[Ekskluzivno] Poglejte sodelovanje poslanca Jana Škoberneta in njegovega očeta, šaleškega tajkuna, s spornim predsednikom Republike srbske, Dodikom!

Marko Škoberne, Milorad Dodik in Jan Škoberne.

Poslanec stranke Socialnih demokratov Jan Škoberne in njegov oče Marko Škoberne – šaleški tajkun in solastnik podjetja Esotech – sta se pred novim letom udeležila prireditve pri predsedniku Republike srbske Miloradu Dodiku, obremenjenemu s številnimi primeri korupcije. Republika srbska velja za pravi poslovni raj slovenske levice – tam so pogosto ljubljanski župan Zoran Janković, nekdanji agent Udbe in lobist Drago Isajlović ter celo predsednik Slovenskega državnega holdinga Damjan Belič. 

Ko je razpadla Jugoslavija, je vse, kar je ostalo od nje, stare mreže operativcev nekdanje Udbe in politike, ki so se na novo organizirali in prevzeli oblast, s tem pa tudi posle. Eden takšnih je v Republiki srbski aktualni predsednik Milorad Dodik, ki je v politiki te bosanske entitete že celo večnost in velja za primer zlizanosti oblasti s podzemljem ter kriminalom.

V Sloveniji zaradi izostanka lustracije ni bilo dosti drugače, saj so stare sile po zlomu Demosa znova vzele oblast v svoje roke. Isti ljudje, ki so na oblasti v nekdanjih republikah Jugoslavije in Slovenije, so prek nekdanje Udbe sodelovali po službeni dolžnosti, zdaj prek nekdanjih zvez odlično sodelujejo, vežejo pa jih zgolj še poslovni interesi in denar.

Socialni demokrati sodelujejo
Nekaj dni pred novim letom so na Facebook strani “Srcem za Srpsku” (S srcem za Republiko srbsko) objavili fotografijo slovenskega poslanca stranke SD Jana Škoberneta in njegovega očeta, šaleškega tajkuna in solastnika podjetja Esotech, Marka Škoberneta, s predsednikom Republike srbske Miloradom Dodikom na dobrodelnem dogodku. Poleg fotografije je pisalo “Predsednik Dodik s slovensko delegacijo, ki podpira dobrodelno akcijo ‘Z ljubeznijo pogumnim srčkom’. Danes lahko na številki 1411 govorite z Janom Škobernetom, članom slovenskega parlamenta. Hvala vam, prijatelji Srbov iz Slovenije.” Seveda je dobrodelnost mnogokrat le krinka za povezave med številnimi politiki in poslovneži, zato smo Janu in Marku Škobernetu poslali vprašanja o poslovnih povezavah podjetja Esotech in vlado Republiko srbsko, vendar odgovora od njiju nismo dobili.

Se pa pri iskanju povezav priimkov Škoberne in Dodik najdejo poslovne povezave med mariborskim gradbenim podjetjem CPM in Republiko srbsko. Direktor cestnega podjetja Maribor, ki je zdaj v stečaju, je bil Janez Škoberne, leta 2010, v času Pahorjeve vlade se mu je obetal 300-milijonski posel za gradnjo avtoceste med Banja Luko in Dobojem, vendar je posel zaradi neustreznih bančnih garancij propadel.

Udbaš Isajlović je uspešen gradbinec tudi v Bosni in Hercegovini
Tradicionalno dobre odnose z Republiko srbsko ima tudi nekdanji agent Službe državne varnosti, lobist in lastnik številnih podjetij Drago Isajlović. Spletni medij Portal plus je že pred časom poročal, da je Isajlović lastnik podjetja SGP Gorenjc, ki pa je ustanovitelj in solastnik dveh drugih podjetij – Gorenje inženiring, d. o. o., in NE-MU, d. o. o., ustanovljeno leta 1996. Solastnik slednjega je tudi podjetje Elmont, d. o. o., iz bosanske Žepče, njegova primarna dejavnost pa je izgradnja bencinskih postaj, terminalov in rafinerij. Vse bencinske postaje so naredili izključno za Petrol BIH Oil Company, bosansko podružnico slovenskega Petrola. Poleg tega je znano, da ima Isajlović velik vpliv prav na državni Petrol.

Dragan Isajlović (foto: STA)

Slovenski mediji so do mafijskih povezav brezbrižni
Poslovni okostnjaki v Republiki srbski pa po pisanju Požareporta segajo tudi do predsednika nadzornega sveta Slovenskega državnega holdinga Damjana Beliča, ki naj bi imel podjetje Centurion v Bijeljini. Gre za zasebno varnostno agencijo, ki so jo financirali tudi z državnim denarjem, kar naj bi po poročanju bosanskih medijev podpiral tudi Dodik.

Cerarjev prijatelj in prvi nadzornik SDH Damjan Belič. (foto: STA)

V karavani slovenskih politikov in vplivnežev, vezanih na Balkan, še posebej pa na Dodikovo Republiko srbsko, je tudi s prisluhi o podkupovanju in spolnem nadlegovanju obremenjeni župan Ljubljane Zoran Janković.

Peter Truden

Opravičilo: Mladenu Milanoviću se opravičujemo za omembo v članku, ki ga prikazuje v negativni luči. 
 • AlojzZ

  Spoštovani Janez!
  Že stari Rimljani so ugotovili: “Quod licet Iovi, non licet bovi.” V prevodu je: “Kaj je dovoljeno bogovom, ni dovoljeno volom!” Žal mi je, ampak vi gospod Janez pač niste Bog.

 • dež

  Ob vseh teh humanitarcih, njihovi dobrodelnosti in ljubezni do denarja, se človeku orosi oko.

 • Beli Sneg

  Kdaj bodo na Pop kanalizaciji objavili shemo mejnih prehodov v BIH teh levih tajkunov in njihovih stricev? Aja Kosova Slokarca tega ne snema, ker to so pa naši. Njim je dovoljeno vse in se več. Slovenski volilec, kdaj boš spregledal?

  • AlojzZ

   Nikoli. Ker pada beli snega, da prekrije stopinje zveri.
   :-(

   • dež

    „Ne pada sneg da pokrije breg, već da svakoj zveri otkrije trag

    • AlojzZ

     Dejstva se ne ujemajo s to teorijo. Zaenkrat so zveri še krepko nevidne.

  • Franc Šink

   Nažalost izgleda da mnogo Slovencev pri 18 letih oslepi.

   • Karmen

    Se popolnoma strinjam s teboj. Moja dva sinova sta stara 28 in 25 let, se zanimata za politiko. Vsi njuni prijatelji se pa ne – pravijo, da je to brezveze in, da so vsi enaki.

   • lokec

    Posledica šolskega sistema.

  • zokispoki

   A ni ta DUDLDUDIK kriminalc ? Ali pa je morda otmeni kriminalc , podobno kot nas serif ???

 • Vojteh Dovč

  zakaj se reče da je iz republike srbske , in ne da je iz B I H

  • komar marko

   za začetek ti prdelagam ŽGANCE Z OCVIRKI. Boljši učinek od bRIHTOLA, vsaj tako trdijo moji rdeči prijatelji ki imajo vsi vakuum na podstrehi!

  • tarantela

   Zato, ker je BIH federacija treh narodov in v Republiki Srbski so Srbi večinski narod. Drugi dve federaciji sta hrvaški in muslimanski. Slednji so postali narod v bivši Jugoslaviji, torej Muslimani.

 • komar marko

  kdaj so pa LAŽGOŠE. Se nič ne piše, ali ne bo za tja kar frontalni napad in podelitev novih SPOMENIC!

  • antimur

   Nocoj od 22h-24h je zbor, potem pa organizirano vandranje na zombijevsko proslavo sramote, ki bo jutri ob 12:00 uri.

 • Stajerka

  “pošten cvetober “poštenih slovencev””……..kaj nafto so že dobili??……lopovi, ki se derejo ujemite tatu ……..

  usluge je potrebno vrnit…..tako ali drugače…….

  D. Steinbuch, Portal plus: Janković sodeluje v predvolilni kampanji v Republiki Srbski
  ČASNIK 2.9.2016 8:58
  http://www.casnik.si/index.php/2016/09/02/d-steinbuch-portal-plus-jankovic-sodeluje-v-predvolilni-kampanji-v-republiki-srbski/

  • dež

   Gre za čisto vezano trgovino. Zokan pred vsakimi lokalnimi volitvami pripelje iz bivše juge dodatne volivce. Če imajo pri nas stalno bivališče, imajo tujci namreč pravico do udeležbe na volitvah, vsaj za lokalne to velja, za DZ bi moral preveriti zakonodajo.
   Od tu tudi zgodbe o trenirkarjih, na rokah napisanih številkah koga je potrebno obkrožiti in avtobusih z volivci, ki parkirajo pred sedeži volišč.

 • antimur

  Rdeča golazen iz Slovenije se redno napaja in napaja rdečo kriminalno in zločinsko golazen v Republiki srbski. Seveda ti srbski primitivci nudijo tudi razne usluge našim levakom, menim, da celo v zločinih. Je pa dejstvo, kamorkoli zahajajo naši levaki smrdi do neba, sploh, če so prisotni modeli kot je Isajlović, Janković, Škoberne in ostala turbokapitalistična levaška golazen. Pa za to se ne sekirajo, tudi če javnost ve za takšno kriminalno mešetarenje, se enostavno zlažejo, da ni res in mirna Bosna. Lep dokaz da je temu tako, je bilo včerajšnje soočenje na TV3, kjer sta Radić in Mlakarjeva trdila, da Cerar in Erjavec govorita eno, toda mi tega ne razumemo. Čeprav so javno znana dejstva o teh razpokah v koaliciji, levaki ne morejo brez laži, pa četudi tako očitnih. Enostavno za Slovenijo ni preživetja, v kolikor ne bomo počistilo s to levaško bando.

 • Jan Kovalski

  Pa saj sem včeraj napisal, da so rdeči besni, ker je SDS posegel v njihov bazen.

 • Anton

  iz vsega tega potem lahko upravičeno domnevamo, da je šlo za poskus namočiti Janeza Janšo od strani levice.(SMC+SD, pa še kdo). Zanima pa me kdo je Janezu Janši svetoval najem kredita pri tisti babuši. Al je to bil kdo iz doačih logov(iz vrst stranke SDS) oz eksterni svetovalec

  sarkazem press

  • dež

   Kje tiči razlog, da jim je uspelo stopiti v tako velik kravjek, se tudi jaz sprašujem.
   So pa mediji že pol leta pred volitvami porabili veliko streliva. Od trenutka ko ugotoviš, da sovražnik nate preži z ostrostrelci, se izogibaš oknom in drugim steklenim površinam. Če bo Janša pameten, lahko afero celo spreobrne sebi v prid.

 • Jan Kovalski

  Prosim POP TV, da nam sporoči kdaj vse so Škobernetovi prehajali mejo v Bosni. Ne pozabite na uro prehoda!

 • karpelec

  V tem bazenu, se vedno pretaka rdeča voda, in kaj je pičilo SDS, da se je pustila nategnit rdečebradnikom.

 • totex39

  Kratko rečeno komunistična banda hoče uničiti edino opozicijsko močno stranko in ji nastavlja lažne svinjarije, da ne bi uspeli pri volivcih. Sedaj drugo ne pomaga kot kontra napad proti tej hinavski druščini in jih “pohoditi”, da ne bodo več čivkali.

 • črnaovca

  Saj Veleje polno tistih od tam doli. Kar malo poglejte priimka več tujih kot Slovenskih. A kljub temu velejskemu lobiju uspeva, so ta rdeči in ti jim nič ne odklonijo ta črni jim pa tudi ustrežejo da bi izrinili ta rdeče oni se pa režijo v rokav in služijo.

 • ahnenpass

  Danes so naš največji problem hrvati, ne srbi, to se moramo najprej zavedati.
  Srbi so tradicionalni sovražnik hrvatov, ker ne dojamejo, da je bil genocid srbskega prebivalstva zgodovinsko usodna napaka in zelo hud zločin, namesto kesanja, so se raje odločili za vse ali nič, zato se jihad med hrvati in srbi še dolgo ne bo končal. Srbi jih imajo pa za navadna goveda in se niti najmanj ne sekirajo, če bi jim postali nevarni, bi se verjetno spet zgodila neka bosna in bi rabili še dodatnih sto let, da bi nove generacije zapolnile njihov življenjski prostor. Obe državi sta zgradili svojo politiko na nacionalistični paranoji, končna zmaga pa ni mogoča, vsaj dokler obstaja EU, zato je v interesu vseh, da na balkanu obstaja neka vsaj za silo funkcionalna civilizacija, ki odganja tuje imperialiste ter jim onemogoča, da bi si krojili prostor po svoji potrebah in predstavah.
  Zame je dovolj, če pogledam samo imena, kdo se pri nas pajdaši s srbi, zgleda sami veliki slovenci, po rodu iz hrvaške. Bosanski srbi so jih navajeni, če so pa vsi bosanci.
  Ti balkanski oligarhi so zanumivi, očitno jim nič ne manjka, radi imajo polna skladišča, ker jim dajejo občutek lažne blaginje, vsake toliko potem zbijejo ceno in prisilijo trge, da regulirajo potrošnjo njihove škart robe. Ampak njih to ne moti, ponavadi itak delajo samo za eno pravo stranko, police morajo biti polne zaradi vtisa poslovne dinamike.
  Nenazadnje povezujejo tudi našo asimilirano mladež, dokler si ne morejo odpreti trgovino z opankami, verjetno pač preprodajajo droge, pomagajo v akcijah družbene samozaščite in trenirajo naše represivne organe.

 • mapu

  In tak butl od Škoberneta sedi v vladi, sramota

  • tarantela

   Sej ni v vladi!

 • centurion

  Dobro so levaki zagrizli v vabo Dijano Đuđić.
  Kot zaletavi pogoltni brancini. Se jim zna zgoditi
  Republika srpska, ki so jo sprovajali v stotinah milijonov €, kot
  je pranje in kroženje levega umazanega, ukradenega denarja slovenskih
  firm, predvsem pa finančnih ilegalnih poslov.
  G.Janša in SDS so kredit prijavili uradno oktobra pri Ajpesu in sam čudež
  bi bil, da bi ta dogodek šel mimo budnih oči leve sfere, ki je sestavila material,
  ki bi obremenjeval SDS in g.Janšo pred volitvami.
  Zaradi velike potrebe pri obrambi Mira Cerarja v zvezi z ustavno obtožbo, so bili
  murgelbombarderji primorani predčasno lansirati predvolilni prdec, ki bo kmalu, kljub
  ekstremni podpori foruma 571 zvodenel.
  Drugi del vabe in eksplozije pa bodo levi brancini sami aktivirali, saj s slovenska javnost
  fokusira na finančne posle , ki se dogajajo in so se dogajali v zadnjih dveh desetletjih
  povezanih s finančnim kriminalom med Slovenijo in Republiko srpsko in ne samo o
  450.000€ PRIJAVLJENIH sredstvih KREDITA , OVERJENEGA PRI NOTARJU.
  Zanimivo bo, ko bodo prihajale na dan zgodbe in transakcije in
  kraje, ne KREDITI tranzicijske levice in posredno kupovanje volitev od leta1992 dalje.
  Ekipa 24ur je na licu mesta.
  Lažje bo našla stotine milijonov, kot je našla “sporni minorni kreditek”
  Bi rekel včasih HUGO:
  NO PA ZAČNIMO!

 • herman

  In pri takih komunajzarjih je poskusil oprati denar tudi Janša.

 • Anton

  ok mogoče je to naivno razmišljanje, pa vendarle, zakaj je SDS vzela kredit od te babuše iz republike srbske, zakaj recimo ni vzela kredit recimo od kakega zamejca iz Argentine, Amerike, al pa od kere tuje banke, zakajrinjo v to Jugo. Res upravičeno se lahko vprašam7o kako lahko nekdo kot je Janez janša s tolikšno kilometrino v politiki ko jo ima, zaupa (“nekomu – Roku Snežiču”), da gre v tako tvegano potezo,ne da bi se poprej informiral še od strani ostalih virov,res močno dvomim oz to je že znanstvena fantastika.Tudi jaz ko grem v projekt, ko najamem kakega zunanjega izvajalca(obrtnika), se informiram vsaj pri 5-tih, in rimerjam najblj ugodno opcijo in background obrtnika(finančne kazalnike).naj ponovim morda je to naivno razmišljanje, plod pomanjkljivih informacij, pa vendarle, vprašanja nikoli niso neumna, neumni so lahko zgolj odgovori.

  sarkazem press

  • smiljan bertolin

   ni opravičila, a kjer bi ga vzel bi bilo sporno, ga je dal Trump, orban, domobranci, denar iz klinike, vse bi bilo narobe

 • domovina mili dom

  Ni rečeno, da so v to podtaknjeno afero kredit vmešani ravno ti kučanovi kužeti.

 • Krtača 20

  Rok Snežič trdi da džurdžice ne pozna pa so ga ujeli na laži, rok snežič je očitno tudi utajil davke ter ponaredil dokument o nekaznovanju ker le tako je lahko odprl bar v Bosni. Dalje, džurdžica ne zna pojasniti od kje ji denar, firme v stečaju, davčni dolžnik, njena mat pa v stranki nacionalistov v republiki srbski. A je lahko še kaj?

  • totex39

   Nehajte z vašo propagando, kajti v vaših vrstah je mnogo več potuhnjenih lopovskih tajkunov.

   • Krtača 20

    Ni propaganda, to so dejstva. Glede tajkunov, največ jih je proizvedla ravno sds. Drugače smo pa pred zakonom vsi enaki. Ni važno levi desni itd. Vsak bo odgovarjal za svoje svinjarije. Sam za janšo bo pa zgleda treba popravt zakon, da tisti ki podpisuje ni kriv, kriv je notar. Se pravi da če janša strelja na koga, ne bo kriv janša, ampak pištola. Desne ovce…..

    • centurion

     Levi idiot.
     Total bebavi ste.
     Nekaj iz vaših, levih portalov.
     http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/balkanski-okostjaki-prvega-nadzornika-sdh.html

     • Krtača 20

      Zgleda da si nepismen. Če je prekršek, je prekršek za vse in janša ni izvzet iz tega. Sam desni mate neki skrivljene možgane.

     • komar marko

      nič bati. Mi imamo možgane. Problem je pr rdečuhih, ki jih nimajo. Kaj je pa pri njih?Kako obravnavajo DOKAZE???????????

    • totex39

     Ne mi govoriti o dejstvih, normalni človek vidi kam nas spet pelje ponovno vstajenje komunistične frakcije in sicer v balkanski kotel.

     • DJURO SUMAR

      Da ti se riječi pozlate.

  • tarantela

   Čak mal! Do volitev je še pol leta, bo treba še velik. Mislim, da nam ne bo solgcajt

   • komar marko

    jap velik laži boste morali pripraviti. A imate kak montiran proces zopet zadaj. O premoženju je kar naenkrat tiho. A so se spet v gate.

 • totex39

  To pa je sprenevedanje mladega komunista Škoberneta, ki nasprotuje privatizaciji, njegov oče pa je tajkun podjetja. Ta banda dela ravno vse nasprotno od svojega javnega lažnivega delovanja.

  • FRANC3

   Laž je neumrljiva duša komunizma je bil rek pokojnega predsednika Češke Vaclava Havla.

 • rrrrr

  JJ in SDS so s kreditno zgodbo izvedli veličastno predstavo. Kot mačke so nategnili najprej režimske presstitutke in nato s paralelo svojega ,,kredita” proti Jankovićevim nevrnjenim milijonom, Iranskiemu pralnemu strju NLB in NKBM deluxe, ter nezakonitim financiranjem VSEH levih stranko z DAVKOPLAČEVALSKIM denarjem podučili še zaostalo in opranoglavo delovno ljudstvo!.
  Legalno vzameš ( nesorazmerno ) visok kredit po ,,ugodni ” obrestni meri nekje v udbovsko pobratenem srbskem pašaluku, poiščeš dvoumnost v naši itak nekoncizni zakonodaji; pogodbo overiš še pri razvpitem, bolje, zapitem notarju. Ta jadrno pokliče svojo policijsko postajo 24 ur. com in že je leva scena v transu..
  Nakar SDS kredit v trenutku vrne, brez enega porabljenega evra in obljubo o plačilu kazni….Tudi bumbarji se bodo vprašali, kaj pa ,,naši”? Bodo enkrat le kaj vrnili?
  Skratka, že druga mojstrovina. Prva je bila takrat, ko je tvit o TV prestitutkah sprožil in IZSILIL prenos celodnevne seje o zlorabi javne televizije za izključne potrebe tranzicijskih lopovov. Javna TV je morala snemati svoja sranja, štekate? Prisiliti nasprotnika, da mora sam sleče usrane gate!
  Tako se dela!

  • FRANC3

   Levaki ne bodo vrnili nič, ker ni v najemanju kreditov v davčnih oazah za njih nič spornega. Prav tako jih policija in financarji ne bodo preiskovali niti jih ne bodo tožili.
   TOREJ JE ZA LEVAKE VSE ČISTO IN TRANSPARENTNO. To bo potrdil tudi MK (Mali Kalimero).

   • rrrrr

    Franci,oprosti, ampak levi kriminalci v davčnih oazah ne najemajo kreditov. Tam poslujejo (trgujejo), da se njihovi dobički izognejo slovenskim davkom, nelegalne transankcije pa naši zakonodaji.
    Sicer pa: …….res da smo vam firme ukradli in vas zmetali na cesto, zato pa vsaj davkov ne bomo doma plačevali. Tako trapasti pa res nismo…..
    Sicer se pa s tabo strinjam.

  • komar marko

   ne boj se, nimajo samorefleksije. Če bi bil to šerif in njegovi, bi pisunčki, ki so v BRUSLJU branili lopovščino trdilio POŠTENJU, pa kljub temu da so mu dokaze zbrisali.

  • kokobily

   Briljntni zajeb je tudi vrnitev “spornega” kredita, ter klic, da so sedaj odprta vrata za doniranje…
   razcotas 150k oljubi2 EV na 10 delov po 15k, ki jih potem “domoljubi” kor prispevek “podarijo” stranki.. Balkan na kvadrat…

   • komar marko

    ŠIFER ne dojamem. PREZGODAJ!

   • rrrrr

    Tko je. Domoljubi svojo edino stranki in svoj portalu Nova24TV financiramo s svojim legalno zasluženim denarjem, leva kamarila ga enostavno ukrade davkoplačevalcem.
    Kaj Balkan, presodi sam

 • Krtača 20

  Ss prav po janševi zamegljeni in kontra zasukani in na sploh blesavi logiki za objavo njegovih bednih tvitov ni kriv janša, ampak tviter ker jih je objavil. Bedak na kvadrat!

  • komar marko

   le takaj vsi rdečkoti dobite gripo ko JJ kihne. Se ga bojite, da zvečer še pod posteljo in v omarah preverite, če vam ne natepava tisto vaše. Samo kaj , ko omi OKUS!

   • DJURO SUMAR

    JJ je garant za zmagoslavje levice. Treba pa je delati videz, da je nasprotnik.

 • centurion

  Takole režimsko Delo lani o upravitelju 12 milijardnega državnega SDH
  Belič Damjanu, popolnoma levemu in rdečemu ter o njegovih poslih
  z REPUBLIKO SRPSKO in drugom DODIKOM.

  http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/balkanski-okostjaki-prvega-nadzornika-sdh.html

  QWA PA ZDAJ.

  • komar marko

   za v bodoče. TISTO JE LAŽNJIVEC! Prav!

 • Govekar

  In zakaj je Dodik sporen? A je naredil kako prevaro na volitvah? Samo sorodno retoriko ima kot SDS, zaradi tega je primitivec, ne pa sporen.

  • komar marko

   maš prav, da je primitivec, ona dva sta pa IDIOTA. SLUČAJ!

  • dež

   Ni problem Dodik, težava je davčna oaza Republika Srbska. Kjer naj bi SDS želela oprati denar, vsaj tako mediji. Katerih pa ne moti, da ima v tej isti davčni oazi NLB svojo poslovno enoto NLB Banja Luka, s 60 poslovalnicami. Tudi kašen MIki Miška in Jaka Racman se najdeta med komitenti.

   • DJURO SUMAR

    Velika škoda, da moramo prodati NLB.

   • Govekar

    Ja, NLB ima veliko bank po celotni Jugoslaviji, tudi v Srbiji, Kosovu, Makedoniji in Črni gori. Pač trg, ki ga poznajo in na katerem imajo zgodovino. Bosanci, ki pridejo delat v Slovenijo imajo običajno račun pri NLB.

 • centurion

  Post neznanega komentatorja v DELU z dne 5.5.2016
  pod tekstom naslova Balkanski okostnjaki prvega nadzornika SDH:

  Neznan | četrtek, 05. maj 2016, ob 11:12:34 19 8 0
  Le zakaj je Damjan Belič prodal privatno vohunsko agencijo Centurion leta 2009?

  Morda zato, ker je izbruhnila velika afera, kako so zasledovali in prisluškovali predstavnikom mednarodne skupnosti po naročilu Dodika?

  http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/dodik-nemam-spijune-ali-imam-saradnike/rt7h0wg

  Ali je pomembnejši razlog ta, da so Centurionu uradno prepovedali poslovanje?

  http://www.ohr.int/?ohr_archive=supervisory-order-prohibiting-certain-private-security-agencies-from-operating-in-the-brcko-district-of-bosnia-and-herzegovina&lang=en&print=pdf

  V teh firmah so bili vojni zločinci in Dodikova osebna garda!

  http://www.bosnjacki-front.net/index.php?docid=540907221006

  Pseta iz foruma 571, ali bo šlo raziskovanje??
  Bomo pomagali…

  • komar marko

   te ne razumem. Ti trdiš da bereš DELO jaz pa trdim da berem LAŽNJIVCA. Će želiš kake dokaze jih dobiš! Patrija, kardinalov sin, prisluhi , neki PANAMSKI dokuneti od NJUŠKE za farbanje,………

   • centurion

    Ne,ne. To je samo smerokaz za levake.
    Dokler je bil Belič rahlo sporen, so o njem lahko objavljali obremenilne podatke,
    sedaj ga držijo kompromitiranega za jajca.
    Centurion tam, centurion tu…..

 • komar marko

  kaj je danes z LUCKASTM ali as ŠČETINAR. Kaj nima PIVA med šihtom ali se ga je včeraj po šihtu preveč pribil in je USB izgubil, kamor so mu napisali na PEPI CENTRALI navodila in citate.

  • smiljan bertolin

   v soboto se ga natanka, pa še sobotni komentarji so dražji.

 • Bog je vsemogočen

  Pregovori 23,6-7
  6 Ne jej kruha pri tistem, ki ima hudoben pogled,

  ne žêli si njegovih slaščic.
  7 Kajti on je kakor samovoljen preračunljivec:

  »Jej in pij,« ti pravi,
  a njegovo srce ni s teboj.

  • DJURO SUMAR

   In kaj želiš povedati.

 • zokispoki

  Cefurska posla !

 • milanček

  janković in firma KPL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????

 • pepino

  Zadeva je taka, afere iz SD, SMC, DESUS, izpostavlja le nova 24 ostali mediji pa o tem molčijo, ker pa nova 24 bere le peščica ljudi se o tej zadevi premalo piše in poslednično tudi malo ve.

 • Morala

  Dejstvo je, da svoje pokvarjenosti in nepoštenosti dolgo ne morejo skrivati! Vse 1x pride na plano! Žalostno pa je vse skupaj, kam so pripeljali oz. kam peljejo našo Slovenijo!

 • odzunaj

  Pa smo razkrili prave povezave slovenske sredinskoleve-leve države in paradržave z bosansko-srbskim podzemljem , ki z in tudi preko zaščitenega migranta Ahmada vodi vse do bližnjega in daljnjega vzhoda, kjer domuje ISIS !

 • ljubinica

  Vse o balkanskem mafijskem bossu Dodiku je v clanku: Decenija vladavine i poslovne aktivnosti Milorada Dodika

  Dostopno na netu. Ko to pogledas, se ti odpre tudi globlji vpogled v mentaliteto in obicaje ljubljanskega gazde ….
  (BTW: tudi Dodik je “socialni demokrat” ….)

  • učko

   Dej link !

  • Anonimni_Profesor

   Cinkaroški udbaši iz Balkana se pač povezujejo med seboj.

 • herman

  Še dobro, da imamo Novo24TV, da nam je razkrila, da Janša in Isajlović poslujeta z istimi balkanskimi mafijaši.

  • janez55

   Če boš Janšo vprašal, ali pozna Isajlovića, bo gotovo rekel, da ni še nikoli slišal zanj.

 • Anton

  en pomislek,to vprašanje se ne nanaša na aktualno temo, pa vendarle osebno mislim, da se dotika vseh nas državlčjanov gorenje ima iz leta 2017 zabeležen čisti dobiček v obsegu cca 1, 2 miljona evrov, ob vednosti, da je zabeležilo cca dobro miljardo prihodkov.(1,3 miljarde) Oprostite, kdo je tu nor, nihče mi ne bo rekel da je to formalno razmerje resnično, upravičeno verjamem da je jimelo gorenje več zabeleženega čistega dobička, kar postavlja vprašanje, čemu niso obeležilo javno ves čisti dobiček oz kam je šel preostali del čistega dobička.Polagam na srce, da bi bilo potrebno za podjetje Gorenje uvesti konkretno revizijo, upoštevajoče, da bi moral biti izvajalec(revizo), neodvisna, neobremenjena finančna skupina iz inozemstva.

  sarkazem press

  • Krtača 20

   Verjetno mora bit v izkazu vse napisano. Al so investiral al pa slabo poslujejo (pod slabo poslovanje paše tud kraja). Dobiček je res mizeren za tako firmo, če so podatki taki kot si navedel. Bo treba vodstvo mal zamenjat.

   • Anton

    čisti dobiček=celotni prihodki-celotni odhodki,vključujoč davki, naj poenostavim, torej neznanka je odhodki, čisti dobiček oz neto dobiček ima podjetje zabeležen v višini 1, 2 miljona, vseh prihodkov pa kar za faktor 1000 več, torej čemu toliko odhodkov, vkolikor vemo kakšne so plače/trend plač v podjetju

    http://www.finančnislovar.com

    sarkazem press

 • smiljan bertolin

  Ne da jim pomaga javna RTV, celo administracija briše komentarje. Dopuščajo da pišejo samo nekateri (plačanci?) Če napišeš nekaj kar levici ni všeč, in ni sovražno, te takoj izbrišejo. Gospa Todorovski pa je modro tiho. In karava gre naprej

 • Artur

  Kaj smo mi ? Potniki na ladji (takšnih norcev)Nazorno povedano :
  https://www.youtube.com/watch?v=1U1ytTj2W84
  Pa med potniki tudi ne primanjkuje norcev (nižje rangiranih)
  Strupeno nas zaprašujejo skoraj dnevno s tonami nano aluminija in ostale strupene svinjarije in oni verjamejo nekomu nekje na besedo , da so testi vode normalni sveti duh pa to strupeno svinjarijo namesto na naša tla vedno odpihne čez našo mejo do naših sosedov Lol .
  Že več deset let nas preletavajo letala noč in dan pravijo civilna pa tudi vojaška ??!! Seveda samo oni niso sposobni pri zdravih očeh razlikovati ali spuščajo kontrejlse ali kemtrejlse za nezombirane je razlika več kot očitna ali pa po eni čudni logoki razumejo kemične sledi kot radodarnost z sipanjem sladkorja ali mleka v prahu z dodatkom vitaminov in mineralov za odlično zdravje, ki nam ga “velikodušno” z neba podarjajo Nato ” mirotvorci”
  Oni kar verjemejo diletantom iz Arsota ali ostalim prodanim dušam v tej smeri pa se kmalu vidi kakšne strahopetne riti so, ne upajo se javno objaviti nit biti prisotni celo na nacionalni tv, da bi se soočili z neodvisnim Naravovarstvenikom in izmenjali z njim argumente in protiargumente, ker se bojijo da nebi izpadli neverodostojno.
  https://www.youtube.com/wat
  https://www.youtube.com/wat

  • Ogorčen občan

   A spet nakladaš o tem? Testi vode bi morali biti v našem kraju dobesedno katastrofalni če bi bilo res tako. Pa niso. 23 let nas že preletavajo letala in nekatera tudi vojaška ki gredo na balkan. Opravljajo pa se testi v lokalnem laboratoriju in osebo ki jih dela zelo dobro poznam.

   • Artur

    Eh ovca ovca niti se ti ne zdi, da bi si moje priložene prispevke in moj komentar do konca pogledal in preučil in dal protiargumente edini tvoj argument je da o tem nekdo naklada ja res kontra na nivoju s tvoje strani ni kaj . Lokalni laboratorij ???!!! Hahahahaha jaz tudi enega poznam, ki se ima za filozofa pa na ta račun rad frise poka .
    Ti mu kar verjemi jaz bolj verjamem svojim očem svoji presoji, Antonu Komatu, Dr. Russellu Blaylocku,Danu Wigingtonu ipd.
    Meni ni vseeno v kakšnem(frankeštajn) okolju bodo živeli moji vnuki in pravnuki če se tebi je.e kako bo s tem s tvojimi gre to na tvojo “vest” .

    • Ogorcen obcan

     Nehaj ze nakladati. Kaksen aluminij neki. Testi vode govorijo sami zase koliko so verodostojne te tvoje pravljice. Pred teboj popijem takoj liter naše vode! Iz tvojega pisanja se vidi da sploh ne veš kdo vse pri nas izvaja teste vode.

     • Artur

      “Dobro jutro” “Ogorčen obcan” Kot po navadi pri “ovcah” brez protiargumentov .
      Edino kar si sposoben je, nehaj nakladati vsi govorijo pravljice od naštetih priloženih neodvisnih raziskovalcev edino ti si stručko ker si upaš popiti liter naše vprašljivo neoporečne vode, nič lažjega po liniji najmanjšega odpora z ignoranco do vsega kar ne izhaja iz režimsko uradnih podatkov , tipičen pripadnik zblojenih “ovčjih” kognitivnih disonantnežev, ki obrajta samo tisto kar mu ” strokovne” uradno režimske prodane duše na lopati servirajo.
      Ne sežeš mu niti do kolen torej ne boš niti razumel ali ne boš hotel razumeti kar on in ostali nerežimski naravovarstveniki opozarjajo že kar nekaj časa.
      Kot ostalo kar sem priložil v zvezi s to problematiko iz tujne in pri nas boš predvidevam tudi to ignoriral, ker to zate ni uradno in merodajno na lopati servirano pa vendar :
      https://www.youtube.com/watch?v=G2314gJkJ8E
      https://www.youtube.com/watch?v=xf921HKUCKI

     • ogorcen obcan

      Kaksna ovca neki ti si kozel ki nekaj blebeta pa se pozna ne kako potekajo monitoringi pitne vode!

     • Artur

      Tebi ni pomoči indoktrinirana zblojena pri zdravih očeh čorava, ovca ma boli me đoka kako potekajo njihovi monitoringi pitne vode, če se jim jebe za to s kakšno strupeno svinjarijo nas zaprašujejo njihove NWO korporacijske gazde za mene so te barabe prodane duše, če so zate njihovi monitoringi česarkoli merodajni potem nisi nič boljši od njih pri zavajanju in prikrivanju dejanskega stanja .
      Tisti, ki to početje zagovarja ali po službeni dolžnosti namenoma ignorira v škodo zdravja svojih sodržavljanov je za mene poden od podna.
      https://www.youtube.com/watch?v=E0c7D48sTiY
      https://www.google.si/search?q=znak+za+biolo%C5%A1ko+nevarnost&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjph7fVo_DVAhXBPRoKHbBrC_IQsAQIJA&biw=1344&bih=736#imgrc=hrMvCW2Ecl23YM:

     • Ogorčen občan

      M a ti pa si kozel na deseto potenco! kaksni NWO neki. Izmislil si si nekaj kar ne potrjuje izsledki na terenu. Rezultati se sploh ne pridobivajo samo po poteh o katerih ti klepečeš. Zato ti pravim da pišeš bedarije. Nekaj se napihuješ kot ena žaba pa nimaš razčiščene osnovne stvari o zadevah o katerih klepečeš.

     • Artur

      Budalo jedna čorava indoktrinirana žal takšen boš tudi ostal tebi ni pomoči . The end !

     • Artur

      Za tebe so to spodaj pravljice ? A si čorav ali kaj pa nisi sposoben povezati eno z drugim ali pa si prelen, da bi sploh razmišljal kaj to pomeni.
      https://www.youtube.com/watch?v=E0c7D48sTiY
      https://www.google.si/search?q=znak+za+biolo%C5%A1ko+nevarnost&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjph7fVo_DVAhXBPRoKHbBrC_IQsAQIJA&biw=1344&bih=736#imgrc=hrMvCW2Ecl23YM:

  • Miro Jereb

   Hahahahaha…..

 • DJURO SUMAR

  Truden piše: Poglejte sodelovanje poslanca Škoberneta z Dodikom. Sem prebral njegov članek, da vidim kako sodelujeta, ampak v članku nikjer ne piše, da sploh sodelujeta, kaj šele, da bi pisalo kako sodelujeta. Nič od nič. Očitno se Škoberne v Republiki Srbski ne sme niti slikati. Nova24TV (beri Janez Janša) bi na vsak način rada dokazala, da so desničarji pod vodstvom SDS angelčki, ki so si nevede sposodili tam doli nekaj denarja. Saj mi jih je kar malo žal. Namesto, da bi volivce pridobivali, jih izgubljajo. Že tisočkrat sem napisal, da desnica deluje popolnoma napačno, tako da levici ostane samo še zmaga na vsakih volitvah, brez kakršne koli akcije.

  • učko

   Maš prau, sam tle ni nobene levice in nobene desnice. Je samo vladajoči režim in njegovi nasprotniki !

   • DJURO SUMAR

    Seveda imam prav, ti pa tako kot vedno brcaš v temo. V demokratični državi noben režim ne nastane na volitvah. Prav letos bodo ljudje zopet po 4. letih odločali o tem, kdo bo vodil državo.

    • učko

     Kje ti vid’š opozicijo? Brez relevantne opozicije ni demokracijo. Kot v Rusiji, kjer je en Putin, drugi pa prepovedani al’ pa v zaporu in v montiranih sodnih postopkih. Jah, što južnije, to ružnije, to tužnije !

     • DJURO SUMAR

      Nisem vedel, da ti živiš v Rusiji. Pri nas imamo močno opozicijo: Janša, Tomič, Grims, Tanko, Novak, Primc, Mesec, V.Tomič, Bratušek itd.itd. Pa sem pozabil še na Šiškota in gospo, ki je papežu spekla potico.

  • WatsonForus

   seveda da ne piše , ker ni nobenega ki bi šel do vprašat o čem so se pogovarjali . Verjamem da o majskih hroščih! za take naivne kot si ti.

   • DJURO SUMAR

    Si pa res trotel, če verjameš, da so se pogovarjali o majskih hroščih. Verjemi mi, da so se pogovarjali o biznisu.

    • centurion

     Sam, da ni bosanc kot ti….
     Sem mu všečka dal….

     • DJURO SUMAR

      Imaš kaj proti Bosancem?

     • centurion

      Ja, milo in šampon….

 • Sredina

  Očitno je še večji raj SDSS, ki dobiva tam tako ugodne kredite..

 • smiljan bertolin

  Naj mi spoštovani gasilci oprostijo, del dohodnine bom nakazal SDS. Po volitvah pa spet vam

 • Osti jarej
 • mapu

  Res je,ni v vladi, ampak butl je pa vseeno….

 • Osti jarej

  ..naključja?!?

 • iz članka je razvidno, da poslanec stranke Socialnih demokratov Jan Škoberne in njegov oče Marko Škoberne, ne izvajata nobenih poslov s Dodikom, bila sta na dobrodelni prireditvi, tako v članku, za 1x nič spornega, v naslovu pa ‘eksluzivno’ ?

  • WatsonForus

   in potem svizec zavijeMilka čokolado!

   • v nasprotnem primeru mi prosim citiraj del članka ki govori nasprotno

    • Jan Kovalski

     Ja, a ni bilo še včeraj ekskluzivno, da sta Snežič in Dijane Đuđić na isti fotografiji?

  • centurion

   …dobrodelni prireditvi…kretenče, levo…
   Za koga, SD in murglparklja???
   NLB je za njega dobrodelna organizacija….

   • Tebi enako, če vidiš v članku da počneta kaj kar ne bi smela, mi prosim citiraj ta del članka

    • centurion

     Tut Baričevič v člankih ni fukal psov, bebo.
     Pejt na ketno spet.

     • Nič torej, to pa je eksluzivno.

     • centurion

      Qwa je blo ekskluzivno?
      Fukanje psov levičarjev v garaži z njihovim
      hišnim družinskim zdravnikom Baričevićem al kaj?

     • Težko slediš debati?

      še 1x
      iz članka je razvidno, da poslanec stranke Socialnih demokratov Jan Škoberne in njegov oče Marko Škoberne, ne izvajata nobenih poslov s Dodikom, bila sta na dobrodelni prireditvi, tako v članku, za 1x nič spornega, v naslovu pa ‘eksluzivno’ ?

   • Stanislav Černigoj

    Res smo v zosu eni so krompir ,zelje drugi so meso ,sranje samo drugo pakovanje !

  • dr Janez Sveti

   Ah, pa menda ne boš pokvaril zdaj vzdušja na Nova24tv, ki se tako trud za donacije SDS?

   DR Janez SVeti 50€

  • totex39

   S tem si povedal vse s kom se družijo!

 • WatsonForus

  A sta Orešček in Joveva že na poti do Dodika , da vprašata o čem so se pogovarjali ? o pranju denarja ?

 • Jan Kovalski

  “bila sta na dobrodelni prireditvi, tako v članku,”
  ==============
  Potem ko sta iz slovenskega proračuna nacuzala za 58 milijonov v zadnjih letih.

 • Jan Kovalski

  Jan Škoberne, 58 mio boy.

 • Jan Kovalski

  Levičkarjem niti ni potrebno hoditi v Bosno, imajo svoje bankomate NLB, NKBM, Probanka, Faktor banka, … ki jih polnijo slovenski davkoplačevalci, kar tukaj v Sloveniji.

  • karlina

   TOČNOOOO

 • Radovan Kovačević

  Republika Srpska, a ne “srpska”. Hvala Janu što je čovjek i što, za razliku od vas, uvijek predstavlja samo najbolje lice Slovenije!

  • Meho

   Ovaj, kako da kažem, …. uvijek predstavlja samo najbolje pare iz Slovenije. Za razliku od vas, slovenci glupi, koji samo radite i nešto brbljate. Pa i ja treba nešto da zaradim, škrtice jedne, pare na sunce! Hvala Janu što je čovjek i šalje nam ovaj kusur od 300 miljuna.

   • dr Janez Sveti

    Meho brate, zar i ti?? Nemoj tako brate. Zar te nismo ljepo ugostili, kad si bio kod nas?
    DR Janez SVeti SCT

  • Artur

   Jan uvijek predstavlja samo najbolje lice Slovenije???!!! Hahahahahahaha tale oddojek nima pojma
   kako predstavljati najbolje lice Slovenije . Jebe se njemu za blagor tistih “drugorazrednih” državljanov, ki naj bi jih predstavljal prednost imajo Ahmadi Šamiji .

  • karlina

   Hvala Janu što je čovjek i što, za razliku od vas, uvijek predstavlja samo najbolje lice Slovenije! o ,LJUBI JEZUS

 • TOML

  Socialistična golazen se pa lahko lajha po Bosni?
  Že Bratovškova je dol z onim pedofilom iz Avatralije iskala naftne vrtine.

 • Duhec

  Opravičujete neopravičljivo napako Janše… škoda časa, konec je… sej to je bil cilj.

  • karlina

   NI RES, ŠELE ZAČELO SE JE, ČAS VAM BEŽI-TIK TAK, TIK TAK, TIK TAK

  • Soave

   Neopravičljivo ?? Čigav cilj pa ?

 • učko

  Zakaj pa Jankovićeva KPL, registrirano v Republiki Srbski, ni sporno. Ke se odtekajo milijarde slovenskega denarja, pa noben n’č! Janša si je najbrž sposodu denar, ki ga je ke odnesu Janković. V bistvu mu je Janković posodu svoj denar, ki ga je ukradu mestni občini Ljubljana, tista pizda je bla samo posrednik.

 • učko

  V Republiki Srbski so še bolj revni kot v ostalih delih federacije Bosne in Hercegovine. Zato je prav, da nakraden Jankovićev denar z obrestmi posodijo nekomu, da bojo mel reveži za burek.

 • učko

  Še dobr’, da imamo Republiko Srbsko. Prej sta morala Jankovićeva smrkca hodit na Ciper. Zdej se lahko zapeljeta kar “domov”, pa mata vse rešeno.

 • Artur

  Nova24TV zakaj nebi za spremembo enkrat povabili tega možakarja v vaš studio ne pa samo politično korektne ?
  https://www.youtube.com/watch?v=DrS5FqDzgK4

  • Soave

   No, saj so marsikoga že povabili, pa ni želel priti.Je pa g. Komat zelo zanimiv človek.

   • Artur

    Razlika Med Kučanom in Komatom glede človeških vrednot je enormna ni problem v Komatu, gotovo bi se odzval povabilu kot se je že v številnih razpravah in omizjih povsod kjer so ga povabili problem je v Novi24tv.

    • Soave

     No, saj nisem mislila samo Kučana.

 • dr Janez Sveti

  Kriminalci, nikoli ne gledajo na nacionalnost ali politično opredelitev.
  Nič novega.
  DR Janez SVeti Tvrdović

  • Jan Kovalski

   Zato so komunisti prezirali nacionalnost in poveličevali internacionalnost in multikulti.
   Ker so bili kriminalci in zločinci!

   • ljubinica

    Tocno.

  • xtc

   Sploh pa levi ne ti so predvsem za multikulti internacionalne povezave,samo da je socializem.

  • karlina

   TOČNO, PODPIS

 • Olga_10

  Volitve, pa nogo v rit!

 • ljubinica

  Hanzi o tem molci ko grob.
  Kaksna beda so ti z nasim denarjem financirani presstituti!
  A ni nic SRAM t.i. resne novinarje, Bobovnika, mladega Berganta, Staricko,

 • karlina

  Srbov v Sloveniji je vedno več in celo uspelo jim je iz naše preljube državice narediti novo jugoslavijo, le kako smo lahko to dopustili, res.

  • Soave

   + + + + + + + Dobro si se vprašala Karlina !!! Kako SMO to dopustili ???

 • milanček

  pizdun škobernetov je bolj podoben čefutju dodiku, torej, naj vzame priimek od dodika! Pa še cigan je brez morale! Ah kurc, sej je tastar škoberne isti!

 • domovina mili dom

  Samo 60% v parlamentu nas reši tiranije komunistične.
  Zato dragi Slovenci v boj proti kolhoznikom.

 • MEFISTO

  Ne glej me, kaj delam.

  Polušaj, kaj govorim.

 • Iva

  Dokler bodo dominantni mediji ignorirali zgoraj opisano dogajanje in podobne zgodbe SLO “socialno čutečih” in “etičnih-navdihnjenih” Židan-škobrnetov in Cerar-beličev bo Slovenija ujetnik paradržave!

  Cerar-Židan in Erjavec so marionete, ki zaradi sle po oblasti in siju tv žarometov omogočajo vladanje udbomafijske klike, njihovih medijev in krivosodja, ljudstvo pa je zadovoljno z drobtinicami s cesarjeve mize.
  Dokler bo široka strokovna javnost tiho, ni možnosti za spremembe!

 • ogledalo

  Dodik ni nič bolj sporen od solastnika NoreTv Orbana. Sami mešate blato, rezultat pa je samo smrad, ki se še bolj širi okrog ivana&co.

  • Aresnica

   Fantek ti si bolan – poglej se v ogledalo – pa ne ta trenutek, ko si zadrogiran ali pijan -_- poglej se jutri zjutraj ko boš trezen in se vprašaj kdo si.? _ Če pa si plačanec potem pa ti ni ……
   _______________
   Lep pozdrav

 • žogica

  Kje pa je Ivan?

  • učko

   ivan cankar, hlapci !

 • herman

  Kaže, da imata Isajlović in Janša iste poslovne partnerje.

 • Sako

  Zato pa so ti mafiozoti od Škobernetov in njihovi enakov misleči aktivno sodelujejo da pripeljejo čim več islamistov v Slovenijo. Tipičen dokaz so zagovarjanje islamskih migrantov, Ahmed, Đamija v Ljubljani, itd. Pa saj ni čudno saj so zelo dobro plačani, pa še Katarski denar jim priteka…. ali je da kdo kaj preiskuje? Kje so sedaj agencija proti pranju denarja? Kje so preiskovalni organi? Kje je KPK? Kje so zdaj režimski mediji? Mediji se obnašajo kot slepci in se sprenevedajo! Lepo bodo tiho in to prikazali kot še eno zgodbo o uspehu, a ne? Se bodo pač veselili še boljšega plačila!
  Kljub temu da marsikaj smrdi, se obnašajo kot je vse normalno!

 • Schemva Miro

  tale kreten,škoberne mlajši si pa še prave velikosti rekelca(suknjiča),ne zna kupit.

  • učko

   Se svinja kar naprej redi, pa ne dohaja ! Prava komunjarska svinja!

 • freedomfighter

  no in se kaže kar večina že dolgo ve da so od sd do sds vsi vezani na balkan in sumljive ljudi…in potem se nekateri čudijo da ljudje ne hodijo volit

 • Sašo

  Nekaj povsem običajnega, kapitalist ih hkrati socialist, shizofrenija slovenske levice, brez svetovne primere .

 • Vesika

  VIDI SE SVAKA PTICA SVOME JAHTU LETI PA SU I TE PTICE ŽALIM PTICE SLITILE U ISTOM KORUPCIJSKOM JAHTU. SAMO ŽALIM ONE KO ČE BIT POTUČENI A TO SE ZNA DA ČE MO TO BITI MI OBIČNI LJUDI ŠTO SE I ZA KOMAD KRUHA MORAMO U ŽIVOTU BORIT A ONI SAMO MAHAJU SA SVOJIH STOLICA ALI I TO VREME ČE ZAVRŠIT BUMERANG KARME.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!