Strahopetni policisti se bojijo Thompsona. “Gre za izmišljen policijsko-političen konstrukt totalitarnih struktur,” odmevajo komentarji

Policisti Policijske uprave Maribor so včeraj na Upravno enoto Maribor podali predlog za prepoved prijavljene javne prireditve koncerta glasbenika Marka Perkovića Thompsona, in sicer zaradi “novo pridobljenih informacij in zaznav dogodkov, ki kažejo na povečano varnostno tveganje zaradi nevarnosti, da bo koncert izrabljen za izvrševanje kaznivih dejanj”. Socialna omrežja so ob novici ponorela, pojavljajo se komentarji, naj si policisti najdejo drugo službo, če zmorejo varovati nogometne tekme, koncerta pa ne.

S Policijske uprave Maribor so tako sporočili, da so dali predlog za prepoved Thompsonovega koncerta naslednji teden, in sicer zaradi vzdrževanja javnega reda na javnih prireditvah ter varnostnih razmer. Pri tem se sklicujejo tudi na prodajo vstopnic na Hrvaškem in v Avstriji ter s strahom napovedujejo udeležbo njegovih radikalnih poslušalcev.

V resnici pa gre za potezo, za katero že ptički na veji čivkajo, da je povsem politična odločitev trenutne oblasti in boj za prestiž dedičev komunizma nad preostalim delom, ki želi v duhu svobode poslušati zgolj dobro glasbo. Gre za čisti akt levega fašizma. Dejstvo je, da Thompsonove koncerte nikoli ne spremljajo izgredi in ima verjetno bolj kultivirano publiko od poslušalcev pevskega zbora Kombinat, partizanskih zborov, ki opevajo partizansko klanje, ali pa Cece in Baje Malega Knindže, ki intepretira do Bošnjakov sovražna besedila, na POP TV pa so mu celo delali medijsko reklamo. Omrežja iz ozadij še kako boli razprodanost koncerta, medtem ko morajo sami svoje partizanske proslave zapolniti z avtobusi poslušalcev, podkupljenih z brezplačnim golažem, tistih najbolj gorečih pa z drugimi privilegiji.

C. Š.

 • rubec

  Na to ime so bili policaji vedno zelo občutljivi. Ko sem se kot mladenič na Tomosu vozil po gozdu so me lovile tri marice.

 • Olga

  Sramotno je, da se policija politično opredeljuje pri svojem delu!??
  Pri neustreznem ukrepanju v primeru novinatke Demokracije, Petre Janše, so policisti sporočili, da bojo varovali le komuniste in maltretirali opozicijo??!!
  Sedaj pa spet politikantstvo???? Fank bi moral takoj odstopiti! Prav tako notranja ministrica!

  • Primoz Papez

   Kazenski zakonik določa, da »kdor neupravičeno slikovno snema ali naredi slikovni posnetek drugega ali njegovih prostorov brez njegovega soglasja in pri tem občutno poseže v njegovo zasebnost ali kdor tako snemanje neposredno prenaša tretji osebi ali ji tak posnetek prikazuje ali kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta«.
   Petra je slikala brez novinarske izkaznice.Pa ne pisat da je bil to javni shod ker so bili oni na drugi strani ulice tako kot takrat ko je vas Ibro pretepel brezdomca ste vi pisali da ni bilo na shodu odbora 2014….

   • stajerc5

    Cuj, kako izkaznico je pa nas sloser nosil s sabo, da ga niso kaznovali?

    • Primoz Papez

     Če bi mene slikala ji nebi stisnu samo roke ..stisnu bi jo za vrat…

     • stajerc5

      Kdo ti bo pa bergle drzal tacas?

     • Primoz Papez

      Bom pa Janeza poklical al pa Primca..

     • Steiermark

      Bolj učinkovito zate in tebi koristno bi bilo, ko bi poklical kar rešilca z dvema orjakoma , ki bi te stlačila v prisilni jopič….

     • Steiermark

      še dobro da nisi omenil noža, ki je vaša specialnost – retardiranih rdečih jugosrbskih koljačev…

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • if

  Policija, predsednik vlade Miro Cerar vam bo dal navodila kako varovati območje koncerta.

  On je specialist za varovanje slovenskega ozemlja in mej Slovenije v času masovnih migracij!
  Mala malica za malega Cerarja je uporaben obed za mršavo stanje slovenske policije!

 • Olga

  ZZB takoj prepovedati! Zločinci!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • tasilo

  Ampak jooooj, da je Jajo tak čapec, si pa ne bi misli. Vršijo pritisk?! Vršijo pritisk?!?!

  (X) Na @policija.si VRŠIJO PRITISK, naj izda negativno varnostno oceno za koncert Thompsona.
  (>) S @policija.si PRITISKAJO, naj izda negativno varnostno oceno za ThompsONOV koncert.

  LP. Hanibal Lector

  Vem, da me bo 90% tega foruma raztrgalo, križalo in na kol nataknilo, ker sem si — o groza grozovita — drznil dregniti v Jajota. A še toliko bolj bom dregnil vanj, ker ga je vedno en sam gobec Slovenije in slovenstva, pa slovensko ne zna. Čapec.

  • Aron

   Se posebej, ko vemo, da je policija precej pod vplivom SDSa (afera Koprivnikar in Gorenakova struja).

   • Nata

    Ja pa ja de!! Policija? Še posebno Frank, a ne?

  • vsemojebabe

   Slovenščina je nad politiko. Javne osebe, pa bi se morale v svojih javnih objavah potruditi, da uporabljajo lepo in pravilno slovensko besedo.

  • Antonius

   Preveč si pripisujete! Kakšen križ, niti kola niste vredni!

   • tasilo

    Seveda je treba diskvalificirati in raztrgati tistega, ki na napako opozori, kajneda, Antonius?

    Vaš komentar mojo misel, da “me bo 90% tega foruma raztrgalo, križalo in na kol nataknilo, ker sem si drznil dregniti v Jajota”, zgolj potrjuje. Od vas sem, resnici na ljubo, pričakoval nekoliko več širine, razgledanosti in omike. In vendar se zgodi, da se o ljudeh zmotim.

    • Antonius

     Pustiva za kratek trenutek ob strani širino, razgledanost in omiko.
     A se vam zdi moralno in pošteno, da pri “gobcu jajotu”, kot ga zaničevalno navajate, ob vsem pogromu, ki ga nad njim izvajajo prefarbana ozadja, novoksihtna ospredja v spregi s krivosodjem, zdaj še vi dodajate nepomembno dlakocepstvo v zvezi s slovensko slovnico.
     V zvez z vašo širino in razgledanostjo zares nima smisla, izpostavlja se pa omika, brez katere zagotovo ni vzgoje.
     “Gobec in jajo”, kot imenujete Janšo, vas zagotovo ne postavljata niti na piedestal zaslužnih, ki bi jim pripadal kakšen križ ali kol.
     Z 90%-ti ste sebi pripisali zaščito, meni pa zadostuje, da sem 1% procent vseh, ker sem vašo ceneno dvoličnost prečital.
     Vi ste se o meni šele zmotili, jaz se o vas že ves čas ne.
     Tako, sedaj bom pa PC dal spati, ker imam na programu knjigo dr. Matije Nareda, Običaji, navade in verovanja na Madagaskarju, /Raziskovanje kulture plemena Antešakov z udeležbo/.

     • tasilo

      Antonius, Antonius … Ne pripisujte — bognedaj podtikajte — mi nečesa, česar nisem rekel. Če se že imate namen pečati z menoj, tega nikar ne počnite površno, kajti tega ne zaslužim, vam pa tako izpričana funkcionalna nepismenost tudi ne more biti v čast.

      Nikjer nism rekel, da je Jajo gobec. Rekel sem, da ga je en sam gobec Slovenije in slovenstva. Zanašam se, da razliko vsaj za silo razumete in mi ni treba pojasnjevati jo vam. Posmehljivo in zaničljivo se bom vedno izrazil o vsakem Slovencu, še posebno pa javni osebi in/ali politiku, ki javno nastopa, pa ne zna slovensko oziroma opleta s čifurizmi kot bi ne imel niti gimnazije ali pač le enajsto šolo pod Fužinskim mostom! Jezik, eden od konstitutivnih elementov vsakega naroda, je nad politiko. Če temu pravite dlakocepstvo, ker ne vidite večje razsežnosti, ste pač precej, hja, zaplankani.

      Bom povedal še drugače, jasno in nedvoumno: Janša in čifurizni pač ne gredo skupaj. Pika. Če ga kaj vidite, mu to tudi povejte. Če na eni strani pridiga o Sloveniji in slovenstvu, na drugi pa opleta s čifurizmi … Spoštovani Antonius, kako bi vi v vsej svoji širini, razgledanosti in omiki temu rekli, lepo prosim? (Pa nikar ne dodajte, da je Jajo pa nad kritiko in bohvarji, da bi ga kdo sploh mogel — kaj šele smel! — kritizirati.)

      Ceneno dvoličnost lahko torej očitate svojemu polbožanstvu, meni pač ne (le kaj je pri meni ceneno dvoličnega??). Moje sodbe o vas se bom tokrat sam vzdržal, da me ne bi po nesreči zaneslo na vašo raven in bi vas nehote imenoval domišljavega bleferja ali kaj resnejšega. Pa vas ne bom.

     • karlina

      ————————————————————————————————————————

     • Antonius

      Vaša skrb za slovenščino je bedna, ker jo izkoriščate za pljuvanje po Janši.
      Preden terierčka iz svoje duše spustite v javnost lajati, se vendarle malo pogovorite s samim seboj, zakaj ne zmorete brez zmerjanja.
      Če ste pedanten do drugih, bodite pa še do sebe. Tisto, kar niste “rekli”, ste zapisali. Janša je za vas Jajo, namesto polnih ust ste zapisali pa en sam gobec.
      Če si dovolim biti vam primerljivo natančen in neuspešno prikrit, bom zelo natančno “zadel”, če namesto “tasilo” zapišem teslo.

      Čifur slovenci pravilno zapišemo čefur, srbizme so v slovenščino podtaknili pa slovenski komunisti službujoči v Beogradu. Srbščina je bil njihov edini tuj jezik, ki so ga obvladali. Saj vendar veste, kako je z rabo tujih besed. Bolj izobraženo so slišati.
      Naj bo dovolj o vaši zlagani skrbi za slovenščino in “pejorativnem” omenjanju Janše.

      P.s.. Teslo, zahvalo sem vam dolžan, ker ste se vzdržali soditi o meni.

     • indijanka

      Tvoja ognjevitost mi vedno nasmeji srce. Razmišljala pa sem, če kdaj pomisliš na to, da se tisti ta pravi red skriva v obsežnem neredu. Bi en poljubček pomagal k boljši volji…no pošiljam jih cel koš.

     • Antonius

      Indijančka, nered nesposobni pripisujejo množici, ugotoviti, kdo ga vodi, mu daje vsebino, je pa “skrivnost”, ki jo zmorejo prepoznati posamezniki.

      Danes me nič ne spravi v dobro voljo. Imeniten sončni dan je pred nami, ki ga bom izkoristil, da se bom, oborožen s slabo voljo, odlično počutil v njem.
      Harambaša!

     • indijanka

      Nered množice ustvarja možnost sodelovanja in sprejemanja. Ustvarjanja. Intuicije. Ti je kdaj pod roke prišla knjiga Globine, ki so nas rodile…? Kako rada zvečer strmim v zvezde. Je toliko možnih poti kot je zvezd ? Vse pa predstavljajo svetlobo.

     • tasilo

      Predlagam, da tole zadevo zaključiva, saj ne morem in ne želim razpravljati, dokler se tako nizkotno spuščate na ad hominem raven, začenjate osebno žaliti, če se kdo obregne ob vaše polbožanstvo Jajota.

      Naprej: vztrajno nočete — ali pak niti ne zmorete? — funkcionalno pismeno razumeti, kar sem bil do sedaj napisal. Izmikate se bistvu, k predmetu debate do zdaj niste navedli niti enega samega stvarnega argumenta. Zato ne razpravljate več ad rem, temveč ad personam; deplasirano se zatekate k cenenim žaljivkam in diskreditaciji tistega, ki opozori na stvarno napako ali neumnost. Očitno je to vaš domet, a žal ga bo le malo vaših “občudovalcev” videlo. (Se vam zdi, da te cenene finte tasilo –teslo še nikoli nisem videl? Lepo prosim, res izvirno …) Do sedaj sem mislil, da ste eden redkih, ki je sposoben argumentirano parirati, a sem se tudi tu zmotil o vas.

      K bistvu debate pa tole: Jajo je javna osebnost, ki ga jaz plačujem. A vam je to jasno? In ostaja dejstvo, da Jajo v javnih nastopih uporablja čifurizme. To je dejstvo. Zdaj pa to advocirajte, če zmorete …

      Antonious, sramoto delate figuri, ki ste si jo izbrali za avatar. Svojo zlagano in trhlo avtoriteto si lahko zrolate in rektalno aplicirate.

     • Antonius

      Ostanite na ad rem in opustite ad personam, pa boste vreden spoštovanja in za silo bolj prepričljiv.
      Jaz volim SDS, Janša za mene ni Jajo, ko sva se pogovarjala pa tudi ni gobcal.
      Ad personam pejorativen do Janše, “dregnete” tudi v moje dostojanstvo in me z njim in stranko vred postavljate v položaj tistih, ki naj bi vas križali in nabijali na kol.
      In še o Churchillu, ki naj bi ga sramotil. V njegovih letih sem, pa tudi s kakšnim njegovim razmišljanjem sem si blizu.

      Hrvatizem “advocirati” in vaša skrb za slovenščino pa res ne gresta skupaj.

     • tasilo

      Fertik, res ste funkcionalno polpismen blefer …. Vztrajno nočete razumeti, o čem govorim, zato moje kometarje še enkrat preberite počasi, z mislijo, črko za črko, morda se vam razodene bistvo. Evo ti ad rem, ti slepec, o tem že ves čas govorim in bolj nazoren ne morem biti:

      (!) Jaz sem pa Slovenec in če Jajo opleta s čifurizmi, žali mene in V S E Slovence ne glede na njihovo politično prepričanje. Pri tem je popolnoma vseeno, za koga kdo voli.

      Verjamem, da ste v Churchillovih letih (mar to pomeni da vas že matilda voha, ali?), verjamem, da vam je blizu, ampak dorasli mu pa niti približno niste. Tudi z osebnomi žaljivkami ste začeli vi (zdi se celo, da niti ne veste dobro, kaj pomeni ad rem in ad hominem).

      Če v “advocirati” ne vidite posmeha, ste res zadrti (beseda ima sicer latinsko etimologijo, ne hrvaške). In za božjo voljo, nehajte po rovtarsko polovično vikati.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ podpis

     • Ana Job

      Antonius, tebi komentatorji ne sežemo do pet, tolk si podkovan. Ne ženi si k srcu komentarjev ljudi, ki nimajo pojma o domoljubju.

     • Antonius

      Ana, povzetek cele polemike nam razkrije spoznanje, da si nekateri jemljejo pravico žaliti, ker mu kot izvoljenemu poslancu menda prispeva za plačo, sami pa niso sposobni prenesti nobeno kritiko, če se z njegovim zmerljivim početjem ne strinjaš.
      Samo zrcalo sem počasi nastavljal. Če javno kažeš jezik drugim, potem prenesi tudi jezik, ki ti ga kaže slika v zrcalu. Zrcalo je v prenesenem pomenu javnost.

     • Ana Job

      Spoštujem ljudi, ki so borbeni, uporni in se trudijo, da bi se v tej državi nekaj sprenenilo. To je omejena in pristranska država, nekaterim je dovoljeno vse, drugim pa ni zadoščena niti osnovna pravica. Kar še nastavljaj ogledala. :-)

    • indijanka

     Občudujem Tasila in obožujem Antoniusa. Čustva so pa res”žmoht” širine.

     • tasilo

      Vidiš, Indijanka, mene je tale Antonius zelo razočaral. Če se kdo tudi upravičeno in tehtno obregne ob Jajota, se mu očitno stemni in ni več sposoben argumentirano razpravljati o predmetu, temveč se začne zatekati k osebni žaljivkam in diskreditaciji. Meni se to zdi hudo deplasirano, nevredno njegove podobe na forumu (bi iz tega mogli skleniti, da je pravzaprav le malo boljši blefer?). Preberi vso najino “debato”. Jaz na tak način in na taki ravni ne morem in ne želim razpravljati. Če Antonius želi zmerjati druge forumovce ter se oholo in “jako nobel” špetirati, naj si najde koga drugega.

     • indijanka

      Indijanka sem. Sledim brezpogojnosti. Volkulji v sebi. Nekoč sem se v neki razpravi strokovno zapletla, ker je moja slika zaradi moje stroke pač širša in sem hote užalila nekoga, čeprav sem natančno vedela, da je slika z njegovega zornega kota popolnoma točna. Mogoče se me je polastila želja, da bi pokazala moč svojega znanja. Vedno bom gojila spoštovanje in hvaležnost do tega forumaša, ker je “vročekrvno” razpravo preskočil. Seveda čez čas. Sprva pa verjetno blokiral. Rada se pogovarjam z njim. Drugače sem pa ženska ,Tasilo. Vajino razpravo sem brala z ljubeznijo v očeh. Oba sodita med moje najljubše komentatorje in oba mi predstavljata dodano vrednost portala in širita moja obzorja. Jutri je nov dan.

     • tasilo

      Razumem, kaj želiš povedati. Jaz vse skupaj vidim drugače, vendar niti ni več pomembno. Quod scripsi scripsi. Stvari me vedno zanimajo karseda objektivno, nepristran(kar)sko. Če gnojnici rečemo parfum, ne diši nič lepše. Včasih kakšno figuro vmes vznemirim. Presenečen/razočaran sem, da so celo sami antonius prileteli na mino, kljub napisu Pazi, mine. Na tem forumu bi pričakoval tako poceni popizdevico od kogarkoli, le od njega ne. Presenečen sem tudi nad njegovim popadljivim tonom, ki ne dopišča drugačnega mnenja. — Eh, saj ni več pomembno. Kar sem mu imel povedati, sem itak povedal njemu, Tebe pa ne bom vlačil v to, nikar v vlogo arbitra. Cenim Tvoje mnenje. Prava indijanka.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Morala

  Hahahaha, zaradi vzdrževanja javnega reda na javnih prireditvah ter varnostnih razmer?!

  Potem pa vse koncerte prepovedati – iz ex-Yu!!

  • stajerc5

   Pametna, ni kaj, tocno tako!!!

  • karlina

   TOČNO, KOT PRVO-CECO !!!!!!

 • Bastian

  Saj to ne more biti res. To ni zraslo na zelniku uniformiranih policistov.

  • karlina

   Itak, da ne , to je maslo vseh Srbov, ki zivijo v Sloveniji in v to sem trdno prepričana, ko pa je vsak mesec v Sloveniji njihova Ceca-zena velikega morilca, pa je vse ok, pa nismo SLOVENCI nikoli in nikdar imeli kakšnih pripomb, tako, da škoda besed, res.

 • if

  Ozadje preko lakajske policije diskreditira slovensko demokracijo.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • tarantela

  Menim, da ima policija prav. Če sedete in v miru razmislite, boste ugotovili, da je v Sloveniji zelo veliko priseljencev iz vseh republik bivše države, ki se med seboj sovražijo. Glede na politični sloves pevca, obstaja tveganje za mednacionalno nestrpnost na slovenskem ozemlju, bolj natančno: v Mariboru. Posledice so nepredvidljive, sicer se pa lahko prijavite kot prostovoljni redarji za tako predstavo, zakaj bi se policisti izpostavljali po nepotrebnem. Demokracija nima s tem nastopom oz. prepovedjo nastopa prav nič.

  • Duhec

   Še enkrat razmisli…. jst sm prepričana, da ni nikjer večjega sovraštva kokr je med Slovenci

   • tarantela

    Ja, mi smo pa še zmir domobranci:partizani… Še ene 50 let, pol bojo pa menda mladi tastare pospravili “u krej”.

   • stajerc5

    Imas popolnoma prav, komaj cakam, da zagrmi…

  • karlina

   Če bo kdo delal nemir, ga bodo plačanci iz antife in nihče drug, veš.

 • Antonius

  Slovenski internacionalni komunisti se počutijo ogrožene, ker se bojijo javno izraženih domovinskih čustev.
  Policija pa kot policija, še vedno so prefarbanemu politikantstvu uslužni miličarji.
  Policijski gnoj od gnoja so. Pred krivosodjem ščitijo provokatorje, vztrajnikom pa pišejo denarne kazni, čeprav nismo v nič vpleteni.
  Tončkov pizdun je odličen primer “nedolžne” žrtve. Z berglo je zgrešil udarec protestnika Ibra, padel na glavo in se pri padcu sam poškodoval. Zdaj krivosodje s policijo išče način, kako bi oglobili povsem nedolžnega Ibra.
  Na zadnjem protestu smo Tončkovo zapito lenobo imeli priliko gledati med provokatorji.
  Človek se miličarja niti za nasvet ne upa več vprašati, ker te najprej premeri od nog do denarnice.
  Velik kamen se mi odvali iz srca, če kljub letom zapišem, “mačka jim pitrna”! Prodane miličarske barabe!

  • karlina

   moj velik podpis, ni kaj dodati ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Ana Job

   Fantastično Antonius, vzel si mi iz jezika te besede. Rdeči prašiči se prepoznajo v tekstih in so domoljubno ter nacionalno nezavedni. Prepoved koncerta je zopet eden od njihovih napadov na desnico. Ni več svobode. Policijska država smo. To je vidno vsak dan, z vsakim njihovim dejanjem. Svoboda govora je kršena.

 • if

  Naslov “Strahopetni policisti se bojijo Thompsona” spremeniti v “Policisti se lakajsko udinjajo totalitarnemu ozadju”.

 • Janez

  Ja ?
  Zavrtite si !
  Zelo lepo HR domoljubno pesem TVOJA ZEMLJA v izvedbi VICE VUKOVA !
  Ta pesem !
  Tako – res lepa pesem !
  Je v 1970. letih tako – kot potres !
  – razrahljala ex KPJ, ZKJ YUGO !
  DA SE JE EX YU – ČEZ 20 LET – KAR ? S E S U L A ! Pesem TVOJA ZEMLJA PA JE POSTALA ?!

  Pesem TVOJA ZEMLJA – PA JE ??
  No –
  NEURADNA IN OD URADNE ŠE BOLJ PRILJUBLJENA – PRAVA H I M N A države HR !

  Določene, zlasti domoljubne pesmi – so lahko – zelo, zelo – močne ! Za to gre ! L.r. Janez KOMENDA

  • tarantela

   Vice Vukov nima s Thompsonom nič. Ko je bil Vice še živ, se je distanciral od tedanje politike.

   • Janez

    Ja !
    To je res !
    Samo !
    Dejsvo je : pesem TVOJA ZEMLJA !
    – JE ” ZRUŠILA ” EX KOMUNISTIČNO YUGO !
    Spomnim se dobro,
    kako soo KP, ZK LJUDJE NORELI ZARADI TE PESMI S SRCEM ZA DOM ! L.r. Janez KOMENDA

    • tarantela

     Sama menim samo, da bi Thompsonovo simpatiziranje z ustaško preteklostjo utegnilo povzročiti nemire v Sloveniji, saj imamo veliko priseljencev iz vseh republik bivše države, ki se že prej med sabo niso trpeli. Že nogometne tekme delajo policiji skrbi, če bi se pa tam pojavila Jugoslavija v malem, si pa ne upam zamisliti. Sicer pa me take zadeve ne zanimajo, meni je bolj všeč Andre Rieu.

     • Janez

      Thompson !
      Poje stare ljudske HR pesmi, ne ustaških. In domoljubne iz 1990. let. L.r. Janez KOMENDA

     • tarantela

      No, v Švici ni smel nastopiti…

     • MEFISTO

      Toda, Švica želi postati druga Slovenija, kjer vemo, da zlo ne misli, kdor poje.

     • stajerc5

      Mislis na tisto Svico, kjer imajo penzije na nasem nivoju?

     • karlina

      No,če mene vprašaš, delajo sranje samo Srbi in nihče drug.

    • Janez

     “TU JE TVOJA – ZEMLJA !
     Tu sagradi dom, tu je stari temelj !” Itd.

     Tako je pel Vice Vukov v 1970. letih !
     – in ex KP, ZK IZ EX YU – SO ZNORELI – OD BESA – SEVEDA ! L.r. JANEZ KOMENDA

     • tarantela

      Poznam in cenim Vukova, najdeš ga na youtube. Ja, si pa pozabil, da je pel Titu “Dobro nam došel, prijatelj!”

     • Janez

      Ja?
      Dokler ni prišel v nemilost – in odšibal v ? Avstralijo?
      Se
      Zelo dobro spomnim, kako mi je moja punca tudi Slovenka kot jaz ! LETA 1978 !.
      Kupila to – ploščo – TVOJA ZEMLJA !
      Cele dneve – jo je pela v KR. GORI – ČEŠ – TA PESEM JIH PA BO – ZRUŠILA !
      In !
      Tista korajžna Helena – je imela prav . YU KOMUNIZEM SE JE SESUL L.R. JANEZ KOMENDA

   • stajerc5

    Zato se je pa skrival po Avstraliji, nje, verjetno je bil v Jansevi kliniki, nje?

    • tarantela

     Menim, da si mlajši, da ne veš. Bil je 3 leta poslanec v hrvaškem parlamentu, ko se je vrnil iz Avstralije, potem mu pa politikantstvo v samostojni Hrvaški ni bilo všeč in se je distanciral od vse in vsake politike.

     • stajerc5

      Ejejej, mimo, zelo dalec mimo….Poznal sem ga osebno, to ni hvala!

     • tarantela

      Razloži, kje se motim.

     • stajerc5

      Mogoce v tem, da je v Jansevi kliniki , ops, Avstraliji, prezivel dva udbovska atentata in da jim je potem izginil iz suslinije!?

     • tarantela

      Dej nehi zajebavat! A si sploh za resno debato!? Se znate tukaj normalno pogovarjat in izmenjavat svoja mnenja?
      Z Vice Vukovom je bilo nekako takole: na enem od jugoslovanskih festivalov zabavne glasbe se je spričkal s srbskim pevcem, katerega celo Srbi niso preveč cenili in so mu rekli “Džoko Majmun” (kdo je to, ne bom zapisala, da me ne bo kdo obtožil šovinizma, ni pa imel nobenih pevskih kvalitet) To pričkanje se je sprevrglo v politično zdraho, čeprav Vice ni imel tega namena. Posledično ni smel v Jugoslaviji nikjer več nastopat. Odselil se je v Avstralijo. Po razpadu Jugoslavije se je vrnil na Hrvaško, v upanju na boljše čase, vendar je bil prepošten za zdraharijo, obupal je in se po triletnem udejstvovanju v politiki umaknil. O tem sem pred časom poslušala intervju z njegovo vdovo.

     • stajerc5

      No ja, ti ze ves, nje!? Pozabi, to ni za na forum, a-a…

     • tarantela

      Pomembno, da je tak način komuniciranja merodajen za SDS!

     • stajerc5

      Seveda, in, kaj proti?

     • karlina

      Vidiš, povsod naredijo sranje resnično samo Srbi in seveda-prepoved nastopa, kot pri Thompsonu

 • MEFISTO

  Vedno sem trdil, trdim in bom trdil, da so levakarji največje budale in pokvarjenci.

  Hoteli so odvrniti ljudi od Thopsonovega koncerta, pa so bedaki, kakršni so, naredili zanj reklamo, kakršne si ne bi mogel sam privoščiti..

  Če bi molčali, bi šel koncert neopazno mimo.

  Morda pa zastraševanje ni namenjeno Thompsonu in obiskovalcem njegovega koncerta, ampak Slovencem..

  To namreč ni edini in ne zadnji način stiskanja totalitarnega obroča okrog nas.

  • karlina

   TOČNO !!!!!! Se močno, močno bojim, da bodo ti srbski komunisti naslednjič prepovedali vse domoljubne SLOVENSKE KONCERTE !!!!!!

 • Krtača17

  Dragi desni, preden napišete tak naslov bi bilo pametno premislit komu ste se zamerili.

  • Duhec

   Vidiš to desno pamet…

  • karlina

   Groziš, samo vprašam, ti udbaš ti, pa si se izdal

 • Igor Kavalar

  Jaz Thompsona ne poslušam, enako kot ne poslušam Cece.

  Mene zanima kako to, da mainstream mediji, razni politiki, pravijo, da Thompson propagira z svojo muzko sovraštvo, ne vidijo in ne problematizirajo pa pridiganja sovraštva po džamijah, po ulicah Evrope islamskih fundamentalistov?

  Zanima me tudi, kdaj bo EU srbskega predsednika, Vučića, ki je pozival k poboju muslimanov in je to dokumentiran z videoposnetkom, kdaj ga bodo obsodil namesto da ga podpirajo?

  V glavnem poleg glasbe, politike(sedanje in pretekle)…itd …. imamo dvojna merila.

  • stajerc5

   Prav lepo te prosim, poglej si to svinjarijo…

   http://www.24ur.com/novice/slovenija/nova-dzamija-v-ljubljani.html

   • Igor Kavalar

    Vem sem že vidu na drugi temi. Sej vem kako se začne. V glavnem tm poglej k sem nekaj zanimivih klipov dal gor od Danske, Nemčije, Italije kaj se začne dogajat po prvi stopnji.

   • karlina

    Sem prebrala in to dvakrat, ker nisem mogla verjeti, kaj se dogaja, res , grozljivo.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Slovenec

  Švicarji so prepovedali koncert tega Thompsona. So že vedeli zakaj. Poleg tega pa oni, Nemci in Avstrijci poslušajo Avsenika in Burnika, ne pa dalmatinsko glasbo tako (kot kaže) večina izdajalskih janšistov. Sicer pa najdete v SDS-u pol Balkana – od Ibrota do Matea. Se ne čudim.

  • črnaovca

   Tako je to ko so kolone na hrvaški meji kritizirajo nesposobno vlado, ko Avstrijci povedo da bo še nekaj časa mejna kontrola je spet kriva vlada le predloga kaj narediti ni nikjer. Da bi pa poslušali Avsenika, Slaka in še koga je pa jasno saj jih pol ne razume drugi hočejo biti pa fini

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Duhec

  Pravilno…. sovraštvo je že tko večini zameglilo razum.

  • Seljo

   Ludara i ti to dobro znaš

 • Slovenec

  Da vas sram ni izdajalski janšisti. Speljite se na hrvaško skupaj s Thompsonom in vašo dalmatinsko primitivno glasbo. Še mali otroci poslušajo kvalitetnejšo glasbo.

  • macon

   Komunajzarji, ki nabijate debilni jugo turbofolk, se boste tukaj delali moralne in nacionalno zavedne. Briga me za Thompsona, sploh ne vem, kdo je in kaj poje.

   • stajerc5

    Tudi mene kuri bolac za njega, ampak, mene bolj zanima vest o novo grajeni (DRUGI!!!)dzamiji v opankarskem mocvirju.
    Nova, zbudi se!!!

    • tarantela

     Pa o tem, da je v neposredni bližini džamije zrasla tudi stavba, kjer bo šola za muslimanske otroke; pa o tem tudi nič ne pišejo tukaj, da so že zaprosili vlado za sofinanciranje šolanja njihovih otrok. To sem že pred časom zapisala na tem portalu, ampak nihče niti ne trene z vekami.

     • črnaovca

      Morda so pa njihovi zraven

     • stajerc5

      Verjetno, samo imamo sreco, da se crne ovce takoj vidijo…

    • karlina
   • Slovenec

    A ti poznaš samo dalmatinse pesmi ali pa turbo folk? Kaj drugega zate ne obstaja kajneda, ovca …. Janšisti, pač. Še vedno živite na Balkanu.

  • xtc

   Glej zahojeni trubač in kolo tacač in turbofolk bebček tega ne posluša nihče normalen vsaj Slovenec neTega Balkanskega s ne posluša trezen folk ampak zgolj kvaziintelektualci in kmetavzi:

   • domovina mili dom

    Značilno, da si opankarji dajejo”nadimke”, ki se jim sploh ne podajo.
    V tem primeru so popizdili četniki, ki ne dovolijo hrvaški etični skupnosti poslušati svojo glasbo.

    • karlina

     ITAK, v tem je vsa stvar

   • Slovenec

    A ti poznaš samo dalmatinse pesmi ali pa turbo folk? Kaj drugega zate ne obstaja kajneda, ovca ….

  • domovina mili dom

   Mera je enaka. Genocidni četniki so pa dobrodošli v Sloveniji?

   • karlina

    Itak, da so, saj so njihovi

   • Slovenec

    Kdo pa to trdi razen tebe?

    • domovina mili dom

     Kar poglej koncerte od, cece, Riblej čurbe…. Orgazmičnost naroda, da dol padeš. Noben se ne dviguje in dela pizdarij. Da se razumemo. Sem totalni nasprotnik balkanske muzike. Vendar, pravica naj bo za vse enaka.

  • karlina

   A bejz no

 • Demonkrat

  Ksenofobija?

 • črnaovca

  Policaji so vedno čuvaji režima, kar vprašajte Vinkota. V enem od člankov pišete o zahtevah islamistov po posebni hrani in se zgražate, tu pa podpirate nekega nacionalista ki lahko nastopa samo v Hrvaški in sedaj bi še malo pri nas ker smo dovolj neumni da sprejemamo to nacionalistično hrvaško sranje, ko gre za mejo se jezimo tu pa podpiramo. Je to dvojna morala ali samo dokaz neumnosti naj sodi vsak sam in sodi naj tudi o tistih ki bodo pisali v odgovor vse mogoče zmerljivke in nič pametnega

  • xtc

   Zakajzavajaš?
   Zakaj ne kruliš istega OB cECI IM OSTALIsRBSKI ČEFURIJI ;KI DRISKA PO sLO odrih?
   A to gre tako ani lahko ta ne sme:

   • črnaovca

    Bi, a se o tistih koncertih nikjer ne piše in se nihče ne razburja tudi v službi resnice ne

    • stajerc5

     Zakaj bi se razburjali, saj je vsaj polovica mocvirnikov cefurjev, nje-de!?

     • karlina

      ITAK-ampak samo srbskih, ne vseh narodnosti

    • xtc

     Asi ti kdaj že videl ;da se bedaki razbutjajo zaradi še hujših?

    • karlina

     Itak, da ne, saj se ve, kdo je na teh koncertih, mar ne-sami pritepenci iz Srbije, ki so si kupili drzavljanstvo, sedaj pa so tako glasni, ker hočejo imeti v Sloveniji novo Srbijo, ampak-NE BOM JIM USPELO, NIKOLI IN NIKDAR, NIKOLI !!!!!!

 • MEFISTO

  Vsak dan kaknov nick moža tisočerih nickov.

  Ob takem stanju stvari “Slovenec” ni presenečenje.

 • ostrovrhar

  Komunisti in ustaši so sodelovali med drugo vojno, ker so se oboji borili proti Jugoslaviji. Četniki in partizani so bili pa sovražniki, ker so se četniki borili za Jugoslavijo. Torej bi morali naši neokomunisti podpirati Thompsona, ne pa Cece in Knindže. Očitno je prišlo pri prenosu ‘tekovina na mlađe generacije’ do komunikacijskega šuma. Prosim tukaj prisotne v levo zasukane, da o ‘ovoj očiglednoj greški od strane narodne milicije, odmah obaveste nadležne’. Hvala puno.

  • stajerc5

   +++++

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • soc

  Ni presenečenja. Naj le navežem na stavek ortolevega aktivista Mladine & Co. z nicki aron (zdaj na zdravem ignore) in še katerimi, izpred zgolj nekaj ur:

  “Po mojem mnenju pri nas na organizirano nasilje s svojimi paravojaškimi enotami, sestavljeno iz osebami polnimi sovraštva in ideloške zaslepljenosti, hujska edino desnica. Nikakor tega ne gre enačiti z levičarskim aktivizmom, čeprav se določeni mediji nadvse trudijo narisati tako sliko.”

  Del široko zastavljene priprave javnosti na stopnjevanje cenzure ekipe Velikega (pravzaprav zelo majhnega) Brata in na še večjo skrb za pravorek – newspeek. Utrjevanje oblasti, z drugimi besedami. “Mora da bude sasvim jasno da smo mi, komunisti na vlasti u ovoj državi. Da nismo mi, bio bi neko drugi; ali to nije tako, niti će biti!” (pokojni piggy Dolanc v originalni, neslovenski verziji).

  “Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.” Je ondan na nek poleten večer in znotraj istega miselnega vzorca dejal njegov izbrani naslednik, resda v slovenskem jeziku.

  Bando komunajzarsko hitro z oblasti ali pa bodo naši prapravnuki spet opice!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • komunist

  Bravo, policija pokazala jajca, in prepovedala tej ustaški gnidi koncert!!

  • Olga

   Policija ni pokazala “jajc”, pokazala je, da namesto z varnostjo, se ukvarja s politiko in da ji komandirajo ZZB zločinci!

   • Igor Kavalar

    To so že pokazal, da je policija politična, da ni strokovna, ko so 500.000 ilegalcev spustil čez mejo. Vsak policaj bi moral oblasti rečt, da tega ne more naredit, ker spoštujejo in varujejo zakon. So ga pa sami prekršil, noben se ni upirov, kar jim je to naroču politik in pravnik. In zanimivo se mi zdi, ko je Jelinčič rekel v enem izmed intervjujev. Vojska brani narod, policija brani oblast.

    • stajerc5

     Dec je sicer zvit kot presta, tu je imel pa res prav!

     • Igor Kavalar

      Vem sej ga ne podpiram v vseh njegovih mantrah. Njemu je zbil rejting kip Tita, na drugi strani da so mu Hrvatje no.1 problem, poleg mandelcev tipa Peče.

     • stajerc5

      Vidis, to je, ce lahko tako recem, sranje pri nas. Kako sestaviti iz par(hmmm, 5-6) vodilnih oseb, eno, eno samo, ki bi pokrivala vse skupaj. Predvsem bi morali delati na mladih, zagnanih in z srcem pri stvari, pa cetudi bi imeli (kot konkurenca) nekoga vzadaj, ja in, pa kaj potem!?
      Kakorkoli, upam na “lepo” jesen…

    • Olga

     So pa totalno blesavi, da sploh sodelujejo z vlado, ki jih je celo žalila! Vsi se spomnimo neprimernih izjav Cerarja ob policijski stavki! Vidim, da so res Butalci!

     • stajerc5

      Ne zali Butalcev, lep te prosim!

     • Igor Kavalar

      Pri naslednji kazni ob kršenju zakona in prekoračitvi 10km/h jih vpraš, če se zavedajo, kakšno kazen šele policija plačuje in bo plačevala po EU k so kršil šengen?

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Janez

   O!
   En brezdomni, potepuški, zgubljeni komunist – se oglaša. V kak gulag pojdi ! L.r. Janez KOMENDA

  • karlina

   Je rekel tovariš borec, rojen po letu 45.

 • ostrovrhar

  Ma, ne bojijo se oni Thompsona. Bojijo se (anti)fašistov in granitnih kock. Imajo že izkušnje.

 • Olga

  Komunizem=nacizem=fašizem! Tompson je domoljub in osamosvojitelj!

  • ostrovrhar

   Hrvaški. Sam tolk, da ne bo kakšne pomote. :)))))))

   • stajerc5

    Mogoce se bojijo, da bi si ga vzeli za vzor…

   • xtc

    IZJAVA JE IZJAVA POPOLNEGA DILETANTA:LEVAKI ZELO DOBRO VEDO;KAJ JIH TEŽI IN KAJ JE TEŽAVA NEDOLŽNA KRI HRVATOV IN SLOVENCEV TER ŠE KOGA NA NJIHOVIH ROKAH IN RAČUNI PRIHAJAJO TREBA BO PORAVNATI RAČUNE:
    OPLETANJE Z BESEDAMI USTAŠI JE KONTRA PRODUKTIVNO;KVEČJEMU BO PRIGNALO ŠE VEČ PODPORNIKOV:VE PA SE ;DA SO KOMUNISTI;pobili na sto tisoče ljudi Hrvatov;Slovencev itd;brez sojenja in brez kakršnih koli o zločinih ;ki naj bi jih posameznik zagrešil:In kar je najhuje od vsega tega krvniki brezkompromisno svojo krvavo orgijo in odgovornost prenašajo na potomce in z njo tudi račune;kar je še posebej iztirjeno:

    • ostrovrhar

     ???

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Olga

    Ali z našimi osamosvojitelji kaj drugače ravnajo?!

  • soc

   Thompson je predvsem sovražnik velikosrbov. Kot tak sovražnik vseh tistih Slovencev, ki jim samostojna Slovenija ni bila intimna opcija. In seveda vseh Srbov v Sloveniji, od Jankovića do mafijskih dilerjev.

   • Janez

    Tole !
    Pa zna imeti smisel.
    Tiste Thompson pesmi so ok HR domoljubne. Nič ustaške. Lepe so. L.r. Janez KOMENDA

   • stajerc5

    …in kaj to pomeni? Vsi na koncert, pa kocke ne pozabite!

   • karlina

    Točno, samo zato se gre in nič drugega, itak

 • xtc

  Težavava je v tem ;da se utegne tole policiji in vodstvenemu kadru tam kmalu grdo utepst:vSAK NORMALEN VE ;DA PREPOVED NI NIČ DRUGEGA KOT NAVADNA KOMUNISTIČNA DIKTATURA;KI SE ŽELI ZNEBITI RESNICE;KI LEZE IZ TEME;BOLJ JO BODO ZATIRALI MOČNEJŠA IN BOLJ GLASNA BO Z HUJŠIMI RAČUNI:vSAKA PREPOVED ROJEVA ŠE HUJŠI ODPOR IN KONTRIRANJE IN ŠE HITREJŠO RAST NASPROTNIKOV REŽIMA:kOMUNISTE MOTI ;DA BO TREBA PORAVNATI ZGODOVINSKI ZAPITEK Z RAČUNI ;KI PRIHAJAJO:
  Ves ta teror se bo povrnil v kontra obliki in še z večjim odporom:Če policija ni zmožna zagotoviti varnosti tega dogodka je čas da sslečejo uniforme in odidejo domov;kot tudi šefi in prepustijo mesto profesionalcem ;ki to zmorejo:pOLICIJA Z VSEM TEM DOBESEDNO RUŠI SVOJO KREDIBILNOST;KAJTI NE SAMO ;DA SE PREDSTAVLJA KOT NEPROFESIONALNA PRIKAZUJE SE KOT OSKO POLITIČNO PROFILIRANA IN TAKO IZGUBLJA UGLED MEDDRŽAVLJANI:

 • domovina mili dom

  Komunisti so vedno zagovorniki nacij, ki so in počnejo genocid nad narodi. Tako so sodelovali z nacisti, fašisti, sedaj s četniki, ki so naredili genocidni pokol v Srebrenici. Ka se delajo “mutavega”.
  V ekstaze pa padajo ko jih z balkansko muziko natepavajo četniki.

 • Fogglof Tunnek

  Pa to ne moreš verjeti!?!?… Ne da Nova24tv zagovarja domobrance… zagovarja tudi ustaše !!!!

  • dr Janez Sveti

   Kaj si tečen. Saj ne zagovarjajo četnike!
   Dr Janz Sveti Ljutičevac

   • stajerc5

    Njega samo jezi, ker bo Marburg poln, Laibach pri Ceci pa napol prazen!

  • tarantela

   Vse bolj ugotavljam, da so nam zavezniki med drugo vojno močno zaj…. zgodovino. Pa še partizani so se prištulili zraven. Če se ne bi vtikali v Hitlerja in Mussolinija, bi bila Slovenija polovico nemška od severovzhoda do Trojan in še naprej, jugozahodni del z Ljubljano vred bi bila italijanska provinca in zraven še Istra, Reka, Trst, Gorica naša je pravica! In mi sedaj ne bi imeli problemov s Hrvati glede Piranskega zaliva. Frdamani naj bojo!!!
   Sta imela Rožman in Rupnik prav, ko sta sodelovala z Italijani…Sam pol ne vem, kako bi bilo z Jovom Jamnico. On je menda z one strani Trojan.

   • stajerc5

    No ja, Jovo je tam blizu Veleja, to je tam, kjer imamo se vedno slosarjev spomenik. Kar se pa Trojan tice, bi pa verjetno in mi, in vi, imeli stiritirno zeleznico do morja, pa tudi ce bi bila cela proga podzemna, nje?

 • Fogglof Tunnek
 • FORT WORTH

  Komunajzerji se bojijo,da se jim zgodi ulica. (:-DDDD

  • stajerc5

   Izgleda, da iscejo nekaj…

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • ostrovrhar

  Sicer mislim, da bi morali vse kar prihaja iz krajev južno od Kolpe prepovedat. Edina izjema je Thompson. Iz inata!

 • Fogglof Tunnek

  Thompson Jasenovac i Gradiška Stara Lyrics

  Jasenovac i Gradiška Stara,
  to je kuća Maksovih mesara.
  Kroz Imotski kamioni žure,
  voze crnce Francetića Jure.

  U Čapljini, klaonica bila,
  puno Srba Neretva nosila.
  Oj Neretvo teci niza stranu,
  nosi Srbe plavome Jadranu.

  ‘ko je moga zamisliti lani,
  da će Božić slavit partizani.
  Tko je reka, jeba li ga ćaća,
  da se Crna Legija ne vraća.

  Gospe sinjska ako si u stanju,
  uzmi Stipu, a vrati nam Franju.
  Oj Račane jeba ti pas mater,
  i onome tko je glasa za te.

  Sjajna zvijezdo iznad Metkovića,
  pozdravi nam Antu Pavelića.

  • Olga

   Dajte še kakšno komunistično!

 • dule5

  še hrvati ga nočejo. prepovedali so mu nastop v Puli

 • centurion

  Glavno da imamo četnike v parlamentu.
  To ni problem, njee?

  HRVATI, Z VAMI
  ZA DOM SPREMNI!!!

  • domovina mili dom

   Če bi Hrvati ne bili take pič**, bi lahko skupaj naredili red in četnikom pokazali kje je njihov pašaluk.

   • centurion

    Oni jih že v njihovi lijepi.
    Spremljaj malo dogajanja pri njih.
    Ali imamo Slovenci v glasbi kakega Thompsona?

    • domovina mili dom

     Ne, ker smo usraneti. So nekaj poskušali Čuki z domoljubnimi, pa jih nikjer ne slišim, tistih pesmi namreč.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Fogglof Tunnek

  SDS-ofci…tri, štiri zdaj…

  Evo zore, evo dana, Evo Jure i Bobana.

  Evo zore, evo tića, Evo Jure Francetića.

  Na vrh gore Romanije, Ustaški se barjak vije.

  Na barjaku sitno piše, Odmetnika nema više.

  Jure gazi Drinu vodu, I bori se za slobodu.

  On se bori za slobodu, Hrvatskome našem rodu.

  Evo zore, evo dana, Nema više partizana.

  Evo zore, evo tića, Evo Jure i Vokića.

  Evo zore, evo dana, Evo Jure i Bobana.

  Oni vode svoju bojnu, Njome biju tešku vojnu.

  Tvoja bojna brani Liku, Biser zemlje, našu diku.

 • Aron

  Bolj kot sam nastop je problematicna klientela, od hrvaskih ustasev do slovenskih neodomobrancev, pod okriljem politicnih botrov. Seveda ni izkljucena tudi Antifa ekipa za dobro mero testosterona pred samim koncertom.

  • sprehajalec

   Levičar kot levičar, zna razbijati le pod varstvom policije in tujo lastnino. Zato Antifa ni nikakršen faktor. nekaj filofaksovcev, metelkovcev pa fdvjevcev. Ene par dobrih kmečkih, pa cvilijo, pa kličejo ZZB NOVJ na pomoč, pa sv. Jožefu Maršalu se priporočajo…

   • Aron

    Jp, nasprotna stran je boljse izurjena, lahko recemo napol profi?

 • sale

  Domoposrance bi treba spokat skup s totim tofsonom na barkačo pa via Argentina a samo do polovice

 • sale

  Nihče na svetu vas ni hotu le argentinci pa še tam ste fse zajebali

 • domovina mili dom

  Komuniste in vso balkansko nesn**, na tramvaj pa razseliti od Venezuele, Kube, S. Koreje, Rusije…..

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Janez

  Meni je všeč !
  Tista pesem od Vice Vukova ! ” TVOJA ZEMLJA ”

  ” TU JE – TVOJA ZEMLJA. TU – SAGRADI – DOM. TU – JE STARI TEMELJ “itd.L.r.JANEZ KOMENDA

  • domovina mili dom

   Vice Vukov je imel lep glas in vsebinske pesmi.

   • Janez

    Tkočno to !
    Ta
    Pesem –
    “TVOJA ZEMLJA” JE HVALABOGU – SESULA KOMUNISTIČNO YOGO ! L.r. Janez KOMENDA

    • domovina mili dom

     Že takrat je imel probleme z oblastjo. Kar nekaj vinilk je bilo prepovedanih. Tako, da so se švercale iz tujine.

 • soc

  Isti policaji se niso smeli (tu je catch!) čisto nič bati pobesnelih levih kockometalcev 2012. Pa jih je kar nekaj šlo na bolniško oskrbo. In nihče od plačancev sedet.

  • stajerc5

   Zdaj vsaj ves, zakaj je bil juris vedno v rikvercu. Ce se s kamnom ne zadenejo, Jezus….

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, bolje bi bilo zanj pravi nadimek-satan

 • neny
 • sale

  Domoposranec – enkrat izdajalec vedno izdajalec potem se pa čudite le zakaj barbarin rof

  • sprehajalec

   Čaka nate Sale. Sedaj si ti na vrsti…

 • Fogglof Tunnek

  Marko Perković Thompson je pogosto obtožen fašizma, nacizma in ustaštva. Eden od razlogof je ta, da predfsem mladina na njegovih koncertih nosi ustaške in nacistične simbole, na majicah in kapah !!!

  Samo to za ene naše ni problem…tudi pri nas se nosijo domobranske uniforme ko se klafcem in izdajalcem postavljajo spomeniki !!!

  • Janez

   A?
   Misliš na tiste spomenike ex KP POLIT MORILCEV ? Teh pa res je ! L.r. Janez KOMENDA

 • domovina mili dom

  Komunist ubijalec vedno ubijalec.

  • sale

   In prav je tako

   • domovina mili dom

    Pa sem te le izzval. Tako je . Izdajalske komuniste je potrebno na pranger djati.

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • centurion

    In jebač bulmastifov..
    Sale, pejt še enkrat v garažo.

   • soc

    Bravo, šef sale sa hercegovačkim dedom-koljačem. Dobrodošel kot številka 45 na ignore listi (precej se jih je že umaknilo na nove nicke in so le guesti, morda tudi ti). Za tako odkrito izjavo bi te morali še tvoji potolči. da o policiji ne govorim.

    • sale

     Ha ha ja saj če si za četnike ustaše domobrance nacistei in ostale fašiste pol si ok a če si za komuniste smrt fašizmu ….

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    In potem vi sodite Thompsona, haloooo, tukaj se vidi, da niste pri zdravi pameti , točno si se izdal, fuj.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • dr Janez Sveti

  https://www.youtube.com/watch?v=cUbCp2WgkYw

  Hehehehe
  DR Janez Sveti Čavouglavo

 • Fogglof Tunnek

  Eden od argumentof, ki ga navajajo kritiki, ki Thompsonu očitajo, da širi ustaštvo, je tudi ta, da pesem Bojna Čavoglave fključuje pozdrav “Za dom – spremni” …V času druge svetovne vojne so Ustaši uporabljali pozdrav “Za dom – spremni”, ki so ga kasneje tudi nekateri vojaki tradicionalno uporabljali v hrvaški osamosvojitveni vojni… Na koncertu v Splitu je publika pred nastopom prepevala ustaško pesem Evo Zore, Evo Dana… Na koncertu na trgu bana Jelačića je množica mladih fsklikala “Ubi Srbina” !!!

  • dr Janez Sveti

   https://www.youtube.com/watch?v=Uk19WqbsL24

   OOOOOJJJ Bračo!
   DR janez Sveti vojvoda

  • FORT WORTH
  • Olga

   Komunizem=nacizem=fašizem! Komunisti prirejajo podatke in z mantro ustaštva in ustašev, ki so jih vse, poleg ostalih nedolžnih civilov, pobili na “križnom putu”, skrivajo svoje ZLOČINE!!!!!! To je bistvo!
   Zaradi nekaznovanih komunističnih zločinov so Srbi z JLA povzročili tragedijo na Balkanu! Računali so in to tudi povedali, da ne bodo kaznovani, tako kot niso bili kaznovani komunistični krvniki po drugi svetovni vojni!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Viktorh

  Partijska golazen se boji sama sebe.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Olga

  Je šel Kućan v Rusijo azil zase in Zemljarića?
  ZZB špara na računu 900.000 evrov za sušna obdobja?! Otroci pa lačni! Družine brez dela! Ampak to so domobranci, a NE Turnšek????

  • xtc

   nAJPREJE FEHTAT ;DA GOSPODAR ZA NJIH ODKUPI NAZAJ Mercator in NLB:

   • Olga

    Z udbaškim denarjem?

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • neny
 • sale

  Eichmann Mengele Pavelić Roschman….pobegnejo v argentino z njimi pa domobranci zanimivo

  • sprehajalec

   Domobranci niso pobegnili v Argentino. Borci ZZB NOVJ so jih likvidirali tukaj, skupaj z delom žlahte. majhnemu delu žlahte pa je uspelo pobegniti, ko so Angleži spoznali, kaj počnejo Borci ZZB NOVJ.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Janez

   Ja?
   Umaknili
   so se pred tem že “kalificiranim” NKVD POLIT MORLCEM J. BROZOM ! L.r. Janez KOMENDA

 • Igor Kavalar

  Namesto, da dvolično prepovedujejo enim oz. dovolijo koncerte drugim, ki naj bi bili sporni, naj raje uvedejo, da se lahko posluša le inštrumentalna muzka.

  Verjamem, pa da se bodo zadeve pri nas spet zakomplicirale ob komadu
  LUX AETERNA https://youtu.be/bbS-Zhz31CA
  ker ga je pač poslušal tudi Breivik na svojem krvavem terorističnem pohodu.

  Torej nam od glasbe ostane …. TIŠINA.

  • stajerc5
   • Igor Kavalar

    A Lili ti je všeč? :=)

    • stajerc5

     Bila je enkratna, res prava diva, politika gor ali dol! Videl sem njen zadnji koncert v Parisu, nikoli pozabil…

     • Igor Kavalar

      Zdej pod Makronom bodo imeli v Parizu še “boljše” koncerte od Lili.
      https://youtu.be/l8GDLy9K2Fk

     • stajerc5

      OK, dobro si me nategnil… Prej ali slej ti vrnem, hehehe.

     • Igor Kavalar

      ;)

 • Rožle

  Kaj je v tej pesmi ustaškega …?
  https://www.youtube.com/watch?v=TAGN9MPPMec

 • Zaprepaden

  Saj ne, da medij Nova24 kdo izmed normalnih jemlje resno, ampak s tem člankom ste pa prestopili ne le zgolj meje dobrega okusa, ampak tudi zakonske meje; menim namreč, da s spodbujanjem sovražnega govora kršite ustavo. Zagovarjanje Ustašev in pa Thompsona ne kaže zgolj kakšna je vaša kultura (ali pa pomanjkanje le-te), ampak nakazuje, da ste potrebni resne in konkretne pomoči. Ob prebiranju tega članka mi je šlo na bruhanje.

  • stajerc5

   Skoci v skoljko in potegni vodo…

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Aron

   Nova je deklaratorna prodomobranska in proustaska, naj te taki clanki ne presenetijo.

  • soc

   Zeh, primsek, ne spet, kaj ni za danes že dovolj poslušanja tvoje najbolj intimne pesmi? Spet v prvotni izvedbi, kjer si najbolj fotogeničen.

   https://www.youtube.com/watch?v=hnzHtm1jhL4

   • stajerc5

    Ze vceraj sem povedal, da mora vsak narediti vsaj 50 komentarjev, da dobi druzinski burek! Zakaj? F21 je bankrotiral, totalno!

  • Fogglof Tunnek

   To pa zato ker smo največjega pravnomočno obsojenega kriminalca fSloveniji zadnja leta, izpustili iz zapora. Prafzapraf ga je rumeno-kravatno ustavno sodišče… Sedaj pa plačujemo ceno za to !!!

  • Olga

   Kršite jo vi! Blatite človeka in mu inputirate da je ustaš! S kakšno pravico? Čisto po komunistično! Tudi meni gre na bruhanje ob vaši primitivnosti!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Krtača17

   Tudi jaz se čudim da še ni padla nobena ovadba. Hujskanje in zmerjanje kar nova24 izvaja je kaznivo dejanje za katerega je zagrožena zaporna in denarna kazen. Tu bi moral že zdavnaj odreagirat. Tudi novinarji so modro tiho. V glavnem pri hujskanju in zmerjanju se svoboda govora neha.

   • sprehajalec

    Tisk v rokah delavskega razreda in njegovih avantgardnih predstavnikov, komunistov, mora postati močno orožje za obračun z razrednim nasprotnikom, kapitalisti in buržuji. Pri tem so dovoljena vsa sredstva, selektivno izbiranje novic ter cenzura. Sovražniku je potrebno onemogočiti dostop do tiskarn, ki morajo nujno priti pod nadzor komunistov. (Vladimir Ilič Lenin, zbrana dela, Moskva 1919)

   • xtc

    Če se ne motim si ravno ti pozival k odpiranju “novih” jam za janšiste in domobrance_torej?

    • sprehajalec

     To ne šteje, to je v interesu sil avantgarde in progresa. Takšne stvari niso kaznive,kar je povsem logično.

     ker če jih pobijaš, janšiste in domobrance, zgodovinska izkušnja pravi, da si še celo nagrajen z njihovim premoženjem, kje da bi te še preganjali zato.

    • Krtača17

     Če bi bil pismen, bi videl kaj je bilo pred tem napisano. In glede na tisto pred tem, je bil moj odgovor – potem pa najbolje da odpremo jame ali če misliš ti prepovedat in zapirat in normalne ljudi z normalnimi cilji in normalnimi željami, potem bom tudi jaz tebi odrekel vse pravice! A bo šlo zdaj čez desno polovico vakuma bizgec? Je zadost podnapisov tele? Spoki se idiot!

     • sprehajalec

      Problem je, ker pri tebi ostane vse v levi polovici. Seveda smo vsi videli večkrat tvoje pozive k odpiranju novih jam. Da ne omenjam pozivov tvojega ideološkega zaveznika Tuppeka.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • xtc

      zELO DOBRO SEM PREBRAL POZIV K POBIJANJU JANŠISTOV IN DOMOBRANCEV_NISI IDIOT AMPAK ZA V PREGON BOMO PRIJAVILI:

     • Krtača17

      Ti kar prijavi in še sebe zraven da si kreten. Konkretne grožnje s smrtjo meni ste klestili na tem portalu. Vse je zabeleženo.Vse pride na dan. Zdaj pa jokcaj dalje. Spet greš na ignore. S teleti se ne mislim ukvarjat.

     • xtc

      tEŽAVA MED MANO IN TABO JE V TEM ;DA JAZ NE POZIVAM K NOVIM JAMAM KOT TI;ampak sem povedal jasno da računi za zapitek pridejo taki in drugačni seveda se v tem razume kot normalen človek v okviru zakonskih ukrepov in da je za dejanja zločinov pač treba sprejeti odgovornos in je ne prelagati na svoje potomce:

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • karlina

     TOČNOOOO ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   zaprepaden, če ti je šlo ob prebiranju tega članka na bruhanje, kako si pa sploh lahko preživel seznanitev z dejstvi, kaj so počeli rdeči titovi fašisti, po 45 letu, ko so množično klali poštene in zavedne Slovence, majhne otroke, se zverinsko izživljali nad svojimi žrtvami in se naslajali….K spodbujanju sovražtva in sovražnega govora spodbujate vi, telebani rdeči, katerim še ni bilo sojeno za zločine, tako kot nacistom, vendar se ne zanašaj preveč na srečo, da ste jo odnesli brez sodbe, ta še pride, za vse vas, rdeče genocidne fanatike – rdeče fašiste, ki si še vedno lastite pravico do cenzure …..In vi levi fašisti, še danes slavite pedofila, množičnega morilca 6. največjega zločinca vseh časov, ter poskušate ponovno uvajati njegove metode za “discipliniranje” in utišanje ljudi, ki smo siti vaše diktature in ropanja!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Janez
  • xtc

   Oprosti trol kolikega nicka nihče ne poveličuje tukaj Ustašev in odj**** s svojo bolno filozofijo:Nisem nikogar videl tule;ki bi kaj hvalilNDH TAKO ;DA LAŽEŠ:Nadalje kar je najhuje za levake so krvave roke povojnih pobojev in zločinov;ki terjajo račune take ali drugačne: in nadalje slovenski in Hrvaški mlevaki ne morejo preživeti tega ;da ni uspela velikaSrboslavija pod rdečo zvezdo ;ne morejo požreti da je domoiljubje in narodni ponos takratSlovence in Hrvate rešil pred novo Tretjo Kučanovo Yugo:IN kar je največji absurd imamo neverjetno srečo;da so med namiI sRBI _nACIONALISTIČNI hRVATI;KI PREPREČUJEJO SLOVENSKIM LEVAKOM POT V nOVO yUGO TEGA PREPROSTO NEPRENESEJO:sEVEDA TUDI hRVAŠKE MIKA ISTO A SI TEGA NE UPAJO NITI POKAZATI SAJ bi jihHrvati žive požrli ali izgnali:

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Olga

   Zaradi širjenja sovraštva in umorov bi morali vsi v ZZB sedeti!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • neny

  Glas ima poseben, fantastičen…. vsebine pa mal čudne. :) NI NEUMEN. :)

 • Fogglof Tunnek

  Marko Perković Thompson je bil obtožen, da je sodeloval pri nastanku in izvajanju ustaške pesmi Jasenovac i Gradiška Stara, kar seveda Thompson zanika…(tudi naši neodomobranci fse svinjarije zanikajo)… Pesem slavi ustaške zločine nad Srbi in Judi. Besedilo tote pesmi v prevodu:

  “Jasenovac in Stara Gradiška, to je hiša Maksovih mesarjev
  V Čapljini je bila klavnica, veliko Srbov je reka Neretva nosila
  Svetla zvezda nad Metkovićem, pozdravi nam Anteja Pavelića”

 • Fogglof Tunnek

  Leta 2003, so Thompsonu prepovedali nastopati ponekod na Nizozemskem, v Amsterdamu in Rotterdamu, zaradi protestof tamkajšne judovske skupnosti. Kot razlog so navedli nacistična in fašistična besedila oz. besedila, ki spodbujajo nasilje in agresijo do drugih narodof… Samo SDS ftem ne vidi problema…kajti SDS ma v svojih vrstah skrajneže Blood & Honour !!!

  • neny

   glas ima dober… ustaš pa ne vem, klanje so mel mesarsko, zato so tako obtožbe brezvezne… osebno nanj gledam, kot na del zgodovine.

  • Aichmbsi

   če mu je prepovedala nizozemska, pol že po vsem tem ne bi smel nastopati nikjer po EU.
   podaj utemljene in resnične dokaze ne pa da bluziš kar so ti nabluzili na rtv.

 • 5-RA

  Vsi, ki vas je šele članek v Žurnalu zdramil iz sna…raste nova Đamija…ja o tem sem spraševala že na Novi24 v temle članku : http://nova24tv.si/svet/le-nekaj-ur-po-napadu-na-bozicni-sejem-v-berlinu-je-pred-kratkim-ubiti-radikalni-islamist-amri-obiskal-mosejo/

  Moj post:

  5-RA 5 months ago (23.12.2016)

  V Rakovi Jelši raste nova đamija. Objekt je precej velik je sicer brez minareta ima pa kupolo. Sedaj, ko je drevje golo se jo vidi iz Barjanske ceste. Zanimivo pa je, da v nobenem mediju ni zaslediti nobene omembe (ve kdo kaj več?), da muslimani gradijo še en objekt oz. kaj tam sploh bo. Baje bo spodaj molilnica v višjih nadstropjih pa še knjižnica in ostalo.

  No nobenemu novinarju se ni ljubilo pogledat…na MMc so komentatorji odgovarjali da gre za vremenske postaje :-)

  • xtc

   Na vseh levih portalih komentarji zaklenjeni:

  • stajerc5

   Mislim, da bodo javljale samo grozne nevihte…

   • alojz

    Z grmenjem.

    • stajerc5

     Oooo, jaaaa, slej ko prej bo vrezalo!

  • Igor Kavalar

   V Nemčiji je bila prva zgrajena 1915 za POW, porušena 1926. 90 let kasneje jih imaš čez 3000.

  • karlina
  • ostrovrhar

   Če nima minareta potem je mošeja. Molilnica, isti kurac kot džamija. Zminirat.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte,kaj ko zna kod se kupuvle ova ulaznica za našoga Domoljuba?

 • Fogglof Tunnek

  Fsi zapojmo…tri, štiri…zdaj:

  Od Vardara pa do Triglava
  od Đerdapa pa do Jadrana
  Kao niska sjajnog đerdana
  Svetlim suncem obasjana
  ponosito sred Balkana
  Jugoslavijo, Jugoslavijo.

  • Aichmbsi

   jo je pel pokojni Brendi in jo poje tudi mali brendi.
   Brendiju je kljub tej pesmi bilo dovoljeno zapet NAŠO narodno pesem V dolini tihi.

  • neny

   ;) … smrt fašizmu.

   • sprehajalec

    Že kaj treniraš neny kuharske spretnosti za tvojega Švicarja? Ali boš zavozila življenje v objemu kakšnega zakajenega metelkovca, ko bosta skupaj zadeta udrihala čez fašiste? na dolgi rok bo bolj težka, ker takšnim tipom bolj slabo stoji. Pa še za pijačo zmanjka.

    Prijateljski nasvet, Švicarja se primi…

    • stajerc5

     To ne bo nic za slovenske matere hci. Svicarska vila je ponavadi velika kot od nasega vratarja vikend, pozabi!
     Hihi, lahko si pa vzame Melanie za vzgled, kako se to naredi…

     • neny

      to je predrago za life – imet enega samo zarad denarnice.

     • stajerc5

      Saj te razumem, zato jih pa imas vec, nje!?

    • neny

     ….. nimam cajta za Metelkovo… tak da nč bat.

  • sprehajalec

   Tole si v brigadi pel, a, nabit zvečer ob ognju? Potem ko ti ni uspelo vsled naravno dane podobe namamiti kakšne mladinke…

   • stajerc5

    Hej, kje si se pa ti naucil cirilice, ja nista ne kuzim, hehehe…

    • sprehajalec

     Tole je bil hit Zdravka Ćolića nekoč, Titovi mladinci so doživljali delirije nanj. Kolo so začeli šibati pa te fore, pa prisegati Titu, da so tuji turisti kar oči ven metali.

     čez nekaj let so se vse kunjenja pa zakletve sesule v prah. razen pri nas. pri nas še obstajajo.

     • stajerc5

      Poznas zgodbo z Colicem v zagrebackom parku?

     • sprehajalec

      Ne.

     • stajerc5

      1977 ga je skupina toplovodarjev posilila v parku, en vecer pred turnejo v Rusiji, komaj prezivel, skoraj dva meseca bolnice, zamenjal ga je pa, verjel ali ne, Djorde Marjanovic…

     • sprehajalec

      Čudna zgodba. Toplovodarji ponavadi ne posiljujejo. Pa ravno pred odhodom v SZ. kakšne Udbine igrice?

     • stajerc5

      Tak ko si reko…Sem bil v grupi, hejjj, ne v parku, hehe…

     • sprehajalec

      Vse skupaj sem pomešal. Tuppkovo besedilo je izvajala Riblja čorba, Čolić je pa Druže tito pa kunemo.

     • stajerc5

      O ja, ne me spomniti. Ampak, imel sem sreco, da sem jaz igral harmoniko na “stolici”, ko so drugi tolkli strojevi korak!

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Fogglof Tunnek

  Fašist ali domoljub?

  Seljačina ustaška !!!

 • Fogglof Tunnek

  V Haag…tudi njega…fse podobno misleče, iz obeh strani…. Tudi pri nas so eni zreli za Haag…to so tisti ki postavljajo domobranske spomenike…in stojijo mirno pri pesmi “Moja domovina”!!!

 • Janez

  Ah ?
  Saj za te naše ex KP, ZK JE VSEENO – BODO PAČ ŠLI V S. KOREJO ! Domov. L.r. Janez KOMENDA

  http://primorske.si/Priloge/Sobota/Najbolj–varovana-skrivnost-Josipa-Broza-Tita.aspx

 • Fogglof Tunnek

  Dokler on poveličuje Jasenovac in Staro gradiško, pa fsklika za dom spremni, nima kaj iskat v Sloveniji.

 • Fogglof Tunnek

  Hrvačko ustaštvo je ostalo nekaznovano zato se danes dogajajo nepravilne stvari… Mi smo kurbe izdajalske zmetali v jame po vojni… pa še dandanes oprode neodomobranske dvigujejo glave…kot strupene črne mambe !!!

 • jonh doe

  Če
  bodo prepovedali Thompsonov koncert v Mariboru, bomo v soboto v
  Ljubljani na Cecinim koncertu na Raztavišču naredili PIZDARIJO, da bo še
  policija presenečena….. ZOB ZA ZOB !!!

  • Krtača17

   Temu se reče konkretna grožnja. Ime in priimek?

   • xtc

    sPOMNI SE SEBE IN OBLJUBLJANJA JAM:

    • Krtača17

     Če boš še dolgo provociral jo boš tud dočakal.

     • stajerc5

      Ti jo ne bos, mocvirniki v blato…

     • centurion

      Si ti tavče gravče dons jedu, da se tolk napenjaš?
      USROU se boš, v najboljšem primeru- prdnil.
      Po Murglsko.

     • xtc

      nO HEROJ;KAJ BOŠ?pRIŠEL S KRAMPOM;SEKIRO;PUŠKO;MITRALJEZOM;BOMBO?

     • karlina

      TO JE GROZNJA IN SOVRAZNI GOROV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • sprehajalec

    Sam groziš z odpiranjem novih jam, pa brezen, tukaj bi pa špiclja špilal. Pravzaprav vseskozi verjamem, da si provokator in režimski špicelj.

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • stajerc5

    jonh doe!

   • Olga

    Vi boste koga pozivali????

   • karlina

    NO, TI SI ZGORAJ GROZIL NAM Z GROZNJO ZAPORA, SI ZE POZABIL

   • jonh doe

    Domoljub Tone

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Fogglof Tunnek

  Levosučni…AUFBIKS !!!!… Spil sn liter šmarnice…zaj pa lahko dobite po pizz(d)i… Kapish?
  SERBUS…usput kupim još ulaznico za našoga domoljuba Thompsona!!!
  ZA DOM SPREMAN!!!

 • neny
 • Fogglof Tunnek

  https://www.youtube.com/watch?v=UM8ss1dcfiQ

  … hahahahahahahahahahahahahahahaha …

 • Nada

  Sem si vzela čas in po youtube poiskala in poslušala nekaj njegovih pesmi. Besedila so baladna in prežeta z globoko vero. Recimo pesmi kot so: “Sine moj”, “Moj dida i ja” in kdo ve koliko je še takšnih. In kaj je tukaj spornega? Zdi se mi, da je žrtev dolgoletnega načrtnega levaškega politično-medijskega linča in sataniziranja. Iz OŠ v prejšnji državi se spomnim, ko nam je tov. za glasbeni pouk pripovedovala kot članica zbora, da v domovini SRS niso smeli, v Italiji pa so na tekmovanju pevskih zborov zapeli tudi”Oče naš” v znani glasbeni priredbi (avtorja se ne spomnim) in Italijani niso mogli verjeti, da je zbor iz komunistične države zapel to znamenito glasbeno priredbo. Tako da, če Thompson v besedilih izraža svojo vero in globoko občutenje rodovne povezanosti in spoštovanja do prednikov, ni čudno, da je vladajoča politika zagnala vso mašinerijo zastraševanja, ki se mu je uklonila tudi policija.

  • Aron

   Fasistoidnost se razvija skoraj izkljucno pod okriljem religioznosti.

  • karlina

   Pa saj zato se gre-domoljubje in krščanska vera-le to je trn v peti tem levakom, oz. komunistom v Sloveniji in nikjer, v nobeni drugi bivši republiki Jugoslavije, samo v Sloveniji, Slovenija je edina še komunistična drzava v EU, kaj se pa to pravi-prepovedati, še v S. Koreji so lahko nastopali skupina Laibach, pri nas pa ne sme Thompson, pa saj Slovenija je hujša od S. Koreje, hvala tovariši .Med tem , ko v Ljubljani čisto potiho gradijo:http://www.24ur.com/novice/slovenija/nova-dzamija-v-ljubljani.html

 • Fogglof Tunnek

  Moji vučenci morajo tole pesem znati na pamet in si jo skupaj fsak den popevamo.

  Mi legionarji, mi domobranci,
  mi se borimo za svojo zemljo;
  stoletja je obstala,
  zdaj da bi propala,
  se uničila, za revolucijo.

 • xtc

  Zelo zanimivo je bilo danes brati;kako levaki preko medijev lansirajo kako je treba omejiti svobodo govora ;ki po njihovem ni neomejena:
  Seveda je zanimivo ob tem;da gre za poizkus uvedbe diktature in cenzure in s tem utišanja njim ne ljubih tem in komentarjev:Razumem ;da so kaznivi pozivi k nasilju ubijanju ipd;ampak nihče nima nikomur pravice prepovedati npr: mnenja da ne mara temnopoltega;Arabca;Rus;aMERIČANA ITDtO STALIŠČE IMA PRAVICO RAZGLASITI VSAK;KOT TUDI KRITIKO POLITIKOV KOT REŽIMA:sEVEDA LEVAKI Z RAZTEGLJIVIM POJMOM SOVRAŽNI GOVOR SKUŠAJO UKINITI DEMOKRACIJO IN KRITIKO KOT TUDI REALNO POIMENOVANJE TEŽAVE IN PROBLEMA:sEVEDA JE PA TA SVOBODA NEOMAJNA;ČE SE IZ NJIHOVIH VRS POZIVA K POBOJEM DRUGAČE MISLČIH;ODPIRANJU NOVIH JAM I IN METANJA VANJE::;seveda pa je sovražni govor vse kar levake razgalja in škodi njihovim interesom:Zato smogeneralno priča globalno levakarskifašistični levici;ki skuša omejiti svobodno izražanjke mnenj;kritike in utišati nasprotnike in prodajati le njihovo resnico_temu pa se bo narod moral upreti in tovrstni levifašizem z njegovimi lažmi in etiketiranji vred zrušiti in sesuti;kot tudi skrajno levofašistične združbe tipa Antifa ipd:gRE ZA ČISTE FAŠISTE_LEVE V NAJBOLJŠIH VRLINAH LE TEGA:

  • Olga

   Zato pa je komunizem izenačen s fašizmom in nacizmom kot zločinski totalitarni sistem! Ustrahovanje, kršenje človekovih pravic, vključno z omejevanjem svobode govora!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   TOČNOOOO

 • Fogglof Tunnek

  Još jedan pozdraf mojoj rodbini.

  Za Dom – spremni!!!

  U Zagori na izvoru rijeke Čikole,
  Stala braća da obrane naše domove.

  Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi,
  Nešete u Čavoglave dok smo živi mi!

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Z odkritim podpiranjem ustašev, ne boste pridobili na svojo stran normalnih Slovencev !!!! Pa kako vas ni sram ?!!!

  • Olga

   Kdo je ustaš? Tompson? Tako kot mi domobranci? Ker mislimo drugače? Beda!

   • Jovo Jamnica

    Ti kuj brani tvoj dom, tam pod Trojanami. Mi Štajerci znamo skrbeti za sebe. Ne rabimo domobrancof!

    • Olga

     Podpirate zločinske komuniste? Pod Trojanami??? Haha!

     • Jovo Jamnica

      Ja??? Na kaki način???

     • karlina

      Pod Trojanami so vedno bili in še vedno so RDEČI REVIRJI, najhujši med rdečimi je tovariš Miloš, osebni prijatelj Kučana, priimka pa ne bom pisala.

    • stajerc5

     Neki si se mi zacel distancirati, kaj pa to pomeni? Pa nije valjda da bulja radi?

     • Jovo Jamnica

      ???

    • Darth Vader

     a si to ti al foglof čunek? :) https://goo.gl/csTLAv

     • Jovo Jamnica
     • Darth Vader

      videoposnetek v katerem je napisano Taborska ulica 8, 2000 Maribor…..kaj pa je to zaena nova fora?

     • Jovo Jamnica

      Kaj te jas vem, kaki račonalnik maš ti. Komodore mogoče???

     • Darth Vader

      navem, na windows 10NT sem……mogoče spet kak virus

     • Jovo Jamnica

      Te pa na telefoni poglej…

     • Darth Vader

      na telefonu mi v videoposnetku napiše Ob Bistrici 32, 2366 Muta ….. dobra fora, navem kaj imate to…..

     • Jovo Jamnica

      Te pa fukni toti svoj krš bek. Itak je Zdravica za Slovence, ne pa uskoške fegete…

     • Darth Vader

      zaenkrat še vedno velja Ustava in pravice zapisane v njej…..ko pa bo ustavni red suspendiran, bomo pa delal vsak po svoje…..pa lahko noč :)

   • karlina

    Bravo, moj VELIK PODPIS-ni kaj dodati, draga Olga ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • sprehajalec

   Olga ima prav, vsak, ki ne misli tako kot tovarišija v Dražgošah je ustaš, pa domobranec.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • centurion

   Ustaši so humanitarci napram tvojim komunistom.
   ZA DOM- SPREMNI!
   Boš to tut tu občutil, kot srbočetniki v Oluji in Blijesku.
   Ja, ja, trda ti bo predla….

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Komuniste si zatlači v rit, a prav ?

    • centurion

     Komunisti se sami tlačijo v pasje riti, sorry.

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Desničarji majo pa radi majhne otroke, saj veš duhovniki pa un gnoj iz stranke nova Slovenija.

     • stajerc5

      Tisti gnoj se vam je na kolena usral, saj ste jih hoteli, nje?

     • xtc

      Nebi rekel ;da soLGTBQ ravno desničarji:

     • centurion

      Jaz imam tudi rad otroke.
      Dva imam. Sinka in hčerko. Ponosen.
      Levaki imajo radi pse.
      Tudi kot partnerje, Dokazano.

    • sprehajalec

     kaj pa nas posiljuješ z njimi? Levičar=Komunist

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Samo v tvoj bolni glaVI. Večina Slovenski partizanov ki so se borili za naš obstoj niso bili komunisti in to so edini ta pravi SLOVENSKI DOMOLJUBI !!!! Vi se pa kle nastavljate tujemu kapitalu, šiptarju, žalite NAŠA SLOVENSKA dekleta z prostitutkami. Pojma nimate kaj pomeni biti TA PRAV SLOVENSKI DOMOLJUB !!!!!!!!!!!!

     • centurion

      Vaša slovenska deklete… Jasna Murgl, Violeta Tomićć, Aščiććć….
      A si normalen?

     • karlina

      Ha, ha , ha, ha , ha, ha, ha, ha, ha, pa Kozlović, itd. itd. itd.

     • sprehajalec

      60% jih je bilo (pripravnikov za komunista, komunistov in skojevcev – statistika Pohorskega bataljona). če govoriš o partizanih.

      Tisti, ki pa ni bil podpornik komunistov, je pa tvegal kroglo v glavo. Partija ni ničesar prepustila naključju, ko se ji je nasmihala oblast.

     • karlina

      A bejz no, da ne vemo, nisem vedela, da nisem domoljubna in vsi, meni podobni na tem portalu, halooooo

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Pa saj v bistvu tem levičarjem in komunistom Thompson ni trn v peti, ampak-BOJIJO SE NAS, DOMOLJUBNIH SLOVENCEV, TO JE RESNICA IN NIČ DRUGEGA !!!!!!

    • stajerc5

     Koncno se je nasel nekdo in zadel v crno!!!!!
     +++++++++++++

  • soc

   Primsek, danes bi bilo dobro, da vzameš precej tvojih tabletk in čim preje, ker že močno gnjaviš in si izredno shizofren (saj veš, razklana osebnost, veliko nickov).

   Pa dajva spet tvoj posnetek za tvojega edinega oboževalca, kajne? Zate, torej.

   https://www.youtube.com/watch?v=hnzHtm1jhL4

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Kar tolažite se da sam primsek ali pa tuuunek, ne veliko nas je, ki nam gre na kozlanje to vaše zlagano domoljubje. K bi se vsaj za kakšnega SLOVENCA potegovali ne pa za enega šiptarja !!!!!

    • sprehajalec

     Kdo pa je ta Šiptar, naš favorit? kakšen slaščičar v Poreču ali kaj? kaj pa nam vsiljuješ Šiptarja? kaj ni dovolj, da imate že vi srbina?

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Boljš srbin k šiptar. Drgač pa tudi srbina ne maram, pe na zato ker je srbin, ampak zato ker je lopov, tako kot vaš šiptar.

     • stajerc5

      Koliko komentarjev ti se manjka do druzinskega bureka?

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Ne jem bureka ! Mogoče pizza burek ko sem fajn pijan, pa še pizza burek so sorodniki od vašega vodje izumili v Sloveniji in to samo za nas Slovence. Drgač pa prisegam na govejo župco in žlikrofe, po možnosti iz Idrije.

     • stajerc5

      Ja-ja, brale, moja krava je tudi zadnjic v Dubaju zmagala na konjski dirki…

     • Igor Kavalar

      Ejga k tolk govoriš čez šiptarje, a si prepričan, da žlikrofe, čeprav so Idrijski ne mesi kakšen Albanc?

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      ka pa veš :)

     • Igor Kavalar

      :=)

     • karlina

      Kakšen šipter, butelj, priimek JANŠA JE PRAVI SLOVENSKI PRIIMEK, PIKA !!!!!!

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Kako si pa vedela, koga sem mislil ? A res, a tebi se tudi zdi mal podoben, saj veš, bolj unim, od tm dol…. ?:)

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • karlina

     http://www.zzb-nob.si/mladi-borci/ To zlagano sranje si preberi, fuj, to znajo vaši , fuj

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      NOB nas spominja, na enega najlepših trenutkov, ko smo se Slovenci, kljub veliko močnejšemu agresorju postavili ob rob, in mu rekli: Lahko nam vzamete naše prelepe gore in bistre reke, lahko nam pomendrate našo plodno zemljo, ampak, naših Slovenskih deklet vam pa ne damo !!! Smrt naci-fašizmu ! Svoboda Slovenskemu narodu !

    • soc

     Tabletke! Zdaj!

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      A ti je kakšna še ostala ? Če ti je, podej !

  • karlina

   Mene zanima, katere “normalne” slovence ti misliš, namenoma sem slovence napisala z malo, ker to niso in nikoli ne bodo, nikoli, so le drzavljani NAŠE DRZAVE SLOVENIJE, PIKA !!!!!!

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Ta prav domoljub VEDNO napiše Slovenci z veliko začetnico. Se vidi, da si neka fejk domoljubka. Pa saj ni važno, dokler ti ovčice slepo verjamejo, je kul, a ne ? ;)
    Normalne Slovence mislim pa na vse Slovence, ki verjamejo, da je zemlja okrogla, in da vaš “brezmadežni” ni tok brezmadežen, kot lažete, da je. Zame je tak Slovenc že normalen SLovenc.

 • Janez

  Tole !
  Ta histerija Tunnek&comp. PROVOKATOORJEV !
  Je pa
  Zelo podobna tisti histeriji in strahu,
  ki ga je v 1970. letih povzroočil

  VICE VUKOV Z LEPO PESMIJO : ” T V O J A Z E M L J A ”
  Tudi
  cca 1978 so ex KP, ZK OB “TVOJA ZEMLJA”- PODOBNO ? Znoreli. L.r. Janez KOMENDA

 • neny
 • karlina

  http://www.zzb-nob.si/mladi-borci/ TO si preberite, kaj se dogaja v naši drzavi, grozljivo, res grozljivo.

  • sprehajalec

   Gre za indoktrinacijo mladine, tako kot znajo komunisti. vsa totalitarna socialistična in komunistična gibanja so imela povsem enak vzorec, začel ga je Mussolini, pa Stalin, ostali so ga posnemali, Hitler, pa Tito. Najprej so štartali na mladino. ZZB NOVJ je ohranila te metode. Indoktrinacija mladine.

  • Igor Kavalar

   Slovenski narod je obstajal tisočletje pred OF in tudi obstal bi brez PIF.

 • Fogglof Tunnek

  Ka je zdaj ustaši in domobranci… spat se spravite!!!… Dovolj je blo nacionalizma !!!

  • Krtača17

   Ali bolje rečeno za rešetke.

   • Olga

    Tja pošljite svojega Kućana, komunisti!

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Olga ti pa res ne moreš brez kučana, daj natipkaj nam, a k si jo mencaš, tudi na kučana misliš ? :)

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ pa vse njegove pajdaše, predvsem predsednike Zveze borcev !!!!!!!

   • karlina

    A vidva nam bosta grozila, kar mislita si, dva smrduha komunistična, fuj !!!!!!

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Če sta onadva komunista, si potem ti nacistična phrasica. No, ne verjamem ne eno ne drugo. Razen, če si res ti, kar sem napisal, a si ? če si, sta potem tudi una dva komunista. Ali pa samo rada zmerjaš in žališ ljudi, tako kot tvoj veliki in edin vodja !

 • Jovo Jamnica
  • neny

   ;)..bavoooo…:)

 • Janez

  Ja ?
  Zdaj se mi pa ti ex KP, ZK ŽE RES. SMILIJO !
  Brez domovine so !
  A že ppakirajo – za pot v S. Korejo ?
  Ne iti v Indonezijo. Tam je bil Suharto zelo neprijazen do Marxa , komunistov. L.r. Janez KOMENDA
  Kar najdite; Google Suharto, comunists

  • Olga

   Najbolje v Sibirijo!

   • Igor Kavalar

    Kakšna Sibirija, tam je plac samo za ruske medvede.
    Mars je rdeč planet, tja nej grejo prakticirat svojo komunistično revolucijo.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   http://www.zzb-nob.si/mladi-borci/ TO si preberite, grozljivo in še enkrat grozljivo, kaj se dogaja v tej skorumpirani komunistični drzavi, ki je vse bolj in bolj podobna S. Koreji, če ne ze hujša.

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Če bi jaz kot SIN SLOVENIJE odšel v avstrijo in postal predsednik avstrije, bi mi tudi Slovenija podelila častni doktorat. A me štekate ?

  • centurion

   Tebe so dohtarji že zdavnaj odštekali.

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Saj je v redu, ti se kar trgaj za šiptarja in TUJCE ki nas bojo pokupili in nam vladali, jaz se bom vseeno boril za MOJ SLOVENSKI NAROD ! Sploh pa za naša dekleta ;)!!!!

    • stajerc5

     Ahhhhh, ahhhh, ti lezba ti, pa tako dolgo si rabila za openning, ejejejejjjj…

    • centurion

     Pod vodstvom Slovenaca Aksentijeviććććććććća.
     Za dom spreman….njee?

     • karlina

      ITAK

   • stajerc5

    Imam obcutek, da je tudi on dobil dobro porcijo smejalnega plina…

 • Krtača17

  Sicer pa je policija podala samo predlog. Zastonj verjetno ne. Kako se bo pa odločilo…. A ni Grims nič seznanjen s tem? Pa tko vse ve?

 • Fogglof Tunnek

  Povezava med Janšo in Thompsonom…Janez Janša, politik, ki deli Slovence na tiste, ki so mu zvesti in mu verjamejo na besedo, ter na tiste, ki z njim ne bi nikoli, niti v sanjah zobali češenj. Fsa Slovenija pozna njegovo mantro o tem, da sta Udba in Milan Kučan kriva za fse slabo, ki se mu zgodi. Zdaj pa je to mantro ponesel še na Hrvačko. Nastopil je namreč na tretjerazredni lokalni televiziji Osječka TV, v oddaji razvpitega voditelja Velimirja Bujanca, in tam večkrat nastopa tudi Thompson !!!

  • Krtača17

   Isti tiči skup letijo.

   • karlina

    To pa res, ti in zgoraj omenjeni, to si pa povedal zelo pošteno, vsaka čast.

    • stajerc5

     No ja, tisto z ptici se je zmotil, muhe letijo na isti drek!

 • Fogglof Tunnek

  Vir:Mladina: Bujanec: Janša je potrdil svoj prihod na Thompsonov koncert …”Pravi Slovenci so podprli Thompsona! Prihod na sobotni koncert v Mariboru je potrdil tudi Janez Janša z družino,” je, ob objavi naslovnice Reporterja s Thompsonom, na Facebooku zapisal kontroverzni hrvaški novinar Velimir Bujanec – Bujica. Slednji se je junija leta 2015 ob 70. obletnici pobojev v Hudi Jami fotografiral z Janšo in članico SDS Evo Irgl. Bujica je Janšo za spletno stran Portal Oko takrat opisal kot “bodočega slovenskega premierja, antikomunista, žrtev slovenskih udbaških struktur ter dokazanega prijatelja Hrvaške”???

  Kot da ni zadosti sramotenje države po Evropi s prirejanjem zgodovine, kjer je uporabil sliko poboja judof (vir:Mladina: Janša spet potvarja zgodovino….Janez Janša pa je isto fotografijo opremil z angleškim zapisom in ga naslovil na stranko evropskih socialistof PES ter jim očital, da je to dediščina rdeče zvezde fSloveniji, ki jo zagovarjajo in to označil za sramoto…)….Ja res pravi domoljub, samo zgleda da ne Slovenije, tako da dajte ga volit na naslednjih volitvah, mogoče bo pa hrvaščina končno postala uradni jezik Slovenije…. beeeeeeeeee baaaaaaaaaaa jaaaaaaaaanšaaaaaaaaaa

  • karlina

   FUJ, SMRAD !!!!

  • montyamp

   Murglosrbščina je nič boljša od hrvaščine .
   V kratkem anschluss Štajerske nazaj k Avstriji .

   • stajerc5

    Ce si samo zamislim, da bi imeli Kurza pri nas, bi danes zvecer zaspal kot dojencek!

    • centurion

     Hebi ga.
     Imamo pa enga KURCA.
     Razlika je v malenkostih….
     Pr nas pa naš KURC zaspi kot dojenček.

     • stajerc5

      Eh, k…c te gleda, si mi kar vecer pokvaril, hehe…

   • Jovo Jamnica

    Še pret soboto! Austrici bi Tomsona nagnali…

    • stajerc5

     V Tunguziji bi ga sprejeli, kaj pa sedaj pravis?

     • Jovo Jamnica

      Tunguzija jest izraz za nešto zabačeno, veoma daleko ili neki geografski pojam koji ne postoji. Inače zaista postoji i zove se Tunguska oblast, nekada je bila i sovjetska republika… danas je deo Ruske federacije. Poznata po padu ogromnog meteorita 1908 god.

 • centurion

  Mimgrede, za vse leve retarde in tiste desničarje, ki tega ne vedo.
  Fotografija nekaterih ne moti…

  https://twitter.com/RomanLeljak/status/864570597245956097/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Freporter.si%2F

 • Fogglof Tunnek

  Slovenija pokaži kdo je še vedno gospodar pri nas. Se bomo predali častilcem okupatorja in njegovih pomočnikof?… Janša že vabi ustaše…taka sila mu je !!!

  • karlina

   FUJ, FUJ, FUJ, SRAMOTA , DA IMAMO TAKŠNE, KOT SI TI , FUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    Jaz pa prvim hvala bohu, da obstajajo takšni kot so tuunek, saj veste normalni ljudje! Čeprav se mi zdi tuneek nadpofprečno nadarjen. Ma tuuneka za predsednika !!!!!!

  • Janez

   Aja ?
   TI MISLIŠ ?
   TISTO KPJ, KPS STALINISTIČNO OKUPACIJO MAJA 1945 ? Ja, je bila. L.r. Janez KOMENDA
   P.s. od 1945-1990 je trajala. A zdaj je ni več.

  • kokobily

   Tunči, prešaltaj nazaj na plemenito Šmarnico, tale anifriz, ki g cuzlaš ti nea dela dobro..

  • montyamp

   Rajši pod nemškimi okupatorji , kot pod kidrić-kardeljansko morilsko kolaboracijo pod Stalinom .
   SLOVENIJA SOVJETSKA BODEŠ TI .
   Si bil v Rusiji z žveplenim ???

 • kokobily

  Pa, prav v Mariboru, tistem Mariboru, ki je prvi kazal sredinec Yu gnilobi, kjer smo se prvi uprli in izrekli-dovolj je, NIČ VEČ !!
  Starejši se spomnimo, kako je neki tavariš-važič doživel živčnega, ko je otroški zbor na neki rdeča-zvezda proslavi zapel partizansko – malo po svoje-bolj sodobno prirejeno…Pa Lačni Franci so se morali ta istemu zgovarjati zaradi imena, češ, kako si upajo trditi, da so v naši soc.domovini neki – lačni..Pa smo se mu – zgroženi, posmehovali, češ, gelej mumijo,zaspal je v 1945-1948 filmu…
  Sram me je,da v lastnem mestu diham isti zrak z enakimi kot je tedaj bil Rafko…
  Stram me je…
  Na avto anteno sem za zadnjega policijskega štrajk v znak podpore jim zavezal modri trakec..Minuto nazaj sem ga snel. Bilo bi me sram, da sem ga obdržal…
  Pomisli, neobvladljivo varnostno tveganje je, da bo nekaj vročekrvnih “za vse mojo nesposobnost so mi drugi krivi” javno nasprotovalo koncertu in poskusilo preprečiti ljudem, ki bi šli na koncert, da se ga udeležijo… Mare, kakšna strašna grožnja… Še pendreka ne rabiš, da to tovarišijo daš pod kontrolo..
  Odpreš gajbo pira, naštimaš jim TV, pustiš njim primeren intelektualni izziv, Usodno vino, Sosedje, Big kmetija, Tirolski dohtar- in maš mir…Še sam lahko prekrižaš noge…..
  Ne, na Thompsonovem koncertu me ne bo, ker preprosto, ne poslušam takšne glasbe..Rad bi pa doživel,da kot svoboden državljan, z denarjem, ki mi je ostal v žepu, ko sem plačal – tudi za policijske plače-vse dajatve tej vaški skupnosti, ki si domišlja, da je država, kupil karto za kakšen koncert, ne da bi kdo mahal z transparentom pred nosom in me zmerjal z fašistom, komunistom.
  Samo, ker on ne ve, da je Elvis že zdavnaj odfrčal.. Tempi pasati…A so res, vi ANTIPROTIVNI ???

 • centurion

  Ta gamad policijska cerarjeva je pa res preplačana za svoje delo.
  Samo domoljube bodo mlatili.
  Ampak jih bodo dobili nazaj po trdih in neumnih beticah SMCjevskih.
  Prepoloviti plače, če niso sposobni speljat reda na enem koncertu.
  So samo spremljevalci in uslužni sprejemniki muslimigrantov.

 • Krtača17

  S tem koncertom dobesedno izzivate in hujskate. Pač kakor hočete. Pa lahko noč:https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/302-clen-hujskanje-k-upiranju

 • Jefferson Vendski
 • Fogglof Tunnek

  Glejte, tu Novatv in SDS vabite ustaša ki naj poje ustaške pesmi sredi Slovenije, a ko pa Mladina napiše, da je Branko Grims…Goebbels, pa je ogenj fstrehi !?!?…Ja, če pa je res !!!!

  • montyamp

   Vsaka pesem je boljša od bandiera komunisma .

  • Fogglof Tunnek

   Zakaj se spet izdajaš za Tuneka?… Pa saj nič hudega…delaš mi zastojn reklamo…
   saj sn itak najbolj popularen komentator fSloveniji…

 • Fogglof Tunnek

  Levosučni…AUFBIKS !!!!… Spil sn liter šmarnice…zaj pa lahko dobite po pizz(d)i… Kapish?
  SERBUS…usput kupim još ulaznico za našoga domoljuba Thompsona!!!
  ZA DOM SPREMAN!!!

  • stajerc5

   Razprodano do zadnje karte! Lahko pa gres v Laibach k Ceci, do sedaj je prodana ena karta…

   • kokobily

    A misliš na tisto karto s katero je Arkanovka dopotovala v Zokijev objem ??

    • stajerc5

     Niks objem, samo na kolena pred slicom…

 • Fogglof Tunnek

  Jast, Milan in Prašek fsi mi zavedni komunisti gremo skupaj na koncert.

 • montyamp

  SMRT KOMUNISTOM-RDEČIM MURGLO FAŠISTOM — SVOBODA NARODU

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   SMRT NACI-FAŽIZMU—-SVOBODA NARODU !
   No, na pol se že strinjava :)

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  A mi lahko nekdo pokaže kakšnega komunista rezen tistih, ki vodijo SDS. Ja enkrat komunist, vedno komunist. Pa ne mi kučkota, če ne bi bilo vas, bi mislil, da je že pokojni.

  • centurion

   kr en LEVIČAR in DOMOLJUB, enkrat peder, vedno peder.
   (Pa pesojeb tut)

  • sprehajalec

   120.000 jih je bilo po spisku zadnjega kongresa ZKS sredi 80tih. Nikoli niso izstopili iz stranke, niti nikoli vrnili knjižic.

   Nek proces, kot da bi v Nemčiji po porazu, se NSDAP preimenovala v Stranko napredka in zamenjala barve stranke v rumeno.

 • montyamp

  THOMPSON :

  Zabranjuju me komunisti koji žale za bivšom državom .

 • montyamp

  Hrvatski sam domoljub, a ne fašist, Hrvatska je nastala na domoljublju, a
  nikako ne na fašizmu, kako nam žele imputirati”, kazao je Marko
  Perković Thompson u intervjuu za slovenski Reporter uoči subotnjeg
  koncerta u Mariboru.

 • montyamp

  Halbmadžarski murgelzwergl pa pravi :
  SLOVENIJA SOVJETSKA BODEŠ TI .

 • Janez

  Ja ?

  To je pa res čudno ?
  Našim provokatorjem se čisto meša ?
  Se še spat ne upajo iti ?!
  Zaradi ?
  Enega pevca iz HR, ki poje domoljubne pesmi : iz domovinske HR vojne v 1990. letih ?
  Pa?
  Ene stare HR ljudske pesmi, pa ljubezenske – ima tudi !
  Kaj?
  Pa je tu kaj narobe ? Saj ?
  VICE VUKOV JE TUDI PEL LEPO PESEM ” TVOJA ZEMLJA” PA SE JE EX KPJ JUGA ?
  HVALABOGU – KAR SESULA !
  To pesem “Tvoja zemlja” imam še danes rad.
  Zelo je lepa – ljubezen do doma, domačih iz srca ! Tudi te od tega T. so lepe ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  RES NE VEM ZAKAJ DOMOLJUBNE PESMI TAKO MOTIJO EX KP, ZK-JE. A – zaradi tega ?
  http://hcsp.hr/mladez/priopcenja.php?subaction=showfull&id=1288832361&archive=&start_from=&ucat=1&
  Pa?
  Saj je bil ex NKVD J. BROZ TUDI HUD POLIT ZLOČINEC ?

 • neny
  • Janez

   Ta !
   Je pa res dobra. Hvala za link. Me veseli realno razmišljanje v pesmi. L.R. Janez KOMENDA

   • neny

    brez hecov…. res je dobra.

 • Krtača17

  Ne želite si da se na koncertu srečajo kaki Srbi pa Hrvati in Bosanci. Sdsovci boste sam kolateralna škoda. Kerga briga za vas. Za okus je tule link in preverite komentarje:https://www.srbijadanas.com/clanak/najveci-mrzitelj-srba-dolazi-u-beograd-tompson-pravi-koncert-na-trgu-republike-14-06-2016

  • sprehajalec

   Če so se v Kanadi lahko, se lahko tudi v Mariboru.

   Thomson kot tak je kakršen je. Desničarjem gre za princip svobode nastopanja in enaka merila za vse. Če Kombinatke, s svojimi rdečimi napetimi joškami v premajhnih rdečih majčkah lahko nastopajo v Stožicah, zakaj ne bi smel Thomson v Mariboru? En razlog zakaj ne?

   • stajerc5

    Jaz pa vem, ti pa ne, hahaha! Thomson nima josk!!!

    • sprehajalec

     To pa zna biti razlog, ja. Pri kombinatkah rdeče roke grabijo po rdečih napetih joškah. Pa še primorskih povrhu. Ker star vic pravi zakaj imajo ljubljančanke majhne joške?

     Zato, ker imajo ljubljančani majhne roke, pa velike gobce. Zato so veliki mesnati primorski joški prava osvežitev v Stožicah. In je Thomson moteč element…

 • Jovo Jamnica

  Protestiram. Karlina mi nea da dobenega plusa. To je diskriminacija!!!!

  • neny

   maš dva zdaj…. hehe

   • Jovo Jamnica

    Ja. Ti se zajebavaš, jas pa mrtvo resno mislim…

    • neny

     vzemi si paloma…. :)

     • Jovo Jamnica

      Ne dopade se mi novi dizajn sploh…

     • neny

      pol pa speglanega…. haha

     • Jovo Jamnica

      zloženega???

  • stajerc5

   Pa se jaz sem ti enega stisnil. da bos bolje spanckal…

   • Jovo Jamnica

    Duša si, majkemi… :-)

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Men tud ne, najboljš da kupiva svečke in sendviče, da tako privabiva predvsem starejše občane in reveže na umu, da za naju protestirajo pred vrhovnim sodiščem. Jaz zrihtam sendviče ti pa svečke, a prav ? :)

 • plamen100

  To je samo poslerdica tega, da vojna v Sloveniji ni končana! Leta 1991 je bila dobljena bitka vojno pa so v bistvu dobili komunisti oz njihove na novo ustanovljene stranke kamor so se skupaj z udbaši prelevili v neke nove demokrate, v bistvu pa so prevzeli oblast podobno kot leta 1945. Saj je stanje na Hrvaškem podobno ker edino v teh dveh državah ni bila izvedena lustracija. V Sloveniji se toliko govori o človekovih pravicah v bistvu pa je to navadna farsa sploh če pogledamo kako so Janši ukradli mandat v parlamentu, kako so ga neupravičeno zapirali in na koncu zadevo zastarali samo da ne bi bilo potrebno izdati odločbe v kateri bi morali navesti da ni dokazov (katere je zahtevalo ustavno sodišče) da je obtoženi JJ storil KD. In niohčer v terj državi za nič ni odgovarjal. Podobna zadeva diskvalifikacij je potekala proti Kanglerju, poslancu Magajneju, da ne govorim o svinjarijah ki jih počnejo Krkoviču. In to ne more biti slučajnost ampak kaže na dejstvo, da je nekdo v ozadju ki vleče niti preko vseh inštitucij. Moram priznati 5 let nazaj nisem verjel da je to možno oz sem bil siguren, kot jer danes večina levičarjev, da si to desnica vse skupaj izmišljuje, ampak ko sem videl kaj so naredili Janši, Magajneju, Kanglerju, potem se lahko v takšni državi lahko še samo bojiš živeti, ker jutri si lahko sam na vrsti. Kaj pa mislite, da si UDBA pridobi IP naslove vseh nas ki tukaj komentiramo?? Zato sem že predlagal, da bi strežnik morali pod nujno preseliti v tujino, ker Slovenija ni varna država, samo pogledajte nov predlog zakona o SOVI, čisto udbaški zakon, edinstven v Evropi! Konec koncev so strežnik v tujino preselili tudi vejperji saj jim levi fašizem prepoveduje karkoli pisati o elektronskih cigaretah https://slo-vaper.com/

 • rrrrr

  Za slovenske bebote so Veliki lutkar in njegova SMC kamarila že stotič rutinirano zrežirala staro/novo socialistično veseloigro: Igra svetlobe in sence.
  Pod žarometi prepovemo Thompsona, da se raja kuri in se v senci zadolžimo za novi dve milijardi, da je raja tiho!.
  Naj živi delovno ljudstvo Slovenije!

  • stajerc5

   Mi lahko poves, kako bi Novo zbudili, da bi bila bolj aktualna? Jaz ne vem, nimam pojma…

   • rrrrr

    Štajerc, poleg dobrih komentarjev še dober opazovalec in dobronameren kritik.
    Strinjam se s tabo!

  • Janez

   Hvala za info !
   Ampak?
   Ti dve mrd€ naj plačajo člani in podporniki SMC in koalicije.
   Kolikor vem ?
   SMC in DESUS celo za uskladitev nizkih pokojnin? Nista bili ? L.r. Janez KOMENDA

   P.S. ČE PRAV VEM. SRAM NAJ JIH BO.

  • kokobily

   NLB se prodaja, malo megle ,magari proč od močvirja ne škodi..

   • stajerc5

    Opa, prodajajo 50%-ov do konca leta, potem hocejo se vedno obdrzati 25%-ov + eno delnico, in ni boga na svetu, da bi vedel, do kdaj bodo to storili.
    Oni, mislim “nasi”, da bi sami sebi zaprli pipico, hehehe?
    Od zadaj pa ze prihaja nov bankomat v obliki zlatega tira, razumel?

    • kokobily

     je,je, maš praf, veliko SOKOBAN zabojčkov se smuka sem in tja, malo več pozornosti na minorne reči pomeni malo manj pozornosti na zabojčke z denarci..

 • Borut Stari

  Hrvaška ni razcepljena na rdeče in bele. Šahovnica na zastavi enakovredno vsebuje oboje.

 • Vrhovni sodnik

  Kakšna Policija je to, ko v 10 dneh spremeni svojo mnenje, totalno nesposobna ali pa totalno koruptivna, s tem dejanjem so samo dokazali, da so politično vodljivi, kot cucki, ki deluje izven zakona in ta bebo , ki je na Hanzi TV lagal, se takoj vidi svinjsko rdečo glavo brez možganov in kaj njih briga kdo nastopi v privatni dvorani, če to izvaja v skladu z zakonom.

  • Prihajam Slovenija

   Dober si napisu, se bojijo, da bi se Slovenci nalezli patriotizma in zmetali lewaka na smetišče, kamor sodijo.

   • Janez

    Ja!
    Točno za to gre !
    Dobro se še spomnijo, da jim je Vice Vukov v 1970. letih sesul ex TRDO KP YUGO !
    Podrla se ni takoj,
    samo – kdor je slišal pesem TO JE TVOJA ZEMLJA – je vedel: KP YUGA BO RAZPADLA !
    Tokrat !
    Se bojijo ?
    Konca ostankov post soc-komumunizma – kar ga je še? V glavah ljudi !
    V domoljubju so socialisti in pokomunisti – šibki.
    Nekaj čisto drugega,
    res avtentičnega je :
    ” TO JE TVOJA ZEMLJA,
    TU SI ZGRADI DOM, TU JE STARI TEMELJ –
    TU SMO MI , TVOJA MAMA, TVOJI BRATJE, TVOJI LJUDJE”
    Ob
    Teh besedah se je ex YU stresla, razpokala. Se čez 20 let sesula ! L.r. Janez KOMENDA

    P.S.
    Pesem Tvoja zemlja je HR neuradna, silno spoštovana – himna.
    Neke
    ZG DAME, TURISTKE V KRANJSKI GORI SO JO V 1978. LETU PELE? Non stop, vse dni

    • Messo longi

     njihova zemlja naj ostane tam kjer je ……

     NAŠE PA NE DAMO !

     “Pod hrvaško oblastjo se je leta 1941 znašlo pet slovenskih naselij: Bregansko selo (danes se imenuje Slovenska vas), Nova vas pri Bregani (danes Nova vas pri Mokricah), Jesenice na Dolenjskem, Obrežje in Čedem. Gre za ozemlje veliko približno 20 kvadratnih kilometrov”
     Na koncertu bodo mahali z istimi zastavami ki so visele 1941 v SLO vaseh…

  • Jovo Jamnica

   Saj policaji si niso premislili. Samo alibi so si nardili.

   • Olga

    Haha! Povčepuhi delajo po navodilu Murgl! Pozabili so, kako jih je Cerar poniževal ob stavki policistov! Res so Butalci!

  • Ana Job

   Policija je tudi poštarje popisivala, kdo bo šel na Primorsko na protest. Drugače so pa slabiči in lenuhi ti naši “palicaji”. Kam je svoboda šla?

 • Borut Stari

  Ali ni Leibach imel koncert v S. Koreji? No Mi smo očitno bolj dekadentni s temi trdorokci iz policije. Zgodovina 70. let se ponavlja.

  • Jovo Jamnica

   V 70. letah so pr nas pičli svecki bendi. Status Quo v Maribori…1970, Frank Zappa, Osibisa, Cat Stevens, Slade, Barclay Yames Harvest, sredi sendesetih v Lublani…

   • Olga

    Ste pa star, da obujate spomine iz tistih let… Za policiste so bili to “nevarni elementi”!

 • hle

  Zgleda da so v Avstriji Nemčiji Švici in še nekaterih zahodnih državah na oblasti komunisti ker so temu ustaškemu provokatorju odpovedali gostoljubje konec koncev je njegova omiljena ndh okupirala tudi del Slovenskega ozemlja in v njemu ljubemu Jasenovcu so morili tudi Slovence tako da je za vsakega Slovenskega domoljuba njegovo šopirjenje po Sloveniji popolnoma nesprejemljivo za tiste ki jim je ideologija pred lastnim narodom pa je stvar verjetno drugačna

  • Jovo Jamnica

   Edino Slaven Letica je vredi. On je na Trdinof vrh z belim kojnom prjaho, pa našim soldatom točo gemište. Fajn so se meli nekaj cajta, pol pa je zajaho kojna in se vrno v Hrvatijo…

   • von Rhein

    Kučan mu je takoj uredil vračilo denarja z računa v NLB,da ne bi naslednjič prišel s tankom.

   • Olga

    Janša je Trdinov vrh zavaroval s SLOVENSKO vojsko!
    Miro bi jih spustil v Ljubljano, tako kot pol milijona nezakonitih migrantov!
    Pozabili pa ste povedati, da so Tit-eku Turnšku Hrvati “obveščevalni” kombi zaplenili! Haha!

    • hle

     Savudrijskega rta pa ni upal čeprav so mu govorili naj ga

  • Olga

   Laž je nesmrtna duša komunizma!
   Tudi Stepinac je bil deležen komunistične torture in klevet! Resnica je prišla na dan! Danes bo on svetnik, komunisti pa ZLOČINCI!

   • hle

    Saj ne bi bi bil edini svetnik z krvavimi rokami kolikor vem so ravno zaradi tega postopek ustavili

 • Rožle

  Tolk enega upora za en majhen privat koncert ….
  No, važno je da se v Stožicah Titovke fura in se nam lahko cel svet reži …

 • Darth Vader

  en kolega mi je povedal, da fogloff čuneka največkrat vidi kako komentira iz Cuttys Ark puba na knafljevem prehodu 1……in iz metelkove 1 …… le katera podjetja imajo sedež na metelkovi 1…..

 • Fireblade

  jugolevičarji so se posrali spet. Slovencev je 1 milijon, ostalo so SRBI!!!! Ti ne dovolijo takih koncertov. Tu se vsiljuje cece, trubaće, bajage, Dražgoše in TITO obzidja po hribih… podalpska Srbija je nastala in čefurjad dela vse da balkanizira to ozemlje.

  Tiste 3 policaje uklonjene udbi in balkanski mafiji bi morali to noč zbrcat na cesto.

 • albusa aquilae

  rock n roll will never die…

 • tarantela

  Mogoče bi NOVA objavila tudi kaj o novem izobraževalnem centru na Rakovi Jelši? Iz 24 ur:

  “Dela na prvi džamiji pri nas medtem stojijo, zmanjkalo je denarja.
  In če je džamija delo in plod prizadevanj večine muslimanov pri nas, pa center gradi manjše društvo, v skupini pa so tudi člani, ki jim je Islamska verska skupnost prepovedala vstop v njihove molilnice”.

  Me zanima, če bomo tudi pri nas imeli šiite in sunite in posledično šlamastiko, kot jo imajo na BV?

  • Olga

   Ste jih komunisti hoteli, pa jih vprašajte!

 • Stane

  Zanimivo, da ta “konstrukt” ne sme koncentrirati v Avstriji in Švici. Tudi tam se ga bojijo? Slovita sicer kot urejeni državi. Ima vpliv Antifa? Mogoče so pa Murgle krive?! Medtem, ko se predsednik sekte fotografira pod ustaško zastavo? Matr ste kle eni smrdljivi prdci.

  • Olga

   To je komunistična propaganda, ki z lažmi oblati človeka!

   • Goran Hvala

    Propaganda je bolj tukaj doma…

   • ogledalo

    28. apr. 2017 – V Avstriji prepovedali "hrvaški večer" s kontroverznim … “Švica je za tri leta prepovedala vstop spornemu hrvaškem pevcu Marku Perkoviću … Thompsonove koncerte so že prepovedali tudi v Avstriji, BiH-u ter na …”

  • Igor Kavalar

   Mogoče se koncert ne sme zgoditi ravno zaradi multikulture, ki prinaša multikonflikte?

   Pa ja ne misliš, da pojejo pevci iz Balkana avtohtonim Avstrijcem in Švicarjem, in da se bo en Franz Klaus razburjov a pride lahko Thompson ali pa Ceca ali XY oseba….

   • ogledalo

    Ni pomembno komu bi tam pel. Gre za to, da so mu PREPOVEDALI!

    • Igor Kavalar

     Ja sej zakaj pa? Ker je Švicarjem, Avstrijcem tekst sporen ali Srbom?

     In kako jim ni sporno, da se islamski fundamentalisti sprehajajo po državi z svojimi simboli, transparenti in se derejo, takšne fore UK go to HELL, Bomb Denmark, behead everyone who disagrees with Islam…

     A to pa ni spodbujanje sovraštva, zrelo za prepoved?

     • ogledalo

      To je stvar Avstrije in Švice. Celo v Pulju so mu prepovedali peti! Zakaj le?!

     • Igor Kavalar

      Ne vem zakaj so mu v Puli prepovedal. Kar se pa dogaja po Sloveniji in EU so pa dvojna merila.

     • ogledalo

      Kaj si hotel povedati? Nima ne repa in ne glave.

     • Igor Kavalar

      Hočem povedat, da imamo dvojna merila.

      Bora Djordević nas je Slovence oklical za bečke konjušare(hlapce, ki kidajo avstrijskim konjem drek v hlevu), je anti Slovenec pro Jugoslovan, danes pa ima po 15-30 koncertov v Sloveniji. Bi moral imeti prepoved vstopa v to državo, že samo zaradi te žalitve in to za vedno. Ceca, ki je znana žena srbskega kriminalca in vodja vojaške formacije Tigri, ki je pobijala talce, ima po Sloveniji brez problema koncerte, in je tudi sporna oseba za mnoge Hrvate in muslimane, ki živijo v Sloveniji ne le za Slovence. Ona ga je zagovarjala, kako čudovit človek je, pa čeprav je vsakomur jasno, da je bil poden od podna. Še četniški vojvoda Šešelj mu je rekel, da si je Arkan, dal večkrat čez glavo čarape kot on na noge.

      V glavnem tisti, ki so bili proti Sloveniji ali so žalili slovenski narod, tukaj nimajo kaj početi. Od pop zvezd do jugo oficirjev do posameznikov brez izjem.

     • ogledalo

      Se strinjam. Omenjenim bi morali prepovedati vsakršno dejavnost v Sloveniji. Đorđrvić je imel pred leti odpovedan koncert, za Ceco ne vem. Vsekakor pa njuno “koncentriranje” ni razlog, da se Thopsonu dovoli “koncert” v Mb. V Pulju so že vedeli, zakaj so ga prepovedali! Kdorkoli žali čustva katerekoli države, državljanov, nima tam kaj iskati!

  • baubau

   to je laž:imel je koncerte tako v Avstriji kot v Švici,a naši mediji omenjajo le dve-,tri,prepovedi v posameznih malih mestih.

 • Messo longi

  torej … v bodoče lahko pričakujemo še koncerte madžarskih fašistov …. italjanskih fašistov, ter seveda nemško-avstriskih nacijev… vsi so pred časom pokazali interes za ozemlje SLO …

  vsi bodo , kot Tomislav …prinesli zastave izpred 70 let … predlagam da kar iz muzeja v Nürnbergu…….

 • goldhorn

  Kaj pa ikonografija Laibacha? Pa Kombinatke? To pa ni nič sporno?

  • Messo longi

   …ne boš verjel….. ampak teh ni najti v Nürnbergu……….

  • Olga

   So ta pravi! Nastopili so tudi v Severno Koreji!

 • goldhorn

  Leta 1991 je Svetlana Ražnatović Ceca v četniški opravi paradirala po Vukovarju, ki so ga nekaj prej zavzeli Srbi in se brutalno znesli nad hrvaškimi branitelji. Tigri, paravojaška enota njenega moža Željka Ražnatovića Arkana, imajo na vesti umore več kot 250 pacientov in osebja vukovarske bolnišnice. Vseeno je bila že leta 2005 navdušeno sprejeta na koncertu v Ljubljani, kamor se redno vrača in bo svoj naslednji koncert imela to soboto, prav na dan, ko naj bi bil v Mariboru koncert hrvaškega pevca Marka Perkovića Thompsona.

  Njen koncert in nastopanje v Sloveniji očitno ne moti tistih, ki pozivajo k prepovedi Thompsonovega koncerta. Pozivi »Mater Srebrenice«, naj se vdove »največjega zločinca na Balkanu« ne slavi in ji še polni denarnico, teh ljudi očitno ne moti, niti jih ni motilo ob prejšnjih obiskih Ljubljane. Cecin prvi koncert v Sloveniji je leta 2005 organiziral Žurnal, garantno pismo za pridobitev vizuma pa ji je izdala Gospodarska zbornica Slovenije. Nazadnje jo je na nacionalni televiziji gostil in ji delal reklamo celo Mario Galunič.

 • Ryuk

  PAZI, Thompson! ….. Reve

 • goldhorn

  Po včerajšnjem sestanku na mariborski upravni enoti se je odzval tudi organizator koncerta Milan Trol. Po njegovem mnenju ne obstajajo nobeni razlogi za prepoved koncerta, saj so v tujini prodali le 28 od 1200 vstopnic, torej obiskovalci iz tujine ne morejo predstavljati nobenega varnostnega tveganja. Po njegovih besedah ni nevarnosti, da bi nastal konflikt med obiskovalci koncerta in protestniki, saj ti nimajo nobenih dovoljenj, da bi organizirali shode na prireditvenem prostoru ali ob njem, poroča spletni portal Delo.si.

 • Okrs Bokers Flokers

  Srbe bo treba utišat. Preveč je te drhali, ki je dovzetna za bizantinski komunistični nihilizem in nam soli pamet. Slovenci, ceste so nam pometali, s pomocjo komunizma so to drhal gor vozili, in to bo treba očistit. Državljanska vojna, srbsko drhal sterat! Tukaj je Slovenija, ne pa leglo belega čefurskega socijalnega črva. Marš čefurji!

 • Hun

  Slovenski ekstremni desničarji ste dvolični in užaljeni kot mali otroci…takoj jokcate in udrihate po srbskem ekstremnem nacionalizmu samo zato ker mrzite Srbe….
  na Slovenskem prostoru nima kaj iskat srbski nacionalizem nit hrvaški nacionalizem…
  imamo prelepe narodne pesmi, če vam slovenskim desničarjem to ni domoljubno zadosti …ustvarte slovenskega Thomsona mitraljeza ali Bajo kninđo želvo

  • Okrs Bokers Flokers

   Srbi so drhal, so narod, ki industrijske revolucije sploh imeli niso, torej ditektno iz turške pašaluške plemenske ureditve v socijalizem. Zato se še danes ne znajo obnašat, so primitivni, nategunski, izdajalski in lopovski. Srb te bo nategnil takoj, ko bo za to imel priložnost, in je za Slovenca srbski karakter naravnost oduren, kot njihova opičja primitivna kultura. Srb v Sloveniji nima kaj iskat, saj smo gensko kot kulturno popolnoma različni, in je avtohotonemu Slovencu srbska polcivilizirana opičja kultura naravnosz odurna. Nekako tako, kot recimo Avstrijcu.

   • Goran Hvala

    Jst opazam da je slovenija leglo prevarantov…sej polovica folka krade in nateguje…in glej ga zlomka..po vecini slovenci…

    • Olga

     Janković? Lejga zlomka, ni Slovenec!?

     • Goran Hvala

      Vem da ni..pa se marsikdo ni….imas pa prav tako stevilo zlomkov ki nimajo nic z jugom…nic z nobenim icem…glej ga zlomka a ne..

  • Okrs Bokers Flokers

   Ti nisi Slovenec, če ne tega primitivizma turškega ne bi branil. Si samo en polciviliziran srbski pritepenec, ki parazitiraš in pljuvaš po meni, Slovencu.

  • Okrs Bokers Flokers

   Vsak normalen narod mrzi srske polcivilizirane luzrje, ker je to normalno. Si pozabil, katere narodnosti je bil avtor pesmi srbe na vrbe?

 • Stajerka

  ne vem no…….zakaj uvažat balkansko glasbo??…..doma imamo bolj svetovno-nazorske talente……Auerju oz. organizatorju priporočam, da pripravi koncert z nastopajočimi 1. vrsta Stožic – repertoar Bandera Rossa
  sem pa prepričana 107%, če bi bil koncert organiziran v Lublani, ne bi bilo problemov…..za dobre solde šerif zrihta vse, od koncerta do džamije …….

  • GrdaResnica_LepaLaz

   To je res.

  • Vera

   Tudi ” učni center ” je dal šerif zgraditi v Rakovi jelši . :(

 • Franjo Trojner

  Neuspela tranzicija je dokaz, da se pri nas ponovno vzpostavlja stara partijska totalitarna oblast, drugi dokaz, da je temu tako je samocenzura v medijih in celo cenzura glazbe, izvajalcev. Strankam SMC, SD, Desus , ZL in rdečim sindikatom gredo bolj v uho pesmi, ki jih izvaja ženska skupina Kombinatke, takšnih pesmi so navajeni in takšne pesmi radi poslušajo in bi jih tudi zelo verjetno radi predpisali za obvezno poslušanje vsaj 2 uri na dan še vsem ostalim. Govori se, da bi še raje in vzhičeno poslušali žensko skupino Sekretarke pa jih demokratične socialistke zaradi ogromno dela pri podpori Venezuelskemu Manduri še niso uspele ustanoviti. Ali koncert Thompsona v Mariboru bo ne bi smelo biti politično vprašanje in nikoli o tem ne bi smela odločati ne desna in še posebej ne leva politika, ker je prav levi političen pol odgovoren, da so predvsem in samo po njegovi zaslugi še danes v Sloveniji totalitarni kumunistični simboli vseprisotni. Kar bi lahko skrbelo uradno oblast in represivne organe je varnost ljudi in ptemožeja na samem koncertu, torej bi se morali pogovarjati edino in samo kako postopati, da se zagotovi varna izvedba koncerta. Glede na načrtno spolitiziranost tega v bistvu samo glazbenega projekta s strani lokalne, kot državne oblasti in dominatnih medijev je sedaj res možno za pričakovati, da se bodo na kocertu spopadli Hrvati in Srbi in tako na Slovenskem ozemlju hoteli razrešiti konflikt, ki so ga nazadnje pred dvemi desetletji pričeli na Balkanu. Glede na izkušnje naše policije in ostalih varnostnih organov verjamem, da bo koncert Thompsona v Mariboru minil brez nevšečnosti in bodo obiskovalci koncerta domov odšli zadovoljni.

 • Osti jarej

  …no ja….zdej ga pa lahko interno/privat povabite….recimo v lepeno…

 • Aron

  V Mariboru prepovedali Thompsonov koncert; UE sledila predlogu policije.

  http://www.vecer.com/thompsonov-koncert-prepovedan-ue-sledila-predlogu-policije-6263337

  Še je nekaj zdrave pameti…

  • Fireblade

   bebo!! Srbi te brcajo v rit

 • Janez

  Kakorkoli !
  Končno?
  Gre za hrvaškega – ne pa slovenskega pevca.
  Za HR domoljubno petje zdaj bolje in več vemo !
  Meni
  osebno ostaja od HR PEVCEV NAJLJUBŠI – VICE VUKOV !
  On
  Ostaja zgled res dobrega domoljubnega petja in ok moškega petja nasploh !
  V
  Sloveniji njemu podobnega ? Še čakamo !
  A tudi v Sloveniji
  – se tak pevec – prejj ali slej – bo pojavil. Dotlej pa: Vice Vukov “TVOJA ZEMLJA”.L.r Janez KOMENDA

 • Fireblade

  srpski čefurji so okupirali slovenijo

 • Fireblade

  če že, prepovejmo veso balkanistično invazijo na našo kulturo !!!

  • Vera

   ” CECO ” ste imel v mislih, ki je bila Arkanova žena ?

   • Jovo Jamnica

    Mene nea zanima, čigava žena je kera bla, če je vredna greha…

    • tohuvabohu

     Če ni vredna, potem te pa zanima?

     • Jovo Jamnica

      Normalno. Anpak sam zato, da vidim, keri vozek se je z tako rugobo vženo…

 • Olga

  Komunistični napad na svobodo govora in združevanja!

  • TomTom

   Če si za tole ustaško hrvaško drhal si obesi mlinski kamen okoli vratu in se vrzi v piranski zaliv.

   • Jovo Jamnica

    Kak te veš, da zna plavat???

 • baubau

  Sramotno in ogabno!

 • Samo Raj

  Ej, domoljubi. A ni škoda časa in energije za ukvarjanje z nekim koncertom glasbenika iz države A, ki bi v Sloveniji spodbujal sovraštvo do prebivalcev iz države B. Kaj bi imeli vi, konkretno, od tega? Zakaj si želite spet odpirat polpreteklo zgodovino, ko je Juga razpadala? Tam ne boste našli nič lepega in nemogoče se je peljati naprej, če imamo glavo obrnjeno nazaj. Nihče v naši generaciji (30-40 let) se ne ukvarja več s temi zadevami, ki se vam zdijo tako zelo pomembne. Dol nam visi. Mi bi radi samo živeli naprej in se spopadli s problemi, ki so pred nami. Nobenga več ne zanima, kaj se je dogajalo pred letom 2008, ker so nam finančne špekulacije in casino kapitalizem bolj zajebale lajf, kot vse, s čimer se vi še kar naprej ukvarjate. Znova in znova. Vojne je konec, ene in druge. Noben se noče več o tem pogovarjat, ker imamo bistveno bolj pomembne stvari za razmišljat in neprimerno večje probleme za rešit.

  • Okrs Bokers Flokers

   Ko boš razumel, da so vse te težave ravno zaradi naše zločinske zgodovine, in zločinske oblasti, ki je izvedla genocid nad Slovenci s pomočjo prosrbske lopovske drhali, boš razumel. Jaz sm star 30 let, in nisem tako slep jot ti.

   • Samo Raj

    Ne, popolnoma noben problem današnjih 30-letnikov ni povezan z oblastjo po 2. svetovni vojni, niti s tranzicjio, niti s komunizmom, udbo ali Srbi. Vsi ostali gledamo naprej in se ne ukvarjamo s tem, kaj bi bilo, če bi bilo in kako se je enkrat zgodilo nekaj, kar ni bilo prav. Ja, to se dogaja. Skos. Po vsem svetu. Danes.

    Nehaj cmerat in stopi naprej. Problemi, ki so pred nami, so bistveno večji in, kar je še pomembneje, realni.

 • Škoda, sem že imel na koncertu namen mahat z zastavo Piranski zaliv je naš. Ironično bi me najbolj napadli slovenski “domoljubi”.

 • Olga

  Tompson pa v jok?! Haha!
  Najbolje, da naredi koncert takoj za slovensko mejo, na Hrvaškem tako, da bodo pesmi odmevale na komunistično slovensko stran! Nihče ni bil tako okruten morilec kot ravno komunisti! Tudi v Jasenovcu so še tri leta po vojni morili in to pretežno Hrvate in politične nasprotnike!

  • tomaž muhič

   olga, ne boš vrjela….tut na hrvaškem so mu prepovedali koncert! pa še marsikje… “domov si ga pelji” hahaha…

   • Olga

    Tam, kjer imajo komunistične župane! Resnica vedno zmaga in bo tudi v njegovem primeru! Komunizem je ZLOČINSKI sistem in prepovedan v EU!

    • tomaž muhič

     aja? pol pa žviva vsak na svojem planetu. kolikor je meni znano je bil fašizem in nacizem poražen. še u nemčiji so pometli z nacizmom. hvala kurcu obstaja javno dobro in midva ne moreva nič proti tem. Srečno!

 • Okrs Bokers Flokers

  Srbjanski parazitski pritepenci nam Slovencem diktirajo, kaj lahko in kaj ne. Srbe na vrbe prokleti rdeči zločinski paraziti, sterat to balkansko gamad iz Slovenije.

  • Samo Raj

   Lej, kolega domoljub. Hrvati postavljajo školjčišča globoko v Piranski zaliv, kolegu Jorasu postavljajo ovire pri sanaciji vodovoda, obtožujejo nas da smo krivi za kolone na meji, njihov propadli Agrokor bo pod vodo potegnil še naš Mercator, ko ga bo dovolj izmozgal in blagovni znamki Teran in Lipicanec so brez najmanjše slabe vesti začeli tržiti kot svoje.

   In ti se ukvarjaš s Thompsonom in Srbi?

   Are you retarded?

   • Okrs Bokers Flokers

    Seveda. Vsako slovensko mesto je danes leglo belega srbskega parazitskega črva. 400000 je teh polciviliziranih parazitov pri nas, živijo od socijalnih, za kater tudi jaz plačujem, naša mesta niso več slovenska, Slovenci smo odstranjeni na podeželje, smo zatirani s strani prosrbske rdeče politike, čefurji imajo več pravic kot mi, množijo sr ko podgane, vecinoma polpismrna, oarazitska drhal, ki tudi Slovenijo spreminjajo v baščaršijo, in ti se obremenjuješ z nekimi hrvati? Retard parazitski balkanski.

    • Samo Raj

     Glej, kolega. Tudi, če bi bilo vse res, kar praviš se moraš soočit z dejstvom, da smo za Avstrijce, Nemce in Italijane lahko tudi mi, Slovenci, nič drugega kot parazitski črvi in se od nas počutijo ogrožene enako, kot se ti počutiš ogroženega od Srbov. Za njih boš ti vedno čefur.

     • Okrs Bokers Flokers

      Seveda je res. Iz katere jame si pa ti ven padel, da v to dvomiš? Poglej zadnji popis prebivalstva, narodnost ni več navedena!

     • Samo Raj

      Narodnost? Pa koga boli kurac za narodnost? Kaj ti narodnost sploh pove o človeku, ki ga ne poznaš? Nič ti ne pove, niti ne sme bit to sam po sebi kriterij vrednotenja. Ker a veš … če bi to enkrat (spet) postal, bi se ti precej slabo pisalo, ker živijo severno od nas bistveno bistveno močnejši nasprotniki, kot na južni strani.

     • Okrs Bokers Flokers

      Jaz sem Slovenec, pizda polpismena čefurska! Seveda te boli kurac, parazit na socijalni, čefurski.

     • Samo Raj

      Ti si predvsem kreten in to tako zelo velik kreten, da je popolnoma brez pomena, katere narodnosti si.

      Pa mimogrede, tudi jaz sem Slovenec, imam univerzitetno izobrazbo in svoje podjetje (pa ne mislim s.p.-ja). Do sedaj sem plačal več davkov, kot jih boš ti kadarkoli in v celem življenju nisem vzel 1 centa socialne podpore.

      Takih pacientov, kot si ti, je po svetu polno. V vsaki državi se najdejo domoljubi, ki sovražijo svoje sosede in s svojo ksenofobijo težijo tudi lastnim sodržavljanom. Če se tako govedo, kot si ti, na veliko razglaša za Slovenca, kolega, smo ostali raje tiho, ker nas je sram. Namesto tebe.

   • Olga

    Zaradi Srbov smo izgubili velik del slovenskega etničnega ozemlja! Tudi ob osamosvojitvi je bil naš sovražnik Srbi in JLA!

    • Samo Raj

     Dajte se prosim nehat ukvarjat z zgodovino. Naše generacije to ne zanima več. Bolj kot vse prve, druge, hladne in balkanske vojne nas je zaznamovala finančna kriza. Recimo. Nehejte gledat nazaj, ker tam ne boste našli drugega kot bolečino. Glejte naprej, tja se premikamo.

     • Novakec1

      Bo podobna zgodovini če bo šlo tako naprej.

     • Samo Raj

      O ne, kolega. Prihodnost bo bistveno bolj črna, če se ji ne posvetimo dovolj zgodaj in se začnemo pogovorjati o temeljnih izzivih, ki so pred nami. Recimo, kako se bomo lotili splošnega pomanjkanja služb, ko bodo 50% trenutno aktivnega prebivalstva v naslednjem desetletju do dveh nadomestili stroji. Takrat boste pizdili čez robote in parazitsko ždeli doma, enako kot Srbi in Nemci. Al kaj?

    • Hun

     ti si hujskaško smrdljiva ženska brez otrok, vnukov itd..nisi naredila nuč dobrega za mentaliteto in domoljubnist Slovenije…visiš cel dan na internetu, pokadiš 2škatli čikov na dan in si razočarana nad svojim zjebanim živlenjem…spel se v naravo, udelež se kake prostovoljne akcije itd…veša grda

     • Okrs Bokers Flokers

      Spelji se dol v svojo polcivilizirano plemensko skup ost, parazit srbjanski neprilagojeni, ti boš Slovenke zmerjal, polciviliziranec balkanski? Resnica boli, gamad parazitska zločinska prevarantska neprilagojena.

     • Hun

      žaba napihovalka se napihuješ brez haska…ne moreš ti men kot Slovencu ma nč, ker si premehkužn da men groziš pajac str al mld kokr kol

     • Okrs Bokers Flokers

      Srbjanec polcivilizirani, TUKAJ SEM JAZ DOMA, tukaj so se moji predniki borili, da smo od vas opic končno šli stran, in sedaj boš ti parazit, ki imaš doma plemensko primitivno uredirev, tukaj zažiral delo in trud mene in mojih? Spelji se nazaj med svoje opice, in utihni!

     • Hun

      ti si dobr samo za fafanje si profi fafn mojstr..

     • Hun

      Hrvat nazadnjaški !!! doma si med ustaši tam je tvoj dom …smrdljiv hrvatar za dom spreman

    • hle

     Kateri del pa smo izgubili zaradi Srbov Koroško smo izgubili ker klerikalna narodna vlada v Lj ni pustila zasesti Celovca če bi jih tudi Maister ubogal bi bil Mb tudi v Avstriji z Italijo bi bila meja še danes tam nekje blizu Logatca brez paradajzarske vojske Istro Međimurje pa tudi Podravino pa so nam ukradli Hrvati ki jih ti tako čislaš

  • TomTom

   A hrvaški ustaš, ki prezira Slovence ti pa lahko jodla na svojih koncertih. Dej pejd še mal kosmičev pojest, ker ti očitno nekaj primanjkuje.

 • odzunaj

  Rusko srbska kučanija je zasedla vojsko. Sedaj ukazujejo policiji.
  Mariborčani, a ne vidite, da vas zlorabljajo ! Iz Maribora rusko srbska kučanija dela mesto primitivne kraje osebne svobode. Ne prvič , tudi lutke so prišle od drugod.
  Mariborčani, to uničuje vašo bit, vaš gospodarski in splošni razvoj !
  Mariborčani, pokažite, da niste še čisto zgnili, ne dovolite, da drugi upravljajo z vami !

 • zaton

  Koncert Thompsona so v Mariboru prepovedali, medtem, ko bo Ceca v Ljubljani nastopila.

  • KIKI

   Opankar in njegovi sinčki bojo plesali srbsko kolo! Pojdimo gledat!

 • Hun

  opazil sm da na novi24tv hujskaški članki dosežejo ekstremno veliko število bolanih komentarjev….
  ko je poučen članek je nekaj komentarjev…tolko o intelegenci večine desničarjev

  • von Rhein

   Bodi dosleden pri opazovanju. Neprimerni odzivi se pojavijo šele po izzivanju ali podtikanju neresnic.In po primitivizmu.

  • Novakec1

   Levaki niste nič boljši.

  • if

   Inteligentni levičarski nazor je prabolaboranti z nacifašisti, uničil je stotiisoč življenj, prejšnjo državo, zdaj uničuje samosotjno RS.

  • Vera

   Na tem portalu je največ levakov , zato nas ,ki smo v manjšini ne žali !

 • Novakec1

  Vsaka fuzbal tekma v MB ali LJ je isto sranje samo drugo pakovanje.

 • Brane Pomahaj

  Odškodnina bo padla. Vztrajat do konca!

 • Brane Pomahaj

  Na Jankovićevem cigodromu so vzklikali smrt EU, živel socializem, smrt Sloveniji… To pa je dovoljeno?!!!! EU pa je jasno povedala, da je prepovedano vse kar kogarkoli veže na totalitaristične režime! Samo ZLOvenija seveda ni ratificirala te Direktive, ker gredo vse zvezde v 3 komunajzarske pisde!… in s tem tudi vsa rdeča nesnaga.

 • Bozo

  Sploh ne vem kako je možnp da desničarji podpirajo Topsona, ki pravi da slovencev sploh ni in da smo podalpski hrvati. To je res izrojeno do konca.

  • Jovo Jamnica
  • Rožle

   Tis tut en Tupson..

  • domovina mili dom

   Dokler bodo četniki hodili koncentrirat, naj pridejo tudi drugi. To je pravica in enakost, ki jo zagovarjate komunisti.

 • T-Rex

  SAmo nekaj vi kao domoljubi, ki podpirate Tumpsona: on pravi , da so Slovenci alpski hrvatje. Kako lahko nekdo , ki se ima za domoljuba podpira to svinjo ustaško?? Res ste dokazali , da niste D od domoljubov ampak navadni bolniki, prav tako so bolniki na Nori 24 in stranki SDS, ki si je naredila velik minus in ne bo nikoli več vodila te države. Lp Pacijenti

  • Okrs Bokers Flokers

   Oni so? A ti nisi? Še ena srbska uš. Spelji se parazit.

   • T-Rex

    hahaha z tem tvojim komentarjem si samo potrdil , da ste res bolnjiki. tak domoljub si ti , da bi dovolil koncert ustaša na slovenskem ozemlju, ustaša ki predstavlja državo ki steguje kremplje po slovenskem ozemlju in slovenskih znamkah. pa nisem nobena srbska uš, sem čistokrvni Slovenec iz nekdanje kmečke družine z gorenjskega konca in zdravo pametjo. ti pa če se imaš za domoljuba si navaden gnoj in sramota za tiste taprave domoljube.

    Gnoj od človeka si, se nepogovarjam več s teboj, adijo :))

  • TomTom

   Se podpišem. Dobro povedano.

  • domovina mili dom

   Glej, ti ne razumeš bistva. Desničarji smo proti balkanezarjem na sploh. Pazi, vendar pravica pa mora biti enaka. Torej če lahko četniki nastopajo v Jlubljanski palanki, lahko tudi drugi, kaj ne.

   • T-Rex

    Lej ti ne razumeš bistva. A če je ceca bila žena od arkana je zdaj tudi ona četnica? ali ima srbija apetite po slovenskem ozemlju ( pusti 91, to je mimo) ? ali srbija odkrito zajebava in zaničuje Slovenijo kot hrvaška? Pa nisem noben zagovornik cece ali bilokatere balkanske muzike samo to so dejstva ki jih nekateri ne vidite ali nočete videt…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, koncert Thompsona so v Mariboru prepovedali…Upravna enota Maribor je na podlagi predloga policije preklicala dovoljenje za koncert glasbenika Marka Perkoviča Thompsona!!!

  Ka pa zaj ko SDS-ofci ne bojo mogli poslušati ustaških pesmi?… A bomo eno domobransko zapeli…v tolažbo!!! … Morda “Moja domovina”?

  • Fogglof Tunnek

   Ali pa toto:

   Hura, za dom v boj!
   Mi smo slovenske zemlje čuvarji,
   geslo je naše: Dom, Narod, Bog!
   Naj razbesne se strašni viharji,
   z nami je narod, z nami je bog.

   Mi domobranci vsi se borimo,
   narod slovenski sovrag nam tepta;
   vsi za orožje krepko zgrabimo,
   v boj nad sovraga, povelje velja!

 • Mate

  Desničarji fanatični lažnivi ničvredni. Izkrivljanje zgodovine pa lapanje kak ma mejhn ustaški prašič kulturno publiko vam pa gre!

  Komentatorji tle gor ste pa isti ko nova24!
  LAŽNIVCI IN FANATIKI DA VAM NI PARA!
  na use vaše pretekle komentarje se mi zdi bv komentirat ker se z lune vidi da te lažnive gnile in nagnusne naci informacije črpate iz knjig kjer ima platnica kljukast križ.

 • Fogglof Tunnek

  A gremo na Thompsona ali ne?… Jas sn že potegno vun ustaško uniformo… ZA DOM…SPREMNI !!!

  A ja, nič ne bo…so ga prepovedali !!!… Pol pa naj SDS organizira domobranski koncert…bom poteno vun domobransko uniformo!!!

  PS: Za 27. april pa sn imel oblečeno partizansko uniformo… Tunek je univerzalen…Tunek je multi-kulti !!!!

 • wowoo

  Edino pravilno!!! Ustaške “popevke” naj si ljubitelji Thompsona grejo poslušat na Rvačko!!! Isto velja za Ceco in kar je še balkanske ustaško/četniške navlake!!! Sicer pa je Thompsona ista prepoved doletela v Švici, Avstriji, Nemčiji, pa vrjetno še kje, zato ne jočite preveč za njim ;) Namig, obstajajo tudi CD-ji, DVD-ji.

  • Jovo Jamnica

   Čuj, jas nimam več DVD plejera. Zaj mam pa problem, ker mi je en frend na USB v MP4 zripo DVD ot Tomsona. Televizor pa mam Sony iz leta 2009, keri čita edino MP2. Piše mi… no video file. Naj frenda zdaj gnjavim, da mi popravi??? Že itak mi je reko, da se je zajebavo, ker je fajl biu več ko 4GB. Nisn zastopo zakaj, saj sn mu dau USB 3.0 32GB kluček. Ja, je reko… se je tri ure mantro, da je pogrunto, kak je kluček formatiran z FAT32…

   • wowoo

    Torej tvoj problem ni Tomphson ampak zahebana tehnika ;) Pismo, jst bi pa rad meu Rollinge, AC/DC, Lynyrd Skynyrd … pa nočjo pridet v mojo vas, sama neka tretja liga sa Balkana ;(

    • Jovo Jamnica

     Ja. Zapstojn že nebojo prišli. Stavim, da bi Rollingi prišli na vaško veselico špilat, če bi jim keri plačo tolk, kolk bi hotli met. Torej, tvoj problem je v gnaru, ne v bendih… ;-)

     • wowoo

      Opa zdej sva pa tam…Ker je gnara dost grem na Rollinge v Avstrijo. Štekaš? ;)

     • Jovo Jamnica

      Dost gnara… to je relativno… :-)

 • TomTom

  A zdaj pa na nori24 že čefurje podpirate??? Pa slabši ste kot smrklja v puberteti. Kdo bi vas razumel. Sramota od desničarjev ste. Zaradi takšnih nepismenih, vetrosučnih omejencev imamo pravi domoljubi slabo podobo.

  • T-Rex

   Točno tako ! :)

 • domovina mili dom

  Razkrila se je dolgo pričakovana resnica. Četniki s kolaboranti vladajo Sloveniji. Ta Hrvat je bil samo lakmusov test o slovenski realnosti.
  Da policija pokaže “nevtralnost” naj prepove četniški koncert v Jankovič palanki.

 • sale

  Ha ha domobranci spet so vas komiji nabili na kol haha Bogi

 • tohuvabohu

  Policija se boji levih fašistov, ki bi zelo verjetno izzvali nerede. Strah je upravičen, kot vemo. Obrazložitev prepovedi je pa lažna in butasta.

 • Jeffrey

  Slovenceljski klerofašistki in domojebi jokcajo in norijo….neprecenljivo !:)

  • tohuvabohu

   Ne serji. Kučofašisti norite že ves čas, odkar je bil napovedan koncert. Dol nam visi za Tompsona, gre za demokracijo, IYKWIM.

   • Jeffrey

    Se zavedaš ironije tega kar si napisal? Če so vam vrednote demokracije res tako pri srcu potem vam ne bi smelo dol viseti za Thompsona ! ^^

    • tohuvabohu

     Kakšna ironija? S povedanim mislim smrtno resno. Za koga ali kaj mi dol visi ali ne visi, se vas zadrtih rdečkarjev ne tiče popolnoma nič. Dejstvo je, da iz vas bruha sovraštvo, nestrpnost, ksenofobija in paranoja, in da z vsem tem skušate na vsak način okužiti celoten slovenski narod. Poznamo vas, bedanci, to počnete že 75 let.

     • Jeffrey

      “….sovraštvo, nestrpnost, ksenofobija in paranoja….”

      Ne pripisujte svojih lastnosti drugim !

     • tohuvabohu

      Najdi kak moj komentar, v katerem propagiram sovraštvo, nestrpnost, ksenofobijo. Sicer pa zapri gobec!

     • Jeffrey

      Sedaj si pa nedosleden….vseskozi sva se pogovarjala v množini, sedaj pa si prešaltal na ednino….rekel sem “ne pripisujte” in ne “ne pripisuj”….!

     • tohuvabohu

      Mislil si pa tudi zame. In vsaj v mojem primeru lažeš, da je to moja lastnost.

     • Jeffrey

      Morda pa res ni tvoja lastnost…so pač tudi izjeme…sploh pa te ne poznam dovolj da bi sodil, je pa vsekakor vnebovpijoča lastnost večine tistih s katerimi se glihaš !

     • tohuvabohu

      Ne serji, bratec. Vedno govorim v svojem imenu in v skladu s svojim prepričanjem. Poznaš me pa lahko po mojih komentarjih, ki so odprti.

     • Jeffrey

      Ja že…ampak tvoje prepričanje je jasno na neki določeni strani. Kar pa se tiče poznavanja pa nikar ne pričakuj da bom bral samo tebe .

     • tohuvabohu

      Raje vidim, da me sploh ne bereš, vsaj ne boš narobe razlagal.

  • Janez

   Kje?
   Pa take “nagravžne stvore” kot si ti – delajo?
   A na FDV?
   Nihče – ne nori zaradi Thompsona. HR domoljub je pač.
   Iz njihove domovinske vojne.
   Ni Slovenec – a nič ne de.. Ok poje ! Saj je na internetu. Tvoj IP bo arhiviran.Janez KOMENDA

   • Ivan Friderik Novak

    Domoljubje (mimogrede, tega je v SLO premalo), je že v redu.
    Vzkliki v slogu “ubi Srba, Jevreja . . .” pa so nesprejemljivi. Zato je prav, da so Perkovićev koncert prepovedali.

    • tohuvabohu

     Torej ni v ospredju varnost, ampak ideologija?! Ali potem policija laže, ko se sklicuje na varnostne razloge? Ne vem, ali je kdaj Tomson rekel kaj takega, kot navajaš, moraš pa biti hud bedak, če misliš, da se bodo na koncertu pobijali med sabo.

  • Janez

   Izraz !
   “Klerofašist” – je tožljiv ! Vera je dovoljena po Ustavi R. SLO , bi šel sedet? L.r.JANE KOMENDA
   P.S.
   RAJE SI OGLEJ TEGA NKVD POLIT ZLOČINCA – LIKVIDATORJA ! KPJ, ZKJ J. BROZ !

   http://primorske.si/Priloge/Sobota/Najbolj–varovana-skrivnost-Josipa-Broza-Tita.aspx

   • Jeffrey

    Kdo pa je sploh kaj govoril o veri? Klerofašizem in pa vera sta dva popolnoma različna pojma….Izraz “klerofašizem” je zgodovinsko uveljavljena ideološka oznaka, tako kot npr. “boljševizem”….in če je zate izraz “klerofašist” tožljiv je potem to tudi “komunist”, “levi fašist” ali pa če hočeš “nagravžni stvor” še posebej če ga nasloviš na konkretno osebo !

    • tohuvabohu

     Klerofašizem je izum rdečkarjev. Nihče se ni oklical za klerofašista.

     • Jeffrey

      Saj se tudi noben bedak ne okliče za bedaka !:)

     • tohuvabohu

      Torej bodi previden, če komu rečeš bedak. Lahko te toži!

     • Jeffrey

      Pretežko je v bistvu zate, da bi razumel da to ni nobena izmišljotina ampak popolnoma relevantna zgodovinsko-ideološka oznaka. Eden najbolj tipičnih zgodovinskih primerov klerofašizma je ravno hrvaško ustaštvo, ki je pač nekakšno zlitje klerikalizma in fašistoidnih načel…..Eden od novodobnih glasnikov takšnih ideoloških platform je brez dvoma tudi Thompson, pa naj se še tako pretvarja, da nima nič s tem. Po različnih evropskih državah že vedo zakaj so ga prepovedali….celo v Puli vedo !:)

     • tohuvabohu

      Seveda je izmišljotina. “Zgodovinsko-ideološka oznaka”: ideološka, seveda, saj vemo, na čigavem zelniku je zrasla. Na skrajno levičarskem! Relevantna je le za preučevanje vašega ideološkega propragandnega stroja. Lepljenje etiket je vsa vaša znanost in pamet, poleg seveda dobro znanih nasilnih metod.
      Osebno o tem ubogem Tomsonu ne vem nič, očitno ste zanj specializirani rdečkarji. Ampak dajte se že enkrat odločiti, ali je njegov koncert varnostni ali ideološki problem. Ker policija govori o varnostnem problemu, obrazloži ga pa z njegovimi “nesprejemljivimi” političnimi pogledi. To je farsa brez primere.

     • Jeffrey

      “….Lepljenje etiket je vsa vaša znanost in pamet….”

      Etikete lepiš ti…nisem ne levičar , ne rdečkar, ampak tebi je to kar takole na pamet samoumevno, a ne? Res je videti , da o Thompsonu ne veš nič (razen tega da je bogi, kar si slučajno zadel) in potem imate ravno taki ki ne veste nič, toliko za povedati. Sicer se pa jaz o tem nimam kaj odločati…o tem naj se izjasnijo ustrezni organi…nisem pa nikjer zasledil, da bi policija v obrazložitvi sploh omenjala njegove politične poglede….izmišljotina?…..čigava?

     • tohuvabohu

      Napisal si “Slovenceljski klerofašistki in domojebi”. To je gnusno etiketiranje, značilno za najbolj zahojenega levaka. Zakaj jamraš, sam si se izdal.
      Ponavljam, o MPT ne vem nič in ne maram vedeti nič. Zanima me le delovanje naših organov, ki so ponovno padli na izpitu demokracije. Upam pa, da imaš vsaj toliko pameti, da ločiš politično-ideološke utemeljitve od varnostnih. Policija je utemeljevala varnostni problem z omenjanjem političnih preferenc MPT, ne pa z varnostno oceno, kot bi se spodobilo od policajev.

     • Jeffrey

      “….to je gnusno etiketiranje…”

      Res bi bilo, če bi to naslovil na konkretno osebo, ali pa na čisto določeno organizacijo, stranko, združenje….tako pa je bolj satiriziranje določenega tipa ljudi kot karkoli drugega…”slovenclje” že itak vsi poznamo, “klerofašisti” sem namenoma napisal v pomanjševalni obliki in s tem jasno nakazal, da ne gre nujno za prave klerofašiste, pač pa za ljudi ki s tem vede ali pa nevede simpatizirajo….medtem ko so “domojebi” zelo posrečen izraz (poklon Svetlani) za ljudi, ki se samooklicujejo za domoljube, to svoje “domoljubje” pa utemeljujejo na sovraštvu in izključevanju.

      “…Zakaj jamraš, sam si se izdal….”

      Vidiš, zopet siliš z etiketiranjem…^^

      “…Policija je utemeljevala varnostni problem z omenjanjem političnih preferenc MPT, ne pa z varnostno oceno, kot bi se spodobilo od policajev….”

      Kakor jaz vem, je bilo ravno obratno…..šlo naj bi za varnostno oceno. Sicer pa nam lahko navedeš nek konkreten sestavek v poročilu policije, ki bi nakazoval, da je šlo za poudarjanje političnih preferenc…ne vem, jaz tega nisem zasledil, možno pa je, da sem kaj spregledal, torej imaš možnost, da mi posreduješ konkretno informacijo…ampak iz verodostojnega vira prosim, ne pa s kakšnim copy-pastanjem mnenj ljudi, ki govorijo nekaj na pamet !

     • tohuvabohu

      Slabo veš. Če bi gledal prenos seje parlamentarnega odbora za nadzor policije itd., bi vedel, da je bilo v zahtevi policije vsaj trikrat omenjeno, da MPT propagira ustaštvo (ali nekaj podobnega) in da je to bil edini “argument” za oceno tveganja.

     • Jeffrey

      Bom pogledal posnetek, če še obstaja in se prepričal če je res kar praviš….sicer pa, tudi če je propagiranje ustaštva edini argument, je to zame dovolj ! Zločinska narava ustaškega delovanja je zgodovinsko jasno dokazana in evidentirana, zato propagiranje takšne platforme ne sodi v civilizirano in demokratično družbo ! A misliš da so Thompsona v mnogih evropskih državah (Avstrija, Švica, Nemčija, Nizozemska idr..) prepovedali zaradi lepšega?

 • stajerc5
 • lauraas

  In radi bi večje plače.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!