Bolno: Avtorica fotografije se je morala “rjuharici” v Termah Vivat opravičiti celo v arabščini!

Foto: Škandal24

Če je že afera z “rjuharicami” v Termah Vivat v Moravskih Toplicah vzdignila veliko prahu, ni čudno, da je še več negodovanja izbruhnilo po tem, ko so terme avtorici fotografije pričele groziti s tožbo in ko se je za mnoge popolnoma neprimerno odzval direktor term Metod Grah. Ta je namreč za portal Vestnik.si dejal: “To, kar se dogaja, poden od podna.” In izrazil prepričanje, da je kopanje v oblačilih bolj higiensko, kot če denimo v vodo odpadajo koža in lasje. Za nameček pa je avtorico fotografije poklical in ji povedal, da je neupravičeno snemala v njihovih prostorih. Gospa je nato očitno morala fotografije umakniti in se družini opravičiti tako v angleškem kot tudi arabskem jeziku! 

To, da Terme Vivat merijo na goste iz bogatih arabskih držav, je med vrsticami v odzivu potrdil tudi sam Grah. Glede na to pa je tudi pričakovati, da če imajo zanje na voljo ločene kopalne prostore, da jim nudijo tudi hrano halal. Poleg tega, da je omenil tudi večkratno srečanje z državnim vrhom v Savdski Arabiji, je izdal, da pri njih pravkar dopustuje ena družina iz Savdske Arabije, članica te družine pa je pomotoma zašla v drug prostor, namenjen ostalim gostom. “Pri tem jo je druga kopalka fotografirala in fotografijo objavila na Facebooku,” je bentil direktor. Kot je dejal, je to arabska kultura, “to so kopalke, to niso rjuhe, kot to poimenujejo komentatorji pod objavami”.

Lastništvo tavalo v Lihtenštajn in nato nazaj v Slovenijo
Terme Vivat so edini zdraviliško-kopalni kompleks v Sloveniji, ki imajo za tovrstne goste ločene kopalne prostore. Sicer pa je zanimivo, kako je lastništvo term šlo v Lihtenštajn in nato nazaj v Slovenijo. Dnevnik je poročal o tem, kako je podjetje Royal resort investors establishment iz Lihtenštajna po treh letih na Metoda in Mileno Grah preneslo lastništvo pomurskega Počitka – užitka, ki ima v rokah hotelski kompleks v Moravskih toplicah – Terme Vivat.

Foto: Twitter

Metod Grah je že leta 2005 zastopal pomurski Počitek – užitek, potem ko je njegovo podjetje Turizem Meteor prevzelo večinski delež v podjetju. Turizem Meteor je nato konec leta 2007 podjetju E-invest, ki ga je septembra 2017 ustanovil Andrej Žejn, prodal Počitek – užitek. Žejn pa je nato le mesec dni po ustanovitvi E-investa tega prodal lihtenštajnskemu Royal resort investors establishmentu. Kljub temu, da Grah od leta 2007 dalje ni več lastnik Počitka – užitka, saj je od njega vodenje prevzela Genza Šemca, na podlagi virov Dnevnika ni mogoče izključiti, da je bil preko podjetja iz Lihtenštajna lastnik Počitka – užitka.

Po prevzemu konec leta 2007 je bil E-invest septembra 2008 pripojen k Počitku – užitku, ta pa je prevzel tudi dolgove s strani E-investa v višini 13,4 milijona evrov. Ti dolgovi naj bi izvirali iz posojila, ki je bilo odobreno s strani Skupine Hypo, ob tem pa je potrebno dodati, da naj bi bilo isto posojilo celo predmet interne preiskave v Hypu.

Podjetje Počitek – užitek je na podlagi javno dostopnih podatkov leta 2010 ustvarilo 3,8 milijona prihodkov in 100.000 evrov čistega dobička.

Foto: Facebook

Ob vsem tem je naravnost neverjetno, na kakšen način se je odzval Grah, ki je med drugim zatrdil, da je kopanje v oblačilih bolj higiensko kot v kopalkah, kdor pa temu nasprotuje, je pravzaprav rasist. Veliko bolj primerno bi bilo, če bi direktor v odzivu povedal, da je plavalka v rjuhah zašla, in se opravičil za nevšečnost, namesto da je napadel gostjo, ki je na nepravilnost opozorila. To, da se mora človek v Sloveniji celo v arabščini opravičiti, pa je naravnost žalostno! Kaj bo še sledilo?!

H. M.

 • TOML

  Nataknem na kurac rjuharico in komi direktorja Vivat term.
  Parkrat sem bil tam, od zdaj nikoli več in vsakemu bom odsvetoval.
  Naj drugim brusi kožo, meni je ne bo. Govedo zanikrno.

 • KAPIBARA

  No na moj račun ne bodo imeli nikoli več dobička..
  Žal je enkrat bil, ker je firma vse plačala..

 • AlojzZ

  No, nič hudega, če Slovenci ne bomo več hodili v Terme Vivat v Moravskih Toplicah. Muslanov je bistveno več in tudi denarja imajo več!

  • Aton

   Da ne bi Slovenci hodili preveč naokrog, jih je treba ograditi in označiti. Sploh tiste brez denarja!

 • šrauf

  Direktor bi preprosto rekel,da to ni nobena rjuharca,ampak vzdrževalec specialnih naprav in konec komedij.

 • Clemen J.

  Dan kopanja z oblekam bi biko potrebno organizirati v teh termah, ce me pa kdo vrze ven pa tozimo terme. To bo veselo hehe

 • Amerikanc

  Nikada više VIVAT ! Občasno sem bival v apartmajskem kompleksu Moravskih toplic a zaradi nekaj fičnikov razlike v ceni, sem se šel nekajkrat namočit v bazene Vivata. Nikoli več !!!

  • Franc Šink

   Kdo bi pa Še hodil v ta pajzelj ?

 • ☠️

  Pravilno! Jaz bi jo dal jebat do zadnjega centa.

  • Simon

   Ti lepo le sebe jebaj, tvoja ikona smrtne glave pa smrdi kot vsi tvoji komentarji. Se vse vidi kaj si in si čisto podoben našim levičarskim povzpetnežem ki jih vedno znova zanima kje bi lahko še kaj pokradli. In takšni kot si ti, je žalostno da tudi pri gostih imate svoje račune skubljenja in pljuvanja po lastnem narodu. Kot vsi levičarji s teboj vred ki prisegate na izdajstvo, le da imate svoje gnile privilegije in oblast.

  • šmentanamuha

   Antifa fašist, to je tvoja prava narava.

 • FORT WORTH

  Odslej naj Terme Vivat svoje oglase pisejo v arabscini za migrante
  V Slovenscini ni vec treba, ker ne bo nobenega normalnega Slovenca.
  Hehehe

 • ☠️

  A vi debili ksenofobni resno mešate bogate arabske goste z migranti!?
  Povprečni prebivalec Dubaja, Abu Dabija ali Riada ima več denarja stresenega med sedeži v avtu, kot je vaša celoletna plača.
  Usraneti navadni debilni nerazgledani.

  • slosin

   …a si spet zeleno sadje žrl, da maš drisko…?

  • Republic Commando

   Spet lukec markesi :)) a nimaš ti podjetje kao, kako maš tok cajta, da skos tuki visiš?

   • ☠️

    @republiccommando:disqus jap… gledam monitorje… ljudje lepo delajo, nekaj jih je na dopustu… Hvala za skrb.

    • Republic Commando

     domišlija ti pa laufa, to ti pa priznam :)))

  • Soave

   Ja, in ?? Kaj si pa želel povedati s tem ?
   Pojdi drugam zmerjat, če si upaš.

  • Kaj ne poveš?
   Sem živel dovolj časa med njimi dol in zelo dobro vem kako je. Jaz nimam težav z njimi, imam pa EDINO s takimi kot ste TI in tebi podobni IDIOTI.
   Daj SLOVENOFOB izgini mi, da te ne vidim, ker ne odgovarjam za posledice.

   • ☠️

    @habibi6:disqus kakšne posledice? Bi se rad dobil? Samo povej kje in kdaj.

    • Soave

     Ja za katerega hudirja se boš pa tepel ? Kdo te pa plačuje ?

     • ☠️

      @disqus_wS2mG9TB8s:disqus kdo govori o pretepu? Od kod ti ta ideja?

     • Soave

      Aha? Torej ga pozivaš na prijateljski klepet ob kavi ?
      No, lepo.

    • Jaka Sraka

     Ko pa sem te vabil, te ni bilo pohorc…

   • Gregor Kas

    ahahahah usrane k se skriva za koranom

   • Clemen J.

    Allah je bil peder, tako da me je že strah da me ne posiliš. In boge živali, slišim da tebi podobni tudi njim ne date miru!

    • šmentanamuha

     Kaj nisi ti mogoče slabo razumel njegov post?

    • Daj, mal preberi moje komentarje, predno me tu napadaš. Ne bit tak omejen kot so levaki!

  • Janez

   Debilni ksenofobi so čisto podobni tebi, tvoji smrtni glavi in vsem tvojim debilnim komentiranjem ki pljuvate čez lastni narod z svojim navijaškim navijanjem neke druge kulture. Še mešane migrante si si zmislil da bi bil bolj prepričljiv. Seveda svoje usrane nerazgledane debilnosti pa niti ne zaznaš, ker je tvoj IQ tako nizek.
   Bedak debilni prvo se nauči kaj o kulturi, vrednotah in navadah v Sloveniji potem pa komentiraj. Tvoja razgledanost bolj smrdi po usranem gnoju, da o tvoji debilni nerazgledanosti niti ne govorimo. Povprečni prebivalci Dubaja, Abu Dabija ali Riada z svojim oblačenjem spadajo le med svoje kjer je zaukazano takšno oblačenje v rjuharice.
   Tu pa smo Sloveniji in če kot debilni s smrtno glavo še nisi dojel tu velja ustaljena kultura ki jo želite takšni kot si ti in tebi podobni želijo rušit in uničevat.
   Le pojdi ti, z svojo smrtno glavo, med povprečne prebivalce arabcev. In tam vzganjaj svoje anarhistične ideje o svobodi in vsiljevanju druge kulture, pa boš kar kmalu dojel vso tvojo ksenofobno debilnost in nerazgledanosti.
   Slovenija v svojih termah pač ne potrebuje teh prešvicanih rjuharic! Žalostno da tudi sam direktor term Vivat tega ni dojel.
   NIKOLI več v terme Vivat. Slika in način kako so se odzvali direktor in takšni komentarji kot so npr. od ksenofobnega nerazgledanega debila pove več kot dovolj!

  • dolfe54

   gnoj zanikrni ti boš žalil nas zavedne Slovence….se vidi da bi lastno mater prodal za nekaj drobiža……če si slučajno slovenec toliko slabše nisi vreden da hodiš po slovenski zemlji….če pa si musliman pa imaš prosto pot v Dubaj in ostala mesta kameljejebcev noben te tukaj ne drži.

  • Gregor Kastelec

   dam si jih pelji..

  • Jaka Sraka

   Na paši tudi ti ne zaslužiš dosti več

  • Tanja Gre

   Ja, fajn so ti kamelarji v Dubaju, Abu Dabiju in Riadu s stresenim denarjem med sedeži svojega avta. Svojim Sirskim bratom v vojni, so takoj odprli vrata in nudili varno zatočišče. Koliko že so jih sprejeli?..aja…zero/nada/nič. Toliko o ksenofobiji :D

   • Krtača 20

    No no ne bod pameten ker nisi.

    • Tanja Gre

     100% pametnejša kot ti. To je jasno kot beli dan

  • Lustrator

   Pa veš čigavega denarja? Tvojega in našega! Če bi EU imela jajca in magari z orožjem ustavila arabski primat nad nafto (ki NI njihova, ampak je last Planeta), bi se še danes prevažali s kamelami.

  • šmentanamuha

   Vau, keri debil, ob misli na denar, se spremeniš v plazilca.

 • totex39

  Tukaj se vidi, da se Grahu gre samo za denar, kajti našim gostom je moral zniževati cene, da so sploh prišli v ta hotel.

  • Aron

   What?

 • ☠️

  Zavedajte se, dragi SDS-ovčki, da vi niste ciljna skupina slovenskega turizma. Vaša kupna moč je bistveno premajhna.
  Večina term targetira izključno goste iz Rusije in Bližnjega vzhoda.
  Med tem, ko vi zapravite 20€ na dan in pokradete ves WC papir, tuji gostje porabijo 200-400€ na dan.
  Ekonomija je preprosta zadeva. In z vi s svojimi minimalci ste nezaželeni gostje. Če ne bi bilo politično nekorektno, bi na vratih pisalo »Ljudem z mesečnim prilivom pod 5000€ vstop prepovedan«.
  Upam, da sem bil dovolj jasen.

  • Matt von Glanz

   bil si toliko nekorekten, ja, da bi vsakega tako nekorektnega desničarja privlekli na sodišče. In kdo si ti? Ali sebe izpuščaš iz vseh definicij?

  • FORT WORTH

   Ja, veliko rusov sem ze videl v Slo.
   Hehehe
   Crnogorci z ruskimi turisti niso zadovoljni.
   Pravijo jim pijana bagra, brez kancka kulture in spodobnega obnasanja.
   Zgleda, da so na tvojem nivoju…

  • Soave

   Si, si !! Pokazal si vso svojo ” kulturo ” o kateri nas zelo rad poučuješ.
   Malo premisli preden žališ na ta način.

  • Jaka Sraka

   Kaj te muči, pizdek rdeči?
   Na Stranice pa nisi prišel, da bi ti jih naložil po g…Sicer pa pohorski pastir, saj veva…

  • joza joza13

   Ta je bila pa iz lačnih ust izstreljena…
   Vsak, ki se vsaj malo na psihologijo spozna ve, kdo pomisli na takšna primitivna mnenja.
   Ej dete, če imaš komplexe, pojdi kam drugam.
   Bom ti pa pomagal pri tem. Nedonočenčke dajem na “pase”.
   Ciao…

  • Morala

   Ali si bil blokiran, da si se na novo registriral na portal?

   Ampak tega kar si napisal ni v pogramu levega bloka…zagovarjajo porazdelitev bogastva med vse in vsi bodo spet tovariši (gospodov ne bo več po njihovem). Nakradli so si pa največ…

  • Franc Šink

   Nisi bil dovolj jasen.

  • Vlado

   Ti le sanjaj o svoji smrdljivi ekonomiji. Ko so tile po tvojem tako bogati, le zakaj pa se delajo reveže in milijoni iščejo svoje zavetje v Sloveniji in ne v svojih državah kjer jim v veliki meri na račun bogatih držav padajo milijoni?
   Tvoja debilnost, sovraštvo, ksenobofija, nerazgledanost in nestrpnost sta res neskončni. Še čudno da ti ne najdejo placa v kakšnem zaprtem oddelku!

  • garfi

   JA KOMUNAJZLI IMATE TUDI 5000€ MESEČNO
   vaš delavski razred 300€

   • ☠️

    @disqus_KgD04JajKN:disqus v zasebnem sektroju se ljudi se plačuje po sposobnosti. Če si nesposoben imaš pač 300€.
    In za to si kriv izključno ti sam. Nobeni komunisti, noben Kučan. Ti sam.

    • Lustrator

     Kakšem zaseben sektor neki’ Živimo v sloveniji, kjer skorajda ni zasebnega podjetja, ki ne bi bil tako ali drugače odvisen torej obvladovan s strani države – razen redke mikrofirmice, ki ni velikost celotnega trga delovne sile praktično nimajo vpliva.

    • garfi

     ja prav imaš, ker ni bilo revanšizma

  • Franc Šink

   Izzivanje pa obvladaš.Enkrat jih boš dobil po gobcu.

   • ☠️

    @francink:disqus povej kje in kdaj. Brez teoretiziranja. Samo kje in kdaj.

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Prej si bil Slovan, zdej si pa okostnjak, ki je padel iz omare.

  • garfi

   GDP – PER CAPITA:
   Komunajzli: $3000,900
   Delavski razred: $300,100

  • Amerikanc

   V VIVAT-u tvoje ciljne skupine nisem opazil še nikoli.

 • joza joza13

  Pa dobro no…, kako so pa avtorico fotografije ujeli? Nič mi ni jasno okrog tega slučaja.
  Ok, če hočejo imeti v teh termah oblečene goste, jih pa naj imajo. Malce je nenavadno, ampak sprejmem njihovo tržno nišo, zakaj pa ne? Drži pa zagotovo, da mene tam ne bodo videli, tudi sicer imam rahel odpor to teh termalnih scalnic…

  Pa nehajte se že prepucavati na to temo. Lastnik lahko počne s svojim kapitalom kar želi, čas bo pa pokazal, če se ni ustrelil v koleno.

  • Soave

   Objavila je na FB.

   • joza joza13

    Tuka taka …
    … v prevodu: blont …

    • Soave

     Hja. . . . previdnost je pa mati Modrosti.

   • Franc Šink

    Ali pa na FDV.

  • Tanja Gre

   V nekem članku sem prebrala, da imajo v termah že nekaj let ločen bazen za arabske ženske in da je ta, ki je bila slikana, malo zašla :). Kako so tako hitro dobili avtorico, pa tudi meni ni jasno, Vem samo, da se morala arabkinji opravičiti v angleščini in arabščini.

 • ☠️

  GDP – PER CAPITA:
  Katar: $148,900
  Slovenija: $29,100

  • Soave

   Tile podatki o denarju, ki jih lepiš, res ne spadajo sem.
   Saj sami vemo, da smo ene revšnice. Nam privoščiš ?

  • garfi

   GDP-PER CAPITA
   Komunajzli: $3000,900
   Delavski razred: $300,100

 • Franc Šink

  Kaj bo še sledilo? Sekanje rok in glav. Islamsko pravo pač. So že na pohodu.

 • Jani Steiner

  Ko pridejo muslimani na oblast, najprej pospravijo take kot je Grah, garantirano. Spomnite se Iran-a……..

 • Gregor Kas

  vsakemu tujcu bomo odsvetoval obisk teh term

 • šmentanamuha

  Bojkot.

 • garfi

  sledil bo musliĆ đihad
  komunajzarji ga izvajajo nad Slovenci že 70 let
  zahvala gre Butalcem, ki jih še vedno podpirajo
  Odmevi: Čez 20 let bo večina Slovencev muslimanov
  https://www.youtube.com/watch?v=XbJ1ineCPps

 • Dado

  Pravilno. Svoboda govora pomeni, da najprej pomisliš in potem poveš ali napišeš. Zelo žaljiv članek, oglašajo pa se tudi enako nekulturni komentatorji. Slovenci ne trpijo “tujih ljudi”, četudi je samo drugače oblečen, o multikulturnosti še ne moremo govoriti, prej o majhnosti in zaplankanosti.

  • Lustrator

   “Svoboda govora pomeni, da najprej pomisliš in potem poveš ali napišeš.”

   Hočeš reči, da najprej pomisliš ali bo to kar pboš povedal, všeč Ministrstvu za resnico, če si malo izposodim Orwella, čigar distopiji si se s svojim komentarjem srhljivo približal. In ne, to ni bil kompliment.

  • sprehajalec

   dadice, naj se torej prilagodijo nam, če smo že majhni pa zaplankani. Naj babura obleče normalne kopalke.

   Slovenec SE VEDNO prilagodi drugim, če gre v tujino. Tukaj smo pa zaplankani, ker se ne prilagodijo nam in negodujemo.

  • Slovenski štor

   Pojdi se solit s svojim multi-kultijem.To je že prežvečena stvar in ve se kaj pomeni.Prevara,kakšna več kulturnost.Ve se kaj je kaj.Nihče ne more in ne sme vsiljevati večini manjšinsko kulturo.Manjšina jo naj živi,ob upoštevanju vrednot in norm države.Tvoj multi-kulti vodi v diktaturo manjšinske kulture oz. “nove kulture”.O majhnosti in zaplankanosti bi se dalo govoriti;morda sta tudi majhnost in zaplankanost prispevala delček k ohranitvi Slovencev.Ti pa kar bodi svetovljan s svojo multi-kulti.

  • rubec

   Majmun. Sem prej pomislil da bi bilo treba pomislit ampak ni bilo potrebno.

  • Clemen J.

   Svobodo govora, haha ne me basat islamo-lover, kaj niso napadli in izvedli teroristični napad, ker se je častnik v franciji samo svobodno izražal! Dej ne nabijaj kameltrajbar

 • Franc

  Meni je ljubše biti
  rasist in nacionalist,kot pa izdajalec Slovenskih vrednot ,kot ste vi
  Gospod Grah.

 • xtc

  Slovenci in drugi Evropejci na preprosto bojkotirajo ta hotel,ki se bo pač preživljal z rjuharji.

  • Krtača 20

   Ti za lavor nimaš, tko da nbene škode.

   • Slovenski štor

    Tebi pa je zmanjkalo sirka in žime.Si še samo deska!

 • garfi

  GDP-PER CAPITA
  Komunajzli: $3000,900
  Delavski razred: $300,100
  ☠️ press

  • ☠️

   @disqus_KgD04JajKN:disqus ti sploh pojma nimaš, kaj je GDP, a ne? Wow…

 • WatsonForus

  Grahek si lohk zastakne te terme nekam !

 • Krtača 20

  Kaj delajo pol desni po rvaški pa Turčiji in Severni Afriki? Baje je blo kr velik aranžmajev…. Drgač pa lepo da se je opravičila celo v arabskem jeziku. Sem pa prepričan da je ni noben silil. Če bi pa še radi izzival s takimi podlimi zgodbicami, bi pa z veseljem objavil gospejino ime in priimek ter naslov. Sej se bom pol tud jest opraviču, lahko tud u svahiliju če hoče.

  • Tanja Gre

   Kaj delajo pol levi v ZDA in VB?

   • Krtača 20

    Levi grejo itak povsod, sam desni se neki sprenevedate.

 • Ha, tole pa posvečam vsem arabo-filom v Sloveniji :-))
  https://www.youtube.com/watch?v=WfhXlF8W7IY
  https://www.youtube.com/watch?v=PL7rQsYHY98

 • Tom Žnidarčič

  Pravilno gospod Grah! Prispevam vsem, ki se vašim toplicam ognejo!

  • Hribouc

   Jest tud in še kej dodam!

 • Krtača 20

  Osebno bi tole gospo vseeno odškodninsko tožil. Da sds poziva h bojkotu ni več majhna stvar. Očitno je sds (če niso pri koritu) v interesu delat samo gospodarsko škodo in zdraharstvo.

  • sprehajalec

   zakaj pa? ker je opozorila na možne kožne bolezni pod burkinijem? In s tem rešila veliko ljudi možne okužbe?

   SDS s tem nima nič, odločajmo se državljani sami.

   • Krtača 20

    Tebe dajo zgleda zmer na analni pregled ko greš v bazen?

    • sprehajalec

     Ne, saj nisem LGBT levičar…..

     Tiste pa pregledajo, če kaj švercajo.

     • Krtača 20

      Aja pol arijce nebi dajal na analni pregled, druge pa?

     • sprehajalec

      Takšne, ki ne nosijo dildota v anusu, tako kot LGBT levičarji, ne dajo na pregled.

     • Krtača 20

      Torej arijce nebi pregledoval, druge pa?

     • sprehajalec

      Bi jih pregledoval, saj so tudi LGBT levičarji Arijci…..

     • Krtača 20

      Arijce nebi pregledoval, druge pa bi?

     • sprehajalec

      Tudi med Arijci so LGBT levičarji. na žalost, zato bi jih pregledoval.

     • Krtača 20

      Arijce torej nebi pregledoval. Druge pa bi?

     • Slovenski štor

      Krtači20,se je pa zmešalo,ha,ha,se je zmešalo,ha,ha,se ji je strgalo,hopsa,sa….še malo pa jo bo do konca strgalo.Hvala Bogu!

     • Krtača 20

      Ne vem komu se je zmešal. Mahnič bojkotira tudi zmešane, torej sebe hahahaha

     • Slovenski štor

      Seveda ne veš,ker si zmešan!Mahnič,čeprav je mlad,je za tebe gospod!Tudi to ne veš,ker poznaš samo tovariše!Ti in vsi ti tvoji tovariši,ste vetrogončiči,ki škodite Sloveniji.Slišim,da vas nočejo v Venezueli in tudi Arabci se vas otepajo.Ponujajo vam,da postanete janičarji.Ko bodo odkrili,da ste “tupkoti”,vas bodo nasadili na “kolce”.

     • sprehajalec

      To se ti je neka plošča zataknila ali kaj? preplehke levičarske fore, ha, ha, ha….

     • Krtača 20

      Matr si pa trd. Ni čudn če si pa zabit desničar. Po petih jasnih vprašanjih še vedno nisi odgovoril. Arijce nebi pregledoval, druge pa bi?

     • sprehajalec

      To je tvoj željeni odgovor, ki bi ga rad slišal. ker ti paše v kontekst. Glupson.

      nihče ne ve več o nürnberških rasnih zakonih od mene in kdo je arijec in kdo ni arijec po tistih zakonih. Tvoja izobrazba je NOB izobrazba, moja pa bistveno širša. Zato so tvoje trditve smešne.

  • borg

   imaš nočne more komunajzar zahojeni

   • Krtača 20

    Jp treba bo tožit. Tudi novo, potem bo mir. Aha pa ime javno objavit.

 • Felikss_AH

  “opravičiti celo v arabščini!”

  Za tako stvar ni sile ki bi me pripravila do opravičila… tako opravičilo je kot predaja v naprej brez pomisleka o kakršni koli borbi. Že samo zaradi njegove lastnosti – NIKOLI se NE opravičiti, je Trump daleč nad vsemi in vsem kar nam je sluzasta Politična Korektnost nasrala z prihodom onega Husseina. Če ni razloga za opravičilo potem se ne opravičuj

 • Lustrator

  Je gospa slučajno kogarkoli po krivem obtoževala, žalila, klevetala, si izmišljala zgodbe, delala fotomontaže ali je le fotografirala DEJANSKI DOGODEK sredi belega dne? Nikakor mi ni jasno, kaj tajkunčka iz nezasluženega stolčka pri vsem tem tako moti? Da ljudje širijo resnico o njem in “njegovi” firmi?

  Se samo meni zdi ali s(m)o v Sloveniji največjega medijskega in sodnega linča deležni izključno tisti, ki brez dlake na jeziku kažemo naši zblojeni rdeči družbi OGLEDALO? Poudarjam: ne gre za sistematično napadanje režima z vsemi sredstvi, ampak zgolj za nastavljanje ogledala. Nekoč so se komiji zverinsko lotevali tistih, ki so se jim aktivno upirali (pa tudi tistim, ki se jim sploh niso, a pustimo to), danes pa napadajo že vse, ki bodisi serviramo podatke, slike, dokaze, pričevanja o resnici.

  Kdor je bral Orwella, mu je kristalno jasno kje se nahajamo.

  • samotoje

   Dvorano ogledal bomo rabili in še ne bo dovolj. Samo molčati ne smemo in gledati stran.

 • Jerneja Petek

  Joj, joj, upam, da se ta Grah šali. Saj ne morem verjet, kar sem prebrala. Odstavit bi ga bilo treba. Zagovarja te čudake. Kakšno opravičilo v arabščini, prosim vas lepo ! Ne razumem pa, kje so bili “bademajstri”, da niso v bazenu opazili oblečenih babnic. Če je zašla, bi jo ja morali usmeriti nazaj in to v SLOVENŠČINI!

 • Miro Jereb

  PFEJ za terme…

 • Lustrator

  V kolikor to prihaja iz ust lenega Arabca, ki se kopa v dolarjih za katere ni v življenju porabil niti 10 kalorij, medtem ko dnevno ugaša na stotine življenj za liter nafte, potem ti ne morem pretirano zameriti, ker “zgolj” ščitiš svoj egoistični interes. Če pa z omenjenimi samorazglašenimi monopolisti nimaš ničesar, te lahko zgolj pomilujem zaradi kratke lestve.

 • milanček

  terme vivat, zbogom za večno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Krtača 20

  Jutri peljem dve rjuharici v terme Ptuj. Desni prosm ven iz vode. Hočm met frej bazen. Pojutrišnjem gremo z rjuharicami v Čatež…prosim če se desni odstrante. Kdo bo prenašal tak gnoj.

  • sprehajalec

   Ti ga voziš s seboj…

 • Tweety Bird

  Sprijaznite se z novim pozdravom…Alahu Akbar :)

  • Krtača 20

   Hvaljen jezus al pa alahu akbar, zame so vsi glih fuknjen.

   • sprehajalec

    Al pa tista, Druže Tito mi ti se kunemo….

    • Krtača 20

     Ta je pa lepa. Še dons bežite v Venezuelo sam da njegovo sliko vidte.

     • sprehajalec

      Misliš na kordiša pa tomićko pa venezuelsko agenturo v Sloveniji?

     • Krtača 20

      Ne, mislim na Tita. Ta vam je dal po pički.

     • sprehajalec

      Še bolj pa vam levičarjem, ki vam je država propadla. Sedaj pa je že druga na tem….

     • Krtača 20

      Tito se bo vrnil. Že z nogo rožlja. Spet boste plaval.

     • sprehajalec

      Kult rdečega pentagrama je s slabšanjem gospodarskega stanja vedno bolj marginalen v Sloveniji.

     • Krtača 20

      Vedno bolj je aktualen.

     • sprehajalec

      Bi zmagal volitve če bi bil aktualen….

     • Anton

      Na vozičku. Ene noge nima…

   • Slovenski štor

    Ne laži,tebe moti samo krščanski pozdrav!

  • Slovenski štor

   Nisi več gologuzi rumeni tič,ampak rumeni gologuzi papagaj.

 • Krtača 20

  Pozor pozor desnuhi smrduhi. Rjuharce so bile opažene tudi v Portorožu. Predlagam da bojkotirate cel Portorož. Ker je morje povezano tudi s Koprom in Piranom itd predlagam da sds bojkotira celo obalo. Končno bo mer pred desnimi gnidami uffff.

  • Dragan Krstič

   Kaj kruliš levi prašič. Bodi tiho da te muslimani ne zakoljejo na halal način in vržejo psom.

   • Krtača 20

    Ne hodi v Portorož. Samo za tebe ma rjuharca spodaj skrito bombo. Ne bod neumen! Doma bod.

    • Dragan Krstič

     Seveda nisem neumen saj nisem levak.

     • Krtača 20

      Ja pa rjuharca je bla tam. Morš bojkotirat sej je mahnič naroču.

 • Dragan Krstič

  Prejšnji teden so nemške oblasti v Tunizijo deportirale tunizijskega muslimana ki je bil en od telesnih stražarjev bin Ladna. Zdaj ga nemško sodišče zahteva da se ta terorist vrne nazaj v Nemčijo ker obstaja grožnja, da ga bodo tunizijske oblasti obsodile na dolgoletno zaporno kazen ali ne daj bog na smrt.

 • Hribouc

  Porka drek!
  Hodite v Terme, ljudje!

  • Krtača 20

   Kam? V vseh bojo rjuharce. Za tebe ostane sam mlaka pred bajto.

 • Krtača 20

  Pozor pozor desni! V Piranu je bil opažen črnec! In celo župan! Najbolj da mahnič bojkotira tudi to. Gnide desničarske.

  • Samo Miklavčič

   Ojoj Krtača! Tako se pa ne govori!

   • Krtača 20

    Kako pa se govori? Mahnič prav da je to u redu? Bomo pa ja podpiral desničarsko gnido.

   • Dragan Krstič

    Persen ji ne pomaga več, potrebuje močnejšo dozo za pomiritev.

 • Kdaj se bojo pa oni opravičili za genocid, ki ga izvajajo v Jemnu?

  • Krtača 20

   Amere vpraš. Kdaj se bo eu Libiji za genocid ki še traja?

   • Dragan Krstič

    Teb se je zaradi Tonina čist sfuzlal. Kaj imamo mi z Ameri?

    • Saj je Grah lepo povedal, da so dotični iz Savdske Arabije, za njih pa vemo kaj počnejo.

    • Krtača 20

     Kaj ma pa Tonin kle zravn?

     • Dragan Krstič

      A pol je pa zato ker Mesečnik noče v vašo koalicijo?

     • Krtača 20

      Mal si pobrkal vidim.

   • sprehajalec

    Kdaj se bodo pa Borci NOB opraviliči za genocid nad Slovenci? Klasicid?

    • Krtača 20

     Rabelj se nima komu opravičevat ker je samo izvajal kazen.

     • sprehajalec

      Drugače so te funkcije ločene, vendar v NOB primeru je bil Rabelj tako Tožnik, sodnik, porota in obramba obenem.

      to pa civiliziranemu svetu ne pritiče. je pa značilno za revolucije.

     • Jožef Gal

      in za vojna stanja

 • Krtača 20

  Mahnič poziva h bojkotu. Ok, rjuharce so povsod. Desni kuj domov. Sam nism zihr a so to nune al so muslimanke….

  • Dragan Krstič

   Poglej pod rjuhe. Če ima ustnice in ščegetavček odrezan je muslimanka, hahaha.

  • Slovenski štor

   Krtača20,tako pokvarjenega stvora kot si ti,ga človeška mati ni rodila.Tebe so morali komunisti posebej obdelovati in tesati,kajti kaj takšnega,tudi komunistom redko rata.Ti si čista podla-pokvarjenost.In ti bi vzgajal novega človeka?

   • Krtača 20

    Samo resnico govorim in kažem kakšni ostudni debili ste desni gnoji. Mahnič poziva h bojkotu jogurta. Hmal se bo bal še majoneze ker je s rvaške.

    • Slovenski štor

     Ko te stisne in nimaš odgovora,skočiš uš frdamana z ene teme na drugo.Tvoja resnica je laž in laž je nesmrtna duša komunizma.Ti, Krtača20,v resnici ne poznaš resnice,ker, če bi jo,bi danes ne bila Krtača20,ampak spodobno Omelo91.

 • Krtača 20

  Pozor pozor desnuharji smrduharji!!!! Na ljubljanskem gradu visi zastava samo za praznik. Mahnič prav da morte bojkotirat grad!!

  Matr sej to pa ni slaba. Še mal pa desni tud do skreta ne boste mogl če boste hotl vse bojkotirat. Pa tud skretna dila je iz Saudske Arabije hahahaha

  • sprehajalec

   Dile so vse kitajske Krtača. to bi pa glede na tvoje WC poreklo lahko že vedel.

   • Krtača 20

    Kitajci zavzemajo vc!!! Mahnič prav da je treba bojkotirat tud vc!! Evo desni smrduhi, samo še pred bajto lahko serjete hahahah

    • sprehajalec

     WC Krtača je že davno del vsakega WCja, pa nimamo problema jo uporabiti….

    • WISKY 1000

     Ti bos plesal,kak ti bo Janez špilal,hi,hi,ho,oooo

  • Slovenski štor

   Skretne dile so s Kitajske.Edino ti in tvoji jih dobivate direkt iz Saudove Arabije.So posebne,ne?Imajo krtačo in od spodaj navzgor tuš,ob strani še brisačo,da ti rit po tuširanju obriše.Prečital tvojo pošto,udba pomaga.Zaveda se,da tudi njej grozi groza z vzhoda.

  • WISKY 1000

   Spet si se ga natankal

  • Ferdo

   Če bi ti bila Slovenka bi ljubila to deželo in ti ne bi bilo vseeno kaj se dogaja z njo.Za povrh si še nespoštljiva in sovražna.Slabše gre tej državi zate boljše,a ne?Ta narod se bori za svoj obstoj in to z razlogom.Pa bodo to dosegli ker je pravica na njihovi strani.
   Kaj boš takrat naredila,kam boš šla?Če bi tam bilo dobro ne bi prišla sem,ti ali tvoji starši.V deželo,ki je tebe ali tvoje starše lepo sprejela.
   Upam,da se v Sloveniji kmalu ustanovi res desna stranka.Obeta se ji številno članstvo.
   Vedi še to ,da nisem Slovenec po rodu,sem pa državljan R.Slovenije.

 • УДБА

  Ne vem, v čemu je problem, da se je opravičila tudi v Arabščini. Gospa je iz Saudske Arabije in verjetno ne govori Slovensko. :)

  PS: Če bi se opravičila po Mađarsko, Janšisti ne bi imeli nič proti. :)

  • Krtača 20

   A si že kdaj v življenju srečal kakega netupavga janšista ki mu je blo splih kdaj kaj prav?! No ja, razen janša jim je pr srcu.

   • УДБА

    Nisem ga nikoli srečala in upam, da ga tudi ne bom. :)

    PS: Upam pa, da jih bom lahko čez 10 let videla v Janšističnem rezervatu, kateri bo zaščiten kot Uneskova kulturna dediščina. .)

    • Slovenski štor

     Ti boš že prej, dokončno, na smetišču zgodovine.Ni te več!

    • WISKY 1000

     Kva si pa ti zaena prostitutka?

   • Pesjan

    Vi komunistična golazen ste pač golazen lazite za tistimi kateri vas še marajo kmalu pa bodo tudi tisti katerim se sinovi in hčere komunističnih prostitutk ližete spremenili mnenje kaj pa potem edina šansa za vas rdeči gnoj bo Venezuela.

    • Jožef Gal

     Malo Kulture pokaži.
     ali je to tvoj vsakdanja kultura.

     • Open mind

      Tipičen odziv volilca sds.

   • WISKY 1000

    Bolek,ni ti pomoči

  • Slovenski štor

   Ne,zakaj pa?Madžarska je v EU!Ti tega še ne veš?Te je že tako zvilo?

   • УДБА

    Mađarska je članica EU. Kaj hočete povedati?. :)

    PS: Upam, da ne namigujete, da Arabci govorijo Mađarski jezik. :)

    • Slovenski štor

     Vedel sem,da imaš problem z razumevanjem.Napisal sem zelo natančno.Madžarom ni potrebno govoriti arabsko.In to kar se je zgodilo v Termah Vivat,se nikoli ne bi zgodilo na Madžarskem.Madžari so preveč ponosni na sebe in svoje državljane.Denar ni vse!

     • Slovenec

      Tako je.

  • Mojca pokraculja

   Ko se boš ti udba smrdljiva opravičil ljudem, ki so bili na Golem otoku, se pa oglasi. Pa köszönöm !

  • luckyss

   Najprej je treba dognati zakaj se je opravičila, če se sploh je…Po moje si tukajšnji pisuni spet nekaj izmišljujejo…

   • WISKY 1000

    Lolek,vozi na 24 kur

    • luckyss

     Je to sploh komentar ali le odraz tvoje bebavosti ?!

  • Clemen J.

   Glede na to da ima Slovensko državljanstvo, bi morala znati slovensko, ne glede iz katere fukojebine ima poreklo.

  • WISKY 1000

   Vozi arabcem tebi podobnim

  • rubec

   Majmun. Se opravičujem, krajše ne gre.

  • šmentanamuha

   Glede na to, da imate vi srbi v svoji vukojebini tudi pasje bordele, verjamem, da je kopanje v usranih rjuhah za vas povsem sprejemljivo. Sicer pa, vozi od koder si prišla, budala sbska, če ti kaj ne paše v Sloveniji.

 • rubec

  Temu bedniku je treba zaplenit premoženje. Edino to pali. A dokazi? Pri janši jih niso rabili.

 • totex39

  Kmalu bo dobil povrnjeno na drugačen način in ga bo lahko še fejst bolela glava.

 • Slovenec

  Za hlapce rojeni…

 • luckyss

  Tole o nujnem opravičilu in to v arabščini spet diši po vaših fake News..
  Da bi meni grozi takšen kurac od ovce, kot je omenjeni Grah..nikoli več ne bi opravljal vodstvene funkcije..

  • garfi

   leWiČĆarji ste njihovi uvozniki

   • luckyss

    Uvažajo jih “levaki” plačani od najbolj skrajnega kapitalista in poslanca NWO ..Sorosa..
    Še vedno kot levičar trdim, da je “migrantska kvota” za Slovenijo točno NIČ, podobno velja tudi za begunce…
    Mi smo, kot sosednja država brez problemov sprejeli begunce iz držav bivše Jugoslavije…
    Te “Sirijce” pa naj sprejmejo prve varne države..
    Tako to poteka in takšni so tudi zakoni..

    • garfi

     ja ?
     kdo je odlikoval NACISTA sorosa
     vsi balkanci, ki so prišli k nam bi se morali vrniti v svoj musliĆ raj
     tudi te uvažate Banditi že 70 let NAČRTNO

     • luckyss

      Daj napiši nekaj kar ima rep in glavo, če bi rad debatiral..

     • Slovenski štor

      Zakaj si pokroviteljski in profesorski?Če je to res tvoj namen,potem nadaljujem tvojo “držo”.Garfi ve kje ima rep in kje glavo,ti tudi naj bi vedel,vendar se motiš,tam kjer imaš glavo,imaš rit.Repe pusti primiru,vsak ga ima.Eden manjšega,drugi večjega.

     • garfi

      ti Pesjan imaš rep
      NE DEBATIRAŠ AMPAK LAŽEŠ pod več imeni in taktikami

     • Jožef Gal

      Garfi ti si malo pris..mojen.
      malo preveri preden nekaj napišes.
      Madžari imajo Sorosa za komunista, vatikan bi ga tudi rad imel kot vzor prvega Komunista pred davnimi 2018 leti.(Jezus je bil prvi komunist ,če nisi vedel)
      Lep pozdrav
      Joško

     • Franci

      Jožef, če nisi vedel, Jezus ni bil, ni in ne bo nikoli preklet zagaman komunist.
      Jezus je bil le vzor človekoljubnosti in modrosti . In NITI SLUČAJNO NE TO, kar so počenjale zločinske komunistične horde, ki so po celem svetu pobile in oropale na stotine milijonov nedolžnih ljudi v imenu levičarske ideologije.
      Vse je še vidno še danes v mnogih državah kjer gojijo kult socializma ali komunizma.
      Jezus je v dobrem povezoval ljudi, medtem ko je ves komunizem ali socializem baziral na lažeh, spletkah, prevarah, ropanju v vseh oblikah javno in iz ozadja, zganjanje anarhizma, sovraštvo, nestrpnost do drugače mislečih, pobijanje, siromašenje, diskreditiranje in uničevanje vsega kar ni njim v prid. Vse to že videno tudi še danes pri nas.
      Le levičarska gniloba in njihovi pristaši tega ne zaznavajo in pljuvajo z vsem izdajstvom po narodu
      Komunizem ima pač vero v njihove privilegije in oblast, za narod pa jih prav malo briga. Kot so v zgodovini tudi z svojimi sprijenimi dejanji dokazali Stalin, Lenin, Tito, Mao zedong, Pol pot in ostali zločinci z svojo zločinsko umazano ideologijo. Med drugim če nisi vedel tudi Hitler je imel v svojem imenu stranke nacional socialistična.
      Zato ne mešaj Jezusa med to komunistično drhal in njihove hudičeve posle. Raje se poduči preden kaj komentiraš!
      Lep pozdrav Franci

     • garfi

      ti si veliko pokvarjen murgelski troll
      grd pozdrav
      garfi

  • WISKY 1000

   To znate samo vi rdeči levaki

   • luckyss

    Hvala za kompliment…
    Če gre za očitno “jebanje v glavo” , je možna le ena reakcija…

    • Slovenski štor

     Liži,dobrikaj se gospodarju!Bodi priden kuža!

 • Aron

  Pravilno. Pa tej ženski brez kulture doživljensko prepovedati obisk term.

 • Artur

  INTERVJU: Miroljub Jevtić – Muslimani su spremni da urade sve da bi pokorili svet!
  https://www.youtube.com/watch?v=ohFBdqC438A

 • Olga2345

  Terme, ki podpirajo divjaško “kulturo”, je treba bojkotirati! Pranje rjuh v bazenu in prodajanje mesa kruto pomorjenih živali, pa prijaviti inšpekciji!

  • stane

   Inspekcija pa kot navadno nic

 • #SDSzate

  Mislim, da ta Gospa in njej podobne ^rjuharice^ nimajo kaj iskati v Sloveniji, kaj sele v Termah. Bojkot Term Vivat. #SDSzate

 • WISKY 1000

  Tonin, sds prava kombinacija,samo brez ludemile.

  • luckyss

   Janša s pudeljčkom ob nogi in s tropom vas ovc v ozadju…kako idilično ;)

   • Slovenski štor

    Bolje je biti v Janševem tropu ovca,kot je v levičarsko-muslimanskem tropu biti zadnji pes,ki mora lizati riti(kako idilično).

   • šmentanamuha

    In kaj te to briga?

    • McBobo

     Boli ga.

 • Anton

  Luky in tomička organizirata miss mokre burke.

  • stane

   Ja pa je iz burkinijev res nastala burka

   • Anton

    Saj verjetno poznaš tisto zgodbo o transformatorju?
    Drgač pa ja, burkini je neka mešanica Med burko in rjuho

    • Stane

     Mislis plaaahto,ispeljanka plahtarica.

 • Ali

  Bojkotirajte terme in to je to.

  • After_Midnight

   Tako je, naj mu arabci nosijo denar.

 • čopkovseved

  To , da se je ženska v Sloveniji morala opravičevati v arabščini , je pa preveč. Naj se javi kakšen odvetnik, ki mu je mar za Slovenijo in jo po potrebi zastopa pro bono!!!!!!! Sicer pa mislim, da gre za načrtovano izzivanje muslimanov s pomočjo domačega izdajalca, če že ne plačanca???????????

  • Stane

   Mozno je vse!

 • totex39

  http://www.zurnal24.si/zdravje/aktualno/obiskovalci-kopalisc-se-morajo-drzati-osnovnih-higienskih-pravil-312762
  Burke so očitno dovoljena in ostala oblačila, to so pomanjkljiva pravila.

 • Maži Tjaži

  Te kurceve muslimi-arabske kamel-trajbarje treba nemudoma zbrisati z obličja zemlje..

 • After_Midnight

  Probajte ženske storiti kaj takega v SA, čes saj kopanje v bikiniju je naša kultura.

 • zaton

  To, da Terme Vivat merijo na goste iz bogatih arabskih držav, je med vrsticami v odzivu potrdil tudi sam Grah.

  Iz te Grahove izjave je moč sklepati, da slovenski gostje v termah Vivat niso zaželjeni.

  • totex39

   S tem je hotel povedati, bolje imeti arabske turiste z globoko denarnico, kot pa domače, kjer mora našim turistom zniževati cene, da jih sploh pridobi.

   • zaton

    Sedaj jih bo imel še manj.

    • totex39

     Ljudje pred kamerami so povedali, da jih to ne moti, še v vodi smo hlapci.

     • Pa saj ni problem v “rjuharcah”. Problem je edino ta direktor, ker je neprofesionalen in butast. To kar je narobe naredil je, da je agresivno napadel gostjo, ki je objavila zanjo nesprejemljiv pojav na bazenu. Naredil je točno to, kar očita drugim – nestrpnost. Pa kar je še huje, rangira goste na 1.razredne in 2.razredne do katerih ima podcenjujoč, da ne rečem izrazito slabšalen odnos.
      To, da ima ločene prostore za različne tipe gostov je seveda prav. Tako kot so bazeni/kopališča/terme ločeni za npr. nudiste in ‘tekstilce’. Ravno tako kot imaš (po svetu) cele rezorte rezervirane samo za nek tip gostov npr. “adults only” (če koga zanima: https://en.wikipedia.org/wiki/Hedonism_Resorts ) ali family “friendly” in podobno.
      Skratka direktor/lastnik je idiot!

  • Gr Enze

   TA BOGATE ARABKE SE KOPAJO V BIKINI KOPALKAH ALI PA TUDI BREZ NJIH TOLE SO PA ENE ZAHOJENE KAMELARCE SICER PA KJE SO NAŠE BORKE ZA ENAKOPRAVNOST SPOLA KJE JE MIROVNI INŠTITUT AJDE ŠALAMUNKA A SE SI SKRILA V ROG ???¿

 • sunday

  sprašujem se, kdo je h komu prišel in kdo mora upoštevati kulturo koga, kdo je tukaj doma , ali je to še naša slovenija!!!? ta direktor term ni nič drugega kot izdajalec slovenskega naroda, jezika, dežele – takoj bi moral biti odstopljen!!!

  • zaton

   Žal ni. Izgleda, da nas prodajajo tujcem. V tem primeru arabcem.

  • mona lisa

   Točno.

  • samotoje

   Izločen iz družbe, zasramovan, popljuvan, prezrt. To je zaslužen odziv na njegovo blebetanje. Ali je res, da se je ženska opravičila? Zakaj neki?

 • totex39

  Biznis je biznis in temu se Grah sigurno ne bo odrekel, zato pa za vse, ki o tem pišemo ponavlja , da smo nestrpni do drugačih.

 • zaton

  Slovenci, če ste pametni, nhiče več ne gre v te terme, pa naj živijo od Arabcev, na katere tako ciljajo, da so jim naredili kopališče posebej za njih. Očitno jim diši arabski denar.

 • mare

  Sovražim islam, migrante, Arabce, tega mi nihče ne bo preprečil. Sicer pa popoln bojkot term.

 • skorpijon93

  direktorju takoj vzeti plačo in službo, vidim da je precej premožen !

  • mona lisa

   Točno tako.

  • Dragan Krstič

   On je lastnik hotela.

   • McBobo

    Bo kmalu na sociali.

   • totex39

    Saj se zaradi tega obnaša tako naduto, češ kaj mi pa moreti, to je moja lastnina.

    • Naduto se obnaša izključno zato ker je s strani komijev zaščiten tajkun.
     Le poglej zgodovino lastninskih preobrazb tega Vivata.
     Zaradi narave dela poznam na stotine če ne tisoče slo podjetij/podjetnikov in čisto vsa podjetja nastala na “naraven” način, imajo jasno in stabilno lastniško strukturo. Le podjetja, kjer je šlo za divjo privatizacijo, so se podajala od enega do drugega slamantega lstnika in preko raznih obvozov v davčnih oazah. In točno to se je dogajalo z Vivatom. Tipični tajkunski scenarij. To vse pove o Grahu.

 • dUSAnSlovenia

  Vsi podobni NOT WELCOME !!!!!! NAZAJ OD KJER SO PRIŠLI !!!!!

 • mona lisa

  Rjuhaji naj ostanejo kamor spadajo in ne v Evropo. Ta direktor Grah je bolnik. mene definitivno več v termah Vivat ne vidijo. Upam da vsi Slovenci bojkotirajo te terme. Tega direktorje je za te bolne izjave lahko sram. Zame je izdajalec lastnega naroda.

 • mona lisa

  Sramota je da se je morala Slovenka opravičit tem rjuharjem.

  • McBobo

   Bi se jaz moj q… opravičil. Žehto na sebe in direkt v bazen. Pa da vidim, če se me upajo ven vreči. Mislim, da gospe pa še koga ne bo več v tiste smrdljive terme.

  • stane

   Velika! To se vidi kaj bi in ze dela domaci clovek v korist tujca. Ne ve pa ,da pljuva v lastno skledo.

 • Dragan Krstič

  Tweety Bird tudi vabi muslimanske turiste v svoj hotel Adria Ankaran vendar ga bojkotirajo ker že za fruštek strežejo šmarnico.

  • stane

   So jo ze okusili!

 • Delta

  Morda bi bilo smiselno, če bi se sedaj novinarji pozanimali:
  1. Ali se je burkini gostja opravičila ostalim za svoje kopanje v “navadnem” bazenu, saj naj bi bilo kopališče za te goste po besedah term ločeno in je jasno, da je njeno ravnanje povzročilo zgražanje med evropskimi in domačimi gosti? Slovenka, ki je na dogajanje opozorila, je v nasprotnem primeru postavljena v podrejen položaj, kar je na domači zemlji popolnoma nesprejemljivo in sramotno.
  2. Ali v termah Vivat muslimanskim gostom strežejo ločene večerje in če jih – ali je meso del jedilnika? Če je, bi bilo zanimivo izvedeti, ali je to halaal meso?

 • zaton

  Če so terme Vivat edina možnost, ki bi mi preostala za dopustovanje, potem raje namakam noge v lavorju kot pa gledam plavajoče rjuhe v bazenu. Direktor je prodana rit Arabcem. Fuj.

  • stane

   Denar je sveta vladar. V to pred 40-imi leti nisem verjel. Sedaj verjamem.

 • zaton

  Zanimivo bi bilo videti in vedeti, kako bi reagirali kopališki redarji, če bi se nekdo od kopalcev opogumil in se oblečen sprehajal ali plaval v bazenu ob rjuharici.

 • zaton

  Slovenci očitno nismo samo drugorazredni državljani, ampak smo tudi drugorazredni gostje.

 • samotoje

  Naredili bomo vse, da bodo tudi pri nas burke, burkiniji in ostala islamska navlaka v javnosti prepovedani. To bo zadrgnilo zanko vsem tistim, ki za prgišče arabskih dolarjev prodajajo lastno domovino in državo. V stilu državljana K.: referendum in dalje. Grah in podobni se bodo na glavo metali, da bi še kakšen Slovenec zašel v njihove jazbine.

  • stane

   Je predrag za nase zepe–204€. Oglej si njihov cenik.

   • samotoje

    Glej, mene osebno te toplice eno figo brigajo. Dosegli bomo, da bodo podobni ekscesi arabskih primitivcev z zakonom prepovedani. Naj razni hotelirji ne “cvilijo”, da je njihov strateški cilj privabiti goste iz bogatih naftnih legel. V imenu Slovencev nimajo nobene pravice vlačiti sem zalege, ki ne spoštuje navad države gostiteljice. Naj Grah in podobni odprejo toplice v Savdski Arabiji ali pa v Mongoliji, če hočejo služiti. Na račun slovenske suverenosti jim tega ne bomo dovolili. Pika.

    • Stane

     Prav imas.

 • Mirko Zidenjsek

  Jutri bom poklical v terme in jih resno vprasal,ce se jaz in moja zena lahko prideva kopat v kavbojkah.Pa ni vrag ce se una lahko v celem sotorskem krilu,da se jaz ne bi smel v kavbojkah

 • Dragan Krstič

  Kaj je klamfal na Odmevih danes še en komunistični prof. dr. Kovač. Po njegovem SDS uničuje turizem v Sloveniji zaradi kampanje proti burkinijem v slovenskih zdraviliščih. Ta kretenček ne ve tega da ne bo zaradi teh maškar niti slovenskih niti avstrijskih, nemških in ruskih turistov v Slovenijo.Sploh Avstrijci in Nemci, ki iajo teh maškar dovolj in čez glavo že doma.

  • večni srb

   Zakaj bi bil to problem, v Nemčiji so zdravilišča polna turkov in balkancev, medtem ko ima nemška gospoda privat bazene.
   Na Madžarskem so pa bela zdravilišča res ekskluziva, vendar imajo zato toliko manj obiskov in še težje vzdržujejo korak s konkurenco.

 • stajerc5
 • Gr Enze

  TA GRAH JE ARABC ON SPLOH NI SLOVENEC TAKOJ MU VZETI VSE PRAVICE IN GA NAGNATI V KAMELTRAJBARSKO DRŽAVO VEN IZ EVROPE RAUS FRŠTEN CIGO CIGANSKI !

 • Novakec1

  Ja veliko umskih bolnikov je na odgovornih položajih v slolandiji, pa se večina sploh ne zaveda tega.

 • kledoma

  Ko smo bili malo bolj razigrani v casih SFRJ, in smo skakali v obleki v bazen, nas je zaradi nekulturnih izgredov cakala kazen ljudskega sodisca! Toliko o novodobnih ljudskih kapitalistih in svetohlinske politike zdajsne napredne ” leve” politike in ” levih” novinarskih his!

 • Orel

  Srčno upam, da se slovenski politiki in kapitalisti ne bodo prodali še na področju vodnih virov, ker potem smo pa naj…

  • Capi

   Izvir Kostel je že par let v lasti Arabcev

   • večni srb

    Voda za pir je od nizozemcev.

    • Capi

     Japajade………..to se dogaja v Laškem

   • stane

    So pa Slovencki res prfuknjeni!
    Ne morem verjet.

 • Borut Stari

  Fotografiranje brez privolitve osebe ni primerno. Če že ni dovoljeno je vsaj nekulturno.Naj vsak od tistih, ki sedaj stegujete jezik sebe vpraša, kako bo sam reagiral, da ga negdo skrivoma snema.

  • mona lisa

   Primerno in nespremeljivo je za našo kulturo in naša življenja da se ti muslimanski bogatuni in migranti ne prilagodijo naši kulturi in strašijo v rjuhah v bazenih. Če bi jaz v bikinkah strašila v bazenu ali plaži pri njih bi me sigurno zaprli. Tako da ne pametuj.

   • večni srb

    Ampak to je narobe, v kopalkah se je bolj udobno kopati in tudi deluje bolj odprto ter sproščeno.

   • Borut Stari

    Ker so bogatuni si lahko kupijo svojo zasebnost. Praviš, da bi strašila pri njih. Mnoge tercijarke strašijo v bikiniju kar pri nas. V burkiniju celulit in joški do kolen niso vidni.

   • ljubinica

    Ne bi te zaprli. Tudi v muslimanskem svetu poznajo turizem. Maroko. Tunizija. Egipt. Turcija, Katar. V turisticnih krajih si mirno lahko v bikiniju.
    Kako je v Saudski Arabiji pa ne vem.

  • večni srb

   Se ti sploh zavedaš koliko mikro kamer se proda letno pri nas in kaj vse delajo vojaško policijske službe?
   Zdaj se pa odloči, bi rad vedel ali bi raje imel mir, ker resnica te bo zagotovo spravila ob živce, je pa vsaj res in lahko potem tudi kaj spreminjaš, medtem ko v ignoranci ne boš nikoli vedel zakaj trpiš.

   • Borut Stari

    Ne nakladaj. Imam pač o zadevi svoje mnenje. Vprašaj se raje gdo si, da bi spreminjal svet.

  • stane

   Borut! Kako bi se pa ti pocutil,ko bi kar naenkrat zagledal(za ta zivljenski prostor-krscanski)osebo,ki je nenavadno oblecena na kopaliscu? Zenska ocitno nevajena arabskih oblacil,navad,se je prestrasila. Je pac v afektu odreagirala.Ni pa nic cudnega. Njena reakcija je bila, pogojni reflaks,ki se pojavi ob nenavadnih dogodkih(nenavadnih v nasem prostoru).Velja za vsa ziva bitja. Lahko bi se kaj napisal o groznjah,prisili opravicevanja v 2 jezikih,ki kaze na kaznivo dejanje. Tega se g.VIVATA ne zeli zavedati.Na mene bi moral naleteti z groznjami.Kopalisce je javen prostor v zasebni lasti. Nihce nima pravice strasiti(ogrozati zdravje drugega gosta-gostjo). Kaj bi bilo,ce bi ji srce odpovedalo? In bi se lahko dokazalo,da od straha! S tem se ne gre saliti!

   • Borut Stari

    Pojdi malo na sprehod ali na kavo v Sarajevo.Še vedno čvekaš neumnosti, da bi morali naleteti na tebe. In kaj bi ti? Daj ne bluzi z neumnostmi.

    • Stane

     Ce bi mene izsiljeval,grozil, kot je gostji bi ga tozil. Vidis frajer to bi.
     V Sarajevu je pac drugace kot tukaj. Tam so muslimani na svojem podrocju in pocnejo kar hocejo. Sploh ni primerljivo z dogodkom tu pri nas,ki je krscanska dezela. Uci se !!!

     • Stane

      Slovenija ni Sarajevo!!

     • Borut Stari

      Hehe. Usral bi se pa to.

   • ljubinica

    Pretiravati ni treba.
    Nobenega ne bo kap zadela, ce vidi zensko v burkiniju.

  • stane

   Ce ni slike,ni dokaza. Avtorico bi imeli za laznivko.
   Kdo je slikana oseba se ne ve. Nihce ne more govort o neprimernosti.

  • stane

   V casu pusta ,laufarije,kurentovanja se slikajo maske za katero se ne ve kdo je spodaj. Je to zate neprimerno?
   Tovrstnih oblacil smo mi vajeni in ni problema.Se kaj?

   • Borut Stari

    Če snemaš osebe brez njihovega dovoljenja je to lahko kaznivo če te toži. Na to, da imam prav kaže izsiljeno opravičilo avtorice posnetka.

    • Stane

     Ne drzi! Obraz ni bil viden. Ne ve se kdo je bil pod obleko. Lahko se pa manipulira kakor hoce. Silhueta osebe ne razkriva v javnosti,da bi lahko nastala kaksna moralna skoda. To pomeni, ni kaznivo dejanje. Preberi si predkazenski zakon,KZ in ZKP pa potem jamraj.

     • Borut Stari

      Kreten. Če bi ti mene snemsl brez dovoljenja bi ti aparat v rit zatlačil.

    • Stane

     Izsiljevanje,groznje, je kaznivo dejanje,tistega,ki se tega nacina posluzi.

 • mona lisa

  Bolno do skrajnosti. Tale grah očitno bolj ceni kamelarje z denarjem kot lasten narod. ZAKAJ TI ARABSKI BOGATUNI NE POMAGAJO SVOJIM ROJAKOM, NAMESTO DA TI DA HODIJO K NAM V EVROPO IN ŽIVIJO NA NAŠIH PLEČIH. AJA, ZATO DA ISLAMIZIRAJO EVROPO.

  • stane

   Ja prav si povedala.

 • Borut Stari

  Največja napaka Nove24TV je v temu, da nima več moderatorja komentarjev. Iz dobrega dela enostavčnih komentarjev se le gnoj cedi.

  • večni srb

   Zakaj se pa ti sekiraš, saj tebe nihče osebno ne napada, menimo se s s tvojim avatarjem.

 • večni srb

  V redu, pa probajmo še po njihovo, mogoče smo pa mi večje opice kot oni. Že to, da o takih aferah sploh debatiramo meni pove, da nismo prepričani v svoje civilizacijske dosežke oziroma jih ne razumemo dovolj dobro.

  • stane

   Dobro je debatirati tudi o tem kaj si mislijo trgovci o domacih gostih-gostjah.

 • Hot-club

  Avtorica fotografije naj raje izbere fkk terme če jo motijo oblačila. kakšne dobre swinger terme da ne bo več sexotožna pa bo življenje takoj lepše.

  • stane

   Bumbar,vsak ima pravico biti tam kjer zeli,ne,da bi ga kdo ogrozal(verbalno ali z dejanji).
   Ne bodi nesramen,zaljiv!

   • Hot-club

    Zakaj pa se pol jemlje pravica “rjuharjem” da so tam kjer želijo bit ?
    Govorim izključno o turistih!

    • stane

     O zanemarjanju slovenske kulture,tradicije,posiljevanju arabske kulture nad Slovenci. O tem govorim. Mi nismo navajeni arabskega obnasanja. Bilo bi prav,da osebje VIVATA ostale gostje–goste diskretno opozori na Arabske gostje in njih navade.
     Mi v njihovem svetu se moramo ravnati po njihovih pravilih. Pri nas doma na svoji zemlji smo mi gospodar.
     Se prevec smo tolerantni. Bodi PATRIOT, ne pa kontra!

     • Hot-club

      Kje se tebi jemlje kakšna pravica v arabskem svetu? Izključena so vojna območja
      Imaš tje kakšen verski zakon o oblačilih v krščanstvu katerega so ti prepovedali?
      Prvo pravilo oblačenja v qatarju je denar!!
      Naša vera in kultura je popolnoma drugi svet proti muslimanski veri.
      Živi in pusti živeti!

     • Stane

      Ni samo Katar muslimanska drzava. Pojdi v njihov Arabski svet in skusaj na javnem mestu(za zenske) uporabiti npr.ples na ulici v izzivalnih oblacilih. Me zanima kako bi razmisljal,ko bi ostal brez partnerke. Pojdi na kopalisce (zenska)v bikinkah. Bodi REALEN!!!!

     • Stane

      Maroko,muslimanska drzava. Prepovedano zakrivanje. Kaj mislis? Zakaj?

     • Stane

      Zaradi varnosti! Mi bi pa morali doma tolerirati vse kaj komu v glavo pade. Tudi preventivno varnost moramo zanemariti. Kolega, ce se nisi opazil SLO ze pada v islamski primez, po zaslugi neumnil levicarjev. Se bi lahko nasteval, pa ne bom. Brez veze. Lp

     • Stane

      To zadnje povej svojim muslimanskim prijateljem(nimam nic proti njim,delam z njimi,me spostujejo,jih spostujem,ker spostujejo tudi slovensko kulturo.) Gremo skupaj tudi na veselice in je super. Nihce nikogar ne “ogroza”ali ogroza obstoj slovenstva.

     • Stane

      Ja je popolnoma drug svet. Zato je potrebno vzajemno spostovanje pa bomo srecni in zadovoljni vsi.
      Enostranskost ni nikoli dobra. Spostuj me –spostoval te bom.

     • samotoje

      Ne, hotelsko osebje mora arabske goste vnaprej seznaniti s slovensko kulturo in navadami in jih opozoriti, da je Slovenija tradicionalno krščanska dežela.

     • Stane

      Ja, prav mas!!!!

    • stane

     Zakaj se nam Evropejcem jemlje pravica do nase kulture v njihovem Arabskem svetu?Zakaj se ne spostuje slovenska kultura v SLO?
     NIMAM NIC PROTI ARABCEM! NAJ SPOSTUJEJO TUDI ONI NASNASO TRADICIJO,NAS NACIN zivljenja.

     • samotoje

      Jaz pa imam proti Arabcem v Sloveniji. Škodijo mojim očem.

 • alojz

  Toliko sprenevedanja je v tem primeru. Da je zašla, da je bolj higienično, da se je samo 2x primerilo….. Potem novinarji posnamejo lepotičko v burkiniju da bi pridobili simpatije do muslimank. Pa tista lepotička ni bila slikana razen, če je imela še eno pod rjuho. Klinc pa tak turizem. Mi gremo drugam, da spoznamo navade, kulturo in ljudi. In navadam gostitelja se prilagajamo. Doma se pa MORAMO prilagajati navadam gostov.

  • stane

   To ni normalno,da so pretirani gostitelji tako,da zanemarjajo in celo tozijo domaco gostjo za napake,ki jih je naredilo osebje VIVAT, ker ni obvestilo ostale gostje–goste o navadah Arabskih gostij. Temu se rece: Arabci so boljsi kot ti domacinka. Dvojna prostaska merila. Nedopustno.

 • zaton

  Članica arabske družine pa je pomotoma zašla v drug prostor, namenjen ostalim gostom.

  Ma dejte no, a se hecate. Kaj ni že ob vstopu v bazen opazila, da je v prišla v bazen, kjer se kopajo v kopalkah, razen če ni slepa. Ne samo, da je “zašla”, tudi kopala se je v bazenu, ki je namenjen kopalcem v kopalkah. Če bi res zašla, bi se že na vratih obrnila in šla v “njihov” bazen. To je samo izgovor in nič drugega.

  • ljubinica

   Vprasanje, ce imajo res poseben bazen za muslimane.
   Baje, da gre v resnici za bazen za nudiste ….

 • Saša Petek

  Ne morem verjet, da lahko izobražen človek izusti tako neumnost in reče, da normalni kopalci onesnažujejo njihove bazene. Jah bo treba skafander nabavit, da se bomo lahko pri njemu kopali v bazenu, da mu slučajno ne onesnažimo bazenov. Ej sorry nisem nestrpen do nikogar in ničesar sam g. Grah a imaš ti vse pospravljeno na podstrešju. Glavo imaš sicer zelo veliko sam dvomim, da je kaj not.

  • stane

   G.Grah se ni slisal za vsakodnevno ciscenje in menjavo vode v bazenih.

 • zaton

  Avtorica slik se je morala gostji opravičiti v arabščini. A se vi hecate. Možnosti sta samo dve:
  1. da avtorica zna arabsko
  2. da ji je vodstvo term napisalo opravičilo v arabščini.

  Jaz se bolj nagibam k drugemu odgovoru.

  Sramota, kam smo prišli. Ali opravičilo v slovenskem jeziku ni enakovredno? Kaj pa če tisti, ki se mora opravičiti, zna samo slovenski jezik?

  • stane

   Besedica morala je prisila,izsiljevanje,groznja. Vse to je kaznivo dejanje.
   Slovenka se je prestrasila in odreagirala,kar je cisto normalno za vsa ziva bitja.(pogojni refleks).
   Osebje je samo krivo za neljubi dogodek,ker ni seznanilo ostale obiskovalce o navadah njihovih gostij. Lahko bi gostjo-Slovenko kap zadela od straha. Osebje VIVAT bi bilo odgovorno za nastalo situacijo.
   Jaz bi jih tozil za splosno ogrozanje zdravja–sok obiskovalk–obiskovalcev. Pa naj se g. Grah slika!

 • Hot-club

  Avtorica ni hotela nič slabega, če bi pol se ne bi opravičevala, zapustiš prostor in zahtevaš denar nazaj.
  S tem dejanjem je samo pokazala, da njena duša potrebuje Facebook všečke!
  Mogoče bo kdaj kdo njeno veliko rit slikal, objavil, zraven zapisal da ga te terme več ne vidijo. Ker je nedopustno da lahko ena oseba plača en ležalnik koristi pa 2.

  • St

   Bumbar

 • Pombar Pombar

  to je nesprejemljivo če smo odprti do islama moramo biti do vseh ver ver je neskončno in toliko je tudi običajev nekateri so čudni drugi bizarni se pravi moramo pusti vse ?

 • Pombar Pombar

  Ko se odpravljate na potovanje v katero od muslimanskih držav, je pred odhodom pomembno premisliti tudi, kakšna oblačila vzeti na pot.

  To je še posebej pomembno za ženske, ki lahko zaradi neprimernega obnašanja ali oblačenja hitro postanejo tarča domačinov. Če se odpravljate na daljše potovanje, je dobro s seboj vzeti čim manj stvari. Vodilo je, da vzamete le najosnovnejše.

  To pa ne pomeni, da pazite tudi pri količini blaga. Ko izbirate oblačila za na pot, naj to ne bodo oprijete majice in hlače, topi z naramnicami in globokimi dekolteji. Čeprav je v državi, kamor se odpravljate, izredno vroče, vas domačini ne bodo gostoljubno sprejeli, če boste naokrog hodili v oprijeti majici brez rokavov, pa čeprav je to v Evropi nekaj povsem vsakdanjega.

  Oblačenje odvisno od krajev ogledov
  Kako se bodo ljudje v muslimanskih dražavah na vas odzvali, je odvisno tudi od tega, katere dele države si boste ogledovali. V večjih turističnih središčih z velikimi hoteli višjih kategorij so domačini turistov in njihovega »nenavadnega« načina oblačenja že navajeni in velika verjetnost je, da vas bodo le malo bolj pogledali, če boste pomanjkljivo oblečeni. Popolnoma drugače je v odročnejših krajih, kamor noga turista komaj kdaj zaide. Tam morate še posebej spoštovati lokalna pravila oblačenja. V takih krajih ni nič nenavadnega celo, če mora turistka na glavi nositi ruto.

  Nekateri vodiči pred odhodom v muslimansko državo moškim svetujejo, naj se izognejo nošenju kratkih hlač, ker muslimani kratke hlače enotijo s spodnjicami in je torej turist v kratkih hlačah pravzaprav v spodnjem perilu. Ko enkrat obiščeš katero od teh držav, opaziš, da ni čisto tako. Tudi v turistično manj znanih krajih se popotniki lahko sprehajajo v kratkih hlačah, pa zaradi tega nihče ne zavija z očmi. Je pa res, da se prebivalci Arabskega polotoka in ostali muslimani, predvsem starejša generacija, le stežka ločijo od svojih dolgih hlač, izjema so seveda le plaže.

  • Pombar Pombar

   tako je to ko gremo mi k njim kako pa je ko oni pridejo k nam ?

   • Pombar Pombar

    Namesto bikinija enodelne kopalke
    Če odhajate nekam, kjer se boste tudi kopali, se pri izbiri kopalk raje kot za bikini odločite za enodelne kopalke. Ženska v kopalkah bo pritegnila pozornost domačinov, vendar veliko manj, kot če bi se ob bazenu ali na plaži sončila v mini trikotnem nedrčku in spodnjem delu kopalk. Tudi za moške popotnike je bolje, če se izognejo majhnim oprijetim kopalkam in si za kopanje raje oblečejo kratke hlače.

 • Igor Kavalar

  Kdaj se gremo kopat v Vivat v prirejenih kopalkah aka verskih in ideoloških uniformah (fabrške, mesarske, gozdarske, pleskarske, bele halje z rdečimi križi, uniformami z davidovo zvezdo, rdečo peterokrako, kopalkami z simboli svastike)?

  • stane

   Gres na potovanje skozi cas ?

   • Igor Kavalar

    Oh, ne mi bi samo radi bili enakopravni v tej državi kjer higienski minimumi pri vstopu v bazen pri džihadističnih uniformirancih ne veljajo.

    Če ni enakopravnosti, gre za diskriminacijo!

    Odgovoril ti bom po migrantsko:
    Naša čustva so užaljena, zato pričakujemo sankcije zoper vodstvo term!

    • stane

     Imas prav. Dokler jih bodo levaki scitli bomo Slovenci pocasi izpuhteli. Hlapci smo pa ze sedaj po zaslugi prodanih vladajocih.

  • KP

   Mogoče pa res pridem,če me bo fajn scat mudilo…

 • Janez Novak

  Če kdo še dvomi, da bo orientalizacija uničila Evropo, potem je slep in gluh in še kaj povrh.

 • dr Janez Sveti

  أنت سيدة جنون في هذه الدعوى.

  Dr Al Sveti Bin Janez

 • lado

  TE GRAVŽE , GNIDE ALAHOVE DELAJO TU KAR HOČEJO , KER JIM VIIII TO DOVOLITE !!!!!!! KRETENI !!!! BABURO FATIMOVSKO IN OSTALE VEN ZMETAT, PA NE SAMO IZ VODE !!!! PRI NJIH SE MORAMO OBLAČIT PO NJIHOVO!!!!!!!! EH BEDAKI KER STE RES KRETENI , BOTE HITRO DOŽIVELI ,RADI VAŠE LENOBE, MNOGO HUJŠE STVARI !!!! TOPLICE PA IGNORIRAT -SABOTIRAT !!!!! GNILOBE !!! DVIGNITE GOBEZDAVE RITI PA JIH GREMO ” nagradit” Z LESENIMI ŠTRUDLNI PA MOGOČE , ČE SE KDO UPRE, Z KUGLICO !!!! A BO KAJ , ALI BOTE KAR GOBEZDALI TU GOR !!!!???????????

 • Andrej Stepišnik

  absolutni bojkot teh arabskih term, narediti reklamo slovencem neprijazne terme, ali pred bazenom napis opozorilo, v bazenu lahko srečate ninjo. Tisti trenutek, ko bo se meni zgodil podoben incident (in to incident je, pa naj vam bo všeč ali ne) vstanem in zapustim kopališče ob zahtevi za vračilo denarja. Ne klamfajte in ne sprenevedajte se o nekakšni nesprejemljivosti drugačnega, o rasni nestrpnosti do drugačnih ker vse to so bučke, termam poznajo samo govorico denarja za ostalo jim dol visi. Tu je slovenska zemlja, kjer se je svinjina, pleše polka in valček, komur ni všeč so meje odprte, če pa bodo tu, bodo plesali in jedli kot vsi slovenci

 • Rafaelus

  Opravičila se je ker kje DEBILNA, ali pa sosjiplacali sosjiplacali kot zavestnazSlovenka se JE PRIPOMNILA. Bravo Slovenci Dunajski HLAPCIH!!!

  • stane

   Razumi,da so ji grozili. Ustrasla se je, ko jo je nenadoma zagledala, pa se razne groznje. Naj meni grozi, ga tozim za verbalni napad in splosno nevarnost(sok-mozen srcni napad),ker ni ostale goste diskretno opozoril na prisotnost arabskih gostov in njih navad.

  • Routar

   Beograjski. Za cajta rajnke AO smo bli zavedni in pokončni. In hudi.
   https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Slovenski_vojaki_na_soški_fronti

 • Rafaelus

  Sem bil v Egiptu, pa nisem slekel kopalk čeprav sem nudist. Kaj bi pa bilo če bi jih slekel, pa prepustim vaši domišljiji.

  • Pombar Pombar

   večina ljudi ki obiskuje egipt gre v turistične kraje tam so navjeni turistov … gremo se mi pogovarjati v strogo muslimanskih krajih kjer ni turistov pa naj se tam punca kopa v bikiniju

 • KP

  Pustimo že enkrat pri miru tega Graha. Se je že moral fajn nagarat,da si je prislužil in prišparal za terme Vivat. Še danes ga bolijo roke. Se kar vidi ,dedc je čist zgaran….

  • KP

   Malo heca ne škodi. Resnica pa je žal drugje. Da se tako obnaša,se takoj vidi,da term ni sam gradil,niti jih ni kupil s svojim denarjem?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!