Ali je Marjan Šarec pravi “material” za predsednika vlade? Pohvalil se je, da je komaj izdelal srednjo lesarsko šolo – s kar šestimi popravnimi izpiti!

Marjan Šarec (Foto: Nova24TV)

Na Radiu 1 so v “Igrah Prestolov” te dni gostili kandidate za predsednika vlade. Med njimi so bili tudi Janez Janša, Matej Tonin, Karel Erjavec, Bojan Požar in drugi, kot zadnji pa se je predstavil Marjan Šarec. Ta se je predstavil na zanimiv način, in sicer se je pohvalil, da je komaj naredil srednjo lesarsko šolo – v štirih letih je kar 6-krat opravljal popravni izpit. Če je mislil, da bo s svojim priznanjem požel pohvalo, je bil učinek ravno nasproten. Mnogi se sprašujejo, ali je kandidat s šestimi popravnimi izpiti v srednji šoli pravi material za predsednika vlade? Za mnenje smo povprašali tudi znane Slovenke in Slovence.

Na vprašanje, ali ste imeli kakšnega “popravca”, je odgovoril: “Ja, seveda! Samo da preračunam, fizika v srednji šoli, to je že splošno znano. V prvem letniku sem ga naredil v prvem roku, drugi letnik v drugem roku, tretji letnik v drugem roku, se pravi vse skupaj sem bil 5-krat na popravnem izpitu. V četrtem letniku nisem imel popravnega izpita iz fizike, sem imel popravca iz organizacije proizvodnje – 6-krat sem imel popravni izpit na srednji lesarski šoli.”

Verjetno je Marjan Šarec mislil, da bo ljudi nasmejal s svojo “iskrenostjo”a po odzivih sodeč je dosegel nasproten učinek, saj mnogi ne razumejo, kako je lahko resen kandidat za predsednika vlade komaj izdelal srednjo šolo, poleg tega imel popravni izpit pri predmetu organizacija dela, sedaj pa na veliko razglaša, kako bi on “organiziral” gospodarstvo, zdravstvo, banke. Oglasil se je tudi učitelj tega predmeta, ki ga je Šarec v četrtem letniku ponovno opravljal, in bil kar kritičen glede tega. “Sem učitelj organizacije dela na srednji šoli in ta mulc mi kandidira na državnozborskih.”

Znane Slovenke in Slovenci o Marjanu Šarcu
Za mnenje smo poklicali tudi nekatere znane Slovenke in Slovence in jih vprašali: “Katere glavne kvalitete bi po vašem mnenju moral imeti predsednik vlade?” Komentirali pa so tudi izjavo Marjana Šarca, ki je “komično” razlagal svoje dogodivščine na srednji lesarski šoli, ko se je vsako leto boril, da bi izdelal razred.

Niko Grafenauer – priznani slovenski pesnik, kritik, urednik, literarni zgodovinar:
– “Za predsednika vlade potrebujemo človeka, ki je verodostojen in da ima etično in moralno držo, da se drži tega, za kar se v kandidaturi zavzema. Doslej smo videli malo takšnih primerov, zame pa je najbolj važno, da v ljudeh vzbudi zaupanje v izvršno oblast.”
– “Da se Šarec o popravnih izpitih hvali in to na takšen način razlaga, mu ne štejem v dobro, drugače pa tudi Churchill ni bil najboljši v šolanju.” 

Akademik Niko Grafenauer (foto: STA)

Boštjan Čukur – bolj znan kot 6pack Čukur, slovenski raper:
– “Za premierja je pomembno predvsem, da zna vladati, da zna združevati in da je učinkovit, da se drži svoje začrtane poti, kljub temu, da je verjetno veliko nasprotnikov.”
– “Jaz učim na srednji gradbeni šoli v Mariboru in tisti, ki ima šest ‘šusov’, ne vem če ga sploh poznam … in bi upal trditi, da Šarec ni primeren za vodenje države.” 

Fotografija osebe Črt Cifer.

Tanja Zajc Zupan – uspešna slovenska citrarka, ki je sodelovala s številnimi znanimi pevci:
– “Tisto, kar obljubi, naj bi dober predsednik vlade tudi udejanjil, pomembno je, da je na kulturnem nivoju, da je spravljiv, da ima povezovalno vlogo, da je vzgled mladim.”
– “Vsekakor so popravni izpiti stvar, s katero se ne hvali, če te kdo po njej vpraša, se ne zlažeš, bi pa Šarec moral povedati poleg tega še en moralni nauk – na primer, da ni bil zrel in da drugim priporoča, da naj bodo resni in da naj pristopajo drugače. To bi morala biti izkušnja, ki jo deli z drugimi kot moralni nauk, ne pa da se s tem hvali in daje mladim napačen vtis, ki ga lahko dijaki in mladi narobe razumejo, in mislim, da to ni v redu.”

Fotografija osebe Tanja Zajc Zupan.

A. G.

 • karlina

  https://www.mladina.si/182741/marjan-sarec/
  zelo dober članek, ne bi ga pričakovala od Mladine, sicer pa-ljudje božji, pa saj ta človek nima nobene pameti, kot sem prebrala-komaj spacal lesarsko šolo in pravi, da še stola ne zna napraviti. Na igralsko akademijo so ga sprejeli iz usmiljenja, češ, pa naj mu bo, ker je komedijant. Ne poznamo nobenega filma, v katerem bi igral. Če mene vprašate-GROZLJIVOOO, mislim pa, da je dobil službo župana, samo zaradi političnih vez,ne pa da bi bil sposoben, le kako bi bil , človek ne more verjeti, da so ga levičarji najprej poslali v boj za predsednika države, sedaj pa še za predsednika vlade. Pa smo res eni veliki bebci, da ne vidimo, da je vse,okoli njegovih predstavitev enostavno farsa, oz. njegova igra, nič drugega. Takšnega nesposobnega, neizobraženega človeka, lahko volijo le edino v Venezueli, S. Koreji, Kubi in ja-seveda v butalah, ki so itak-banana republika. Sram me je, ker se nam vsi EU in svetovni politiki samo lahko na ves glas režijo, pa to res ne more biti res, v kakšni bedni državi komunistov, ki nam že 73 let vladajo, živimo in vse to presenetljivo dobro prenašamo. Vedno si sama mislim, kakšno zlo doživljamo pravi, domoljubni SLOVENCI V NAJLEPŠI DRŽAVI NA SVETI in tako grozno pokvarjeni. Le kaj smo storili Bogu, da nas še vedno tako kaznuje, resnično se sprašujem. Pa tudi to, ali smo res še samo na pet prstov prišteta komunistična država na celem svetu ??????????? Kjer je komunizem, še nikoli in nikdar ni bilo nobenega napredka, ampak sama ljuba žalost, trpljenje, izkoriščanje-seveda tistih, ki nismo na njihovi strani. Včasih si mislim, je hudo tistim domoljubnim Slovencem, ki so jih pregnali po letu 45, v tujino, kajti v nasprotnem primeru bi jih pomorili, ampak po drugi strani, pa so lahko še kako zelo, zelo veseli, ker ne živijo v komunizmu, zatiranju, ampak v normalnih državah, kjer so uspeli predvsem zato, ker smo SLOVENCI-PRAVI, znani po tem, da smo pridni, marljivi, tihi, pošteni, zanesljivi, vse tisto, kar ostali-prvorazredni v tej državi niso !!!!! Še čisto vsak pravi SLOVENEC je v tujini še in še uspel, ne s krajo-s svojim delom in poštenostjo, ki se je je naučil od svojih staršev. Večkrat slišm, oz. vedno, kako nas zmerjajo levičarji, glede migrantov,češ, da so tudi naši predniki migrirali-itak pozabijo namenoma povedati, zakaj so MORALI BEŽATI. Pa tudi to, da so bili PRAVI SLOVENCI VSI KRISTJANI in ne MUSLIMANI, tukaj pa je VELIKA RAZLIKA in je primerjava nedopustna, nesramna, škodljiva. So mogoče naši SLOVENCI po svetu izvajali teroristična dejanja, so bili nekulturni, neizobraženi, nedelavni, so pričakovali samo socialno pomoč v držai, kjer so jih sprejeli in jim dali delo ??????????? NISO !!!!!!!!!!!!

  • Štalmajster

   “Venezueli, S. Koreji, Kubi ” …… kaj pa mi vemo, kaj je dejansko res in kaj hujskaštvo ?
   V razmislek mogoče ta dokumentarec: https://www.youtube.com/watch?v=MkxvvNAVwsw&t=6s

   Da te malo potolažim malo pogooglaj, kaj se dogaja na Švedskem, Nemčiji, Franciji, Španiji ,……. koga naj oni preklinjajo. Njihovi domoljubi imajo povsem podobne težave !

   Glede županov pa: Janković, Fištravec, Serpentinšek…..
   https://youtu.be/rFG1HQPJ5Eo?t=178

  • Capi

   Hja, v Kamniku v bistvu za župana niso volili Marjana Šarca, ampk “Serpentinška” hahahaha

 • večni srb

  Tudi Adolf Eichmann je padel v poklicni šoli, vendar si je vseeno našel šiht na železnici, od koder so ga rekrutirali v naci partijo. Ostalo je zgodovina.

  • SIMON ROZIC

   Kaj pa Benito Mussolini? Na njega Šarec “najviše lići, bre!”

 • večni srb

  Zgleda bo propadli maneken predsednik države, zarukana sirota pa predsednik vlade. Očitno te funkcije ne pomenijo ničesar, ker tudi taka država ni nič vredna oziroma je samo marioneta vplivnih sil iz ozadja.

 • Miro

  Pohvalil se je, da je komaj izdelal srednjo lesarsko šolo – s kar šestimi popravnimi izpiti!

  hahahaha bedniki…kje vse iščete slabosti

  • Amerikanc

   Tam kjer so !

   • SIMON ROZIC

    Ostale napake se bojo pokazale v njegovi “vladavini”…
    Sprašujem se, ali govori kakšen svetovni jezik, ali
    opleta le s svojo serpentinščino in ogabno samozavestjo?
    Lahko bi ga tudi po zdravju vprašali, saj shizofrenikov imamo
    že preveč (celotna levica )

 • Amerikanc

  Tanja je lepo povedala Šarcu. Sam pa bi dodal še to, da očitno beži od neuspešnih projektov. Iz tišlarije na Ga-Ga, iz Županovanja pred Magistrt ,….

  • Batman

   Me zanima kaj si ti tako uspešnega naredil? Pa komentiranje na nova24 ne šteje.

 • VERRZIFIKATOR

  Darjan Lesar

  POPRAVNI IZPIT

  Novi se Ostržek nam obeta,
  prejšnji je presegel vsako mero,
  čisto izgubili vanj so vero,
  zdaj nam novi lesenjač opleta.

  Pravi, da ga ni ustvaril Pepe,
  mojster Pepe prej bi dvignil roke,
  kot da tésal takšne bi otroke,
  ga preveč usoda z njimi tepe.

  Ta se je Ostržek sam izdelal,
  saj končal poprej je šolo lesno,
  resda žal z ocenami na tesno,
  šest popravcev hkrati je pridelal.

  Si izkušnje je nabral z izpiti,
  šolo po ostržkovsko rad šprical,
  mačka in lisjaka fant poklical,
  da pomagata iz nje mu priti.

  Ko izpit je zadnji bil opravljen,
  lesenjač vse mojstre imitira,
  kot Ostržek novi se plasira,
  je za šefa, pravi, že pripravljen.

  Da s popravnimi izpiti shaja,
  se pred publiko Ostržek hvali,
  njemu naj bi vse glasove dali,
  on edini kandidat ostaja.

  Material da je edini, pravi,
  in za vsako vlogo dosti prožen,
  k temu ni domač, ampak uvožen,
  po potrebi vsak izpit opravi.

  Prava lutka, mi prijatelj reče,
  kakor grčav les zategel, tečen,
  k sreči v pravljicah je konec srečen,
  tudi ta z Ostržkom se izteče.

  • SIMON ROZIC

   To z Ostržkom je najboljša primerjava!
   To in nič drugega, le Pepeta je lahko sram,
   kaj je “vkup spacal”….

  • Sonja

   KAMEN VRŽE NAJ, KDOR JE BREZ GREHA,
   TO ŽE SVETO PISMO NAS UČI!
   GREH NI, ČE IZPIT PONAVLJAT MORAŠ,
   POPRAVIŠ GA LAHKO, NAPNEŠ MOČI!

   JUNAK NI, KDOR Z VERZI PESEM DELA,
   AMPAK TA, KI Z DNA PORAZA
   KOT FENIKS ZRASTE IZ PEPELA!

  • Hun

   Smrduhar si dobu moje podatke prek mejla na novi4tv.

   stihoklepač ivanuovaduški cinkatore verzifikatore

   njuška prava dvoživkasta

 • RATATA

  Škandal!
  Vplivni janševik Six pek čukur preprečil serpentinarju mandatarstvo.

 • totex39

  “Stricem iz ozadja”, očitno pašejo taki nesposobneži, da so pol lahko vodljivi po njihovih interesih in
  navodilih, ampak kljub vsemu temu so volivci še vedno butasti, da nasedajo takim zgodbicam.

  • mona lisa

   Ja Kučan bi s takim debilčkom res delal kar bi hotel.

   • SIMON ROZIC

    saj že dela.ves čas, seveda pod krinko Ostržkovega Pepeta!
    Je Verzifikator povedal!

    • Štalmajster

     A a, to pa že ne bo držalo ! Bi pa bilo fajn, če bi jim ob vsaki laži nos zrasel za kak cm. Čakalne vrste na kirurgiji bi se takoj drastično skrajšale. ;-)))

  • Batman

   Se pravi niso iz ozadja a so iz odospredja. Sklepam ker si dal narekovaje.

 • Soave

  Ker ne morem iz svoje kože – saj jo že dolgo nosim in mi kar odgovarja – me zopet srbi ! In se moram popraskat. Moja priljubljena tema . Zakaj se desnica ne more spraviti končno ” skupaj ” !Še vedno je razdrobljena in vleče vsak na svoj konec ta nesrečni voz Slovenijo.
  V temule članku je – vsaj zame – zelo dobro razloženo
  https://www.casnik.si/zakaj-desnica-nikakor-ne-uspe-zmagati/

  • WatsonForus

   zato ker je večina desnih prestreljena z UDBAŠI ( SLS , NSI ) !! raja pa naseda levakom , POP Sekret in A Kanalizacija sta pa glavna pralna stroja slovenskih možganov.

 • SIMON ROZIC

  Butec in Butec…točno to si zaslužimo Slovenci!

  • Batman

   Dobr film!

 • WatsonForus

  hmmm , take mamo slovenčki radi , ki se učijo na tujih denarnicah , zato RAJA , ki imaste preveč denarja v denarnici veselo volite Serpentinška , dobili boste pa: Kva je baba !?

  • Batman

   Zoprna?

 • mona lisa

  In ta klovn bi bil rad vodil državo? če slovenci volijo tega Kučanovega klovna potem nam res ni več pomoči.

  • Batman

   Jaz ga bom, ker imam rad cirkus.

 • Franc Šink

  Ne vem če je sploh med sploh razlika med srednjo lesarsko in doktoratom FDV.

  • alojz

   Je razlika. Lesarska je težja.

  • Batman

   Sam sem hodil na FDV in moram reč da sem užaljen. Rad bi tebe videl naredit vseh 8 let faksa. Najlažje je zdolgočaseno sedeti pred računalnikom.

   • Franc Šink

    Osem let? Jaz sem ga naredil v petih .Tehnične smeri. zdel se mi je najlažji.

    • Batman

     Pa ti si genij!

     • Franc Šink

      Nisem vsak človek je za nekaj rojen.

     • Batman

      Na žalost si bil ti za pisanje neumnosti po Nova24 TV.

   • von Rhein

    Ni kaj,priden si bil.Poznam nekoga,ki je skoraj 40 let opravljal diplomo na FF.

 • althar

  “Če nisi dober za lesarsko, boš pa dober za precednika vlade naše gubernije”, pravi consigliere Milan.

 • Jan Kovalski

  Aha, kako ne razumete. Človek se je hotel pohvaliti da se znajde v kriznih situacijah. :)))

 • pajot

  No,tudi revolucionarji niso bili kakšne perle. Kardelj komaj končal učiteljišče(če ga sploh je),Kidrič faliran študent ekonomije,Leskošek pijanec in navaden delavec,Marinko knap in piroman. Bogve kaj je bil njihov verski vodja enonogi. Eni pravijo,da je bil šlosar,drugi trdijo,da je zmene Marije iz Kumrovca in dunajskega aristokrata. Tale serpentinšek s šestimi popravnimi in lesarsko šolo kar paše v galerijo slovenskih komunističnih velmož. Tisti,ki ga volijo pa imajo gotovo okvarjene možgane.

  • von Rhein

   Zaradi takih intelektualnih kapacitet,ki si jih naštel so kasneje ustanovili Univerzo Kumrovac.

  • Štalmajster

   Verski vodja ???
   Eni pravijo da sta to bila predstavnika iz vrst …….. “izvoljenega ljudstva”, Moša Pijade za zunanje zadeve, Edvard Cardelli pa za notranje. Tito pa bojda njun ….. Pinocchio ??

 • sanguis sacrum

  Da ni tale figura malo čez les…?no, pa tudi tisti, ki ga volijo…

  • Batman

   Sklepam da imaš ti narejen faks? Da ni slučajno FDV?

 • Slavec

  Članom Foruma 21 ustreza, da je Šarec “ tup i glup “,

  kot se radi pošalijo med seboj. Kučan:

  .

  “Stran bo pogledal, ko Forum bo plenil;

  nič ne bo mešal v naše se posle.

  Bister res ni; da se ne bi polenil,

  bo zaigral v predstavah za osle.”

 • Štalmajster

  No ja …… Milić Sekirica, Nerima Međugorac ;-))) ????
  Le od kod so pa ….. te tičice priletele ? Včasih se mi zdi, da imajo oni dole sa juga več smisla za ……. je banje u mozak, pa baš u svemu su ……. najbolji i najpametniji ! Mogoče je pri Serpentinšku tudi to odigralo svojo vlogo, ker tak kot je, verjetno ni jezika šparal. ;-)) najbrž odtod obljuba popravca že septembra ?

  Grafenauerju bi pa priporočal, da se malo bolj poduči o Churchillu, če že po nemarnem omenja to zionistično pijanduro in hujskaško pošast !

  Mogoče pa Serpentinšek le ni tak slab ? A si ga predstavljate v kombinaciji z Junkerjem ;-))))

  Sicer pa mi je všeč Serpentinškov slogan:
  I feel sLOVEnija and marJANŠArec. ;-)))

 • Batman

  Všeč mi je ta cvet inteligence ki tu gor piše.

  • Štalmajster

   Welcome to the club ;-))

 • Antonius

  Kaj Kučanu še preostane po Serpentinšku? Da na naslednjih volitvah stavi na preverjen obraz Zemljariča?!
  https://www.youtube.com/watch?v=72IDQVjAMsI

 • xtc

  No ja treba je vedeti,da pri komunistih ni nihče bil bister v rednem šolanju prave nazive so dobili kasneje po partijski liniji.
  Tito priučen šlosar,Maček priučen cimerman,Kidrička brez izobrazb,kardel faliran študent,Dolanc učitelj,skratka,Šarec je le nadaljevanje partijske prakse.
  Je pa res ,da za partijo ni treba biti bister,saj gre za sistem ovčjega tropa z psi čuvaji in pastirjem,ki ovce pelke.

  • Batman

   Čudno da ti ki si tako izobražen nisi na kakšnem pomembnem položaju.

   • xtc

    Saj sem.
    Lastnik firme.

    • pajot

     he.he.he…

 • Sonja

  Nič hudega, če je imel popravne izpite. NI GREH IN SRAMOTA PASTI, TEMVEČ, ČE SE NOČEŠ POBRATI IN ZADEVO POPRAVITI! PRAV JE, DA IMA VSAK MOŽNOST IZBOLJŠATI IN POBOLJŠATI SE! MISLIM, DA GA NI JUNAKA, KI BI MU VSI PREDMETI V ŠOLI ENAKO LEŽALI IN KI BI IMEL VSE RAD. NEKAJ TI BOLJ LEŽI, DRUGO MANJ. ZATO PA JE POTREBNO RAZVIJATI TISTO, ZA KAR SI NADARJEN!

 • Peter

  Če ne zna, bo pa druge učil….
  Butalci.

 • von Rhein

  Ni moj favorit,pa vseeno….razni doktorji znanosti nikoli ne bodo povedali po resnici karkoli o svojih problemih v srednji šoli.Da ne omenjam magistric in magistrov,ki redno dokazujejo,da sploh ne bi smeli imeti diplome srednje šole.

 • lado

  bedaki ste tudi vi ki se ukvarjate z tem ćefurjem,z več materami !!!!!! uvoz imamo maksimalen ,pa vas ne skrbi ,ovce-se živalim opravičujem ,nimate primerjave z njimi!!!!!!!bliskovito prihaja POGROM NAS,ČE NE UKREPAMO SAAAAMI ,!!!!!!!! PA NE BLUZITE TU GOR ,KER ,ČE NE BOMO UKREPALI NAJOSTREJE,TUD TIPKAT NE BO ČASA ,KER BOTE SUŽNJI ,OOOVCEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!

  • župnik cefizelj

   a so tablete popustile!?

 • Vera

  S popravci se res ne gre hvalit, toda bolje jih je priznati,kot zamolčati . Vsaj volilci vedo , kako je kaj bister tale Šarec . Volimo raje SDS , pa se nam poštenim in zavednim Slovencem , ni kaj bati .

 • Zgornji

  ŠOLA NIMA NOBENE VEZE … SKORAJ NOBENE !!! ! !!! PRI ČLOVEKU ŠTEJEJO DRUGE VRLINE IN TALENTI !!! ! !!! Šarko se znajde drugače , ampak, vseeno menim da ni primeren . Žal.

  • Batman

   NE DERI SE!

   • Zgornji

    Jaz samo malo bolj “Poudarjam” , in se (še) Nič Ne derem , … !!!

 • montyamp

  Astrološka psihologija pravi takole :
  Šarec je kopija Stalina , strelec z merkurjem v kozorogu .
  Žvepleni ga je izbral ker je bil sam vajenec Stalinove glistavosti .
  Iste sorte tiči so vedno skupaj .
  A ste že videli trajne zveze , najsigabo med poslovnimi partnerji ali intimne zveze , ki bi trajale večno in to med banditom in poštenim ???
  Misija nemogoče .
  VOLIMO SDS , DA SE REŠIMO MURGLOSRBSKEGA STALINIZMA IN UDBOFAŠIZMA .
  Janša heroj – Kućan gnoj

  • župnik cefizelj

   govori se, da sta se bavčar in ivan janša osamosvojiteljski poscane medtem ko sta prenočevala v zaporu na roški pošteno piknila. vojaška obveščevalna služba razpolaga z zvočnim posnetkom muckanja igorja in ivana. transskript: oh moj medo kako si baročen (z dolenskim naglasom); ti kar čmokaj moje pirhe (z medvedjim naglasom) ja igor pokaži mi perestrojko oh ja ivan igor…

   več sledi…….

   • Batman

    Nadaljuj…malo sm se stršal.

  • Štalmajster

   Daj malo bolj previdno s temi ……….. heroji. Najprej heroj potem pa za ….. na g.Noj.
   https://www.youtube.com/watch?v=vekeTH4dbdg
   Glede Rusije pa: “Le kdo so bili stričeki Trotsky, Lenin, Kaganovich, Sverlov, Jagoda, Ehrenburg………………, ki so izvajali holokavst nad narodi SZ, rušili cerkve,…..

 • Sonja

  KAMEN VRŽE NAJ, KDOR JE BREZ GREHA,
  TO ŽE SVETO PISMO NAS UČI!
  GREH NI, ČE IZPIT PONAVLJAT MORAŠ,
  POPRAVIŠ GA LAHKO, NAPNEŠ MOČI!

  JUNAK NI, KDOR Z VERZI PESEM DELA,
  AMPAK TA, KI Z DNA PORAZA
  KOT FENIKS ZRASTE IZ PEPELA.

  • Olga2345

   Pa občina dela nezakonito pod njegovim vodstvom…pa izmika se odgovornosti…če nekam komaj prileze, ni feniks, ampak polž…ki pušča za sabo sluzasto sled….poglejte rjave polže na vrtu…sami škodljivci…

   • Sonja

    Poglej Einsteina, kam je prilezel, pa tudi ni bil vzoren učenec!

    • Batman

     Če bi se ti bolj izobraževala, bi vedela da je to od Einsteina laž. Je pa dober argument za tiste, ki niso bili vzorni učenci v šoli.

     • Sonja

      Če bi ti, Batman, več prebral, bi tudi kaj več vedel o Einsteinu, pa še o kom. Niso bili vsi znanstveniki in drugi veliki ljudje vsestranski v šoli! Bili so dobri v tistem, v čemer blestijo!

     • Batman

      Kera dvoličnost. A Šarec pa ne more bit slab v lesarstvu.

     • pajot

      ah,qurc,einstein je bil slab v matematiki.

     • Sonja

      Povej to Batmanu!

    • pajot

     bravo sonja…kje si našla ravno einsteina,bližji ti je bil titek enonogi

     • Sonja

      Glej, da je šei kdaj ne izgubiš, kajti, če se norca delaš, se ti ravno tisto lahko vrne! Sicer pa ti Titeku, po njegovih hrabrih dejanjih v vojni, ne sežeš niti do njegovega gležnja zdrave noge!

     • pajot

      ha,ha,ha…hrabra titekova dejanja v vojni…prmejduš,kar naprej se je skrival in bežal pred Nemci….pobijal pa je svoje sonarodnjake….O,sancta simplicitas,sonja…

 • Jure kavčičeu

  Hahah, ne morem verjet s čem se vi reveži ukvarjate. Bravo. Tudi slovnica vam gre vidim: komaj je “izdelal” srednjo lesarsko šolo. Če jo je kar sam izdelal, potem že ne more bit tako nesposoben, a? Kaj pa vaš preljubi kvadratoglavi Mahnič? On tut študira na FDVju ene dvakrat tolk časa kot je predvideno.

  • župnik cefizelj

   čeprav lahko na fdv-ju padeš samo po stopnicah

   • Štalmajster

    In tebi se je to pripetilo. C c c c c c, pa ravno na …….. glavo. ;-(((

   • bednick

    Dobra!
    :))))
    Velja tudi za srednjo lesarsko.

    • Štalmajster

     A misliš ? Se takoj vidi, da si malo čez les narejen !
     Lesarski stroji so zelo nevarni ! Lahko v trenutku ostaneš brez prstov. ….. ali pa še kaj hujšega !

 • Olga2345

  Vajencev in falirancev je imela Slovenija dovolj! Volimo SDS in ne Kučanovih klopotcev!

  • župnik cefizelj

   začenši z osamosvojiteljskim poscanetom in izdajalcem slovenija ivanom janšo

   • tramal

    Ti si pa res na robu živčnega zloma .Bravo Janša ,dobro te je uniču.

    • Batman

     Janša do roba, Milan pa tebe čez prag.

  • Batman

   Janšo, ki je naredil neko levo fakulteto in prepisal pol diplomske naloge. Res pravi vzor.

   • MižekFiga

    To je nula proti Kučanovem dvojnem častnem doktoratu.
    Bill Gates je narfedil Micros… brez univerzitrtne diplome. Kučan te časti ne bo doživel, čeprav je intelektualno kot ddr. plenil in rtopal po Sloveniji za svoje Levake.

    • Batman

     Realno gledano jo tudi Janša ne bo.

   • MižekFiga

    In s to fakulteto je premagal takrat tretjo največjo armado v Evropi !!!

 • Antonius

  Ej, ej, Niko Grafenauer??!! Z izgovorom na Churchilla, nam Grafenauer dopoveduje, da bo tudi iz Serpentinškovega Šarca nekaj ratalo, ko bo predsednik vlade.
  Seveda je akademik Niko s to primerjavo razkril več slabega o sebi, kot dobrega o Šarcu.

 • Osti jarej

  …ejga…..državo vodi mafija in boter….tko,da cveki v srednji nimajo prav nobene veze …..važno je,da znaš ribariti v kalnem,mešati meglo in fejst ukriviti hrbtenico,pa stran gledati …

 • Osti jarej

  p.s. boter ni v murglah doma

 • tramal

  Tak teleban lahko vodi samo trop opic tam nekje sredi pragozda.

  • Batman

   Janša ne rabi it niti do gozda. Jih ima po sloveniji dost.

 • Osti jarej

  ..šarec je glih tko dober,kot janša……sam janša ima že daljšo kilometrino….če veste ,kaj mislim…..

 • bednick

  Če pride Šarec v parlament, grem peš na Brezje.
  Štartam iz Črnivca- po malih vampih in puding čez- za sladico.

  • MižekFiga

   Velja tudi “po kolenih okoli oltarja”.

 • Osti jarej

  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/05/29/eu-porucila-ceskoj/

  EU poručila Češkoj: Izbacit ćemo vas ‘kao vreću sa pijeskom’, Česi – odlično!

 • Osti jarej

  NJEMAČKA NA NOGAMA: U BERLINU TISUĆE LJUDI PROSVJEDOVALO NA SKUPU PROTIV IMIGRANATA I ‘KRIMINALKE’ ANGELE MERKEL

  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/05/28/njemacka-na-nogama-u-berlinu-tisuce-ljudi-prosvjedovalo/

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Anton

  no dva kljčna pogleda, Janez Janša do obistvi pozna mehanizme, ki potekajo znotraj sistem, Šarec pozna in se hvali da je bil dober kot župan, pa vendarle primerjati vodenje regijske občine z vodenjem države je malone neukusno oz dokaz, da omenjeni nima vpogleda v mehanizme delovanja sistema znotraj države. drugi vidik od marsikoga sem slišal da so novi obrazi manj sprevrženi korupciji?, no to je spet populizem brez primere, jaz bi dejal ravno obratno, da je verjetnost dogodka, da bo nekdo, kije nov, pa naj si spsosodim besedo Jelinčiča kruhoborec bolj kradel, kot tisti, ki je že dlje časa v politiki.Pa še 3 vidik, ključen , puhlica češ vsi so isti je norost, katero po vsej verjetnosti propangirajo ravno tisti, ki bi želeli stem vplivati na širšo javnost vplivati nato da se čim mnaj ljudi udeleži prihajajočih državnozborskih volitev, iz nsledečega razloga , ta dogodek pa je zelo verjetne, manj ljudi se bo udeležilo volitev večja je verjetnsot, da dosedanji politiki(veliko je politikantov, predvsem iz vrst levice), bo ostalo tudi v nadalje na tak način na svojih sedežih.

  sarkazem press

 • Osti jarej

  …narodu poskušajo prikazovati privid izbire,svobode in demokracije…..mafijastan je krasen primer,kjer to krasno funkcionira in resnica je,da omenjeno velja zgolj za izbrano elitio…zanjeto krasno deluje v smislu “kaj nampa morete,saj smo taprav”…,za narod pač ne…..maloumni volijo korumpirane in privilegirane politikante….korumpirani in priveligirani imajo v rokah medije….mediji ustvarjajo maloumne…in to iz leta v leto…..30let na 70 podlage……ta država ne potrebuje zunanjih sovragov…nak….

 • jovan jovan

  AGRFT je svetlobna leta pred FSPN- Obramboslovjem. Po zahtevnosti. Tam se ne dogaja, da bi prepisovali diplomske naloge skoraj v celoti. Je treba kaj konkretnega narediti.

 • jovan jovan

  Je lahko predsednik vlade ali koalicijski partner nekdo, ki ponareja dokumente, zlorablja osebne podatke in družbene medije? Je lahko predsednik vlade ali koalicijski partner nekdo, ki ima težave s pojasnjevanjem izvora premoženja; ki po obvodih dobiva denar za kampanjo iz sosednje fašistoidne države; ki po optimistični varianti najema za delovanje stranke in kampanje t. i. mafijske kredite od fizičnih oseb (!), po pesimistični pa prek fiktivnih kreditov pere lasten denar? In za teatralno vrnjen denar še danes ne vemo, kam je bil nakazan … To so vprašanja za Cerarja, za Židana, za Šarca, za Dobovška, za novinarje in vse, ki pravijo, da jim je mar, kje živimo in kdo to državo vodi.

 • kokobily

  po ponujenem sklepam,da to niso parLamentarne, ampak paraMENTALNE volitve..

 • Slovenka

  Upam, da bo Serpentinšek toliko pameten, da ne bo spet začel ponavljati, da je baba žaba, žaba pa ni člov’k, če se mu je že zrolalo ob spominu na popravne.

 • garfi

  Marjan Šarec je pravi “material” za precednika vlade! Pohvalil se je, da je komaj izdelal srednjo hostarsko šolo – s kar šestimi popravnimi izpiti!
  mk

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!