Ekonomski migranti Srbi bi radi vladali tudi v Sloveniji: Na volitve, da bi dobili “tisto, kar imajo drugi že 26 let”

Foto: facebook

Očitno Srbi niso zadovoljni s tem, da preko župana Jankovića vladajo Ljubljani, sedaj bi radi zavzeli kar celo Slovenijo! A kaj, ko je iz njihovega programa jasno, da si želijo poskrbeti le zase: “Socialna stranka Srbov Slovenije – SSSS želi za Srbe v Sloveniji samo eno, tisto, kar imajo drugi že 26 let. Osnova je enotnost Srbov Slovenije kot zahteva za priznanje naše najštevilčnejše srbske manjšine v Sloveniji,” razkrivajo na svoji spletni strani. Spoštovani, Slovenci nismo “drugi”, kot nas naslavljate, ampak smo prvi narod v svoji državi! 

Socialna stranka Srbov Slovenije ne skriva, kakšni so njeni interesi ob tem, ko se podaja na junijske volitve. Da so jim v prvi vrsti Srbi in njihovi interesi, je razvidno že iz imena, ki ga imajo zapisanega tudi v cirilici, to pa so jasno artikulirali tudi na novinarski konferenci, kjer so dejali, da si prizadevajo za priznanje srbske manjšine v Sloveniji pa tudi za ohranjanje njihove kulturno verske identitete in jezika. Seveda si prizadevajo za ohranjanje svojega jezika, saj slovenskega očitno ne znajo. Samo poglejte, kakšno jezikovno skropucalo so zapisali v vabilu na novinarsko konferenco:

Ne samo, da manjkajo vejice in končna ločila, manjkajo samostalniki, napačno so postavljeni pridevniki, glagoli so na napačnem mestu in izid tega vabila je, da je popolnoma nerazumljivo. Vsekakor pa zmaga del povedi, ki se glasi: “Odstranitev korupcijskih in nestrokovnih sodnikov, tožilcev in policistov”. Tudi vas spominja ta odstranitev na “likvidacijo”? Njihovo pismo je tako polno napak, da niti od daleč tisti, ki ga je napisal, ne bi izdelal izpita iz pravopisa slovenskega jezika, a je to še “najmanjši” problem.

Zahtevajo enake pravice, kot jih imamo Slovenci
Predsednik stranke SSSS, ki vodi tudi Zvezo srbske diaspore Slovenije, Saša Gajić namreč zahteva: “Osnova je enotnost Srbov Slovenije kot zahteva za priznanje naše najštevilčnejše srbske manjšine v Sloveniji. Programsko gledano se SSSS zavzema za ohranjanje jezika, pisma ter kulturno-verske identitete Srbov v Sloveniji. Vsekakor tudi  za medkulturne ljudske pravice moderne družbe, družbeno-ekonomske in socialne garancije za vse upokojence in delavce. Ustvarjanje pravice in enakost Srbov in vseh slovenskih državljanov.” Po podatkih SSSS naj bi v Sloveniji živelo že 218.000 Srbov, zato zahtevajo enakost s Slovenci. Enakopravnost jim sicer že zagotavlja ustava, prav tako jim nihče ne onemogoča, da bi se udejstvovali kulturno in jezikovno. Celo več, Slovenija je že tako preveč tolerantna do balkanizacije slovenske kulture.

To pa še ni vse, SSSS se namreč zavzema za “sorazmerno zaposlitev manjšinskih strokovnjakov v državnih inštitucijah (policija, tožilstvo in sodstvo)”. Glede na zgornje vabilo vodstva SSSS s številnimi jezikovnimi napakami se čudimo, kako se čutijo dovolj samozavestne za delo v javni upravi? Bi sploh kdo razumel, kakšne pravice ali obveznosti bi državljanom Republike Slovenije določala odločba, pod katero bi bil podpisan polpismen Srb kot javni uslužbenec? 

Vir: Facebook

So tudi vojno nastrojeni
Slovenija bi morala biti odprta država do tujih migrantov do tiste točke, ko naše gospodarstvo potrebuje kadre, ki jih doma primanjkuje. Vendar je pod trenutno vlado prišlo vse preveč prišlekov, ki se gredo socialni turizem, ki ga podpirajo davkoplačevalci, tisti, ki so delovno sposobni, pa opravljajo manj zahtevna dela, predvsem taka, za katera je pogoj le končana osnovna šola. Zato je pričakovano, da so tudi njihovi dohodki v skladu z njihovimi delovnimi mesti, in ne preseneča, da je njihov program usmerjen predvsem v črpanje socialnih transferjev. Tako med drugim predlagajo “otroški dodatek za prvega otroka 200,00 evrov, drugega 300,00 in z več kot dva otroka 350,00 evrov”.

V stilu idej, pridobljenih kot v gostilniškem pogovoru, pa predlagajo tudi ukinitev redarske službe ter: “organiziranost vojske in vojaške tehnike dvigniti na visoki nivo, kajti z rožicah se ni nikoli vojna ne more dobiti v kolikor do nje pride”.

J. G.

 • Striker

  (C/T/P) Cilji NWO (Iluminatov) in naš čas.
  1.) Ljudje morajo biti bolj naklonjeni zlu kot dobroti
  2.) Spodbujanje liberalizma
  3.) Uporaba IDEALA SVOBODE za spodbujanje vojn med ljudmi, ki si vojn v resnici ne želijo.
  4.) Uporaba vseh razpoložljivih sredstva, da dosego NGO ciljev, ki so za njih upravičeni
  5.) Verovanje v njihovo pravico do uporabe sile
  6.) Vir njihove moči mora ostati neviden do trenutka, ko bodo pridobili to moč, nobena skupina jih nikoli več ne bo mogla oslabiti
  7.) Zagovarjanje psihologije ulice, s čimer pridobi nadzor nad množicami
  8.) Spodbujati uporabo alkohola, drog, moralne korupcije in vseh oblik zakonske zveze, da bi sistematično pokvarili mladino naroda
  9.) Iščejo način za zaseganje zasebne lastnine vsakega državljana z uporabo vseh razpoložljivih sredstev.
  10.) Uporaba sloganov, kot so transliteracija, svoboda in bratstvo v množici kot oblika psihološkega bojevanja.
  11.) Vojna mora biti usmerjena tako, da sta obe strani postavljeni v nadaljnji dolg in bedo, medtem ko je mir zasnovan tako, da nobena stranka ne more ohraniti pravic do ozemlja
  12.) Člani masonske organizacije morajo uporabiti svoje bogastvo, da sprejmejo kandidate, ki so izbrani iz javne ustanove, ki bodo poslušni v svojih zahtevah in kdo bo figura NGO-ja v senci. Svetovalci morajo biti izobraženi in usposobljeni od otroštva, da izključijo afere po vsem svetu.
  13.) Medijski nadzor osnovnih komunikacij , od koder izhaja večina informacij, ki jih javnost prejme
  14.) Agenti in provokatorji se bodo pojavili po ustvarjanju travmatičnih situacij in bodo delovali kot rešitelji, v resnici pa so njihovi interesi nasprotni, zmanjšanje števila prebivalcev
  15.) Ustvarjanje industrijske depresije in finančne panike, brezposelnosti, lakote, pomanjkanja hrane – uporaba teh dogodkov za nadzor množic in množic ter izbrisati tiste, ki stojijo na poti.
  16.) Infiltracija prostega zidu za kritje naslednjih ciljev
  17.) Za pojasnitev vrednosti sistematične prevare, uporaba velikih, slišnih sloganov in besednih zvez, ki zagovarjajo velikodušen zvok obljube mase, tudi če jih ni mogoče vzdrževati
  18.) Umetnost uličnih borb je potrebna, da bi prebivalstvo postalo podrejeno
  19.) Uporaba agentov kot provokatorjev in svetovalcev za prizori, kot so recimo v Libiji, Iraku, Siriji, ko obdolžijo »dikatatorje in jim razsujejo države potem pa po vojnih, uporaba tajne diplomacije, da pridobijo nadzor nad »novovladajočim« in seveda naravnimi bogastvi.
  20.) Vzpostaviti velike monopole, ki jih bodo nadzirali svetovne vlade
  21.) Določiti visoke davke in nelojalno konkurenco za doseganje gospodarske razčlenitve, nadzor surovin, organizirano vznemirjenje med delavci in s tem uničevanje konkurence
  22.) Vzpostavitev oboroženih policijskih enot in vojske, ki bodo še naprej varovale interese Illuminatov
  23.) Člane in vodje svetovnih vlad bo izvolil in imenoval direktor Illuminatov
  24. Infiltracija v različne družbene razrede in ravni katerekoli vlade s ciljem učenja mladih, teorij in načel, ki so znana kot napačna. (Ameriški izobraževalni sistem)
  25.) Izdelava in uporaba nacionalnih in mednarodnih zakonov, ki bodo uničili človeštvo.

 • FUCK COMMUNISM

  Sem sicer zelo proti, da bi imeli srbski migranti kakrsenkoli vpliv v Sloveniji, ampak priznat jim je pa treba, da imajo vsaj slovensko zastavo razobeseno, za razliko od slovenskih rdecuharskih izdajalcev v leglu po imenu Levica.

  • Občasni Komentator

   Srbom je treba priznati, da so bili, so in vedno bodo precej organizirani, dosti bolj enotni in homogeni kot smo mi. Znajo se ekstremno dobro asimilirati v okolje, vendar ohraniti svojo identiteto. Tako je tudi v Franciji, Nemčiji, Avstraliji. Tako kompaktni uspevajo, za razliko od nas, ki smo tako maloštevilni pa razpotegnjeni od levih, srednjih do desnih, in nikoli enotni, ko je to potrebno.

   • FUCK COMMUNISM

    To je vse res. Ampak srbsko (ali katerokoli stranko nekega drugega naroda v neki drzavi) stranko v Sloveniji je treba prepovedat in razpustit. Tako kot izdajalski socialisticno partijo Slovenije in levico…!!!

    • Občasni Komentator

     na podlagi česa bi to naredil?

     • FUCK COMMUNISM

      Zalostno, da sploh sprasujes na podlagi cesa….

     • Občasni Komentator

      ne razumeš…ne sprašujem zakaj, to mi je jasno, ampak za nekaj takšnega moraš imeti zakonsko podlago. O tem te sprašujem?

     • FUCK COMMUNISM

      Ne rabimo zakonske podlage za to, da preprecimo dvigovanje vpliva in moci tujcev v Sloveniji ampak zato, ker je tako PRAV!!! Vedno se sprasuje “zakaj tujci ne bi imeli stranke v Sloveniji”, namesto da bi se sprasevali “zakaj bi tujci imeli stranko v Sloveniji”. Zakoni bi morali bit taki, da v Sloveniji preprecujejo ustanavljanje strank vsem tujcem!

     • Občasni Komentator

      Problem je v tem, ker ti ljudje zakonsko gledano niso tujci, temveč državljani RS, tako kot mi2. Po tej logiki bi morali potem razdeliti državljane na tiste 1. reda, ki lahko ustanovijo stranko, in tiste 2. reda, ki tega ne smejo. Zgolj informativno pa ta informacija. V BIH za predsednika države (oz. lana predsedstva) ne morejo kandidirati osebe, ki niso iz konstitutivnih narodov BIH (Srbi, Hrvati, Bošnjaki). To a priori pomeni, da Romi, Židi ali Slovenci ne morejo opravljati te funkcije. EU se jim je obesil na to določbo ustave, ampak oni tega preprosto ne j…in delajo po svoje.

     • FUCK COMMUNISM

      Tocno tako! Ne morejo imet tujci drzavljani enakih pravic kot staroselci! Halo!?!? Vseeno jim je bilo drzavljanstvo podarjeno. To ni isto. Taki potomci Srbov, ki pa so rojeni tukaj in se vkljucujejo v tako stranko, je pa treba izgnat, ker ocitno niso lojalni Sloveniji ampak Srbiji. In prav je, da ne jebejo EU! Z upostevanjem EU Slovenci v lastni drzavi puscamo, da nam tujci govorijo kako naj zivimo! Upam, da se naprej ne bodo jebal zahtev EU!

 • althar

  Jej, jej, kdo bo pa zdaj volil komedijanta Serpetinška? Levaki ga ne marajo več tako zelo, cerkvenjaki tudi ne (pa hčerina birma gor ali dol), zdaj mu bojo ušli pa še čefurji. Kaj mu pa potem sploh še ostane? Kamnik in Duplica?

 • soc

  Precej prijateljev imam in precej ljudi poznam iz nekdanjih republik SFRJ, ki živijo v Sloveniji že dolga leta. Prve ali druge generacije. Hrvatje so se naučili slovensko (pokojni prof. dr. Pavle Kornhauser bolje kot 99,99% domorodcev). Makedonci so se naučili odlično slovensko (recimo direktor Leka in vsi drugi z njegove fakultete, ki so se odločili živeti v Sloveniji). Srbi? Ne poznam niti enega, ki bi brezhibno obvladal jezik domačega naroda, tudi če je bil rojen v Sloveniji in tudi če je “slovenski pisatelj”. Kaj šele kak prestolniški župan. Pri čemer tako kot islamisti in kot miniaturni Rusi verjamejo, da je Srbija povsod, kjer so srbski grobovi.

  Ne, niso prijetni priseljenci na tleh mojih dedov. Pa imam res dobre prijatelje med njimi, le da živijo v svoji domovini, nekateri celo na Hrvaškem. Na Slovenskem pa so žal podobna agresivna kuga kot Šipci in bosanski muslići.

  • janez cepec

   ah dej no, “naš” Zoki pa ja oblada slovenski jezin, a nje?

   • SIMON ROZIC

    On vlada celo “Lubano” , a nje, cele Fužine in celo mafijo, a nje?
    Ima pa tudi potomce, ki se bojo po končani “fotrovi” karieri morali lotiti
    osnovnega izučenega poklica, “brušenja škarij in nožev”

 • janez cepec

  lahko kot stranka sodelujejo na volitvah, če pač izpounujejo pogoje, uhka tud zmagajo zarad mene, če jih bo dost volil, ne morjo pa bit narodna manšina, pa de se jebejo. tud če jih je več kot Hunov pa Makaronarjev, so to ekonomski migranti, k’ so po WW2 u Slovenijo pršli s trebuhom za kruhom.

  • pesjanar

   Prosim prevod za Štajerce,katerim kvakanje ni ravo tisto pravo za uho prijetno in očem gledljivo……

 • SIMON ROZIC

  Verjamem, da je preko “brata” Jankovića drago poslovati…”on traži suviše za sebe! ”
  Uboga država Slovenija, kako jo bananarji in cigajnarji lupijo!

 • Striker

  Od kdaj lahko TUJCI v Sloveniji ustanovijo politično stranko, ki nastopa na volitvah? Stranko lahko ustanovi najmanj 200 polnoletnih državljank in državljanov Republike Slovenije, ki podpišejo izjavo o ustanovitvi stranke. Ker imamo v Ustavi lepo zapisano, da so v Sloveniji DVE manjšini in ena etnična skupnost, katere delovanje bo predpisal zakon, me res zanima, kako lahko zahtevajo priznanje manjšine v Sloveniji, v Nemčiji, kjer jih je več kot 400.000 pa še niso zahtevali priznanja statusa manjšine. V Sloveniji imamo ekonomske migrante, konec leta 2017 je bilo tako stanje v Sloveniji , samo še 83.1%, je Slovencev razlika do 2 milijona pa so ekonomski migranti v procentih: Srbov 2% ( 40.000), Hrvatov 1.8%, Bošnjakov 1.1%, drugih in nespecificiranih (Albanci, Šiptarji,……) 12%,

  • janez cepec

   sej pravem, stranko uhka ustavovijo, če izpounujejo pogoje, niti slučajn pa ne morjo bit narodna manšina, pa tud če so u večini. (hehe, tole m’ je pa dobr ratal, a?)

   • Striker

    Ne, stranke lahko ustanovijo samo državljnke in državljani Republike Slovenije. Lahko ustanovijo kulturnoali športno društvo, stranke pa NE. Še v društvih so omejitve za število tujcev v društvu, v strankah pa tujcev ne smejo imeti, saj TUJCI nimajo glasovalne pravice na volitvah ali referendumu. Če pa so to ustanovili taki, ki imajo slovensko državljanstvo in volilno pravico, potem to ni srbska ampak slovenska stranka, ne pa socilan stranka Srbov Slovenije. V Sloveniji so Srbi TUJCI; tisti ki imajo pa državljanstvo pa NISO SRBI ampak Slovenci. Kdor je dal dovoljenje za ustanovitev take stranke, je podkupljen.

 • tzt

  Uporabo imena “Srbska” bi morali prepovedati in to stranko ekonomskih pritepencev zbrisati z liste. Pri nas imamo samo Italijansko in Madžarsko manjšino. In Pika. Kaki srbi neki! Mamicujim.
  Poleg tega, da čapci izčrpavajo socialni proračun bi se ti tepci radi omastili še z državnim proračunom, če uspejeo preseči 1%.

  • pesjanar

   Lahko se uporabi beseda “srbska-o-i””čučavac”oziroma klozet na počep to je tipično srbsko,ostalo pa z zakonom prepovedati,dovolj smo imeli na mejah na uradih čiriličarjev,da o oficirčkih ne govorimo,tu je SLOENIJA in tega se morajo zavedati drugače pa marš v Čuprijo,enkrat smo že dali brco njihovi “nepremagljivi jna”sedaj so na vrsti tisti ki bi jo radi obudili od mrtvih.

 • if

  Iz ustavne himne: “Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog. Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!”

  Zahtevam, podpiram in vzdržujem samostojno republiko Slovenijo v oblasti slovenstva in slovenskega naroda.

  Vse ostalo so podrobnosti, ki jih slovenski narod določa kot suveren na svojem, na slovenskem ozemlju, v državi Slovenk in Slovencev.

  Dogajanje in temu mnoga druga podobna, razumem kot kreiranje potenciala nasilnega uničenja Slovenije in slovenskega naroda.
  Avtorje takega tipa obravnavam kot sovražnike ne glede na tip sovražnika (notranji, zunanji).
  RS postaja plen raznarodovalne politike slovenskih levičarjev v spregi s silami, ki RS skupno trgajo pri živem telesu.

  Ta proces je nujno ustaviti, če želi slvoenski narod preživeti v svoji državi!

  • janez cepec

   ti si, zgleda, tud edn od tistih idijotou, ki ne vejo kera kitica Zdravice je po ustavi slovenska himna.
   nč hudga, mau vas je, več al men ste neškodliva združba pod vodstvom dosmrtnega predsednika, bivšga komunajzarja, pa počas izumurate. hvala Bog

   • if

    6. člen ustave RS: “Himna Slovenije je Zdravljica.”
    http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=USTA1

    • janez cepec

     ja,ja, bo držal, sam sedma kitica, ne druga, za kero je zapeu vaš samozvani disident. ne vem od kdaj mu je Bog tok pr srcu, suj se biu tahuj komunajzar, no ja, sej’ še skoz, sam ne okol govort

     • if

      Ne razumete ustavne povedi!?

     • janez cepec

      po 6. čl. Ustave RS SLO je slovenska himna Zdavica in sicer njena 7. kitica in ne 2. kitica, kot vas zmotno uči vaš prerok.

     • if

      Ustavna poved: “Himna RS je Zdravica.”

     • janez cepec

      ti si butl, do konca preber, to tvojo poved

     • if

      6. člen ustave: “Himna Slovenije je Zdravljica.”

     • janez cepec

      jaja, to si se na pamet navadu, naprej pa ne znaš prebrat

     • if

      Vsebina Zdravice je ustavna materija.
      Ostalo je predmet nižjih zakonski ravni.

     • janez cepec

      kva pa ti veš, kva je ustavna materija, kot rečen, BUTL, ni ti pomoči.

   • sprehajalec

    Bloj že tok Himn, da se je use zmešal Janez. Zadnč u Planic, kje bla Polska hej Slovani, je ta star folk kr pukonc planu.

    Še najblj je ustala u spominu od Franca Jožefa

    Boh ohrani, Bog obvarji,
    nam Cesarja Avstrijo.

    • janez cepec

     ti, te Jožefove se pa ne spounem, nism tok star

     • sprehajalec

      je punarodela janez. komunajzarji ste jo hotl iskorenint, pa je ustala u srch sluvenskega naroda…

     • Soave

      Ja, da si eno negodno tele se vidi po tvojem pisanju !!

     • janez cepec

      ej tabletke ti popoščajo, počas bo treba nove uzet, al pa s kolom po glau. pa se bojim, de ti tud to ne bo pomagal

     • Soave

      Hja, to pa ne vem, kaj tebi najbolj pomaga, Boš menda že vedel , kaj si vzel zjutraj in kaj si pozabil !!

     • janez cepec

      kva, a u Begnah beljo, a si čez ograjo spizdo?

     • Soave

      Ti si že malo sumljiv s temi Begunjami, veš ?
      Ko nimaš drugega za kikirikat, privlečeš ta tvoj star štos na plano.

     • janez cepec

      jebemti pa res, glih tak ratujem ket Janša, nč novga, usak dan en in ist jamranje pa klobasanje. fak, globok sm padu. dej se ga bom pa zapiu od žalost. fak,fak, pa ne Jakov

     • Soave

      O JJ in JF ne bi.
      Je pa dobro, da priznaš, da zelo rad klobasaš.

     • janez cepec

      mea culpa, jest prznau se svoje napake, sicer jih nimam, pa usen-
      kdo j’ pa JF?

     • Soave

      Saj si ga omenil ti ! Boš menda ja vedel.

     • janez cepec

      pa sej videš, de lupetam. pozabu sm, razsvetli me

     • Soave

      fak, globok sm padu. dej se ga bom pa zapiu od žalost. fak,fak, pa ne Jakov

  • Soave

   + + + + + + + +

 • antimur

  Bolj kot bo ta čefurska drhal glasna, bolj jih bomo Slovenci sovražili, posledice so pa lahko, predvsem za njih, zelo slabe. Da se razumemo, spoštujem vsakega , ki se zaveda, da ni v Srbiji , Bosni ali Kosovu, ampak, da smo jim gostoljubno dovolili naseliti na naše prostore in se kot gostje tako tudi obnašajo, ne pa tiste, ki želijo na naših ognjiščih vnesti primitivno balkansko kulturo, takšnim je potrebno odvzeti državljanstva in vize ter jih pregnati nazaj v njihove balkanske prostore.

  • macon

   Zelo veliko jih je in se še množijo, poleg tega so v naših centrih. Slovenci jim smejo bodisi kimati bodisi spizditi v hribe in doline.

   Pozabi slovenski upor, Slovenec je tako ponižan, da bo od lakote crkaval v tišini, ker ga bo sram in da ja ne bi koga motil.

   • antimur

    Mislim, da se naša zavest krepi iz dneva v dan. Da jih pa že nismo zdavnaj po njihovih čefurskih tikvah, je pa samo jasen odraz med kulturnim narodom in divjaki. Predolgo so bili pod turško vzgojo, vsi, razen Hrvatov.
    Da bi pa ta banda rada svojo stranko, je absurd nad absurdi. Naši rojaki na avstrijskem koroškem, čeprav živijo na svoji zemlji, so lahko dolgo o tem samo sanjali. Levaška politika je bore malo naredila za njih, bolj se je zanimala za to primitivno balkansko drhal. Že iz pogovor znancev, tako levih kot desnih, je zaznati zelo močan odpor proti tem divjakom, vsekakor so kučanisti z metercvanzigom in njegovo levofašistično drhaljo njihovi zaščitniki, prihajajo pa časi, ko bo vsa ta golazen dobila račun za naprej in za nazaj. To je naša dolžnost, slovenskih domoljubov, kajti ti balkanski primitivci so se razmnožili že preko kritične meje.

 • lado

  GLEJTE,SLOVENCI!!!!!!!!! NA VOLITVAH VOLIMO DESNICO !! KOT MADŽARI !!! POTEM PA NSREDIMO RED V NAŠI , MOJI DOMOVINI !!!!!!!!! KDAJ GREMO OBESIT SLOVENSKO ZASTAVO NA LJUBLJANSKI GRAD !!!!!!!!!!!???????????? KJE SE DOBIMO!!!!!!!!!!!!!!!???????????

  • Janez

   Ti si že od jutra dejaven v beznici ko take pišeš. Kar tam nas počaki, pridemo kmalu.

   • janez cepec

    o pridete, pridete, se ni za bat.

  • lili pili

   Pri sv. Urhu…

   • janez cepec

    uhka bi si šli tud kešno podzemno jamo pogledat, za usak slučaj

    • lili pili

     V lasko pol pa na pivaka..

   • xtc

    A tam ,kjer so komunisti pobijali svoje zločine pa lažnivo podtikali drugim?

    • Občasni Komentator

     kako se pobija svoje zločine….a ti si iz SSSS?, da je tak zapi

    • lili pili

     Ja domobranci pa v kleti imeli krompir…. da so jih lazje pobijali, zanimivo, vecino pobitih so svojci prepoznali kot pobite partizane…

     • FUCK COMMUNISM

      Torej so domobranci opravljali castno delo – pobijali so bandite!

    • Steiermark

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • sprehajalec

  #Spoštovani, Slovenci nismo “drugi”, kot nas naslavljate, ampak smo prvi narod v svoji državi! #

  Nismo drugi, mi smo prvi, da se napijemo slovenačke krvi…

 • Marija

  Balkanci vedno sovražijo Slovence, se iz nas norčujejo, nas ponižujejo, ne sprejemajo naše kulture. Parazitstvo jim je pa vedno dišalo in nikakor ne moremo spraviti njihovih rok iz naših denarnic. Balaševič v stožicah, oni pa naskok na parlament. Ljubi Slovenci pamet v roke, poglejte koliko mehkih ć je na uradnih dokumentih, v medijihin povsod kjer je oblast. To je huje kot germanizacija.

 • PIA PlA

  Lepo bi bilo, če bi se vsi srbofili končno razkrili, kot so se ti. Zdaj vemo, kdo nam meče polena pod noge. Če hočejo vladati naj gredo nazaj domov v Srbijo. Tu smo doma Slovenci. Na svoji zemlji bomo sami gospodarili. Žal to vrivanje Srboslavije komuniste sploh ne skrbi, Erjavca pa še najmanj. Edini glasni glas razuma je trenutno na politični sceni resnično samo Požar. Bo kar bo. Želim si, da bi se med seboj požrli.

 • Stajerka

  no….še vedno sanje o veliki Srbiji……eni se pač nikoli ne spametujejo!!!……in nikoli asimilirajo/integrirajo, kar je še en dokaz sposobnosti in domoljubnosti SD-ja!!??
  ZAPRET MEJE !!

 • zokispoki

  Odlocni NE ! To ni nikoli bila, in nikoli ne bi smela biti manjsina! Zakaj pa ne ustanovijo Srbske stranke v Nemciji, ali Avstriji !? Tam jih je kot listja in trave ? Se tega se manjka, se en korak v Balkaniyaciji nase domovine. In vceraj, oni priseljenec, kar po cefursko po televiziji! Ma nemoj, bre ! Moja prognoza je, da bo to samo stopnjevalo nas odpor proti temu nemarnemu vsiljevanju !

 • PIA PlA

  Šele zdaj sem prebrala tudi pismo, ki ga je srbska stranka pisala Novi24TV.

  Njihov program je osnovan na tem, da želijo razdeliti več našega denarja: večje plače, večje pokojnine, večji otroški dodatek, večjo brezplačno malico za dijake in študente …

  … nič pa o tem, kako bodo denar zaslužili…
  … kje ga bodo dobili nam je pa tako jasno!

 • bisabre

  Najbolj pa bode v oči, da so si v “strankinih” prostorih izobesili nacionalne zastave tako, da je srbska na sredini, desno je slovenska in levo evropska. Gre za višek nesramnosti in cinizma ter nespoštovanja rabe slovenske nacionalne zastave. Je očitna provokacija, saj žive v Sloveniji in imajo slovenska državljanstva, torej bi morala biti na sredini slovenska zastava.
  Upam, da na volitvah ne zmagajo njihovi levičarski lizuni, drugače bo treba razmišljati o izselitvi in prošnji za azil v kakšni normalnejši državi, kjer tako domačini kot tujerodni priseljenci spošptujejo državo gostiteljico in so vsi tam živeči ljudje tudi dejansko enakopravni.

 • črnaovca

  Samo še šiptarji ustanovijo svojo stranko in zahtevajo manjšinske pravice pa bomo Slovenci spet kot v nekdanji Jugi, konji za delo. Najprej bi morali vse ki ne znajo Slovensko naganti v tečaj jezika katerega si morajo sami plačati šele potem bi lahko dobili službo oziroma odpreti s.p.

  • lili pili

   Predsednik siptarske stranke bo dr. Jan…. edini, ki bo na celu dveh strank, tompa se ni nobenemu uspelo…

   • xtc

    Težka bo z Dr.Janezom Drnovškom a ga boš ven skopal?

    • lili pili

     Dr. Pristinski janez jan…. se ziv..

     • xtc

      Ne Albanski Janez je že par let pokojen tako ,da u daj mir-ne vem pa če je bil oče ravno iz Prištine.

     • lili pili

      Mislis politicno mrtev…

   • Vojteh Dovč

    17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj.

    • lili pili

     Vem, hvalaaaa

  • Občasni Komentator

   Če se prav spomnim kako je bilo, je Beograd vlekel denar, tako da od naših končnih izdelkov nismo dobili to, kar na pripada, sami pa smo polizdelke molzli iz drugih republik, če smo čist pošteni a ne? Konji za najtežje delo vendarle nismo bili.

 • Stajerka

  je to sploh ustavno in zakonsko dopustno???……upam, da se strokovnjaki poglobijo – ker se bo sprožil domino efekt…..kot pri zabrisanih lopovih – v večini, redkim je bila kratena pravica!

  • Občasni Komentator

   izbrisanih tudi sam ne maram, in sem prepričan, da je večina teh ljudi imela enake možnosti kot vsi mi, urediti zadeve pravočasno. Prepričan sem tudi, da je velika večina izbrisanih sodila v tisto skupino, ki je pričakovala hitro ureditev stvari nazaj, enkrat ko se je morija na Hrvaškem začela. Sam sem bil priča pladnjem z oznakami 4S (kot jih ima ta stranka sedaj), ki sem jih kot študent gledal, med delom v Ljubljanskih mlekarnah. Ti “izbrisani” so hodili za vikend tja, ropali, kradli in prišli nazaj v LJ. Še huje je to, da so verjetno tudi takšni, ki niso bili izbrisani, ampak so to počeli kot državljani RS. Kljub vsemu temu, pa ne morem mimo sodbe mednarodnega sodišča, ki je pritrdilo, da to kar smo storili vendarle ni bilo pravno dopustno, in da jim je v večini bila kratena pravica. Ko se sklicuješ na ustavno in zakonsko dopustno, potem moraš vedeti, da zakon deluje v obe smeri. Tisto, ki nam je všeč…in tudi tisto, ki nam ni.

 • karlina

  GROZLJIVOOOOO, očitno si želijo nadvlado, kot v Bosni, kjer imajo svojo srbsko republiko in vemo, kako tam živijo med seboj v “slogi”. Zgornje vabilo pa sem dvakrat prebrala, pa ga nisem razumela, ker je napisano v takšni spakedrani neslovenščini. Skratka, otroci se bodo v šolah zopet učili njihove švasane črke, v to sem prepričana, če pridejo v parlament in bojim se, da bodo prišli.
  Spoštovani, Slovenci nismo “drugi”, kot nas naslavljate, ampak smo prvi narod v svoji državi!
  Kako že, prvi narod smo mi-SLOVENCI, ki živimo od vekomaj v NAŠI DRŽAVI SLOVENIJI, ki imamo svoje korenine od svojih očetov, starih očetov, dedov, ki moramo braniti NAŠO OČETOVINO, mislim, da je ta stavek zelo, zelo provokativen, meni deluje tudi zastrašujoč in kot grožnja, skratka-TO JE STRAŠLJIVO !!!!!

 • lili pili

  Ce bodo vsi srbi glasovali za njih, lahko v dz pride vec kot 10 njihovih poslancev….

  Vse to je demokracija ce nam pase ali ne….

  • Občasni Komentator

   Evo ga prvi član stranke in stari SSSS g. Lili Pili – the srbofil. Je pa absolutno res to, kar si zapisal, in kolikor poznam Srbe bi se znali v dobri meri organizirat in tudi resnično gladko priti v parlament. In ja, to je demokracija, če mi je takšen rezultat prav ali ne.

   • lili pili

    Vesel sem, da se strinjava o moznosti…

  • FUCK COMMUNISM

   Sej zarad tega je demokracija en totalen podn! Vsak debil ima en glas. Al je narkoman, kriminalc, pijanc, lenuh, zabit, dusevni bolnik ali mentalno zaostal, vsak ima enak vpliv, kot posten, delaven clovek ali en doktor zanosti. Je to prav?! Ni! Poleg tega ljudje se vedno mislijo, da imajo s svojim glasovanjem kaksen vpliv, da o cemerkoli odlocajo!? Je to res?! Ni! Ker odlocajo tisti, ki te glasove stejejo. Zmaga ponavadi tisti, ki ima najvec denarja za marketing svoje kandidature. Je to prav!? Ni! Ker tako lahko pridejo na oblast najbolj pokvarjeni, nesposobni in pohlepni osebki samo zato, ker imajo denar. Demokracija je najvecji pesek v oci postenim ljudem!

   • lili pili

    Eno zadevo si spregledal. Demokracija je igra s katero se zamotijo ljudje, v ozadju pa je globoka drzava, ki to igro rezira….

 • lado

  ZATO ,KER JE SLOVENIJA NAAAAAAAAAAAAAŠAAAAAAAAAAAAA DOOOOOOOOOOMOOOOOOOVIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAAA , DOMOVINA SLOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEENCEEEEEEEEEEV !!!! TA GOLAZEN Z SD IN LEVICO ;MARŠ V SRBIJO !!! SLOVENCI VOLIMO DESNICO TUDI ZA NAŠE POTOMCE !!!!!!!! KOT MADŽARI !!!!!!!!!!!!!!!! DAJMO ,USTANIMO INJIH VSAJ POLOVICO IZŽENEMO !! VSE KI NE ZNAJO SLOVENSKO !!!! SAJ JE BIL TO POGOJ DA SO TUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!! GREMOOOOOOOO

 • macon

  Srbi in Jugoslovani DE FACTO vladajo njihovi skorumpirani in revni tvorbi Jugosloveniji. Demos so hitro pospravili in se pod krinko demokratičnosti zavihteli nazaj na oblast. Zavzemajo nadpovprečno število dobro plačanih javnih pozicij, od politike, državnih sistemov, do medijev in kulture. Marsikje jih je skupaj z norimi slovenskimi levičarskimi počefurjenci velika večina. Ljubljana in obala sta njihovi, Slovenci se lahko jebejo po hribovskih vaseh, ki jim zakone piše jugoslovanarska komunajzarska Ljubljana.

  Bilo je samo vprašanje časa, kdaj si bodo prilastili vse simbole in javne pozicije, potem ko so brez sramu restavrirali titoistično simboliko in uzurpirali vse družbene podsisteme. Zdaj zganjajo javno zmagoslavje, ves kriminal in nesposobnost pa prevalijo na Janšo, kapitalizem in zahod.

  Na Slovenijo in slovenstvo se odkrito poserjejo in to je potem pluralnost in naprednost, ko kdo kaj reče proti njihovemu komunajzarstvu in primitivnemu jugoslovanarstvu, je fašist in konzervativec, lahko pa se sreča še z zakonom in najprej kaznimi.

  • soc

   Ja, če bi me kdo vprašal, kdo je nevarnejši za Slovenijo in slovenstvo – Srbi, levaki, Legebitra ali islam, bi zelo ežko odgovoril.

   • Steiermark

    Mislim, da vsi enako ….. od naštetih!

  • Soave

   + + + + + + + + Ni kaj dodati !!

 • Beli Sneg

  Komu najpred zdravljico bratje čmo zapet, Bog našo nam deželo,
  Bog živi ves slovenski svet,
  brate vse kar nas je sinov sloveče matere.

  • janez cepec

   lepa ni kej, VEČNA čak, bi reku, sam to ni naša himna, pa če se Janša na glavo postav. sicer je biu pa pr korit, (kot vedno) takrat, ko so sprejemat besedilo himne, pa ni nčprotestiru

   • Steiermark

    Vaša himna je albanska, Zdravica od Prešerna, pa ziher ne!

  • samotoje

   …sinov slovenske matere.

   • Beli Sneg

    Mene ne moti tako kot je napisal Prešeren pač sloveče. Saj v tretji vrstici govori o slovenskem svetu, kar pomeni da so tudi sinovi od slovenske matere.

 • Stajerka

  ZAKON O POLITIČNIH STRANKAH

  8. člen
  Ime stranke, ki mora biti napisano v slovenskem jeziku, skrajšano ime in kratica imena ter znak stranke, se morajo bistveno in nedvoumno razlikovati od imena, skrajšanega imena, kratice imena in znaka druge, že registrirane stranke in ne smejo biti taki, da spravljajo ali bi utegnili spraviti državljanke oziroma državljane v zmoto.
  Stranka ima lahko samo eno ime, eno skrajšano ime, eno kratico imena in en znak.
  V pravnem prometu sme stranka uporabljati le svoje registrirano ime, skrajšano ime, kratico imena in znak.
  Ime stranke, skrajšano ime, kratica imena in znak stranke ne smejo biti enaki ali podobni nazivom državnih institucij, pokrajin v državi in njihovim simbolom in kraticam, ki jih te uporabljajo.
  IME STRANKE NE SME VSEBOVATI IMENA TUJE DRŽAVE ALII TUJE STRANKE!!!!!!
  V volilni kampanji in v kandidacijskem postopku lahko stranka uporablja le svoje registrirano ime, skrajšano ime, kratico imena in znak.

  • Stajerka

   13. člen
   Registrski organ zavrne zahtevo stranke za vpis v register, če ugotovi, da niso izpolnjeni pogoji iz tega zakona za vpis stranke v register.

  • Luka Marchessi

   @Stajerka:disqus vidim da mešaš osnovna in zelo različna pojma “država” in “narodnost”.
   Ne citiraj zakonov, če nimaš pojma. OK?

 • xtc

  Radi bi bili prvi in v eni državi?
  Ni problem na levo krug in marš nazaj v Srbijo.
  Radi bi isto kot imajo Slovenci?
  Kaj bi isto-vsiljevali nam pravoslavje,Srbočefurstvo ,cirilico in svoj jezik po šolah in uradih?
  No sedaj imate jasen dokaz ,da med Srbi in Šiptarji ni velike razlike. ali po domače pravoslavec in musliman sta precej podoben problem.

 • Luka Marchessi

  Zdaj se boste zatikali v besedo “drugi”?! Ta beseda je tudi sinonim za “ostali”. JA? OK?
  Debili.

 • domovina mili dom

  Balkanci imajo grdo navado, da kot gostje zavladajo in gostitelj postane podrejen.

  • samsara

   Nasploh značilnost primitivnih ljudstev in osebkov.
   Egoistično, pohlepno grabljenje tujega. če jim izkazuješ razimevanje in toleranco si zanje slabič, ki ga je nujno zatreti in pohoditi.

 • Beli Sneg

  Srbijance in Črnogorce so v sedemdesetih več deset avtobusov privlekli v SDK, brez znanja jezika jim dal zaposlitev, tudi za šalterje, tako da so Slovenci “s njima pričali po naše – da te celi svet razume “. Vsem so podarili “službene stane i tako dalje…” Danes se srbska srenja smeji kranjskim Janezom. Imajo fine penzije preko tisoč eur, pa bi radi še več pravic. Danes so pa problem uvoženi Albanci, ki bodo v Slo. prišli do tretje albanske republike. Enklave v Velenju, na Jesenicah in Lj že imamo. Slovenci, če imate kaj pameti je treba volit SDS.

 • Občasni Komentator

  kako je priimek temu avtorju članka J.G.?

  • Stajerka

   hahaha…..spet eden, ki NE reagira na nepravilnosti, ampak lovi tistega, ki na nepravilnosti opozarja…..in ZAKAJ je to pomembno????

   • Občasni Komentator

    Beri moje zapise celostno, pa potem nekaj presojaj, kaj, kako in zakaj je to ali ono pomembno. Površnost ni ravno vrlina, a ne?

    • Stajerka

     celostno??…..a to pomeni, da moram prebrat VSE tvoje zapise, da bom lahko izluščila tvoje sporočilo??….glej, ta komentar je samostojen in kot takšen je deležen pozornosti 99% bralcev foruma……takšna so pač pravila in običajna spremljava debate……

  • Stajerka

   očitno si član stranke…..kako je priimek temu avtorju – NI pravilna stavčna zveza v SLOVENŠČINI……
   bolj pravilno bi bilo – kakšen je priimek avtorja članka??.. ali …kdo je avtor članka??….ali….kakšno je polno ime avtorja članka J.G.??

   • Občasni Komentator

    Štajreka hvala za popravke in kratek tečaj slovenskega jezika. Očitno ni bilo narobe zapisano, ker tudi sama ugotavljaš “bolj pravilno bilo…”. Je pa res tvoja izvedba veliko boljša, moja pa je posledica hitrega zapisa, ker me resnično zanima ali mogoče kakšen Hrvat piše o stranki Srbov.

    • janez cepec

     uhka bi tud napisu: hu de fak je tale džej dži, pa bi blo glih tko prou

     • Občasni Komentator

      drži :)

    • Stajerka

     in če bi pisal??…..a ti ne bi odgovarjalo??…..torej se boste šli novo vojno na slovenskih tleh??

     • Občasni Komentator

      o čem ti pišeš? Na kakšno pozicijo pa se ti postavljaš, štajerka vročekrvna in zmešana. Pridi malo v Trst bit Slovenka. Da te vidim. Najboljše so te tvojega zapečkarskega tipa. Da vidim kako boš slovenščino promovirala. Kakšna vojna na slovenskih tleh? Srbov in Hrvatov. Gre za to, da je en novinar NOVE, ki je hrvaškega rodu in je že večkrat malo po svoje zapisal na tem portalu. Ti od tega delaš slona, varuhinja slovenščine iz Spodnjega Dupleka. Pojdi nekam, a je prav?

 • Vojteh Dovč

  zdej pa še šiptarska stranka pa smo u K…………u.

  – predsednika pa že imajo ?- ovce tudi

  17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj.

  • Montana

   Ti si pa gotovo cvet srbske inteligence.

   • Vojteh Dovč

    govorim o šiptarski stranki in o predsedniku.
    -si neki cvet od K———-a

    • Montana

     Stres škoduje, pazi nase….pa lep večer še naprej.

  • Franjo Trojner

   Zaradi takšnih cepcev, kot si ti nam državo vrag jemlje.

   • janez cepec

    ne skruni mojga imena po krivem

    • FUCK COMMUNISM

     S tvojo zabitostjo skrunjenju tvojega imena zelo uspesno ze sam najvec naredis…

     • janez cepec

      ajde pederčino jedna, tablete pejd uzet, te že meče

     • FUCK COMMUNISM

      Na slovenskem portalu pisi slovensko, gnoj!!! Kaj je to “ajde pedercino jedna”?!?!? NE RAZUMEM!!!!

     • janez cepec

      dobro ti znaš, šta je to. de pa ne razumeš, je pa tud logičn, če s’ pa fuknen

     • FUCK COMMUNISM

      Cepec lapa o fuknjenosti…! hahahaha Cesa vsega pizda ne skoti!

   • Vojteh Dovč

    čitaj še 1x boš lahko kaj razumel

  • milanček

   zate majmun je pa res škoda, da ata, verjetno sezonski delavec od dol, ni materi, verjetno zasluškarica z nastavlanjem mednožja, ni materi stresel spermo na popek in ne bi prišel na svet tak debilni stvor!

 • Stajerka

  kaj ima ta, ki je pisal vabilo, slučajno slovensko državljanstvo???…..a ni pogoj za pridobitev državljanstva ZNANJE SLOVENSKEGA JEZIKA???….ker katastrofa to je od slovenščine :))
  potrebno bo opravit REVIZIJO PODELJENIH DRŽAVLJANSTEV!!!

  • Janez

   Če pa jih podeljujejo SRBI.Na položajih.

 • elh.

  Vrh stranke pa brez osnovnega znanja slovenščine. Kako so dobili državljanstvo? Tisti, ki to preverja, če sploh, očitno tudi ni pismen.

  Socializem naj gredo prakticirat kar lepo nazaj v Srbijo, če jih bodo tam gledali. Ves komfort, ki si ga tu žele imajo že doma, kaj se tu naraščajo? Ne bomo mi zniževali naših standardov in se jim prilagajali, kakor tudi ne muslimanom. Ista pašta, se pritepejo in začno sesati po zajedalsko.

  Raje naj se ti “junaci” posvetijo ponovni osvojitvi Kosova, kot pa, da se tu štulijo. Nimajo nič v hlačah, zato so pa Kosovo zapravili.

  • Janez

   Kdo to preverja? se sprašuješ?Kaj nisi opazil,na vsakem okencu na upravni enoti,banki,socialni službi,V vse pore Slovenske družbe so se nateknili tile Ćefurji,pa nam že malodane vladajo.So že tu,na položajih.

 • Montana

  Sloveniji že sedaj vlada srbska mafija! Malo se ozrite naokrog, pa vam bo hitro jasno.

 • Ana Job

  Ana Job  11 minut nazaj

  Detected as spam This isn’t spam »

  V Avstriji na avstrijskih volitvah nikakor me morejo kandidirati tuji narodi! Srbi so nas napadli leta 1991 in so bili okupator! Se dobro pomnim, kako so nas Slovence leta 1991 napadli vojaki z rdečimi zvezdami, ki so govorili tuji jezik, pomagali pa so jim tudi domači izdajalci, rdeči komun*istični belog*ardisti! Zdaj pa imajo źupanković in ostali festivale rdeča zvezda!

  Slovenci smo stopili skupaj in odgnali okupatorsko JN*A, ki je zločinsko uničevala Slovensko Radgono, ti okupatorji pa so imeli na čeladah, ki so po svoji obliki močno spominjale na na*cistične in hit*lerjanske, rdečo zvezdo. Vsi Slovenci so se, razen že omenjenih domačih srb*skih izdajalcev, uprli rdeči zvezdi in jo pregnali iz Slovenije. V zadnjem času pa domači izdajalci spet dvigajo smrdljivo glavo in mahajo z rdečo zvedo, zato bi morali ta zločinski simbol prepovedati, poveličevanje komunizma, ki smo se ga osvobodili skozi VOJNO ZA SLOVENIJO, pa bi moralo postati kaznivo dejanje! Vsi normalni vemo, da je rdeča zvezda simbol totalitarnega režima in ne čudi me zakaj Evropa kaže na nas s prstom, češ da smo še vedno komunistična dežela. Dokler bodo rdeči faši*sti na županskih stolih se Slovencem ne piše dobro! Še enkrat se bomo morali upreti rdečemu fa*šizmu in, da bomo premagali rdečega okupatorja, bo potrebno narod razdeliti!!!

  • Soave

   ++++++++++++

  • Steiermark

   Ali nisi ravno ti, velik pristaš in poveličevalka srbov? Tako je bilo vsaj za razumeti iz tvojih komentarjev, še nekaj mesecev nazaj!

   • FUCK COMMUNISM

    Saj tudi ce bi lepa Ana bila pristasinja in povelicevalka Srbov, to se ne pomeni, da ji je prav, da Srbi harajo po Sloveniji!

    • Steiermark

     Tudi ti padaš na fore nekih bedakinj, ki se predstavljajo na svojih linkih s tujo fotografijo in tujim imenom?

     • FUCK COMMUNISM

      Mal poglej Anine poste, ce imas vsaj mal inteligence ti bo hitro jasno, da Ana niti slucajno ni bedakinja! Niti pod razno ne!

     • Ana Job
     • Steiermark

      Glej, ti lahko zanjo trdiš to kar hočeš, meni pa ne rabiš vsiljevati svojega mnenja, ker imam o njej predstavo, v kateri ni prostora za inteligentno in pošteno osebo ampak neko zblojeno vase zagledano trolo, ki se slikovno predstavlja kot črnolasa ana job, potem v postih pa pisari, kako se kopa in gladi svoje blond lase….. Prav način izražanja dementnih in zakompleksanih trol, ki bi pa rade ukazovale vsem drugim ter jim prepovedovale oz. preprečevale komentiranje na način, kot mi to sami vidimo in doživljamo….. Vzemi si jo in uživaj – kupi jo , kot mačka v žaklju….. Sicer sem se s tvojim posti večinoma strinjala, ti dajala pluse ampak v tem “zavzemanju” za tole bedno komentatorko, pa se mi tudi ti zdiš beden!

     • Ana Job

      Ooooo, kako smo ljubosumni! Res ne morem pomagati, če me je narava poleg pameti obdarila še z lepoto. Moški so imeli vedno raje lepe ženske, kot grde.

     • Steiermark

      Smiliš se mi!

     • Ana Job

      Potem me ne ogovarjaj grdoba!

     • Steiermark

      Izgleda, da se nikoli ne ogledaš v “lastnem ogledalu” ampak se ogleduješ v podobah imaginarnih oseb, ter se predstavljaš v podobi, ki ji nisi blizu, niti fizično niti psihično – revica, smiliš se mi!

     • Ana Job

      Ljubica, če imaš debelo rit in si je tvoj dragi omislil mlajšo in lepšo ljubico je to tvoj problem in ne moj.

     • Steiermark

      Seveda, ti sodiš po sebi, ko imaš vse “kvalitete” v in na riti…….

     • Ana Job

      Seveda, moja kvaliteta ni samo pamet, ampak tudi gibčnost in brezhibno telo, zato ti svetujem, da malo manj sediš pred računalnikom in raje telovadiš in se zdravo prehranjuješ. Jaz se ukvarjam z jahanjem in sem veliko v naravi s konji.

     • Steiermark

      Kokoš, smiliš se mi!

     • Jožko

      Res si groza od ženske, da takole zganjaš ljubosumje. Že dolgo beremo Ano in jo lahko samo pohvalim, za razliko od tebe nemškutarica. Ana je zavedna Slovenka, ki ji ne sežeš niti do pet. In inteligentna je. Pa ti pokaži svoj obraz in priimek, mislim, da bi nas vse moške tukaj minilo.

      Ana, hvala za link. Vsa čast, da ste ustvarili tako super portal. Super je! :-)

     • Ana Job

      Hvala lepa, Jožko. Dobrodošel!
      https://slovenec.life/

     • Jožko

      Zelo si fajn punca, take opice, plačane od hrvatije, kot je tale Steiermark so pa samo ljubosumne nate, zato se ne sekiraj, vidiš kako te mamo radi, da ti vsi up-votamo njej pa nihče. Kar takoj naprej! Čestitam Ana.

     • Steiermark

      joško, no po opicah sta si pa z primitivno in zlobno ano job, zelo blizu – vsaj kar se porekla tiče – pa nebo z vama žalila Hrvatov , veliko slabše – prava zastopnika balkancev, v Sloveniji!

     • Jožko

      Za razliko od tebe punca, sem avtohton kmet iz Bohinja doma. Vse generacije nekaj Slovenci. Če ti Slovenija ni všeč oditi v Nemčijo k svojim prednikom. Opazil sem, da te sovražijo tako desni, kot levi na tem portalu. Pojdi na kakšno psihoterapijo, ker je s teboj nekaj narobe.

     • Steiermark

      to, kdo me “sovraži” ni moj problem ampak vaš! Psihoterapijo boš tako ti, kot tvoji somišljeniki in “lepa ana” dobili na zdravstveno izkaznico….. za bolnike je potrebno pravočasno poskrbeti, ker sicer lahko oz. ste že nevarni za okolico! Kar se pa tiče moje nacionalne pripadnosti in kulturne tudi (vaša je balkanska – sve je moje….) pa te naj spomnim, da je Štajerska vedno bila in bo ostala Štajerska, pa če se trudite, z maistrom vred, da bi jo balkanizirali – lahko spreminjate imena, jemljete pravico do materinega jezika, kot je to storil maister in potem so nadaljevali srbi, dejstva, da je Štajerska, večinsko bila nemškega izvora, tega pa nemorete spremeniti, niti vi balkanci”!

     • Steiermark

      joško, res pravi bedak, ko padaš na takšne fore, kot jih ima tale tvoja ana job, s tujo identiteto! Jaz se ne ponašam s bedastimi “hvalisanji” same sebe, pa tudi vam ” nenemškutarjem” – srbofilom, pustim da se zlajate in iztrebite tukaj, ker drugega itak ne znate, čisto v stilu tvoje oboževanke, ko se ti cedijo sline po nekom, ki sploh ne obstaja! Pač tvoja stvar – tvoja duhovna in duševna revščina, ki se mora zadovoljevati s takšnimi imaginacijami – neobstoječimi! Kdo komu sega do kje, o tem pa raje nebi, ker se nimam namena, tako kot ti in tvoja virtualna ana job, meriti z vami – duševnimi in duhovnimi palčki! Kje pa je ta tvoja in anina “inteligenca”, dobro jo skrivate, da je ni opaziti! Glede “ljubusumja” (na kaj pa????) si pa tako ti kot tvoja neobstoječa – virtualna ljubljenka, prav smešni! In, jaz nimam namena kazati niti tebi niti tvoji virtualni ljubljenki (raje se aboniraj na govorečega toma, je bolj zabavno in na višjem nivoju, kot to vaše mijavkanje in prasketanje……) niti svojega obraza, še manj pa razkrivati svojega imena, ker ste nekateri, žal, tudi psihopati…….naj bo dovolj za vas vse, ime Steiermark – ki me predstavlja v polnosti, kot pripadnico določene rase in regije! Če pa hočeš še kakšno virtualno predstavitev, brez katere očitno nemoreš, potem si pa kupi playboy-a – tam imaš kup takšnih ana job!

     • Jožko

      Zelo bolna si! Bolestno sovražiš našo Ano Job, ki jo imamo radi vsi zavedni domoljubi tukaj za razliko od tebe. Jaz bi ti umil tvoja umazana usta z milom. Tvoja mati te niti obnašat ni naučila, vedeš se kot čisto navadna levičarska candra! Sram te je lahko, če si sploh kakšna ženska!

     • RATATA

      Umir se enmal prasica švabska nacistična! Dovolj dolgo te že prenašam in mi je zadost! Ne sprovociraj me!

   • Ana Job

    SLOVENIJO SLOVENCEM!!! Če ti karkoli ne paše pa pojdi v lepo njihovo ljubiteljica hrvatske. Če nisi zavedna, avtohtona Slovenka, kot sem jaz je to tvoj problem.

    • Steiermark

     Treapasta čefurska ponarejevalska, podtikovalska in lažniva koza, pojdi ti kamor hočeš, najboljše da kar s svojim prijatelji srbi, v srbijo. Jaz kot avtohtona Štajerka, nemškega izvora (to kar vas čefurje boli), pa ne rabim zapuščati svoje domovine, Štajerske! No, sedaj se ti je pa povrnil spomin – izgleda, da se spominjaš kdo je “ljubitelj koga” – seveda zaradi svoje omejenosti nisi sposobna razumeti, da pač jaz ne pljuvam prosto kar povprek, po hrvatih in še kom, ker bi bilo tebi, srbofilki tako všeč….

     • Ana Job

      Raus auslendarka! Zgoraj si še enkrat preberi tekst. Ljubosumna babura!

     • Steiermark

      kaj pa je to “auslebderka”, novi izraz inteligentnih čefurskih lepotic, kot si ti?
      Če si pa mislila na “rauss auslender” potem te pa moram popravit, da sem jaz, “inlender” oz. echte steirerin! Bedakinja, balkanska! Res se mi smiliš, ko tukaj oplegtaš s svojo revno inteligenco….

     • Ana Job

      Ljubica se še kar mučiš tukaj gor? NISEM VEDELA, DA NAS IMAŠ AVTOHTONE SLOVENCE ZA ČEFURJE! Ravnokar si si pridobila kar nekaj sovražnikov, na tem kanalu smo zbrani domoljubi!

   • Goran Hvala

    Zdaj se boš pa lahko ti lahko vselila na kakšen dom Slovencev, tja na mejo, kjer so jih segnali Hrvati, k si taka uustaška kurba in sovražiš Slovence!

    • Steiermark

     balkanski goranće, le potolažita se z ano job, saj sta vendar “rodžaka” po balkanski srbski rasi! Najbrž pa še nisi prišel tako daleč v svoji izobrazbi – razgledanosti, da bi vedel, kdo smo Štajerci in kje je naša domovina, od nekdaj, ko ste še vi srbaki gazili po močvirju izza Karpatov……. Ni pa lepo, da imenuješ svojo ano job, s krubo…. Potrebno bo spokat in se pripraviti na odhod po 3. juniju – na balkan…..

     • Ana Job

      Ana Job je čista Slovenka za razliko od tebe, katere te ne mara nihče tukaj, nihče ti še lajka ne! Imaš kup nickov, da lahko žališ ljudi, ker si zafrustrirana oseba brez identitete slovenske. Tujec si na naši zemlji in se ne moreš identificirati z nikomur razen z nemškutarji, ki so jih prisilno naselili nac*isti, zato se tudi na*cistično obnašaš!!!

     • Goran Hvala

      Nisem desen, da bom Ano zagovarjal, lahko pa rečem da jo spoštujem, kot eno redkih desničark. Normalna oseba je in ima srce, zato nima sovražnikov niti med levimi niti med desnimi. Nihče jo ne napada, ti si izjema. Verjetno si v življenju neuspešna. Predlagam, da nehaš razlagati koji kurac si ti, ker nikogar to sploh ne zanima kdo si ti. Boli mene kurac si za mene! Sem pa Slovenec in ne Srbb. Nimam nacističnih prednikov, kot ti. Ne hvali se z gnilimi koreninami. Očitno te dec že dolgo ni pofukal, da se spravljaš na ljudi tukaj!

  • FUCK COMMUNISM

   Hvala Ana za vabilo na nov kanal… Cmoka!

   • Steiermark

    Morda si pa slabo prebral – verjetno te vabi “v kanal” – tam kjer domuje ona in njej podobne…….p……gane!

  • FORT WORTH

   +++ res je !

  • traktor

   Ko tole berem se mi dozdeva, da je bil izbris edina pametna poteza, ki smo jo naredili v Sloveniji. Pa še to nismo naredili, kot se šika. Res nas je en kurc prida.

   • Ana Job

    Jutri začne veljat novi anti-če*furski zakon v Avstriji. Je precej jasen in bodo migrante izvažali iz Avstrije v dežele od koder so prišli, tako .. po tekočem traku.. to pa bo vsekakor začelo povzročat napetosti + trdim, da je s tem zakonom, dan prvi pravi signal mus*limanom , ki ga pa ne bodo sprejel preveč navdušeno.

    • Zgornji

     :-)

   • Ana Job

    Ponovna osamosvojitev bo potrebna, sicer bomo, kot narod padli. Naci*onalistične stranke tujih narodov bodo kandidirale, naci*onalnost pri Slovencih pa dušijo levica in desnica ti je to kaj jasno???

    • Zgornji

     TOOOOOOOČNO TKOOOOOO !!! ! !!! A ŽAL SE TA NAŠ SLOVENSKI NAPOL MRTEV NAROD TEGA PREMALO ZAVEDA !!! ! !!!
     HVALA TI ZA TO DOBRO POVEDANO + DOBRO RAZLOŽENO TEM NAŠIM MRTVIM SLOVENISTANSKIM BUČAM !!! ! !!!
     Mir naj ti bo :-* :-) :-*

  • Zgornji

   DOOOOOOOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!
   Hvala bejby :-) :-* :-)

 • Miro Jereb

  Obljubljajo večje plače, dodatke…..POZABILI PA SO NJIHOVO BISTVO: MANJ DELA, Hahahaha…Lako ćemo…

 • Franjo Trojner

  Gotovo je, Pandorina skrinjica se je odprla iz nje se je sprostilo zlo – roj vseh vrst bolezni, sovraštev, zavisti in vseh drugih slabih stvari.
  Danes bi radi priznanje manjšine v Sloveniji Srbi, jutri pa Hrvati, Makedonci, Črnogorci, Bosanci, Kosovci, Albanci, Sirci, Iračani, Maročani, Libijci, Afganistanci itd.
  Politična levica in njena civilna gibanja so dotolkla Slovenijo in ves Slovenski rod. To več ni normalno, kaj vse se v Sloveniji dogaja, ZATO MORAMO NA BLIŽNJIH VOLITVAH VSI BREZ IZJEME, KI SMO SLOVENSKEGA RODU GLASOVATI ZA DOMOLJUBNO STRANKO SDS!

 • Montana

  Vsem srbskim “delovnim” migrantom, ki vam v Sloveniji ni všeč , priporočam vrnitev v vašo rodno Srbijo. Tam pa zaradi mene lahko ustanavljate tudi četniško strankol.

  • Zgornji

   AAAAAMEEEEENNNNN !!! ! !!!

 • milanček

  nikoli nisem volil Janšo, še bolj iskreno, sploh nisem hodil na volitve, sedaj pa bom in ne samo jaz, cela družina , volili bomo Janšo, oz SDS! Ko gledam vse te id-io-te, cerarja in tega maj-muna serpentinška, sem trdno prepričan, da pi-zda kućanova načrtno hoče uničiti slovenski narod! Zatorej, Slovenci in Slovenke, pojdite na volitve in naredimo temu kriminalcu kućanu in njegovi mafiji konec! Pa srečno moja Slovenija!

 • Soave

  Pa še eno stranko, za mešanje glav naših ljudi smo dobili !! Ni, da ni ??

  https://spletnicasopis.eu/2018/04/17/magajna-ustanovil-nove-socialne-demokrate/

  • Morala

   Strank je res ogromno – v registru političnih strank je trenutno 90 strank.

   • Soave

    Križana gora. . . saj ni čudno da nekateri ne gredo volit in raje ostanejo doma ?

   • Zgornji

    SAMI PARAZITI BREZDELNI ZAJEDALSKI POKVARJENI ZAŽIRALSKI ZLOBNI !!! ! !!!

 • Novakec1

  Saj že vladajo!

 • janez cepec

  k smo glih pr južni brači, pa de vam pokažem kašn domoljub sm biu že njega dni. napisu sm pesmco, pa jo mi niso hotl objavt u Mladini. (leta 1989). Biu je Slobo, pa Bora Đorđević nas je neki šimfu, tiste dni. takrat je bla silno aktualna. tkole gre:
  Oću da su jaki,
  bizantinska braća.
  Neka budu jaki,
  ćeka slovenska jih prača.
  Demokratija je njima špansko selo,
  izolišu Čivšarje, sad na debelo.
  Nikat ćuli nisu za Unesko,
  Srbi – jebo vas Cusesko.
  Zadrži Slobo mitingaše svoje,
  neka kriju krupne greške tvoje.
  Al nemoj mi dolazit preko Kupe,
  u falange tvoje, zabit ćemo rupe.
  Zadržat ćemo Triglav
  i Brdo kod Kranja,
  ograđujemo se od demokratije tvoje,
  i tvog sranja.
  Ostavljamo ti Đorđevića Boru glupog
  ti ućinio njega jesi tupog.
  Jedi Slobo Ribju ćorbu,
  s tobom nećemo mi u borbu.

 • Olga_10

  Najprej so nas napadli, povzročili ogromno škodo, okradli in dobesedno demolirali vojašnice, pokradli slovensko premoženje v Srbiji, v Sloveniji ziveci niso hoteli slovenskega državljanstva, danes zahtevajozidskodnine (!), zdaj bi pa bili pokvarjeni koristoljubi celo narodna manjšina?!! Danes srbska, jutri muslimanska, pojutrišnjem gejevska…..?!!!
  Bistvo je pravna država in enakost pred zakonom in ne stalno neke priviligirane parazitske skupine!
  Zato vsi na volitve! SDS bo zaščitila Slovenijo in slovenske državljane pred vdorom nezakonitih divjakov in pred zlorabami levičarjev in njihovih gostov!

  Spomnimo se, kakšno škodo nam je naredila Spomenka Hribar!
  Ne dovolimo, da se ustanavljajo stranke na osnovi tujih narodov v Sloveniji!

 • Dragan Krstič

  Kratica SSSS je samo slučajno enaka kratici Miloševićevih nacionalistov v 80 letih 20. stoletja: Samo Sloga Srbina Spašava.

  • FUCK COMMUNISM

   Slucajno, ja…

  • Luka Marchessi

   @disqus_LXX0uhzwvj:disqus križ Svetega Save s štirim S izhaja iz 12. stoletja.
   Gnoj neizobražen.

   In piše se “Samo sloga Srbina spasava”. SPASAVA ne SPAŠAVA, teslo.

   • Dragan Krstič

    Lukec ne bodi jezen če sem te razkrinkal kdo si, no pa še povem ti da si psihopat in sociopat, prav pašeš kot ideolog k podmladku SD.

    • FUCK COMMUNISM

     Pozabil si, da je tut navaden usran strahopetec, pizda po karakterju in cefur! Prvi dve stvari ze vsi vemo, tretjo je pa sam priznal.

     • Luka Marchessi

      @levicarnikoli:disqus ti pa zapri usran gobec. Ni te bilo v Šiško, tako da odjebi.

     • FUCK COMMUNISM

      Glede na to kako si ti “prisel” na izvir Iske, ziher tut tebe ni blo v Siski. Ce si pa bil in tam sameval, si pa sam kriv, kaj se pa ze prvic userjes od strahu. Preklet pankrt lazniv usran. Fentat te je treba iz cistga uzitka!

     • Luka Marchessi

      @levicarnikoli:disqus tvoj prijatelj @mojadezela:disqus pride 27. 4. (petek) ob 20:00 v kafič Annalisa na Smrtnikovi 4, LJ.
      Več kot dobrodošel! Zdaj imaš dovolj časa. PRIDI! ZABAVNO BO!

     • FUCK COMMUNISM

      Ne, ti pridi, SAM, nekam kjer bova lahko obracunala! Samo ti in jaz! E vidis, cefur, tega si ti ne upas!

     • Luka Marchessi

      @levicarnikoli:disqus petek 20. 4., ob 20:00 tule:
      https://goo.gl/Riye43
      Ne zamujaj.

    • Luka Marchessi

     @disqus_LXX0uhzwvj:disqus nisi me razkrinkal, udbovček neumni.
     Če pa misliš, da si me, ti pa dovoljujem, da tule objaviš moje podatke brez kakršnihkoli posledic!

    • Luka Marchessi

     @disqus_LXX0uhzwvj:disqus ne spreminjaj teme, pizda neizobražena.

   • šmentanamuha

    Še en srbski psihopat, ki bi rad imel svojo enklavo v Sloveniji.

 • Boco

  Ne vem, ce so to pravi srbi. Bi jim prej rekel Yugonostalgiki. To je posebna mentaliteta, zmes bizantiskih in komunajzerskih vrednot in navad. Od vsega so pac pobrali tisto kar njim ustreza, to pa je v bistvu najslabse. Njih zanimajo samo pravice, dolznosti zanje ne obstajajo. So pa nevarni za Slovenijo, ker so se spajdasili z nasimi Yugonostalgiki na levi. Lep primer je SMC in poslanka Jasna Murgelj. Saj je ze poskusala z manjsinskimi zahtevki za ex Yugo pritepence. Naslednji poskus je bil s predlogom zakona o uresničevanju kolektivnih kulturnih pravic narodnih skupnosti pripadnikov narodov nekdanje SFRJ, ki ga hotel skoz spravit v parlamentu Dragan Matic. Ne gre pozabit kako enosto so nastopili srbi in njihovi slovenski kolaboranti ob prepovedi koncerta Thompsona! Kot izgleda imamo pravo srbsko ofenzivo!
  Drage Slovenke in Slovenci, edina resitev pred srbskim zavzetjem nase domovine Slovenije je izbira pravilne stranke na volitvah. Ce hocete evropsko, normalno, napredno, urejeno Slovenijo volite desne stranke!

 • Vesuvius Vesuvius

  Moj oče je za časa informbiroja leta 1948 moral iti na “dosluženje” JNA. JNA je doslužil v Banji Luki in Titogradu. Odlično je poznal mentaliteto južnih bratov. Velikokrat nas je ko smo se otroci kam vrivali ali hoteli biti prvi pokaral in dejal; ste kot Srbini vedno hočete biti prvi ili do njega. Besedo prvi smo otroci še nekako razumeli drugo besedo pa nam je vedno znova moral razložiti da pomeni pa drugi v vrsti za hrano iz kazana (velika posoda kjer se kuha čorba ali pa celo golaž). Očitno je da se od tedaj do danes ni nič spremenilo tudi zdaj hočejo biti pri kazanih “prvi ali do njega”.

  • sumljivislon

   Srbi imajo velike kompleksi – če niso ˝prvi ˝ nekoč – ..JNA / Srbija ….˝pa vi Slovenci ste pametni imate i lepe kuče ˝..haha…- probajte mal v CRO -Zagreb..v parlamentu..??!

 • FUCK COMMUNISM

  Rak se zacne z mutacijo ene celice, ko se razpase, zacne povzrocat tezave, potem zacne bolet in na koncu, ce tega ne zacnes zdravit prepozno, clovek crkne. Srbska stranka je v Sloveniji rakasta tvorba! Tako kot sta rakasti tvorbi socialisticna partija Slovenije in levica!

 • Steiermark

  Naj se urno odpravijo domov, v svojo otačbino, ter tam vse to zahtevajo, zase, pri nas so bili še pod titom privilegirani in tudi ostali privilegiranci…… Kje še je kdo videl, da bi okupatorski iztrebki, ki so se ob osamosvojitvi potuhnili, vse to lahko tudi zahtevali, v njim, tuji državi, v deželi, kamor so prišli s trebuhom za kruhom oz. “na privremenom radu”! Naj se lepo odpravijo v svojo domovino, da nebo nam , avtohtonim v Sloveniji, prekipelo in bomo to sami opravili, lastnoročno in jih zbrcali iz naše, od njih oropane in tlačene dežele!

 • Stajerka

  včeraj sem mimogrede ujela izjavo na TV, žal ne vem več koga, ki glasi:

  “Te volitve bodo ravno toliko pomembne kot so bile leta 1991. Ponovno Slovenijo postavljamo na zemljevid med EU ali Balkanom, ponovno se bo uvrščala med NATO ali Rusijo, zahod ali vzhod in ponovno se bo odločalo ali bomo Slovenci v manjšini!?”

 • šmentanamuha

  S Cerarjem na čelu se je Slovenija začela vrteti retrogradno – nazaj na Balkan. Da enim srbom pade na pamet, da bi v Sloveniji imeli svojo stranko in po možnosti celo postali del vladne koalicije, je stvar njihove samozavesti. Ni mi pa jasno, kakšna je naša ustava ali zakoni, da kaj takega sploh dopuščajo. Cerar je itak pohodil vsa načela ustavnosti in zakonitosti ter etičnosti, zato me njegova mlačna sluzasta drža ne preseneča. Ne vem, a je ta tip tolk butast al tolk pokvarjen. No, v vsakem primeru ni preveč brihten.
  Tisto, kar je v tem primeru v nebo vpijoče je, da par tisoč srbov hoče razglasiti svojo džavo v državi Sloveniji, ker da so bojda ogroženi, skoraj dva milijona Slovencev, pa se ne upa postaviti za svojo državo in pravice sredi Slovenije. To je lekcija vsem nam, ki izgubljamo energijo v spopadih levo-desnih. Za Levico sem prepričana, da bi se takoj priključili srbski enklavi sredi Slovenije in mirne duše zatajili Slovence desnega političnega prepričanja. Seveda bi se srbi temu veselili, saj je to voda na njihov mlin. Mislili pa bi si, da so to eni navadni slovenački tepci. Toliko o tem.
  Vprašanje za srbe: zakaj za vraga ne odidete v svojo domovino, kjer boste lahko udejanjali svojo kulturo in jezik? Zakaj ponovno netite konflikt, za katerega veste, da se ne bo dobro končal – za vas. Spet ste začeli delati sranje. Do Srbije je samo 5 ur z malo boljšim avtom. Adijo.

 • enakopravno

  slovenci v Srbiji imajo status narodne manjšine, tu je njihov spletni naslov http://www.slovenci.rs

 • enakopravno

  slovenci v Srbiji imajo status narodne manjšine, tu je njihov spletni naslov!!! http://www.slovenci.rs

  • totex39

   Agresor na mojo domovino ne more imeti statusa manjšine in to tudi ne bomo dovolili.

   • Antišiptar

    No, tole. Zakaj jih kar mirno gledamo na naših ulicah?

    • totex39

     Imajo močno komunistično podporo, zato si pa upajo.

    • Zgornji

     ZATO KER SMO POSTALI MRTVE NAROD !!! ! !!! ( narod idiotov ) .

  • FUCK COMMUNISM

   To bomo uredili, ne skrbi!

   • nič ti ne moreš urediti, ker nimaš pameti

 • čips

  …ko bodo SLOVENŠČINO OBVLADALI se pa lahka oglasijo.

  • mnogi jo znajo bolje kot ti

  • Vera

   Samo ” oglasijo ” v našem slovenskem jeziku !

 • Steiermark

  Ali se sončiš, na fotografijah, ob goli in beli zadnjici kučana? Pri objavi fotografij pa še navedi resnično osebo, ki bo na fotki…..

  • Ana Job

   Spremljaj v prihodnosti obnovljenega Slovenca in boš videla moje fotografije, ki si jih tako željna.

 • šmentanamuha

  In zdaj si predtavljajte slovenski parlament s stranko srbo, stranko albancev, stranko Hrvatov, stranko migrantov z Bližnjega vzhoda, stranko medžaske in italijanske manjšine in stranko pohlevnih Slovencev, ki si ne upajo na glas povedati, da so Slovenci, ker bi to bilo rasistično, ksenofobno in sovražno. Ej dragi moji slovenski levičarji, poudarek je na slovenski, vklopite malo možgane.
  Tule bo treba narediti red. In zaenkrat je kos tej nalogi samo SDS z močno desno koalicijo.
  Saj imate radi svojo državo, mar ne?

  • FUCK COMMUNISM

   Me zanima kaj bi Srbi rekli, ce bi v Srbiji Slovenci hoteli ustanavljat svojo stranko… Pizda, kok so levuharji brezmejno zabiti, da se jim kaj tako abotnega zdi sprejemljivo, primerno in dovoljeno!

   • šmentanamuha

    Se strinjam, levičarji imajo eno hudo težavo v glavi. Ampak, kaj je tu sploh možno narediti?

    • FUCK COMMUNISM

     Imam kar nekaj idej in nobena ni miroljubna ali v skladu s trenutnimi zakoni…

  • mal heca

   slov ženske to ne moti :-) haha

   • šmentanamuha

    Tudi mene načelno ne motijo eni ali drugi, mešani tako al pa tako, če so lojalni Sloveniji, ne moreš pa biti sredi Slovenije lojalen Srbiji in zahtevati svojo enklavo, zato da se ti ne bo treba učiti slovenskega jezika in spoštovati slovenske kulture. Tko iskreno, tud men so srbi dobri tipi, pa balkanci na splošno, ampak, eno je

    • Zgornji

     AAAMENNN !!!

  • Zgornji

   AAAMENNN !!! ! !!!

 • Steiermark

  Ni problem moje pisanje, problem je, ker si ti bedasta in nepismena!

 • evo

  V Sloveniji je veliko mešanih , ker si mnoge Slovenke izbirajo Srbe. Naprimer voditeljica slovenske narodne glazbe na tv je z njenim Jankovićem, pevka Natalija Verboten ima moža Bojić Dejana, Goran Dragić ima očeta Srba, Dončić ima očeta Srba…..VELIKO SLOVENK IMA SRBA….. https://odkrito.svet24.si/clanek/govorice/kdo-je-oce-njenega-otroka-506871

  • mijau

   če so pa seksi

  • To je zato, ker so se (in še vedno se) priseljujejo moški v nesorazmerno večjem številu kot ženske. Zato imajo Slovenke na izbiro večje število potencialnih bodočih mož in seveda določen del se jih pač odloči izbrati partnerja iz ex.yu. Na moški strani pa je pomanjkanje potencialnih bodočih žena in del Slovencev ostaja samskih. To je zelo ‘prikriti’ način potujčevanja nekega naroda. Moški je namreč prenašalec etnične identitete na naslednjo generacijo. Zato so vsi otroci, rojeni iz mešanih zakonov (oče=ex.yu) brez slovenske identitete in jim je bližja jugonstalgična zgodba.
   Če bi bila zadeva drugačna in bi se povečini k nam priseljevale ženske, bi to ne vplivalo zelo na naslednji rod kar se tiče slovenske identitete.

  • šmentanamuha

   Lej, ko bo Dragič začel težiti, da je en hud Srb in da hoče svojo enklavo, mi bo dol viselo za vse njegove koše. Če si rojen in izobražen v Sloveniji bodi Slovenec ali pa se odseli tja, kjer se počutiš bolj doma. Še kaj?

 • :-)))
  • Zgornji

   Pokvarjenec prepohoten !!! ! !!!

 • premišljam

  nekatere slovenske ženske imajo tudi afriškega moškega…..kaj ima Afričan česa slovenski moški nima, a kdo ve kaj ima kar privleče slovenko?

  • Zgornji

   Ja, Pokvarjeno seme ima !!! ! !!! In ker po Zakonu Ljubezni enako privlači k enakemu, je Logično, da Pokvarjene babe pač privlači Pokvarjeno seme !!! ! !!!

 • Morala

  Ali smo Slovenci res takšni hlapci in trpežni narod, da z nami lahko vsi pometajo in da vse dovolimo??!!

  • totex39

   Ne nismo in to jim moramo dokazati, potrebna bo takojšnja mobilizacija in to res brez heca, ker to pa je že višek vsega, da nam bodo taki Balkanci prevzeli domovino.

  • jezn

   Slovenke imajo raje tujce kot slovenske moške, to že vsak ve

   • Zgornji

    JA, KER SO TOČNO TOLIKO POKVARJENE KOT TUJCI – TO ŽE VEMO ZDAJ !!! ! !!!

 • Dragan Krstič

  Želite spoznati našega Luko: VVfaktor 079 Palestina ali Izrael.

  • wtfff

   Krstić, ti si Srb, pa si v SDS? Vau, to je nekaj novega

  • mislmno

   Krstiću šta ti je, jesi li na glavu pao? Haha

 • dob

  Pa ste le izgomazeli iz svojih lukenj in se predstavili v javnosti.

  Pravzaprav vam moramo biti hvaležni, da vas imamo na očeh. Bolj boste glasni, manj se bo molčeča večina Slovencev izogibala soočenju z vami in bodo zato prišli na volitve. Vse to je vaša zasluga! Najlepša hvala.
  Slovenci se bomo mobilizirali v obrambo domovine, zdaj ko vemo, kdo ste jugoslovenarji jugo-komunisti in kašne podle cilje imate. Sovražno in potihoma ste prevzemali to državo, zdaj se pa čutite dovolj močni, da to počnete še javno Kadar nekdo reče, da si prizadeva za socialno državo, vidim v njem lenuharja, ki bi rad vladal in prerazporejal tuj denar!!
  Da vas ni sram.

  • FUCK COMMUNISM

   Kamerad, ker ne bodo odnehali, bo na zalost treba prijet za orozje.In ker ne bodo sli zlahka, bo na se vecjo zalost krvi do kolen!

   • dob

    Ne skrbi. Stvarstvo ima druge namene pri reševanju teh reči.
    Ne bo ubijanja. Jaz sem optimist.

    • FUCK COMMUNISM

     Jaz tudi – da bomo zmagal kljub ubijanju!

   • kokobily

    Nic od tega veselja…
    Ko bos prejel za orozje, bodo junasko spizdili, kakor vedno do zdaj.. Problem je, da so sposobni zagati ti zivce, kot neka drek muha.. Nikoli jim ni dosti, najraje pa se “razkalase” v tujem domu…Svojat bizantinska..

  • Sloven”c

   Slovenci se bomo usrali, ker imamo preveč izdajalcev !

 • totex39

  Vi Srbini ne morete biti nobena stranka v Sloveniji in njihovo naslavljanje na Slovnce nima nobenega pomena. Stranko lahko ustanovijo samo v svoji državi, marš tja od kod ste prišli provokatorji in agresorji Slovenije.

  • h

   brez Srbov nimaš fuzbala niti košarke

   • totex39

    Saj ga ne rabimo imamo druge športe, kjer so Slovenci zelo uspešni, za tako malo državo.

    • Zgornji

     ZAKAJ PA SPLOH RABIMO NEKORISTNE PARAZITSKE ŠPORTE ???

 • Tweety Bird

  Čuvaj se Janezek. Če boš šinfal Srbe, ne bo več zastonj kreditov iz Republike srpske :)

  • :-)

   ne bo košev in golov za slovenijo

  • garfi

   KOMUNAJZLI IN LEVIČĆARJI SO VELEIZDAJALCI !!!
   uvažajo jih že 70 let in spremenili bodo ustavo zanje, če dobijo oblast junija
   DOL Z šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd NA VOLITVAH JUNIJA !!!
   IZVOLIMO SDS-ZD-itd IN REŠIMO SLOVENIJO IN PRIHODNOST OTROK !!!
   ZADNJA PRILOŽNOST !!!

 • Vladimir

  sramota za lepo Slovenijo

  • slovanski smo vsi

   Putin a si to ti? Lepo…..

 • hm hm hm

  Kaj ima Afričan česa slovenc nima? Ker je že kar nekaj Slovenk tudi z temnopoltimi…..Kaj ima črnec kar recimo slovenski moški nima, res me zanima

  • wtfnores

   imajo tudi recimo Egipčana, Alžirca, Libijca, Pakistanca…

   • FUCK COMMUNISM

    To so same grde smrdljive levuharke, ki ne morejo dobit enega pravega postavnega Slovenca, pol pa pocepajo na tuje tice in se parijo s podganami!

    • haaha

     Tanja Ribič je srečna z Đurićem!

     • Zgornji

      Ja, ker je Pokvarjenka in Ne slovenka , ker si slovenca sploh najti ni zmogla .

    • žž

     ti ženske nisi od blizu vidu

    • ĐĐ Style

     Mislim, da prihaja dan ko se boš pokesal za svoje pozive k ubijanju ter trdil da obžaluješ in se globoko opravičuješ..

    • Zgornji

     Žal je to Res !!! ! !!! Pokvarile so se nam ženske , kajti preveč jim hodijo po glavah take besede kot jih tudi TI uporabljaš za svoje vzdevno ime tu gor !!! ! !!!

 • —-

  no ženske povejte, a so vam res Afričani in Arabci bolj seksi od slovanskih moških?? Dejte povedat ženske zakaj jih imate raje

  • slovbejba

   ja kaj ti misliš kaj ima temnopolti, no? A res ne veš?

   • Zgornji

    Črnega smrdljivega lulčka ?

  • tramal

   Če si ti kurbetina mahnjena na divjake ,poštene Slovenke niso.

  • Zgornji

   ZATO KER SO BOLJ POKVARJENI IN ZLOBNI , TAKO KOT SO TUDI SAME BOLJ POKVARJENE IN ZLOBNE !!! ! !!!

 • Sloven”c

  Tako bo postalo v Sloveniji in drugih EU državah z muslimani in islamom !

 • Sloven”c

  Janković, Popović, Kućan, …..

  • Kučan je prekmurski slovenski priimek

   Janković pa je sin slovenke in Srba,
   Popović je sin slovenke in Srba

   VPRAŠ SLOVENKE zakaj imajo raje Srbe

   • tramal

    Ja vse prostitutke smo pustili srbinam

   • milanček

    kućan nikoli ni slovenski priimek, ampak madžarski!

   • sašo

    ker nimajo samospoštovanja…to so v večini ženske, ki si iščejo parterje, ki so ponižni in jim lahko komandirajo.

  • :-)

   Gajškova iz tebe ni izbrala tebe ampak Jankovića https://odkrito.svet24.si/clanek/govorice/kdo-je-oce-njenega-otroka-506871

  • Zgornji

   ZAKAJ KUČANOVIČ NI KOČAN ?? A JE KUČA, A JE KOČA ?? ŠE V BELI (ČRNI) GORI SO BOLJ SLOVENSKI KOT V SLOVENISTANU OVAJ MILOVANE !!! ! !!!

 • ĐĐ Style

  HE HE HE

  “Odstranitev korupcijskih in nestrokovnih sodnikov, tožilcev in policistov”. Tudi vas spominja ta odstranitev na “likvidacijo”

  Odstranili so sneg s cestišča – Likvidirali so sneg
  Odstranili so umazanijo – Ubili so umazanijo
  Odstranil sem umazanijo – Ubil sem umazanijo

  Nova24 isto kot srbi, samo lažete, strašite in glumite žrtev

  • to mi deli

   Srbi so carski. Ti pa jokaj ker te babe tukaj nočejo hehe https://odkrito.svet24.si/clanek/govorice/kdo-je-oce-njenega-otroka-506871

  • :-)))))

   TEBE JE MORDA albanc naredil kaj pa veš

   • ĐĐ Style

    Mogoče sva v sorodu s čelavim

  • garfi

   KOMUNAJZLI IN LEVIČĆARJI SO VELEIZDAJALCI !!!
   uvažajo jih že 70 let in spremenili bodo ustavo zanje, če dobijo oblast junija
   DOL Z šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd NA VOLITVAH JUNIJA !!!
   IZVOLIMO SDS-ZD-itd IN REŠIMO SLOVENIJO IN PRIHODNOST OTROK !!!
   ZADNJA PRILOŽNOST !!!

   • ĐĐ Style

    Spet se ponavljaš, lahko pozivaš kolikor hočeš, na tem portalu so itak že vsi odločeni kdo bo za koga.

    • garfi

     KOMUNAJZLI IN LEVIČĆARJI SO VELEIZDAJALCI !!!
     uvažajo jih že 70 let in spremenili bodo ustavo zanje, če dobijo oblast junija
     DOL Z šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd NA VOLITVAH JUNIJA !!!
     IZVOLIMO SDS-ZD-itd IN REŠIMO SLOVENIJO IN PRIHODNOST OTROK !!!
     ZADNJA PRILOŽNOST !!!

     • ĐĐ Style

      Spet se ponavljaš lahko pozivaš kolikor hočeš, na tem portalu so itak že vsi odločeni kdo bo za koga.

     • Zgornji

      AMEN !!! ! !!!

 • —-

  Ribička je srečna z Đurićem, lahko ji samo rit kušnete

  • ĐĐ Style

   Đurić se ne izjasnuje kot Srb, zato ker mu je mama Muslimanka, oče Srb pa mu je umrl ko je bil še zelo majhen..

   • lepo

    po očetu je Srb in ima brate in sestre pol Srbe

   • čč

    mali ti pa nisi preveč pameten haha…Đurić je srbski priimek, poznam cel kup Đurićev Srbov

    • ĐĐ Style

     Oče mu je srb, samo je zgodaj umrl, stra samo 21 let, mama mu je muslimanka

     • Zgornji

      HVALA ZA POJASNILO !!! ! !!! ZDAJ MI JE BOLJ JASNO ZAKAJ JE TAKO POKVARJEN + NASILEN !!! ! !!!

 • garfi

  KOMUNAJZLI IN LEVIČĆARJI SO VELEIZDAJALCI !!!
  uvažajo jih že 70 let in spremenili bodo ustavo zanje, če dobijo oblast junija
  DOL Z šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd NA VOLITVAH JUNIJA !!!
  IZVOLIMO SDS-ZD-itd IN REŠIMO SLOVENIJO IN PRIHODNOST OTROK !!!
  ZADNJA PRILOŽNOST !!!

  • ,,

   albanc pomiri se

   • garfi

    levi rasist

    • ĐĐ Style

     Peder

  • Janko Bedrač

   Pol pa bojo Albanci glavni

   • garfi

    levi ksenofob

 • nisem albanc

  Opaaaaaaaaa…………albanci spet proti Srbom

  • garfi

   opa leviČĆar

  • tramal

   Zadni čas da jih še enkrat razbijejo ,pa da srbinam ostane samo beograd.

   • ha

    bolnik, ta želja se ti ne bo uresničila

    • xtc

     Kmalu.

 • nisem albanc

  Opaaaaaaaaa……….albanci spet proti Srbom

  • garfi

   opa levi ksenofob

 • nisem albanc

  Opaaaaaaaaa…………albanci spet proti Srbom..

  • garfi

   opa levi rasist

 • informativno

  SLOVENCI V SRBIJI IMAJO STATUS NARODNE MANJŠINE http://www.slovenci.rs

  • garfi

   leviČĆarji podpirajo vse kar je proti Sloveniji in Slovencem
   IZVOLIMO SDS-ZD-itd, ALI PA BOMO ZATIRANA MANJŠINA V LASTNI DRŽAVI !!!

   • čččćććć

    Ć imajo tud Poljaki, a to veš? Je pač slovanska črka

    • garfi

     ČĆČĆČĆČĆČĆČĆČĆČĆČ

   • Zgornji

    AMENNNNN !!! ! !!!

 • informativno

  Srbi so kristjani, pravoslavni, kot Rusi in Grki. Goran Dragić hodi v pravoslavno srbsko cerkev, kot njegov srbski oče.

  • tramal

   Srbofil vtakni si te divjake srbine v rit

   • evo

    koliko časa si na pomirjevalu Tramalu? Tramal je močno pomirjevalo

  • Zgornji

   Hja, Samo Delno : Kajti mohamedanski ostanki jim delajo preveč družbe !!!

 • mare

  Začetek konca, kje je sedaj novi general Maister

  • ,

   pretiravaš

 • ……

  srbski narod, hrvaški narod, madžarski narod, so manjši od večine, tako, da ne bodo vladali, so pa prisotni tukaj, kot povsod po svetu, tud slovenci živijo v Srbiji, na Hrvaškem

  • sašo

   Ja, ampak nas ni v tujini po 200.000 na 2 mio prebivalcev in mi živimo v tujini asimilirani.

 • garfi

  leviČĆarji podpirajo vse kar je proti Sloveniji in Slovencem
  UNIČUJEJO DRUŽINE IN RODNOST
  UNIČUJEJO SLOVENSKO VOJSKO
  IZVOLIMO SDS-ZD-itd, ALI PA BOMO ZATIRANA MANJŠINA V LASTNI DRŽAVI !!!

 • tramal

  Če ne bomo te srbijanske izmečke nagnali tako kot hrvati,bo čez par mesecev na ljubljanskem gradu visela srbijanska zastava.Upam da jih bodo šipterji razbili na kose ,čeprav tudi šiptarjev ne maram najbolj.Še rezervat jim nebi postavil ne pa da hočejo manjšino .Nemci že šesto let živijo v Sloveniji,kolikor jih komunisti niso pobili,pa niso priznana manjšina ,te srbske opice pa bi v vseh državah evrope radi bili manjšina.

  • .

   kar pišeš je žaljivo

  • .

   TRAMAL JE POMIRJEVALO…..ti si en resen psihični bolnik

  • Dejstvo je, da je 9.maja 1935 v Ljubljano vkorakala srbska (jugoslovanska) armada in okupirala Slovenijo. Takoj za tem se je začela kolonizacija zasedenega ozemlja. Od tu izvirajo vse poznejše posledice.
   In kot vsak okupator, si tudi Srbi lastijo nekaj, kar so ukradli z orožjem in umori.

   PS: Se še kdo spomni kaj je rekel Pučnik glede ex.yu priseljencev leta 1991? In zakaj je bilo potrebno z izbrisom potegniti črto?

   • Zgornji

    IN ZDAJ HOČEJO TUDI TO ČRTO IZBRISATI … !!! ! !!!

  • vau

   tramal je močno pomirjevalo, kolk časa ti ga dohtarji predpisujejo?

  • še eden, ki so mu bližje islamske vrednote

   • tramal

    Sem lepo napisal da tudi šipterjev ne maram.Ali veš za kakšnega albanca da se je boril za isis..Je pač tako da so najslabši rusi in srbini ,malo za njimi pa albanci.

 • sašo

  srpski četniki ne najdejo svojega miru…priporočam jim selitev Srbiji. aja, se ne izplača finančno…haha, pravi naciji ste vi…

  • Slovenke ne bodo pustile, da gredo, ker jih imajo raje od slovencev

  • slovencev v Srbiji nihče ne žali, imajo status narodne manjšine http://www.slovenci.rs

  • _____

   potegni ga

  • …………….

   saško, si nesrečen ker te je fant zapustu a je tko….dej poklič ga in mu reci da ga ljubiš, morda te spet ” nategne”

  • …………….

   kakšnega tiča pri dragem imaš rad? Do 20 cm ali daljšega od 20 cm?

 • usputpovem

  mnoge slovenke imajo raje tujce kot slov. dedce

  • Zgornji

   JA , AMPAK TO NISO VEČ SLOVENKE , TEMVEČ MRTVE DUŠE !!! ! !!!

 • usputpovem

  mnoge slovenke imajo raje tujce, kot slov. dedce

  • zoro

   samo kurbe, ki slovenca ne dobijo, ker so kurbe

   • serješ….niso vse kurbe……pač zaljubi se v enga in to je to

   • slovenske albanke

    serješ na veliko

  • jhk

   marsikatera desničarka se zaljubi v tujce, ampak so raje tiho o tem

   • karlina

    A bejž, ni bi rekla, veš.

   • Zgornji

    Ja, ampak samo v tujčevo mednožje !!!

  • karlina

   Tiste ,ki so neumne in imajo v glavi slamo, namesto možganov.

   • Zgornji

    TAKE ŠE SLAME NIMAJO V BUČI !!! ! !!!

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! IN VSE TE POKVARJENKE SLOVENSKE NISO VEČ SLOVENKE !!! ! !!! POZNAM JIH KAR NEKAJ !!! ! !!!

 • zz

  Italijani in Avstrijci so pa neprijazni do slovenske manjšine

 • Rotar Jakob

  kurćanov zpis financira okupatorske jugooficirje na račun slovenskih davkoplačevalcev!

  • bcd

   Kučan je slovenski priimek iz Prekmurja……upajmo , da tud Prekmurja Madžari ne vzamejo….

 • zoro

  no, a komu še ni jasno kdo nam vlada – srbakarji in njihovi ritolizniki ter nihče drug, saj si vsi drugi morajo iskati službe v tujini

  • vešda

   Srbi koše in gole za SLO dajejo

   • stajerc5

    Kje imajo pa delavnico?

 • žnj

  veliko je pametnih, šolanih Slovenk, ki so poročene celo z Afričani

  • karlina

   in ????????????????????????????????

 • Krtača 20

  Sami strpni komentarji in še strpnejši članek. Kdo vam pa kaj hoče? Saj ni sam janša na tem svetu.

  • Morala

   V registru političnih strank je trenutno 90 strank. V parlament vsi predsedniki svojih strank :)

  • /

   je kar pestro

 • MižekFiga

  Edini, ki so upravičeni do manjšine v Sloveniji so še Nemci, poleg Italijanov in Madžarov.

  • Sodni dan

   Tako srbi vedo kje jim je dom!

   • MižekFiga

    Po vseh vojnah, ki so jih srboslavci umetno povzročili na Balkanu, je edino pravilno, da so prizemljeni samo v beograjskem pašaluku!

   • nakladaš pri tipkovnici, skrit

 • Sodni dan

  Hočejo take pravice kot Slovenci . Ja ne ga srat kje so pa prikrajšani, a ni cirilice na vsakem vogalu?? Kam gre ta svet? Zamislimo se ljudje božji!

 • To je pričakovano, lahko se nadejamo še večjega navala iz Srbije, zahvaljujoč ustanovam kot je Pošta, kjer nesposobni SĐS kader zaposluje samo Srbe, ker so jim Slovenci predragi.

  • __

   ti si predrag v norišnici

  • Olga_10

   Oni bratsko vlečejo svoje v Slovenijo, celo tiste “umetnike”, ki so pljuvali po Sloveniji!

  • Jan Kovalski

   Hauc že dolgo časa ni na vrhu pošte.

 • Sodni dan

  Dost novih nickov se je pojavlo ob tem članku? srbini roke gor!

  • MižekFiga

   Roke gor, pa kuglo “medju rogove”!

   • Sodni dan

    Haha

   • NE BO ŠLO idiotek

   • :-))

    Ti imaš pa rad moške in dobiš tiča nekam a je tko?

    • MižekFiga

     Ne ljuti se Pedro.
     V Sibiriji boš imel zaradi mraza večno trdega.

  • zakaj se sramuješ, ker imaš rad moške, priznaj na glas, rad “ga fašeš”, evo

   • šmentanamuha

    Ne sodi po sebi, feget.

  • ztuzzuueru

   ej stari dej povej, a ima tvoj dragi daljšega od 20 cm? Se imata kaj rada?

 • OPOZORILO

  Mene zanima, zakaj se zlobni komentatorji, kot je Steiermark, Janez cepec, Goran Hvala in še nekateri provokatorji, ki napadajo ne blokirajo s strani moderatorja? Kakšen primitiven nivo dovolite?!

  • Antišiptar

   To je vse ena in ista oseba….

  • res je

 • Olga_10

  Naženimo levake, ker nam bodo razprodali Slovenijo in privlekli vanjo same divjake! Srbi jih izsiljujejo verjetno tudi preko arhivov!!
  Volimo SDS!

 • Olga_10

  Če hocejo Srbi pravice, tako kot Slovenci, naj gredo v Srbijo, saj je to njihova država! Naša domovina je Slovenija! Tu se govori in piše SLOVENSKO!

  • karlina

   SLOVENIJO SLOVENCEM, EVROPO-EVROPEJCEM, PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Zgornji

    AMENNN OBEMA !!!

  • Zgornji

   AMEN OBEMA !!!

 • Jan Kovalski

  Še ena stranka, ki bi se “zaredila” na proračun in obljubljala vse mogoče beneficije.
  Drugače pa, bolje da Srbi volijo za Srbe kot pa za slovensko levico, ker ti so že po definiciji antijanšisti.
  S tem v bistvu slabijo antijanšističen blok in s tem našiste Židaniste.
  Dokler ne bodo zahtevali manjšinske pravice za sebe še gre.

 • Antišiptar

  Haha, no, pa smo tam….opice parazitske bi rade še več našega denarja….to drhal bo treba enkrat za vselej iz slovenske zemlje iztrebit. Kot sem dejal, 91tega bi morali vse pobit, sedaj pa te opice cefurske hocejo se bolj vas denar krast.srb je dober samo zraven vrbe, in Slovenci bomo slej ko prej spet postavljeni pred dejstvo, da bo te turske mešance treba enkrat za vselej iztrebit.srbe na vrbe!

  • .

   POLICIJA VSE VIDI

  • Zgornji

   Po mojem jim delajo probleme mohiči .

 • Antišiptar

  Srba na vrbo!

 • Antišiptar

  Poglejte, srbjanc je navadna primitivna parazitska polapismena turška opica.kamor pride, samo kradejo, lažejo, nategujejo.srbjanci so eni imed primitivnih balkanskih plemen, ki so iz turškega pašaluka direktno presaltali v socijalizem.nic industrijske revolucije, direktno v sistem parazitiranja drugih.to je primitiven, na pol civiliziran narod.zatucani mesanci s turki, navadne opice.srb ni sposoben kakšnega napredka, srb je dihur, lopov, hrbtoštihač. Ne mormo se parazita znebit, edino ko bo enkrat katarza v slovenskih glavah, da jih je treba opice pobit, izgnat, poklat.

  • Kar govoriš ni dovoljeno nikjer v svetu, pozivaš k nasilju

 • Jan Kovalski

  Po plakatu sodeč: A ti kandidirajo v Srbiji?

 • www.slovenci.rs

  Slovenci v Srbiji so narodna manjšina in pravijo takole na svoji strani http://www.slovenci.rs

  Nacionalni svet slovenske narodne manjšine je
  najvišje predstavniško telo Slovencev v Republiki Srbiji, ki zastopa
  interese slovenske manjšine in predstavlja slovensko narodno manjšino na
  področju izobraževanja, kulture, obveščanja in uradne rabe jezika,
  sodeluje v procesu odločanja, ali odloča o vprašanjih ter ustanavlja
  ustrezne ustanove s tega področja. Nacionalni svet slovenske narodne
  manjšine je partner in svetovalno telo državne oblasti, njegovi
  predstavniki pa sodelujejo pri odločanju o vprašanjih, ki so pomembna
  pri uveljavljanju pravic in posebnosti slovenske narodne manjšine.
  Nacionalni svet obenem predstavlja krovno organizacijo za obstoječa
  slovenska društva in njihove člane, ter tiste pripadnike manjšine, ki
  niso včlanjeni v nobeno obstoječe društvo.

  Glede na popis prebivalstva iz leta 2002 je v Srbiji
  živelo 5104 Slovencev, kar je 0,07% prebivalstva. Nacionalni svet
  združuje in usmerja delovanje 13 slovenskih društev, katerih aktivnosti
  so usmerjene predvsem v kulturno in izobraževalno delovanje, preko
  katerega se ohranja slovenska identiteta, jezik in kultura v Srbiji.

  Nacionalni svet slovenske narodne manjšine je bil
  izvoljen na posrednih elektorskih volitvah. Elektorska skupščina
  slovenske narodne manjšine, na kateri je sodelovalo 21 elektorjev, je
  06.06.2010 v Beogradu, na osnovi Zakona o nacionalnih svetih narodnih
  manjšin iz leta 2009, izvolila 15 članov v Nacionalni svet, ki so prvič
  zasedali na ustanovitveni skupščini 26.06.2010 v Beogradu.

  Leta 2014 so potekale neposredne volitve
  za novo sestavo Nacionalnega sveta, na katerih je na novo izbrano 15
  članov (»Resenje RIK o dodeli mandata«). Začetna sestava Nacionalnega
  sveta se je od takrat dvakrat spremenila, in sicer leta 2015 (»Resenje
  RIK o popuni mandata 2015«) in leta 2016 (»Resenje RIK o popuni mandata
  2016«).

  Neposredna povezava do Arhiva »Republičke izborne komisije«:http://www.rik.parlament.gov.rs/arhiva-izbori-za-nacionalne-savete-slovenci.php

  Resenje RIK o dodeli mandata

  Resenje RIK o popuni mandata 2015

  Resenje RIK o popuni mandata 2016

 • Antišiptar

  Samo kot primer, beograjčanke pobijejo v enem mesecu s splavi več srbov, kot so jih nacisti v celi vojni.ste vedeli to?

  • ti spadaš v norišnico ali zapor

   • xtc

    Kaj vpiješ’
    Resnice se pač ne da preglasit.

    • Zgornji

     AMENNN !!! !!! !!!

  • karlina

   To sem pa slišala in tudi hodijo vsak mesec s posebnim avionom v Saudovo Arabijo, ne na obisk, pa tudi v Rusijo, ampak ne na obisk

  • Zgornji

   Auva !!! :-( A so se njim tud bejbe Pokvarile ? :-(

 • Antišiptar

  Tudi pri nad dobite srbjanko za dobrih 40 eurev, ki vam neumitim ližejo tudi anus za vaše užitke, če je treba.na internetu imate pestro ponudbo teh srbskih kurb.

  • dsfdfds

   TI SPADAŠ V ZAPOR ALI V NORIŠNICO.

   • xtc

    Kaj se razburjaš?
    Podobnost z Rusinjami je očitna.

    • opisal si svojo mamico

  • karlina

   fuj, fuj, fuj, fuj

 • Antišiptar

  Ze hitler je imel računico, da za vsakegs nemškega vojaka pobije 10 Slovencev talcev, srbskih opic pa 100!

  • karlina

   Kaj pomeni ta njihova kratica, na koga spominja, pa nikomur nič

  • .

   OPICA TE JE NAREDILA

 • Jovo Jamnica

  Klup temu, da je ovi portal Nova objavo 28.8.2016 članek z naslovom: Dobili bomo prvo srbsko stranko Slovenije, pot kerim se je nabralo 483 “komentof”… se zgodi, da pozneje odziva na srbske aktivnosti več ni. Dokler se seveda ne znajdemo v času predvolilnih nabijanj

  Rajić: Naj Ljubljana in Beograd prepoznata kulturno entiteto Srbov v Sloveniji
  Skupna seja slovenske in srbske vlade bo 24. oktobra
  11. oktober 2016 ob 08:07
  Ljubljana – MMC RTV SLO

  • Jovo Jamnica

   Dalje, dobene besede o Exyumak
   http://sokultura.si/wp/aktualno/aktivnosti-zveze-zvez-ex-yumak/

   s podporo

  • Jovo Jamnica

   U subotu, 1. oktobra 2016. godine, u Cankarjevom domu osamnaest srpskih društava okupilo se i osnovalo Nacionalni savet Srba, sa ciljem rešavanja pitanja statusa Srba u Sloveniji. Iako su Srbi posle Slovenaca brojčano najveća nacionalna zajednica, do danas u Sloveniji nisu priznati kao nacionalna manjina…

   …Osnivačkoj skupštini Nacionalnog saveta Srba u Sloveniji prisustvovali su zvaničnici Slovenije: Milan Brglez, predsednik Slovenačkog parlamenta, Igor Šoltes, poslanik Evropskog parlamenta, Dragan Matić, predsednik Odbora za kulturu Slovenačkog parlamenta, Branislav Rajić i Ivan Prelog, poslanici u parlamentu Slovenije. Skupu su prisustvovali i Branko Jurišić, vođa Kancelarije Srpskog narodnog veća u Zagrebu, Aleksandar Radovanović, ambasador Srbije u Ljubljani, Stana Končarević, prvi sekretar u Ambasadi Srbije u Ljubljani i paroh Aleksandar Obradović, predstavnik SPC u Ljubljani.

   • STARO-KATOLIŠKA CERKEV OLD-CAT

    Vielleicht, haben wir etwas verpasst.
    Haben Sie das Karadjordževićs Königreich der Serben in Slowenien wiederbelebt? Heißt das, dass die Heimat der Slowenen wieder mit kyrillischen, serbischen Säufern, serbischen Idioten, Großserbien-Hegemonie, serbischem Leben auf Kosten anderer, vor allem dem Unsinn unserer Slowenen überschwemmt wird? Janša zeigte Euch deutlich, wer und was sie sind, kraftvoll in Worten und Schurken; Die Kroaten haben euch deutlich gezeigt, wer sie sind: die Barbaren und die faule Menschen, die auf Kosten anderer leben, wie es der türkische Sultan gelehrt euch- den die Serben 500 Jahre lang verehrt hat. Verteilen Sie Ihren türkisch-serbischen Paschekopf zurück in den Kosovo, den Sie für immer verloren haben. Heute is Serbien natürlich kleiner … Sie haben mit dem Kosovo eine gute Idee: sie probieren in Mazedonien, wo die Mazedonier nur eine Minderheit in ihrem eigenen Land sind, ein bisschen versuchen die Serben in Kroatien, aber die Kroaten sind unter Ihrer Nase, und Sie kehren zu der großen Tür nach Slowenien zurück, wo nur eine Minderheit und eine Handvoll slowenischen Lebens werden, und der allmächtige serbische Paschaluck.
    SLOWENISCHE VOLK!
    MACHEN SIE UNS DIESES LAND WIEDER SLOWENISCH!!!

    • stajerc5

     Odlicno, samo drugic moras pisati v cirilici, da “te bude cjeli svjet razumeo”!!!
     Res super napisano, kapo dol!!!

     • Zgornji

      Škoda da moram prevajat :-/

    • Jovo Jamnica

     Jovo Jamnica > STARO-KATOLIŠKA CERKEV OLD-CAT – 11 hours ago

     Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

     Bi se tvoje veličanstvo ne matral vnemar, če bi mi na tem portalu dovolili objavo linka, odkoder sem del vsebine prekopiral. To je namreč IN4S portal. Če želiš, da bode kdo prebral ta tvoj spev in od tega tudi kaj uplenil, spremeni naslovnika.

  • Ana Job

   V Avstriji ga takole tujci ne bi srali, da bi ustanavljali tuje nacionalne stranke v državi , ki bi kandidirale v avstrijski parlament. To je možno samo pri nas v Sloveniji, da nas nekdanji okupator takole j**e v glavo.

   • karlina

    točno tako-tako je satan iz murgelj podpisal obsodbo SLOVENIJE, leta 91 S SRBI

   • Zgornji

    AMENNN !

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  A je nekdo lahko manjšina če niti ne meji s Slovenijo? To da neka manjšina tako nastopa v neki državi je glasen pokazatelj da je država preveč mila. V normalnem odnosu manjšina na kaj takega nebi niti pomislila.

  • Jovo Jamnica

   To se pravi, da je Italija majnšina, ker meji na Slovenijo?

   • WHAT IS TAQIYYA – youtube

    Deloma ker meji in ker so bili italjani zgodovinsko prisotni na določenem delu slovenskega ozemlja.

    • Jovo Jamnica

     Kaj pa te so uskoki, keri so bli pr nas, ko še Slovenije ni blo???

     • Ali

      Slovenci.

     • Jovo Jamnica

      Potomci so dans slovenski državlani… Uskok je Slovenc sam takrat, ko se sam za Slovenca opredeli.

   • šmentanamuha

    Italija ni manjšina, pač pa so Italijani manjšina v Sloveniji in tudi imajo svojega predstavnika v parlamentu. Enako Madžari. Kaj ti ni jasno tuki?

    • Jovo Jamnica

     Samo sn fprašo, ker je gori napisano:

     A je nekdo lahko manjšina če niti ne meji s Slovenijo?

     Ti je dugi cajt???

    • Ana Job

     Italijani za Slovence ne naredijo popolnoma nič, zaradi njih smo se v preteklosti morali združiti v S*HS kraljevino in izgubili avtonomnost svojih slovenskih dežel.

  • ewr

   slovenci v srbiji so manjšina, pa slovenci ne mejijo s srbijo

   • karlina

    Ali imajo svojo stranko ??????????????? NIMAJO, PIKA

  • ljubinica

   V Nemciji je tudi veliko Srbov. A imajo tam tudi stranko SSSS, z enakim programom kot tile slovenski Srbijanci? Da ne?
   Zakaj pa ne?

   • karlina

    Zato, ker bi jih takoj poslali tja, od koder so prišli, že sama kratica,vemo, kaj pomeni-4x ss

  • karlina

   TOČNO TAKO IN KDO JIH ŠUHTA-MURGELJSKI PALČEK IN LJUBLJANSKI ŠERIF !!!!

 • Slovenka

  Odlično. Tomićka in Dragić se bosta lahko priključila novi stranki. Idealna rešitev za srbska vampirja, prisesana na slovenske davkoplačevalce.

  • Jovo Jamnica

   To je to. Zadeva se vleče od leta 2003, pa eskalira pred volitvami leta 2018. Petnajst let pa… več al majn… fse tiho je bilo!!!

   • kaj bi rad ti dosegel?? Misliš, da ljudje druge narodnosti niso davkoplačevalci?

    • Jovo Jamnica

     Normalno se prijavi, pa ti eksplicitno repliciram…

     • ž

      kdo ti kuha in pere

     • Jovo Jamnica

      Tako kuhat, kakor prat z vešmašino znam tudi sam…

     • Zgornji

      AMENNN !!! ! !!!
      (ne pere nam srbski pralni stroj, in tudi šporget ni srbski)

   • Antišiptar

    Uff, si nas potolažil.tem dihurjem nikoli pravic, ki škodujejo avtohtonemu narodu. Naj ceste pometajo, za to so odlično kvalificirani.

    • ti si prdec v vetru

  • baba pejt spat

   • Slovenka

    Kdo si pa ti? Slučajno član novonastale srbijanske stranke?

    • g

     ti si albanka ampak ti mamica še ni priznala

     • Slovenka

      Naj ti Bog povrne pamet, ki si jo zgubil kdo ve kje. Človeški dejavnik pri primerkih tvojega kova odpove.

     • Zgornji

      AMENNN !!! :-)

  • karlina

   Kar se tiče Dragića, se meni zdi, da je boljši od marsikaterega pravega Slovenca, vedno se zahvaljuje Sloveniji, da mu je omogočila vse kar ima in vedno poudarja, da je ponosen, da je SLOVENEC, tako ju je učila mati-SLOVENKA in tudi njihova družina je bila zelo, zelo skromna. Ne razumem pa, da je slovenska mati naredila takšnega otroka, kot je janković.

   • Zgornji

    Ja, to so pa današnje Pokvarjene ženske, ki nevedo kaj bi same z sabo, in potem pustijo otroku, da se sam pokvari , tako kakor se sam hoče.

   • Slovenka

    Mene Dragić ne bi motil, če ne bi poskušal ustanoviti urada za neslovenske narode iz bivše Jugoslavije. Že na samo misel sem alergična. V Sloveniji si je večina pridobila odličen standard, ki ga v Jugi zanesljivo ne bi dosegli, potem si pa še drznejo izsiljevati. Marš v Jugo, če jim tu ni kaj prav.

 • Jovo Jamnica

  Pa ja de…

  Uf, taprava tema za politike :)… Že vidim Mahniče in podobne
  mozoljčke, kako bodo streljali, sklicevali izredne seje, referendume. Še
  ena tema za odvrqčanje pozorbosti od resnih problemov v državi.

  http://www.rtvslo.si/moja-generacija/ribicic-priznanje-novih-manjsin-je-v-interesu-slovenskega-naroda/360829

 • Ali

  Na nslednjivolit ah lahkopričakujemoše sgranko Bošnjakov, Schipi, Makedoncev, Arabcev, …… V slovenini. Vsem mora pa država omogočiti zaposlitev v JS, kar pomeni da bo dober del volilcev SD kot volilcev stranke JS dobilo odpoved!!, saj nevdm a jd to dobr aline.

 • dob

  >> Bi sploh kdo razumel, kakšne pravice ali obveznosti bi državljanom Republike Slovenije določala odločba, pod katero bi bil podpisan polpismen Srb kot javni uslužbenec? <<

  A če se polpismen Srb, šef v javni službi, podpiše tako, da nariše križec, a se potem šef musliman podpiše tako, da nariše polmesec? Predvidevam.
  Ko Srb napreduje v policiji ali v vojski, mu dajo čvarke.
  Muslimanu pa kupijo novo mačeto, ker čvarkov ne sme.

  • !!!!

   Srbi so tudi md zdravniki, policisti , športniki

   • dob

    Ma ne gta lomit?! A hočeš reči, da znajo latinsk bolš kt pa slovensk?

    Pa med ljubljanskimi župani so tudi Srbi. Ta ne zna ne latinsk ne slovensk, pa je vseeno župan Ljubljane.

    Tole je samo za tvojo uporabo: meni so všeč Srbi v Srbiji, Bosanci v Bosni, Palestinci v Palestini in Izraelci v Izraelu. V Sloveniji je zame dobrodošel vsak Srb, ki je ANTIKOMUNIST!
    Najbolj so mi pa všeč Slovenci v Sloveniji. Imaš kaj proti?!?

    Če si opazil, v srbski himni ni nobene omembe “vseh narodov”, himna slavi Boga in Srbe! Vse himne slavijo svoj narod!!!! Razen slovenske.
    Poleg tega Srbi v Srbiji ne futrajo komunizma ne internacionale.

    Srbi v Sloveniji, ki se pa politično združujejo v Sloveniji in PROTI Slovencem, so kurčevi jugoslovenarji nostalgiki jugo-socializma!
    Pametni Srbi V Sloveniji spoštujejo Slovenijo in je ne spodkopavajo, ker ne računajo na vrnitev komunizma.

    Živeli Srbi! V Srbiji.
    Živeli Slovenci! V Sloveniji.

    • TI SI BUDALA.

     • stajerc5

      Rusofilcek, pojdi raje na RT, tu si samo voda za spiranje WC-ja!
      Drekec bi bil kompliment…

     • dob

      Čestitam na argumentu!

     • ….

      ti pameti nisi nikoli imel….bednik

    • xtc

     Na ne ve ,če je balkanski pankrt.

    • karlina

     točno, vidimo, kaj se dogaja v Londonu, kjer je župan-musliman, vidimo, kaj se dogaja v glavnem mestu-VSEH SLOVENCEV, kjer je župan-SRB, on je pripomogel, predvsem on, da v Ljubljani vsi južnjaki sovražijo nas-PRAVE SLOVENCE !!!!!!!!!!

   • dob

    Ko bodo fuzbalerji in košarkaši prejemali Nobelovo nagrado, boste pa sploh ta glavni.

    • karlina

     OB SVETEM NIKOLI, NE POZIMI, NE POLETI

  • karlina

   DOBRO POVEDANO, KOT VEDNO

 • zoro

  kaj pa je z nemško manjšino na štajerskem?

  • Ana Job

   Za njih smo Slovenci ćefuranti, pa poglej spodaj kaj piše Steiermark o zavednih Slovencih.

   • Slovenka

    Jaz sem Steiermark blokirala, ko mi je začela težiti. Imaš prav, s svojo nemškutarijo naj se nekam spelje.

    • Ana Job

     Prav imaš! Jaz jo bom blokirala, kar takoj zdajle. Nemškutarji, ki sovražijo Slovence me res ne zanimajo.

     • antimur

      Moraš pa priznati, da smo lahko hvaležni Avstrijcem, da nismo zaostali kot ostali balkan, kjer so jih skozi stoletja vzgajali Turki, zato je njihova primitivnost (Bošnjakov, Srbov, Šiptarjev) več kot očitna tudi danes. Če ima kdo izmed njih visoko izobrazbo, še ne pomeni, da so kultivirani, to imajo tudi Cerar, Brglez, Bratušca, Erjavec itd., pa so hujši in bolj primitivni kot vsak mafijski nakladač.

     • Ana Job

      Vsekakor! Nimam pa biti čemu hvaležna Nemcem in nemškutaricam.

     • karlina

      Ana, pa saj nas ne, ali se motim ?????

     • Ana Job

      Draga Karlina, govorim o moteni osebi Steiermark, ki me iz ljubosumja napada takoj ko me vidi. Pustimo to. Drek bolj mešaš bolj smrdi.

     • Zgornji

      AMENNN !!!

     • Zgornji

      Tudi nemški “bavarci” so nam nekoč odvzeli Ogromen del Avstrije …

     • karlina

      TOČNO, itak, da SLOVENCI NISMO BILI NIKOLI ALBANCI, v to so nas prisilili po 2. sv. vojni in tudi, že z državo SHS.

  • karlina

   Kot, da je ni, kot , da ne bi obstajala, so pridni, marljivi, tihi, kot miške.Saj niso Srbi, oz. BALKANCI !!!!

 • Antišiptar

  Srbe edino lahko kvalificiramo kot agresorje in morilce Slovencev.to je izrojena, pritepena socijalna drhal, ki nima v Sloveniji nič pamerovat.

  • !!!!!

   Srbi so tudi md zdravniki, policisti , športniki !!

   • karlina

    Ja, ja, med zdravniki pa res, pa med zobozdravniki tudi, z ponarejeno maturo iz Srbije , vemo, vemo, kakšno je njihovo znanje-KATASTROFALNO !!!!

    • .

     ponarejeni so tvojo možgani

    • .

     ponarejeni so tvoji možgani

  • !!!!!

   bedak kako te ni sram

   • karlina

    Sram naj bo tebe, če si pravi Slovenec, ampak nisi

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!!

  • karlina

   + 10 ************************************************************************

 • Antišiptar

  Obstajata samo dva tipa srbjanca-ali pometa ceste ali na socialni ali pa je preko vez z barabijo nekje na visokem političnem položaju, kjer Slovencu krade denar.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! Žaaal – Žalostno !!! ! !!!

 • Gospod Kaplan

  Preden bo šel škrat v rdeča “nebesa” jim bo tudi to zrihtal, nič bat.

  • karlina

   Se bojim, da res, ta škrat je isti satan, kot Soros-I. S. T. I. !!!!! Pa saj ni SLOVENEC, menda izvira iz Srbije

   • .

    SOROS je žid iz madžarske. A je jasno?

 • koza

  …SSSS želi za Srbe v Sloveniji samo eno, tisto, kar imajo drugi že 26 let. …
  Hja, ja kje te imajo tisto drugi že 26 let? Povejte glasno in jasno.

  Sem se spomnila onega članka o Đamiji v Ljubljani,
  ko je Katarec vprašal “Šta radimo ovdje?”
  Odg.: “Pa pravimo đamiju.”

  • karlina

   to tudi mene zanima, kdo je drugi in kaj imajo drugi ,kar oni nimajo, res zanimivo vprašanje

 • Antišiptar

  Hehe, res so opice, celo življenje je tukaj primitivec, pa ne zna enega slovenskega stavka napisat. Ceste naj pometajo, turški mešanci. Mu rečeš dober dan, pa od majmuna še po tretji pritepeni socijalno parazitski generaciji dobiš nazaj:molim?

  • karlina

   ITAK, samo v SLOVENIJI, poudarjam, samo v SLOVENIJI je to možno in si to dovolijo, nikjer drugje v svetu-zakaj, zato, ker jih ščitijo komunisti in njihovi potomci, ki jim SLOVENIJA NI BILA NIKOLI INTIMNA OPCIJA, PAČ PA JUGOSLAVIJA IN BI RADI , NOVO JUGO, V BISTVU JO ŽE IMAJO, GLAVNO MESTO SLOVENIJE, JE KOT JE BIL BEOGRAD, ČISTO ISTO

 • Antišiptar

  Kakšno je večno stališče Slovenca proti večnemu turškemu lopovu je lepo v svoji pesmi opisal dr. Ban Natlačen. Pesem ima naslov Bojni grom, večina jo pa poznate kot kultno pesmico-SRBE NA VRBE. Besedilo Slovenca o teh izrodkih lahko najdete na internetu.

  • tkole

   glede vrb, to je ustaška parola, ki je na Hrvaškem prepovedana, ti pa tukaj pišeš že cel dan hude stvari proti ljudem

   • Zgornji

    Ti pa izgleda da Ne ločiš Bolj pokvarjenih ljudi od Manj pokvarjenih !!! ! !!!

 • Antišiptar

  Ali ste vedeli, da je Ivan Cankar umrl zaradi tega, ker sta ga do smrti pretepla dva srba? ALI VESTE TO, DRAGI MOJI SLOVENCI.?piši v google smrt ivana cankarja.

  • vešda

   bla bla bla

  • karlina

   Hvala lepa za informacijo, sedaj mi je vse še kako zelo, zelo kristalno jasno

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

  • Zgornji

   H V A L A !!! ! !!!
   Bomo uporabili + posredovali naprej .
   Lp + #

 • Antišiptar

  Ali ste vedeli, da se je Zdenka ArmIĆ kidrič (ja, žena primitivca in izvajalca genocida nad Slovenci, Kidriča)- SRBKINJA po izvoru, ki je imela čez VOS, takoj po umiku nacistov iz Lublane, v t.i.3 dnevni amnestiji drla sredi Lublane: koljite Slovence.!KOLJITE JIH!!! Ko so trojke in desetke s koli pobijale Lublančane.

  • serješ non stop

  • karlina

   TO VEM, PA NE SAMO ONA, VSI KOMUNISTI, SAJ SE VSAK TEDEN SKORAJ ODKRIVAJO NOVA IN NOVA MORIŠČA-DOKAZI O NJIHOVIH BESEDAH

  • Zgornji

   PA KOJA JE TA BABURA BLESAVA ?? :-/
   Še ‘nkol nis’m ču za ta skret zlob’n !!! :-/

 • Franjo Trojner

  Dovolj nam je bebastega centralizma, ki se bohoti iz Ljubljane. Dovolj levih ekstremistov, ki uničujejo vse lepo in normalno v naši državi. Naj imajo v Ljubljani srbsko manjšino in stranko, mi na Štajerskem je nočemo.
  Dežela Štajerska naj postane gospodarsko,ekonomsko,politično,kulturno,športno neodvisno od Ljubljane.

  • karlina

   Se strinjam s tabo, skupaj z Zasavjem

 • ĐĐ Style

  Ali ste vedeli, da je Ivan Janez , dobil častni Doktorat univerze iz Prištine, kri ni voda

  • xtc

   In kaj ima sedaj JJ z Srbini?

   • ĐĐ Style

    Kredit

    • opaa

     HAHA :-)

   • karlina

    s Srbini, piši po SLOVENSKO , lepo prosim

 • Vrba

  V sovražnike ‘z oblakov
  rodú naj naš’ga treši gróm;
  prost, ko je bil očakov,
  naprej naj bo Slovencov dom;
  naj zdrobé njih roké
  si spone, ki jih še težé!
  Edinost, sreča, sprava
  k nam naj nazaj se vrnejo;
  otrók, kar ima Slava,
  vsi naj si v róke sežejo,
  de oblast
  in z njo čast,
  ko préd, spet naša boste last!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Prešeren in naši SLOVENSKI PREDNIKI , se obračajo v grobu, kako skrbimo za našo očetovino !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Igor Kavalar

  Ekonomski migranti in njihovi potomci iz XY držav ne morejo biti nobena avtohtona manjšina.

  Upam, da bo prevladal razum, med slovenskimi državljani srbske nacionalnosti, da se ne bo zakuhala slučajno nova vojna.

  • ž

   nobene vojne ne bo, vsi smo slovanski bratje

   • karlina

    ni videti

    • Zgornji

     Ja, čedalje Manj je to videti , … Kajti , dejansko smo Slovenci drug narod !!! ! !!!

  • karlina

   Veš kaj se dogaja v republiki srbski v Bosni, to želijo narediti tudi v Sloveniji, veš

 • Igor Kavalar

  The History of Europe: Every Year
  https://youtu.be/UY9P0QSxlnI

  Oglejte si posnetek zgodovine Evrope, in boste razumeli, zakaj je dobro imeti na današnjem teritoriju Slovenije močno vojsko in osveščeno prebivalstvo. Slovenstvo mora biti pripravljeno na obrambo zoper notranjo ali zunanjo okupacijo od kogarkoli in kadarkoli. Izrael nam je lahko vzgled, kako se zoperstaviti velikim in kako narediti slovenski narod močnejši.

  • buhaha

   nasilni izraelci nio za zgled

   • karlina

    ne, NASILNI PALESTINCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • buhaha

   nasilni izraelci niso za zgled

   • Igor Kavalar

    Nasilni so do tistih, ki so nasilni do njih.

    • !

     izraelci so na palestinski zemlji, ŠE MEDNARODNO SODIŠČE JE TO POVEDALO !!! https://www.theguardian.com/world/2004/jul/10/israel3

     • stajerc5

      Srbski prasci na Slovenski zemlji!!!!!!!!!!!! Se kaj????????????

     • žališ državljane, bednik smrdljivi

     • stajerc5

      Carapanske kucele ne mores uzaliti!

     • .

      opisuješ svojo mater

     • karlina

      Žalite vi, slovenci na papirju

     • .

      kura, pojdi v kokošnjak

     • karlina

      + 10 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • karlina

     TOČNO TAKO !!!!!!!!!!!!!!!!!

   • karlina

    A nasilni Palestinci pa so ????????????????

    • !

     palestinski narod ni nasilen, to je njhova zemlja

  • WHAT THE F…..

   IZRAELCI POŠILJAJO BEGUNCE DIREKT V EVROPO, ker kradejo arabska ozemlja ( ubijajo ljudi v Siriji, na sirijskih tleh), in ti serješ da so zgled’?? HAHAHAHAHA

   • Igor Kavalar

    Samo norci vidijo begunce v ljudeh, ki prečkajo več kot 7 varnih držav v katerih sami dopustujejo. Samo nesposobni politikanti krivijo druge, ko ne zavarujejo lastne meje in ne izvajajo zakonov, ki so jih spisali sami.

    Zgodovina dejstva so jasna vsem tudi slepcem. Če pa ti misliš, da je svet nastal leta 630-634 n.št. ostala zgodovina je pa nepomembna si se pa malce zmotil.

    Kdaj so Arabci prišli na teritorij Židov in na kakšen način so jih pregnali?

    • wtg

     zbudi se !! MEDNARODNO SODIŠČE je določilo, da morajo židje zrušit zid na PALESTINSKEM OZEMLJU !! PREBERI SI NA TEM LINKU https://www.theguardian.com/world/2004/jul/10/israel3

     • stajerc5

      Kaj bodo rusili, ce smo ga mi zaceli zidati!???

     • ww

      tebi se pa res blede haha

     • karlina

      Saj niso nori, da bodo to storili

     • O, PA ŠE KAKO SO.

  • ĐĐ Style

   Kaj če nam vojska, da se pijani skrivajo po hosti, ko sem bil še v naborniški vojski SV, smo en kurc delali, oficirji in podoficirji so pa itak nonstop urejali svoje privat zadeve med službo. Edino kar sem se naučil veliko o gobah. K do nas pa bo napadel (REALNO) ne sedaj nakladat o ISIS-u pa razne neumnosti. Ampak realno HR je v NATU, Avstrija je nevtralna, če bi razmišljal kot agresor bi raje napadel Avstrijo, je bol bogata industrisko in naravno. Ampak Avstrijce boli kurac in mi se gremo neke velike vojščake, Izrael pa naj nam bo vzor.

   • //

    izraelci so vzrok migracij in begunstva, ker izraelci kradejo in napadajo arabska ozemlja, ter arabce preganjajo direkt k nam v Evropo, to je resnica ki se je marsikdo ne zaveda

    • ĐĐ Style

     Izraelci so največji drekači. Med 2.sv vojno so ga res najebali, potem so pa isto taktiko vzeli za svojo.

    • karlina

     LAŽ, LAŽ, LAŽ

     • ..

      ZBUDI SE BABA UBOGA

  • 1

   IZRAELCI POŠILJAJOO begunce direkt v EVropo, beri svetovne medije http://www.jpost.com/National-News/Eritrean-migrants-resettled-from-Israel-to-Sweden-337414

   • stajerc5

    Si pozdravil Sketa pred ogledalom!?????????

    • sket te je delal

  • karlina

   Igor, mi imamo okupatorje že v svoji deželici

 • Slovenec 33

  Prišli so kot okupatorji in imajo srečo, da v času osamosvojitve niso bili izgnani.
  Od njih se pričakuje, da se obnašajo kot gostje, ki ne nadaljujejo svoje okupatorske tradicije.
  Nimajo nobenih drugih pravic razen te, da so gostje in lojalni slovenski državi.
  V vsakem drugem primeru bo zaropotalo in bodo nosili vse posledice svojega okupatorskega obnašanja.

  • blabla

   nekoč je vse bila ena država, nihče ni prišel kot okupator

   • Marko Markov

    Odsli so kot okupatorji!

    • .

     serješ-

     • Zgornji

      Kakaš :-P Jaooo srbac , gdje si se izgubio :-P

    • samotoje

     Bežali so in vlekli s sabo vse, kar so nakradli.

   • dob

    Dej spizdi trenirkar. Najdebelejša knjiga, ki si jo prebral, so Sportske novosti.

    • (

     psihični bolnik, ti imaš pa resne mentalne probleme

     • dob

      Zanimivo. In to reče en oklepaj!

     • dej povej no

      koliko časa si na tabletih za psiho?

    • Zgornji

     He, he, heh, sam res : SAMO ZABAVA JIM ŠE BLODI PO GLAVAH !!! ! !!! … VSE OD ŽOGE IN RAJANJA – PIJANČEVANJA IN POŽRTIJ NAPREJ !!! ! !!! TAKI SO SAMO ZA ŠKODO NA PLANETU !!! ! !!!

   • karlina

    Aja, jugoslovenar, fuj

   • samotoje

    Kakorkoli obrneš- južnjaki so bili v Sloveniji vedno tujek. In tako bo ostalo glede na civilizacijski zaostanek. Kaj češ, geni so geni.

  • karlina

   ZAHVALA ZA VSE TO, KAR SE NAM DOGAJA, GRE SAMO MURGELJSKEMU PALČKU !!!!!

   • Zgornji

    Po moje so pa tudi še drugi zraven … :-(

  • Zgornji

   Ja, če bo to res … če bi bilo to res … bi bilo Nadvse Dobro …

 • joza joza13

  Ta njihov program me pa spominja na pismo “Dedu Mrazu”.

 • Marko Markov

  Ce jim ni vsec, naj se spakirajo in gredo nazaj, od koder so prisli! Tam bodo imeli 300€ place, kasneje pa 150€ pokojnine! Adijo braco!

 • mešamo se

  v vsaki državi je več različnih narodov, tudi tu.

  • karlina

   IN NIMAJO SVOJIH STRANK !!!!!!!!!!!!!

  • Zgornji

   JA, IN VSAKA IMA SAMO ZGUBO Z NJIMI !!! ! !!!

 • ——–

  v SLo so tudi Muslimani, Hrvati, Madžari

  • stajerc5

   V Velej je tudi se par Slovencev, nje?

 • ——–

  v SLo so tudi Muslimani, Hrvati, Madžari…..

  • dob

   Hrvati in Madžari so antikomunisti. Oni so dobrodošli. Maš kej proti?
   Muslimani so zaenkrat še komunjare, ker se jim to splača. Dokler ne dobijo večine v parlamentu, jasno. Učijo se pa od komunajzlov, ker so isti kurac eni in drugi.
   Z večino, bodo pa muslimani postali šerijatarji. Vidiš, oni pa niso dobrodošli!

   • ..

    bolnik spij kaj za živce

   • !!!!!!

    HRVATI SE POŽVIŽGAJO NA SLOVENSKO MEJO, NA SODBO SODIŠČA!

    • dob

     Zakaj se pa ne bi, saj se Pahor tudi.
     Boli tebe kurac za mejo in za Slovenijo!
     Briši, jugoslovenar, sam spizdi!

     • ti imaš resne probleme sam s seboj, si agresiven

     • karlina

      Dob, pridruži se nam na slovenec.life, tam ni zmerjanja od murgeljskih plačancev, verjemi. Si velik SLOVENSKI DOMOLJUB.

   • :-))

    ti si itak albanec

    • dob

     Ni ga naroda, ki jaz nisem.

   • pesjanar

    Pozabil si napisat da so Hrvati tudi tatovi in prevarantski lažniivci….

    • dob

     Ne vem. Tega glih ne bi posploševal. Poznam Hrvate, ki so čisto v redu in niso komunisti. Torej niso vsi Hrvati prevarantski.
     Za NLB pa vem, da je vsa prevarantska in vsa lažniva!

  • stajerc5

   Enih par Slovencev je se celo v Lublani posrani…

 • Primož Kvaternik

  Slovenci bi morali sprejeti zakon o zaščiti avtohtone večine…pravice do manjšin so eno, ogroženost lastnega naroda pa drugo!!!!

  • _

   kdo koga ogroža?? Veliko slovenskih moških in žensk ima moža ali ženo iz juga! Otroke imajo, tu so doma!

   • totex39

    Povej, zakaj pa pol ustanavljajo svojo srbsko stranko, če praviš, da so tukaj doma ?

    • ker narodne manjšine imajo pravico obstajati, piše v ustavi , 61 člen

     • totex39

      Srbska agresorska manjšina v noben primeru ne bo obstajala pri nas.

     • :-(

      agresorja imaš ti v svoji glavi

     • samotoje

      Peta kolona. Spet jim rastejo grebeni.

     • Zgornji

      JA, BO TREBA USTAVO POPRAVITI-DOPOLNITI V KORIST NARODU , NE PA ZA ŠKODO NARODU !!! ! !!!

     • Ferdo

      Ja,je pa vprašanje kdo in kje.

    • karlina

     RES JE, ZATO, KER TUKAJ NISO DOMA, DOMA SO V SVOJIH REPUBLIKAH BIVŠE JUGE,SLOVENIJO IMAJO SAMO ZA MOLZNO KRAVO, NIČ DRUGEGA !!!!!!!!!!!!

   • stajerc5

    Imas prav. Najprej je potrebno v Juniju prepovedati vse cajtnge v cirilici!!!

   • Primož Kvaternik

    Vsi srbi, ki se počutijo tu doma, morajo spoštovati Slovenijo kot državo, ki jim je to omogočila in se integrirati, ne pa ustvarjati srbski geto tu…kdor se obnaša tako, nimam nič proti…
    Vsi, ki so sodelovali v agresiji na slovenijo, ne bi smeli sploh biti tu, nobenih odškodnin ne bi smeli dobiti, ker so zavrnili državljanstvo in delovali proti Sloveniji v najbolj kritičnih trenu tkih, za take je edina možna rešitev IZGON in to takoj!!!

  • !

   vsi davkoplačevaci so enaki pred davčno blagajno

  • karlina

   PODPIS

  • Zgornji

   DOOOBRO POVEDANO – RAZLOŽENO !!! ! !!! HVALA !!! :-)

 • marker

  Spominjam se okoli leta 1990, ko je bil v Ljubljani Plenum ZKJ. Kučan in Dolanc za slovenske medije nista govorila slovensko. Spet se ponavlja enaka zgodba. Jugoslavija in NOB sta ostala samo v naši državi. V ostalih republikah so prišli k pameti. Naši levičarji bi za oblast prodali lastno mater.

  • karlina

   TOČNO

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

  • karlinna

   NETOČNO

  • pesjanar

   Ne samo prodali naši levičarji bi lastno mater tudi utopili če bi jim to pomagalo na obladt,naši levičarji so pač potomci rdečih klavcev.

 • skorpijon93

  navadna svinijarija na račun vaše strpnosti in tolerance, slovenci kar ste iskali to ste dobili, če želite spremembe na boljše volite SDS kaj drugega vam ne pomaga ! zaostajate za čehi,poljaki,slovaki in madžari, takšne svinijarije so tam prepovedane in nemogoče

  • karlina

   + 10

  • karlinna

   – 10

  • Zgornji

   +++ ++ ++ +++

 • skorpijon93

  samo v Sloveniji je še mogoče da neka skupina ljudi- volivcev podpira in simpatizira z socialistično preteklostjo in simboli , poglejte mladino in komentarje tam, me je skoraj kap ! opažam da je mentalno zdravje vsako leto slabše !

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! Tooočno tko !!! ! !!! Žal.

 • Volkhv

  Ne ozirajte se na njih, naj vas grizejo kot hijene leva, dokler se ne bodo oborožili in prišli na kup in začeli tolči po nas, potem pa bodimo kot Hrvati in jih izženimo iz Slovenije kot v Oluji. Preprosto in jasno.

  • abcdefg

   pejt spat

   • Volkhv

    Ajde Obrček servski, daj si kljukasti nos obriši, ti razteka kurja pamet

    • ..

     tvoj fotr ima kurjo pamet, ker te je naredil

 • skorpijon93

  SLOVENIJA ZAOSTAJA ZA ČEŠKO REPUBLIKO

  • karlina

   za vso EU

 • M x

  Najprej naj to zahtevajo na Hrvaškem šele nato v Sloveniji .

 • Jan Kovalski

  Lahko se že reče: Ljubljana je mesto s slovensko manjšino.

  • Zgornji

   “Lublana je bulana, z čefurji je nasrana” … takele rime mi govorijo prijatelji … :-(
   Torej : Mrtvo mesto , … oziroma : mesto Mrtvih duš . Žal.

   • .

    nihče ni mrtva duša, ampak si ti mentalni bolnik

    • Zgornji

     Ja, izgleda da si tudi Ti med njimi . Žal.

 • lauraas

  In naši luleki bodo to dovolili.

  • Zgornji

   JA, KER NE MARAJO SVOJIH LJUDI , TEMVEČ ZLOBNE – POKVARJENE LJUDI VABIJO GOR V SLOVENIJO IN NA VLADAJOČE POLOLŽAJE !!! ! !!!

   • marker

    Tako je. Če te ljudstvo na mara, ga zamenjaj.

 • samotoje

  Znali smo se upreti skupnim jedrom, znali smo postaviti v kot jugo mularijo, ki je hotela predavanja v srbščini, znali smo ustaviti opankarske mitingarje, znali smo nagnati jugo soldatesko, s takimi nepismenimi primitivci bomo pa sploh opravili z levo roko. Ni Slovenija tisto, kar se vlači po Ljubljani, Jesenicama, Kranju, Velenju. Slovenija je mnogo več.

  • ,

   odjebi

   • tramal

    Usrani srbine,še psevdonim si ne upaš napisati,Pobegni na jug od koder si priplazil.

 • Zgornji

  AAAAAAAJJJJJJJ, … KLE NAS ŠE JANŠA TEŽKO REŠI … :-/

 • hahaha

  vi bi raje albansko stranko, ker se že po obrazu ” ljubljenega” vidi, da je albanc

 • plavi-mil

  Dragi domoljubi Slovenci vzemimo to za dobro, leosučnim bodo pobrali cca 40.000 glasov, za nas desne je večja verjetnost da zmagamo, kar naj vsi ekonomski migranti iz vseh republik bivše juge ustanovijo svojo stranko, pa bomo mi dobili našo SLOVENSKO DOMOLJUBNO vlado.

  • !!!

   nihče ti nič noče, stranke imajo pravico obstajati….stranke narodnih manjšin nikoli ne morejo zavladati, ker niso večina v parlamentu….so pač samo stranke

  • slovenska nacionalna stranka sploh ne pride v parlament, ima premalo glasov, tu so uradni rezultati od zadnjih volitev http://volitve.gov.si/dz2014/

 • malorazgeldanosti

  stranke od narodnih manjšin povsod po svetu obstajajo.. Tudi ta stranka je samo stranka od neke narodne manjšine, nikoli ne bo zavladala, ker ima premajhen procent, da bi bila v parlamentu. TUDI SLOVENSKA NACIONALNA STRANKA od Jelinčiča ni v parlamentu, ker nima dovolj procentov.

  • Morala

   Jelinčič je že bil v parlamentu!!!

   • .

    Ampak slovenci ga ne volijo, ta stranka ne pride v parlament

    • Morala

     Kakšne pišeš? Kako, da ne…Jaz sem SLOVENKA!

     • razgledanost

      POGLEJ SI TOLE, slovenske nacionalne stranke sploh ni bilo med izvoljenimi na zadnjih volitvah http://volitve.gov.si/dz2014/

     • Morala

      Ne rabim gledat…vem, da ni bil…Na predčasnih volitvah 2011 stranka z 1,80 odstotka glasov ni dosegla parlamentarnega praga in je izpadla iz parlamenta. V parlament se ji ni uspelo uvrstiti niti na naslednjih predčasnih volitvah (2014), na katerih je prejela 2,20 odstotka glasov.

 • _

  Kako to, da slovenska nacionalna stranka od Jelinčiča ni v parlamentu? Pač nima dovolj glasov.

 • _

  Kako to, da slovenska nacionalna stranka od Jelinčiča ni v parlamentu? Pač nima dovolj glasov

  • Marija Panjan

   Jelinčič je hodil nagovarjat slovenske Srbe v Srbijo prek srbske TV. jelinčič je prevarant! https://www.youtube.com/watch?v=IshbWJ27kLQ

   • nakladaš! A veš da je veliko slovenk poročenih z ljudmi iz južnih držav? Nič ne moreš, pravico imati početi kar hočejo!

   • nakladaš! A veš da je veliko slovenk poročenih z ljudmi iz južnih držav? Nič ne moreš, pravico imajo početi kar hočejo!

    • Liberalec

     Ne ne morejo početi kar hočejo. Počnejo lahko samo tisto, kar je dovoljeno!

     • :-)

      seksa se ne da prepovedat, ko slovenka želi seks z nekom iz drugega naroda, si ga pač želi, tudi poroči se potem z njim

     • Liberalec

      Tebi je bistvo v odgovoru skrito, nerazumljivo.

     • :-))

      liberalec poznam slovenke

 • splošna razgledanost

  SLOVENSKA NACIONALNA STRANKA sploh ne pride v parlament, zakaj je slovenci ne volite? Tukaj so rezultati zadnjih volitev http://volitve.gov.si/dz2014/

  • FUCK COMMUNISM

   Zato, ker ves cas, ko je bil Jelincic in SNS v parlamentu, niso delali drugega kot gobcali, se lizali s Srbi in ker ima Jelincic na vrtu doprsni kip enonoge spake! Zato!

 • Borut Stari

  Še dolgo bodo kot stranka in posamezniki gledali parlament od zunaj.

  • :-)

   tako kot Jelinčičeva slovenska nacionalna stranka http://volitve.gov.si/dz2014/

   • Borut Stari

    Stranke na nacionalni bazi v parlamentarni demokraciji nimajo kaj početi.

    • pravico imajo obstsajati, ampak nikoli ne morejo zavladati, so pač manjšina…..svet se vrti naprej

     • Borut Stari

      Nobene pravice ki ogroža ali omejuje večino manjšina nima.

 • ……

  Zakaj si veliko slovenk izbere moža iz drugiega naroda, nočejo slovenskih moških

 • evro ženske so odprte

  to stari, dober odgovor……odgovor št. 2 pa je tale: vsaka ženska pri moškem išče tisto kar jo zadovolji kot žensko, narodnost od moškega jo ne zanima

 • :-)

  Staniću, mangupe

 • marička

  Stanić iz kje je tvoja? Upam da je iz tvojega roda, lepo bi bilo no

 • Franc Šink

  Srbin Srbina Sekirom Seče Kakšna Socialna stranka neki. Skrajšana varianta slovenske SD.

  • :-)

   janezi se boste požrli med sabo, zavistni ste drug drugemu kot hudič

   • sašo

    Zavisti je povsod na Svetu, ampak pač z drugim nimate za žaliti Slovence, pa pač nekaj morete butat…poglej samo Hrvate kako so nam zavistni, na vsak način bi radi bili mi..podobno Srbi…ne prenesejo da smo uspešnejši.

 • skorpijon93

  če letos ne volite SDS na volitvah se vam slabo piše, zelo slabo , zamudili boste še dodatna 4 leta, usoda bo zapečatena

  • .

   boljše je volit Jelinčiča ( nacionalna stranka), a kaj, ko ga slovenci nočejo volit, čeprav je nacionalna stranka

  • šejst

   kot madžar volim madžarsko narodno manjšino, imam pravico

   • FUCK COMMUNISM

    Problem je, da v Sloveniji vsi samo mislijo na to kaksne in katere pravice imajo, nihce pa ne pomisli na svoje dolznosti.

 • ____

  italijani v SLO bodo volili italijansko manjšino, madžari bodo madžarsko, do tega imajo državljani pravico

 • Ferdo

  Sem priseljenec in od leta 1991 državljan Republike Slovenije.Imam vse pravice kot vsak državljan te države,nobene več in nobene manj.In tako je prav.Dobro sem integriran v družbo in spoštljiv do okolja v katerem živim.Nadvse pa hvaležen,da mi je dano živeti v tej prelepi državi.
  Če temu ne bi bilo tako,grem nazaj ali pa v kakšno drugo državo.
  Vam Slovenci pa povem: ZBUDITE SE !!!!

  • FUCK COMMUNISM

   Take priseljence imamo radi!

 • sašo

  Zahtevajo enake pravice, kot jih imamo Slovenci….kaj mogoče SRbi nimajo enakih plač, enakih, socialnih podpor, enakih davkov ? Dobimo morda mi SLovenci kak € v žep zaradi tega ker smo Slovenci ? Vse manjšine so priviligirane, ne pa enake matičnemu narodu. Govora je o privilegiju ne pa o enakosti.

 • Grenze

  MARŠ U SRBIJU OPANKARJI TOKRAT BOSTE BOLJ TEPENI KOT 1991 LETA CIGOTI NIČVREDNI V SRBIJO SE POJDITE ŠOPIRIT BALKANSKE PIZDE GNILE !

 • AIRWAYS

  Prepovedat to združevanje! Če jim v Sloveniji ne paše naj pakirajo nazaj od koder so se pritepli.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!