Dokazov ni več, slovensko sodstvo je naredilo vse, da reši župana Jankovića!

Foto: STA

Slovensko sodstvo je spet spisalo neverjetno zgodbo, a kdor zna, pač zna. V glavni vlogi je župan Zoran Janković, tako kot smo že navajeni, dočakal srečen konec. Tožilka je namreč ostala brez dokazov, s katerimi je preganjala župana Jankovića. Prepisov telefonskih pogovorov v spisu ni več, ni več kazenske ovadbe z vsemi prilogami, niti tega, kar so kriminalistom povedale priče.

Preiskovalna sodnica je obremenilne dokaze zoper Jankovića izločila iz spisa. Poleg prisluhov, ki Jankovića bremenijo prejemanja podkupnin, je izločila tudi druge listine, je poročala televizija Pop TV. Izločila je vse od kazenskih ovadb, uradnih zaznamkov o pogovorih s pričami do obremenilne izjave (zdaj že) slavne Jankovićeve farmacevtke.

Ostalo je samo še zaslišanje prič
Tožilka Jankovića tako lahko preganja samo tako, da predlaga zaslišanje prič. Vendar je praktično neverjetno pričakovati, da bo glavna akterka, farmacevtka, pričala proti Jankoviću, ko pa je z ovadbo kriminalistov, ki sta jo zaslišala, poskrbela, da je zgodba o izločitvi vseh dokazov, ki so še bremenili ljubljanskega šerifa, sploh stekla.

Če se izbrišejo dokazi v zvezi s spolnimi uslugami farmacevtke Jankoviću v zameno za zaposlitev, potem padejo tudi bolj sporne zadeve, v katerih je Janković obtožen prejemanja podkupnin. To je bilo jasno in obramba je naredila vse, da je do tega prišlo.

Kozinc tako farmacevtkin kot Jankovićev odvetnik
Ovadba kriminalistov, ki jo je po dveh letih od zaslišanja vložila farmacevtka, je bila tako ključna. Njen odvetnik Miha Kozinc je kriminalista ovadil, ker naj bi decembra 2015 nezakonito vstopila v stanovanje farmacevtke, zlorabila svoj položaj, jo pospremila na zaslišanje v prostore NPU ter od nje izsilila izpoved, ki je obremenila župana. Mimogrede, Kozinc je sicer tudi eden od Jankovićevih občinskih odvetnikov.

Jankovićev “občinski odvetnik” in hkrati odvetnik nesrečne farmacevtke (foto: STA)

Že prejšnji teden je sicer Okrožno sodišče v Ljubljani iz spisa v zadevi farmacevtka izločilo dokaze, pridobljene s prisluškovanjem ljubljanskemu županu Jankoviću. Pred njihovim uničenjem je imel Janković možnost, da jih posluša, a se je odločil, da jih ne bo.

A. P.

 • Osti jarej

  …a se niso včeraj v DZ kregali,ali na gradu mora viseti slovenska zastava ali ne…….#dobrodošli u rupetinaslaviji#

  • tramal

   Čeljustnik srbijanc jankovič ne pusti,vaš ljubljenček.

 • antimur

  Kar ima tožilstvo dokazov ali pa ne, je čisto vseeno, kajti celotna Slovenija je seznanjena z grehi tega kriminalca, poti nazaj ni več. Ko bomo delali obračun, bodo ob tem čefurskem zlikovcu dobili svoj zaslužen porcijon tudi tožilci, sodstvo, napihnjene barabe kot je Kozinc in pa seveda zaščitnik kriminalcev in zločincev antislovenec Kučan s svojo golaznijo. Prihaja ta ura, to je neizbežno, tako, da lahko imajo ti zločinci nad Slovenci upravičeno slab spanec.

  • Hun

   “KO bomo delali obracun”
   ob svetem Nikoli al kdaj bos ti brezjajcnik s kom obracunal

   • antimur

    Tudi barabe kot si ti ne boste pozabljene. Sicer pa kaj se mešaš v debato, če ne veš zakaj se gre, ker temu nisi dorasel. Si navadna butasta smrdljiva driska, nekaj takšnega kot Möderndorfer.

    • Hun

     zatolcem te k cucka…se zacvilt ne bos mel cajta, izrodek

   • tramal

    Spet si se usral od strahu komunajzerček.Hitro nazaj v hosto.

  • Franc Šink

   Kozinc ima prakso.Saj je bil minister! Če se ne motim celo pravosodja.

  • Janko Gedlička

   Tvoje besede zvenijo kakor preroško, vse pa kaže, da se kriminalne svojati, ki si jo naštel, ne dotaknejo, ampak mirno spi v “zasluženem” izobilju.

 • Franjo Trojner

  To je kapljica čez rob , sam sodne veje oblasti, sodstva od danes naprej več ne priznavam! To sodstvo moramo v dobro demokracije in pravne države razpustiti in na novo na čisto drugih, evropskih temeljih postaviti. Pravosodni minister Klemenčič in sam vrh pravosodne veje oblasti bi moral takoj odstopiti in predsednik vlade in parlamenta tudi, to bi od njih moral zahtevati moralni in etični predsednik države, če bi ga seveda imeli in narod, če bi mel vest in jajca na ulici!

  • Janko Gedlička

   Lepe so tvoje besede, ampak zadnji referendum me ne navdihuje z upanjem, da bodo meso postale. V želodcih večine bo morala biti pajčevina, da se bo kaj obrnilo.

 • Minovak

  Tako so delali (in še delajo) z arhivi, ki so jih rdeči klavci po hitrem postopku uničevali, da se ne bi izdalo njihovih črnih dejanj iz preteklosti. Povejte mi, katera države še uničuje svoje arhive, če ima čisto vest? Mi jih poznamo poimensko, potomci in zagovorniki pa so tiho in volijo prav njih. Kako se že reče taki državi….?

 • Miro Jereb

  Bravo “pravna” država…Gre mi na kozlanje in me je sram da živim v takšni državi, ki to sploh NI…to je BANANA republika ali pa Bantustan…adijo pamet.

  • Janko Gedlička

   Se oproščam, to je žalitev za Bantustan.

   • Miro Jereb

    Se oproščam Bantustanu…

 • Hun

  Jankovicu se Jansa uhka zahval da je z njegovo pomocjo prisel na ablast

  • tramal

   Daj če si se usral ,potegni vodo v wc in ne piši bedarij.

 • odzunaj

  Mafijsko pravosodje na tisoč in en način ščiti mafijskega župana .

  Po kakšni zakonodaji je mogoče dokumente iz sodne zadeve uničiti ?!? Dokumenti katerekoli zadeve so dokumenti te zadeve, ki se morajo ohraniti. Če se jih ne upošteva se zadeva pač zapre – zaključi in gre , z vsemi dokumenti vred, v arhiv !!!
  Uničenje dokumentov je inovacija 4. totalitarnega rajha na območju Slovenije, danes samostojne Slovenije pod lastno okupacijo !

 • Duhec

  Roka roko umije… sam navadn folk se j* v glavo.

 • Osti jarej

  Celo Počivalšku je počil film, ko je izvedel, da želi kriminalna združba DUTB prodati spet novih 6 Portoroških hotelov.
  Res, samo še slepim ne more biti jasno, da je DUTB ustanovljena in dokapitalizirana vsake toliko časa zaradi ukaza Bruslja, ker mora Slovenija biti v celoti, ozemeljsko in gospodarsko, v lasti tujcev.
  Še posebej žalostno je, da ljudstvo dopušča razprodajo turizma, ki je dokazano eden glavnih slovenskih nosilcev prihodnosti.
  Vsako leto imamo več gostov, vsako leto je več dohodka iz turizma, objekte in dejavnost pa prodajamo tujcem, ki odnašajo dobičke in uvajajo tuje jezike v turizem.
  Hrvatom smo prodali ob morju, da ne bodo imeli težav z novo razmejitvijo piranskega zaliva, prestižne hotele v Ljubljani imajo kriminalci iz Srbije, ki so celo tam obravnavani kot kriminalci.
  Celo Sočo smo dali v upravljanje Hrvatom.
  Kriminalna združba v DUTB pa si izplačuje sanjske plače, tja do 15.000€ mesečno, ker tako pridno razprodajajo Slovenijo, delajo pa nič koristnega.
  Izvršni direktorji so ali tujci, ki so končali študij v Ameriški Harvard pralnici možganov, pa strokovnjaki iz livarne v Kikindi in soavtorji razprodaje Pivovarne Laško tujcem, da imajo zastonj odlično vodo.
  DUTB bi teh 6 hotelov prodala tujcem, čeprav kot dimno zaveso za naše kriminalne tajkune, vlada pa že načrtuje novi dve turistični združbi v slogu Javnih gozdov, da bo prodaja tudi bančno ne prezadolženih uspešno izpeljana.
  Leta 2021 je pač leto Agende 21, torej vzpostavitev Ene svetovne vlade, za katero naši prostituti danes kot izdajalci navdušeni delajo.
  Ja, svojih lepot, svojih naravnih čudes ne znamo več sami upravljati, ker imamo požeruhe v politiki, ki jim je mar le za polno rit in ne razvoj Slovenije!
  Bavčar za uničenje Istrabenza ne sedi, zgolj za nekaj drobiža, ki ga je spretno odtujil, njegovi nasledniki pa 6 hotelov!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/323842/dutb-kriminalna-zdruzba

  • tramal

   Ja in ti še vedno zagovarjaš to komunistično kradljivo vlado in za tebe je še vedno Janša vse kriv.Neumnica,točno veš kdo nas krade,nabija davke,in razprodaja slovenijo pa držiš glavo v pesek kot noj.

   • rabbit

    Ne ona drži v tistem koritu svoj rilec in se veselo redi.

 • Osti jarej

  …kastna pravna država…..kakopak…,ko pa imamo predsednika države,ki noče biti moralna avtoriteta….živele VOLItve

 • Osti jarej

  ej,a ne bo nobenega komentarja na prvo včerajšnje tv soočenje predsedniških kandidatov?

  …ko je,našobljeno princesko prešišal popo in romana?!?

  a boste, kakor desni ,tudi tokrat volili zaverovanca vase ?!?

 • lauraas

  Pa to več ni res!!! In tem sodnikom nihče nič ne more, delajo kar hočejo!!! Nimajo nadrejenih! Evropa tega ne vidi?

  • Oregon

   boli Ecropo za slovenski gnoj

 • Olga

  Mafijanković je posiljevalec mater samohranilk v stiski! Sodnik, ki je dovolil izvzetje dokazov, pa skorumpiranec!

  • Osti jarej

   ..ne tako na nož,volga….bojda ga. ni tako nedolžna

   • Olga

    To ne spremeni dejstev! Gre za zlorabo položaja vseh vpletenih!

    • Osti jarej

     …..jah,župan ima moč…ki jo je izkoristil v prid omenjeni ,sebi je pa za nagrado želel privoščiti en fuk…..če se je splačalo,pa ve edino on…

  • Hun

   zdj je pa sodnik podkupljen….na zadnje si trobla da je tozilka komunistka…ocitno ostanes podkupljena edino ti in to brez podkupnine…ti za SDS lajas za đabe..tak fanatizm je možn sam v sekti jehovih prič

   • Olga

    Samo človek brez časti ravna tako kot Janković! Sodnik brez časti in morale pa dovoli, da se tak človek izogne kazni! S tem vplivajo na celo družbo, moralne vrednote gredo navzdol, ljudje pa začnejo jemati stvari v svoje roke! Si želite anarhije?

    • Hun

     ti bos govorila o morali in casti, da te ni sram…pod clankom o sirkem mladenicu, ploskas, da so ravnal prav na meji, ko so fanta zvlekl iz avtobusa..zamisl si mal ko moralo krojis seb v prid

  • Primoz Papez

   A je mogoce posilil žensko če je to res mu je sama nastavla ne bit boga…

 • lauraas

  Tu dokaze uničijo, Janšo so pa brez dokazov obsodili. Saj pa že se iz nas delajo norca in se iz nas lepo smejejo, joj joj joj. Kje je tista kaplja čez rob?

  • Osti jarej

   …a zdej boste pa to 25 let trajbali

   • sloustava

    A tebe tudi skrbi? Le s cim te drzijo za goltanec?

  • Hun

   druzga ti ne preostane kot v jok in na drevo

   • tramal

    Na drevesah ni več prostora .Tam so še vedno komunistične opice vsaka z svojo banano.

    • Hun

     nepismeno teslo..s svojo ne pa z svojo

     • tramal

      Ostani na drevesu s svojo banano opica.

  • Franc Šink

   Tik pod robom.

   • Janko Gedlička

    Veselilo me bo, če je tvoja ocena točna.

 • Osti jarej

  …jah…vse je jasno in nihče mu nič ne more….ga je pa ,to si upam trditi,tole izučilo….nikoli več se o ničemer ne bo dogovarjal telefonsko…pa pismeno tudi ne….

 • Oregon

  na meji verjetnega, največji gnoj od sodstva v Evropi je prav v Sloveniji, obrazi poznani, poreklo znano. Nič novega.

 • Lisjak

  So nas jebali,nas jebejo in še nas bodo jebali,kot zgleda večini Slovencem to paše.

 • WatsonForus

  Kozi naj raje pogleda kje so rogovi.

  • Franc Šink

   Se boji rogov.

 • WatsonForus

  kaj čmo , mogoče pa je Zokun tudi preiskovano mal podregnu.

 • T-Rex

  bo tudi srbjankoviću enkrat izginil tale barabinski nasmešek na njegovem frisu, brez skrbi.

  • Janko Gedlička

   Že večkrat sem zasledil, da so si gospodje ranga Mafijanković ali celo večji gospodje, ki so skozi celo življenje na vse kriplje skrbeli za “nacionalni interes”, dali k svoji smrtni postelji poklicati visokega cerkvenega dostojanstvenika, in spoved je trajala kar več ur.

 • T-Rex

  ena izmed možnih rešitev , da se spametuje vlada in sodstvo je državna nepokorščina, vseh nas ne morejo aretirati

  • Hun

   se strinjam..treba je pa imet jajca za taka dejanja..zato se ne sirokoust prevec, ker so te sam besede

   • T-Rex

    sam se sigurno nebom šu nepokorščino kot se tudi ti nebi

    • Hun

     to da je ena od moznosti bo cez 20let edina moznost, da bo ljudstvo aristokrate obesil na ulci

 • Zima prihaja

  Narod si bo sodbo pisal sam …..kakšen narod takšna vlada …..

 • FreedomAndDemocracyNOT

  hvala bogu, najboljsi zupan v zgodovini ljubljane. Prejsnje zupanje so prakticno unicile ljubljano. Zoki jo je ustvaril v dejansko eno izmed najlepsih mest v evropi. Hoteli polni, AirBnB poln. Stvari se gradijo, ljubljana zivi podezelje, ki ustvarjajo minus sloveniji.

  • Osti jarej

   ..jp…človek,ki ne zna uporabljat računalnika in ne ve,kako deluje pralni stroj,je ustvaril najleše mesto na svetu,nje de….a si ti na glavo padu?….samo dnar je prerazporedil,kamor so mu drugi rekli naj ga

   • FreedomAndDemocracyNOT

    ja ocitno prejsnji se tega niso znal…Vascani zavedite se, kje so sefi doma

    • tramal

     Butast srbijanc tako kot čeljustnik jankovič.

     • FreedomAndDemocracyNOT

      pejt nazaj krave molzt…

     • traktor

      Prid pol sem, da ti nataknemo Alfo laval-

     • Viktorh

      govedo…

     • traktor

      Že mogoče,vendar se ne pustim pomolzt vsakem houdreti.

     • Korenjak

      Ti pa ga pojdi molzt Zokiju. Morda ti bo celo plačal in boš dobil službo v lekarni. :-)

    • Korenjak

     Smrdeča luknja sredi močvirja je zate mesto? Daj tovariš zokiljubec: odpelji se v Graz ali Zagreb in si poglej, kako mesto zgleda. Ta mali prdec, v katerem živi manj Slovencev kot v Clevelandu, na srečo ne predstavlja Slovenije. Predstavlja le vase zaljubljene samooklicane gospodarje, ki trošijo tuj denar.

    • Osti jarej

     ..u sere orcima

  • Franc Šink

   Ljubljana bi crknila če ne bi bilo podeželja! Ljubljanska industrija in kmetije?

  • tramal

   Srbijanc vtakni si tega čeljuatnika jankoviča v rit.Zapufo je ljubljano za pedeset let.

  • Korenjak

   Ljubljana je najbolj zadolženo slovensko mesto, pa čeprav se v Ljubljani potroši večina proračunskih – državniih! – sredstev. Ja, lahko je s tujim kur*em po koprivah mahat in se hvalit s šminko, pod katero se skriva nič drugega kot korupcija in osebno koristoljubje. Kar imejte ga, ampak na lastne stroške, največji zapufanci v Sloveniji.

 • Osti jarej

  policija jeZoranu Jankoviću v predkazenskem postopku prisluškovala od 18. aprila do 18. oktobra 2014. Policija je Jankoviću pričela prisluškovati zaradi nepovezane zadeve. Marca tistega leta je namreč dobila ustno ovadbo, da naj bi Janković sprejemal podkupnino. Na podlagi te ovadbe je sodišče policiji dovolilo uporabo prikritih preiskovalnih ukrepov, torej prisluškovanje njegovim telefonskim pogovorom.

  https://podcrto.si/primer-farmacevtka-zakaj-je-sodisce-unicilo-prisluhe-zoranu-jankovicu/

 • učko

  Kadija tuži, kadija sudi, kadija svuda ! Bilo kuda, UDBA SVUDA !!!!!!

 • učko

  Naslov je napačen! To ni “Slovensko sodstvo”, to je črefurajzarsko-komunajzarsko-pederajzarsko-kučorajzarsko-balkanajzarsko kvazi-kvazi-kvazi-kvazi sodstvo !!! BALKANSKA GOVNARIJA !!!!!

 • dež

  Dokazi seveda so, tako zvočni posnetek kot njegov prepis, v številnih kopijah. Drugo je, da jih tožilstvo ne sme uporabiti. Bodo Zokija še hudo boleli prašniki zaradi teh prisluhov.

 • Janez

  ČAKAJTE!?
  ALI NI TO ,
  DA IMATA MOL ŽUPAN Z. J. IN TISTA ” FARMACEVTKA” – TOREJ- NASPROTUJOČI SI STRANI !
  ISTEGA ODVETNIKA !
  Ne samo – nelogično : AMPAK TUDI – N E Z A K O N I T O ?! Nisem pravnik, kdo ve? L.r. J. KOMENDA

  • marker

   Kadija tuži, kadija sudi. To je v naši državi popolnoma normalno. Pohlep odvetnikov je nenasiten….

 • tramal

  Srbino jankoviču čeljustniku se ne bo nič zgodilo dokler bo proti Janšanu,tako je sam izjavil.Izdajalci komunistični so prodali slovenijo srbijancam.Mislim da bomo morali poklicati hrvate na pomoč proti srbsko komunistični drhali.

  • FreedomAndDemocracyNOT

   ne se sekirat za mestne probleme, pa pejt nazaj molzt kozice, da boste mel kej za vecerjo dans…

   • tramal

    Kako prav je imel hitler ko je potegnu žico okoli ljubljane .Že takrat je vedu da mora norce v ljubljani ločiti od normalnih ljudi.

    • FreedomAndDemocracyNOT

     elita se obkroz z ograjo, da se zavaruje pred zunanjimi divjaki…

 • bednick

  QUIZ

  Je bila farmacevtka

  a) v stiski?
  b) potrebna?
  c) potrebna v stiski?
  d) zanimivo vprašanje

  • Viktorh

   Ti, prase komunistično že veš zakaj je šlo.
   Čas pa je, da tudi tebi zavežemo tvoj usrani gobec, te eleminiramo.
   Dovolj škode si naprav in preveč gorja Slovencem.

   • bednick

    Bebo, drži se članka, teme.

    • Viktorh

     Govedo, zahojeno, potopi se raje v mlako za svinjakom, ti bo lažje ali pa se obesi v skladu s temo.

     • bednick

      Bebo, a kej vohaš?

     • Viktorh

      Tvoj usran gobec

 • rrrrr

  Da so dokazi resnično uničeni? Da je o tem, za prmejduš, poročal PopTV? A bejžte no!….Temu ne verjame nihče na tem portalu, še Janković ne.
  Vsaka spodobna mafija, od KGB, Udbe, Murgeljske cose nostre, Balkanskih bojevnikov do Stricev iz Calabrije svojim vidnim in zelo izpostavljenim članom dokaze o njihovih rabotah najprej predoči, naj vedo, da jih imajo, potem jih ,,zaščitijo”, tako, da dokaze ,,uničijo”…
  In izbrana marioneta, povezana z nevidnimi žicami, že zapleše po njihovih željah. Gorje pa, če marioneta prekrši omerto, ali pa še huje, da si kakšen plesni korak ali taco v nedogovorjeno vrečo s cekini omisli kar po svoje!! Potem se dokazi nenadoma pojavijo, morda spet na PopTV ! Torej gre za nekak mafijsko depozit, na neznanem kraju, ki bo potekel po neznanem času, če bo znana oseba prekršila znana mafijska pravila. Molčečnost in zvestobo! Pa pustimo dokaze , ki so varno spravljeni pri botrih.
  Bolj pomembno in povsem jasno je sedaj nekaj drugega:
  Zelo verjetno je Omrežje s tem ,,reševanjem vojnika iz Saraocev” slednjega že izbralo za bodočega No 1, novega šefa slovenskega finančnega in političnega kriminalnega podzemlja.
  Pod skrbnim vodstvom starih komunističnih prdcev, seveda.

  • Janko Gedlička

   Če vas prav razumem, bo on bodoči “kučan”.

  • Mojca pokraculja

   Odličnoooo !

 • Janko Gedlička

  Vse gre po maslu – kakor II. tir.

 • bolimeđoko

  Naj mi nekdo razloži, kako je lahko Jankovićev “občinski odvetnik” , hkrati tudi odvetnik nesrečne farmacevtke ?
  To meni ne gre v glavo.

  • Osti jarej

   ..Odvetnik Zorana Jankovića, Janez Koščak, kot odvetnik sodeluje tudi v procesu Balkanski bojevnik.

   “Sodni spis ima v tem primeru več 10.000 strani, prisluškovali so več kot 100 ljudem v različnih državah, je povedal v pogovoru s podcrto.si. Vendar je tožilstvu v tem primeru zahtevo za preiskavo uspelo vložiti prej kot v dveh letih po koncu prisluhov, opozarja. Zato sta po njegovem mnenju dve leti dovolj dolga doba za pridobitev vseh potrebnih dokazov tudi v zahtevnih primerih gospodarskega kriminala.”

   https://podcrto.si/primer-farmacevtka-zakaj-je-sodisce-unicilo-prisluhe-zoranu-jankovicu/

   • bolimeđoko

    Ampak tule gre istočasno za odvetnika Miho Kozinca, ki je bil nekoč celo minister za pravosodje.
    Kako lahko nekoga tožiš in obenem braniš ?????
    In to na državne stroške ????
    Če to niso Butale ?

  • rabbit

   Denar, denar in še enkrat denar.

 • Borut Stari

  Mafija ima v Sloveniji svojo državo.Za drugorazredne dokaze sproducirajo pravovernim dokaze izbrišeš in zavržeš. Vsi omenjajo farmacevtko nihče pa ne omenja pobiranje provizije.Realistični šov “pravna država” je zaključen.

 • FORT WORTH

  Nekdo je zapisal :

  Zakaj sploh brisati in izločevati dokaze, če je nedolžen?……A ne bi bila brilijantna zmaga tega nadpoštenjaka, ki se seveda zaveda, da ni nič kriv, če bi dejal: pustite dokaze, da vam dokažem in na sodišču operem svoje dobro ime…..Tako bi naredil pošten nedolžen in pogumen človek…….

  • McBobo

   To bi naredil pošten človek. Ljubljanković se mora posluževati komunajzerskih metod in sodelovati z komunajzerskimi mafijci, da se opere njegovo smrdljivo ime legitimno na sodišču.

   • FORT WORTH

    Njegovo ime je tako zapacano, da ga ne more resiti nobeden.
    Kriminalec si je v parih letih nabral 5 dozivljenskih.
    Za sodnike ni kriv. Za ljudi NEDVOMNO JE.

 • Kosobrin

  Saj še ni dolgo, kar ste na Novi objavljali fotografije nekih prisluhov, napisanih na papir črno na belem! Ni vse izbrisano.

 • Osti jarej

  …ste slišali včeraj čudnovatog dječaćića dr.dr. astrofizičara modeldolfka?….vsakodnevni migranti u najlepši grad na svijetu…prinašajo zgolj fekalije……preklet flodr

 • Kosobrin

  Izbris dokazov čisto preprosto pomeni, da so dokazi bili. Lahko vse uničijo, tega črnega madeža, ki bo ostal, ne bo mogel izbrisati nihče. Tudi tistega posnetka, ki nam ga kar naprej prikazuje naša komercialna TV, ko ZJ ponosno nosi neko darilo naravnost v Lekarno Lj., ne.

  • bolimeđoko

   Kaj ti pomaga madež, če ni dokaza ? Mi lahko razložiš ?

  • opazovalec

   Kosobrin, ampak z dokazi je tako, da jih vsi hočejo izbrisati. Tudi janševi odvetniki so hoteli zbrisati dokaze, ki jih menda ni bilo. Razumi kdor more. In nazadnje je US presodilo, da morajo za korupcijo biti kao “pismeni” dokazi, posredni ne veljajo. In sledi rezultat eden sedi v Avstriji na osnovi istih posrednih dokazov, drugi trije se pa šopirijo, da so bili po nedolžnem kaznovani, dokler jih ni odrešilo US. Sam pa še zdaj ne razumem, zakaj so se posli s Patri sklepali na ELES-u? Bojda so se vsi akterji čisto slučajno dobili pri dr. Zagožnu, celo tisti, ki je prišel iz Avstrije s torbo denarja……..

   • Korenjak

    Ti si pa zelo slab opazovalec. “Pismeni” dokazi, pa ja…. Pisni že mogoče, “pismenega” dokaza pa še nisem srečal. Tako kot ne pismenega leftarda.

    • opazovalec

     Pa si me dobil na napaki, nič hudega, na napakah se pametni učimo, neumni jih pa ponavljao, recimo uredniki te spletne so vzorčen primer nepoznavanja jezika. Ampak, važno je, da ne oporekaš, da je US zahtevalo za korupcijo pisne dokaze. In da so odvetniki puklastega zahtevali umik dokazov, ki jih menda sploh ni.

   • rabbit

    Bil si pa zraven, da veš, pa zakaj hudiča nisi šel za pričo.

 • Megatron Arrows

  A bo sodišče tudi Kozinca izločilo?

 • lokec

  To brisanju dokazov za kogarkoli je nemogoče razumeti….

  • Olga

   Res je!

  • McBobo

   Uničevanje dokazov je dokaz obstoja komunajzersko, mafijsko……, nepravne države.

 • ljubinica

  Presstituti pa v napad na Gorenaka …
  Je to demokracija?
  Vladavina drhali ob asistenci bedakov?

 • Franjo Trojner

  Naravnost v komunistični drek se je vsipala pravna država! Te pa se na sodiščih čudijo, če vuni ludi derejo KRIVOSODJE!

 • Olga

  Ljudje! Pojdimo na volitve! Izvolimo ljudi, ki nam bodo vrnili zaupanje v javne institucije, kjer ne bo mesta za izprijenci kot sta Janković in skorumpirani sodnik!
  Začetek so predsedniške volitve! Pomembno je, kdo je predsednik države! To ne more biti Pahor, ki je vedel za pranje terorističnega denarja in kot predsednik vlade ni naredil nič! To ne moreta biti Serpentinšek in Ljudmila, ki sta kandidata Murgel! Dobro premislimo!

  • traktor

   Saj vsi vedo, da je Pahor nesposoben narcis. A ga bodo vseeno volili. Če je pa tak lepotan.

  • radames

   Za predsednika vlade bomo postavili dr. Anžeta Logarja!!!

 • Viktorh

  “Dokazov ni več”

  Dokaz je fukotožni opankar in hudokurčni kjriminalec, ki ga podpira rdeče podzemlje.

  Komunisti so izvedli krvavo, rdečo revolucijo, čas je,
  da jim povemo, da jih ne potrebujemo več.
  Gremo na volitve, te prasce pa na odpad slovenske politike.

  • lokec

   Pozno je.

 • Caetano

  Jankovič ima protekcijo udbomafije.

  • KIKI

   On je udbomafija!

 • Franjo Trojner

  Gasilci so vas spregledali, zato so vam vladajoči levici, Cerarjevi vladi, koaliciji na protestih pred parlamentom glasno povedali svoje spročilo :” Tam kjer gori smo mi gasilci in gasilke, tam kjer se krade ste pa vi”. S tem so povedali vse, kar si drugorazredni državljani mislimo o tej Cerarjevi levi vladi, koaliciji!

 • garfi

  referendum je slabo znamenje, da se je folk kaj naučil iz zgodovine
  kljub temu se je potrebno boriti naprej proti mafiji

 • primsek

  Izginili kot dokazi o Kangli, koga vse da bo ustrelil, in dokazi proti Širclju in njegovemu druženju z Massonom, DUTB, o tem, kako povečati bančno luknjo in za pomoč poklicati trojko. Sodniki so razsodili po istih členih na podlagi prejšnji pritožb SDS in kanglovih zvestih oprod

  • Olga

   Bedak!

   • Gru

    Krava!

    • Olga

     Ste njegov advokat? Ali je to ena vaših pojavnih oblik?

     • rabbit

      Ne skup za tipkovnico sedita.

    • tramal

     Opica,pojej banano in utihni.

  • Stajerka

   e…..si pozabil poslušat zaslišanje Čufarja……bivšega ministra v vladi Alenke Bratušek……ZAKAJ ni bilo trojke???……ker so nadaljevali delo ministra Šušteršča……pa mimogrede je priznal, da bi to morali storiti še hitreje……..
   kar se tiče Kangle – ne vem komu je grozil, vem pa, da ga je po Mariboru iskal gospod z municijo…….

 • bubamara

  Ne vem ali se mi sanja ali se to res dogaja sredi belega dneva. Čedalje bolj razumem streljanje po SLoveniji. Samo; ljudje božji. Ne streljate ta prave !!!

 • zaton

  Jaz se resno sprašujem, kako je tak človek sploh lahko (še) župan.

  • KIKI

   Jaz se ne sprašujem, jaz trdim, da je samo v taki inkriminirani državi kriminalec Janković
   lahko župan!

   • zaton

    Jaz ne morem verjeti, da je narod tako butast in take ljudi izvoli na položaje.

    • if

     Zdrava pamet tako pravi, butast narod tako dela!

  • traktor

   V pokvarjenem mestu imajo pokvarjenega župana. Kaj je tukaj čudnega? Če ljudje, ki ga volijo pravijo saj vemo, da krade, ampak saj nekaj tudi naredi, so ravno tako pokvarjeni, kot njihov župan.

 • Stajerka

  farmacevtka se mi je smilila, sedaj jo preziram…….in ugotavljam, da ni popolnoma nič drugačna kot njen neuradni =bač……karma čaka za prvim vogalom….. vse vpletene!!

  • bednick

   Enako sva že ugovila z Ano Job.

  • bednick

   Jankovića čaka bolj verjetno prej sarma kot karma.

 • Janez

  PODPISUJMO – P E T I C I J O !
  Za
  ODSTOP, ZA O D S T A V I T E V – ŽUPANA MOL Z. J. !

  Protestno izjavo
  in
  ZAHTEVO ZA ODSTOP, ODSTAVITEV
  MOL ŽUPANA Z.. J.
  V ZVEZI Z ZLORABO SAMEGA SLUŽBENEGA POLOŽAJA IN
  V ZVEZI ZLORABO PODREJENEGA POLOŽAJA SPOLNO MANIPULIRANE ” FARMACEVTKE”
  JE
  SESTAVIL DR. ERZAR S TEOLOŠKE FAKULTETE !

  [email protected] – PA JE E-NASLOV, KAMOR PO E-POŠTI

  LAHKO
  PRISPEVATE SVOJE SOGLASJE S PETICIJO DR. ERZARJA ! L.r. Janez K.KOMENDA
  P.s.
  Zapis dr. ERZARJA V “DEMOKRACIJI”

  http://www.demokracija.si/slovenija/peticija-zahtevamo-odstop-zupana-mestne-obcine-ljubljana.html

  • andreas82

   Že dosti uglednih katoličanov je to podpisalo, samo pozdravljam, čimprej odstop, ko bi moral že zdavnaj, kruha in iger pa ljudje sproti pozabljajo, nekdo mora temu narediti konec!

  • Novakec1

   Ne bo ti uspelo, Jelovica!

 • McBobo

  Dve besedi: MAFIJSKI KOMUNAJZERAJ.

  • andreas82

   Kombinat!

 • RATATA

  GAMES PEOPLE PLAY

 • Novakec1

  Saj ne more biti drugače, eno je zakonodaja, dela se pa povečini po sodni praksi ki je za 720° zasukana od zakonodaje.

 • šmentanamuha

  Dober spin so napravili Žgajnar – Kozinc – Jankovič in sodnica. Bilo je zmenjeno. Mogoče pa bo red naredila Vesna Jankovič al kako je že “zaenkrat še ženi” ime.

 • Sam da mu “daš” morš bit pa pod morfijem in mižat.

 • Domoljub, TA PRAV !

  Pač zoki fuka mlade farmacevtke, kle je pa sama foušija. Mene zanima zakaj janševa tv ne piše nič o naši gasilkah in gasilcih, ki se prav sedaj pred vladnim poslopjem borijo za svoje pravice ?!

  • rabbit

   Slab vidiš.

  • Peter

   Pozabil si napisat sejjeresdkradeampakjevelikzalublanonaredu.
   Naj ti bo, za danes, nasljednić pa je ne boš več tako pocen odneso, de.

 • Janez

  OPOZARJAM !
  Da se zdi
  DA GRE V TEM PRIMERU MOL ŽUPAN Z. J. – “PODREJENA FARMACEVTKA”
  ZA
  HUDO, NEKOREKTNO MANIPULCIJO T.I.

  1. ” PRVORAZREDNIH” – ŽUPAN, ODVETNIKI, POLICIJA, TOŽILSTVO, SODSTVO, EX KP, ZK POLITIKA NAD

  2. ” DRUGORAZREDNIMI” – PODREJENA “FARMACEVTKA”, VSI PODREJENI OSEBNI DLOJEMALCI itd.
  Zakaj?
  Iz
  TEGA PRIMERA
  “FARMACEVTKA” JE VEČ KOT OČITNO

  1. V KAKO VNAPREJ S PREDPISI PODPRTEM ” SUPERIORNEM” POLOŽAJU SO

  T.I. ” P R V O R A Z R E D N I ” Ko gre za odobritve za stalne zaposlitve kanddidatov za konkretno
  zaposlitev – si očitno lahko, zmorejo, upajo
  – PRIVOŠČITI. KOT POGOJ ZA KONKRETNO ZAPOSLITEV – CELO – “SPOLNO PROTIUSLUGO”.
  OČITNO JE “PRVORAZREDNIM” EDINA TEŽAVA ?
  KAKO PRIKRITI PRED JAVNOSTJO – TAKO ” NEETIČNO NAGRADO ZA IZBOR V ZAPOSLITEV ”
  ZA
  IZBOR – ČISTO DOLOČENEGA KANDIDATA – IZMED MNOGIH KANDIDATOV.

  2. KONKRETNA ” DRUGORAZREDNA OSEBA” V NAŠEM PRIMERU
  – TA POREJENA ” FARMACEVTKA” KASNEJE
  – SE ZDI –
  NITI MOŽNOSTI NIMA TOŽITI “PRVORAZREDNO OSEBO” ZA OSEBNOSTNO PONIŽANJE,
  KI GA JE DOŽIVELA
  – V POSTOPKU IIZBIRE V TRAJNO ZAPOSLITEV..
  ALI?
  “Farmacevtka” lahko MOL ŽUPANA – TOŽI – ZA PONIŽANJE,
  KI GA JE DOŽIVELA V POSTOPKU SPREJEMANJA V TRAJNO ZAPOSLITEV ?
  Kakšne?
  BI BILE POSLEDICE – NJENE TOŽBE ŽUPANAA MOL.?

  REALNO –
  “FARMACEVTKI”
  DOGAJAJOČE SE DOGAJANJE
  – VERJETNO S STRANI MOL ŽUPANA
  IN NJEGOVIH “SLUŽBENIH MOL” ODVETNIKOV
  VSILJENO ” DOGAJANJE” – SE ZDI?
  Naravnost?
  Zdi se – “PERVERZNO” !
  GRE ZA – ZA JAVNOST POMEMBNO JAVNO DOGAJANJE !
  Nam !
  JAVNOSTI – PA – NI. JASNO?
  1. Ali je “farmacevtka” ovadila policiste na osnovi lastnega premisleka in odločitve?.
  2. Ali pa je obvadila policiste
  – zaradi možnih, verjetnih pritiskov MOL ŽUPANA, ODVETNIKOV NANJO ? Ne vemo.
  Ne vemo tudi.
  PODREJENA, V “DRUGORAZREDNOST” PAHNJENA “FAARMACEVTKA”
  – DENARJA ZA PLAČEVANJE
  – TOŽB NAPRAM MMOL ŽUPANU, “MORDA?” POLICISTOV – niti nima..? Zdi se – NIMA.
  TOREJ !
  Premišljujmo o
  1. “PRVORAZREDNOSTI PRVORAZREDNIH – S SLUŽBENIMI, ZASTONJ ODVETNIKI. MOL PLLAČA.
  2. O
  DRUGORAZREDNOSTI
  IN NEMOŽNOTI PLAČEVANJA ODVENIKOV – ” DRUGORAZREDNIH” . Enakost? L..r. Janez KOMENDA

  P.S.
  ENAKOST PRED ZAKONOM. Kdo govori – o enaakosti pred zakonom ?

  • janez cepec

   Janez aus Begne, kr prznej, ti si tud u svojih blodnjah oblublu use živo stričkam u belih haljah, sam de so ti tablete dajal, de ti je saj za kešne pou urce kretenizm mau popustu. je pa jeba ta, ke nimate u Begnah lekarničark, to pa je hudič

   • Janez

    Ja !
    DOBRO SI SE OPISAL – ČEPRAV SI – J. CEPEC . Ampak ta pravi J. CEPEC. J. KOMENDA

  • Ašnaj Zenaj

   A vas niso na računalniškem tečaju za tretje življensko obdobje naučili da obstajajo na tipkovnici tudi male tiskane črke

 • rubec

  Ko sem jaz v lekarni ukradel lekadol so mi zraven naprtili še neki nalgesin. Dragi forumaši, zavrzite farmacijo, pogret šnops je še vedno zakon.

 • domovina mili dom

  Slovenija je država kriminala. Rdeči kriminalci so prevzeli vse veje oblasti.

  • janez cepec

   kva se pa pustite jebat tardečim, sami ste krivi, dok ima JJ, bojo tardeči na ablast.

   • domovina mili dom

    E, tukaj ti pa dajem prav. Dobesedno se pustimo jebat ta rdečim.

    • janez cepec

     očitno vam paše, ergo ste buzoti

 • MižekFiga

  Malo pa le spoštujte privatnost fukfehtarja Župankoviča. Če bomo preveč izvedeli se mu bo v najlepših fukfehtarskih letih zgodil “visić medjunogić”. Se pa reži toliko, kot da je njegov visić že zaresen.
  Kaj vse prinese izpostavljena politična funkcija. Ddr. Kučan bi to potrdil, saj uradno še nima sina naslednika!

  • Osti jarej

   ….on se reži do ušes zato,da nategne spodnjo kožo

   • McBobo

    He he he, dobra.

 • totex39

  V sodstvo v Sloveniji ne moremo več verjeti to so sedaj dokazali.

  • McBobo

   To, da v sodstvo v tem murgleraju ne moremo več zaupati in verjeti, so dokazali že zdavnaj. Sedaj se javno posmehujejo vsem nam drugorazrednim državjanom v ksihte brez kakršnih koli zadržkov in to z nasmejanimi smrdljivimi ksihti. Ne v EU, sploh pa ne v ta skupek dreka od te države že dolgo ne verjamem več. Žal mi je, da sem sploh nosil glavo na prodaj l.91, ker nas je jugo soldateska spet zavzela in to brez boja.
   Upam pa, da se v čimkrajšem času zgodi revolucija na svetovni ravni, še posebej v EU, ker že nekaj časa vlada komunizem tudi v Nemčiji, Španiji, Franciji, na Švedskem in v večini ostalih “razvitih”državah. Sploh švedom ni več pomoči, na nas pa je, da se pridružimo višegrajski skupini skupaj z Avstrijo in ustanovimo novo unijo, ki bo spoštovana po svetu, kot je bila nekdaj EU.

 • xtc

  Vse to Opankoviu nič ne koristi je le še politično truplo inžupan najbolj skorumpirane prestolnice v EU.

 • Osti jarej

  …srpska posla na pleča slovenskega osla

 • radames

  Bodimo milostni z Jankovićem. Organizirajmo se, ga primemo in odnesemo iz Slovenije. Če se bo vrnil, bomo vajo ponovili. Nekajkrat. Potem pa brez milosti!
  Ta balkanski primitivec je v naši domovini nezaželen.

  PS
  Bog me obvaruj pred slovenskim sodstvom. Doslej nisem še imel nič z njim.

 • Franjo Trojner

  Moramo sprejeti zakon in to po nujnem postopku, da odvetnik, ki z pravniškimi fintami doseže oprostitev krivega klienta pol sam odsluži kazen, ki je bila namenjena njegovemu klientu.

 • Olga

  Posiljevalec mater samohranilk in skorumpiranec! Nobeno krivosodje ga ne more oprati!

  • antimur

   Zanimivo, feministkev tem primeru držijo svoje gobce zaprte, kot da bi imele zacementirane, prav tako vsi Kučanovi mediji. Sramota, zadnji čas za popolni revolt.

 • Janez

  “PONIŽANI IN RAZŽALJENI”
  JE
  NASLOV – KLASIČNEGA F.M. DOSTOJEVSKEGA !
  Ampak !
  DEJANSKO – ŽIVIJO
  ” PRVORAZREDNI P O N I Ž E V A L C I IN RAZŽALJEVALCI “”
  V
  HUDI ZABLODI – ŽIVIJO !
  Podobno
  kot npr. MORILCI, ROPARJI ITD. NIKOLI NE SPEREJO TEH “NAZIVOV” S SEBE !

  Enako
  – ” PONIŽEVALCI ” IN
  – “RAZŽALJEVALCI ” – ITROO POSTANEJO – SPLOŠNO ZNANI ,!
  Dodatno
  ime zanje – “PONIŽEVALEC”, ” RAZŽALJEVALEC” – POSTANE NJIH NEODSTRANJIVA LASTNOST !
  TAKO
  NEODSTRANLLJIVA – KOT JE “NEODSTRANLJIV” N O S – SREDI OBRAZA.
  S
  TEM,
  DA NEKDO POSTANE POZNAN
  KOT POVZROČEVALEC REALNEGA – PONIŽEVANJA IN RAŽALJEVANJA !
  Taka
  POZNANOST – SILNO Z N I Ž A !

  – JAVNO S P O Š T O V A N J E – UPOŠTEVANJE ČLOVEKA,
  KI
  JE KOGA BREZ SKRAJNE NUJE – PONIŽAL IN RAZŽALIL.
  Kot
  dokaz lahko navedem primer
  PO 2. VOJNI SLAVNIH
  – SIMONE DE BEAUVOIR – EX PROF., PISATELJICE, ” UTEMELJTELJICE” FEMINIZMA
  IN
  – JEAN PAUL SARTRA – PREJ PRIZNANEGA FILOZOFA i9td.
  Ko
  PA SE JEZVEDELO IN BILO Z DOKAZI DOKAZANO,
  DA
  STA SPOLNO ZLORABLJALA MLADOLETNE DIJAKINJE ZA BREZČUTNE
  – SEX EKSPERIMENTE
  STA TEDAJ (1930-1944) SREDNJEŠOLSKA PROFESORICA SIMONE DE B.
  IN NJEN “PARTNER”
  J.P. SARTRE
  ONADVA SAMA IN
  NJUNO DELO V OČEH SVETOVNNE JAVNOSTI
  – PADLA NA
  – NIČELNI NIVO. Da nes ju v pozitivnem smislu – NIHČE VEČ NE CITIRA. Dejstvo. L.r. J. KOMENDA
  P.s.
  IZPOVED O SRAMOTNI ZADEVI – DISGRACEFUL AFFAIR
  IZPOVED SPOLNO ZLORABLJENE
  MLADOLETNE DIJAKINJE BIANCE LAMBLIN
  ZLORABLJENE S STRANI SLAVNIH ZLORABLJEVALCEV

  https://www.google.si/search?q=disgraceful+affair+bianca+lamblin&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjtoPay-tnWAhWDXhoKHWhxCl0Q_AUIESgB&biw=1280&bih=800#imgrc=-aefAnNpijWe-M:

 • Ašnaj Zenaj

  Če že pri farmacevtki ni doživel srečnega konca vsaj tukaj ga je

  • Janez

   Raje !
   POVEJ RECEPT – KAKO POSLATI MOL ŽUPANA V PENZIJO ?
   To.
   Edino bi bilo res zanimivo. Tega starega nemarneža – pa? Ven iz javnosti. L.r. J. KOMENDA

 • sunday

  srbakarji so slo zavzeli na način kot danes zavzemajo musli podganji iztrebki eu – brez boja – in tudi musli podganji izmečki niso nič krivi, ker oni takšni pač so – čista vzporednica z opankarjem !!!

 • trobenta

  BANDITI RAUS….

 • Peter

  Ampak tale Janković pa res neki ma, no…

  • .

   ima mater Slovenko

   • Peter

    In? Marsikdo ima mater Slovenko, pa je za zapahi…da ostalih detajlov sploh ne omenjamo, de.

    • ,

     res je, da jih je ogromno, ki imajo očeta Srba, mater Slovenko…..moraš Slovenke vprašat zakaj…

     • Peter

      Ker mate srbijanci dalše?

     • ,

      to pravijo mnoge :-)

     • Peter

      Ja, že mogoče, ampak ne tebi…

 • Osti jarej

  BRAVO!!!

  5.ŠIŠKO

 • Olga

  Naj ga sodstvo se tako glanca, Mafijanković je posiljevalec mater samohranilk in skorumpiranec! Sodnik je skorumpiranec!

  • !

   Ni je posilil !!!!!Sama mu je dala.

   • Olga

    Ste svečo držali, da veste, kako je bilo? Tudi 10% so mu sami dali, a NE? Ma neki…

    • !

     ma ti nisi normalna no, posilil je ni, TI SI PRVA ki si ga tega javno obtožila. ti si nora…….jaz si ne upam nekoga javno tako obsojat nečesa, me lahko toži…očitno imaš dost keša, če te on toži za take hude obtožbe…

  • !

   ti pa si upaš obtoževat da se je šlo za večkratno posiljevanje?!? Tega ga še policija ni obtožila….Ona mu je dala za šiht…..

  • !

   OLGA JANKOVIĆ TE LAHKO TOŽI, KER SI NAPISALA, DA JE NEKOGA POSILIL…ta slovenka mu je sama dala…

   • Olga

    Haha!

    • ,

     Ma ti si bolna!! Očitno nisi brala, da je ta slovenska baba kazensko ovadila policiste!!!! KAko si naivna, neumna si, pejt spat baba zblojena

    • hahaha

     prav super bo če te bo tožil, ker si javno napisala, da je to radodajko posilil

    • hahaha

     ” Farmacevtka” je kazensko ovadila policiste!!!! Nihče je ni posilil, to še policija ve…..se je pač dol dajala, v zameno za koristi…https://www.rtvslo.si/crna-kronika/farmacevtka-ovadila-kriminalista/434218

  • cosmosjasnovidec

   Ja ampak to njemu sploh ni pomembno ostal pa bo nekaznovan.

   • !

    ni posilil nikogar no, to so težke obtožbe, tista mu je sama dala in tista zdaj toži policijo! Haha kako ste naivni…

   • Olga

    Kaznovati ga morajo volivci! Vseeno je, kaj to skorumpirano sodstvo razsodi! Jaz jim ne zaupam nič! Vsi pa vidimo, kaj se dogaja! Stožice? Samomor podjetnika? Itd……

    • ,

     ma koga briga kaj si ti misliš baba

  • wtf

   olga zblojena, očitno ne veš, da farmacevtka zdaj toži policiste!!! A si slepa, da ne razumeš, da mu je sama dala in zdaj Jankovića še zagovarja!!!!

   • Olga

    Ženska se boji mafije okrog Jankovića!

    • ,

     ti nisi normalna, Olga, pejt spat.

  • wtf

   ni posilil nikogar, to še policija ve…….radodajka je celo kazensko ovadila policijo! Zbud se ” olga”! https://www.rtvslo.si/crna-kronika/farmacevtka-ovadila-kriminalista/434218

 • uh

  Jankovićeva mati je Slovenka. Oče Srb. In ta kombinacija ( Srbi in Slovenke) je pogosta : Dončić, Dragić, Jan Plestenjak, Goran Janus ( trener od Petra Prevca) ima očeta Srba…..Popović župan Kopra ima očeta od dol, mater od tu itd itd itd

  • Olga

   In kaj hočete povedati? Ker je mati Slovenka, lahko posiljuje matere samohranilke v stiski in ne odgovarja za kriminal?
   Sramotno je, da ga sploh omenjate skupaj z Doncicem, Dragičem in Pkestenjakom…Oni so ustvarili svoje ime s poštenim delom in trudom! Kar pri Jankoviću ni slučaj!
   Srb ali ne Srb…Pomembno je, kakšen človek je kdo! Janković ni človek, ki bi lahko bil komu vzor! Tako vzgaja tudi svoje otroke! Enemu je celo kupil maturo! Da drugih miškulanc ne omenjam! Sramota!

   • ?!?!

    ni je posilil,naj te toži za tole kar si ga javno obtožila. Še policija ga ni tega obtožila, ni je posilil, no..Sram naj te bo za te laži.

    • Olga

     Ni posilil policije?

     • !

      Ni posilil te ženske, tudi policija ga ni obtožila posilstva tiste babe!!! A si normalna mentalno?!

     • !

      OLGA PEJT SPAT! MEŠA SE TI.

   • ,

    baba zmedena, napiše se DončiĆ, to je srbski priimek..

    • stajerc5

     Cuj, ti trenirkar, fotra smo ti nagnal na ladjo, bi rad sel za njim!?

 • cosmosjasnovidec

  Taka svinjarija kot se dogaja v Sloveniji se ne dogaja niti v šiptariji niti v ostalih balkanskih republikah katere so povsem zaostale.
  Kako ne morejo nobene od strank sprožiti postopek prijave na sodišče v Strausburg in drugam za to copatarsko kriminalno gnido “jankovića” pa tudi ne razumem saj je pa povsem jasno,da tukaj gre tudi za kriminalna dejanja sodstva.
  Čedalje bolj se mi dozdeva,da v Sloveniji ni več niti ene sposobne stranke na katero se človek lahko zanese niti ni sposobnega folka kateri bi protestiral takim kriminalnim dejanjem.
  Za NLB je prav tako vsem znano kam je izginil denar in kdo ga je pokradel pa nič.Vse je tiho skupaj z državljani vred.
  Počasi se mi je pričelo jebati za vse skupaj saj je povsem jasno,da se z pisanjem po forumih ne bo rešilo popolnoma nič.Ta lopovska banda namreč tega kar se na njih piše sploh ne čita.
  Kar se pa za smrdljivo lopovsko čefutarsko copatarsko gnido tiče bi pa bila najlepša novica,ko bi bil objavljen članek,da mu je nekdo raztreščil betico ali pa ga ustrelil na sredi ulice kjer se je svinja debela stegnil.

  • ,

   ” čefutar” izraza ni, ne v svetu, ne nikjer…sicer pa je Jankovića rodila Slovenka, poročen je s Slovenko.

   • Peter

    Očitno imaš ti s tem velik problem…kdo je koga rodil in s kom je kdo poročen…jaz ga nimam, meni je vseeno, kaj ali kdo rodi lopova.
    je pa zanimivo, da si ti in tebi podobni v prvi vrsti, ko se vpije o rasizmu in podobnih zadevah.
    Boš malo razmisli? Dvomim, čče do zdaj nisi, pa očitno že znaš pisati…

    • :-)

     Bavčar je tud lopov, pa še kako

     • Peter

      Se lahko zmisliš še kaj bolj butastega?
      Je, in je procesiran, njegovi spisi se ne zgubljajo v Postojni, država mu ni odpisala 16 mio evrov dolga…

     • Peter

      pa lep pozdrav v veleje, dost mam Đoukiranja…

     • stajerc5

      Daj, povej, se ta velejska rit niti prijavit vec ne upa!?

   • stajerc5

    No ja, vec razlicnih izrazov pove tudi eno in isto:
    Cefur
    Opankar
    Trenirkar
    Salatar
    Kako doci do prvog milijona
    Saraoci su moj dom
    Pederska zastava je znak Lublane na mom Gradu
    Izvinite, trebate posao u Lekari
    Nemojte se samnom, idem u Zvezdu ili Murgle, pa cete videt
    Ne pipajte mi sinove, ne znadu sta rade od koksa
    Dok sm proti Jansi, mi ga lahko svi fafajo, de, nje…

 • zanimivo

  Slovenska voditeljica Darja Gajšek ima tudi Jankovića, mu je tud rodila……ampak ne Zokija :-) http://odkrito.svet24.si/clanek/govorice/kdo-je-oce-njenega-otroka-506871

 • :-)

  Haha ali ste vedeli: ” farmacevtka” je kazensko ovadila policiste!!! https://www.rtvslo.si/crna-kronika/farmacevtka-ovadila-kriminalista/434218

 • :-)

  Haha ali ste vedeli: ” farmacevtka” je kazensko ovadila policiste!! https://www.rtvslo.si/crna-kronika/farmacevtka-ovadila-kriminalista/434218

 • ??????

  “Kozinc tako farmacevtkin kot Jankovićev odvetnik
  Ovadba kriminalistov, ki jo je po dveh letih od zaslišanja vložila farmacevtka, je bila tako ključna. Njen odvetnik Miha Kozinc
  je kriminalista ovadil, ker naj bi decembra 2015 nezakonito vstopila v
  stanovanje farmacevtke, zlorabila svoj položaj, jo pospremila na
  zaslišanje v prostore NPU ter od nje izsilila izpoved, ki je obremenila
  župana. Mimogrede, Kozinc je sicer tudi eden od Jankovićevih občinskih
  odvetnikov.”

  haha, se pravi en odvetnik zagovarja obe strani hahahahahahaha

 • ,

  Se pravi en odvetnik zagovarja obe strani??? Kje mi živimo…Hahahaha

 • hm hm

  …”se izbrišejo dokazi v zvezi S SPOLNIMI USLUGAMI FARMACEVTKE Jankoviću v zameno za zaposlitev”

  ona ima očitno zelo ” svobodne nazore…”

  • Peter

   In s tem opravičiš svojega idola in za povrh še za danes zaslužiš svoje judeževe evre?
   Tudi prav, no.

   • hm hm

    Ne štekaš….pravim, da taka baba ni ” nedolžna marjetica”

    • Peter

     Ni, še vseeno pa se šerif ne bi v nobeni spodobni državi po takih obtožbah naslednjega dne pojavil v svoji pisarni.

     Se pa opravičujem za neštekanje. Mi je en na kablu stau, no.

     • _

      ma oba sta čudna

   • ,

    kako je možno, da en odvetnik zagovarja Jankovića in njo na drugi strani?!??!?!????!?!

 • ,

  Čak mal…kako je možno, da en odvetnik zagovarja Jankovića in njo na drugi strani?!??!?!????!?!?

 • Peter

  Velejčan je spet zelo aktiven…
  Da boste tudi vi “uživali”…
  https://www.youtube.com/watch?v=upXKIuMNs3M

 • Janez

  UKINIMO ŽUPANSKE LISTE !
  So !
  Norčevnje iz demokracije !
  Za vse slabo v naši R.. SLO SO KRIVI ?
  SLABI ” KARDELJ”
  – PRAVNIKI, ” ZASLUŽKARSKI”
  – ODVETNIKI, KI ZASTOPAJO KARKOLI – OD NEKOGA, KI PLAČA,
  – APATIČNI LJUDJE V INSTITUCIJAH PRAVA..
  KONKRETEN PREDLOG :
  1. Vzpostaviti v zakonih – načine za lažji odpoklic – županov !
  2. Vzpostaviti v zakonih – načine za korektno delo odvetnikov.
  3. Zdi se, da so nekateri pravniki prav – plačani – za pisanje slabih zakonov,
  za brezvestno obračanje nepopolnih zakonov v korist tistega, ki plača !
  Skratka
  ODRINIMO NA ROB DRUŽBE BREZVESTNE, SEBE OKORIŠČEVALSKE ” ” BREZ OSNOVE IN BREZ KVALITET 5NANJA IN POZITIVNEGA DELOVANJA – NEDOMOLJUBNE ” KARDELJ” PRAVNIKE, ODVETNIKE,
  NEKOREKTNO DELUJOČE LJUDI – V INSTITUCIJAH PRAVA ,
  FDV BREZSMISELNE “KARDELJ”DRUŽBOSLOVCE ITD. ITD. L.R. Janez KOMENDA
  P.S.
  V
  ZADEVI “FARMACEVTKA” R. SLO ODVETNIKI IN ŽUPANI – DOŽIVLLJAJO – SVOJE E T I Č N O DNO !

  Primer ” farmacevtka” je izvrsten primer za ponazoritev
  1.
  MIZERNE, EGOISTIČNE, UMAZANE BREZETIČNOSTI R. SLO “PRVORAZREDNO” NIZKIH
  EX KP, ZK, LDS,PD, SD, SMC, DESUS, ZL – EX KP, ZK PENZIONISTIČNIH IN ITD. ” GNEZD”

  2.
  PRIMER ” FARMACEVTKA” KAŽE NA PRAKTIČNO TOTAALNO PODREJENOST, NEMO, PRISILJENOSTT V – CELO V STANJA, KO MORAJO ” DRUGORAZREDNI” SAMOUTIŠATI SSVOJO OSEBNO ČAST , PONIŽATI SVOJE SAMOSPOŠTOVANJE I.T.D.

 • Janez

  STVAR , PRIMER PREDATI !

  1. EVROPSKEMU SODIŠČU ZA VARSTVO ČLOVEKOVIH PRAVIC !

  2. ČE SO NAVEDBE RESNIČNE
  – JE TREBA PRIMER OVADBE POLICISTOV – ODDATI TUDI NA USTAVNO SODIŠČE. L.R. J. KOMENDA

  • Kdo pa bo to pokrenil, če pa je isti odvetnik, ki toži in isti, ki brani. Saj to niti ne more biti, saj gre za navzkrižje interesov. Kako to, da sodišče to sploh dovoli ?

   • Janez

    Ja!
    SAJ TO – DA ISTI ODVETNIK
    ZASTOPA DVE STRANKI V MEDSEBOJNEM KONFLIKTU !
    To !
    Je za na USTAVNO SODIŠČE.
    ŽUPANOVO ŽALJENJE DOSTOJANSTVA ŽENSKE
    – PA PRED SODIŠČE ZA ČLOVEKOVE PRAVICE. Poslanci naj ga prijavijo. L.r. J. KOMENDA

    • Kateri “odvetnik” naj bi podal Ustavno pritožbo, če pa je isti za obe strani in tudi plačnik odvetniških storitev je “ISTI” ????

     Ali ne gre tule za konflikt interesov ??????????

 • Poštenje velja

  Zlovenija je mala srbija in balkanski odpad.
  Par revezev in kmetov se se bori ker nima
  Izhoda ostalo bezi.
  Ni resitve.

 • čak mal

  Kako je možno, da en odvetnik zagovarja Jankovića in tisto, ki mu je “dala”?

  “Kozinc tako farmacevtkin kot Jankovićev odvetnik

  Ovadba kriminalistov, ki jo je po dveh letih od zaslišanja vložila farmacevtka, je bila tako ključna. Njen odvetnik Miha Kozinc
  je kriminalista ovadil, ker naj bi decembra 2015 nezakonito vstopila v
  stanovanje farmacevtke, zlorabila svoj položaj, jo pospremila na
  zaslišanje v prostore NPU ter od nje izsilila izpoved, ki je obremenila
  župana. Mimogrede, Kozinc je sicer tudi eden od Jankovićevih občinskih
  odvetnikov.”

 • čak mal

  Kako je možno, da en odvetnik zagovarja Jankovića in tisto, ki mu je “dala”?

  “Kozinc tako farmacevtkin kot Jankovićev odvetnik
  Ovadba kriminalistov, ki jo je po dveh letih od zaslišanja vložila farmacevtka, je bila tako ključna. Njen odvetnik Miha Kozinc je kriminalista ovadil, ker naj bi decembra 2015 nezakonito vstopila v stanovanje farmacevtke, zlorabila svoj položaj, jo pospremila na zaslišanje v prostore NPU ter od nje izsilila izpoved, ki je obremenila
  župana. Mimogrede, Kozinc je sicer tudi eden od Jankovićevih občinskih odvetnikov.”..

 • piko8

  zorangutan dokazi, ki jih je vojakinja leve provinjence kao ukinila, izbrisala so zapisani na intrnetnih straneh in jih je nemogoče izbrisati! Zato ta bebav nasmešek ne bo dovgo zdržav samo pred pravega “neodvisnega” SODNIKA moraš sesti, ki ni pokoren murglski pogani milanu kučanu!

  • ,

   orangutan te je naredil….Jankovića pa je rodila Slovenka ( gospa Stanka), to očitno pozabljaš.

   • piko8

    Gliha vkup štriha HA HA HA; çefurji ne bo vam uspelo!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!