Osnovna šola v Ljubljani, katere ravnatelj je bivši član SD, na exkomunistični praznik pripravila proslavo

Fotografija je simbolična (Foto: Twitter)

Do nas je prišla informacija, da so 29. novembra v Osnovni šoli Vita Kraigherja v Ljubljani pripravili “sprejem otrok v šolsko skupnost”. To ne bi bilo nič sumljivega, če se to ne bi zgodilo ravno na nekdanji komunistični praznik Dan republike in če ravnatelj ne bi bil pred tem član stranke Socialnih demokratov – stranke naslednice Zveze komunistov. 

In ravno na včerajšnji dan, ko se je v nekdanji Jugoslaviji praznovalo Dan republike – postavitve temeljev za gradnjo Nove Jugoslavije, so v ljubljanski Osnovni šoli Vita Kraigherja pripravili sprejem otrok v šolsko skupnost. Poklicali smo ravnatelja te osnovne šole Ljuba Brezočnika, ki nam je to potrdil in odgovoril, zakaj so ta sprejem otrok v skupnost izbrali prav na omenjeni dan: “Tako smo si sestavili koledar in je pač zgolj slučajno padlo na današnji dan. Zakaj sprašujete to?”

In smo ga spomnili, da je na ta dan tudi eden največjih nekdanjih komunističnih praznikov. “Ta datum je predlagala šolska skupnost učencev, ki je pripravila to zadevo, in so izbrali današnji dan. To je to. Dan republike pa nima zveze s tem, to je zgolj slučajno prišlo tako. Že deset let vsako leto jeseni imamo sprejem v šolsko skupnost učencev. Prejšnja leta smo imeli druge datume, danes je pač slučajno tako prišlo. Tako smo se zorganizirali tudi glede prostorov, ker moramo izprazniti telovadnico, in tudi druge zadeve so tako nanesle, da je današnji dan prišel. Nima veze s tem. Dejansko nima veze s tem,” je dejal ravnatelj.

Priznal, da je bil član SD
Če pa bi to imelo kakšno “vezo s tem”, pa to tudi ne bi bilo tako zelo presenetljivo. Ravnatelj Brezočnik je namreč priznal, da je bil nekoč član SD. “Absolutno nisem član nobene stranke že 25 let, 23 let sem pa ravnatelj. Pred tem sem pa bil v stranki – v tej, ki ste jo omenili. Ampak odkar sem ravnatelj, nisem več član te stranke.”

Marjanca Scheicher

 • AlojzZ

  Tako je to, ko se od krvi rdeči komunisti preimenujejo v socialne demokrate in učijo demokracijo, gospod škof pa je tiho in se jim klanja. Ja, v taki državi živimo.

  • učko

   Ka ma škof tukej za bluzit !!!!!! Prav je, da je tiho ! Edino pametno! Ravno zaradi vmešavanja cerkve v vse stvari se ljudje odvračajo od tako imenovane “desne” strani !!!!!

 • von Rhein

  Če pomislim,da bi ta dogodek s pionirji slučajno padel na 22.december, se mi včerajšnji dan zdi milejša provokacija.

  • pajot

   Dan JNA , jelde?

   • von Rhein

    Jawohl!

 • Lovro

  pijanec se spreobrne, ko se v jamo zvrne

 • Anonimni_Profesor

  Profesorju se edino spodobi, da je samostojni intelektualec ne pa vojak revolucije in partije!

  • Steiermark

   Tile rdeči “intelektualci” so navadni “polupismeni” družbeno politični delavci, vojaki krvave revolucije – v stalni pripravljenosti, da ko bodo “pozvani” primejo za orožje in nas pokoljejo, kolikor niso dokončali pokola njihovi starši – vzorniki! To so navdni psihopati, ki bi jim bilo potrebno soditi ter jih pozapreti!

 • centurion

  Če bi moj otrok obiskoval to šolo, bi šel na proslavo
  z njim tudi jaz.
  Če je rdečemu ravnatelju, zagovornik klavcev, ta praznik toliko pri srcu, bi jaz
  poskrbel, da si ga res zapomni…..
  Žalostno pri stvari je to, da starši otrok na šoli pri
  teh iniciacijah molčijo in sodelujejo.

  • goldhorn

   Zaradi strahu pred maščevanjem učiteljev nad otroci.

 • Matej Gantar

  Že ime šole pove dovolj.

  • Borut Stari

   Ni edina, še veliko je šol s takim pedigrejem. Z državo itak upravljajo domovinsko nezavedni adlatusi.

 • Borut Stari

  V tej ugrabljeni državi ni nič slučajno.Si lahko kdo predstavlja, kaj bi kompartija počela, če na srečo nebi postali članica EU. Slovenci si sodbe nismo spisali sami. Spisali so nam jo še za časa juge načrtno priseljeni.s komunistično-socialističnim pedigrejem.

  • Novakec1

   To maš pa 120% prav.

   • Borut Stari

    Zelo sem žalosten ker imam prav.Bil bi zelo vesel, če bi se motil.

    • Novakec1

     Zjoka se na vsa tri očesa, še na kurjega.

     • Borut Stari

      Tako hudo pa tudi ni, da bi se zjokal. En pir pa bo. Pa tudi kurjih oči nimam,

 • Za Slovenijo

  Kaj bo treba res vse komuniste odstranit iz Slovenije?

  • Anton

   al res komunisti?, jaz ne vidim nobenga komunista, oz zeloo malo, od teh, ki se identificirajo s tem naslovom.

   • Novakec1

    Povečini so spreobrnjeni komunist v pokvarjene pohlepne demokrate, ve se pa kako je z spreobrnjrnci!

    • tohuvabohu

     Kako moreš tako svinjati po bivših kolegih? Članov ZK je bilo okoli sto tisoč, večina od teh je zdaj demokratov. Torej so vsi ti pohlepneži? Preostali živi rdeči fosili ste pa sami asketi in altruisti? LOL.

  • von Rhein

   Najprej bandite.Potem pa bomo ocenili kaj je še treba.

 • Anton

  intelektualec je praviloma človek, ki se ne podreja črednemu nagonu. Žal pa imamo v Sloveniji tudi take intelektualce in to celo v samem SAZU-ju,ki jim denar predstavlja prvo mesto pred vsem.

 • dvanajstzvezdic

  Tu so eni res že bolni. V vsakem grmu vidijo zajca, pardon komunista in komunizem in SFRJ. Res bolno. Najbolje je za “desničarje” tipa sds da ukinejo 29 november. Bo pač en dan manj v letu. 27 nov, 28.nov, .– 30. nov

  • von Rhein

   Od dnevnega posiljevanja z neumnostni ,ki so ,ne samo preživele, tudi smrad zločina se vlači za njimi,nič posebnega,če kdo zboli.

  • goldhorn

   Na Radiu 1 so včeraj kar nekajkrat omenjali bivši praznik, vrteli Đorđetovo Druže Tito mi ti se kunemo, izvedli mnenja poslušalcev,…..

 • novaknovak

  sam take so pa dobre…odkar sem ravnatelj, funkcionar, …nisem več član te politične stranke. pa wtf? saj tud kučko ni več član te stranke, še naprej pa ji je čvrsto pripaden in zasleduje te cilje in uničuje ljudi…

 • Jovo Jamnica

  Na cvetno nedeljo, 6. aprila, se je vnela vojska med Italijo in Nemčijo na eni strani in Jugoslavijo na drugi strani. Na veliki petek, 11. aprila, so italijanske čete mirno zasedle del škofije in mesto Ljubljano, dočim so vso Gorenjsko in del Dolenjske ob Savi zasedle nemške oborožene sile. V nedeljo, 20. aprila, sem v spremstvu generala vikarja prelata Ignacija Nadraha in stolnega dekana dr. Frančiška Kimovca obiska novoimenovanega kraljevega komisarja Emilija Graziolija. V razgovoru z ekscelenco komisarjem sem poudaril hvaležnost duhovščine in vernikov, da je vojaštvo mirno zasedlo pokrajino, ohranilo red in pustilo svobodo ljudstvu, zlasti v verskem oziru. Kar pa se tiče sodelovanja predstavnikov Cerkve z novo oblastjo fašistične Italije, je za nas katoličane merodajna božja beseda, ki pravi: »Vsak človek bodi višjim oblastem pokoren; ni je namreč oblasti, razen od Boga, in te, ki so, so od Boga postavljene« (Rim, 13,1). S tega stališča priznavamo oblast, ki je nad nami, in bomo po svoji vesti radi sodelovali v časno in večno korist ljudstva, med katero nas je božja Previdnost za duhovnike postavila. – V ponedeljek, 21. aprila, je Ekscelenca Emilio Grazioli vrnil obisk v škofijskem dvorcu. Dne 3. maja je izšel kraljevi ukaz o ustanovitvi Ljubljanske pokrajine! S tem dekretom je postalo slovensko ozemlje, zasedeno od italijanske oborožene sile, »sestavni del kraljevine Italije in tvori Ljubljansko pokrajino« (čl. 1.). Nova pokrajina »bo imela glede na svoje strnjeno slovensko prebivalstvo avtonomen ustroj, upoštevajoč etnične značilnosti prebivalstva, zemljepisno lego ozemlja in posebne krajevne potrebe« (čl. 2.). Ta kraljevski dekret, izdan na predlog Duceja fašizma, predsednika vlade, nam zagotavlja nemoten kulturni razvoj in svobodo verskega življenja na ozemlju Ljubljanske province, ki vsa pripada ljubljanski škofiji. Hvaležni smo Bogu, ki je Voditelju Velike Italije navdihnil misli velikodušne pravičnosti in uvidevne modrosti, s katero je Nj. Veličanstvu Kralju in Cesarju predlagal ustanovitev Ljubljanske pokrajine. Iskreno hvaležno smo pa tudi Kralju in Cesarju ter Duceju, ki sta dalekovidno omogočila, da je ostalo jedro slovenskega naroda svobodno v veri in jeziku.

  + Gregorij Rožman, škof
  ———————
  http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=forum&op=viewtopic&topic_id=34740&forum=118

  • novaknovak

   ..in kaj želiš s tem povedat? da naj bi se škofje in duhovniki oboroženo uprli nemcem in Italijanom? in kje so bili komunisti? aja, lepo so upošteval dogovor molotov-ribentrop, in lepo paktiral z nacisti….

   • Jovo Jamnica

    Torej, do Barbarosse so bili isti, potlej pa so si komiji “premislili”, ostali pa nikoli…

    • novaknovak

     Vrhovni komandant Tito je pripremio razgovore, ali je ovlašćenje pregovaračima potpisao v.d. načelnika Vrhovnog štaba Velimir Terzić.[1] Partizanska delegacija bila je na najvišem nivou i činili su je: Koča Popović, komandant Prve proleterske divizije, Milovan Đilas (pod pseudonimom Miloš Marković), član Vrhovnog štaba NOVJ i Politbiroa CK KPJ, i dr. Vladimir Velebit (pod pseudonimom Vladimir Petrović). Nemce su predstavljali general-lajtnant Benignus Dipold, komandant 717. divizije, jedan mlađi oficir i jedan predstavnik Hitlerjugenda.
     Partizanski delegati su u pismenoj izjavi naznačili koje ljude nude a koje žele dobiti u zamenu. Sporni deo predloga ugovora je tačka 3., koja glasi:[4]
     a) Da u sadašnjoj situaciji nema razloga zbog kojeg bi nemački Vermaht vršio ratne akcije protiv Narodnoslobodilačke vojske Jugoslavije, pogotovo u svetlu položaja, neprijatelja i interesa obe strane – prema tome, bilo bi u interesu obe strane kad bi neprijateljstva prestala. U vezi s tim, nemačka komanda i ova delegacija trebaju odrediti svoje predloge koji se tiču eventualne zone i navesti ciljeve ekonomskih i drugih interesa.
     b) Narodnoslobodilačka vojska Jugoslavije smatra četnike glavnim neprijateljima.

     Tačka 4. predlagala je primirje za vreme trajanja pregovora, a tačka 5. je govorila da će svaki eventualni trajniji sporazum regulisati više komande. Partizanski delegati su nemačkim predstavnicima napomenuli da bi oni, za razliku od četnika, napali i Britance ako bi se ovi iskrcali na jugoslovensko tlo.
     O ovim pregovorima je nemački poslanik u NDH Zigfrid Kaše 17. marta 1943. godine obavestio svoje ministarstvo u Berlinu. U međuvremenu su nemačkim avionom u Zagreb stigli Đilas i Velebit i nastavili pregovore sa Kašeom i generalom Glaiseom vor Horstenauom, nemačkim vojnim izaslanikom u NDH. Kaše je Berlinu predložio sklapanje trajnijeg sporazuma sa partizanima. Ovo je odbijeno od pretpostavljenih. vir: Wikipedija bo v redu jovo?

     • Jovo Jamnica

      Bilo, kako bilo, ali ima tu logike. Delegacija vrhovnog štaba jest imala u vidu, pobedu posle okončanja rata. Nemci bih se povukli sa teritorija Jugoslavije, ali četnici – nikako. Znači, da su četnici glavni neprijatelj u toku rata, jer bi posle okončanja, bili konkurencija u borbi za vlast… Vir: Jovo Jamnica ;-)

     • RATATA

      Sem ti par mesecev nazaj povedal, das srbijanc, pa mi nis verjel.
      A mi zdaj verjameš?
      Preberi kako “u nulo si napisu u svome jeziku srpskome” – iz glave.

     • Jovo Jamnica

      Nisem kriv, da mi jeziki ležijo. To je Božji dar.

  • slosin

   Kaj je pa delala Emilija Krebs pri makaronarjih…? Pa še mal napiš, kako je bilo z Onisom…

 • ptr

  Dovolj povedno je že to, da se šola še vedno imenuje po ustanovitelju zloglasnega VOS Vitu Kraigherju. Ali pa to, da so se neke šole raznoraznih rdečih družbeno političnih delavcev pred četrt stoletja sicer formalno preimenovale, vendar pred njimi še vedno stojijo kipi teh družbeno političnih delavcev. Najbolj v nebo vpijoč primer je kip Borisa Kidriča pred OŠ Savsko naselje.

 • moat

  Vam zmanjkuje tem? Dajte no, tole je pa že bolno, res. Ravnatelj ni sam določil tega datuma, s proslavo niso imeli mitinga, poleg tega je vsakdo lahko član katerekoli politične stranke! Tudi član SDS, če še niste vedeli. Večje neumnosti pa še ne, res!

  • von Rhein

   Nima smisla nergati.Tvoja pripomba bi imela težo,če bi življenje na politični sceni potekako normalno po pravilih demokracije.Pri nas gre za dnevno ponarejanje resnice,poveličevanje zločincev in njihovih zločinov,banditskih obletnic in odkritega izzivanja.

   • Opazovalec

    @Pri nas gre za dnevno ponarejanje resnice…

    In majhna zanimivost, posamezniki katere zagovarja “TV v službi resnice” so celo umno prelagali dokumente v svrho ustavne obtožbe. Da te kap kako nekateri pozabljajo dejstva, če jim niso v prid.
    Imam pa še eno majhno vprašanje za MINIRES: Ali lahko na 29.11. proslavimo rojstni dan moje mame, da vam ne bo šlo slučajno v nos?

   • moat

    Tvoja pa, če bi dejansko imela ozadje, “oprijem” v temu kar govoriš.

  • novaknovak

   ne, ravnatelj ni določil tega datuma, najbrž ga je cicibanka mojca, al pa ciciban alen, a ne…

   • moat

    Ravnatelj je izjavil, da je ta datum predlagala šolska skupnost učencev, ki je pripravila to zadevo, in so izbrali današnji dan. Naprej pa pojasnjuje, da je ta dan pač padel na 29. novembra, kar v preteklih letih ni in da je to zgolj slučajnost. Očitno nisi prebral članka.

 • Olga

  Če ne bi bil “član nobene stranke” in to ta prave, ne bi bil ravnatelj! Ovaditi ga je treba zaradi poveličevanja komunističnega totalitarizma! Pa naj sodstvo razloži, da bomo na EU naslovili še ovadbo za njih!

  • Primoz Papez

   Naša glasbena šola je imela 25.5. Razredni nastop učencev.Ali je treba povaše m mnenju ovaditi učiteljico in ravnateljico glasbene šole??????
   Neumnost.

   • Olga

    Da! Komunistični zločinec je imel rojstni dan!

    • Primoz Papez

     Vi ste za polje

 • Hribouc

  Laž je nemarno kosmata in nesmrtna duša od vodke usmrajenega krvavega komunizma, zapriseženo prodana svojemu satanu. Žal.

 • tarantela

  In kaj bomo skuhali danes?

  • xtc

   Levake:
   Poslali jih bomo za kosilo somišljenikom v Venezuelo:
   Sedaj pa nehaj z neumnostni:

   • tarantela

    Tole trajabnje durh na durh eno in isto pa ni nezmnost…Malo izobrazbe:
    https://sl.wikipedia.org/wiki/Venezuela

    • slosin

     ..pejt na MMC…

     • tarantela

      JOK!

    • novaknovak

     ti imaš raj čast in hvalo liku in delu tekovin z večnim samooklicanim maršalom kajne…visoka izobrazba? doktorat morda? in kaj si hotela s tistim linkom, je najbrž sam teb jasno…

  • novaknovak

   ti si kao neutralna, jih pa vedno podpiraš in zagovarjaš, pa čeprav bi ti na glavo sral. bi rekla da je pol toplej…

   • tarantela

    Ja, najbrž bi bilo dobro, če bi se kdo vsaj v travo podelal, če bi služil za pastirja in v mrzli jutranji rosi bos krave pasel, komaj 8 let star. Tega večina na tem portalu nismo počeli, zato smo hudobni in sovražni do drugače mislečih. Če si bil lačen, bos in napol nag pastir pred vojno, boš pač cenil komunizem cenil, dal ti je kruh.

    • novaknovak

     teb ga je mogoče dal, men ne. in a ni čudno, v naslednicah fašizma in nacizma …kdo je njim dal kruh? nemčija total uničena..in glej, po nekaj letih, po “osvoboditvi”, milijone jugosov v to nemčijo? iz tega raja. kjer niso hotel belega kruha…hehehehehe

  • von Rhein

   Nič,pojej tisto kar ti je ostalo od včeraj.

 • xtc

  Dejansko se vse to dogaja ;ker bi morale biti vse stranke in društva ;ki poveličujejo totalitarne simbole in like ter praznike;prepovedane;posamezniki pa sankcionirani:
  Take amomalije se dogajajo le v napol diktaturah in ravnatelj ;dejansko nebi smel obstati kot ravnatelj:

 • južnificirana_si

  vsem komunistom, komunistične plače

 • avtohtoni neandartalec

  29.november je vsako leto, poznamo torej dve vrsti fanatikov, leve spominja na dan komunistične republike, desni se ga pa izogibajo kot Hudič križa, ker jih spomni na komuniste. Ne veš več kdo je bolj nor.
  Za normalne ljudi je pomembno razumeti, da nimamo kaj slaviti, vse je drek, šola lahko poskuša,zgraditi neke svoje vrednote, ne morejo pa restavrirati zločinskega nacionalnega socializma. Pri nas lahko slavimo samo dan razpada SFRJ, ko smo izdali skupni federacijo in jih pahnili v bratomorno vojno, s katero se do danes okoriščamo, lahko slavimo dan fašizma in korupcije, ker to je pri nas vsakdan in edino kjer izstopamo, lahko bi uvedli kakšne satanistične praznike, ker vera je v Sloveniji samo politično orožje in sredstvo za pranje možganov, nič dobrega ne moremo slaviti, ker ta država dela samo zlo.

 • Aton

  Saj je lepo, da se proslavlja propad gnile drževe.

 • Andrej

  Najbolj varno bo, da 29. november razglasimo za dela prost dan, ko ne sme nihče delati ničesar. Ker če kdo na ta dan kaj naredi, je to lahko razumljeno kot provokacija.

  • Marija

   Da saj smo imeli dva dni prosto. Za tem ljudje zelo žalujejo,da ne boste mislili,da so to pozabili kako je bilo lepo praznovati komunistične praznike.Na dan plebiscita za samostojno Slovenijo,ko so praznovali uspeh se družbi povedala,sedaj bomo pa rabili 150 let,da se bomo tega kar smo imeli do sedaj znebili.Niso popolnoma razumeli kaj sem povedala samo so obnemeli. In danes po 27 letih se vidi kako sem imela prav. Ko pa se je formirala prva oblast sem vedela da komunizem ostane. Na žalost moja prerokba se je zgodila in smo tu kjer smo.Nisem glasovala za tako Slovenijo in nikoli za te ljudi kateri danes vodijo našo državo.

 • domovina mili dom

  Ni več član te stranke. Kučan tudi ne. Pa vseeno žalita slovensko državo.

 • FRANC3

  Enkrat pijanec, vedno pijanec.
  Enkrat lažnivec, vedno lažnivec.
  Enkrat komunist, vedno komunist.

  • Ivan Friderik Novak

   Tudi dr. Ivan Janša. . .

 • Marija

  Neverjetno dobro so organizirani. Samo kapo dol,kako deluje podtalno vzdrževanje komunizma in skrb za podmladek.Od njih bi se lahko zavedni domoljubi marsikaj naućili,kako delovati za svojo domovine.Pa zgleda da je ves šolski aparat brez domovinske zavesti in to je propad naroda.

  • Leša

   Marija, ne bluzi. Meni so v šoli potisnili v roke prijavnico za verouk.Kakšno podtalno vzdrževanje je pa to?

 • Dušan Ripoten

  PARTIJA SVOJIH NE SPUŠČA,ZAPOMNI SI SD OSEL !!!

  • Leša

   Če pa je Janezek tud bil v partiji.

 • Valter BraniSlav

  Stricek Edo mi je povedal da je v Jajcu Tito bentil nad sodelavci. Bal se namrec je da bi 2 zasedanje AVNOJa v Jajcu padlo na 1 December – dan kraljevine Jugoslavije…

  Sicer pa, mnogi od vas ki sedaj rohnite nad komunisti ste sami bili nekoc komunisti… a ne gospod / tovaris Janez Jansa?

  • Leša

   Točno tako! Res je bil. Pa verjetno ne samo on.

 • Valter BraniSlav

  OPORTUNISTI VSE SLOVENIJE, ZDRUZITE SE:
  Poglejte kako so spreminjali barve ugledni Slovenci. Vedno so zaobrnili plosco ravno ob pravem trenutku. Takrat ko od opevanja starega sistema ni bilo vec koristi so padli v objem novemu sistemu, samo da bi zascitili svojo rit:

  1) OTON ZUPANCIC:
  a. 1934: V Marseillu je v atentatu ubit jugoslovanski kralj Aleksander I. Karadjordjevic. Oton Župancic takrat spesni slavilno pesem viteškemu kralju: »Nekdanje case bil je obicaj, da knezom so najljubše dragotine dajali s sabo, ko so šli v krajine, od koder potnika ni vec nazaj. Mi damo tebi, kar nam je najdražje: Prsti slovenske zbrali smo v posodo, ki zvezal z njeno svojo si usodo – Morda Ti z njo bo pocivati laže.«
  http://www.zgodovinsko-drustvo-kovacic.si/node/1530

  b. 1945: Ok koncu vojne, 9 Maja 1945, pozdravi osvoboditelje z balkona Ljubljanske univerze kjer recitira svojo pesem Osvoboditeljem v pozdrav:
  http://www.delo.si/assets/media/other/20150415//porocevalec-10-05-1945.pdf

  Po koncu druge svetovne vojne je sodeluje v javnem in političnem življenju, postane poslanec ljudske skupščine LRS in član njenega Prezidija ter predsednik Slovenske matice (1947), katere delo je vodil dejansko že pred 2. svetovno vojno. Ob njegovi sedemdesetletnici mu je tedanja oblast podelila častni naziv »ljudski umetnik«
  https://sl.wikipedia.org/wiki/Oton_%C5%BDupan%C4%8Di%C4%8D

  2) BOZIDAR JAKAC

  a. 1934, portretira kralja Petra II, Karadjordjevica:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Bo%C5%BEidar_Jakac_portraits_Peter_II_of_Yugoslavia_in_1934_at_Bled.jpg

  b. 1943, portretira Marsala SFRJ Josipa Broza Tita:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Bo%C5%BEidar_Jakac_portraits_Tito,_November_1943.jpg

  3) JANEZ JANSA

  a. 1980-88 leze v Titovo rit in se hvali z clansvtom v KP:

  http://www.gibanje-ops.com/images/stories/janezjansaavnoj4.jpg
  http://www.mladina.si/media/www/slike.old/clanki/200040/avnoj5_display.jpg
  http://www.mladina.si/177513/janseva-prosnja-za-sluzbo/

  b. 2013 pljuva po nekdanjem vzorniku. Ob tem pa na veliko laze ces da preje ni vedel za pokol domobrancev. Cudno prav njegov oce naj bi bil domobranec in mu o tem ni nic povedal?
  https://www.youtube.com/watch?v=TrqGo_e1mTs

  OPORTUNISTI VSE SLOVENIJE, ZDRUZITE SE!

 • Leša

  Pa in? Meni imajo pa pravico v šoli tlačit v roke prijavnico za verouk?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!