Organizacija Planned Parenthood zaposlene z največ opravljenimi splavi spodbujala z zastonj picami

Foto: epa

Po poročanju Catholic News Agency je Organizacija za življenje Live Action prejšnji teden razkrila še eno neverjetno zgodbo, povezano s klinikami za končanje življenj nerojenih otrok, Planned Parenthood.

Organizaciji Life Action je objavila video, v katerem skesani sodelavki Planned Parenthooda pričata o zahtevi vodstva Planned Parenthooda, da morajo zaposleni v klinikah dosegati mesečne kvote končanja življenj nerojenih otrok. Za nagrado so jim obljubljali zabave z zastonj pico, dodaten plačani dopust in druge ugodnosti.

Zaposlene so k doseganju kvot spodbujali na različne načine, tudi z organizacijo pica zabav: Sliši se noro, vendar je zastonj pica res delovala kot spodbuda,” je povedala nekdanja vodja klinike Storm Lake v Iowi, Sue Thayer.

Planned Parenthood – trgovci z življenji nerojenih otrok
Tayerjeva in nekdanja medicinska sestra Marianne Anderson pričujeta o tem, da nobena ženska, ki je obiskala njihovo kliniko, ni dobila pričakovane pomoči za varno nosečnost in porod, ampak so njeno nosečnost obravnavali kot bolezen, ki jo je treba odpraviti. Po ukazu vodstva Planned Parenthood so morali doseči mesečne kvote končanja življenj nerojenih otrok in izdajati napotnice ženskam za opravljanje kirirških posegov končanja življenj nerojenih otrok. Če so bili 10 odstotkov pod kvoto, je vodstvo sklicalo sestanek o tem, zakaj niso dosegli “cilja” in kaj bodo za to storili v prihodnje.

“Svoje zaposlene sem urila tako, kot so urili mene, torej, da smo zares vsako žensko spodbujali, naj naredi splav; in da ga opravi na kliniki Planned Parenthood, saj je bil to naš cilj. Poskušali smo določiti termin za splav še preden je ženska zapustila našo kliniko,” je povedala nekdanja upraviteljica klinike.

“Počutila sem se bolj kot prodajalka splavov. Redno so nas opozarjali, da moramo doseči kvote, da bo klinika ostala odprta,” je o svojih izkušnjah spregovorila Marianne Anderson.

Ustanoviteljica Live Action, Lila Rose, vztraja pri tem, da ameriška družba v polnosti uveljavi Trumpov ukaz, da se Planned Parenthoodu odvzamejo sredstva in se jih nameni tistim zdravstvenim centom, ki nudijo pravo oskrbo ženskam. Takšen zakon je v ameriškem senatu že v obravnavi.

Industrija smrti iz koncentracijskih taborišč za bleščeče zidove klinik za končanje življenj nerojenih otrok
Kultura smrti v nacističnih in komunističnih koncentracijskih taboriščih je imela drugačne metode, vendar zelo podobne cilje. Doseči je bilo treba dnevne in mesečne kvote smrti tistih, ki so jim odrekli pravico do življenja. Potem so se izvrševalci smrti po mili volji gostili z opojnimi pijačami in izbrano hrano, medtem ko so njihovi jetniki nekaj metrov stran v hudih mukah umirali od lakote in drugih oblik trpinčenja. Vzporednica med najhujšimi totalitarnimi zločini nacistov in komunistov s t. i. “pravico ženske, da odloča o svojem telesu”, se zdi na prvi pogled morda pretirana. Ko družba ženskam sporoča, da je “normalno”, če prekinejo najbolj sveto vez med materjo in nerojenim otrokom, potem na svetu ni več ničesar, kar bi kot družba brezpogojno spoštovali. Ne živih, ki jim odrekamo pravico do življenja, ne mrtvih, ki jim odrekamo pravico do pokopa.

Franci Donko

 • Nejc

  Grozljivo…

 • tarantela

  vse je naprodaj, to je kapitalizem.

  • Steiermark

   tarantelica, kaj je kapitlizem, ti pojma nimaš. Iste metode, kot jih ima ta klinika so poznali tudi in predvsem v komunizmu, kjer je bilo zaželjeno “prekiniti nosečnost” in se je to uporabljalo, kot kontracepcijo (če so jo prekinili, potem jo je bilo tudi možno vzpostaviti, nazaj ali kako?) ter so le te propagirali, kot nekaj normalnega! V kapitalizmu (ne v tistem sranju, ki so ga komunajzli uvedli pri nas, potem ko so pokradli vse in si prilastili – to ni kapitalizem, to je ideologija smrti in ropanja, ki jo izvajajo komunistični iztrebk)i, če hočš spoznati, kaj je pravi kapitalizem, potem boš pa morala tudi kdaj pa kdaj spoznati zahodnoevropske dežele, kot je Avstrija in Nemčija, ne pa samo obiskovati in sse navduševati nad balkanom in necivilizirano komunajzarsko bando….No, ja, naprodaj ste vi, ki vas še vedno “navdihuje” zločinski duh komunizma, ki je serijsko klal otroke, pedofiliral in jih natikal na bajonete ter metal v jame, tudi tiste, ki so bili še v materinem trebuhu!

   • tarantela

    Mogoče pa kaže obiskati tudi južno-ameriške države, razen Venezuele, vse ostale so kapitalistične, njihov razcvet je neverjeten!
    Tudi Nemčija ima dva obraza, že ves čas.

    • Steiermark

     Za take kot si ti je res najbolje, se kar preseliti, v eno izmed “razcvetajočih se” držav, Južne Amerike , priporočljivo Kuba ali Venezuela…..Tam boš uživala pravi socialistični raj, kjer materialnosti za reveže ni pomembna, glavno je, da se mastijo debeli komunistični prasci, formata Castro, ali pa onega debelega milionarskega bajsa v Venezueli….

     • tarantela

      Zakaj ne daš za primerjavo drugih južnoameriških držav, ki so zagarantirano kapitalistične? Kapitalizem ima namreč več obrazov. S svojim komentarjem pa sem hotela opozoriti na to, da sploh ne gre za zmanjševanje splavov, ampak za sistem, ko je ta dovoljen, seveda so uvedli zgolj tržne razmere. Kdor ima denar, lahko počne kar hoče, a ne. Kapitalizem je pač to.

  • Olga

   V socializmu ti vse vzamejo, še življenje!

 • Olga

  Temu se reče “nagrada” za zločin! Ženske s splavom ogrožajo tudi svoje življenje! Njihovo življenje in življenje splavljenega otroka sta vredni ene pice! Se tega zavedajo? Kdor ne spoštuje življenja nerojenega otroka, ne spoštuje niti sebe! Kdor ne spoštuje sebe, ne spoštuje nikogar!
  Posledica gibanja “emancipirank”, ki si žagajo lastno vejo, bo zmaga islama, saj v Islamskem svetu brezpravne ženske rojevajo tudi po deset in več otrok! Favoriti bodo feministkam po zmagi za “nagrado” nataknili nikabe in vzeli pravico do odločanja o vsem, tudi o lastnem življenju!
  Pravico do glasu je “borkam”, ki so izgubile kompas, dala demokracija! Brez demokracije tudi pravice do glasu ne bodo imele več! Naj malo pokukajo v islamski svet! Na cedilu bodo pustile tudi ženske v muslimanskem svetu, ki so jim njihovi lastniki (očetje, bratje, možje) dali “pravico” do TELOVADBE???!!

 • Maja Novak

  katolibanski fundamentalizem v svojem sijaju. vsiljevanje verske dogme vsem. kot ženska imam pravico o svobodnem odločanju rojstva otrok in PIKA. katolibanski drekači skupaj s primitivcem primcom pa naj rajši zase poskrbijo

  • Nejc

   Resnica še vedno boli, ane?

   • Maja Novak

    kontracepcija in osebna odgovornost. oh kaj že? svinjska rkc nasprotuje tudi kontracepciji! da vas ni sram svinje hinavske! amoralni idioti in cerebralni bankrotiranci!!!!! sramota, in to v 21. stoletju.

    • Cannaman

     kontracepcija da, splav ne. Konec debate, tu ni kj razmišljat.

     • Maja Novak

      vsaka ženska je svobodna pri odločitvi o rojstvu otrok. odjebi!!!!!! če to želiš vsiljevat vsem ljudem si navaden fašist! največje koristnice splavov so katoličanke in pika. malce se zamisli kreten!

  • garfi

   ti nimaš kaj izbirati, ker imaš tiča med nogami in s spodnjo glavo tudi “razmišljaš”

 • Kat Wilson

  Ta članek treba brati z ščepcem soli. Ni vse tako, pri PP se zadeve razlikujejo od klinike do klinike. Nekje so takšni, drugje pa ti dajo vso primerno oskrbo in ne vsiljujejo splavov. Če pa so ženski vsilili splav oz. jo “prepričali” v to, potem je baba neumna in si ne zasluži imeti mulcev. Obstajajo primeri ko je nek parček pričakoval otroka in so ga šli splavit ker je bil leto in pol prezgoden. Za takšne upam, da nikoli nimajo otrok, ker to je najbolj absurden in sebičen razlog za splav, poleg “napačnega” spola. Takšni si mulcev ne zaslužijo in upam da jih nikoli ne bodo mogli imeti. Defekti, posilstvo, rizično zdravje matere – to je pa povsem nekaj drugega.

 • garfi

  in potem “papež” Trumpa primerja s Hitlerjem

 • garfi

  način pisanja v stilu levih fašistov ZL
  ZL Maja Novak • 5 ur nazaj
  katolibanski fundamentalizem v svojem sijaju. vsiljevanje verske dogme vsem. kot ženska imam pravico o svobodnem odločanju rojstva otrok in PIKA. katolibanski drekači skupaj s primitivcem primcom pa naj rajši zase poskrbijo
  ZL Maja Novak • 3 ure nazaj
  vsaka ženska je svobodna pri odločitvi o rojstvu otrok. odjebi!!!!!! če to želiš vsiljevat vsem ljudem si navaden fašist! največje koristnice splavov so katoličanke in pika. malce se zamisli kreten!
  ANTIFA SO FAŠISTI press

 • garfi

  pri nas so komunisti in levuharji umorili že 700.000 nemočnih otrok
  in ob tem je rodnost 1,5 namesto minimalnih 2,11
  bedaki to itak ne razumejo
  če bi jim levuharji rekli naj se ustrelijo v koleno bi jih veliko to tudi storilo
  seveda podpirajo ritvtikače in kamelojebce

  • Maja Novak

   župnikof fafač in ritoliznik že širi krivo vero! nemarni lažnivec! se pri vsaki maši pokesaš za svoja laganja, zavajanja in hujskanje!? da tre ni sram. pravi vzor krščanske morale! če je kdo moril otroke jih morijo župniki pri veronauku, kjer ubijate razum in ustvarjate katolibane

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!