[VIDEO] Poglejte, kako se je Zoran Janković pred leti na hrvaški nacionalni televiziji hvalil, da nikoli ne bo šel v zapor, dokler bo nasprotnik Janeza Janše!

Foto: Youtube

Včeraj smo na Novi24TV poročali, da je specializirano državno tožilstvo zamudilo dvoletni rok, v katerem bi moralo začeti kazenski pregon zoper ljubljanskega župana Zorana Jankovića v zadevi podkupnin v poslih z ljubljanskim komunalnim podjetjem in zlorabe položaja v primeru farmacevtke. To pomeni, da je kazenski pregon zaradi Jankovića pod velikim vprašanjem, saj bo zaradi »napake« tožilke Blanke Žgajnar v skladu z zakonom zdaj sledila izločitev dokaznega gradiva, v danem primeru zvočnih posnetkov prisluhov. Očitno se je Janković zelo dobro zavedal, da se mu tudi v enem najbolj trdnejših primerov zoper njega doslej ne bo zgodilo nič hudega, na kar nas je včeraj opozorila že ugledna pravnica Lucija Ušaj. Ljubljanski župan je namreč pred tremi leti gostoval v pogovorni oddaji Aleksandra Stankovića “Nedeljom u 2” (V nedeljo ob dveh) in takrat izjavil, da se ne boji, da bi moral kdajkoli za zapahe, saj je bil v vseh teh letih najglasnejši nasprotnik Janeza Janše.

“Se kdaj bojite, da bi se vam lahko nekega dne zgodilo, da vas obsodijo in pošljejo v zapor,” je junija leta 2014 svojega gosta Zorana Jankovića vprašal hrvaški voditelj Aleksandar Stanković. “Pa niti slučajno, jaz sem bil vsa ta leta, da tako rečem, na tem področju izvršne oblasti največji nasprotnik politike Janeza Janše,” je odgovoril ljubljanski župan. Njegova napoved se je hitro uresničila, saj so slovenski mediji januarja leta 2016 poročali, da je bil na prvi stopnji oproščen vseh obtožb glede gradnje Mercatorjevega centra v Nišu v Srbiji.

Janković se je tudi v četrtek hitro pohvalil, je padla še ena zadeva proti njemu, tokrat zaradi napake v postopku! Poraja se veliko vprašanje, kaj je tožilka Žgajnarjeva počela dve leti, sicer pa to ni njen prvi spodrsljaj – enako si je privoščila tudi v zadevi Balkanski bojevnik. In medtem, ko javnost želi odgovorne, med drugim tudi glavo šefa specializiranega državnega tožilstva, Harija Furlana, se nekdanjemu šefu Pozitivne Slovenije ne zgodi popolnoma nič.

Tožilka kazenski pregon začela pol leta prepozno
Naj spomnimo. Jankovićev zagovornik je 25. maja letos vložil predlog za izločitev dokazov, v katerem je zapisal, da se je rok, v katerem bi moralo tožilstvo začeti kazenski pregon, iztekel 17. oktobra 2016. Zahteva za preiskavo, ki je bila vložena aprila letos, je tako po navedbah zagovornika vložena več mesecev po poteku zakonskega roka. Dejansko bi morala Žgajnarjeva kazensko ovadbo zoper Jankovića vložiti že lani jeseni, a je to storila šele letos aprila.

Kot je poročal Politikis, se je preiskovalna sodnica ljubljanskega okrožnega sodišča Mojca Kocjančič strinjala z Jankovićevem zagovornikom. Pri tem je zapisala, da je kazenska ovadba, ki jo je policija podala 14. septembra, podana devet mesecev po hišnih preiskavah, pri tem pa je tožilka vseeno potrebovala še sedem mesecev, da je vložila zahtevo za preiskavo. Ob tem je dodala, da zadeva ne predstavlja kompleksne zadeve, saj gre zgolj za domnevno dogovarjanje za srečanje po telefonu.

“Bojim se, da to ni več ona. Začelo se je z zadevo Balkanski bojevnik, zdaj pa je zamočila še v primeru Janković. Bojim se, da se na tožilstvu dogaja nekaj, kar je višje od nje, skratka, da je počepnila pod pritiski,” pa je Lucija Ušaj povedala o Žgajnarjevi in namignila, da vpliv Jankovića seže precej višje tudi od Harija Furlana. Da pa si takšne nastope v javnosti brez sramu lahko privošči šef glavnega mesta, je po njenih besedah velika sramota za mesto Ljubljana in Jankovićeve volivce.

T. F.

 • AlojzZ

  Če je pa res! Je pač nedotakljiv!

 • antimur

  Janković ni samo sramota za Ljubljano in Slovenijo, on je sramota za celo EU skupnost. Kako so lahko Slovenijo sprejeli v EU, če je lahko kriminalec župan glavnega mesta in ropa ter počne kriminal še naprej, zdaj že kar javno.

 • Demonkrat

  Tako ni težko biti uspešen ,če ti nekdo drži “štango”

 • Zgornji

  Hah, keeeeere Bolane fore … BOLAN NAROD SMO, ZATO NAM PA TUJCI VLADAJOOO !!! ! !!! Bedaaa, … Beda nekega bolanega pokvarjenega naroda … !!!

 • Viktorh

  Milan Kučan za RTV: Upam, da ne verjamete “norcem”, ki trdijo, da vodim državo iz Murgel!

  Jasno, same izmišljotine. Opankar je lep primer transparentnosti oblasti.

  • domovina mili dom

   Mu popuščajo živci, da so mu ušli “norci”.

 • fenixslo

  no eno je prav gotovo vecno ne bodo ovadbe izgubljene,zavrzene ali kakorkoli obstale zaradi raznih napak tozilk ki so ze v preteklosti delale banalne napake (morda celo namerno gdo ve) pravosodje je rak rana v sloveniji in politicni botri in razni lobiji to s pridom iskoriscajo ce se ze po vsem zgledujemo po razviti evropi bi bil cas da se tudi po njihovem pravosodju tam se take stvari enostavno ne morejo zgoditi.

 • domovina mili dom

  Ah dajte no, to ni bila napaka. Zakaj so na oblasti GT Šketa, Fišer, VS Masleša……zato, da se ne obsodijo rdeči mafijozoti, ki slavijo rdečo zvezdo in LGTB samo zato, da so zaščiteni. Enako je bilo v totalitarnem režimu. So komunistični veljaki pobijali tudi lastne sinove, pa niso bili kaznovani.

 • Jožef

  Drage državljanke in državljani! Prosim in rotim vas, ne jamrajte čez leve ali desne, čez katolike ali muslimane. Vse kar nam ne paše, smo si sami državljani Slovenije zakuhali. Ne čudite se aferam in se vprašajte, kaj ste sami prispevali ali naredili, kot vsak posameznik za državo. Kenedi jekel: ne vprašajte se, kaj lahko država naredi za vas, vprašajte se, kaj lahko vi naredite za državo. Za državo noben ne naredi nič prostovoljno, še volit ne greste. Preleni ste ali pa lahkoverni in ne mislite s svojimi glavami. Vsaj vsaka 4 leta ali celo pre imate možnest, da stvari obrnete v pravo smer. Potebno je le, da ste vsestransko informirani, se odločite po svoji vesti in se odločite za tisto, ke je naboljše za vse državljane, ne pa za znance in strice iz ozadja. Kaj ste naredili ob zadnjih aferah kot sta pranje denarje in razkritje Pezdirja o Udbomafiji. NIČ, bolj vas je srbelo, kaj sta našpičila Janša ali Kangler ali kateti dve lezbači sta se počile ali kako se obnašajo naši prvorazredniki. Ponovno se nam bliža dan, ko bomo lahko rakli nesposobnežem in školivce NE in odločili za boljšo pravičnejšo domovino. Prešeren pravi, Bog živi ves slovenski rod, naj rojak prost bo vsak, ne vrag, le sosed bo mejak !

  • učko

   Pa koga boš ti volu na volitvah in koga naj volimo mi, da rešimo probleme na volitvah, kot ti praviš !????! SMC, SD, ZL so režimske stranke, NSi in SLS so “žlahtno konservativne stranke” po meri kučanovega režima, SDS pa je “niko-i-ništa” stranka, ki je politično totalno nesposobna, kot SLS in NSi !!!!!

   • tramal

    Izseli se v srbijo in tam voli .Verjetno so tam vse stranke sposobne.

 • učko

  Evo, čist po resnici je povedal Zokić. Glavno je da lezeš temu zločinskemu vladajočemu režimu v rit, pa imaš privilegije, kot v starih dobrih partijskih časih.

 • RealRevolution

  Ce pa bo kdaj mogel iti v zapor(ce bi se stvari spremenile),bi pa pobegnil kam drugam.
  In tudi zakonsko bi odnesel svojo rit in prekrske legalno(vecinoma),zaradi take ustave.

 • milanček

  Slovenci, zapomnite si, za slovenski narod bije plat zvona, vlada nam srbska UDBA z podmladkom in določenimi slovenceljni, ki so prodali svojo lastno mater, samo da dobijo drobtinice! Kaj je miro cerar, sin komunajzarske tožilke, ki je zapirala zavedne Slovence po naročilu UDBE, to je kardelja ribičića, kidriča in ostalih uničevalcev slovenskega naroda! Danes je njihov glavni, kućan, neslovenec, madžarskosrbski čefur, ki je dobil vsa pooblastila od naštetih morilcev, ki skupaj z jugo mafijo uničujejo Slovenijo in slovenski narod!! Slovenci, dovolj je tega , pospravimo vso to golazen!!!!!

  • Alois Kuhelj

   Ah ja,cajt bi ze biu!!

 • tarantela
  • diler resnice

   Rimski CESAR NERON:”Dajte ljudstvu iger in kruha”!..slednjega je manj,pa je zato gladiatorjev več..primerjava z Zokijem pa avtentična !?

 • učko

  Zokić, režimski cepec, kralj čefurjev in glupavih Zlovencev, pa še nasprotnik JaJota. To so njegovi atributi, s katerimi je zelo koristen za kučanov režim in so mu zaradi tega podeljeni privilegiji fevdalnega cepca !!!!!!!!!! Lahko dela kar hoče ! In to tudi počne !!!!!

 • Jovo Jamnica

  Jovo Jamnica > Jožef 6 minutes ago
  Detected as spam This isn’t spam »
  ———————

  Kje in kdaj bi naj Prešeren to pravil???
  Prešeren pravi, Bog živi ves slovenski rod, naj rojak prost bo vsak, ne vrag, le sosed bo mejak !

  Originalna Prešernova Zdravica

  Spet terte so rodile,
  prijatl’i vince nam sladkó,
  ki nam oživlja žile,
  serce razjásni in oko.
  Ki vtopi
  vse skerbi,
  veselo upanje budi.

  Komú pervo zdravico
  napili bomo krog in krog?
  Slovencov porodnico,
  deželo našo živi Bog.
  Brate vse,
  kar nas je
  sinov slovenske matere!

  V sovražnike ‘z oblakov
  rodu naj na’šga treši gróm!
  Prost, ko je bil očakov
  naprej naj bo Slovencov dom!
  Naj zdrobé
  njih roké
  verige vse, ki jim težé!

  Edinost, sreča, sprava,
  k njim naj nazaj se vernejo!
  Otrók kar ima slava
  vsi naj si v róke sežejo,
  de oblast
  spet in čast,
  ko ble ste, boste naša last!

  Bog živi vas Slovenke,
  prelepe žlahtne rožice!
  Ni take je mladenke,
  ko naše je kervi dekle;
  ko do zdej,
  za naprej
  slovite drage vekomej!

  Ljubezni sladke spone
  naj vežejo vas na naš rod,
  v njim sklepajte zakone
  de nikdar več naprej od tod.
  Hčer, sinov
  zarod nov
  ne bo pajdaš sovražnikov!

  Mladen’či! Zdaj se pije
  zdravica vaša, vi naš up!
  Ljubezni domačije,
  noben naj vam ne osmerti strup!
  Ker po nas
  bode vas
  jo serčno varvat’ klical čas.

  Živé naj vsi naródi,
  ki dan dočakat hrepené,
  da koder sonce hodi
  ne bo pod njim sužne glave!
  Kup’ca ta
  njim velja
  naj Bog jim dobre sreče da!

  Visoko zdaj prijatl’i,
  kozarce zase vzdignimo!
  Saj smo se vsi pobratli,
  saj eno misel mislimo;
  Bog naj te,
  Bog naj me,
  naj nas živi tovar’še vse!

  Amen.

 • karpelec

  Uspešni so vedno uspešni, ker so na pravi strani skupaj s pravimi ljudmi, če ne se obrnejo na pravo stran. Čudno je samo , ker je to prava in ne leva.

 • Franjo Trojner

  Ma take bi bilo potebno gnati iz naše domovine, da bi se kr kadilo za njimi!

  • .

   se strinjam

 • Olga

  Kjer je lopovluk, je Janković! Zanimivo pa je tudi, da Jankovićeve ovadbe vedno “zastarajo” ali se “založijo”! Bavconovemu krivosodju Slovenci ne nasedamo več! Politika (komunistična) ga je nastavila in ga bo po Ropu edino ona lahko tudi odstavila?!

  • luckyss

   Ja….”poštenim” kvečjemu crkne akumulator :)
   Daj se raje preimenuj iz Olge v Ovco…ne boš imela veliko dela…

   • Viktorh

    Kaj si hotel povedati, kozel rdeči?

   • Olga

    Vam hodim po žuljih, ali ne? Zato pa kraja Nicka in diskreditacija… Prozorno! Zastarele metode lenih, slabo plačanih Udbašev…

 • Janez

  Ja, ja !
  Tale “žal” župan MOL NAJ ČIMPREJ ODIDE – IZ JAVNEGA ŽIVLJENJA.
  Dovolj
  Ga je bilo. Bolj kot kaj doobrega – ustvarja – konflikte. In 64 let je star. Penzija. L.r. J. KOMENDA

 • Osti jarej

  ..a ,da sta nasprotnika?!?……

 • luckyss

  Banda levo desna…pasete vsak svoje ovce butaste…

  • Viktorh

   Če te prav razumem je opankar tvoj vzornik.

  • tohuvabohu

   Največja ovca si pa ti. Delaš se loleka, si pa samo bolek.

 • Iva

  “Se kdaj bojite, da bi se vam lahko nekega dne zgodilo, da vas obsodijo in pošljejo v zapor,” je junija leta 2014 …

  “Če boste tko nadaljeval se bomo vsi znašli v gnojnici”, je na tiskovni konf. napovedal (komu le?), oktobra 2012, potem ko so ga obiskali kriminalisti. Jankovič marsikaj ve o rabotah udbomafije, kot kaže ima tudi močno “obrambno zaledje” in se ga bojijo.

  ŽGAJNARJEVA je tako pozabila na svojo dolžnost tožilke, preganjati ne le kriminalce, tudi morilce.
  V primeru umora direktorja KI dr. Janka Jamnika je kar s pomočjo NPU Majheniča, SDT Furlana in kompanije našla nadomestnega morilca dr. Noviča, ki ga je nato pokvarjena sodnica Koleta obsodila kar na 25 let zapora brez najmanjšega dokaza! Trenutno zavlačujejo ob pritožbi na višje sodišče. Koleta je kar 2 meseca (namesto 2 tedna-zakon) pisala pisno obrazložitev in napisala sramoten zmazek dolg čez 200 strani(!). Toda kaj jim pa moremo, saj so popolnoma nedotakljivi – pokvarjena 3. veja oblasti, ki bi morala biti TEMELJ zdrave države-družbe!
  LUSTRACIJA je NUJA!

  • domovina mili dom

   Lustracija tudi za par kolenov sorodstva v naprej. Vse je zasrano.

 • moat

  To je pa svinjarija, res, da je Blanka Žgajnar zamudila rok za kazenski pregon zoper Jankoviča. Upam, da bo odgovarjala za takšno malomarnost! Poleg tega bi moral odgovarjati (najmanj objektivna odgovornost, če že ne subjektivna) tudi vodja ljubljanskega tožilstva. V bistvu slednji nadzira delo svojih tožilcev, je nadzorovalec. Če pa se dokaže povezava, da je bila takšna malomarnost storjena namenoma, je pa to dovolj za odstop pravosodnega ministra in škandal prve vrste, res!

  • logika

   velika svinjarija, ki meče slabo luč na stroko ( pravne državne organe).

   • moat

    Res je!

  • ljubinica

   Kaksna malomarnost le?!
   Takih obtozb (pa se v casopisih je bilo vse skupaj …) ne mores kar pozabiti. Saj tudi mi, ki nismo tozilci, nismo pozabili.
   Zato nehajte o malomarnosti.
   Gre za PODLOST.
   Sistem je tak, da v njem prosperirajo podlezi …

   • moat

    Malomarnost ali podlost, to je zdaj vprašanje? Običajni izrazi za neko opustitev ali storitev, sta malomarnost ali naklep. In o tem govorim. Če je dejanje storjeno namenoma, gre za naklep, ki je dosti hujša opredelitev krivde (zavestna storitev, odločitev), kot npr. malomarnost (nenamerno dejanje, pozaba nekaj storiti ali opustiti).

 • logika

  Sramota za tožilsko stroko, če je res ” zamudila”!!!!!!!!!!!! Kje je tožilska strokovnost, neoporečnost, pravičnost, poznavanje prava?!??! Sramotno za pravno državo!!!!!!!!

  • ljubinica

   Ha ha
   Kotnikova lahko pricakuje napredovanje ….

 • .

  Pravosodje ( tožilstvo in sodstvo) v Sloveniji ima očitno resne probleme s strokovnostjo, nepristranskostjo in ravnanjem po strokovni pravni doktrini !! Žalostno!!!!!!!

  • domovina mili dom

   Pri tem sodstvu in tožilstvu, policiji ni doktrina prava, ampak doktrina komunistov, torej naših.

   • ni problem v policiji, na sodišču ali tožilstvu je očitno problem, tam se zatakne, ker nekdo ” pozabi” svojega naprej procesuirat

    • domovina mili dom

     Je je problem s policijo. Zadnji “incest” s komunisti je bila prepoved koncerta v Marburgi.
     Pa razne solo akcije po naročilu, Kot so Magajna, SDS strežniki, ne akcije v primeru Iran#gate, kaznovanje nosilca zastave Vojvodine krajnske, zaščita pa okupatorske peterokrake. To so za nekatere malenkosti, vendar niso. To je zrelo za konkretno raziskavo in takojšnje suspenze.

    • ljubinica

     Problem je v policiji, tozilstvu in sodstvu …. zato ker so v vrhu teh institucij nastavljeni podlezi brez hrbtenice. Stremuhi brez vesti …

 • .

  Janković ti nisi župan vseh tistih, ki živijo v tej Ljubljani.

 • Janez

  Pa?
  DOBRO.
  JE POVEDAL JAVNO TO NA TV V ZAGREBU.
  PA?
  Naj se še obravnava – ta njegova izjava oz. JAVNO SPORNO, PRAVNO SPORNO STVAR !
  Kot
  JE TO, DA POLITIČNA OPREDELJENOST ?
  VPLIVA NA
  TO, KAKO SE PRAVNO OBRAVNAVA POSAMEZNIKE NA R. SLO SODIŠČIH.
  Kar
  PRIME SE MOL ŽUPANA ” ZA JEZIK” – PA NAJ ISTO POVE ŠE V PARLAMENTU R. SLO.
  PRED?
  Kako Parlamentarno Preiskovalno pravno komisijo.. mMar ne ? L.r. Janez KOMENDA

 • .

  Sramota in še enkrat sramota za tožilstvo, če je dopustilo tej ženski, da je ” onemogočila” nadaljevanje postopka!!!!!!!!!!!!!!

  • ljubinica

   Ha ha
   Saj ni tega storila samovoljno.
   Samo ubogala je.
   Uboga brezvestna kreatura.

 • odzunaj

  Da je Žgajnarjeva počepnila pred pritiski ?!?
  Neodvisen in odgovoren tožilec ali sodnik nikoli ne počepne v pomembnih zadevah. Ne dela pravosodnih uslug , njegova neodvisnost in strokovna odgovornost se ne prodajata za grožnje, denar in napredovanje ! Še več, v primeru tega pojava , še posebej v odmevnih zadevah, je dolžan to prijaviti, javno objaviti in zahtevati osebno zaščito.
  Niti Žgajnarjeva niti Furlan in še mnogi niso neodvisni in so neodgovorni do zakona, ustave in ljudstva. Še več, ne le enkrat ugriznjeno jabolko jih je zapeljalo direktno v kriminalne vode !!!
  Zato nimajo mesta v javnem sektorju, še več, vredni so kazenske prijave za naklepne kršitve zakona in ustave !

  • logika

   Strokoven človek “Ne dela pravosodnih uslug” bravo za izraz.

  • Viktorh

   Ni počepnila, bolj komot je, če se uležeš.

   • ljubinica

    Pocepnila je kot kura …

  • KIKI

   Kriminalci so v sožitju s – kriminalci!

 • Olga

  Sramota je tudi za celo Slovenijo in Bavconovo krivosodje! Hrvaški pravni državi, kljub njihovim pomanjkljivostim, ne sežemo do kolen!

 • cosmosjasnovidec

  Še prav ima. Vsi lopovi v zapor ali pa noben.

  • Olga

   Dosti je, da gre sam!

 • LEVI TELEBAJSEK

  FORUM 21

  • učko

   Ja, tut sodstvo je v forumu 21, normalno !!!! Pa tožilstvo, pa še kaj !!!!

 • Janez

  MOL ŽUPAN V PENZIJO !
  Po
  VZORU EX KP, ZK “SISTEMČKA” MILANA K. ! Človek zrel za v penzijo. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  TUDI V SRBIJI SE JEZIJO NA KOMUNIZEM, KOLIKO ŠKODE JIM JE POVZROČIL

  https://zlj13051967.wordpress.com/2015/05/29/ono-sto-je-poceo-ante-pavelic-ustaskim-putem-nastavio-je-josip-broz-tito/

 • Rožle

  Važno je, da je župan Ljubljane družinski človek, ki mu ni para…
  https://s18.postimg.org/c2m4jz8ax/Zoka_in_farmacevtka_nova.jpg

  • Johan

   Vodi ga domov in seksaj z njim

   • Rožle

    Hmm..? .pr men gre lohka sam u skrinjo ..

    • KIKI

     Pa imaš tako veliko skrinjo! Naglavno mast boš moral zavreči, ker je je
     absolutno preveč!

 • Johan

  Sramota za Slovence, da jih vodi srbin!

  • Prle

   Sramota za slovensko politiko, da jih mora voditi Srb.

 • Rožle

  In Blanka Žgajnar …je tudi že od samega začetka vedela, da bo vse skupaj pozabila …

  • KIKI

   Naročeno- storjeno! Vprašaj Klemenčiča!

 • Anthon

  Ker 24 kur bolj redko prebiram, sem šele sedaj videl, da so se primerki lotili ddr. Jakliča. Upam, da bo mojster prava čimprej podkuril tem brezveznikom.

 • KIKI

  V rt ga brcnte tega opankarja, zaprite mu jecljajoče fafle , izženite ga v Srbijo! Tam ga bojo že
  obdelali kot se spodobi!, sploh ko bodo zvedeli, da je spremenil spol ! Je dvospolnik!

  • tramal

   Ja pol opica in pol klovn

  • .

   ampak mati mu je Slovenka.

   • KIKI

    Res je; če bi bila poštena Slovenka, bi se mu odpovedala! Genetika je hudič!

 • Andrej

  Kako lepo znate rezati stavke, niti do vejice niste počakali… Skoraj kot tisto o Kučanovi diskreditaciji in likvidaciji…

  • koreninca

   O, ritopik Andrejček se je ponovno oglasil in se seveda postavil na ‘pravo’ stran.

   • Andrej

    A se midva slučajno poznava? Kako so te lahko starši kaznovali s takim čudnim imenom?

 • Janez

  Pa?
  DAJTE NO MIR !
  Ga. Žgajnar, MOL ŽUPAN, pa Milan K. – NISO NIČ KRIVI !
  Vso škodo v naši R. SLO STA 1000% ZAGOTOVO POVZROČČILA !
  TA DVA TIPA – Z VIDEA !
  Morda sta celo člana društva” Pijani lovec”?!
  Gotovo sta “norca kot sta” skopala tisto LUKNJO V BANKAH – ZA 5 MRD€. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  TAKOJ V ZAPOR Z NJIMA

  http://www.mojvideo.com/video-dva-pijanca-in-hlod-za-crknit/bb2a95e79248486a5f6d

 • lauraas

  Spet ista tožilka in nobenih sankcij.

 • domovina mili dom

  Zdaj bodo opletali klemenčič, šketa in ostali, ki so to režirali, da je to nemogoče, da je razlaga dvojna…..Drava bo tekla naprej in vsi bodo srečno živeli v pravljični deželi OZ-veniji.

 • Rožle

  Da je Zoran Janković socialen tip, je namreč zgolj nadaljevanje prvega lažnega mita (ali “fame”) o Zoranu Jankoviću
  – kako je super uspešen poslovnež. Kar pa spet ne drži… Ko so trgovke na minimalcih jokale, so Zoran Janković
  in njegovi kompanjoni Mercator zapuščali kot bogataši, težji več deset milijonov evrov! …

  • Goran Hvala

   Jah tko se to dela v kapitalizmu…postavis firmo in ko imas dost posisas se zadnje cente in odjadras drugam…to je iz amerike prslo ta model uspesnih poslovnezev…

   • macon

    Zahodni poslovneži postavljajo s svojim denarjem, ne z državnim. Zorangutan je popoln poslovni nesposobnež, za sabo je pustil samo dolgove in uničene podizvajalce. Sposoben je samo v smislu, da si je napolnil žepe z nakradenim, ampak zrele družbe take pospravijo v zapore, ne pa jih častijo kot uspešneže in ugledneže.

    • Goran Hvala

     No sej jst bi jih tud…sam ne vidim razlike med levaki in desnaki ko je govora o denarju…

 • Demonkrat

  Nekam hudo gleda

 • Fogglof Tunnek

  Zoki je kot Tito…fse vas bo zjebal !!!

 • tramal

  To srbijansko prostitutko je potrebno prvo obsodit.Veliko krat sem že zapisal da slovenijo vodijo srbini z ciganu jankoviču na čelu in z srbijanskimi bojevniki in seveda z pomočjo komunističnih slovenskih izdajalcev z banditom kučanum na čelu.

  • NJEGOVA MATI je Slovenka. Poročen je s Slovenko.

   • tramal

    Misliš z slovensko prostitutko.

    • RATATA

     Ki ni Presherna brala

 • janko

  Po moje ne bi smeli biti v politiki neslovenci! Nimajo domoljubja in zato ne pravice se baviti z politiko v Sloveniji. Roke stran, Vijola trola in Zoki!

  • marsikdo, ki ni slovenske narodnosti ima več spoštovanja do te države kot tisti, ki so prave slovenske narodnosti.

  • Jankovićeva mati je Slovenka, oče pa Srb.

 • mapu

  cigo!!!!!!!!

 • mapu

  Fogglof pa ta tud en cigo!!!!

 • Janković ni dober župan.

 • Janković ni dober župan..

  • DOMOBRANEC & GAY

   Je. Za nas Ljubljančane je odličen. Vam pa ni treba hoditi k nam. OK? Super.

   • :-)

 • VERZIFIKATOR

  Zorro de Barrabias

  CINCAR OD KARAORCI

  Cincar, to je kramar po balkansko,
  Cincarji so čaršijo držali,
  v drži bizantinski trgovali,
  vladali nad rajo vso slovansko.

  Sami namreč so bili drugačni,
  neke vlaške korenine vlekli,
  se po grško, fino vsi oblekli,
  da bili sosedom bi privlačni.

  Cincar-Marković in še kateri,
  ve se, kje nazadnje so končali,
  prvo Jugoslavijo prodali
  Stojadinovići v dobri veri.

  »V dobri veri, kaj pa govoričiš?« –
  »V dobri, v veri čisto pravoverni,
  kramarski, prodani, brezobzirni
  če ne veš, na pamet pleteničiš.«

  »Zdaj razumem, to je pesem druga,
  z vero si, seveda, se pošalil,
  in resnico kruto s tem razgalil,
  da za Cincarji ostaja tuga.«

  V Karaorcih, varoši balkanski,
  eden štant postavi, kramarijo,
  zbobna hitro skupaj barabijo,
  nateguje dobri svet slovanski.

  Da Slovani čisti so naivci,
  se smeji, po cincarsko ko pravi,
  z lumpi svoje baže na zabavi
  in da vsi so prekomerni pivci.

  »Firmi rekel raje bom Merkator,
  ker Slovani padajo na tuje,
  kdor kot tujec čevlje si obuje,
  pristen zanje je, ne imitator.

  Sebi pa bom tokrat rekel Zorro,
  stripovski bom mehiški junak,
  da takoj ne bo poznal me vsak,
  bom kot Jud na glas prebiral toro.

  Tujec torej, čislan čez vse mere,
  bom zavladal tej slovanski raji,
  temeljil državo bom na kraji,
  padle bodo čisto vse ovire.«

  V Karaorcih sklene se kupčija,
  v kotu pa čepi hudič pritlehni,
  ves zahrbten, v akciji nenehni,
  mane roke si, ker bo norija.

  Ve, da zlahka žrtvoval bo Zorra,
  mu pobral nakradeno kupčijo,
  ko bo treba, frcnil barabijo,
  češ da to je nujno, da se mora.

  Cincar, tudi če ima denarja
  žepe polne, da se ven ne vidi,
  v svoji slepi veri ne sprevedi,
  da račun se dela brez krčmarja.

  • :-)

   tud v Sloveniji so pijančki in štanti z alkoholom! Pa še kako!

 • Tanja Larsson

  https://www.youtube.com/watch?v=LlOdtkG_bB0
  Raje povejte to, da je Marko Perković to pesem napisal Danijeli, ko jo je objel Zoki.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Ena od največjih napak “desnice” (torej SDS) je, da se 100$ ukvarja samo z levico.

  So tako nekako, kot luzerji, ki jih je zapustil partner, pa so še vedno obsedeni s tem in ne znajo naprej.

  Ko je v bivši Jugi komunistom zmanjkalo zunanjih sovražnikov, so si izmislili notranje. Enako kot SDS.

  A ja: SDS ni niti približno desna stranka. V bistvu ni niti približno “stranka”. Je antropološki eksperiment bivšega komunista, ki trola ljudi do nezavesti. K sreči gre za vedno manjše število.

  • :-)

  • Pederajsl

   Vas čefurje je treba vse prefukat

   • DOMOBRANEC & GAY

    OK. Kje se dobiva?

   • RATATA

    Mislim, da te poznam. A je tvojmu očiju ime fulkontakt?

  • garfi

   RDEĆUH & PEDER

   • DOMOBRANEC & GAY

    A sem ti užalil tvojo kvazi desno strankico? Ja revček, no.

    • garfi

     užalil si resnico rdeći peder

     • DOMOBRANEC & GAY

      S čim pa, kurac zagnojeni?

     • garfi

      lepo, da si se odprl
      lahko, da imaš zaradi mene vse
      nimaš pa olike, vzgojenosti, srčnosti, človečnosti, razuma, modrosti, poštenosti
      odgovornosti
      skratka nobene pozitivne lastnosti
      tvoj kroglični računalnik ne more sprocesirati ničesar
      nisem ne debel ne reven ne neizobražen, ne kreten in nič kar
      si boš ti balkanec še izmislil
      PRENEHAJ ZMERJATI IN GROZITI KOMURKOLI PRIMITIVEC !!!
      NIMAŠ ARGUMENTOV NITI PRIJATELJEV
      JASNO MIŠKO ???

     • DOMOBRANEC & GAY

      HAHAHAHAHhaA!!!!! Fak, no… najprej zmerjaš, potem pa ti zmerjanje ni več všeč… Debil.

     • garfi

      sam se imenuješ peder
      nisi pa domobranec rdećkar

     • DOMOBRANEC & GAY

      Sem, sem. Sprijazni se s tem. Stari oče in njegov brat sta padla leta 1944, oba pod streli Rankovićevih uši. Kakšen je pa tvoj pedigre?

     • garfi

      kaj nisi star 80 let in životariš blizu države v državi-džamije

     • DOMOBRANEC & GAY

      S tabo ni vse OK, a ne?

     • garfi

      s tabo je pa kaj

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ummm… vsaj ne pišem nepovezanih neumnosti. Recimo 80 let, pa to…

     • garfi

      ummm se boš že predstavil brez skrbi

     • DOMOBRANEC & GAY

      Eh… bv,

     • Ana Job

      Garfi, pozoren bodi, nekdo mi je ukradel identiteto. Blokiraj ga. Lp

     • Rožle

      Kva nekdo ….
      pa reč Šeytan …

     • Ana Job

      OK. ;-)

 • garfi

  IZSUŠIMO RDEĆE MOČVIRJE
  SLOVENIJA NAJPREJ

  • DOMOBRANEC & GAY

   AHahahahaaaa!! Trump je pogruntal ta izraz in zdaj ga vsi natepavate. Bedniki brez domišljije.

   • garfi

    aboutovn izgini

    • DOMOBRANEC & GAY

     Daj spi še tist šnopc, pa pejt spat. Polna luna te fuka.

 • Janez

  KRAMP IN LOPATA !
  PRAVA SODOBNA PROLETARSKA PESEM !
  ZA NAŠE PROLETARCE
  : F. TUNNEKA, MOL ŽUPANA IN ZA MANJŠEGA PENZIONIRANEGA PROLETARCA. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  SODOBNA PROLETARSKA PESEM,
  KRAMP IN LOPATA.

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=vid&ei=mzxhWcCyJqPJgAaSlbzgAQ&q=kramp+in+lopata&oq=kramp+in+lopata&gs_l=mobile-gws-serp.3..33i160k1.117753.123555.0.131290.10.10.0.0.0.0.251.1664.0j9j1.10.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..0.10.1656…0j41j0i30k1j0i19k1j0i30i19k1j33i21k1.PJIHjq3gSC8

 • garfi

  DOMOBRANEC & GAY=AboutTown=dark lord=

  • DOMOBRANEC & GAY

   Em….. OK…. whatever… o.O

 • Ana Job

  Kontroverzna oseba Opanković je zrel za AREST. Pa “najlepše mesto lublana” gor ali dol. V Ljubljani vlada pravi fašizem,čas je, da odide v “sivi dom” .

  • DOMOBRANEC & GAY

   Od kod si?

   • Ana Job

    To ni relevantno vprašanje. ;-)

    • DOMOBRANEC & GAY

     Ko govoriš o županu nekega mesta je dobro, da si iz tega mesta. A ne?

     • Rožle

      Vsak lahko pljuva po njem ….

     • DOMOBRANEC & GAY

      A sva malo nevoščljiva?

     • Ana Job

      Se strinjam s tabo ampak vseeno si tudi najboljši župan, ne bi smel dovoliti toliko grehov nad sabo. In mislim, da se strinjaš z mano. Pred zakonom smo vsi enaki in jaz in ti.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Seveda. Težava je, da smo imeli tudi “brezgrešne” župane in županje, ki za mesto niso bili sposobni narediti nič.

     • Ana Job

      Potočnikova in Simčičeva sta že bili takšni.

     • Rožle

      Ti se strinjaš z obnovo mesta za “duple pare” ? …
      Pa sam, da je …”imat če ko da plati”

   • Janez

    KRAMP IN LOPATO !
    TI DAM,
    DA SI BOŠ – D O M – SPLOH ZGRADIL
    VERJETNO SI NIKOLI NISI GRADIL LASTNEGA DOMA – HIŠE.
    SPLOH
    PA – ČE – SI LGBT – RABIŠ – LE BIVALIŠČE.
    LGBT NIMAJO DOMA, NIMAJO DRUŽINE. KJER NI DRUŽINE – NI DOM , L.r. J.KOMENDA
    P.S.
    KRAMP &LOPATA = KOPANJE IN PREMETAVANJE MATERIALA

    https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=vid&ei=mzxhWcCyJqPJgAaSlbzgAQ&q=kramp+in+lopata&oq=kramp+in+lopata&gs_l=mobile-gws-serp.3..33i160k1.117753.123555.0.131290.10.10.0.0.0.0.251.1664.0j9j1.10.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..0.10.1656…0j41j0i30k1j0i19k1j0i30i19k1j33i21k1.PJIHjq3gSC8

    • DOMOBRANEC & GAY

     Ah, Janez… ti pogosto prehitro in sklepaš, a ne? Tole o hiši (khm… hišah) ne bo res.

     Sicer pa dom ni enako hiša. A ne?

     A ja: pa bolj boš moral skriti svojo identiteto… predvsem ne pošiljaj nič s Samsungove tablice. OK?

     • Jovo Jamnica

      bol natančno… client=tablet-android-samsung&amp … LOL

  • RATATA

   V dom za obešanje.

   • Ana Job

    Tega sem imela v mislih. ;-)

 • Anja Kovacic

  JANEZ JANSA,TI SI NAS EDINI HEROJ! SLOVENCI TE LJUBIMO!

 • garfi

  OPOZORILO
  VSI KI OMENJAJO SDS ovce IN VELIKEGA VODJO, šiptarja, preroka, romarja v jajce SO MANIPULATORJI IN LAŽNIVCI S CILJEM NOVE VOLILNE “LEVIčARSKE” PREVARE NA NASLEDNJIH VOLITVAH
  smc-prevara BO IZGLEDALA KOT OTROŠKA IGRICA
  VSAKA NASLEDNJA “LEVIČARSKA VLADA” JE ZA VEč STOPENJ HUJŠA OD PREJŠNJE
  poglejte kemis, drugi zlati tir, 500.000 lažnih beguncev in stanovanja zanje….
  NE NASEDAJTE VEč !!!
  primereki manipulatorjev kot je “DOMOBRANEC & GAY, janez cepec, krtača, tunek, slovenec…” imajo še veliko pomagačev in imen
  Mare Kranjc
  Levičarske gnide imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

  • DOMOBRANEC & GAY

   Janez Janša je iz delavske družine. Nima nikakršnega pedigreja. Navaden proletarec je, ki je šele pri svojih 30-ih spoznal, da komunizem ni ravno idealna zadeva. Do tedaj je to slepo verjel.

   Nihče se ne spreobrne pri 30-ih. Vsi smo vedeli, kaj je komunizem, on pa je nosil titovko z rdečo zvezdo.

   To ni in nikoli ne bo predstavnik prave desnice. To je navaden delavec, proletarec. Ničla.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Janez Janša je iz delavske družine. Nima nikakršnega pedigreja. Navaden proletarec je, ki je šele pri svojih 30-ih spoznal, da komunizem ni ravno idealna zadeva. Do tedaj je to slepo verjel.

  Nihče se ne spreobrne pri 30-ih. Vsi smo vedeli, kaj je komunizem, on pa je nosil titovko z rdečo zvezdo.

  To ni in nikoli ne bo predstavnik prave desnice. To je navaden delavec, proletarec. Ničla…

  • Rožle

   Ti maš pa pedigre ke u tazadni ..

   • DOMOBRANEC & GAY

    Izvrsten dogovor! Pravi intelektualec.

  • VRHOVNI SODNIK

   Radenska, ničla si ti, tud Josip je bil sam orodjar, pa je postal cesar juge

   • DOMOBRANEC & GAY

    No končno nekdo, ki se je opogumil in odkrito primerja Janšo in Broza.
    Res je. Enaka sta. Delavsko dno.

 • Janez

  ZA LAHKO NOČ – NAM
  – TI !
  GAY – PROLETAREC IN “FAKE” DOMOBRANEC !
  Še
  ENO VELIKO SKRIVNOST – ZAUPAJ !
  Pa?
  KJE – ZAVRAGA – STA DOBLA S KOLEGOM – TISTI H L O D !!! In
  KAM – ZAVRAGA – STA S KOLEGOM – PELJALA – TISTI – H L O D !!!
  Vse
  Okrog prevažanja – TISTEGA VRAŽJEGA – H L O D A – NAM JE JASNO !
  Le
  Tega ne vemo:
  odkod, zakaj in kam – sta peljala ? TISTI – H L O D ?! Daj – zaupaj nam – to ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  PREVOZ HLODA.
  https://www.google.si/search?q=dva+pijančka+in+hlod&oq=dva+pijančka+in+hlod&aqs=chrome..69i57j33.21890j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • DOMOBRANEC & GAY

   Wow… O.o

 • VRHOVNI SODNIK

  Opankar je spol spremenil, na ženo se mu več ne dvigne, http://oi68.tinypic.com/xefxic.jpg

 • Slovenec

  Jebeš takšnega župana

  • RATATA

   Z vseh strani ga je treba!

   • Slovenec

    ITAQ

    • RATATA

     Direkt natepavat ga je treba prascalopovskega

     • DOMOBRANEC & GAY

      No, to!!! Fukat je treba!

   • DOMOBRANEC & GAY

    A potem nisem edini gej tukaj? Lepo!!

   • Jovo Jamnica

    Je duhovit naš Vrhovni… neda???

    • RATATA

     Vrhovni je duhovni

     • Jovo Jamnica

      Ja…duhoven. Če bi še sam sebi kaki plus stisno…

 • DOMOBRANEC & GAY

  Kvazidesničarji. Sprijaznite se, da je vaš vodja navaden proletarec, delavec. Njegovi starši so bili delavci, ničle. Absolutno nič niso pomenili niti v socialnem niti ekonomskem pogledu.

  Janez Janša je brez je brez porekla. Njegove korenine ne segajo nikamor. On je lahko zgolj vodjak zahojenih krščanskih kmetov, nikakor pa ne prave žlahtne meščanske desnice. On je pankrt brez pedigreja. Ničla. Kmetavzar iz Grosupelj, ki nikoli ni okusil meščanske etike in olike.

  A vam je to jasno?!

  • Rožle

   No zdej pejt pa nazaj na ketno …
   https://s9.postimg.org/psqwlj1q7/Parada_cuckov.jpg

   • DOMOBRANEC & GAY

    AHAHAHahahaa!!! Kako zabavno!
    Sicer pa si brez teksta, a ne kmet?

  • Nata

   No, no, ti si pa nesramen. Kaj si pa ti ” po pedigreju”, da takole v nič daješ delavce? In, kdo pa so ti zahojeni krščanski kmetje?Pa kje za vraga je v Jugi bila žlahtna meščanska desnica? Tega v Jugi ni smelo biti.

   • Slovenec

    SI LE PRIŠLA, TO JE RADENSKA ALI JAMNICA, KAKOR HOČEŠ

    • RATATA

     Lipićki studenac.

     • Rožle

      Sretni zdravi bili Lipićki studenac pili …

     • RATATA

      Jamnica požene.

    • Nata

     Sem samo pokukala. Pa še v moške debate ne bom vtikala.

     • Jovo Jamnica

      To nima nobene zveze z debatami.

     • Nata

      Jovo ??

     • Jovo Jamnica

      Prosim?

     • Nata

      Praviš da nima nobene zveze. . . Kako da ne?

     • Jovo Jamnica

      Ker trenutno poteka tukaj prepucavanje. Vrhovni glumi nekoga drugega in Rožle mu pač pomaga. Sam je bolj nebogljen.

     • Nata

      Zato se umikam. Saj jim privoščim zabavo
      Lahko noč vsem.

     • Jovo Jamnica

      Hvala enako.

     • Slovenec

      ZAKAJ NE, SAJ NISI KURA, NE NOSIŠ JAJC

     • Nata

      Hudir, no? Sploh pa na zlatih. .

     • Slovenec

      TI SI NAŠ ZAKLAD, TKO KOT MARTA IN OSTALE

    • DOMOBRANEC & GAY

     Tienes que decidir… Garfiled pravi nekaj, ti sped povsem neka drugega. Kdo sem?! Ahahaa…

   • DOMOBRANEC & GAY

    Nisem iz Juge. Argentina, nacido y criado!

    • Nata

     Tudi prav.Se vidi, da ne veš kako je bilo v Jugi.

     • Jovo Jamnica

      Jaz vem.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Imam pa pedigre. A ne?

    • Rožle

     Lažeš ..baraba UDBOVSKA

     • DOMOBRANEC & GAY

      Seveda.
      Oz. ITAQ, kot bi ti napisal.

 • if

  Kaj je tožilka Žgajnarjeva počela dve leti? Enako si je privoščila tudi v zadevi Balkanski bojevnik.
  Dela po nedemokratičnem nareku!

  Nekdanjemu šefu Pozitivne Slovenije se ne zgodi popolnoma nič,
  Kriminalec vzajemno kriminalno vrača kriminalcu.

  • DOMOBRANEC & GAY

   A ti si se zdaj priključil debati?! Wow…
   Kasno Marko na Kosovo stiže…

 • Slovenec

  LEWAKI BOMO PUŠIL VSE PO VRST, AS, REFERENDUM, VOLITVE, BO TREBA POČAS PAKIRAT, ČE NE BO DOB PEL.

  • DOMOBRANEC & GAY

   Mene danes pušenje še čaka!! Woo hoo!!!

   • Rožle

    Pa dober tek …

   • Slovenec

    KWA GA ŽUPANKARJU VLEČEŠ

  • RATATA

   Leve bomo Tigri in Panterji sesul u 3PM samo zato, da bomo živel pod svojim svobodnim soncem

   • DOMOBRANEC & GAY

    Kdo?

   • Slovenec

    SVARUN IN IZTOK STA PREMAGALA HILBUDIJA

    • RATATA

     Čapci in levuharji so premagljivi, le lotit se jih je treba.

     • Slovenec

      BIKA SE VEDNO ZA ROGE ZGRAB

     • RATATA

      In u jajce brca

     • DOMOBRANEC & GAY

      Kaj pa čakate?! Limono?

   • Ana Job

    https://youtu.be/IJS7a2T8HVo

    Jaa! Svobodno sonce hočemo!

 • Slovenec

  PO ZADNJIH INFORMACIJAH STA JAMNICA IN ŠEYTAN AGENTA KOS-A KATEREGA ČLAN JE TUDI PONY Z VZEDVKOM PLAVI, MAJKE MI BI REKU ROŽLE

  • DOMOBRANEC & GAY

   Res je.

   • Slovenec

    TI SI DEC, NE PA TVOJA BABA

    • Rožle

     On ni DEC ..!

     • RATATA

      Decinja

     • DOMOBRANEC & GAY

      Res je. Moški sem.
      Kaj pa bi lahko bilo DEC, pa vesta samo vidva. A ne?
      Ambos tienen pene blando…

    • Janez

     Napaka!
     Reče se:”ti si baba, ne pa tvoja baba” A ne? L.r. J. KOMENDA

  • Jovo Jamnica

   Le koga bi to skrbelo??? LOL

 • Janez

  NAŠEMU !
  TUNNKU
  =GAYU=FAKE DOMOBRANCU=J.CEPCU ITD.
  SE
  ŽE
  STOTIČ – MEŠA !!!

  Na
  ” desnici” nimamo MARŠALA TITA !

  SLO DOMOLJUBI SMO TISOČGLAVI ZMAJ !
  Za
  – SDS – JE EN DOMOLJUB,
  Za
  – RKC – JE EN DRUG DOMOLJUB,
  ZA
  – 2. TIR – JE TRETJI DOMOLJUB,
  ZA
  – FINANCE – JE VEČ DOMOLJUBOV
  ZA
  – OTROKE, SOCIALO, ZDRAVSTVO – JE VELIKO DOMOLJUBOV !
  Ti !
  KAR OBUPAJ TUNNEK. NIČESAR VEČ NE DOJEMAŠ !
  Obupaj ! Kot slavni Pedro Infante v FALLASSTE CORAZON ! Kar – flašo v roke ! L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  STRTO SRCE, FALLASTE CORAZON, Pedro Infante, Mehika

  https://www.google.si/search?q=fallaste+corazon+pedro&oq=fallaste+corazon+pedro&aqs=chrome..69i57.33772j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • DOMOBRANEC & GAY

   Pri Kristusovih ranah… če bi jaz vedel, kaj ti pišeš… dios mío…

 • Slovenec

  ZADNJIČ JE ŠEYTAN IZJAVIL, FUKAL BI, PA NI LJUDI, KURBE SO, PA DNARJA NI, KWA MU LEWAKI NIČ NE PLAČAJO AL KWA

 • DOMOBRANEC & GAY

  Pobje… a ni pri vas že pozna ura? Pri nas je 7h zvečer, pa sem že malo utrujen.
  Pero fue un hermoso sábado … buenas!

  • Rožle

   Za tole si rabu 10 minut, da si šou pogooglat kolk je v Argentini ura ?

   • DOMOBRANEC & GAY

    Tebe pa malo čas mede, a ne?

   • indijanka

    A ta tut ni ta prav?

    • Rožle

     Ta nikol ni bil taprav……
     Ti ga poznaš ?

     • DOMOBRANEC & GAY

      AALRPMQTRP, papo…

     • Slovenec

      KWA PA JE TO JAMNICA, SI SE ZATIPKU

     • Jovo Jamnica

      Jovo vedno popravi, če se zatipka…

     • Slovenec

      KWA JE TO TVOJ VAJENC

     • Jovo Jamnica

      Ti navadno vse veš…

     • DOMOBRANEC & GAY

      Če bi poznal kakega Argentota, bi zelo zelo dobro vedel, kaj to pomeni. A ne?

     • Slovenec

      ZDAJ VEŠ KWA JE TERASA BAND

     • DOMOBRANEC & GAY

      Hmmm…

     • indijanka

      Ne verjamem. Se mi zdi, da ni polnoleten.

  • Janez

   Ja, ja !
   KAR UČI SE ŠPANSKO. NAJBOLJŠE PESM SO IZ ARGENTINE, MEHIKE. L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   PIJAČA
   https://www.google.si/search?q=pa+todo+el+ano&oq=pa+todo+el+ano&aqs=chrome..69i57j0l3.16317j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • DOMOBRANEC & GAY

    Ne špansko, pelotudo, Argento! Razlika je velika.

  • Slovenec

   HA,HA,HA, ŠEYTAN TI SI TOTALKA

   • DOMOBRANEC & GAY

    Na desni strani tipkovnice je tipka Caps Lock. Pritisni jo. Si?

    • Rožle

     Na desni ….???
     As na glavo obrnjen …?

     • DOMOBRANEC & GAY

      Seveda!

     • 2 Bleferja

      a ni to jamnica

     • DOMOBRANEC & GAY

      bajá un cambio…

     • Rožle

      Nauč se ti rajš prvo ..kaj je leva pa desna stran ..

     • DOMOBRANEC & GAY

      Od rojstva živim v tujini, pa znam boljše slovensko kot ti. Wow…

     • Rožle

      Bosna pa tujina ..ayde naj ti bo ..

     • Jovo Jamnica

      Veš da…

    • Slovenec

     POL NE BOM VIDU, + 4,5

 • DOMOBRANEC & GAY

  Nič… jaz grem fukat, pelotudos…

  • 2 Bleferja

   Se ne boš od prijateljice skvo poslovil

 • 2 Bleferja

  Lewaki spet ste pušili, kot vedno

  • DOMOBRANEC & GAY

   AALRPMQTRP

   • 2 Bleferja

    Maš težave ??

    • DOMOBRANEC & GAY

     Ne, zakaj?

     • 2 Bleferja

      Dešifreri pol

     • DOMOBRANEC & GAY

      A… ti ne veš, kaj pomeni AALRPMQTRP, a ne?
      HHhahahaaahaha!!! Echar un cloro, papo…

     • 2 Bleferja
     • DOMOBRANEC & GAY

      Ahahahahaa!! Mehika = Argentina?! Kreten.

     • 2 Bleferja

      Tud jaz, pa se nič ne hvalim

     • DOMOBRANEC & GAY

      Kaj ti?

     • 2 Bleferja

      Maš dolgo lajtengo, ha,ha,ha, nisi na mojem nivoju, 3 kaste nižji R1b, divjak, sva zaključila, bednik je bednik

     • DOMOBRANEC & GAY

      tomátela, gitano!

     • VRHOVNI SODNIK

      Ra1 smo Arijci in se s takimi bedniki nimamo kaj ment

 • Janez

  ZA NAŠE PROVOKATORJE -BLEFERSKE KAMELEONSKE KUŠČARJE ! La iguana !
  P.s. pesem o kuščarju .
  LAHKO NOČ.- iguani, Vera Cruz, Mehika. Lila Downs

  https://www.google.si/search?q=la+iguana+lila+downs&oq=la+iguana+lila+downs&aqs=chrome..69i57j0l3.24701j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • 2 Bleferja
  • DOMOBRANEC & GAY

   A ti kreten resno primerjaš Mehiko in Argentino?! Wow… me quema la cabeza.

   • Janez

    Ne !
    Tole je iz Čila. Sestri Sonia y Miriam. Klsika. ADIOS. LAHKO NOČ. L.R. J. KOMENDA
    P.S.
    ADIOS
    https://www.google.si/search?q=adios+sonia&oq=adios+sonia&aqs=chrome..69i57j0l3.12666j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    • VRHOVNI SODNIK

     Ra1 smo Arijci in se s takimi bedniki nimamo kaj ment.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ahahahahaaa!!! To je pa skoraj difinicija ironije.
      Ti si arijec?! AAAAaahahahaa!!! Za poscat!

     • Rožle

      Ti si za poscat Šizo …

    • DOMOBRANEC & GAY

     Wow… tudi Čile ni Argentina. A bo šlo?

 • VRHOVNI SODNIK

  Ko pride 1 liga na portal, se lewi izmečki poberejo, Rožle , te ti sam za malco zrihtaš, bom mal na dopust potegnil.

  • Slovenec

   ZASLUŽU SI GA

 • Jovo Jamnica

  Prva liga??? Prve lige že dugo ni več na portali…

 • DOMOBRANEC & GAY

  Lahko noč, pendejas trolas!

 • Rožle

  DOMOBRANEC & GAY= ABOUT TOWN se vedno meni za lokacijo fizičnega obračuna …
  Očitno bo na hitro priltel iz Argentine …

 • Janez

  Dober dan !
  ZA SKLEP TE RAZTRGANE DEBATE !
  Je
  MOL ŽUPAN DAL – VSAJ OSNOVO !
  ZA OBRAVNAVO
  – V P A R L A M E N T U R. SLO ! – PROBLEMA

  : S P O L I T I Z I R A N O S T. SLOVENSKIH SODIŠČ !
  Čimprej
  V Parlament R. SLO – S TEM. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  TUNNEK=J. Cepec=Krtača itd. –
  a sta s kolegom že uspela – urediti to – S TEM HLODOM ?

  https://www.google.si/search?q=dva+pijanca+in+hlod&oq=dva+pija&aqs=chrome.1.69i59l3j69i57j69i60l2.12902j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • AlojzZ

  Andrej Novak‏
  Kolk časa morate hranit dokaze, da ste plačal račun za 5€?
  Vsaj 3 leta.

  Kako dolgo lahko hranite dokaze podkupovanja Zokija?
  Max 2 leti.

  (Andrej Novak )

  • KIKI

   Ah, baje je odvisno od sodne interpretacije …”.ajde, nije ti za sve jednako, bolane !!!!”

 • traktor

  Jankovic je tokrat povedal čisto resnico.

 • ogledalo

  Z akumulatorjem pa nima težav!

 • Zaskrbljen

  Kaksen izraz ZJ na prvi sliki. V njegovih mislih je v tem trenutku: Mars u pi*ku matarinu!
  hahaha
  Se opravicujem za vulgarnost. ;)

 • mapu

  Cigo na kvadrat.

  • KIKI

   Na višjo potenco, prosim: cigo na 100!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!