botrić – Chair of the Executive Board, Paul Stubbs, Artane Rizvanolli, Ardiana Gashi, Merita Zulfiu, Hyrije Abazi, Jadranka Kaludjerović, Vojin Golubović … Centrala v MUSLIMANSKEM Sarajevu …

  … “SODELUJEJO” z CEI -Central Europe Initiative, ki se PRIMARNO ukvarja z “MIGRACIJAMI”, centrala – “SEKRETARIAT” pa je v Italiji, ki po golem “naključju” UVAŽA Afriške “migrante” kot po tekočem traku

  SEVEDA SODELUJEJO z ECSOL – European Commission on Sexual Orientation Law – http://www.sexualorientationlaw.eu/ – samo poglejte si kaj vse se ni zbralo pri teh … imajo celo – LGBTI Human Rights 2017 Conference …

  Teh Legalno-Kriminalnih združbic je še in še … vsi lepo povezani v “progresivni” KARTEL ki mu je glavni cilj “TRANSFORMIRATI” NACIONALNO in RASNO PODOBO EVROPE

  Predlagam Novi24 da POSKUŠAJO opraviti intervju z MultiKulturološko “cesarico” Mirovnega Inštituta, ali pa im JAVNO zastavijo nekaj vprašanj ki bi “RAZSVETLILA” njihovo “poslanstvo” nam “nevednim” in fobistično “prestrašenim” od “progresa” ki ga prinašajo nove “MANJŠINE” iz Tretjega Sveta.

  Nova24 bi pred tem lahko zbrala KOLEKCIJO uporabnih vprašanj (tokrat RESNIH) tudi od tukajšnje komentatorske srenje … improviziran socialni experiment … in dodala kolekciji lastnih vprašanj, kar bi naj poslužilo “BOLJŠEM RAZUMEVANJU” in odpravljanju naših “ZMOT” in “FOBIJ” in v tem smislu …

  Mojih nekaj vprašanj prilagam v naprej … Če bi “spoštovani” Inštitut lahko POJASNIL –

  • Kaj je NAMEN NEOVIRANIH ILEGALNIH IMIGRACIJ v EU
  • Kje so LIMITI
  • ČE že, ZAKAJ se ne sprejema SAMO družine z MAJHNIMI otroci in TAKOJ ZAVRNE SAMSKE MOŠKE
  • ZAKAJ se nihče ne “DRZNE” JAVNO LOTITI DIREKTNIH KRIVCEV za KAOS na Bližnjem Vzhodu
  • KDO je KRIV za destabilizacijo držav iz in preko katerih se valijo mase “imigrantov”
  • KDO v Sloveniji PREVZEMA ODGOVORNOST za škodo in NASILJE če in ko ga povzročijo “imigranti”
  • Zastopali ste IZBRISANE, ali boste zdaj tudi DEKLETA in ŽENSKE POSILJENE s strani “migrantov”

  Evo, toliko za enkrat …

  PS
  Za omeniti im je, da bi to lahko ugodno delovalo tudi na mentalno zdravje NJIHOVIH ZAVEZNIKOV – Levuharskih diverzantov – ki rojijo in norijo kot obsedeni po tem portalu

  • zokispoki

   Levajzarska, imbecilna golazen. Te ferajne je potrebno prepovedat, zdrizaste voluharje pa poslat na delo v rudnik , vsaj za 14 ur na dan! Prav tako naj vrnejo vsa sredstva, ki so se jim natekla iz proracuna, v njihove smrdljive komunajzarske riti.

   • Gru

    Zgleda da uzivas v fizicnem zatiranju drugacno mislecih ;)

    • zokispoki

     Ne, sploh ne, to je bolj znacilno za vas, levajzarje, ki kar zblaznite, ce vas kdo spregleda. Je pa res, da delo osvobaja, in da ste ta rdeci iznasli gulage, prevzgojne lagerje, ce se ne motim . Tja spadate, kurbe pokvarjene !

    • xtc

     Ne vas je treba ,dati na delo,da sploh spoznate kaj je to pet let dopusta z delom pa boste mislili zelo normalno ne zaradi zatiranja,pač pa zaradi poniževanja tistih,ki vas lenuhe preživlja jo-mo.

     • Gru

      Jz delam brez dopusta ze par let ;) Se kaj?

     • šmentanamuha

      Delaš brez dopusta že par let in cele dneve komentiraš na forumu Nove 24Tv. Imaš zanimivo službo, bi rekla.

 • navigator15

  Udba ima novo aplikacijo, pa ja udbe ni več, (to je pa že verjetno sovražni govor) !

 • paradajz

  A med sovražni govor spada tudi blatenje krščanstva in moralnih vrednot? Verjetno bodo preganjani samo tisti ki bodo izrazili mnenje o islamu in se zgražali nad moralnim razpadom družbe. Dovoljeno bo rečt da je nekaj za bruhat,seveda,če bruhas na pravo stran.Tako to gre. Za vsako ceno želijo utišati ljudi,ki se borijo za vrednote,ki so domoljubi in ki jim je mar da potomcem predajo moralno vzgojo.

 • samotoje

  Mirovni inštitut prijavljam zaradi spodkopavanja državnih organov, torej posredno državne ureditve. Prisvaja si vlogo razsojevalcev v zadevah, ki sicer podležejo pravu.

 • radames

  Mi, ki smo imeli 45 let na oblasti ekstremno državno levičarstvo, dobro vemo, kaj je takoimenovani “sovražni govor”: vse, kar se ni poklapalo z državo in njeno ideologijo. Za govorjenje o RESNICI (povojni poboji) so bili nekateri zaprti in preganjani.
  Mirovni institut in njene privilegirane člane je treba onemogočiti, pozapreti in jih naučiti, kaj je svoboda govora, kaj je demokracija.
  Poberte se, prisesanci na državni proračun.! Vam pomagamo????

 • PLavi-mil

  Saj ni sovražni govor problem, levosučnim fašistom ne diši resnica, katero se pove in napiše, oni pa niso v stanju da bi jo cenzurirati in brisali, tako kot na režimskih medijih, zato sedaj pod pretvezo “sovražni govor” omejujejo svobodo govora, govna levosučna.

  • FeriSS.H

   Ne zmerjaj, v tem primeru POVSEM NEDOLŽEN Fašizem, ker gre za kot praviš “Levosučni” KOMUNIZEM!

 • ostrovrhar

  Se še kdo spomni procesa proti Šešlju v Haagu? Po tistem kar je tip govoril in delal, smo (pošteno povedano) vsi pričakovali najmanj ‘stoletno’ zaporno kazen. In kaj je reklo sodišče? Da je izkoristil svojo pravico do svobodnega izražanja misli, govora in javnega nastopanja!

  P.S: Pa še deset milijonov evrov ‘odpravnine’ so mu dali. :)))

 • Gru

  Torej desnaki nelocijo med drugacnim misljenjem, svobodnim govorenjem in sovraznim govorom. ;)

  Ni cudno sj so vsi stari in senilni haha

  A je keri sploh mlajsi od 45let na tem portalu?

  • PLavi-mil

   Kaj pa ti delaš na Nova 24 TV mladiček, taki mladički pod 45 let bi morali krepko delati za nas penzioniste, ne se pa po internetu sprehajati in pisati bedarije ali pa si že senilen in ne veš, da moraš v službo.

   • Gru

    Haha bedak na kosilu sm ;) Drugac pa hodim sm se starim desnakom smejat ;) Ti si odlicen primer ;p Pa se priznal si da nimate lih mladine v SDS. Pa se uno k mate snifa koko ;p

    • PLavi-mil

     A te ni sram mlačnezobec, da si na Nova 24 Tv, kaj če te kdo vidi, verjetno si ti prikriti desničar, da si tukaj gor, sicer ti pa ne verjemem, da si na kosilu, bolj verjetno si dežuren na sončni upravi , kako že BEDAK.

     • Gru

      O a me probas uzalit? Sj loh jz tud to igro igram. Ti ti senilna starina najbrz ti noben se ni povedu da smo leta 2017 i n da imas polno plenico ;)

      A ti je lepo , ko ti mlajsi , ki imamo komi za prezivet in garamo, placujemo penzijo in plenice? A a uzivas BEDAK STARI!!!

     • stajerc5

      Odkar vam je F21 zmanjsal ceno po kliku, ste se zaceli ze kar javno sramotiti, da nimate vec za piveka in cike!

     • Gru

      Haha se eden senilni starcek, ki uziva v denarju od mladine ;) Medtem ko mladina gara in strada!

     • Kosobrin

      Kdo pa misliš, da je delal, ko si bil ti v plenicah? Takrat se ni nič delalo, kajne?

     • PLavi-mil

      Grujček, zadaj te imam pa poln kufer, neolikanec, mi stari, po tvojem, smo ti zgradili s SAMOPRISPEVKOM, verjetno niti ne veš kaj je to bilo, vrtce, šole, zdravstvene domove, bolnišnice, kaj si pa ti naredil za državo Slovenijo, nič, zero, vse kar, če kaj zaslužiš, popiješ, poješ in živiš prisesan pri starših na račun mame in očeta in od njihovih penzij, res si en neolikan kreten, ker ne veš kaj pišeš. Pozanimaj se kaj je bil SAMOPRISPEVEK, da bi tebi direktno od plače kdaj trgali za vrtce in šole, se živ požreš, to bi bilo v današnjem času za vas neolikano mlečnezobo mularijo nekaj nezaslišanega, zato ne ti meni , da delaš za mojo penzijo, froce, če jih imaš kaj, pa voziš v vrtec, katerega smo ti mi starci zgradili, kapiš, mulac.

     • Kosobrin

      Gru, saj tudi tisti, ki so delali 40 let, imajo komaj za preživeti. Verjemi, tudi plenice si marsikdo ne more privoščiti. Vsi smo na istem čolnu, kamor so nas pripeljale vse vlade v 26 letih.

   • Domoljub in gej

    Oprosti ker se vmešavam ampak, vi, ki v jugi res niste imeli bog ve kakšnih delovnih navad in dodane vrednosti od nas mlade generacije pričakujete, da bomo delali za vas? Kar sam si dajte…

    • xtc

     Kaj pa bi ti sploh delal,saj si zanič za vse na tem svetu,mi delamo ,ti pa samo gofljo sučeš pod kupom “nickov”.
     Če hočeš kaj delati moraš najprej nekaj znati(ne imeti zgolj list papirja)

     • Gru

      Haha in kaj ti ves ( brez lista papirja) ocitno nimas nobene sole narejene ? Najbrz ne dosti z to staro glavo ;p

     • xtc

      Za razliko od tebe živim celo življenje že od svojih rok in znanja z niti minute dela vJS ali državni firmi.

     • Gru

      Jz tudi , sam da si ti starejsi ;)

   • Goran Hvala

    Pa se ponosen si ker si penzionist ki si jo zasluzil v jugi…drgac pa pljuvas cez njo….bod srecn da si sel v penzijo z 40leti da lahko flancas kot kak 18letnik…

   • FeriSS.H

    Ta hip je ura 14:08 … guuu-gru-gru-guuuu majmun pa visi tu … verjetno se z repom drži za vejo … eh, majmun “dela” v ZOO kot exponat v kletki … zagotovo ni obiskovalcev tam, banan se je prenažru, zato poprdeva … in to je to … da pa majmunom tam dajo pristop do Interneta … in kdo mu sploh pomaga zadet tipke … svašta res

  • Kosobrin

   Ti.

 • Cenzuriran 4x

  Desničarji skozi vse debate na tem forumu dokazujete da ste nedorasli normalni debati, pa čeprav se ne strinjamo. Torej normalne debate niti niste več vredni. Od tu do nasilja (ko vam zmanjka besed) pa potem ni več daleč. Boge družine in svojci, ki vas morajo prenašat.

  • xtc

   Glej mi lahko resno debatiramo med sabo se tudi med sabo ne prenašamo ne maram par nickov,pa tudi oni ne mene,nikakor pa ne moremo debatirati z levimi fašisti oz.osebki,ki jih je opisal Vodeb sedaj razumeš,taki lahko debatirate le med sabo in s strokovnjaki posebnih znanj na ustanovah za pomoč takim.

 • xtc

  Tule velja opomniti še nekaj gre za zelo nevarno zadevo,saj se lahko domala vsaka stvar zaradi sprevrženih defektnih levakov spremeni v sovražni govor,že samo objava ,da jeCerar naredil to in to in že bo prijava,da gre za pozivanje,k rušenju vlade,nemirom,žaljenje Cerarja ipd in da je treba vest takoj odstraniti ker je sovražna do leve vlade in njenega predsednika,enako se lahko začne v parlamentu,kjer bodo začeli maltreturati popslance,katerih mnenja in izjave ter razkritja bodo moteča za sovražni govor.
  Ne tukaj ne gre za boj proti sovražnemu govoru,gre za očitno vpeljavo cenzure,ustrahovanja,doziranja samo pravih novic(vse ostalo je sovražni govor) utišanje resnice in opozicije.Skratka gre za vpeljavo totalitarnega sistema na koncu bo tudi razmišljanje o volitvah in zrušitvi vlade postalo sovražni govor in se ga bo preganjalo.

  • Gru

   Torej bi ti preganjanje sovraznega govora ukinil in zbrisal pojem iz zakonov?

   • xtc

    Definitivno tekega kot ga pojmuješ ti,zadeva mora biti zelo ozko omejena in striktna z zelo jasno definicijo,kaj je sovražni govor in kje se začne,strogo ,ga je treba omejiti na grožnje,pozive k nasilju,umorom,uporabi fizične sile ipd,vse ostalo gre pod civilno tožbene zahtevke za razžalitev ipd.seveda na tožnikov račun.

    • Gru

     Jz ga poimenujem takega kot je zapisan v zakonu, je res da bi ga lahko se bolj izpilili in popravili. Vendar imas tukaj na forumu od desnih in levih( ki z veseljem sodelujemo pri norisnici) , veliko grozenj , pozivo k uporabi fizicne sile, nasilju itd… Da o groznjah in zmerjanju sploh ne govorim ;) Tko da , al res uzivate v temu ali pa bo pocas sprememba na Novi24tv ;)

     Jz sm za spremembo , da se zacne normalen pogovor ;)

 • Cenzuriran 4x

  Drugo pravilo za trole: ko mora troll predstavit dejstva ali kontraargumente, se potuhne in skrije ali pa začne na vso moč žaliti. Dejstev od trolov ne pričakujte.

  • Gru

   Uf kle mas pol goro desnih starih senilnih trolov ;)

   • Kosobrin

    Tak boš enkrat tudi ti. Star in senilen. Če boš dočakal. Toda, tukaj ni nobenega takega, kot vidim.

   • šmentanamuha

    Ej, stari, cele dneve tle prdiš, ker nimaš kej delat, pol bi pa ti neki v nič dajal druge…ne bo šlo.

  • xtc

   Žaliti začnete vedno levaki,dokler vasni je debata kulturna takoj ko se pojavi “levi nick” se prične izzivanje,sramotenje itd.

   • bednick

    Ti si tudi paranoičen.
    Isti k. kot mefisto.

  • goldhorn

   Lepo si opisal levosučne trole.

 • Vera

  Resnica ni sovražni govor , zato raje naj vse ” tužibabe in tužidedi ” utihnejo, ter gredo nekaj pametnega počet ! ” Mirovni institut ” pa vstran od državnih jasli, pa , da vas vidimo kako glasni boste, ko ne bo več prilivov na vaše račune .

  • Gru

   A ti si tudi upokojenka, ki zivi od mladih in jim krade tezko pridelan dnevni kruh?

   • stajerc5

    Preprican sem, da ti se prilike ne bos imel kot penzionist, kaj ukrasti, ker bo tvoja rdeca banda bolj hitra!!! Hehe, sam sebi kopljes jamo!

    • Gru

     Bruhu juhu ker desna banda pa kaj dela v smeri za mlade ;)

     • ostrovrhar

      Ne more. Ker je v opoziciji. Razumeš? Ne? Sem vedel.

     • stajerc5

      Ne trudi se, poiskusi z krompirjem, bo prej razumel!

     • Kosobrin

      Daj se umiri, Gru!

     • goldhorn

      Trenutno je na oblasti rdeča banda. V opoziciji ne moreš kaj dosti naredit.

     • Gru

      Tudi ko niso bili v opoziciji so za mlade naredili bolj malo ali nic. Loh pa najdes kaj si vse za mlade naredili takrat in nam poves da bomo vsi vedli ;)

   • Kosobrin

    Mladi živijo tudi od prigaranega kruha prejšnjih generacij. Ne bi bilo tvoje generacije, če ne bi bilo prejšnje in naslednja generacija bo živela tudi od vaših žuljev. Tako se vrti ta svet in da nekdo komu nekaj odžira oz. krade, ni lepo slišati. Nimaš pravice tako govoriti, dokler ne boš oddelal svojih štirideset let. Bodi vesel, če jih boš!

    • FeriSS.H

     Tako “komplicirana” razlaga je samo za sposobne misliti in razumeti … od kod ti predpostavka da tale gru-organizem to zmore – ?

    • ostrovrhar

     Kako bo delal, če nič ne zna. A ja, druge bo učil. :)))

   • Vera

    Kako si upaš kaj ? Jaz sem 40 let delala za tedanje upokojence , zdaj pa mladi delajo za nas . To je vsa umetnost . Pokojnine so prigarane, ne privilegij ! ! ! Priviligirani so člani NOB , ki niti puške niso imeli v rokah , saj so si eden drugemu ” pričali ” in na lažen način prišli do več denarja, kot delavci s polno delovno dobo .

    • Nata

     + + + + + + + Si dobra, veš Vera. Vedno zadeneš žebljico na glavico !!!

   • xtc

    Če bi ti delal za moje preživetje in penzijo,bi bil že davno kup obledelih ali prhlih kosti in to zaradi lakote ničesar drugega,ti si še nam strošek ne pa da bi kogar koli preživljal.

    • Gru

     Pobozna zelja cloveka , ki je srecal resnico ;) Ja jz te placujem stari ;p

     • šmentanamuha

      Ti usrana rit še sebe ne zmoreš servisirati, boš pa druge plačeval, malo morgen.

   • Goran Hvala

    Ves da desnaki delajo se v grobu ne sam v penziji…;-)

 • bednick

  Sankcionira naj se samo grožnje.
  Vse ostalo se pusti, ker drgač bi bil dolgčas.
  Bolš, da se stepemo na internet, kot da gremo na ulice.

  A še kaj dodam?

  • stajerc5

   Torej, hmmm, jaz sem ze tako dalec, da bi bila ulica boljsa resitev…

   • bednick

    Ne klič hudiča.

    • stajerc5

     Mislim, da je ze zacel kuhati olje za bolj prijeten sprejem!

   • Gru

    Komi cakam da se senilni starcki spravite na ulico ;)

    • Duhec

     Sej so bli…. pred sodiščem in so se skregali. Nič več ne protestirajo…

 • valentin

  Koliko sovražnih dejanj je že izvedla vlada in njene institucije zoper lastne državljane in mimo Ustave in sedaj bi nam rada še usta zamašila.

 • radames

  Mirovni institut = institut za vnašanje nemira.

  Taki ljudje nam ne bodo diktirali, kaj moramo misliti in kako se obnašati.

 • mannuro

  Tipična slovenska izjava, ki opravičuje lumparije lewakov izven zakonodaje.

  Toliko o direktorici “Mirovnega inštituta”.

  Neža Kogovšek. Vidim, da slabo poznate Mirovni inštitut. Večina zaposlenih nas ima doktorate znanosti in znanstvene nazive, pedagoške in raziskovalne.

  ——————————————————–

  In njena nova “pogruntavščina”:

  Neža Kogovšek. Izvajamo raziskovalni projekt. Žal nam je, da se zaradi tega čutite nespoštovani. To nikakor ni namen projekta.Ta je v zaščiti dostojanstva.

  ———————————————————
  Vsak, ki je udeležen v kakršno koli raziskavo, potrebujete njegovo dovoljenje. Za raziskavo lahko žonglirate s svojimi osebnimi podatki, jaz nočem biti del vaše bolne “raziskave” in NE PUSTIM uporabo mojih osebnih podatkov v namene VAŠE raziskave. To izjavo, podkrepljeno z zakonodajo, prejmete tudi pisno.

  Vsak bi moral to storiti + izvod poslati na varuha človekovih pravic. Naj se utopijo v pošti.

  ——————–
  Začne se vedno nedolžno. Lewaki ugotavljajo, da jim stvari polzijo iz rok, se prične tako. Da se zadrži miselnost NOB. Antifa že veselo zbira osebne podatke na tem forumu. Mislim pri tistih, ki jim dajo to možnost, da povežejo neumnosti skupaj. Tudi ta “raziskovalni” projekt bo po slučaju končal nekje v nekih rokah – slučajno bodo imeli strežnik slabo zaščiten pa jim bo nekdo po slučaju ukradel “raziskavo”..

  Me pa prav zanima, čemu je namenjena ta “raziskava”.. verjetno bi bil odgovor podoben temu : #%!&/(???#”%”%&/(#$

  • FeriSS.H

   KJE in KAKO izvajajo to svojo “raziskavo” … če se ti da linkati

   • mannuro
    • FeriSS.H

     Thanks … sicer imam averzijo do twiterja (enako do FB) … a za tole bo šlo

     • rubec

      hehe, sva že dva.

     • FeriSS.H

      Jest mam v Firefoxu celo ZABLOKIRANE java-scripte in cookie-je za ta dva … sploh za FB … na ime Zuckerberg pa moj pes kar zarenči … da ga sreča v živo, mi sploh nebi blo treba ga naščuvat na gnoja Nosatega

     • stajerc5

      OK, tudi jaz priznam, da jih prav crtim. Enkrat pred sto leti me je hcerka prijavila na Twitter in tako je ostalo…Sploh ga nisem odprl.

     • rubec

      Če boš vseeno pokukal kar je meni bilo takoj žal, prej svojemu psiču preveži oči kokr da igrata na filmu člana čikaške mafije in kokr da ga pelješ na skrivno lokacijo. Ker če bo poleg Nosate v tvitu zagledal še Pavle Cigantarja, ode ti noga.

     • FeriSS.H

      LOL …
      Psina mi pravkar pravi da ne rabi prevezo … rad bi si zapomnil ta dva nova objekta za čavs … edino je reku da mu v vodo dolijem malo rdečga Johana Sprehajalca … za takojšnjo dezinfekcijo

     • šmentanamuha

      Trije:)

  • ostrovrhar

   Sami doktorati iz jedrske fizike, inženirskih in astronavtskih znanosti. Tako kot pri njihovih ‘willkommen flüchtlinge-jih’.

   • slosin

    z eno besedo: šolani bedaki…pa še dobro plačani…

    • mannuro

     ko boš začel tudi ti spuščat banalne parole lewakom v prid, bodo tudi tebe darežljivo nagradili. Samo hudič je, ker te istočasno zgrabjo za jajca in te zaboga ne izpustijo več. Dobiš vedno manj, pa vedno bolj glasen moraš bit.

   • šmentanamuha

    Sami doktorati za spuščanje megle, tako kot večina družboslovnih doktoratov. Izguba časa in stran vržen denar.

 • Kosobrin

  DRUGAČE MISLITI NI NIČ NAROBE, GRDO PISATI O NEKOM, KI DRUGAČE MISLI, JE PA ZELO GRDO!

  NAJ ŽIVI SVOBODA GOVORA IN DRUGAČEMISLEČI GOVOR! TODA, BREZ PONIŽEVANJ, ŽALJENJ, OBSOJANJ, OBREKOVANJ!

  NOVA 24, BO ŠLO?

  • bednick

   Žaljenje?
   Kako boš meni dokazal, da sem te užalil?
   Aja, reku boš, da si užaljen.
   Banda moralistična!

   • stajerc5

    Jaz ga imam blokiranega in sploh ne vem kdo je, v tri PM ga pa vseeno posiljam!!!

    • bednick

     Še kaj naj zine, ga bom poslal u k.
     :))

  • Gru

   In kaj bos naredil z ljudmi, ki nelocijo drugacemisleci govor od sovraznega? ;)

   • Kosobrin

    Jaz nič, sami morajo priti do tega spoznanja!

    • mar-doija-ve

     Ne skrbita vidva za druge. raje poskrbita za sebe, da bosta prejemala denar, ki vama resnično pripada in ne izkoriščevalskega.

 • Franz Kobilar

  Državno odlikovanje Georgeu Sorosu

  “Podelitev odlikovanja Sorosu je predlagal Mirovni inštitut”

  http://www.24ur.com/novice/slovenija/drzavno-odlikovanje-georgeu-sorosu.html

  • Ana Job

   Za kozlat.

   • ostrovrhar

    Njihov mecen.

    • Štalmajster

     Vse jasno, ……… nič novega !
     Za vsako reč ….. bankirji, LGBT,…… sr* vseh sort in barv…..
     Osnovno vprašanje: “Who’s behind ?” Ah to je pa že …. antisemitizem. ;-

   • karlina

    IN ŠE KAJ DRUGEGA

 • ,

  Šalamon je ž. priimek!!

 • ,

  Morate razumeti, da izraelci želijo celotno arabsko ozemlje zase, zato Ž. želijo migracijo k nam poslat. O tem se gre.

  • mar-doija-ve

   daj, ne paničari !

   • .

    prav haha :-) dogovorjeno :-)

 • bednick

  Mirovni inštitut so pijavke.
  Pijavke nekaj morajo delat, da upravičijo plačo.
  Še najbolj jim uspeva lezenje oblasti u guzu.

 • Čakija Noris

  A zdaj bo pa vsak lenuh, ki nima dela, meni govoril kaj lahko govorim ali ne? To je nevarno početje. Bojim se za tale Mirovni inštitut.Lahko se jim zgodi tragedija.

  • vse je jasno

   pričenja se vladavina antikrista, tud Kristus je bil križan, ko jim je svoje povedal.

   • Čakija Noris

    Ma pusti židovske notranje zadeve!

    • vse je jasno

     haha ..problem je, ker bo cel svet v tem sistemu,.

     • Čakija Noris

      Malo morgen!

     • vse je jasno

      Upam Čak Noris, poskrbi ti, da bo vse okej! Ljudje zaupamo v Čak Norisa haha :-)

     • Čakija Noris

      ČAKIJA Noris!

     • vse je jasno

      Haha :-) E fino, neka si nam živ i zdrav :-)

     • Rožle

      HARIS Ludilos ..

     • RATATA

      Tale tvoj haha je neumesten tu!

    • mar-doija-ve

     Prav ti je povedal. Treba si je nalit čistega vina in dol snet rožaste špegle.

 • ,

  Šalamon je ž. priimek!

  • šmentanamuha

   Res je, potem je vse še bolj jasno, kajne?

  • stajerc5

   Salamon je m. priimek!!!
   Kaj je reva, se spolov ne poznas, ops, to je verjetno tisti, ki ne ve kaj je, ejejej….

   • šmentanamuha

    ž pomeni židovski (sam tolk, da se ne boš preveč razburil)

    • stajerc5

     Nisi opazila, da ga malo od odzadaj, tam kjer ima taaako rad!?

     • šmentanamuha

      Ni treba za vsako ceno.

 • !!

  Ko jim je Kristus rekel, da so sina. satana, je šel na Križ. ONi so poskrbeli, da je bilo tako.

 • Gru

  Torej desnaki nelocijo med drugacnim misljenjem, svobodnim govorenjem in sovraznim govorom. ;)

  • mar-doija-ve

   Govoriš to o sebi, kajne ?

  • zokispoki

   Hlapec, torej boste ti, in tvoje gangsterske podgane to na novo definirali ?!

 • Cenzuriran 4x

  A ste desni opazil da ste čisto ampak res total čisto proti vsemu kar predlaga ali izvede sredina? Če je temu torej tako, bo imela levica, sredina lahko delo. Samo Janšo predlaga, desni boste po defoltu kontra in stvar ocvrta.

  • goldhorn

   Tile na Mirovnem inštitutu niso nobena sredina, ampak skrajna levica.

   • Razocarana

    Tile na Mirovnem inštitutu niso niti skrajna levica, ampak plačanci sponzorirani za to da uničjujejo slovensko državo. Enake plačance se da lahko najti po vseh evropskih državah, najhujše pri vsem temu je pa to, da so se jim je uspelo prisesati na državno blagajno, ter da za svoje uničevanje družbe uporabljajo naš davkoplačevalski denar.

    • karlina

     SOROSOVI PLAČANCI

  • mar-doija-ve

   Ti čudak, a se ne bi mal pogledal v ogledalo in od sramu utihnil ?
   Že ves dan smradiš tule.
   Nimaš nobenega poštenega dela, da tule pridigarja zganjaš ?

 • stajerc5

  Leve smeti sploh ne opazijo, da jih nihce ne smirgla, hehe…

  • mar-doija-ve

   Jaaa pa svin*i lastni dr*k ne smrdi , a veš .

 • domovina mili dom

  Prvo kot prvo, ta oseba , v vlogi direktorice MI, izvaja sovražni govor, ki vzpodbuja nasilje.
  1.Naj se že enkrat ojunači kakšna javna oseba in z njenim orodje vrne udarec v njeno betico.

  2. Vsi ti inštituti, semoliči, štruklji, so delo komunistov, da ne omenjam akademikov, ki so prisesani z neobdavčenimi “zaslugarskimi” rentami.
  Prva naloga je očiščenje in eno samo očiščenje tega smradu.

 • Stajerka

  niti 1 slovenski medij NE poroča…….o grozljivi nevarnosti……

  NA POMOLU ESKALACIJA SUKOBA?
  Južna Koreja bacila 8 teških bombi blizu granice sa Sjevernom kako bi pokazala “nadmoćnu silu”

  http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/juzna-koreja-bacila-8-teskih-bombi-blizu-granice-sa-sjevernom-kako-bi-pokazala-nadmocnu-silu—487342.html

  • Gru

   Al pa ” North Korea fires missile through Japan’s airspace “

 • Razocarana

  Prve ki bi jih bilo potrebno prijaviti za sovražni govor so ravno razni člani Mirovnega inštituta, člani Antifa. pa Tomšičeva, Makarovičeva, in podobni, ki jasno z svojim govori in dejanji kažejo sovraštvo do domoljubnih Slovencev.
  Kar je najbolj ironično pri vsej zadevi, da so ravno Slovenci tisti ki tem proti-Slovencem-nastrojenim klovnom plačujemo plače, in to ne majhne. Vse te pajace bi bilo potrebno odstraniti od proračunskega korita. Ko se bodo morali začeti preživljati z lastnim delom, ne bodo imeli več časa za širjenje sovraštva proti domoljubnim Slovencem in zapravljati našega denarja za to da nas bodo dol tlačili.

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • Olga

  Ali je vloga “Mirovnega inštituta” uvajanje totalitarnega komunističnega režima? Zapreti pipico!

 • OPALA

  V Ameriki so pred nekaj meseci tudi uvedli prepoved kritiziranja ž. Izraela!!! Ali se v Evropi tudi pričenja?!???!http://www.reuters.com/article/us-israel-palestinians-un-idUSKBN14B033

  • stajerc5

   Zakaj se pa ne smejo zenske kritizirati!?

 • dob
  • stajerc5

   Odlicno!

   • dob

    Hvala stari!
    ponujam v branje še tole:
    PONIŽNOST IN SPOŠTOVANJE
    https://obstajajoljudje.blogspot.si/2017/08/poniznost-in-spostovanje.html

    • stajerc5

     Cudovito, globina,…in pride do srca.

     • dob

      Moj Bog, ki mi pripoveduje zgodbe, pravi:
      Vsi ste moji! Moji, moji, moji, moji…..

     • stajerc5

      Imava zelo podobno misljenje, samo tebi uspe opisati na en zelo lep nacin.
      Moj pogovorni, se je vedno koncal z zacudenimi obrazi.
      Je pac tako, da je Bog najprej sebi brado ustvaril, a ne?

     • dob

      Bog je ustvarjal zato, da ne bi bil sam v Vesolju! Na vse se lahko navadiš… na moža, ki te tepe, na lakoto, na pomanjkanje, celo na koncentracijsko taborišče! Na vse se lahko navadiš.

      Na samoto se ni mogoče navaditi.
      Jaz Mojemu Bogu vedno rečem: nikdar te ne bom zapustil. Z mano ne boš nikoli sam.

     • stajerc5

      Prav tako je. Moj Bog je v meni, moj Bog sem jaz. Samo razumeti ga je potrebno in On tebe. Kdor v sebe ne verjame, ne verjame v svojega Boga.

     • dob

      Povedal mi je tole pesem, da se ga lahko razumel in sem vedel kdo je:

      ČUVAJ ŽERJAVICE
      K meni ste prišli vedno le,
      ko sem imel kaj novega za vas.
      Vzeli ste moje pesmi
      in iz njih naredili lepše.

      Lepših še nisem bil slišal.

      Vzeli ste moje –
      svojih pa me niste naučili!
      Potem ste priredili rajanje
      in imeli veliko veselje,
      na katero pa jaz nisem bil povabljen.

      Toda zdaj že vem:
      brž, ko vam bo česa zmanjkalo
      boste zopet tu.
      Prišli boste po žerjavico,
      ne po ogenj, ognja jaz nimam.

      Ogenj boste sami naredili…
      Imam le iskre vašega veselja!
      Med vašim rajanjem se rodijo
      in ko odidete, jih shranim.

      Stiskam jih k sebi
      in vzdržujem v upanju,
      da bom morda nekoč med povabljenimi,
      da me boste učili vaših pesmi
      in imeli potrpljenja z mano.

     • šmentanamuha

      Filozofska…lepo.

 • !!!!!!!!!!!!!!!!

  ” Povej mi koga ne smeš kritizirati in povem ti kdo nad teboj vlada.” Voltaire, francoski mislec iz 17 stoletja

 • Cenzuriran 4x

  Vsak tak projekt je samo za podpret ker sam forum po sebi dokazuje, da debata na normalnem nivoju ni možna:

  Projekt eMORE podpira potrebo po razvoju/izboljšanju učinkovitih mehanizmov spremljanja in poročanja o online sovražnem govoru in zločinih iz sovraštva, še posebej pa poudarja povezovanje med orodji za spremljanje in poročanje v skupni inovativni modela znanja. Projekt je transnacionalen in se osredotoča na široko opredelitev zločinov iz sovraštva, ki vključujejo sovraštvo na podlagi spola in kazniva dejanja na podlagi rase, vere, spolne usmerjenosti in invalidnosti. Migracije so obravnavane kot intersekcionalno vprašanje. Glede na relevantnost so upoštevane tudi druge oblike nestrpnosti.

  • stajerc5

   Blablabla, copypaste!
   Jezus, kaksen revcek si!

  • rubec

   transnacionalen,intersekcionalen???? Ti budala, povej če jaz tole prav razumem. Delaš na špediciji in navijaš za inter?

   • stajerc5

    Verjetno je eden od tistih, ki so v Interevropi kradli!
    Hehe, ne more pozabiti lepih starih casov…

    • rubec

     hehehe, še boljša.

  • FUCK COMMUNISM

   Dej gobec drz. Si ravno tako svinjal, grozil in bil sovrazen, kot vecina nas tukaj gor.

  • Executor

   Podpirali bodo tebe rdečuh smrdljiv, ko ti polomim vse noge in izpulim rdeč jezik.
   Vi se kar igrajte s tem, ko z vsakim dnem ljudem kradete pravico svobodnega izražanja.
   Prihaja čas, ko vas bomo tako lomili, da se vam niti sanja ne. Kri boste scali, prekleti pedri rdečuharski. Slovenijo bomo temeljito očistili rdečuharske in zapečene čefurske golazni, ki jo že več desetletij sistematično uničuje.

 • Minovak

  RESNICA je sovražni govor za tiste, ki živijo v laži!

  • Kosobrin

   Vsak ima svojo RESNICO, zato jo naj vsak prikaže in komentira na kulturen način, brez žaljenja drugih, ki imajo svojo RESNICO!

   • Executor

    Kako svojo resnico imate rdečuharske gnide!? Edino kar je vam sveto, je laž. Resnice se pa bojite, kot hudič križa, ker veste, da vas le ta, ko pride na plano, odplakne v kanalizacijo, kot najbolj smrdeče iztrebke.

    • Kosobrin

     Važno, da ste “edini v službi resnice”. Smeje sem vam ves svet!

 • Aron

  Svoboda govora ni absolutna prav nikjer, tudi v ZDA ne. Tudi za verbalno nasilje in še posebej spodbujanje k nasilju mora biti ustrezno sankcioniranje.

  • FUCK COMMUNISM

   Zame je ze nenadzorovano sprejemanje, sprenevedanje in zanikanje kriticnosti situacije s kozjejebci sovrazno do domorodnih narodov. Vse kar zelite levuharji narest s tem je, da bi utisali kritike lastnih izdajalskih svinjarij, ki jih pocnete.

   • Aron

    Kaj si ti misliš, je popolnoma irelevantno, saj si se že izkazal kot nevednež.

    • FUCK COMMUNISM

     Hvala za kompliment! Od tebe mi to veliko pomeni… fuckwit

     • Aron

      Je tako težko skupaj spravit en normalen stavek? Ajejej…

     • Executor

      Z rdečuhi, čefurji in teroristi ni dialoga in pogajanj. Za vas obstaja samo en jezik, da vas spametuje, jezik sile.

     • Aron

      O kakšnih pogajanjih blebečeš? Ko vam bodo pa mehkužni levuharji spet sprašili riti boš pa jokal, hehehe…

     • Executor

      Samo še malo potrpi, pa boš na lastni koži doživljal, kaj v pravem pomenu besede pomeni nekomu sprašiti riti. Tako vas bomo lomili, da boste kri scali ene teden, golazen rdečuharska, čefurska!

     • Aron

      Joj no, da ne bos spet bezal pred hasisarji iz Metelkove, boscek.

  • stajerc5

   Ravno tapravi USA specialist se je nasel, da nekaj primerja z Ameriko!
   Bog ti pomagaj!

   • Aron

    Kater del trditve te moti?

 • stajerc5

  SKANDAL24- bratec Nove prihaja, samo se par dni pa se bo tardecim totalno vtrgalo!!!

 • Mico Mitic

  Levičarje je zelo strah. Narod je začel govoriti o resnici.

  • karlina

   točno

 • FUCK COMMUNISM

  Ali z drugimi besedami: biti kriticen do cesarkoli kar podpirajo levuharji bo oznaceno kot sovrazni govor! Jaz se na to poserjem! Se vedno bom povedal kar mislim, tako kot mislim in me lahko edino kusnejo na rit! Mevzasta levuharska posla!

  • Cenzuriran 4x

   Ja ja boš povedal. Samo boš prej razmislil kako boš povedal. Ker tako kot zdaj poveš, te noben ne bo jemal resno.

 • MEFISTO

  Če bodo Mirovni institut in druge nepotrebne in nekoristne nevladno vladne organizacije tako ragrajale, se bomo pač delali, da imamo radi, da jih spoštujemo in da smo ponosni na pedre in migrante.

  • stajerc5

   Poooozaaaabiiii!!!! Nikdar in nikoli se ne bomo delali, da nam drek disi, krucifiks hudicov!!! Ne, to pa ne!!! Dosti dolgo smo nosili ta prekleti rdeci jarem, dosti je, dosti!!!
   Na ulice je treba iti in ne v kot jokat!!!
   Ulica nas klice, ali jo se ne cujete!?????

   • karlina

    VELIK PODPIS

  • karlina

   NITI SLUČAJNO, NIKOLI IN NIKDAR, KAR SE MENE TIČE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Borut Stari

  Demokracija je v Sloveniji vedno bolj čuden institut. Imaš občutek svobode hrati pa imaš zvezane roke.

 • Norm Kinley

  Zanimivo, je to družinska tradicija? Fotr/starifotr metal v jame še žive punčke, ta kurba marksistična pa ohranja družinsko tradicijo? Kaj ta kurba rdeča misli, da je?

 • luckyss

  Vodeb je zame primitivec in nastopač, vendar ima v tej zadevi prav…
  Kaj bo naslednji korak raznih “mirovnih inštitutov”…kurjenje knjig morda ?!

 • Norm Kinley

  Ti levičarji morajo potegnit takrato, 70 let nam kršijo osnovne človekove pravice… Gledam mladino, ki ni več tako politično apatična, kot smo bili mi in smo prepozno spoznali, kaj se dogaja. Mulci, 30 in manj so živčni ko hudič… Eden je zadnjič rekel, da ko bo pokalo, ko bomo deratizirali ta antislovenski prosrbski izdajalski gnoj, da tokrat niti en stbin ne bo odšel domov…. Pazite se ljudje, pripravlja se počasi…. Mladina je spregledala to drhal, in to, kar so oni počeli Slovencem, pravijo, da bodo čefurji in rdečuhi vse to dobili povrnjeno x 100….

  • luckyss

   Današnja mladina je politično apatična kot še nikoli…Verjetno si mislil spore med čefurji…ja ti pa so živčni na nacionalni osnovi…kar je drugo in ni politika..

   • Norm Kinley

    Govorim o slovenski mladini,in ne o nepismenih polciviliziranih zabitih cefurjih. SLOVENCI SE TO POGOVARJAJO, samo poslušam še, kako bodo srbjance in levičarje…..

    • luckyss

     To je kvečjemu nasnifan podmladek SDS, ki ima blodnje ob abstinenčni krizi…
     Jaz pravim, da je normalna slovenska mladina apolitična, kar je dobro…

     • Norm Kinley

      Mogoče 15 letniki, ampak nad 25 plus so pa že začeli razmišljat, čutijo, da bodo morali to rdečo drhal odstranit, in predvsem se zavedajo, kakšno vlogo imajo srbjanci privsem tem…. Najbolj so živčni, ko nekdo samo omeni srbskeparazitske lopovske opice.

     • luckyss

      Še enkrat preberi moj komentar zgoraj..
      Res sem ga hitro napisal, ampak vseeno ga poskusi brati počasi…

     • šmentanamuha

      Definitivno ni dobro, da je mladina apolitična, saj gre za njeno prihodnost. Ne piši bedarij, če ne razumeš, kaj pišeš.

     • luckyss

      Ja, naj pljujejo na karbid kot njihovi idiotski starši, da bomo čez nekaj let spet prekopavali kosti (tokrat od političnega podmladka)…

     • šmentanamuha

      Dej no, zgodovina je učiteljica, vendar ne tista zlagana. Kdor se iz nje ni ničesar naučil, jo bo še enkrat ponovil. Držati ljudi v nevednosti pač ni način, da se družba razvija.

     • stajerc5

      Zato pa smo tam kjer smo, dolgo jim je uspevalo.

     • luckyss

      Morda nisi opazila, da se narod iz zgodovine nič ne nauči…
      Če bi se, bi bile te strani polne pozivov k spravi in po stari krščanski navadi tudi k odpuščanju grehov..
      Tako pa smo priča ščuvanju in želji po krvi…
      Banda butasta primitivna..

     • stajerc5

      Predolgo ste delali prav vse kar ste hoteli. Slovenci vas imamo poln kufer, ker enkrat je vsega prevec. Prihaja ali bolje receno, prisel je cas, ko se bo zmracilo nad rdecimi poljanami!

     • luckyss

      No o tem govorim….željni ste krvi svojat primitivna…pa še v cerkev hodite ;))

     • stajerc5

      Je se komaj prostor na klopeh. Se tam ste vse zasedli, pred volitvami je pa najbolje iti v kaksno kapelo v hribe nad 1500m, da mi ni potrebno bruhat od sprenevedanja rdecih sockomijev.

     • luckyss

      Ja, ja, saj bo bolje…

     • stajerc5

      O ja, bo-bo! Sicer se megla pocasi dviguje, ampak vidljivost za Slovence je ze kar dobra. Mogoce ne jutri ali pojutrisnjem, ampak prej ali slej je sprememba tu.
      Tu pri nas, v Sloveniji!

     • mannuro

      Se nisi ti hvalil včeraj, kako si sam svoj v razmišlanju? Pi..a, opran in zmešan si kot veverca iz centirifuge. Sorry.. ampak, si levi, si pravi lewak in tako zakrkjeno rdeč, kot bi v malinovc padu. Najmanj pa svoj v razmišlanju..

      Svoj pomeni, da si lahko levi – socialno usmerjen, ampak sprjemaš, tudi miselnost drugih in o tem kulturno diskutiraš. Noben ti tega ne bi vzel za hudo. Si pač svoj v razmišljanu. Samo tebi se pa ustavi, že takoj, ko prvi omeni zlagano zgodovino. Potem pa, žalitve, pa nobene argumentacije več.

      Sem konzervativec in svoj v razmišljanju kritičen tudi do SDS, NSi,.. ker kritika pelje do tega, da se stvari pripeljejo k boljšim rešitvam.. samo nisem pa žaljiv. Tudi Vodeb je levičar, pa ga spoštujem – je svoj v razmišlanju ampak vseeno pošten. Bodi še ti tak, pa boš kredibilen.

     • Executor

      Sprava s krvniki ni možna. Sprava bo nastopila tedaj, ko boste placali za vsako zločinsko dejanje posebej, ki ste ga storili nedolžnim Slovencem v vojnem, povojnem času in v času vaše komunistične diktature.
      Kdor se javno na kolenih ne bo skesal za storjene zločine in tudi zaradi tega, ker se javno ni distanciral in obsodil vseh komunističnih zločinov, bo svoja dejanja drago plačal.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Norm Kinley

      Seveda se nic ne nauci od izdajalcev, llopovov, morilcev. Ja kaj misliš, da bodo kar furali svoje zločine še danes? Pobit to drhal, banda butasta primitivna.

     • šmentanamuha

      Iz lažne zgodovine se nimaš česa naučiti.

     • Norm Kinley

      Sem prebral. Nihce ni politicno udejstvovan, mladina nad 25 je pa kar precej politično motivirana… Zadnjič sem bil zraven, ko so brali o komisarici milji, ki je v kočevskem rogu rezala spolovila fantom, kako je rezala ženskam prsi itd.. In se je nrkomu utrgalo, ker teh grozot ni vec prebavljal, in je nasilno vzel bralcu mobitel.. Bralec pa v deliriju, ker je dojel, kaj bere, in ga je na gobec…. Mladina je custveno pretresena, sram jih je, da recimo izhajajo iz partizandkih družin. Vsak pravi, pri nas pa nismo pobijali….

     • luckyss

      Ti ne govoriš o političnem prebujenju “mladine” ampak o posledicah ščuvanja določenih idiotov..Očitno jih je trenutno več na “desnici”, ker je gospodar ovcam kupil lastno tv v štali…No sedaj je Tv že od Madžarov, ampak to dejstev ne spremeni ;))

     • Norm Kinley

      Lahko imenuješ to, kakor hočeš. Lahko tudi kmečka vstaja, važno je, da se mladina počasi zaveda političnih nategov, lopovstva, kraje, goljufij, uničevanje lastnega naroda s čefurskimi paraziti in da jim dobesedno vre…. Pogruntali so levuharsko protinarodno izdajalsko zločinsko politiko, in se zavedajo, kakšna je vloga parazitskih pritepenih majm…oz. Čefurjev….

     • luckyss

      Kot da desni nikoli niso nič ukradli ali v “tistih časih” koga zaklali..
      Vidiš, dokler vam to ne bo kapnilo, vas noben normalen Slovenec ne bo sprejel kot stranko, ki bi jim na volitvah lahko dal svoj glas..
      Tistih 15 000, ki plačujete davek na omejenost in ne smete niti v sanjah pomisliti, da bi oporekali velikemu vodji….tisti pač ne boste dovolj…
      Vas bo pa seveda dovolj za jamranje in ščuvanje..

     • Norm Kinley

      Seveda so, pobijali so levo drhal. Tukaj ni nič spornega, saj je levičarska ideologija dejansko zločinska. Samo crknjen komunist jr dober komunist, pravijo naši stari starši, to je narodno izročilo a katerim se upam da, strinjaš tudi ti? Upam, da nisi zagovornik uločinskih izdajalskih antislovenskih zločincev? Kdo kaj in zakaj bo zmagal, te pa ne razumem kaj sploh hočeš povedat. Naslavljaš me, kot da sem Janez Janša. Je kaj narobe, se ti je kaj zgodilo?

     • luckyss

      No, že kažete svoj primitivizem..;))

     • Norm Kinley

      Primitivizem? Levičar je inzernacionalist, torej protinaroden element, torej izdajalec. Ni hujšega kot izdat lasten natod, lastno kulturo in zaradi premoženjske koristi ubijat lastne sobrate, majhnr punčke, nedolžne Slovence. Kaj ni to za procesirat? Bi ti kar gledal, ko bi ta drhal pibijala tvoje sonarodnjake? To je nuja, da te izdajalce pobiješ tožiš, karkoli…. Ne razumem, v čem ti vidiš primitivizem? To je plemenito dejanje, da onemogočiš najhujšo sodrgo, ki izda lasten narod. Šeenkrat, modrosto naših starih staršev, samo crknjen komunist je dober komunidt.

     • luckyss

      Napisal si …”Ni hujšega kot izdat lasten natod, lastno kulturo in zaradi premoženjske koristi ubijat lastne sobrate, majhnr punčke, nedolžne Slovence. ”

      Skoraj popolno si opisal definicijo kolaboracije z okupatorjem…
      Sedaj ne vem ali si tako prekleto butast ali samo zabit ?!

     • Norm Kinley

      Hmmm? Dom braniti proti INTERNACIONALISTU, ki proti LASTNEMU NARODU izvaja, ZLOČINSKO REVOLUCIJO. Si ti nesposoben svojo glavo uporabljat, si duševno moten ali pa si potomec kakšnega rdečega klavca?

     • luckyss

      Ves napredni svet je takrat priznal Titovo vojsko (kljub temu, da je bila “rdeča”) kot polnopravno in pomembno članico zavezniških sil..
      In Hitlerjeve kolaborante kot del njegovih paravojaških enot..Torej so bili recimo nekaj rangov pod Wermactom ali SS…

     • Norm Kinley

      So what? Vseeno so bili in so še abotna družbena drhal, IZDAJALCI POD SIMBOLOM TUJEGA, so MORILI sonarodnjake. Torej izdajalci so edinole rdečuhi. Domobranci so bili narodni element, ki se je tej sidasti izbljuvasti svinjariji uprl.danes je izdajalec tito rangiran med 10 največjimi morilci. ZLOČINEC, KI BI GA BILO TREBA PROCESIRATI TUDI POSTHUMNO.

     • luckyss

      Vsi svetovni voditelji so morilci …Ghandi, Tenzin Gyatso in mogoče še kakšna manj pomembna oseba so redke izjeme..

     • Norm Kinley

      Torej se strinjaš, da je treba tako izdajalsko drhal procesirati?

     • luckyss

      Seveda..vse…da spet ne bi bi pozabili na “svoje” ;))

     • Norm Kinley

      Kateri svoji? Akcija reakcija. Verjetno misliš Domobrance? to so bili domoljubi, rdečuhi so edini izdajalci.

     • Executor

      Zagovarjaš klavce poštenih Slovencev!!! Zagovarjaš revolucijo in revolucionarje!!!
      Ne boš se nam skril. Si tarča. Ne potem jokat, ko se bo zgodilo. Mogoče te pustimo pri življenju…, kaj pa tvoja družina….? Občutil boš izkušnjo, kakršno so imeli mnogi pošteni Slovenci, ko so jim rdeči banditi pobili njihove najdražje. Čas plačila se bliža.

     • luckyss

      No vidiš, tipičen idiot željan krvi in po vsej verjetnosti se imaš celo za domoljuba in hodiš k maši…
      Seveda so “rdeči banditi” marsikoga umorili brez razloga….Jaz le trdim, da so to počeli tudi domobranci in belčki, skratka vsa Hitlerjeva svojat….
      “ko je počeo rat” (citat iz filma” prepuščam zgodovini in ne posameznim provokatorjem …

     • Executor

      Kdo je začel prvi s poboji nedolžnih Slovencev!?
      Domobranci so samo posledica komunističnega nasilja nad tistimi, ki so zavračali to zločinsko ideologijo.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • tohuvabohu

      Ne preusmerjaj. Sploh ne gre za partizane in dombrance! Gre za komunistično drhal, ki je pobuzerirala celo Slovenijo vključno s partizani, da je prišla na oblast. Vojna je bila za njih srečna okoliščina, sicer jim prevrat ne bi uspel NIKOLI!

     • mar-doija-ve

      Res si jezičen in niti ne pomisliš, da narobe pišeš. ustavi se pa še enkrat premisli in preberi preden oddaš. Da si lahko tako presneto otročji.

     • Kosobrin

      Vesel sem, da so ustanovili MI, zaradi takih, kot si ti, Norm!

     • Norm Kinley

      Družinska tradicija? Ata špicelj, sine ista drhal? Si me prijavil al kaj?

     • Executor

      Ne boj se. Naj množično prijavljajo. S tem bodo razkrili lastno identiteto, kar je za nas dobro. Imeli bomo lociranih več tarč, kot sicer. To nam bo močno olajšalo delo.

     • luckyss

      Reva usrana, tu se repenčiš v praksi pa bi se trikrat vsral medtem ko bi letel po zraku…

     • Executor

      Zaradi lastne tajnosti, ne bom posal ničesar o sebi ali moji enoti.
      Kaj smo sposobni storiti v praksi, boš občutil na lastni koži, kot so to že občutili mnogi.

    • šmentanamuha

     Samo toliko bi te dopolnila, da ne gre toliko za DNK čefurje, ampak za primitivizem, ki ga prinašajo, tako kot afo-arabski šeriatarji. Kdor je dostojen državljan in se poskuša vključiti v družbo s poštenim delom, se nauči jezik domorodcev in se prilagodi kulturi, mene ne moti. Koda je v jeziku. Balkanski čefurji so nevarni predvsem zato, ker nam hočejo uničiti jezik, doseči hočejo, da bo tudi balkanščina uradni jezik (poslanka murgel, bosanska begunka), tako se jim ne bo treba mučiti s slovenščino. Zato je Vojnovič takšna zvezda, čeprav je čisto poprečen pisatelj.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Executor

   Tako se govori! Mi imamo na tuji lokaciji že dovolj organizirano in izurjeno enoto, ki samo čaka pravi trenutek, da stopimo v akcijo in začela se bo strašna morija. Rdečuhom se še sanja ne, kaj se pripravlja in kaj jih čaka, ko bo čas dozorel. Bližajo se jim prave nočne more, ki jih bodo doživljali podnevi in ponoči, prekleti uzurpatorji Slovenije. Dobili bodo plačilo, za vseh preteklih 70 let terorja, ki so ga in ga še vedno izvajajo nad poštenimi in domoljubnimi SLOVENCI.

   • Norm Kinley

    Odlično! Vas lahko kakorkoli kontaktiram, in vam predstavim interesente?

    • Executor

     Obvečeni boste, ko bo čas. Trenutno je za nas tajno delovanje neprecenljivo. Veseli bomo vsakega, ki mu je v interesu rešit Slovenijo, da se nam pridruži.

     • Cenzuriran 4x

      Seveda. Pri policiji si menda visoko cenjen. Za grožnje že pobirajo ip adrese.

     • Executor

      Kar naj. Z tujim IP naslovom si lahko obrišejo svoje rdečuharske riti.

   • Cenzuriran 4x

    Ti sam prid. Vas bomo sam pridodal v jame. Sam tokrat vas pa čez 70 let ne bo noben odkopal ker ne bo kaj odkopat.

    • Executor

     S svojim zapisom si si sam spisal sodbo. Čakanje na smrt je hujše od smrti same.
     Uživaj!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • šmentanamuha

   Mislim, da ne bo tako samo v Sloveniji, ampak po celi Evropi. Rekonkvista je bila že dvakrat in bo kot kaže še tretjič. Začelo se bo z velikimi, potem bodo sledili ostali…

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • drzavljanslo

  Bolj ko zmešani levičarji zafrkavajo slovenceljne, večjo podporo jim ti dajejo na volitvah. Cankar: Slovenec si želi biča svojega gospodarja. Že Cankar je ugotovil, da ta narod nima vseh koles v glavi.

  • luckyss

   Ja že on je vedel za ovce ki po božje častijo svoje pastirje in jim svečke prižigajo…

   • stajerc5

    Pri tebi ne bo nobena gorela, ker bodo takoj zalite na muslimanski nacin- poglej sosednji clanek…

    • luckyss

     Ne vem zakaj se sedaj zgražate, če nekdo onečasti nekaj židovskega…Ko jih je Dolfi kuril vas to očitno ni motilo..

     • stajerc5

      Zidi mi dol visijo, ampak tvoje svecke bodo pa vseeno tusirane…

 • Zgornji

  ROMAN , AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • janez cepec

  Vinko Vasletov govori o izmašlitinah levičarskih aktivistov, ko pa je kandidiru za predsednika Juge, alo, poj je bla pa Juga res u kurcu, če so uhka takle kandidiral, je njegova mama izjavla, de je tak levičar, de je že kot dojenčk sam s talevgja joška dudou??

  • mar-doija-ve

   Ti si še skoz u kurcu pa kaj ?

  • stajerc5

   Cuj, zdej se te je pa prjel ko tristo hudicov. Kar si napisu se sam ne bos juter znal precitat, eeee, zastopt pa se majn!

   • janez cepec

    ma dobr sm jest, ejga, mora de tebe neki jebe, ka-li?

    • mar-doija-ve

     Te jebe te, lastna pamet. toro.

     • janez cepec

      ne sodi človeka po sebi

     • mar-doija-ve

      Če ti lahko to počneš, pol lahk tud jaz.

 • MEFISTO

  Mene je Mirovni institut tako prestrašil, da sem vzljubil buzerante in migrante, za vsak primer pa še luckyssa in dr..janeza cepca.

  Ko me z Mirovnega instituta ne bodo opazovali, pa jih bom še naprej brcal, ščipal in dražil.

  • janez cepec

   vemo, de si buzerant, ni kej, sam če si mislu, de te bova midva jebala, si se zmotu, Bunksl naumn

   • stajerc5

    Joooj, kaksna prizadeta uzaljenost, ….bolj verjetno ljubosumnost! Mefisto pazi se!!!

    • janez cepec

     kva se pa ti zravn štuliš?

     • stajerc5

      Bojim se za prjatla, da nebi potem kaj citali v crni kroniki…

     • mar-doija-ve

      nč se ne boj, saj pijandura komaj na nogah stoji

     • janez cepec

      tale per Komunajzar mi je dau vetra, dobr j, ni kej, še vaš prerok ga baje pije, obuja spomine, ko j’ biu tud on javno komunajzar, dones je samo po srcu, sam ne okol govort

    • MEFISTO

     Ne morem si pomagati, da imam rad buzerante, med njimi tudi janeza cepca, ki skriva doktorat.

     • janez cepec

      no vendr si prznou de si buzi

     • stajerc5

      Cuj, kje pa doktorirajo cepci?

   • MEFISTO

    Če zanikaš pederaštvo, pa ne boš več užival varstva Mirovnega instituta.

  • Gavnar
 • Mirovni inštitut je še ena protislovenska inštitucija in ga je potrebno ukiniti.

  • Cenzuriran 4x

   Zakaj? Saj smo svobodna družba ne?

  • karlina

   plačan od Sorosa

 • ljubinica

  MI je placanec svetovne zarote: NWO.
  Njihova ideologija je jasno razvidna v pisanju antropologinje (Judinje?) Irene Sumi.
  Irena Sumi se spotika ob clen v Ustavi, ki Slovenijo razglasa za drzavo slovenskega naroda. Po njenem bi Slovenija morala biti drzava drzavljanov Slovenije. Etnicna pripadnost pa nekaj privatnega, tako kot religija. Slovenski narod po njenem itak ne obstaja. ( Judje seveda smejo imeti svojo drzavo …. ob drzavo Judov Izrael se Irena ne spotika …. )
  Zanimiva je kritika 3 Judov (Sumi, Luthar, Starman) osnovnosolskega ucbenika drzavljanske vzgoje. Sumijeva pravi, da je treba iz ucbenika izlociti sleherno ideologijo in sleherno vrednotenje. Kaj to pomeni? To pomeni npr.: predstaviti je treba vse oblike druzin, tradicionalno druzino in moderne druzine. Pri tem se ne sme nobene oblike preferirati.

  Za primerjavo so predstavili se nemski kurikulum za zgodovino in drzavljansko vzgojo. Ko to preberes, se nic vec ne cudis nad osupljivim nemskim vedenjem v zvezi z migranti. Ocitno so Nemcem povojne ucbenike zgodovine pisali Judje ….
  ——
  Pri Ireni Sumi lahko opazujemo neverjetno dvolicnost judovstva.
  Slovencem ocita, da se gremo “krvni nacionalizem”. To je, da se utemeljujemo na “cisti krvi”. Kar je laz. Slovenci se utemeljujemo na slovenskem jeziku in kulturi.
  Njeni Judje se pa v resnici utemeljujejo na krvi: judovstvo se prenasa po materi. Vsi potomci judovske matere so Judje. Jud lahko postanes tudi s spreobrnitvijo v judovsko vero. Kar je storila Ivanka Trump, da se je lahko porocila z Judom. Ivankini otroci so tako Judje …. Ivanka deluje v prid N WO ….
  TEGA Irena Sumi ne napada …..

 • Cenzuriran 4x

  Po moje da je Vodeb zamenjal izraze. V mislih je imel pljuvalizem in ne pluralizem. Sam problem je ker pljuvalizem kar nova24 izvaja, nima nobene zveze s pluralizmom.

 • Franz Kobilar

  Priča Haso sa Mujom:

  -Mujo, da li mogu nešto da ti priznam?

  -Naravno da možes jarane!

  -Mujo ja sam gej

  -Ti gej ?

  -Da ja gej !

  -Nosiš li Dolče Gabana odjela?

  -Pa ne nosim.

  -Vozaš li Ferarija po Monte Carlu?

  -Ne vozim.

  -Igrasli li golf sa onim šminkerima?

  -Ne igram.

  -E vidis Haso ti nisi nikakav gey, ti si bolan obična PEDERČINA!

  https://www.youtube.com/watch?v=IytzwbWhF5U

  • Cenzuriran 4x

   No vidiš. Tudi to je velik uspeh. Veliki sds voditelj bo ob naslednjih volitvah iz vseh desnih gejev ustvaril pedre. Menda bo to nov desni čudež….

   • Franz Kobilar

    Čudež bo že to, če najdeš tableto, ki si jo pozabil vzeti in jo poješ.

 • POČAKAJ MALO

  VPLIVNA Ž. trdi na tem posnetku, da bodo Ž. češ vladali v Evropi in da MORAMO (!!) postati multikulturni ( medtem Izrael ne sprejema migracije!!!!!!! ) Ali je to vam normalno??? https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw

  • ljubinica

   Irena Sumi je direktorica Instituta za multikulturne in judovske studije ….

   • tko

    Šumi je tudi ž. priimek, ljudje to vedo. Ljudje niso nepismeni.

 • hm hm

  Ko bo s. satana zavladala boš moral molčati. Kristus je že vedel kdo in kaj so oni. Zato so ga izdali in na Križ pribili.

 • sprehajalec

  Prava narava Mirovnega inštituta je jasna, vse to kar visi na proračunu vključno z njim je izšlo iz neke kolobocije, ki je obkrožala krovne organizacije Zvezo socialistične mladine in Socialistično zvezo delovnega ljudstva. Organizaciji torej, ki sta bili ustanovljeni skupaj z Zvezo antifašističnih žena in naj bi predstavljale pluralnost družbe, neko večstrankarstvo torej, seveda pod pokroviteljstvom Zveze Komunistov. Ljudska fronta torej.

  Nehote misel uide na Orwelov 1984 in ministrstvo resnice, pa Ministrstvo pravice. Tukaj gre pa za Mirovni inštitut.

  Volk dlako menja, nravi pa ne….

  http://randalldsmith.com/wp-content/uploads/2013/06/wolf-in-sheeps-clothing.jpg

  • mimgrede povem

   Šalamon je z.. priimek.

   • sprehajalec

    To smo razčistili, šalamon je hrvaški priimek, međimurski.

  • Franz Kobilar

   Misel na Ministrstvo pravice ti ne uide nehote, ampak zato ker so v 1984 objavili točno tisto, kar sedaj izvajajo.

   Kje pa je “Big Brother is watching you”, ki te ves čas gleda? Večina folka 90 % prostega časa zija vanj in čaka, kaj jim bo dal vedet, da naj počnejo…in točno to potem počnejo.

   • sprehajalec

    Franc, z 1984 smo povezovali komuniste in komunizem. Vendar pravi akterji 1984 takrat izgleda vse tako kaže, še niso bili niti rojeni. Pod sovražni govor boš lahko stlačil vse, vsak hip bo lahko če bo računalniški program zaznal, tvoj govor sovražni.

    Na silo bodo potem dosegli, da bomo govorili in mislili “lepo” oziroma na način, kot se bo njim zdelo primerno. katastrofalen scenarij, ki se mu je potrebno upreti. Zametni so že tukaj, črnec ni več črnec, migrant ni migrant, Bosanc ni več Bosanc, levičar ni več komunist…

 • _

  Ali se torej represija pričenja? O tem je menda že Kristus govoril, kako bo bilo. PIše marsikaj v evangeliju ( v krščanski novi zavezi).

 • _

  Ali se torej represija pričenja? O tem je menda že Kristus govoril, kako
  bo bilo. PIše marsikaj v evangeliju ( v krščanski novi zavezi)

 • Olga

  Mirovni inštitut lahko poimenujemo inštitut za omejevanje svobode govora, ovaduštvo in uvajanje komunističnega zločinskega totalitarizma!

  • Gavnar

   Kaj, ko bi mi ustanovili svoj mirovni inštitut – Mirovni inštitut dr. Ivan Jansha ?
   Sliši se zelo nobel.

 • xtc

  No ,da je stvar “too much” je očitno razumel že Župančič,ki je jasno opomnil ,da tovrstna norost pač ne bo šla čez ESČP,ker ima le to drugačno mnenje o svobodi govora,kot podivjani levi fašisti in razni komentatorji tipa Ritoljub in Gey pa šekateri bi se našel.
  skratka kaj rodi ljudi tipa Hitler?
  Točno take norosti in ljudje se obrnejo k prvemu rešitelju,ki jim obljubi rešitev teh norcev od tod do katastrofe pač potem ni daleč.

 • karlina

  PIKA

 • ?

  A bodo Ž. priimki prevzeli nadzor nam nami kristjani?

 • FeriSS.H

  Ne vem če je AshkeNAZIstična gnida od Sorosa uspel zasrati tudi Estonijo s svojo “mirovniško” golaznijo, a vsaj po teh posnetkih – Kus meid ammu oodatakse” / Laulupidu 2014 – https://www.youtube.com/watch?v=mc6XRCAuyEM – nimam vtisa da so Estonci podlegli Multi-DE-Kulturalizaciji LASTNE KULTURE. Verjetno eden od nekaj zadnjih Evropskih bastionov kjer ni opaziti Muslimanskega in Črnuharskega “napredka” … čeprav je Swedistan takoj tam čez

 • Franz Kobilar

  ………jih bodo prenesli na Mirovni inštitut iz Ljubljane in ki jih bo Soros podpiral vsaj še tri leta:

  https://www.sta.si/500146/zavod-za-odprto-druzbo-slovenija-konec-leta-preneha-delovati-v-sloveniji

  (Mirovni inštitut je torej od začetka finančno podpiral generalni sponzor in organizator uvoza migrantov George Soros. Vam mogoče ni jasno, čemu točno isti sponzor?)

  Billionaire George Soros Earmarks $500 Million For Migrants And Refugees:

  https://www.forbes.com/sites/kerenblankfeld/2016/09/20/billionaire-george-soros-earmarks-500-million-for-migrants-and-refugees/#5e041d483888

  (V članku Soros odkrito razkriva, da bo podprl “work opportunities for migrants and refugees, especially those arriving into Europe”. Torej so iz beguncev, ki so se začasno umaknili vojni kar naenkrat postali tisti, ki jim je treba uvesti delovna mesta….mar ni bilo rečeno, da se bodo po vojni vrnili domov?).

  JEAN-CLAUDE JUNCKER will hold a behind closed doors meeting with George Soros:

  http://www.express.co.uk/news/politics/794729/Jean-Claude-Juncker-EU-chief-meet-George-Soros-discuss-Hungary-legal-action

  • FeriSS.H

   Mislim da tole o Soros-u in Junkie-ju mora biti “fake” news … namreč tale portal pogosto “osvešča” neki anus goranus hvalus, ki je meni v eni repliki “dopovedoval” da je Soros samo še izhlapeli starček ki se kao ne zaveda ničesar, in zakaj torej zganjam tako paniko … pa še en Loj je trdil isto, eden iz ekipe dežurnih pederčkov na tem portalu … torej brez panike … Soros je nebogljeni starček, kot da ga ni

  • Olga

   Soros je bil pri Junckerju! Sramota! Junkerju je treba dati nogo! Pomembno je tudi, koga pošiljamo kot poslanca v EU parlament! Komunisti tja ne spadajo!

   • Adolf Hitler

    SAI TI IE JUNKER ISTA ŽIDOVSKA PIZDA!

 • kristjan

  Kako se pravilno izgovori židovski priimek Šalamun?

 • Janez

  KDO PA JE USTANOVITELJA
  TEGA ” MIROVNEGA INSTITUTA”
  KDO?
  – SO USTANOVNI ČLANI?
  – STATUT?
  – KDO GA FINANCIRA ?
  SKOM JE POVEZAN ?
  KDO GA VODI IN NADZIRA?
  KDO “UPORABLJA” NJJEGOVE ” IZDELKE”?!
  IN?
  Take stvari so jasne pri vsakem navadnem društvu.
  ALI KARKOLI V DELU
  TEGA INŠTITUTA – OGROŽA USTAVNE PRAVICE NAS DRŽAVLJANOV R. SLO? L.r. Janez KOMENDA

  • Adolf Hitler

   ŽIDIIIIIIIIIIIIIIII!

 • Cenzuriran 4x

  Tako kot ima pravico obstajat mirovni inštitut, tako ima pravico obstajat Janšev portal “resnice” – dokler je po pravilih, ki smo se jih dogovorili.

  • Olga

   Vi se nimate s kom kaj “dogovarjati” in postavljati pogoje!

   • Gavnar

    Točno tako – tisti, ki ne misli kot naš ljubljeni vodja naj takoj utihne !
    Tu velja demokracija, desna demokracija (O.K. ljubljeni vodja je levi, ampak o tem se ne govori, če pa kako zineš si pa Rdečkar – Dokazano !)

 • Ana Job

  Levičarji so bili vedno in bodo vedno, samo odpadniki, zato podpirajo odpadniške ideje in zatirajo svobodo govora. Česar se dotaknejo, to spremenijo v drek.

  • Gavnar

   Poznam tega levičarja.
   V njegovi stranki si takoj izobčen, če ne misliš kot on.

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Ti ločiš med »sovražnim govorom« in »svobodo govora«? Kakšno vezo ima to s ideologijo?

 • RealRevolution

  Toliko kot so levi fasisti izustili sovraznega govora proti Krscanstvu in Janezu Jansi,so lahk kar tiho.Tudi proti pozameznim uporabnikom na Novi24 in to s sovraznimi groznjami.
  Sploh se jim ne gre za “mir” ampak hocejo utisat ljudstvo.

  • !!!!!!!!!!!

   Ivan Janša ni JEZUS KRISTUS ODREŠENIK.

   • RealRevolution

    Kaj ti zgledam “osel” ali kaj?!
    Govorim,da so to dve,morda najvecji temi,ki jih levi fasisti umazejo z grozilnimi sporocili in to grdimi.Tudi uporabnikom grozijo!Kot vidim,si verjetno levicar saj komentar na to kaze saj spreminjas bistvo,zavajas.
    Da,nedvomno…

 • MEFISTO

  Privoščljivo se smehljam možu tisočerih nickov, ki ga ima zdaj polne hlače, ker še ne ve, kako ga bo privil Mirovni institut, ker je s svojimi nicki vseskozi sovražno nastopal proti SDS, Janši in katoličanom ter slovenskim junakom domobrancem.

  Še janez cepec, ki nikoli nič ne razume, je za oktavo znižal svoje izbruhe.

  • PRIČEVALCI

   Verbalno nestrinjanje z neko politično stranko ni sovražni govor. Je pa sovražni govor zanikanje holokavsta, ovca.

   • MEFISTO

    Sem mački stopil na rep?

   • šmentanamuha

    Zanikanje holokavsta ne more biti sovražni govor, glede na to, da je predsednik slovenskega parlamenta brez kazenskih sankcij izjavil, da je povojni izvensodni pomor desetine slovenskih prebivalcev “naravno pravo”, neoboroženih, zvezanih in živih pometanih v jame in zacementiranih. Poleg tega prihajajo na dan informacije, da tudi za Hitlerjem stojijo sionisti, hazarski židi, ki so tudi strategi ruskih gulagov in pomora 20 milijonov ruskih ljudi. Nadvse zanimivo je tudi, da so uspeli izsiliti zakon v Eu, ki ekskluzivno brani samo holokavst, ostalih genocidov pa niti ne omenja. Se ti ne zdi to nekam čudno?

   • Adolf Hitler

    poserem se na tvoi holowhoux poserem se na tebe in POSEREM SE NA tvoi buzerantski židovski smradddddddddd!

    es lebe Nationalsozialismus und Heil Hitler

 • hm.

  Židovski priimek Šalamun ni ravno znan v naših prostorih,

  • šmentanamuha

   Mislim, da so to madžarski židi oz. madžarski priimek.

 • Gavnar

  Za našo vodilno opozicijsko stranko je najhujši primer sovražnega govora, če kdo upa javno spregovoriti, da njihov ljubljeni vodja na KPK ni znal pojasniti od kje mu gotovina, s katero kupuje nepremičnine, premičnine in plačuje mesečne stroške.

 • PRIČEVALCI

  Janšisti so uničili desnico v Sloveniji!

  • Olga

   Laž in sovražni govor!

   • PRIČEVALCI

    Prijavi me.

    • Olga

     Jaz nisem ovaduh! To ste le Antifa! Zvesti sledilci Udbe! Kdo je vpeljal ovadustvo? UDBA ! Sedaj pa “mirovni” inštitut, ki ga ne zanimajo zločini komunistov nad političnimi nasprotniki in genocid nad Slovenci in pripadniki drugih narodov, tudi Židi, Romi, ….celo otroci, nosečnicami, starci…., nadaljuje to prakso!

  • macon

   kučan in banda so uničili demokracijo v Sloveniji in ji zapravili prihodnost.

 • PRIČEVALCI

  29. november 2013 ob 09:47,
  zadnji poseg: 29. november 2013 ob 09:52
  Ljubljana – MMC RTV SLO, STA
  Na ljubljanskem okrožnem sodišču so v četrtek obsodili 62-letnega brezdomca Borisa Klinarja na tri mesece pogojnega zapora z enoletno preizkusno dobo. Klinar je bil ovaden zaradi spletnih komentarjev.

  Klinarja ali Fidela, kot je bil znan na spletnem portalu Politikis, sta po poročanju medijev zaradi razžalitve ovadila politika Vinko Gorenak in Janez Janša. Ovaden je bil zaradi komentarjev, ki jih je konec leta 2011 in v začetku leta 2012 pisal pod članke, objavljene na omenjenem portalu.

  Med drugim je tako zapisal, da bi bilo treba Gorenaka vreči v Barbarin rov, za Janšo pa, da je lažnivec, tat in da bi moral pred strelski vod. Boris Klinar, ki ima stalno prebivališče sicer prijavljeno v mariborskem zavetišču za brezdomce, je na četrtkovem predobravnavnem naroku priznal krivdo. Kot je dejal, priznava navedbe iz obtožbe, ki mu očita kaznivi dejanji razžalitve.

  Kot je predlagalo tožilstvo, mu je sodnica Helena Vidic Bizjak izrekla pogojno kazen. Za vsako od kaznivih dejanj je dobil po dva meseca zapora, enotno kazen pa je določila na tri mesece. Tožilstvo je predlagalo dveletno preizkusno dobo, ker Klinar še ni bil kaznovan, pa se je sodišče odločilo za enoletno.

  B. V.

  • PRIČEVALCI

   http://www.rtvslo.si/crna-kronika/62-letnik-obsojen-zaradi-razzalitve-janse-in-gorenaka/323775

   Kdaj bosta dotična odgovarjala za razžalitve izrbisanih, Jankovićevih volivk in volivcev, pa protestnikov, pa vseh, katere mečejo neupravičeno med neke komuniste, jugiče, priseljence, neslovence, itd.? A je Janša ovadil mogoče tistega gospoda, ki se zadere na njegovem shodu v podporo: “Kučana v jamo!” ali se s tem dejansko strinja?

   Jethros
   # 29.11.2013 ob 09:55

  • MEFISTO

   Koliko pa dobiš, če napišeš, da je treba Janšo postaviti pred strelski vod, najbolje skupaj z njegovimi otroki?

   Saj se še spomniš tega svojega komentarja, mar ne?

  • PRIČEVALCI

   Koliko mesecev sta pa tale dva? Bomo videli ….

   “cosmosjasnovidec Najplemenitejši • 2 uri nazaj
   Hehehe.
   Daj psihič spravi se nazaj na zdravljenje,ker si iz norišnice pricepetal še bolj usekan kot si šel v njo bedak zahojen.Verjetno si še iz časov,ko so ti prikriti komunajzerski buziči plačevali,da so te nabijali v rit in usta sedaj se ti pa tolži po tistih časih.
   Marš peder buzerantski ogaben.”

   [email protected] • 32 minut nazaj
   Si pa res izprijenec brez srca, brez duše, brez sramu.
   Ne prikaži se več sem, ker te bom lastnonožno pospremila v tvoje “mesto rodjenja”.
   Fuuuj, pokvarjenec smrdljivi …… in tako govno nosi moja uboga, trpinčena in izmučena zemlja…… samo poberi se !!!”

   Materiala je na tem portalu za par let. Polovica komentatorjev lahko gre kar sedet.

   • MEFISTO

    “polovica komentatorjev gre kar sedet”, praviš1

    Očitno se boš nasedel, ker so v tej polovici v večini tvoji nicki.

 • Sem kristjan, ne Ž.

  Kako se pravilno reče: Judovski priimek Šalamun ali židovski priimek Šalamun? Hvala.

 • Olga

  Komunisti! Začela se bo preiskava komunističnih zločinov! Antifa je teroristična organizacija! Svet ne pada več na floskule! Genocid komunistov je kaznivo dejanje, ki nikoli ne zastara! Zločinci spadajo pred sodišče in v zapor!

  • tko

   Stalin je bil Ž, ne kristjan. IN je pobijal kristj,.

   • Olga

    Stalin je študiral za pravoslavnega duhovnika! Zakaj delate zdraho? Sovražite Žide? Zakaj?

    • ?!?!?!?!?

     HAHA, ON NI BIL PRAVOSLAVNI DUHOVNIK. Ženska res res se ti blede. Pojdi spat Olgica. Pozno je. Adijo.

    • Adolf Hitler

     preberi si nihov dalmund pa ti bo vse iasno!

  • Cenzuriran 4x

   Edine zločine trenutno izvajate na tem portalu. Pa nikome ništa…..

 • PRIČEVALCI

  Janšisti, ne si želeti, da se začnemo srečevat na sodiščih (vsaj kar se tiče sovražnega govora). Bo šlo polovico stranke sedet.

  • VRHOVNI SODNIK

   Prvi boš ti, pa še en kup bunk boš fasu, boš imel vsak dan božič

 • VRHOVNI SODNIK

  Najbolj bodo itaq rdeči komentatorji najebal, vsak njihov post je sovražni govor, sam šeytana si poglejte on bo kasiral doživljensko.

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   ITAQ, ta owca iz Velenja

  • PRIČEVALCI

   VRHOVNI SODNIK • 3 mesece nazaj
   Se prav, da pony vodi bordel zaslužnih prostitutk, saj to je protizakonito

   • Jezus Kristus

    Sram ga naj bo barabo, s prostitucijo se ukvarja

    • PRIČEVALCI

     VRHOVNI SODNIK • 3 mesece nazaj
     Vse EU voditelje, razen Višegrajskih v Haag , ker so namerno povzročili ne naravno stanje in s tem močno ogrozili svoje državljane.

     • Jezus Kristus

      Vse je res, vse čestitke VS

     • PRIČEVALCI

      VRHOVNI SODNIK Guest • 4 mesece nazaj

      ograja naj bo podprta z mitraljezi in minami!!!

     • Jezus Kristus

      Premal, še bombe bo treba

 • Aton

  Vmirovnem institutu podpirajo miljone žrtev rdeče zvezde. Sovražni govor jih je pokončal. Ko so jim kradli, so grdo preklinjali.

 • Janez

  Po
  VEERODOSTOJNEM PRIČANJU MOJE POKOJNE MAME
  JE
  BIL
  NA SENIKU PRI ČRNUČAH LETA CCA 1938
  NAPISAN
  TALEDO SLOVENSKEGA NARODA ZELO SOVRAŽEN
  RESEN
  STALINISTIČEN NAPIS-GROŽNJA TEDANJEMU BANU DR. MARKU NATLAČENU IN VSEM SLOVENCEM !
  Tako se je glasil tisti ob cesti napisani “sovražen” napis

  ” BAN – MARKO NATLAČEN – NAROD JE LAČEN !
  ODPRI MAGACIN, ČE GA NE BOŠ TI – GA BO PA. – STALIN !”

  Avtorji napisa so bili člani KPS IZPOD ŠMARNE GORE.
  Resna grožnja, ki se je žal uresničila. Z “KPS, KPJ OKUPACIJO” SLOVENIJE SEVEDA – LETA 1945.
  IN?
  Kdo so ?
  MEDNARODNO STROKOVNO PRIZNANI LJUDJE, KI “DELAJO” V TEM “INŠTITUTU”
  ZGORNJI REALEN PRIMER “REALNO HUDO SOVRAŽNEGA GOVORA”
  NAJ
  UVRSTIJO?
  Na
  VRH – NJIHOVEGA SEZNAMA – IZRAZOV SOVRAŠTVA !
  Verodostojen sovražen napis s hudimi posladicami za vse Slovence – je bil. L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  MOJA MAMA GA JE VIDELA CCA LETA 1938, KO SE JE KOT DEKLE PELJALA S KONJSKO VPREŽNIM VOZOM V LJ – PRODAJATI KMEČKE PRIDELKE – NA TRŽNICO.

  • The Man Who Saw Tomorrow

   In? Leto 1938 in zgodbice tvoje mame so res ključnega pomena za sodobno družbo.
   Mimogrede: reklo »Ban Natlačen, narod pa lačen.« je bilo znano po vsej Sloveniji.

   • Janez

    Ja !
    RES JE.
    TO
    SKRAJNO RESNO !
    SOVRAŽNO PAROLO !
    ZLOČINSKIH PREDVOJNIH KOMUNISTOV KARDELJA, MAČKA ITD.

    JE NEODVISNO OD MENE IZPRIČAL TUDI
    – Jože Strgar v NZS , spominskem zapisu na nekega umrlega domobranca. L.r. K. KOMENDA

    • The Man Who Saw Tomorrow

     Natlačen ni bil noben biser, kar se tiče sovraštva. Verjetno poznate njegovo skrajno nasilno pesem »Srbe na vrbe« iz leta 1914. Od tod tudi ta izraz.

     • xtc

      Srbi soijo vSrbijo tako mora bit,kot tudi drugi narodi domov,tam naj si urejujejo lepši jutri.

   • xtc

    Tito vladar ,komunizem mesar in narod stradar.
    Amerikanos pomagaj ,da mi od socializma ne krepaj.

 • MEFISTO

  Ko bomo na volitvah obračunali s Cerarjevo vlado in koalicijo, bo takoj na vrsti tudi Mirovni institut, ki ga bomo ukinili.

  Denar, ki ga brez haska zapravi, pa bomo uporabili za kaj koristnega.

  • PRIČEVALCI

   Sovražni govor.

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Boste ustanovili »Inštitut za rasno razlikovanje in dokazovanje superiornosti bele rase.«?

  • macon

   Nič ni treba ukinjat, treba jim je zapret državno pipico in bodo sami crknili v petih minutah, ker so vsi konformisti in oportunisti.

 • čak mal

  Ali je Š, prevzela oblast nad krščansko Slovenijo?!?!?!?

 • MEFISTO

  Če ravno ne ljubim pedrov, migrantov, rdečkarjev Ciganov in bedakov, še nisem za zapor.

  Tudi Mirovnega instituta ne maram!

  Kaj pa zdaj?

  • PRIČEVALCI

   Ti bo sodnik povedal.

   • MEFISTO

    Saj so same babe!

  • bednick

   Ja počeš se, obrij se, nohte postriž, pod pajsko se namaž……… potem pa v klavnico.
   Mal heca.

 • PRIČEVALCI

  cosmosjasnovidec • 2 meseca nazaj
  Tole je pojasnilo zakaj se pri nas levaške istospolne gnusobe zalagajo za posvojitve otrok.
  Seveda je razlog,da bi jih lahko brez problema spolno zlorabljali.
  Tudi,če se kdaj morebiti zgodi,da bi tak zakon v Sloveniji bil sprejet bodo taki dobivali po beticah kot hudiči,ko se izve,da so istospolniki posvojili kakega otroka tako,da se mu bodo takoj odpovedali.
  Masko na glavo pa tresk,bum po njih.Smrdljivci izrojeni pedofilski buziči.

 • dob

  Ciganu sem za rojstni dan kupu žleb. A to spada pod sovražni govor?

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   ITAQ, ker ga žališ, kwa če on z žlebom če bajte nima

  • Cenzuriran 4x

   Kaj pa to – Janši sem na Dobu rezerviru sobco. A je to sovražni govor?

   • dob

    Jebo ti dob mater. Je to sovražni govor?

    • Cenzuriran 4x

     Begne?

    • bednick

     Pol leta Doba, če mene vprašaš.

    • traktor

     Ne ga fukat Dob. A jih ni že dost. Natakn usaj oligumo.

     • dob

      Saj ne bom, Sam mal treniram sovražni govor, da bom pripravljen.

  • The Man Who Saw Tomorrow
   • dob

    Si hotu s tem kej povedat?

  • MEFISTO

   Če je bil iz pocinkanega pleha, je bla to goljufija in norčevanje iz posebnih navad naše najbolj znane etnije.

  • traktor

   Po pričevalčevo sigurn. Po njegovo je trditev, da Jankovič pravkar serje na sekretu, prav gotovo sovražni govor.

   • bednick

    Ni pomembno kaj si mu kupu. To ni govor.
    Kaj si mu pa reku?

    • janez cepec

     pravj cgan: uhka si še bolj pošten, sam čez let se pa nabere

  • bednick

   Ni pomembno kaj si mu kupu. To ni govor.
   Kaj si mu pa reku?

   • samotoje

    Vse najboljše.

  • mannuro

   Seveda spada! Ker po definiciji – lahko bi bilo, pa čeprav ni – se to že smatra k dejanjem slabega namena, to pa bo kaznjivo. Saj razumeš, namen je važen, ne dejanje.

 • PRIČEVALCI

  Adolf Hitler • 2 meseca nazaj
  ko bo čas prišel te bomo predelal v suši ti prokleta krmača zdai se še
  režiš bomo videl kako se bošš pol ko ti bo nekdo razbil žnable z kolom
  tifusssssssssssss!

 • PRIČEVALCI

  cosmosjasnovidec princeska • 2 meseca nazaj
  Seveda jih je strah,da na dan ne pride,da so se vsi levaki na višjih položajih pri tem buziču “f-tiču”križ kraž buzerirali in drogirali.

 • PRIČEVALCI

  učko • 2 meseca nazaj
  Janković je pač režimski cepec, ki ima pod komando glupave zlovence in one malo manj zlovence, pa za to toliko bolj glupave in kot tak lahko dela kar hoče in to tudi dela !!!! Tako mu je kučo-mafija podelila fevdalne pravice v Čefurjani-Lubulani, ki jih s pridom izkorišča in jebe glupav’ folk okol sebe !!!!!

 • PRIČEVALCI

  Adolf Hitler • 3 mesece nazaj
  a se boiš za stolcek ti stara kumunaiserska židovska stara pizda du kommunistenschwein!

 • čak mal

  Ali je sovražni govor, če poveš, da je Ž. Barba Spectre, povedala na video posnetku, da bodo Ž. zavladali nad Evropo in svetom, da moramo sprejeti migracijo, ker tako oni pač hočejo?

  • Cenzuriran 4x

   Tako kot je povedala ne. Se pa tudi jaz ne strinjam z njo in definitivno nima šans.

   • čak mal

    Hvala ti ” cenzuriran” haaha, jaz bi samo rada razumela, evo :-)

 • PRIČEVALCI

  Adolf Hitler Janez • 3 mesece nazaj
  KPJ PREVEIENO KURČEV PIZDUN JEBAČKI KPJ!

 • MEFISTO

  PRIČEVALCI, a z vodenjem dosjejev posameznih komentatorjev se tudi še vedno ukvarjaš?

  Ne reci, da ti je ta razvada ostala še iz udbaških časov.

  • Jezus Kristus

   On je izgubljena owca, saj ga imamo v arhivu.

  • PRIČEVALCI

   MEFISTO • 2 meseca nazaj
   Kdor ljubi čefurja kot samega sebe, se nima rad.

  • PRIČEVALCI

   MEFISTO • 3 mesece nazaj
   LGBT pa res ne more soditi o ženskem šopku SDS.

   Med njimi ni nobene lezbijke in jih ne spremljajo buzeranti.

 • Janez

  Kaj!
  KO BI TA “MIROVNI INŠTITUT”
  NAJPREJ ZBRAL IN UREDIL ZBIRKO
  VERODOSTOJNIH
  “SOVRAŽNIH PAROLPREDVOJNIH STALINISTIČNIH KOMUNISTOV”
  TAKIH KOT
  JE MOJA NAVEDBA
  IZPRIČANO VERODOSTOJNA NAVEBA – GOŽNJE DR. MARKU NATLAČENU !
  Kdo?
  Pa so sodelavci – tega “inštituta”

  RESNE STROKOVNE OBRAVNAVE
  BI BILO POTREBNO TUDI – “LEPLJENJEE” SOVRAŽNIH IMEN – KOMURKOLI ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  NPR. “VZDEVKOV” : “FAŠIST, KLEROFAŠIST ITD.” KI BI JIH BILO TRBA PREPOVEDATI, KRR PRAVIH “FAŠISTOV” NI VEČ.

  • janez cepec

   kva, če b’ se ti tok zbrau, pa b’ tablete uzeu, šou curat pa spat, pa nehi filozofirat, k nimaš treh čisteh, Butl naumn

   • Janez

    POZOR!
    SOVRAŽNI GOVOR – OD PROVOKATORJA – J. CEPCA ! Za v arhiv. L.r. J. KOMENDA

 • PRIČEVALCI

  FUCK COMMUNISM • 11 dni nazaj
  Pauline je legenda! Na jetra gre samo nespostljivim pritepencem in do tujcev tolerantnim levuharjem. Torej dvem nepomembnim skupinam podljudi!

  • Cenzuriran 4x

   Daj še kakšno grožnjo od Fuck comunisma pa Baldeagla pa takih prilimaj.

 • PRIČEVALCI

  FUCK COMMUNISM Guest • 11 dni nazaj
  Sevede, ker jih cigan smrdljiv, poznas vse po vrsti osebno. Kako jih ne bi, ce so pa tvoja familija!

 • PRIČEVALCI

  FUCK COMMUNISM Guest • 11 dni nazaj
  Tebe bi fental iz cistga uzitka

 • PRIČEVALCI

  FUCK COMMUNISM Guest • 11 dni nazaj
  Zdaj je vse jasno – nagravzen levuharski peder si! Ogaba ostudna!

 • želim razumeti

  Ali je dovoljeno povedati, da je Šalamun židovski oziroma judovski priimek?

  • ljubinica

   Zanimivo vprasanje. Povedati, da je tvoj priimek slovenski, ni dovoljeno, ker je to slovenski nacionalizem.
   Za Jude pa ne vem.

   • želim razumeti

    :-) Ja čak mal, še vedno nimam odgovora na to kar sprašujem

 • PRIČEVALCI

  FUCK COMMUNISM Guest • 11 dni nazaj
  A pred tabo?!? Hahahaha Ej, peder, bod vesel, da te ne fentam, da bos se naprej lahko lastno majko natepaval.

  • hm

   o “natepavanju” lastne matere lahko govori samo nekdo, ki tudi sam o tem premišljuje.

  • Janez

   No !
   Vidiš !
   JAZ SEM BIL PRED PAR DNEVI PRECEJ BOLJ PRIJAZEN DO TEBE !
   Ponudil sem ti stavo !
   JA VRŽEM V VODO POD KOKRŠKIM MOSTOM V KRANJ 5.000 EVROV ZAVITIH V TESNJEN PVC.
   TI?
   Pa skočiš dol z mostu – po teh 5.000 evrov.
   SAJ S TEGA MOSTU ZA SAMOMORE V KRANJU PRI TEKSTILNI OLI – JE NEKDO, NEKOČ – SKOK PREŽIVEL.
   STAVA !
   ZA PREIKUS TVOJEGA REALNEGA POGUMA – ŠE VEDNO VELJA !
   Jaz sem resen, soliden penzionist – denar imam ! Ponudbs je resna ! L.r. J. KOMENDA

   • MEFISTO

    Če bo padel na glavo, bo preživel.

    Če bo padel na rit, se bo pa ubil.

 • PRIČEVALCI

  cosmosjasnovidec • 18 ur nazaj
  Točno takšen princip so imeli komunajzerski izrodki v diktaturi komunajzarskega masovnega diktatorskega morilca “tita”.
  Cinkaroši udbe oziroma na sploh so si za nekoga kar nekaj izmislili ter ga prijavili.Predvsem iz osebnih razlogov mržnje,foušije ter tako naprej.Na stotine jih je po nedolžnem končalo v zaporih ter Golem otoku pa niso vedeli zakaj.Potem pa naj nekdo še reče,da komunajzerska nesnažna golazen na vsak način ne izbira sredstev z katerimi bi spet rada zavezala usta drugače mislečim.
  Tale prasica Neža Kogovšek mi lahko samo pofafa kurca ali pa pride,da ji razbijem levuharski gobec prekleta svinja.
  Jaz sem in bom vedno povedal tisto kar mislim in takega na svetu ni,da bi mi to preprečil,ker se bo na licu mesta stegnil.
  In če sedaj tole prebira tale svinja me kar naj prijavi pa ji bom na sodišču na soočenju pred vsemi zatlačil njeno zahojeno betico v njeno smrdljivo rit.
  Prekleta svinja komunajzerska crkne naj gnoj ničvreden.
  14 •Reply•Share ›

  14 plusev …. najbolje ocenjen komentar pod člankom na Nova24TV.

 • Adolf Hitler

  Neža Kogovšek Šalamon pocuzi mi moi Hitlesrski kurec proklet buzerantska židovska pizda mrš smrad preden ti io odfukam tvoio betico kod prasici!

 • MEFISTO

  Pomagajte, v zosu sem se znašel!

  Svetute mii, kako naj odgovorim strogemu in od mene neodvisnemu sodniku, ko me bo na podlagi ovadbe PRIČEVALCEV preteče vprašal, ali imam rad pedre, migrante, rdečkrje in bedake.

  Če rečem, da jih ne maram, bom šel v zapor.

  Če odgovorim, da jih imam rad, bom pa šel tudi v zapor, ker se pred neodvisnim sodiščem ne sme lagati.

  Prosim tudi za vaše mnenje, ali bi mi na od mene neodvisnem sodišču šteli v olajševalno okoliščino, da sem vedno lepo govoril o Mirovnem instittutu.

  • centurion

   Bolje, da si se znašel v zosu, kot, da si peder in
   bi se znašel v riti.

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Ti ločiš med »sovražnim govorom« in »svobodo govora«?

 • PRIČEVALCI

  Bald Eagle • 3 mesece nazaj
  Jasno je, da bi se Thompsonovega koncerta udeležilo veliko število slovenskih domoljubov. To pa zato, ker enako čutijo do svojega doma in do lastne domovine Slovenije, kot to čuti Thompson do svoje domovine CRO. Torej gre za podoben vzorec odnosa do lastne domovine in to je tisti vzorec, ki združuje domljube večih dežel. Ta vzorec pa se imenuje domoljubje.
  Levi fašisti, ki pa so napovedali protestni shod na isti lokaciji in ob istem času kot je predviden koncert Thompsona pa so dejansko tista prava grožnja varnostnega tveganja, o kateri trobi slovenska policija.
  Saj, če bi do koncerta dejanjsko prišlo, sem prepričan, da bi slo. domoljubi levo fašistično provokatorsko golazen v primeru provokacij, naučili pravih kozjih molitvic in jim na način, kot se za levo fašistično golazen spodobi, tudi “požigosali” razgrete rdeče zblojene betice.
  19
  •Reply•Share ›

  19 plusev (Avatar antimur Avatar janez zorman Avatar montyamp Avatar indijanka Avatar sodnikisozločinci Avatar rubec Avatar Ryuk Avatar sunday Avatar Rožle Avatar soc Avatar zaton Avatar rrrrr Avatar janez.pokoncni Avatar Terminator Avatar totex39 Avatar Olga Avatar karpelec Avatar Lisjak Avatar Ana Job)

 • The Man Who Saw Tomorrow

  Zanimivo je, da je večina desničarjev odrasla v krščanski vzgoji, pa jim je koncept sovražnega govora povsem tuj. Tuj jim je seveda tudi koncept odpuščanja, ki ga tako vztrajno uči Jezus.
  Zanimivo, kajne?

  • sprehajalec

   The Man Who Saw Tomorrow = George Orwell, 1984 in Ministrstvo resnice.

   Bojte se takšnih, kot = The Man Who Saw Tomorrow

   • Cenzuriran 4x

    Hočeš reči da se bojiš resnice?

    • sprehajalec

     resnica je že na tem portalu, Bojim se pa predpisane resnice, kot v romanu 1984.

     • Cenzuriran 4x

      Ali pa tiste ki jo predpisuje cerkev?

     • sprehajalec

      Tista je le v eni debeli knjigi. Lahko jo čitaš ali pa ne, nihče te ne sili.

      ta resnica, kot se uvaja sedaj iz članka in na kar je opozoril Orwell v Živalski farmi pa 1984, pa s katero smo slovenci imeli opravla 45 let, je pobijala…

      Gre za kar bistveno oziroma eksistenčno razliko.

  • Jezus Kristus

   Šeytan, kwa ti je zobar v penzionu

  • Bozz

   Saj ne razumeš kaj govoriš.

   Za oblastnike (tako verske kot posvetne) v dneh Jezusa Kristusa, je bil Jezusov govor označen za sovražni govor. Danes se ni nič spremenilo, samo doba Reformacija je prekinila in omilila preganjanje. Sedaj se Evropa in ves svet vrača na stara pota. Njegova doktrina je še vedno sovražni govor za tiste, ki ne verujejo in ki ga sovražijo brez razloga in sedaj bodo sprejeli zakone, s katerimi bodo v končni fazi prepovedali Sveto pismo.

   Nekaj vprašanj zate:

   Zakaj je Jezus rekel Mat 5:44 But I say unto you, Love your enemies, bless them that curse you, do good to them that hate you, and pray for them which despitefully use you, and persecute you;

   …zato, ker se je marsikdo spreobrnil (pokesal), ko je doživel ta zgled krščanske ljubezni. Vsi izbrani v Kristusu, kristjani, smo najprej bili sovražniki Boga kakor vsi ostali ljudje na tem svetu iz čigar srede nas je Bog izbral in nas je rešil. Ne zato, ker bi si zaslužili (daleč od tega), ampak zato, ker se je on tako odločil po svoji milini in večni ljubezni do tistih, katerim je odpustil. In brez spreobrnitve (kesanja), nam ne bi bilo odpuščeno.

   Kar pa se tiče odpuščanja… kaj misliš kaj tole pomeni?

   Mat 6:12 And forgive us our debts, as we forgive our debtors.
   Mat 6:14 For if ye forgive men their trespasses, your heavenly Father will also forgive you:
   Mat 6:15 But if ye forgive not men their trespasses, neither will your Father forgive your trespasses.

   Odpušča se tistim, ki se pokesajo oz. spreobrnejo svojega zla dejanja. Kajti tisti, ki se pokesajo, ponavadi pridejo skesani do tistega, ki so mu storili gorje in ga prosijo odpuščanja. Kakor tudi pride skesani grešnik pred Boga in ga prosi odpuščanja. In Jezus je rekel, da če takemu kot kristjan ne odpustiš in držiš v sebi zamero in jezo, takemu, ki se pokesa pred tabo, potem tudi tebi ne bo odpuščeno. Kajti Bog odpušča vsem, ki se iskreno pokesajo IN NE ODPUŠČA TISTIM, KI SE NE.

   Bog ni samo ljubezen, je tudi sodnik. Nekdo, ki ne čuti kesanja, tudi odpuščanja ni deležen. Ko je Jezus rekel na križu: “Oče, odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo.” Komu je Bog Oče odpustil? Tistim (Judom in poganom), ki so se pokesali, o katerih je pisano v knjigi Apostolskih del, v 40 letni dobi milosti do Jeruzalema in vsega Izraela. Ko je bila ta doba končana, je Bog v AD70 poslal Titusa in njegovo vojsko starega Rimskega imperija na preostale v Jeruzalemu in Izraelu, ki se niso pokesali in so preganjali in pobijali njegove izbrane v Kristusu, pa čeprav jim niso storili hudega. V Božjem srdu je takrat bilo pokončanih več kot milijon Judov.

   Luka 13
   1 Prav v tistem času je bilo tam navzočih nekaj
   ljudi, ki so mu pripovedovali o Galilejcih, katerih kri je Pilat pomešal
   z njihovimi žrtvami.
   2 Odgovoril jim je: »Mar mislite, da so bili ti Galilejci večji grešniki kakor vsi drugi Galilejci, ker so to pretrpeli?
   3 Povem vam, da ne. A če se ne spreobrnete, boste vsi enako pokončani.
   4 Ali pa onih osemnajst, na katere se je podrl
   stolp v Síloi in jih ubil, mar mislite, da so bili večji dolžniki kakor
   vsi drugi prebivalci Jeruzalema?
   5 Povem vam, da ne. A če se ne spreobrnete, boste vsi prav tako pokončani.«

   Ni odpuščanja brez kesanja (spreobrnitve). Sedaj veš kaj je Kristusova doktrina odpuščanja.

   • The Man Who Saw Tomorrow

    Lepo prosim, ne citiraj mi ameriške biblije. Tam sem nehal brati, ker očitno slovenskega Svetega pisma še nisi prebral.

    • Bozz

     Ne razumeš angleško? Zadnji citat spodaj je iz slovenske biblije. Mimogrede citiral sem iz angleške protestantske biblije iz leta 1611, in to zato, ker so današnji prevedeni prevodi načrtno izvodeneli in spremenjeni v duhu protireformacije.

     Kakorkoli že, tudi če ne prebereš, tvoja stvar. Ko boš stal pred Bogom, se ne boš mogel izgovoriti, da ti nobeden ni povedal.

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Moja prednost je, da ne verjamem v boga ali bogove.

 • PRIČEVALCI

  TOML • 3 mesece nazaj
  Dokler ne bomo zbrcali rdeče prevarantske lopovske mafije,
  ne bomo imeli države Slovenije.
  Slovenci ne volte socialistov!
  Nazaj na drevo jih je treba nagnat.
  Ne vem, kdo jih je sploh dol spustil.

  • MEFISTO

   Poipadali so z dreves, nazaj pa niso znali splezati.

 • Janez

  No?
  KAKO JE – TI – POTVORJENI “PRIČEVALCI”
  MOJA PONUDBA STAVE JE RESNA !
  Stava o preizkusu tvojega realnega poguma.
  Jaz
  VRŽEM 5.000 E V WATERPROOF PVC OVITKU S KOKRŠKEGA MOSTU V KRANJU !
  V reko Kokro pod mostom.
  Od tebe pa zavisi – lahko skočiš z mostu in pobereš 5.000 evrov pod mostom ? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  RESEN PREDLOG. ČE PADEŠ V VODO – PREŽIVIŠ.

  • MEFISTO

   Da bi preživel, ni odvisno od vode.

   Če bo s v rečnem dnu pristal na glavi, bo preživel.

   Če bo padel na rit, pa se bo ubil.

   • Janez

    To!
    Je znani most za samomore v Kranju pri Tekstilni šoli ob mostu.
    En
    SAMOMORILEC JE SKOK S TEGA MOSTU RES PREŽIVEL.
    Morda bo “PRIČEVALCI” ZGRABIL ZA VABO 5.000 €.
    ČE
    SKOČI ZA TEMI EVRI V KOKRO – JE PA RES POGUMEN.
    RESNO, SEVEDA NEOBVEZNO – MU PONUJAM – TO STAVO. TVEGAM 5.000 €. L.R.
    .S.
    TVEGAM 5.000 € , DA SE ZOPRNEŽA – ZNEBIMO. VES POLOMLJEN A S 5.000 € bo dal mir.

 • PRIČEVALCI

  https://www.youtube.com/watch?v=F7G-rZn_SMQ

  ‘Go home … shame on you’

  • sprehajalec

   Ha, ha, Georga Washingtona je omenil bedak, sužnjelastnika.

   Naslednji so na vrti Washingtonovi spomeniki pa preimenovanje mesta in države….

   bedaki ste vsi po vrsti, vendar če bi ta Guverner vedel, komu je on všeč v Sloveniji in kako krvave korenine ima ta, kateremu je všeč, ne bi tega zagotovo govoril…

 • Nič ne upam napisat, pa še nobenemu od komentatorjev ne upam dati plus.

  • centurion

   Za pričevalca(lažnega) je to sovražni govor…
   Nič pohvale Kurćanu, pa nič hvalnice ZZB….
   Pazi mal….molči……nč pisat ….niti pisnit….
   Prićevalac te gleda…

  • Jezus Kristus

   Ti sam piš, ti jaz dovolim, pol se name zgovor.

  • hm

   Ne vem še ali je dovoljeno povedati, da vsi govorijo o tem, da Ž. želijo prevladati.

 • krščanske vere sem

  Ali je dovoljeno povedati, da mi ž priimek Šalamun ni lep?

  • sprehajalec

   Dovoljeno ti je, vendar raje povej, da ne maraš poezije drugače zelo cenjenega umetnika Tomaža Šalamuna.

   https://sl.wikipedia.org/wiki/Toma%C5%BE_%C5%A0alamun

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Zakaj pa ti ni všeč? Ker je čudna kombinacija črk, kot denimo Škrlj, ali zato, ker je židovski?

 • PRIČEVALCI

  Ana Job • 3 mesece nazaj
  TO JE ZOPET EDEN OD NAPADOV NA DESNICO. DOBRODOŠLI V POLICIJSKI DRŽAVI SLOVENIJI!!! Levičarji se čutijo ogroženi in se v tekstih prepoznajo, kakšen gnoj so. V našo lepo Slovenijo bi privlekli leglo musličev, samo da bi jih volili.

  • centurion

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   PLUSI NAMENJENI KOMENTARJU ANE JOB PRED 3 MESECI!!!

 • PRIČEVALCI

  Rožle • 3 mesece nazaj
  Poslušite vi rdeči zategnjeni levaki …še več nas bo prišlo, ko bo naslednji koncert Tompsona .. !

 • PRIČEVALCI

  Rožle PRIČEVALCI • 3 mesece nazaj
  U jame bo bumerang …pa to
  1
  •Reply•Share ›

 • PRIČEVALCI

  Bald Eagle PRIČEVALCI • 3 mesece nazaj
  Tako kot lahko vsak zagovedan čefur uporablja nick Slovenec in se skriva pod slovensko zastavo.

 • PRIČEVALCI

  Bald Eagle Rožle • 3 mesece nazaj
  To je šele prava svinjarija, da glavnemu mestu Slovenije županuje Srb. Kaj pa na to porečete, levo fašistična dvolična golazen.

  • sprehajalec

   Obstaja razlika, Guliani iz New Yorka, je bil najprej Američan. Na Italijanske korenine ga je spominjal obisk italijanske restavracije. Tudi Zoki gre k jovotu pod Rožnik na vešalico, do sem ni problema.

   Vendar Zoki je najprej Srb. Zoki nikoli ne bo rekel, da je Slovenec. Rekel bo, da je Slovenski državljan. Gulianiju pa ni bilo problem reči, da je Američan.

   Čutiš razliko?

   • The Man Who Saw Tomorrow

    Zoran Janković je rojen v Srbiji, Rudy Giuliani (ja tako se napiše njegov priimek), pa je rojen v ZDA. Čutiš razliko?

    • sprehajalec

     Senator John McCaine, je bil rojen v Panami, vendar ni nikoli rekel, da je Panamec. rekel je, da je Američan. Tudi Hasan rojen na Švedskem je Šved, ne maročan.

     Čutiš razliko?

     Pravzaprav se piše Đuliani. Po Vuku.

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Če si rojen na letalu (hipotetično) se kot državljanstvo vpiše teritorij, nad katerim je letalo takrat bilo.
      In če gre par na dopust na Tajsko in se otrok rodi nad Indijo, ne pomeni, da je Indijec. Ima pa lahko to državljanstvo.
      Zoran Janković se je rodil v Srbiji očetu Srbu in materi Slovenki.
      McCain se je rodil v ameriški vojaški bazi dvema Američanoma.
      Čutiš razliko?

     • sprehajalec

      V Jugi ni bilo srbskega državljanstva. Niti slovenskega. Šele kasneje si bil primoran vzeti nacionalno pripadnost, za katero si se pač odločil in pasoš, za katerega si se odločil.

      Pokojni Adolf, je bil rojen Avstrijcema, vendar se je odločil, da je Nemec. Tudi nemški pasoš je vzel, ko je postal Kancler Nemčije. In to ob obeh starših Avstrijcih.

      Zoki, ni bil designiran kot Srb, ko je bil rojen materi Slovenki. To je bila njegova intimna odločitev. Kot tudi njegovih sinov kasneje.

      Razlaga je le ena, ker je smatral, da je to več vredno, če si Srb in ne Slovenec. Druge razlage ni, lahko pesniš kolikor hočeš. ker imaš enak problem oziroma frustracijo.

     • The Man Who Saw Tomorrow

      In kaj potem, če nekdo meni, da je biti Srb boljše kot Slovenec? Je to narobe? Bi mu morali to preprečiti? Zgoraj sem zastavil vprašanje, zakaj se čutite ponosni, da ste Slovenci. Pametnih odgovorov še ni.
      Pa še nekaj: beseda »smatrati« je srbokroatizem. Če smo že pri tej temi.

     • sprehajalec

      Poleg kosti cara Lazara pa krvi kneginje Milice, kaj je bistvena prednost biti Srb pred Slovencem?

      Zakaj bi nekdo hotel biti v Sloveniji raje Srb kot Slovenec? ker smatra, da za to ni pametnih razlogov? Kaj pa je Srbija dala svetu poleg šlivovice pa šešelja?

      Pst, Tesla je Hrvat, kot se je tudi sam izjasnil. pa Boroević tudi.

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Kaj pa je Slovenija dala svetu? Poleg sadjevca in janše?
      Pa ponovno: beseda »smatrati« je srbokroatizem. Preberi si Snojev Slovenski etimološki slovar iz 1997. Ja?

     • sprehajalec

      beseda smatrati ima koren v ruščini, srbokroatizem jo je od tam ukradel. Pravzaprav od Slovencev.

      Smotriti = smatrati.

      Slovenija je dala svetu Slovence, ki so naprimer že 1000 let Avstrijci. Pa do zemuna so živeli Slovinci.

    • Cenzuriran 4x

     Razliko med narodnostjo in državljanstvom itd mislim da razlagajo v četrtem razredu osnovne šole. Po zapisu sprehajalca bi rekel da četrtega razreda ni izdelal.

     • sprehajalec

      Četrti razred na kateri stopnji imaš v mislih? kar začni na precej visokih stopnjah…

      Zakaj Abdulah na švedskem ni Iračan, ampak želijo, da je Šved?

 • VRHOVNI SODNIK

  Šeytan – pričevalci, kdor razširja sovražen govor, je odgovoren, kot tisti, ki ga je napisal 57 člen ZKPJ, 2 odstavek, glede na to, da si jih 50 prlepu, dolg cajta iz Doba ne boš prišel.

  • PRIČEVALCI

   kdor razširja sovražen govor, je odgovoren, kot tisti, ki ga je napisal 57 člen ZKPJ, 2 odstavek

   Kdo? Nova24TV. LOL

   • VRHOVNI SODNIK

    Ja ti, saj jih ti lepiš kle gor

    • The Man Who Saw Tomorrow

     Razumeš, da so to citati, kajne?

     • VRHOVNI SODNIK

      Ne razlagi ti to oblasti, širjenje je kaznivo

     • Cenzuriran 4x

      Tale je bolj zanimiv za branje:

      Javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti
      297. člen
      (neuradno prečiščeno besedilo)

      (1) Kdor javno spodbuja ali razpihuje sovraštvo, nasilje ali nestrpnost, ki temelji na narodnostni, rasni, verski ali etnični pripadnosti, spolu, barvi kože, poreklu, premoženjskem stanju, izobrazbi, družbenem položaju, političnem ali drugem prepričanju, invalidnosti, spolni usmerjenosti ali katerikoli drugi osebni okoliščini, in je dejanje storjeno na način, ki lahko ogrozi ali moti javni red in mir, ali z uporabo grožnje, zmerjanja ali žalitev, se kaznuje z zaporom do dveh let.

      (2) Enako se kaznuje, kdor na način iz prejšnjega odstavka javno širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo ali daje kakršnokoli pomoč pri rasistični dejavnosti ali zanika, zmanjšuje pomen, odobrava, opravičuje, smeši ali zagovarja genocid, holokavst, hudodelstvo zoper človečnost, vojno hudodelstvo, agresijo ali druga kazniva dejanja zoper človečnost, kot so opredeljena v pravnem redu Republike Slovenije.

      (3) Če je dejanje iz prejšnjih odstavkov storjeno z objavo v sredstvih javnega obveščanja ali na spletnih straneh se s kaznijo iz prvega ali drugega odstavka tega člena kaznuje tudi odgovorni urednik oziroma tisti, ki ga je nadomeščal, razen če je šlo za prenos oddaje v živo, ki ga ni mogel preprečiti ali za objavo na spletnih straneh, ki uporabnikom omogočajo objave vsebin v dejanskem času oziroma brez predhodnega nadzora.

      (4) Če je dejanje iz prvega ali drugega odstavka tega člena storjeno s prisilo, grdim ravnanjem, ogrožanjem varnosti, sramotitvijo etničnih, narodnostnih, narodnih ali verskih simbolov, poškodovanjem tujih stvari, skrunitvijo spomenikov, spominskih znamenj ali grobov, se storilec kaznuje z zaporom do treh let.

      (5) Če stori dejanja iz prvega ali drugega odstavka tega člena uradna oseba z zlorabo uradnega položaja ali pravic, se kaznuje z zaporom do petih let.

      (6) Sredstva in predmeti s sporočili iz prvega in drugega odstavka tega člena , pa tudi pripomočki, namenjeni za njihovo izdelovanje, razmnoževanje in razpečevanje, se vzamejo ali njihova uporaba ustrezno onemogoči.

      Uradni list RS, št. 50/2012 z dne 29. 6. 2012: 297. člen KZ-1

      Uradni list RS, št. 50/12 – u

     • PRIČEVALCI

      Na tej strani je vsaj 20 takšnih komentarjev.

     • Cenzuriran 4x

      Drži. In Nova in njen urednik v resnem prekršku.

     • PRIČEVALCI

      Ne razume …

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   ITAQ, bravo sodnik, to Velenjsko barabo v zapor in pika.

 • Janez

  VIDIŠ “PRIČEVALCI” KAKO SEM JAZ PRIJAZEN – DO TEBE.
  LE
  SKOK Z MOSTA SAMOMORILCEV V KRANJU – TI PONUJAM !
  Če
  BOŠ PREVIDNO SKOČIL Z NJEGA – V KOKRO – SE TI NE ZGODI NIČ HUJŠEGA.
  DOBIŠ PA – 5000 EVROV.
  Pojdi si ogledat ta most in Kokro pod njim.
  Bomo mi “PRIČEVALCI” o tvojem pogumu, če se ubiješ ali poškoduješ ! L.r. J. KOMENDA

  • PRIČEVALCI

   Tebe ne jemljem resno. Bodi vesel.

   • Janez

    Pa?
    MOJA PONUDBA – JE RESNA. DENAR IMAM, VRGEL BI GA V KOKRO,
    ČE TI NE SKOČIŠ PONJ – GA GREM JAZ DOL K VODI POBRAT. A NE ? L.r. J. KOMENDA

    • PRIČEVALCI

     Pol pa kr sam skoč za njim.

  • za to ti moram pa dat plus, je neizbežno

 • Franjo Trojner

  Vse vrednote in tradicijo v EU po zaslugi novih vsiljenih vrednot in pogledov vrag jemlje. EU se pred našimi očmi prav na vseh področjih razkraja, največja tragika je, da nihče tega procesa z ničemer ne zaustavlja, še huje je spoznanje, da vsi to vidimo in čutimo le priznati si ne upamo! Angleži so pred referendumom o iztopu iz EU poizkusili države skupnosti EU in megalomansko samo sebi namenjeno togo in od ljudi in držav EU odtujeno zvezno administracijo v Bruslju opozoriti, da se EU vse bolj odmika od ustanovne temeljne listine in duha tvorcev EU, pa so doživeli grajo in posmeh, zato so odšli, točneje nepriklicno odhajajo. V čem je haklc? EU lahko obstane samo, kot zveza enakopravnih držav, kot je bilo ob ustanovitvi tudi mišljeno, ob vstopu so se države obvezale spoštovati pogodbo/zakonodajo, ki znotraj EU ureja pogodbena/dogovorjena razmerja in obveznosti. Ta razmerja in obveznosti je z svojim vsiljenim soliranjem tako pri krizi v Grčiji in nato še v grozeči migrantski krizi prva podrla Nemčija z Merklovo in Francija z Sarkozijem, danes se popolnoma ista zgodba nadaljuje in tudi Merklova ostaja stalnica, le francoski predsedniki vlad se menjujejo. Dejstvo je, da takšna EU, kot si jo želi Merklova in danes Macron nima prihodnosti in se bo pri suočenju z naslednjim velikim problemom, ki bo zagotovo prišel razletela, kot hišica iz kart. Podobno se dogaja v Sloveniji, leta 1991 smo si izborili naše sto letne sanje, postavili smo si prvo samostojno demokratično državo vsega SLOVENSKEGA RODA in v USTAVO zapisali kako, pod katerimi pogoji bomo, kot narod skupaj srečno živeli, kar sedaj, tudi danes tranzicijska levica na vse mogoče načine postavlja na glavo. Tako, kot to danes ni tista EU katero smo referendumu leta 2003 množično podprli in dejansko 1. maja 2004 vstopili, tudi država Slovenija danes ni tisto za kar smo se z orožjem v roki borili in nato ob nastanku v našo USTAVO zapisali. Da tudi takšna skregana, razklana, nepravna skorumpirana, nemoralna, neetična, ekcentrična, centralistično vodena z vsiljenim radikalnim diktatom politične levice in vseh njenih levih civilnih gibanj vodena Slovenija nima prav nobene prihodnosti, je upam danes, ko je padla pravna država in z njo tranzicija že vsakemu jasno. Država za nemoten razvoj, delovanje potrebuje vse državljane in dokler se ti delijo na zmagovalce in poražence, na prvo in drugorazredne ta država nima prihodnosti! Sam rešitev vidim v decentralizaciji, v uzakonjenju deželnih vlad in poslancev, kar je prvi pogoj, za izvajanje neposredne demokracije, pa tudi, da se v politiki, parlamentu končno razbijejo stara omrežja in prične stvaren diaolog o enakopravnem in enakomernem regionalnem razvoju naše države. O feminizmu pa itak ne gre izgubljati besed, o enakopravnosti med moškim in ženskim spolom povedo čisto vse obvezne ženske kvote v politiki in še kje. Če si feministke tako z prisilo, z obveznimi ženskimi kvotami zamišljajo enakopravnost v politiki, gospodarstvu itd. so se v samem bistvu obrnile proti enakopravnosti, ker forsirajo spol pred znanjem in izkušnjami, kar pomeni, da najboljši kandidati ne morejo zasesti pomebnih mest, ker kvota pravi, da tam mora sedeti ženska, to pa se tudi po naše imenuje diskriminacija.

  • PRIČEVALCI

   Če nismo za migrante ali pa za komunizem še ne pomeni, da smo za neonaciste. Samo vi janšisti tega ne dojamete. Nemci pa.

   • Franjo Trojner

    ??????? A si ti sploh bral moj komentar?????? Ta tvoj z mojim nima nobene zveze!

    • Bastian

     Tipček ne more biti skoncentriran več kot pet sekund. Omagal je že pri drugem vašem stavku. Lepo ste napisali.

    • PRIČEVALCI

     Bral, bral …

   • sprehajalec

    Zamenjaj šefa, pa ti bomo morda verjeli…

   • macon

    Neonacisti in komunisti ste enaka drhal, v tem pogledu smo vsegliharji.

  • Bastian

   Iz sodniških vrst so feministke tako rekoč skoraj že iztisnile vse moške.

   • Franjo Trojner

    Res je in tu nastane problem, ker se ženske v veliki meri odločajo na osnovi čustev in itiucije in ne pridobljenih znanj, načel in izkušenj! Feministke so vseprisotne tudi v predšolski vzgoji in celotnem izobraževalnem sistemu, kakor tudi državni in javni upravi, kot primer si poglejte samo centre za socialno delo, zaskrbljujoče je, da so pod feminističnim vplivom/vodstvom skoraj vsa od države financirana civilna gibanja, medijev niti omenjal nebi, ker mi vedno povzročajo visok pritisk!

 • PRIČEVALCI

  Kako spodobno so začeli janšisti kar naenkrat pisati …. LOL

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Ob toliko jasnih dokazih, kot si jih navedel, bi bilo čudno, če ne bi. Je pa res, da so Janšisti, tako, da…

   • sprehajalec

    Bolje janšist, kot pa levi fašist….

    • The Man Who Saw Tomorrow

     Bolje ispasti glup nego iz aviona.

     • sprehajalec

      Ne brini, nije ti avion sudbina…

  • centurion

   MA JEBI SI MATER (SM)RDEČO, TROL LEVI.

   • PRIČEVALCI

    Shranjeno …

    • centurion

     Ma v rit vtakni, je naoljeno s čilijevim oljem.
     Pa neći tut not porini.

     • PRIČEVALCI

      Shranjeno …

     • centurion

      Pozdravi dežurnega na kliniki v Polju-

  • Janez

   Ah, brez veze čenčaš !
   SREJMI TISTO STAVO O TVOJEM SKOKU Z MOSTU SAMOMORILCEV V KRANJU !
   Jaz resno stavim 5.000 evrov. da si ne upaš skočiti.
   Saj bi preživel.
   ČE PADEŠ V VODO ALI SKOČŠ NA GLAVO – TI NE BO HUJŠEGA. Ane? L.r J. KOMENDA

 • The Man Who Saw Tomorrow

  Zgolj iz radovednosti:
  Zakaj ste ponosni, da ste Slovenci?
  Je to zaradi izjemne velikosti naroda? Gospodarske uspešnosti? Lepega odtenka kože? Prepoznavnosti v tujini?
  Lahko le v nekaj besedah. Hvala!

  • PRIČEVALCI

   “Slovenec sem, tako je mati djala, ko me je dete pestovala…”

   • sprehajalec

    Saj si ga prestopil, kaj bi sedaj rad, da ga še mi ali kaj?

  • sprehajalec

   Kot pravijo Nemci, “je südlicher, desto trauriger”.

   Oziroma južnije sve tužnije. tako je tudi tam, od koder si ti vse bolj žalostno. In ti bi nas rad prepričal, da je boljše?

   • PRIČEVALCI

    V Nemčiji maš boljši avto, v Bosni pa boljši odojek. Odvisno kaj si človek želi v življenju.

    • sprehajalec

     Ne vem zakaj Bosanec potem rine v Nemčijo, če si želi le odojka?

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Zakaj pa Nemec na hrvaško?

     • centurion

      ker ima več morja kot Slovenija in manj zabitih komunistov.
      Pa slavnega Thomsona ima, ne pa čarovnice makaroviććke, …

     • The Man Who Saw Tomorrow

      To je bilo retorično vprašanje, miško. Ni ti bilo treba naštevati dejanskih razlogov. OK?

     • centurion

      teb treba narisat, no.

     • sprehajalec

      Ker je Nemec bil na Hrvaškem od 1527 leta naprej, če ne še prej. Srbi so prišli šele bistveno kasneje, v 18. stoletju.

      zakaj si je pa Srb tako želel biti Hrvaškem?

     • centurion

      Da je doživel Nevihto 1995…..

     • PRIČEVALCI

      Večina Bosancev je še vedno v Bosni.

     • sprehajalec

      Definitvno, vendar bi vsi šli, če bi le mogli. Poglej šiptarje, vsi bi v Nemčijo.

      Ima pa Bosna eno najvišjih stopenj migracij na svetu, poleg Kosova in Mehike….

  • macon

   Pomemben mi je jezik, ker je najbolj natančno orodje s katerim se lahko sporazumevam z drugimi in nasploh posredujem svoje zaznave. V jezik sem bil rojen, nisem ga izbral, in je lep, natančen in širok.

   • The Man Who Saw Tomorrow

    In vendar je zanimivo, da večina komentatorjev na tem portalu ne zna sestaviti osnovnošolskega stavka.

    • macon

     Ti se pa nehaj dret. Bold ali velike črke je za internet dretje. Pa ne delaj se pametnega, levičarji niste ne razgledani ne pametni, to vam tvezijo v vaših zabitih občilih.

     • The Man Who Saw Tomorrow

      To je tvoj odgovor? Bravo!

 • Janez

  A!
  JE IMETI PSA, KI SOVRAŽNO, NAPSDALNO LAJA NA LOPOVE, NA NEDOMAČE ITD. L.r. J. KOMENDA
  TUDI SOVRAŽNI GOVOR?

 • PRIČEVALCI

  centurion • eno minuto nazaj
  MA JEBI SI MATER (SM)RDEČO, TROL LEVI.

 • macon

  Komunajzarji imajo različne sekcije, ki pokrivajo vsa področja družbe, so bogato podprte z državnim denarjem (denarjem vseh), se med sabo dopolnjujejo in sodelujejo ter se družno in usklajeno spravljajo na nasprotnike režima. Najprej taki “civilnodružbeni” drekači vse do levega sodnega sistema. Njihovi lahko po mili volji počnejo karkoli, ker se ne bodo zganili.

  Smo pač sprevržena režimska država, demokracija z napako.

  • Cenzuriran 4x

   Recimo naštej nekaj primerov. Tako kot mi konkretno prikažemo desnim.

   • PRIČEVALCI

    “Konkretno” je beseda, ki jo janšisti ne razumejo. Konkretno ne vedo niti imen staršev Velikega komunista, kaj šele ostalo ….

   • centurion

    Ena je pasja in je na Oražmovi.
    Velja?

   • macon

    Mirovni inštitut, liberalna akademija, komisija za preprečevanje korupcije, informacijska pooblaščenka, varuhinja pravic… sami dvolični levičarji z enimi vatli za naše in drugimi za nenaše. Sindikalne centrale, ki se vtikajo v vse, recimo v proračun, čeprav bi jih v normalni državi spokali pred sodnike. Potem pa akademska sfera, modreci iz FF, FDV, ekonomske in pravne, kup svetovalcev vladajočim, ki po potrebi vskočijo na ministrske funkcije, vsi s čudovitim dostopom do medijskih kanalov.

    Popraskal sem samo po površini in na pamet, po petnajstminutni raziskavi bi bil moj zapis trikrat daljši.

    • The Man Who Saw Tomorrow

     KPK vas moti, ker je ujela vašega Ljubljenega Vodjo.

     • macon

      KPK ni ujela nikogar, njeno poročilo je bila lažniva sramota, katere kolovodje bi v demokraciji šli pred sodišče. Najmanj, kar bi se jim zgodilo, bi bilo konec vsake kariere razen smetarske ali poljedelske.

      Razlag je kolikor hočeš, poišči recimo na forumu Financ, lahko pa tudi mnenja levičarjev kot je Krivic.

      Nimam nobenega ljubljenega vodje, če bi Janša delal 3% take rabote kot Janković ne bi zanj nikoli volil. Nisem član nobene stranke in se ne udeležujem shodov.

    • Cenzuriran 4x

     Kaj je narobe s sindikati? Sicer niso bogvekaj a borijo (vsaj naj bi se) za pravice delavcev. Zakaj te motijo?

     Pa informacijska poblaščenka – ker je zahtevala umik določenih imen?

     Kpk ker odkriva korupcijo?

     Fdv ker šola nov kader pa FF? Maš ti boljšo rešitev?

     • macon

      Sindikati se ne borijo za nikogar, za delavce ne naredijo nič. So podaljšek levega režima, so zaradi lepšega in potemkinove fasade za zahod.

      Ja, FDV je takoj za zapret tako kot RTV SI. Ne rabimo jih, kadri niso zaposljivi in RTV ima samo še dokumentarističnio funkcijo, poročevalske nobene več. To je neverjetno leglo več kot tisoč parazitov.

     • Cenzuriran 4x

      Tuki bi se dal debatirat ja.

   • Janez

    A ?
    Primeri ?
    NEFORMALNO DRUŠTVO “MRTVEGA KPS I. MAČKA V ŽAKLJU”
    KATEREGS ČLAN SI VERJETNO TUDI TI. Strežejo hrano. Štruklji. L.r. J. KOMENDA

    • The Man Who Saw Tomorrow

     @disqus_eev1Hxt3T2:disqus , če želiš, da te kdorkoli jemlje vsaj približno resno, se boš moral s komentarji malce potruditi. Bo šlo?

 • Adolf Hitler

  NISTE SLOVENCI AMPAK SKANDINAVCI CE SE TEGA NISTE VEDEL NASI PREDNIKI SO SKANDINAVCI ZATO SMO SOLOVENDCI KAR POMENI PROTI SONCU UBRNENI!
  CE VAM SE TO NI IASEN SI PREBERITE KNIGO FRANC JEZE
  Der skandinavische Ursprung der Slowenen!

  http://www.carantha.com/franc_jeza___der_skandinavische_ursprung_der_slowenen.htm

  • PRIČEVALCI

   Se mi je zdelo, da je Janez bil včas blond ….

  • :-) haha

   Adolf hello :-)

  • Cenzuriran 4x

   Začni pri Sanskritu.

 • Bastian

  Mimo grede. Aplikacija eMORE zbira vse vaše podatke, če tudi mislite da ste anonimni. Vendar ne bi o tem. Ko bo čas.

  • PRIČEVALCI

   Kdor ima čisto vest in je pošten se ne boji niti CIE.

  • PRIČEVALCI

   Bastian 3 dni nazaj
   Če se niso stuširali so verjetno tudi scali ali še kaj hujšega v bazen.

 • Janez

  “PRIČEVALCI” JE NAVADEN CAGAVC !
  Ne
  UPA SI ZA STAVO 5.000 € SKOČITI Z MOSTU SAMOMORILCEV V. KOKRO V KRANJU.!
  Pa?
  A VRŠ – “PRIČEVALCI” KAKO PREPRIČLJIV “RDEČKAR” BI BIL Z MALO POTOLČENO, KRVAVEČO GLAVO.
  VSA SLOVENIJA IN VES SVET – BI GOVORL O TVOJEM POGUMU. L.r. J. KOMENDA

 • PRIČEVALCI

  Discussion on Nova24TV 57 comments
  Nizka inteligenca, nasilje, terorizem – so to posledice porok v sorodstvu v islamskem svetu?

  Bastian en mesec nazaj
  Načrtno rojevajo retardirace. Kavsanje med žlahto-sto odstotni uspeh.Ker le ti so dojemljivi za terorizem. Zato ima vsak terorist ki ga zajamejo izgovor da ima psihične težave.

  Sovražni govor v samem naslovu članka na Nova24TV. Kaj šele 57 komentarjev pod njim.

  http://nova24tv.si/svet/nizka-inteligenca-nasilje-terorizem-so-to-posledice-posledice-porok-v-sorodstvu-v-islamskem-svetu/

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Ravno zato pa Novo24TV tako zelo moti ta aplikacija. Ker je ta portal rasističen, hujskaški in širi sovraštvo.

   • sprehajalec

    Niko nema što Srbin imade….

    • The Man Who Saw Tomorrow

     Skoraj prepričan sem, da ima v nekem paralelnem vesolju ta komentar smisel.

     • PRIČEVALCI

      Skoraj prepričan sem, da bo v nekem paralelnem vesolju SDS zmagala na volitvah.

     • sprehajalec

      Vemo o čem govorimo…

  • Janez

   Ti!
   Tole je pa za spremembo od tvojega brezveznega kvasenja – zanimivo.
   Ti?
   A JE RES, DA JE BIL KPS ZLOČINEC I. MAČEK – INCESTNO ROJEN
   Se reče po ljubljansko – “Pižmovka”.
   A je bil zato – tako grozen komunistični polit morilec? Povej, a ne ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   ŽE DESETLETJA POSLUŠAM MESTNE GOVORICE,
   DA JE BIL INCESTNO ROJEN IZ RAZMERJA BRAT SESTRA.

 • Kosobrin

  DRUGAČE MISLITI NI NIČ NAROBE, GRDO PISATI O NEKOM, KI DRUGAČE MISLI, JE PA ZELO GRDO!

  NAJ ŽIVI SVOBODA GOVORA IN DRUGAČEMISLEČI GOVOR! TODA, BREZ PONIŽEVANJ, ŽALJENJ, OBSOJANJ, OBREKOVANJ!

  NOVA 24, BO ŠLO?

  • PRIČEVALCI

   Ne bo šlo. Stavim.

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Nope… njihov cilj je razklana in prestrašena Slovenija. Tak narod je najlažje voditi.

  • sprehajalec

   kosobrin, obrni se na RTV pa ostale medije vladajoče nomenklature. Oni brišejo v imenu nekega sovražnega govora, ki nikjer ni definiran in je stvar političnega in pesniškega navdiha….

  • Se prav Kučana obrekujejo?

 • Kosobrin

  DRUGAČE MISLITI NI NIČ NAROBE, GRDO PISATI O NEKOM, KI DRUGAČE MISLI, JE PA ZELO GRDO!

  NAJ ŽIVI SVOBODA GOVORA IN DRUGAČEMISLEČI GOVOR! TODA, BREZ PONIŽEVANJ, ŽALJENJ, OBSOJANJ, OBREKOVANJ!.

  NOVA 24, BO ŠLO?

 • PRIČEVALCI

  Mimogrede – sovražni govor se najpogosteje pojavi, ko oseba ne najde pravega odgovora, ko mu zmanjka argumentov ali enostavno iz sovraštva do drugače mislečih. Večji problem pa so mediji, ki načrtno širijo in spodbujajo sovražni govor.

  • ostrovrhar

   ‘Sovražni govor’ je svobodni govor, ki ga vi levičarji iz srca sovražite!

  • Janez

   Kako si ti pameten. Tega pa res nismo vedeli. A? Da je trava zelena? A res? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   OČITNO SAMO TI VEŠ, DA JE TRAVA ZELENA.

  • ostrovrhar

   Največ kar zmoreš so trapasti ‘copy pasti’ iz zblojene Metine liste. Bolj se potrudi. :)))

   • PRIČEVALCI

    copy/paste:

    ostrovrhar šah mat 5 dni nazaj
    Marš, ćefur/ka! :)))

    • ostrovrhar

     Goran Vojnović: ”Čefurji raus!”. Ga boš prijavil ti, ali naj ga jaz? .)))

 • Janez

  “PRIČEVALCI” – JE NAJBOLJ PAMETEN ČLOVEK V SLOVENIJI. A ne veste tega? L.r.J. KOMENDA

 • The Man Who Saw Tomorrow

  OK… vi resno ne dojemate razlike med svobodo govora in drugačnim pogledom na svet ter prostaškim izražanjem, žaljenjem, poniževanjem, nacionalističnimi psovkami in podobnim?!
  Ali se samo delate norca?

  • Mislim da maš full grde zobe, me prestrašijo.

   • The Man Who Saw Tomorrow

    Ti pa nenormalno število nog in izbuljene oči. Nič kaj prijetno.

    • Zato da bolje vidim, noge pa da hitro srečo prinesem. Sem sigurno lepša od tebe.

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Oprosti, ker ti ne bom odgovoril, ampak zelo težko se spustim na nivo 5 letnega otroka.

     • Jst se tut težko spustim na nivo 200 letnika.

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Na nivo 200 letnika se ti lahko le dvigneš, ne spustiš. Ja?

     • herman

      lahko daš kar troje noge narazen. taprava pi*kapolonica.

 • PRIČEVALCI

  Vidim, da vam je prav vse treba razložiti:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech

  1. Klikni na povezavo
  2. Označi in kopiraj celotno besedilo
  3. Odpri povezavo: https://translate.google.com/
  3. V polje “zaznaj jezik” prilepi besedilo
  4. Bodi pozoren, da bo v sosednjem polju tvoj materin jezik (srbo-hrvaščina, albanščina, slovenščina …)

 • A ta mirovni inštitut bo sam ta desne preganjal? Sam vprašam, upam da me ne bo kdo prijavil.

  • PRIČEVALCI

   Ne. Se ga pa očitno najbolj bojite.

   • Verjetno nas bo utišal.

    • PRIČEVALCI

     Ravno nasprotno. Kar veselo nadaljujte.

  • Janez

   Pa?
   V PARLAMENT R. SLO
   SE DA ZAHTEVO – ZA UKINITEV TE “KUMROVEC ” SMEŠNE ZADEVE. L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   A NI DR. KUMROVČEK – TUDI ZRAVEN? Pa še tega ne ve — kdo je bil MARŠAL TITO
   DR. KUMROVČKOV JE VELIKO.

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Zakaj pa? Od kod ta ideja?

 • ostrovrhar

  Levi provokatorji ne ločijo žaljive obdolžitve nekoga od ‘sovražnega govora’, karkoli to že je. Pa tudi če hočeš nekoga užaliti, se mora ta najprej identificirati. Lik nekega ‘PRIČEVALCA’ naprimer (ali njegove druge jaze ‘Cenzuriran 4x’, The Man Who Saw Yesterday’), ne moreš užaliti, ker gre za virtualno prikazen. Za spletnega Alt-Left trola. Najboljše zdravilo za take je, da se ne spuščaš z njimi v debato. Tako bodo najhitreje izumrli.

  P. S.: Zdaj pa marš, drekač! :)))

  • PRIČEVALCI

   ostrovrhar Cenzuriran 4x 14 ur nazaj
   Ravnokar sem te prijavil! :))))

   • ostrovrhar

    Si zamudil. Sem se že prej samoprijavil.

    P.S.: Tako kot na davčno. Bebo! :))))))))))))))

 • The Man Who Saw Tomorrow

  Mimogrede: Nova24TV me je ravnokar že četrtič v zadnji uri odstranila (banned), izključno zato, ker moji komentarji niso skladni z njihovo ideologijo.
  Toliko o cenzuri, kajne, NOVA24TV

  • Poskus dat kakšno bolj lepo sliko, pa ne boldat črke.

   • The Man Who Saw Tomorrow

    A tudi to nas moti? Uf…

  • Rožle

   Šizomir maš že spet nov profil ….

  • Janez

   Ja?
   In kaj te čaka jutri? A imaš randi z Matildo? L.r. J. KOMENDA

   • The Man Who Saw Tomorrow

    Kva?!

    • Janez

     Kvak, kvak ?KAJ VIDIŠ ZA SEBE JUTRI?
     A te bo povozil LPP AVTOBUS? A ne razumeš slovensko? L..r. J. KOMENDA

 • sprehajalec

  The Man Who Saw Tomorrow se izmika vprašanju spodaj, oziroma ga zavestno ignorira. To vprašanje pokaže vso konfuzijo njihove ideologije.

  Sklepamo.

  Zoki je Srbin in živi v Sloveniji. Zoki ni Slovenec.

  Abdulah je Iračan in živi na Švedskem. Abdulah je Šved.

  zakaj Zoki ne sme biti Slovenec? Je Slovenija tako nazadnjaška in tako daleč za Švedi? V čem vidijo levičarji problem, da je temu tako?

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Prosim ponovi vprašanje. Z veseljem odgovorim.

   • sprehajalec

    zakaj Zoki ni Slovenec?

    • The Man Who Saw Tomorrow

     Ker je rojen v Srbiji, njegov oče je Srb, mati Slovenka in se je pač tako odločil. Ja?

     • sprehajalec

      Zakaj pa je potem Abdulah lahko Šved?

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Ker se je tako odločil. A ne? Še kaj o svobodi?

     • sprehajalec

      Zakaj pa potem Slovenija vabi ljudi, ki nočejo biti Slovenci?

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Zakaj spreminjaš temo? Odgovoril sem ti na vprašanje, ti zaprl usta in to je to. OK?
      Sicer pa to vprašanje lahko nasloviš na Vlado RS. Ja?

     • sprehajalec

      Daleč od tega, da bi ti meni zaprl usta abouttown. Še enkrat;

      Zakaj pa potem Slovenija vabi ljudi, ki nočejo biti Slovenci? Zakaj se mučijo tukaj med Slovenci?

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Vprašanje naslovi na Vlado RS.
      Na tvoje prvotno vprašanje, kjer si pokazal, da o svobodni izbiri pojma nimaš, sem ti pa odgovoril. OK?

     • sprehajalec

      Torej lahko pride v Slovenijo bantujec, pa ostane Bantujec.

      zakaj pa v Ameriki ni tako? je Amerika bolj nazadnjaška?

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Vprašanje naslovi na USCIS (U.S. Citizenship and Immigration Services). Hvala.

     • sprehajalec

      zakaj pa jih potem vabite levičarji vse te, pa veste, da nikoli ne bodo hoteli biti Slovenci, kot Zoki ne? Ker ne marate Slovencev?

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Zakaj pa ne bi marali Slovencev? Od kod ta zaključek?
      Ljudje, ki niso rojeni v Sloveniji in niso po narodnosti Slovenci, imajo vso pravico ostati to kar so. Ja? Tovrstne pravice smo uveljavili že davno v mestecu Ženeva.

     • sprehajalec

      Merklova je 2010 izjavila drugače, da je multikulti falen.

      http://www.spiegel.de/politik/deutschland/integration-merkel-erklaert-multikulti-fuer-gescheitert-a-723532.html

      Kljub konvencijam in Ženevska konvencija tega sploh ne ureja. Urejajo jo UN konvencije.

      Ne marate Slovencev levičarji, že spodaj si napisal, “kaj pa je Slovenec, zakaj bi bil Slovenec”. zato želite uvoziti čim več ljudi, ki ne bodo Slovenci na slovenske stroške. Kot kukavičja jajca v naravi…

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Poznam par, ki se je preselil v Španijo in dobil tam tudi državljanstvo. Kljub temu sta oba Slovenca. Kaj ti tu ni jasno?

     • sprehajalec

      Njun otrok bo Španec. Zokijev Jurćek pa ne bo Slovenec.

      Smo Slovenci res tako grdi, da mu ne pustimo biti?

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Kdo govori o otrocih? Govorimo o Zoranu Jankoviću. OK? Bo šlo?

     • sprehajalec

      Ja, zakaj Zoki noče biti Slovenec?

      je biti Slovenec nekaj manjvrednega? saj tukaj živi?

     • The Man Who Saw Tomorrow

      In ja… še vedno mi nisi pojasnil zakaj bi se moral Zoran Jankovič, rojen v Srbiji, očetu Srbu, deklarirati za Slovenca? Prosim pojasni.

     • sprehajalec

      Zakaj potem živi v Sloveniji, če noče biti Slovenec? Pojasni….

     • The Man Who Saw Tomorrow

      OK… a ti ločiš med državljanstvom in narodnostjo?
      Janković ima slovensko državljanstvo, po narodnosti pa je Srb. Tako kot imata moja dva dobra prijatelja špansko državljanstvo, po narodnosti sta pa Slovenca.
      Kaj ti tu ni jasno?

     • sprehajalec

      To je nekoč Sperans Kardelj pisal na to temo neke špehe. Krožilo je samo po Jugi. Na Zahodu nimajo nacionalnosti ampak kulturna društva za te namene….

     • The Man Who Saw Tomorrow
     • sprehajalec

      Kaj sva nehala? Po Zahodnih merilih je Zoki Slovenec. Vendar on noče biti. Po Zahodnih merilih je Abdulah Šved. In on želi biti.

      kaj s takimi, ki nočejo biti to, v kar jih statusno pravo sili?

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Pikec… nikogar ne zanima, kakšna to »zahodna merila« v tvoji glavi. Ja? Obstajajo zakoni, ki to določajo in so del **drum roll** statusnega prava!
      Bo šlo? Super.

     • sprehajalec

      Praviš, da bi se v teh zadevah morali naslanjati na Kardelja….

     • FUCK COMMUNISM

      Ker si ti svoboden, si se odlocil, da bos drek! In si drek! Jaz ti za to svobodno odlocitev cestitam. Zdej pa crkn!!!

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Ti pa, da boš fukal komunizem. Tudi lepo. Papa!

  • PRIČEVALCI

   Napiši imena staršev Ivana Janše.

   • sprehajalec

    Frančiška in Jožef.

    • PRIČEVALCI

     LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

     • sprehajalec

      Zavolječeš ti janšu, milom ili silom….

 • Franz Kobilar

  Zavod za odprto družbo – Slovenija od 1992 do
  2000 (povzetek dejavnosti in dosežkov):

  …. od leta 1992 do 2000 je George Soros za dejavnosti Zavoda
  za odprto družbo – Slovenija (Open Society Institute – Slovenia) namenil več kakor 25 milijonov ameriških dolarjev……

  ……več kakor 30 novinarjev, univerzitetnih profesorjev,
  raziskovalcev in študentov redno sodeluje in soustvarja projekt Media Watch, ki je namenjen spremljanju in proučevanju medijskega prostora in medijskih praks v
  Sloveniji ter v ta namen objavlja bilten Medijska preža in knjižno edicijo
  Media Watch ter organizira omizja in javne pogovore…..

  • sprehajalec

   Včasih so kričali kolaboranti….

   • PRIČEVALCI

    sprehajalec Štalmajster en dan nazaj
    Pa tale od Göringa;
    “Wer Jude ist, bestimme ich” (Jaz odločam, kdo je Jud)

    • sprehajalec

     Ha, ha, sovražni govor, ker je napisano v nemščini? Daleč greste levičarji, res da so tvoji ta stari imeli nemške turiste za sovražnike, ampak jaz bi prej rekel da zato, ker ne ti ne oni niso znali nobenega tujega jezika….

     • PRIČEVALCI

      sprehajalec Pravi Slovenec 2 dni nazaj
      Ako je gol, ostaje ipak sokol….
      Hrvaška narodna…

     • sprehajalec

      sprehajalec PRIČEVALCI danes
      Ako je glup, on ostaje glup….
      Srbska narodna…

     • PRIČEVALCI

      sprehajalec Štalmajster 3 dni nazaj
      Ne, ne, gre za cilj vaše napadalnosti…

     • sprehajalec

      sprehajalec PRIČEVALCI danes
      Ne, ne, gre za cilj tvoje pohote…

      (Telica na paši v Bohinju o.p.)

  • ostrovrhar

   Zamenjat vlado, ukint vsa vladna (!) sredstva nevladnim (!) organizacijam , prepovedat financiranje iz tujine. Bodo izumrli kot dinozavri.

   • PRIČEVALCI

    ostrovrhar šah mat 5 dni nazaj
    Marš, ćefur/ka! :)))

    • ostrovrhar

     Goran Vojnović: Čefurji raus! Ga boš prijavil ti ali naj ga jaz? :)))

     • PRIČEVALCI

      Izvoli, prijavi ga.

     • ostrovrhar

      Lepo, da si uvidel kakšen bedak si. Smrdljivi Alt-Left spletni trol. Uf, kako smrdi. Ufff!

      P.S.: Grem okno zapret. :)))

     • Pa prezračevanje vklop da se bo prej zluftal.

     • ostrovrhar

      Pika, odzunaj smrdi zarad tega trola. Na kilometre deleč. :)

     • sprehajalec

      tebe že itak čaka debel špeh na sodišču….

      Sodnih počitnic je konec.

     • PRIČEVALCI

      Zelo tanek v primerjavi s tem, kar čaka vas.

     • sprehajalec

      Uf, kraja, pa širjenje laži, grožnje z jamami in brezni…

      Debel je špeh, res debel…

     • PRIČEVALCI

      Zelo tanek v primerjavi s tem, kar čaka vas.

 • T-Rex

  tole aplikacijo naj si kar aplicirajo v rito!

  • The Man Who Saw Tomorrow

   No, to je odgovor na nivoju!

   • sprehajalec

    malo te je pa zamikal….

    • The Man Who Saw Tomorrow

     Kaj pa?

     • sprehajalec

      Predmet v rito. Fizična aplikacija v našem primeru.

  • Že tko je preveč nekih aplikacij…zdej pa še ta…čist odveč.

 • Janez

  “PRIČEVALCI” JE NAJLEPŠI ČLOVEK V SLOVNIJI. A – MENDA- LGBT. Neuporaben. L.r. J. KOMENDA

  • The Man Who Saw Tomorrow

   “PRIČEVALCI” JE NAJLEPŠI ČČLOVEK V SLOVNIJI. A – MEDS- LGBT. Neuporaben. L.r. J. KOMENDA
   Kva?!

  • SDS je v mojem srcu

   Tkole je zgledu, kot mlajaši, danes pa zgleda, kot moj avatar

 • Janez

  ČLOVEK KI JE VIDEL JUTR! !
  Naj bolj natančmo pogleda v – jutri. POVOZIL BA BO LPP AVTOBUS. Baje. L.r. J. KOMENDA

  • The Man Who Saw Tomorrow

   Janez • 22 minut nazaj
   Kvak, kvak ?KAJ VIDIŠ ZA SEBE JUTRI?
   A te bo povozil LPP AVTOBUS? A ne razumeš slovensko? L..r. J. KOMENDA

 • herman

  Tale Vodeb je sam potreben ene psihoanalize.

  • sprehajalec

   Tudi za Dalajlamo so Kitajci tako rekli….

 • PRIČEVALCI

  Danes smo se zopet naučili nekaj novega o janšistih. Borijo se za svobodo sovražnega govora, ne priznavajo pa Bogu svobode, da izbere spolno nagnjenost pri ljudeh.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_homosexuals_in_Nazi_Germany_and_the_Holocaust

  • sprehajalec

   Seveda priznajo, le mila prošnja je bila, da ima vsak vžigosano za kateri spol gre. X spolnik ima pač X vžigosan na vidnem mestu. Da ne prihaja do pomot in seme ne pada na jalova tla….

   • PRIČEVALCI

    Bog, da je koga ožigosal? Prvič slišim …. LOL

    • m&m

     Kaj boš ti slišal, ko si nem in gluh

  • Janez

   Ha, ha !
   TA TIP OD ” PRIČEVALCI” JE ZREL ZA PENZIJO.
   ŠE
   UPORABO PSOV
   ČUVAJEV ZA PREGANJANJE VSILJIVCEV – BI NAM PREPOVEDAL. L.r. J. KOMENDA

  • T-Rex

   borimo se za svobodo govora, za izražanje nestrinjanja z nečim kar nam ni všeč. kontra od vas libertardov

   • PRIČEVALCI

    T-Rex dejstva en dan nazaj
    tu na forumu neboš nič dosegel. bo treba na ulice in pokazat levuharski bandi izdajalski , da nočemo sistema merkel-soros

    • m&m

     ti pa dejstva sta dva čist različna pojma

  • m&m

   drekač brez hlač

  • Franz Kobilar

   Oh, spolno nagnjenost pa seveda lahko reguliraš kot želiš, to pa ni bil nikoli problem.

   Priporočam sicer, da se za prvi vbod nagneš malo bolj naprej….ali pa uporabiš nekaj več vazelina….sicer se od bolečine lahko potem spet razbremenjuješ travme na napačnem mestu torej tukaj.

 • The Man Who Saw Tomorrow

  Ko pri @sprehajalec:disqus prideš do dna, ti pokaže, da ima še klet.
  In pod to kletjo je še jama… ki ima rov…
  Skratka… človek enostavno ne razume osnov svobodnega odločanja. Preprosto jih ne razume. In takšni ljudje imajo volilno pravico…

  • Janez

   A si fašist ?
   Bi nam prepovedal volilno pravico? Saj sem vedel. Benito je večen. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   2. TIR REFFERENDUM BO USPEL.

  • m&m

   A ti pa kar sam sebi klikaš – PAMETNO

  • Executor

   Sedaj si se iz “pravega slovenaca” preimenoval že v The Man Who Saw Tomorrow? Še pred tem pa si bil operacija smrt, dark lord, abouttown……, kar kaže na to, da bolehaš za hudo obliko paranoidne shizofrenije.

   • The Man Who Saw Tomorrow

    Ah, kaj sem jaz že vse bil… tebi se niti sanja ne.

    • Executor

     Niti ni toliko pomembno, kaj si bil, bolj pomembno je, kaj si sedaj. To sem ti pa že zgoraj napisal. Paranoidni shizofrenik, ki mu bo potrebno skrajšati muke.

     • The Man Who Saw Tomorrow

      Saj se dobiva v Trstu, a ne?

     • Executor

      Pridi čim prej, da te razbijem v prafaktorje, ti izpulim rdečuharski jezik in ti ga ovijem okoli vratu, prekleta glista čefurska!

 • Janez

  KAKOSMO DANES POČAŠČENI !
  Mrija!
  SE NAM JE PRIKAZALA !
  DANES JE PISAL NAA TA PORTAL. KDO?
  “PRIČEVALCI” – NAJPAMETNEJŠI ČLOVEK NA SVETU.
  Bogu hvala, da nam nakloni svoje neumne misli – najpametnejši človek. Aleluja. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  “MIROVNI INŠTITUT”
  TISTI
  SODELUJOČI DR. KUMROVVČKI – SODELUJEJO VERJETNO PREDVSEM ?
  Iz ljubezni do lahkega denarja.
  Realne resnice – jih – se zdi – ne zanimajo – ksj dosti !
  Zdi se , da je to “mirovni inštitut ” – ZA MIR PRED RESNICO !?
  Kdo je bil Maršal Tito? Jih – se zdi – ne zanima?
  O neformalnem društvu
  “MRTVI KPS I. MAČEK V ŽAKLJU” KUMROVČKI VSE VEJO !
  A?
  Javno nočejo nič vedeti. Ne o 70 mrd€ dolga, ki so ga zriihtali POKOMUNISTI. L.R J. KOMENDA
  NAJSLAJŠE – JE NIČ VEDETI.

 • Franz Kobilar

  Kot vidim so ob tej uri tu samo še orgije levičarskega roza kluba.

  • PRIČEVALCI

   Kot vidim si tudi ti.

   • m&m

    Kaj boš ti drekač vidu, ko ko si nem, slep in gluh .

    • PRIČEVALCI

     Kot vidim si tudi ti.

     • m&m

      Oh se vidi, da si ti drekaš res nem, slep in gluh, sej si še eno pikco pozabu.

     • PRIČEVALCI

      Oh …

     • m&m

      Še mal, še mal pa boš zgubu fešto.

     • PRIČEVALCI

      Oh ….

     • m&m

      A, je hudo ?

     • ostrovrhar

      Omagal je. Rabi novo dozo.

   • Janez

    Še smo vzhičeni
    NAD TVOJIM BESEDOVANJEM NAJPAMETNEJŠEGA ČLOVEKA NA SVETU !
    Kako si nas počastil s tratenjem tvojega ne-dragocenega časa na tem portalu.
    Kot en – slepi prerok, kot en slepi Ojdip na Kolonu, kot branje Homerja. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    AMPAK ROYU ORBISONU NE SEŽŽEŠ DO GLEŽNJEV ! On je vedel, da noče vedeti.
    Ti paa veš, da ne veš. A govoriš, da veš. Daleč si od velikega Roya O.
    MISTERY GIRL. Hotena skrivnost. Ni skrivnost. Pametnjakovič.

    https://www.google.si/search?q=mistery+girl+roy&oq=mistery+girl+roy+&aqs=chrome..69i57j0l3.25966j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    • PRIČEVALCI

     Kot vidim si tudi ti.

 • ostrovrhar

  Tale lažni Pričevalec ma danes nočno. Dela sicer kot nočni čuvaj. Medtem ko piše traparije, so mu cigani električnega pastirja ukradli. Živina je na cesti. Jutri dobi odpoved.

 • PRIČEVALCI

  Kot vidim so ob tej uri tu samo še orgije janšističnega roza kluba.

  SDS’s best 100% FREE gay dating site:
  https://mingle2.com/online-dating/abra/sds/gay-personals

  • m&m

   pa ti. A si dans dežurni drekač ?

  • Executor

   Še eden, ki boleha za paranoidno shozofrenijo in mu bo potrebno skrajšat muke.

   • PRIČEVALCI

    Shranjeno …

    • Executor

     Shranjuj, kolikor te je volja. Nič ne boš s tem dosegel. Vsaj kar se mene tiče. Jaz pa bom dosegel, da bos kmalu zgnil.

     • PRIČEVALCI

      Shranjeno …

     • Executor

      Dobil informacijo o tvoji pravi identiteti. Ti pezde rdečuharsko si Zoran Golavšek iz Velenja.
      Zelo pomembna informacija zame. Si tarča, ki bo zadeta.

     • PRIČEVALCI

      Shranjeno …

     • m&m

      Kam pa si shranil – pardon, kaj si shranil ?

     • Slovenec

      Pozdravljeni,

      ocenjujemo, da ima komentar, ki ga navajate, tako elemente sovražnega govora, kot ga določa 297. člen Kazenskega zakonika (KZ-1), kot tudi potencialne znake grožnje po 135. členu KZ-1.
      V skladu s potencialno kršitvijo 297. člena bomo vašo prijavo posredovali organom pregona.
      Iz vidika grožnje lahko ukrepate sami. Grožnje so namreč kaznivo dejanje, ki se preganja na predlog. Če se torej počutite ogrožene ali menite, da je ogrožen kdo drug, dogajanje prijavite na najbližjo policijsko postajo ali pokličite na številko policije 113. Po 135. členu lahko kot ogrožanje razumemo vsako resno grožnjo, da bo napadeno življenje ali telo posameznika.

      Lepo vas pozdravljamo,

      ekipa Spletno oko.

 • Janez

  Ja, ja !
  Čenčanje najpametnejšega človeka na svetu.
  Evangelij ima prav “ZRNO, KI PADE NA KAMEN … ”
  NORMALNI ROY O. JE GLADKO REKEL “WALK ON”
  HJA? Mliči se vračajo, zločinci se vračajo na kraj zločina, tudi “PRIČEVALCI” SE VRAČA

  – NA PORTAL NOVE 24 TV. BOG VE, “PRIČEVALCI” PA NE VE. Zakaj. Walk on. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  “WALK ON”” ROY ORBISON. Kdor nima kam oditi – ta se vrača.

  https://www.google.si/search?q=walk+on+roy&oq=walk+on+roy&aqs=chrome..69i57j0l3.22703j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Franjo Trojner

  Vodeba ZA predsednika države! Moj glas dobi vedno in takoj. Narod bo po predsedovanju narcisoidnega, afnastega, poženščenega Türka in
  Pahorja na čelu države zagotovo nujno potreboval usluge psihoanalitika. Freud je v začetku XX. stoletja zapisal , da združuje psihoanaliza tri vidike: raziskovanje, teorijo in zdravljenje. Državljani Slovenije smo tudi po zaslugi naših neuravnovešenih politikov izgubljenih v spolu času in prostorju nujno potrebni celotnega tretmana Bog daj novega predsednika države psihoanalitika Romana Vodeba!

 • Janez

  ” PRIČEvALCI” – ZA PREDSEDNIKA R. SLO !
  Kandidiraj !
  Moj glas imaš zagoovlljen ! Da te vidimo nsa TV. A si grd ? Pa bi ne šlo? L.r. J. KOMENDA

 • MEFISTO

  PRIČEVALCI in ostali nicki enega in edinega so res malo čudaški.

  Toda, treba je priznati, da imajo za svojih 70 let še kar precej kondicije, pameti pa res bolj malo.

 • herman

  Sovražni govor je edini, ki ga obvladajo janšisti in na katerega padajo ovce.

  • Slovenec

   Pozdravljeni,

   ocenjujemo, da ima komentar, ki ga navajate, tako elemente sovražnega govora, kot ga določa 297. člen Kazenskega zakonika (KZ-1), kot tudi potencialne znake grožnje po 135. členu KZ-1.
   V skladu s potencialno kršitvijo 297. člena bomo vašo prijavo posredovali organom pregona.
   Iz vidika grožnje lahko ukrepate sami. Grožnje so namreč kaznivo dejanje, ki se preganja na predlog. Če se torej počutite ogrožene ali menite, da je ogrožen kdo drug, dogajanje prijavite na najbližjo policijsko postajo ali pokličite na številko policije 113. Po 135. členu lahko kot ogrožanje razumemo vsako resno grožnjo, da bo napadeno življenje ali telo posameznika.

   Lepo vas pozdravljamo,

   ekipa Spletno oko

 • The Man Who Saw Tomorrow


  Executor 6 ur nazaj:
  “Pridi čim prej, da te razbijem v prafaktorje, ti izpulim rdečuharski jezik in ti ga ovijem okoli vratu, prekleta glista čefurska!”

 • delaware

  Mirovnemu inštitutu prijavljam Evgenijo Carl in Mojco Pašek Šetinc zaradi sovražnega govora in grožnje s smrtjo oziroma pozivanja k smrti …”smrt janšizmu”

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!