Dokazano! V odvzem naziva diplomirani ekonomist nekdanjemu mariborskemu županu Francu Kanglerju vpleten SMC!

Foto: STA

Medtem ko serijsko padajo postopki proti nekdanjemu mariborskemu županu in državnemu svetniku Francu Kanglerju, lahko na primeru krivičnega odvzema naziva diplomirani ekonomist vidimo, da je v laži in zavajanja aktualnega župana Andreja Fištravca vpletena tudi stranka SMC, konkretneje nekdanja poslanka Jasna Murgel, ki je bila glavna pri krivični obravnavi Kanglerjeve diplome.  

Na družabnem omrežju Facebook je Kangler objavil fotografijo, iz katere je razvidna vpletenost nekdanje poslanke, pravnice in sodnice Murglove, ki je v času vladavine SMC veljala za eno izmed najaktivnejših v boju za pravice narodov bivše Jugoslavije, želela jim je namreč podeliti podoben status, kot ga uživajo Romi, v času kampanje za referendum o noveli zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih pa je zasedla mesto vodje referendumskega štaba. Ob tem pa je Kangler poudaril, da je pridobil mnenja izr. prof. dr. Ervina Mauriča, izr. prof. dr. Boža Grafenauerja, rednega prof. dr. Ivana Rozmana, prof. dr. Ludvika Toplaka in izr. prof. dr. Milana Ojsterška. “Vsi v svojih mnenjih potrjujejo, da NE gre za plagiat in da so viri v moji diplomski nalogi ustrezno navedeni.”

Foto: Facebook

Profesor oceno komisije postavil na laž
Ojsteršek je v oceni, da je bil Kanglerju krivično odvzem mandat diplomirani ekonomist (VS), uvodoma zapisal, da glede zadeve Kangler meni, da so viri v diplomskem delu ustrezno citirani. “Menim, da je del vsebine, ki je njegovo avtorsko delo, najmanj 42,6 odstotka. To ni v skladu s Poročilom Komisije Senata DOBA Fakultete za uporabne poslovne in družbene študije v Mariboru, ki je ugotavljala sum kršitve pri pripravi zaključne strokovne naloge Franca Kanglerja. Komisija je v poročilu ugotovila, da je Kangler uporabil približno 70 odstotkov tujega besedila, ki ga je dobesedno (brez navednic) prepisal, pri tem pa ni navedel avtorjev izvirnega besedila.” Ob tem je izpostavil, da takšna izjava ne drži, saj je odstotke podobnosti preveril s programom, ob pa je rezultate še ročno preveril.

Po besedah Ojsterška se mnenje komisije ne sklada s strokovnim mnenjem, ki ga je na fakulteti DOBA pripravila Andreja Kostanjevec, sicer njihova sodelavka na fakulteti. “Menim tudi, da so v spornih člankih, ki so jih na fakulteti vzeli pod drobnogled, uporabljene enake zakonske podlage, kot v delu Kanglerja. Kangler je te podlage ustrezno citiral,” je prepričan Ojsteršek, ki je podal mnenje, da ne gre za namerno prepisovanje drugega dela, pri čemer je Kangler citiral tudi sporna članka. “Pri enem od navedenih člankov je sicer dodal soavtorja, ki ga ni bilo. Če bi naredili pregled drugih diplomskih del ali znanstvenih člankov z različnih področij, bi tudi v več drugih delih delih opazili napake pri citiranju.”

(Foto: Printscreen)

Upravno sodišče bi moralo sklep zavrniti
Samo mentor in soocenjevalec sta po besedah Ojsterška tista, ki lahko delo ustrezno ocenjujeta, saj sta oba pri nastajanju samega dela sodelovala, prav tako pa se spoznata na tematiko. Oba pa sta januarja 2013 podala mnenje, iz katerega je razvidno, da ni zaznati sledov plagiatorstva in citiranja, ki je v nasprotju s pravili. “Gospod Kangler je za diplomsko nalogo dobil oceno 9, smatram, da je komisija ustrezno ocenila njegov pisni izdelek in zagovor. Predpostavlja se, da sta mentor in soocenjevalec poznala vire in tematiko in da sta lahko ocenila ustreznost diplomskega dela.” V sklepu mnenja je izr. profesor poudaril, da na podlagi vsega povedanega meni, da je senat DOBA, Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije v Mariboru, Kanglerju krivično odvzel naziv diplomirani ekonomist (VS). Po njegovo bi moralo upravno sodišče, na katerega je Kangler vložil pritožbo, ta sklep zavrniti.

Poslanka SMC Jasna Murgel je napovedala politično kadrovanje na US. (Foto: STA)

Čeprav je Kangler za Dnevnik ob izbruhu afere komentiral, “da gre za specifično diplomsko nalogo, ki je neposredno vezana na zakonske in podzakonske akte ter člene, ki so omenjeni in citirani, citati določenih avtorjev v diplomskem delu ustrezno označeni” (ob tem pa dodal, da so vsi povzetki in sprotne opombe ustrezno označeni: “Diplomsko delo ima 49 strani, med literaturo in viri pa so navedeni različni avtorji in zakonski ter podzakonski predpisi. Tovrstno vsebino je težko opisati v diplomski nalogi, če v nekem delu ne napišeš citata in ustrezno označiš njegovega avtorja.”), pa je Kangler med drugim tudi po zaslugi Murglove krivično ostal brez naziva diplomant. Človek se vpraša, kako daleč lahko gredo nekateri v lovu za čarovnicami?

N. Ž.

 • Dubrohoteči

  Še malo, pa bomo kanglo proglasili za svetnika , če že ni reinkarnacija samega modrega Bude ?

  • Roman

   Bodi resen!

  • Fightnomore

   Res ga bojo razglasili za svetnika, ker so oboji sklenili, da zacnejo se bolj sodelovati, postopki padajo, jansevci dobivajo odskodnine, roka roko umije. Ugotovili so, da je narod ze tako nastrojen proti njim, da se bolj bojijo podloznikov kot en drugega. Saj jim drugega ne preostane, oboji so v kriminalu do kolen

  • Miro Jereb

   Škodoželjni bebo…

  • Andrej

   Dobrohoteči? Drug nick si boš moral izbrati.

 • Fightnomore

  A ste se zdilali desni in levi, golazen. Samo z narodom se niste zdilali, narod vam bo pisal sodbo obojim.

 • Miro Jereb

  Karakter murgelove tud za rit ni obrisat…

  • VERRZIFIKATOR

   Da tam zadaj ne bi z njo pološčil,
   tega mnenja ne deliva čisto,
   uporabna namreč je za tisto,
   kar bi nekaterim prav privoščil.

 • VERRZIFIKATOR

  Murko Jasnik
  DVOMOV NI – STVAR JE JASNA

  Mi pristopi namrgodnež,
  jezno, besno bulji vame.
  Bo morda kaj vrgel vame,
  je morda samo nerodnež?

  Nekaj hruli, zraven krili,
  jezik prav nič razumljiv,
  vem le, da je razjezljiv,
  revček se mi res zasmili.

  Le odkod je primigriral,
  vprašam se zelo sočutno,
  rekel bi, da je trenutno
  vse preveč se zasekiral.

  Bržčas vojne tam divjajo,
  da tako je fant zlovoljen,
  govori pa kot naoljen,
  kot pozival bi na vstajo.

  Pa dojamem, da slovenske
  reveževe so besede,
  le da fant iz čiste zmede
  daje vtis zbezljane ženske.

  »Saj je ženska,« me popravi
  nek gospod, ki pride mimo,
  »raje brž naprej pojdimo,
  nismo namreč v družbi pravi.«

  Vsaj en dvom se je razjasnil,
  a še vedno se sprašujem,
  naj s to žensko sočustvujem,
  kdo zadevo bo pojasnil?

  Rekel še gospod je tisti,
  da je silno maščevalna
  in zelo gospodovalna,
  blizu so ji narcisisti.
  Se ima za razsodnico,
  o življenju ki razsoja,
  zdrava tisto ni presoja,
  kar razglaša za resnico.

  Znanca sem nato povprašal,
  prave véde strokovnjaka,
  v kaj nesrečnica koraka,
  kdo lahko jo bo prenašal?

  Da potrebna je previdnost,
  znanec mi takoj zabiča,
  to da delo je hudiča,
  diagnoza: murgloidnost.

  Pojem sem ponôvil glásno,
  vsi so dvomi mi splahneli,
  kot ste tudi vi dojeli:
  vse je murgloidno jasno.

 • Fosa Stefan

  to je etično, pošteno po cmerarjevo, kučanovo, …..

  slovenči to ste volili, to pa imejte

  zakaj so zastoji med
  slovensko in avstrisko mejo, zaradi janše ali zaradi zlaganega cmeraja
  .neustavnega pravnika, goljufa, ki si dvakrat obračuna potne stroške, potem pa
  pravljica. v cmerajem podjetju je res zaposlenih 1000 ljudi ali več, pa se je zmotila
  uradnica, ki obračunava potne stroške, ker junak cmeerar ni imel jajc: da bi
  rekel, goljufal sem namerno. in to je
  zunanji minister slovenije, bravo in KUZLA SODNICA MURGELJ
  slovenčki, še albanci nas bodo prehiteli

 • Amerikanc

  Ja, ja, tako je to, ko migrantom stopi v glavo. Tudi njeni kolegici, Lara in Violeta nista dosti boljši. To so punce, ki se sami sebi smilijo in mislijo da so prikrajšane, ker so južnjakinje, zato se maščujejo domorodcem na vsakem koraku.

 • BlackOpsSystem

  “jasna murgel”……če bi njen fotr k jo je delal, še dvakrat noter sunu v njeno mamo…..bi ona fant bila!!!!

  • Simon Novak

   Pa ti se še na to spoznaš, zahojeni đešnjaki ste res multipraktiki

  • Steiermark

   ….najverjetneje pa niti punca, niti fant – pola pola – to kar sedaj propagirajo pri nas (in vsakodnevno ugotavljajo, na sebi ter preverjajo, v “kakšen spol” so se zbudili in nam vsiljujejo njihovo gensko zblojenost, kot edino sprejemljivo, medtem ko se razkazujejo na raznih paradah ponosa jugotitoistov…..

   • Simon Novak

    Bejži, no

 • Andrej

  Laž, večja laž, še večja laž, SMC – cmerar.

  • Simon Novak

   Andrejček, spet si pozabil vzeti tablete, pa sva se lepo zmenila

 • antimur

  Te kučanistične bandite spletkarske moramo odjebati in to za večno. Jugoviče pa nagnati v njihovo smrdljivščino, tako, da se bo kadilo za njimi. Upam samo, da ta odvratnica Murgelca ne bo nikdar več sodnica, ker moralno tako zasvinjana ženščina ni primerna za drugega, kot za Dob. Sicer je pa slovensko sodstvo tako umazano in prepleteno s kučanizmom, da se takšna stalinistična “sodnica” prav lepo ujema s tem kačjim sodnim gnezdom.

 • čopkovseved

  Koliko časa še, bodo migranti bivše Juge krojili usodo slovenskega naroda?

 • čopkovseved

  Kako je lahko ta ženska, iz katere se izliva sama žlehtnoba in sovraštvo do drugače mislečih , sploh sodnica! Grozljivo za vse, ki jim je sodila in človek se vpraša, koliko sodb je bilo krivičnih, koliko tragedij so doživeli ljudje zaradi te jugo face?

  • Franci Steiner

   LAHKO JE SODNICA V SLOVENIJI, DRUGOD NE

 • david23

  In zakaj zdaj g. Kanglerju ne podelijo diplome? Saj, če so se zmotili, potem bi pač mu jo zdaj podelili in se opravičili ter bi zadeva bila tako rešena!

  • Simon Novak

   Ha ha ha…opravičili za kaj=?

 • Franc Šink

  Misli da je lepša kot Melanija.

 • montyamp

  Murgl — Srbija se dviga .
  Tako so se dvigali židje v Nemčiji pred Hitlerjem .
  Le zakaj so Nemci znoreli ???

  • Simon Novak

   Zakaj?

   • Steiermark

    Četudi bi ti kdo hotel pojasniti “zakaj”, tega nebi razumel, ker nimaš osnov kulture in razgledanosti!

    • Simon Novak

     Ti že veš

 • Gr Enze

  JASNA MURGEL MARŠ U PEKEL K SVOJI ŽLAHTI !

  • Franci Steiner

   TAKIH ŠE PEKEL NE MARA

 • O’Brien

  O zadevi piše B. M. Turk v Koti 101. Odvzem diplome je neutemeljen.

  • Simon Novak

   Ja, ta pa je avtoriteta…samo na NoriTV ga prenašajo, pa še to zato, ker trobi v isti rog

 • domovina mili dom

  Kdo vodi Slovenijo? Srbijanci jo vodijo. Upognjenim slovenčekom plagiate spremenijo v izvirnike. Pokončnim, pa izvirnike v plagiate.

  • Borut Stari

   Aha. Ali nam zato ne gre s mejaki Hrvati?

   • domovina mili dom

    Točno to. Komunisti se ne morejo odločit ali so sosedje ustaškočetniški, ali četniško ustaški.

 • KAPIBARA

  Maa, kjer je sranje, tam je smc.
  Še v županovanje Ljubljane se vmešava..
  Kljub temu, da je kandidat na bolniški..

 • zokispoki

  Ste vprasali, ce ima Jasna ze novo sluzbo? Ce je nima, nic hudega, naj se javi, potrebujemo snazilko !
  Delu cast in oblast, de !

  • Simon Novak

   Bodo potem đešnjakinje jezne, če jim bo Jasna odžirala službo

 • Lisjak

  Zakaj prof.Ojsteršek ne pove javnosti,da je magisterij od Bratuškove 100% plagiat.

  • učko

   Ker ni neumen, bi ga znal pol jebat !

 • učko

  Jah, pr’ tej Bosanki se že na videz in iz njenga obnašanja vid’, da ni tolk pametna kot ‘ma tistih titul. Ta bi lahko delala samo u kuhni, pa še to sam za kmpir lupet pa pomivat !

 • luka globus

  jugoviće začet terat nazaj…dost je blo!

 • Edi Puc

  ….. 49 strani, ni glig neka naloga… vendar imamo drugi primer, kjer se profesorji niso mogli odločiti ali je plagijat ali ni !

  Kaj reči, kar nekaj nazivov je bilo odvzetih, nevem sicer kako to poteka, vendar je moje mnenje da je naloga vezana na MENTORJA. Saj brez njegovega pregleda, zagovora ni.
  Kdo je torej bil mentor ?

  • Simon Novak

   Koga pa briga tvoje mnenje

  • marker

   Noben mentor ne bo potrdil plagiatorstva, ker bi potem pljunil v lastno skledo. Pri absolutni je bilo podobno. Levaki nikoli ne priznavajo napak in krivde.

 • Simon Novak

  V vaših člankih se izogibajte besedam DOKAZANO, PREVERJENO, ….

  • Steiermark

   Malo si zamešal pojme – dokazano, preverjeno, so vaše šibke točke, saj se še spomniš……neznanega dne, na neznanem mestu, z neznano osebo in potem tista: kljub podkupovanju hrvaškega udbovca, ki si je nato premislil in ni hotel lažno pričati, pove vse o vas!

   • Simon Novak

    Nič nisem zamešal pojmov…ti že veš

    • Steiermark

     Seveda jih nisi, ker pojma nimaš…..

     • Simon Novak

      Ti že veš

    • Steiermark

     Izgleda, da ti nesmem zameriti “mešanja pojmov”, ker očitno , tuddi ti , ne razumeš dobro slovensko, kot murgelca!

     • Simon Novak

      Itak

 • James Lammar

  Naslov diplomske naloge: “Kako s pomočjo radarjev obrati revne Mariborčane, da bi dali bogatim gorenjskim tajkunom”.

  • Franci Steiner

   VIVAT STYRIA!

  • Steiermark

   In “revnim Mariborčanom (?)” ste priskočili takoj na pomoč, ko ste po balkansko in s pomočjo levaške jugokockaške ddrhali , z jugofičotom podirali radarje, kot divjaki, sredi Maribora! Zanema pa me, kako ste “poskrbeli” pod škilečim zabavljačem, ki si še gate kupi na račun občine Maribor, “pomagali” oz. priskočili na pomoč revnim Mariborčanom!

 • Steiermark

  Vprašam se tudi, kako lahko nekdo “sodi” o delih, Slovencev, ki so napisana v slovenščini, če je sam (slovenščine) ne obvlada in še vedno “govori” v hieroglifih, da o mentaliteti takšnih in kulturi ne govorimo, saj v civilizirani Evropi – Sloveniji, nima mesta (ki je globoko na balkanu – na pašniku z ovcami…) ….

 • Simon Novak

  Franca dobro ve, da ga v MB čakajo granitne kocke, Mariborčani nismo pozabili njegovih “zaslug” in naveze s Šešokom

  • Edi Puc

   .. da neboš ti eno KOCKO fasal tam pri Dravi

   • Simon Novak

    Od tebe, zahojenec?

    • antimur

     Lahko tudi od mene, ooziroma vrsta je daljša kot predvidevaš.

     • Simon Novak

      Vzemi predpisano dozo tablet in idi počivat, zahojenec

   • Steiermark

    Morda bi mu pa bilo potrebno “nazorno” pokazati, kaj si zasluži, z Dravskega mosta, obešeno lutko, tako kot so to oni delali! Za njega bi bilo dovolj, da se “obesi” slamnato strašilo, pod most – takoj bo jasno, komu je namenjeno! Oni so takrat obešali napihljive lutke, ki so jih prej, verjetno (zaradi pomanjkanja psov in otrok) uporabljali v spolne perverzniške namene…..Pa še te so plačali z občinskim denarjem, kar je škilečemu levu ostalo še od “nakupovanja” gat , zase!

  • antimur

   Ne nori govedo rdečo, da tebe ne bodo pričakale granitne kocke.

   • Simon Novak

    Bejži, no, zahojenec

    • Steiermark

     zahojen si ti in tebi podobni!

     • Simon Novak

      Če želiš videti zahojenca, samo poglej v ogledalo, zahojenec

     • Steiermark

      No, potem se pa le , dobro, poglej!

     • Simon Novak

      Tvoje ogledalo, zahojenec, še tega ne razumeš

 • Miha

  Fašistična dejanja SMC. Banda pokvarjena.

  • Simon Novak

   Ma, nemoj

   • BlackOpsSystem

    ti kar mamo pojdi vprašat….sam počaki, da hišnik dol z nje sppleza!!!

    • Simon Novak

     Sem včeraj tvojo, pa mi je vse razložila

     • Franci Steiner

      OH, NIVO JE PA PRAVI; LE OD KOD SI SE VZEL?

     • Simon Novak

      Nivo je za zahojene đešnjake ravno pravi

     • BlackOpsSystem

      in kaj pol gluposti stresaš še naprej????! Ker si inbrid….mama in ata sta bratranec in sestrična al brat in sestra….ah sej je vseeno, samo, da vse v familiji ostane!!! Prou smiliš se mi, če se pa smiliš svoji mami pa KAR NJO VPRAŠAJ, a počakaj da sosed dol z nje spleza!!!

     • Simon Novak

      Ponavljaš se, zahojenec

 • Franci Steiner

  MURGELCA, NOMEN EST OMEN!
  PA ŠE IZ VISOKOMORALNE STRANKE JE IN VSE PRIHAJAČE BI IZENAČILA Z MANJŠINAMA!
  MURGELCA, POZABILA SI PA NA TISOČE STAROAVSTRIJCEV !

 • Edi Puc

  Kaj tej ta Simon Novak Grozi tu naokoli, kaj še ni nafutral labodov ?

  • Vera

   Vsakega nasineža in prepotentneža je treba blokirati, potem pa naj replicira, če bo imel-a komu .

  • Simon Novak

   Grozite samo zahojeni đešnjaki, zahojenec

 • plavi-mil

  Golazen komunjzarsko, tako kot uši, bi jih morali zatreti že v kali.

 • Duhec

  Kangler je pošten desni policaj.

 • Nocoment20.04

  Cim vec diplomiranih ekonomistov rabimo v drzavnih institucijah!? Ekonomisti naj se nestrahopetno podajo na prosti trg, da bo BDP v Slo rasel.

 • Vera

  Kako je lahko ta bivša poslanka stranke SMC diplomirala, ko niti pravilno ne govori slovensko ?

  • Steiermark

   , pa ne samo da pravilno ne govori slovensko, kar je še hujše, je to, da niti razume ne “slovensko” ampak še vedno balkansko, de de nje…..

  • samsara

   To bi še nekako razumel, a že leta nazaj sem se tukaj večkrat spraševal, kako je ona sploh lahko opravljala delo sodnice, za katero se zahteva znanje slovenščine pisno in ustno, ‘zelo dobro’.
   Kdo ji je to omogočil z njeno spakerdano jugoslovenšćino (nivo, PK Suljo z gradbišča), s katero zavestno in namerno ponužuje slovenski narod?

   • Gavtroža

    komuniati

 • Anton

  no sedaj pa takole, pa bodimo dosledni, predvsem pa pravični ne glede neoziraje na “politični pedigree”

  UVOD:

  “Slabe tri mesece po škandaloznem razkritju, da je specialistično delo direktorja Elektro Ljubljana Andreja Ribiča plagiat, mu na Ekonomski fakulteti še vedno niso odvzeli naziva, smo izvedeli. Zaradi goljufije bi moral Ribič ostati tudi brez dobro plačane državne službe, a ker gre za Zaresovca, ki ga je z agresivno kadrovsko politiko na čelo Elektra Ljubljana pomagal imenovati Gregor Golobič, očitno niti medijem ni dovolj zanimiv, da bi se podrobneje lotili njegovega primera, čeprav njegov “študij” na Ekonomski fakulteti tako ali drugače buri duhove. Viri znotraj Elektra Ljubljana pravijo, da Ribič tesno sodeluje z Ekonomsko fakulteto (EF), jo pogosto sponzorira, v zameno pa naj bi mu Metka Tekavčič “olajšala” pot do magisterija na njeni fakulteti. Na EF sicer vse skupaj že od začetka zanikajo, Ribič naj bi imel po zatrjevanju piarovke Dušice Vehovar Zajc izpolnjene vse pogoje za vpis tako na specialistični kot tudi magistrski študij, pa čeprav je tja “preskočil” z elektrotehnične fakultete, pa še to samo zato, ker je potreboval ustrezno izobrazbo, da bi ga Golobič lahko kadriral na enega najvplivnejših položajev v slovenski energetiki.”

  Sedaj se lahko vprašamo kdo je tu nor, in zakaj ni nihčezahteval/ni odstopila dekanja Metka Tekavčič,kot tudi ostali vpleteni, pa kolikor vem je dotična gospa bila vpletena tudi v zgodbo “stalne pripavljenosti” in najbrž še v kaj, kar mi ne vemo.

  sarkazem press

 • Olga2345

  SMC je stranka Lupovskega centra … od Murgle do Koprivnikarja, na čelu z “vernim” k(o)rist-janom Cerarjem…
  V pravni državi bi Murgla čistila WC-je!

 • šmentanamuha

  Da je s stanjem duha v Sloveniji nekaj narobe je dokaz ta bosanska lepotica, ki je naredila kot begunka bliskovito kariero. Babura, ki je priromala v Slovenijo kot pomoči potrebna, se še do danes ni naučila spodobne slovenščine, ampak vrata si ji odprta v sam sodni in politični vrh, kjer pospešeno dela škodo Slovenski državi in Slovencem, kjer se le da, in si je namislila celo, da bi zaradi topoumnih prišlekov, ki jim učenje dela preglavice, kar zamenjali uradni jezik oziroma kot uradne uvedli vse druge jezike, katerih govorci se potikajo po naši državi. Glede na pospešen prihod Afganijev in Pakijev lahko v kratkem pričakujemo tudi zahtevo po še dveh uradnih jezikih. To babo je zgleda en kojn brcnu u glavo.

 • Oregon

  ta SMC se iz dneva v dan izkazuje za vedno večji drek. na začetku je morda šer nekaj obetal. Ampak sam morda…

  • Simon Novak

   Glavno, da je SĐS oh in ah

   • KP

    Daj ne seri,čefukelj.

    • Simon Novak

     Kar je res, je res

     • Oregon

      vsaj veš pri čem si, program je znan, SMC pa zgleda še en v vresti nategov na katere Slovenci zaenkrat še padajo, ša če jih čez 2 leti ne bo več nič zato, si bodo že kaj novega zmislili. Eni so že v peti stranki. Čed ti je to normalno, potem si direktno za tja.

 • dob

  Ena : nula za Jugoslavijo!
  Navijači gostujoče ekipe so po tekmi ostali v Sloveniji s familijami in jugoslovanskimi zastavami vred.

 • Bandit123

  Meni je niso vzeli.

 • luckyss

  Spet nič ne razumete… Ta “fištravc” je itak idiot..že zgleda tako…
  Kangler je pa še večji idiot in ravno tako tudi izgleda…
  Kaj res nimate enega normalnega človeka, ki bi ga lahko kandidirali ?!…
  svojat strankarska…ovce blesave..

  • KP

   Tiho čefutar,če ne napišeš nič pametnega.

 • Franc Ložar

  Dokler ne bo znala slovensko govoriti , naj bo gobec zaprt!

 • Morala

  Te razne nazive bi jaz kar ukinila – doc.,dr. mag.,itd, ker te nazive “doc.” bi naj imeli le zdravniki…

  • Simon Novak

   Verjamem, da bi, če jih nimaš ti, zakaj pa bi jih imeli drugi=? Eni so pač študirali, pa zate to ni važno, naj bo uravnilovka

  • marker

   Se strinjam. Zelo čudno se sliši naziv doktor sociologije, antropologije ali filozofije. Čisto nekaj drugega je doktor strojništva, kemije, fizike ali informatike. Je vsaj otipljivo in daje dodano vrednost.

  • jefferson 55

   Haha, ti pa se blamiraš. Še dobro, da si anonimna. Naziv. doc. pomeni docent in je prvi naziv predavatelja na fakulteti. Drugi je izr. prof., tretji najvišji pa red. prof. Docent nima nič skupnega z zdravnikom …

   • Morala

    kupljeni nazivi…

 • Kapodistrias

  Jaz pa se sprašujem, kdo je tej Murglovi dal doktorat. Saj ne zna povedati stavka brez napake.

  • Simon Novak

   Bejži, no

   • KP

    Čefutarček….

    • Simon Novak

     Papiga

  • samsara

   Kdo, z imenom in priimkom, ji je dovolil opravljati delo sodnice kjer se zahteva znanje slovenščine ustno in pisno, ‘zelo dobro’?!?

   • marker

    Znanje ni pomembno. Važno je da sovraži domorodce. To levici in vsem komisijam čisto zadostuje.

    • marker

     Absolutno je podprl Brglez pri zagovoru seminarske, pardon magistrske naloge.

  • KP

   Kumrovška diploma. Dobila jo je vsaka baba ki ga je dobro,no,saj veste….

 • Jožef

  Franca, ne pozabi na nas, ko boš ponovno župan. Imaš še veliko dela. V hlevu se je nabralo veliko nepočiščenega gnoja. Ker imaš tudi traktor in se ukvarjaš s kmetijstvom, boš s pomočjo traktorja hitro počistil, da bodo “krave” bolj srečne in bodo dale več mleka.

  • Novakec1

   Traktor mu je FURS zaplenu, bo moral novega kupiti.

 • Marjan Šarac

  Kdo pa je ta možača na sliki?

  • Simon Novak

   Kangler

  • marker

   Postaviti bi jo morali na stranski tir. Za levico je pomembno da izbrana oseba sovraži domačine. Ta izpolnjuje ta pogoj.

 • KP

  Murgel? A je iz Murgel?

 • sloustava

  Tov. Murgel, prav nic vam ne zavidam vasega murgelskega zivljenja. Trpite? In prav je, da, saj ste imeli izredno odklonilno in bedno obnasanje v Parlamentu. Bljak!

 • jefferson 55

  Menim, da je del vsebine, ki je njegovo avtorsko delo, najmanj 42,6 odstotka ….

  Skoraj polovico diplome je ded sam napisal.

  Sicer pa: Kangler. DOBA. Diploma. Vse povedano.

 • pupa

  Ta baba, ki pravite, da naj bi bila celo sodnica je dobila svojo življensko diplomo v dveh otrokih revčkih. Smilita se mi otroka ona, pa prav nič. Zlobmega človeka njenega ranga bolj redko srečaš ampak so, po zemlji hodijo tudi Zlodeji v človeški podobi.

 • luckyss

  Vem, da tudi na teh straneh niste sami idioti, z nekaterimi se da celo debatirati..
  Ampak roko na srce…Ne po videzu, artikuliranosti in “imidžu” temu tipu ne bi noben normalen državljan prisodil niti srednje kmetijske šole ;)
  Bodimo realni, tja spadajo tudi Mesec, Mahnič in podobni “sončki”..;)

  • pupa

   Je vprašanje kam si ti intelektualno uvrščen, pa ne po šolskem izkazu temveč kaj o tebi sodi tvoj ožji krog znancev. Morda ne dosegaš niti ranga Mahniča, Meseca ,Modendorferja ali Hana.

   • luckyss

    Če ljudje prihajajo k tebi po nasvet, ko imajo probleme, je to nek znak spoštovanja..vsaj zame…

    • pupa

     Tudi k odvetniku, ki mu je bila kasneje odvzeta odvetniška licenca so ljudje hodili po pravne nasvete. Ali ti meniš da je tak človek spoštovanja vreden?

     • luckyss

      Nihče, ki za nasvete zaračuna, po moje ni spoštovanja vreden…

     • pupa

      Tvoji in moji nasveti so lahko dobronamerni in neplačljivi. Odvetnik pa ne more delit pravnih nasvetov brezplačno v nedogled, ker je tudi njegovo delo vezano na stroške, ki jih mora poravnavat. Bistvo dela odvetnika je, da ti svetuje pošteno in se ne okorišča z naivnostjo strank.

     • luckyss

      V kašnem izmišljenem svetu pa ti živiš?!
      Dandanes te dober odvetnik za dober denar v povezavi s sodniki potegne tudi iz sicer nerešljivega brezna…”Balkanski bojevnik”, ipd..

     • pupa

      Se strinjam. da danes živimo v tako pokvarjenem svetu, da lahko zapiramo in pretepamo nedolžne, zločince s polnimi žepi denerja jih organi pregona še povohajo ne. Zelo me vse skupaj spominja na čase, ki so ga v zgodovini poimenovali FAŠIZEM.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!