“Operacija Pogorelec”. So v NSi na kongres SDS namerno poslali provokatorja?

Foto: STA

Ko sem včeraj na kongresu SDS izvedel, da je na vhod dvorane v Mariboru prišel dr. Janez Pogorelec iz NSi in da smo njegovo udeležbo na kongresu zavrnili ter ga poslali domov, sem pomislil, da bo to osrednja novica dominantnih medijev in da o čem drugem niti ne bodo poročali. No, razen nekaj redkih novinarskih “nabijačev” so tudi novinarji dominantnih medijev več ali manj v potezi dr. Janeza Pogorelca prepoznali navadno provokacijo. Pa pojdimo po vrsti.

Navada je, da večina političnih strank, vsaj tistih resnih, na svoje kongrese povabi druge politične stranke, najmanj tiste, ki imajo sorodne programe in s katerimi po volitvah skušajo najprej oblikovati koalicije. Seveda so kongresi političnih strank napovedani več mesecev v naprej in voditelji političnih strank, ki so na kongrese vabljeni, lahko svoj čas za udeležbo načrtujejo v naprej. V kolikor pa vabljeni liderji političnih strank, iz res opravičljivih razlogov, na kongrese ne morejo priti, se praviloma pravočasno pisno in vljudno opravičijo, zaželijo uspešno delo kongresa ter na kongrese pošljejo enega od podpredsednikov s pooblastilom, da jih zastopajo. Tako narekujejo pravila vljudnosti, korektnosti in medsebojnega političnega spoštovanja. Kaj pa praksa med SDS in NSi?

Pred 12 leti niso dovolili vstopiti Anžetu Logarju
Janez Janša
je bil zadnjič na kongres NSi vabljen še v času, ko je to politično stranko vodil dr. Andrej Bajuk, torej ga NSi na svoje kongrese po tem sploh ni vabila. Zakaj, vedo samo oni. Pa tudi za kakšen protest Janeza Janše nisem slišal. Še več, leta 2005 se je na kongresu NSi v Novi Gorici pojavil dr. Anže Logar, danes poslanec SDS, takrat pa je na njihov kongres prišel kot predstavnik Evropske ljudske stranke – EPP, ki ga je kot svojega predstavnika poslala na kongres NSi, saj je takrat za EPP delal v Bruslju. Na vratih kongresne dvorane so ga obstopili trije čokati možakarji in mu prepovedali vstop v dvorano. Ne spomnim se kakšnega protesta v tistem času niti opravičila NSi.

Dr. Anže Logar

Obratno pa je SDS na vse svoje kongrese po letu 2000, ko je NSi nastala, vabila tudi predsednika ali predsednico te stranke. Tako je bilo tudi v primeru včerajšnjega kongresa v Mariboru. Vsi predsedniki političnih strank, ki so bili vabljeni, so svojo navzočnost pravočasno najavili in v prvi vrsti kongresne dvorane jih je čakal sedež z rezervacijo na njihovo ime. Le v primeru predsednice NSi Ljudmile Novak ni bilo tako. Ta se je pisno zahvalila za vabilo, sporočila je, da je na romanju v tujini in da želi kongresu uspešno delo. To je vse. V rokih običajnega opravičila ali morebitnega pooblastila nekomu od podpredsednikov je bilo torej povsem jasno, da predsednice NSi ne bo na kongres SDS in da v skladu z običajnimi navadami na kongres ne bo poslala niti nobenega od treh podpredsednikov.

Kdo je Janez Pogorelec?
Gre za vidnega člana NSi, ki pokriva področje pravosodja, ni pa podpredsednik stranke NSi. Že daljše obdobje dela v Službi Vlade RS za zakonodajo in njegova precej huda “bolečina” je očitno ta, da v času vlade Janeza Janše ni bil imenovan za predstojnika omenjene službe. Posledica tega je, da se zelo pogosto medijsko ali na družbenih omrežjih ukvarja z Janezom Janšo, seveda v negativnem kontekstu, in širi svoje prepričanje, da je Janez Janša edina ovira za zmago desnice na volitvah ter oblikovanje desne vlade. To je naredil tudi v enem zadnjih intervjujev za povsem levo usmerjen dnevnik Delo, kjer je delegate kongresa SDS praktično pozval, naj Janeza Janše ne volijo za predsednika SDS. Kar sem zapisal o njem, je precej omiljena oblika dejanskega stanja, saj na osebni ravni z njim nimam nikakršnih sporov, čeprav sva se tu in tam zapletla v nestrinjanja na družbenih omrežjih.

In v takšnih okoliščinah se dr. Janez Pogorelec  pojavi na vratih dvorane kongresa SDS!? Kot je povedal, naj bi se želel pogovarjati! Kaj in s kom? Naj bi SDS iz prve vrste odslovila nekega gosta, ki je dobil vabilo na kongres in se je pravočasno najavil, da pride? Naj bi ga posadila v zadnjo vrsto, na rezervni sedež? Naj bi sedel zraven Janeza Janše, kamor bi sodil glede na dvojno sodelovanje obeh strank v vladi? O čem naj bi se pogovarjala? O tem, kako Janez Janša naj ne bo predsednik SDS? Naj bi kot gost nagovoril delegate? Si je predstavljal, da bi jih pozval (pred dnevi jih je v Delu), naj ne volijo Janeza Janše? Ja, oprostite, to je pa že preveč! To je navadna provokacija in nič drugega.

Slišati je bilo, da je bil dr. Janez Pogorelec najavljen v zadnjem trenutku, menda po elektronski pošti (torej nepravočasno), tako je dal vedeti tudi sam. Zame je zato odprto le še eno vprašanje. Ali je provokacijo izpeljal sam ali za tem stoji vodstvo NSi? Kakorkoli že, “operacija Pogorelec” pač ni uspela.

Vinko Gorenak

 • AlojzZ

  Brez dogovora poslati Janeza Pogorelca – to je velika napaka NSi.
  Janezu Pogorelcu prepovedati pristop na zbor – to je velika napaka SDS.

  Ja! Take imamo! Na volitvah bomo spet izbirali med drekom in gnojem.

  • juditestera

   Preberi prispevek pa mogoče tudi še tole : http://www.vinkogorenak.net/2017/05/21/operacija-pogorelec/

   • AlojzZ

    Aja! Vi SDSovci se niste hoteli pokazati, da ste demokratični in človekoljubni! Se opravičujem, napačne namere sem vam pripisal.

    • rrrrr

     Ko boš drugič take kvasil, raje malo pripri svoja usta. Izdaja te premočan zadah po NSI…

  • Johan

   Še na haus bal ne moreš brez vabila, KAPIŠ !

   • AlojzZ

    Aja! Vi SDSovci se niste hoteli pokazati, da ste demokratični in človekoljubni! Se opravičujem, napačne namere sem vam pripisal. KAPIŠ!

    • tohuvabohu

     To nima nobene zveze ne z demokracijo, še manj s človekoljubjem.

    • Lustrator

     V redu, pa bodi človek beseda in zapiši tule na forum čas in kraj svoje rojstnodnevne zabave in potem pridno molči, ko ti bom prišel v obraz povedat vse kar si mislim o tvojih svetovnih nazorih, po tem ko ti bom seveda izpraznil hladilnik in polovico dnevne sobe, dogovorjeno?

  • Andrej

   Z-Lojze , ali boš tudi kandidiral , da takole razmišljaš ?

 • Ivan Friderik Novak

  Ne vem, zakaj delate iz muhe slona.
  Na strankarskih (in ostalih) kongresih je običajno, da nepovabljeni nimajo vstopa. Pika.

 • Slovenec

  Tele ovce se bodo na koncu še same s sabo skregale.

  • slosin

   Tvoje gledamo vsak dan v parlamentu, kako se nažirajo…..

   • tohuvabohu

    Finci grejo na trajekt, da se ga lahko totalka nažrejo. Naši gozdni heroji pa z letalom v Moskvo.

    • slosin

     …naši gošarji so že od oblasti pijani…

    • karpelec

     …ne vem, če ni bla med njimi tudi pajkovka.

     • tohuvabohu

      A teatralna?

     • karpelec

      Tako.

  • Rožle

   Zdej že sam sebe žališ ..no lepo

 • Krtača17

  To je samo za bežen okus kako bi bilo če bi vladala socialna domobranska stranka: nalomijo te z berglo, obstopijo te gorile pred dvorano, v Mariboru špila hrvaški ustaš, nob- jevci so kar na lepem zločinci in še in še. Pa bodi dovolj za ponedeljek zjutraj…

  • tohuvabohu

   Nič kar na lepem. To vemo že 75 let.

 • VERZIFIKATOR

  Janez Novak

  NOVI POGORELEC

  Na Slovenskem so v gosté vabili,
  gostoljubno je bilo kot vedno,
  gostov je prišlo število zgledno,
  zlepa niso koga pozabili.

  Tare se povabljencev stotíne,
  hiša, glej, zdaj vsa po šivih poka,
  zunaj pa kot da nekdo se joka,
  ne poda se, stokanje ne mine.

  Kdo je to, stoji kot osamelec?
  Fant je brez uradnega vabila,
  tja poslala ga je mati mila,
  zatrjuje vsem ta prebledelec.

  Brez papirjev, zdi se kot brezdelec,
  v hišo kajpak tak ne more priti,
  moral ga vratar je zavrniti,
  saj deluje čisti prosti strelec.

  Ni naključje, da je brez vabila,
  da minister bo prav kmalu, pravi,
  to in drugo mu roji po glavi,
  kar sta z mamo se dogovorila.

  In kot naročili so mu bratci,
  mora delovati nepovabljen,
  vtis dajati, da je bil pozabljen,
  da gotovo bo ostal pred vratci.

  Obstoji kot kak okamenelec,
  nad negostoljubjem negoduje,
  tam navzočih da pozornost vzbuja,
  brž postane kritičnosti vrelec.

  Kdo je torej ta odrevenelec?
  Kjer je dim, se tudi ogenj vije,
  le težko vsiljivi fant zakrije,
  da je nov slovenski pogorelec.

 • TOML

  Pogorelec je Kučanov picajzl.
  NSi pa je agencija Foruma 21.
  Ko smo pred sodiščem iskali človekove pravice
  je Petrele istočasno sedel s Kučanom v hotelu Union.
  To so izdajalci naše domovine.
  Stran s takimi.

  • črnaovca

   No tu kažete vaš odnos do drugače mislečih. Taki so bili tudi oni l.45 ki so veslo streljali

   • juditestera

    ne bodi preveč nerodno preroški. samo dejstva štejejo.

  • janez cepec

   JANŠA JE KOMUNAJZAR

   • tohuvabohu

    Po čem pa to sklepaš?

   • Lustrator

    In zato deklarirani komunisti po njem že 30 let streljajo z vsemi topovi in ga na volitvah ne voli niti en sam komunist – povsem logično kajne?

 • črnaovca

  Tipično za SDS vsega so krivi drugi in tudi pri svojih neotesanostih vidijo zarote. Človeku se je zgodila nerodnost vprašanje je ali je bilo tako težko vprašati koga od vodilnih v stranki in vse skupaj urediti, verjetno se gospodje poznajo med seboj. Bolj verjetno je da so hoteli ponižati NSi ki jim je trn v peti ker nočejo igrati vlogo lakaja.

  • juditestera

   Kaj pa , če so bili le nerodni ?

   • Johan

    Potem pa ne spadajo v parlament

  • xtc

   Ti si navaden butel še na neko ohcet ali zabavo zaprtega tipa ne moreš brez povabila te vržeo čez prtag;sploh pa če si še kdaj pljuval po njih:

 • Hribouc

  Odlično pisanje in , na žalost provokacija par excellance.
  Na bruh mi gre, ko se bere “…grem na romanje v Fatimo, kjer bom molila…”.kako priročno.
  Ljudje Božji, ne morem verjeti, da je to še mogoče, na tak način, v taki stranki.
  Tu ne pomaga niti Bog.
  Samo poračunal bo še.

  • Johan

   Ja LDS-sovci vse več romajo, bolje bi bilo, da se naučijo olike in Slovnice. Torej ima Ljudmila kupljeno diplomo.

 • xtc

  Nsi vse bolj postaja udbaška izpostava na desni verjetnst ;da po naslednjih volitvah vidi parlament se vse bolj bližajo ničli;sploh zaradi taki h provokatorjev:

 • Johan

  Poteza Novakove je bila PROVOKACIJA in pravilno, da so Podgorelca odslovili !

  • rrrrr

   Še malo, pa se bodo ti provokarorčki lahko kar med seboj vrešče obmetavali s prgišči novčičev za 2 centa. Na smetišču nečastne zgodovine.

 • Slovenec 33

  Stranko NSI sestavljajo v vodstvu krti, ki so nastavljeni da delajo meglo in uničujejo slovensko pomlad.
  Zadnja večja megla je bilo romanje predsednice v Fatimo.
  Prejšnje megle
  1.Tonin dodal “izdajalski glas za dodatno penzijo Kučanu”.
  2.Tonin se je delal norca in pritrjeval levičnikom v procesu Patrija (Janša je politik v zaporu).
  3.Ljudmila N. je minirala referendum o arhivih. Onemogočeno je razkrivanje Udbašev in zato črpanje denarja in zato večji davki.
  4. Vrtovčeva sestra je zaposlena na mediju Mladina. To je pomenljivo.
  5. Ko hoče SDS sodelovanje, vsi nekaj solirajo. Ne govorit, da je obratno.

  se pa še niso razkadile

  • tohuvabohu

   Ob zadnjih občinskih volitvah, ko je bil Janša v zaporu, sem obiskal stojnico NSI v našem kraju. Bilo je prisotnih tudi nekaj poslancev in velikašev NSI. Nikoli ne bom pozabil, kako grdo so se norčevali na njegov račun. Šel sem stran in se kasneje vrnil, da vidim, ali je bilo le naključje. Ni bilo.

 • janez cepec

  zdej se vid, kašno dempkracijo fura veliki vodja. če si slučajno pomisli kej slabga o stranki in nezmotlivem Preroku, ti ni mesta u naši čredi. ma kašna provokacija, člouk se pač ni mu kam dat u soboto popoudne, pa je su poslušat “uro pravlic”. me pa zanima, kuga bi veliki vodja naredu. če bi Kučko pršu na kongres (povabu ga dobri pastir ni za to, ke poj ne bi biu edinio komunajzar na kongresu), sej ga skor ne bi mogu vun fuknit, ipak sta bla kolega u partiji

  • MižekFiga

   Si se kdaj vprašal kakšen socialist in demokrat je Pekinezar (tov. ddr. Milan Kučan)? Vidiš ga bolj slabo, slišiš ga tudi ne. Njegovi javni nastopi so vsi “strogo zaupni”!?

   • janez cepec

    VSI SO ISTI, ISTI, ISTI KOMUNISTI

    • MižekFiga

     Vsi bodo isti ko bo tov. ddr. Milan Kučan presedel v arestu najmanj toliko časa kot je Jekleni Janez.

     • Hun

      kolk casa presedenga v zaporu je zate merilo da postanes jekleni

     • montyamp

      Z montažo zaprt , takoj .

     • MižekFiga

      Jaz ne vem, ti imaš možnost, da se prostovoljno javiš in si sam vse plačaš IN SPOROČI pol ko boš zunaj!
      Koliko aresta pa predlagaš za Pekinezarja?

  • tohuvabohu

   Joj joj, vidiš, kakšen kreten si. Kot da je Pogorelić prišel z namenom, biti v “naši čredi”.

 • antimur

  Več kot znano je, da NSi kolaborira s kučanisti, predvsem vodstvo stranke, ki ji je edina prioriteta kako se na desnici prebiti pred SDS. Verjamem, da je večina članstva NSi poštenega, obenem pa ne razumem dejstva, da z večino volijo Novačko za svojo predsednico. Prav takšen krt kot Novačka, Tonin in podobni, je njihova maskota Peterle. Od nekdaj se je predvsem boril z SDS, seveda ne povsem odkrito, Kučanu in njegovim barabam pa lezel v tazadnjo. Na žalost, tudi meni osebno je žal za stranko , ki se naj bi borila za slovenske vrednote, toda zagotovo jo čaka zaslužen kolaps. Ne bodo jim pomagali niti lažnivi kučanistični novinarji na Delu, RTV, Mladini, Dnevniku, Pop TV, A kanal itd.

  • MižekFiga

   Pošteni (nepodkupljeni) torej bivši NSi jevci imajo preverjeno perfektno možnost, da podprejo Primca, ker on ne skriva svoje krščanske korenine. Domoljubi ga podpiramo!

  • Lustrator

   Podpis.

 • montyamp

  NSI — stranka udbovskih ovaduhov .
  UDBA še kako živi , saj se čez noč ne da iz izdajalca narediti domoljuba .
  Koga so izdajali ???
  Ja sosede in sorodnike , da so jim komunisti lahko kradli .
  Pogorelc je tipična z intrigami izmozgana kreatura , ki tako kot Peterle , enkrat zine in 10x zlaže .

 • RATATA

  Provokatorju gepira, da jih po gobcu dobi!

  • karpelec

   Ja, ti mene z desno, jaz tebe z levo, pa da vidimo, v keteri je več moči.

   • RATATA

    Kaj nisi ti punca?

    • karpelec

     Pravilna ugotovitev. Imam pa zaenkrat še tudi obe roki.

     • RATATA

      Potem ti nastavim lici, obe.
      Roke bom imel na hrbtu in stiskal zobe ko me boš tolkla po njih.
      Dolgo bom zdržal.
      Na koncu ko boš omagala od vseh naporov ti bom prinesel kozarec vode.

     • karpelec

      Tako razbijaška pa sploh nisem, sploh ne do prijaznih ljudi, ki bi mi po borbi dali kozarec vode. Agresija ni moj adut, razen na jeziku.

     • RATATA

      Tudi z jezikom se znam spopadat HEHE
      Tudi s kačami me ne bi bilo strah.

     • karpelec

      Da se znaš spopadat sploh ne dvomim, a s kačami pa me mrazi, kar upam, da ne sodim med njih.

     • RATATA

      Poišči vročekrvnega, naj te potipa, pa ti bo povedal a si al nisi. Kača. ;-))

     • karpelec

      Dokazov za to kar sem ne zbiram, svobodno jo prepuščam posamezniku.

 • Hun

  evo Nsi je po komentatjih sodeč ultra leva stranka…pa sej se vam je sfuzlal z oznacevanjem novopecenih udbasev, komunajzarjev itd…

  • montyamp

   To ni ultra leva , to je ultraovaduški oportunistični gnoj , ki izdajalsko kuka izpod repa murglosrbskega žveplenega pritlikavca .

  • rrrrr

   Čudiš se, da je NSI ultra leva stranka? Potem se tudi čudi, da je danes ponedeljek!

  • Lustrator

   Ne ultra-leva, pač pa komunistična – in ne, to ni eno in isto. Da si nekdo reče lev ali desen, mora biti najprej demokrat, torej priznavati vrednote demokracije in podpirati pluralnost družbe. Stranke, ki jim sam praviš “leve” so zelo daleč od tega, saj so vse (vključno z Nsi!) tako ali drugače povezane s komunistično partijo, ki še vedno obvladuje vse družbene sisteme Slovenije.

 • montyamp

  Izdajalci so preživeli , pošteni so napol živi v 700 jamah .

 • Aron

  Namesto, da bi to uredili interno z enim klicem, se SDS aparat gre esmeraldo in v to vključi celoten strankarski aparat. Precej bedno.

 • Krtača17

  Kako pa pol sds misli vladat? Z nsi skregana? A misli sds dobit 60%? Hahahahahahahahahahaha

 • karpelec

  Nsi je tako situacijo posejala, sedaj jo žanje. Bomo videli kakšen bo pridelek.

  • rrrrr

   Vsi izdajalci posameznih nacij prej ali slej končajo na smetišču zgodovine, razen v Sloveniji.Pri nas dočakajo svoj nečastni epitaf v kakšni Repetovi knjigi

   • karpelec

    …pa še to hočejo vsiliti narodu kot edino zveličavno resnico.

 • Antonius

  Pogorelec si že s svojim priimkom napoveduje prihodnost. Na naslednjih volitvah bo “pogorel” z Novakovo vred.

  • rrrrr

   Ali pa v Kemisu na Vrhniki. Kamarila sama in brez sledu pokuri svoje nevarne odpadke

  • tohuvabohu

   Tega bi volil samo Metod Trobec, če bi bil še živ.

 • resnicaboli

  Po mojem da samo ludamila ni bila seznanjena ker stranko vodijo gayi.

 • šmentanamuha

  Kučanov podtaknjenec iz NSi, kdo ve, s kom je bil v navezi za insceniranje tega dogodka. Malo je treba raziskati njegovo ozadje.

  • rrrrr

   Nič ni treba več raziskovati. Če ta bedna kreatura od Pogorelca dela kot dr. prava na Udbo-mafijskem pravosodju in to na področju (krivo)zakonodaje, je vse jasno.
   “Prej bo prišla kamela skozi šivankino uho kot neodvisni, pokončni, pravični, neomadeževani, strokovni in domoljubni pravni strokovnjak preko praga slovenskega pravosodja”
   (ena lastovka-ddr. Jaklič še neprinese pomladi)

 • tarantela

  Nisem verna, pa kljub temu menim, da je NSi dobra desna stranka. Delujejo umirjeno, njihovi poslanci so korektni v svojih komentarjih, čeprav so tudi polemični, kar je seveda prav, imamo demokracijo. Predvsem pa se obnašajo korektno do drugače mislečih.

  • rrrrr

   …..so še zapisali na Delu.

   • tarantela

    Nisem tega prebrala v Delu, razmišljam in opazujem in po njihovem delovanju sklepam, da je tako res.

    • rrrrr

     ….še slabše zate. Vsaj malo pomisli, preden kaj pišeš.

     • tarantela

      Imaš pravico, da tako razmišljaš in pišeš, imava pač različna mnenja. Vsekakor stranka NSi ne razdvaja naroda.

     • lojze

      No, tarantela, tu pa grešiš. NSI s svojimi predstavniki razdvaja vsaj del politike. Vem iz lastnih izkušenj!

     • rrrrr

      To pa ne drži, da NSI razdvaja del politike. NSI udbo-tranzicijsko partijsko poltiko združuje, podpira in krepi.

    • tohuvabohu

     Če parafraziram Murphyja: ljudje, ki trdijo, da razmišljajo drugače, trobijo v isti rog s provokatorji, zaslepljenci in dresiranimi kužki.

  • Antonius

   Vprašajte se, zakaj je NSi-kd pod vodstvom Novakove pomagala skriti imena v arhivih, če so vsi skrivani delali pošteno za blagor Slovencev in naroda.
   NSi je bila dobra desna stranka pod vodstvom pokojnega Bajuka, ko sta za odprte arhive glasovala tudi prevarantska Novakova in Peterle.
   Nsi-kd je na desnem polu političnih strank bolj kot ne bipolarna. V javnosti se sklicujejo na krščanske vrednote v parlamentu se nam kažejo kot “žlahtna” zmerna desnica, očem skrito pa delujejo v spregi z murglsko levico.
   Spremljajte Novakovo, ko bo odletela iz parlamenta pa vam bo takoj jasno, kdo ji bodo za hvaležnost v minulem delu zrihtal službo.
   Kolegica, ki Novakovo osebno pozna je takoj, ko je prevzela stranko, izstopila iz nje. Prevarantka je najbolj blaga beseda s katero je opisala Novakovo.

   • tohuvabohu

    Najhujše je pa to, da je zakompleksana. Taki v politiki lahko naredijo samo škodo. Veliko škode.

  • garfi

   spet pleteš rdeče mreže

  • tohuvabohu

   Nisem verna, a poslušam radio Ognjišče, berem Družino in gledam Exodus. LOL.

   • tarantela

    Prav zato! Dobro je poznati, kako razmišljajo verni. Nekatere zadeve so skrajno neverjetne, po drugi strani pa imajo “Knjigo modrosti”, katere vsebina oz. misli velja upoštevati ne glede na to če si katere koli vere ali ateist.

    • tohuvabohu

     Saj je menda že Marx vse povedal in pojasnil. Da naših rdečih ideologov ne omenjam.

     • tarantela

      Marx je prevč za brat, mam rajš Sneguljčico.

     • tohuvabohu

      Pa bi bilo dobro. Kdo je že rekel, če bi levičarji zares brali Marxa, bi prenehali biti levičarji?

 • garfi

  poglejte si rdečega pajka spodaj
  tudi to je dokaz, da je nsi murgelska stranka

 • garfi

  Janša v govoru
  IMAMAMO 9. NAJSTAREŠE PREBIVALSTVO NA SVETU !!! in še revni smo
  in to zahvaljujoč VOLIvcem, ki volijo PROTISLOVENSKE levaške stranke in vlade

 • Krtača17

  Sds pa vlada po načelu – ni važn kakšne nebuloze streljamo, vedno se najde 5% ludakov (beri 666 komadov) ki v to verjamejo.

  • garfi

   kreten izgini s svojimi nebulozami

   • Krtača17

    Evo eden od teh 666 se že javlja.

    • garfi

     BEBO USTANOVI STRANKO IN KONKURIRAJ POŠTENO NA VOLITVAH
     seveda nič od tega nisi sposoben

     • Krtača17

      Zakaj bi jo? A ni luštn gledat sdsovce ki se utapljajo v lastnem gnoju. Pol pa to še zagovarjate hehehe

     • garfi

      gnoj si ti in v gnoj se povrneš

     • Krtača17

      O tem ne dvomim. Sam sdsovci boste postal čisto zlato (iz pokradenih zob)…..

     • tohuvabohu

      A iz Hude jame?

     • Krtača17

      Iz Jasenovca

     • tohuvabohu

      Nekam dobro si obveščen. A ti je klavski foter povedal?

     • garfi

      nihče ni čisto zlato
      SMO PA POZITIVNA SELEKCIJA IN VI NEGATIVNA
      Z OGROMNO RAZLIKO

 • garfi

  SDS JE NEVARNA SAMO RDEĆUHOM, KRIMINALCEM IN NESPOSOBNEŽEM
  zato murgelski radio s sklicevanjem na udbomafijsko glasilo delo že širi propagando proti SDS in Janši
  enako so levakarji propagirali za Trumpa, da je klovn in ne bo nikoli predsednik
  NE NASEDAJTE IN NA VOLITVAH PODPRITE SDS, Primca…
  SVOBODA SLOVENIJI !!!

  • Krtača17

   Pa ajnštajnu

 • Krtača17

  Kako pol misle vladat plešasti mož smešne postave? Iz aresta, z manjšinsko 3% vlado, z vlado v senci itd?

  • garfi

   VRNITE 100 UKRADENIH MILIJARD RDEĆE GNIDE

   • Krtača17

    Naše niso bile ukradene. Za vaše se pa ve kje so. Na pozlačenih cerkvenih kipcih vse od Slovenije do Brazilije. Lastniki zob pa v grobu v Jasenovcu.

    • garfi

     NISO VAŠE LEVUHARJI
     SLOVENSKE SO
     IN UKRADLI STE JIH TUDI ŠE NEROJENIM GENERACIJAM

     • Krtača17

      Dedededede nisem bil jaz, on je bil…. a si trileten otrok?

     • garfi

      ne ti si otrojčji in bebo

     • Krtača17

      Samo na tvojem nivoju sem vedno sine.

 • garfi

  lažniva propaganda trollov tarantela, krtača, cepec tunek in novi obrazi se že začenja za volitve

  • Krtača17

   Na to vas je vaš vodja opozoril a ne 666?

   • juditestera

    Se ti toži, ker nisi ti ? Oooo, vem….. foušija te daje….. boš že prebolel.

   • Primoz Papez

    Ima pa Janez in sds 5 članov manj so jih po urgentnem izkljucili iz stranke…

    • juditestera

     Oooo vem Krtačec…… Tudi Primoz Papez si.
     Kako lepo je, ko se lahko človek pogovarja “z najbolj pametnim človekom”, kajne?

 • tarantela

  Neverjetno, koliko komentarjev na moje razmišljanje! A nimamo demokracije? Saj ste orto desni sklicujete na demokracijo, menda!?

  • juditestera

   A, ti pa se ne, kajne ? Saj te beremo, nič ne skrbi !

   • tarantela

    Se pravi, da sem zanimiva za branje. Vsekakor mi ne morete očitati psovk, ki jih radi sejete desni .

    • juditestera

     To povej tistemu, ki ti jo namenja. pri meni si zgrešila.

     • tarantela

      Te pa moje pisanje moti, jaz se v Tebe ne vtikam. Kar se pa tiče pripombe, ki si jo zapisal (a) spodaj Krtači 17, da ga foušija daje, Ti lahko povem, da sem simpatizirala z desnimi (bila sem od začetka v Demosu, dokler ga ni Janša sesul), potem sem pa pred dobrim letom ugotovila, da ne morem biti z ljudmi, ki zmerjajo drugače misleče. Aroganca in zloba me moti, še sama postajam takšna do NEKATERIH desnih. Z večino med njimi se razumem.

     • juditestera

      Torej si ti tudi Krtača17. To je bilo že parkrat opaziti ja, zdaj pa si to še sama potrdila.
      Takim pravijo “gliha vkup štriha”.

     • tarantela

      Sem čisto prosta padalka, nas je pa v Sloveniji kakšnih 80 odstotkov s podobnim razmišljanjem. Torej: nisem Krtača 17, če verjameš ali ne.

  • rrrrr

   Tarantela, poskusiva midva kaj lažjega.
   Za pripravo jajc na oko vzameš dve sveži jajci, ju ubiješ na robu kozice. Na razgreto olje potem vliješ obe jajjci, soliš po okusu, pečeš cca……

   • tarantela

    Ti si kar cvri jajca…

   • Krtača17

    Za tebe me pa resno skrbi hehe, da morš za jajc na uč brat recept? Garant da pri polni mizi jamraš da si lačen ker z vilcami jest….sigurn si popikan okol ušes…

    • juditestera

     666, pojdi nazaj v svoj ognjeni brlog in ne muči poštenih ljudi.!

     • Krtača17

      Kaj ko bi ti speketala?

     • juditestera

      ha, ha,…. o vem…. tudi kopita imaš……

     • Krtača17

      Pa še kaj drugega. Tud ketno da takele koze prvežem hehe

     • juditestera

      če bi bila v tvojem dosegu, ampak žal….. nisem…….. išči dalje !

  • Krtača17

   Ti tud ne zastopiš demokracije po janševiško. Al si za jansho al pa te ni. Kdor ni za jansho je udbomafijc, rdečko, rdeči smrad, gnoj, peder, drek, fašist, rdeči fašist, kučanov klan, parazit, za odstrel in še vse ostale lepe izraze dalje. Tako da se ne čudit mojim izrazom. Pač lepo je pa videt zakaj pač desni ne bojo vladal. Če druzga ne, nimajo osnovne olike.

   • juditestera

    ti pa zgleda, da se sam s seboj najraje pogovarjaš, kajne?
    Ja, saj pravim “gliha vkup štriha”.

   • tarantela

    Sej oni tud ne zatopjo, zakaj jih večina naroda ne mara…

   • garfi

    zastopi zastopi
    saj je v tvoji betici

  • garfi

   ti si lažni levak in škodljivec

   • tarantela

    Jest sm samo tarentela, če kej lažem, sem se naučila od desnih…

 • Janez

  Jaz
  Sem
  ZELO VEREN !
  A?
  Gospe Novakovi bom kaj verjel šele, ko jo bom slišal javno, glasno moliti !
  pred in
  skupaj z množico ljudi. Kot je to storila pogumna MELANIJA KNAVS-TRUMP. L.R. Janez KOMENDA

  https://m.youtube.com/watch?v=CJcvisDrtsM&feature=youtu.be

  • tarantela

   He-he…, ko boste spet pred sodnijo, boš pa menda predlagal, da vsi skup zmolite eno desetko, da ne bo samo Jožefina imela karaoke. Bo bolj pestro.

   • garfi

    ti moliš k vašemu murgelskemu hudiču
    in nikomur ni do smeha

    • tarantela

     Sploh ne molim. Ampak je čudno, ne šimfam NSi, zdej ste pa vsi desni proti meni…

     • garfi

      to ni šimfanje
      to je resnica
      šimfaš ti gnoj

     • tarantela

      Takole znate razpravljati desni, pol se pa čudite, da vas ljudje ne marajo! Vidiš NSi tega ne dela tako, se kulturno pogovarjajo, če mogoče sploh veš, kakšno je kulturno obnašanje in pogovarjanje. Od berglarejv niti ni za pričakovat kulture.

     • garfi

      spokajte kufre takoj
      hinavski “levičarji”
      nsi je vaša stranka

  • janez cepec

   Janez aus KOMENDA
   Ti
   Si
   ZELO PRFUKNEN!
   B?
   Teb verjamem, da si Butl, ne de bi te slišu al pa vidu!
   pred in
   vrati u BEGNAH skupaj z množico takeh kretenov KOT SI TI . L.R. Janez CEPEC

 • tarantela

  Zdej grem pa južnat, pol pa kriminalko gledat. Čau!

  • garfi

   izgini

 • garfi

  Janša: 80% državljanov se počuti drugorazredne
  jasno saj borci za enakost levuharji vladajo že 20 let na 50 podlage
  SO NAJVEČJI LAŽNIVCI IN ŠKODLJIVCI VSEH ČASOV

  • Fogglof Tunnek

   Tunek: 100% državljanof ki volijo SDS so drugorazredni
   jasno saj imajo možgane oprane že celih 25 let
   SO NAJVEČJE ZABITE OFCE FSEH ČASOF

   • garfi

    taranteli zaželi dober tek pri žretju muh
    spet si nažgan s šmarnico
    še malo pa te bo pobralo
    in ne bom žaloval

    • Fogglof Tunnek

     Boš boš žaloval… Fsi bote za Tunekom žalovali… FSI !!!

 • Fogglof Tunnek

  [EKSKLUZIVNO] Prvi intervju z Viktorjem Orbanom na slovenskih malih ekranih – ob 19.30 samo na NOVA24TV

  [EKSKLUZIVNO] Prvega intervjuja z Viktorjem Orbanom ne bo nihče gledal – razen ofce ki gledajo NOVA24TV

  … hahahahahahahahahahahahahahahahaha …

  • garfi

   spet si premalo pijan

   … hahahahahahahahahahahahahahahahaha …

 • garfi

  za mlade
  PODPRITE SDS NA VOLITVAH IN POMAGALI VAM BODO Z UGODNIMI KREDITI
  ŠE POSEBNO ZA ROJEVANJE OTROK

  • janez cepec

   ma ti si krteten, a če boš dubu ugodn kredit, boš dubu otroka? Butl, fukat je treba, poj pa bojo tud otroc

   • garfi

    zato nam ga levaki porivate v rit že 70 let in nas je vedno manj
    prfuknjenec

    • janez cepec

     ma prfuknenc si ti, očitno ti paše, de te levaki buzerirajo, če pa še kr držiš, ergo, sto postno si poleg prfiknenca še peder

     • garfi

      sto posto si ti cepc

 • garfi

  IZGINE TARANTELA IN VSKOČI TUNEK
  murglaši serjejo v izmenah

 • garfi

  IZGINE TARANTELA IN VSKOČI CEPEC
  murglaši serjejo v izmenah

 • Olga

  Pogorelec je pogorel in ni vreden besed! S svojim vedenjem pa kaže, da ni vreden niti zaupanja volivcev!

  • janez cepec

   pa kva se ti sekiraš za Pogoreuca, nej te skrbi tvoj pastir pa njegova bedna čreda ovac, koko boste pogorel na volitvah

   • garfi

    ti se sekiraš za pogorelega
    saj je vaš

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, skoraj 40 odstotkof fprašanih meni, da je SDS radikalno desno usmerjena stranka, dobra četrtina jo dojema kot desno usmerjeno stranko, kot sredinsko pa manj kot desetina… Medtem ko podporniki SDS dojemajo to stranko kot desno… jo podporniki ZL-ja, SD-a in SMC-ja vidijo kot radikalno usmerjeno.
  In to je prava resnica…folk ne laže !!!

  • garfi

   pijanec in lažnivec in kurbir in
   vi niste niti folk ampak podgane

   • Fogglof Tunnek

    Nisem kurbir… sn haloški Don Juan… Babe so nore name !!!

    • garfi

     Koze
     koliko je telefonska številka društva proti mučenju živali ?

     • Fogglof Tunnek

      garfi, tudi tvojo babo lahko nategnem če je dobra “mačka”… Ti si debeli zavaljeni mačkon ki itak več fukati ne more! Edino pri cosmosjasnovidcu se ti dvigne… haha hahahahahahahahaha …

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, eni levičarji se sprašujejo, ali lahko SDS z Janšo pride na oblast?… Tunek odgovarja: Samo na oblast svoje sekte. Na parlamentarnih volitvah pa je kanta za nabijanje. Fsak, ki ima 5 minuta časa ga premaga… Kapish?

  • Janez

   Ja !
   To že razumem !
   Ampak ?
   Ne razumem tega : KAKO JE IMEL – MARŠAL TITO – IME JOSIP BROZ ?!
   Ko
   je pa ubogega
   JOSIPA BROZA IZ KUMROVCA – S STRUPOM UMORIL ZLOBNI AGENT Josha AMBROS-MEYER ?!
   Saj ?
   A je mrtev človek ? Lahko živ – MARŠAL TITO ? Ti si pameten, povej mi ! L.r. JANEZ KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Naš Tito…pol Slovenec pol Hrvat…je bil pravi umetnik. Igral je klavir, in to celo Chopina. Radi smo ga imeli.

    • Janez

     Ampak !
     Vnukinja pravi –
     da je bil napol ženska. Moški – a brez penisa. Kako pa to? L.r. Janez KOMENDA

   • Gru

    Jz pa nerazumem zakaj je moral ubit cloveka da je prevzel njegovo ime? A nam lahko to malo razlozis ;)

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Ivan Janez Janša je res fenomen, to mu je treba priznati. Ne morem verjeti, da se ga njegovi privrženci nikoli ne naveličajo! …Povsem primerljif s Titom, ki je vladal 35 let. Kot kaže, ga bo Janša tudi ftem presegel.

 • luckyss

  Blamaža….”v službi resnice, demokracije, ipd..” ne dovolite vstopa sorodni stranki..
  Vi se res vsakih pet minut obrnete za 180 stopinj…
  Vi bistvu ni čudno, če vas vodi eden najbolj vnetih Titovih privržencev..

  • sprehajalec

   Si kdaj prišel na interno zabavo, če nisi imel povabila?

   Kje pa bi Pogorelc sedel, če nima določenega sedežnega reda?

   • Gru

    Tam k Ljudmila, al tud ona ni mela sedeza?

    • sprehajalec

     Ko je odpovedala svojo udeležbo, je bil sedež dodeljen Evi Irgl. Pa kje bi hotel sedeti Pogorevc, na kolenih irglove ali kaj? če bi pa bil spuščen noter, bi pa danes levičarji kričali;

     Pogorelc moral stati ves čas kongresa.

     Si to želiš ali kaj?

     • Gru

      Wow a Irglova ni imela svojega sedeza?

     • sprehajalec

      Verjetno ga je imela, vendar bi nekdo drug potem zvisel zaradi Pogorelca. Takšni kongresi so zaradi svoje zanimivosti in odmevnosti nabiti do zadnjega kotička.

      Kot da bi prišel na vrata Koncerta Rolling Stones, pa trgalcu kart težil, da hočeš noter. Kaj je to res tako težko razumeti?

     • Lustrator

      Komiji niso NIKOLI bili demokratično povabljeni na nobeno funkciojo, vedno so si morali svojo zločinsko “pravico” pridobiti preko trupel ostalih in enostavno ne razumejo teh najosnovnejših civilizacijskih pravil – razen seveda, ko gre za njihove lastne interese, v tem primeru ne boš našel bolj zastražene lastnine.

     • Gru

      Logika pa ti lih negre, a n ? ;) Ce je Ljudmili, Irglova prevzel sedez je njen bil prazen, Torej gdo bi izvisel zaradi Pogorelca, ce trdis da so stoli presteti. A kaksen k ni bil povabljen?

     • sprehajalec

      Ne vem čudno dojemaš. Če nekdo odpove udeležbo tri dni prej, se njegov sedež dodeli nekomu drugemu. Po tvoji logiki bi moral ostati prazen ali kaj?

      Oziroma biti rezerviran, če se kdo slučajno pojavi na vratih pa hoče noter? je to to?

     • juditestera

      mogoče pa je imel s seboj trinožnik….. :)))

    • juditestera

     ali nisi prebral, da je sporočila, da je v fatimi ‘

  • Lustrator

   Sorodni stranki? Nsi je v svoji uradni politiki zadnja leta SDS-u sorodna približno toliko kot SMC. Če sam tega ne vidiš, si pač barvno slep, kar ni niti nič čudnega glede na to, da je Slovenija po 45 letih ene same rdečine postala država s 50 odtenki rdeče. Drugih barv sploh ne poznaš.

  • juditestera

   še sreča, da je samo eden, kaj bi šelo bilo, če bi jih bilo toliko, kot jih je pri vas levičnikih.
   popolna štala. .. bi bila …….. ti rečem… no, saj pri vas je.

  • garfi

   ta stranka je vaša murgelska krščanarska žlahtna desnica
   TOREJ IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA IN SLOVENIJE

   • luckyss

    Jebeš naše stranke…prebarvanci in idioti ali oboje…

 • Fogglof Tunnek

  Preprosto ne razumem, kako lahko verjameš lažem nekega človeka več kot 25 let! Stem, da nas je hotel prodati Evropi, ko je tako fstrajno klical trojko v hudih časih. Na srečo ga je Virant odnesel in nas je rešila Alenka Bratušek… drugače bi bilo zaj pri nas zelo podobno, kot je v Grčiji, torej grozljivo! …Prosim psihologe, da nam razkrijejo ta fenomen!?!?

  • Janez

   Ja ?
   Tunnek ?
   Pa ?
   Kako ? Saj Josip Broz kovinar -iz Kumrovca je imel
   – temne oči,
   – velik je bil cca 180 cm,
   pa mašina mu je odrezala dva ali tri prste !
   Kako?
   A odrezani prsti – kar spet zrasejo ?
   Kako pa je ?
   temne oči spremenil v plave ? Zakaj se je znižal s 180 na 170 cm ? L.r. Janez KOMENDA

   https://m.youtube.com/watch?v=CJcvisDrtsM&feature=youtu.be

  • sprehajalec

   In to tumpa levičar, ki ima svojega levičarja Zmaga Plemenitega Padalca ravno tako dolgo na oblasti…..

   Na srečo ga je Virant odnesel in nas je rešila Alenka Bratušek..

   Ha, ha, ha, Alenka je zaprla Faktor pa Pro Banko, samopostrežne levičarske ustanove in vanje vtaknila milijarde denarja. Ampak da se to stori, je morala zaropotati EU.

   Pri tem ni rekla niti “Ti, Ti, poredneži” Upravi obeh bank, ki si je še 4 mesece prej razdelila 7 milijonov Eur nagrade, za dobro delo.

   drugače bi bilo zaj pri nas zelo podobno, kot je v Grčiji,

   Grčija še pride za nas Tuppek, samo preložila se je. Zunanji dolg vztrajno narašča, po 2 milijardi na leto, ko bo plafon in kreditna nesposobnost dosežena, sledi Grčija. Potem bo verjetno izvoljen naš Cipras, Mesec&Violeta (če bosta sploh hotela, to je vprašanje), sledil bo sosled dogodkov kot v Grčiji.

   Če že vse to danes vemo, zakaj si ne prihranimo leta bede?

  • garfi

   ti si profesionalni murgelski lažnivec

  • Rožle

   75 let vejeti rdečim lažem …to je šele katastrofa od katastrof …

 • Gru

  ” Kakorkoli že, “operacija Pogorelec” pač ni uspela. ”

  Ubistvu je zelo uspela. Pokazala je da SDS ni pripravljen na sodelovanje ampak samo na ukazovanje ;)

 • Fogglof Tunnek

  Stranke z lojalnimi volilci imajo VERNIKE in ne volifce. Odpušajo svojim skorumpiranim voditeljem fse, tudi kazniva dejanja … medtem ko normalno volilno telo kaznuje napake politikof. Bolje voliti nov obraz in mu dati priložnost, kot podpirati že znane fore, prazne obljube, celo kriminalce ki lažejo in kradejo orožje!!!

  • sprehajalec

   In, kdo bo naprej? pahor, Zoki, Šivilja, Cmerar? Kdo je sedaj na vrsti?

 • janez cepec

  ajde, desnakarji zaplankani, nej mi edn razloži, zakuga veliki vodja na kongres ni povabu Kučkota?

  • sprehajalec

   Sej gaj povabu, pa bi folk preveč žvižgou. nekak tko k pr slabmu sudcu na tekm.

   • janez cepec

    ja sej to se j’ bavu, de bi ga Kučko zasenču, pa bi sam nemu ploskal, pa zato ga ni povabu, de j’ biu, Janša namreč, edini komunajzar na kongresu. tud to neki šteje, ane?

    • sprehajalec

     Ne skrbi janez, tam Kučkotu ne bi nihče ploskal. Garant.

     Muuš mogu puvedat kam ti hodš, da bo Kučko dubiu kakšn aplaus… begne, bolnca?

    • KIKI

     Kučko ne more nobenega zasenčit, ker je njegova senca prekratka..
     mogoče kakšnega zajca! To pa Janša, kot vidite in slišite ni!!!

  • Janez

   Zakaj ?
   Je pa J. BROZ DAL ZASTRUPITI Vladimira Nazora i Mošo PIJADEJA ? L.r. Janez KOMENDA

   • KIKI

    …pa še marsikoga je “uzela magla” ! A je v Ljubljani še dovolj megle ?-
    (sam vprašam). Včasih je bila Lj, megla neprebojna, tako, da tudi
    frizurca od Mič staylinga ni držala…pa do slaščičarne Zvezda si se tudi
    zgubil ….pa na poti domov tudi…

  • Lustrator

   Kučan bi povabil Kučana? Ali si z velikim vodjem morda mislil na Tita, Stalina, Kim Jonga ali kakšnega drugega izmed komunističnih diktatorjev. Izražaj se bolj specifično.

 • garfi

  JANŠA IN SDS SE BOMO BORILI DOKLER BO POTREBNO,
  DA USTVARIMO SLOVENIJO IZ JUGOBUTAL
  levuharji ne boste nas uničili in upokojili

 • luckyss

  Nazadnje je menda TITO bil edini kandidat…sedaj pa eden njegovih najbolj vnetih “omladincev”…
  Mislim…ko bi vsaj premogli nekaj “domišljija” bebci povzpetniški..tukaj ne mislim na ovce ampak na pastirje…
  Pa brišite še enkrat..demokratično..bebavi uredniki še bolj bebavega portala..

  • garfi

   troll bebavi
   JANŠA IN SDS SE BOMO BORILI DOKLER BO POTREBNO,
   DA USTVARIMO SLOVENIJO IZ JUGOBUTAL
   levuharji ne boste nas uničili in upokojili

   • luckyss

    Preberi si zgoraj pod “olgo”…te ni vredno posebej omenjati..

    • garfi

     JANŠA IN SDS SE BOMO BORILI DOKLER BO POTREBNO,
     DA USTVARIMO SLOVENIJO IZ JUGOBUTAL
     levuharji ne boste nas uničili in upokojili

     • luckyss

      Ja, lepo…Ni pa mi všeč da to počnete po istem sistemu kot Tito..
      Po Titu Twito..

     • garfi

      ja grdo lažeš in ne boste kadrirali tudi v SDS

     • luckyss

      Ena stranka, ene ovce, en vodja…
      Ti kaj znano zveni ?!!

     • tohuvabohu

      Naš Fido, hahahaha.

     • luckyss

      Naš Twito..

     • juditestera

      res imaš pasje življenje

     • luckyss

      Ja, res je biti bolje pes kot ovca..

     • tohuvabohu

      Ja, še zlasti če imaš ketno.

     • luckyss

      Dobro poglej fotografijo..še ovratnice nimam ;)

     • tohuvabohu

      Glavno je, da imaš čip pod kožo.

     • luckyss

      In “m72 ab” pod “povštrom” ;)

     • KIKI

      Seveda! Govoriš o Kućanu!!

     • garfi

      EDINI NACISTI STE RDEĆI NACISTI

     • janez cepec

      kr začnite borbo, jutr mate zbor ob 10. dopoudne u Begnah. povej, de si janšuc, pa bojo lepo poskrbel za tebe

     • garfi

      bebo že 25 let se borimo in še 25 se bomo

  • Lustrator

   Tito je bil edini kandidat zato, ker je vse ostale pobil, Janša pa zato ker so vse ostale “pobili”, v tem je ogromna razlika. Ne glede na tvoj trdokomunistični svetovni nazor, predvidevam da ti je vsaj še toliko logike preostalo, da ti je jasno, da si prav nihče posebno ne želi stopiti v Janševe čevlje in popiti vso gnojnico, ki jo rdeči režim nanj in njegovo družino dnevno stresa. Kar vprašaj se sam – bi si upal za en sam dan prevzeti njegovo vlogo demokratizacije zasužnjene mafijske dežele? Če bi mesto predsednika največje opozicijske stranke lahko človeku prineslo kakršnekoli benefite, verjemi da bi se okrog tega mesta kar trlo kandidatov. Predvidevam, da se tudi sam v prostem času s tarčo na čelu ne sprehajaš po streliščih ali pač?

   • luckyss

    V njegovih čevljih bi bil ko so Hrvati v milijonih mark v “kešu” plačevali orožje, ki smo ga pripadniki TO ubranili pred JLA,,
    Bebec naivni..

    • tohuvabohu

     Ja seveda, rdečkarja najbolj zanima denar. Jebeš ideologijo, komunajzarju gre vedno in povsod samo za denar. Tudi sovraštvo do Janše je razumljivo samo skozi pohlep po denarju. Zakaj potem ne greste v Avstralijo in prepričate oblasti, da je tista slavna klinika v bistvu “vaša last”?

    • Lustrator

     Zanimivo kako nekateri bojda polnoletni posamezniki še danes kvakate to mitološko “resnico”, ki je ni niti udbosodje v sodelovanje s svojimi udbomiličniki uspelo v 25 letih dokazati, pa čeprav že 70 let delujejo po principu kadija tuži, kadija sudi. Za laž, ki si jo pravkar izrekel, bi v normalni državi še isti trenutek prejel prijavo za javno klevetanje, tu pa lahko kvakaš v 3 krasne dokler si na pravi strani puškine cevi. A glej da te ne bo v Sloveniji, ko se scena obrne in boste zagovorniki totalitarizmov krasili naslovnice črne kronike.

     • luckyss

      Hrvaški politiki nimajo nobenega problema s tem povedati koliko torb z markami so dali znositi JJu osebno…Vendar o tem seveda ne boste brskali po njihovih straneh banda zaplankana..

     • sprehajalec

      Kateri pa? Daj imena?

     • luckyss

      Ma ko te jebe…vpiši v google nekaj v stilu “stotine milijona maraka za oružje Slovenaca”…

     • sprehajalec

      Pa te butne na srbskega rastkota ali kam?

     • črnaovca

      Imena so a ni nihče tako nir da bi jih objavil kajti nakoal si bo smrtna sovražnika enga Hrvata in enga zlobnega Slovenca. Ni se nosilo samo v torabah se je tudi nakazovalo na račun v Avstriji

     • sprehajalec

      bravo za podatke. Vidim da razpolagaš z vsem. Insajder?

     • Lustrator

      Koliko mark, koliko torb, kateri politiki?? Še nekaj takih komentarjev, pa te bo Režim postavil za predsednika vrhovnega sodišča, kar začni si kupovati drago obleko in pisati vprašanja za režimske novinarje, imaš prav vse potrebne kvalifikacije.

    • sprehajalec

     3 vlaki tega orožja so bili poslani brezplačno, preden so se Hrvatje zbrihtali pa ustavili tretjega, sta dva šla. Potem je vsak pristavil svoj piskrček. Nicholas Oman, LDS Bavčar preko Policije (kar spomni se, kako so Avstrijci ujeli tiste fante, pripadnike specialne enote, v Celovcu), ko so stolkli tistega dilerja in hoteli plačilo od njega. Udba je imela svoje kanale, najbolj zaneslive, še od prej, Nekaj fantov je probalo dilati na svojo pest, pa so skrili orožje v garažo, pa jih je potem policija lovila. Major Zupan pa še nekaj tipov.

     Tako da sta tisti dve kalašnikovki od Ivana Janeza malenkost. Zadoščali sta za starega Volvota očitno….

     • luckyss

      Ja, tole pa je bil dober sarkazem..ti dam plus..

     • sprehajalec

      Ni sarkazem, opis dejanskega stanja, kako je bilo takrat. Vsi so preko svoje linije švercali.

      Hrvaška je imela Junija 1991 20.000 kosov orožja. Do Decembra jih je bilo 200.000.

  • KIKI

   Pojdi na portal Mladine, tam imaš svoje kalibre, pa modrujte
   do nezavesti vaše nebuloze; vse bo shranjeno v lastniški
   “sef” Mladine v neki davčni oazi, na naslovu poštnega nabiralnika
   enega od tajkunov F21 ! Bo šlo, ali vas bo potreba ” mal porint” !?

   • luckyss

    Tam so enaki idioti kot tukaj..

  • sprehajalec

   Levičar Zmago Plementi padalec v zgodovini ni imel protikandidata…..

   • luckyss

    Ja, še eden…
    On je bil sodelavec udbe na plačilni listi znan pod “partizanskim imenom” padalec…
    Sedaj pa je skrajni desničar kot JJ..res Butale in dežela ovc..

    • sprehajalec

     Kaj, zopet stara fora levičarjev? Tisti, ki jim ne paše postane desničar? kaj pa je Zmago tumbal o “premlo so jih pobili” pa slavil partizane, pa kregal se s Hrvati, pa bratil s Srbi? kaj to ni dober pokazatelj?

     čisti levičar….

     • luckyss

      “čisti levičar” bi verjetno vpil “refuges vwilcomenn”..
      Tega pa Zmagec ne bo nikoli izjavil :)

     • sprehajalec

      Slovenski t.i. levičarji spadajo v posebno kategorijo. ker normalno levičarstvo zahodnoeuropskega tipa se pri nas nikoli ni razvilo, ampak so komunisti najtrše sorte nekje v 70tih postali neki samonazivni liberalci švedskega tipa.

      Veliki spin je razložil zadnjič Ernest Petrič na TV, češ da so bili študentje FDV v bistvu liberalci le na zunaj so se imenovali komunisti. Zaradi lepšega. Tako je uspel prenos oblasti v današnje čase in naenkrat je Slovenija domnevno v vrhu neke europske liberalne demokracije.

      Vendar je v notranjosti še vedno skrit komunist, boljševik. ker pa je tej organizaciji mnogo Slovencev po defoltu pripadalo po družinskih linijah, se ni čuditi, da ni refuges wellcomerjev v takšnem številu. ker v neki drugačni družbi bi večina teh pripadala nekim drugim strankam in jih je komunizem kot edini dovoljen, absorbiral vase.

      Bil je poskus lani z wellcomom v srcu Slovenije, kjer je Fajonka, ki spada v to generacijo FDV zgoraj, skupaj z Generalnim sekretarjem Zveze Komunistov Slovenije poskušala nek performans, v zahodnem stilu, vendar je vse zelo klavrno izpadlo in se je ta klientela za vedno zapisala v zgodovino naroda, negativno seveda. Tista zbrana klientela, ki naj bi tam predstavljala nek liberalizem, pa je predstavljala nekaj, kar je na zahodu v bistvu prepovedano. Ultra levičarstvo tipa Rdeče brigade in Bader Mainhoff, torej neke skupine, ki so na Zahodu marginalne.

      Da skrajšam, gre za slovenskega Levičarja Zmagota, ki mu rečemo tudi Komunist. Ker nikoli ni nehal to biti. Komunist sam po sebi, pa je tudi velik nacionalist in rasist.

     • Nata

      + + + + + + + + + nacionalist takrat, ko mu odgovarja !!

    • Lustrator

     Skrajni desničar, ki je hkrati častni član SRBSKE (!) stranke in častilec Tita? Žal ima podobno “logiko” večina sodržavljanov in tako si kaj več od Zokija, Cmerarja in tretjerazredne evropske države niti ne zaslužite. Škoda je le, da ste se naselili ravno v državi, ki jo najbolj sovražite, namesto, da bi se odselili nekam v Belorusijo, kjer bi vaše socialistične nebuloze tudi sodile.

    • tohuvabohu

     A to je un prijatelj od Sadama, Gedafija, Miloševića in Žirinovskega, hahaha.

     • luckyss

      Ne, to je un, ki je kradel starinsko orožje in knjige, ter mu je podpredsednik stranke še en poslovenjeni šiptar “Srečko
      Prijatelj”

     • tohuvabohu

      Pa nabožne kip(c)e tudi? Najbrž je potem klerofašist?

     • fikus

      Kaj imaš proti Zmagecu, saj je vaš ?

  • Nata

   Mene pa samo nekaj zanima. Pišeš še na kakšnem drugem portalu ?
   Hvala za odgovor .

 • Olga

  Spet “nikoza” levičarjev z desetimi komunističnimi lažmi!? Bravo Janša! Bravo SDS!

  • luckyss

   Daj poskusi enkrat dejansko nekaj povedati…parole so vedno pisali “tardeči”…

   • garfi

    ja ti

   • Karmen

    Pa ti tudi, ko ne veš več, kaj bi napisal.

 • garfi

  JANŠA IN SDS SE BOMO BORILI DOKLER BO POTREBNO,
  DA USTVARIMO SLOVENIJO IZ JUGOBUTAL
  levuharji ne boste nas uničili in upokojili

 • Krtača17

  Glede na to da sds pripada desnim radikalcem me zanima če si že kaj brade puščate pa turbane itd? Skoz trdim da bi se z isisovci super pobral.

  • tohuvabohu

   Nismo mi take sorte kot vi, hijene.

  • Janez

   Tega !
   Pa jaz sploh ne razumem. A mi lahko razložiš to o Brozu? L.r. JANEZ KOMENDA

   https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir+&aqs=chrome..69i57j0.15895j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

  • slosin

   Kolk jaz vidim, se po SLO sprehajajo še vedno teroristi z rdečimi zvezdami na kapah, majicah, zastavah…

 • garfi

  levakarska poštenost, ki je ni
  ko je njihova luda-mila ponovno precednica so bili seveda tiho

 • Janez

  Pa ?

  Dobro – tol e s tem provokatorjem bomo že preživeli ! V slabo NSi gre to .

  Ampak !
  Tile – provokatorji so hudi !

  DVOJNIKI – KLON !
  Iod ubogega Jožeka BROZA IZ KUMROVCA ?

  Original
  – Jožek Broz -iz KUMROVCA kdaj je bil ubit ? 1913 na Dunaju. Ali 1939 v Španiji ?

  1KATERI JE PA NAM ZNANI – MARŠAL Josip BROZ- TITO ?

  – JOSHUA AMBROS-MEYER z Dunaja ? Glej “Titov tajni identitet” Nikola Kosanović.
  – – WALTER JSEF WEISS iz New Yorka, poljski Žid, glej Google DR. Jovan I . DERETIĆ – o Brozu.
  – JOSEF KLEIN, poljski Žid, sin grofice Marije.
  – Josip LEBEDJEV, trgovec, pianist iz ZG ?
  Čudno, čudno. Dvojniki, kloni. Le iz Kumrovca ni nihče. L.r. Janez KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir+&aqs=chrome..69i57j0.15895j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

  • luckyss

   Daj nehaj..že tri dni se javno blamiraš…Titeja so pripeljali Marsovci..

   • Janez

    Ja ?
    Pa ti razloži !
    Kako mrtev šlosar brez prstov lahko igra klavir, celo CHOPINA ? L.r. JANEZ KOMENDA
    A so tebe Marsovci na svet spravili ?
    https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir+&aqs=chrome..69i57j0.15895j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

   • Olga

    Slovenski tepci so edini, ki še hodijo na Dedinje diktatorja obiskat! Se jim cela Juga smeji!

    • fikus

     Pa baje ga niti noter ni. Vse sorte se sliši.

 • montyamp

  Je rekla luda mila :

  ARHIVE ZAPRET , namreč če arhivirani udbovci zapustijo NSI , bo morala sama v murglosrbijo na inštrukcije , katere plačuje Tonin z našim denarjem , preko penzije za žveplenega murglosrbskega halbmadžara .

 • janez55

  Je pa res čudno, da SDSovim ekspertom za razkrivanje zarot še ni kapnilo, da so jim Murgle inštalirale tudi Janšo, da razbija desnico in s tem omogoča vladanje levičarjev.

  • Olga

   Pravilno: Murgle so živčne, ker je ponovno zmagal Janša! Privilegijev je KONEC!

  • Janez

   Prvič !

   V Sloveniji se ni izoblikovala še nobena prava “laburistična, delavska, uslužbenska” levica.
   Ti!
   Naši SD, SMC, DESUS, ZL – SO NASLEDNIKI MONOPOLNO OBLASTNE EX KP, ZK !

   A ne veš tega ?
   Za nas – domljubne Slovence – naj te ne srbi, skrbi ! V cca 5 letih – bomo prevladali.

   NSi !?
   Ima dva ok poslanca: go. Ivo Dimic in g. Horvata.
   Jaz – kljub temu, da mi vera največ pomeni – NSi – ne bom volil. L.r. JANEZ KOMENDA

 • domovina mili dom

  Komuniste skrbi edini Slovenec, ki je sposoben državo popeljati v prihodnost. Zato ta njihova parola brez njega zmaga.
  Bolje bi bila parola brez ta malga murglčana bi bila Slovenija Švica.

 • PikaPolonica

  Ta NSi se mi zdi taka kimatorska stranka in preveč vodljiva. Neki bodo moral sigurno spremenit.

  • Rožle

   So že zaj…kar se je dalo …

 • Sredina

  Bo miličnik Gorenak s svojimi uslužbenci SDS-Udbe raziskal tole zadevo.

 • fikus
 • Slovenka

  “Operacija Pogorelec”. So v NSi na kongres SDS namerno poslali provokatorja?
  Kaj sem vam rekla?
  Karkoli bo SDS še priredila: ali proslavo ali kongres ali zborovanje ali kaj četrtega ali petega, samo NSi naj ne spusti zraven. NSi pokvari vse. S Triglava se vidi, da so poskusili minirati kongres, vendar jim ni uspelo. SDS je očitno prepoznala ”žlahtno” desnico in ji pokazala vrata. To.

 • sevenx

  8 od 9ih tipov jih ima očale.

 • Rožle

  Ljudmila že ve koliko je ura…
  , da NSi po naslednjih volitvah več ne prestopi prag parlamenta…

 • Franjo Trojner

  Še en dokaz več, da NSi na vse možne načine načrtno škodi krepitvi močnega desnega političnega bloka in vzpostavitvi desne vlade. Mala strančica NSi bi rada kolo na desnici vodila, ma kaj je s toto NSi, ma naj končno vsaj enkrat zbere na parlamentarnih volitvah 30% podporo volilnega telesa in se pol hrši. Upam, da Kanglerova SLS in Primčeva stranka dosežeta dober volilni rezultat in bi stranka SDS brez nezanesljive stranke NSi postavila desno vlado. Če ne, se ve hazarderska nesposobna in nespodobna politična levica hara še kr naprej.

 • komentiram

  in vi si upate govorit o sodelovanju,strpnosti, dialogu,spostovanju drugace mislecih, vse lepo, skoda ker so vasa dejanja zgodovinsko dokazana zlocinska, izdajalska, hinavska in laznjiva.

  • Andrej

   Izpremeni si “nick”,bodi raje komun-tator , o izdajlcih pa raje molči , ne pripisuj zločinov in izdajalstva vsem tistim Slovencem , ki jih ni malo , ki so jih izdali komunisti z ustanovitvijo OF in podpisom dolomitske izjave ! Sicer zakaj bi ti vtepal v glavo zgodovinsko resnico , ki jo nekdanji partizani in sedanji zamrznjeni komunisti negirajo in jo tolmačijo na svoj način , imenovan “repe-tirka” po piscu , avtorju ! Mladeniču , ki pojma nima ,razen tega , da je treba za primerno nagrado pisati neresnico po diktatu “lažnjivih rdečih kurcev” !

 • baubau

  kako primeren priimek…

 • Franjo Trojner

  Naj si Ljudmila in stranka NSi pogleda kaj
  je nastalo iz njenega baje plodnega sodelovanja z Cerarjevo vladno koalicijo, v mslih imam zakon o povojnih grobiščih. Če Ljudmili in stranki NSi še vedno ni jasno kaj se dogaja z realizacijo tega njenega zakona se naj odpelje na Tezno pri Mariboru, v Barbara rov ali na mesta morije preostalih do sedaj evidentiranih 600 morišč, lahko pa tudi preprosto vpraša za mnenje tudi g. Dežmana kaj se z realizacijo tega zakona v resnici dogaja in ji bo kr hitro postalo jasno, da je takrat ob paktiranju z Cerarjevo koalicijo pri sprejemu tega zakona ga. Ljudmila in stranka NSi delovala zelo naivno, kar se danes zelo nazorno vidi. In ta naivna Ljudmila in micena stranka NSi bi rada v SLO na desnem političnem polu kolo vodila, ne se hecat no! In prav zaradi zmedene in nenačelne politike NSi je padla zadnja Janševa vlada, takšnih koalicijskih partnerjev, kot sta NSi in Desus se bo v bodoče izogibal vsak vsaj malo resen mandatar pri sestavi nove koalicije. Želim si, da bi bila naslednja vladna koalicija desna in bi jo sestavljale stranke SDS, SLS in Primčeva stranka. Če zmaga levica smo pa v totalni riti, saj od koalicije med strankami SD, ZL in prostankom SMC kaj pametnega in dobrega za Slovenijo in njene državljane ni za pričakovati. Če zmagajo toti se bomo bratili z Venezuelskim Mandurom in živeli, kot danes živijo Venezuelci tudi. Ja izbrati bo potrebno med g. Janezem Janšo, ki nas bo vodil tako, kot se to v civilizirani pravni demokratični družbi od voditelja pričakuje in med politično levico torej tovarišem Židanom, ki še Terana ni znal zaščititi in njegovo stranko SD, ki je Hrvaško brez znanih mej spustila v EU in privolila v arbitražo in seveda Mesecen, Kordišen in Tomićko, ki svoj političen navdih črpajo Venezuele po Mandurino.

 • Tehtnica

  Če je NSI odslovila Logarja, ne vem, zakaj SDS ne bi smela Pogorelca. Če takrat ni nihče protestiral, ne vem, zakaj bi zdaj. Saj je tako preprosto, če primerjaš vsa dejstva.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!