Bolno: Režimsko trobilo Svet24 za požare krivi Janševo vlado! Janša cinično odgovarja: “Za takšne imam poseben oddelek na avstralski kliniki!”

Foto: Twitter.

Medtem, ko se dim v novomeškem podjetju Ekosistemi, ki se ukvarja s predelavo odpadnega materiala, po četrtkovem požaru še ni polegel in se še vedno ugiba, kaj in zakaj je gorelo, so nekateri režimski mediji novo ekološko nesrečo že izkoristili za politično obračunavanje z največjo opozicijsko stranko. Ni presenečenje, da se počasi bližajo volitve, saj bi samo tako lahko razumeli, zakaj bi se režimski novinar Matej Klarič iz režimskega medija Svet24 odločil skupaj spraviti pravo skropucalo, v katerem je nekdanjega predsednika vlade Janeza Janšo in njegovega njegovega ministra Aleša Hojsa obtožil, da sta glavna krivca za tri odmevne požare, ki so razburjali slovensko javnost v zadnjih dveh mesecih – v Ekosistemih, v Eko Plastkomu in – Kemisu.

Matej Klarič piše o spremembah zakonodaje v drugi Janševi vladi, s čimer je mislil na Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o varstvu pred požarom iz leta 2012, ki je v Uradnem listu RS javno dostopen pod zaporedno številko 83. Novinar očita Alešu Hojsu, da je obrambno ministrstvo z ukrepi, ki so delno razbremenili državljane nepotrebne birokracije, močno poslabšalo razmere na področju požarne varnosti. V resnici gre za grd poskus manipuliranja slovenske javnosti in laž, pa tudi očitno nepoznavanje novinarja portala Svet24 s tematiko, s katero se ukvarja, saj je Janševa vlada s spremembami zakona odgovornost za požarno varnost prenesla na tiste, ki bi bili v primeru nesreče dejansko odgovorni – torej na strokovnjake in ne na birokrate – uradnike, ki se kaj dosti na požarno varnost ne spoznajo.

“Aleš Hojs je predlagal ukinitev revizije požarne varnosti in požarnega soglasja. S tem se je odgovornost za požarno varnost prenesla na investitorje in projektante, kar je bistveno poslabšalo kvaliteto, saj so lahko ocene požarne varnosti začeli izvajati strokovnjaki brez ustreznih znanj, ki so bili za podjetja cenejši od bolj usposobljenih strokovnjakov. Tako so lahko kar inženirji sami na enem listu papirja po ustaljenem vzorcu napisali zasnovo požarne varnosti,” je zapisal Matej Klarič na spletnem portalu Svet24, v prispevku, ki ga je tabloidni režimski medij objavil tudi v svoji tiskani izdaji.

Foto: YouTube. Aleš Hojs je začuden nad nepoznavanjem novinarjeve tematike.

#fakenews: Na Svet24 trdijo, da je Janševa vlada padla že spomladi 2012
Na portalu Svet24 so se spravili tudi nad evropskega poslanca Franca Bogoviča. “Hojsovo delo je nadgradil takratni okoljski minister Bogovič, ki je februarja 2012, nekaj tednov pred padcem vlade sprejel spremembe Pravilnika o zasnovi in študiji požarne varnosti. V njem je močno zmanjšal število objektov, ki se uvrščajo med požarno zahtevnejše, kar je šlo na roko podjetjem. Čeprav je odgovornost za požare po Hojsovem zakonu na strani investitorjev, pa to ne zagotavlja zadostne požarne varnosti,” je zapisal Klarič. Komentar, da je Klarič povsem zgrešil s svojo trditvijo, da je bila Janševa vlada februarja leta 2012 “nekaj tednov pred padcem”, saj je v resnici takrat šele komaj dobro nastopila z delom, verjetno ni posebej potreben.

Foto: YouTube. Franc Bogovič se ne želi ukvarjati s Svet24.

Bogovič: “Je v Kemisu tlelo pet let, ali kaj hočejo povedati na Svet24?
Poklicali smo tako Franca Bogoviča kot tudi Aleša Hojsa in ju pobarali za njun komentar na Klaričeve zapise v Svet24. Evropskega poslanca Slovenske ljudske stranke smo zmotili na letališču v Šanghaju, se je pa v kratkem odgovoru ironično vprašal, kako je mogoče, da Klarič ne ve, kdaj je padla Janševa vlada, prav tako se je ironično vprašal, “kaj neki bi mi v Janševi vladi zakrivil? Je v Kemisu pet let tlelo ali kaj? Pojma nimam, o čem pišejo niti se nimam s tem časa ukvarjati”.

Bolj izčrpen je bil Aleš Hojs, ki ga jezi, da režimski novinar v želji očrniti desno politično opcijo, pa tudi zaradi očitnega nepoznavanja tematike, piše popolne laži. “Mi smo s spremembami tega zakona iz leta 2012 uvedli nekaj dodatkov. Med drugimi je bil najpomembnejši ta, da so tudi pravne in fizične osebe, torej samostojni podjetniki, po novem kazensko in odškodninsko odgovorne v skladu z zakonom, če pride do požara pri njihovi dejavnosti. Da smo kakršnakoli soglasja ukinili, nikakor ne drži. Mi smo samo poenostavili zakonodajo za enostavne, nezahtevne objekte, ki se določajo z zakonom o gradnji objektov, torej na primer garažo ali lopo. Za te povsem enostavne smo ukinili požarno presojo, ker smo ocenili, da je to samo birokratska ovira za ljudi,” je obrazložil Hojs.

Foto: Nova24TV. Medtem, ko novinarji na terenu še raziskujejo, kdo je odgovoren za požare, na Svet24 raje pišejo laži.

Aleš Hojs: “Odgovornost za požare prenesli na strokovnjake in ne uradnike!
Požari v Ekosistemih, Plastkomu in Kemisu, za katere se zdaj odgovornost pripisuje Janševi vladi, s temi spremembami nimajo nobene veze, saj gre za požare v zahtevnih objektih, na katere se omenjene spremembe tako ali tako ne nanašajo. Druga stvar, na katero je opozoril Hojs, pa je sprememba, s katero je vlada dala navodila ministrstvu, da pripravi določene evidence in podzakonske akte. “Četrti odstavek 28. člena se spremeni tako, da se glasi: Minister predpiše metodologijo za ugotavljanje požarne ogroženosti,” piše v 9. členu spremenjenega zakona.

Hojs je obrazložil, da so s spremembami zakona o požarni varnosti odvzeli pooblastila upravi za zaščito in reševanje, da daje soglasje k ustrezni požarni varnosti, saj morajo takšna soglasja dati strokovnjaki, ne pa birokrati in uradniki, ki se na tako zahtevno tematiko niti ne spoznajo. “Pooblastila in odgovornost imajo torej tisti, ki so izdelali požarni načrt ali pripravili študijo. To so tisti, ki morajo odgovarjati,” pravi Hojs.

Gre za odgovor na osnovno težavo, s katero so se leta soočali na vladi. Uprava je bila pogosto odgovorna, ker je dala soglasje za zaščito in reševanje. “Ne pa torej projektanti, ki so v resnici odgovorni, da je požarna zaščita primerna. To smo torej spremenili zato, ker smo želeli, da so odgovorni projektanti, ne pa da se izgovarjajo na soglasje, ki so ga dobili od uprave za zaščito in reševanje, rekoč, da je uprava dala soglasje in da je torej vse v redu. Hoteli smo dati odgovornost na tiste, ki morajo po domače povedano to odgovornost tudi nositi!”

Spremenjeni členi zakona o požarni varnosti.

Odpravili birokracijo: Za nezahtevne in enostavne objekte se študija požarne varnosti ne izdeluje
Naj spomnimo. V zakonu je bil leta 2012 spremenjen tudi 30. člen, ki se glasi tako: “Za gradnjo požarno manj zahtevnih objektov se izdela zasnova požarne varnosti, za gradnjo požarno zahtevnih objektov pa študija požarne varnosti. Zasnova požarne varnosti oziroma študija požarne varnosti je elaborat, s katerim se dokazuje izpolnjevanje bistvene zahteve varnosti pred požarom. Za nezahtevne in enostavne objekte po predpisih o graditvi objektov, ki so požarno nezahtevni, se zasnova in študija požarne varnosti ne izdelujeta.”

V drugem odstavku 30. člena zakon pravi, da minister v soglasju z ministrom, pristojnim za graditev objektov, predpiše objekte, za katere je obvezna izdelava zasnove ali študije požarne varnosti v skladu s prejšnjim odstavkom, vsebino zasnove in študije požarne varnosti ter pogoje, ki jih mora izpolnjevati odgovorni projektant, ki izdeluje zasnovo ali študijo požarne varnosti.

Po mnenju Hojsa so v veliki meri za nastalo situacijo s številnimi požari krive predvsem državne inšpekcijske službe, ki svojega dela nadzora kljub številnim prijavam ne opravljajo v skladu z zakonom. Tako inšpekcije niti po večkratnih pregledih niso ugotovile nobenih nepravilnosti v Ekosistemih in Kemisu, kjer je pozneje prišlo do obsežnih ekoloških nesreč.

SDS: Nekega dne bodo Janšo okrivili tudi za grdo vreme
Lažnivi zapisi portala Svet24 sicer odmevajo tudi v tvitosferi. Predsednik SDS Janez Janša je v svojem slogu cinično zapisal, “da smo na moji avstralski kliniki pravkar odprli poseben psihiatrični oddelek za agresivno paranojo, značilno za Svet24 in tajkuna Odlazka”. Janša namreč še ni pozabil, da je isti medijski mogotec v javnost pred leti razširjal tudi lažno novico, da naj bi imel predsednik SDS v deželi tam spodaj svojo zasebno kliniko.

Ogorčena je bila tudi podpredsednica stranke SDS, Jelka Godec: Kriv je tudi za oblake na nebu, ko si nekdo želi jasno nebo. #butale #FakeNews!” Na žalost ima Godčeva še kako prav, ko je dodala, da so takšni “režimski izdelki” postali že povsem običajen del slovenskega vsakdana.

Luka Svetina

 • AlojzZ

  Ja, tak način delovanja, kot ga imajo Svetu24&prijatelji, smo volivci vedno potrdili na volitvah. Je tista klinika v Avstraliji dovolj velika?

 • Krtača 17

  Tiste malenkosti da Janševa vlada ni bila izvoljena a je vseen hotela vladat, o tem seveda nebi razpravljal. Tko da sdsovci vljudno vabljeni na avstralsko kliniko na kol terapijo. Drgač je pa precej cnej v Begnah. Tam vam bojo dohtarji tud vsak dan ponovil da je janša zmagu. Lepo se boste imel tam.

  • Anton

   Nartnik

  • T-Rex

   tebi nobena klinika na svetu ne pomaga več

  • borko

   smetiš portal

  • Cepec Janez te pozdravlja !

   • SDS & GAY

    KDO SI TI DA ZMERJAŠ JANŠO S CEPCEM?

    • asdfg

     Si ti Janša ?
     Ja, saj tako nekako se začnejo kazati bolezenski znaki, kot je zdajle pri tebi.
     Poišči Janeza Cepca, da ti preskrbi posteljo na pravem oddelku.

 • Anton

  Režimski medij komunistične demokratične federativne republike slovenije.

 • Beli Sneg

  Namen je bil dosezen. Vecji del slovenskih ovc bere samo leve rezimske medije. Na to pokvarjenci, presstituti tudi racunajo.

  • Krtača 17

   Včas je bla Pavlihova pratka, dons je pa Nova24…tko da ne govorit da beremo samo enostransko. Smeha vsak dan več….

   • borko

    in kaj tukaj počneš

    • Krtača 17

     A to v avatarju kar maš je ta čuvena klinika?

    • SDS & GAY

     Hodi se smejat. Tako kot na Pavlihovo pratiko.

     • asdfg

      oh, kako si bogi v glavo, no

     • asdfg

      in ti mu pohlevno slediš. se ti ne zdi to malo bolano ?

  • SDS & GAY

   Hehehe.
   Daj psihič spravi se nazaj na zdravljenje,ker si iz norišnice pricepetal še bolj usekan kot si šel v njo bedak zahojen.Verjetno si še iz časov,ko so ti prikriti komunajzerski buziči plačevali,da so te nabijali v rit in usta sedaj se ti pa tolži po tistih časih.
   Marš peder buzerantski ogaben.

   • asdfg

    Lažnivi šeytan je že v službi.
    Te je dvignila ta LAŽniva novica ?
    Ne trudi se no tako. Se boš prehitro iztrošil. Do penzije je še daleč.

    • Viktorh

     Tik – tak, še 42 dni, pa…

 • Krtača 17

  Pr Janši Švica ni več aktualna. Zdaj je IN avstralska klinika. Desni popravite svoje zapiske.

  • Viktorh

   .Tik – tak, še 42 dni, pa…

 • SDS & GAY

  Vsi časopisi in televizije v Sloveniji so režimska trobila. Edino Nova24TV je v službi desnice. Samo mi, SDS-ovi geji vemo kaj je svoboda govora, človekove pravice in demokracija!!! JANŠA IMA EDINI VSE PRAV!

  • asdfg

   Ti pa imaš naporno službo, revček. Le kako zmoreš toliko laži naenkrat prenesti ?

 • rubec

  Za oblake je kriva finančna ministrica. Je sama tudi že priznala da ima atmosfero čez.

  • karpelec

   Ja, skupaj s svojim magom si jo delita; ona ima nižjo on pa višjo atmosfero čez.

   • RATATA

    Ona dobiva nasvete v božjem, hrvatskem jeziku

 • Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo tako žalostno, kaj vse si naši časopisi dovolijo napisati,
  da bi umazali Janšo – poštenega človeka.
  Mah – pojdite se solit novinarji iz Svet24 in vam podobni mediji ……..pa malo VKLOPITE RAZUM,
  da se vam ne bo smejal ves svet.

  Tole pa je res že zelo BOLANO, no.

  • SDS & GAY

   Si pa res izprijenka brez srca, brez duše, brez sramu.
   Ne prikaži se več sem, ker te bom lastnonožno pospremil v tvoje “mesto rodjenja”.
   Fuuuj, pokvarjenka smrdljiva …… in tako govno nosi moja uboga, trpinčena in izmučena zemlja…… samo poberi se !!!

   • asdfg

    Lažnivi šeytan je že v službi.

 • SDS & GAY

  Še ena laž lewakov. Janša nima klinike v Avstraliji ampak trgovino z orožjem. Vedno se zmotijo.

  • asdfg

   Lažnivi šeytan je že v službi. Danes pa si zgodaj vstal. Te je dvignila ta nora novica ?

   • Viktorh

    Tik – tak, še 42 dni, pa…

 • AlojzZ

  “Po mnenju Hojsa so v veliki meri za nastalo situacijo s številnimi požari krive predvsem državne inšpekcijske službe…”

  Po mojem mnenju pa je kriva zveza med bankami, politiko in sodstvom. Ali po domače: mafijska država.

  • montyamp

   KAKŠNA MAFIJA ???
   TO SO BANDITI .

 • T-Rex

  Krtača in prijatelji so že na metelkovi, so že spili vsak po six packa…

 • francelj3

  Bili so časi, ko sem hodil v šolo in je bila slovenščina še slovenščina. Res je od tega že dolgo. Takrat je bilo skrpucalo skrpucalo. Kdaj je postalo skropucalo?
  Vsebine pa sploh ne bom komentiral, je preveč levaško izrojeno trapasta.

  • Vsebina prispevka pa te ne zanima, kaj ?

   • SDS & GAY

    Vsebina? Tole je vsebina: “Hojsovo delo je nadgradil takratni okoljski minister Bogovič, ki je februarja 2012, nekaj tednov pred padcem vlade sprejel spremembe Pravilnika o zasnovi in študiji požarne varnosti. V njem je močno zmanjšal število objektov, ki se uvrščajo med požarno zahtevnejše, kar je šlo na roko podjetjem. Čeprav je odgovornost za požare po Hojsovem zakonu na strani investitorjev, pa to ne zagotavlja zadostne požarne varnosti,”

    • asdfg

     Lažnivi šeytan si že v službi.
     Danes pa si zgodaj vstal. Te je dvignila ta nora novica ?

    • tarantela

     Se strinjam!

     • asdfg

      Gliha vkup štriha.

   • francelj3

    Kakšna vsebina? “Vsebina” ustreza jeziku posta. Brezumno in brezglavo udrihanje po gospodu Janezu Janši za vsako ceno. Če bom komentiral vsak tak plačani primitivizem, si bom do osmih zjutraj prste obrabil do dlani.

  • if

   So bili pri slovenščini vsi vaši izdelki ocenjeni z oceno 5(100%)?
   V sedanjem parlamentu je slovenščina nekaterih naglasni in besedni hibrid srbščine. Vas to moti?

   • SDS & GAY

    Mene pa motijo angleška nick imena. A ne moreš imeti drugega imena? Lahko bi bil naprimer Janez. Tvoj izdelek iz slovenščine ocenjujem nezadostno.

    • asdfg

     A ti pa nimaš podobno ? Tako hitiš, da se nisi utegnil niti pogledat v ogledalo.
     LAŽnivec.

    • if

     Je GAY slovenska beseda?

     • pajot

      ne mu zamerit. Hoče povedat,da je peder.

    • if

     Očitno menite, da vsak logotip temelji v angleškem svetu. Nimate prav.

   • francelj3

    Ne vsi, večina pa. Ostalo sem se naučil pa pri 40 letih lektoriranja in prevajalstva.
    Da, to me zelo moti. Ljudje, ki govorijo srboslovenščino, absolutno ne spadajo v slovenski parlament. Saj je zunaj parlamenta dovolj dobro plačanih sinekur za take, delati se pa večini itak ne ljubi.

    • if

     francelj3: “Ostalo sem se naučil pa pri 40 letih lektoriranja in prevajalstva.”

   • Riko S Taktiko

    Ne proviciraj, Kaj pa imajo ocene opraviti z znanjem ??? In zakaj ti ne razumeš, da nas nekatere neznanje slovenščine pač moti? V Sloveniji bi morali vsi v uradnih prostorih govoriri SLOVENSKO. Imaš mnenje, da parlament no uradno mesto? Imaš prav! Trenutno je parlament srbofilski živalski vrt.

  • if

   Vsebino ste komentirali z “… je preveč levaško izrojeno trapasta.”
   Strinjam se s tako definicijo.

  • dob

   Včasih smo rekli pred dvema dnevoma, ne pa pred dvemi dnevi ali dva dni nazaj. Pa tega se tudi spomnim, da smo rekli: to ni tako, ali pa: to je tako. Ne pa: temu ni tako, in tistemu ni tako (3.sklon?). Pa se je že kdo kdaj vprašal: kateremu pa ni tako?!
   Rekli smo: da te kap zadene, in ne da te kap zadane.
   Skratka, veseli me, da še koga moti takšno spreminjanje jezika zaradi potreb modnega političnega frazarjenja po javnih medijih.

   • RATATA

    Ti imaš časovnico? Wtf???

    • dob

     Pravzaprav je nimam :))
     Ampak TV je zmagala in jaz se umaknem. Oni naj govorijo, jaz bom pa pisal.

     • RATATA

      Jaz bom pa to, kar boš napisal prebral in se skušal iz prebranega naučuti razmišljati, da bom boljše živel in mi bo manj težko na zemlji. ;-)

     • dob

      hehe stari, jaz bom pa zato z večjim veseljem pisal.

     • RATATA

      Naj živi tvoj DOBer “mozak”! Hihi

 • SDS & GAY

  SDS: Nekega dne bodo Janšo okrivili tudi za grdo vreme. Ni bilo treba dolgo čakati. Danes že dežuje.

  • asdfg

   Lažnivi šeytan je že v službi.
   Danes pa si zgodaj vstal. Te je dvignila ta nora novica ?
   Ne trudi se no tako. Se boš prehitro iztrošil. Do penzije je še daleč.

 • VERZIFIKATOR

  Milan Svetko

  PATOLOŠKIH 24 SVETOV

  Štiri in pa dvajset je svetov,
  rekel je, potrdil in zapisal,
  jih še ilustriral, vse narisal,
  patentiral svoj izum je nov.

  V teh svetovih blodnje so resnica,
  nič ni bolj kot te neizpodbitno,
  razen delovanje neprofitno
  pod okriljem botrov in njih strica.

  Ti svetovi so nadzorovani,
  niso blodnje prave patološke,
  delajo ko duše se otroške,
  se izmuznejo nekaznovani.

  A obstaja kazen tudi zanje,
  svet oddaljen, bil odkrit je pozno,
  naseliti v njem se dvakrat grozno,
  vladalo v njem kazensko je stanje.

  Kazenska avstralska kolonija,
  štiri in pa dvajset jih prebavi,
  klinika ni, torej nič ne zdravi,
  tam konča se vsa patologija.

  Ta je svet edini zanje pravi,
  tam norosti mirno se objavlja,
  blodnje časopisne blagoslavlja
  škrat, ki v njem si spomenik postavi.

 • SDS & GAY

  S Kitajske prihajajo bizarne novice. Blogarka Zhang Moumou, bolj znana pod vzdevkom Qi Qi, bi skoraj umrla, saj si je v vagino potisnila živo jeguljo in to norost v živo predvajala po spletu.Video je bilo mogoče spremljati na nezakoniti platformi Tiger, kjer je Qi Qi že v preteklosti objavljala posnetke svojih spolnih igric. Blogarka je jeguljo najprej prekrila s kondomom in jo vstavila v vagino. Nato je sledil šok, saj je žival pregloboko zdrsnila vanjo. Kitajka je morala takoj v bolnišnico, kjer so ji z operacijo rešili življenje.

  http://www.zurnal24.si/magazin/bizarno/v-noznico-si-je-potisnila-zivo-jeguljo-294075

 • SDS & GAY

  “Predsednik SDS Janez Janša je v svojem slogu cinično zapisal.” BRAVO JANŠA! TI SI NAŠ NAJVEČJI CINIK!

  • asdfg

   Lažnivi šeytan je že v službi.
   Danes pa si zgodaj vstal. Te je dvignila ta nora novica ?
   Ne trudi se no tako. Do penzije je še daleč.

 • SDS & GAY

  Foto: Nova24TV. Medtem, ko novinarji na terenu še raziskujejo, kdo je odgovoren za požare, na Svetu24 raje pišejo laži. Medtem, ko kriminalisti na terenu še raziskujejo Tičevo smrt, na Nova24 raje pišejo laži.

  • asdfg

   Se boš prehitro iztrošil. Nova24TV je medij, ki ni v tvojem dometu.
   LAŽ na LAŽ je tvoj moto.

 • totex39

  Samo še to je bilo pričakovati, da bodo komunajzerski režimski mediji napisali spet neke bedarije. Očitno pri nas ni več pravega razuma, ampak neko brezvezno nakladanje in uničevanje Janševe stranke.

 • SDS & GAY

  TwITO je napisal; Na moji avstralski kliniki smo pravkar odprli poseben psihiatrični oddelek za agresivno paranojo.
  Zakaj je sedaj Janša priznal, da ima kliniko v Avstraliji?

  • asdfg

   Ker ti želi pomagat .

 • Noben papir ne bo pomagal, če ljudje malomarno ravnajo z obratom kjer se skladiščijo odpadki.

 • realnost

  zavajal, kradel, goljufal, lagal bodo do konca.. To je edino kar še imajo za program. Bravo novi24 za objavo njihovih laži, goljufij, kraj,.. Slej kot prej bodo tudi levi voli rekli: dost mamo goljufije vlade.

 • SDS & GAY

  Nova 24: Aleš Hojs je začuden nad nepoznavanjem novinarjeve tematike.

  Človek se sam sebi čudi. Ha, ha, ha, ha ….

  • asdfg

   No, zdravila že delujejo. Se že smejiš.

 • tarantela

  Novinar v Svet35 je prav napisal.

 • montyamp

  Komunistom teče voda v grlo .
  V vseh deželah kjer je komunizem že zgodovina , so se mladiči morilcev in ovaduhov na koncu vladavine v času svojega propadanja po garažah lovili s psi , kulturniki nategovali za stimulacijo kvalitete kulturnega razmišljanja , svoje gledalce in še bi lahko naštevali .
  Prozorne laži in natolcevanja režimskih pisunov so pa postala stalnica , ki je nujna ob vsaki zamenjavi oblasti , saj bi narod brez svinjarij HUDOJAMSKEGA ČLOVEKA , lahko še mislil da so zločinci pošteni .

  • rrrrr

   Stopnjevanje najbolj neverjetnih norosti v objavah levih trobi , zlasti pa njihova količina in pogostost že kažejo podobo prihajajoče vodne stihije in uničenja Novega razreda. Samo malo še, pa bo jez ljudske neumnosti in pišmeuharstva dokončno poustil. ..Takrat ne bo prav lepo, a stvari se bodo na novo uredile. (Vsaj rdeče podgane, rdečerite opice in zajedalske trakulje bodo za večno potonile)

 • Ministrico za okolje je lahko sram. Mislim da je okoljska politika zanemarjena.

 • rubec

  Matej Klarič včasih tudi na našem forumu piše. Nick stalno spreminja tako da te zmede razen kadar piše pod Majmun. Takrat vem da je on.

  • pajot

   Tud on jo bo potegnu čez grenco. Ko bo prišel čas. Tako,kot leta 91.

   • Donald J. Trump

    Točno tako. Gorje tistemu, ki grdo govori o našem ljubljenemu vodji. Kot v starih časih, metek v čelo in mir.

    • pajot

     Kakšen metek? O čem govoriš?

     • Donald J. Trump

      O komunističnih taktikah likvidacije

  • sprehajalec

   Kaj je to tale, specialist za kapitalizem?

   UNIVERZA V LJUBLJANI. FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE. Matej Klarič. Kapitalizem: nastanek, razvoj in rezultati. Diplomsko delo. Ljubljana, 2011 .

   Kot Marx nekoč. Anekdota kroži, da je njegova žena Jenny nekoč pojamrala, da bi bilo bolje, da bi Karl kaj zaslužil kapitala, ne samo pisal o njem….

   • rubec

    hehehe

 • SDS & GAY

  Aleš Hojs je predlagal ukinitev revizije požarne varnosti in požarnega soglasja. S tem se je odgovornost za požarno varnost prenesla na investitorje in projektante, kar je bistveno poslabšalo kvaliteto.

  Hojs je kriv. Ne. Janša je kriv, ker ga je postavil na ministrsko mesto.

  • asdfg

   Tudi ti nisi kriv, da si bolan v glavo.
   Le kaj je počema tvoja mati s teboj ?

 • SDS & GAY

  ODGOVORNA ZA UNIČUJOČE POŽARE: JANEZ JANŠA IN ALEŠ HOJS (str-6-7)

  • asdfg

   Se boš prehitro iztrošil. Bolj počasi LAŽI !

 • if

  Kaj razkrivajo značilnosti članka v Svet24?

  Prvič!
  Naklepno napačno rabo in interpretacijo materije zakonodaje z namenom obtožiti njene avtorje za negativne posledice, ki naj bi izvirale iz take zakonodaje.
  To je začilno nedemokratom!

  Drugič!
  Nestrokovno napisano vsebino.

  To je značilno diletantom, malomarnežem!

  Tretjič!
  Članek je posledica duševne bolezni.
  To je značilno duševno motenim ljudem.

  • SDS & GAY

   Narobe. Preberi si: ODGOVORNA ZA UNIČUJOČE POŽARE: JANEZ JANŠA IN ALEŠ HOJS (str-6-7), Svet24

   • asdfg

    Tvoje pisanje je posledica duševne strtosti, uf.

 • SDS & GAY

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠYZMA!

  • asdfg

   LAŽ JE TVOJA NESMRTNA DUŠA

  • zokispoki

   Kretencek zblojeni, peder rdeci, si danes ze tako zgodaj v sluzbi?

 • WatsonForus

  mislim , da bo treba zgradit še dve klinike v Avstraliji , da bi lahko oskrbeli vse slovenske režimske pisunčke.

  • asdfg

   Bodo levi odprli mošnjičke.

  • rrrrr

   Premalo sta dve kliniki. Vsaj tokrat se je Janša zmotil. V Avstraliji bi moral zgraditi Psihiatrični campus za vse slovenske bolnike volilce&volilne abstinente, cca 70 % jih je, ki še po 25 letih ne razlikujejo, kdo jim hoče dobro in kdo jim že 70 let škoduje. 70 let in ne 7 mesecev!!!!!!!!!!!
   Bodimo investitorji v njegov avstralski mega projekt!
   Za začetek na referndumu proti II. tiru. To nas nič ne stane, učinek pa bo velik!

 • if

  Kaj je značilno ljudem, ki vsebino članka v Svet24 zavestno uporabljajo kot dejstva?
  Norci so!

 • SDS & GAY

  SDS, Jelka Godec: “Kriv je tudi za oblake na nebu, ko si nekdo želi jasno nebo.”

  BRAVO JELKA! JANŠA JE BOG IN LAHKO NAREDI TUDI OBLAKE NA NEBU!

  • asdfg

   No,, no…… tvoj post vse pove o tvojem težkem psihičnem stanju.
   Hitro poišči pomoč. Australija te kliče.

  • Anton

   očitno imajo levaki Janšo za Boga, ne on

   sarkazem press

 • Slovenec 33

  Spet izbruh topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki imajo pike na nivoju številke čevljev.

  Ker jim v času kislih kumaric preostaja le blejanje, so si s tem člankom in v komentarjih nanj, pripravili temelje za neomejen blejarski koncert idiotizmov.
  Veljajo pa ugotovitve, da okupatorsko izdajalskim vejam oblasti zmanjkuje tal pod nogami, ker so prestopili mejo realnosti in so že na halucinacijskih obratih.
  Se je razširila vest, da so dobave opojnih drog prekinjene in zato že velika večina doživlja abstinenčne halucinacije.
  Kar poglejte si spodaj v komentarjih, da je to res..

 • Duhec

  A niti na dopustu ne morjo uživat???

 • črnaovca

  Jaz sem nor nor nor…. poje Adi in še prav ima

 • pajot

  Oseba,ki se ima za SDS-ovskega pedra ni prav nič motena. Stara je okoli 40 let,ima ženo in dva otroka in je v službi na UDBI. Zadolžena je za sranje po tem forumu. Ima pa velik problem. Službeno mora za male denarje ubogat svoje gospodarje in kracat po forumu bedarije o JJ,sam prii sebi pa natančno ve,da nima prav in si potihem želi,da bi na volitvah zmagal Janša. Osebno poznam kar nekaj takih tipov,ki so podnevi vdani murgelskemu botru,ponoči pa jim vest ne da miru. Cankar jih je imenoval hlapci.

 • Krtača 17

  Baje da janša v avstralski kliniki ukinja kol terapijo in uvaja bumerang terapijo. Prav da sam še tist del ko mu bumerang nekak zmer u glavo prleti odprav, da pol bo pa zdravljenje uveden za vse sdsovce….

  • asdfg

   Razpisano je mesto za vratarja. Lažje delo, kot macolo nosit. Pohiti !

   • if

    :))

 • MEFISTO

  O SVETU24 nič, razen dobro.

  Tam v družbi z ostalimi nicki komentira tudi Krtača17.

 • šmentanamuha

  Tako to dela slovenska mafija. Kučko se že smeji, ko vidi, kako njegovi triki vedno znova vžgejo pri levih enoumnih rdečezvezdaših. Upam, da jih je vedno manj.

  Kdor je naročnik Jamnikovega umora, je po vsej verjetnosti tudi naročnik požarov. Fantje brišejo sledi… Zdej pa prosim, Poirot al pa Sherlock al pa inšpektor Vrenk, sej je vseen, dejte mal pomagat…

  • KIKI

   Podžgimo jim pod ritjo! To zaleže!

 • Sloustava

  Hvala Klaricu, ki je dokazal maloumje vladajocih! Odraz infantilnosti presstitucije je tako kontraproduktiven, da ni cudno, ce celo mafijsko komunisticno pedrski lobiji, kucanizem nasploh, izgubljajo tla pod nogami. Infantilnega Klarica prosim, zelo lepo prosim, naj napise se kaksno skropucalo, da bo Slovenec uvidel Kucanovo plehkost, laz in majhnost duha! Veliki Pokovec namrec v svoji sovrazni zasleplejnosti do Janse in slovenstva (madzaroni niso pravi Slovenci) ne uvidi kontraproduktivnosti svojega ega.

  • pajot

   Pravilno slovensko je SKRPUCALO.

 • Sloustava

  @sds&gay, hvala za topoumnost kucanistov!

 • antimur

  Bandi kučanistični se je že popolnoma sfuzlalo, zdaj že mečejo ven takšne, za katere sami vedo, da jim nihče ne bo verjel. Toda poizskusiti je potrebno, saj se jim je Patria izpela, s premoženjem pa tudi ni bilo nič. Zdaj je celo obratni učinek, ča Janšo kaj obtožijo, je stoprocentno, da so to samo mokre sanje levofašistične-kučanistične bande.

 • totex39

  Sedaj lahko ugotavljamo, da je naša mala Slovenija poleg samih grobišč, tudi oaza kemičnih in drugih odpadkov.

  • samsara

   Postaja pa tudi raj najraznovrstnejših spolnih deviantov, napudranih z belim prahom.
   Zaščiteni press

 • althar

  Udbomafijo mora zgleda resno skrbeti, kaj vse bo prišlo na plan po požarih v njihovih kemičnih tovarnah, da takole panično spuščajo red herringe. Da gre za res malovredno odvračanje pozornosti, je jasno že po tem, da so za to početje uporabili svoje najman verodostojno trobilo, ne pa na primer kak Dnevnik, Mladino ali Delo.

 • Mare Kranjc

  Anonimna komunistična gnida, ki si je nadela ime “Krtača”, je prototip polpismenega levičarskega debila. Takšna je večina levičarskih izrodkov, manj debilno zabitega boste zaman iskali. Njegovi starši, očka Soros in mamica Kučan, namerno vzgajajo takšne bebce, saj potem z njimi lahko delajo, kar hočejo. Sedaj ko je levičarjem v Siriji propadel kalifat, so še drugič od leta 1991 naprej, izgubili svojo domovino. Zato bodite pozorni Slovenci, tisti ki imate doma koze in ovce, saj bodo levičarji iskali svoje neveste in spolne partnerje. Ne dovolite, da levičar, vašim ovcam ali kozam uniči življenje.

  • MEFISTO

   Dobro si ga opisal(a).

   “Anonimna komunistična gnida”, ki je posrečen izraz, je sicer po lastni izjavi dedemdesetletni dplomiran strojni inženir, strokovni sodelavec Strojne fakultet, avtor več strokovnih in znanstvenih člankov, uspešen gospodarstvenik, na “ti” z Udbo in Kosom ter maziljenec samega Janeza Zemljariča.

   Pod to temo oziroma pod tem naslovom nas je osrečil tudi kot Duhec, SDS & GAY, črnaovca, rubec, tarantela in še pod kakim nickom.

   • Mare Kranjc

    Skratka, UDBOVEC!

   • Mare Kranjc

    Zastonj daješ (a) v oklepaj, ker je Mare Kranjc moje pravo ime. No, Marko Kranjc.

  • pajot

   Motiš se. To je izredno brihten tip, srednjih let v službi UDBE. Kar nekaj jih poznam,ki z veseljem opravljajo to delo,nekaj jih pa je,ki to počnejo samo zaradi denarja. Intimno pa so na strani Janeza Janše. Tudi volijo ga. Zato je treba ponoviti magari stokrat: NAJ ŽIVI JANEZ JANŠA. (oprosti,Rubec)

   • indijanka

    Naj živi …in naj živi Rubec

    • pajot

     Rubec in Pajot te imata rada. Howgh….

     • indijanka

      Hvala jst mam tut rada oba ❤.

   • janez cepec

    ja ta banda j’ glih taka kot vaš veliki disident. tle, na sceni špila nekega desnega kvazi demokrata, verjetno to počne zarad dnarja, intimno pa je še skoz trdno na strani komunajzarjev, Kočkota, predvsem pa svojga vzornika Tita

    • rrrrr

     Ti, Fuko, pa se ne slini tu zraven. Med Indijanko ter Rubcem si kot zafušana fuga med dvema vrhunskima ploščicama. Kam drugam se zafukiraj…..

     • RATATA

      Fukiš si to povedal rrrrr-ajc hehe

     • rrrrr

      Danke, aber Cepca prek danke!

     • RATATA

      Na ROR

     • rubec

      Fukota imam na blok luzer že od leta 1203. Sem mar v teh nekaj stoletjih kaj zamudil?

     • rrrrr

      Nisi, ker skoz nazaj hod. Najprej so ga križarji ornk po čeladi, zadnjih 800 let ga že mi. Pa ne da gmaha.
      Zgleda da ma tut čelado že čist prazno.

     • rubec

      HAHAHAHAHAHAHA. se nisem mogel zadržat pa čeprav je sosedova Pavla danes na parah. Bog ji daj mir in pokoj.

 • Snorri Sturluson
 • Morala

  Haha, meni je smešno, da je za vse kriv Janša. To je že bolano, no!!! Kdor je bil za Janšovo vlado, je kriv, ker bi lahko popravili zakonodajo!

  • if

   …, če bi bila zakonadaja res taka, kot jo interpretira članek v Svet24.
   Ker zakondaja ni taka, je članek očitno zlonamerno delo nedemokratov!

 • RATATA

  Da zagori, morajo v principu biti sočasno prisotni trije pogoji.
  Za požar zbranih nevarnih snovi in odpadkov v Sloveniji, pa mora dati komando še pokvarjeni komunajzerski lastnik, saj želi profit.

 • Snorri Sturluson

  S tem se je odgovornost za požarno varnost prenesla na investitorje in projektante, kar je bistveno poslabšalo kvaliteto, saj so lahko ocene požarne varnosti začeli izvajati strokovnjaki brez ustreznih znanj, ki so bili za podjetja cenejši od bolj usposobljenih strokovnjakov.
  Strokovnjaki brez ustreznih znanj?Halo

 • KIKI

  Poznam inšpektorja za varnost pri delu, ki pride, se vpiše, potrdi pregled, ki ga nikoli ne opravi,
  gre v pisarno ljubke tajnice in po “parafu” tehničnega vodje, gredo vsi trije v eno znano oštarijo
  na eno dobro kosilce! Za ta dan so svoje delovne obveznosti opravili vsi trije!
  (p.s.; podjetje je v državni lasti )

  • Snorri Sturluson

   Verjamem

 • centurion

  Svet24 je le eno od internih glasil vodilnih psihopatov
  psihiatrične bolnišnice imenovane Slovenija za plasiranje
  umotvorov svojim preštevilnim hvaležnim pacientom.

 • Primož

  Oprostite za kritiko sicer z moje strani zelo spoštovanega portala Nova24 .
  Vaš ADMINISTRATOR bi moral posegati v diskusijo in brisati komentarje, ki so žaljivi in tudi nicke , ki so žaljivi, pa tega ne počne . Totalno pomembno je , da je na portalu vselej prisoten administrator.

 • Duhec

  Katera vlada, kdo in kdaj je Kemisu izdal dovoljenje za obratovanje v naseljenem območju???

  • Stajerka

   kolko je znano v javnosti, je Kemis na lokacije bivše tovarne usnja Vrhnika…….in da se je naselje približalo deponiji in ne obratno…….torej je večji problem dovoljenje za stanovanjske objekte…….

   • tarantela

    Pejd no ga biksat! Lokacija bivše tovarne usnja je kar nekaj kilometrov od Sinje gorice, kjer je Kemis!!!
    Naj dodam:
    Če greš na Vrhniko od Drenovega griča naprej pri prvem krožišču zaviješ levo in prideš do Kemisa. Če pa hočeš priti do bivše tovarne usnja, potem pelji skozi krožišče in še skozi naslednje krožišče, skozi semaforizirano križišče in še enkrat skozi semaforizirano križišče, še malo naprej v bližini Cankarjevega doma je stala tovarna usnja, skoraj na koncu Vrhnike proti Logatcu. Naselje je tu že staro.

    • Stajerka

     ne vem…..ne poznam, pišem kar sem zasledila v medijih – potem se opravičujem za napačne informacije…..je pa očitno, da se širilo stanovanjsko naselje v smeri deponije…..al tudi to NE drži???

     • tarantela

      Ne drži, tam je naselje že zalo staro, sem in tja kakšna novejša hiša, predvsem je tu naselje hiš, so pa bloki in trgovine ob Tržaški cesti skozi Vrhniko. Naselje hiš je bilo še preden so tja umestili Kemis.

  • if

   http://www.kemis.si/news/okoljevarstvena-dovoljenja-kemisa/
   Aktualni datumi ustrezajo vladam Aelenke Bratušek in Mira Cerarja.

 • Franjo Trojner

  Res je, tem levim norcem se je čisto
  ftrgalo! Zelo nas mora skrbeti, da takšni nesposobni in nespodobni osebki vodijo našo državo.Vsi ti levi retardiranci so nam uničili sanje o napredni demokratični državi polni bogatih, srečnih in veselih ljudi. Ti levi retardiranci so zajebali tranzicijo in s tem državo pahnili v bedo ljudi pa v obup. V vseh teh letih vladanja jim je uspelo celo pravno državo sesuti, etika in morala je zaradi njihovih nenehnih zlorab čisto razvodenela. Ti levi retardiranci so se vsa ta leta na oblasti posebej trudili uničiti sanje in delo vsega domoljubnega SLOVENSKEGA RODA, zato ta država danes ni podobna tisti, ki smo jo postavili domoljubi/demokrati in ves domoljuben SLOVENSKI ROD leta 1991. Ta SLOVENSKA država danes je vedno bolj podobna obubožani, gnili, represivni in do skrajnosti skorumpirani nekdanji državi Jugoslaviji! NE SE ČUDITI, da je temu TAKO, ma saj našo novo, samostojno in baje demokratično SLOVENSKO DRŽAVO vodi ista partija in isti politiki, ki so že bivšo Jugo spravili na boben in v moralni in etični kaos in glej ga zlomka tudi v bivši Jugi je bila pravna država samo farsa. Danes mora biti vsakega pravega SLOVENSKEGA DOMOLJUBA strah za prihodnost naše samostojne demokratične države in vsega SLOVENSKEGA RODA, vsi ti levi retardiranci na oblasti še Terana in krajnske klobase niso znali zaščititi, niti suverenisti nad našim ozemljem in morjen niso sposobni zagotiviti, kar nam hrvati s svojimi policijskimi čolni v našem morju dokažejo večkrat na dan, tudi pol milijona migrantov se je nelegalno sprehodilo prek našega teritorija, kot da naša država ne obstaja! In da je nesreča še večja, se mladi zaradi slabe situacije pri nas pospešeno izseljujejo v tujino. Zaradi vseh teh naštetih razlogov mora domoljuben SLOVENSKI ROD končno in dokončno pomesti z ostanki virusa kumunistične ideologije na naših tleh in s tem dejanjem resnično omogočiti razcvet demokracije in pravne države na naših tleh

 • RATATA

  Ti pokvarjeni komunajzerji bodo v dogovoru s pokvarjenimi hrvatarji, nekega dne za dobiček zažgali še jedrske odpadke jek, saj jim za Slovenijo in Slovence ni mar.

 • Stajerka

  članek je primeren dometu in inteligenci F571…..nič novega, nič presenetljivega, nedojemljive neumnosti “novinarjev” se bodo stopnjevale – kr glejte, pričenja se tekmovanje kdo je največji Pavliha med “novinarji”, navsezadnje se bližajo volitve……veliki pok – NLB pranje milijarde je že počil – moderni Jani bo na dopustu proučeval dokumentacijo :)))) ……
  zakaj “novinarji” – ker enostavno to NISO novinarji, ampak FDV skropucalo, žal ne samo nesposobno v novinarskem smislu, zadnje čase vedno bolj očitno opaženo tudi katastrofalno izobraženost na področju slovenskega pravopisa in vseh slovničnih zakonitosti……
  sicer pa, dober odgovor Janše, dvomim, da bodo razumeli poanto in sporočilo……imajo prekratek domet….

  ker se dotika tudi te tematike, sem včeraj na SLO3 zasledila novinarsko konferenco poklicnih gasilcev……..večina JS/JU se usklajuje in dviguje plače – KATIČEVA GASILCE DOBESEDNO HEBE NA SUHO…….od nategovanja za termine sestankov, do nazadnje dokumenta, ki gasilcem ZNIŽUJE PLAČE….
  upam, da narod, ki so ga polna usta hvale po forumih, tokrat DVIGNE GLAS ZA GASILCE……ker si to več kot očitno zaslužijo!!!!!

  • Hun

   baje so na nova24tv najjači novinarji…vsi z dolgiletnimi izkušnjami

   • Stajerka

    a vas žuli Nova……vam drma “novinarsko” sceno???

    • Hun

     zaenkrat še nima te moči

    • Donald J. Trump

     Nikakor, je pravo ogledalo prioritet in paranoj SDS-a in Janeza Janše osebno.

     Rekel bi da je vse skupaj komično, če nebi bilo tako tragično in žalostno.

     • tohuvabohu

      Paranoični so režimski levi mediji. Si že pozabil, koliko paranoičnih člankov je na račun Janše objavilo Delo v desetih letih? Pet tisoč!

     • Stajerka

      hahaha……KDO je paranoičen??……eni res vneto dokazujete lasten inteligenčni kvocient…..absolutno 0 ste že dosegli, še malo pa bo padlo v -…….

   • Lustrator

    Je za totalitarno skvarjen um razbijanje medijskega enoumja res tako močan udarec, da hodiš na dan s takimi diskreditativnimi “argumenti”?

    • Hun

     nova24tv je na nivoju medijskega skropucala svet24

     • Lustrator

      Torej jo živijo državne firme in urednikujejo tisti, ki jih obvladujejo? Torej v njej pišejo polpismeni Titovi pionirčki, ki z jezikom tlakujejo pot vsakemu rdečemu mesiji, ki ga posveti rdeči papež iz Murgelj? Daj mi vsaj nekaj, KARKOLI, da lahko primerjam ta dan z nočjo.

     • Hun

      vrjamem da bi nova24tv z buđetom rtv tudi dosegla tako kvalitetno ravn

     • rrrrr

      Prehud ogenj iz mitraljeza za ubogo lakajsko, vsakodnevno polulano in povsem nepomembno miš. Že pošten pljunek bi zadoščal. Svojo dragoceno municijo hrani raje za kako večjo rdečo podgano…

    • tarantela

     Ha, posebno Marjanca je višek kvalificirane novinarke na tem portalu.

     • Lustrator

      Pa si sploh kdaj prebrala kakšen njen članek? Na rdečem polu ga ni enega samega novinarja, ki bi tako precizno zadeval žebljico na glavico, pa naj se imajo še za take doktorje, akademike in intelektualce. Pa s tem neposredno ne trdim, da so prav vsi komiji zabiti kot telegraf štanga (čeprav je pri večini to preveč očitno), ampak le, da so očitno mastno plačani za svoje intelektualno prostituiranje in razultati tega onegavljanja pač ne morejo biti nič kaj boljšega kot – “kurberaj”.

     • Hun

      zdj pa očitno pretiravaš zarad tvoje očitne pristranske omejenosti…

 • Snorri Sturluson

  Pogorišče Kemisa 2. Tomislav Kovačič, lastnik te kemične tovarne, povezan z bankami, denar prihajal tudi od Židana (II.in III.)
  http://www.pozareport.si/?Id=posli&View=novica&novicaID=22923

 • princeska

  Smešno, vsi ti požari nimajo s požarno varnostjo v stavbi prav nobene veze. Povsod so se vnele kemikalije, namerno ali ne je druga pesem. Če že, je torej kriv zakon o hrambi in transportu nevarnih snovi. Bistvena razlika.

  • rrrrr

   Zakon ali lastniki? Prometni predpisi ali pijanci za volanom? Ustava, zakonodaja ali odvisni sodniki, zločinski tožilci in brezjajčno Ustavno sodišče? Bonko kot predsednik in Konko kot premier vlade ali njuni volilci?

 • Lustrator

  “da smo na moji avstralski kliniki pravkar odprli poseben
  psihiatrični oddelek za agresivno paranojo, značilno za Svet24 in
  tajkuna Odlazka”

  Vrhunsko! Ni čudno, da se ga komiji bojijo kot hudič križa, oni v njegovo diskreditacijo prelivajo na tone in tone črnila in snemalnega traku, on pa jih le z nekaj besedami tako brutalno prizemlji, da morajo še mesece hoditi v slaščičarno Zvezda na piškotek-terapije.

 • Hun

  Inšpektorji so uspešni pri malih obrtnikih, ki komaj preživjo…Pri privatnikih, ki imajo biznis z državo pa nikome ništa

 • princeska

  Janša, dežurni krivec za vse komunistično sranje, naj prevzame dežurstvo, da se bo v tej deželi končno kaj naredilo. Janša naj kandidira za predsednika države, zmaga zagotovljena. Potem se lahko delegira še za predsednika vlade, če homunisti lahko delajo tako, lahko tudi resna stranka tako neredi. Uspeh zagotovljen!

 • Kosobrin

  Če je bil Erjavec odgovoren za kante, pa naj bo še on za požige.

 • FORT WORTH

  Menim, da je Klaric samo posodil ime in priimek.
  To je tipicno sovjetsko-udbo krivicno obtozevanje, ki ima en sam namen in to je:
  -ocrniti,
  -diskreditirati in po potrebi tudi
  -ikvidirati

 • Janez

  TA TABLOID – NI DRAG ! Za kupiti.
  A?
  Ga vseeno praktično nikoli ne kupim, ker je le poln raznih reklam.
  IN PRAZNIH ČENČ TER MARENJ.
  KDO PA?
  IZDAJA TO ŠARO OD – “CAJTNGA” ? L.R. Janez KOMENDA

  • janez cepec

   ti ga zato ne kupeš, ker ga u Begnah, kjer si stacioniran ne prodajajo

  • velikiblek

   verjetn bereš rajš CICIBAN. Je vse napisano z velikimi čRKAMI in z
   VEčJIMI RAZMIKI MED
   STAVKI

   BLEK STENA L.R.
   SLOVENSKI RODOLJUB

   • janez cepec

    CICIBAN je biu do nedavnga njegova glavna opcija, zdej bo pa počas na Demokracijo prešaltu, pravlice so iste, je pa jeba ta, ker je men kvalitetnih slikc. skoz sam enga in istga plešastga strička not turijo, tak je ket Žalostna Sova, njegovi komentarji so pa tud brez veze, pa skoz so isti, že četrt stoletja.

   • Janez

    Se opravičujem !
    Zdi se mi, da so nekateri tukajšnji bralci na stopnji pismenosti 1. razreda OŠ !
    Npr. J. Cepec je že tak.
    Pa tudi zato uporabim velike črke,
    ker ZDA rek : “BIGGER IS BETTER” nekoliko drži.
    Sprejmem pripombo.
    Bom pazil na lepšo obliko in manj mešal velike in male črke. L.r. J. KOMENDA

 • janez cepec

  ljubljeni vodja nej na klinik dpre posebn oddelk za svoje zblojene ovce, sej ne rabi bit prov velek, pa bojo mel skoz dost deva, zato, ker tisteh par ovac ke ma, je tok prfuknenih, de bo terapija trajala, pa kr trajala

  • branči

   pozor! turbo driska je med nami, pripravite vanish za čiščenje

  • tramal

   Če bi imel res Janša kliniko take obupne primere kot si ti sigurno nebi zdravu

 • Kosobrin

  No, morda bi pa ta klinika pomagala tudi komu, ki ga preganjajo “strici iz ozadja”.

 • Vojteh Dovč

  ona dva pa ne moreta bit kriva ..kje pa sds kar tako naprej

  • Lustrator

   Raje preveri na kakšnih temeljih je zgrajena ta “krivda” in potem komentiraj. paradokse, ki jih komiji klobasate pravzaprav niti ni potrebno demantirati – zadosti je imeti v glavi kaj več kot slamo, pa že sami sebe sesujete s svojimi patetičnimi janšefobnimi bistricami.

 • if
 • črnaovca

  Ti režimski mediji so res sna sama laž le strankarski prodan Madžarom je vir prave resnice in spoznanja

 • Šobar Davorin

  Mene pa zanima, kako je kaj z ono afero Tunel Šentvid: Hojs. A je morbit že enmau zastarala?

  • tohuvabohu

   Pozanimaj se, cepec.

  • tramal

   Pravi si ČOBAN da v urin.

 • tarantela

  A veste, da bo Janković kandidiral s svojo stranko za v parlament?

  • Snorri Sturluson

   Pozitivna Slovenija v rdečih številkah?

  • tohuvabohu

   En glas očitno že ima …

   • stajerc5

    Verjetno si ga je tudi zasluzil z varianto Lekarna, hehehe…

    • karpelec

     Ne, ne, ZZB in Moskvo, sa so jo skoraj tam pustili.

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …kučan je kriv,da je janša kriv

  • stajerc5

   Koncno nekaj pametnega…

 • Osti jarej

  …poslušala včeraj poslanca čuša…nekako takole je rekel:janša in kučan sta “sovražnika” samo za javnost…v resnici sta najboljša “zaveznika”

  • Snorri Sturluson

   Kot hudič in Bog?Ista familija?

  • Kosobrin

   Čisto mogoče je! Ker v naši državi nas “nič več ne sme presenetiti”!

   • tohuvabohu

    A potem je Kučan izdajalec, kolaborant in belogardist?

    • Osti jarej

     …in janša še zmeraj zagrizen tardeč,komunist..?

 • Osti jarej

  …v resnici je tako,da nihče ne “nosi ” odgovornosti

  • Snorri Sturluson

   Baje so superiorni

 • Osti jarej

  ODLIČNOST ZAHTEVA ODGOVORNOST

  • .

   res je.

 • Osti jarej

  –saj bodo kmalu volitve….folk hlepi po spremembah

  • Snorri Sturluson

   Že 70 let.Eni so obupali in so odsli

 • Osti jarej

  ….večina pa se ne zaveda,da je popolnoma isti pasji klinc,koga volijo……dokler ne občutijo na lastni koži….da je vse isti pasji klinc

  • Snorri Sturluson

   Uzdaj se use i u svoje kljuse,obecanje ludom radovanje ….

 • Osti jarej
 • Janez

  TUNNEK !?
  Ali si ti napisal to kozlarijo v Svet 24?
  Čisto v tvojem stilu je: tebi je Janša kriv – da je voda mokra. Priznaj, a ne !? L.r. J. KOMENDA

 • radames

  “…skupaj spraviti pravo skropucalo…”

  Zdaj pa takole. Še enkrat bom polpismenim “novinarjem” na Novi obrazložil, kako je s to besedo.
  Skrpucalo nastane, če nekaj skrpamo. Če skrpamo, nastane SKRPUCALO. Nekdo, ki bi bil rad “novinar”, tega ne razume, ker pojma nima o slovenskem jeziku in napiše skropucalo.
  “Skropucalo” napišejo tisti, ki jim ni nič do jezika in ne spoštujejo bralcev.
  “Skrpucalo” pa napiše tisti, ki pozna svoj materni jezik in spoštuje vse bralce.

  • MižekFiga

   “Skropucalo” je za slovenščino neznana beseda!

   • dob

    “Odgovornost za požare prenesli na strokovnjake in ne uradnike!”

    ODGOVORNOST je tudi precej neznan pojem v Sloveniji.
    A ni to čudno?! Pri nas se vse zgodi samo, nihče ni odgovoren. Kriv je pa Janša. Če bi pa Janša rad bil odgovoren, po domače povedano če bi sestavil vlado, mu pa tega ne pustijo, to je prepovedano!
    To pomeni, da Slovenija v izhodišču ne potrebuje odgovornih ljudi. Potrebuje neodgovorne na oblasti, in tiste, ki prevzamejo Krivdo.
    Skratka, mi imamo idealno zasnovano državo. Vse to imamo: neodgovornost na oblasti, in krivce, ki zanjo prevzemajo krivdo (ne odgovornosti!). Če pa bi opozicija hotela biti odgovorna, pa skočijo neodgovorni v luft, češ, ti so nori! Tem gre samo za oblast!
    Pa kdo je še to videl, da se opozicija bori za oblast?
    Odgovor: vsaka normalna demokracija.

    • MižekFiga
     • dob

      Še ena takšna beseda je “samostojnost”. Je tudi v slovarju! Samo, sprašujem se, kako lahko nekdo, ki je zadolžil državo za 32 milijard evrov, slavi samostojnost države! Takemu je pojem samostojnosti popolnoma neznan.
      Po moje je tu na mestu beseda vzdrževan.

     • Osti jarej

      ….aha…gospod bavćaritate je že en takih….vzdrževan od naroda,ki sam krepa,pa od soroša en mal….je pa takih ene par tisoč….še…vzdrževancev

     • dob

      Ja, čak mal, o Bavčarju je pa treba le mal b’l spoštljiv govort,
      Bavčar je vendar izumil nafto.
      Kaj bi pa mi brez nafte?!

     • Osti jarej

      ..kaj nafto….higgsov bozon,je pravzaprav bavčarjev….

     • dob

      Bavčar je tudi izumil jagodni jogurt! Kravi daš jest jagode, pol jo daš pa na ringlšpil in po dveh urah vrtenja se ji skisa mleko. Potem jo sam še pomolzeš in maš jagodni jogurt.

     • tohuvabohu

      V slovarju je tudi beseda “spoštovati”, čeprav nihče ne ve, kaj natanko pomeni.
      Kje vse se danes uporablja ta čudaška beseda?
      – spoštovati sodišča
      – spoštovati sodbe sodišč
      – spoštovati ustavo
      – spoštovati zakone
      – spoštovati obveznosti
      – spoštovati svobodo izpovedi
      – spoštovati mnenje sogovornika
      – spoštovati pravico do nečesa
      – spoštovati čast in dobro ime
      – spoštovati nedotakljivost življenja in imetja
      – itd.
      Dr. Jamrar je nekoč posvetil cel novoletni nagovor v parlamentu spoštovanju.
      To je zamegljevanje. Za ta namen imamo bolj povedne in natančne izraze:
      – sprejemati (sodbe)
      – držati se (dogovorov)
      – priznavati (pravice)
      – izpolnjevati (obveznosti)
      – izvrševati (predpise)
      – omogočati (izvrševanje pravic)
      – itd.
      Uveljavljeno mednarodno frazo “pacta sunt servanda” naši pametnjakoviči prevajajo “dogovore je treba spoštovati”. “Servanda” pomeni izpolnjevati, držati se, uresničevati. “Spoštovanje” si lahko nekam zataknete, bleferji cmeraristični. To je pojmovna in jezikovna revščina.

     • Hun

      spoštovati mnenje sogovornika…to je tebi tuje!

     • tohuvabohu

      Ja, ne boš verjel, slučajno imaš prav! Mojega spoštovanja si ne zasluži vsak, ampak se mora prekleto potruditi. Pri tebi takega prizadevanja žal nisem opazil.

     • Hun

      nikol ne piham v isti rog samo da bi bil opažen…

     • dob

      Nabijem te na kurac od Jankovića, in od njegovega sodišča, ki izgubi vse njegove zadeve na sodišču. Ki je itak kučanovo in bi nam ga ti rad vsilil, da ga spoštujemo. Potem bi pa ti še rad, da pod grožnjo pištole podpišemo dogovor s kučanom, da nas njegova falanga lahko guzi kakor hoče in kadar nas hoče, ker se to tebi zdi pravično.

     • tohuvabohu

      Zakaj si jezen name?

     • dob

      Iskreno? Ker si useglihar (useeno ti je kaj govoriš) in spadaš med ljudi, ki ne izrazijo svojega mnenja. O tebi ne vem nič, ker o sebi nič ne poveš. To seveda ne pomeni osebnih podatkov, od kod si, kdo si, kje stanuješ ipd., ker me to ne zanima. Saj nisem udbovec, oni to zahtevajo in iščejo pri človeku.

      Mene zanima TVOJE mnenje. Ne nekaj, kar si prebral ali misliš, da se prav sliši, ampak nekaj, kar čutiš in veš iz sebe – pa tudi če je popolnoma drugačno od mojih izkušenj s podobnim! Vsak ima svojo izkušnjo.

      Na primer: če so domobranci, fašisti, komunisti, nacisti, neprevidni šofer ali kdorkoli, ubili njegove svojce, družino, sorodnike, ima tak človek (pri meni!) vso pravico izraziti jezo, nespoštovanje in prezir do morilcev svojih dragih, kot tudi svoj gnev nad recimo nepravično sodbo, ki takšne ljudi pusti na svobodi, da potem še naprej nekomu povzročajo škodo in nesrečo. Pač zato, ker to odgovarja političnemu sistemu, ki potrebuje biriče in morilce v civilu. Zame so to morilci, ki nimajo niti malo srca, in praviloma ne odgovarjajo za svoja dejanja, kar pomeni, da tudi odgovornosti ne čutijo. Krivde pa sploh ne.

      Denimo, da se peljem z mestnim avtobusom, lije pa kot iz škafa. Potem na neki avtobusni postaji, kjer je dosti ljudi, da lahko opazujem, stoji en fant, brez dežnika, ki je pravkar sestopil iz drugega avtobusa, v rokah drži prelep šopek rož, lepo je oblečen, počesan, napravljen… Očitno je z nekom zmenjen. Predvidevam da z žensko, ker ima rože.

      Potem se čez eno uro vračam z avtobusom v nasprotno smer in mi oko samo zleti čez cesto, kjer ugledam istega fanta, ki še vedno čaka. Premočen je do kože, obleka, prej zlikana in lepa, se mu je obesila na ramena in z las mu voda curlja. Šopek je pa povešen, ovel! Smešno zgleda, kot kaka zelenjava
      Luzer, sto na kvadrat! zaradi mene tudi dvesto ali tristo na kvadrat, jaz ljubim njegovo vztrajnost in željo, ki ga sili, naj še malo počaka, ker bo dekle morda le prišlo. Stokrat je v glavi preveril, če si je prav zapomnil uro in dan. Zapisal si je na listek, ki ga ima s sabo v žepu. Kaj vem, kaj mu vse hodi po glavi… Toda jaz vem kaj jaz mislim! Mislim si: tale tip je moj človek! Ima moje spoštovanje, ker imam vedno spoštovanje do takšnih ljudi. Je neskončno!
      Zgube in luzerji, ki čakajo in čakajo…. in upajo in nikoli ne obupajo. In ostajajo luzerji dokler je treba, ampak Želji v sebi se ne bodo odpovedali! Zato imajo moje spoštovanje in ga bodo vedno imeli.

      Najbolj pa mi je pri njem všeč to, da ni zmagovalec.
      Jaz na primer nisem zmagovalec. Sem luzer, ki nikoli ne obupa.
      In če ga vprašaš, kaj se je zgodilo, ne bo rekel: sej je useen…
      Ker mu ni “useen”! Ker tudi meni ni “useen”.

      Takšen človek, kot je tisti na avtobusni postaji, ti ne citira učenjakov, znanstvenikov, pisateljev, genijev… ko se pogovarja s tabo. On ti pove preprosto, tako kot se je NJEMU zgodilo. On pove svojo izkušnjo, ne tuje, in jo opiše tako, da točno veš kaj čuti. In kar čuti, to misli! Pri njem misli niso ločene od telesa. Skupaj z njim so, oba sta eno, njegovi možgani in telo. Zato pa velja za zgubo. No, v bistvu samo predvidevam da velja za zgubo, ker ne zna odigrati neke druge vloge, danes pa ta družba tega ne mara. Hoče od človeka perfektnost in kaj jaz vem kaj še vse. Same take stvari zahtevajo od človeka, ki jih jaz nimam. Veš kaj? Jih niti nočem imeti!

      Zato sem ti zdaj napisal daljši odgovor, ker upam, da si človek notri v sebi. Ker če mi nekdo reče: zakaj si jezen name? Potem v tem vprašanju ni nobenega sprenevedanja in je vprašanje čisto vseh primesi, in mi zato to tvoje vprašanje dovoli, da te začenjam videti kot človeško bitje.

     • tohuvabohu

      Hura, končno nekdo začenja v meni videti človeka. Pred pol leta sem dal eno pripombo na tvoje izvajanje in takrat si me ozmerjal in obrcal kot sosedovo ščene. Od takrat se te trudim pustiti pri miru, a vedno ne gre. Sicer pa o meni in mojih pogledih vse povedo moji številni komentarji in spopadi z dresiranimi tipi. Očitno jih ne bereš, sicer bi vedel, da sem daleč od vsakega vsegliharstva.

     • dob

      ok, od zdaj naprej te berem.

      LP

    • MižekFiga

     Zato pa so “komisije”, da se zabriše osebna odgovornost. Mislim najbolj na tehnične zadeve!

    • Osti jarej

     ..jp…vsaka NORMALNA demokracija….ta v slomafijandžiji je pa samo za mafijo….večjo moč ima…mafijec…več demokracije dobi….raja pa krepela…od vseh možnih politikantskih opcij

 • paradajz

  Žalostno je to, da folk naseda in verjame takim “novicam”. Zato pa vedno znova volijo “nove obraze” … in smo tam kjer smo :(

  • tonite falco

   V riti… in še kje!?

 • slaipowi

  Hojs pa je bil pravi abrambni minister, ja. Edini dosežek njegovega ministrovanja in njegov intelektualni domet je bilo preimenovanje vojašnic. Strokovnjak za padle omete v komaj odprtih tunelih. Ha ha

  • MižekFiga

   Tvoj “domet” bi ti tudi na Luni pahnil breme na prste obeh nog.
   IN vojašnice ne smejo bit imenovane po vojnih komunističnih kriminalcih, se ne spodobi, pa čeprav z Lukšičem razmišljata kot kriminalca.

   • slaipowi

    Tvoje mnenje je ena figa. Konjska…

  • tramal

   Ti bi še sedaj rad vidu da bi se vojašnice imenovale po komunističnih zločincih.Pravi si drekonja.

   • slaipowi

    Tega nisem reku. Reku pa sem da nic od “strokovnjaka” Hojsa ni blo ko je bil minister. No, še nekaj jih je zaposlil ” na zaupanje”, ki bi morali oditi ko je sam odšel. Pa niso. Še danes so tam…

 • MižekFiga

  Predlog družbeno političnim delavcem družbeno političnega tiska.
  POIŠČITE SINA DDR: MILANA KUČANA V SRBIJI! Dežela nuca suverena po suverenu in to ne sme bit “Drug Tito”. Izkušnje kažejo, da se najbolj obnesejo tesne družinske vezi.

  • Ne damo Evrope in Križa

   Srbi so krščanski narod in varujejo mejo dol pred migracijo. Srbski pravoslavni krščanski narod je uničen in lačen, ker so mu predolgo vladali komunisti satanisti antikristi.

 • tzt

  Bebavi post, usmerjenega bebca z rodovnikom in hrvatarskim priimkom, Klarica. Moras bit res krepko zarukan, da pises take, ze x100 prezvecene nebuloze. Le kje so najdl tega papka? Verjetn so ga za polovicno ChupaChups snel s parka majmunov.

 • Kosobrin

  Ko se pripeti kakšna nesreča, če gre kaj narobe, potem nikoli nihče ni nič kriv. In velikokrat ga tudi ne najdeš, ker so vsi pošteni, vsi prekaljeni in vsi prepleteni. Raja se pa krega med seboj in obmetava z “belimi in rdečimi! Zato pa vedno pravim, da si bo narod sodbo pisal sam! Vedno si je in vedno si bo!

 • Ne damo Evrope in Križa

  Levičarski izdajalci po celotni EU so toliko škode naredili tem ubogim krščanskim narodom in njihovim otrokom, kot je nobeden ni po 2 svetovni vojni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ne damo Evrope in Križa

  Levičarski izdajalci po celotni EU so toliko škode naredili tem ubogim
  krščanskim narodom in njihovim otrokom, kot je nobeden ni po 2 svetovni
  vojni !!!!!!!!!!!!!!!!

 • Donald J. Trump

  Čudno. Ravno včeraj mi je eden od Janševih navijačev razlagal, kako je Svet24 eden najboljših novinarskih portalov, in ga hvalil v nedogled. Kot kaže bo že danes drugačnega mnenja, saj generalu ni povčeši omenjeno trobilo.

  • stajerc5

   Jezus,kaksna reva nevedna si! To te je samo preoblecen udbovc testiral, ce si se “nas”!!! Rdeci ste res slaboumni ali drugace; Imate pordecen um!

   • Donald J. Trump

    Aja ok, “sam testiral” preoblečen odbovec ja, hahahahahahaha. Mislim, v kakšne mentalne akrobacija morate nekateri zaiti…žalostno

    • stajerc5

     Ja, taksne akrobacije vam manjkajo, poglej si malo tvojo lepo slikico, kaj ti Trump kaze!!!

 • Ne damo Evrope in Križa

  Gospod Janša ima prav, ker želi varno državo in nobenih tujih kultov, ki bi prevladali na tem krščanskem ozemlju. Misliti moramo na vse te evropske otroke, ki si zaslužijo mir in svobodo na svojem lastnem ozemlju!!!!!!!!

 • Ne damo Evrope in Križa

  raje volim SDS kot vse levičarske preklete izdajalske sataniste, ki so mejo po Evropi odpirali raznim teroristom in prekletim satanistom kateri nam nočejo nič dobrega!!! To je krščanska država!!!!!! Narod v tej državi ima pravico imeti mir, svobodo in lepo lastno prihodnost !!!

 • Janez

  KO SI JE
  “NAROD PISAL SODBO SAM” !

  JE BILO ŠE SLABŠE
  – KO STA NARODU PISALA SODBO : “FRAK IN PA TALAR”.

  Popravek !
  Po 1945. letu si “narod tudi ni pisal – sodbe sam”
  So
  MU SODBO PISALI RAZNI VKP B STALINSKI INDOKTRINIRANCI !
  Npr.
  SODBE SO PISALI : KPS MAČEK, KARDELJ, KIDRIČ, TOŽILEC VL. KRIVIC I.P.D. J. Komenda

  • ne damo križa in Evrope

   Največje prekleto zlo so komunisti, ki so Boga in državo izdali za keš. Zdaj razumemo!!! Smo v letu 2017! Stvari postajajo vse bolj jasne.

 • tramal

  Ne vem na koga se bi spravili ti komunajzerski mediji če nebi obstojal Janša inSDS.Verjetno bi se začeli zopet med sabo pobijat tako kot leta 1948 z nastankom golega otoka potem ko so pomorili vse domobrance.

  • .

   levičarski komunisti antikristi so brezbožni izdajalci naroda. Za keš komunistični satanisti prodajo vse kar je sveto.

 • RATATA

  Delo doo se opravičuje SDS za svoje navedbe, da je denar od Patrije končal pri njej.

  • RATATA

   Denar od Partije pa sploh še ni končal!

 • domovina mili dom

  Ko komunajzar pokaže na drugega, si lahko 1000%, da je to komunist naredil

 • Darko Bukovec

  Janša je kriv za uboj Kennedy-a, pa uboj Martin Luthra King-a, pa za 9.11 Twins towers…ej a vi to ne veste…lol…lol.

 • realno

  Slovenija ima lepe desne stranke, tudi Slovensko ljudsko stranko ima, pa Novo Slovenijo, SDS…Vse te krščanske domoljubne stranke morajo dobiti moč.

  • RATATA

   Znotraj teh strank zajedene izdajalce je najprej treba razkrinkati in jih obelodaniti, potem pa bo.

   • realno

    izdajalski kreteni so vedno obstajali, že od antičnih časov, takrat so z izdajalci ravnali kruto in direktno, danes pa se lahko uporabi ” milejši” ukrep, ki se mu enostavno reče deportacija.

    • RATATA

     Živinskih vagonov za deportacijo je dovolj.

 • realno

  Krščanske stranke v Evropi naj se prebudijo iz dolgoletnega pasivnega stanja. Levičarji so nas izdali, meje so odprli, nevarnost je prišla v ta krščanski evropski kontinent. Posledice so tu. Samo normalni domoljubni ljudje lahko rešijo to Evropo krščanskih narodov.

 • soc

  Poglejte si diplomsko delo (povzetek na začetku čisto zadošča) te orhideje udarnega protijanšističnega vrtička. Ne razumem, zakaj ga niso vzeli na RTV, večina pisunov Levice si je našla sinekuro tam..

  http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/klaric-matej.pdf

  • radames

   Sodi v rodbino Klaričev, nekoč zaposlenih na RTV Ljubljana: Rudi Klarič, kamerman in filmski snemalec, Darko Klarič, na Radiu novinar, Ivan Klarič, snemalec avstrijske TV, prej pa na RTV Ljubljana.

  • RATATA

   Zelo “kvalitetno” delo za smrduharsko rabo, kar plačujemo vsi. Tudi mentor je antiSlovenski pritepenec. Matkurba me nervirajo!

  • realno

   FDV je neobjektivna, ker je izrecno antikrščanska levičarska in to je žalostno, saj ta isti FDV FINANCIRAJO TUDI KRŠČANSKI LJUDJE v tej domovini.

   • slaipowi

    Torej tudi jajotova diploma z abramboslovja, ki je del FDV nič ne pomeni. Se je odkupil z doktoratom iz Prištine. To pa je nekaj, a ne?

 • realno

  NEPRAVIČNO je, da neka levičarska antikrščanska skupina ( bodisi v Sloveniji bodisi v evropskem parlamentu ), odloča v imenu celotnega krščanskega naroda!!!!!!!! To je ta problem. Gre se za USODO KRŠČANSKEGA PROSTORA, tega antikrščanski levilčarski brezbožni satanisti ne razumejo!!! O tem se gre.

 • Osti jarej
 • RATATA

  Red Bogovič mi gre že dolgo na jetra ker je red in škodljiv.

 • Satan

  O krscanarji malo vas je in vsako leto se manj ;)

  • varovali bomo krščansko državo

   VSE VEČ NAS JE. Lp

   • Najplemenitejši

    Vse MANJ vas je! Letos so ankete pokazale, da je v Sloveniji samo še 41% vseh prebivalcev vernih! Kar pomeni, da ste krepko v manjšini! Od teh 41% pa odštej še ostale sekte, ki niso RKC, pa vas ostane še manj!
    P.S. Pa hitro napiši, da je ankete priredil Kučan!

    • varovali bomo krščansko državo

     KRŠČANSKI NARODI SE VSE BOLJ ZAVEDAJO POMENA KRISTUSA. IN VSE VEČ SE BOMO. TOLIKO,

     • Artur

      Ali je bil ta vaš Kristus pismen ?

     • varovali bomo krščansko državo

      podcenjuješ Kristusa, ne mene, Njemu boš odgovarjal, ne meni. Lp

     • Artur

      Ali je bil pismen ali ne ? Nimam jaz kaj odgovarjat možakarju, ki je baje pokojni že več kot 2000 let! Nelogično ali ne ? .

     • JEZUS JE RESNICA

      seveda je bil, ker je povedal, da je bilo pisano o Njem. Imej torej spoštovanje do Kristusa, ki je tudi zate šel na križ. LP

      Tedaj sem rekel: »Glej, prihajam;

      v zvitku knjige je pisano o meni,

      da izpolnim, o Bog, tvojo voljo.«

      Jezus Kristus

      iz krščanske Nove zaveze http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Heb+10%2C7&id13=1&pos=1&set=2&l=sl

     • Artur

      Kje so njegovi originalni zapiski ? Da je bilo pisano o Njem ??!! To je – rekla kazala !!! Zakaj ni sam zapisal in evidentno ovekovečil svoje napisano kar je imel za napisat tako kot 400 ali 800 let pred našim štetjem Platon ali Homer in še veliko drugih celo pred več tisoč leti Mezopotamci, Asirci….. na svojih glinenih ploščicah ? Ni duha ni sluha o njegovih citatih napisnih iz njegove roke. Imej torej spoštovanje do Kristusa, ki je tudi zate šel na križ ???? Jaz imam spoštovanje do tistih, ki si to zaslužijo , do tistih ki jih poznam in tistih pokojnih ki sem jih poznal da pa bi imel spoštovanje do nekega možakarje izpred 2000 za katerega nisem niti prepričan ali je sploh živel , e to je pa skregano z vsako zdravorazumsko logiko . Wake up people for “god” sake !!!!
      https://en.wikipedia.org/wiki/Plato#/media/File:P._Oxy._LII_3679.jpg
      https://en.wikipedia.org/wiki/Plato#/media/File:Clarke_Plato_page_1_recto.jpg
      https://en.wikipedia.org/wiki/Homer#/media/File:Townley_Homer.jpg

     • varovali bomo krščansko državo
     • Artur

      So bili pa zato islamski manipulatorji pismeni pa so zapisovali kar jim je v njegovem imenu odgovarjalo za zatupljanje raje.

    • Morala

     Pozabil si na muslimanske in ostale vernike, njihovo število se povečuje.

     • Najplemenitejši

      VSEH skupaj je 41%! A si nepismen?

     • Morala

      Nauči se spole, potem meni lahko očitaš nepismenost! Sem napisala, da se muslimansko prebivalstvo v Slo povečuje in s tem njihovi verniki! Kaj tu ni jasno!?

     • slosin

      a 59 % vas je pa komunajzarskih vernikov..?

     • Najplemenitejši

      Jp, ostali smo pa komunajzarski infideli!

    • varovali bomo krščansko državo

     KRISTJANI SO TUDI PROTESTANTI IN PRAVOSLAVNI KRISTJANI, NISO SAMO KATOLIŠKI KRISTJANI. KRŠČANSTVO JE PREŽIVELO VSE IN BO PREŽIVELO VSE. SOVRAŽNIKI OD TEGA KRŠČANSKEGA NARODA BOSTE ŠLI OD TOD, ČE BOSTE MISLILI RAVNATI IZDAJALSKO.

    • varovali bomo krščansko državo

     TUDI NEKDO, KI NI VEREN, SPOŠTUJE PA SVOJE KRŠČANSKE DEDKE IN BABICE, NE BO DOPUSTIL RAZPADA SVOJE KRŠČANSKE DOMOVINE.

     • Najplemenitejši

      Tak sem jaz, pa vseeno komaj čakam, da propadejo vse vere!

 • Donald J. Trump

  Nov dan, novo čiščenje generalove slike.
  Nisem si mislil, da bomo v Sloveniji dobili “novinarski” portal, namenjen izključno čaščenju enega predsednika ene politične stranke. In seveda mu njegovi kimavčki pri tem prostovoljno pomagajo.

  • varujmo ta krščanski prostor

   ne kimam nobeni stranki, kimam pa temu, da so meje varne in da se ne uvaža teroristov in tujih kultov smrti. Ja?

  • stajerc5

   Kako ste se posmehovali pri startu Nove24, hehehe, sedaj ste pa v totalni paniki, ko prihaja, na vsak vas prdec iz Murgl, resnica na dan! Ja ja, strah vas je, zelo vas je strah prihodnosti.
   En sam SDS in samo en Jansa sta vam iz vase rdece zvezde naredili simbol groze, preplasenosti in potok solza. Ni cudno, vse te lastnosti ste podedovali po prednikih iz hoste!!!

   • Kosobrin

    Če ne bi bilo “prednikov iz hoste”, bi ti danes tukaj pisal fino nemško! Aja – mogoče bi pa tudi rad ….

    • slosin

     ….Če bi SLO osvobajali tvoji hostarji, bi imeli še danes tukaj švabe in makaronarje. Si pa res strokovnjak za NOB in ww2..

   • slaipowi

    Pa ti temu kar pišeš res verjameš?
    Nora24 je pa res portal za referenco. Tam nekje kot lady…

   • Donald J. Trump

    Hahahahahahahahahahahaah!!!!!!!!
    Sem že enkrat rekel, pa bom še enkrat: Dolgočasni ste že s tem, da ste vsi JJ ritolizniki čisto enaki, vsi enako govorite, vsi se imate za nekakšne “žrtve”, v vsem vidite zaroto, paranoični in prestrašeni ste do amena. In povsem se pustite podpihovati s takimi propagandnimi ritlizniškimi častilnimi pamfleti

    • stajerc5

     Ponavljas se, kako je kaj z demenco? Poglej strica Trumpa na tvoji slikici, pa se poizkusi jutri spomniti kaj ti kaze, bo slo? No ja, mogoce bos do jutri ze pozabil, da si v Novi24 precital tudi kaj resnicnega, za razliko od tvojega ctiva v yugobifejih.

     • Donald J. Trump

      Hahahaha uf kake “šale” zbijaš ejga, zih si taglavn na fari.

 • realno

  levičarski satanisti so res zanimivi: sovražijo Križ, ki so jim ga tukaj postavili dedki in babice, torej njihovi lastni predniki, ampak levičarski satanisti pa ljubijo tuje kulte in vere, res zanimivo. Bedniki izdajalski.

 • totex39

  Res bo zanimivo, kakšno lažno obrazložitev bodo nesposobneži javno zagovarjali, kajti resnice sigurno ne bomo izvedeli.

 • realno

  evropski prekleti levičarski satanisti, nikoli vam ne odpustim tega kar ste povzročili evropskim žrtvam, ko ste odprli meje raznoraznim psihopatom, ki so posiljevali in pobijali evropske ljudi.

 • Janša cinično odgovarja: “Za takšne imam poseben oddelek na avstralski kliniki!” :-) dober cinični odgovor

 • Riko S Taktiko

  Ta članek je ena sama zmeda. To je tipičen zmazek strokovnjakov naših fakultet, ki ne razumejo niti osnov slovenskega jezika, o strokovnosti pa ravno dovolj, da zmorejo kaj prepisati iz strokovne literature. Plagiatorstvo imajo v krvi, brez tega bi bili še vedno vsi sami hostarji.

 • Še pomnite tovariši

  Preberite še: Katere so pogoste težave v istospolnih razmerjih …

  • sprehajalec

   To pa tovarišija najbolje ve…..

 • Rožle

  Nova24TV. Medtem, ko novinarji na terenu še raziskujejo, kdo je odgovoren za požare, na Svetu24 raje pišejo laži. Medtem, ko kriminalisti na terenu še raziskujejo Tičevo smrt, na Nova24 raje pišejo laži.

  • marta

   In ti tule pišeš LAŽI. TROL

  • janez cepec

   ah dej no, ti ga pa zdej mau serješ. Nova 24 pa že ni taka. oni so u SLUŽBI RESNICE in pišejo samo resnico in še enkrat resnico. res pa je, de je to resnica velikega diktatorja, disidenta, preroka in še kej.

   • marta

    No, nič se ne trudi Cepec, saj vemo, da si tudi ti TROL. Kako pa tabletke ?

    • janez cepec

     kdo pa parau, de se trudem, z člahkoto izlijem svoje misli na papir, up, pardon, na ekran. nubene matrunge ni u tem, čisto zadovolstvo, k vidm kok vam kravžlam živce.

     • sprehajalec

      janez si se pa dobr nauču, daj biu Ivan janez disident. Bti še lajka prlepu če ne b drugh neumnosti napisou.

     • janez cepec

      to, de je disident, si se ti spounu, očitno ti tele pojmi niso čist jasni, poglej u slovar knjižnega jezika, al pa ata Gugla praš, pa ti bo mrbit kej bel jasn, čeprou dvomem, si preplitek, al pa tok zaplankan. na kratko, disident ni tist, ke gre mau u rest, pa tam sladoled liže, pa srbohrvaščino trenira, sprašujejo ga njegovi bivši kolegi, s kerimi se je prerivu pr korit za bolš položaj, disident je tist, k so ga zaprl zato, k se je boriu prot sistemu, s tem, de je naprimer mu kešne napredne ideje, jih tud napisu, tvoj veliki disident, pa je pisatel ratu (to on misle, de je pisatel) šele kasnej, skratka, blo naj bi mu onemogočeno delovanje na useh področjih, vaš Prerok pa ni mu te “sreče”, mirno j’ delvov in klobasou svoje nebuloze še naprej. če je on disident, poj je 99 posto folka disidentou

     • sprehajalec

      Unga ta drucga k si upisu, ta je biu Ivan janez u socializmu… K Solženicin pa Saharov.

     • janez cepec

      ja o tem si že pisu, če si najdu Janšo primerjat s Saharovim in Solženicinom ti res ni pomoči.poklič Janeza aus Begne, če te uzame za cimra, čene pa na studenc iš sobco

     • sprehajalec

      Johann von Vigaun pravš. Kva as ti ta janez u Ustanov?

      S pa že doug cajta tm?

     • Bozz

      Ja sprehajalec, tisto lizanje sladoleda je res sumljivo…

      https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/589-kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jana-in-kakno-vlogo-igra-e-od-afere-jbtz-1988-naprej-

      “Kaj kažejo njegova dela in predvsem nedela, ki bi jih moral opraviti, da bi dokazal to, za kar se prodaja. Da je opozicija udbomafiji, katera je stalno predmet njegovih govoranc. Nikoli pa ni predlagal narodu tega, kar so naredili skoraj v vseh post komunističnih državah, ki jim gre danes vse bolje, saj so razgradili komunistične monopole, omrežja,
      klike in škodljive združbe. To se naredi lahko samo z zakonom, ki ga narod sprejme preko zastopnikov v DZ ali neposredno na referendumu. (Vsaki izgovori kako ni mogel, kako ni imel večine, kako je bil preglasovan so izviti iz trte, dejstvo, je da konkretnega predloga nikoli ni dal, niti ni podprl predlogov, ki jih predlagamo drugi za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod.)

      Ivan Janez Janša je preračunano za celotno obdobje od leta 1990 sedel polovico časa v takih ali drugačnih foteljih izvršilne veje oblasti, torej v različnih t.i. pomladanskih ali pa komunističnih vladah. Nikoli ni bilo konkretnega predloga z njegove strani narodu, naj izvede t.i. LUSTRACIJO ali pač kar je bolj pravilen izraz, odpravo komunističnih privilegijev, ki jih še danes neprivilegirani ljudje v tej državi plačujemo.”

  • Micka

   Lej BEBO, se nikamor ne midi, tip je že več kot mesec dni mrtev. Do takrat, ko se bodo našli morilci žrtev v Barbara rovu, se bo tudi morilec Tiča prelevil v našega osvoboditelja. Pričevalci požigov odpadnih snovi bodo pa itak kmalu vsi mrtvi, toliko časa bodo reševali to požigalsko uganko.

  • Osti jarej

   ..kolikor jest vem,tič nikoli ni bil vmešan v nobeno politično svinjarijo…samo z napačnimi tiči se je družil

 • Ana Job

  Ubogi Janez Janša je vedno vsega kriv. Za vse, kar se dogaja v tej gnili državi je kriv! Dobro, da ima močne živce in smisel za humor. Drži se Janez! S tabo smo!

  • sprehajalec

   Včasih je bil hudič vsega kriv, potem domobranci, danes pa Ivan janez.

   • Donald J. Trump

    In komunisti, ne pozabi na njih. v SDS jih je polno.

    • stajerc5

     Zakaj bi mi mislili na njih, saj je to tvoja skrb, nje-de!??

     • Donald J. Trump

      Ammm ne…?
      Po videnem so komunisti glavna prioriteta stranke SDS

  • varujmo evropski narod

   to, da ima dobre živce se pa strinjam :-)

  • Donald J. Trump

   Ojoj kakšen kompleks žrtve imamo tu…

   • stajerc5

    Saj sem ti ze napisal, da boste jokali, evo ti ga na; Ojoj, se je ze zacelo…

    • Donald J. Trump

     Jokam ja, od smeha zaradi takih SDS klečeplazcev in ritoliznikov :D

 • janez55

  Ker Janša nikoli ne laže, je torej vendarle res, da ima kliniko v Avstraliji.

  • sprehajalec

   Tole pa dobiva počasi razsežnost Bajk in Povesti o Gorjancih. Ni čudno, da so ravno na ozemlju današnje Slovenije v sklopu bivše Avstro Ogrske najkasneje izkoreninili Čarovniške procese na izrecen ukaz Dunajskega dvora.

  • stajerc5

   Pa ne mi rect,da do sedaj nisi verjel, da jo ima!??? Ti, ti, ti, pacek nemarni rdeci, “nasi” te bodo po nagi ritki, sveda zato , ker ti pase, nje-de!???

 • slaipowi

  Preberite še.
  Šokantno: Kako je jajotov odvetnik zahteval rekonstrukcijo metanja pošte v kaslc.

  • sprehajalec

   S sodnico, nekdanjo pionirko pa mladinko moraš pač v njenem jeziku, da bo razumela….

   • slaipowi

    Jajo, prištinski doktor in prosilec za članstvo v ZK to dobro ve in zna….

    • sprehajalec

     Disident ZKS, partija ga je ven vrgla, kot Saharova nekoč, pa Solženicina….

     • slaipowi

      Dosident ja. Ne žali Solženicina. Vrgli so ga ven ker je bil bebo. In e še. Našel pa je ovčice ki mu danes nasedate. Cca 7% volilcev vas je. Zelo veliko za njegov domet, premalo za to kar trdi da bo naredil. Bo pa pocel to kar zna z diplomo abramboslovja (FDV) in doktoratom iz Prištine. Zganjal Kalimerota…

     • janez cepec

      use si kr prou napisu, sam tle si zajebu. praveš: ke je biu bebo. eee, wrong, še skoz je bebo

     • sprehajalec

      janez, tm gor pr teb majo lde rat Ivana janeza. Je usak let za Dan državnosti pohod, lih tm okol tebe, pa velik folka pride. Je gužva k na Brezjah za žegn.

      Ti s po moje en redkih k ga n mara.

     • slaipowi

      Saj sem napisal da je še. Le j se je nekam izgubil. Muca popapala

     • sprehajalec

      Stari znanec, About town, ha, ha, ha. Še kar našpičen proti Ivanu janezu. Pokaži mi boljšega, pa ti bom verjel, ha, ha, ha…. kritizirati zna vsak.

     • RATATA

      Kaj si rinil v Francijo, sem se vprašal, ko sem izvedel, da je medved napadel sprehajalca. O hvala bogu, nisi bil ti tisti, ki ga je napadel. ;-)

  • slosin

   Predvidevam, da si CPP že predelal. Probaj prebrati še kakšno knjigo, da ne boš tukaj stresal floskule, ki si jih pobral za šankom v kakšni vaški beznici….

   • slaipowi

    A si bral noriško kraljestvo?
    Plenice so ti že zamenjali?

    • slosin

     brihta, a misliš, da smo vsi, ki smo proti komunajzarjem, uporabniki plenic…

     • slaipowi

      Seveda. Nekateri do 14 let, večina pa tistih, ki se jih dobi v lekarnah na recept proti inkotinenci. Vmesni smo pa spregledali jajota, Hojsa in podobne bivše komuniste

     • slosin

      ..in zdaj, ko ste spoznali, kakšna super marka je JJ, pokate od zavisti, ker ga ni več v vaših vrstah….Ja,ja, hudo vam je, ker vas je zapustil…Ostal vam je samo Milan Mali aus Murgle, ki
      pa jajotu po brihtnosti do pet ne seže..še svojih spominov ne zna napisati… Ne vem, mogoče je pa nepismen, veš kaj o tem?

     • slaipowi

      He he. Jajota in njegov domet smo nekateri spoznali že cca 40 let nazaj. Ti ga pa poznaš z nore24.

     • slosin

      …čak mal, že pred 40. leti ste ga spoznali !!! In še nisi na plenicah, pa lulček ti še tud ne spušča….Si pa kerlc! Ampak, z mentalnim zdravjem imaš pa najbrž že hude probleme..drži?

     • stajerc5

      Mali ima svincnike iz zobotrebcov narejene, radirka je pa iz Stefkine macke iz nosu!

  • Krtača za SDS drek pucat

   Ta se dela norca iz vsega. Ampak na konc bo največ norc izpadel sam.

 • Viktorh

  .Tik – tak, še 41 dni, pa…

  • janez cepec

   pa te bo pobral

  • Nata

   Viktorh, a pravilno odštevaš ?? Pišuka, malo počasi gre !

 • Janez

  TUNNEK !

  Skoraj sigurno – TUNNEK !
  Je verjetno napisal – tisto neumnost o požarih in J. JANŠI !
  Na tako brez veze nači.
  In tako zlonamerno – do čisto ok g. JANŠE- TAKO PIŠE LE – TUNNEK !
  Čudno,
  da niso napisali, da je novinar B. Požar – kriv za te požare. Zaradi priimka Požar. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  TUNNEK – KAR PRIZNAJ. PRIZNANJE JE PRVI KORAK NA POTI DO ODPUŠČANJA !
  Pa!
  Nauči se olje pisati. Za zgled imaš lahko g. Klinca.
  In njegovo pesem : PARAZITI .. .

  https://www.google.si/search?q=klobasekov+pepi+paraziti&oq=klo&aqs=chrome.2.69i59j69i57j35i39j69i60j0j69i60.9929j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Donald J. Trump

  SDS-stranka z največ bivšimi partijskimi ritolizniki in Titovimi klečeplazci. Dejstvo.
  SDS-stranka,
  ki se še vedno poslužuje najbolj umazanih komunističnih prijemov:
  laganja, ponarejanja dokumentov in diskreditacije vseh, ki si drznejo
  spregovoriti po svoje.
  In bralstvo takih ogabnih častilskih portalov jim brezplačno in rade volje drži štango.

  • if

   Levičarski oziroma komunistični nazor je Sloveniji pridelal izgube v oblikah Gorice, Trsta,
   Istre vsaj tja do Mirne, AS, terana …, izgubljenih let nedemokracije
   in posledične blaginje …

   Zadnji šef tistega nazora je bil Milan Kučan. V času osamosvajanja julinja 1989 je tvoril kuliso Temeljne listine 1989 po načelu “Slovenija del Jugoslavije” kar je nasprotje demokratične Majniške deklaracije 1989 (maj 1989).
   Mednarodna pralnica denarja NLB je tudi produkt tega nazora.

   • Krtača za SDS drek pucat

    Ma kaj ti jokaš tule? Tko so se na konc po vojn odločil ta veliki in juga je mogla ubogat in žal popustit. Če bi pa ta bel zmagal, pa tud tolk nebi mel da bi se po slovensk kle pogovarjal. Ti bi rekel funfn funfn, jest pa nazaj jaaaa jaaa naturlih…..

    • STOP LEVIČARSKEMU FAŠIZMU

     SMO V LETU 2017!! Levičarski antikrščanski komunisti so odprli meje po Evropi in uvozili posiljevalce in morilce, ki so prizadeli ogromno evropskih ljudi. Ti je jasno to? Smrad, če ti ne paše v Evropi, so ti vrata odprta. MEJE SE ZAPIRAJO, deportira naj se vse idiote izdajalske, s svojimi uvoženimi psihopatskimi posiljevalci in morilci vred.

   • Donald J. Trump

    Ja prav, se strinjam, zdaj pa povej kaj si mislil s tem povedati. Da moj zapis ne drži?

    Ne vem zakaj Janšisti mislijo, da če sem proti njemu, moram obvezno ljubiti Kučana. Nismo več leta 1990, nas mlade boli kurac za Jugo, Titota, Kučana, komuniste, domobrance, spravo.

  • Borut Stari

   Še en primer pripadnika imbecilne levičarske skupine.

   • Donald J. Trump

    Uf, pa si me dobil.
    Kakorkoli že, kaj točno sem narobe napisal?

    • Borut Stari

     Narobe si napisal ime stranke, ki se tako obnaša. Zamenjal si SD in SDS

  • stajerc5

   Trump ti se kar kaze, kje so tvoji problemi!

   • Donald J. Trump

    Lahko še enkrat ponoviš prosim, tokrat v slovenščini?

 • RATATA

  EXKLUZIVNO iz jutrišnje izdaje režimskih trobil:
  Janez Janša namerava vse svoje nasprotnike spraviti v poseben oddelek svoje Klinike v Avstraliji na državne stroške.
  Ko bodo vsi tam, bo kliniko zažgal!

  • stajerc5

   Oprosti za mali popravek; Pozigalce bo poklical iz zlovenistana! Hej, pri tako veliki praksi kot jo imajo…

 • Krtača za SDS drek pucat

  Še zdaj čakam kako boste v to mzgodbo vpletli, da je sprejetje takega zakona v janševi vladi odgovoren kučan in udba……

  • Borut Stari

   Srečo imas, da na NOVI24TV ne deluje več admin.Popucal bi iz portala tebe in tebi podobnim. Ko pa dobro premislim to ni niti slabo. Vsaj se vsakodnevo pokažejo vaši imbecilni komentarji, ki povedo kakšni imbecili ste levičarji.V nove zmage s pokojnim Titom naprej.

   • Krtača za SDS drek pucat

    Agroznanstvenik hahaha, hruška pa jabuk sta dva pojma veš?

    • ne damo meje in varnosti

     ti bi pa rad uvozil posiljevalce inženirje, ne? Ne bo šlo!!!!!!!!

  • Janez

   Kandidat ?
   Za plaketo ” MAJMUN 2017 ” – TU DOKAZUJE, DA JE RES ZA TO PLAKETO. L.r. J. KOMENDA

  • Janez

   Pijana krava – celo nekaj piše ? L.r. J. KOMENDA

  • Janez

   PUJS je padel v gnojno jamo. Pa kruli . L.r. J. KOMENDA

 • Krtača za SDS drek pucat

  Drgač ste pa mal reveži na tem portalu. Ne znate se brant, zagovarjat svojih argumentov, pol se pa poslužujete najbolj pritlehnih in zahrbtnih domobranskih fint – blokiranje in brisanje vseh komentarjev, ki za razliko od mnogih desnih niti niso bili žaljivi. Skratka nož v hrbet. Enemu gre resnica očitno res v nos. A ji ne bo ušel.

  Ajde moderator domobranski briš tudi to! Marš fašizmu!

  • rubec

   Finte bolj ti obvladaš kot pa ta portal. Kako bi sicer ušel iz umobolnice ko pa imajo tam tvoja vrata zablokirana. Si ti mal elčapota teslo zabito hehe?

   • Krtača za SDS drek pucat

    Likvidacija je bla zmer v domeni desnih. Sam še zdej ne morte pozabit da ste po vojn dobil repete za vaše svinjarije. Pa še jih boste če boste kej dost prociral narod z vašimi lažmi.

    • levičarji so izdajalci

     Likvidacija je bila komunistični konstrukt, grobnice po gozdovih so dokaz.

    • Janez

     TITOV
     NAJBOLŠI “KOLEGA” KGB-NKVD STEVO KRAJAČIĆ
     – JE V USTAŠKI UNIFORMI HODIL PO JASENOVCU. Dokazano. L.r. J. KOMENDA

    • Janez

     MARŠAL TITO
     – JE DOKAZANO BIL LIKVIDATOR KOMUNISTOV-TROKISTOV. L.R. J. Komenda

    • rubec

     Samo repete prosim ne. Da smo dobili repeta je več kot dovolj.

   • levičarji so izdajalci

    verjetno ima danes fraj dan

    • rubec

     Taki primerki nikjer po svetu nimajo fraj dnevov razen mislim da v Stari Gvineji in še to samo enega. 30.februarja.

  • levičarji so izdajalci

   Ni večjih fašistov od tistih, ki so teroristom odprli meje, da posiljujejo in ubijajo po Evropi. MARŠ!!!!!!!!!!!!!!!

  • Janez

   MARŠ – KRTAČA STARA V KONTEJNER. L.r. j. KOMENDA

 • Rdeče zvezdaš Zoran

  LEWAKI SO ZAŽIGAL SAMI POL PA DRUGE OBTOŽUJEJO, KOT NERON, KO JE RIM ZAŽGAL, KRIVIL PA KRISTJANE

  • Krtača za SDS drek pucat

   Tle je bil pa vaš vodja en Nero, do Nerona ma še daleč. Pač hitrej bom fertik če naštejem česa ni zajebu.

   • slosin

    …tkole med nama! A misliš, da je on kriv, da danes mokr dež pada..?
    Res me zanima tvoje strokovno mnenje….
    Pa nekaj sem slišal, da na FDV odpirajo novo smer ‘janšeslovje’…
    Mogoče bi se vpisal, je pa res, da o tej stroki že ogromno veš…bi pa vsekakor bilo fajn, dobil bi diplomo ‘diplomiran janšeslovec’…

    • Krtača za SDS drek pucat

     En predlog ti dam. Na kompost se vrž da bo spomlad dobr uležan za solato.

     • varovali bomo svojo mejo

      kar sebe vrzi gor, druge pa pusti pri miru s svojimi izdajalskimi fašističnimi izdajalskimi forami.

     • slosin

      …za gnojenje solate bi bil ti zelo dober ..imaš vse lastnosti gnoja…

     • stop levičarskim fašistom

      BRAVO!

     • Krtača za SDS drek pucat

      Če pa sds drek pucam. Čist sigurn da ja.

     • Levičarski fašisti so izdajalc

      Sds je stranka v slovenskem državnem zboru. Tebi podobni pa so izdajalski material, za deportacijo.

     • Janez

      KOMUNIZEM !
      Je na gnojišču zgodinine. L.r. J. KOMENDA

     • Janez

      KOMUNISTI
      SO NA GOLEM OTOKU MORILI KOMUNISTE. Po nalogu Maršals Tita. L.r. J. KOMENDA

    • Nata

     + + + + + + + + + ja, ja, važna je diploma. Pa magisterij, pa doktorat.Mene resno zanima, kdaj ljudje ” delajo ” in kakšne zasluge imajo, da jim delodajalec plača te študije. Saj niso poceni !

   • STOP LEVIČARSKIM IZDAJALCEM

    Ubogi komunistek, ti in tvoji izdajalci ne boste odpirali meje od krščanskih evropskih narodov!! Nočemo posilstev in umorov iz strani vaših uvoženih psihopatov. Ti je jasno?

 • Varujmo mejo

  Ni večjih fašistov od tistih levičarskih izdajalcev, ki so teroristom odprli meje, da posiljujejo in ubijajo po Evropi.

 • Varujmo mejo

  Ni večjih fašistov od tistih levičarskih izdajalcev, ki so teroristom odprli meje, da posiljujejo in ubijajo po Evropi

 • Krtača za SDS drek pucat

  No ja, boljš je enmu zahojenmu sdsovcu ornk stopt na žulj (da ta gre pobrisat cel profil hehehe budala) kokr pa se prerekat z ostalimi sdsovskimi zgubami itak blejajo tja v en dan.

  • RATATA

   Izvirno ime ti je izbrala pohabljena komunajzrska glava. Res si pravi vrhunec. Mentor je zelo zadovoljen s tvojimi prispevki.

   • Krtača za SDS drek pucat

    Sam ime vidiš a ne pa ti je vse jasn? Lepo.

    • levičarji so izdajalci

     res nam dol visi kaj ti nakladaš.

    • Ne damo meje in varnosti

     ustavili bomo izdajalski fašizem, ki je odprl meje, da so ljudje po Evropi bili umorjeni in posiljeni. Ti in tvoja soroševa ekipa pa jokcajte, ali pa čez mejo pojdite, izdajalcev nočemo.

    • RATATA

     Men je tud brez imena vse jasn.
     Seveda ne boš moja tarča, saj te blockiram ta trenutek ti primitivni diplomiranec režima.

     • Krtača za SDS drek pucat

      Še en ki misli da je glava v pesku po nojevsko rešitev problema.

     • Nata

      Pri meni je že. Naj gre ” drek pucat ” drugam.

     • RATATA

      Ja kaj pa druzga! Vsak se mora sam ubranit, da ga kdo ne nervira, če se le da.

  • stop levičarskemu fašizmu

   Zakaj žališ ljudi?!? Idiot.

  • stop levičarskemu fašizmu

   levičarski izdajalski fašisti so odprli meje,ter uvozili morilske in posiljevalske psihopate, tega ljudje ne bomo dopustili. Fašisti levičarski nimajo več šans.

 • Olga

  Od komunistov lahko pričakuješ le deset komunističnih laži, podtikanja in zločine!

  • stop levičarskemu fašizmu

   res je.

  • Jurij Musar

   Od tebe pa neumne komentarje.

   • stop levičarskemu fašizmu

    nič napačnega ni povedal.

    • Jurij Musar

     Pa tudi nič pametnega.

 • Vrhovni sodnik

  Dokaze je treba skurt, so navajen od arhivov dalje.

  • .

   res je

 • Jurij Musar

  Treba bi bilo raziskati, če niso požare podtaknili po navodilih stranke SDS, saj so pripravljeni storiti vse, da očrnijo svoje nasprotnike in zmagajo na volitvah.

  • Nata

   Dobro bi bilo tudi tebo malo ” podkuriti “- Boš potem konje nazaj držal.

   • Krtača za SDS drek pucat

    A groziš?

    • MEFISTO

     Najprej bo udaril po krtači, drugič pa že po dreku.

     Torej ni vredno groziti.

   • Jurij Musar

    Najbolj v vašem stilu bi bilo, da bi me sežgali na grmadi.

    • Nata

     Sem dala kurjenje v narekovaje .

     • Jurij Musar

      POPRAVEK: Najbolj v vašem stilu bi bilo, da bi me “skurili” na grmadi.

     • Nata

      Ne, ne! Saj veš, kako gre to. Ko nam nekdo malo ” podkuri ” – kjerkoli – se hitro umaknemo!

     • Jurij Musar

      Ti se nikdar ne umakneš, vedno vztrajaš pri svojem, čeprav nihče od desničarjev, vključno z NOVA24TV ni ovrgel zapisanega v 24 UR, da sta ministra Hojs in Bogovič znižala standarde požarne varnosti.

     • Nata

      Saj tocno ne vemo, kakšne standarde so znizali in zakaj? Da ni podobno, kot pri izjemnih in borcevskih pokojninah?
      Kot vidimo ima takole podjetje lahko kdorkoli ? In kaj potem sledi ?Smo videli v teh zadnjih primerih !

     • Jurij Musar

      Nikdar se nisem zanimal za izjemne in borčevske penzije. Verjetno jih dobivajo borci in ljudje za izjemne dosežke, kakšni športniki, umetniki, znanstveniki. Me ne zanima in še manj boli. Ja, požari pa so tudi zaradi preohlapne zakonodaje, za katero nekateri krivijo Hojsa, Bogoviča in vlado, ki je spre4membe potrdila, da bi zmanjšala administracijo. Skratka, očitno je nekaj narobe, čudno pa je, da se ti požari dogajajo kar vsi v istem času, kot bi bili podtaknjeni.

     • Nata

      Saj verjetno tudo so. Videli smo, kako se ti direktorji obnašajo. Kot da vodijo eno navadno smetisče!?
      Glede pokojnin sem dala samo primerjavo. Marsikaj bo treba zmanjšati in poostriti, če želimo preživeti.
      Prav za vse enako.

 • Krtača za SDS drek pucat

  Torej čudesni janšev zakon o požarni varnosti. Izvajalec odgovarja zakonu. Izvajalec nardi objekt (na papirju vse lepo in prav, v praksi pol materialov ne vgradi), objekt pogori, izvajalca že pet let ni ker je v stečaju in nobenemu ni treba odgovarjat. Ja BRAVO JANŠA! Ja res super no. In takih objektov je sds spravil skozi koliko?

 • Krtača za SDS drek pucat

  A je Orbanu že kdo povedu da je zarad Janševe tv praktično v prekršku? Aja saj res, to bomo pred volitvam obdelal….

 • Krtača za SDS drek pucat

  Tudi Kemisov obrat je dobil uporabno dovoljenje na sred Vrhnike v času janśarovanja.

  • Janez

   KRTAČA !
   PIŠE NALIT KOT KRAVA ! Očitno, a ne ? L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  TUNNEK=KRTAČA !
  Je baje imel – težko otroštvo !?
  GOVORIJO, DA SO GA TEPLI PO GLAVI. ZATO TAKO UBOGO PIŠE.. Revček je. L.r. J. KOMEDA

  • MEFISTO

   Nekoč je rad omenil sintagmo,kako so otroke metali v steno.

   Očitno je šlo za njegova mladostna doživetja.

 • MEFISTO

  Mož tisočerih nickov se je začel oglašati tudi kot Serikoza Drek in Krtača za SDS drek pucat.

  Poznavalce njegovega življenja in dela to ne preseneča, saj je vedno oživel, kadar je šlo za rit in njene izločke.

 • Borut Stari

  Zdaj, ko je “Krtača za SDS drek pucat” opravil svoje umazano delo, mu preostane, da si s tako uporabljeno krtačo spuca še svoje gnile zobe in usta.

 • MEFISTO

  Najbolj hecno pa je, da se Krtača za SDS Drek pucat podpisuje tudi kot Jurij Musar, ki misli, da je tako pameten, da ga ni mogoče odkriti.

 • rrrrr

  Ana hvala. Cepec sicer nikoli nima prav nobenega navdiha, navdihuje pa druge. On je nakašna fake muza v obliki muhe: tisočkrat jo nagoniš pa se ti tisočkrat vsa srečna zateče v tvoj nos ali uho…..

  • Ana Job

   Hahaha. Iz srca sem se nasmejala. :-))) lp

   • rrrrr

    Me prav veseli. Sam pa se veselim tvojih zeo dobrih opažanj in posledično iskrivih komentarjev.
    (sicer preklanje z infantili, ki smetijo ta portal, res ni bogve kaj. Užgeš ga dva do trikrat po kepi, da je vsaj malce srečen, pa ti spet prileze z isto slaboumno foro. Pa ga spet parkrat pritegneš, pa bi spet batino !.
    To res ni užitek. Veliko privlačnejše so majhne različce pogledov v dialogih z razumnimi, posebej še koristna izmenjava informacij !!. A kaj ko je humor zelo dobra začimba, ki poživlja srce in male sive celice. Zato sem hvaležen cepcem, tarantelam, nenicam, moatom, zvezdam, hunčkom & cons, ipd., da se še veselo rinejo k nam, kljub s svoji, prav revijalno bebavi demonstraciji neznanja&opranoglavosti&nedozorelosti , ob sicer težkih in žalostnih scenah sodobne Slovenije. Se jim vsaj lahko iz srca nahahljamo- )
    Tudi tebi lp

    • Ana Job

     Kako si se potrudil z odgovorom. Hvala. :-))
     Na vsak način jim moramo kontrirat, ali s humorjem ali pa s pravimi argumenti, itak niso sposobni iz sebe stisniti drugega, kot nekakšno jamranje sestavljeno iz parih besed. So pač ogledalo nerazgledane, slaboumne levice tipa “kordiš”. Ob naslednjem napadu sitnega insekta okrog ušes, ti še jaz kakšnega pomagam “užgat”. Prisrčen pozdrav ;-)

 • Janez

  KRTAČA=TUNNEK= RDEČE ZVEZDAŠ ZORAN !
  Ima
  KAR RESNO HUDO MOTNJO – VIDI RDEČE ZVEZDE, KI JIH NI !
  Baje
  SO TUNNKA KOT OTROKA TEPLI PO GLAVI IN BUTALI Z NJEGOVO GLAVO OB STENO !
  Od
  TAKRAT VIDI – RDEČE ZVEZDE, KI JIH NI.
  KJE?
  SO
  TUNNKA – TEPLI PO GLAVI IN KJE SO Z NJEGOVO GLAVO UDARJALI OB STENO ?
  TO !
  Se ne ve točno :
  morda – doma, v poboljševalnicah, ko so Tunnka dresirali v “tajnih” službah?. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  MORDA NAM BO TUNNEK KDAJ ZAUPAL, KJE, KDO, KDAJ, ZAKAJ – SO GA TEPLI POGLAVI I.T.D.

 • Krtača za SDS drek pucat

  Andrej Čuš, nekdanji poslanec SDS:
  za časa volilne kampanje, se izkoristi mlade člane in se jih plača prek študentskih napotnic, da pišejo komentarje. Tudi sam sem sodeloval v takem projektu leta 2011, ko je 20 mladih 24 ur na dan v izmenah pisalo na vseh teh glavnih portalih. Ne vem pa, kako so prikazali plačilo stroškov zanje. Tudi na facebooku se vidi, da so zelo agresivni. Tem mladim so obljubljali službe v primeru zmage in oblikovanja vlade s strani SDS. Čeprav se je res oblikovala, od njih službe ni dobil nihče, ti mladi so se počutili prevarane. Raje so kadrovali otroke iz svoje elite, ki sploh nikoli nič niso naredili za stranko.

  • Janez

   KRTAČA !
   BAJE ?
   PIŠE MRTVO PIJAN
   – NE JEMLJITE GA – RESNO. PIJAČA DELA LJUDI NORE. PIJANDURE – PAČ. L.R. J. KOMENDA

 • Olga

  Spet prava tema: SDS! Levakom se že meša!

 • Goran Hvala

  Ima jansa ocitno prevec casa….;-)

 • Krtača za SDS drek pucat

  Ajde zalega trotovska, mal čitajte o vašem vodji: NAKLJUČJE?
  V Bruslju: Janšev sin dobil službo pri poslanki SDS
  Na spletni strani Evropskega parlamenta Žan Janša ni naveden. Menda zaradi ogroženosti, v pisarni Patricije Šulin pa pravijo, da je postopek objave v teku. Pri Romani Tomc ima službo Žanovo dekle

  • Janez

   KRTAČA !
   IN NJEGOVA FOVŠIJA – GORITA KOT – KEMIS !
   Baje !
   KRTAČE=TUNNKA NIKJER NOČEJO SPREJETI V SLUŽBO !
   KDO BO SPREJEL NA DELO ČLOVEKA, KI SMRDI KOT VOJAŠKI WC ?
   Baje,
   da “KRTAČA” ZELO SMRDI PO WC-JIH, KI JIH PUCA – ZA PREŽIVETJE ! L.r. J. KOMENDA

   • Krtača za SDS drek pucat

    Obstajajo tudi taki ljudje ki za takimi packi kot ste v sdsu dobesedno žrejo in pucajo drek. Vsakemu takemu se z veseljem zahvalim za požrtvovalno in častno delo. Tebe kreten bi pa osebno pustu ležat v lastnem sranju cel teden če treba. Vzem tablet pa spat!

    • stop izdaji in migraciji

     zakaj nisi na drugih straneh, kjer fašistični izdajalski levičarji sanjajo o odprtih mejah za vse norce sveta????

 • Osti jarej

  …bogovič ima pa frizuro “butec in butec style”

  • .

   :-)

 • Krtača za SDS drek pucat

  Z bencinske črpalke med parlamentarce V bazi Cobiss iskanje zadetkov glede morebitne diplomske naloge pri Žanu Janši ne vrže nikakršnega rezultata. Obstaja sicer možnost, da je višjo izobrazbo pridobil v tujini. Dnevnik pa poroča, da njegova izobrazba ni znana, imel naj bi celo zgolj samo srednješolsko izobrazbo. V preteklosti naj bi bil mlajši Janša zaposlen v grosupeljski igralnici, pred odhodom v Bruselj pa na bencinski črpalki. Izobrazba sicer ni kriterij za zasedbo asistentskega mesta, plače bruseljskih asistentov pa se gibljejo od malo manj kot 2.000 evrov pa do trikrat toliko.

  Več na: http://www.zurnal24.si/slovenija/jansev-sin-vceraj-na-crpalki-danes-v-ep-243988http://www.zurnal24.si

  • sprehajalec

   200.000 levičarjev natrpanih na javni in upravni dojki, problem je pa en Žan. Ker se piše Janša.

  • Janez

   Koliko ?
   IZOBRAZBE IMA PA PLAČANEC – KOT SI TI ?
   Kdo ti pa plačuje? Preko Sorosa?
   Jaz pišem nenaročeno in neplačano. L.r. J. KOMENDA

  • komar marko

   v primerjavi z vami, ki imate kumrovški šnel kur , kjer si pridobil VI stopnjo je prava perla. Kdo bo zaposlen v kaki stranki vas RDEČKOTE ne briga popolnoma nIČ! Sicer pa lahko aktivirate UDBO. ona vse zna. Sem včeraj imel priliko se pogovarjati z nekim oficirjem ki je trdil kako je bilo v YUGI lepo.

 • komar marko

  samo za neuke pisunčke. Zakonodaja glede požarne varnosti za odlagališča je popolnoma jasna. kaj komu ni jasno? očitno samo rdečkotom s prepihom na podstrehi. da vidimo, kdo mi lahko strokovno oporeka!

 • sale

  jovan janez ti si eno navadno brenkalu

  • komar marko

   sam rdečkoti p redno preverjate, če ga niste fasali v posteljo, ker od vas dokazano ni nič!

 • Janez

  Jaz !
  MISLIM, DA JE EDINI POGOJ, DA SE NEKOGA SPREJME – NA “DELO” KI GA TU OPRAVLJAŠ TI !
  Edini
  pogoj
  ZA OPRAVLJANJE TVOJEGA ” DELA” TU – JE – ” U M A Z A N ” ZNAČAJ? Se zdi.

  Normal, pošten človek – vojega “početja” tu – ne bi mogel – početi. L.r.. Janez KOMENDA

 • komar marko

  lepo je to, da rdečkoti zaradi JJ ne morejo spati. Se bojijo spremeniti tudi volilni sistem. Sem gledal ankete priljubljenosti. JJ je v juniju izpadel iz dvajseterice. V JULIJU ponovno izpade iz dvajseterice. RDEČKOTI pa v jok. To je problem FDV pisunčkov!

 • Osti jarej

  ..če cajteng laže,naj ga toži

  • neny

   Natega….. in sam da se piše v službi režima.

  • komar marko

   za LAŽNJIVCA je nekako rabil 10 let. In potem je JJ kriv ker toži, ker je tožibaba. KANEDE!

 • Krtača za SDS drek pucat

  S stališča krtače za pucanje SDS dreka bi rekel takole: tale vodja je že en lep čas goden za na smetišče kar bo spoznal tud na naslednjih volitvah sam. SDS bo pa razpadla. Noben ne mara take kvazi stranke.

  • janez cepec

   škoda, če razpadejo, sej so ena taka simpatična združba luzerjev s kerih se uhka norca devaš, jih u glavo jebeš, pa jim še ne pride. al so trapasti, al jim pa paše, ergo so toplovodarji. sicer pa kakršn pastir, take ovce

   • komar marko

    očitno imaš izkušnje s toplovodarji, ker vse poznaš. Ti spredaj manjkata dva zoba?

    • Krtača za SDS drek pucat

     Zakva pa to? A da ga z zaprtimi usti lohk vleče?

     • komar marko

      a ti pa dobro poznaš stvari. IZkušnje. Si bil na paradi ponosa.

   • branči

    posluš ti drek pumpa. zastonj se lahko jebeš v glavo, samo v špegu se poglej. nisem pa prepričan kdo bo prej popustil – povej nam da vemo kje iskati đubre

    • janez cepec

     če ti še ni prebil, jest se ne jebem u glavo, jest tebe jebem u glavu, kretenu jedan. govorim seveda figurativno, če nis preveč prfuknen, de bi vedu kva je to

     • branči

      fukn sebe tam kjer ti paše noben nbe bo zameril. da se jebeš v glavo moraš prvo imeti glavo ne samo en gnil štor, ki mu praviš glava. so p’ofuknjenci zblojeni do amena, k mislijo, da imjajo drek v glav z zlato podlogo.

     • janez cepec

      zgleda, de se res u špegu gledaš, pa se opisuješ po svojih besedah. smo dobil prbližno sliko, koko zgledaš. sam vahtej, de te ne bojo u živalsk vrt odpelau, tam pr majmunah bi se najdu zate prostor, čeprou, če dobr pomislem, bi blo to matranje žvali, če b tebe dal zraun

     • branči

      nehej uporabljat komunikacijo za telebane pa sam napiš odgovor, če si sploh tega sposoben. so rekl da preveč jeze scvre možgane, zate ni problem k’ jhih nimaš lahko vpliva samo na pretok driske, tle smo te pa že vsi videl kaj znaš. pozab tisto: samo da me mama vidi. mamo cel tovornjak s tablico KR-SER.

     • janez cepec

      de ni s’ ti drek pucar Gogala?

     • branči

      kuzla ti dala tisto, čemur praviš, da imaš v glavi. lajanje pljuvanjein grizenje vse okoli sebe je samo poslednji stadijji! dej ene dva šus v glavo, pa končaj agonijo – prikrajša trpljenje

     • janez cepec

      pa si res Gogala, zdej si se pa izdau. smo te pa meu za bel pametnega, ejga, razočaru si

     • branči

      smo mel enga gogala, je bil sin zdravnika, človek na mestu, samo kapo dol. da pa teb kaj tacga na misu pride, je pa samo zafustrirana osebnost, ki bi bil rad nekaj, kar nikoli v življenju ne boš si navadna drek pumpa, ki lahko naklada samo toiliko časa dokler se ne vidi kaj je znotraj: votlo in prazno, ki ga poganja pasje besnilo

     • janez cepec

      ti KR SER, sam ne vem, kdo ti bo plaču, pa usen moreš račun napisat

     • branči

      posluš ti drek pumpa. se lahko iz 5 m mečeš v govno, nikdar ne bo noben reku da si junak, za vse si samo ena usrana zadeva. če te kdo plačuje za ta sranja,je samo še večja gnida kot si ti. je mu JJ prou, kje reku da se vsa zadeva finansira iz udbovskega denarja, očitno si na spisku, samo efekt je nikakav. če kdo od nadrejenih bere tvoja sranja je tvoja služba samo še vprašanje časa

     • janez cepec

      a si napisu račun, davkarija use vid?

     • branči

      posluš ti drek pumpa. mene nihče ne plačuje, men samo zdrav pamet funkcionira, pa takega govna kot si ti ne prenesem. se pa z vsakim odgovorom razkrivaš, da si en navaden plačanec, s pametjo ala nula, kje te je vsa naloga samo provocirati poštene in pametne ljudi.kar ti nikoli ne boš. seri, bluzi, važna plača, mi bomo že vedeli kam spadaš

     • komar marko

      malo se ustavi z izrazi. To pove vse o tvojem siromaštvu in uboštvu!

     • janez cepec

      če bi ti poenostavu, pa tko ne boš zastopu, Bunksl

     • komar marko

      butn skala. To je za tebe rešitev!

  • komar marko

   ja to je trdil pred leti tudi presvitli predavatelj FDV, ki je včasih pisal v DNEVNIK sedaj pa v neki mladinski tednik. Pod svoje članke je redno dodatno komentiral in vzpodbujal rdečuhe do orgazma. Tega je nekako pet šest let, ko je bila PATRIJA na vrhuncu. Bil je tudi med VSTAJNIKI. In kaj smo dosegli z rdečuhi. Sodstvo po nareku, obtožnice za šerife padajo , ker niso sprocesirane pravi čas, rop banke, izguba ozemlja. Celo drugorazredni je pleteničil o arbitraži, ni pa POVEDAL, da je opozicija spet imela PRAV. samo kaj ko rdečkoti vedno zmagajo, tudi ko so bežali iz LAŽGOŠ! zgodovina se ponavlja. Ja dober si edino za drek!

  • slosin

   Krtača, mene pa zanima, kako ti za volanom zvoziš desne ovinke, ker tako patološko sovražiš vse , kar je desno….

   • komar marko

    saj se vedno ujame za svoje laži.

   • janez cepec

    pa drka tud samo z levo, nasprotno od Jnašistou, k samo z desno, jim šef ne pusti menat, levica j’ rezervirana sam za njega

 • komar marko

  no in noben rdečko se ne upa z menoj debatirati o študijah o požaru in podbnih zadevah. Čakam, da boste kaj spesnili če kaj OBVLADATE. Ali pa vas muči JANŠIZEM, to je bolezen z diagnozo: laž, podtikanje, produkcija afer in montiranih procesov. Ajde rdečkoti, da vas vidim!!!!!!!!!!!!

  • neny

   Naredte kaj, ne sam gobec vrtet.
   ISTI STE.

   • komar marko

    glede študije iz požara ali česa ne razumeš- Jaz pišem o STROKI! O čemu ti pišeš?

    • neny

     ODGOVORNOST NIČ….KDO BO?
     tu boste napisal še par prostih spisov in se bo končal.

     • komar marko

      a ni policija v rokah PRAVIH. A ni lasznik PRAVI. kaj praviš kako se bo končalo?

     • neny

      kaj vi sploh lahko naredite?
      Ta cajteng imate, raztrobite in je že konc.

     • komar marko

      pravilen zapis. Tožilstvo, sudije, vse je v PRAVIH ROKAH. Celo parlamentarno komisijo ustanovijo vladajoči, da bodo lahko ZAMAZALI zadeve! Slučaj?

     • rrrrr

      O, osliček-magarac etc. ,ti je odleglo? Hvala Bogu!

     • neny

      se mi je zdelo…me je pa zanimal malo. Podenj desni.

     • komar marko

      a si ti tista LENČI iz Dnevnika?

 • komar marko

  Spodaj je IZZIV, samo kaj čmo, VAKUUM!

 • komar marko

  a mi kdo lahko zaupa kako zmagaš, ko zbežiš iz LAŽGOŠ! danes pa vsako leto veselica na to hrabro dejanje in trditev ZMAGA!

  • janez cepec

   Janšo upraš, sej ti povem, dok ima Janše, bojo tardeči vladal

   • komar marko

    rdečkoti bodo vladal, dokler bodo taki kot ti, ki si del problema in ne rešitve. Če bi LJUDMILI kazalo kaj bolje, bi ji popljuvali , da se ne vidijo iz pljunkov. POZNAm!

   • branči

    vpraš sebe, če si pr’ seb

  • Kosobrin

   Ne delajte se norca iz ljudi, ki so padli za našo svobodo! Sram vas je lahko!

   • komar marko

    a misliš na tiste pobite domačine, kateri so ostali v vasi, ko so HRABRI spravocirali sovraga, da je oprail morijo. A misliš na tiste hitrih NOG??”’

   • slosin

    …te uboge ljudi so komunajzarji žrtvoval za komunizem, ne pa za svobodo…

 • piko8

  Sosledje požigov spominja na leto 1990 in 91 ko je kuçan požigav arhive udbe in brisav svoje in partijske SLEDI!
  Prvo umor drektorja kemičnega inštituta Borota Jamnika; morilec je biv določen že, ko je biv g. Jamnik še kako živ. Laboratoriji v Kemičnem Inštitutu so idealni za sestavo formul za mešanje ” OPOJNIH SUBSTANC MARIHUANE in HŠIŠA”. Kemis na Vrhniki pa za predelavo teh opojnih substanc.
  Požar v pomurju in sedaj pri Novem Mestu kaže nato, da partija in njen šef zopet brišejo sledi!

  • neny

   Zakaj imate desne pol v parlamentu?
   haha…

   • komar marko

    pa ne na tožilstvu, pa ne na miliciji in ne v sodstvu. Tu morajo biti PRAVI! Preverjeni. Milicajci so morali obvezno v partijo! Slučaj. Že itak niso ničesar imeli na podstrehi, pol so jih pa še oprali. In kaj sledi????””’

 • komar marko

  no ja, tudi VELIKOVEC je prišel z RESNICO na dan. Pa tudi še kaj drugega bo. pa spet so rdečkoti drek mešali!

  • neny

   Zakaj imate desne sploh v službi?

   • komar marko

    kolikokrat ti je potrebno ponoviti zapis. Rešitev za tebe je BUTN SKALA!

    • neny

     pha…. zalet se že.

 • Krtača za SDS drek pucat

  Zdej pa tko. Kdor je za Janšo nej stisne minus. Kdor je proti pa plus. Ena hitra anketa….

  • komar marko

   Butl!

  • janez cepec

   jest sm za

   • branči

    drek pumpa – poglej odgovor spodaj!

  • Janez

   Daj.
   SPUCAJ SE ŽE S TEGA OK PORTALA. DIREKT – OSTUDNO SMRDIŠ ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   NAVADEN UMAZAN POKVARJENEC SI. Dejstvo.

   • janez cepec

    Janez aus Begne, tabletke popušajo, cajt je za kol terapijo, bod pridn, pa ubogi strička u beli halji, pa pejd za njim, te bo kuj poservisiru

 • Janez

  TUNNEK

  GRDO – ” L A Ž ”
  JE SPODAJ NAPISAL – ENO RES GRDO “LAŽ”
  – DA SE JE NEKDO BORIL ZA “SVOBODO” NAS SLOVENCEV. !
  Kdaj?
  Kdo ?
  Se je boril za – svobodo – nas Slovencev ?
  Morda?
  TERITORIALCI 1991. Kdo drug še?
  KPJ, KPS STALIN PARTIZANI
  – SO SE BORILI – ZA SVOJO KP OBLAST. Proti nam Slovencem, proti RKC. L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   za svobodo Slovencev 91. so s je boril: veliki diktator, samozvani general Krkovič, njegov mladoletni sin, bojda pa sta pomagala še en pjan teritorjalc, pa en star miličar

   • komar marko

    gllede na to, da je najmlajši ZASLUŽNI, ki prejema DITACIJO že desetletja sedAJ STAR 76 LET, POTEM LETNIKU 91 , KI SMO SE BORILI čast in slava.

    • janez cepec

     ma ti sei se bori moj kurac, pjen si ležu tisteh 10 dni u enmu grmouju, pa nis vedu za kuga se gre

     • komar marko

      hja. Tisti iz Lažgoš so šele 52 zvedli za kaj se gre, pa danes še vedno pravljice pripovedujejo. JA SEM VEDU ZA KAJ SE GRE, DELAL SEM TO DRŽAVO. Ti še kaj ni jasno!

     • komar marko

      Nič alkota, ker napako narediš samo enkrat. v ttisti stvari, kar sem izvajal Nisem v nobenem združenju,, brez NAGRADE. Še kaj želiš!

     • branči

      drek pumpa – poglej odgovor spodaj!

   • branči

    drek pumpa – poglej odgovor spoda!

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  Kaj je ironija?
  Ko se črnec piše White.
  Ko se belec piše Black.
  Ko je Črnogorcu ime Radiša.
  Ko je ateistu ime Bogoljub.

  • janez cepec

   pa da se bivši zagnan komunajzar predstavla za demokrata

   • komar marko

    in da rdečkoti trdijo, da je bila v LAŽGOŠAH sijajna zmaga. kanede!

    • janez cepec

     ja zmagal so, ni kej, to so dejstva

     • komar marko

      jap rudniški jaški, ki so polni otroških kit to dokazujejo!

     • Krtača za SDS drek pucat

      Teb za une kite tolk dol maha kukr za une pobite fantke – 500 kom v eni irski cerkvi pa okol 500 posiljenih žrtev s strani cerkve pr kterih je še Ratzinger sodelval. Tko da sam začepi. Sam še eno minus piko si nakopu tvojmo kolovodji več. Spet boš klečal za napako.

     • komar marko

      ne vem kaj tebe moti IRSKA, ne motijo pa te dečki iz PETRIČKA????????Le kaj so vse delali z dojenčki i

     • Krtača za SDS drek pucat

      Kaj pa so delal z njimi? Da slišm spet kako noro desno nebulozo no…

     • logika

      PO VSEM SVETU so tudi desne stranke, ne samo levičarsko zlo. In ti tega ne moreš spremeniti tudi če se zdaj vserješ po sebi.

     • branči

      drek pumpa – poglej odgovr spdaj!

   • domovina mili dom

    Kljub temu, da je zamrznil partijsko knjižico, še kar plazi okrog in sestavlja stranke, če prav mu ni v intimi bilo do demokracije.

   • branči

    drek pumpa – poglej odgovor spodaj!

 • komar marko

  ajde, rdečkoti danes ob osmih imate izredni brifing, da vam naložijo norosti na USB ključke, da boste lahko cel teden srali po portalih!

  • janez cepec

   ob pol deveteh mate pa desnakarji zbor u Begnah, nč bat če je pozn, sej vas bo večina kr gor ostala

   • sale

    majo koka party

   • komar marko

    ja problem DEMOKRACIJE je v tem, ko ste NORCI izza rešetk in nas normalne silite za rešetke.

    • sale

     saj maš kralja norca pa zgin v njegovo kraljestvo

     • komar marko

      ne vem kdo je moj kralj. Ne hodim na volitve. Kaj si hotel zapisati?

    • Donald J. Trump

     ????
     Lahko še enkrat, tokrat v slovenščini?

     • sale

      e sa ti bi neki luksus

     • komar marko

      Ad paenitendum propat, cito qui iudicat.

     • Donald J. Trump

      ammmm ok…?
      Samo povej kdo so NORCI in kdo “tanormalni”, da vemo o kom govorimo.

     • logika

      Ad paenitendum propat, cito qui iudicat. — “Kdor hitro sodi, hitro obžaluje.” Latinski izrek

    • Krtača za SDS drek pucat

     Vi mate rešetke v glavah že od vekomaj.

     • branči

      drek pumpa. a se si vprašal kajimaš ti v glavi? vpraš, ti povem

     • varovali bomo domovino

      ZAKAJ žališ ljudi, ki svoji domovini želijo dobro? Ljudje niso levičarski izdajalci in svojih mater ne bodo pustili nezaščitenih z odpiranjem meja, a ti je jasno?

   • branči

    drek pumpa – poglej odgor spodaj

   • Miroslav

    Ti Komar zmeraj več vas je ki nas pikate vas bomo že pošpricali,da boste pokrepali.

  • sale

   ja pa donirajte že enkrat za to trobilo če ivanu Jovanu Janezu zmanka ga bo ukinu in jaz ostanem brez šihta

  • Krtača za SDS drek pucat

   Mi mamo fotografski spomin. Vam pa napotke še na kaseto snemajo, zato ker morte navodila večkrat ponovit, rewind forward pa to. Ker če vam dal na cd, bi že po prvem brifingu vsaj cd frderbal s tem drajsanjem.

 • Krtača za SDS drek pucat

  Zelo močan intelektualni domet desnih komentatorjev. Tema je o tem kdo je sprejel tak piškav požarni zakon a pr desnih zmer nekak končamo v hosti. Pa sami so zajebal s tem zakonom. Še kučana pa udbe ne morjo okrivit.

  • varovali bomo krščanske narode

   ” desni ” komentatorji kot ti zaničevalno praviš, so zavedni državljani, ki svojo domovino želijo obvarovati pred usodo severnih evropskih narodov, ki so dovolili izdajalskim levičarjem, da so prevzeli oblast, ter dočakali posilstva in teroristične napade. Zato vtihni in nehaj žaliti ljudi, ki živijo v svoji lastni domovini, ki hranijo in negujejo svojo lastno domovino in ki te domovine ne bodo prodali za nekaj evrov kot to počnete izdajalski levičarji, ali ti je to jasno?

   • Krtača za SDS drek pucat

    Pa kje ti žviš? Kje maš begunce, kje maš posilstva? Kolkr vidm sam eni čudni slovenceljni režejo glave, drugi štihajo,;eni pa umore snemajo in v živo prenašajo na fejstbuk. Kje vidiš begunce? Tisti ki so bli, so šli v Nemčijo ker je Nemčija tko želela, mi ne. In kaj zdaj?

    • varovali bomo krščanske narode

     Obvladaj se idiot ubogi. Migracija je velika nevarnost, avstrijski narod ima vojsko pripravljeno na mejah, če se tujci skozi izčrpano Italijo prebijejo gor do naših meja. Uči se od avstrijskega naroda, če že lastni slovenski narod zaničuješ. zdaj pa zabij glavo v nekaj mrzlega, da se zbistriš.

    • meje bomo varovali

     Slovenija je država od tega majhnega krščanskega naroda, to je kristalno
     jasno kakor je jasen beli dan, ko se zdani. Kdor ne spoštuje volje od
     tega majhnega naroda, lahko odide. Državno mejo se mora varovati,
     znotraj države pa se mora delovati za dobrobit svojih slovenskih
     državljanov torej za ljudi, ki to državo vzdržujejo s plačevanjem
     davkov, ki za to edino domovino živijo in dihajo, ker so jo prejeli od
     svojih krščanskih prednikov!

  • branči

   drek pumpa. zate velja isto kot za janeza cepca. preberi in se razjoči

   • Krtača za SDS drek pucat

    Nad tabo?

    • branči

     nad sabo, samo tvoj ego misli, da je večji od nas. tejkatamistejka, uživaj v lastni veličini, ki ni višja od kravjega govna

     • logika je samo ena

      BRAVO ker si mu zabil.

  • Janez

   GNOJNA JAMA !?

   VEŠ KAJ JE TO.?
   Gnojne jame so zraven hlevovo, stranišč. Da se stekajo fekalije vanje, v gnojne jame !
   SKOČI !
   ŽE ENKRAT V ENO GNOJNO JAMO !
   In ostani v njej.
   Nikakor ne hodi ven. Pravi – dom – zate – so. Gnojne jame ! Resno. L.r. Janez. KOMENDA

  • tohuvabohu

   Kdo pa vas je silil v tisto trapasto hosto? Medtem, ko je slovenski narod ječal pod okupatorjem, ste vi v hosti guncali afne in se igrali revolucijo.

   • Krtača za SDS drek pucat

    Pa kwa sm lihkar napisu? Ja no ja pa itak se z mezgom ment….

 • Krtača za SDS drek pucat

  A ma še kakšen globokoumen desni intelektualc kej za prpomnt al je to to?

  • branči

   posluš ti drek pumpa! imamo enako orožje kot vi, lahko se spustimo na vaš intelektualni nivo, ker vam očitno nobeni argumenti na zaležejo, je za vas fantazija kritično razmišlanje, ker je direktiva očrni in oblati vsakega, ki ni enakega mišljenja. sem prvi, pa mislim, da jih bo še sledilo in vam pove kar vam gre. ste navadno govno, driska, gnoj, ali kar hočeš, uživate in prosperirate samo toliko časa, dokle se vam nekdo ne upre. intelektualna nula, s ponavljanjem preživetih floskul in upanjem, da vam še kdo verjame. piši,, za to te plačujejo, samo efekt je vprašljiv

   • Priden kot SDS ovčka

    Dobro. Zdaj si se izkašljal in zrigal ter sprdel. Zdaj pa argumente prosim?

    • varna evropska meja

     še nisi šel nazaj v norišnico? Pozabil si, da imaš samo pol ure prosto, zdaj pa le nazaj, da te ne pričnejo iskati.

    • branči

     če jih ne vidiš, pa pejt prdet naprej!

 • Adolf Hitler

  ni čudno bližajo se vali pri tem se pa pičkam tresejo gate ko jom driska leze iz riti smrad komunaiserski ckrkni te že enkrat nočemo vas ne želimo se vas in ne podpiramo vas mršššššššššššššššššš!

  • Krtača za SDS drek pucat

   Kidamo kidamo gnoj fašističen v barbara rov. Fljoh fljoh fljoh….

   • .

    največji fašisti so levakarji, ki hočejo prisilno meje odpirat in izpostavljati lastni narod nevarnostim. Jebi se!

   • Adolf Hitler

    glej no glej a si ti mogoče kakec kater je cmerkotu iz ritke vun padu hahahahahahaahhaahauuuuuuuuuuuuuhahahahaahahooooooooooooooohahahah ich halte nicht mehr aus!

    • Krtača za SDS drek pucat

     V gugl sem vtipku tvoj ime pa mi je tole ven porinlo;) Sie säen klerikale Faschisten und Nazis. Verrätern der slowenischen Nation.

     • branči

      poslušaj drek pumpa. a je to cel tvoj intelektualni nivo? mene bi bilo sram kaj takega napisat, ker prvič ni moja pogruntavšna, drugič, pa vprašanje če je uporabna za vse situacije in primere. dej budala vklopi turbo, če ga sploh imaš, pa piši, kar bo kdo razumel

     • logika je samo ena

      to je nek bolnik, ki po lastni domovini pljuva.

     • janez cepec

      GOGALA ne seri

   • .

    revček ubogi smrdljivi, če bi ti nakladal gor pri Avstrijcih bi te hitro naučili reda.

    • Priden kot SDS ovčka

     Jodlar, menda je tukaj še Slovenija. Tko da ti tam čez mejo uči svoje, če te kdo šmirgla…

     • ..

      v Avstriji bi ti mirno stal in poslušal njih, tukaj pa nakladaš in težiš ljudem, ker ne mislijo kot ti.

 • logika je samo ena

  Slovenija je samostojna in suverena država od tega majhnega krščanskega naroda, to je kristalno jasno kakor je jasen beli dan, ko se zdani. Kdor ne spoštuje volje od
  tega majhnega naroda, lahko odide. Državno mejo se mora varovati, znotraj države pa se mora delovati za dobrobit svojih slovenskih državljanov torej za ljudi, ki to državo vzdržujejo s plačevanjem davkov, ki za to edino domovino živijo in dihajo, ker so jo prejeli od svojih krščanskih prednikov!

  • Krtača za SDS drek pucat

   Krščanarjev vas je dobrih 40% in pada, tako da malo uvidevnosti tudi do drugih.

   • Obvarovali bomo krščansko mejo

    KRISTJANI, ki verjamemo v Odrešenika Kristusa smo obstali skozi kruti komunizem, skozi nacizem in skozi vse režime, tudi skozi idiote, kot si ti, bomo zmagovito šli naprej. Pojdi spat osebek ubogi. Ljudem dol visi zate. Sprijazni se.

   • Obvarovali bomo krščansko mejo

    nekoč boš tudi ti pred Kristusom stal. Lp

    • Priden kot SDS ovčka

     Ne rabim stat pred nikomer.

  • Jurij Musar

   V tej državi živi 25% ateistov, nekaj malega Luterancev, muslimanov in pravoslavcev in še kakšnih 25 manjših veroizpovedi. Katolikov vas je kakšnih 15%. Logika je, da moramo imeti vsi enake pogoje za bivanje.

   • logika je samo ena

    kristjani niso samo katoliki, ampak so še drugi kristjani, protestanti in pravoslavni, celotna Evropa temelji na krščanski civilizaciji, ter na antičnem rimsko latinskem izročilu ( v pravnem razvoju)

    • Jurij Musar

     Če seštejem vse skupaj kar si naštel, vas je 20%, še vedno manj od ateistov. Treba je razumeti, da se svet vrti naprej in spreminja. Vera je pač v počasnem zatonu. 2000 let je od začetka našega štetja in poizkusi si predstavljati, kakšen bo svet čez 2000 let.

   • živeli krščanski dobri ljudje

    Karitas je od cerkve, pa hrani in šola na tisoče otrok, pomaga tudi izven slovenskih meja. http://www.karitas.si/pomoc/

    • Priden kot SDS ovčka

     Zdaj pa še objavi koliko sredstev je ta “opevani” karitas pokasiral in koliko jih je predal naprej. Naj bojo stvari transparentne. Izkušnje učijo, da se bogu kaj hitro roka zatakne pri denarju, če že ne vrtijo porničev na tv.

    • Jurij Musar

     Karitas dobiva denar od države, sponzorskih podjetij in posameznikov, cerkev pa ne prispeva ničesar. Tam delajo prostovoljci, tako kot pri Rdečem križu.

   • sprehajalec

    Jurij, 25% ateistov = Častilcev Kulta rdeče Zvezde, ki ima vse atribute veroizpovedi, z Veliko Svečenico Zvezdano, ki so jo izbrale rojenice in jo v zibki določile za Zvezdano, ki časti Zvezdo.

    Drugače je pa tako, da se vsi nekaj križajo, ko je župnik na britofu na pogrebu. Še za takšne, ki bi 100% rekel, da se ne bodo. Bolj so stari, bolj so katoliki. Pač že po zemlji dišijo, matilda pa voha neusmiljeno.

    Tvoja ocena 15% je močno podcenjena. .

    • Jurij Musar

     Naj še enkrat zapišem, da ateizem nima prav nobene povezave z rdečo zvezdo ali katerim koli simbolom. To je samo odsotnost vere. Tisto o križanju ne pomeni nič. Tudi v socialistični državi so se komunisti poročali na skrivaj v cerkvi. Pač niso bili ateisti. Tistih 25% pa si nisem izmislil jaz, temveč ameriški znanstveniki. Ocena 15% pa je kvečjemu precenjena. Živim v občini Radeče, ki šteje slabih 5000 prebivalcev, redno v cerkev pa jih ne hodi niti 100 in zelo podobno je tudi drugod. Če pa bi uvedli cerkveni davek, bi se število katolikov zanesljivo še zmanjšalo. Ne moreš pa k katolikom šteti ljudi, ki praznujejo Božič in Veliko noč, ker je to tradicionalen družinski praznik.

     • sprehajalec

      Katolištvo ni privrženost nekim obredom, ampak filozofska podlaga, ki je ustvarila Europo, kakršno poznamo. Odnos do žensk, odnos do sosedov, filozofija občutka krivde in kesanja zaradi tega. Morala, z drugo besedo in stremenje k izboljšanju sebe.

      Največja neumnost ateistov je, poudarjanje, da ne verujejo, pa da ni Boga, pa da ni bilo Jezusa, pa tako naprej. Plehko in brez trdnih dokazov, oziroma alternativne filozofije (Ok čaščenje Zvezdane, kot Velike Svečenice, vendar gre za slab in minljiv nadomestek).

      Katolištvo je naša civilizacija. Povezava med ateizmom in čaščenjem rdeče zvezde je pa dokazana, še iz socializma sem.

     • Jurij Musar

      Veš kaj je katolištvo. Navadno izprijeno sranje, ti pa navaden bedak. Pa ne govori o dokazih, dokler ni dokazano, da obstaja Bog.

     • sprehajalec

      Ti si pa brezverec Jurij, nimaš Boga v sebi. Končal boš pri tvojem prijatelju Satanu.

     • Jurij Musar

      Končno si dojel kaj je ateizem. Moraš pa vedeti, da Boga ni, torej tudi Satana ni. Pa še tole o tvojem vsemogočnem. Če vsemogočni Bog nadzira Satana, potem je sokriv. Če pa ga ne nadzira, ni vsemogočni Bog.

     • sprehajalec

      ne boš razumel teh filozofij, Jing pa jang pa preplet dobrega pa slabega v vseh svetovnih filozofijah, kot temeljih nam znanih civilizacij.

      Eni ste pač dialektični materialisti, obstaja samo tisto kar je na talarju na mizi.

     • Jurij Musar

      Verjamem vse kar je podkrepljeno z dokazi. Nimam seveda nič proti filozofiji, ampak to so le teorije, na meni pa je, da se odločim, kaj verjamem in kaj ne.

     • sprehajalec

      Verjemi Jurij zvečer talarju in kaj bo na njem, pa bo….

     • Jurij Musar

      Ne razumem zakaj si tako zaskrbljen zame. Saj ateisti nismo nevarni in nikomur nič nočemo. Malo prej sem se izobraževal, sem na SLO-1 gledal oddajo o slikarju Tonetu Kralju in svetih Višarjah. Zanimiva poučna zgodovina.

     • sprehajalec

      Če gledaš Veliko Svečenico Kulta častilcev rdeče Zvezde, Zvezdano, ki se ima za ateistko, potem niste tako nenevarni. Nasprotno, do katolikov ste hudo nasilni….

     • Jurij Musar

      Si zaljubljen v Zvezdano? Res ne vem na katero misliš.

     • sprehajalec

      https://www.nama.si/f/pics/zadnja-novica/Svetlana-Makarovic_4_b.jpg

      Strastna Velika svečenica, Svetlana Zvezdana…

 • DOMOBRANEC & GAY

  A Svet24 je tudi režimsko trobilo? Wow… Torej je razen Demokracije, Reporteja in tega portala režimsko trobilo? Solo contra la mafia, jjjajajjajaajajajja!!!

 • DOMOBRANEC & GAY

  Mimo grede: in kaj od tega kar so napisali na Svet24 ni res? Enlighten me!

  • Priden kot SDS ovčka

   Ajde prelet komente pa mi najdi en pošteno argumentiran koment iz desne strani. I challenge you!

   • Obvarovali bomo krščansko mejo

    Ti si že defeated by all arguments and by all challenges, sprijaznit se ne moreš.

    • Priden kot SDS ovčka

     Nč bat. Zgubl ste. Šah mat.

   • branči

    vidim pa nisem prepričan, berem, pa ne razumem, mi hočejo pojasniti, pa nočem razumeti, mislim,da sem pametnejši od drugih, jim solim paamet pa me ne razumejo, vraaga kaj sploh delam tukaj? a ti prišepnem?

    • Priden kot SDS ovčka

     In je šla še zadnja elektronka…..blip….

   • Obvarovali bomo mejo

    tebe bi morali Avstrijci v roke dobit in boš lepo vzgojen.

    • Priden kot SDS ovčka

     Opa spet grožnja. Mooooderatooor!

   • DOMOBRANEC & GAY

    Challenge accepted…
    Oops… I lost…
    Žal ni nebenega predstavnika desnice. So samo Janševčki in njihov SDS. To pa niti približno ni desnica.
    In povem ti, da bi se bilo (tudi levičarjem) precej lažje pogovarjati z razumno desnico, kot temi SDSjevskimi, stalno triggered ovcami.

 • Priden kot SDS ovčka

  Desni ste zdaj v težkem precepu. Vaš vodja je total nepriljubljen in zaradi tega trpi vaša stranka. Če ga pa odstavte, pa nimate več enga pametnga voditlja. Tko da, poguba SDSs je zagotovljena. Razpad sledi.

  • Janez

   AJD !
   “VOZI SVOJ OPIČJI TEATER”.
   BRIGAJ SE ZASE. ZARJAVELA EX KP, ZK UMAZANA TROBENTA !
   Kdo te je pa kaj vprašal ?
   SDS NI LE J. JANŠA, TUDI SVOJE SUPER POSLANCE IMA.
   IN NAS
   UČINKOVITE DOMOLJUBNE PODPORNIKE : 48.000 GLASOV SMO ZBRALI. Ti nisi naedil nič.
   Tudi
   REFERENDUM – BOMO DOBILI. NATO PA? Pokomunisti – proč od javnih zadev.
   O
   Kasti malih ex KP, ZK PARAZITKIH KAJ NAPIŠI.
   TO JE TVOJ SVET.
   https://www.google.si/search?q=klobasekov+pepi+paraziti&oq=klo&aqs=chrome.2.69i59j69i57j35i39j69i60j0j69i60.9929j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • Priden kot SDS ovčka

    Dej vzem en tablet. A videš da si že čist skeglan? Referendum ste pa že dobil hehehehe

   • janez cepec

    tvoj svet je majhna kamrca za norce u Begnah. in Pika

  • janez cepec

   mau si ga usrou, pametnga vodje nimaj tud zdej

   • Priden kot SDS ovčka

    Itak ja. Hotu sm rečt edinga ki sicer še uspe neki nekak nekje skup sklobasat. Sam že čez pol ure pozab kaj se je zlagou.

   • Viktorh

    .Tik – tak, še 41 dni, pa…

  • Hribouc

   Si pa klovn, idiot, žleht, plačanec ali norec?

   Treniutno med strankami ne vodi nobenja stranka iz tvojega rdečega tropa!
   A veš, idiot, gobezdalo, kdo vodi z blaznim naskokom pred drugouvrščeno stranko?

   SDS vodi, daleč pred drugimi!
   In kdo vodi stranko SDS ?

   Po tvoje Radodajka Janković, anede?
   In to zato, ker ne maramo Janeza Janše, ker ga ne prebavljamo in, ker nam gre na jetra!
   Kuzla lažnjiva, domišljijo prodajaj za šankom, ti bodo več dali! ZAPRI GOBEC!

   • Priden kot SDS ovčka

    Jest pravm, tele ankete naj sdsu pokažejo čimveč procentov. Bo pol padec na volitvah bolj boleč in poučen.

  • Viktorh

   Tik – tak, še 41 dni, pa…

 • Janez

  KRTAČA=TUNNEK !
  NAM PISARI IZ SVOJE EX KP, ZK , ZL ITD. GNOJNE JAME !
  Še dobro, da njegovega telesnega smradu – ne zaznavamo.
  SMRAD NJEGOVIH UMAZANIH ZAPISOV – PA ČUTIMO.
  IZHAJA – TA SMRAD – IZ NJGOVE OSEBE : ETIČNO UMAZAN ČLOVEK JE PAČ .
  Bog se ga usmili.
  Niti za % bolj realnega razmišljanja in bolj pravične presoje – ne pokaže. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  NOVA24TV – BLOKIRAJTE – TEGA ZOPRNEGA PROVOKATORJA TUNNKA.
  ČISTO NIČ POZITIVNEGA
  – TUNNEK
  – NE DODA TEMU PORTALU. PAČ? Eden iz kaste “paraziti”
  https://www.google.si/search?q=klobasekov+pepi+paraziti&oq=klo&aqs=chrome.2.69i59j69i57j35i39j69i60j0j69i60.9929j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Duhec

  Zakaj so SDS politiki sploh še v parlamentu??? Nič ne morjo in vsi se iz njih norčujejo…. bedn job.

  • janez cepec

   je pa dobr plačan job, to j’ pa tud neki.

   • Duhec

    Ja…. očitno so tam še sam zarad tega. Priznat pa nočjo…

    • Priden kot SDS ovčka

     Jim bomo volivci določil mesto.

     • Duhec

      A majo na Novi moderatorja???

     • Bald Eagle

      Ne še. Bo pa kmalu nastopil svojo funkcijo in ti boš med prvimi, ki boš dobila ban.

     • Priden kot SDS ovčka

      Bolj boste banali, bolj boste zgubljali. Če niste sposobni normalne debate in dogovarjanj, ne sodite v parlament in pika. Do zdaj ste dokazal samo to, da niste sposobni komunicirat na normalnem nivoju.

     • Bald Eagle

      Banali bomo idiote tvojega kova, ki niste sposobni sestaviti niti enega verodostojnega argumentiranega stavka. Na tem portalu dežurate samo zato, da provocirate in kvarite ugled portala.
      Še 41 dni in izginili boste iz tega portala, drhal levičarska.

     • Priden kot SDS ovčka

      Ko pride do tega, izgine ta portal. Kaj boste pol? Jokal en drugemu? Živ dolgčas….

     • Bald Eagle

      Ne skrbi ti za ta portal. Vedno bolj bo trosil sol na vaše rdeče rane. Pa še kvalitetni pisci, se bodo vrnili, ki so odšli ravno zaradi dežurnih levičarskih trollov, kakršen si tudi ti.
      Ko vas ne bo več, bodo komentarji zopet dosegali zavidljiv nivo, kakršnega smo bili vajeni, ko je bil ta portal ustanovljen.

     • Priden kot SDS ovčka

      Če ta pravmu ornk stopiš na žulj pobrišejo vse komente od prvega do zadnjega kar jih je blo. Ampak za žalitve pa ni problem. Pa makar v naslovu članka. Pač že videno. Zato še en razlog več zakaj ne bom volil njih.

     • Bald Eagle

      Le voli svoje rdeče debilne idole še naprej, samo ne potem cvilit za vsako težavo, ki pesti to državo.

     • Priden kot SDS ovčka

      Ni blem. Za to imamo dežurnega norčka na desni. Dokler bo še uspel norce brit iz vas ovčk.

     • Bald Eagle

      Dežurni norec si ti in tvojih nešteto nickov ,ki jih uporabljaš na tem portalu. Da te ni sram, bolnik bolni. Poišči si pomoč, da ti ne bo potrebno pozornosti iskati na spletnih portalih.

     • Priden kot SDS ovčka

      Tud ni treba. Se kar sami popate. Kdo vam kriv?

   • Viktorh

    .Tik – tak, še 41 dni, pa…

  • Bald Eagle

   Zato, ker jim je ljudstvo na volitvah podelilo poslanske mandate! Če ne razumeš delovanja parlamentarne demokracije, raje utihni in se javno ne blamiraj s takimi debilnimi vprašanji. Bo šlo?

   • Priden kot SDS ovčka

    O boldi! A prideš z avionom, helikopterjem, projektilom, pošlješ sina, vzameš vudu lutko?

    • Viktorh

     Tik – tak, še 41 dni, pa…

  • Viktorh

   .Tik – tak, še 41 dni, pa…

  • sprehajalec

   Verjetno bi privatnikova #ta mlada# blestela v Parlamentu. Svojmu zrihtala fin poselček z Javnim (med privatniki velja, če uspeš dobiti posel z Javnim, je cena x2 minimalno)

   Če le ni prevelika glupača, pa tudi tega ni sposobna….

 • Priden kot SDS ovčka

  Komaj čakam volitve da pospravimo iz parlamenta to desno fašistično golazen. Saj ne rečem, desnica mora bit, a tole sds pheh sranje pa ni za nkamor no. Kot sem rekel kontrolirana opozicija.

  • Viktorh

   Tik – tak, še 41 dni, pa…

  • sprehajalec

   Tik – tak, je že 40 Milijard. Drugo leto zapade še več kreditov, pa novi krediti za odplačevanje starih kreditov. Tik-Tak. Sestre, pa Učiteljice brez Štruklja, pa Policisti v ponošenih čevljih, pa z zlizanimi gumami na vozilih, vojaki brez streliva, pa minimalno plačo, honorarci iz hanzi TV brez izplačanih honorarjev, 2x diplomirani brez zaposlitve, lačni otroci v šolah brez malice Tik-Tak, Tik-Tak….

 • luckyss

  Hja, bodimo realni..če nekdo omogoči neki firmi, da zaobide požarno varnostne ukrepe, potem je posredno tudi kriv za nastale probleme v zvezi s požari..
  Preprosto in logično…

  • sprehajalec

   Potem se loti inšpektorja, ki je podpisal in verjetno še danes sedi tam in je že prej sedel tam. Tako je pri nas, Vlade se menjajo, inšpektorji so pa isti še iz socializma sem. To je tisto “naše”, socialno…

   • luckyss

    Nekdo je omogočil inšpektorju, da je lahko podpisal…
    Riba smrdi pri glavi..

    • sprehajalec

     Tone Rop? Drnovšek prej? Inšpektor je ves čas socialističen….

    • Bald Eagle

     Večino časa pa v samostojni Sloveniji vlada riba, ki ima rdečo glavo. Samo tepci tvojega kova tega niste sposobni dojeti.

     • luckyss

      In tudi, ko je bila riba plešasta, ni bilo sprememb na bolje, kvečjemu na slabše…
      Torej ovčke moje..v bistvu je vseeno kdo vas pase, strižejo vsi ;))

     • Bald Eagle

      Ko je vladala plešasta riba, je bil v Sloveniji najvišji življenjski standard od kar se je Slovenija osamosvojila. To je neizpodbitno in preverljivo dejstvo.

     • luckyss

      Ja, časi debelih krav…in podarjanja posojil, ki so sedaj “slaba”, posamezniki pa imajo stotine milijonov v “oazah” ;)
      Daj pojdi pisat črni humor kam drugam orlić..

     • sprehajalec

      Do sedaj si samo Zavca našel, reveža. Pa tak pomp, pa Deviški otoki, pa milijarde. zakaj si nehal iskati?

     • Bald Eagle

      Kdo je vodil banke v času podarjanja največjih kreditov? Kdo je drhal nastavil na vodilne položaje?

     • luckyss

      Ovce..
      Včasih vzpodbujene s sokom in sendvičem, včasih “spontano” preko twita ;))

     • Bald Eagle

      Torej misliš, da so tisti, ki dobijo sendviče izvrtali bančno luknjo? Ko poslušam dr. Anžeta Logarja, je stvar povsem drugačna in točno se ve, kdo so tisti banditi in kateri opciji pripadajo, ki so izvrtali bančno luknjo v Sloveniji.
      Seveda pa teslo, ki gleda svet skozi rdeča očala, vidi sliko povsem popačeno.

     • luckyss

      Jebeš ti svoja očala…
      Le govorim ti, da kradejo tako levi kot desni..to pa omogočate njihove ovce, ker menda le vaši pastirji so brezmadežni..
      Dokler bo narod bedast bo stanje takšno kot je…”Levi” na vladi ..”desni” pa jamrajoče v udobni opoziciji.Ovce pa nadzorujejo same sebe…Saj pri nas je kot v raaaaajuuu..za politike ;))
      Ovce bedaste..

     • sprehajalec

      Inšpektor je še iz socializma, pa njegov šef tudi. Če bi jih pa vse odpustil, bi zaradi samoupravno socialističnih pogodb o zaposlitvi tvegal bankrot države, kot posledica sodbe socialističnega Delovnega sodišča.

      V principu bi bilo pa morda bolje za vse, da se tako zgodi….

 • Bald Eagle

  Raje se ti zbudi iz svojih sanj in začni gledati svet okoli sebe realno. Mogoče ti bo kaj koristilo, čeprav zelo dvomim.

 • soc

  Ko gledam tule spodaj številno (po nickih) udarniško drhal iz partijskih host, se mi res milo stri po cenzuri Urbanije v začetnem obdobju. Tole vedno močnejše načrtno obstreljevanje z bebavimi posti iz ducatov, zdaj že stotine sovražnih cevi postaja moteče in moreče.

  Nikoli prisotno uredništvo, kredibilnost portala temelji tudi na njegovem forumu!

  • Bald Eagle

   Po informacijah, ki sem jih dobil, se bo vse spremenilo čez 41 dni. Takrat bodo vsi trolli počiščeni iz tega portala.

   • soc

    Iz srca nazdravim temu!

    • DOMOBRANEC & GAY

     Vaš novi madžarski lastnik že dela načrte… hahahaha!!!
     In ja, cenzura je prava pot do resnice.

     • Priden kot SDS ovčka

      Niti jim ni jasno da kotirajo zelo visoko na trollometru. Prvi padejo, pol pa še zagovarjajo to. Kaj češ, ovce so za strižt.

     • Bald Eagle

      Imaš v mislih cenzuro na vaši MMC greznici, ki je finansirana z davkoplačevalskim denarjem?

     • Priden kot SDS ovčka

      Tisto ni cenzura, sam za primitivne komentatorje pa je.

     • Bald Eagle

      Še vedno občasno napišem kak komentar na MMC in veliko so mi jih izbrisali, pa vsebina ni bila v ničemer sporna. Le politično je odstopala od usmeritve uredniške politike na MMC. Tako da dobro poznam politiko cenzure na tisti levičarski greznici MMC.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Daj en primer.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ne, ovca. Zelo jasno sem povedal, kaj imam v mislih. Ni nobene potrebe, da ti ugotavljaš, kaj sem imel v mislih. Sem namenoma zelo jasen.

     • soc

      Boris Vasev in kompanija so najbolj nagravžna ultralevakarska združba na Slovenskem. Takoj vem, da je nekaj narobe z dežurno zasedbo, če mi (vedno seveda s časovnim zamikom) objavijo post, cca 1/3 jih pride skozi, polovica le-teh na kulinarično-vinskih temah, kjer nimam cenzure. Zanimivo je, da mi občasno ob menjavi cenzorja po 8 in več urah že pregledani post kar naenkrat ponikne… Greznica.

    • Bald Eagle

     Tudi jaz!

    • RATATA

     Enajst deci papol

  • luckyss

   “uredništvo” nas plačuje, da ne zaspite v svojem enoumnem jamranju…
   Tukaj IQ res kaže na ohladitve ;)

   • sprehajalec

    Na tvojem mestu se res ne bi skliceval na IQ….

    • luckyss

     Na tvojega se res ne morem….;))

     • centurion

      Pseto posiljeno levo.
      QWA si reku pred meseci?
      ADIJO!
      Ah ja, IQ….Pozabu…..Ne zapomnu….

     • Bald Eagle

      Laž je nesmrtna duša komunizma, komunisti pa dosmrtni lažnivci.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Še vedno mi je zabavno, kako SDSjevčki mislijo, da je nestrinjanje z njihovo strankico in njihovim komisarjem avtomatično leva pozicija. Ne, ovce. SDS nima nikakršne veze z intelektualno desnico. To je cvetober ljudi s socialnega dna, najnižji možni družbeni sloj. Drhal brez izobrazbe, kulture in zgodovine.

  • centurion

   Ti si samo peder.
   Kdo se bo s tvojim sranjem ukvarjal….
   Levica in bulmastifi.
   Pa Cakić.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Ah, ovca Janezova. Saj boš enkrat dojel. Ko bodo nehali cuzati tvoj alambre…

    • centurion

     A si ti v paru dominanten?
     Kar agresiven za našminkanega pederčino.
     Tebe bo treba po turško na kol, pol pa zažgat.
     Pa bo težka.
     K drek ne gori…..

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ja, jaz sem papa bear. Saj veš, kaj je to, a ne?

     • Ana Job

      Ta glavni. To pomeni da si plus. in nisi minus.

     • centurion

      Namakaš ga pač v vseh levih toplovodarjih in bulmastifih.
      In vseh kanalizacijah.

 • Vrhovni sodnik

  Je pa J.J. naredil veliko napako, če je že odgovoren za kresove, naj bi vsaj še lewake gor zmetal.

  • SDS je v mojem srcu

   ITAQ

  • Belibog

   Tud mavričaste

   • centurion

    +++++++++++++++++

    • DOMOBRANEC & GAY

     ++++++++++++++++

  • Bald Eagle

   To pa bi bilo njegovo najboljše delo. Levuharje na grmado in takoj bo Slovenija zadihala s polnimi pljuči.

   • Rdeče zvezdaš Zoran

    ITAQ

 • SDS je v mojem srcu

  Imel bomo zopet pred volitvami nov proces, ki pa se bo lewakom v glavo obil.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Če prav razumem tele SDSjevčke pri koritu, bo čez mesec in pol Nova24TV končno zbrala dovolj denarja za administratorja. In takrat bodo vse, ki se ne strinjajo z SDS zmetali s portala. Bravo!
  Ni mi jasno, kako se imate lahko za desničarski portal, ki bi moral pod definiciji imeti za sabo močne kapitaliste in denar, ne zbere dovolj chirolas za admina…

  • Belibog

   Kolk je v Argentini ura

   • DOMOBRANEC & GAY

    pol petih za tebe

  • centurion

   UN iz Koreje bi vas zmetal sestradanim psom.
   Sestradanim.
   Še fuka vam ne bi prvošču.

  • Olga

   Denar perete samo levaki! Hanzi, Kućanovo TV, plačuje cela Slovenija! Z lepim se hvalite! Desni ne krademo! Skromen začetek NI sramota!

  • Janez

   UPAJMO,
   DA BO TAKO !
   Sicer si pa ti že takointako štrafan !
   1. Sam s seboj – bedna eksitenca – pač !
   2. KRR SE NORČUJEŠ IZ NESREČNIH DOMOBRANCEV – NAJ TE PA BOG ŠTRA – NA KAR NAJBOLJ – TRD NAČIN :
   Z NPR. VSAJ TOLIKO PLUNKI V TVOJ OBRAZ – KOT SI JIH TI NAMENIL – MRTVIM.
   Eino “dobro” v zvezi s teboj je – da imamo pisne dokaze?
   KAKO ETIČNO NIZKI IN ETIČNO UMAZANI LJUDJE ŽIVIJO – MED NAMI – V SLOVENIJI !
   Nizki v smislu !
   Če kdo želi vredeti,
   Kakšni so – PRAŠIČI !
   Je
   Ddovolj,
   Da prebere kaj tvojega ?
   PA TAKOJ VIDI, KAKŠNI “ETIČNI PRAŠIČI” – SO. Ane ? L.r. JANEZ KOMENDA
   P.S. PUJSI IN?
   Paraziti.
   https://www.google.si/search?q=klobasekov+pepi+paraziti&oq=klo&aqs=chrome.2.69i59j69i57j35i39j69i60j0j69i60.9929j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Janez

  KOMUNISTIČNI ” FAŠIST ” F. TUNNEK !
  Ima v zvezi s temi požari – toliko prav –
  – DA JE V OZADJU TEH POŽAROV
  –NEUČINKOVITA
  – ALI PODKUPLJENA INŠPEKCIJA ?
  – KI NI IZVAJALA SVOJIH OSNOVNIH NALOG
  IN BI MORALA
  – IZVAJATI PRITISKE NA LASTNIKE DEPONIJE,

  – DA IZVEDE POŽARNO VARNOSTTNE UKREPE !
  Svojega dela
  NI IZVEDLA
  1 .INŠPEKCIJA IN TUD7 NE
  – LSTNIK DEPONIJE.
  Dajmo
  UREDITI TO PODROČJE – POŽARNE VARNOSTI !
  Ali
  JE SPLOH VREDNO IMETI
  – INŠPEKCIJE – VERJETNO DOBRO PLAČANE !?
  – LASTNIK ODGOVORNOST — TUDI NOSI,
  – PA – VODSTVO OBČINR,
  PA – ARSO RSLO !
  Nihčr od njih ni opravil dela – ZA KATERO JE PLAČAN ! Dejstvo. L.r. J. KOMENDA
  P.s.
  “PARAZITI” NA JAVNEM DENARJU
  https://www.google.si/search?q=klobasekov+pepi+paraziti&oq=klo&aqs=chrome.2.69i59j69i57j35i39j69i60j0j69i60.9929j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Rdeče zvezdaš Zoran

  Kwa je un toplovodar od Trebušaka spet lagal, saj vsi vejo, da je plačani lažnivc

  • DOMOBRANEC & GAY

   A to sem jaz? Sólo preguntaba…

 • Priden kot SDS ovčka

  Zanimivo. Vse ki se ne strinjajo z SDS, bo torej ta portal prepovedal. Ja še enkrat BRAVO JANŠA! Kje sem že videl tak pristop hmmm neki na L, aja Lenin pa Stalin. Prefarban trdi komunist ne more iz svoje kože (kontrolirana opozicija). Ti šment no. SDS stranka ki združuje hahahaha. To bo pa huda reklama za desne jojojoj.

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Šeytan isto kot MMC, kure, Delo, Dnevnik itd……….

  • Bald Eagle

   Ne vse, samo drhal tvojega kova. Ali boš postal resen in verodostojen komentator, v kar seveda močno dvomim, ali pa boš odletel s tega portala.

   • Priden kot SDS ovčka

    Janša je moj bog, janša je moja luč, samo za janšo živim, samo janša ima vedno prav, če se janša moti mu spreglej in poglej pod prvo točko kjer piše da ima janša vedno prav. A sem dost dober? A me boš zdej sprejel? Pleeeeeeeaseeeee!

    • Ana Job

     No vidiš, da si na pravi poti!

     • Priden kot SDS ovčka

      A sem že sprejet?

     • Bald Eagle

      Operi si najprej usta, ker skozi svoj PC voham tvoj ogaben zadah iz tvojega komunajzerskega gobca!

     • DOMOBRANEC & GAY

      A to imajo novi Windowsi?

     • Priden kot SDS ovčka

      In ti misliš da ne boš banan? Ahahahahaha

     • Bald Eagle

      Staviš za 100.000$, da ne bom?

  • Ana Job

   SDS se zavzema za razvoj podjetništva in za nižje davke. Postani volilec SDS!

   • Priden kot SDS ovčka

    Hahahahahahaha. Dej še kakšn vic povej. Ta me je pa nasmejal….

    • Bald Eagle

     Smrduh levičarski, zapri gofljo, ker spuščaš na portal zelo slab zadah. Pojdi k zdravniku po pomoč in ga prosi, da ti sname rdeča očala skozi katera gledaš na svet okoli sebe, ker so ti čisto popačila sliko.

     • DOMOBRANEC & GAY

      A ti moraš k zdravniku, da ti sname očala? Wow…

     • Bald Eagle

      Za snemanje rdečih očal je potreben poseben tretma.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ti že veš. Pa tvoj Janšek tudi.

     • Priden kot SDS ovčka

      Hooooo heeeeee a vohaš? Jaz voham sam ene pokvarjene kure.

   • DOMOBRANEC & GAY

    @disqus_FwKwi8T0MG:disqus

    AAhahahahaa!!!! TOP COMMENT!
    You should have your own show!!! Fak, res…

    • Ana Job

     Mislim da res. In njen naslov bi bil : “Osvobodimo Slovenijo levakov” , ti bi bil pa prvi gost v moji oddaji!

     • DOMOBRANEC & GAY

      Z veseljem. Kot predstavnik prave, urejene, intelektualne desnice. Ne pa tega bednega SDSjevskega proletariata.

     • Ana Job

      Če imaš rad desnico bi lahko povedal veliko pametnega.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Saj sem. Pa me vsi po vrsti zmerjate z levakom in a priori ne berete komentarjev.

     • Bald Eagle

      Ravno SDS s svojim proleteriatom vam je demontiral gnilo komunistično tvorbo po imenu sfrj. Zato pa sedaj cvilite kot podgane, kadar jim nekdo trga rep iz riti.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Še enkrat, zadnjič: nacido y criado en Argentina.

  • tramal

   Par takih bedakov kot si ti sem že tako sam blokiral,da ne berem komunističnih bedarij.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Namesto, da bi dvignili nivo komunikacije na tem portalu, bodo cenzurirali še tisto malo pameti, kot je je. Nič hudega. Čimbolj hermetično se zaprete, bolje za nas, bolas…

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Kje maš pa kolega, da bosta mal Argentinsko šprahala, si je šel brado obrit

   • DOMOBRANEC & GAY

    ¿Qué coño estás hablando?

    • Ana Job

     Demasiado enfermo para hablar.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ir vómito.

  • Bald Eagle

   Ravno obratno. Cenzurirali bomo ravno idiote tvojega kova, ki ne vedo, kaj pamet sploh je. Ko bo storjeno, se bodo vrnili kvalitetni in verodostojni pisci in komentiranje bo zopet na nivoju, kot je nekoč že bilo.

  • Priden kot SDS ovčka

   Pa še na Orbana bo slaba luč padla. Baje je tud doma zmer bolj priljubljen, namreč vsi mediji so pod njegovo komando.

  • centurion

   Če opletaš z usrano kurčino po portalu,
   kako s tem dvigaš nivo komuniciranja?
   Pusti rit na školjki in jo uporabljaj zato,
   za kar jo je narava projektirala.
   Ne serji po portalu, jasno?

   • DOMOBRANEC & GAY

    @disqus_54RDPBMibc:disqus

    Bravo! S svojim odgovorom si ilustriral nivo tega portala. Neverjetno, res…

    • centurion

     Ne, v tvojo kopalnico sem s tem postom nastavil ogledalo.
     Poskusi ga razbiti, hehehehe….

 • Vrhovni sodnik

  Sami lewi troli brez argumentov, puhoglavci, ki več kot 2 stavka ne znajo sestavt, edin če lepjo.

  • DOMOBRANEC & GAY

   AMA.

   • asdfg

    A si lačen ?

  • Bald Eagle

   To pa zato, ker imajo v glavi vakuum.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Wow!! No, to je zrel in dodelan komentar! Bravo!!!

    • Vrhovni sodnik

     Radenska, Donat začni pit

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ah, pa smo spet tam… Sprosti se. Nisem Jamnica. ¿VALE?

 • Priden kot SDS ovčka

  Mal smo zašli. Drgač je tko. Janševa vlada sprejme slab zakon ki se ga mora inšpektor držat. A po ne vem kaki čudni desni logiki je kriv inšpektor ki se mora držat slabega zakona ki ga je sprejela SDS vlada? Pa kje vam pamet desni? Desni ste sprejel tak zakon, pobasal provizije(spet), Slovenija pa najebala (spet). In spet do smrti ne boste priznal. Nič novega za desne – spet.

  • tohuvabohu

   Če en zarukan rdečkar ugotovi, da je Janšev zakon slab, pomeni, da je odličen! To so prepoznavne značilnosti levih fašistov, ki jih je tako lepo opisal Umberto Eco.

   • Priden kot SDS ovčka

    Tolk je odličen da povsod neki gori ja. Osla neki vprašat….

    • Bald Eagle

     Zanimivo dejstvo pa je, da ima “osel” stokrat višji IQ od vseh rdečih gnid skupaj.

     • Priden kot SDS ovčka

      Pa sej enga tazga ki vam riga vsak dan mate za vodjo. Zato ste pa po moje že ene šestič na ledu hehehe

     • Bald Eagle

      Največji problem je v tem, da vam riga vedno drugi, ki pa prihaja vedno iz istega gnezda. Drhal komunajzerska mu pa naseda. Že večkrat videno. Biti tako zabit, da vedno znova kupuješ isto vsebino v drugi embalaži, je domena bedastih levuharjev.

     • Priden kot SDS ovčka

      Komunajzi so že po penzjonih. Edin komunajz ki bo letos odšel v penzion je pa sam še vaš veliki plešastoglavi čelo. Ta pa še ni dojel da je history.

     • Bald Eagle

      Ta je dojel kakšno zlo je komunizem že ob nastanku 57 št. Nove revije in mu že takrat obrnil hrbet. Ti in tvoji rdeči idoli tega še danes niste dojeli.

     • Ana Job

      Na ledu smo zaradi komunističnih parazitov, ki molzejo državo ter uničujejo in zažigajo firme

    • asdfg

     A si Tuneku ovco ukradu, da ti gredo samo nore misli po glav ?

  • asdfg

   In, ker levaki 6 let niso imel časa zakon prebrat in ga popravt, je moralo od same žalosti smetišče zgoret. Da te kap.

   • tohuvabohu

    Piromani na delu. To veščino imajo še iz hoste. V štirih letih so požgali več sto objektov: šol, kulturnih domov, gradov, cerkva, gopodarskih objektov in podobno.

 • PRIČEVALCI

  Pusti ti kliniko, Janez. Povej nam raje kaj o avstralski spletni trgovini “JANSA ARMS”, katere lastnik je Ray Jansa.

  • Vrhovni sodnik

   In kaj tebe zanima, maš dnar šeytan, na kredit ne dajo

   • Priden kot SDS ovčka

    Ti kar urški nes bo dala ona na banko da ne bo preveč očitn pa to

 • PRIČEVALCI

  Pusti ti kliniko, Janez. Povej nam raje kaj o avstralski spletni trgovini “JANSA ARMS CO.”, katere lastnik je Ray Jansa.

  http://www.zurnal24.si/slovenija/jansa-arms-co-avstralski-trgovec-z-orozjem-141961

 • Priden kot SDS ovčka

  Sej sploh ne vem zakaj bi čakal šr 41 dni da zbenate komentarje? Takoj to naredte pa bo.

 • PRIČEVALCI

  Jansa Arms Co. je avstralska trgovina z orožjem. Na njeno spletno stran so nas pred nekaj minutami opozorili bralci. Zbodlo pa jih ni samo ime trgovine, pač pa tudi ime njenega lastnika oziroma imetnika licence za trgovanje z orožjem – Ray Jansa. Se morda za tem skriva Rajko Janša, brat predsednika SDS?

  Več na: http://www.zurnal24.si/slovenija/jansa-arms-co-avstralski-trgovec-z-orozjem-141961http://www.zurnal24.si

  • Ana Job

   Trgovina z orožjem ni nezakonita. Če nisi bil nikoli kaznovan in imaš kompetence, lahko uvažaš tudi orožje. Kaj pa medicinska oprema, na kateri levuharski kreteni služijo na veliko? Poleg tega pa isti ljudje tržijo tudi linije 090?

   • centurion

    Proarms doo, Rebec doo, Army shop ljubljana btc, Ancelj doo Novo mesto….
    Legalna trgovina z orožjem.
    No???

    • Ana Job

     Še jaz imam dva komada in če hočeš ti enega dam za “krizne čase”. Vidiš kolk je folk nor.

     • centurion

      +++++++++
      Hvala, preskrbljen.
      Ne bo se ponovilo leto1941 niti 1991…

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Tudi če bi bil, je to legalna trgovina, ti se zanimaj za UDBOVSKE firme po Italiji, Nemčiji Franciji, ki so ilegalne

  • Ana Job

   Udba desetletja šverca mamila in nihče nič ne reče,preko vseh firm, ki imajo na koncu v imenu EX.

  • centurion
  • Ana Job

   Največja svinjarija je trgovanje Zemlja*** bande z medicinsko opremo.

 • Rdeče zvezdaš Zoran

  Šeytan, sam v provokacijah pa padaš, včas te je bilo zabavno jebat v glavo, zdaj me pa že dolgočasiš, maš srečo, da Rožle dela, sam bo kmal uletel, pol boš pa tvojo znano zapel IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAA, ker tabletk redno ne jemlješ, se navš nikol pozdravu

  • DOMOBRANEC & GAY

   Kdo je to Šeytan?

   • Ana Job

    Tebi podoben kaliber

 • DOMOBRANEC & GAY

  Glede na članke in komentarje na tem portalu, je za vas bolje, da ostanete v opoziciji. Iz povsem darvinističnega vidika.

  • Ana Job

   Mislim, da če si desničar smo boljša opcija, kot pa Ljudmila, ki sodeluje z levaki izključno iz interesa, da dobi nazaj najlepše dele slovenske zemlje.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Saj to je največja težava. Da je alternativa levici slabša od levice.

    • Bald Eagle

     Večjega podna od slovenske levice ni. Mogoče samo v S.Koreji.

    • Ana Job

     Zakaj se ti je JJ zameril? V tvojo deželo je prodal največ knjig.

     • DOMOBRANEC & GAY

      In?

     • Bald Eagle

      Njegova dežela je zatohla in plesniva luknja nekje na obrobju civilizacije.

  • centurion

   HAHAHA:
   Prav ti in tvoji ste izrodek darwinove teorije.
   Pejt damau in se potihem dol dajaj.papa bear.
   Se bo Darwin zjoku…

  • Bald Eagle

   Ko na naslednjih volitvah močno zmagamo, je z vami levurskimi gnidami konec. Takoj vas bomo počistili z vseh odgovornih državniških in ostalih funkcij. Lustracija bo neizbežna, zapori pa polni rdečih banditskih podgan. Shrani si tale tekst in ga večkrat preberi.

   • Priden kot SDS ovčka

    Vi ste že zgubl. Zdej sam še mal lažete krneki zarad imidža.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Od kje tebi, nesreča bolna, ideja, da sem jaz levičar? Daj povej mi to, no!

    • centurion

     Ja ker si peder!

     • DOMOBRANEC & GAY

      WOW!!! *slow clap*

    • Ana Job

     Beri se malo.

 • PRIČEVALCI

  Jansa Arms Co. Guns & Ammunition – Bexley, NSW Australia.

  http://www.jansa.com.au/home.php

  Kmalu zatem, ko so slovenski mediji začeli pisati o tem in objavili spletno povezavo (jaz sem jo še uspel ujeti) je stran bila odstranjena (ACCOUNT SUSPENDED). Zame je to več kot dovolj zgovoren dokaz, da sta šiptarska bratca po spletu prodajala orožje v Avstraliji.

  P.S. Ne mi smetit pod postom.

  • Ana Job

   Da prodajaš orožje, moraš biti sposoben bizmismen, vsak človek mora biti dober v tem, kar počne. Če prodaja orožje, bomo tudi mi nabavili pri njem nakaj dobrega materijala, kajne fantje?

   • PRIČEVALCI

    A si ti pismena?

    • Bald Eagle

     Ana Job je lastnica izjemno uspešnega podjetja. Ti ji v nobeni stvari ne sežeš niti do podplatov. Lahko ji s svojim komunajzerskim jezikom samo očistiš podplate njenih dragih čevljev, če ti bo to dovolila.

     • centurion

      NEEE:
      S svojim usranim jezikom že ne….
      Kužen.

     • Ana Job

      Ja res je sigurno je v slini ogromno spolnih bolezni. Fuj.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Če je ona lastnica podjetja, sem jaz Evita Peron.

     • Antonius

      Motite se z vašim podcenjevanjem. Vi ste samo GAY, Ana Job je pa zelo izobražena gospa, ki vam bo lahko morda kdaj iz stiske pomagala. Gayi ste svetovno prepoznani, da ste s svojim početjem en, dva, tri v njih.

     • Ana Job

      Na paradi ponosa si sigurno

     • tohuvabohu

      V zadnjem štadiju, hahaha.

     • Ana Job

      Itak je crknila, ker se je preveč gonila. Evita Peron je bila la putita.

     • PRIČEVALCI

      Ana Job je pićkin dim.

     • Bald Eagle

      Ana Job je zate gospa z velikim G.

     • Ana Job

      Ti si pa navaden levi prdljivec.

     • Ana Job

      Hvala Baldeagle, njegov jezik mi jih bo kvečjemu onesnažil in jih bom morala zavreči. Jih bo raje pucal s krtačko. Hahaha

    • Antonius

     Za vas bolj slabo, ker piše tako, kot zdravniki recepte.

     • Ana Job

      Njim pišejo recepte za zdravljenje shizofrenije, samo jim zdravila ne primejo, na avstralski kliniki je pa zmanjkalo postelj.

  • centurion

   RES je.
   Ker klinika ni bila najbolj donosna,
   Je Janša noter prepeljal orožje in pet letalonosilk in
   jo spremenil v vojašnico.
   Novico je odkril KosPress-Postpatriapress

 • Vrhovni sodnik

  Po zmagi SDS na volitvah bo za vse nas igral priznani Šeytanov Terasa Band, smeh zagotovljen.

  • Ana Job

   Ta bo za pol čist na konc, ko bodo že vsi pod gasom in jim bo vseeno, kdo igra.

   • SDS je v mojem srcu

    Ja res je, čist na konc bo, da bojo šli dam

  • Priden kot SDS ovčka

   Kolo žalosti pa res….

 • Janez

  BRCNITE !
  DOL S PORTALA !

  TEGA
  F. TUNNKA !

  ČE IMAŠ KAJ TOŽLJIVEGA V ZVEZI Z J. JANŠO ?
  KJE JE POLICIJA – VEŠ ? Pa se obrni nanjo.

  1. J. Janša je pomembna javna oseba, Plus ok familiaren človek.
  J. Janša je človek, ki je veliko dobrega storil – za nas Slovence.

  2.Ti ? F. Tunnek?
  Nisi za Slovenijo dobrega storil? Nič? Ali pač?
  In?
  Kdo si? ” NIČ IN NIHČE” oz.

  “afna s portala s sto bedastimi vzdevki”
  ŠKODA?
  TRATITI ČAS – ZA F.TUNNKA:
  ni toliko verodostojna oseba, da bi bil vreden – debate. L.r. Jan3z KOMENDA

  • Priden kot SDS ovčka

   Teb se meša. Kje maš Tuneka? Dej vzem tablet pa spat.

 • PRIČEVALCI

  Pusti ti kliniko, Janez. Povej nam raje kaj o avstralski spletni trgovini “JANSA ARMS”, katere lastnik je Ray Jansa.

  • SDS je v mojem srcu

   Si že v fazi dilerija, to si že 123 x prlepu, nič ne čaki, tko, kot zadnjič, ko so te komaj na Studencu rešil, 112 pa gremo..

  • Janez

   In?
   KAJ JE NAROBE ?
   TUDI ČE BI BRAT J. JANŠE IMEL KAKO TRGOVINO V AVSTRALIJI?
   Nič !

   In?
   ZAKAJ ?
   TI NE USTANOVIŠ SVOJE STRANKE? Ti? F. Tunnek.
   VERJETNO ZATO ?
   KER?
   NISI TOLIKO VERODOSTOJNA OSEBA, DA BI SPLOH IMEL
   – LASTNO POLIT STRANKO.
   LE?
   V tuje stvari bi se vtikal.
   GORENJCI – IMAMO – ZA ODSTRANITEV !
   TAKIH ZOPRNIH FIRBCEV KOT SI TI – TUNNEK – P S E !
   Če?
   Mja sestra svojim psom s prstom pokaze – nate . Bo slabo zate. L.r. Janez KOMENDA

 • SDS je v mojem srcu

  Šeytan, a se sramuješ svoje slike, ki jo imam v avatarju, povej, da te je roj čebel napadu, ko si pri sosedu med kradu.

 • PRIČEVALCI

  Jansa Arms Co. je avstralska trgovina z orožjem. Na njeno spletno stran so nas pred nekaj minutami opozorili bralci. Zbodlo pa jih ni samo ime trgovine, pač pa tudi ime njenega lastnika oziroma imetnika licence za trgovanje z orožjem – Ray Jansa. Se morda za tem skriva Rajko Janša, brat predsednika SDS?

  Več na: http://www.zurnal24.si/slovenija/jansa-arms-co-avstralski-trgovec-z-orozjem-141961http://www.zurnal24.si

 • PRIČEVALCI

  Jansa Arms Co., avstralski trgovec z orožjem …

  • SDS je v mojem srcu

   Si že v fazi dilerija, to si že 123 x prlepu, nič ne čaki, tko, kot zadnjič, ko so te komaj na Studencu rešil, 112 pa gremo

 • PRIČEVALCI
 • PRIČEVALCI

  Jansa Arms Co. Guns & Ammunition – Bexley, NSW Australia.

  http://www.jansa.com.au/home.php

  Kmalu zatem, ko so slovenski mediji začeli pisati o tem in objavili spletno povezavo (jaz sem jo še uspel ujeti) je stran bila odstranjena (ACCOUNT SUSPENDED). Zame je to več kot dovolj zgovoren dokaz, da sta šiptarska bratca po spletu prodajala orožje v Avstraliji.

 • PRIČEVALCI

  Janez, od kod Rajku orožje za prodajo?

 • PRIČEVALCI

  Leta 1991 Janši 250.000 USD provizije za vsako ladjo z orožjem, trdi posrednik:

  Janez Janša je kot minister za obrambo Demosove vlade prejel 250.000 dolarjev podkupnine za vsako ladjo orožja, ki je leta 1991 priplula v Luko Koper. To trdi Marin Tomulić, francosko-hrvaški posrednik z orožjem, njegovo pričevanje pa je današnji Večer povzel po novi knjigi avstrijskega preiskovalnega novinarja Richarda Schneiderja.

 • Priden kot SDS ovčka

  Res ne vem zakaj bi še 41 dni čakal da sesujemo portal. Sej ga lahko kuj.

 • PRIČEVALCI

  Janša naj bi v začetku 90. Hrvaški in BiH prodal orožje in prejel okoli 300 mio nemških mark, piše Nedjeljni Jutarnji.

  • Ana Job

   Bravo!!! Zelo podjeten Človek. Zdaj ga bom pa sploh volila. Res je sposoben!!! ŽIVEL JANEZ JANŠA!

   • Bald Eagle

    Tako je Ana. Večinsko moramo podpreti stranko SDS in Janeza Janšo, pa bo Slovenija čez čas postala uspešna evropska dežela, komunajzerji pa končali na cesti, kamor vseskozi tudi sodijo.

    • Ana Job

     Veseli bodo lahko, če nam bodo lahko čevlje pucali in ker smo usmiljeni jim bomo dali kakšnih 0,50 centa, hahaha

    • tohuvabohu

     Popolnoma jasno je, da na način, kot se dela zdaj, ne pridemo nikamor.

  • janez cepec

   ja dnar je pa pobasu

   • tohuvabohu

    Ti s mo ga pa prevačvu, zato tko fajn veš.

 • PRIČEVALCI

  Pusti ti kliniko, Janez. Povej nam raje kaj o avstralski spletni trgovini “JANSA ARMS”, katere lastnik je Ray Jansa.

  • asdfg

   Aaaa, Arms si ti baraba tatinska ? Kure te pogrešajo, tlele pa si čist odveč.

   • SDS je v mojem srcu

    On je blesav, kot noč

 • DOMOBRANEC & GAY

  Še eno precej enostavno vprašanje. S kom namerava SDS v koalicijo? Kako namerava SDS (če zmaga) sestaviti vlado? GO!
  Pa prosim ne pišite neumnosti tipa “SDS bo imela sama večino”. OK? Hvala.

  • SDS je v mojem srcu

   SDS + GOD + SLS + SNS = 53,5 %

   • Ana Job

    Točno!!!

  • Ana Job

   SDS ima največjo podporo in vodi, ljudje so siti ropanja in uničevanja podjetij. Pa višanja davkov.

   Bodi brez skrbi, pasjejebcev ne bo nihče več volil.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Ja, opica, seveda vodi. Samo za večino v parlamentu in sestavo vlade 13% no dovolj, a ne?

    • Ana Job

     Prihajajo nove desne stranke, ne se bat. Čaka vas še presenečenje, ki ga ne pričakujete.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Če bi obstajale nove desne stranke bi jaz o tem vedel BISTVENO prej kot ti. OK? ¿Me entiendes?

     • Ana Job

      Ne moreš vsega vedet tam bogu za hrbtom. V ustanavljanju je skrajna desnica in zagotovo bo imela dobro podporo, ker ima narod vsega poln kufer.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ni. Žal. Tule v Airesu je jedro slovenske desnice. Buen? OK.

     • Ana Job

      Torej bomo zagotovo zmagali, če boste le oddali pravočasno glasovnice.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Z SDS zagotovo ne.
      Mimogrede, zakaj imaš kot profilno sliko fotko ene X pute?

     • Ana Job

      Zato, ker sem v resnici dolgolasa blondinka in preveč nežno zgledam.

     • Ana Job

      Janša ima pri vas veliko podporo, vse knjige so bile razglabljene

    • Bald Eagle

     Zmota. Izmed tistih, ki se bodo udeležili volitev ta % naraste na 35.

     • SDS je v mojem srcu

      Saj ne kapira

     • DOMOBRANEC & GAY

      Hvala da si odgovoril namesto mene.

     • Ana Job

      Zmaga je naša! Narod noče več trpeti, teh krvavih, rdečih pošasti! Podpora SDS je najvišja!!!

     • Bald Eagle

      In še kar naprej raste. Zato pa rdeče podgane tako blaznijo, kar je vidno tudi na tem portalu. Točno vedo kaj jih čaka, ko Janša zmaga na volitvah.

     • Ana Job

      Z njimi je konec!

    • SDS je v mojem srcu

     Ti niti opici nisi podoben, bolj podgani

     • DOMOBRANEC & GAY

      Res je.

  • Janez

   TE!
   NIČ NE BRIGA !
   IN –
   TE NIHČE NI NIČ VPRAŠAL ? Pojdi v turist info urad. “GET LOST” L.R. L.R. JANEZ KOMENDA

  • Ana Job

   Prihaja tudi skrajna desnica in Hervardi bodo kandidirali, kot nova desna stranka in mladina jih bo podprla, je že močna kampanja.

   • DOMOBRANEC & GAY

    AAhaahahaha!!!! Nope.

    • asdfg

     Kakšna štima pa je to ?

 • SDS je v mojem srcu

  Izetbegović Kučanu, Milane gde ti je oružje, Čengić ti je novac u kuferu doneo, VOMO ga je na MB letališču odkril, za to pony na vse načine preganja J.J.

 • PRIČEVALCI

  »Janez Janša si je, kot pravilno ugotavljaš, pripravljen z vsemi sredstvi, z lažmi, podtikanji in insinuacijami najnižje vrste, utirati politično pot preko glav svojih nekdanjih prijateljev. To očitno potrebuje, če hoče iz sebe narediti žreca slovenske osamosvojitve. Ostali, ki smo to počeli, ga pri tem motimo tako zelo, da je pripravljen žrtvovati ne le nekdanje sodelavce, pač pa tudi prijatelje, ki so zanj v določenem času tvegali dobesedno vse.«
  — Igor Bavčar o JJ, ko več nista bila in še nista ponovno postala prijatelja (faksimile pisma Kacinu, objavljeno v knjigi Mateja Šurca: Prevarana Slovenija)

  • SDS je v mojem srcu

   3772 comments • 708 votes pove vse o tvoji kredibilnosti od katere imaš samo debilnost

 • Priden kot SDS ovčka

  Žan Janša je postal asistent v pisarni evropske poslanske Patricije Šulin (SDS). Vendar pa na uradni spletni strani Šulinove tega podatka ni mogoče zaslediti, čeprav so ponavadi vsi asistenti predstavljeni. Ima pa Šulinova na svoji strani navedene tri druge pomočnike. Po poročanju Dnevnika je Janša mlajši sam želel, da se njegovo ime ne izpostavlja, saj da je sin političnega zapornika, kar bi lahko ogrozilo njega in celoten evropski parlament. Je pa Žan Janša omenjen v internem imeniku zaposlenih v parlamentu. Asistentka – in to javno – pa je tudi njegova partnerica Maja Mikanec, ki je zaposlena v pisarni druge SDS-ove evropske poslanke Romane Tomc.

  Več na: http://www.zurnal24.si/slovenija/jansev-sin-vceraj-na-crpalki-danes-v-ep-243988http://www.zurnal24.si

  • Ana Job

   Žan Janša je brihten in pronicljiv mlad kader. Ta bo levičarjem še dal vetra!

   • Priden kot SDS ovčka

    Nimajo vsi tazga očka da jih s srednjo šolo porinejo v Bruselj. Eni fajn študirajo da se pol eni tkole znajdejo in razlagajo kolk so bolj poštena politična opcija.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Seveda. Kim il Sung je tudi namestil sina. Klasika.

   • janez cepec

    plunuti otac, sam še u partijo se upiše

 • PRIČEVALCI

  Kdaj bodo Združeni narodi obsodili prepovedano prodajo orožja takratnega slovenskega obrambnega ministra Janeza Janše, ki je NEZAKONITO prodajal orožje Hrvaški in BiH, ki sta bili takrat pod embargom Združenih narodov. Več kot očitna kršitev resolucije ZN.

  • SDS je v mojem srcu

   Ministrstvo brez ukaza in podpisa pred. pred. SLO MILANA KUČANA ni storilo nič samostojno, se pa strinjam, da je ponya treba za to obtožit, imaš prav

  • Janez

   TURIST INFO URAD !
   – JE V LJ ? Na Stritarjevi ! Pojdi vprašati. L.r. J. KOMENDA

   1.
   NIČ NI NAROBE , ČE IMA R. JANŠA SPLETNO TRGOVINO.
   2.
   NIČ NI NAROBE, ČE JE JANŠEV SIN ZAAPOSLEN V BRUSLJU. L.R. J. KOMENDA

  • centurion

   Kučan orožja leta 1990 NI PRODAJAL!
   Ga je PODARIL JLA…..

   • asdfg

    Ta pa mu je šenkala marke.

   • janez cepec

    ja ljubljeni vodja ga j’ pa prodaju taspojdnim, pa fajn jim je zaračunu, zato nas dons jebejo, sam dnarja pa ni nikjer, to j’ problem

    • tohuvabohu

     Vprašaj plavega, kam je dal denar.

 • PRIČEVALCI

  Pusti ti kliniko, Janez. Povej nam raje kaj o avstralski spletni trgovini “JANSA ARMS”, katere lastnik je Ray Jansa.

  • SDS je v mojem srcu

   A si na FURSU v službi

   • centurion

    Na akademiji.
    Lj.Polje.

    • asdfg

     A, je že venziru? Bravo.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Nič skrajnega ni super. Razen pri fuku.

  • Bald Eagle

   Seveda, ti ritopik to zelo dobro veš.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Res je. Zelo dobro. Zavidaš?

    • Bald Eagle

     Čedno dekle je tisto, ki mene privlači in jo imam ob sebi, moške riti mi pa smrdijo.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Kul.

  • Ana Job

   Fuk je najboljši s stalnim partnerjem. Ne vem zakaj geji prirejajo orgije in ne uporabljajo zaščite kot slišim?

   • Bald Eagle

    Drži, vendar mora biti partner nasprotnega spola. Najbolj ogabno pa je, ko moški rovari po moški riti, fuj!

    • Ana Job

     Ja, to je res katastrofalno!

   • DOMOBRANEC & GAY

    Slabo slišiš.

 • PRIČEVALCI

  Trgovci z orožjem so trgovci s smrtjo. Največji gnoj človeštva.

 • Janez

  JANŠA – JUNAK !
  TUNNEK – ČUDAK, ” ..DAK” ITD. L.R. J. KOMENDA

  • janez cepec

   JANEZ aus BEGNE – BEDAK

 • PRIČEVALCI

  Pusti ti kliniko, Janez. Povej nam raje kaj o avstralski spletni trgovini “JANSA ARMS”, katere lastnik je Ray Jansa.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Ana Job Priden kot SDS ovčka • 10 minut nazaj
  Žan Janša je brihten in pronicljiv mlad kader.

  WOOOOW!!!!

  • PRIČEVALCI

   Seveda je mlad za staro babo.

   • Bald Eagle

    Nobeden normalen moški ne ostane ravnodušen, če vidi Ano v živo.
    Je mlado, inteligentno, sposobno, podjetniško in zelo sexy dekle.

  • Ana Job

   Res je, nisi še z njim imel pogovora. Brihten je in te zmelje, fant bo še zelo daleč prišel in več jezikov govori gladko.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Tudi ti ne z mano. Sicer pa govorim 6 jezikov. Gladko. Te zanima še kaj?

 • Belibog

  Ekskluzivno objavljamo dokumente, ki dokazujejo, da je predsednik predsedstva BiH Alija Izetbegović lastnoročno sestavljal sezname orožja in streliva za potrebe bosanske vojske in jih pošiljal takratnemu predsedniku RS Milanu Kučanu. http://www.politikis.si/?p=18895

  • asdfg

   Oooooooooooooooo pa si ti gvišen, da ni Janša tole ponaredu ?
   Ta mal je imel takrat glih levico v gipsu. ;)

 • PRIČEVALCI

  “Janša je zatražio zbog navoda iz knjige austrijskog novinara Riharda Šnajdera “Scena zločina Hipo Alpe Adria”, koja se bavi “aferom Hipo” i u kojoj se tvrdi da je Janša, kao tadašnji slovenački ministar odbrane uzimao proviziju od 250.000 dolara po brodu za oružje koje je išlo u Hrvatsku tokom poslednjeg rata.

  U knjizi se tvrdi da su agenti francuske tajne službe kontaktirali Marina Tomulića, koji je predstavljen kao lobista Franje Tuđmana, koji je uspeo da nabavi oružje u vrednosti od 400 miliona dolara.”

  Razen Nova24 vsi ostali mediji pišejo o ilegalni prodaji orožja Janeza Janše.

  • Ana Job

   Spet ena oslarija, vprašajte Kurćana zakaj je delničar pri firmi ki jo ima v lasti najbogatejši Slovenec Sandi Č***

 • DOMOBRANEC & GAY

  Tule vas je preko prsta 10-15 resno opranih SDS ovc. In to je vaše volilno telo? Pa če vsak pripelje še deset ljudi, vas ni več kot 100. Patético.

  • Janez

   POJDI !
   IN NE VRNI SE VEČ !
   IN!
   NAJ TI “RAVBARJI” IZPRAZNIJO DOM. saj je vseeno. Nisi domobranec. L.r. J. KOMENDA

   • DOMOBRANEC & GAY

    @disqus_eev1Hxt3T2:disqus Šššš…. mir.

    • asdfg

     A si že prletu iz Argentine. ?

     • Vrhovni sodnik

      Čaka UBER

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ne, jeseni.

   • asdfg

    Ja pa pravi, da je iz Argentine.

  • Bald Eagle

   SDS je številčno najmočnejša stranka v Sloveniji. Šteje več kot 30 tisoč članov. Vsak sleherni dan pa še pridobiva na številčnosti. To pa vas levuharske podgane zlo peče, tako peče, da je postala pekoča bolečina že nevzdržna.
   To se vidi po odzivih levuharskih gnid na vsako dejanje, ki ga stori Janez Janša.

 • PRIČEVALCI

  Janša preko Parage prodavao oružje BiH
  14.03.2011 22:00 | Darko Gavrilović

  Armija RBiH kupovala je tokom rata oružje preko Slovenije i Hrvatske, a posrednici u tom poslu bili su tadašnji slovenački ministar odbrane i aktuelni lider opozicije Janez Janša i Dobroslav Paraga, koji je u to vrijeme bio na čelu Hrvatske stranke prava (HSP) i Hrvatskih odbrambenih snaga (HOS).

  Prema dokumentima HOS je kupovao oružje i vojnu opremu od Janše, a dio kontingenta je završavao u rukama Armije RBiH.

  Dokumenta o sprezi Armije RBiH sa jedne i HSP-a i HOS-a sa druge strane tadašnji načelnik Uprave Sigurnosno-informativne službe Hrvatske (SIS) pukovnik Miroslav Međimorec dostavio je hrvatskom ministru odbrane Gojku Šušku.

  Međimorec je informaciju i dokumenta poslao Šušku 4. aprila 1993. godine, a među njima je i dokument Štaba vrhovne komande Oružanih snaga RBiH od 9. decembra 1992. godine adresiran na Vladu i Ministarstvo odbrane Slovenije, u kojem je data garancija za isplatu novca za isporučeno oružje.

  Dokument su potpisali tadašnji načelnik Štaba vrhovne komande Oružanih snaga RBiH Sefer Halilović, ministar finansija RBiH Žarko Primorac i zamjenik ministra odbrane RBiH Munib Bisić.

  U tajnom izvještaju navedeno je da je vrijednost svog oružja i opreme koje je uzeo u obzir Janša 38.386.550 tadašnjih njemačkih maraka. U izvještaju od 19. septembra 1993. godine navedena je vrijednost cjelokupnog oružja posredovanog Hrvatskoj i BiH, ukupno 27.663.341 tadašnja njemačka marka, što znači da je vrijednost oružja u izvještaju Druge uprave Ministarstva odbrane veća za 10.723.209 njemačkih maraka.

  • asdfg

   Kaj se tebi blede ? A je to načrt za gašenje požarov ?

 • PRIČEVALCI

  Pusti ti kliniko, Janez. Povej nam raje kaj o avstralski spletni trgovini “JANSA ARMS”, katere lastnik je Ray Jansa.

 • Belibog

  Zakaj je do agresije na Slovenijo sploh prišlo
  “Po 25 letih si je težko predstavljati, da bodo vsi tisti agresorji, od polkovnika Popova pa do množice ovadenih, ki so bili na slovenskih sodiščih, oproščeni. Prav tako si nismo predstavljali, da je na podlagi anonimne ovadbe general Tone Krkovič po dveh letih dosegel, da je ovadba zavrnjena. Pa tudi si nismo predstavljali, da bo general Krkovič hodil na sodišče, ker je izpolnjeval ukaze takratnega notranjega in obrambnega ministra, ki so zahteve in ukaze za upor proti agresorju izdali na podlagi predsedstva – na čelu z Milanom Kučanom,” je dejal Aleš Hojs. Predsedstvo je potrebovalo nekaj časa, da je to vojno stanje tudi potrdilo. “Ocenili smo, da v kolikor se razčiščuje neka odgovornost generala Krkoviča in vseh ostalih osamosvojiteljev, je prav, da se razčisti tudi odgovornost – zakaj je do agresije na Slovenijo sploh prišlo. Po naših ocenah so to ključna dejstva, ki so vzpodbudila Jugoslovansko ljudsko armado, ki si je dovolila napad na Slovenijo,” je dodal predsednik VSO Aleš Hojs. Takratna Demosova vlada z Lojzetom Peterletom na čelu je prevzela oblast, ko je bila Teritorialna obramba že razorožena.

  • Belibog

   Jugoslovanska armada pobira orožje teritorialne obrambe
   Popoldne, 16. maja 1990, so se na sestanku pri predsedniku skupščine zbrali Janez Janša, Lojze Peterle, Igor Bavčar in Milan Kučan. “Na sestanku smo dali skupaj informacije, kaj se dogaja, in vsi smo nekaj vedeli o tem, ker smo izvedeli od delegatov, razen Milana Kučana, ki se je delal, da nič ne ve,” je takratno dogajanje pričel opisovati predsednik SDS. Ker je Demosova vlada formalno prevzela funkcijo naslednji dan, 17. maja, je predsednik SDS kot takratni obrambi minister šele preko službene pošte uradno izvedel, da jugoslovanska armada pobira orožje teritorialne obrambe. Kljub uradni informaciji pa Milan Kučan še vedno ni preklical nezakonitega ukaza. “Če bi Milan Kučan 17. maja zjutraj podpisal zaustavitev oddajanja orožja, potem bi tudi teritorialna obramba zadržala večji del orožja. Tako je pa bila dinamika takšna, da je približno vsako uro v povprečju slovenska teritorialna obramba izgubila tisoč kosov orožja in opreme za tisoč mož, za tisti čas za obrambo Slovenije je vsaka ura odlašanja pomenila, bom rekel, dober bataljon dobro oboroženih vojakov manj,” je v oddaji poudaril predsednik SDS Janez Janša.

   • Belibog

    “Če Slovenije ne bi razorožili, Slovenija ne bi bila napadena. Tisti, ki so Slovenijo razorožili, tisti, ki so pomagali razorožiti Slovenijo, so krivi za vse smrti, ki so se zgodile leto kasneje v junijski in julijski vojni leta 1991.” je dejal Janez Janša

    Če Slovenije ne bi razorožili, Slovenija ne bi bila napadena
    Tudi naslednji dan, 18. maja, je preteklo veliko ur, preden je prišlo do sklepa predsedstva, da je potrebno razoroževanje takoj zaustaviti. Depeša je bila v Beograd poslana šele ob 19. uri. Razoroževanje je v nekaterih slovenskih mestih trajalo tudi še naslednji dan, to je 19. maja. “Torej v teh treh dneh leta 1990 se je dogajalo nekaj, kar je v temelju ogrozilo projekt slovenske osamosvojitve in poleg tega tudi povzročilo vojno. Če Slovenije ne bi razorožili, Slovenija ne bi bila napadena. Tisti, ki so Slovenijo razorožili, tisti, ki so pomagali razorožiti Slovenijo, so krivi za vse smrti, ki so se zgodile leto kasneje v junijski in julijski vojni leta 1991. Če bi Slovenija lahko poklicala za obrambo 100 tisoč mož, Slovenije nihče ne bi napadel.” je dejal Janez Janša.

    • Belibog

     Ali je pravni sistem enak za vse
     Vojaška organizacija je specifična organizacija, v kateri deluje par elementov v integralu in orožje je eden nosilnih elementov obstoja vojske. Vojska brez orožja propade, ker je nesposobna delovati. “Razorožitev se je zgodila. Razlog spora ni, koliko orožja je ostalo, ampak da se je razorožitev zgodila. Slovenija je bila popolnoma razorožena,” je bil jasen Tone Krkovič poveljnik brigade MORIS. “Bivši predsednik Milan Kučan na sklicani konferenci za medije ne govori več o poskusu razoroževanja, ampak je jasno povedal, da je šlo za razorožitev. Zanimivo pa je, da je poudaril, da želi, da se zadeve Krkoviča razčistijo na sodišču. To si želimo z ovadbo zoper njega tudi mi,” je jasen Aleš Hojs. “Ne razumem pa, kako lahko z ovadbo vršimo pristisk na sodišče? Ali pravni sistem res velja za vse enako?”

     • Belibog

      Kučanova kalimerovska drža
      Kot je znano, predsednik SDS Janez Janša že dlje časa vabi Milana Kučana, da se pred očmi javnosti soočita glede takratnih dogodkov, saj bi bila ljudem tako resnica o takratnem dogajanju končno predstavljena, medije pa poziva, naj jima to omogočijo.”Izjave, ki smo jih slišali (Kučana o. p. p.), pravzaprav povedo vse. Je neka koncentracija ali pa nek konglomerat zanikanja, sprenevedanja, laganja in delegiranja krivde na druge. Vse to je zapakirano v neko kalimerovsko držo. Ampak za to, da bi se te stvari razčistile, bi gospoda Kučana potrebovali za neko mizo. Gospod Kučan govori stvari, ki eklatantno ne držijo, ki so v nasprotju z zgodovinskimi dejstvi, ki so v nasprotju z dokumenti, ki so javno objavljeni. Ampak v Sloveniji ni novinarja nacionalnega medija, ki bi si upal vztrajati na nekem soočenju, da se te stvari razčistijo. Jaz gospoda Kučana na takšno soočenje vabim že 25 let, pa se je temu vedno izognil in tudi nobenega medijskega pritiska ni bilo v to smer,” je poudaril predsednik SDS. Na Novi24TV smo sicer Milana Kučana povabili v včerajšnjo oddajo, a se, pričakovano, na povabilo ni odzval.

      Samostojna Slovenija ni bila nikoli Kučanova intimna opcija
      Nikoli zaključena zgodba za Milana Kučana je tudi mati vseh afer ali tako imenovana trgovina z orožjem, ki jo omeni vselej, ko se mu za to ponudi priložnost. Predsednik SDS Janez Janša pa je jasen: “To, da se je Slovenija oboroževala, da je vzpostavila svoj obrambni sistem pred vojno, med vojno in po njej do leta 1994, je za gospoda Kučana ilegalna trgovina z orožjem. Vse, kar sem jaz počel v funkciji sekretarja za obrambo ali pa ministra za obrambo z orožjem, je bila legalna trgovina z orožjem, jaz sem bil zadolžen za to, da nazaj pomagam oboroževati slovensko vojsko, potem ko jo je gospod Kučan pomagal razoroževati.”

     • Belibog

      Koliko strupa je lahko v majhni steklenički
      “Kučan – to je človek sprenevedanja. Strup je v majhnih stekleničkah. Njegova izjava za medije je enaka vsem prejšnjim izjavam. On ni nikoli ničesar vedel in nikoli ni ničesar videl. Depala vas je primer njegove šestmesečne »igre«, ki so jo uprizorili njegovi agentje, infiltrirani v naše službe takrat že naše države. O tem obstaja zajetna dokumentacija. Major Mihelič, poveljnik občinskega štaba TO in takratni kapetan Čop, ki je med drugim danes predsednik pokrajinskega odbora Zveze veteranov vojne za Slovenijo, organizacije, ki smo jo mi ustanavljali, danes je popolna asistenca Zveze borcev. Poveljevala sta strukturi, ki sta jo razorožila. Slovenije ni nihče razoroževal, samo ukaz je padel z vrha s soglasjem partijskega vrha, na čelu z Milanom Kučanom,” dodaja poveljnik brigade MORIS Tone Krkovič.

      Iz ilegalne trgovine z orožjem je Milan Kučan dobil tudi denar za volilno kampanjo leta 1992
      Še več, obstajajo dokumenti, ki jasno kažejo na to, da je bil prav Milan Kučan tisti, ki se je ukvarjal z ilegalno trgovino z orožjem. Kljub temu da po temeljni Ustavni listini iz 25. junija 1991 predsedstva in sveta za ljudsko obrambo ni bilo več potrebno obveščati o nabavi orožja, je Janez Janša to vseeno storil. “Nismo ga pa (Kučana, o. p.) spraševali, ali se Slovenska vojska lahko oborožuje ali ne, ker teh pristojnosti on nikoli ni imel. Kljub temu se je, recimo, dogovarjal z Izetbegovićem, koliko orožja bo slovenska vojska poslala Bosni. K nam so prihajali ljudje iz bosanskega obrambnega ministrstva z navodili, ki jim jih je dal njihov predsednik Izetbegović, dobil pa jih je od Kučana,« je spomnil predsednik SDS in nadaljeval: »Pri ilegalnem orožju na mariborskem letališču je šlo za orožje za eno dobro divizijo oziroma več, kot nam ga je ostalo, ko so nas razorožili leta 90. To je neposredno Kučanovo maslo. Kršene so bile vse konvencije, vsa domača zakonodaja, pa za to ni nihče odgovarjal, ne izvajalci ne tisti, ki so to ukazali, ker je Kučan to na koncu preko slovenskega sodstva in tožilstva vse lepo spravil v zastaranje ali v oprostitev. Torej, bila je ilegalna trgovina, eden od ključnih akterjev te ilegalne trgovine pa je bil Kučan. Obstajajo tudi podatki, koliko denarja je dobil iz tega za volilno kampanjo leta 1992.”

      “Torej bila je ilegalna trgovina, eden od ključnih akterjev te ilegalne trgovine pa je bil Kučan. Obstajajo tudi podatki, koliko denarja je dobil iz tega za volilno kampanjo leta 1992.« je dejal predsednik SDS Janez Janša

 • PRIČEVALCI

  Jansa Arms Co. Guns & Ammunition – Bexley, NSW Australia.

  http://www.jansa.com.au/home.php

  Kmalu zatem, ko so slovenski mediji začeli pisati o tem in objavili spletno povezavo (jaz sem jo še uspel ujeti) je stran bila odstranjena (ACCOUNT SUSPENDED). Zame je to več kot dovolj zgovoren dokaz, da sta šiptarska bratca po spletu prodajala orožje v Avstraliji.

 • Belibog

  Povejte mi, koga se ne sme kritizirati in povem vam, kdo vlada
  Ob tem je tudi zanimivo, da je Kučanova ilegalna trgovina z orožjem v Sloveniji tabu tema, medtem ko je Janševa domnevana največja senzacija. “Vedno se to sprevrača name in na tiste, ki smo delali za to, da v Sloveniji vzpostavimo obrambni sistem. Smo ga vzpostavili in je bil boljši, kot je danes po 25 letih. Slovenija je bila po Depali vasi – ko so mene zamenjali z mesta ministra za obrambo, čeprav smo dajali za vojsko manj, kot dajemo danes – takrat obrambno sposobna, danes pa ni, kot pravi predsednik države,” je v oddaji še dejal predsednik SDS Janez Janša.

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ

 • DOMOBRANEC & GAY

  Za vse ljubitelje @disqus_FwKwi8T0MG:disqus
  Tole je njena profilna slika:
  https://www.pinterest.com/pin/501799583451864670/
  Ukradena. OK? Super.

  • Bald Eagle

   V resnici je pa še lepše dekle, kot tale na sliki.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Joj, res… patetično.

    • asdfg

     Kaj se ti je voda zamašila ?

     • DOMOBRANEC & GAY

      Voda se ne more zamašiti. Lahko se zamaši odtok za vodo. ¿Entiendes?

     • asdfg

      Pipca za toplo vodo reci. Šta se sramiš ?

     • Bald Eagle

      Po vsej verjetnosti mu je partner preveč stisnil rit, sedaj pa se mu je zamašila voda.

    • Bald Eagle

     Seveda je res. Tisti ,ki smo jo videli, to zelo dobro vemo.

  • Vrhovni sodnik

   Sem ji jaz dovolil, maš kaj proti

   • DOMOBRANEC & GAY

    Ne.

 • neny

  Zapisnik iz današnje razprave;

  – SDS bo homogena stranka čistokrvnega slovenskega naroda

  – SDS bo vzpodbujala podjetništvo, zasebno šolstvo, zasebno zdravstvo, zasebni javni
  sektor, zasebno javno upravo, zasebno obveščevalno službo, zasebno bančništvo

  – SDS bo osredotočena na gospodarstvo v sodelovanju s tujimi poslovnimi partnerji. V ta namen bo podprla pretok denarja za kritje vseh bančnih anuitet, ki zapadejo v vplačilo do konca leta 2030

  – SDS bo podprla:

  2. Royal Bank of Scotland Group
  3. HSBC Holdings
  4. Crédit Agricole
  5. Barclays
  6. Bank of America
  7. Mitsubishi UFJ Financial Group
  8. Deutsche Bank
  9. JPMorgan Chase
  10. Citigroup
  11. ISBC
  12. ING Group
  13. Lloyds Banking Group
  14. Mizuho Financial Group
  15. Banco Santander
  16. Groupe BPCE
  17. Société Générale
  18. China Construction Bank China
  19. UniCredit
  20. Agricultural Bank of China
  21. UBS
  22. Bank of China
  23. Sumitomo Mitsui Financial Group
  24. Wells Fargo
  25. Commerzbank
  26. HBOS
  27. Credit Suisse Group
  28. Intesa Sanpaolo
  29. Rabobank Group
  30. Goldman Sachs
  -SDS bo benala vse škodljivce slovenskega naroda iz spletnega portala Prvi v službi resnice,
  ki ne verjamejo v uspeh najboljše stranke v Sloveniji
  – SDS verjame v zmago
  – SDS verjame v kapital in verjame v cerkveno avtoriteto
  – SDS verjame v Sveto pismo, ker je resnica samo ena
  SDS je ZAKON.
  hehe

  • PRIČEVALCI

   Kako je pa ime ćistokrvnim staršem Ivana Janše? Da te slišim ….

   • asdfg

    Pa kaj si ti buzirant in ga tule po portalu želiš osvajat ? ne bo nič iz tega buzi guzi.

   • neny

    čebelice vejo.

  • tohuvabohu

   A to ste imeli v Murglah?

 • PRIČEVALCI

  Najbolj smešne ste pa ovce ki zato, da bi opravičile Janšo, obsojate Kučana in ju s tem izenačite. Dva ostanka neslavne slovenske preteklosti. Dve komunjare, pač.

 • Vrhovni sodnik

  Zaradi bosansko-hercegovske osamosvojitvene vojne so Bošnjaki potrebovali orožje za boj proti JLA in Vojski Republike srbske krajine. Tako so naročili večjo količino pehotnega orožja iz Kitajske. Zaradi embarga, ki je veljal na celotno področje bivše Socialistične federativne republike Jugoslavije (SFRJ), je bilo orožje sprva poslano v Sudan. Od tam so štiri tovorna letala ukrajinskega prevoznega podjetja začela prevažati zabojnike v Slovenijo; z letališča Kartum na letališče Maribor. Da so se izognili mednarodnemu embargu, je prevoz iz Afrike v Evropo organizirala mednarodna humanitarna organizacija Third World Relief Agency (TWRA) (s sedežem na Dunaju), pri čemer je deklarirala, da je v zabojnikih humanitarna pomoč. Prva pošiljka je prispela v Maribor 21. septembra 1992; tega dne je bil na letališču tudi vodja TWRA Elfatih Hassanein. Tehnično plat operacije je nadzoroval Dieter Hofmann. Celotno organizacijo pa je vodil Hasan Čengić, svetovalec Alije Izetbegovića.
  V začetku oktobra 1992 pa so se na Bledu srečali Hassanein, Čengić in predstavniki Vlade BiH, kjer so govorili o nadaljnjem poslovanju. Vsa zadeva pa je potekal s tihim soglasjem Ministrstva za notranje zadeve Republike Slovenije, ki je dobilo tak ukaz s strani bivšega Predsedstva Republike Slovenije, ki je odločilo, da so bo pomagalo pri osamosvojitvenih procesih Hrvaške in BiH.

 • PRIČEVALCI

  Pusti ti kliniko, Janez. Povej nam raje kaj o avstralski spletni trgovini “JANSA ARMS”, katere lastnik je Ray Jansa.

  Jansa Arms Co. Guns & Ammunition – Bexley, NSW Australia.

  http://www.jansa.com.au/home.php

  Kmalu zatem, ko so slovenski mediji začeli pisati o tem in objavili spletno povezavo (jaz sem jo še uspel ujeti) je stran bila odstranjena (ACCOUNT SUSPENDED). Zame je to več kot dovolj zgovoren dokaz, da sta šiptarska bratca po spletu prodajala orožje v Avstraliji.

  • asdfg

   A, da si ujel stran. Kaj pa si si z njo kupil ?

 • DOMOBRANEC & GAY

  Ana Job

  Zakaj imaš to sliko:
  https://www.pinterest.com/pin/501799583451864670/
  za svojo profilko, ne pa sebe?

  • PRIČEVALCI

   Zato, ker je njena ta prava pregrda.

   • Vrhovni sodnik

    A jo poznaš šeytan, ni to Ana Hleb

  • Bald Eagle

   Zato ker živi v Sloveniji in je ena izmed tistih, ki je zelo kritična do vladajočega režima. To pa ni zdravo za razvoj njenega podjetja.
   Zato tudi ostali skrivamo svojo pravo identiteto.

   • DOMOBRANEC & GAY

    AHAhahaaha!!!

    • Ana Job

     Ljubček dragi, a si ti name ljubosumen ali kaj? Všeč so mi postavni fantje ampak rit imam pa za sranje.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Pa gobec tudi.

     • Ana Job

      Gobec imaš ti, ker si tako zagrenjen in nesrečen tukaj. Zakaj se ne veseliš svojim prijateljckom med rjuhami?

     • Bald Eagle

      Gobec s slabim zadahom imaš ti. Pa še smrad po dreku je vohati iz tvojega gobca, ker ga vlečeš svojemu partnerju, ko ti ga izpuli iz tvoje posrane in smrdeče riti. Fuj, ogabno.

  • asdfg

   Zato, da ti vprašuješ ?

  • Ana Job

   Mogoče bom dala, sebe, ker bolje zgledam od nje. Večja prsa imam in tanjši pas.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Absolutno. Ni dvoma. Seveda. ITAQ.

    • Ana Job

     A misliš, da smo ženske iz SDS grdavše, kot vaša Breda Pečan?

 • PRIČEVALCI

  Pot od zvestega Titovega omladinca do trgovca s smrtjo:

  JANEZ JANŠA
  ČRTOMIROVA 20
  LJUBLJANA

  Življenjepis
  Rojen sem 17. Septembra 1958 (Ljubljana) v delavsko-kmečki družini . Osnovno šolo in Gimnazijo sem končal na Grosupljem oz. v Stični. V šolskem letu 1977/78 sem se vpisal na Fakulteto za sociologijo, politične vede in novinarstvo v Ljubljani, kjer sem (na smeri za SLO in DS) DIPLOMIRAL JUNIJA 1982. Julija istega leta sem na Republiškem sekretariatu za pravosodje in upravo opravil tudi strokovni izpit.
  Delovna praksa: v šolskem letu 1980/81 sem poučeval Obrambo in zaščito na gimnaziji Ivana Cankarja v Ljubljani. Po opravljenem stažiranju v JLA sem se 1.1.1982 zaposlil na Republiškem sekretariatu za Ljudsko obrambo, oktobra istega leta pa sem bil na 11. Kongresu ZSMS izvoljen v predsedstvo Republiške konference ZSMS, Funkcijo sem opravljal profesionalno do konca mandata, Po koncu mandata sem se vrnil nazaj v republiško upravo. Trenutno sem svetovalec v sekretariatu Izvršnega sveta skupščine SRS.
  Družbenopolitična (novinarska) aktivnost:
  Opravljal sem vrsto funkcij v ZSMS, ZK, SZDL In delegatskih skupščinah; med drugim sem bil predsednik osnovne organizacije in predsednik občinske konference ZSMS, član predsedstva OK SZDL, njegovih komisij ter komisij pri občinskem komiteju ZKS, član različnih republiških in zveznih organov ZSM in SZDL. Trenutno sem član nekaterih organov pri predsedstvu RK ZSMS ter predsedstvu RK SZDL ter član Republiške konference SZDL Slovenije.

  Jansa Arms Co. Guns & Ammunition – Bexley, NSW Australia.

  http://www.jansa.com.au/home.php

  Kmalu zatem, ko so slovenski mediji začeli pisati o tem in objavili spletno povezavo (jaz sem jo še uspel ujeti) je stran bila odstranjena (ACCOUNT SUSPENDED). Zame je to več kot dovolj zgovoren dokaz, da sta šiptarska bratca po spletu prodajala orožje v Avstraliji.

  • asdfg

   Kaj je narobe s tabo ? A je to načrt za gašenje požarov ?

 • DOMOBRANEC & GAY

  Tole je vaša Ana Job:

  https://www.pinterest.com/pin/501799583451864670/
  Tako resnična kot vaše napihljive lutke.

  @disqus_FwKwi8T0MG:disqus

  • Ana Job

   Blondinka sem bizgec, tudi ti nimaš svoje slike iz parade ponosa gor. Mene večina prijateljev tukaj pozna in ve kako zgledam.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Po tvojih odgovorih sodeč si res, ja.

    • Ana Job

     Naravna in te smo v manjšini in po najnovejših dognanjih smo inteligentnejše od temnolasih in še boljše med rjuhami.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Manj sanjat več delat.

     • Ana Job

      Potem se pa spokaj svojega ljubčka nategniti, jaz svojega zaradi tebe puščam v čakanju in me to dela živčno.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Zaradi mene? Wow… idiot.

     • Ana Job

      Ja, res si idiot, da tudi ti ne zgineš med rjuhe če sploh koga imaš ob sebi, mislim pa da ne.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Pri nas je pol sedmih. Sem še v službi, moj pa tudi. Ja?

     • Ana Job

      Res kradeš bogu čas in denar s tako službo.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Moja firma, ja? Super.

     • Ana Job

      Kaj pa si? Zvodnik?

 • PRIČEVALCI

  Janšisti radi klobasajo nekaj v tri krasne. Brez argumentov, podatkov, dejstev ….. neznane osebe ob neznanem času na neznanem kraju so KRADLE IN PRODAJALE OROŽJE. Še Janša se vam smeji.

 • DOMOBRANEC & GAY

  @disqus_FwKwi8T0MG:disqus say something! decir algo! di ‘qualcosa!

  • Ana Job

   Por qué está en mí? Nekateri gremo zvečer pod tuš “amigo” .

   • DOMOBRANEC & GAY

    Amigo si ti samo želiš, puta.

    • Ana Job

     Tebe si ne želim, ker mi packi niso všeč.

 • Janez

  V PREISKOVALNO
  IN SODNO PROCESUIRANJE !
  1.
  MEDVOJNI IN POVOJNI KPS, KPJ, KNOJ, JLA NESODNI KP POLIT POMORI TISOČEV.
  2.
  PROCESUIRANJE ZLOČINSKO KRMINALNIH NEDEL EX RS IN EX YU TAJNIH SLUŽB.
  3.
  PROCESUIRANJE NOVEJŠIH EC KP, ZK, SD, LDS, PPS, SMC, DESUS , ZL – “NEDEL”
  – DRŽAVNI R. SLO DOLG 70 MRD. €,
  – BANČNA LUKNJA 5 MRD € IN “NLB IRAN GATE”,
  – ZL – STROŠEK LGBT REFERENDUMA. ITD. L. R. JAANEZ KOMENDA

 • DOMOBRANEC & GAY

  @disqus_FwKwi8T0MG:disqus jaz mislim, da ima @disqus_8hbtNuE4Rj:disqus resno trdega zaradi tebe. Do something.

  • Ana Job

   Ti ga imaš itak sam za buzerante.

   • DOMOBRANEC & GAY

    A sem ti na rep stopil?

    • Ana Job

     Tudi malo ne, ti “evita Peron – la putana.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Zakaj pa potem toliko histerije?

     • Ana Job

      Ker prilagajam besednjak tebi rdečkar

     • DOMOBRANEC & GAY

      A nisva tega že vzela?

    • Ana Job

     Zakaj bi mi pa stopil na rep? Ker si to napisal? Hahaha

  • Vrhovni sodnik

   Kwa si ljubosumen, štil od metle, pa navali

  • asdfg

   A ti pa mehkega ?

   • Ana Job

    Seveda ima mehkega, samo rit lahko nastavi, drugega ne more.

    • DOMOBRANEC & GAY

     Kaj je, Ana Job? Smo malo zafrustrirani? Se ti ne dvigne več?

     • Ana Job

      Nisem moški, bizgec auslendarski

     • DOMOBRANEC & GAY

      Si, si… Relax. It’s ok…

     • Ana Job

      Pri buzerantih me jezi, ker me imate vedno za moškega, normalnemu moškemu je pa vedno všeč, moj temperament, po dedku italijanski. Če bi mi tak kot si ti prišel v spalnico bi letel skozi zaprto šipo in še ene par šiber bi dobil v rit.

     • asdfg

      Sej on misli to za sebe, ha, ha,

 • PRIČEVALCI

  Janša: “Za takšne imam poseben oddelek na avstralski kliniki!” ….. a za prodajo orožja imaš pa posebno internetno stran na avstralskem spletu?

  • Vrhovni sodnik

   Šeytan podvizaj se, oddelek bo kmal poln

 • Vrhovni sodnik

  Šeytan, moj te mota oko plota na 3m odstojanja, preko reke Drine u 3 p.m.

 • PRIČEVALCI

  A ste ovce že uspele izvedeti imena staršev trgovca z orožjem, Ivana Janeza Janše? Niste, kajne …… je bil brezmadežno spočet.

  • asdfg

   Zdej policija tebe preiskuje. Zanima jih kaj imaš v glavi ?
   Ali je slama, da ne bi slučajno začelo spet goret. Zaenkrat vse kaže da je slama in že tulijo sirene.

   • Vrhovni sodnik

    HA,HA, HA ++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

 • PRIČEVALCI

  Da se vrnemo k temi dneva:

  “Aleš Hojs je predlagal ukinitev revizije požarne varnosti in požarnega soglasja. S tem se je odgovornost za požarno varnost prenesla na investitorje in projektante, kar je bistveno poslabšalo kvaliteto, saj so lahko ocene požarne varnosti začeli izvajati strokovnjaki brez ustreznih znanj, ki so bili za podjetja cenejši od bolj usposobljenih strokovnjakov. Tako so lahko kar inženirji sami na enem listu papirja po ustaljenem vzorcu napisali zasnovo požarne varnosti.”

  “Hojsovo delo je nadgradil takratni okoljski minister Bogovič, ki je februarja 2012, nekaj tednov pred padcem vlade sprejel spremembe Pravilnika o zasnovi in študiji požarne varnosti. V njem je močno zmanjšal število objektov, ki se uvrščajo med požarno zahtevnejše, kar je šlo na roko podjetjem. Čeprav je odgovornost za požare po Hojsovem zakonu na strani investitorjev, pa to ne zagotavlja zadostne požarne varnosti.”

 • DOMOBRANEC & GAY

  Me prohibir vez más, y te destruiré.

 • Vrhovni sodnik

  Šeytan raj kle razlož zakaj si dobil izgon iz CH, delal je v nobel kavarni, kjer so hodile nobel dame na kavo, on jim je pa ta čas kužke scat vodu, pa ga je policaj zalotu, ko je kuzlo natepavu, kle pa pametuje

  • SDS je v mojem srcu

   Sramota

  • Belibog

   Kwa, poden od človeka

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Ne mi rečt, svašta pička rodi.

 • PRIČEVALCI

  Bolano: Jansa Arms Co. Guns & Ammunition – Bexley, NSW Australia.

  • SDS je v mojem srcu

   Daj še ene 3 x

   • asdfg

    To bo premal. Sej ima zadost slame v betici. Nej kar naklada !

 • PRIČEVALCI

  A ste ovce že uspele izvedeti imena staršev trgovca z orožjem, Ivana Janeza Janše? Niste, kajne …… je bil brezmadežno spočet.

  • SDS je v mojem srcu

   Tvoj fotr je bil Branislav Ćupoglavšek, mati pa Radodajka Jovanović

   • asdfg

    Je bil to tisti, ki so mu srake gor po pisti srale ?

 • Janez

  A?
  Je res ?
  DA IMA F. TUNNEK LGBT BORDEL V CH?
  Ali?
  Pa so to samo čenče?
  Kot to, da bo ustanovil STRANKO KOZELJUBCEV R. SLO? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  ZAENKRAT JE V KASTI? Morda? Paraziti?
  https://www.google.si/search?q=klobasekov+pepi+paraziti&oq=klo&aqs=chrome.2.69i59j69i57j35i39j69i60j0j69i60.9929j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
  Za ČLANA STRANKE LEPIH SLOVENIJE – JE TUNNEK PRESTAR IN PRE NELEP.
  AMPAK?
  Stranka Ljubiteljev koz? To bi pa morda šlo?

  https://www.google.si/search?q=strankarski+oglasi&oq=strankarski+oglasi&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3.17649j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • PRIČEVALCI

  Kakšen slovenski izrodek moraš res biti, da ti je šiptarski trgovec z orožjem, ki ima častni doktorat šiptarske univerze, največji idol v življenju. Bolano …

  https://www.rtvslo.si/slovenija/jansi-kosovska-univerza-podelila-castni-doktorat/375716

  • SDS je v mojem srcu

   A je Kučan šiptar, to pa nisem vedel, hvala za informacijo, skoz govorijo, da je Srb

   • Belibog

    Saj zato je tko majhen

    • asdfg

     Glih za en varžet ga je. No, saj to pa najb rabi.

 • DOMOBRANEC & GAY

  @disqus_FwKwi8T0MG:disqus je pa nervozna. @disqus_8hbtNuE4Rj:disqus se javiš?

  • PRIČEVALCI

   Ana je v menopavzi in je pač nervozna. Hormonske spremembe …

   • asdfg

    A ti maš pa še kar skoz menstruacijo ?

   • DOMOBRANEC & GAY

    Ah, ok… vročice pa to…

   • Ana Job

    Manjka še kakšnih 15 let do mene, nič bat, potem se pa začne šele pravo uživanje. Hahaha

  • neny

   :)

   • RATATA

    Kuga se pa ti reźiš kura blesava

    • Rdeče zvezdaš Zoran

     Ona je sam blesava, kuro smo že spekel

    • Ana Job

     Reži se, ker je retardirana oseba z nizko izobrazbo, hahaha

  • Bald Eagle

   Sevda je lahko nervozna v pogovoru z ritopikom, ki ima ogaben zadah iz svojega gobca. Iz gobca ti smrdi po dreku, ker si ga vlekel svojemu partnerju, ko ti ga je izpulil iz tvoje posrane in smrdljive riti. Fuj ogabno!

 • PRIČEVALCI

  Lahko noč.

  • asdfg

   Greš zamenjat vložek ? No pohit !

   • Rdeče zvezdaš Zoran

    Zdaj bo nick zamenjal

    • centurion

     …in gate tut…

     • asdfg

      A misliš, da jih sploh ima ?
      Taki ponavad, kar skoz hlačnico spustijo neki toplega.

     • Ana Job

      On nosi lakaste tangice.

     • indijanka

      :) lakaste tangice…bljek..bljek..sicer pa domiselno.

     • Ana Job

      Ja, bomo lahko svojima kupile za Valentinovo, da bosta striptiz odplesala, hahaha. Sam se bo potem treba fajn odkupiti. ;-)))

     • indijanka

      :) hmm..ja. Ta smeh bi naju stal veliko. Seveda pa ne bojo rdeče..ker tega pa tut midve ne zmoreva kompenzirat.

     • Ana Job

      Ne. Tigraste. Hahaha. Če mi pa odpleše striptiz v tangicah mu pa tudi izpolnim vse želje.

     • indijanka

      Hmm..mislim, da ne. Moj je Moški. Če bi to oblekel mu jst ne bi izpolnila niti ene želje. Za geja so pa kul. Lohka jih obleče tut za na parado. Zažigal bi

     • Ana Job

      Veš kaj, sploh mu ne bom rekla, naj pleše striptiz. Jaz mu bom zaplesala table dance, sem mu že zadnjič rekla, pa ne vem kolk je miza stabilna, hahaha

     • indijanka

      Hmm..ja. Itak se boš nežno premikala..tok stabilna bo pa že. Ne pozabi spremljati njegovih oči :) Saj poznaš te komunikacijske trike a ne?

     • Ana Job

      Nekaj mi jih boš še ti razložila. Hvala draga prijateljica. Lahko noč. ;-)

  • Ana Job

   Umik umik umik, tvoje hlače so polne dreka

   • Bald Eagle

    Hehehe, piceka ima pa posranega, ker ga je izvlekel iz moške riti.

    • Ana Job

     Res so odurni ti topli bratje, še na ženske so ljubosumni hahaha.

     • Bald Eagle

      Ogabni in sprevrženi so do amena.

     • Ana Job

      Izjemno trdovratni. Kot insekti.

     • centurion

      Agresivni.Kot Tič.

     • Ana Job

      Ja zato, jih je pa fasal.

     • centurion

      Ga stakne nazadnje, ki bil mu je kos…

     • Ana Job

      Res je in je 6 čevljev pod zemljo.

     • centurion

      Žara je bolj plitvo….

     • Ana Job

      Ja. Tist bodo sigurno ukradli. Saj veš, da so čudaki ti ritopiki

     • indijanka

      Ljubljanica je priročna rešitev.

     • indijanka

      Prišla bo zima. Sprememba..zmrzniki bodo.

     • Bald Eagle

      Je pa nekaj s čimer jih narava močno kaznuje zaradi njihove sprevrženosti. Virus HIV jih bo razredčil.

     • Ana Job

      Zdaj s tem že živijo. V Sloveniji je s tem okuženih ogromno toplih. Oni zaščite sploh ne uporabljajo.

     • Bald Eagle

      Vem ,da je veliko okuženih z HIV. Mnogi od teh pa bodo zboleli za AIDS-om in kmalu končali v krtovi deželi.

     • Ana Job

      Res je pravična šiba božja

     • centurion

      Vedo, da HIV ne morjo dvakrat kasirat.

  • Janez

   TUNNKA – BOMO IZGUBILI !
   Baje?
   ODHAJA NA DOPUST V TURČIJO ? Baje.
   IN BO PREIZKUSIL
   – TURŠKO METODO
   – ZADOVOLJEVANJA LGBTJEV
   – “NATIKANJE NA KOL”
   MORDA BO OBISKAL TUDI “ISISOVCE”
   IN SE BO DAL VREČI S KAKEGA MINARETA?
   Pustimo se presenetiti
   – ti LGBTJI – SO HUD – “ODKLOP”! Polet z minareta ?! L.r. J. KOMENDA

   • janez cepec

    ti si probu metodo s kolom po glau, pa ti nč n pomaga, tud butnskala ne da učinka, res ne vem, kva bi poruntal za tebe

    • asdfg

     Hja moraš met kej u glav, da lohka kej pogruntaš.

    • indijanka

     Z gostilne? Nisi v rondoju z motorjem zgrešil izvoza? A maš mobilne :) in pišeš z jarka?

 • DOMOBRANEC & GAY

  Fuck, kako si zabit.

 • DOMOBRANEC & GAY

  No, končno je prišel mail, ki ga čakam. Sedaj se lahko posvetim delu in bom do 8h doma.
  Hvala za zabavo! Izjemni ste!!!

  • Ana Job

   Pejt Zvodnik, te že kliče ena moška putana.

   • centurion

    Pričevalec in gay končujeta na portalu-
    nadaljujeta v sobi pr gayu.
    drek mešat….

    • Ana Job

     Onadva sta tudi mešalca zraka, ne samo dreka.

     • centurion

      megle…
      Tudi v jajcih…

  • indijanka

   Hmm..a zdele pa nisi doma? Se javljaš iz balona? To bi znali razložiti marsikaj. Ana pa živčna..ti ga pa pihneš mimo.

   • Ana Job

    Je šel, ker je na klic. Pokličejo ga in hitro leti rit nastavit, pacek nemaren.

    • DOMOBRANEC & GAY

     Pred pol ure si (Ana) rekel, da te tvoj čaka, pa ne moreš zaradi mene. Kaj je zdaj s tem?

     • Ana Job

      Nikar ne skrbi, jutri imava dopust.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ja lepo! Kam pa gresta?

     • Ana Job

      Trojčkov ne marava, kaj se štuliš? Bi rad šibre v rit dobil?

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ummm… OK… Yo sólo estaba tratando de ser agradable.

     • Ana Job

      Será agradable. Haces algo agradable.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Tu español es un poco roto, pero no importa. Hago buenas cosas confía en mí. Si no estamos de acuerdo en la política, eso no quiere decir que somos personas malas. ¿De acuerdo?

     • Ana Job

      Todo está bien. Esperando a mi novio.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Ah… devetka je pri El Talarju zaprta. Grem kar zdaj… pa pa!

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Če greš čez cesto, ti 12 v Polje voz.

  • Bald Eagle

   Le izgini, in ne zasmrajaj več tega portala s svojim ogabnim ustnim zadahom.

  • Janez

   A?
   Greš k enim Turkom, KI TE BODO “NABILI NA KOL” ?! Uživaj. L.r. J. KOMENDA

 • Vrhovni sodnik

  Tkole , trole smo zjebal do amena, bežijo

  • SDS je v mojem srcu

   ITAQ, mala malca

   • DOMOBRANEC & GAY

    JJjjajajajajajajja!!

    • centurion

     A ti je tut pes ušou?

     • DOMOBRANEC & GAY

      To pa razloži, prosim. Res ne razumem.

     • centurion

      Ne bi vedel točno. Nisem te krvne skupine.
      Dr.Baričević je to znal(a).
      Raziskuj.

  • Belibog

   Je bilo kar zabavno, treba jih je v glavo, da te ne pozabijo

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Ste videl rezultate, če skupno nastopmo, pa nas je bil samo en del, vsem se zahvaljujem za sodelovanje in še drugič.

   • Vrhovni sodnik

    Dovoliš, da grem zdaj na večerjo, hvala.

  • DOMOBRANEC & GAY

   Niste.

   • Bald Eagle

    Virus HIV te bo dotolkel, kot se spodobi za sprevrženca tvoje sorte.

    • Ana Job

     Prej ga bo dotolkel kakšen njegov klient

     • DOMOBRANEC & GAY

      @disqus_FwKwi8T0MG:disqus

      Baje da te tvoj čaka. Tako si napisala pol ure nazaj. Vamos!

   • centurion

    Je baterija iz dildota padla?

   • Vrhovni sodnik

    Ti si dec ne pa tvoja baba, pardon, ti je nimaš

    • DOMOBRANEC & GAY

     Res je! Kako si to uganil? Povej!!

     • Vrhovni sodnik

      Ti raj paz, da ne boš na unga Hrvata iz Umaga nabasu, ta kar z železno palco po buč

     • DOMOBRANEC & GAY

      A prihaja v Aires?

     • Vrhovni sodnik

      Ja prihaja, kar naslov napiš, te bo ziher obiskal.

    • asdfg

     Je zmanjkalo bab pa je kar dedca pobasal, ha, ha,

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ja, tako nekako.

 • RATATA

  Pluse talam protikomunistom, ker imam komunajzrske buzefurćefurante na block.

  • Ana Job

   Pogrešala sem te. ;-))

   • RATATA

    Sem čutil ščemenje in sem to vedel.

 • RATATA

  Vsi komunajzrski uglaupohabljenci zginte u Umag, da vam 49 letni hrvat buče stouče prekleta gulazn smrdljiva!

  • Ana Job

   Točno! +++++++++++++

  • DOMOBRANEC & GAY

   Mislim, da komunajzerjev trenutno ni več na portalu.

 • DOMOBRANEC & GAY

  perdedores no tan rápido!

  • Vrhovni sodnik

   Spizdi zdaj, ko grem na večerjo, kwa ti ni dal ta ko je pršov, štil mej vedno pri seb.

  • Janez

   “NATTIKANJE NA KOL”
   NA TURŠKI NAČIN
   – BAJE POVZROČI LGBTJEV – VELIK UŽITEK. Probaj. A ne? L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   TO O “NABIJANJU NA KOL” TRDI SLAVNI FR. NADREALIST G. APOLLINAIRE.

   https://www.google.si/search?q=apolinaire&oq=apolinaire&aqs=chrome.0.69i59j0l2.8181j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • DOMOBRANEC & GAY

    @disqus_eev1Hxt3T2:disqus

    Ja, ja no… Janez… nehaj. Še za tele SDSjevče si preneumen.

   • janez cepec

    povej nam rajš, kašne užitke teb prnese terapija s kolom po glav, sej pomaga ti ne, ampak trske pa le delaš ob enem

    • Bald Eagle

     Tebi še svinec ne prebije tvoje rdeče zabite buče.

     • janez cepec

      ti boš dubu svinc, ke u tvojo plešasto butico, Butl

     • Bald Eagle

      Povej kam naj pridem, da te napolnim s svincem cal.50. Ta ti bo zagotovo raztreščil tvojo trdo bučo, kot jo je že mnogim.

     • janez cepec

      te pridem jest obiskat na Studenc, kjer si stacioniran

     • Bald Eagle

      Kaj boš ti ubogo revše. Tebe imajo privezanega na ketni, kot cucka, zato ne moreš nikamor.

     • centurion

      Do prjatla gaya ga vodijo enkrat tedensko parit.
      Če je priden.

     • Bald Eagle

      To pa verjamem, da mu globinsko očisti posrano rit.

     • centurion

      Težka bo.
      Trde so njih vgrajene čelade….
      Morda pa-
      50 CAL ARMOR PIERCING INCENDIARY

 • DOMOBRANEC & GAY

  Vrhunski ste! A vi res nič ne fukate, da ste tako jezni konstantno?

 • RATATA

  Pripravljen.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Ne res, ekipa… zakaj ste tako jezni? Resno me zanima.

  • Vrhovni sodnik

   Če ti je dolgčas, ti toplo priporočam tega, je tud na robe navit https://www.youtube.com/watch?v=wj3IsmymQ4c

  • indijanka

   Kdo je jezen?

  • Janez

   PREPUSTI SE UŽITKOM!
   ZLASTI TURČIJA JE OK ZATE.
   “NABIJANJE NA KOL”
   – PRAVI G. APOLLINAIRE – DA LGBTJEM – ORGAZMIČNI UŽITEK. Probaj, a ne ? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   TUNNEK V TURČIJI
   https://www.google.si/search?q=nabijanje+na+kolac+turci&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjli8qJ96LVAhVMtBQKHTTsCxsQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=64aFxD2gpVr3uM:

  • Ana Job

   PREDLAGAM PREMIRJE IN DA POČISTIMO SVINJARIJO POD SABO? RADI IMAMO JANEZA JANŠO IN NISMO VESELI, ČE GA KDO BLATI.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Razumem. Vi pa prosim razumite mene, da (v moji glavi) on ne predstavlja desnice. To je vse. Da smo pa vsi deklarirani desničarji je pa očitno jasno.

    • centurion

     Če drkaš z desnico še nisi desničar, ok?

     • DOMOBRANEC & GAY

      No, to je odgovor ki v enem stavku strne razlog zakaj Slovenci NIKOLI ne boste složni. Comprende?

    • indijanka

     Si kdaj že slišal za mavrično desnico? Težka bo…veš.

     • centurion

      Morebiti se pripravlja koalicija- žlahtna mavrična desnica

     • indijanka

      Samo to še niso poskusili.

     • centurion

      To bo smrdelo….hahaha….

     • indijanka

      Si predstavljaš gospo presvetlo v povorki..v paradi ponosa?

     • centurion

      HAHAHA, istočasno ….

     • indijanka

      Najlepša hvala. Nasmejal si me do solz. Zdaj moram pa svojo pozornost malce preusmeriti. Lahko noč vsem skupaj.

     • centurion

      Zamisli si, na kamionu na LGBT paradi v Ljubljani
      Ljudmila, Peterle in naš GAY v mavričnih oblekcah….

     • indijanka

      Luškani bi bili. Peterle lohka na orglice igra in Ljudmila lahko poplesava na kamionu. Geji na pločniku jima bodo mahali z roza zastavicami.

   • Bald Eagle

    Z levuharskami gnidami ni moč doseči premirja. To je poizkušal dr. Jože Pučnik, pa so mu zarinili nož v hrbet. Za levuharje obstaja samo eno učinkovito zdravilo-svinec.

    • Ana Job

     Mogoče bi imeli bolj politični nivo brez grdih besed, samo z argumentiranjem? Ker danes smo se kar orenk sprostili. Seveda če bi se tudi nasprotniki prilagodili kulturnemu nivoju.

     • centurion

      Kar smo mi grdega pripravljeni reči,
      to ta levi naredijo!

 • PRIČEVALCI

  Pusti ti kliniko, Janez. Povej nam raje kaj o avstralski spletni trgovini “JANSA ARMS”, katere lastnik je Ray Jansa.

  Jansa Arms Co. Guns & Ammunition – Bexley, NSW Australia.

  http://www.jansa.com.au/hom

  Kmalu zatem, ko so slovenski mediji začeli pisati o tem in objavili spletno povezavo (jaz sem jo še uspel ujeti) je stran bila odstranjena (ACCOUNT SUSPENDED). Zame je to več kot dovolj zgovoren dokaz, da sta šiptarska bratca po spletu prodajala orožje v Avstraliji.

 • DOMOBRANEC & GAY

  OK! POZOR!!!
  Kaj mislite, če bi se mi nekje hipotetično srečali… bi spili skupaj pivo in se pogovarjali ali bi se stepli?

  • centurion

   Pivo bi si sam odprl, saj veš GHB, ampak bi si oblekel
   oklepne neprebojne kevlar spodnje hlače.

  • indijanka

   Mi ne hodmo v roza bar.

  • Bald Eagle

   Odvisno od tvojega obnašanja. Nedavno tega, mi je zatežil en ritopik na WC-ju neke veleblagovnice. Ni šlo drugače, kot da sem mu primazal eno krepko okoli njegove kepe. Tako jo je ucvrl iz WC-ja, da mu moje oči niso mogle slediti.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Pravilno.
    Sicer pa jaz nisem te sorte. Zanima me, ali bi zmogli nekakšen dialog, pogovor, ali bi se skregali in bi krigli leteli po pubu?
    Menim, da bi se lahko pogovarjali. In na koncu ugotovili, da sploh nismo tako napačni. Meiner meinung nach…

    • asdfg

     Dobro tud nemško šprehaš ?

     • DOMOBRANEC & GAY

      A to je vse, kar si povzel po zgornjem postu?

     • asdfg

      jst sem punčka. Joj si bimbo.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Yeah, right…

    • Bald Eagle

     S kulturnim pristopom je vse mogoče. Morda se pa res kdaj srečamo v živo in kako rečemo. Kdo ve, kaj vse se bo zgodilo.

     • Ana Job

      Lepo si to povedal. :-)))

     • asdfg

      Kaj hočeš domov HIV primest ?

     • Bald Eagle

      Saj se ga nebi dotaknil.
      HIV se prenaša samo s krvjo.

  • SDS je v mojem srcu

   Za kwa bi te pa tepli, saj te ježe narava dost

   • DOMOBRANEC & GAY

    No, še en razlog manj! :D

 • DOMOBRANEC & GAY

  Moj nasvet: sprostite se, rahlo odprite misli in pustite zraven koga, ki se ne strinja z vami. To je higiena. Jaz sem se v poslovnem svetu obkrožil z ljudmi, ki mi nasprotujejo, se ne strinjajo z mano, pa sem njihov šef. Poved kar mislijo. In le to ti da moč in znanje, da razumeš ostale. Ni treba, da se strinjaš. Samo razumeš jih.
  Če pa si hermetično zaprt v svoj prav in ne pustiš zraven nikogar, je pa to recept za propad. Trustm me on this one. And trust me ob sunscreen.

  • indijanka

   Si že slišal za ustvarjalno vodenje? Poskusi. Energije ne boš izgubljal z nasprotovanjem. Tko vodim jst :). Odpri misli in srce :). Preberi si kaj o tem.

   • DOMOBRANEC & GAY

    To delam, hvala. Drugače si svojega podjetja niti ne predstavljam. Zame smo vsi enaki, kljub funkcijam na vizitkah. To osvobaja zaposlene in zato so bolj produktivni, predvsem pa ne prestrašeni, kot pri nekaterih podjetjih.

    • SDS je v mojem srcu

     S čim se pa ukvarjaš, tko mimgrede

     • DOMOBRANEC & GAY

      Arhitektura.

     • SDS je v mojem srcu

      Zanimivo, pa to visoke gradnje al nizke

     • DOMOBRANEC & GAY

      Večinoma projektiramo individualne hiše in manjša naselja. Z vso infrastrukturo. Torej tudi nizke gradnje.

     • SDS je v mojem srcu

      Kaj so tam po večini zidane al lesene hiše

     • DOMOBRANEC & GAY

      Zdaj so (žal) večinoma kar betonske. Oscar Niemeyer je beton zelo populariziral v tem koncu sveta.

     • SDS je v mojem srcu

      Slabo, kwa pa pol za izolacijo dajete

     • DOMOBRANEC & GAY

      Tukaj v Airesu je problem slana vlaga… Po navadi je (od zunaj) barva, pokitana mrežica, pa extrudiran poliester, pa parna zapora, nato stena (20 cm, armirana), notri pa še 15 cm extrudata, pa lesena UPS plošča, na to pa dry wall, kit in barva.

     • SDS je v mojem srcu

      A ne bilo bolj pol znotraj mavčna plošča, a jih nimate dol

     • DOMOBRANEC & GAY

      Saj… dry wall je znotraj.

     • asdfg

      A, v maternem jeziku pa ne znaš nič govort ?

     • DOMOBRANEC & GAY

      Suhi zid. OK? Knauf? Ja?

     • SDS je v mojem srcu

      Katera marka betona je pri vam najmočnejša

     • DOMOBRANEC & GAY

      Kaj ne bo šlo? Ne štekam?

     • SDS je v mojem srcu

      Katera marka betona je pri vam najmočnejša

     • DOMOBRANEC & GAY

      Loma Negra

     • SDS je v mojem srcu

      HA,HA,HA to je marka cementa, jaz te za beton sprašujem, ti kot arhitekt moraš določit katera marka betona gre v temelje, katera v ploščo in katera v nosilne zidove, al kar od oka delate

     • DOMOBRANEC & GAY

      Marka betona?!?!
      Najprej je cement. Ta je različnih vrst, hitro trdilen, počasno sušeči…
      Potem pa iz agregata, vode in cementa narediš beton. Betonarna ti ga naredi. Po specifikacijh. Bolj liquidnega, manj liquidnega. Več zraka manj zraka, 20 mm agregat, 1-6 mm agregat… Kaj sploh sprašuješ?! Vodilni proizvajalec CEMENTA pa je Loma Negra. OK? Delajo pa tudi beton in apno, a ne za nas.

     • SDS je v mojem srcu

      Si že kdaj slišu za C30/37 ali pa MB 10 in kaj to pomeni

     • DOMOBRANEC & GAY

      C30/37 je trdota cilindera/kocke, MB10 pa je oznaka tlačne trdnosti.

     • SDS je v mojem srcu

      Pa za to sem te spraševal, kolk cementa daš za MB10

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ne, nisi me tega spraševal. Tvoj cilj be bil ugotoviti ali sem res arhitekt ali ne. Ja?
      OK? Hvala za iskren pogovor.

     • asdfg

      Zakaj pa cvikaš?

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ne cvikam piko… vprašaj me karkoli. Samo bodi iskren in reči “ne verjamem, da si arhitekt, zastavil ti bom vprašanja in potem videl ali govoriš resnico”.
      To je iskrenost. Zdaj pa kar izstreli.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Ne vem od kod ti ideja, da Loma Negra izdeluje samo cement?!?!
      Izdelujejo tudi beton in apno. JA?

     • DOMOBRANEC & GAY

      Najbolj prodajan cement (ne beton) je Loma Negra. Po moči cementa pa ne vem…

     • DOMOBRANEC & GAY

      Dry wall je mavčna plošča. To čemu vi rečete knauf.

     • asdfg

      Kaj na Dobu kocke zlagaš ?

    • indijanka

     To sem ti povščekala, čeprav to ni čisto ta pravi koncept ustvarjalnega vodenja. Kljub svojemu nicku poseduješ zelo malo ženske energije. To itak veš :)

    • asdfg

     Pokaži tvojo vizitko !

     • Ana Job

      Ne more izpostavljati svojega imena, tudi ti ga ne moreš.

     • asdfg

      Naj skrije ime. To me ne zanima.

  • Janez

   Ne kompliciraj !
   NIKOGAR NE ZANIMAŠ !
   Pojdi na dopust v Turčijo ! Pa se prepusti užitkom.
   “UŽITKI MULTIKULTIRE – NABIJANJE NA KOL” Probaj pač, a ne? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   MI TE NE BOMO NIČ POGREŠALI.

   https://www.google.si/search?q=nabijanje+na+kolac+turci&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjli8qJ96LVAhVMtBQKHTTsCxsQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=64aFxD2gpVr3uM:

   • DOMOBRANEC & GAY

    OK…

 • Ana Job

  Gremo pucat, metle v roke, vsi naši in arhitekt Domobranec in gej ti tudi, čeprav imaš lepe fine roke, ker si v pisarni. ;-)))

  • asdfg

   Ne še !

   • Ana Job

    Zakaj?

    • asdfg

     On že ve, zakaj bi brisal. Baraba.

     • SDS je v mojem srcu

      ITAQ

  • DOMOBRANEC & GAY

   OK… vamos!

   • Ana Job

    Cosechamos para usted?
    OK. Gracias.

  • Bald Eagle

   Imaš v mislih brisanje komentarjev? Jaz svojih nikoli ne brišem. Le zakaj bi jih brisal?

   • Ana Job

    Zato ker se starejši ljudje zgražajo.

    • Bald Eagle

     Jasno je, da moramo dvigniti nivo komentiranja. Vendar je to mogoče samo takrat, kadar imamo kulturnega sogovornika.
     S temi levičarskimi trolli je to nemogoče. Lahko jih samo ignoriramo.
     Zato se pa veselim moderatorja na tem portalu, da počisti vse tolle.
     Niso problem drugačna stališča nekoga, problem nastane, kako jih prezentirajo. Večina trollov pa ima samo en namen, to pa je provokacija.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Mimogrede: otroka najbolj utišaš tako, da ga ignoriraš. S troli je enako.

     • asdfg

      Kot da ti nisi TROL !!!!

     • DOMOBRANEC & GAY

      Morda se ti bo zdelo iz trte zvito, ampak bi si res želel odkrit pogovor brez takojšnjega zmerjanja s pedri, toplovodarji, ritopiki in rdečkarji. To je vse.

     • Bald Eagle

      Ko boš ti nehal s provokacijami, boš tudi v nas dobil sogovornike, ki bomo pripravljeni za višji nivo debate.

     • asdfg

      Sta se že srečala s prijateljem Jovo Jamnico ?

     • Bald Eagle

      To pa zelo dobro vem. Imam namreč tri sinove. Sicer so danes že odrasli ljudje, vendar imam še vedno v spominu njihovo vzgojo.

     • asdfg

      Ves večer nas tukaj goni, kot neke norčke, zdej bo pa brisu.
      Naj si nabavi peskovnik pa naj doma s ta malim riše, al pa briše.

      Na portalu, ki ga lahko vsak bere se on norčuje z nami.
      Sram naj ga bo !

     • Ana Job

      Prav imaš baldeagle. Na fonu sem in motno vidim. Lahko noč.

     • Bald Eagle

      Enako tudi tebi.

   • Ana Job

    Potem pa pustim, lahko noč vsem.

    • DOMOBRANEC & GAY

     Zbrisano.

    • Bald Eagle

     Lahko noč tudi tebi!

 • neny

  Zapisnik iz današnje razprave;

  – SDS bo homogena stranka čistokrvnega slovenskega naroda

  – SDS bo vzpodbujala podjetništvo, zasebno šolstvo, zasebno zdravstvo, zasebni javni
  sektor, zasebno javno upravo, zasebno obveščevalno službo, zasebno bančništvo

  – SDS bo osredotočena na gospodarstvo v sodelovanju s tujimi poslovnimi partnerji. V ta namen bo podprla pretok denarja za kritje vseh bančnih anuitet, ki zapadejo v vplačilo do konca leta 2030

  – SDS bo podprla:

  2. Royal Bank of Scotland Group
  3. HSBC Holdings
  4. Crédit Agricole
  5. Barclays
  6. Bank of America
  7. Mitsubishi UFJ Financial Group
  8. Deutsche Bank
  9. JPMorgan Chase
  10. Citigroup
  11. ISBC
  12. ING Group
  13. Lloyds Banking Group
  14. Mizuho Financial Group
  15. Banco Santander
  16. Groupe BPCE
  17. Société Générale
  18. China Construction Bank China
  19. UniCredit
  20. Agricultural Bank of China
  21. UBS
  22. Bank of China
  23. Sumitomo Mitsui Financial Group
  24. Wells Fargo
  25. Commerzbank
  26. HBOS
  27. Credit Suisse Group
  28. Intesa Sanpaolo
  29. Rabobank Group
  30. Goldman Sachs

  – SDS bo benala vse škodljivce slovenskega naroda iz spletnega portala Prvi v službi resnice,
  ki ne verjamejo v uspeh najboljše stranke v Sloveniji

  – SDS verjame v kapital in verjame v cerkveno avtoriteto

  – SDS verjame v Sveto pismo, ker je resnica samo ena

  – SDS določa, da mora vsak komentirati pod desetimi nicki, če želi ostati na portalu čiste resnice. .

  hehe

  tokrat MALO VEČ KOT je le EN STAVEK za Antone in svetnike.

  • Bald Eagle

   Kaj pa tebe zvija ob tej uri?

   • SDS je v mojem srcu

    Kuro išče, ki smo jo spekli

    • Ana Job

     Zadnje koščke sem jaz pojedla. Ni več!

   • neny

    jaz delam, malo drugače kot ti, ki delaš komentatorske reklame pod različnimi niki.

    • Bald Eagle

     Nisva to že enkrat razčistila?

     • neny

      se ti sanja.

     • Bald Eagle

      Nikakor ne, povsem resno mislim.

     • neny

      sds hvala. NIKOLI!

     • Bald Eagle

      Zakaj ne? So ti storili kaj hudega?

     • neny

      . Koliko komentarjev še moraš napisat? KOMENDA .

     • Bald Eagle

      Koliko hočem. Po dolgem času si pa res lahko dam malo duška. Se ti ne zdi?

     • neny

      heh komenda, bedno.

     • Bald Eagle

      Kakšna Komenda? Jaz sem daleč od Komende.

     • neny

      jao komenda, haha, ubogi ste.

     • Bald Eagle

      Neny, si ti sposobna ločit stil pisanja komentatorjev. Jaz namreč nimam te sposobnosti, da bi obvladal različne stile pianja komentarjev.

     • neny

      dost maš. Ne trudi se več. Sicer vem kaj bo naslednji odgovor.

     • Bald Eagle

      Česa imam dost? Ne razumem te.

     • Bald Eagle

      Neny, si ti v svojem življenju doživela hudo razočaranje? To sklepam po tem, ker si zelo nezaupljiva oseba, polna frustracij. Obtožuješ me nekaj brez vsake osnove, kar na pamet. Pa še veliko jeze je v tebi, kar mi tudi da vedeti, da je v tvojem življenju nekaj zelo hudo narobe.
      Lahko se mi zaupaš in ti bom rade volje pomagal, kot sem do sedaj že mnogim.

     • neny

      provokator. Vem, da te je zelo sram in da te je strah.

     • Bald Eagle

      Česa bi me naj bilo sram in strah? Tebe? Pred nobeno žensko v življenju nisem nikoli trepetal, pa sem jih kar precej preizkusil.
      Sem pa ponosen na to, da sem SLOVENEC, SIN SLOVENSKE MATERE IN OČETA.

     • Bald Eagle

      Ma kakšna udba neki. Oni so diletanti. CIA je pa nekaj povsem drugega. Še bližje mi je pa The United States Naval Special Warfare Development Group (NSWDG), commonly known as DEVGRU.

     • Bald Eagle

      Ma kakšna udba neki. Oni so diletanti. CIA je pa nekaj povsem drugega. Še bližje mi je pa The United States Naval Special Warfare Development Group (NSWDG), commonly known as DEVGRU.

     • Bald Eagle

      Si zopet naknadno spremenila vsebino kometarja? Ne bodi no tako podla oseba. To ni lepo.

     • Bald Eagle

      Neny, zakaj imaš toliko besa v sebi? Kaj se ti je v življenju tako hudega zgodilo? Res me zanima, kaj je šlo tako narobe v tvojem življenju.

     • Bald Eagle

      Zakaj naknadno spreminjaš vsebino svojih komentarjev? To je domena podlih ljudi.

     • Bald Eagle

      Kaj sem trikrat probal?

     • Bald Eagle

      Vsak pošten in domoljuben Slovenec.

     • Bald Eagle

      Zakaj spreminjaš vsebino svojih komentarjev? To je domena podlih ljudi.

     • Bald Eagle

      Sem izbrisal kak tvoj komentar?
      Izbrisal sem nekaj svojih, ker ti nenehno spreminjaš vsebino svojih že oddanih komentarjev.
      Svoje komentarje si lahko izbriše vsakdo, tudi ti. Nisi vedela tega?

     • Bald Eagle

      Ja s tabo vendar.

     • Ana Job

      Hahaha, neverjtno, precej težkih primerov je tukaj.

    • Bald Eagle

     Kaj pa delaš tako pozno v noč, če ni skrivnost?

    • Bald Eagle

     Sem pa res pravi genij. Po tvoje sva na Novi samo dva komentatorja.
     Jaz z vsemi nicki in ti.
     Kako zanimivo, hoho.

    • Bald Eagle

     Kaj pa delaš Neny? Mi lahko zaupaš?
     Zakaj misliš, da se česa bojim?

 • Janez

  D&GAY
  JE GOTOVO !
  ZLONAMEREN BLEFER !
  Poskušajte ga odstraniti s portala !
  USTVARJA MNOGO HRUPA !
  Z NIČ PLUS EFEKTA !
  Lepo
  BI BILO IMETI POTAL Z NORMAL
  POZITIVNIMI KOMEMENTATORJI !
  In
  S POZITIVNIMI KOMENTARJI, KI KAJ DODATNEGA POVEDO.
  Kakšna Argentina?

  D&GAY
  – PREVEDI PESEM CAMBALACHE=STARINARNICA – V LINKU !
  Da vidimo, če sploh znaš špansko !
  OPOZORILO OSTALIM !
  LGBTJEV
  – SE IZOGIBAJTE
  – BREZPERSPEKTIVNI SO,
  ENE SORTE VAMPIRJI, NIČ NE DAJEJO
  – LE “SESAJO” ENERGIJO DRUGIM. Čimdalj od LGBTJEV. Resno, poguba so. L.r. J. KOMENDA
  P.s.
  D&GAY
  – PREVEDI SLAVNI POLIT TANGO “CAMBALACHE”
  ČE GA D&GAY NE PREVEDE – NE ZNA ŠPANSKO.. JE BLEFER.

  https://www.letras.com/enrique-santos-discepolo/345435/

  • DOMOBRANEC & GAY

   Da je svet bil in bo umazan, to že vem…
   Tako v letu 506, kot v letu 2002!
   Vedno bodo tatovi, izdajalci in žrtve prevar,
   Veseli in nesrečni ljudje,
   Vredne stvari in njihovi ceneni posnetki.
   Vendar tega, da je 20 stoletje polno arogantne zlobe,
   Ne more nihče zanikati.
   Živimo v isti zmedi, istem blatu vsi zmedeni.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Cenjeni @disqus_FwKwi8T0MG:disqus , @disqus_8hbtNuE4Rj:disqus in vsi, za katere se mi je zazdelo, da bi bili lahko super sogovorniki… Mislim, da na tem portalu nimam kaj iskati. To je potrdil tudi @disqus_eev1Hxt3T2:disqus . Citat:

  D&GAY
  JE GOTOVO !
  ZLONAMEREN BLEFER !
  Poskušajte ga odstraniti s portala !
  USTVARJA MNOGO HRUPA !
  Z NIČ PLUS EFEKTA !

  Nič hudega, z milini na veter se ne borim več. Uživajte še naprej, lepo se imejte, ljubite prave ljudi in ne kregajte se preveč.
  ¡Adiós para siempre!

  • Bald Eagle

   Na tem portalu je dobrodošel vsak, ki ima poštene namene in je sposoben kulturne in argumentirane debate.

   • Janez

    Ne zmeni se – težek blefer !
    In najbrž – psihič.
    O domobrancih ?
    – meni ljubih naših tragičnih sorojakih. Nesramno se norčuje iz njih.. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    NORMALNO RAZVIAJTE PORTAL,
    BREZ NORCEV – NA NJEM. NOA24TV JE DAGOCENA ZA VSO SLOVENIJO POMEMBNA.
    Ni pa in naj ne bo? Sanatorij za psihiče in razne zblojence.
    Da o – zlonamernežih – niti ne pišem. LAHKO NOČ. L.R. J. KOMENDA
    P.s.
    DOMOVINA
    https://www.google.si/search?q=moja+lepa+domovina&oq=moja+lepa+domovina&aqs=chrome..69i57j0.18296j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    • DOMOBRANEC & GAY

     Da je svet bil in bo umazan, to že vem…
     Tako v letu 506, kot v letu 2002!
     Vedno bodo tatovi, izdajalci in žrtve prevar,
     Veseli in nesrečni ljudje,
     Vredne stvari in njihovi ceneni posnetki.
     Vendar tega, da je 20 stoletje polno arogantne zlobe,
     Ne more nihče zanikati.
     Živimo v isti zmedi, istem blatu vsi zmedeni.

  • Ana Job

   Uživaj tudi ti, za kulturno debato sem ti pa vedno na voljo.

 • Janez

  REDAKCIJA NOVE24TV!
  Zlonamerni
  provokatorji – vam in nam – hočejo ničiti ta ok portal. ODŽENITE ŠKODLJIVCE. L.R. J. KOMENDAP.S.
  P.S.
  D&GAY SE JE NESRAMNO NORČEVAL
  IZ NAŠIH TRAGIČNIH DOMORANCEV.
  ZATO SEM GA ODGNAL.

  https://www.google.si/search?q=moja+lepa+domovina&oq=moja+lepa+domovina&aqs=chrome..69i57j0.18296j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • DOMOBRANEC & GAY

   Da je svet bil in bo umazan, to že vem…
   Tako v letu 506, kot v letu 2002!
   Vedno bodo tatovi, izdajalci in žrtve prevar,
   Veseli in nesrečni ljudje,
   Vredne stvari in njihovi ceneni posnetki.
   Vendar tega, da je 20 stoletje polno arogantne zlobe,
   Ne more nihče zanikati.
   Živimo v isti zmedi, istem blatu vsi zmedeni.

   Ostalo si prevedi sam.

   • asdfg

    A takole si si zamislil novo podlo ZVIJAČO ti TROL, http://shrani.si/f/3h/XJ/1PyB9XJy/avatar92-1.jpg ,
    ki se že od 20. junija 2017 in s 455 komentarji izdajaš tu na portalu Nove24TV za sina slovenskih staršev iz Argentine, ki so morali po II. SV ubežati pred totalitarci, da so si ohranili gola življenja in se s svojim avatarjem in prispevki norčuješ iz teh nesrečnih ljudi in iz geyev in vseh nas.

    Zdaj pa se tule spravljivo jokcaš, kot kalimero – PREPOZNO !
    Tudi Janez te je prepoznal.

    Ko smo šli že vsi spat, si ti tule SPET “ustvarjal” nova sprenevedanja in nas, ki želimo
    in se trudimo, da JE in OSTANE portal Nova24TV na kulturnem nivoju, hočeš na
    nov prefinjeno, sprevržen način SMEŠITI in svojo umazanijo prevaliti na nas.

    SRAMUJ SE !!!

  • asdfg

   Najbrž si tole hotel, kajne ?

   https://www.youtube.com/watch?v=InS2VIKBKLE

  • Rožle

   Oče, mati, bratje in sestre,
   koče mesta, trate in steze,
   holmi, skale večnega snega:
   to je moja domovina!….

 • MEFISTO

  Tole s portalom NOVE24TV nima več nobenega smisla.

  Ali naj se ukine, ali pa pa odklopi lastnika in stvarnika množice nickov, Zemljaričevega pudlja , ki mečejo slabo luč na ta portal.

  Čakamo na čas, ko bo na tem portalu dovoljena tudi pametna beseda.

  • Janez

   Ja!
   SE STRINJAM – ABSOLUTNO !
   Odženite !
   Tega skrajno nesramnega plačanega provokatorja – F. Tunnka !

   Kot en “VAMPIR” – je !
   Le
   Energijo in “kri” pije – sodelujočim na tem v osnovi – ok – portalu.

   Preprosto – OK PORTAL – OHRANITE ! Na vsak način !

   NE OK ŠKODLJIVCA. !
   PROVOKATORJA – F. TUNKA=D&GAY =KRTAČA ITD.- PA ODŽENITE !
   Mu
   BLOKIRAJTE DOSTOP !

   Jaz sem
   ISKRENO DOMOLJUBEN, DOBRONAMEREN, 65 LET STAR OK MLADOSTEN PENZIONIST !

   NOVI24TV !
   Priporočam uvedbo
   NAROČNINE
   NA REDEN PROGRAM NOVE24TV !
   In morda tudi?
   NAROČNINO ZA REDNE PISCE KOMENTARJEV NA TA OK PORTAL !

   Za bolj situirane nas bolj zagrete slo domoljube.
   MENI OSEBNO JE 20- 30 € MESEČNE NAROČNINE ČISTO – OK. Jo bom plačeval.
   Komentiranja – ne ukiniti
   Ker
   KOMENTIRANJE NUDI MOŽNOST ZA VNOS NOVIH POZITIVNIH INFORMACIJ – NA PORTAL.
   In
   V JAVNO BRANJE. Kar je pomembno.
   Jaz sem na portal vnesel kar dosti – premalo znanih – SKRIVANIH, ZAMOLČEVANIH INFO.
   NPR.
   Maršal Tito=Walter J. Weiss in še dosti tega.
   Na kratko !
   OHRANITE – TA OK PORTAL !
   In
   ODŽENITE – TEGA ZLONAMERNEGA – F. TUNNKA,
   KI BI RAD UNIČIL
   – TA PORTAL IN
   – ZELO POMEMBNO IN OK STRANKO
   – SDS – BI TUDI – RAD UNIČIL. ZATO PIŠE NEGATIVNO O J. JANŠI ITD. L.R. J. KOMENDA

   P.S.
   “KORAJŽA VELJA” JE REKEL VRLI DSLOVENEC DR. MARKO KREMŽAR IZ ARGENTINE.
   RES JE.
   KORAJŽA – VELJA. Zato – korajžno dalje.
   “Moja lepa domovina”
   https://www.google.si/search?q=moja+lepa+domovina&oq=moja+lepa+domovina&aqs=chrome..69i57j0.18296j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • baubau

  nas pred požari varuje ministrstvo za obrambo in sicer ono iz l.2012?

 • sale

  se strinja da se na tem trobilu objavlaj samo tisto kar odobri Jovan veliki iz kraljestva norcev ker resnica je samo ena njegova

  • marta

   Že veliko laži si napisal na tem portalu. Te ni nič STRAH ? Te ni nič SRAM ?
   Olike pa res nimaš nobene.

  • Olga

   Kučan je kuril arhive in povzročil požare!

 • Olga

  Laž je nesmrtna duša komunizma!

 • Minovak

  Nobelovec Solženicin je v svojem znamenitem in preprostem citatu v predgovoru svojih Poezij napisal:
  ČE BI KOMUNISTI PRENEHALI LAGATI, BI PROPADLI V ŠTIRINAJSTIH DNEH!
  ….in upravičeno dobil Nobelovo nagrado!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!