Čigavi sluge nam mahajo z rdečo zvezdo?

Foto: STA

Si predstavljate, da bi v ZDA tik pred volitvami njihovega predsednika veliki mediji pripravili predvolilna soočenja, da bi volivcem olajšali odločanje na volitvah, in na ta soočenja ne bi zvabili Hillary Clinton in Donalda Trumpa? Namesto tega bi na veliko intervjuvali kandidate, ki so že odpadli, in nekdanjega predsednika Richarda Nixona, ker simbolizira zlorabo oblasti za onemogočanje političnih tekmecev? Dogajanje v ZDA pred volitvami, ki je bilo precej napeto, smo lahko preko velikih televizijskih mrež spremljali po vsem svetu.

Se ni zgodilo, da bi favorita pozabili povabiti. Celo navadni ljudje, ki niso uredniki pomembnih medijev, vedo, da bi bilo kaj takega precej izven pameti. V Sloveniji pa smo v tisku priča točno temu. In to ne prvič.  Ni težko ugotoviti, kdo so teden pred volitvami favoriti za vladanje prihodnja leta po raziskavah javnega mnenja. Na desni je to povsem zanesljivo Janez Janša. Ne levi pa, če ne bo kakšnega povsem norega presenečenja, Marjan Šarec ali Dejan Židan. Ste v kakšnem velikem dnevniku danes, torej zadnjo soboto pred volitvami, opazili pogovora z glavnima akterjema z leve in z desne?

Oglejte si še: Javnomnenjska anketa: Bitka za glasove volivcev bo potekala do zadnjega dne, odločali bodo tisti, ki bodo ostali doma!

Ni ga.

Mediji so večinsko levi in neprofesionalni
To veliko pove o slovenskih medijih in času, v katerem živimo. Veliki tiskani mediji so se, čeprav imajo velike težave z dramatičnim izgubljanjem bralcev, že pred časom povsem odpovedali svoji običajni informativni vlogi, da jim le ne bi bilo treba ponuditi normalne možnosti nastopa in predstavljanja Janeza Janše. Ker predvsem opozicijski voditelj, ki mu vse raziskave javnega mnenja kažejo, da vodi, je razlog za to nenavadno ravnanje tiska, ki tega niti ne skriva zelo. Zdi se, da upajo, da ga bo koalicija množice majhnih levičarskih strank premagala. Tisk je v celoti lastniško v rokah levega bloka, ta pa politično ni toliko korekten, da bi bil pripravljen sprejeti običajna pravila ravnanja in medijskega profesionalizma. Tisto, kar očitajo nekaj majhnim novim medijem, ki jih je pomagala soustanavljati opozicijska SDS v zadnjih letih, je njihova lastna napaka.

Morda vam bo kdo rekel, da v Sloveniji intervjujev hkrati z dvema najpomembnejšima akterjema na volitvah ni mogoče narediti, ker smo tako posebna država. Ker Janša to, denimo, zavrača. A to je divje sprenevedanje. Ko sem se pred 15 leti ukvarjal z odločanjem o tem na Večeru, ki je takrat prodal krepko več izvodov kot danes Delo in Dnevnik skupaj, smo brez težav dobili intervjuja s premierjem Antonom Ropom (LDS) in takrat opozicijskim voditeljem Janezom Janšo (SDS). Nobeden od glavnih favoritov na volitvah ni zavrnil ponudbe. V novinarski ekipi pa je bilo nekaj pomislekov le, ali je to pošteno do vseh drugih manjših strank, ker imamo sorazmernostni sistem. Zakaj se spomnim teh dveh intervjujev? Ker sem osebno to predlagal in oba tudi naredil. Bila je prava odločitev za bralce in za državo. In ljudje so kupili tak časopis. Ne zato, ker bi bil levi ali desni. Preprosto zato, ker je bil dober, bralce pa je imel na levi in na desni. In oba voditelja, Rop in Janša, sta bila tudi dostojna izbira za prihodnost države.

Seveda so mogoči tudi ugovori, denimo, da so bili v zadnjih dneh objavljeni intervjuji z Marjanom ŠarcemMatejem Toninom, in danes, zadnjo soboto, z nekdanjo premierko Alenko Bratušek ali sedanjim premierjem Mirom Cerarjem. Cerar se bori, da bi ohranil oblast, a mu raziskave javnega mnenja ne kažejo, da bi lahko bil med zmagovitimi. A nasproti mu v časopisu ne stoji tisti, ki mu bo oblast najbrž odvzel, čeprav bi bil bralcem najbrž nadvse zanimiv.

Vedno nam pred volitvami servirajo Kučana
V ozadju je še dodatna značilnost: tiskani mediji nam tik pred volitvami v zadnjem desetletju na naslovnice vsakič pripeljejo še nekdanjega šefa zveze komunistov Milana Kučana, ki se mu v Sloveniji zaradi onemogočanja politične konkurence v času socializma ni bilo treba osramočeno umakniti iz politike, čeprav smo bili ena zadnjih držav vzhodnega bloka s političnimi zaporniki. Bil je pozneje celo dvakrat izvoljen za predsednika države, ko je imela država po desetletjih tiranije, ki je bila na začetku skrajno brutalna, spet relativno svobodne volitve. A kot predsednik države je bil brez prave oblasti. Omogočilo pa mu je to ohranitev vpliva, s katerim je, tudi s pomočjo tiskanih medijev, prispeval svoj delež, da smo v zadnjem desetletju dobili precej katastrofično vlado Boruta Pahorja, ki je po nekaj letih skrahirana razpadla, in da je relativno večino po tem dobil njegov prijatelj Zoran Janković, ki mu ni uspelo sestaviti vlade, jo je pa kasneje z nekaj pomoči iz ozadja, da je vlada razpadla Janezu Janši, sestavila Alenka Bratušek, da je z velikansko finančnim darilom iz vaših žepov takoj sanirala tajkune za Probanko in Factor Banko, ko je pokrila velikansko luknjo povsem zasebnih bank, ki nista imeli nobene sistemske vloge.

Foto: STA

Na nek način bodo volitve čez teden preizkus, ali še deluje ideologija nekdanjega predsednika Kučana in njegovih medijev, ki so bili nekoč glasniki partije ali zveze delovnega ljudstva. Del te ideologije je, da so sredi prestolnice včeraj praznovali rojstni dan maršala Josipa Broza in visoko vihteli rdeče zvezde, ki so simbol nekdanje zveze komunistov, ki jo je Kučan nekoč vodil, in socialistične Jugoslavije. To dogajanje v Ljubljani je sicer tudi dokaz, da smo svobodna država, kjer je mogoče slaviti celo komunistične simbole, slabost pa, ker so bili v prvih vrstah poveličevanja zlorab oblasti v preteklosti nekdanji oblastniki, plačano pa je bilo iz javnega denarja in ne zasebnih žepov. Koncert podobno nenavadnega hrvaškega pevca Thompsona, ki bi ga plačali zasebniki, pa je ta ista oblast lani gladko prepovedala in še pozamenjala urednike javne televizije, ki so bili toliko naivni, da so verjeli, da živimo v svobodni državi. Svoboda govora ima v tej državi stare meje.

Židanovi obujajo nacistične rituale
Socialdemokrati Dejana Židana, ki so nastali iz zveze komunistov, so sredi tega dogajanja celo nekoliko simpatizirali z znamenito štafeto, ki jo je na jugoslovanski ravni pred desetletji razsula slovenska zveza mladine, ko je razkrila podobnosti tega totalitarističnega rituala z nacističnimi. Tudi v nacistični Nemčiji je bil veliki vodja, s svojo večno vdano mladino. Židan, ki je prvi predsednik SD, ki ni bil član komunistične stranke, se preteklosti očitno ne more izmakniti. Tisti preteklosti, po kateri je izbira le, da smo Titovi ali Hitlerjevi mladinci. V kateri si lahko le komunist ali kolaborant fašizma, ki so nam jo včeraj že spet prodajali v menda kozmopolitski Ljubljani.

Je totalitarizmom, zlorabam in tej zaplankanosti mogoče ubežati proti normalnosti bolj na Zahodu? Preprosto to ni nikjer. Ne zgodi se brez pametnih in poštenih ljudi, ki si želijo boljše prihodnosti in so pripravljeni tudi kaj storiti in žrtvovati zanjo. Veliko storiti in žrtvovati zanjo. Številno so že. Pot na volišča prihodnji teden je drobec, ki ga lahko k temu prispeva čisto vsak.

Spletni časopis, Peter Jančič

 • Marjan

  To sta naša človeka! Čestitke Svetlana!

  • samotoje

   Samo v vednost: tebe obvezno skrčim, ker jemlješ dobrim komentarjem dragocen prostor. Dovolj je, da izrabljaš dragocen kisik za dihanje.

  • Novakec1

   Si v zmoti, nista človeka…….

  • WISKY 1000

   To sta tvoji barabi s tabo vred.

 • macon

  Z rdečo zvezdo nam mahajo sluge zla. Zla, ki bo spet morilo svoje državljane, jih preganjalo, jim jemalo pravice in premoženje.

  Levi fašisti so na pohodu.

  • Novakec1

   Že vladajo v slolandiji, so se zažrli v vse pore.

   • samotoje

    Obstajajo mazila in žavbe, ki očistijo pore.

  • Olga2345

   In na odhodu!

   • SIMON ROZIC

    Naj se ti besede pozlatijo!

  • SIMON ROZIC

   Na pohodu? Že ves čas so tu, s svojimi raztegnjenimi
   žepi, s svojo gnilobo miselnosti in pokvarjenosti !

  • Ivan

   Ponavadi se samo “ovce” pustijo moriti slugam zla.Takšne sluge razumejo samo “isti jezik”.

  • Lewuh

   Vi desnjaki ste ZLO stoletja.

 • samotoje

  Mlada država, ki dovoli, da jo onesnažujejo zlobni, dementni, amoralni, grabežljivi starci.

  • Steiermark

   …turški hlapci z rdečo zvezdo!

 • montyamp

  Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Violeta Tomić , Violeta Bulc , ……………..
  Našteti strokovnjaki so po astrologiji kozorogi .
  Sicer pa za uničenje države so dobri tudi banditi .
  Zato volimo SDS , v kateri najdemo kadre , ki so bolj kompatibilni z oblastmi v Švici , Austriji . Nemčiji , saj vozimo slovenske otroke v tuje bolnišnice , ker je omenjena cerebralno deformirana klika neobvladljivo izkrivljenih neuravnovešencev uničila zdravstvo do konca , kot seveda vse ostale sisteme za vodenje in funkcioniranje države .
  ———– 8 ————

  • Dostmamrecesije

   Pozabil si na Josipa Broza Tita, Stalina in še in še bi jih našel.

   • montyamp

    Dobro si zadel , zato pišem šarec === Stalin –
    Stalin je bil strelec z merkurjem v kozorogu .
    Šarec j kopija Stalina , strelec z merkurjem v kozorogu .
    TITO-BANDITO in HITLER sta bila rojena v znamenju bika .

 • VERRZIFIKATOR

  Lev Levičnik

  EPIDEMIJA IN ZDRAVSTVENI DOM

  Je v deželi spet epidemija,
  več bolezni hkrati v njej razsaja,
  malo le zdravil še preostaja,
  zdravstvena se širi polomija.

  Skoraj vsi zdravniki so zbežali,
  so v tujini mnogo boljše službe
  in doma se bati je okužbe,
  pametni že kdaj slovo so dali.

  Z njim tudi je odšla reforma,
  kaj bi le, kako sploh reformiral,
  ne da sproti bo sistem podiral,
  saj je poteptana vsaka norma.

  Ker oprema vsa je zastarela
  in bolnikov vrste daljše vedno,
  mnogih zdraviti ne zdi se vredno,
  raje bo Matilda jim zapela.

  Vse je jasno, čisto vse na dlani,
  se razpasla je povsod okužba,
  obolela v pandemiji družba
  komajda se pred najhujšim brani.

  Toda glavno je pri vsej zadevi,
  zdravstveni da dom kot tak obstane,
  Janči da direktor ne postane,
  vhod pa da bo še naprej na levi.

  • SIMON ROZIC

   Žalost res me premaguje,
   ker nihče nas več ne čuje,
   ko rešujemo življenja,
   da narod rešimo trpljenja!

 • dob

  Janša ve kaj govori, ima program in ima ljudi za izvedbo.
  Šarec ne ve kaj govori, nima programa in nima ljudi, da bi tisto, kar stranka sploh sploh nima, ker ni pripravila.
  Logično, da je Šarec favorit.

  • montyamp

   Ima pa novi marionetni obraz murglosrbski pogon na pokradene € in multiplicirano presstitucijsko podporo v RTV-HANZA-KURBENHAUS javnih hišah , kjer dobimo vsak dan cenzuro in laži na položnice .

  • WISKY 1000

   Ta klovn nima pojma o vodenju države,naj gre nazaj k rdečim na radio ga-ga

  • SIMON ROZIC

   Šarec je puhloglavi karierist, ki bo naredil natančno to,
   kar mu bojo botri in strički ukazali!
   Rdeča banda ves čas išče in izbira poslušne zajčke,
   da z njimi upravlja; IQ izbrancem ne sme presegati sobne
   temperature!
   Živeli Slovenci!

  • montyamp

   Šarec je kopija Stalina . Strelec z merkurjem v kozorogu .
   Konformistično ljudomrzniški vritopleznik , ki je lahko nevaren malim ljudem ne muglosrbski kučomafiji , če pride na oblast .

 • bubamara

  Ni panike. Naj ima največje srbsko mesto v SLO svojo Srbijo. Albanci množično prihahajo in se množijo tudi tam. Tudi Ljubljano bodo v nekaj letih izgubili.

  • montyamp

   Hahaha , prava slovenska .

  • WISKY 1000

   Te opankarje vse deportirat nazaj v jugo

  • Soave

   Joj. . . . . tale pa spada med črne vice !

 • montyamp

  Volimo SDS . ——————– 8 ——————-
  Produkte reciklirane UDBE na odpad .
  Vsi na volitve , UDBOVSKA DECA iz državnoupravnih katakomb , pa na meje , naj pomagajo migrantom , da ne bodo iz kozojebačev nastali teroristi , kot v Belgiji , pri Švedih in Nemcih ………….
  Naj pokvarjeni sanjači občutijo dotik realnosti slovenskega vsakdana , ki je zaradi diktature morilcev postal mora ljudem .
  Zaradi teh zlobnežev na leto iz Slovenije zbeži 800 ljudi .

 • Olga2345

  Volimo SDS in rešimo Slovenijo iz krempljev levih fašistov!

  • dob

   Če bi slovenski parlament takrat, ko je bil čas za to, podpisal resolucijo EU o izenačitvi treh diktatur…. se zdaj o teh problemih ne bi pogovarjali, ker jih ne bi bilo!
   Tako enostavno je to.
   Če gradiš hišo pod vodo, morš met prekleto močne radiatorje, da spiš na suhem.

   • Olga2345

    Če bi naredila Demosova vlada lustracijo, tega tudi ne bi bilo! Izgubljenega četrt stoletja…

  • učko

   Niso levuharji levi, pač pa levakarji !

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • piko8

  Od šarca na Magarca!!

 • Nšo-či

  Čeprav umetnost financira država, so umetniki popolnoma odvisni od političnih ” mecenov”. Zanje pozivajo celo k vojni. Vojni za rdečo zvezdo, ki je že nekoč pogasila svojo žejo s krvjo nedolžnih. Se lahko to zgodi še enkrat? So Butalci res tako slepi, da jim Svetlanin pokroviteljski objem Zorana, ne odkrije resnice?

  • von Rhein

   SO!

 • if

  Janković, župan enega MOL-a, oseba na sliki ni farmacevtka! Bodite obzirni!

 • WISKY 1000

  Ta drhal ti ves apetit pobere

 • althar

  Čigavi sluge nam mahajo z rdečo zvezdo? To je jasno že 100 let – sluge ameriškega sionističnega kapitala.

 • Olga2345

  Na sliki zgoraj: Zoki, noseča sem, rodila bom rdečo zvezdo… Potem jo bom pa tebi v rit vtaknila….da jo boš čuval….

 • totex39

  A Srbin se je na zgornji sliki malo naslonil na razgreto staro rdečo zvezdo.

  • SIMON ROZIC

   Po imenitni proslavi sta opankar in ciganica zavila v
   skromno sobico doma za ostarele v Trnovem in
   na vrata izobesila rdečo zvezdo z napisom: “NE MOTI!”
   Opankar ji je dal zadnje olje….Zdaj je izpopolnjena in srečna!

 • Anton

  kar uživajta, dnevi so šteti, to velja še za preostale levičarje

  sarkazem press

 • von Rhein

  Kot je videti ima tale svetaslana slab brivnik.

  • SIMON ROZIC

   …in smrdi po zatohlem…vohaš?

   • WISKY 1000

    Vsi smrdijo bolj kot dihur

   • von Rhein

    :-) , ja kot v kleti stare zapuščene hiše.

 • SIMON ROZIC

  Adijo pamet! Provokacije na provokacije! Sram me je,
  da živim v državi mafijskih sprijenih debilov, ki narodu
  že 3/4 stoletja onemogočajo normalen, demokratski razvoj!
  Naša država še en mandat s temi idioti ne bo preživela!
  Z njimi smo obsojeni smo na propad!

 • lado

  kaj ste nesramni !!! voliliste to in kaj zdaj !!!ISTI STE KOT TA DVA IN OSTALI !!! ŠE MALO PA ZARADI VAAAAAAS NAAAAAS NE BOOOOOOOOOO !!! KJE STE PLAČANA DRHAL ,DA SPET ZIJATE “GOTOF JE”!!!!????? ZDAJ PA GRE ZARES,, ZA OBSTOJ, STE PA TIHO IN ČEPITE TU GOR !!!!SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.SDS IN DESNICE BOJO TO PREPREČILI ,ZADNJA ŠANSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • WISKY 1000

  Še sreča,da te cipresarje ne bomo več dolgo gledali.

 • von Rhein

  Ne se jeziti,ne kritizirati rdeče zvezde.Ona ima svoj čas,svojo zgodovino in ob vsakem času tudi sporočilo,ki ni vedno negativno. JEZITI se je treba nad tistimi in OBSOJATI TISTE,ki so jo po svoji prirojeni navadi ukradli za lastne potrebe,ker nimajo ideje za svoj simbol in jo tudi zlorabljajo,naivneži pa številno nasedajo. Čeprav je tem banditom in njihovim dejanjem najbližji simbol Hackenkreutz. Mladi,ki v “afenguncanju” sodelujejo, so usmiljenja vredni,ker jim je bila ukradena prava resnica in podtaknjena laž.
  Srp in kladivo preveč asociirata na delo,zato ga sedeči v prvih vrstah počasi opuščajo.

 • Soave

  + + + + + + kot po navadi. . . . sijajni g. Jančič !
  Jaz pa prilagam eno – tudi sijajno razmišljanje o hinavščini. lažeh, sprenevedanju…
  http://www.mirenski-grad.si/o-lazi-hinavscini-pretvarjanju-obtozevanju

 • xtc

  Kučan je zadnji komunistočni predsednik zločinske KP ,ki je še vedno aktivan in se celo še lahko pojavlja v javnosti,med tem ko so Višegrajci vse bolj ali manj pozaprli ali jim prepovedali javne nastope.
  Slovenija bo normalna država ko bo kučan in njegovi komunisti bodisi pred sodiščem,na odpadu zgodovine ali pa poflikali od starosti,vse stranke ,ki pa se sklicujejo na krvavo zločinske vrednote NOB in rdeče krame pa prepovedfa ne kot ekstremistične.

  • Rdeči Ferdo

   Pa še tiste, ki so leta 1980 vodili delegacijo v Jajce.

   • xtc

    Tepčwek ubogi,,žal na tistega ki namiguješ ni imel nobenih vodstveno vplivnih funkcija ali je bil član udbe-tako ,da moje drži kot pribito.
    JJ naslednji PM.

   • FRANC3

    Razpočil se boš od jeze in togote!

 • Antonius

  Slika zgoraj, na kateri čustven izliv na posušenih joških Makarovičeve, kaže županski posiljevalec Janković je pa zares OGABNA.
  Na spodnji sliki je pa mogoče videti tik pred, med in takoj po vojni rojene pokojninske dodatkarje, ki s klanjanjem krvavi zvezdi v bran, predvolilno ščitijo svoje nezaslužene borčevske dodatke.
  Volite SDS, da po volitvah vso, po dražgoško našemljeno golazen, odpravimo tja, kjer ji je mesto. V zaprtem oddelku umobolnice in zaprtih slovenskih arhivih.

  • Novakec1

   Najbrž je fotomontaža, tako kot ti sedaj lahko policaji zmontirajo na pc-ju prekršek.

 • milanček

  Pa zavedni Slovenci, kdaj bomo pospravili to golazen, ki načrtno uničujejo slovenski narod, državo? NUJNO jih je treba takoj pospravit!

  • Rdeči Ferdo

   Sej smo jih že nekaj leta 1945, tiste ki smo jih dobili. Ostali pa še pridejo na vrsto.

   • FRANC3

    Si ponosen na klanje ujetih in nemočnih. Ja, pravi ”heroji”!
    Nemcev ste se pa tako bali, da ste leta 1939 s Hitlerjem sklenili pakt?

    • tohuvabohu

     Gliha vkup štriha.

    • milanček

     1. maja 1941 pa skupaj korakali na paradi, potem so pa lagali-lažejo, da domoljubi Slovenije, nad katerimi so komunisti zganjali kriminalne umore, kolaborirali z nacisti

   • milanček

    ja , narava ti ni dala umskega in srčnega razvoja, si eden iz komunjzarskih golaznikov!

   • if

    Govorite v 1. osebi množine, sebe ste že za leto 1945 izrazili kot zadevno opravilno sposobnega (… smo jih že nekaj, …)

    Ste torej starosti vsaj 88 let, če štejemo, da ste bili zadevno opravilno spospobni pri osemnajstih letih.
    Vaša izjava vas umešča med odločevalne ali operativine člane zločinske oblasti, ki je masovno morila.

   • von Rhein

    if te je zatolkel do nafte.Stavim,da se ne boš pod tem nickom več oglasil.Če ga zamenjaš ne bo težko ugotoviti kdo si.

 • WatsonForus

  a je njej tud zrihtu koncert v zameno za pušiono ?!

  • WISKY 1000

   Če še ni pa še bo

 • ptr

  Pe je..mu Nova, a res morate kvariti izgled strani s slikami teh spak. Še Jančič na svojem portalu bralcem prizanaša z njimi.

  • Steiermark

   Naj vam bodo te ogabne balkansko antislovenske face, v “opomin”…….

  • WISKY 1000

   Jaz moram skoz na wc hodit,ker moram te driske gledat.

 • Anton

  Ah, Svetlana Makarovič, partija je prasica, politika pa, saj vemo, kurba.

  jap tako je Svetlana, ti že veš kaj pomeni kurba oz prasica, o tebi in tvojih simpatijah sva se nekoč na avtobusu pogovarjala z Petrom Božičem

  sarkazem press

  • FRANC3

   Pogovarjala ja, a Svetlana tega ni razumela. V tem je težava.

 • Dostmamrecesije

  Vso levico v korejsko Švico
  in za visoko žico,
  ki ima na vrhu špico.

  • Olga2345

   Kučanu pa vzeti ukradeno zlato žlico!

 • Mi, ki obožujemo in cenimo našo Slovenijo pa nosimo SLOVENSKO zastavo.

  • FRANC3

   SAMO IZDAJALCI nosijo zastavo tuje države, ki smo jo premagali lata 1991!

   • Marjan

    hahahahahahahha. “Premagali” hahahahahahahahaha

    • WISKY 1000

     Rdečko,kaj pa tebi ni jasno,ti si se skrival 91-tega,jaz sem te branil,da te niso našli.

    • KP

     srboslovan?

 • slosin

  oba sta ogabna..

  • tohuvabohu

   Čeden par. Pardon, čuden.

 • xtc

  Kučanizem je avtohto ni levi komunistični kult v Sloveniji Ljuega vodjo generalnega sekretarja CKZk S s titovim sindromom se mora z njegovo rdečo kramo častiti po božje,vsaka beseda prot njemu je tako kot v islamu proti Mohamedu on ne božje zlato tele bog na za levo pohabljene Slovence,v resnici pa nevaren bolnik(ki je parkrat popolnoma demoliral svojo pisarno,ko so mu zadeve ušle iz rok,tudi iz oči mu laho prebereš),ki ga v njegovi poblaznelosti ne ustavi nič in nič mu ni sveto kot Maček,katerega naslednik je.
  Edina sreča je to ,da se mu čas vse hitreje izteka in ga ustavlja,kjub njegovim obupnim naporom.

  • Lewuh

   Spet en trapasti desnjaški opranoglavec PRESS.

 • Olga2345

  Vsem, ki so širili sovraštvo in njihovi publiki, je skupno: NEZASLUŽENI PRIVILEGIJI, ki jih je treba obdržati za vsako ceno, tudi za ceno propada Slovenije!
  Dol s komunističnimi kriminalci! Vsi na volitve! Za Slovenijo gre!

 • baubau

  Eno vprašanje avtorju:zakaj pa hodite v “restavracije”,kjer vam servirajo pokvarjeno hrano z davno pretečenim rokom?Meni ne morejo postreči s kučanom,saj nočem naročati in brati okuženih medijev.

  • WISKY 1000

   Pa vseeno bereš.

 • učko

  40 % ljudi je neopredeljenih. Kako to, da ni ene normalne politične opcije, ki bi “zainteresirala” večino teh ljudi ?!! Ja, Zlovenački politiki so pa res eni šupki neumni !

  • WISKY 1000

   Pojdi v svojo bosno,tam se cedi med in ovčje mleko

 • hribovc

  khm, a kdo ve, kdo ga bolje vleče milančku, a najmoneyžđer zoki, al štabna kurba svetlana ???
  That’s The Great Question Now?

 • antimur

  Neverjetno kako je Janković sluzasta čefurska driska, približno tako kot Erjavec, prav tako Cerar, pa še cela vrsta teh kučanističnih rdečezvezdašev. To je drhal, ki je lahko sinonim za sluzavost in izdajstvo. Kako že vpijejo kučanistični drekači, smrt izdajalcem.

 • Štalmajster

  Uf kakšna retorika. “nacistični Nemčiji je bil veliki vodja, s svojo večno vdano mladino”
  Je bo vas Veliki vodja u šuplji mozak.? Viktor Orban ? Janša ? Židan ? Kučan ?

  Kar nekaj mlatite tja v tri krasne PM o nacionalsocializmu. Zaradi ultra sr* podobnega današnjemu je folk hotel RED v državi, zato so spucali “nič krive” bankirje, “nič krive” politike z njihovih pozicij….. in potem se je pa začel …. rok’n roll in napoved “SVETE VOJNE”…….
  https://www.youtube.com/results?search_query=judea+declares+war+on+germany
  pa niso pomagale številne ponudbe za mir s strani Nemčije !

  • KP

   kaj ti to bluziš,majstar? ne veš še sam,a ne?

 • črnaovca

  Si predstavljate da bi pri nas vo šoli nek dijak streljal in pobil deset ali več dijakov. Ne a to je v Ameriki običajno in niti zakona o orožju ne poostijo ker Trump ne dovoli. Eno je Amerika drugo Slovenija, je že bolje da se nekateri sproščajo ob rdeči zvezdi kot s streljanjem šolarjev a ne desnaki

  • tohuvabohu

   Bravo, čestitam, ti imaš smisel za argumentiranje. Če rdečkarjem vzameš rdečo zvezdo, bodo šli pa streljat v šole. Upam, da ti bodo hvaležni za tole.

  • NoBody

   Ne vem zakaj bi poostrevali zakone za orožje v USA zaradi oseb katere so zlorabile zakone povrh tega pa še mentalno bolane. Kriva je OSEBA ne orožje. Po vaši logiki bi potem morali prepovedati avtomobile, tovornjake, kopanje v bazenu,… Če musliman zloupotrebi orožje je kriv islam. Če pa nemusliman pa je krivo orožje. Zakaj?
   Ni hujšega od pametovanja nekoga kateri o tej stvari ne ve nič.

  • WISKY 1000

   Verjetno to kar si napisal tudi pri nas ni izključeno,rdeča ovca ne se tolažiti,da ne bo,pri vas se nič ne ve,mi pa vemo,da 100% SDS z Janezom zmaga.

  • KP

   in kako zgleda to sproščanje na rdečo zvezdo? no,sj,nočem vedet. ne povedat. prosim

  • Fedor Anton Umek

   Ne maram niti orožja in tudi ne rdeče zvezde. Rad bi urejeno in pravično državo, ki nebi ropala uspešne in marljiv, ki nebi sprejemala beguncev in ki ne bi pospešvala lenuhov inbrezdelnržev. Rad bi, da bi Slovenija stopila po poti ki nam jo kažejo Avstrija, Poljska,Češka, Madžarska in Slovaška. Konec socialne (globoke) socialne države

 • Lewuh

  NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA! NAJ ŽIVI!!!!

 • bolimeđoko
 • Milan

  Pošteni Slovenci smo že siti SOVRAŠTVA in VSE GNILOBE ki jo vnašajo LEVIČARSKI IDEOLOGI in EX SPLETKARJA, Svetlana Makarović in klan Janković z vso levičarsko srenjo, ki se zbira na zločinskih proslavah z vsemi njihovimi zločinsko fašističnimi rdečimi simboli.
  Po vsem videnem imamo vso pravico da jih imenujemo IZMEČKE slovenske družbe in si ne zaslužita niti trohice spoštovanja.
  GNILOBA Svetlana Makarović in GANGSTER Zoran Janković sta zagrizena PARAZITA in UNIČEVALCA Slovenije in slovenskega naroda.
  Svetlana brez argumentov pljuva po vseh ki so za bolj pošteno družbo in BREZ zlagane partije in zlaganega NOB-ja. Svetlana brez argumentov pljuva in sovražno zmerja Orbana in imperialiste, v resnici pa je še kako vidno kako ta ČRNA ČAROVNICA in EX-LEVIČARSKA FAŠISTKA spred in zadaj leze v rit stricem iz ozadja in kot parazit za nič dela ZASTONJ uživa priviligirano penzijo in privilegije v domu za ostarele.
  In tudi za Janković in ves njegov lopovski klan se vse ve o njegovi LOPOVŠČINI in SPRENEVEDANJU, v resnici pa se ob podpori stricev iz ozadja in lopovskega KRIVOSODJA nič ne zgodi in še naprej veselo ohranja LOPOVŠČINO in ROPANJE!!!
  SRAMOTA za vso Slovenijo in tudi za vse levičarsko usmerjene!
  ZDAJ je čas da se takšna gnilobe pospravi na SMETIŠČE ZGODOVINE in se Slovenijo naredi pošteno in za vse prijazno!!!

 • Aton

  Potrebujejo denar in izkoriščanje raje (delavskega razreda). Zato je uvoz migrantov, ki ustvarja brezposelne in krepko znižuje ceno dela, tako vabljiv. Saj bo delodajalec vedno rekel – ni višje plače, saj vidiš koliko brezposelnih čaka. Tako tudi nastane armada volilcev, ki podpre razne marksistične demagoške ideje…
  Druge vizije razvoja nimajo.

 • nicor

  Pa tu ste vžgani vsi, “novinarji”, in komentatorji. Vsake toliko pogledam sem in nikoli me ne razočarate s svojo podrepno neumnostjo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!