Poglejte si ta fašistični izpad Mihe Kordiša, ki se ga ne bi sramoval niti Hitler

Miha Kordiš (foto: STA)

“Od takšnega neotesanega mulca, ki živi na naših plečih, plečih slovenskih družin, delavcev in upokojencev in nima pri svojem delu nič za pokazati, si pa ne dovolim zmerjanja z izrodkom!” se je predstavnica Gibanja za otroke in družine Metka Zevnik odzvala na skrajno žaljive besede poslanca radikalne Združene levice Mihe Kordiša, ki je člane demokratičnega gibanja označil za izrodke, mračnjake, lažne preroke in cerkvene podaljške.

V parlamentu je včeraj potekala 26. redna seja Državnega zbora, ki je ob 9. uri obravnavala novelo Zakona o zakonski zvezi, ki ga je v parlament vložilo Gibanje za otroke in družine. Seje so se kot predstavniki predlagatelja udeležili Metka Zevnik, Aleš Primc in Franci Donko.

V imenu Gibanja za otroke in družine je Metka Zevnik v nagovoru navzoče spomnila, da zakonodaja starih staršev v življenju vnukov ne priznava v krog razširjene družine ter zanje ne smejo poskrbeti, če ostanejo otroci sami, kot  se je zgodilo v žalostnem primeru koroških dečkov. Poudarila je, da tudi nov predlog Družinskega zakonika Anje Kopač Mrak – kljub drugačnim obljubam – starih staršev ne upošteva. Poslance je povabila, naj predlagano novelo podprejo in pomagajo ustvariti vnukom in starim staršem bolj prijazno družbo ter izkažejo spoštovanje volje 8 tisoč volivk in volivcev, ki so pobudo Gibanja množično podprli. Metka Zevnik je ob koncu nagovora izrazila obžalovanje, da v stranki upokojencev DeSUS predloga Gibanja niso podprli, čeprav o skrbi za starejše, kamor spadajo tudi stari starši, radi veliko govorijo, očitno pa naredijo bolj malo ali nič.

Žaljivi predstavitvi mnenj poslanskih skupin: Marija Bačič, SD in Miha Kordiš, ZL
Med predstavitvami mnenj poslanskih skupin je Marija Bačič iz Socialnih demokratov Dejana Židana in Anje Kopač Mrak Gibanju za otroke in družine zlonamerno in žaljivo očitala, da zlorablja  otroke in stare starše ter na račun okoliščin skrbi za lastno politično promocijo. Omenila je, da predlogov Gibanja za otroke in družine ne bi bilo mogoče urediti tako, da bi se odpravile pravne praznine v družinski zakonodaji. Ob takšnih besedah se človek vpraša, kako je mogoče trditi kaj takega, saj niti poskusili niso, in ali je Anja Kopač Mrak že vnaprej zavrnila kakršen koli dialog? Ob koncu je Marija Bačič izkoristila čas za reklamo Družinskega zakonika ter zahtevala široko soglasje, ki ga pričakuje tudi od Gibanja za otroke in družine. To je storila v znanem slogu SD, ki pričakujejo, da se bomo ostali klanjali njihovim izrojenim pogledom na otroke in družino.

Miha Kordiš predstavnike Gibanja za otroke in družine žalil z izmečki
Takole je žalil prisotne goste: “Lažni preroki in cerkveni podaljški napadajo enakopravnost vseh družin, pravico do splava in emancipacijo žensk. Ampak ti mračnjaki lahko uspevajo samo, ker je kapitalizem razgradil naše medsebojne vezi, nas porinil v osamo in pahnil vsakega sebi. Zato jih ne bo ustavilo liberalno vihanje nosu, zgražanje in pridige. Ustavila jih bo samo naša solidarnost. S Primci se ne pogaja, Primcem se ne popušča niti za milimeter. Gibanje za zlorabo otrok ni dobronamerna organizacija, ki bi si prizadevala za koristi otrok. Predlagatelji in podporniki si odkrito prizadevajo za omejevanje pravice do proste izbire načina življenja. S kampanjo, kot je ta, si prizadevajo, da svojo konservativno agendo na naslednjih volitvah pripeljejo v parlament.”

Metka Zevnik: “Od takšnega neotesanega mulca, ki ni v življenju še nič pametnega naredil, si pa ne dovolim zmerjanja z izrodkom!”

Milan Brglez dopuščal sovražni govor v Hramu demokracije
Na žalitve, ki jih je na račun Gibanja za otroke in družine izrekel predstavnik Združene levice, Miha Kordiš, se predsednik Državnega zbora Milan Brglez ni odzval, čeprav bi se moral. Na dolžnost predsednika DZ, da prepreči sovražni govor, so ga morali opomniti poslanci SDS in NSi. Protestno so se odzvali poslanci Jožef Horvat, Ljudmila Novak in Vinko Gorenak. Brglez pa se je v opravičilo izgovarjal in zapletal, da je Kordiš sicer sovražen, ni pa sovražno govoril!?

Ko je poslanec Kordiš na račun replike ponovno dobil besedo, je namesto opravičila raje naprej grobo žalil predstavnike Gibanja za otroke in družine ter jih ozmerjal z izmečki kapitalizma. Predstavniki Gibanja za otroke in družine so ob takšni zlorabi parlamenta vidno pretreseni in užaljeni  protestno zapustili sejo Državnega zbora.

Kultura smrti nad kulturo življenja
Današnje žalitve in sovražni izpadi proti Gibanju za otroke in družine v parlamentu so dokaz več, da v ozadju poteka duhovni boj med zagovorniki življenja in t. i. kulturo smrti. Trenutno nam vladajo ljudje, ki demokracijo razumejo kot vsiljevanje svoje volje, ki ne spoštujejo otrok, družin in starih staršev ter slepo sledijo ideologiji, ki ogroža obstoj Slovenije. Zato je nujno, da na naslednjih volitvah čimveč zagovornikov življenja pride v parlament in da se prekinejo norosti, ki nam jih skrajna levica venomer vsiljuje.

Franci Donko

 • Rožle

  A je tole nadaljevanje….? Če ga vara al pa ne vara ..

 • Peter

  Leto se je komaj začelo, pa že imamo Bob leta, no:

  “Od takšnega neotesanega mulca, ki ni v življenju še nič pametnega naredil, si pa ne dovolim zmerjanja z izrodkom!”

  • Rožle

   A ni biu tale tvoj post prej mal dalši…?

   • Peter

    Ne.

    • Rožle

     Obstoječ profil se pa ne da obnovit …?

     • Peter

      Ne vem, pa se niti ne ukvarjam s tem.

    • Rožle

     Sm zamešu ….
     Bral sem un post, pri migrantih…..

  • Hribouc

   Je, tako, z veselam potrjujem.
   Sleč Barabo ob pravem času, do gat in ga razgaljat do bistva in , če ne bo dal miru, na Pranger sramote!
   Pravico in svobodo do svobodnega govora si razlaga tako, kot to brezčasno in Bogu všečno, pravičniško in z ljubeznijo do sočloveka opisujejo zgodovinarji Rdečih svobod.
   Prosim, ko vas je volja , da ne utemeljujem zgornje navedbe, berite:
   Besancon : ZLO STOLETJA
   Semelin : OČISTITI IN UNIČITI
   Več avtorjev: V ZNAMENJU OSVOBODILNE FRONTE ( osvobodilne != satanizem)

   FIGES : TRPLJENJE LJUDSTVA (Zgod.Ruske revolucije- Noro dobra knjiga!
   FIGES: ŠEPETALCI
   9avtorjev : ČRNA KNJIGA KOMUNIZMA
   Več avtorjev : ČRNE BUKVE

   Če vam po branju še kaj ne bo jasno, se dobimo na javni tribuni v jeseni !
   In še tole : Stavimo, da Kučan ni prebral nobene od njih
   Dvojno stavim, da jih ni bral Kordiševski

   Kaj pravite?

 • FORT WORTH

  Uzaljeni so zapustili drzavni zbor…?!
  Koalicija je prav to zelela in dosegli so svoje. Spet na glavo obrnjeno.
  Drzavni zbor bi moral zapustiti Kordis in bedna banda zdraharsko komunisticna izrojena primitivna lopovska falanga z Brglezom vred.

  • Miran Pavličič

   Seveda bi moral zapustiti že ob prvem izvajanju ampak se je Uroš Prikl, ki je vodil sejo odbora enostavno usr.l in ga ni ustavil, niti poskušal ustaviti, kaj šele vzel besedo. Sem gledal to sejo in se dobesedno zgražal. Zadeva je absolutno zrela za ovadbo.

   • karlina

    TOČNO

   • Peter

    Komu?
    Revolucionarnemu sodišču fišerja in masleše?

 • Peter

  Vprašanje splava je in bo ostalo jedro sporov v politiki.
  Kar se mene tiče, naj se odloči vsaka ženska sama, po možnosti po posvetovanju s partnerjem.

  • FORT WORTH

   Po moznosti ???

   • Peter

    Ja, včasih te možnosti ni. Bodi življenski, no.

    • FORT WORTH

     Ce ima partnerja se mora posvetovati z njim,ker brez njega ne bi bila nikoli noseca.
     Ce pa je bila posiljena je pa druga stvar.

  • FRANC3

   Ja, plačamo pa mi. Težava je v tem, da je krog pravic prevelik.
   Splav in kontracepcija zastonj, pri zobozdravniku pa samo usta odpreš, pa že gre 100 €. Kaj zobozdravnik ni del zdravstva?

 • Peter

  …. protestno zapustili sejo Državnega zbora ….

  Pametni odnehajo, norci vladajo, no…

  • slosin

   Zato pa je toliko norcev na tem svetu, ker pametni popuščajo…na žalost.
   Sicer se mi pa zdi ta Kordež ta prav levosučni fašistični fanatik….

   • FORT WORTH

    Tocno !

   • karlina

    ITAK

   • Peter

    Oh, ni dvoma, samo poglej posnetke s Kotnikove, ta morilski pogled…
    Če mu daš orožje, bo ubijal, fanatik zblojeni, pravi Će, ni kej, no.

 • rabbit

  Tip se je v treh letih tako zredil, da rabi že moderc. Človek, ki navija za splav in kondom bi se moral pogledati v ogledalo in si reči škoda ker moj oče ni uporabil kondoma moja mama pa ni naredila splava.

  • Peter

   Ti bi se s tako plačo in celodnevnim svaljkanjem po pisarni tudi zredil.
   Je pač tipičen ZSMS funkcionar, no,

   • rabbit

    Oprosti on ni noben funkcionar on je tipičen lenuh in izrodek to redko rečem za koga ampak njemu pa pravim. Bolan na umu. Potreben nujnega psihiatričnega zdravljenja.

    • Peter

     Jaz osebno med funkcionarjem ZSMS in lenuhom ne vidim nobene razlike, no.

     • rabbit

      Funkcionar saj take neumnosti ne govori kot jih Kordiš and co saj ni samo on cela ZL je ista potrebnega temeljitega psihiatričnega zdravljenja travme iz otroštva so teža stvar..

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PLUS 10 in moj VELIK PODPIS !!!!!!!

  • karlina

   No, takšen izmeček verjetno brez vesti, oprostite izrazu-podira vse po spisku in če slučajno katera zanosi, ni problem, je za splav. Mimogrede, nedavno sem tukaj brala, ko je nekdo zapisal, da je vprašal svojo mlado sodelavko, zakaj je volila Kordeša-njen odgovor je bil menda, ta, da je tako lušten, halooooo

  • FRANC3

   Malo grobo povedana, ampak točno.
   Če je tov. Svetlanca izjavila”Bolj ko jih gledam, bolj mi je žal, da niso bili splavljeni, ko je bil še čas”. In mediji so to odobravali, obsodil jo ni nihče. To je stanje duha v Sloveniji: Kultura smrti nad kulturo življenja. Je to sploh še normalno?

 • domovina mili dom

  Da se tile anarhisti ne bodo pojavili niti na pragu parlamenta, moramo poskrbeti mi volivci.
  “Če bi dali kaj nase” ti komunistični oligarhi iz ozadje, bi te svoje vojake dali malo na ketno.
  Narod ve in si zapomni od kod izvirajo ta barvni odtenek, s tem pada slaba luč na komplet levo mavrično sceno.

  • Peter

   Narod en drek ve in si še manj zapomni. Če bi, teh lunatikov sploh ne bi gledal v Parlamentu, no.

   • domovina mili dom

    Kar naj delajo sranje za sranjem. Ni hudič, da si bodo travojedi zapomnili.

    • Peter

     Travojedi že od nekdaj padajo na Samodanijanšasamodanijanšasamo…tud šivilja je imela eno samo točko programa Samoda…pa poglej, kam je prgurala, no.

 • rubec

  Da je tako teslo lahko izvoljeno mora biti z volilci nekaj hudo narobe. Da je pa tako teslo sploh izvaljeno mora pa tudi s kuro biti nekaj hudo narobe.

  • tzt

   Tale Kordiš je plod baterijske reje. Pa še gripa ga jebe.

   • Peter

    Hihihi…pa še to na spodnjih policah, no.

    • rubec

     ********

   • rubec

    hehe

  • karlina

   TOČNO !!!!!!!

 • janez.pokoncni

  “Od takšnega neotesanega mulca, ki živi na naših plečih, plečih slovenskih družin, delavcev in upokojencev in nima pri svojem delu nič za pokazati, si pa ne dovolim zmerjanja z izrodkom!” se je predstavnica Gibanja za otroke in družine Metka Zevnik

  Metka tole gre pa pri meni med velike plus točke!

  • Peter

   Bob leta, saj pravim, že 26 januarja, no.

   • janez.pokoncni

    Naš (vemo, kdo smo mi:) ) problem je tudi mnogo pretirana vljudnost. Kaviar socialsitična mafija je brutalna, brezobrazna, zlobna in ne izbira ne sredstev še manj besed, “naši” pa po večini prenežni, preveč kulturni, premehki. Nekaj jih je, ki se znajo dobro postaviti po robu : Gorenjak, Grims, Janša, “britvica” Breznik, Tanko, Bah in še bi se našel kdo, vse preveč pa se drek zavija v celofan. Tale Kordež se bi znal dobro pogovoriti edino z bejzbolsko palico.

    • Peter

     Res je. Še v Jugi so poznali meje in vedeli, kje in kdaj nehati. Zdaj pa, ko vidijo, da je vse v njihovih rokah in da jim nihče nič ne more, so se prav nesramno razleteli in ne poznajo nobene kulture, olike, omike, strpnosti, priznavanja raznolikosti mišljenja ampak samo gazijo in gazijo…
     Zna biti, da bo to prej ali slej kaplja čez rob, no.

    • sprehajalec

     To imaš prav, kristjanu je pod častjo in moralo grdo govoriti, zmerjati in žaliti.

     Levičar nima teh zadržkov, morala in olika sta mu tuji kategoriji, ker svetel cilj, brezrazredna in brezlastniška družba opravičuje vsa sredstva in metode, tudi preklinjanje in zmerjanje, če ne še kaj hujšega, kot je pokazala zgodovina.

    • karlina

     Točno, pa saj veš, kako so nas naši preprosti, verni starši vzgajali, čisto drugače, kot te komunistične izrodke, ki jih v bistvu niti vzgajali niso.

     • janez.pokoncni

      Vem vendar nastavljanje ličnic tej golazni ne prinaša nobenih rezultatov. Po vsakem udarcu, ki ga zadajo, se počutijo še močnejši.
      Enako kot demagogija. Naplahtali so 1x, 2x, 40x in bodo tudi 100x. Rešitev? Za očitno povsem zmešan folk demagogija v drugo smer. Če Rjavec pride v parlament s 1000 evri pokojnine, bomo morali očitno zbrati KONTRADEMOS, ki bo obljubil 2000 evrov. ;)

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Gospa Metka in GOSPOD Primc sta VELIKA, DOMOLJUBNA SLOVENCA !!!!!!!!!!!!!!!

  • Aron

   no ja, tudi zevnikova ki kot profesorica ni bila nič kaj prida, ni ravno nek zgled uspešne državljanke. v politiki bo pa morala dobiti malo tršo kožo, še posebej če se že gre nazadnjaštvo. pa ne podpiram kordiša, da ne bo pomote, je ekstremist, kar je tudi metkin odgovor.

 • soc

  Kordiš je mladi Kidrič, mladi Kardelj, mladi Maček, vse v eni osebi. V zaprti oddelek na Polju, dokler je še čas, utegne biti kmalu prepozno !

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Franc Šink

    Obesimo ga pa še vedno lahko.

 • sprehajalec

  Zgodovina je dala mnogo zloglasnih imen, ki so pa nasprotno vzor liku, kot je Kordiš. Francija si je zapomnila Jakobince, predvsem po vladavini terorja in množici glav, ki so odletele ob vznožju giljotine v košaro, kar 16.500 v enem samem letu. Tako so jakobinci delali nov in lepši svet in še danes so vzor in prototip vseh levičarskih misli, sploh takšnih radikalnih, kot je Miha. Jakobinci so bili vzor tudi Che Guevari, neposrednemu duhovnemu očetu Mihe Kordiša, ki ga posnema tudi v oblačenju.

  Europa mora še kako paziti, da spet kakšen takšen ne pride na oblast. Dovolj je odletelo glav v Europi, zaradi takšnih.

 • janez zorman

  Živčki izdajajo deco od staropartijske svojati !

  • FRANC3

   Tov. Mihail Kordiševsky ponori, ko sliši besedo oče, mati, družina, zakon, ljubezen, vrednote, vzgoja, vera. Očitno tega v življenju ni bil deležen. Drugače si ne znam razlagati njegovega levega fašizma, nestrpnosti in sovraštva.

 • janez zorman

  Mene resno zanima, kakšen potencial so videli v njem, njegovi sovaščani ? Kako lahko tipček z tako plehkim venezuelskim populizmom nategne povprečnega sovaščana ?! Ali mi lahko odgovori kdo, ki se je dal grdo nategniti ?!

  • Peter

   Saj res, kdo je to volil, no?
   Se da to poimensko zvedet, pa da se delamo norca iz njih?

  • pajot

   bilo jih je 844. Junakov,ki so ga obkrožili.

   • Peter

    Kje?
    U naš vas, če dam usakmu za per, me obkrož usaj 900 pjančkov, no.

    • pajot

     Volilna enota 1 Kranj. Mal poguglaj

     • Peter

      Jao, gurenci, no.

     • Peter

      Sori, hvala, sem biu mau len, no…

  • karlina

   Ja, tudi mene zanima, čigav otrok je ta izmeček, resnično, kdo so njegovi starši. Temu izmečku se točno vidi, da starše sovrazi, ker sam verjetno ni nikoli dobil od njih ljubezen, kot vsi komunistični otroci.

 • moat

  V govoru Mihe Kordiša nisem nikjer zasledil besedišča, ki bi žalilo predstavnike Gibanja za otroke in družine z izmečki in izrodki, res. Če gre v tem primeru za sovražni govor, bi moral Brglez ukrepati, se strinjam, vendar malce dvomim, da je temu res tako http://www.pogledi.si/mnenja/kaj-je-kaj-ni-sovrazni-govor. Vsekakor pa naj o tem presodi državno tožilstvo, ki je za to pristojno.

  • Peter

   Hehe, seveda je pristojno, Je pa tudi naše, tako da o rezultatih ne dvomim, no.
   Je moat tujka za naivneža, no?

   • moat

    A naj bi bilo pristojno tuje? Žal živimo pač tukaj in zdaj.

  • sprehajalec

   Cenzura je radirka v rokah vladajočega delavskega razreda in njegovih samooklicanih predstavnikov. .

   • moat

    Ne razumem, žal; kakšno vlogi ima pri tem cenzura, res?

  • tarantela

   To se ni zgodilo danes, bilo je prej ob neki drugi priložnosti.

  • Peter

   Brglez ukrepati…hehe, iz kerga vica si pa ti? Je brglez že kdaj ukrepal proti našim, no?

   • moat

    Bi proti “našim” ukrepal kdo izmed SDS, ki bi bil na mestu predsednika DZ?

    • Peter

     Ne vem, lahko pa poskusimo, no.

     • moat

      :).

  • Rožle

   Sej diktator Brglez je tudi pristojen za bajkot referendumov …mar ne

   • moat

    Misliš na tiste referendume, ki jih je peščica nezadovoljnežev hotela zlorabiti za svoje interese?

 • RATATA

  Takole je, ko pankrti volijo pankrte.
  Čož bi pa dal volilno pravico že tistim, ki so dopolnili 16 let.

 • rubec

  Jaz budala sem šel gledat kako ta Marija Bačič iz Stranke Debilnih zgleda. Zdaj mi je jasno zakaj je nihče od vas ne omeni.

  • Peter

   Mi smo mel en čas u bifeju eno tako kelnarco. Men je blo fajn, k sm ji na dušo pihu pa sm meu velik perou zastojn, no.

   • rubec

    Po moje si v ta bife prišel že nabasan ker drugače ti to težko verjamem, no.

    • Peter

     Ja, ta je biu ponavad tazaden, tist merkatorjev, a veš, no.
     K ne veš a bi kozlou a bi šou dam…

    • tzt

     Ja, bruhat je šel. Pol je pa še z enim perom poplaknu.

    • karpelec

     Ko bo njeno visočanstvo putka to prebrala, boste vsi perje spustli.

  • tzt

   Take še na vojaškem odpadu nobeden ni pogledal.

   • rubec

    hahahahaha

   • Peter

    Hihihihi…

  • karlina
  • Peter

   Men je pa všeč.
   A je to sovražni govor, no?

  • karpelec

   ….nekoč smo ji rekli Putka-

 • karlina

  Grozljivo in takšni izmečki, kot je Kordiš, zivijo na račun nas, davkoplačevalcev, super dobro, z bajno plačo, upam, si tudi trditi, da bo ta izmeček dobil super dobro sluzbo, verjetno v drazavni upravi, čeprav ima samo dokončano gimnazijo, na fakulteti nobenega izpita, pač pa je samo ščuval študente in bil pri tem zelo dobro plačan, da ne govorim o njegovih izgredih na ulici, za kar so dobili, v to sem trdno prepričana, s soglasjem Milana Kučana tudi to svojo satanistično stranko. Bog se nas usmili, res, da bi slučajno ta stranka zmagala na prihodnjih volitvah. Še bolj moramo pisati proti vsemu, da ne bi slučajno iz njihovih vrst kdo nas ozmerjal, da pišemo sovrazno-MORAMO POVEDATI, KAR SI MISLIMO O TEH IZMEČKIH, MORAMO !!!!!!!

  • baubau

   včasih bolj zaleže popolno ignoriranje tistih,ki niso sposobni za spoštljiv dialog

  • Franc Šink

   Že Škofjeloška gimnazija ni nič vredna.

 • Unikatna

  Pred vrata parlamenta oz. na cesto se takšne postavi!!

 • Olga

  Obrniti se bo treba na mednarodne inštitucije! V vsaki normalni državi imajo stari starši pravico do skrbi za vnuke, v primeru smrti roditeljev! Gre za kršenje človekovih pravic! Levico bo treba nagnati iz parlamenta!

  • Primoz Papez

   Imate prav..imajo pravico do skrbi za vnuke ne pa za posvojitev….

  • karlina

   TOČNOOOO

 • tzt

  Kot sem že pred časom zapisal je tale združenolevakarski osebek usrano, neizobraženo in zabito teslo. Idiot je eno navadno in nepomembno niče.

 • Dragan Krstič

  Tepčki, takih je pa v Sloveniji zelo veliko volijo take kot so Kordiš, Hanžek, Violeta in druge perle iz ZL
  ker jim obljubljajo da bomo vsi Slovenci milijarderji če bo ZL sestavila vlado. Tiskarna denarja v vsako vas, to bo volilna vaba ZL za volilno leto 2018.

  • Peter

   U usako pizzerio še eno tiskarno gnara, ejga, no.

 • Franc Šink

  njegovi stari starši so hodili k nam na koline Za Kordiša je bilo najboljše. Bili so v redu ljudje.Ne vem kje se je toliko pokvaril.

  • Rožle

   Nova digitalna droga …

 • Peter

  ….obsega območje krajevnih skupnosti: Rateče-Planica, Kranjska Gora, Dovje-Mojstrana, Hrušica, Planina pod Golico, Javornik-Koroška Bela, Sava, Mirka Roglja Petka, Staneta Bokala, Blejska Dobrava, Podmežaklja, Žirovnica, Cirila Tavčarja (sedež: Jesenice)…

  Ste ponosni na to, kar ste volili, no?

 • mesobude

  No, no, dajmo mi, nas malo treznih, kar lepo po vrsti:

  1. Govor je sovražen, ni pa sovražni govor. Glej Ustava.

  2. Pravica do svobode govora in mnenja. Ja, to je pomembno. Glej ustava

  3. Izrodka v govoru nisem zasledil, tudi po TV ne. Mogoče bo magnetogram kaj več pokazal.

  4. Primc in ostali pred sodiščem levico zmerjajo z izjavami kot izrojena levica in degeneriranci. Glede na to, da je platforma javni prostor in da se Primc z gibanjem poteguje za parlament, je pričakovati dialog, če temu dretju lahko rečemo dialog, pa četudi je žolčen. Mar ja niste mislili, da se bodo ulegli in utihnili, mar ne? Glej Nova24TV

  5. G. Franci Donko je član tega Gibanja/stranke in je vsaj najmanj nehigienično, da se po užaljenosti leti v varno nedrje Nova24TV in zliva gnev po političnih nasprotnikih. Si predstavljate, da bi levica to počela na takšen način? To bi bil cel bum. Nova24TV, vsaj probajte hlinit objektivnost in alternativo mainstreamu, agitprop vam ne gre. Glej Nova24TV

  6. Gospe in Gospodje iz GOD, če se že greste stranke, vedite naslednje – politična korektnost je mrtva – Grow a pair, bi rekli Amiji. Glej Nova24TV

  • Aron

   Nova je samo še medijsko krilo populistične desnice in njenih ksenofobnih odklonov. od obljube kvalitetnega medija (pa čeprav desno usmerjen) je ostal prazen nič.

  • RATATA

   Posluš ti brihtavc nagnusni naroke delan!
   A že maš diplomo?
   Zrelostnega izpita s temle nis naredu.
   Pober se v smrdljivo luknjo komunajzarsko, pa štrajki, če te mot, da je Donko tule pisal.
   Za tvojo golazen drukajo vsi drugi uzurpirani mediji.
   No, saj si kar legenda, kos tko fukjen.

   • mesobude

    Vsi, a ti si celo tako neumen, da misliš, da je to celo žaljivka?

    • RATATA

     Mene ne moreš užalit.

     • mesobude

      Vem, imaš premalo sive tkiva

  • mesobude

   Aja, še to

   7. Glede na Grimsov sodni dosežek v tožbi proti Mladini, bi do nadaljnega bil previden v primerjavami slovenskih politikov z Nacističnimi voditelji. Glej Pravni red RS

   • RATATA

    S pravnim redom si lahko debelo črevo postrgaš. Cgn.

    • Aron

     tako ja, ‘demokrati’ kažete prave barve :D

 • tarantela

  Glede na to, da v DZ še traja razprava o Zakonu o tujcih, naročite nekomu, ki ima to možnost, da posreduje kateremu od poslancev, naj vpraša Kordiša, Hanžka itd tole; Kam umestiti oz. namestiti 25. tisoč azilantov, jih sprejme morda g. Hanžek ali morda Kordiš, kje dobiti denar za njihovo oskrbo. Prosim, naj ne jecljajo in odlašajo z odgovorom, hočem jasen in glasen takojšen odgovor!!!

  • Unikatna

   Kam? Na pleča davkoplačevalcev in v državna stanovanja!!

   • tarantela

    To morajo odgovoriti jasno in glasno na tej seji DZ, da jih sliši narod!

    • karlina

     Ja bojo, itak ,da bojo, v dobro nas, drzavljanov, ki nimamo nobene besede, še nikoli niso.

  • Aron

   sedaj jih imamo par sto, do 25k je še precej dolga.

   • tarantela

    Naj jim vnaprej pripravijo bivališča in povejo, kdo bo plačal, da se nam ne bo treba prepirati in jeziti.

    • Peter

     Na Vrhniki ste jih pripravljeni sprejeti, kot vem, no.

     • tarantela

      Ne jezikaj, no!

     • Peter

      Kolikor vem, ste jih pripravljeni sprejeti, no.

     • tarantela

      Pej pogledat, jih že imamo, še drugi jih sprejmite!

     • Peter

      Zakaj? Jaz jih nisem vabil, niso begunci, ki bi bežali pred vojno, zakaj bi jih sprejemal?

     • tarantela

      Na Vrhniki so ženske in otroci, za take gre, za druge, odrasle, sem pa proti sprejemanju.

     • Peter

      In kako shajate z njimi? (resno sprašujem..)

     • tarantela

      Ti so čisto v redu, so pač ljudje, ki res potrebujejo pomoč. Sicer je pa hudič v tem, da ne vemo, kdo potrebuje pomoč in kdo je samo avanturist in večina, ki pride čez mejo je takih, se pravi postopačev, ki poskušajo izkoriščati druge..

     • RATATA

      Zaradi te večine postopačev bi bilo boljše, da sploh neb načela te teme.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • karlina

      No, tarantela, na Kotnikovi sem videla , kako so se smejali in gledali iz poslopja, sami mladi, zdravi, za delo in vojsko sposobni moški, nikjer ni bilo videti nobenih zensk, še manj pa otrok, halo.

     • sodnikisozločinci

      Potem, ko jim bo Cerar – Brglezova narodnoizdajalska genocidna morilska tolpa podelila dokumente, bodo lahko prišli sem še njihovi starši, bratje, sestre, stari starši, sestrične in bratranci z družinami… pa jih bo namesto 100 že 2000, potem ko dobijo vse dokumente se seveda stvar ponovi, itd. v nedogled brez prestanka. Že videno v Veliki Britaniji, Švedski, Nemčiji,…

     • Aron

      Zakaj bi jih moral sprejeti? Sprejme jih kdor hoče, in seveda država. Če spoštuje človekove pravice seveda…

     • Peter

      Od kdaj je ilegalno prečkanje meje človekova pravica?

     • Aron

      Če dobiš azil oz. katero koli drugo obliko mednarodne zaščite, imaš status urejen.

     • Peter

      Ja, za azil se zaprosi ob prehodu meje v prvo varno državo.
      Res pa je, da na hrvaškem divja grozna vojna, no.

     • RATATA

      Pridobi si azil debilni.

     • karlina

      Ne, hvala, jih nismo zeleli, niti slučajno vabili, veš.

  • Vera

   Vsi zavedni Slovenci , zahtevamo prave odgovore od poslancev koalicije, kot od predsednikov : vlade, parlamenta in države !

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Aron

  a ko primc levičarje naslavlja kot izrojene je pa vse ok? dvojni standardi pa to, od donkota in ostale zaplankane druščine smo teh populizmov že vajeni.

  pa metka že malce slabše sliši, kje jih kordiš že naslavlja z izrodki?

  • Peter

   Ja, dvojni standardi, grozno, kaj?
   Btw, pod katerim nickom opozarjaš na dvojne standarde v “osrednjih” medijih?
   Saj ne boš rekel, da na to zablodo opozarjaš samo tukaj, no?

 • AboutTown

  Kje je tu kak fašizem? Spet serjete, Nova…

 • AboutTown

  Mi je pa všeč, da imamo končno svojo onion.com
  Res ste zabavni.

  A je Trump še koga po gobcu? Idioti.

  • karlina

   A je Trump še koga po gobcu? Idioti. Upam, da bo kmalu vas, srčno upam, res.

 • totex39

  Mislim, da je ravno ta smrkavc izmeček tega parlamenta. Če ni bil deležen prave starševske vzgoje mu je potrebno sedaj dokazati, da nima v parlamentu kaj iskati s takim načinom izražanja.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Steiermark

   Jaz pa mislim, da ni samo ta krotavec izmeček parlamenta, saj vendar imajo

   3 / 4 glasov…..

 • AboutTown

  Ja! Tako! Celoten parlament bi morali biti desničarski. Tako nekako kot Reichstag leta 1939. Potem bi si pa samo ploskali in trepljali po ritkah.

  • sprehajalec

   Reichtag 1939 je bil delavsko socialisticni. Pravzaprav so vsi socialisticni parlamenti do sedaj imeli eno stranko in naziv “socialisticna” partija.

   • AboutTown

    Zabavno.

 • xtc

  Treba se je vprašati kakšen je narod;ki dako brezpravno cestno drhal(da ne rečem kaj hujšega) voli v parlament:
  Definitivno pa je treba splav narediti plačljiv in ga dekategorizirati kot ustavno pravico in je kategorija izhoda v sili to pomeni zdravstveni razlogi matere ali otroka le v tem primeru je plačljiv iz zdravstvene blagajne:Drugače ne:
  Za ilegalno izvajanje splavov pa trideset let zapora;najprej zaradi umora nato še zaradi kršenja zakonodaje:
  Kordiše ipd delomrznerže in družbene škodljivce pa na prisilno delo :

  • AboutTown

   Pa kakšno kurčevo pravico imaš ti odločati o ženskih pravicah, pička zahojena?!

   • samotoje

    No, vidiš, to je tvoj nivo. Kar tu ostani in zmerjaj. Naj te slišimo in vidimo. Ko zmanjka argumentov… Ko te bomo imeli dovolj, te bomo blokirali, potem pa tuli v luno s svojimi pobalinskimi kameradi. Prej se bomo pa še malo zabavali.

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Franc Šink

    Njihove pravice se morajo šele določiti.Zato bodo po tvoje poskrbeli migranti.

    • AboutTown

     Ja. OK…

   • karlina

    Ampak izrazoslovje pa imaš, no to vse pove o tebi-to, kako si imenoval zensko, tudi, SRAM TE JE LAHKO, ZELO, ZELO SRAM, tudi to pove vse, kakšno vzgojo sta ti dala, oz. je nista dala tvoja starša, kajne.

    • AboutTown

     Utihni, pička. Govoriš lahko le, če ti moški dovoli. Jasno?

  • tarantela

   Dejte se no poenotit glede splava, eden spodej je zapisu, da b morala mama Kordiša splaviti, Ti pa kle neki druzga.

   • Steiermark

    Tisti, ki je to zapisal, da bi mama kordiša morala splaviti, je pravilno, saj pri tej zadevi vendar gre za “zdravje Slovencev”, ki smo ob takšnih izrodkih ogroženi in v nevarnosti, da nam takšni “nataknejo” svojo rdečo steklino!

 • Antonius

  Miha Kordiš je politik, ki bi mu v prejšnjem sistemu pod izobrazbo zapisali družbeno politični delavec.
  Povzpeten, samonapihljiv genialec, ki po pameti presega vsako izobrazbo očitno ne ve, kaj je Stane Kavčič rekel svojima sinovoma. Fanta, učita se za poklic in izobrazbo, ker vama ne bo dana prilika, ki jo je nam ponudila revolucija.
  Zato so pa bili vsi neizobraženi revolucionarji samo družbeno politični delavci.
  Danes se kvalifikaciji družbeno političnih delavcev izognejo s pomočjo fdv-ja ali pa s pomočjo ‘bavconovega pravnega faksa.
  Miha Kordiš je po izkušnjah in pameti še vedno komsomolec. Če bo pa v času njegovih eksplozivnih let prilika ponudila kakšno polnjenje rudniških jam, se bo pa mladec zagotovo našel v prvih vrstah.
  Kdor voli komsomolce je sam komsomolec!

  • Peter

   Spoštujem Vaše komentarje.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • AboutTown

  Pri vas desničarčkih je zabavno, da je oplojeno jajčece v maternici otrok, nekaj letni sirijski begunec pa ne. Pizde rasistične zahojene.

  • sprehajalec

   Ti disijo fantki? Taki z tisto sarjah bradico in osebno na 01.01.13? Ravno pravsnji za prvi razred in da se posladkas…

   • AboutTown

    Tvoji odgovori so tako katastrofalno zmedeni, da pojma nimam o čem govoriš. Debil.

    • Nata

     Jaz bi te pa prosila, da razložiš to silno jezo in zmerjanje .

     • macon

      Levi fašisti so vedno besni, ko jim ne kimajo.

     • AboutTown

      Tebi zagotovo ne.

  • karlina

   Pizde rasistične zahojene. To pa je SOVRAZNI GOVOR, mislim, da je vreden prijave, veš.

   • AboutTown

    Kar, prijavi, pizda rasistična zahojena.

    • karpelec

     Pazi, da se ti ne bo žolč razletel.

  • Nata

   Kaj pa zavajaš in obračaš ?Kdo pa trdi , da niso otroci ? Vprašanje je, samo koliko jih je res mladoletnih .No, prosim, če navedeš število teh otrok !!!!

   • AboutTown

    8,4 milijona otrok je moralo zapustiti Sirijo zaradi vojne. Še kakšno vprašanje?!

  • macon

   Noben nima nič proti sirskim otrokom, vendar je na enega takega 100 mladih moških iz držav, ki nimajo nobene vojne.

   • Nata

    + + + + + + + + +

 • Borut Stari

  Razen pohabljenega in zmečkanega karakterja ta izmeček itak nima kaj pokazati. Sicer je pa vse skupaj slika slovenske parlamentarne kulture. Sproducirano sovraštvo je na sceni že 70 let.

  • karlina

   TOČNO, sedaj je ta osebek točno povedal, da smo domoljubni , verni Slovenci, v tej drzavi, sovraznik št. 1 in se tudi ne čudim, zakaj tako zelo, zelo zagovarjajo te migrante, ki niti slučajno niso begunci, begunci so otroci, zenske in starejši , zdravi moški, sposobni za boj, pa to niti slučajno niso, niti slučajno.

 • Aton

  Po tihih željah Brgleza. Kordiš je samo njegov izmeček.

  • karlina

   TOČNO

 • MEFISTO

  Zakaj hodite na tuje po Hitlerja, kot da doma ne bi imeli mojstrov njegovega poklica.

  Tovariš Tito in razni Kadelji, Ribičiči, Popiti, Dolanci, Kraigherji ter drugi vodilni revolucionarji, pa oznovci, udbaši in ostala drhal bo upravičeno užaljena zaradi take diskriminacije.

  • AboutTown

   Janša…

   • karlina

    Ti si , eh škoda besed, se bom rajši zadrzala, kaj si mislim o tebi in temu osebku zgoraj

   • macon

    Bebček levičarski, koliko ljudi je pobil in zmetal v zapor Janša?

    Neverjetno zabiti in pokvarjeni ste.

    • AboutTown

     Pričakujem, da to ti veš.

   • MEFISTO

    Se upaš podpisati s pravim imenom,ki ni več partijska skrivnost?

    • AboutTown

     Takoj, ko se boš ti.

 • AboutTown

  Bravo Miha Kordiš!!!

  • xtc

   čE MU BRAVO?
   rSAZKAZOVANJU IDIOTIZMA IN KRETENIZMA?
   nO ČOSTO TEBI PODPOBNMO:

   • AboutTown

    Če imaš pritisnjen Caps Lock, ne držati še Shifta…

    • tarantela

     Razburjen je.

     • karlina

      O, isti ptiči skupaj letajo in se oglašajo

     • tarantela

      Kdo je pa Tebe kaj uprašu?

     • tohuvabohu

      Si spet teatralna?

    • Franc Šink

     Ti si naš učitelj.

     • AboutTown

      Vem.

  • MEFISTO

   Tudi jaz sem vesel, ko je srečen moj prjatu razumni.

 • xtc

  a si butl ;ki mu ni pra pove tale tvoj post _nacional socializem ne more biti desen;ker nobeden socializem ni deesen niti krščanski:nACIONAL SOCIALIZEM JE LE ŠE ENA OBLIKA SKRAJNO LEVIČARSKIH IDIOTOV;ČE BI POGLEDAL PAROLE IKONOGRAFIJE IN OSTALOIN PRMERJAL Z DRUGIMI SOCIALIZMI BI DOJEL ;DA NI MED NJIMI NOBENE RAZLIKE_KER TO NISI ZMOŽEN TROLAŠ OSLARIJE:
  dA SO NACIONAL SOCIALISTI DESNIČARJI SO SOI IZMISLILI LEVAKI:D

 • Olga

  Takšnih primitivcev v Slovenskem parlamentu še nismo imeli! Sramota!

  • karlina

   TOČNO

   • tohuvabohu

    Džugašvili je bil angelček proti temu. Mislim sina od Zlobca, da ne bo pomote.

  • Steiermark

   to so potomci in nasledniki revolucionarjev, ki so se isto obnašali in izražali, po 45 letu, ob klanju poštenih Slovencev – pač niso mogli uiti dedovanju genov svojih prednikov, krvavo rdečih titovih zločincev!

 • xtc

  Nisem zagovornik nasilja ;a ko berem kordiševe in kameratske komentarje se sploh ne čudim zakaj je Pinochet hitro in čisto obračunal z levaki v Čilu;me sploh ne preseneča;po tem ko vidim tole:

 • AboutTown

  Živela svoboda!!!! Živel narod!!!

  • xtc

   Ja definitivno smrt komunizmu:

   • AboutTown

    Živela svoboda!!!! Živel narod!!!!

 • Peter

  Nekdo je prej nekaj dvomil v določene izraze tov Će-ja, Evo, prosim:

  Nato se je znova oglasil Kordiš, ki je bil še bolj oster. “Pozivam na to, da se ljudje organiziramo, stopimo skupaj in da vse, kar moramo pravzaprav narediti, je, da jasno in glasno razgalimo to klerikalno agendo, ki nam hoče vzeti pravice, še posebej našim ženskam, pa ki se hočejo vtikati v življenja naših ljudi. To je vse – solidarno in skupaj gremo proti mračnim silam, proti cerkvenim podaljškom, ki so navadni izrodki degeneriranega kapitalizma,” je dejal Kordiš, ki ga je Brglez ustavil z besedami: “Dajdaj, daj, zdaj pa pretiravaš! Zdaj pa res pretiravaš. To je pa žaljivo!Ne, to je pa žaljivo. In prosim, da kadar izražamo svoja politična stališča, ne uporabljamo žaljivega besednjaka.”

  • totex39

   Sedaj pa je ta izrodek res pokazal, da je pravi komunistični fašist. Izgnat iz parlamenta !

   • karlina

    TOČNO, če bi bili v demokratični drzavi, kar nismo, bi MORALI TAKOJ , temu osebku vzeti mandat poslanca in ga nagnati iz parlamenta za vse večne čase, če bi kaj podobnega, kar ne bi, izjavil nekdo iz desnice, si kar predstavljam Hana in Moderndorferja, kaj bi zahtevala od predsednika drzavnega zbora, tako pa-psi lajajo, karavana pa gre mirno dalje, kot ,da se ni prav nič zgodilo, ampak samo v naši drzavi, pa Venezueli, S. Koreji.

 • Rožle

  POMOČ UPORABNIKOM KAKO SAMI BLOKIRATE NEPRIDIPRAVE NA PORTALU !!!
  https://s23.postimg.org/hxoj7mgbv/Pomo_Block_User.jpg

 • Duhec

  Vsaj komentarji in kliki bojo za Novo… bravo Kordiš.

  • karlina

   Če si enak, kot ta osebek, se mi zelo , zelo smiliš, veš.

 • AboutTown

  Tule je cca 10-15 hard core desničarčkov, ki jim lahko serviraš greznični izcedek in poveš, da je desničarski ali domobranski, pa ga bodo z veseljem spili in pohvalili.

  In teh 10-15 kretenov definira slovensko desnico. Le tako naprej, pobje!

  • Mihec S’kumarc

   A maš drisko ali miserere

 • karlina
 • piko8

  Tega izrodka se sramuje še latna mater!!!!!

 • Slovenija moja dežela

  Kdo to izvoli v parlament?

 • antimur

  Ne bo šlo drugače, kot da ultra levafašista Kordiša ter Brgleza končno spravimo iz parlamenta, če ne drugače pa s kašnim kolom. Teh žalitev v našem hramu demokracije, si pa kot zaveden Slovenec ne dovolim več. Apeliram na pravosodne organe, da takšne barabe po službeni dolžnosti kazensko sankcionirate, ker takšno pobalinstvo od smrkovca, ki celo življenje žre kruh iz proračunskega denarja, si ne jaz, ne veliko mojih istomišljenikov ne bomo več dovolili.

 • tarantela

  Mahnič vse pokvari, drugi Kordiš, samo malo manj svinjskih besed.

  • Vera

   Mahnič nič ne kvari !

   • MEFISTO

    Zakaj si drzneš ugovarjati teranteli!?

    On(a) je že tako dovolj hendikepiran, ker se mora razglašati za žensko, odkar mu je nehal služiti.

    Saj si lahko misliš, katero malenkost imam v mislih.

    • Mihec S’kumarc

     A je že povsem odfukal?

  • slaipowi

   Samo stvar percepcije je kateri je večji fašist. Zame sta enaka

  • rabbit

   Kaj od tistega kar je povedal ne drži. Argumentiraj.

  • Mihec S’kumarc

   tebe očitno resnica prizadene, laži in blefiranje Kordiša pa te razveseljuje…

 • Mihec S’kumarc

  Levi fašizem v strmem pohodu.

 • Fogglof Tunnek

  Potrebna bo deratizacija?

  • Fogglof Tunnek

   Desnih!!!

   • Rožle

    Podgane ste samo leve sorte…..Tko da sam udri

    • Fogglof Tunnek

     Ya fuckin’ right wing rats !!!

     • Hribouc

      Iztrošeno, idiotsko-izmisli si nove drekarije, da ti bodo še plačali, drekonja!

     • tohuvabohu

      Pijača je draga, hehehehehe.

    • karpelec

     Iz katere luknje pa so pridrvele te podgane?

     • Jana Novak

      murgelske, tista je najbolj smrdljiva

   • Mihec S’kumarc

    Kaj ti jecljaš ali pa si dislektik..

  • Mihec S’kumarc

   Že, že, toda rdeče podgane ste imune na vsa deratizacijska sredstva.

  • Hribouc

   Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo zaplava, idiot nagraužni!

  • Jana Novak

   pol se pa nažri podganjega strupa, pa nas odreši tvojih murgeljskih ritolizniških pripomb.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, nemško ustavno sodišče odločilo, da neonacistična stranka ni dovolj fplivna, da bi jo prepovedali !!!… Pri nas pa je ena dovolj fplivna ?… To je tista ki jo skrajni desničarji na tem portalu obožujejo !!!

  • Hribouc

   Pripravi padalo fogelček, ker leteti ne znaš!

  • tohuvabohu

   Ja, res, zelo obožujemo Združeno Lopovščino!

 • AboutTown

  Resno… a v desničarčki sploh veste, kaj je fašizem? Definicija? Ali kar opletate z besedami kot domobranec s kurcem?

  • Hribouc

   Prasje! nemarno, nilčvredni idiot!

   • Fogglof Tunnek

    No no…zakaj takšen jezik?

    • tohuvabohu

     Ja vemo, kaj je fašizem. Če ne drugače, takrat ko naletimo na leve fašiste.

    • Rožle
    • Hribouc

     Zini še eno tako, kot si jo, če si drzneš, pa boš videl še kako drugo izvedbo!
     Nehaj srat po drugačni, ker, kar počneš je čista zloba!
     Če ne nehaš, bom/bomo zahtevali od Administratorja, da te ukine-sicer bomo mi/vsaj nekater, nehali z Nova 24Tv.
     Zadnje opozorilo.

   • AboutTown

    A to je definicija? OK…

 • Franjo Trojner

  ABSURD, NEKAJ SEKUND POSLANEC ZL KORDIŠ PROTESTIRAL ZARADI UPORABE SOVRAŽNEGA GOVORA V PARLAMENTU. In to ravno on, ki se redno poslužuje sovražnega govora proti CERKVI in KRISTJANOM. In od svoražnega govora v parlamentu je do ZAŽIGANJA IN RUŠENJA RIMSKOKATOLIŠKIH CERKVA IN PREGANJANJA KRISTJANOV NA ULICI SAMO ŠE KORAK, ŽE VIDENO V POLPRETEKLI ZGODOVINI. Vlomi v naša CERKVE in njihova skrunitev z žaljivim malanjem, pa tudi unučenje kipov naših svetnikov je že SLOVENSKI vsakdan. Kaj vse se še mora dogoditi, da se zbudi pravna država Vas vprašam? Ali smo v slovenski državi KRISTJANI in ostali DOMOLJUBI manj zaželeni, kot migranti?? Ali se je v parlamentu oblikovala koalicija, ki se bori proti RIMSKO/KATALIŠKI CERKVI/KRISTJANOM??? PRAV VSI indici kažejo, da je temu TAKO, prejšni in zadnji izpadi poslanca Kordiša, pa tudi Alenke in dela koalicijskih poslancev, ki od SLOVENSKE CERKVE terjajo, da se odpove odškodninam, pa tudi nagajanje pri sprejetju novele zakoba o tujcih kažejo na to! Ta vlada in parlament sta izgubila stik z slovenskim narodom, ta vlada in parlament ne zastopa želje in interese svojega naroda, ta vlada in ta sklic parlamenta je zapravil vso legitimnost, ZATO SO POTREBNE NOVE VOLITVE TAKOJ! PREDSEDNIK DRŽAVE UKREPAJ TAKOJ

  • Nata

   + + + + + + + + + + + verjetno ima kakšne finančne koristi od muslimanov ??

   • Franjo Trojner

    Ne Nata, on je volk, ki ve da mu demokracija omogoča, da brez kazni po mili volji lahko grize ovčice. On je volk, kot Che Gueara, ki si je ga sam postavo za vzor. In kaj je počel Che Gueara na Kubi???Do nezavesti se je nalokal krvi svojih Kubancev, roke je imel krvave do komolcev, a ne od zdravniške pomoči svojim sodržavljanov, kot bi človek od zdravnika pričakovoval, temveč od ubijanja drugače mislečih sodržavljanov, nasprotnikov Kubanske revolucije. Kordiš ni nenevaren pobalin, je grožnja demokraciji in vsem, ki nimajo enakega mnenja, kot ga ima sam. Potrebno se ga je bati in njegove revulicionarne ideologije tudi, vsi diktatorji v zgodovini

    • Franjo Trojner

     so prišli na oblast z sejanjem strahu preko sovražnega govora.

    • Nata

     + + + + + + + + + + + ni kaj dodati …

    • Peter

     Samo majhen popravek…ne svojih Kubancev, za potrebe revolucije ga je Fidel uvozil iz Argentine, če me spomin ne vara, no…Ni bil Kubanec, zagotovo.

     • Franjo Trojner

      Argentinec, no boril se je za revulicionarje na Kubi.

  • karlina

   Ni kaj dodati, kot moj VELIK PODPIS !!!!!!

 • Fogglof Tunnek

  Ameriški in evropski sociologi o družbi prihodnosti: Trump in evropski desničarji nimajo programa, ima pa ga skrajna desnica !!!… Bo izvolitef Donalda Trumpa v Ameriki in Janeza Janša pri nas spremenila našo družbo in bomo poslej živeli v strahu pred prihodnostjo in fsponom radikalne desnice?…To je zaj fprašanje…biti ali ne biti…v prihodnosti !!!

  • tohuvabohu

   Crkni, če se ne znaš prilagoditi.

   • Fogglof Tunnek

    Kje so argumenti?

    • tohuvabohu

     Evo ti enega: marš!

 • Slovenec 33

  Nikjer na svetu okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo niti minimalnih etičnih in moralnih norm in tudi v Sloveniji ni nič drugače. Izdajalci svojega naroda nočejo vedeti, kaj je domoljubje.

  Škoda, ker idioti nikoli ne bodo do kolen segli patriotom, da bi se lahko enakopravno pogovarjali z njimi in zato jim preostane le levaško agitpropovsko blejanje, ki pomeni le prodajanje megle in zamegljevanje bistva, ki je levaško uničevanje vsega, kar diši po slovenstvu.
  Enako uničevanje slovenstva je bilo v letih 41 do 45 kar nam dokazuje nad 600 morišč, ki jih sedanja okupatorsko izdajalska oblast še vedno prikriva.

  • Nata

   + + + + + + + zato se moramo ” skulirati ” in blejanje Tunneka in Towna spregledati. Morda se bosta zaćela žaliti med seboj !!

   • Slovenec 33

    Nisem prepričan. Za žaljenje moraš nekomu očitati nekaj, kar je na enem višjem nivoju, ki ga potem z žaljenjem zbiješ v poden.
    Pri teh dveh, ki sta na podnu pa ne moreš iti nižje pa če si še tako podel. Enostavno ne gre.

    • Fogglof Tunnek

     Vidva kar berita moje poste…bosta spregledala !!!

   • tohuvabohu

    Vrana vrani ne izkljuje oči, je stara modrost. Fogel tiču pa tudi ne.

    • Fogglof Tunnek

     Ka si reko?… Fogel ma vejkega tiča?

 • renee

  Še kr govori , bruha in kozla !

  • Nata

   Naj !!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte jas Kordiša razumem… A se še spomnite, da je zaradi člankof v Delo, o povezavah med predstavniki neonacistične skupine Blood and Honour in politično stranko SDS, Specializirano državno tožilstvo aprila 2013 vložilo obtožni predlog zoper novinarko Dela Anuško Delić. Tožilstvo je novinarki očitalo, da je konec leta 2011 storila kaznivo dejanje izdaje tajnih podatkof, ko je pisala o omenjenih povezavah in objavila tudi podatke, ki jih je o skrajnih desničarjih v Sloveniji zbrala Sova… Dokumentirano !!!

  • Fogglof Tunnek

   Časnik še je pisal, da poročilo Sove o ekstremistih kaže, da so bile navedbe novinarke v zvezi z omenjeno neonacistično skupino točne. V poročilu pa med drugim piše tudi, da njihove ugotovitve kažejo na to, da naj bi bili tajni podatki agencije v zvezi s to problematiko znani zelo širokemu krogu zunanjih in notranjih prejemnikof.

  • Primoz Papez

   Ne znajo brat kar jim ne paše…

 • Fogglof Tunnek

  Zapis na facebooku iz leta 2014: “Skrajna desnica lahko uniči zlo, ki nam ga povzroča vlada bratuškove. Le stati moramo za ekstremizmom skrajne desnice.”… Aha, pa vas mamo!!! A vas ni sram?

 • Viktorh

  Rdeči marginalec, pač.
  Ne gre ga jemati resno.
  Jaz ga preziram.
  Trenutno je najbolj neverodostojen poslanec v DZ.

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR… Desničarski terorizem v Evropi in tudi fSloveniji je spregledan in podcenjen.

  • Rožle

   Včasih so ti tvoji levaki še kaj verjeli….

  • tohuvabohu

   Crknjenega tiča tožba …

 • MartinKrpan

  @RTV3 – Like!

  Kordiš, Trček, Hanžek: – – “Migranti so kul !!”

  Tekoči tekst, novice na zaslonu: – – “Avstrijska policija je v obsežni protiteroristični operaciji na Dunaju in v Gradcu prijela 11 osumljencev, ki naj bi bili del džihadistične mreže…”

  • Igor Kavalar

   ZL = podaljšana roka IS

   • slosin

    ZL=Zblojeni Levaki..

 • komar marko

  dokler taki tipčki živijo na NAŠ račun lahko guncajo afne in pljuvajo po nas. Nima niti ure delovne dobe, dokler ni z MARKSISTIČNIMI idejami iztržil podporo ljudi brez pameti ozirom tistih ki ravno tako živijo na naš račun in imajo rdeče knjižice za BIBLIJO!

  • Anton

   tički, misliš tepčki?

   sarkazerm press

  • karlina

   Kakšna delovna doba, saj se mu vidi, da ne ve, kaj je delo, naredil, oz. verjetno so mu dali na lepe učke, ker je njihov gimnazijsko maturo, na fakulteti ni naredil enega izpita, samo zdraho in gobcanje, zato ,da imajo sedaj svojo stranko, baraba na kubik.

 • Fogglof Tunnek

  “Patriotska avantgarda” pod rumeno-črnimi zastavami

  Identitarno gibanje, ki se je iz Francije in s terena tamkajšnje “nove desnice” hitro razširilo po Evropi, je še posebej močne korenine pognalo pri naših severnih sosedih. Od tam je pljusknilo čez mejo in v zadnjem letu je mogoče njihovo (ksenofobno in islamofobno) propagando vse pogosteje opaziti tudi na ulicah slovenskih mest…Tudi na Trstenjakovi !!!

 • komar marko

  Lažni LUNATIKI do danes niso donirali niti EVRA za SIROMAKE SLOVENCE kaj šele da bi za begunce ponudili stanovanbje. Spodnji lažnjivec samo zahteva od nas delovnih SLOVENCEV da jim damo še več. lahko mu dam gorenjski šnopc v precejšnji količini. Še vedno je prijel! KapiŠ!

  • traktor

   Zakaj bi mu dajal šnops. Dobra lata čez hrbet ureže še boljš.

 • komar marko

  največ škode je do sedaj naredil rdečuhovski totalirizem, ki je uporabil sredstva in podučil SOVRAGA da sta družno lomastila po ljudeh! Rabi kdo kak dokaz! Le kdaj je v EU bil zadnji čarovniški proces, ko so KURILI ljudi in kdo ga je uprizoril???????????

 • macon

  Ščegevarček se seveda zaveda, da je del sistema, da ga bo režim branil in si lahko dovoli lajati, kar se mu zahoče. Med politikanti opravlja enako funkcijo kot Temina Makabrović med kulturniki.

  • rubec

   ************

 • Domoljub in gej

  Kdo voli takšne idiote? Še večji idioti… Zafiksana in zapita mladina, ki ima skisane možgane od vseh teh drog, da ne loči več realnosti od fikcije, rogovci, klošarji, pijanci, skratka bolni umi..

  • karlina

   TOČNO in takšna mladina potem dobi sluzbe v javni in drzavni upravi, ker so naši-njihovi, veš.

 • VERZIFIKATOR

  Gliha Škodiš

  ZARODEK IN DOGODEK

  Bil je komaj kaj več kot zarodek,
  pa že pridigal je o morali,
  v njem so »lumen stvarstva« prepoznali,
  tisti, ki so spremljali dogodek.

  Pa ker teh ni vedno v izobilju,
  moralo se bitje je zarodno
  dreti, da bilo jim je nerodno,
  ki z njim v istem, skupnem so okrilju.

  Drl se je čisto predporodno,
  kakor nemi krik embrionalen,
  rekel bi, kdor je sentimentalen,
  da dejanje je bilo usodno.

  Le zakaj usodno, se sprašuješ,
  češ zarodek dela si reklamo.
  Le za koga: za očeta, mamo?
  Če si starš, nad njim zgolj obupuješ.

  Ker preveč zarodek se sekira
  in preveč se vsak dan izrojuje,
  kdor pa se na ta način bojuje,
  še prehitro sam se abortira.

  • sodnikisozločinci

   Ha ha ha, pri njegovih možganih je prišlo do spontanega splava, rezultat je pa puhla glava.

 • Martin Herman

  Na kapitalizem pozabi ob dvigu 3685€ plače in ko svoje zanemarjeno, z drogo zastrupljeno telo zlekne med igle v poslanskem stanovanju. Gospa Zevnik je bila idealna tarča za strahopetca, saj je ženska, mama in zagovornica življenja. Otroke, ki jih v ZL vidijo kot “celice”, bi s splavljenjem radi žrtvovali za svoj luciferski marksistični kult. Kordiš bi bodoče slovenske matere “emancipiral” s škarjami v rokah in nihče ne dvomi, da bi se ob tem penil od zadovoljstva.

 • centurion

  Tip ima jajca, dokler je v hordi.
  Se bo prej ko slej srečal s kom na štiri oči.

  • albusa aquilae

   On je strahopetec…ničvrednež

   • Prle

    Če bi bil strahopetec, bi bil tiho,valjda.

 • KAPIBARA

  Nekaj je pa res: Kljub vsemu ni hotel ostati , njemu priljubljeni, latinsko državi..

 • albusa aquilae

  Ni problem ta fašist..problem so ofce, ki take izvoljo…

  • macon

   Oboji.

 • albusa aquilae

  Sicer pa bi se zl morala preimenovat ..v fzl(fašistična združena lista)

 • indijanka

  Srh me spreleti samo, ko pogledam Kordiša. Neotesan fanatik je in skrajni levičar. Ni mi pa jasno, zakaj se je spravil na stranko, ki naj bi bila desna, a vseeno sredinska. Torej ni njegov pol. Kdo mu je to naročil? Gospa Zevnik kapo dol. Vaš odgovor je najboljša reklama za pristop k stranki. Kordiševo nespamet ste obrnili v naš prid.

  • Peter

   To so ljudje, ki morijo, če imajo v rokah moč in orožje.

   • indijanka

    Drži. Spomnim se ga, ko je zavzel FDV. Je pa res, da tole je njegov politični zdrs, ker je gibanju naredil reklamo.

    • Peter

     Kdo pa še ve zato, razen nas? Je kakšen osrednji medij poročal o tem izpadu v takem tonu? Se bojim da ne, on je pač otrok naše revolucije, no.

   • karlina

    Točno, takšni so bili njegovi predniki po 2. svetovni vojni, gnoj od gnoja.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • xtc

  Ah Tunnek zopet mu je sosed zaklenil Joliko ali pa mu noče stat:
  Pr tistem mezincu ni čudno:

 • albusa aquilae

  Pardon fzll(fašistična združena levica levakov

 • FreedomAndDemocracyNOT

  ta tip je vidno dusevni bolnik. Predstavlja resno groznjo slovenskemu narodu

  • karlina

   TOČNO, takšnih je toliko v Sloveniji, da bi morali zgraditi najmanj dve PB in jih zapreti za vse večne čase.

 • albusa aquilae

  Ajd, dej spoki v venezuelo, glista presrana

 • Prle

  V Sloveniji imamo demokracijo in v demokraciji vsak pove, kar misli.Razumeli? Ne?

  • Peter

   Razen seveda, če tov Murgel ne določi, da je tisto, kar izjavi nekdo, ki ni naš, jasno, sovražni govor. Razumel?
   Zdaj si pa spet na blokadi.
   Pa srečno hodi, no.

  • rubec

   Otpisani, kaj nisi ti lani umrl?

   • Peter

    Potem, ko je 3 dni in 4 noči tekel do Drvarja, da je rešil Maršalovega angleškega ovčarja, je preko Kozare in Neretve prišel branit Sarajevo, tko de ne ti men klele zajebavat heroja, no.

    • rubec

     ******
     A ni imel maršal ruskega buldoga?

     • Peter

      A šit, sm vedu, da ne smem napisat nemškega ovčarja, pol sm si pa kr neki zmislu, no.

    • Prle

     Pero za razjasnitev, junaku Sarajeva je bilo ime Valter.Ja.

     • rubec

      Dragan Nikolič je lahko bil tudi Bata Živojinovič. Klasa pač.

     • Peter

      Še boljši je bil pa un Samardžija, al kaj je že bil, je bil lahko vsi trije pa še medicinska sestra pa še nemški tanko, no.

     • Prle

      Viidim, da poznate vse partizanske junake. Jugonostalgiki?

     • Prle

      Legendi r.i.p.

   • traktor

    Vstal je od mrtvih. Rad bi postal novi prerok.

  • RATATA

   Še napredoval si v debilizmu čefurant buzefurski.

  • indijanka

   So ti pojmi spoh jasni? V Sloveniji imamo parlamentarno demokracijo, zato se pojavlja nova stranka, ki bo zastopala interesno skupino ljudi. Hura naši! V ustavi imamo zapisano pravico do govora, ki pa ni absolutna pravica, ker je v tem primeru načela pravico do verskega prepričanja. Torej Kordiš posega v parlamentarno demokracijo in pravico do svobode verovanja. Joj Prle..ti si naš. Samo v komentarjih si nespreten.

   • Peter

    Kje najdeš potrpljenje za vse te zblojence, no.

    • Prle

     Perica z ženskami se ne pogovarja tako, ti,ti.Ja.

    • indijanka

     V indijanski meditaciji pred spancem :).

     • Prle

      Super, lepo spi, z menoj v mislih. UF, kakšna čast.

     • indijanka

      Tudi meditirati ne znaš?

     • Prle

      Ha,ha,ha, znaš ti? Z meditacijo me ne boš pregnala iz tvojih misli,staviš?

     • indijanka

      Ne vidim razloga, da bi razmišljala o tebi, ker te ne morem povezati z ničemer, kar bi me zanimalo. Če pa si mogoče eden od dveh mistrov september na lanskoletnem koledarju gasilcev iz Unca, bi si pa premislila

     • Prle

      Uf,uf. upaj,da tole ne bere tvoj mož. Mimogrede na sanje boš težko vplivala.Boš, pa jutri povedala, če imama prav.

     • indijanka

      Sanjam samo o Indijancih..Indijanka sem.

     • Prle

      Ampak Prle je napol Indijanec.

     • indijanka

      Se ti zdi, da bi bla zadovoljna z nečem napol?

     • Prle

      Zakaj, pa ne, menim,da si ženska kompromisov.

     • Peter

      Ja kako naj pa zna revše ubogo, tistih par fint ki se jih je nauču na izust iz nedelskega pa jih kle nabija iz dneva u dan je use kr zna, kašna meditacija, no.

   • Prle

    Povej, kaj pa je bil njegov govor drugčen, napram Zevnikovi? V parlamentu, pač večina govorcev uporablja jezik ulice.Ko se tega posluži Grims je o.k,ko pa nekdo iz nasprotnega tabora pa ni več o.k.Daj,daj.

    • indijanka

     Ne gre samo za pravico govora, za katero poslanci menijo, da je absolutna ampak za pravico do verovanja za katero je že čas, da postane pravica v tej deželi. Kakšna pooblastila pa ima Kordiš kot del majhne stranke? O kakšnem popuščanju drugi stranki si pa drzne groziti? Ali misli, da je vladar te dežele?

     • Prle

      Vsekakor mu bolj verjamem in mu pritrjujem, da omenjena v njegovem govoru res izkoriščata otroke in vero za lastno korist. Končno se bosta prebila v parlament,kjer bosta satelit sds,nujni volilci, pa dolgih nosov.Vse to smo že videli.

     • indijanka

      Nedvomno se bosta prebila. Čas za spremembo je.

     • Prle

      Prav zanima me kakšna sprememba bo, če ne drugega bosta poskrbela za svoje riti. Drugega od njiju ne pričakujem.

     • indijanka

      Pričakovanja si lahko ustvarjajo le tisti, ki ju bodo volili. Boš tudi ti med njimi? Za tvoje pričakovanja je odgovorna trenutna vlada. Pozicija. Upam, da jih je ustvarila. Da čutiš svobodo, da ne čutiš birokracije, korupcije, nadutosti, zapravljanja denarja… in da si jim hvaležen za prihodnost, ki jo ustvarjajo.

     • Prle

      Zanimivo, priznam, da si zelo, mogoče celo nadpovprečno inteligentna ženska v privatnem življenju, ampak ko je govora o politiki tvoja inteligenca strmo pade. Res zanimivi ste nekateri tukaj, ki verjamete v pravljice vseh vrst politikov, mislim glede na samo inteligenco, ki jo premorete.

     • tohuvabohu

      Prav značilno je, kako levi debili radi govorijo o inteligenci sogovornikov. Vsak najraje govori o stvareh, ki jih nima, pa bi jih rad imel.

     • traktor

      Ponavadi nekdo nekomu, ki ga ne pozna pripisuje negativne lastnosti, ki jih ima sam.

  • RATATA

   Tebi Prle je lahko govorit, ko imaš pa Tita za Maršala.

   • Prle

    Kot jaz vem, je Tito mrtev.Ja?

    • RATATA

     I po titu tito.
     A to ne velja več?

 • traktor

  Pankrt nehvaležn. Šlepa se že cel živleje na naših žulih.

  • karlina

   TOČNO in veš, koliko je takšnih njemu podobnih na fakultetah, kjer niso zato, da bi študirali, ampak mešajo meglo, med tem, ko ogromno naših slovenskih otrok, ne more študirati, ker niso finančno sposobni.

 • Diagnostik

  dobr vas hebe Kordiš…potomce kolaborantov in pedofilskih katolibanov.
  Mi pa ni jasna ta primerjava s Hitlerjem.
  Pa hudiča,saj so mu vaši predniki prisegli zvestobo na plećnikovem stadionu-torej primerjate ga z nekom,ki ste mu bili blizu po prepričanju in ideologiji.
  Mal ste vse skup spet pomešali domobrančki…

  • macon

   Kaj je torej diagnoza zate? Kronični debilitis?

   Admin bi moral tole počistiti, ker postaja res bedno.

   • Peter

    Počisti sam, če je admin nesposoben, no.

    • macon

     Nočem, ne dajem nikogar na ignore.

     • Peter

      Sam sem dolgo tega mnenja, ampak, kar je preveč je preveč in teh njihovih bolestnih izpadov nočem niti videti, kaj šele brati, no.

     • macon

      Ja, hudo neumno je, ampak hočem brati vse brez izjeme. Agresivni levi bedaki izražajo nek splošni duh.

     • Peter

      Hočeš reči vonj oz smrad?

     • centurion

      Ta zgoraj je samo en law IQ levi buzerant.
      Pa še majhen in grd ter star, mlahav.
      Ga je mt narava dovolj.

  • rubec

   A si ti pečečnik pa se nam zdaj maščuješ? Te ni sram da na našem svetem kraju zdaj raste regrat?

   • Peter

    Glede na to, da je ena počepača, bi rekel, da je počepečnik, no. regrata mu pa ne priporočam, ker je bogat na železu in bo skupaj z zrakom v glavi tvoril feo, ali po domače, rjo, no.

   • Diagnostik

    še vedno bolje regrat,kot pa zlikane SS uniforme in beli lakaji s prisego dolfetu na ustih

    • rubec

     SS uniforme je sešil Hugo Boss, če to ime sploh poznaš. Povej kaj je sešila očitno tvoja “klasa” Bratušek.

     • Peter

      Šivala je deklica zvezdo, oj zvezdo rdečo…
      Pa vpila je Samodanijanšasamoda…pa je prišla v P arlament.
      Potem je enkrat u Stožcama mal pela Bandiero Rosso, pa v Bruslju je imela tečaj angelščine za eu poslance…
      Kaj več se pa ne spomnim zdele iz glave, no.

     • rubec

      Pa kamen temeljac đamahirije za bežigradom je pomagala zašaflat. Lopato si je seveda sposodila iz proračuna.

     • Peter

      Aja, Jankonur je ona zašaflala? Dobr da vemo, no…

     • Prle

      Dejstvo je, da je omenjena vladala dalj časa kot Ivan. Hočeš reči. da je on še bolj nesposoben?

     • radames

      Ivanova vlada je pregurala cel mandat! Od talevih pa nobena, saj so jih strici iz ozadja prej brcnili s položaja.

     • Prle

      Ha,ha,ha, pojma nimaš. ali pa nočeš priznati.

     • radames

      Žal mi je, da sem odovoril na tvoj post. S takim zajebantom se ni vredno ukvarjati.
      A si na tleh? Jebenti, marš na drevo!

     • traktor

      Če se po nekem neverjetnem naključju šlepaš, še ne pomeni, da vladaš.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • sprehajalec

     Dolfetgu je priseglo 80.000 mobiliziranih Slovencev. Tudi tvoj star fotr med njimi, če si Štajerc ali pa Gorenjc. Če pa je to dvoje, pa ni prisegel, oziroma je bil v partizanih, je pa statistično zanemarljivo, zaradi maloštevičnosti.

    • karlina

     No, da te malo poučim, nihče, od domoljubnih SLOVENCEV, ni prisegel in sodeloval z okopatorjem, so pa sklenili sodelovanje s Hitlerjem ravno vaši komunisti v Rusiji, če še ne veš, ampak se je potem vse izjalovilo.

  • sprehajalec

   Diagnostik, Abouttown, Tunnek, to je vse eno in isto, plačani dežurni Združene levice, ki bo “obračunala s ta črnimi, pa janšisti” pa delala reklamo za mihovce, pa mesečovce. V ozadju so zdrave sile, ker še vedno velja, to kar je rekel Stane Dolanc in te besede nikoli niso bile preklicane; ˝V tej državi je na oblasti komunistična partija. Če bi na oblasti ne
   bila komunistična partija, bi bil pa kdo drug, toda temu ni tako in tudi
   nikoli ne bo.˝…

   Ne padajte na njihove fore, to so Dolančevi ljudje…

  • Igor Kavalar

   Tudi Hitler je bil revolucionar in socialist enako kot se je danes poimenoval Kordiš.
   Okrajšava naci za nevedneže izhaja iz imena stranke, ki jo je vodil Adolf NSDAP (nacional socialistična nemška delavska stranka, prevedeno iz nemščine). Oba sta govorila in se trkata po prsih o lepotah socializma in borbi delavstva. In če smo že pri zvestobi domobrancev švabom leta 43, lahko omeniš še zvestobo komunistov, ki so švabom prisegl zvestobo že leta 39.

  • karlina

   To je zame sovrazni govor, veš.

 • Peter

  Tale spodaj nekaj izziva.
  Priporočam blokado, no.

 • Franjo Trojner

  Nihče, ne Ustava, ne spisani zakoni, ne država in ne lokalna uprava se ne more staviti nad jasno izraženo voljo svojih državljanov! Ker je naša Ustava, vsi spisani zakoni in država naša skupna volja, naš dosežen kompromis kako in pod katerimi pravili želimo živeti skupaj. Torej Ustava, zakoni, politiki celo država se z novim doseženim skupnim kompromisom lahko spremenijo, zamenjajo, spremenijo. se pravila, temu lahko rečemo ljudovlada ali sodobno demokracija. Mi smo DEMOS, mi smo Ustava, zakon in država hkrati! Tako se mora razumeti demokracijo, vse ostalo je totalitarizem! Z svobodo govora pa je zadnje čase tako, da je vse kar ni po volji politčne levice tako doma, kot tudi v EU je takih okaraktizirano za sovražen govor. In če prav nikomur v svojem govoru ne želiš slabo, poveš pa svoje mnenje, ne moreš širiti sovražen govor. Sam podpiram absolutno svobodo govora!

 • Primoz Papez

  Kordis je povedal cisto resnico samo z besedami ki mogoce ne sodijo v parlament….

  • sprehajalec

   Če se eden še izražati ne zna pravilno in primerno, kako mu potem verjeti? Pomanjkanje govorniškega daru, inteligence, kaj je vzrok?

  • centurion

   Maš prou, butl.
   Ne sam besede, tut ti in kordiš imata govornco v Lj.Polje.

   • indijanka

    Pri Pii smo. Če slediš mojemu profilu nas najdeš.

  • Franjo Trojner

   Žalil je RIMSKOKATOLIŠKO CERKEV IN KRISTJANE! Pa saj ti to sam veš, ker počneš enako.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ No, Bog se takšnim maščuje, ko se najmanj zavedajo in najmanj pričakujejo, verjemi.

 • Aresnica

  Diagnostik Hitler te moti_a je to boljši naslov.-
  – Poglejte si ta fašistični izpad Mihe Kordiša, ki se ga ne bi sramoval niti Jugoslovanska banda oziroma komunistično fašistična Golazen.
  _____________
  Lep pozdrav

  • Peter

   Lep pozdrav
   Vedno je lepo videt Dark side of the moon, še lepše pa poslušat, no…

   • Aresnica

    Peter _ Atom Heart Mother je zame ena boljših_ Od cc 2000 LPjev imam seveda vse od Pink Floydov.
    ____________
    Lep pozdrav

    • Prle

     Ja, pol si pa Dragan Bulič.

    • Peter

     Uf, dober si, sam imam cca 55,000 komadov iz 70 let…ti lahko kam nalimam seznam.

    • Peter

     Ja, Atom Heart Mother, super, men je pa en nivojček višje Meddle.

  • indijanka

   Pri Pii smo. Če slediš mojemu profilu nas najdeš

 • Rožle

  Povejte mi pol na konc rezultat … rokomet…pa to

  • Peter

   7 : 6 za Francoze, zaenkrat

   • Rožle

    Hmmm…???
    Rajš kr ugasn…zato pa jest tega ne gledam u živo …

    • Peter

     Ja, ni blo pričakovat kej več, sam sm reku poraz z manj kot 5 goli je super…
     Polčas 15 12…
     Ma to mam kle na streamu pa vsake mal pogledam.

     • Prle

      Hm, če sem prav videl je večina naših rokometašev levičarjev. Zato ne glej.

     • Rožle

      Kaj lažeš..ti jih gledaš ke u jajca …toplič.

     • Peter

      A to se ta prle javla, kr nej se, this luzer is blocked, no.

     • Prle

      Kakšno tv pa imaš, da vidiš v jajca.Uvoz iz Juge?Tesla? Na tem portalu je nekaj interesentov, ki jih zanima? Javi, čim prej.Da ne bo prej konec tekme.

     • Rožle

      Preber si zgotaj moj prvi post…boš dojel, da tekme sploh nisem gledal …

     • Peter

      21 17, rasturajo frenčmeni v obrambi…

     • Prle

      Perica, drži se teme.

 • Stajerka

  nč narobe…..danes je bil v hramu demokracije dan, ko so nekateri poslanci pokazali svoje pokvarjene frise……samo po št. glasov ZL na naslednjih volitvah, se bo lahko dokončno ugotovila plitkost in število zagovornikov skrajno nestrpnih levičarjev……ki so bolj nevarni kot najbolj nevaren domoljub!!!

  • FRANC3

   Tako je. Volitve so merilo demokracije in pameti volivcev.

 • Anton

  Zakaj v naslovu žalite Hitlerja?

  • Kat Wilson

   Ja, mene je tut to “sprožlo”. Naš idol in heroj, si pa ja ne zasluži da se ga primerja z kakršnimkoli novodobnim cepcem, sploh pa ne z levaško budalo.

 • montyamp

  Kordiš si misli da je Tarzan , če po opicah smrdi .

  Sedaj vidite , zakaj mu je mati nikoli rekla jagnje moje .

  Ker je pravo tele .

  • zoro

   dobra+++

 • sodnikisozločinci

  Glede na to, kako nazajčena ušesa ima na fotografiji, bi rekel, da išče korenček.

 • radames

  Treba je samo pogledati v ne tako davno zgodovino, kaj so ti (ekstremni) levičarji počeli. na tleh Slovenije. Imamo največje morišče v Evropi po 2. svetovni vojni. Vse to so počenjali zaradi sovraštva do tistih, ki se niso strinjali z njimi ali pa so bili predstavniki takoimenovanih kapitalistov.
  Pri nas ni “…kapitalizem razgradil naše medsebojne vezi, nas porinil v osamo in pahnil vsakega sebi”, marveč so to počenjali komunisti. Še danes niso rane zaceljene, med narodom pa je zaradi njih in zaradi njihove revolucije nepremostljiv razkol.

  • KIKI

   Prvi “komunisti” v YU so se s Titom na čelu začeli bohotiti v vilah, ki so jih gradile 3
   generacije sposobnih ljudi, v nacionaliziranih tovarnah, kjer o poslovanju in delu niso imeli pojma in so pustili vse propadat, v izgonu močnih kmetov oz nacionalizaciji kmetijstva,
   ki ga osebno niso marali ;
   Spomnim se prvih vil in počitniških objektov teh tovarišev, teh, ki so močno pljuvali po lastništvu, sami pa postajali buržuji nad buržuji brez ustvarjanja, samo s krajo! In to počno
   še danes.
   Tito je živel kot kralj in okoli njega so se mastili napol pismeni “revulucionarji”, kot Leskovšek
   Luka, Edvard Kardelj, Miha Marinko, Dolanc, Šentjurčka, Planinčka in ostala svojat,
   ki nas je učila “kozjih molitvic” in nas poniževala z delavskimi manifesti , parolami in ostalo neuporabno govnarijo. Ljudje niso vedeli ničesar, če pa so, so molčali kot grob!
   In ko molčiš 50 let, nikoli ne spregovoriš in to te barabe dobro vedo!
   Moč ustrahovanja je bila prevelika; šlo je preprosto za človeško preživetje!

   • FRANC3

    +++++++++++

   • zoro

    in sedaj se zgodovina ponavlja, gre za strah, ki nam ga hočejo vcepiti s temi primitivnimi “turisti” tako nam kot celotni evropi ti musliči so samo orodje, orodje za zdesetkanje evropejcev.

 • milanček

  slej ko prej bo dobil porcijo!

  • karlina

   IZ TVOJIH UST V BOZJA UŠESA, SRČNO UPAM, DA RES

 • tohuvabohu

  Hitler se je marsičesa naučil od komunistov, vsega pa ne. Recimo, kako si par kurjih tatov prigrabi oblast in jo drži 45 let, prisvojene privilegije pa uživajo še mnogo let po razpadu njihove oblasti.

 • disqus_ZTv48gRQCp

  pa kake bolnike imamo mi v parlamentu, noooooooooo. Tale za kamenje furat sem in tja po kamnolomu s šajtrgo prek študentskega servisa ni dober.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Sloven”c

  mal ga nabunkat na ulici pa bo zapru svoj gobček, a ne….ja madonca mulo en, če bo pa še lajal pa spet in spet in spet. Doma ga očitno niso naučil kulture, ga bo pa narod.

 • sunday

  temu drekaču bi se morala narediti kljukica med likvidiranimi!!!

 • Peršinovo Drvoto

  Ojoj, kaj ma fasizem zveze s tem kar je Kordis povedal? Naslov mocno zavaja https://en.wikipedia.org/wiki/Fascism

  Kot drugo, gospa Zevnik pravi, da ne dovoli zmerjanja z izrodkom, a nihce ni izrekel te besede…

  Kakorkoli, kultura politicnega dialoga v Slo parlamentu je ze dolgo casa (ce ne od vedno) na dnu, ponavadi pa so desne stranke malo bolj primitivne kot leve, a zgodi se tudi obratno :)

  • Marija

   Potem si ti gluh. Ali pa lažeš točno to je rekel.Še posebej glasno.Mene je pognalo s stola. Nehaj zavajat.

 • Stajerka

  antislovenci oz. antiosamosvojitveni jugonostalgiki nadaljujejo svoj boj za NAŠ DENAR……

  https://dnevnik.si/1042760865/slovenija/

  Kot kaže, pa bodo prvi, ki se bodo sedaj posvetili zakonu o tujcih, državni svetniki. Zbrali naj bi potrebnih osem podpisov pod predlog za odložilni veto. Se pa svetniki zavedajo, da možnosti, da bi državni svet veto tudi izglasoval, tako rekoč ni. »Mislim, da je dobro, da tudi manjšina pove, kaj si misli o tem zakonu,« nam je dejal državni svetnik in sindikalist BRANIMIR ŠTRUKELJ, ki zakonu nasprotuje.

  • RATATA

   Štrukelj že predolgo brca.

 • Darth Vader

  morte vedt, da se ZL financira tudi od mednarodne trgovine s kokainom, ki poteka skozi luko Koper….al mislite, da so res branili pravice “žerjavistov” v luki Koper :) zdaj ko je v Venezueli malce kriza, ni več kvalitetne dobave in fantje niso mirni oziroma so vedno bolj živčni :) danes ponoči je odstopil tudi celoten vrh ameriškega ministrstva za javno upravo, tisti del, ki so bili v spregi z Obaminimi borci za globalni freakshow…..tako da bo usahnila tudi politična podpora iz vrha globalne levice……obenem pa so Makedonija, Madžarska in Slovaška že začele z aktivnim vladnim pregonom George Soros-a…..tko da ne kaže jim ravno najbolje :)

  • RATATA

   Obveščaj še naprej!

 • Jožef

  Norec, ki se bojuje z dretjem in metanjem kock. Če se ga nebo ustavilo, se lahko v bodočnosti pojavi v parlamentu s kalašnikom.

 • Prle

  Ha,ha, le tako naprej Kordiš, naslednje volitve zmagate vi ZL.

  • Hribouc

   Sanja, svinjo, kukuruz.
   Nikoli več ne bojo zmagali.
   Satanizem nikoli ne zmaga, prav nikoli. Jebe.

   • Dragan Krstič

    Kordiš je pameten dečko. Točno ve, da je v Sloveniji dovolj idiotov, ki bodo volili njega in ZL da se prebijejo v parlament. Plača za nič delat pa 4.500.-€ bruto,pa še dobra penzija,potovanja na stroške davkoplačevalcev, hrana v menzi skoraj zastonj,plačanih počitnic skoraj kolikor hočeš. A je še kaj boljšega?

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Minovak

  Prle, a si videl, kaj naredijo mamila? Tebi očitno popušča, hitro nazaj na odvajanje, si že v deliriju…!

 • Viktorh

  Pošast.

  • Ivan Friderik Novak

   Si tudi ti.

   • xtc

    Nekam mi ti bolj deluješ na omenjeno:

    • Mihec S’kumarc

     …na OMEJENO…

   • Viktorh

    Kaj te mući, šupko?

 • Aron

  ravnokar pogledal posnetek kordišovega govora v DZ. motil sem se, ko sem ga imenoval ektremist, saj je bil govor umirjen, elokventen in direkten. dovolj politične korektnosti, ksenofobiji je pač potrebno reči to kar je.

  • xtc

   Se strinjam levemu fašizmu je pač treba eklatantno povedati kar je fašizem_fašistične in socialistične stranke pa prepovedati z zakonom in ustavo;ker širijo nestrpnost:

   • Peršinovo Drvoto

    Levi fasizem? Kaj je to, mislim da to ne obstaja? https://en.wikipedia.org/wiki/Fascism
    Edino nestrpnost, ki jo ponavadi levicarji sirijo je proti nestrpnim, ksenofobnim, nazisticnim, fasisticnim idejam… Ali sem kaj zamudil? :)

    • xtc

     Kaj ti misliš ni relevantno_rellevantno je to ;da so nacional socialisti in levičarji ena in ista druščina;ki jo je treba prepovdati z ustavo;ker so zlo:nORMALEN LEVIČAR NE OBSTAJA;KER NE MORE;KERNEBI DELAL BI PA DELIL IN KRADEL OD ONIH ;KI DELAJO:

     • Peršinovo Drvoto

      To ni res. Nacional socialisti so nacionalisti, rasisti, podporniki belle in arijske rase, z mocno idejo superiornosti arijske rase na drugimi rasami in nacijami. Socialisti pa so ljudje, ki si zelijo vec druzbene soodgovornosti in skrbi druzbe za posameznike, manj individualizma, vec enotnosti, itd, itd. A ni tko?

    • Aron

     recimo to je levi fašizem- ko dobi rasist šamar: https://www.youtube.com/watch?v=9rh1dhur4aI :)

     • Peršinovo Drvoto

      Ok razumem, js bi temu reku levi extremizem, fasizem pa mislim da ne more bit levi nikoli. https://www.youtube.com/watch?v=wdlspJrUjZw mal vec informacij glede tega rasista

     • Aron

      vem vem, to je bila pravokacija raznoraznim na tem portalu, ki opletajo z levim fašizmom :)

    • moon

     Si ja, pozabil dodati neizobrazene belce, bele domorodce, redneckarje…

     Vi ste v bistvo proti vsemu naravnemu. Prav privoscil bi vam par let pod seriatskim pravom. Veliko bi vas hodilo okrog brez udov. Ker ste neprilagojeni naravi in cloveku!

  • Hribouc

   A ti misliš, da nas boš zavedel proč od tistega, kar je Baraba izrekel in zavedel od tistega, kar je izrekla prizadeta Primčeva stran?
   Odpikej in ne lajnaj!

   • Aron

    prizadeta primčeva stran, hahahahahaha :) nekdo, ki levičarje opisuje z izrojenci bo prizadet? dej no, zresni se, govorimo o primcu

    • Hribouc

     Sam Kordiš, glasnik kulture Smrti potrjuje, da so izrojeni-če pritrjuješ, si izrojen sam.

     • Aron

      kje je rekel, da so izrodki. za primca vemo da je, kdaj pa kordis?

  • von Rhein

   Slabo gledaš,slabše poslušaš in najslabše razumeš.

 • xtc

  No ravno taki kot je Kordiš so se zaredili v Čilu in Pinochetu enostavno ni preostalo drugega ;da je naredil kar je naredil in rešil držasvo pred zlomom in revščino:
  Če se kdo čudi zakaj se pojavijo Pinocheti v zgodovini je odgovor jasen zaradi takih nestrpnežev kot je Kordiš ;saj jih drugače ne moreš odpraviti in rešitu države ;da je nebi uničili:Smola je le v tem ;da ob tem nadrajsajo tudi nič krivi:

 • željudin

  ko bo miha kordiš predsednik vlade, bo uveden takoimenovani demokratični socializem. to bo v praksi, glede na že videne kardeljeve genocijade, zgledalo takole :

  1.) kapitalist ivo boscarol bo izvensodno usmrčen zaradi kolaboracije s kitajci in zazidan v hudo jamo, ker je tam, kot trdi ivo godnić, spet dovolj prostora…

  2.)boscarolovo podjetje pipistrel pa bo nacionalizirano in nova direktorica bo propadla podjetnica violeta tomić s.p.

 • Shalalabayzer

  Dajmo tega Kordiševega vročekrvneža na naše stroške v kak gulag…
  ne mene spraševat za koliko časa…jaz bi ključ od vhodnih vrat vrgel stran.

  • traktor

   Zakaj v gulag, zanj bi bila najhujša kazen delo. Tako, fizično, da mal zašvicaš. Po mojem on kaj tazga ne bi preživel.

   • Shalalabayzer

    Nisem poznavalec, ampak v gulagih se je menda delalo ob mizerni hrani. Vsaj Solženicin je tako pisal…

 • učko

  Kwa čmo, to je dokaz, da so ta rdeči fašisti še vedno na oblasti !!!!!

 • Dragan Krstič

  Pod komunisti smo bili vsi milijonarji,pod Kordiševo vlado bi bili pa milijarderji. Ne razumem zakaj ne želite biti milijarderji kot na primer Trump. Ravno to nam ponuja Kordiš če zmaga njegova ZL. Bomo
  imeli jako veliko blagostanje. Za eno milijardo si boste lahko privoščili rolico skret papirja, če boste pa zaslužili 2 milijardi si boste pa lahko.špogali dodatni luksuz, en robec za nos obrisat.

  • Dragan Krstič

   Je pa ena napaka. Ker bokupna moč prebivalstva zelo velika se bo za rolico skret papirja treba že zjutraj postaviti v vrsto,robec pa lahko kupi le tisti ki je nahoden, drugače jih bo zmanjkalo.

 • garfi

  zl so levi fašisti in nazorno prikazujejo stanje v državi

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!