Odbor 2014: Potrebujemo enotno, odločno in optimistično Evropo

Foto: Odbor 2014

Vztrajnike in vztrajnice Odbora 2014, ki se zavzemajo za enotno, odločno in optimistično Evropo, so pred Vrhovnim sodiščem v Ljubljani nagovorili Anja Bah Žibert, Franc Donko in Aleš Primc. 

»Razmere v slovenskem sodstvu so še naprej zaskrbljujoče, zato ni čudno, da tako majhen odstotek slovenskih državljanov zaupa v pravičnost slovenskega pravosodja. Imamo tudi poštene, strokovne in pokončne sodnike in sodnice in lahko le upamo, da bodo ti čim prej zamenjali te, ki delujejo kot režimski sodni lakaji in zlorabljajo zakone in Ustavo za obračun s političnimi nasprotniki postkomunističnega režima,« so zapisali v sporočilu za javnost Odbora 2014.

»Spremembe v slovenskem pravosodju so nujno potrebne, da bomo lahko živeli v sodobni evropski Sloveniji.”

J. F.

 • karlina

  Spremembe v slovenskem pravosodju so nujno potrebne, da bomo lahko živeli v sodobni evropski Sloveniji.” Da bi Bog dal, da bi se res končno to zgodilo.

  • Verbena

   ….bolje, da bi Bog dal ljudem pravo pamet….a noče in dopušča, da se dogajajo grde stvari, da človek čedalje bolj izkorišča sočloveka….zakaj Bog to dopušča, če je rečeno, da bodo dobra dela nagrajena, slaba pa kaznovana….

   • karlina

    To se tudi sama vsak dan sprašujem, zakaj moraš biti v tem svetu baraba in pokvarjenec, lažnivec, da uspeš. Tudi meni ni nič več nič jasno.

    • Nata

     Oh, draga Verbena in Karlina – še Bog je obupal nad ljudmi !! Kaj bomo šele mi , ubogi črvički ?
     Vendar čestitam ljudem , ki vztrajajo vse te mesece in se zbirajo , da povedo svoje .
     Pred 25 -timi leti so bili na višku svoje moči, srečni , da se bo kaj spremenilo , saj verjetno v Jugi niso imeli prav lepe mladosti ?
     In sedaj z vsem srcem navijajo za sodobno , evropsko Slovenijo.Bravo !!

     • dob

      Ne skrbi, Bog ni obupal nad ljudmi.

 • dob

  Eh, jebiga.
  Zafurali smo si Slovenijo, zdaj pa hočemo enotno, odločno in optimistično Evropo. Slovenija naj še naprej ostane takšna, kot je, zjebana, cincava, zamorjena in kučanova.

 • Kučko pod pručko

  Dokler bo tamal Murgelčan še lahko migal s prstom leve roke, bo imel komando nad Slovenijo. In do takrat si ne moremo obetati nič dobrega. Žal je tako!!!

  • Vrhovnisodnik

   Res si čunek, da tko za vrat držiš Slovenijo pony.

  • domovina mili dom

   On opravlja funkcijo senčnega predsednika države. To plačo mu je zrihtal Tonin. Ni kaj dodati.

 • viktorh

  Hvala vam, vztrajniki.

 • hibernacija

  #Spremembe v slovenskem pravosodju so nujno potrebne, da bomo lahko živeli v sodobni evropski Sloveniji.”# Kako naj nekdo živi v katerikoli sodobni državi z idealnim pravosodjem, če ima v glavi konzervativno podstrešje!?

 • hibernacija

  Ko ti konzevativc govori o sodobnosti je možno dvoje, al se dela norca, al pa ne ve kaj govori!? Aja , al pa oboje!?

 • učko

  Hibernacija! Kdo je zate konzervativec? Pro evropsko, zahodno usmerjen človek ali balkanski komunjar? Kje je blaginja? Na zahodu ali vzhodu? Ali je po tvoje diktator Putin tisti, ki je napreden? Slovenska neo-komunistična buržoazija, ki je pokradla milijarde ali kdo tretji ?

 • pokvarjeniSvet

  Slovenoja je propadla mafijska država kjer živijo dobro na račun ostalih potomci komunistov in ex komunisti iz SFRJ.

 • učko

  Neokomunistična mafija na vse tole počne, ker so njihovi politični nasprotniki nesposobni, leni in neumni !!!!

 • baldeagle

  Ddr. Klemna Jakliča za predsednika VS!!!! Človek je izjemen pravni strokovnjak z dvema doktoratoma in magisterijem, ki jih je opravil na najelitnejših univerzah v USA, Harvardu in Oxfordu. Je intelektualec v pravem pomenu besede. Slovenska sodišča pa so polna boljševiških kadrov, ki so svojo izobrazbo pridobili v času ex totalitarnega enoumnega režima, kjer so jih v prvi vrsti specializirali, kako kršiti človekove pravice in svoboščine in NE soditi po pravu.

  To je sodrga, ki o pravu, kakršnega prakticirajo v razvitih in civiliziranih zahodnih deželah, pojma nima in si z njihovimi boljševiškimi diplomami lahko obrišejo samo zadnjico po opravljeni veliki potrebi.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!