Dosje FSD: Se Fakulteta za socialno delo poigrava z življenji svojih študentk?

Fotografija je simbolična (foto: iStock)

Prejšnji mesec sem v članku Rdeči alarm – preprečimo potop Slovenije pisal o zaroti zoper evropsko in slovensko družbo, ki se odvija z levičarskim ideološkim bojem proti vsakršni normalnosti, posebej še družini. Skrajna levica pa v pomembnem delu izkorišča tudi politično nestabilno situacijo cele vrste bližnjevzhodnih in afriških držav. Resnične in namišljene begunce, ekonomske migrante, afriške in arabske džihadistične zavojevalce Evrope zlorablja za slabitev zibelke najpomembnejših svetovnih civilizacij.

Pristopi levičarskih aktivistov so dobro naštudirani, saj obsegajo neposredno uvažanje nezakonitih migrantov s Soroševimi plačanci iz NVO z ladjami na morju in tihotapskimi tolpami po kopnem.

Drug način pa obsega strašenje s sovražnim govorom, zaroto molka ter intenzivno pranje možganov prebivalcem tistih evropskih držav, ki so po mnenju izrojene levice njihovemu projektu rasnega premešanja Evrope premalo naklonjene. No, v Sloveniji se zadnja leta pospešeno dogaja oboje. Za neposredno nadomeščanje splavljenih otrok in v tujino pobeglih mladih je z Ahmadom Šamijem na kongresu SMC in s kvotnimi naseljevanji migrantov poskrbel kar Cerar osebno. Za pranje možganov pa so strici globoke države zadolžili režimske medije in družboslovne fakultete. Kot socialni delavec in novinar dokaj dobro poznam delovanje določenih fakultet in ministrstev. Pa vendar sem bil nemalo presenečen, ko sem po zaslugi prisebnega študenta Filozofske fakultete, ki se je odzval na moj poziv po razkrivanju delovanja levičarskih skrajnežev na fakultetah, izvedel za predavanje, ki razkriva skrivno rekrutiranje novih pro-migrantskih aktivistov po naših fakultetah. Zgodba, ki sledi, vas bo ponovno prepričala, da so edine kvote, za katere se bo po novem v visokem šolstvu in centrih za socialno delo treba odločno postaviti, moške.

Poglejte, kaj Fakulteta za socialno delo počne s svojimi študentkami!
Zgodba je preobsežna, da bi se jo dalo stlačiti v en sam zapis, zato bomo danes bežno poškilili v zakulisje pro-migrantskega in homoseksualnega aktivizma Fakultete za socialno delo. Družinski referendum decembra 2015 in zgodba nesrečnih koroških dečkov sta večino profesorjev Fakultete za socialno delo razgalila kot ideološke hujskače, ki so za judežev denar sposobni zatajiti stroko in kot patetični hlapci stopiti v bran režimske tete Pehte v osebi Anje Kopač Mrak. Svoj žalostni sloves so opravičili tudi v učnih programih, ki so jih »oplemenitili« s skrajnimi ideološkimi koncepti in predmeti, kakršna sta Socialna pravičnost in radikalne perspektive v socialnem delu ter Socialno delo onkraj heteronormativnosti.

No, kaj praktično pomenijo te “radikalne perspektive v socialnem delu” boste izvedeli po zaslugi pogumnega študenta Filozofske fakultete, ki ni mogel verjeti lastnim ušesom, kaj se dogaja na Fakulteti za socialno delo. Naš vir, ki iz vsem znanih razlogov ne želi biti imenovan, je za Novo24TV razkril nadvse zanimivo dogajanje na oddelku za etnologijo FF konec preteklega tedna. Tja so namreč prišle  študentke magistrskega študija Fakultete za socialno delo predstavit aktivistične izkušnje iz svojega druženja z ilegalnimi migranti v Srbiji.

Študentke poslali, da zabavajo migrante, k ženskam in otrokom jih niso pustili!
Fakulteta za socialno delo je pred kakšnim mesecem pod krinko pridobivanja strokovnih izkušenj poslala osem študentk v migrantski center v Srbijo. Gre za znani skvot na hrvaško srbski meji, kjer se nahajajo iz Avstrije in drugih držav vrnjeni ter pri ilegalnem prestopu meje ustavljeni bližnjevzhodni in afriški ekonomski migranti. Naša dekleta so poslali v migrantski center z namenom, da se “družijo” z  migranti, ob čemer naj bi razvijale empatijo ter razbijale stereotipe in predsodke, kot sta po pripovedi vira ta, da migranti z ženskami ne ravnajo spoštljivo in da so mnogi med njimi nevarni povratniki iz sirske vojne. Zanimivo je, da jim, po pripovedovanju vira, k ženskam in otrokom niso pustili.

Naslednje vprašanje, ki se postavlja, je, ali Fakulteta za socialno delo v Sloveniji ne najde nobenega primera človeške stiske, brezdomca, ostarelega, bolnega ali zapuščenega človeka, ob katerem bi bodoče socialne delavke lahko razvijale empatijo? Po pripovedi vira so bodoče socialne delavke do “mladih, lepih fantov z belimi zobmi” razvile tolikšno empatijo, da so se nekatere v času druženja v skvotu zaljubile v migrantske fante in sedaj iščejo načine, kako bi se vrnile, o svojih čustvenih stiskah pa se gredo nekakšno skupinsko terapijo zaradi travm, ki naj bi  jih prinesle iz migrantskega skvota. Kaj o navedenem porečejo na Fakulteti za socialno delo, bomo preverili v prihodnjih dneh.

Od Fakultete za socialno delo je pošiljanje bodočih socialnih delavk v skvote, kjer so po pripovedovanju našega vira z miganjem ritk v ritmu račk in makarene zabavale testosteronske mladce, nadvse neodgovorno. Zgovorna je tudi odsotnost vsakršnih objav o dogajanju v Srbiji na strani Fakultete za socialno delo. Edini podatek o tej avanturi naših študentk je bilo mogoče najti na strani etnološkega oddelka FF, ki je v sodelovanju s Fakulteto za socialno delo priredil aktivistično predavanje, v katerem so izbrane študentke socialnega dela svoje navdušenje prenašale na kolegice in kolege na študiju etnologije. Sodeč po prijavi dogodka, pa so se nekateri takšnemu pranju možganov uprli.

Česa empatične aktivistke ne vedo?
Zapomnimo si, da krščanska Evropa dopušča različna mnenja. Krščanska Evropa dopušča različne vere, medtem ko večinsko muslimanska Evropa ne bo dopuščala različnih mišljenj, ne bo dopuščala ateizma, ne bo dopuščala krščanstva, ne bo dopuščala drugih ver. Tako kot je denimo v Katarju ali Savdski Arabiji.

Za rešitev Evrope in Slovenije se moramo zdaj združiti verujoči in neverujoči, zato da popravimo in ohranimo svet, v katerem živimo, ker v nasprotnem primeru se bo zelo kmalu zgodilo – da boste, tako kot je rekel avstrijski predsednik, vse naše dame hodile pokrite, ne boste več smele vzgajati otrok v veri staršev, dedkov, babic, prepovedali vam bodo voziti avtomobile, iti samim ponoči ven, se ukvarjati s politiko in bo odnos do vas takšen, kot je v muslimanskem svetu. Raziskovalnega novinarskega filma Za tančico mošej si naše zaljubljene altruistke najbrž ne bodo ogledale, ker je “nestrpen” do ubogih “beguncev”, čeprav je tudi najbolj naivnim in nekritičnim “človekoljubom” po Evropi že odprl oči. Za tako resne stvari gre.

Gre za peklenski načrt slovenskih levičarjev, ki so se odločili, da je za njihovo preživetje ključno naslednje: zlorabiti muslimanske migrante, s proti družinsko politiko vzpostaviti obubožanje Slovenije in dolgoročno vzpostaviti socialne nemire. Korak v tej smeri je storjen tudi z nemirom v glavah in pregretih srčkih naših novopečenih aktivistk, ki začuda v ljudeh, kakršnih je na domačem pragu vse polno, ne najdejo možnosti za razvijanje empatije. Treba je v Srbijo, k “mladim fantom z lepimi zobmi”, ki naivnim mladenkam v “all starkah in vanskah” svojih resničnih zgodb, namenov in stisk ne bodo pripovedovali, so pa zanje “uporabne” kako drugače. Smrdi po prevari.

Franci Donko

 • Striker

  Le kaj bo porekel črni papež Frančišek, ko mu bojo tudi Evropejci začeli bežati na Bližnji vzhod
  https://voiceofeurope.com/2018/03/christian-refugee-returns-to-syria-because-europe-is-flooded-with-isis-supporters/ kjer bo Assad s pomočjo Rusije zaščitil kristjane pred kriminalnimi radikalnimi islamističnimi tolpami, ki sedaj pripravljajo plenjenje Evrope, oziroma uničevanje zgodovinskih del https://www.logicno.com/vijesti/africki-migranti-ljuti-zbog-ubojstva-unistavali-povijesno-srediste-firence-video.html Začuden sem nad poskusom slovenskih politikov, da se določi najnižja starost volivcev 16 let, medtem ko se volilna pravica, aktivna ali pasivna, v večini držav članic EU pridobi pri 18 letih. v Take kriminalce pa tretirajo kot odrasle šele pri 21 letih: https://voiceofeurope.com/2018/02/surprise-child-refugee-who-murdered-german-teen-girl-is-probably-an-adult/ Obvezno pa preberite tudi članek https://www.almasdarnews.com/article/iraqi-kurdish-force-systematically-executed-hundreds-captured-daesh-fighters-hrw-report/ kjer HRW Lama Fakih, HRW’s deputy Middle East director zahteva kazen, ker NAJ BI kurdske sile zajele večjo skupino kriminalne tolpe Daesh in jih potolkle. A zdaj HRW priznava ISIS kot državo, njene kriminalce pa kot regularno vojsko? Zakaj se ta organizacija ne javlja, ko v Saudski bArabiji ženske javno obglavljajo in zahteva, da se morilci iz Saudske bArabije takoj predajo mednarodnemu sodišču? Mogoče zato, ker jih ti sponzorirajo, tako kot ISIS? V EU pa HRW ugotavlja: https://voiceofeurope.com/2018/02/human-rights-activist-admits-muslim-refugees-no-intention-adopting-values/

 • Amerikanc

  Očitno so naše “študentke” na srbsko – hrvaški meji odprle javnu kuću.

  • RATATA

   Ni blo kuće, le same so se odprle za dva prsta.

   • Tone

    A med tem, ko to pišeš, drkaš?

    • RATATA

     Tone?!?!

     • Tone

      Čemu vprašaji in klicaji? Postregel si s tipično onanistično fantazijo.

  • samsara

   Dobički podobno kot od igralništva in še kod, v udbomalho.

 • Steiermark

  Seveda imajo vsi ti musliji “lepe in močne zobe”, ko se pa hranijo s surovim, človeški mesom – kristjanov! Tako kot se za divjaške opice spoddobi! Rdeči debili, potomci komunističnih ludožercev, ki so jedli meso in pili kri našim zavednim in pošteni m Slovencem, v tem vidijo nadaljevanje revolucije – isis oz. mohamedove pošasti = komunistična revolucija….

  • Tone

   A so to tvoje kanibalistične mokre sanje?

   • Steiermark

    kaj je haso, kaj te muči? Če že hočeš “komentirat” moj komentar, potem se potrudi in poskusi kaj tudi povedat!

    • Tone

     kaj je fric, kaj te muči? Če že hočeš “komentirat” moj komentar, potem se potrudi in poskusi kaj tudi razumet!

     • Steiermark

      hajde, turški hlapec jovo, kaj tebe muči, mogoče kakšen “kol” ki so ti ga pozabili izvleči iz tazadnje, po vašem garažnem rajanju?

     • Tone

      Mučijo me tvoje kanibalistične in sadistične fantazije. Skrbi me, če še vedno prosto hodiš okoli.

     • Steiermark

      Glej tonči balonči, če si bebec in potomec kanibalskih in sadističnih zveri, komunističnih revolucionarjev, še ti tega ni potrebno razglašat kar naprej – to je razvidno iz vsake tvoje (bebaste) izjave, ki jo uspeš skupaj spravit! Bog ti pomagaj, si se pač takšen rodil, s to hibo, svojemu kanibalskemu očetu.

 • soc

  Izgnati vse, ki v imenu enakih želodcev in s piedestala zapovedane drugačnosti ogrožajo slovenstvo, družino in svobodo posameznika (vključno s pravico do informiranosti), v Afriko ali Azijo, kjer jih pač vzamejo. Kar se mene tiče, v Saharo.

  So gnojni tur homo sapiensa, ki se skriva za samopercipirano “naprednostjo”, “socialno liberalnostjo” in podobnimi zlaganimi visokodonečimi floskulami, težijo pa ven iz civilizacije, nazaj k drevesnim praskupnostim. Naj gredo. A za vsako ceno (dobesedno!) hočejo tja potegniti tudi vse druge.

 • VERRZIFIKATOR

  Lizi Begunšek

  SOCIALNO DELO

  Socialno delo je široko
  in zahtevna silno fakulteta,
  se študira več kot štiri leta
  in razmišlja tamkaj na globoko.

  Sociala tudi je sočutje,
  delo pa pomoč nepotešenim,
  včasih tudi cuckom pritepenim,
  da izboljša s tem se jim počutje.

  Socialno delo je pomembno,
  se ne da tako, kar z levo roko,
  cenijo ga ponekod visoko,
  specialno je, zelo namembno.

  Jasno, da gre delavke poslati
  in ne delavcev tja med migrante,
  kdo bo gledal fante, zabušante,
  treba z moškimi je vendar znati.

  Naj študentk se nekaj z njimi druži,
  to izboljša socialno stanje
  in poglablja prepotrebno znanje,
  naj študentka zraven kaj zasluži.

  • Striker

   Odkar smo “ta stari”, ki smo z ženskam znali delati s “tičem” začeli malo popuščati, se študentke selijo “proti jugu”,kjer je kurac pri mladcih še trd, ne pa pri teh mulcih, ki jim je osnovni motiv, da zmagajo v igricah na spletu in pokadijo dve ali tri trave ali eno črtico posnifajo. Lahko pa so tudi taki tiči, da radi tiča dobijo, ne delijo. Vse civilizacije, ki so se tako “pomehkužile” so propadle in so za njimi ostali samo neoznačeni grobovi. (glej Gosposvetska cesta Ljubljana). In to kaže na potrebo, da se uvede OBVEZNA naborniška dolžnost, da se paglavci vsaj malo naučijo, kaj je življenje in kako se lahko braniš pred sovražnikom. Še to jim povem, ko te v realnem svetu nekdo ustreli, ni po GAME OVER več RESET in NEW GAME

   • AlojzZ

    Ni krivo tvoje popuščanje tiča, krivo je popuščanje zlu. Ti malo, tvoj prijatelj malo, tvoj sosed malo pa imaš Satana na oblasti preko 70 let!

    • Striker

     Ja seveda, ker NIKOLI nisem volil leve opcije, tudi takrat, ko si moral voliti, sem se temu izognil tako, da sem jim glasovnice pokvaril, recimo, da sem obkrožil vse, čeprav je recimo pisalo volimo 10 od tridesetih na glasovnici. Ker ne verjamem niti v satana, niti v boga, bom rekel, da so se barabe dobro ugnezdile, prevzele DVK in nihče, ki ni posvečen, ne bo zmagal na volitvah. In to, da dajem glas “mojim” ne pomeni nič, saj izidi DVK za naše volišče v zadnjih volitvah kažejo, da je “moj” dobil 3 glasove, nas pet pa je izpolnilo glasovnico za “mojega”. A je to normalno?

     • Tone

      1. Mogoče pa so bili nekateri opravilno nesposobni in so oddali neveljavne glasovnice.
      2. V tistih časih jaz enostavno nisem šel volit.

     • Striker

      Ja, smo si jih pokazali, NOBENA ni bila nepravilno izpolnjena. To je bil samo test. In tisti bučmani na volišču bi morali vedeti, da jih zajebavam, ne pa da se pokorijo ukazom.

     • Tone

      Prvič slišim, da si jih kdo kaže na volišču.
      Tisti bučmani so samo ubogi upokojenci, ki si služijo priboljšek k pokojnini.
      Na volišču lahko zajebava samo samega sebe.

     • Striker

      A si kdaj slišal da imamo lahko nekateri enake ideje?

     • Tone

      Seveda, saj so volitve namenjene temu, da se prešteje, koliko je takih, ki imajo enake ideje. Samo si jih ne kažejo na voliščih.

     • Striker

      No mismo si pa jih pokazali ravno zato, ker smo testirali, če štejejo prav. In smo glasovali za takega, za katerega smo vedeli, da v komiČS nima šans, da dobi en glas.

     • Tone

      Vsak ima šanso, da dobi en glas.

     • Striker

      No, pa jih je dobil naših pet, pri pregledu datoteke o rezultatih na volišču pa je imel samo tri glasove. A misliš, da so se zgubili v skrinjici? Sicer pa si lahko povlečeš tam excel file po poiščeš tudi za tvoj rajon http://www.dvk-rs.si/index.php/si/arhiv-drzavni-zbor-rs/leto-2014-predcasne-volitve za leto 2014

     • Tone

      Da se ti ljubi!
      Stvar je zelo preprosta. Vprašaj svojo stranko, zakaj je priznala lažirane volitve. Lahko vprašaš tudi člana volilne komisije iz svoje stranke, kaj je počel.
      Ali ni čudno, da se na izginjanje glasov pritožujejo v glavnem desničarji? To bi pomenilo, da so samo levičarji pokvarjeni, kar mi najbrž ne boš oporekal, lahko pa pomeni tudi, da so člani desnih strank v komisijah nesposobni ali pa podkupljivi.

      PS. Ali si 100% prepričan, da so tvoji kolegi res obkrožili to, kar so rekli. V samoti volilne kabine se lahko marsikaj nepričakovanega zgodi.

     • Striker

      Nisem clan nobene stranke. Dalec od tega da bi bil desnicar, pa se dlje da bi bil levicar. In od tipov, ki so v komisiji, ne vem za nikogar, da ni v ex KPS. In na nasem voliscu se nisem videl kabine.

     • Tone

      V katerih rovtah pa živiš? Ali pa si bil zadnjikrat na volitvah pred 30 leti.

     • Striker

      V osrednji Sloveniji.

 • samotoje

  Realist, kot sem, pravim, da nobena fakulteta oz. ustanova ne more odraslih, umsko razvitih ljudi pošiljati nikamor, kamor sami ne bi hoteli. Torej je problem v študentkah samih. To pa je že stvar druge debate.

  • RATATA

   Gonijo se kuzlice.

   • Tone

    Ja, in namesto, da bi se doma, se pa tam, kurbice.

 • Hetero-homo-rkc lobij

  Združimo se vsi, Heteroseksualci, homoseksualci, verniki in neverniki, vsi, ki nam Slovenija kaj pomeni.

  • stajerc5

   Samo vsi naj gobec drzijo kaj so!!!

   • Tone

    No, Štajerci lahko priznajo da so Štajerci.
    Lepo sicer ni, greh pa tudi ne.

 • Grenze

  Ostanki komunizma še migajo norci trapasti pa dajte študentke začeti misliti z svojo pametjo ne se pustiti tem kvaziprofesorjem da delajo poiskuse z vami toliko lastnega ponosa pa že morate imeti !!

  • Tone

   A res misliš. da študentke berejo te trapaste komentarje?

 • RATATA

  So ble pa že boljš mladinske delovne akcije.
  Tam so nekateri imeli odskočno desko za politično udejstvovanje, nekaterim je bila to edina reč, ki so jo v življenju naredili s svojimi rokami (to in edino to nam je imel za povedat asistent na pedagoški fakulteti).
  Da se vpišeš na fsd (btw. 100 prostih mest je tudi letos) kljub temu, da veš, da boš nezaposljiv se pokažeš kot totalni neodgovorni jebiveter. Bistvo je status, brucovanje, bivanje v razposajenem domu študentskega naselja in boni za prehrano z nočno zajebancijo.

  • Tone

   Nekateri raje študirajo to, kar jih zanima, kot to, kar je dobičkonosno.
   Dober žur pa nikoli ni odveč.

 • Božobožo

  Fundamentalist Donko spet fura politiko svoje izrojene desnice. Zakaj tak gnev a te je fant prevaral s kakšnim migrantom?

  • soc

   Primitivni agitprop ključavničarskih možganov 1945 je še danes v najboljši formi. Veselje pogledati v potrditev, da človeška bebavost dna ne pozna.

  • stajerc5

   Bozica uboga, komaj cakas na tvojega Donkota, da si ga lahko sibas do zuljev, nje!?

   • Tone

    Predlagam Novi 24, da odpre kako pornografsko rubriko, saj večino komutatorjev zanima samo seks.

  • stajerc5

   Ste z Romanom in Mirotom v pasji poziciji!????

 • Janez

  Niso študentke naivne da bi padale na prikrite homoseksualce kot je Donko ali mlečnozobneže kot je Mahnič, ki mora še mamo doma vprašati ali gre lahko v disko.
  Izrojena desnica jim ne more nič ponuditi itak.

  • stajerc5

   Dej budalo srpsko, odloci se bos uBozica ali Dzanez!!!

 • ponosen_Slovenec

  G. Franci Donko, bravo! Treba je napisati tako kot je, da se ljudje zavedo resnosti, seveda pa bodo levičarji govorili, da to ni res, kar pa je normalno saj si ravno oni želijo muslimansko/feministicno/multikulti/multispolno Slovenijo/Evropo.

 • Clemens Ladenburger

  Najboljša kolaborantka s tujim okupatorjem je mrtva kolaborantka. Več kot jih migrantje pospravijo ali okužijo s HIV, boljše je za Evropsko civilizacijo.

  • Tone

   Ne pozabi: HIV ni več smrten, je pa zelo drag.

 • RATATA

  Ko sta prtegnjeni pohar in prtegnjen cmerar sredi gospodarske, ekonomske in finančne krize govorila o njunem videnju rešitve, sta izjavljala, da
  – se bo treba uzreti vase,
  in
  – da je rešitev socialno podjetništvo.
  Jaz sem se uzrl vase, socialnega podjetništva se pa nočem it, ker je to slabo za socialo, saj zavoženim ne da spodbude in jih ne zbrihta.

 • xtc

  Levaki so psihopati ,za dosego ciljev so pripravljeni storiti vse.
  Te ,ki so dovolili ta “turizem” pa iz službe.

 • Golota je sirota

  Nag ležim, kje si Danko?

  • sprehajalec

   V tvojem stanju je primerneje, če furgon pokličeš…

  • stajerc5

   Spet ti je hopa-cupa pedercina cote ukradu!???

 • Roman Benedik

  ha,ha Donko….Donko,a bi ti rad ukazoval ženskam ,kako naj rojevajo in koliko otrok naj imajo?

  • stajerc5

   Zakaj ne, z mojo sva se zmenila!?

 • Brez možnosti zaposlitve

  Preveč študentk in premalo delovnih mest, da bi jih zaposlili. Mogoče bodo “ubogi begunci” rešili problem.

 • hermannn

  Tudi študentom bi privoščil tak brezplačni sex turizem
  Tako pa morajo v daljne kraje: Kuba, Venezuela, Rusija in bog ve kam še. Pa tako se zavzemamo za ‘enake možnosti’.

 • Brez možnosti zaposlitve

  Elin Krantz, Maria Ladenburger in vse ostale promigrantske aktivistke…
  Mislim, da je tisto kar jih je doletelo, kar prava kazen za kolaboracijo…

 • Bodoča socialna delavka

  Imele smo se fajn. Jaz sem šla s tremi za vogal. Bila je skoraj popolna tema, le luna je medlo svetila skoz oblake. Pogrnila sem deko in potem so me vsi trije napičili, vsak v svojo luknjo. Uživala sem za tri. Takrat je pa luna močneje posvetila iz za oblakov. Takrat sem ga zagledala, slab meter od nas je stal strašno veliki ustaša (Ustaški kifeljc) najmanj dva metra. Tiho je stal z rokami v žepih in nas nepremično gledal. Zbežali smo nazaj v azilni center, on je pa tak tat, da mi ni prinesel niti deke.

  • stajerc5

   Eeeee, prevelika doza…?

   • Tone

    Vse kaže, da se Slovenci ne bojimo muslimanov in črncev, ampak njihovih qrcev.

  • bednick

   Če si taprava bodoča soc. delavka, si pogoltnila.

  • šmentanamuha

   Tunek? Če bi bilo res, kar praviš, bi imela zdajle prerezan vrat. Muslimani ne spoštujejo takih prasic, kot si se pravkar opisala.

 • Krtača 20

  Za đonkota se svet izven farovža takoj neha ker brez farovžke kuharce umre ta prvi teden.

  • garfi

   crkni

   • bednick

    Tebe bo blokiral.

  • Tone

   Zakaj kuharice, sem mislil, da brez kaplana.

 • Olga_10

  Volitve! Odpustiti vse zaposlene na fakulteti in začeti znova!

 • Dragan Krstič

  Tista ženska, ki jo konstantno ščemi med nogami se bo družila z muslimani pa tudi pes ji prav pride.Tega nihče ne more preprečiti in bi bilo tudi nesmisel to preprečevati. So pa te dekline same krive če se jim zgodi kaj hujšega od samo množičnega posilstva. Ne čudite se nizkim kaznim za “posilstva” v Evropi ko sodnik spozna, da se deklina prostovoljno druži s primitivci iz BV in Afrike.Če se igraš z ognjem se lahko opečeš.

 • garfi

  udbomafijska tranzicijska “levica” NARODNI IZDAJALCI

 • Dragan Krstič

  Dejstvo, ki ga ne moremo zaniakti pa je da Evropejci gredo na seks turizem na Tajsko in Kubo, fine evropske dame pa se gredo safari turizem v Keniji in Tanzaniji ter si obenem privoščijo čim več Masajcev.
  Menda po konzumaciji litra goveje krvi ne omagajo.

  • bednick

   Najrajši imajo Evropejke z menstruacijo.

   • Dragan Krstič

    Večina njih je že bolj pri konc z menstruacijo.

    • bednick

     A še nis vidu Masajca, ki je imel krvava jajca?

     • Dragan Krstič

      Morš vedet da je povprečna dolžina njihovih tičev čez 20 cm.

     • bednick

      Ženske imajo rajš debelejše kot daljše.
      To mi je povedala žena.
      Je rekla, da imam najdebelejšega v vasi.

     • šmentanamuha

      :)

  • Tone

   Tudi Dalmatinci, Grki in Napolitanci imajo dovolj dela.

 • Slovenka

  Volila bom stranko, ki si bo prizadevala, da bo naslednje geslo meso postalo: deratizacija, debalkanizacija in deLGBTzacija Slovenije.

  • Tone

   Očit no si se odločila, da boš šla na lepo junijsko nedeljo raje na izlet kot na volišče.

 • Boco

  Po drugi svetovni vojni so zeske ki so se specale z nemci ali nemskimi vojaki pobrili. Tako da so vedeli katera je bila izdajalka z razsirjenimi nogami.
  Dan danasnji bi bilo dovolj javno objaviti imena teh punc in profesorjev ki so organizirali to sramoto. Punce oziroma studentke so dovolj stare, da so vedele kaj pocnejo. Profesor oziroma profesorica pa mora biti eno ideolosko zasljepljeno tele.

  • Dragan Krstič

   Ljubezen ne pozna meja, hahaha. Veliko mladih damic ne mara osvajanja, ki je v Evropi v navadi ampak si želijo grobijana, ki ne okoliši in menca ampak jo brez veliko lepih besed podere.Seveda se bo zdaj vsul plaz ogorčenja s strani feministk samo tako je.

   • Tone

    Koliko pa ti jih je pobegnilo med tem ko si mencal? (nisem feministka)

  • Vince Blake

   No, jaz bi se zadovoljil zgolj z objavo imen profesorjev(ic). Te mlade punce bi pustil na miru. Večina od njih ima (ni rečeno da po svoji krivdi) ideološko oprano glavo in jim je glavni cilj samo pridobiti čim boljšo oceno in morebitne privilegije. Problem je pa v profesorjih. Njih pa ne bi šparal, saj izkoriščajo “pozicijo moči”, ki jim jo je dal izobraževalni sistem.

   • baubau

    potem pa jim odvzemimo opravilno sposobnost in mejo polnoletnosti premaknimo navzgor…

    • Vince Blake

     Hja, ne moreš posploševati. Odvzem opravilne sposobnosti in meja polnoletnosti bi potem veljala za vse. Tudi za mlade štromarje, šlosarje, kuharice…itd. Ne gre to tako. Še vedno trdim, da je treba na odgovornost poklicati profesorje.

    • Tone

     Kako ti misliš to odvzemat? Najprej je treba imeti večino v parlamentu, ali pa izvesti puč in uvesti diktaturo.

 • šmentanamuha

  OMG. Res me zanima, kdo in koliko plačuje tem izdajalskim profesorjem, ker za tole ne dobivajo samo redne plače? To je nekaj podobnega kot zdravniki, ki predpisujejo določeno zdravilo, za nagrado pa gredo nekam na mondeni dopust ali pa dobijo denar na kakšen skriti račun. Šokantno, kaj vse prihaja na dan.

  • Tone

   Pravkar je prišla iz tvoje vročične glave na beli dan ena čisto nova novica.

 • Teja Tesko

  Potrebna bi bila javna objava migrantskih kurb, da se jih naši otroci lahko že na daleč ognejo.
  Za moje vem, da jih ne bi niti povohali, gnus je gnus.

  • šmentanamuha

   Migrantske kurbe je kar ustrezen opis, se strinjam.

  • Tone

   Niti svojih ne poznaš.

 • Darth Vader

  folk, ki pride ven iz omenjene fakultete je v realnem gospodarstvu nezaposljiv…..na takšnih faksih delajo bodoče socialne reveže, ki bodo sikal državi, da rabijo pravice….

  • Tone

   Ali pa bodo postali politiki. Najraje v SDS.

 • Ustaška

  Hrvaški policaj si je pa najbrž mislil: ” Če grem stran, jo bodo itak zaklali, pol bomo pa spet ustaši za vse krivi.”

  • Sadako

   Če bi USTAŠI vedeli kaj bodo mohamedanci naredili v Vatikanu, bi Drina vsak dan nosila one študentke, ki bodo itak nezaposljive in seveda tudi migrante.

 • Jan Kovalski

  Morali bi se preimenovati iz Fakultete za socialno delo v Fukulteto za seksualno podporo.

 • Odvzem otrok

  Glede na tisto s Koroškimi dečki in Šavliji mislim, da manj je socialnih delavk, bolje je.

 • baubau

  Da,le to bo ženski v kalifatu dano na izbiro:ali postane empatična priležnica ali pa sužnja po sili…

 • Zgornji

  JA, DELAJO SAMO ŠE ZA UNIČENJE NARODA !!! ! !!!

  • Tone

   Kar naj delajo, če je narod tak kot si ti, ga ni škoda.

 • Eden tam

  Ma kaj vas ni sram vseh skupaj tu notri? A je sploh kdo od vas preveril podatke tuki objavljene? A dandanes če je objavljeno na internetu je vse res? Karkoli objavijo se takoj spravite za tipkovnico in začnete metat svojo jezo na ljudi katere sploh ne poznate in ne poznate niti če zgodba stoji na temeljih trde resnice! Samo da se omeni migrante, ste vsi vi tukaj najboljši, najpametnejši in najbolj sveti. Kakor da vas komaj pričakujejo ob nedeljah na maše, da ste VIP gost še. Sam ne podpiram zdej migrantov, saj sem sam vidu kakšno škodo znajo naredit ampak to ne pomeni da vsaka oseba katera je šla se pozanimat o njihovem življenju je napačna in da pleše v ritmu račk! In to naj bi bil obraz ljudi Slovenije? Še mene je sram svojega lastnega naroda! Lahko je tudi vas! Koliko svojih reči in poslov morate še rešit se prvo povprašajte potem pa se pojte (pardon izrazu) gonit in se delat najboljše na take izmišljene članke!

  • Sadako

   Vip gostje Alexandra Mezhar, Maria Ladenburger in ostale kristjanke, so dobile VIP ložo. Weitblick in Karitas sta kolaborantski organizaciji. V času druge svetovne vojne je narod sodil domobrancem, ker so sodelovali s tujim okupatorjem. In tudi zdaj bo tako. Prej ali slej, bodo ljudje siti tujih okupatorjev in bodo vzeli stvari v svoje roke. Prej ali slej. Na koncu bodo pa pobili kolaborante. Narod odpusti vse, samo sodelovanja s tujim okupatorjem ne. Upam samo, da RKC ne bo spet na strani tujega okupatorja…

   • Tone

    Kakšno revše pa si ti, ki te lahko okupira nekdo, ki pride s culo v roki in ima prenočišče v azilantskem domu? Pa ne nakladaj o tem, kaj bo čez 100 let, ker ne veš.

 • Sadako

  Kolaborantka Maria Ladenburger (Weitblick) je že preč,
  kmalu tudi teh ne bo več.
  Tako kot je Abudul Mio, bodo tudi ti te punčke. Potem bo pa jok in stok. Povedala sem, da bo tako in jaz jim ne branim. Naj naredijo, če se jim tako zdi prav.

 • lp

  Zanimivo, da pišete o tem, kako krščanska vera dopušča svobdo veroizpovedi, po drugi strani pa se tako zagreto borite za prepoved islama, rušenje mošej in odkrivanje žensk, ki nosijo verska oblačila. A nunam pa ne trgate pokrival z glave ;)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!