Dr. Anžeta Logarja ZA župana Ljubljane podprli ugledni slovenski ekonomisti Šušteršič, Pezdir in Vodopivec!

Foto: STA/Demokracija

Medtem ko aktualni župan Zoran Janković v nabiralnike pošilja propagandno gradivo, v katerem izpostavlja, da pri kandidaturi za župana uživa podporo Janeza Kocijančiča, Milana Kučana, Danila Türka in Janeza Stanovnika, pa njegov največji tekmec dr. Anže Logar uživa javno podporo uglednih slovenskih ekonomistov, kot so mag. Rado Pezdir, dr. Janez Šušteršič in dr. Blaž Vodopivec. 

Pezdir, Šušteršič in Vodopivec so poleg 60 znanih Ljubljančanov, med katerimi so ugledni predstavniki civilne družbe in akademiki, ki so v pismu podpore zapisali, da je način dela aktualnega župana Zorana Jankovića nesprejemljiv njihovemu vrednostnemu sistemu in obstaja alternativa, ki jo predstavlja prav Logar, ki je javnosti postal znan kot predsednik preiskovalne komisije, ki preiskuje zlorabe v slovenskem bančnem sistemu.

Pezdir sodeloval kot strokovni sodelavec preiskovalne komisije o bančni luknji
Pezdir je magister iz ekonomskih znanosti na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, sodeloval pa je pri številnih raziskovalnih programih in svetovalnih projektih na področju gospodarstva. Poleg številnih objav v znanstvenih ekonomskih revijah je izdal knjigo s področja tranzicije, predava na področju mikroekonomije, makroekonomije, financ, ekonomske politike in raziskuje področje tranzicije, financ in finančno forenziko. Sodeloval je kot strokovni sodelavec preiskovalne komisije o bančni luknji in javnosti razkril, da so prišli do odkritja celotne sheme pranja denarja, ki se je sprožila v dveh iranskih bankah v lasti iranske vlade – gre za Melli banko in Export Development Bank of Iran. Melli banka opravlja vse posle za iransko revolucionarno gardo, tajno obveščevalno policijo Irana. Iz dokumentacije Wikileaks je razvidno, da je Melli banka financirala najhujše teroristične grupacije, kot so talibani, policija, ki jo je takrat vodil Janko Goršek, pa ni naredila ničesar.

Od leta 2014 je Pezdir prav tako preiskoval udbovsko ekonomijo in naletel na dokumente Saftija, ki so razkrile poslovanje podjetja Proteus Interfinanz Zurich v Švici, ki pa vodi do podjetja Mark Medical in preplačanega zdravstvenega materiala komisije, ki jo je preiskovala Jelka Godec. Lastniške povezave pa nas pripeljejo do podjetja KB1909, ki je lastnik tednika Mladina – od tod torej, da se ta levičarski časopis financira iz žepov bolnikov.

Foto: STA

Šušteršič v vlogi finančnega ministra v drugi vladi Janeza Janše
Janez Šušteršič je ekonomist in nekdanji finančni minister v drugi vladi Janeza Janše, ki je pred nastopom ministrske funkcije predaval kot izredni profesor za ekonomsko politiko in ekonomiko evropske integracije na Fakulteti za management v Kopru in kot predavatelj na Mednarodni fakulteti za poslovne in družbene študije v Celju in na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici. Doktoriral je na ljubljanski ekonomski fakulteti iz področja politične ekonomske tranzicije in med leti 2001 in 2007 deloval kot direktor na Uradu Republike Slovenije za makroekonomske analize in razvoj. Prav tako je bil podpredsednik odbora za reforme, nacionalni koordinator za lizbonsko strategijo in opravljal delo podpredsednika v Odboru za ekonomsko politiko pri Svetu EU v sestavi finančnih ministrov.

Šušteršič je eden izmed ustanoviteljev stranke Državljanska lista, danes pa za Nemško družbo za mednarodno sodelovanje svetuje kosovskemu ministru za finance. Glede NLB je v enem izmed intervjujev v preteklosti dejal, da bi bilo za državo bolje, če bi največjo banko poslali v likvidacijo in da bi to moral storiti že minister Križanič v času vlade Boruta Pahorja, ali pa on sam. Vendar je bil proti takšni rešitvi takratni guverner Banke Slovenije Marko Kranjec, zato tega nihče ni mogel storiti. “Potem pa se je slika obrnila. Dobili smo guvernerja, ki bi bil o likvidaciji verjetno pripravljen vsaj razmišljati, a na drugi strani vlado, ki na to zagotovo ne bi pristala,” pa je Šušteršič razmišljal o vladi Alenke Bratušek.

Foto: STA

Finančnik, psiholog in kolumnist Blaž Vodopivec, ki je poleg Pezdirja in Šušteršiča podprl Logarjevo kandidaturo za župana Ljubljane, ima magisterij in doktorat iz marketinga psihologije potrošnika. Ta izpostavlja, da mu je psihologija v izjemno pomoč pri denarju, saj psihologijo predstavlja kar tri četrtine finančnih trgov. Zagovarja prepričanje, da je potrebno prodajati, ko vlada pohlep in kupovati, ko vlada strah. Leta 1993 je pričel z delom finančnega analitika v borzni hiši Nika, nato pa nadaljeval z delom v družbi za upravljanje Capinvest. Bil je med podpisnikniki peticije za privatizacijo, danes pa se ukvarja z lastnimi naložbami.

Foto: Demokracija

Pezdir, Šušteršič, Vodopivec in 60 ostalih uglednih Slovencev iz sveta politike, diplomacije, prava in kulture, ki so se podpisali na pismo podpore, je uvodoma poleg izpostavilo, da napočijo “trenutki v življenju, ko je vseeno, ali se oglasiš, ali ne”. “So trenutki, ko je pametneje molčati. A so tudi trenutki, ko se preprosto moraš oglasiti. Ti trenutki so zdaj, pred županskimi volitvami v Ljubljani.” Ob tem so dodali, da se v Sloveniji prevečkrat predajamo ‘udobju’ splošno veljavnega prepričanja, da je vse že vnaprej odločeno. “To krilatico nam vseskozi ponavljajo tisti, ki imajo od tega korist. Ki jim torej takšno razmišljanje omogoča ohranitev statusa quo,” so zapisali in poudarili, da če človek ničesar ne naredi, tudi ne more pričakovati rezultata. Iz tega razloga so se odločili, da se oglasijo in Ljubljančankam in Ljubljančanom položijo na srce, da imajo na prihajajočih lokalnih volitvah priložnost, da z izbiro določenega kandidata pošljejo sporočilo. “Sporočilo, da ni vse vnaprej odločeno. Ne drži, da ni alternative, in ni samo nekomu v tej Ljubljani usojeno, da večini v mestu vsiljuje način dela, ki je našemu vrednostnemu sistemu nesprejemljiv. Množica spornih dejanj Ljubljančanom veleva, da ne smemo več mižati na obe očesi.”

Foto: STA

Po prepričanju znanih Slovencev je Logar s svojim delom dokazal, da se ne ustraši zadanih izzivov in da uresniči vse, kar si zada. Poleg tega ima za razliko od aktualnega župana Jankovića visoko moralno integriteto in je sposoben iskati skupna izhodišča ljudi z različnim političnim prepričanjem. Prepričani so, da je to za Ljubljano v tem trenutku zelo pomembno. Ob tem pa poudarjajo, da bo na volitvah obveljal rek, da se v življenju ne sme obžalovati stvari, ki smo jih naredili, temveč tiste, ki jih nismo. To, da Logarja podpirajo znani in ugledni ekonomisti je vsekakor posebno priznanje za Logarja, ki je s svojim predanim delom v preiskovalni komisiji, ki preiskuje zlorabe v slovenskem bančnem sistemu dokazal, da mu ni vseeno za prihodnost državljank in državljanov.

H. M.

 • Občasni Komentator

  po čem je Pezdir ugleden? po ekonomskih dosežkih, objavah v tujih časopisih…kateri je torej kriterij odmevnosti g. Pezdirja

  • Steiermark

   Ugleden je že zaradi tega, ker razkriva resnico glede sprevrženih rdečefašističnih “liberalno” komunističnih spak, zaradi česar bi se vsa ta jugokomunistična druščina, že zdavnaj, če bi imela kanček zbujene vesti, v sebi, izginiti, ne samo iz Slovenije ampak s planeta Zemlje…..

  • rabbit

   Zaradi njega imamo v Sloveniji konkurenco na področju energetike. Jaz plačujem 12 manj pri elektriki na mesec kot sem prej. Pa nisem fen Rada Pezdirja.

 • Boy

  Bravo veliki trije, edini, ki si upate razkriti finančne mahinacije brigade rdečih. Čestitke za pogum in podporo Logarju, bravo.

 • Beličič
 • Anton

  Podpirajo ga samo taki ki mislijo s svojo glavo. V Lj. takih močno primankuje….

  • Steiermark

   Izgleda, kot da bi Lublano okupirali nezemeljski ali pa podsaharski primerki opic, z IQ pod 70. Kaj čemo, kri ni voda in to se širi……zato volijo orangutana, ki jih bo popeljal nazaj, v njihov raj – v džunglo!

 • Beličič
 • Miro

  a pezdir je ugleden ekonomist?hahahaha za rumene ovce morda

  • Fosa Stefan

   ne ne ugleden ekonomist je mencinger sicer idiot je idiot in ne vidi in ne sliši
   BOG GREHE ODPUŠČA, ČE JIH PRIZNAŠ SE POKESAŠ, neumnosti pa ne .
   zato je ustvaril nebesa in pekel živel boš pa tam, kjer si boš zaslužil.

   ZAPOMNI SI VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA TVOJE DELO IN ŽIVLJENJE SE MERI Z TVOJIMI VATLI. KDOR DELA IN ŽIVI DOBRO BO ZA TO TUDI NAGRAJEN. KDOR PA DELA IN LAŽE IN KRADE KAKOR JANKOVIČ, KUČAN… BO PA TUDI ZA TO DELO NAGRAJEN…
   tudi titek je bi vsemogočen, pa kje je danes na seznamu 10 največjih morilcev človeštva, kje je njegova zapuščina,……neuvrščeni??? tozdi, sozdi

   ali marija terezija, ki jo spoštujejo in jo spoštujemo po 300 letih

   • Miro

    boli mene za mencingerja….o pezdirčku govorim

   • rabbit

    ZDA že 10 let bankrotirajo po Mencingerjevo.

 • Beličič
 • Fngu

  Malo vas je malo pičkice.

 • VERRZIFIKATOR

  Janko z Viča

  ŽUPANOVA MICKA

  Kdo nikoli ni še slišal zanjo?
  Micka, Linhartova hči župana,
  dvesto trideset že let Ljubljana
  po pravici je ponosna nanjo.

  Kar na oder Micka se postavlja,
  štejemo zdaj tretje že stoletje,
  smeh izvablja igre te početje,
  vsaka štiri leta se ponavlja.

  Da Županova je Micka drama,
  tega Linhart v sanjah ni pomislil,
  mož komedijo si je zamislil,
  smešna ki je že po sebi sama.

  Pa tako je včasih v gledališču,
  da se žanri mešajo med sabo,
  stanje za kulturo da je slábo,
  da teater je pokopališče.

  Po zaslugi vrlih režiserjev
  Micka, ki edinka je župana,
  bolj se zdi Nevesta žal prodana,
  v krempljih parazitov in pozerjev.

  Naj se Linhart še tako potvarja,
  mešajo in pačijo se vloge,
  za režijo, stričke te uboge,
  plat zvona vse bolj in bolj udarja.

  Premočan je Linhartov scenarij,
  vse prešibke njega so potvorbe,
  težke njih z izvirnikom so borbe
  in nazadnje prava smer udari.

  V lastno past župan ko se ujame,
  tok dogajanj sam ko mož pospeši,
  vemo, Micko v igri kdo odreši,
  končno jo Anže za ženo vzame.

 • Ferdo

  A ni Logar na slikah zmeraj bolj podoben Jajotu? Že zato ga ne bi volil.

  • janko

   Naj te odnese NLP!

   • Srečo

    Smiliš se mi!!!!!!

  • O’Brien

   Jaz pa ga bom, ker mafijca Jankovića nočem več gledati.

  • Steiermark

   To je pa poznana stvar, da buzijem niso všeč pravi moški ampak razpotegnjene in povožene žabe, ki spominjajo na tita!

  • rabbit

   Ti kar voli Jankovića tudi ti boš prišel na vrsto, ko boš videl koga si volil prosim ne jokaj upam, da te doleti to kar je že marsikaterega Ljubljančana. Razen če mu držiš vrečo s katero krade pa tudi tebi kaj pade.

  • Minovak

   Si se pogledal v ogledalu…jaaaa… in videl tistega z dolgimi ušesi, ki riga….kdo je že to???

 • totex39

  Pri nas se vedno povzdigujejo za ugledne ekonomiste tisti, ki delajo za lopovski režim, medtem ko ostali, ki razkrivajo njihove napake so pa za njih neugledni ekonomisti. Podkupljivi sprevrženci se znajo šopiriti vsepovsod.

 • črnaovca

  Važno je koga bodo podprli volilci, ugledni ekonomisti, no ja njihov ugled je relativna stvar saj enkrta pridigajo eno drugič drugo, na osnovi njihovih teorij nastane kvečemu bančna luknja

  • Steiermark

   Zato si pa vi, rdeči podporniki prizadevate, da vse ostane, kot je, saj sicer brez zokija in njegovih podrepnih muh, velikih miliardnih lukenj v bankah, ki jih financiramo mi, pošteni državljani, medtem ko ta drhal kar naprej izčrpava in se idiotsko reži, pač “cuzate”, kar vam je dostopno…..

   • Sani Rijavec

    Lej Steiermark, ti si isti. In isto si slep, kot so ti ki jim očitaš, da nas kradejo.
    Tudi tvoj um je razvidno fašističen, zato ne ozmerjaj drugih s fašisti, ker je to sarkazem brez primere.

 • Anton

  no poglejte preljubi Slovenci take parole, češ da ni alternative so prikladne za ljudi s povprečnim IQ-jem/koristolovci, zame kajpak ne.

  sarkazem press

 • Beličič

  Mali je psihopat.Jebe se njemu za narod!

  • Sani Rijavec

   Ker narod.? Neslovenci?

  • Steiermark

   …je rekel jugopsihopat…..

 • tarantela

  Logar, Ti si i fejst fant! Čudim pa se, da vzdržiš v stranki, ki ima tako napadalne poslance kot je Grims in še dobra polovica njemu podobnih, saj si po srcu pacifist, celo vojsko si služil v civilni službi!!! Polagam Ti na srce, da si ustanoviš svojo desno stranko, ki ne bo razdiralna, imel boš veliko prijateljev in boš tudi pritegnil tiste, ki so nekoliko manj orto desni. Predvsem pa boste gledali naprej, za nazaj naj se ukvarjajo zgodovinarji, politiki morate ustvarjati za naprej!!!

  • O’Brien

   Saj mogoče jo pa bo. Po zmagi v Ljubljani. Torej ga podpiraš?

   • tarantela

    Ljubljani ne bo zmagal, odločiti se mora za samostojno politično kariero, je sposoben, vendar v tej in taki SDS ne bo uspeval, žal.

    • O’Brien

     Najprej zmaga.

  • Steiermark

   Tarantula, morda bo pa dr . Logar upošteval nasvet ene pošvedrane in znucane jugokomunistične ćefurke, po logiki katere so vsi, ki so zavezani Sloveniji in Slovencem, pravici in resnici, ki jo tudi širijo, z namenom, da se narod zbudi in vstane , “razdiralni” , ker si “dovolijo” vtikati prst v vašo rak rano – nasilje nad narodom, s posledicami, ki so prisotne pri nas, s takšnimi praznoglavimi kimalci, kot si ti in več kot 700 množičnimi grobišči, kamor je zmetanih več kot 200.000 nedolžnih žrtve, vaših in vaših očetov, tudi otrok, ki se pa trudite da bi vse utišali, ki si dovolijo spregovoriti o tem in širiti resnico osveščati še iz komunizma prestrašeni in indoktrinirani narod, ter jih še dodatno zmerjate z izrazi, ki so edino primerni za označevanje vas – rdečih jugofašistov!

   • Sani Rijavec

    Steiermark, dej spelji se. Baraba fašistična. Zaradi takih kot si ti nam vlada mafija. In taki kot ti nam nikoli ne bodo.
    Zguba.

    • Steiermark

     No, rdeči fašistek, zberi se in se tuddi poberi! Ne pašeš v Evropsko in pošteno Slovenijo!

   • tarantela

    A si prestrašen? Bogi, bogi!!!

    • Steiermark

     Prestrašena in preganjavico imaš ti! Ali se ti tudi v sanjah prikazujejo neprijetni prizori, kar so počeli , verjetno tvoji predniki ali ti sama, v imenu komunistične revolucije?

  • Lea Pralines

   Vse toidrži 100%

   • Steiermark

    jeli, nje de de…..

 • Sani Rijavec

  Velika neumnost je, da se je iz seznama podpornikov npr. brisalo Gregorja Viranta, ki je podporo dal…spet neka sds-ovska užaljenost, ko ni čas za to. Kajti krvavo se rabi vsak glas, tako pa se jih po nepotrebnem izgublja. Neverjetno.
  Ob takih potezah si mislim, zakaj le bi odšel na volitve in vam dal glas g. Logar ( in ob tem za vas novačil še druge ljudi) ?
  ..ker res si želim odrez Jankovićevega klana, pa nisem več prepričan kaj je vaš motiv….same igrice..

  • O’Brien

   Virant je politično izrazito negativna oseba. Ko je imel možnost spremeniti stvari, tega ni zmogel in je klonil.

   • Sani Rijavec

    Dej ne bluzi še ti. Ravno zaradi takih nemodrih potez desnice, ki jih je bilo morje (sploh sds-ovih), imamo daness še vedno vladavino globoke države oz. udbe.

    • O’Brien

     Na žalost imam prav. Virant je uničil stranko in liberalno opcijo za desetletja naprej. Poleg tega je podprl Bratuškovo in metanje miljard v banke oz. mafiji.

     • Sani Rijavec

      Ne nimaš prav v kontekstu in smislu, katerega jaz navajam. Odprite buče. Jankovića je treba odstranit.

     • O’Brien

      Ja, to pa res. Vprašanje pa je, ali je podpora Viranta Logarju v pomoč ali bo odvrnila tiste, ki se jim je Virant zelo zameril.

   • Steiermark

    Ne samo, da ni zmogel, takrat je bil v vlogi potaknjenca, ki je vse kar je šlo proti mafijski dejavnosti opankaroviča in njegovega kratkonogega strica, tudi miniral in nas izdal oz. sodeloval z mafijo!

    • Sani Rijavec

     Fantje modrost…tega se manjka. Če bi tri glasove prinesel Virant je uredu. Tako pa nenehne neumnosti zaradi neskončnih užaljenosti na vseh frontah, tudi z desnimi strankami, kot sem rekel smo kjer smo- vlada nam mafija ala Janković.

     • Steiermark

      Saj ni tvoja krivda, da ne razumeš – mati narava, ki te je obdarovala z 70 IQ, je kriva – afrika te kliče, na drevo!

     • Sani Rijavec

      Ti to meni Steiermark?

     • Steiermark

      Vsakemu to, kar si zasluži….. Preberi še enkrat svoje komentarje, preden se “čudiš” – kdo to tebi….

     • Sani Rijavec

      Se ne čudim. Kajti ti in tebi podobni ste krivci za Jankoviće. Ti si brezglavi fanatik, katerih IQ ne presega 70. Do 100 modrosti ni, in to je pri tebi jasno.
      Sodiš v skupino debilov, ki jih bi bilo treba prav tako lustrirati. Brezkompromisno.
      Moj IQ, je že cca od leta 90 strokovno dokazan, lahko ti samo rečem da si zgrešu za cca dve glave in pol. Bedak.

     • Steiermark

      No, s tem bebastim zmerjanjem pa si dokončno dokazal, da si prav ti bebec …. Kje so pa tebi “strokovno” merili IQ, pa lahko samo ugibam – morda v anusu!

     • Sani Rijavec

      Kaki debil si ti. Glup ko kurac, kakšen IQ je do pasu je pa znano.
      Kot sem reku, ti in tebi podobni ste krivci da nam vlada leva golazen. Ti si desna golazen.
      S podobnimj je treba na trdo, trda lustracija. Po moško. Moškj IQ. Za tvoje je pa znano, da so v resnici posrane nesposobne reve.

     • Steiermark

      Če bi ti vedel, aj je to “po moško”, potem nebi tukaj opletal s svojim posušenim , kot praviš ti, pristni balkanc, kurcem ampak bi se skril na najbližje drevo, kamor tudi spadaš s svojimi “modrovanji” in prostaškimi izrazi!

     • Sani Rijavec

      Bebav si ti. In dobiš točno to kar si zaslužiš. Reva skrivaška, tipičen sprevrženi izdajalec.

     • Sani Rijavec

      Boš še dojel kako mi dobro razumemo, fašist.

     • Steiermark

      Vsak pošten in Slovenec, bi se odrekel “podpore” lažnive in mafijske prevarantske drhali!

    • O’Brien

     Mislim, da ni bil sam kriv, je pa politična odgovornost nedvomno njegova.

     • Steiermark

      Pogle si samo njegovo “žlahto” oz. družinsko povezavo, da boš ugotovil iz katerega kupa rdečega gnoja je!

     • O’Brien

      Poznam.

 • Beličič

  Ko si enkrat na komisiji dobiš žig in greš za klavnico!

 • Beličič

  Ljubljane bele v črno naredil ne boš.Pa če se Generali nazaj obrnejo in svoje streljajo!

  • Sani Rijavec

   Ti pa ne piši neumnosti. Ker je skoraj vse boljše kot ta mafija, ki si lasti naše glavno mesto. Vsaj moje je, najbrž tebi kot ‘glavno mesto Slovenije’, ne pomeni nič. Jebe se tebi za Slovenijo, ker to niti nisi.

   • Beličič

    Mi v Kanadi smo sadit začeli.

    • Sani Rijavec

     Če si v Kanadi, potem mi je jasno zakaj podpiraš tega mafijca….odnesli ga bomo Slovenci iz mestne hiše, brezskrbi… vedno bližje smo temu. Ne ‘boj’ se.

     • Beličič

      Vem.Samo kdo bo nazaj prinesel?

     • Sani Rijavec

      A lahko slovensko jasno komunicirava.
      A je v stilu “šud aj stej or šud aj go”, kar je moto ljubljanskega mafijca.

     • Beličič

      Mafia za Šund ne ve!

 • antimur

  Dovolj je že samo pogled na Jankovićeve podpornike, od feministk,LGBT, ZZB, levofašističnih civilnih združenj, uvoznikov muslimanskih migrantov kot je Fajonka, lažnivih in spletkarskih zblojencev kot so levi mediji, kriminalci, zločinci, pritepenci, Grabus, Bošković, Pečovnik-Dori, pa normalno kučanisti, oni morajo podpreti tega kriminalca že po uradni dolžnosti, kot pravega trdnega antislovenca. Logarjevi podporniki so pa nekaj povsem drugega, zdravega, domoljubnega. Torej je odločitev za ljubljanskega župana kot na dlani, kajti začenja se osvoboditev Slovenije.

  • Beličič

   Peder ti življenje reši.Na koncu poti pa mačka pride!

 • Poserjemsenavse

  če bo dobo 20%, mu je treba spomenik postavit….

  • Beličič

   Tudi v penziji mu ne bo hudega!

   • Sani Rijavec

    Komu Zokiju? Zoki ne spi mirno že sedaj….ne vem če je to ravno ne hudo. Njegov klovnovski nasmešek je postala že ena nagravžna maska. In vedno težje bo… spal. Tak je zakon prirode, da se razumeva.

    • Beličič

     Narava je kurva!

     • Sani Rijavec

      Ja po tvojem intiligenčnem kvocientu, ko ti je kurva vrh. Zato pa imaš zokija na oltarju.
      Jst jo ne vidim tako. ..Naravo.

     • Beličič

      Muha v letu je pomembna.Vse ostalo je na oltarju!

 • Lea Pralines

  od kdaj pa je pezdir ugleden ekonomist?????halooooo,a to je vsak ki se prepucava po spletu….haloooo,ne vidim pa razlik med logarjem in jankovičem.edino favšijo kdo bo imel 5000 e plače na županskem stolčku.Zaradi nenehnega obsoijanja in hvaljenja sta oba zoprna in ne dobita od mene in mojih bližnjih tud slučajno nobenega glasu na volitvah.

  • O’Brien

   A to je taktika obupa? Vsi so isti? Janković nikoli več.

  • Sani Rijavec

   Dej pojma nimaš….. Pezdir je za Jankovićeve podpornike 10× profesor doktor. Ne piši neumnosti, če se ne razumeš …

   • Beličič

    On nam dobro služi.

  • Steiermark

   Če “ugleden ekonomist” tisti, ki z roko v roki, ropa slovensi narod in se po opičje in psihopatsko reži v obraz vsakemu, ki ga sooči z resnico in pričakuje odgovor od njega, potem imaš prav!

  • rabbit

   No pa poglejva. Kdaj je Anže Logar potopil kar nekaj podjetji med njimi tudi Mercator? Kdaj je Anže Logar žensko izkoristil za seks, ki je bila v življenjski stiski? Kdaj Je Anže Logar kmetom brez kakršne koli odškodnine še več brez vprašanja uzurpiral njihovo zemljo in gradil? Kdaj je Anže Logar gradil na črno? Kdaj je Anže Logar hodil na bogata kosila, namesto, da bi s tem denarjem poplačal delavce, ki so delali na Stožicah? Ker vse to je dela tvoj idol in ljubljeni vodja Zoran Janković.

 • Roman Benedik

  ha,ha Štih….človek je vlekel težke denarje iz proračuna za svoje nebuloze

 • Beličič

  Nabavite ionske zobne ščetke.Da vesoljci z vami komunicirajo v vašem jeziku!

  • Beličič

   Ni zob?Vesoljcev tudi ne!

   • Štalmajster

    Je pa samo en in edini tvoj …. Janko Witch.

    • Beličič

     Bolje vrabec v roki kot golob na strehi! Še to je drago.Da ne bo narod poginil.

     • Steiermark

      Poginil boš ti in tvoji rodžaci…. Pri nas, v Sloveniji, “poginejo” samo živali, ljudje pa umremo.

     • Beličič

      Umiral na obroke!

     • Steiermark

      Ti si se že “mrtev in brez uma” rodil!

     • Beličič

      Saj nisi živ.Nebeško carstvo je zate napor!

     • Sani Rijavec

      Steiermark, ti boš očital način komunikacije.
      Nacist sprevženi.

     • Steiermark

      Ne bom te poimenovala z nacistom, ker bi to bila žaljitev za prave naciste. Ti si pravi komunist , kar pa je dokazano, veliko hujše od nacizma, saj ste tako poklali več kot 200.000 poštenih Slovencev, med njimi tisoče nedolžnih otrok – česar pa zaradi sojega nizkega IQ (po velikosti čevljev , okrog 40) pač nemoreš razumeti. jugokomunistična balkanska pamet, pač! Daj, vrni se v domače loge, na svoje drevo!

     • Sani Rijavec

      To kar si zaslužiš to boš dobil. Držim besedo kar obljubim. Umakni se v jamo iz katere bruhaš.

     • Steiermark

      Groziš? Očitno še ti nisi “dobil, kar si zaslužiš”, vendar bodi prepričan, da ti bo sojeno, ob odhodu s tega sveta, kjer trosiš sovraštvo in zlo! Razin preoblečeni huniči, sveleti in ostali ubogi na duhu, ki poznate samo “jezik” sovraštva proti avohtonim v Sloveniji , poglejte se že vendar vase in videli boste grozno temo in propad – črno dušo. Še imaš čas, da spoznaš sojo zablodo in se spokoriš, preden zapustiš to zemljo…..

     • Sani Rijavec

      Ne uči nas kaj bo po odhodu od tu. Ker pojma nimaš. Že zadnjič si nekaj pametoval o teh stvareh in očitno se ti sanja ne, saj si vatikanski sprevženi slepec.

     • Sani Rijavec

      Ti si zlo in ti ga zagovarjaš. Ni me strah verjemi. Sem precej bolj razgledan od tebe, “kje in kam, kako in zakaj” potuje duša. Blage veze nimaš. Sojeno nam je vsak dan sproti. Pekel ali nebesa si ustvarjamo tukaj in sedaj.
      Ti si konstantno v peklu očitno. Le zakaj? Niti ni težko ugotoviti.

     • Sani Rijavec

      …ti boš grozil kako nam bo sojeno. Križar, ki Jezusovo ime zlorabljaš, za genocidni sprevženi um. Me zanima kako bo tebi sojeno, zgubljena duša

     • Sani Rijavec

      Jaz sem v domačih logih. Spokaj se ti nekam, tam od Bregane južno.

     • Steiermark

      Kjerkoli po Sloveniji se ti potikaš in seješ sovraštvo proti nam avtohtonim, se boš pa že moral naučiti geografije, če se že zgodovine nemoreš, da boš vedel, da je moja domovina Štajerska, severno od kraja, kjerkoli že se ti nahajaš……Mislim, da boš moral zamenjati link, ker si tui s tem sanijem prepoznaven, kot hun, svele in ostali sovražniki avtohtonih v Sloveniji!

     • Sani Rijavec

      Ti seješ sovraštvo in groziš, vsem. A le vrača se ti. Si nesramen in aroganten. In dobival boš nazaj porcije.
      Ti si kvazi domoljub. Moje slovenske korenine se ovijajo okrog tvojega vratu neskončnokrat …

     • Steiermark

      No, potem se pa ni ničesar bati, kajti ti si v Sloveniji, brez korenin, posebaj slovenskih – si pa s tujerodno “kulturo” , posebaj balkansko zlobo, dobro opremljen….

     • Sani Rijavec

      …in jst sem Gorenc.

     • Steiermark

      Zaradi mene si lahko tudi vesoljc, vendar s svojim kozlanjem in sranjem dokazuješ, da Slovenec, pošten in zaveden, nisi, huniću…..

  • nevtrino

   Imate težave s komunikacijo ?

 • Minovak

  Ljubljana, odkar je župan balkanski mafijec, že vsa leta, počasi pljuje nazaj na Balkan in, če dobro pogledate, zakaj tega mafijca ne vabijo nikamor v tujino, je vse jasno. Že tujina ga je spregledala in jim je veliko prej kapnilo, kdo je on, le njegovi okolici ni nič jasno. Tisti, ki ga bo volil, ni vreden slovenske zemlje, ker je pač ne mara, dobi pa lahko enosmerno vozovnico na Balkan, subvencionirano od MOL-a, ki ni njegav, temveč NAŠ. Za prvega, ki se javi, da odide na Balkan pa plačam jaz, čeprav imam penzijo pod pragom revščine.

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • rabbit

    Zakaj mislite imajo Upraven enote toliko dela v zadnjih mesecih s prišleki predvsem iz Kosova.

  • BlackOpsSystem

   volili ga bodo muslimani, šiptarji, makedonci in neumni slovencelni….sem včeraj v centru Lj pil kavo in zraven sta bila dva taxista in se pogovarjala, da bo janković v Lj vedno zmagal, ker je preveč muslimanov, ki jim je pomagal đamijo postavit……Tako, da veste, da janković sploh ne računa na slovenske glasove….razen tistih politično strankarskih!!!

   • nevtrino

    Vsakemu slovencelnu bi moralo takoj pozvoniti že vsaj takrat, ko je že kdaj povedal, da se

    bo pač oprl na svoje “trenirkarje”…

  • Grog

   Wow glej ga nacista ;) a kr ljudi bi posiljal iz drzave , ker ne volijo kar ti hoces ;)

 • Aron

  Volite Logarja, ce ne vas bo Štih vse pojedu!

  • Steiermark

   Ali misliš, da ima g. Štih ista nagnjenja, kot tvoji predniki, komunisti, s titom na čelu, ko so žrli ljudi pri živem telesu?

   • Sani Rijavec

    Zaradi debiv kot si ti Steiermark, nam vlada mafija. Fanatik. Ti in tebi podobni ustoličujejo Jankovića in podobne. Spuci se v svojo luknjo,iz katere serješ, ker si ista drhal. Si zdaj zadovjen. Idiot.

   • Aron

    za Štiha sem prepričan, da poje vse kar vidi. Kaj so pa komunisti delali z izdajalci domovine in sužnji Adolfa je pa drugo vprašanje.

 • Beličič

  Sami SS!To ni ponudba!

  • Štalmajster

   Oy vey, oy vey ….

   • Beličič

    Hi,Hi hi!

 • maxbernie

  Logar župan? Ja, ko bo pred parlamentarno komisijo raziskoval vpliv crknjenega akumulatorja v volvotu njegovega ljubljenega šefa in asigancijske pogodbe me sinom in očetom, takisto ljubljenega šefa.

  • nevtrino

   Vaše blodnje ?

  • rabbit

   Anže Logar ni preiskoval zasebnih tožb svojega šefa ampak kam je izginil denar iz bančne sanacije. Poleg tega, če ne veš je imel Anže Logar samo en glas in ne 7. Tako da bi realno imela koalicija SMC, Desus, SD, Levica (ki ni sodelovala), Nepovezani večino proti SDS in NSI.

  • antimur

   Dokazljivo ste na kučanistični in čarapanski strani samo omejenci, ki ne razumete najbolj elementarnih zadev, pač pravi idioti, obenem pa nabiti s hudobijo in antislovenstvom.

 • Beličič
 • Beličič

  Logar je močen kandidat.Novi valj.Ljubljano povozil v momentu.Tako se dela!

 • nevtrino

  Tako je, Lublana potrebuje novega župana, ne pa starega žepana !

  • Beličič

   Starega na križ.Malega h koritu!

   • nevtrino

    Četudi, še vedno boljše tamajhnega h koritu, kakor starega zamaščenega, ne ?

    • Beličič

     Če ne bi bilo drago,bi Dragič trojko vrgel!

  • Steiermark

   Lublana potrebuje, predvsem, sposobnega in poštenega župana, kakršnega do danes ni premogla, to je pa g. dr. Logar! Kot prestolnica cele Slovenije, si zasluži-mo, g. dr. Logarja, da nas bo, najprej, z izobešenjem slovenske zastave, opomnil, da smo v Sloveniji, kjer naj se uveljavi, ponovno, slovenska – srednjeevropska kultura in nismo na balkanu, kot nam to vsiljujejo aktualni podtaknjenci in kratkonogi, s svojimi rodžaci, “zavojevalci” Slovenije, kjer trenutno ni zaznati naklonjenosti avtohtonim – Slovencem in slovenski kulturi, ki se jo izriva iz vseh por Slovencev ter se jim podtika lgbt Q in mafijsko balkansko kulturo!

   • Sani Rijavec

    Daj utihni in zapri svoja nacistična usta, ti ki zagovarjaš, da so imeli nacisti mile prijeme. Z lahkoto tud tebe stuširamo.

    • Steiermark

     Ali te boli, da se vas je spoznalo za najbolj zverinsko tolpo, ki uporablja prijeme muslijev, kar se izživljanja nad nasprotniki rdečega režima, tiče! Stuširaj se pa raje ti, ker kar zaudarjaš po svoji balkanskosti, na daljavo….

     • Sani Rijavec

      Nas je spoznalo? Bednik zaslepljen.
      Kot sem rekel lustrirat vse debilne fanatike. Zaradi tebe in tebi podobnim nam vlada mafija.
      Zdegenerirani debil, ustaška glava.
      Ti boš o grozodejstvih, ustaši tvoji brati so znani po, edini na svetu, koncentracijskih taboriščih za otroke.
      Če rečem žvali, je to velika krivica do živali. In ne rabiš bit noben komunajzer, da vidiš to in izjaviš nekaj takega.
      Le kolikor toliko normalen moraš biti.

     • Steiermark

      gnojna bula….

 • Beličič

  Anže naš dom brani! Če ne nas ni!

  • Beličič

   Kapa dol pa opanke ob steno!

 • Primorec 81

  Žal ne bo nič pomagalo, Zoki bo zmagal in to v prvem krogu….

 • Anton

  Ljubljana potrebuje novega župana, Ljubljana potrebuje mladega župana, Ljubljana potrebuje sposobnega župana, predvsem pa Ljubljana potrebuje etičnega župana, skratka vse tisto kar dosedanji župan metropole kajpak ne predstavlja. On je samo še za odpad, Zoran namreč, da ne bo kake pomote!

  sarkazem press

  • Ivan Friderik Novak

   Tvoj komentar o podpori logarju je katastrofalen.
   Kaj hudiča ne uvidiš, da je Logar avtistično zmene, ki uporablja medvedka namesto ženske.
   Seveda, katera normalna bo pa šla s tem bebčkom.
   Logar nima šans!!!

 • Osti jarej

  …mater!…saj kmalu ne bo potreboval nobenih drugih volilcev

 • Šobar Davorin

  No ja, malo pravopisa:….Za Nemško družbo……Za nemškodružbo! Pravilo o….-ski, ….-ški. Z malo začetnico, dragi moji polpismeni pisunčki. In, “uglednost je jako relativna”. Name nima vpliva. Pa, slavabogunavišah, še marsikomu ne.

  • Šobar Davorin

   ja, sem pa zato, da gre gosponzoki čim preje na smetišče. Ne morem zapisati, zgodovine. In sodišče.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor so že v prvem ruku IZROPALI
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €

    in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje
    NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.

    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    –ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

    • Get Smart

     Zoranka Janković je soustanovteljica FORUMA 21,
     predsednik je seveda MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

     FORUM 21 združuje ves v Sloveniji NAROPAN KAPITAL, KAPITAL, ki ga je

     MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA izropala poštenim ljudem.

     Pamet v glavo.

     • Get Smart

      Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
      = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

      in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

      kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

      = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

      (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
      pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
      gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
      i tako dalje do tokija …)

      vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
      delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
      =
      “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

      1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
      2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
      psi čuvaji tekovina revolucije
      3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
      oz.
      z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

      Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
      seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
      .
      Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
      so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
      .
      .
      Jezus Kristus:
      »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
      .
      »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!