POLICIJA POTRJUJE PRIJAVO V MARIBORSKEM EUROPARKU! Kaj bodo ženska, zadelana do oči, in temni moški počeli s fotko triletnice?

Vir: facebook

Že včeraj smo zapisali, da je ena izmed uporabnic Facebook skupine s pomenljivim imenom Nosečka forum opozarjala na skupino neznancev, ki naj bi na skrivaj snemali otroke v mariborskem nakupovalnem središču Europark.

S prijatelji je skupino neznancev zasledila med premorom za pijačo; ena od oseb v domnevno sumljivi skupini – odrasla ženska – naj bi snemala komaj triletno prijateljičino hči. Ko je pristopila do neznanke s telefonom v roki, naj bi ji ta odvrnila: “Izgini, nisem snemala tebe.” Ženska je bila sicer zadelana do oči, moški temne polti. Po zahtevku, da zbrišejo posnetke, je druščina izginila neznano kam, kar si lahko podrobneje preberete tukaj: FOTO: KAJ POČNEJO TI LJUDJE V MARIBORSKEM EUROPARKU? Ženske zadelane do oči, moški temne polti, tarča pa tri leta stara punčka

PU Maribor je dobila prijavo
Kljub spletnim komentarjem, da so obtožbe iz trte izvite, da ponovno strašimo državljane, pa je zadeva skrajno resna. Predstavnik za odnose z javnostmi PU Maribor, Miran Šadl, je potrdi, da so mariborski policisti včeraj zvečer prejeli prijavo v povezavi s prikritim snemanjem otrok. “Zadeve še preverjamo,” dodaja.

V omenjenem nakupovalnem središču zaenkrat molčijo o domnevnem incidentu …

škandal24.si

 • Franc Šink

  Ko te ženske srečam na ulici vedno pomislim na pingvine.

  • von Rhein

   In Miškota na kvadrat.

 • Jovo Jamnica

  Nimam se glih za najbol pametnega, anpak men se zdi, da so to na fotki, skrito snemani froci ot musličof…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!