Poglejte, kako natančne zemljevide Slovenije imajo migranti – celo z oznako za brezplačen Wi-Fi!

Foto: STA

Letak z zemljevidom in navodili vsebuje vse potrebne informacije o reliefu, transportnih poteh, glavnih mestih, internetnih povezavah in številu prebivalstva Slovenije. Dobro je razvidna tudi lega države ter meje s sosednjimi državami. Letak so našli pred tremi dnevi v Dobovi. 

Med migranti je bil najden zemljevid Slovenije 1

M. P.

 • Duhec

  Ja, ja…. zemljevide majo natančne…. sej kirurgi so tud…. natančni za znort. Točn vejo…. kje zarezat, da izkrvaviš po hitrem postopku.

 • Matej Gornik

  To je laž, noben tak letak se ni “našel”. Nova TV?

 • Borut Stari

  Kaj zemljevidi, Vse kar rabijo imajo na mobilnih pametnih telefonih. GPS program Sygic jih vodi peš,avto ladja, kolo letalo. Dovolj da imaš fotko destinacije pa je že zadosti, Oni zemljevid najden v dobovi lahko služ le za rit brisat. Vendar ne musličem oni uporabljajo roko in vodo.

 • Pia

  I feel, da smo v riti.

  • Duhec

   Dobesedno. Konc je…. zdej boš lohk izbirala…. spreobrnjenje al pa smrt.

   • Pia

    Glasujem za leteče tepihe, in naj odfrcajo.

    • Duhec

     To so pobožne želje…. sanje iz kterih ne bo nič. Še vedno ostajata zgoraj navedeni možnosti…. nič več in nič manj…. pa izvoli.

     • pokvarjeniSvet

      upam da zadenem na lotu ali pa oropam Banko pa takoj ven iz butaste EU ki so jo zionisti in njihovi vazali zahebali.

 • moljub

  To jim dajo na meji naši aktivisti. Imajo ta zemljevi objavljen na svoji FB

 • Duhec

  Lopovski levaki so vas izdal…. jokal bote za Janšo…. on je bil, vi ste pa zdej…. izdani. A ni fajn, ko se vse vrne.

 • moljub

  V tej skupini je objavljen ta zemlejvid. Oni so jim ga pripravili in ga delijo https://www.facebook.com/Are-you-syrious-Maribor-pomaga-beguncem-814496498648343/

 • rubec

  Sicer imam en mečken monitor zapacan ker sem maloprej jedel mastno pečenico pa vendar. A je sedaj tudi že kakšno indijansko pleme užgalo k nam, ko na zemljevidu berem MOUNTAINSI nad lokacijami kjer so si vigvame postavili? Halo gradbena, a spimo al kaj?

 • Frater

  Če ne bi lansko leto po udbaškem spletkarjenju levice v zrežiranem procesu zaprli Janeza Janše, čigave karizme smo bili potem prikrajšani na volitvah, kar je nato privedlo do katastrofalnih posledic, da sta Izkušnje in patriotizem nadomestila instant stričevski populizem in demagogija, bi danes v Rigoncah domačinom delili prospekte 10+100 rešitev za pravičnost, delovna mesta in razvoj, avtokarte in zemljevide pa Avstrijskim štoparjem namenjenim v Rovinj in Dalmacijo!

 • Pia

  Priloženo pismo sem danes dobila, rada bi ga delila z vami, da vidite kako rasmišljajo ljudje po svetu. Morda vam ne bo vse čisto všeč, morda se ne boste strinjali z ničemur, vseeno menim, da je čas, da se začne resno razmišljati tudi o drugih možnostih reševanja migrantske invazije, ki so jih videli drugod po svetu. Lahko bi napisala tudi “Wake up Slovenia”

  Christian countries now deporting violent Muslims, It has started …. Finally!

  The first countries to ban Islam: See how the world is acting fast on the threat posed by Islam and its barbaric Sharia Law.

  Japan has always refused Muslims to live permanent in their country and cannot own any real estate or any type of business, and have banned any worship of Islam. Any Muslim tourist caught spreading the word of Islam will be deported immediately, including all family members.

  Cuba rejects plans for first mosque.

  The African nation of Angola and several other nations have officially banned Islam.

  Record number of Muslims, (over 2,000) deported from Norway as a way of fighting crime. Since these Muslim criminals have been deported, crime has dropped by a staggering 72%. Prison Officials are reporting that nearly half of their jail cells are now vacant, Courtrooms nearly empty, Police now free to attend to other matters, mainly traffic offences to keep their roads and highways safe and assisting the public in as many ways as they can.

  In Germany alone in the last year there were 81 violent attacks targeting mosques.

  Austrian police arrested 13 men targeting suspected jihad recruiters.

  A Chinese court sends 22 Muslim Imams to jail for 16 to 20 years for spreading Islam hatred. and have executed eighteen Jihadists; China campaigns against Separatism (disallowing islamists to have their own separate state). Muslim prayers banned in government buildings and schools in Xinjiang (Western China). Hundreds of Muslim families prepared to leave China for their own safety and return back to their own Middle Eastern countries.

  Muslim refugees beginning to realize that they are not welcome in Christian countries because
  of their violent ways and the continuing wars in Syria and Iraq whipped up by the hideous IS
  who are murdering young children and using mothers and daughters as sex slaves.

  British Home Secretary prepares to introduce ‘Anti-social Behavior Order’ for
  extremists and strip dual nationals of their Citizenship.Deportation laws also being prepared.

  The Czech Republic blatantly refuses Islam in their country, regarding it as evil.

  Alabama – A new controversial amendment that will ban the recognition of “foreign laws which would include sharia law”.

  The Polish Defence League issues a warning to Muslims. 16 States Have All Introduced Legislation to Ban Shariah Law.

  Many Muslims in Northern Ireland have announced plans to leave the Country to avoid anti-Islamic violence by Irish locals. The announcement comes after an attack on groups of Muslims in the city of Belfast, Groups of Irish locals went berserk and bashed teenage Muslim gangs who were referring to young Irish girls as sluts and should be all gang raped, according to Islam and ”Sharia Law”.

  Even hospital staff were reluctant to treat the battered Muslim patients, the majority were given the Band-Aid treatment and sent home with staff muttering ”Good Riddance”.

  North Carolina bans Islamic “Sharia Law” in the State, regarding it now as a criminal offence.

  Dutch MP’s call for removal of all mosques in the Netherlands. One Member of the Dutch Parliament said: “We want to clean Netherlands of Islam”. Dutch MP Machiel De Graaf spoke on behalf of the Party for Freedom when he said, “All mosques in the Netherlands should be shut down. Without Islam, the Netherlands would be a wonderful safe country to live in, as it was before the arrival of Muslim refugees”.

  • pokvarjeniSvet

   Japonska in vse ostale daljnovzhodne države v Aziji nimajo problemov z migranti in imajo temu primetno zakonodajo da nadaljno preprečujejo vstop vsiljivim migrantom posebaj fanatikom tipa ISIS in podobnim. Japonska razen ameriških baz katerih je nekaj na japonskem je zelo neposlušna in nepokorna do Zionistov bolj kot EU države. BRAVO daljni vzhod tako se dela !!

 • Frater

  Če ne bi lansko leto po udbaškem spletkarjenju levice v zrežiranem procesu zaprli Janeza Janše, čigar karizme smo bili potem prikrajšani na volitvah, kar je nato privedlo do katastrofalnih posledic, saj sta Izkušnje in patriotizem zamenjala populizem in demagogija stričevske “instant” stranke, bi danes v Rigoncah domačinom delili prospekte 10+100 rešitev za pravičnost, delovna mesta in razvoj, avtokarte in zemljevide pa Avstrijskim štoparjem namenjenim v Rovinj in Dalmacijo!

 • hannibal

  Še dosti bolj natančne zemljevide imajo. Z vsemi koordinatami, vrisanimi hoteli, črpalkami in kar je najvažnejše – s telefonskimi številkami oseb v Slovniji, kamor se lahko obrnejo po pomoč.
  Te telefonske številke so številke naših petokolonašev. Če kdo misli da pretiravam, naj pogleda FB strani, kjer okupatorju dajejo navodila in apdejte.
  Takšno ravnanje je po KZ kaznivo, ampak fučka se marksistom za zakone.

  • kresnik

   To kar delajo je izdajstvo. Sodelovanje z okupatorjem.

  • pokvarjeniSvet

   To pa ti čisto verjamem saj so toti liberalci med seboj povezani Zionisti jim perejo mozak…medtem ko liberlaci ne vedo kako sranje delajo svoji domovini.

   • Wild red duck

    Je partija vam dobro pere mozek.

    • pokvarjeniSvet

     Ja bivši komunisti so tudi vpleteni v prostozidarske lože.

  • pokvarjeniSvet

   Tem bi bilo treba soditi za izdajalstvo države.

   • Wild red duck

    Komu Kučanu ,levakom in ZL?

    • pokvarjeniSvet

     Res je tudi tem ki si jih naštel so vpleteni v izdajalstvo, se strinjam. Niso pa edini.

   • Aladin

    kjdlsaf

 • Pia

  Pravkar sem gledala hrvaška poročila. Tam smeti za prebežniki pobirajo zaporniki obsojeni, gospodarskega kriminala.

  In pokazali so 105 letno gospo, ki se je iz Afganistana podala na to imigrantsko pot. Čestitke za pogum in doseženo starost. Nekatere ljudi človek pač mora občudovati.

  • Illuminati Enlighted

   Kako vedo da je stara 105 let? Ima dokumente?

   • Duhec

    Nimajo…. dobr laže. Mogoče so pa štel gube…. kaj pa veš kak znanstven pristop so uporabl.

   • Pia

    Ne, ne vem, ampak nima menstruacije. Če mene vprašaš, je izgledala stara 200 let, ne samo sto.

  • jankoslav

   Pia, ne smete biti preveč naivni, gre za osebe, ki nimajo dokumentov, ali pa so le-ti ponarejeni. Tako lahko te osebe trdijo, da so atomski fiziki in so stari 160 let. Verjetno bi med temi migranti dobili še kakšnega astronavta, če bi le-ti ugotovili, da se plača to trditi. “Ko bežiš, ne upoštevaš nobenih pravil” je rekel predsednik vlade HR in tako velja za VSE nelegalne migrante, za svoj interes so pripravljeni reči marsikaj.

 • Illuminati Enlighted

  Me prav zanima kako bi nas tile ljudje sprejeli če bi mi bežali k njim ali preko njih. Na tak način.

  • Duhec

   Hmm…. za začetek…. bi te obrezali. Kako bi blo pa nadaljevanje, se pa zamisl…. uživu neb.

  • SF32

   Za začetek bi ti v trajno last poklonili kombinezon oranžne barve…

   • Duhec

    Hahahaha…. to sm pa pozabla.

   • Pia

    Kombinezon je predrag, majica zadošča in kovane verige na nogah. Morda bi zanj celo zahtevali odkupnino in če je ne bi dobili, bi bridka sablja opravila svoje.

  • sodnikisozločinci

   Ni za mladino pod 18 let, oziroma gledanja ne priporočam nikomur.

   http://necenzurovane.net/volby2016/volby11.html

  • macon

   Po mojem bi odprli suženjske tržnice.

   Prikrite so zmeraj imeli, samo za nas pa bi bile spet javne.

 • Frajtonarca

  glede na to da ima skoraj vsak pametni telefon je tale karta bolj za tazadnjo obrisat

  • Pia

   Telefon lahko tam samo polniš, če je pa še pametni, verjetno sploh ne bo hotel not. In kaj boš potem z izpraznjenim, mislim telefonom.

   • Frajtonarca

    tebe je tudi potrebno nafilati,,jaz pa se bom spraznil….

    • Pia

     Nič boljši nisi od deročih mislimanov, zakaj bi čakala nate?
     Ti jim itak filaš telefone.

 • Duhec

  Jah…. pripravite se…. na obrezovanje, dvigovanje riti, zavijanje in podobno…. ne poznam vseh štosov, ker si nikol niti v sanjah nism misla, da je to sploh možno…. da bi jih morala, bi blo priporočljivo…. pa ne pozabte, da je sreča na strani pogumnih. Mogoče se celo to spremeni…. ampak ne bomo vedl. Kje je zdej un Mel Gibson…. Die Hard al kaj že… ni on…. Bruce Willis je, očitno ne bo nič s srečo…. hahahaha.

  • 1xy

   ja, enim smo že pred meseci svetovali, da se poslovijo od kožic, pa so se norca delali…….ka pa zaj??

 • Illuminati Enlighted

  Na tem portalu imate levaki težave z argumenti, ker vam ne pomagajo admini – kot na vseh ostalih portalih

  • Frajtonarca

   plenico si že zamenjal?
   smradiš po celem portalu……..

   • Illuminati Enlighted

    hah še začel nisem. Pa že cviliš.

    • Frajtonarca

     kwa si se spet posral…

     • Illuminati Enlighted

      Argumenti so za levake isto kot izganjanje hudiča iz obsedenega. Pokažeš mu “argument” pa začne bljuvat …

     • Frajtonarca

      kak argument ?
      si to mislil na polno plenico……..

     • rubec

      Oprosti ker se vtikam, a glede na to, da v vsakem postu pišeš o plenicah ti predlagam da si namesto frajtonarca dodeliš nov nick plenica. Potem boš lahko v svoj tekst vnesel “glej zgoraj”. Boš videl, boš prišparal pri tipkanju pa še šik bo izgledalo. Mislim, moderno.

     • pajot

      Plenica ja. Ta je glih en tak tepec kot BLEDBLED.Jaslična izobrazba pač. Tam uporabljajo večinoma plenice.

     • dob

      BLEDBLED je bil Hemingway! Tale pa nima tri čiste (plenice).

     • stajerc5

      Ko ga boste zaceli ignorirati kot pred dnevi colnna, bo izginil kot Lj. megla. Ok, prisel bo0 pod drugim nickom, ampak- se enkrat, ignore!!!!!

     • Peter

      Colnn,je mati skrita v lubju.Na vreme smo ga reagirali.Nismo mogli izgubiti mamo.Ne moreš ostati sam.PIČKE:

     • Frajtonarca

      štejerc
      a tista petka zraven pomeni tvojo starost ali IQ ?

     • Wild red duck

      Pomeni tvojo stopnjo mentalnega razvoja.

     • macon

      dobnancisovsezajebaljanšouarest-živeldrugtito vsisoistisvikradojo ljuctvopateškožvi vsidobromislečimoglibisezdružtkorajžavelja pragarbatkovola ufabrko neurudnikdabodelou nepa picejest vask danširna jedomovinaenj epajunak

      (v spomin na BLEDBLED-a, aja, VSEJEPISUZVELKMIČRKEMI

     • dob

      A veš macon, da mi je še zdaj žal za njim! Admin FF je uničil talent kot je bil BLEDBLED, tako da je onemogočil pisanje z velikimi črkami. Zame je BLEDBLED bil slovenski Hemingway. Škoda.
      Tvoj hommage ga je vreden!

     • pajot

      Seveda ne,ko pa kar naprej serje vanje.

     • Frajtonarca

      jbg če pa vsakči ko napišate levak ali komunist se ob tem podelate
      glede plenic mi je pa vseeno če jih menjate zaradi mene ste lahko ves čas posrani

     • Wild red duck

      Saj vem ,da si rad v d…. sicer pa saj veš kdo rad rine po d….kot ti.

     • Wild red duck

      Ja tvojo smrdiš kot dihur.

     • Wild red duck

      Mislim ,da si zavonjal svoje arome.

   • Wild red duck

    Tvojo vonjam še o včeraj a gniješ’

  • rubec

   Na Financah recimo so admini imeli pomoč v nadzoru ker sami niso sfolgali nadzora. Z eno besedo špiclji, kar se mi zdi ena najslabših človeških vrlin.

  • 1xy

   Nisem še doživela argumentirane, konstruktivne debate lewaka. Same floskule in žalitve na osebnem nivoju.
   nizko-nižje-lewak…

  • Wild red duck

   Ja rusofili,socialisti,komunisti ,kučanisti imajo ogromne težave.
   Opažam pa ,da jih fascinirajo obrezani in ,da sokratko k….
   a očitno je Bog že dojel ,da je razplod takih v nasrotju z naravnimi zakoni.

  • Tomaž Majer

   ŽIVEL JOSIP BROZ TITO!

   • Illuminati Enlighted

    Dobro jutro kelnaru. Šejtanu je postal dolgčas na 24 kur. Vsi pametni odšli? Se ne počutiš dobro med svojimi?

   • Wild red duck

    Živel Josip Broz Tito pedofil in zločinec ,ki je živ zagnil in gori v peklu.

  • Komentar

   ŽIVEL JOSIP BROZ TITO !!!

   • desničar

    porini si ga v to komnunistično rit

 • FreedomAndDemocracyNOT

  americani se vedno dobr potrudjo, da destabilizirajo celotno regijo..

 • carko

  Ja tale letak ma pa eno bistveno posebnost. Da je slovenija napisana z J. Tisti ki ga je pripravljal je zelo verjetno iz Slovenije.

 • bojan

  Mene zanima zakaj ne preverite to informacijo ki jo piše Svet24 da nekateri migranti plačujejo druge migrante po 100 € , za razorožitev slovenskega policaja ali več njih …

  kaj je na tem … so na delu vmešani teroristi ??

  • Frajtonarca

   pojdi k šlogarci ti bo vse razložila……

   • bojan

    sem mislu da si ti bolj pameten od šlogarc , sam sem se zgleda uštel …

 • jankoslav

  Vse to (zemljevidi) je dokaz, da gre za muslimansko invazijo (načrtovano in spodbujeno predvsem s strani Turčije) in ne za običajne migracije, ali za begunce. Ali so imeli bosanski begunci zemljevide?????

  • Illuminati Enlighted

   Na saj za it na sever je dovolj opazovat sonce.

 • hibernacija

  #Poudaril je, da policija med migranti ni obravnavala primera smrti. ”Se pa občasno dogaja, da pomagamo pri združevanju družin oziroma iskanju svojcev, ki se na poti v večji množici med seboj pomešajo in zatem iščejo drug drugega.” Policija je pri obravnavi tujcev ugotovila, da so v skupinah tako moški kot ženske in otroci.# ###Bravo policija, le to šteje, samo tako naprej!

 • Peter

  Horde zla.Pika.

 • Peter

  Begunec.Jaz pa vlečna krava,Junec.Sila kola lomi.Merklova je potrebna dotika ljubezni.

 • Leonardo

  jao jao…pa saj to naši delijo…dajte prej malo preverit.

  https://twitter.com/matjasec/status/655664156973125632

  • Peter

   Si jumping pao.Jao,jao.

 • TOMLC

  Slovenci borba bo težka.
  Moški musliman je namreč Alahov
  podrejenec – islam pomeni podrejenost –, zato je nad vsem, kar je na
  zemlji; najprej nad žensko, četudi je muslimanka, potem pa nad vsemi, ki
  se ne podrejajo Alahu. Ta zavest večvrednosti je še posebej neomajna
  med širokimi ljudskimi množicami, ki tudi na ta način lažje prenašajo
  revščino, stiske in mnogokrat brezpravnost, v kateri živijo.
  http://www.portalplus.si/1167/cerkev-in-migrantska-kriza/

  • Peter

   Alah Zima ,bo mu po nagi riti dala.

  • Peter

   Nisi več populeren.Enega plusa nisi dobil.Zlata doba Siola,je stara šola.Vrhunski si.Če veter v krila uloviš.

 • Peter

  Slovenci tega ne jemo.Evropa si lahko z prstom iz riti pobira.

 • Peter

  Rad jih imam,kot zenico oka.Sebe pa še malo rajši.

 • Peter

  Ja.

 • Illuminati Enlighted

  Če smo realni so pa tile muslimani reveži. Dobesedno odvisni so od naše humanosti. V vojaškem in tehnološkem smislu smo mi toliko nad njimi da je njihovo preživetje povsem odvisno od nas. Edina karta na katero lahko igrajo je naša humanost ko toleriramo barbare dokler se le da. A oni res mislijo da bomo to tolerirali do stopnje ko bo postala samodestruktivna?! Ker če nas prisilijo da se premislimo, bo islam prepovedan po vsem svetu in pisnit več ne bodo smeli. Napihujejo se lahko samo tako dolgo dokler mi to toleriramo. Kako dolgo bomo tolerirali terorizem in vzpodbujanje in podpiranje tega?!

  • Peter

   Ti si pameten zelo.Takšne rabimo.Če ne Živina Svet preplavi.

  • hibernacija

   Verjel al ne, se strinjam, ampak najprej humanost, tisti če , pa če bo potreben!?

   • Illuminati Enlighted

    Prvič si dobil plus od mene

    • Peter

     Kaj se novačite.

  • Peter

   Bresplačno.

  • Peter

   Jaka pamet .Efektiva pa na nuli..

 • hibernacija

  Obama naj da ANGELi tisto Nobelovo!?

 • Peter

  Tota Angela je tudi fuka potrebna.Pridite vsi.Pridite.Na poroko.Moja nevesta je že v belem.Pridite.Lepo prosim…….Pridemo.

 • pokvarjeniSvet

  EU in ves zahodni svet je najbolj rasistično območje na svetu Rasizem se pa dogaja proti belcem, nič ne smeš rečt manj pravic imaš kot pobarvani, mi dobimo manjše socialne, če belec naredi otroka zapusti žensko more plačevat za otroka če pobarvani zapusti ženo država plača preživnino žensko, pobarvani pa šteple otroke naprej….vse to je plod zionistične politike, gonje in propagande proti belcem ker bi nas radi pripeljali do izumrtja in to na naši lastni izvorni celini Evropi kaj šele kje drugje ZDA ni nič boljša. Edina izjema so samo privligirani židi kazarji al kaj so že oni imajo denar in so na ključnih položajih. Evropa v parih desetletjih nebo več NIKOLI takšna kot je v preteklosti bila ali pa kot bi morala biti če nebi imeli genocidne politike proti belcem. Zato če mene vprašate. če dobim priložnost ne želim več tega sranja v Evropi gledat tega kimanja ZDA oz njihovim liderjem, vsilili nam bodo vse TTIP, begunca, njihovo tumasto liberlano politiko kjer se družba pokvarja sedaj že ljudem mozek perejo da na svetu obstaja več spolov agender in si lahko po svobodni izbiri izbeš spol ….kaaaaaaaajjjj ??? vsakemu normalnemu človeki je jasno da obstajat samo dva spola moški in ženska ko se narodiš kot ženska si ženska ko se narodiš kot moški si moški…..ni nekih fint da bi rad spreminal spol si kar si al sprejmeš to ali pa lahko greš na psihjatrijo ker pač ne dojemaš stvarnosti in zakonitosti narave. in ko vidim kako glupi so Evropski liberalci ker me sprehleti gorza mi kar gre na kozlanje da živijo v bližini tako bedaki kar bi 5 letni otrok brez šole to skapiral…..najhujše je pa to da to otroke že po šolah učijo v ZDA te neumnosti….sramota !!!

 • 1xy

  Zdravniki: Izbruh kolere v Siriji lahko pomeni mednarodno grožnjo
  “Znano je dejstvo, da so za bolezni bolj dovzetni razseljeni ljudje,” opozarja zdravnik. “Bolezen se lahko razširi zelo hitro, ljudje se selijo po državi, selijo se izven nje in odhajajo v Evropo.” Iz Sirije, je na begu štiri milijone ljudi, notranje razseljenih je osem milijonov.
  Kolera je akutna črevesna infekcija. Okužba se primarno prenaša z onesnaženo pitno vodo in hrano, ki je bila v stiku z blatom okužene osebe, lahko tudi tiste, ki je bila brez simptomov. Takih prenašalcev (brez simptomov) naj bi bilo okoli 80 odstotkov.

  No, glede na to, da so slovenske njive in polja polna iztrebkov, potem lahko samo upamo na srečo, da je ne dobimo tudi tukaj!

  • hannibal

   Prenaša se preko iztrebkov. Pizdarija je torej neizbežna.

   • 1xy

    točno to…..ampak očitno res nekaj prenašajo, ravnokar sem zasledila tole….

    Zaostrujejo se tudi odnosi lokalnih skupnosti in države. V Rigoncah domačine zanima, zakaj tudi pri nas premik migrantov v povezavi s pobiranjem smeti ni podobno urejen kot na Hrvaškem. Potem ko je ministrica za zdravje Milojka Celarc Kolar po nedeljskem obisku Brežic dejala, da so pri prebežnikih zaznali posamezne primere garij in hepatitisa, otrokom prepovedujejo dotikanje ograje, s katerimi so dvorišča ograjena. Vprašujejo tudi, ali bo potencialno okužene objekte kdo prišel razkužit. Domačini so se tako samoiniciativno organizirali in določili koridor preko svojih njiv, po katerem bodo begunci šli mimo naselja.

    Je pa policija v Posavju uvedla omejitve gibanja okrog zbirnega centra. Ta velja za neposreden dostop do ograje in stika z migranti.

    • hannibal

     Nekaj se torej ŽE dogaja na tem področju. Še malo, pa bo kaj pricurljalo iz kakšne bolnice, tako kot v Nemčiji.

     • 1xy

      Pri nas ne bo pricurljajo nič……totalna blokada, tu pa tam kakšna informacija v medijih…….
      Je pa bilo objavljeno, da bodo pri nas proti gripi brezplačno cepili vse, ki so v stiku z begunci. Ali res samo proti gripi? Če je odgovor pritrdilen, potem je to absurd, da ni večjega.

     • hannibal

      Jah. Tole cepivo proti gripi jim je ostalo od pet let nazaj, morajo ga porabit.

      Res absurd, ti ubogi ljudje bodo mislili, da so po eni šprici varni. Ni večje zmote kot to, da cepiva delujejo.

     • 1xy

      resnično se mi smilijo prebivalci obmejnih krajev v bližini Brežic……to mora bit dobesedno nočna mora…….

     • hannibal

      Prvi so, ki tole vidijo. V par letih bomo tole vsi gledali. Razen, komur bo uspelo spizditi na kakšno N. Zaeland.

     • 1xy

      prodam bajto prvemu pribežniku z 1 mio džepu…..pa grem :))

     • hannibal

      Ej, zakaj morajo biti pribežniki? So lahko vsaj prihodniki? :)

     • Illuminati Enlighted

      Tudi tam se sedaj kuha vojna. Japonci. Kitajci, Amerika, Rusi, ….. to je blizu. Južna Amerika bo bolj varna

     • 1xy

      te pa grem v Peru, Čile, Venezuela, Brazilija – samba….ja, to bo to :))

     • hannibal

      Čile je OK.

   • 1xy

    Ja, pa ne samo to, kar 80% prenašalcev NE kaže znakov okužbe, iztrebki pa so kužni.

    • hannibal

     Ajej. Mi je kar žal za te naivne 50+ reveže iz javnih del, ki jih bojo našpricali še s cepivom za kolero (če sploh obstaja?).

     • 1xy

      kaj 50+ so klicali?……seveda, ti so tik pred penzijo, je treba število znižat :))

     • hannibal

      Je članek, na kurah ali v SL. novicah. Ja, ti reveži imajo kao “prednost”.

     • 1xy

      novicah…..eh, kure so crknile – dobesedno

     • hannibal

      Upam.

 • Illuminati Enlighted

  A veste kaj morate povedat ko vas v Ameriki vprašajo kake rase ste? Pravilni odgovor je “Kaukazian”. Se pravi mi smo kavkazijci! Ne smeš povedat belec. Je politično neprimerno.

  • Peter

   Kdo te bo kaj vprašal.Če imaš denar,kruh kupiš.Če nimaš,ti lizalko za domov podarimo.

  • Peter

   Znaš miselno povezavo,na 168,23.505.Obrni gor.

 • Poštenje velja

  V bivsi jugi je bil vsak 8 spicl.
  V rusiji vsak 20.
  To nrkaj pove o gnoju slovenskega naroda in njihovih potomcih.
  Za pob…

 • hibernacija

  Od kdaj so pa paranoidna nakladanj začinjena z predsodki imaginarnih izidov argumenti!? Na take argumente res ni možno argumentirati!?

  • hannibal

   Če ti tole sestavljaš, carpetbagger, imaš nadpovprečno razvit del možganov, ki je odgovoren za nakladanje. Daj mi povej, a si slučajno tudi dober v matematiki in ali rad igraš šah?

   • hibernacija

    Tud veselje do petja mam!?

    • hannibal

     srednjeveške?

 • Peter

  Haaa,haa.Ni kontrole,ni nadzora.

  • Peter

   Thomas Gottschalk,pao u šečerno krizo.

 • stajerc5

  Gledam, pa gledam in ne najdem. Murgle ne najdem na zemljevidu, prmejkrsendus! A je to sploh mogoce, da na svetovni karti Butalistana ni Murgel? Google karta je trudi manipulirana, udba svugda, se vedno. Pa taksne lepe veeeeeliiiike bajte, viiiileee imajo tam, priloznost za stotine beguncev, pa tam blizu Radec ena groooozno velika zadeva, pa…., eeeh, klinc- vse vam pa tudi ne povem,
  hihihihiihi….

  • Peter

   Dom je izven obzorja.Najdeš ga,ko se ga zavedaš.Piss.

   • stajerc5

    Ne vem, kaj mislis? Bi rad lulal pa ne mores ali kaj?

    • Peter

     Fukapš,kaj..

     • stajerc5

      Izgleda, da se dobro spoznas o ceni?! Aua, povej, ce kaj boli?!

     • Peter

      Tiho bodi,si že luciran.Le počitek rabiš.

     • Peter

      Hecamo se banda stara.Da se ne sekiraš.

     • hannibal

 • 1xy

  Policija baje preganja pisce na fb profilih, ki so proti pribežnikom.
  Ta zemljevid je na fb predstavila Slovenka, ali bodo preganjali tudi njo, ali bo dobila predsednikovo odlikovanje za informiranje?
  Sicer pa je iz zemljevida razvidno, da so vse države navedene v tujem jeziku, samo SloveniJa v slovenskem. Če ne druga je šlampasta, da je groza!!!

  • hannibal

   Policija preganja pisce na FB? Ti to resno?

   • 1xy

    takšen je bil zadnjič komentar, če drži ne vem……bi pa skoraj verjela, da je temu tako…….na udaru bi naj bili tisti Zavarujmo meje…….ne vem, ampak pri nas je vse možno…..

    • Illuminati Enlighted

     Za nestrpni govor oziroma sovražni govor če odkrijejo identiteto pisca, to gotovo počno.

     • hannibal

      ne bluzi na pamet. daj podatke

    • hannibal

     Zastraševanje je to. Dejansko nikomur nič ne morejo. Sem zadnjič bral eno sodbo sodišča s Hrvaške, kjer je prijava tožilca odbita, ker se nikomur ne more dokazati, da je ravno ON napisal sporočilo, čeprav je pod njegovim imenom in je preko logov dokazana pot od računalnika do strežnikov.

     Sploh pa je za ovadbo potrebno dokazati, da se je recimo šlo o:
     – pozivanju na nasilje
     – da je zaradi tega nastala dejanska škoda

     Dokler ni teh dveh pogojev, lahko dejansko vsakemu samo popušijo k.

     • 1xy

      če pa je bil ravno včeraj obsojen en bivši poslanec SDS zaradi komentarja, čeprav trdi, da ni on napisal spornega komentarja, čeprav je bil poslan iz njegovega računalnika iz DZ…….

     • hannibal

      Prvič slišim. Link morda?

     • 1xy
     • hannibal

      Ajej. Ok, vidim da se je šlo za zasebno tožbo, ampak vseeno. Naredil je napako, kajti dokazno breme je na strani tožilstva in on bi bil lahko samo tiho in pisal pritožbe do Evropskega SZČP.

      Kot drugo, kdor ne uporablja omrežja TOR če že misli pisati sranja, ta je naiven. Najbolje je seveda pisati tako, da ti po KZ nihče ne more nič očitati.

     • 1xy

      pa brez veze……malo zaviješ, dodaš malo ironije in zaviješ v celofan pa glih tak gre……ostro, ampak na prefinjen način……pa še 90% jih ne skapira :)…..to je zabava, debata, ne pa nekaj s čemer bi žalil druge osebe…..sploh pa na osebnem nivoju, tega pa tudi osebno ne prenesem……

     • hannibal

      Ok, tukaj še gre, ker to “osebno ” je osebno med eno oso in hanibalom. Da bi pa živo osebo po netu žalil z imenom, ee, to je pa naivno… Razen ajd, če ni lih Kučan, hehe

     • 1xy

      palček…..vidiš tak zaviješ……

     • hannibal

      ta se ne sekira zarad komentarjev

     • 1xy

      za dodatnih 5 jurjev mesečno iz proračuna, bo pa ja malo stisnil zobe, če tudi državne – zobe mislim :))

     • hannibal

      pet jurjev… :D

     • 1xy

      kolko pa mu je zrihtal Tonin z dvigom roke??….ja, poseben dodatek za status bivšega predsednika…..levičar, kaj češ :))

     • hannibal

      to je za čike

     • stajerc5

      To je bila osebna zalitev, cisto nekaj drugega, halllo!

     • hannibal

      Točno tako. Državo bi preveč stalo, če bi vse ne PC blogerje, forumaše in FBjevce preganjala.

     • 1xy

      ne vem, prebrala sem samo naslov in to, da je pošiljal iz DZ, v vsebino se nisem poglabljala…..ampak veš kaj stajerc, potem bi jaz lahko bila že nekje blizu 100.000 eur, glede na vse žalitve na kokoškah……v 99% so bile osebne, primitivne…..ker od lewakov na argumentirano debato, tako druga ne dobiš kot osebno žalitev…….

     • stajerc5

      Ja, imas prav, do ene mere. Samo, oprosti za zargon: Ti si niko i nista, drugi znajo pa Bandero Rosso na pamet, ok?

     • 1xy

      hahaha……ampak ta je očitno ni znal……zaj pa grem prebrat članek, da bom sploh vedela o čem pišem :))

     • 1xy

      kretensko, nikjer ne vidim žalitve……

    • ruggedplant

     No, meni so pred 3 tedni zaklenili profil prav zaradi objav na tej skupini. Niti en sam komentar, ki sem ga napisal ni bil žaljiv, lažnjiv, obrekovalski ali kakorkoli rasističen. Imaš mogoče še kakšno informacijo, če se kje že zbira iniciativa za tožbo – jaz namreč več ne morem dostopati do svojega računa!

     • hannibal

      Pač poklikajo vse po vrsti. Ta info se potem razširi in narod nima več veselja tam pisat.
      Dej no, kaka tožba. A boš FB tožil?

     • ruggedplant

      V Nemčiji so jih -in to za mastne denarje. Tožbo so sicer izgubili, ampak je samo vprašanje časa, ko se bodo v Evropi natančneje definirali zakoni na področju varstva osebnih podatkov in takrat bo imel agresivni FB samo 2 možnosti – ukiniti firmo (brez Evrope so mrtvi) ali pa prilagoditi svojo sumljivo politiko.

     • hannibal

      takrat bo FB pač propadel. in prav je tako. se je narodu precej zameril, ko so slišali, da se je lastnik z Merklovo pogovarjal o cenzuri

      itak FB propada že kar nekaj časa. zvečina ima sedaj stranke v Afriki in Aziji in raznih ostalih vukojebinah

    • hannibal

     Pa saj imaš ono kontra FB skupino v stilu welkom, kjer se dogovarjajo, katero stran in osebo je potrebno prijavljat. Potem to FBju enkrat prepizdi in vrže pejdž dol. Zato imajo pametni pejdži redundant.

     Če mene vprašaš, pa je 90% teh strani tako in tako fake, za imena “upornikov” zbirat.

   • ruggedplant

    Ne vem sicer če je bila policija, ampak v mojem osebnem primeru so me v zadnjih treh mesecih 2x bannali s facebooka, prej pa 10 let nič – izključno zaradi povsem kultiviranih debat o migrantski situaciji + neko ZL provokatorko sem na dogodku o spominski slovesnosti v Hudi jami kulturno pozval k pieteti do zverinsko pomorjenih žrtev – poudarjam kulturno. Na facebook se na svoj račun več ne morem vrniti, saj od mene zahtevajo kopijo osebnega dokumenta z vsemi rojstnimi podatki in fotografijo (!!!?). Ko sem jim pisal, da je njihovo početje močno pravno sporno in da sem bil izbrisan zaradi “vladi neljubih stališč”, odgovora več nisem dobil. Če bi imel več časa, živcev, denarja in dobrih pravnikov, bi se definitivno spustil v tožbo.

    Če ima kdo nasvet kam se lahko obrnem v zvezi s to problematiko, se priporočam. Močno me tudi zanima kdo administrtira slovenski del facebooka. Američani vsekakor ne, razen če so v vmesnem času postali ultralevičarji, ki vsako pisanje o migrantih beležijo kot sovražni govor. Gre torej za “Slovence”, vprašanje je le iz katere rdeče “nevladne” organizacije.

    • hannibal

     Lej, tole ti bom pa pojasnil.

     Nimaš posebnega slovenskega administriranja. S tem se ubadajo kar v centrali FB, ki taka dela potem outsorsa kam v Indijo, Pakistan, Vietnam, itd.. Tako da se s tvojimi pritožbami ukvarja kakšna piška sucky sucky v Hanoju.

     Tole okoli osebnih dokumentov je tako, da obstaja knof – prijavi lažno indentiteto. To si masovno dela mularija med seboj, eni druge prijavljajo. FB niti slučajno ne komplicira, kaj šele da bi najemali prevajalce za taka jetra. Oni te pač zablokirajo in ti pošljejo mesidž, da pošlješ sken nekega dokumenta, kjer je to ime pač napisano. Na tak način dodatno špijunirajo za uporabniki, butli, ki jim sami od sebe o sebi servirajo podatke.

     Brez veze se ti je s tem ubadati. Napravi si pač nov profil, zgodovina je pač izgubljena. In ker točno veš, kdo t je to napravil, enostavno vrni milo za drago, hehe.

     Upam, da sem kaj pomagal.

     • ruggedplant

      Tudi sam sem do nedavnega razmišljal enako dokler se mi ni pripetilo slednje – tudi sam sem posumil v prijavo zaradi lažne identitete, kjer imajo gotovo programski algoritem, ki lahko iz imena razbere “fejke” – če so le ti v povezavi s kakšnim večjim svetovnim jezikom. Svoje drugo ime sem zato namenoma izbral čisto slovensko zveneče, da preverim kdo dejansko bdi nad temi prijavami – Slovenec ali tujec. Pa sem bil spet bannan. Zelo dvomim, da imajo tako brezumen mehanizem, da lahko vsak trenutek dostop do profila onemogočiš komurkoli le s klikom na lažno identiteto – s to logiko bi Facebook že zdavnaj izumrl, saj ga najbrž ni FB uporabnika, ki mu ne gre vsaj 10% uporabnikov konkretno na živce in efekt snežne kepe bi povzročil, da bi na koncu na FB-ju obstali le tisti, ki bi Velikemu bratu dejansko zaupali svoje osebne dokumente (takšnih pa ni prav dosti). Zanimivo je tudi, da poznam kar nekaj demokratov (izraz desničar mi je malo pregrob, ker je pri nas konstrukt levih radikalov), ki so bili deležni takšne čistke in niti enega z nasprotne strani, pa poznam nekaj zelo ekstremnih profilov, ki sem jih med drugim moral prijavljati zaradi še marsičesa drugega, pa se jim ni zgodilo popolnoma nič.

      V takšna naključja pač težko verjamem…

     • hannibal

      Ne ne. Izključno na knof se tole prijavlja. Razlog, zakaj se to potem masovno ne dela je enostaven:
      – zvečina potem ti veš, kdo ti je to napravil in mu vrneš. on to vnaprej ve in se zato vzdrži
      – tudi tisti, ki to pogosto dela, pade pod lupo FBja. ker bi kak manijak šel po vrsti iz čistega zadovoljstva. je omejitev za tole prijavljanje

      Preveč resno jemlješ ta FB. To ti je eno tako masovno špijunsko orodje, česar se narod sploh ne zaveda. Pa poglej, kaj se najprej zgodi, ko pride do kake pizdarije. Narod najprej gre FB profil iskat.

      Napravi si dva profila sedaj. Na enem imaš svoj vrt in rošce in rojstne dneve in vse kar ti je žal izgubiti, z drugim pa se lahko greš kurcanje in polemike in je potrošni.

   • Wild red duck

    Rusofili in ZL ter Kučanisti na udaru.
    He,he,he se šalite to v Sloveniji ni kaznivo-drugje pa za psihiatrijo najmanj.

 • JohnSmith

  Sicer nisem veren človek, ampak tukaj so na mestu besede: Bog, odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo!

  • 1xy

   Človek obrača, Bog obrne!

   • Peter

    Bog obrača,Človek najebe.

    • 1xy

     a si najebal…..očitno ni bilo hudo, da še vedno opletaš in klatiš bedarije……

 • epson mlacni

  Trenutno sem na Hrvaškem. Jutri se vračam z družino v Slovenijo. Peljal se bom s svojim avtomobilom, na katerem so nameščene slovenske registerske tablice.
  Zanima me sledeče. Ali bom moral pri prestopu meje pokazati dokumente in zakaj? V kolikor je odgovor da; a imajo slovenski policisti konkretno kaj proti moji družini (vsi za silo govorimo slovensko) ali radi drkajo kar vse državljane Slovenije?
  Če bi se sam s sinovoma malo potemnil in ženo ter hčer oblekel v nindža cote, bi ne rabil nobenih dokumentov, postregli bi me pa še zastonj prevoz bi mi ponudili.
  Kdo je zdaj tu jebena stranka?

  • 1xy

   pazi, da ti ne bodo rekli, meje so zaprte, ne morete naprej……

   • epson mlacni

    To sploh ni smešno. ;)

    • Duhec

     Hahahaha…. smešna sta za crknt.

    • 1xy

     oprosti, doma bi bil :)
     pa sploh ne bi imel občutka, da si doma :)

  • stajerc5

   Mi vsi, s tabo vred! Jebiga, zivis na napacni strani Alp…

  • Peter

   Malo pretiravaš.Samo kresničk,pasov in kazni za prostorožno ne bo več.Naj mu napiše krešničko.Ga pregazijo,ubijejo.Ti redarji z certifikatom,za milimeter gor dol.Bo po buči dobil,ob prvi intervencij.Slovenci smo vsi spedinjeni stari pedri.O resnem življenju in svobodi lahko samo sanjamo.,

   • stajerc5

    Jao, sto si dosadan; colnn, Frajtonerca, zdaj pa se Peter! Ajd na spavanje brale!

    • 1xy

     na tableto si ga pozabil spomnit :)

     • Peter

      Čebele,cele mlete,so zdravilne,mleček je za otroke.

    • Peter

     Vidim ,da ti še ni odvrelo.Mi imamo že čisto.Piss.

     • viktorh

      si pa res nizko padel, da sam sebi kljukaš….

     • Peter

      Umetnost ,je v očeh opazovalca..Tu nekje.

    • Peter

     Si za Soncem.Ravna zemlja.

    • Peter

     Tako mali boš,da se boš čudil, da sploh obstajaš.In nisi edini.

    • Peter

     Skala bo zdržala.

    • hannibal

     Ni to frajtonerca. Ta je ona guska, Pajo Putzl Patak.

     • Peter

      Konj Trojanski 3D.

     • hannibal

      Linux brate

     • Wild red duck

      O Hanibal Lector Obrezani-ŽAL ,kiks kot tvoja glava.

     • hannibal

      ok, šlomo

     • Wild red duck

      Še vedno boljš kot HOMO.

     • hannibal

      to se sliši zlo bliz, ja :D

     • Wild red duck

      Saj vem ,da si levo navojni obrezani,pa k… pa to taki sodijo k Putinu in ISSU.

     • Wild red duck

      To ,dasi levega gewinda?Ja tak pač si.

  • kokobily

   No, končal boš na CNN, kamor te bo spravil Cerar češ, glejte, kako sem discipliniral te Hrvate, zdaj se begunci NAJAVIJO preden prečkajo mejo…

 • Frater

  Za drugo Švico smo med prosilci za azil manj popularni kot komunistična Srbija. A bi lahko nekdo poslal Lojzeta v Rigonce, da jim to dopove in razkaže lepote Pohorja in Krajnske gore, da tu ni nič drugače kot v Švici, da smo slovenci marljivi kot nemci, da vozimo golfa in zavračamo komunizem. Česa se ti ljudje bojijo? Zakaj se nas losajo kot hudič križa!?

  • Illuminati Enlighted

   Mogoče so kje videli sliko in podobo našega kardinala?!

  • stajerc5

   Ali zivis v samostanu in gledas razgledne kartice iz Svice (ta prave) in Slovenistana, ali mogoce mislis na demoraliziran delovni narod- poudarjam, delovni(!) kateri gleda nedoprinosnih cca. 250 000 foteljasev( naj mi tistih par tisoc delovnih sester in gasilcev, celo par policistov oprosti), ali se mogoce javljas iz Poljske in si nas z kaksno napredno drzavo zmesal, ali pa mogoce emigranti bolje vedo kot ti, kaj je “poor land”!? Zmoli tri Ocenase in se spusti na zemljo, Frater moj.

 • Illuminati Enlighted

  Po mojem je sam vprašanje časa kdaj bodo bogati Arabci odkupili nerentabilni stadion v Stožicah.

  • 1xy

   Takoj, ko bo Jurčku zmanjkalo drobiža, da očiju vrne dolg.

   • Illuminati Enlighted

    Ta stadion gotovo ni bil slučajno dizajniran po podobi Hagie Sofije.

    • Peter

     Nain.

  • Peter

   Saj še ga nismo odplačali.Še vedno je njihov.

 • Illuminati Enlighted

  A se je Kardinal Rode kaj opredelil glede invazije migrantov če se že Mufti noče.

  • Peter

   Druge ovčice,tuje.

 • Duhec

  Mala siva podgana vam je vse povedla…. dons so dovoljene sanje, jutr je nov dan…. zdej so vam vzel še sanje.

  • hannibal

   zelo, zelo točen opis in navedek

   • Duhec

    hannibal… točen je, žal.

  • Peter

   Drži, z 200.000 emigrantov na ozemju, moraš buden bit.Je bolj varno.

   • Duhec

    Peter…. zame je tolk varno kokr si nardim…. odvisn kje sm, s kom, kaj delam…. 100% varnost je pa iluzija.

 • Duhec

  Če neb bli taki mehkužci, bi lohk še neki spremenil…. pa ste. Pravi moški so v Slo očitno izumrli.

  • Illuminati Enlighted

   Niti ne le da ne vidijo smisla zakaj bi prašiče učili letet

   • Peter

    Svinja na svobodi,se počuti, kot človek v zaporu.Dalajlama je to rekel.

   • Duhec

    Če v lajfu ne najdeš smisla, je škoda, da živiš…. si živi mrtvec.

    • Peter

     Se vidi,da si mlad.

     • Duhec

      Tud to več nism…. sam se držim načela, da življenje živiš, nardiš a difference…. drgač je škoda, da si se rodil…. če bi vam pomagalo, če bi jih blo enih par…. bi jih vse pobil…. zarad tega, ker ste bli izdani.

    • Illuminati Enlighted

     Če se ne ukvarjaš s prašiči še ne pomen da ne najdeš smisla za kaj pametnejšega

     • Duhec

      Men je svinina najbolš….

  • Peter

   Ti si dober.Vsi ostali so malo…jih nosi..Veš ravno ti izumrtje preprečijo.

  • stajerc5

   Opala, kaj pa enakopravnost?

 • viktorh

  Verjamem tudi v to, da so te skice dobili od naše ZL.
  Prav nič se ne bi čudil.

  • Illuminati Enlighted

   ZL je vedno tam kjer je (tuj) denar.

   • Peter

    Ni nama tako tuj,če smo tu.Ali kaj.

  • hibernacija

   Če bi vedu, da jim kaj pomagajo, bi jim jih sam poslal!?

 • Wild red duck

  Putinova tolpa jih je dobro oskrbela in ta sodeluje s slovenskimi levaki-KGB=UDBa.

  • hannibal

   Ojla šlomo, jaz sem pa te že odpisal in zamenjal za Perota. Pol je Peter zares freitonc.

   • Wild red duck

    Kaj je brez k,,,?

 • Wild red duck

  Ja rusofili so isti d …..kot islamisti ,levaki,komunisti in podoben gnoj.Pa še obrezani jih vzburjajo.Bljak.

  • hannibal

   Kaj te spet danes vzburja, Šlomo? Spet žlajfleš?

   • Wild red duck

    Maš spet trdega? Ja saj vem ,da bi rad Putinu zlezel v gate ampak on odsečeno k… ne mara.

    • hannibal

     Čuj Šlomo, a se midva nisva že včeraj zmenla, kdo od naju dveh ga ima pokrajšanega?

     • Wild red duck

      A še ne veš ti ,če imaš vsaj 22 cm prideš v poštev ,drugače si le potpovprečna šil krota in to se ne zaj…

     • Mamas & Papas

      Tista, ki z malim ni zadovoljna, velikega vredna ni …

 • Wild red duck

  Hanibal Lector odsečenog K…. ima spet svoj mali idiotski Horror Show.

 • Wild red duck

  Ubogi naš Hanibal Lector ,ki ob Putinovih slikah doživlja orgazme.

  • hannibal

   Jeee. Naj ti zaupam še, da sem punca, ok?

   • Wild red duck

    To razlagajo vsi leonavojni ,he,he,he.

    • hannibal

     a ti si pa kaj?

 • Peter

  Zapiramo komentarje .Jutri se snidemo.Administrator.Hvala.

 • Duhec

  Protestov pa ni in jih ne bo…. mlahavi Cerar ma prosto pot.

  • Peter

   Če v njega verjameš,si krivoverec.

   • Duhec

    V mlahavca, da bi verjela??? Kaj pa mam od njega???

    • Peter

     Otroke ti šola.

     • Duhec

      Teb se meša….

     • Peter

      Da,da.Nije zadnji put.

     • Duhec

      Neprištevni mate prednost…. sam praviloma se ne zavedate…. upam, da vseen nis tolk nor oz, da ne vejo, da si.

     • Peter

      Ravna zemja.Danes si,jutri te ni.

     • Duhec

      Itak…. to je življenje, ki ga morš živet dokler ti je dano.

     • Peter

      Mladost norost.Išče poti,kjer jih ni.

 • Peter

  Toliko turistov,kar mimo.Eno konzervo,pa spizdi.Kako smo lepi.

 • Peter

  Kak je luštno.Vzdušje pravo.Kakšno bombo na glavo,pa tam ne bit.

  • Wild red duck

   ???????????????????????

   • Peter

    Kostanj je kurva.

 • Wild red duck

  Sreča ,da nisem tak kot Hanibal Lestor kratko k…. ,da grem k ženi on pa k žlajfanju ob Putinovi sliki-no tudi zato sem hvaležen bogu,da me ni tako prikrajšal in poneumil.

 • Peter

  Po Petru bo samo Peter.Nič več in nič manj.

  • Peter

   Kaj pa če je vse res.

   • Peter

    Iz povezav se umikamo,da nas lažje izsledite.

 • Wild red duck

  Pred leti je šlo za brezvezen tos kot z Hanibalom Obrezanim Lectorjem,v zajebanciji je prišlo do dileme,kdo ima dajšega.
  Seveda take stvari sodijo bolj intimo a ,ko hec prerase v izziv pa so težave,pa še malljce okrepitev in težave so tu.
  Kolega ,ki mu je bil kozarec malce preglobok je provociral kot Hanibal,a upaš tička na plan ipd.Hec je ,hec a mor bit a zadeva je prerasla meje in prisotni so zahtevali meritve,kdo laže in ko je ubošček pristal pri 15 cm je zajokal-človek ni razumel daje izgubil in da ni pomembno da je izgubil pomembno ,je da ga ima partnerka rada in to šteje.
  Seveda je partnerko fasciniralo to in ono ampak,ni pomembno kaj vidiš ampak kaj imaš.No Hanibal lector ne razume tega zato bo vedno kratek tam in odzgoraj.

  • hannibal

   tebi dolgcajt, šlomo? evo sem ti zgoraj nalimal link s slikicami za pogledat

  • hannibal

   evo šlomo, za ponoči čitat, če si slučajno dežuren trol
   https://themuslimissue.wordpress.com/

 • hannibal
 • babicagrenajug

  Še malo pa izide roman ‘Deček s Sotle 2’, avtorja Abdula Rahmanija.

  • Illuminati Enlighted

   Za njim pa dokumentarni film “Jihad” avtorja polMesec al Jugofilija. Nam bo pokazal kako mu je uspelo znova pobratit Albance, Srbe, Hrvate, Črnogorce, Bošnjake in Slovence pod kapo islama.

   • babicagrenajug

    V stilu priklicali smo hudiča in ga naknadno še ogradili, da ne pobegne nazaj…

 • hannibal
 • Tomaž Majer

  A vi ste pa mislili, da so Sirijci 100 let za Slovenci? Po kateri logiki? Po tem, kateri narod ima dalje svojo državo in civilizacijo, ali po logiki SDS-a?

  • Illuminati Enlighted

   Ja saj dinozavri so tudi bili na svetu pred nami. Aboridžini so lep primer tega kar pišeš, Indijanci, Eskimi, – centralna Afrika kompletno. Kultura nad kulturami. Najvišja civilizacija na svetu.

   • Komentar

    A ti se tudi čudiš, da Sirijci vedo kaj je to Wi-fi?

    • Illuminati Enlighted

     Ne. Če ti veš- Sicer pa dvomim da veš kaj je to. Veš samo kako ga za silo uporabiš.

     • Komentar

      “..za silo uporabiš” …? … Wi-fi dela ali pa ne, ovca nevedna – LOL

 • Mamas & Papas
  • Illuminati Enlighted

   Evo. Stonicki levi spammer je presedlal sem. Pa je trdil da tu nikoli ne bo pisal. navadil se boš ti vsega. Tudi skrajne desnice na oblasti. Samo potem pozabi na lagodno življenje. Živet bo treba od svojega dela.

   • Mamas & Papas

    Na tem portalu imate desnaki težave z argumenti, ker vam ne pomagajo admini – kot na vseh ostalih portalih.

  • Illuminati Enlighted

   Kakšne neumnosti. Sem prihaja večina Afganistancev, Pakistancev, Irakčanov, Irančanov, Turkov, Albancev in kmalu še Afričanov. Ne pa Sirci. Samo Pakistancev lahko pride 100 milijonov.

   • Mamas & Papas

    Irakčana in Irančana še ni blo nobenga do zdej …

 • hibernacija

  Kaj pa US.ki se spozna na vse čaka!? Zakaj še niso sprejeli vsaj z preglasovanjem, da so begunci v SLO protiustavno in protizakonito!?

  • Mamas & Papas

   Njih zanimajo samo naši vojaki v Afganistanu, Iraku, kmalu v Siriji … ne pa Slovenija in Slovenci.

 • desničar

  sam bog je pomagal ustvarit ta portal ,sedaj se vidi kakšen strup ste za to pokvarjeno levo bando

  • Peter

   Pa rabi to Nacija.Bog vedno z veliko začetnico,ne glede, kaj so vas v šoli učili.

  • Frajtonarca

   kakšen strup. ?
   misliš to na tvojo polno plenico ?

 • goldhorn

  Ali bi admin lahko počistil tole navlako? S takim stilom “komentiranja” portal samo izgublja!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!