Evropska poslanka, sicer pa “prodana” nekdanja novinarka, Tanja Fajon nad Nova24TV: Nervoza v ukradeni Moskovičevi vili mora biti res velika!

Tanja Fajon (Foto: STA).

Ustava Republike Slovenije v 39. členu zagotavlja svobodo izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja. Vsakdo lahko tako svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja. Zanimivo pa je, kako v Sloveniji nekateri svobodo govora dojemajo po svoje, ko nekaj izraženega ni v skladu z njihovimi pogledi in interesi; ti namreč zapisano preprosto označijo kot fake news, novinarji, ki si upajo spregovoriti, pa so deležni takšnih in drugačnih žaljivih opazk. Naš medij Nova24TV je ravno zaradi imenovanja levičarskih stricev in nečakov z imeni in priimki, poročanja o migrantih in terorističnih napadih deležen pogroma tistih, ki jim gre v nos resnica. Med njimi je evropska poslanka Tanja Fajon, ki je preko družabnega omrežja Twitter izvedla napad nad Nova24TV in zapisala, da je svoboda govora vrednota in se je ne sme zlorabljati v politične namene, tako kot to počnejo nekateri “novinarji v službi resnice”

Fajonovi, ki velja za veliko ljubiteljico migrantov, partizanskih proslav in nasprotnico madžarskega premierja Viktorja Orbana, gre očitno močno na živce obstoj Nova24TV in poročanje brez dlake na jeziku. “Posebno odgovornost za širjenje laži imajo politiki, ki se za tem skrivajo. Sramotno!” je Fajonova še zapisala, poleg pa objavila sliko prvaka stranke SDS Janeza Janše, kar kaže na to, da ji gredo v nos vsi, ki njej in stranki SD nalijejo čistega vina.

Preberite več: Tanja in njen populizem

Fajonova je bila nekdaj poročevalka javne hiše RTV Slovenija iz Bruslja in takrat je dosledno delala reklamo za Boruta Pahorja. S svojim aktivizmom si je prislužila dobro plačano službo evropske poslanke. Že takrat je kazala pravo obarvanost, kar pa ni zgled neodvisnega novinarstva niti s tem ni pripomogla k bolj demokratični ureditvi, a očitno meni, da je kompatibilna za podajanje mnenj. Prejšnji mesec je Fajonova celo organizirala posvet z naslovom Vloga neodvisnih medijev pri demokraciji v Evropi, v okviru katerega je izpostavila, kako zaskrbljujoče naj bi bilo stanje “javnih”, tj. državnih medijev v Evropi.

Foto: STA

Po prepričanju Fajonove naj bi bila ogrožena neodvisnost javnih medijev, njihovo financiranje, prav tako naj bi se povečeval pritisk na delovanje njihovih novinarjev. Pri tem je seveda posebej izpostavila primer Madžarske, kjer naj bi bila državna televizija pod “polno kontrolo” tamkajšnjega predsednika vlade Orbana, do katerega Fajonova nikakor ne skriva sovraštva, “pritisk na zavrnitev letnega poročila” češke televizije, “politično čiščenje” na poljski televiziji, “povečane politične pritiske” na litovsko televizijo, prav tako je izpostavila pritiske, ki naj bi se dogajali na hrvaški televiziji. Seveda izpostavitev konkretnih medijev ni naključna, saj se vsi našteti nahajajo v državah z desno-sredinskimi vladami, ki nasprotujejo prihodu neomejene količine migrantov.
Fajonova med drugim poudarja, da imajo državni mediji nepogrešljivo vlogo pri krepitvi in ohranjanju demokracije, delovali naj bi kot pes čuvaj pred korupcijo. No, v Sloveniji “psi čuvaji” izgledajo takole:
Dejstvo je, da Slovenija ni zgled države, ki ima nepristransko in uravnoteženo poročanje, saj večina, kar 90 odstotkov medijev, izraža izrazito levo usmeritev, kar pomeni, da nikakor ne moremo govoriti o nepristranskosti medijev. Fajonovo očitno moti, da mediji, kot je Nova24TV, obstajajo in za razliko od režimskih medijev poročajo o dogajanju “izbrancev”, ki v očeh režimskih medijev veljajo za svete krave, ki jim prav nihče ne more do živega.
H. M.
 • Brezno

  Zgube spet glasne. Pocakajmo na zupanske volitve in nove poraze.

 • Van Der Waals

  ZA LEVE FAŠISTE JE ZNAČILNO DA SI PO SVOJE RAZLAGAJO SVOBODO GOVORA seveda samo v njim prid!!! ahh fajonka fajonka neumna ženska.

 • Black_hawk

  Se upa prosto sprehodit po Lj? Dvomim.

  • KAPIBARA

   Saj ma hišo ob ZBiljskem jezeru..

   • Zgornji

    AJAAA, NOOO, ZATO PA SAVA ZADNJE ČASE ČEDALJE BOLJ SMRDI !!! ! !!! ZDAJ VEMO ZAKAJ !!! ! !!!

    • KAPIBARA

     Za to pa na Savi, jačajo, čistilne naprave..

  • karpelec

   Saj ima vedno modrookega pinča zraven.

 • Beličič

  Jebem vam mile zlate vile!To vas je skurcala kot psa.

 • Osti jarej
 • večni srb

  Podpora Fajonovi je ista kot Pahorju, torej praktično nična, razen kar ji pripada levih volilcev po službeni dolžnosti, ki pač volijo kar jim strici ponudijo. Je pa velika zaščitnica albancev, ki jih je pri nas ogromno in so povezani s sunitsko bratovščino v Afriki, tako da njen vpliv ni nezanemarljiv. Fajonova je v Tirani tako rekoč doma, svojo častno meščanko so dolžni vedno sprejeti, z visokimi častmi.
  Največja albanska kolonija v Evropi je Kosovo, ki je ozemlje posebnega vojaškega interesa, kjer ima tudi naša vojska svojo bazo in od koder se vali največ migrantov, pri taki turbulenci, se na njenem področju neprestano kaj dogaja, zato ima precej vpliva.

 • Osti jarej
 • Bald Eagle

  Slovensko novinarstvo je z redkimi svetlimi izjemami pretežni del nekdanjega partijskega novinarskega aparata, skrbno izbranega in popolnoma podložnega politiki, ki se ima za levo, in kateri suženjsko služi kot transmisija laži in prevar.
  Živa sramota za demokracijo.

  • Black_hawk

   Ne samo to, ob zmagi opozicije ti ljudje ne znajo skriti razočaranja, kar je seveda nedopustno, novinar mora biti v prvi vrsti objektivn pošten, šele potem vse drugo, pri nas pa kar takole prosto po prešernu!!

   • zokispoki

    Ma kaksni novinarji neki, to so druzbenopoliticni aktivisti, hlapci komunajzarske kurcanisticne udbo mafije!

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Kaj imajo skupnega migrantoljubci kot so Angela Merkel, Teresa May, Tanja Fajon, Angela Merkel, Manuel Macron, Junker in drugi ????

  Nimajo otrok tako, da jih briga kaj se bo dogajalo čez 20-30 let, ko jih ne bo več, ker nimajo naslednikov nimajo NIČ.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Ona dela tako kot ji reče mentor Geroege soroš.

  • Frank Novak

   Za casa nasega najvecjega sinu Josipa Broza – vecna mu slava – so bile nase meje varovane. Celo Stalin si ni upal napasti SFRJ.
   Danes se na Slovensko vlado vsak poserje, in Serpentinsek rece “hvala”…
   Vrni se Josip Broz in uredi zadeve. Vedno si zmagoval. Imel si pamet in hrabrost. Kje si Josip ? Vrni se. Tvoje ljudstvo ne zna ziveti brez tvoje modrosti in odlocnosti. Potrebujemo te, castimo te, ljubimo te, tebe vsemogocni Josip Broz, ki kraljujes vekomaj.

   • Bald Eagle

    Pojdi v Beograd na njegov grob, naredi exhumacijo in vzemi njegov skelet domov in si ga postavi v vitrino. Potem se odpravi še v KC in jih povprašaj, kam so odvrgli ostanke njegove noge in še to poišči, da bo skelet popoln. Potem pa moli pred svojim “božanstvom”, opranoglavec opranoglavi.

    • Frank Novak

     Meni je Titova SFRJ dala ogromno. Prosti dostop do solanja in proste meje. Nic nisem placal za obiskovanje gimnazije niti Ekonomske fakultete. Pri 23 letih sem leta 1977 odsel v ZDA kjer sem svoje znanje ekonomije prodal za masten denar. V ZDA sem si nasel zeno in zaplodil otroke.
     IN ZAKAJ NE BI SMEL ZA DAR PROSTE IZOBRAZBE BITI HVALEZEN NASEMU POKOJNEMU PREDSEDNIKU JOSIPU BROZU TITU?

     • Bald Eagle

      Take pravljice pripoveduj komu drugemu, ki ti bo morda nasedel. Jaz lažnive propagande ne kupujem.
      Če pa je tebi zaradi tega topleje pri srcu, pa trolaj še naprej.

     • Frank Novak

      Meni so se pravljice uresnicile.
      Zakaj se niso se tebi? Si bil prelen, preneumen ali te je bilo strah sprememb?
      Pravis da si vcasih zivel na South Beach, torej sva bila skoraj soseda. Jaz zivim na Brickel.
      Zakaj si se vrnil v SLO ? Si bankrotiral v ZDA?

     • SIMON ROZIC

      Znanje jugoslovanske ekonomije? A za to je Amerika tako bogata?
      …nakazila si dobival pa od udbe, a ne?

     • Frank Novak

      Kaksne UDBe? To bi bilo malo denarja. Vlagal sem denar v sklade za ameriske milijarderje. Udbasi so pravi revezi… v primerjavi z amerosi.

     • Luiggi

      Si spremenu nick iz Walter BraniSlava.Ker si se tako dobro izuril v najboljsi ekonomiji na svetu,zakaj jo nisi udejanil doma in pomagal Jushui da ohrani Yugo,si pa pizdo stisnu in izginil v gnili kapitalizem.Cudim se,kao si mogel v US of A prodati svoje neumnosti!??

     • Frank Novak

      Iz domacega PCja Valter BS ne prime, sem moral spremeniti nick. Valter BS deluje samo iz pametnega telefona.
      Kdo pa pravi da je kapitalizem gnil? Jaz tega nikoli nisem rekel. Izkoristil sem oboje do amena in mi je uspelo.
      Zakaj ni se tebi? Si imel svoje “principe” ali si bil samo prelen ali preneumen da bi kaj zasluzil v ZDA?

    • Franc Šink

     Zanimivo.Našli bi DNK In ga primerjali z najdbami zagorskih grobov.

   • SIMON ROZIC

    Stalin je imel svojo bedo doma, zakaj bi hodil še našo gledat?

   • Minovak

    Vidiš, kaj se zgodi, ko pozabiš vzeti tabletke proti neumnosti, kar poglej se in, da takoj vzameš dvojno dozo, potem pa nazaj v Polje.

   • Luiggi

    Jest sm imu Novake za bl pametne.Ti pa serjes klamfe o junastvu Jhua Broz Mayerja,ki se je pol vojne skrival v globoki luknjiu na otoku Visu,bedak si erste clase!!

 • Osti jarej
 • Frank Novak

  Objavite domac naslov Fajonove in drugih beguncoljubov. Bomo naredili aplikacijo za pametni telefon v Arabscini da bodo ubogi “begunci” vedeli kje so dobrodosli.

  • čopkovseved

   Ta je pa dobra!

  • to_mi_delaj

   to mi delaj

 • SLO84
 • Zgornji

  PA KEEEEEEER NOREC JE TO GRDO ČAROVNICO NA SVETLO SPUSTIL !!! ??? !!!

  • Luiggi

   Jaz bab ne gledan samo v ksiht,jaz rad pogledam na golo mednozje in oa sveda joske!

   • Zgornji

    Pokvarjenec Zloben !!! ! !!! Sicer je v joške Dovoljeno gledat, AAAaaaampak, v vagine pa NE !!! ! !!! Zdaj si pa predstavljaj merkelske zmatrane grde joške ka buljiti !!! ! !!! No, meni se že na daleč Gravža brez kakih plesnivih jošk !!! ! !!!

 • Miža

  Se ja ne bo zgodilo, da bi si Slovenci spet pustili vzeti pluralnost medijev in poročanja, da vsaj nekdo pove tisto, kar dominantni mediji kot je rtv slo zamolčijo ali prikažejo na potvorjen način z manipulacijo in polresnicami. Tako kot so se v totalitaristični SD zagnali proti svobodi in pluralnosti slovenskega prostora, je nekaj neverjetnega, da se dogaja leta 2018.

 • BlackOpsSystem

  od solarija koža zakurjena glih za konjsko sedlo

  • Franc Šink

   Ne, za kameljo pa da.

 • Franc Šink

  Če hočeš resnico voli desnico.

  • luckyss

   Še hočeš krvavico, kolji prasico…

   • Franc Šink

    Zakaj pa ne prasca.Ti šovinist ti.

    • luckyss

     Rima ne štima ;(

 • luckyss

  Fafajonova je očitno na plačilni listi največjega kapitalističnega prasca na svetu…Sorosa…
  Ampak, ko pravi, da tu mnogokrat lažete in prirejate dejstva, ima pa popolnoma prav….
  Še ob takšni temi kot so migranti, včasih lažete na polno….pa ne bi bilo treba, ker so dejstva dovolj katastrofalna…ampak pač ne morete iz svoje lažnjive, podkupljive Đuđičorbanove kože..
  Banda pritlehna..

  • xtc

   Se strnjam lepo si opisal vas leve.

   • luckyss

    Desne tudi…ampak imate plašnice kot konji ;))

    • xtc

     Torej si konj tudi jaz sem pa mislil ,da si samo ovca ,ki jo jezdi šef Milan.

 • xtc

  Levo retardirana Fajonka,pač razume,da je svoboda govora le širjenje komunistično marxističnega evangelijka vse ostalo smatra za sovražni govor-baba je hudo prbita v glavi.

 • WISKY 1000

  bravo nova 24,to fotografijo čimprej umaknite,ker sramoti vaš,naš portal.

 • Zgornji

  KEEEEEEERA GRDA SATANSKA FACA OD BABJE ČAROVNICE HUDIČEVSKE SMRDLJIVE !!! ! !!!

 • Kosobrin

  Ha, ha, pa vas je! Toda, kaj se pa sekirate, saj vedno stavite na svobodo govora! Sedaj vidite, kako je, če te kdo užali, vseeno pa je drugače, če te užali z RESNICO!

 • rubec

  Evropska poslanka, sicer pa “podgana”

  Bravo Nova, končno en vaš dober naslov.

 • macon

  Samopašni in samovšečni komunajzarji so tako zblojeni, da verjamejo lastnim lažem. Po njihovo je dovolj, da so na oblasti in bodo zviška delili moralne levite, medtem ko je praksa taka, da samo lažejo in kradejo ter potapljajo Slovenijo.

  Smešno je, ko skrajni levičar trobezlja o neodvisnem novinarstvu, medtem, ko njihove spake vsak moment lažejo o skrajnemu desničarstvu in sovraštvu SDS in Janše. Skrajni desničarji bi leve barabe pobili.

 • Foglof Tunek

  POPTV: “Po tem, ko je spletna stran Nova24TV poročala, da je skupina migrantov na Metelkovi nadlegovala in celo posilila mladoletnici, smo na PU Ljubljana preverili, ali so v zvezi z dogodkom dobili kakšno prijavo. Na PU Ljubljana so povedali, da prijave o posilstvu niso prejeli, niti o takšnem dogodku niso bili obveščeni. Policisti so začeli preverjati navedbe o domnevnem dogodku, da bi ugotovili resničnost navedb v novinarskem prispevku, pri tem pa ugotovili, da na Metelkovi tega dogodka nihče ni potrdil.”

  Nova24TV LAŽE… Fake news !!!

 • Foglof Tunek

  POPTV: “Najverjetnejši novi mandatar je v intervjuju za televizijo Nova24TV izrazil prepričanje, da vlada brez SDS glede na rezultat volitev ni možna.”

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha … Nova24TV LAŽE… Fake news !!!

  • xtc

   Mislim,da bo manj smešno ko ga bo sesul Bruselj -Posvojenčka namereč-debakel na debakel v tujini.

   • Foglof Tunek

    Posvojenčka?…Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka šiptarska starša dala v posvojitef domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša!!!… Kapish?

    • Brezno

     Podobn je ze prodajalcom sladoljeda

     • xtc

      A Šarec?
      Bolj bosančku.

    • xtc

     Vašega Kamniškega z popravci na Tišler faksu.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Kar se tiče te “kurve” se strinjam z “ta desnimi” komentatorji. :)

  PS: Uporabil bom pregovor Mela Gibsona: Upam, da jo posili krdelo Muslimanov. :)

  • to_mi_delaj

   in to z mehkim, da ne bo zdraven še uživala

 • Foglof Tunek

  Boris A. Novak: “Poleg številnih prijateljev in okolij, ki me nadvse prijazno sprejemajo, sem bil od nekdaj soočen tudi z manj prijaznimi odzivi. Eden izmed takih je denimo napad Nova24TV, da se France Prešeren obrača v grobu, ker je po njem poimenovano nagrado prejel sodelavec Udbe. Udba je mene zasliševala, tisti, ki me zdaj napadajo, pa so bili takrat skriti v varnih kotih in jih ni bilo nikjer. Očitno pa so se zelo dobro naučili udbaških metod.”

  Janez Janša stari komunist…stari UDBAŠ… Svoje komunistične izkušnje prinaša v SDS !!!

  • Foglof Tunek

   Običajna taktika konvertitof… fpijejo in na druge kažejo zato, da se ne bi vedelo, kaj so sami počeli takrat. Banda klerodesničarska !!!

   • Common Sense

    Tunek. Ne more biti udbaš desničar. Sploh pa ne more biti “klero”-desničar. To je protislovje. Odloči se.

 • Brezno

  Kuga je zdeJ ovce velikega luzerja volitve bodo kmal a ste pripravljeni na novo pusenje?

  • šmentanamuha

   Se veseliš svojega skoka v brezno, seveda ovca zarukana levičarska, gneča bo v Podzemlju, se mi zdi. Človek sploh ne more verjet, da ste taki bedaki na levici.

  • SmashFascism

   Simon Novak blokiran se je preimenoval.

   • Common Sense

    Kmalu ti bo rekel “idi po svoje tablete”…samo počakaj:)

    • SmashFascism

     …on jih je malo prej že dobil…

 • Foglof Tunek

  Leta 2016 je slovenski portal Nova24TV posredoval videoposnetek z naslovom Multikulti nasilje. Naslov posnetka je bil “Samo mimo je šla, pa jih je dobila ’direkt’ v obraz,” v besedilu pa je opisana “kruta realnost na francoskih ulicah.” kjer je “nič hudega sluteče mimoidoče dekle poskušalo zaobiti temnopoltega fanta, ko jo je ta naenkrat z vso silo udaril v obraz.”…V Novi24TV so besedilo opremili še s pripombami, da ženske niso več varne niti v Sloveniji in da smo lahko zdaj “po množičnih spolnih napadih v Kölnu, Zürichu, Salzburgu in Helsinkih” priča “nadlegovanju migrantov tudi v naši državi.”… Kruta resničnost je, da je bil video iz leta 2013, prikazoval pa je (sporno) igro “knockout game,” katere namen je, da mimoidočega z enim udarcem podreš na tla. Seveda pa te “igre” niso iznašli migranti. Banda lažniva na Nori24TV!!!

  • šmentanamuha

   Jebi se, Tunek s temi promigrantskimi forami. Kolko ti plačajo?

 • šmentanamuha

  Levi volivci, v vaše dobro in dobro vseh nas, upam, da na evropskih volitvah ne boste še enkrat izvolili te izdajalske prasice.

  • Brezno

   Eh izdajalci so v jamah a ne poznas zgodovine

   • SmashFascism

    Tov Novak kaj vas muči?

   • šmentanamuha

    Izdajalci niso bili samo v zgodovini, ampak se rojevajo v vsakem času. Zato se raje kaj nauči iz zgodovine, luzer.

 • Common Sense

  Fajonka ma vas rada.

 • Foglof Tunek

  Čujte, mongoloidni Gorenak je leta 2017 na svojem blogu zapisal, da država za obravnavo posameznega prosilca za azil v pofprečju nameni okoli 1900 ojrof na mesec, to je primerjal s tem, da najnižja pokojnina znaša 400 ojrof, minimalna plača pa komaj 800 ojrof. Osnovna oskrba in nastanitef prosilcef za azil sicer pomenita le 15,3 odstotka omenjenega zneska, pa še to ni nekaj, kar bi prosilci dobili v ojrih, pač pa v obliki postelje in treh obrokof na dan v azilnem domu. Kapish desničarski lažnifci???

  • Common Sense

   Ma daj Tunek. Jaz sem mislil, da si vikend izkoristil za liter šmarnice ali dva. Vidim, da si se namesto tega totalno razburil. Chill out man;)

 • Foglof Tunek

  Maja lani sta lažno novico na Twitterju objavila tudi Janez Janša in njegov sodelavef Franc Breznik… šlo je za fotografijo množice trupel, ki naj bi prikazovala povojne poboje pri nas, v resnici pa so bila na podobi množična grobišča umorjenih Judof, ki so jih pobili nacisti v koncentracijskem taborišču… Prekprokleta lažnifca desničarska. In JJ bi rad bil premier??? No fuckin’ way !!!

  • šmentanamuha

   Pa kaj tebi so možgani že čisto zgnili?

   • xtc

    Nekaj kar pri njem ne obstaja ne more zgniti.

 • Foglof Tunek

  Roman Leljak, ljubiteljski desničarski zgodovinar, je januarja 2016 objavil neznan star dokument, ki je nato taboru SDS na Twitterju služil kot podlaga, dokazoval pa naj bi, da je Mitja Ribičič izdal ukaz o povojnih likvidacijah. A kdor je dokument res pogledal, je videl, da je na njem podpisan nekdo s priimkom Ribič. Na podlagi tega zavajajoče interpretiranega dokumenta je članek o domnevnem ravnanju Ribičiča objavil Reporter, o tem pa sta si na Twitterju javno dopisovala novinar Boris Cipot in porivačica SDS-a Eva Irgl. Banda SDS-ova lažniva…potučt vas je treba kot zajce !!!

 • Gr Enze

  ALI JE TALE FAJONKA FALIRANA V MOŽGANE ZA SLOVENIJO NI NAREDILA ŠE NIČ DOBREGA GOBEC VRTI ČEZ VSE KI JIM JE MAR ZA NAŠO DRŽAVO IN EVROPO ! KURBA RDEČA

 • črnaovca

  Glede na žolćnost pisanja bi rekel da je nervoza tu še večja

 • Jožef

  Z vsakim naslednjim dnem se število blokiranih povečuje, to pomeni, da se levičarji strahotno borijo za obstoj. Spoznavajo, da se jim slabo piše in zato se masovno združuje in grizejo, kot stekli psi.

 • Black_hawk

  Smrt janšizmu, tole bi pa bilo za kakšno naslovnico, kakšne razmere so pri nas v medijih, težko verjameš, če ne vidiš, pa tista ne rušite temeljev javne RTV, saj ni res pa je!

 • VERRZIFIKATOR

  Curriculum vitae – Fani Tančič

  SANJA FALKON

  Sanja tista večna je letalka,
  ki že leta po Evropi šviga,
  dnevnice si, plačo vztrajno dviga,
  teh zadev je dobra poznavalka.

  Se prijel je vzdevek je Falkon,
  bi priimku bil precej primeren,
  po naravi trmast, brezobziren,
  drugo reči je zaman, zastonj.

  Pravijo, da ni nobena tajna,
  da deklina sanja o falkonu,
  ko na letališkem je balkonu,
  v sanjah svojih vsa je neomajna.

  »Tudi jaz s falkonom bom letela,
  ne več z linijo evropsko redno,
  kot doslej sem se vozila vedno,
  zdaj le redke bom na krov sprejela.«

  Striček ji mendá je to obljubil,
  če bo več doma kot pa v tujini,
  več pri stričkih, v njihovi bližini,
  bojda za pilotko jo bo snubil.

  Sanja kapitanka bo postala
  in se zapisála v zgodovino,
  vrne naj se čimprej v domovino,
  na postlanem tu da bo pristala.

  Treba ni pilotskih ji izkušenj,
  le s falkonom dobro naj pozira,
  letanje pa sploh ne bo ovira,
  ves sistem vnaprej je preizkušen.

  Kot pilotko tu jo proslavijo,
  hvalijo tovarniška glasila,
  takšna so s komande navodila,
  vrabčki Sanji klanjat se hitijo.

  Da letalka je posebne vrste,
  poje se ji hvala neizmerna,
  poročila dnevna in večerna,
  delo zlahka da ji gre skoz prste.

  Kaj potem, če sanja ni pilotka,
  naj le pridno se doma pojavlja,
  fraze naj pilotske prav ponavlja
  in drži se vsakega napotka.

  Ni hudir, da dvigne se letalo,
  da falkon obdržal se bo v zraku,
  da lebdel na rdečem bo oblaku,
  kratko bo povsem zadostovalo.

  Naj tako po nebu plavem pluje,
  daje vtis, da sama pilotira,
  naj v kabini medijem pozira,
  vrne se potem lahko na tuje.

  Zdavnaj zmanjkalo je že pilotov,
  zdajšnji so le mali kaskaderji,
  manekeni, gumpci in pozerji,
  ki usmerja združba jih falotov.

  Sanja kot ulita mednje sodi,
  saj njen cilj leteči je falkon,
  tudi če v resnici bo le dron,
  ki ga drugi kot igračko vodi.

  Danes so dovoljene ji sanje,
  a že jutri novi svit napoči
  in podnevi zlahka se razloči
  razne Sanje, Vanje in pa Tanje.

  Naj falkon roji ji le po glavi,
  konec bo njegov nedvomno tak,
  kot tovrstnih je letalcev vsak,
  še prekmalu ptiček strmoglavi.

  Že v tovarni, ko ga naredijo,
  vanj vgrajena takšna je napaka:
  če pilotka kdaj po svoje kvaka,
  skupaj jo s falkonom sestrelijo.

 • Van Der Waals

  SMRT JANŠI TO JE SOVRAŽNI GOVOR KI NAPELJUJE K DEJANJU!!!! TO BI BLO POTREBNO PREGANJAT!!!! NEKOGA ZAPRET ZA PAR LET!!!!!!!!! LEVE FAŠISTE SE NE PREGANJA V TE DRŽAVI!!!

  • Foglof Tunek

   To pa ni lepo…to je res sovražni govor… Reče pa se lahko…SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

  • luckyss

   Piše Janšizmu, ti idiot…
   Torej nekemu “izmu”…socializmu ali nacizmu…da ne boš jamral ;)

   • Van Der Waals

    Sepravi vsakemu volilcu SDS smrt… to je še zmerom sovražni govor!!! BEDAK

    • luckyss

     Smrt takšni pokvarjeni ideologiji…nihče tu ne omenja fizičnih oseb…
     Nekdo je pač nacizem združil s komunizmom in ga bolj ali manj posrečeno poimenoval Janšizem…obrnite se nanj, idioti polpismeni..

     • RATATA

      A s katano bi izme na pol presekali in umorili?
      Pa bi se slišalo štrbunk ali štr bunk?

     • Ana Job

      Bi te jaz rešla in jim potrgala glave, saj veš kolk se razjezim, hahaha.

   • šmentanamuha

    Ne, gre za sublimno sporočilo in v prvem trenutku prebereš točno tako : SMRT JANŠI. Tako je bilo fotografirano z namenom. Komunjare obvladajo psihologijo množic.

    • večni srb

     Če je preveč butasto, ne deluje resno in sproži ravno obratno reakcijo.

     Kaj smrt Janši, ne da se tako posploševati, očitno se gre za nekaj drugega. Če gre ua nekaj drugega, zakaj potem omenja smrt, jaz sem na lastne oči spoznal Krambergerja in lahko ti zatrdim, da Janša ni noben Kramberger.

     • luckyss

      Ivek je bil naiven in dobrodušen povprečnež…..sva kar nekajkrat skupaj popila kar nekaj vinca…Ne bom razlagal podrobnosti, ker nimam pravice o tem govorit…
      Je pa rekel…”Onih se boj, onih prefarbanih, oni so najtahujši….

     • šmentanamuha

      Ja, prav imaš, tudi v meni, ki sem zagrizeno volila proti Janši in sem se penila tako kot zdaj lahko vidim pri levih komentatorjih, je ta slika vzbudila kontraefekt in v tistem sem ozavestila, na kakšen način nas dresirajo in vodijo za nos. Zato sem začela spremljati dogajanje na desni in gledala sem oba njihova kongresa, pozorno sem spremljala tudi njihov program in ugotovila, da imajo od vseh najbolj jasno izdelano vizijo in vsebino in dobre kadre, zato sem letos prvič volila prav SDS.

 • Foglof Tunek

  V letu pred valom volitef fSloveniji je SDS začela pospešeno graditi mrežo fake news alternativnih medijef. Njen namen je enak kot pri Trumpovem Projektu Alamo in nepregledni množici portalof…Same laži desničarske!!!

 • Foglof Tunek

  Poslanec SDS Franc Breznik je objavil fotografijo množice trupel, ki naj bi prikazovala povojne poboje fSloveniji. Na podobi so množična grobišča umorjenih Judof, ki so jih pobili Nemci….Bandit lažnivi SDS-of!!!

  • Foglof Tunek

   Podobno kot Breznik je ravnal Janša, njegov zapis je v angleščini…na isto fotografijo… da bi ga razumeli njegovi desničarski prijatelji v Evropi.

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)… POZOR POZOR POZOR

  Osrednjo vlogo pri razširjanju lažnih novic imajo tednik Demokracija, televizija Nova24TV in tabloid Škandal24.

  • luckyss

   Kaj ti je šmarnica v glavo stopila ?!
   Zakaj “eksluzivno”, če to ve 85% normalnih državljanov…

   • Foglof Tunek

    Čuj pes, resnica mora priti na plano, da še tistih 15% državlanof izve… Kapish K9?

    • luckyss

     Tistih 15% državljanov poseduje le 2% slovenskega IQ-ja, tako, da niso vredni truda..

     • Foglof Tunek

      Sam jas se rad trudim…jas sn pravi levičar…kapish?

     • luckyss

      Te pa vredi..

     • macon

      Kuži iz garaže in fašist, ki pošilja v jame v tovariški debati? En je pameten, drug pa pravi.

      Neprecenljivo, za ostalo je Mastercard.

     • luckyss

      Ja, glej, pa uči se ;))

     • macon

      Kuži, po tvojih zapisih sodeč si globoko v bulmastifski garaži. Upam, da boš kdaj ven.

     • luckyss

      Glej..sem ti že nekajkrat povedal, kako bi Freud komentiral tvojo priljubljeno temo..upam, da o tem samo razmišljaš in še ne prakticiraš…

     • macon

      Ma ne, samo opominjam te na dosežke vašega kučanizma, to je samo en od bolj slavnih. Vsi smo bili začudeni, ko se je dogajalo.

      To so res izjemni duhovi in izjemne postavitve pa tudi leva režimska struktura, ki to pokriva.

     • Foglof Tunek

      Čuj macon, še je prostora…stare kosti so že sprhnele…kapish?

 • Foglof Tunek

  Janša, ki se je pred desetletje opekel z izdajanjem nezakonitih predvolilnih brezplačnikof, je z zanimanjem opazoval, kako Trump odpira svoje spletne portale in izkorišča splet za širjenje svoje lažnive in pokvarjene agende. Junija 2016 se je Janezek celo udeležil republikanske konvencije v Clevelandu, da je od blizu videl kako se manipulira z mediji.

  • SmashFascism

   A ti si že vrnil svoj puf. Te bodo rubili.

   • Foglof Tunek

    Jas nikoli nisem mel nobenega pufa. Prodajam pa meso in vino na črno…finančnih problemof nimam :)

 • Foglof Tunek

  Slovenski fake news mediji: Slovenijo vodi udbomafija! NLB je gnezdo iranskih teroristof! Migranti prihajajo, da bi posilili slovenska dekleta! Milan Kučan je utelešenje fsega zla! Ali pa tudi ne…utelešenje fsega zla je Janez Zemljarič!…I mean WTF???

 • Foglof Tunek

  Osrednjo vlogo pri razširjanju lažnih pogledof majo tednik Demokracija, televizija Nova24 in tabloid Škandal24, ki utrjujejo obstoječo Janševo volilno bazo z objavami lažnih novic in radikalne propagande.

  • pajac debeli

   Hoces reci tv slovenija, pop in mladina.. Vam je vse kar je desno od vasega klavca stalina in klavca tite sovrazni govor. Oglasite se proti sovrastvu, ko ne boste pobili 120 000 000 ljudi barabe hinavske.

   • Foglof Tunek

    Čuj debeli…za tebe bo potrebno povečat vhod…v jamo :)

  • centurion

   Osrednjo vlogo pri razširjanju resničnih pogledof
   o ANTONU PEINKIHERJU ma

   https://hrcak.srce.hr/file/119825

   Beri od strani 190 dalje.

 • pajac debeli

  Levicarski sistem je grajen na politicni korektnosti, kjer se teme, ki jih levica ne odobrava smatrajo za tabu. Na ta nacin vsakega, ki ima kaj zdrave pameti levicarski brezmiselni roboti, ki so nesposobni kakrsnega koli notranjega monologa in samo reflekcije ter s tem kakrsnega koli osebnostnega razvoja in notranje rasti, oznacijo z predprogramiranimi odzivi, ki so jih slili v rezimskih medijih in od rezimskih komikov in levicarskega holiwooda. Zaradi predvidljivih robotskih odzivov in pomankanja misli in duse so jih ljudje zaceli oznacevati z oznako NPC, kar pomeni racunalnisko generirani liki brez kakrsne koli globine, ki v vecnost ponavljajo, kar jim je bilo sprogramirano.

 • janko

  Z argumenti, realno, jasno in z občutkom razkrivati vsako nepravilnost!
  Ne pa žaljivo, sovražnika si je lahko nakopati.
  Vsi smo alergični na nelogično in zmotno miselnost levičarjev, na njihovo trmoglavost, lopovščino in samosvojost – VSE TO PELJE SLOVENIJO in EU V KAOS!!

 • Foglof Tunek

  Svoje svinjarije dodaja še nekdanji politično nastavljeni urednik Dela Peter Jančič, danes samooklicani borec proti lažnim novicam, ki na svojem portalu v političnih “analizah” diskreditira Janševe nasprotnike in poveličuje poteze SDS. To pa je le nekaj Janši zvestih komunikacijskih kanalof, ki so se odprli v zadnjih mesecih. Pazimo se barab desničarskih !!!

 • SmashFascism

  Šahec, šahmat..v akciji…

 • domovina mili dom

  Prav lepo je opazovati , koga resnica boli. Poglejte si cvetober agresivno shizofreničnih napadov:
  -Hhahhahaa daj gremo zamenjat kitico himne hahhahahah s čim se ukvarja pedofil Janez crtojebec pedofil

  -Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha.

  -Smrt hlapcem jansevim pedofilom cerkvenim .vabljena črt in Jakob na ekskurzijo blajburg v Barbarin hostel pospravili smo kamenčke da ne bo spet.a si ti tud not padu hahhAjjJjJ

  -Zbiramo zamaške za črta in Jakoba sta pozitivna na HIV desni

  -Hahhaha preberite si zgornje poste in najdi še bolj sočen izraz za mene .govno Janševi pedofilni

  • milanček

   svele ti si bolnik

  • Foglof Tunek

   No no…zaj pa si šel predaleč. Pusti otroke pri miru. Kapish?

   • domovina mili dom

    Svele • 13 minut nazaj
    Smrt
    slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre
    zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije
    hahhahahha.

  • večni srb

   Mora biti tudi malo tega, da se vsaj za hip streznete, ni pa v redu, če je predolgo v maniji.

 • antimur

  Ali se to prodano in odvratno ženšče kdaj vpraša, kaj je ta kučanistična golazen naredila iz Slovenije. Povsod, od bolnic, zdravstvenih domovov, uradov, na cesti, v restavracijah, se povsod slovenščina sramežljivo umika in moraš imeti srečo, da slišiš svoj jezik. Ankete brez jugovičev ni več, kajti oni se vedno slinijo v ospredje, Kučan, Zemljarič, Kocijančič, Isajlović itd., slabši ste kot so bili fašisti na primorskem, čeprav goveda kot je Kobal, ki bi mu moral biti slovenski jezik nekaj svetega, tega ne zaznajo. Za takšen teror nad narodom se vedno plača, tudi tokrat se bo.

 • Foglof Tunek

  S Facebookom in Twitterjem SDS fstrajno krepi svojo prisotnost. Ter javnosti servira propagando, kot je bila nedavna objava poslanke Alenke Jeraj, ki je delila sliko značke v obliki nacistične svastike, prepleteno z rdečo zvezdo. Pod njo pa zapisala, da gre za fotografijo značke, izdane leta 1941 za skupno proslavo komunistof in nacistof v Trbovljah. V resnici pa je šlo pri objavi za lažno novico. Kot je razkril bloger Roni Kordiš – Had, je slika prikazovala rusko vojaško odlikovanje iz let po prvi svetovni vojni….Alenka Jeraj, sram te je lahko !!!

  • večni srb

   Pozabil si povedati bistvo, da je značka simbolj ruskih budistov. Rusija je ogromna in mejji na azijo, svastika na znački je obrnjena v pravo smer.
   Nacistična svastika se vrti obratno od ozvezdja Velikega voza, na nočnem nebu, ampak to je vse preveč razmišljanja za Jerajevo.

   • Foglof Tunek

    Ni to toliko pomembno, sam kuzla lažniva se dela kao da je zmerna desničarka ko se pojavlja v mainstream medijih a v resnici je SDS-of gnoj !!!

    • večni srb

     Meni se zdi epistemologija simbola še kako pomembna ali pa ti ne razumeš kaj dejansko pomeni simbol.
     Jezik je zgolj zaporedje simbolov, na primer, ne moreš razmišljati, če ne poznaš besed.

     • Foglof Tunek

      Ne gre za to kapish…gre za to, da je kuzla lažniva hotela prikazat kot da je šlo za skupno proslavo komunistof in nacistof v Trbovljah. Kapish drugič?

     • večni srb

      Ampak zakaj, mogoče ne razume kaj je videla, ti pa tudi nisi vedel tega, a ne.

     • Foglof Tunek

      Zelo dobro ve ka je videla. Kuzla pač manipulira !!!

  • centurion
 • Tetka iz ozadija

  Vsaj ni na plačilni listi Hrvaške, tako kot izdajalski poslanci SDS, ki niso hoteli podpisati pisma Junkarju.
  Enkrat izdajaec, vedno izdajalec.

  • xtc

   Jep!
   Komunisti ste pač izdajalci saj vemo.
   Nobeden pameten nebi podopisoval takega levega zmazka in se mednarodno blamiral.

  • sodnikisozločinci

   Izdajalci ste vi, ker hočete Hrvatom podariti slovensko zemljo in slovensko morje. Narodno izdajstvo je vztrajanje pri arbitražnem sporazumu kot to počnejo kvizlingi Cerar, Pahor, Erjavec in Šarec. Še Hrvati so boljši od teh izrodkov, ker nočejo vzeti tujega ozemlja.

 • piko8

  fajonka politična Prostituka sd na dobro plačanem mestu, resnica levičarje boli, kjer resnica prihaja na dan in je za levičarje tako boleča!!
  Raje bi se posvetila družini otrokom in vnukom, aja saj jih ni, zato tako nasprotovanje normalnim krščanskim Slovenskim družinam!!
  Lahko bi v Bruslju zbirala zamaške za revne in pomoči potrebnene Slovenske otroke!!
  A fajonki so bližji mladi kameltrajbarji!!
  Izrojenost levičarjev nima meja!!

  • centurion

   +++++++++++++++++

  • večni srb

   V Tirani je tako rekoč doma, ko se oglasi v mesto, jo morajo albanci sprejeti z visokimi častmi.

 • xtc

  Levake vse bolj stiska realnost zato taka popadljivost.

  • večni srb

   Ampak kakšno vezo ima Slovenija z Albanijo, kaj imamo mi z njimi, mislim, a smo pobrateni, smo poslovni partnerji ali kaj?
   Slovenija ima svojo vojaško bazo na okupiranem Kosovu, to je recimo pomembno.
   Cel FDV je zmešan, zadnjič sem poslušal Žižeka, ki je razlagal ovčkam kako je Miloševič pregnal albance iz Kosova, po celi Jugoslaviji in Evropi, ko jih nje nato osvobodil, so se pa vrnili nazaj in lahko normalno živijo,
   Pri tem Žižeka čisto nič ne moti, da Miloševič ni pregnal nobenega albanca in tudi normalno še naprej živijo v Srbiji, velika večina jih je ostala doma, tisti migranti pa so se valili preko kosova iz Fevdalne Albanije, na okupiranem ozemlju so jim edino natisnili Jugoslovanske vize. Če je najbolj pameten filozov na planetu tak idiot, kakšni so šele ostali.

 • Foglof Tunek

  FSloveniji se je odvijala fake news zgodba o iranskem pranju denarja v NLB, ki so si jo v SDS izbrali za diskreditiranje svojih nasprotnikof. Stranka je zgodbo iz leta 2010 lansirala lani prek parlamentarnih komisij, ki ju obvladujeta njena poslanca Anže Logar in Branko Goebbels Grims. Čepraf so sporne transakcije že pred leti pregledale fse pristojne institucije in čepraf tudi Sova ni ugotovila večjih nepravilnosti, so se Janševi mediji nemudoma razpisali o škandalu fseh škandalof in zaroti, ki jo je skovala udbomafija??? Absolutno LAŽNE NOVICE !!!

  • večni srb

   Ampak dejansko so prali denar za Iran, to je neke sorte Botswanska prevara.

   • Foglof Tunek

    Nič ni dokazano… NIČ!!!

    • tadej

     Uscane spet laže, ka je poscan do hozntregerof.

     • janko

      Mislim, da ne bilo težko dokazati pranje, ampak vrana vrani ne izlkjuje oči….

 • Foglof Tunek

  Janševi medijski sateliti ustvarjajo občutek izrednih razmer, ki jih lahko reši le SDS!?!? Ter po vzoru Trumpove kampanjo “tlačijo” pripravljenost volivcef drugih strank, da se politično aktivirajo. Janezof ritoliznik Jančič tako piše o poslancih levih strank, ki naj bi pred volitvami v državni zbor vlagali zakonodajo, s katero “skrbijo za nacionalne pravice socialističnih Jugoslovanof, zatirajo pa katolike”???…Prekprokleti pes lažnivi !!!

 • montyamp

  Tanja Fajon, je preko družabnega omrežja Twitter izvedla napad nad Nova24TV in zapisala, da je svoboda govora vrednota in se je ne sme zlorabljati v politične namene, tako kot to počnejo nekateri “novinarji v službi resnice”.

  Hehe , za komunistično omladino je resnica sovražni govor , njihove manipulacije z resnico pa prvorazredna politika .
  UDBOVSKI DECI , komunistom in levici ne preostane drugega, kot da lažejo in sovražijo.
  Sovraštvo ni znak sedanjega zla, temveč je posledica medvojnega in povojnega velikega zločina.

  • večni srb

   Z zločinom Hitler oziroma vsi štirje okupatorski narodi + Vatikan seveda niso imeli nobene veze. Oni so nam prišli samo benevolentno pomagat in milostno usmrtiti.

   • montyamp

    Ja , kdo je pa poneumil Nemce , da so volili Hitlerja ???
    Vaš Stalin zagotovo ni prišel na oblast kot Hitler po demokratični poti .

    • Simon Novak

     Demokratični poti???!!! Ha ha ha, za danes dovolj pijače, spravi se že iz gostilne, zahojenec

    • sodnikisozločinci

     Tudi Hitler ni prišel na oblast po demokratični poti. To je propaganda katere namen je zločine nacistov pripisati celotnemu nemškemu narodu.

 • montyamp

  UDBOVSKI DECI , komunistom in levici ne preostane drugega, kot da lažejo in sovražijo.
  Sovraštvo ni znak sedanjega zla, temveč je posledica medvojnega in povojnega velikega zločina.

  • večni srb

   Mogoče je problem v katoliški omnipotenci, saj širijo pri nas nevarno ideologijo mesa, ki lahko iz človeka naredi Boga. kdo so potem vaški zarukanci, proti taki intelektualni super velesili, manj kot pičkin dim.

   • montyamp

    Čuj , cerkev je nehala coprce kuriti pred 500 leti .
    Komunisti so žive zazidavali še 50 let nazaj .
    Vzgojeni od zazidarjev imajo posledice , potrudi se razumeti , morilska ljubezen je čudno sredstvo za vzgojo pametnih ljudi .

    • večni srb

     Izgubljene ovčice morajo razumeti, da so v tem svetu nemočne. Nič se ne da narediti, spremenili so s v Kafkine ščurke, lahko jim ponudijo edino ljubezen.

 • Foglof Tunek

  Čujte, težava ni v obstoju medijske mreže okoli Nove24TV, temveč v tistem, ki jo upravlja in izkorišča svojo moč v protidemokratične namene. Če se neki posameznik ali pa celo medij enkrat zlaže, to še ni takšen problem. Če pa imamo politično stranko, ki sistematično laže in zavaja, imamo resno težavo. Ta resna težava je SDS in Janez Janša!!!… VOLIFCI POZOR… NIKOLI VEČ !!!

  • bisabre

   Sodeč po tvojem pisanju si seveda levičarski fan in te drugače misleči motijo. A takšen je pač svet. Na levici je ovc, ki jih strižejo na pretek. Na desni pa mnogo manj, a dajejo kakovostnejšo volno. Levičarjem sta crknila država, komunizem in socilizem, desničarjem še nič. Vse zahodne demokracije, ki jih vodijo t.i desničarji, ali desna sredina, so uspešne. Drugje je kaos. Pri nas se seveda tudi dogaja, a ga 98% levičarskih medijev skriva, prikrova, nam laže. Zato smo veseli družabnih omrežij in t.i. desničasrkim medijem, da nam posredujejo tudi drugo resnico. Če si bedak, se odločaš zgolj za tisto, ki ji verjameš. Mi modrejši pa analitično primerjamo vsebine, sporočila in ocenim kaj je res in kaj ne. Levičarji so tako in tako vedno potrebovali nekoga (partijo, njene medije), da jim je povedal, kaj je res in kaj ne.

   • Štajerc

    Edina desničarja med slovenskimi politiki, ki se ju ta trenutek spomnim, sta bila – Jože Bernik in Andrej Bajuk. Ostali so več ali manj koketirali z bivšim jugo socializmom. S Cerkvenimi dostojanstveniki vred.

    • večni srb

     Bajuk, slovenski Tuđman.

     • Štajerc

      Tuđman je v jugo šole hodo…

     • večni srb

      Jaz bi enkrat skoraj naredil popravca iz matematike, cela izpitna komisija je bila na moji strani, najbolj zategla profesorca mi je zadala najbolj enostavno nalogo, gledal sem v tablo pred nosom in točno vedel rešitev, ampak sem bil tako pijan, da mi j slina tekla iz gobca in enostavno nisem mogel drugo kot, da sem se naslonil s čelom v tablo.

     • Štajerc

      Dobro dobro… Ne da se mi venomer preklapljat stikala.

  • večni srb

   Janša je edini računalničar v Sloveniji, ki še ni slišal za socialna omrežja, deljenje procesorjev in sodelovanje množic pri istem procesu, pa to. Ve edino, da deluje.

 • RATATA

  Kdo bi vedel, zakaj podgana fajonka ne mara Jezusa Janše?

  • Foglof Tunek

   Kurbo je potrebno prebiti na križ…sredi Lublane!!!… Na fsaki strani pa Grimsa in Gorenaka!!!

   • RATATA

    Kako pa to paše skup?
    v sredini kurba podgana fajonka, in Grimči pa Gorči ob njej?
    Si zmešan?

    • tadej

     Še vprašaš ?

    • Foglof Tunek

     Na sredini je kurba Jezus Janša… haha ha ha ha ha ha ha …

   • luckyss

    Mogoče bi onadva bila raje na isti strani…če razumeš kaj diskretno mislim ;))

    • večni srb

     Na božji levici,je lahko edino božja desnica, kot tudi nič ne more biti bolj severno od severnega pola, razen južnega pola.

     • luckyss

      Se opravičujem, nisem najbolje razumel tisto…”na fsaki strani”…
      Sem mislil spredaj in zadaj in ne levo in desno….kaj čmo, se zgodi ;)

     • večni srb

      Čas prostor si lahko predstavljamo kot zaprto škatlo, v kateri se je že zgodilo vse kar se je sploh lahko zgodilo.

  • večni srb

   Morda so na delu skrivnostne mračne sile.
   Usoda rimokatoliške cerkve je oznaniti resnico celotnemu planetu.

   • RATATA

    Zagotovo so na delu mračne sile, toda nič kaj skrivnostne.

  • Simon Novak

   Ha ha ha

  • Ana Job

   Ker časti rdečega hudiča, od teh nihče ne mara Jezusa pa Janšeta tudi ne.

 • montyamp

  Fajonka je podlegla murglosrbskim pritiskom .
  Rekla je : ” Potisnite me , da ne bo sama padla .”
  Stalinovi vajenci so vzgojili levičarsko bankrot hunto , ki nam dela sramoto s topoglavimi poslankami v EU parlamentu .
  Za dobro povprečje morajo skrbeti SDS poslanke .
  Levičarski izkrivljenci rastejo iz :
  LAŽ , NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA .
  Laž ima vedno večji učinek kot resnica , važno je doseči cilj , četudi preko trupel in nedolžnih v zaporu .
  Resnico varujejo bataljoni laži .

  • luckyss

   Olga in ti sta ista oseba …le vprašam ;)

   • montyamp

    Ne .
    Desničarjev je več pametnih , ne samo eden .

    • luckyss

     Ha, ha, ha…ta je vrhunska,,,ti moram dati plus ;))

    • janko

     **********
     Dobra! Svetovna :)

    • luckyss

     Več kot eden in manj kot deset…pa še tisti niste (niso) javno “prisotni” ;))

    • večni srb

     Odvisno, če se sprašujemo o relativnih količinah ali objektivno stvarnih.
     Če rečeš, ali je več desničarjev pametnih kot butastih, se v bistvu sprašuješ kako pametna je desnica proti levici, če pa preštejemo samo pametne desničarje, jih je zagotovo dovolj, da je med njimi vsaj eden pameten.

     • janko

      **********
      Dobra :)

    • Simon Novak

     Ha ha ha, dobra šala, kot da je vsaj eden pameten

     • luckyss

      Eden je sigurno…pa še ta je komunist ;))

 • Foglof Tunek

  Slovenski prostor je namreč tako majhen, da desničarska propaganda zlahka doseže svoje privržence in tudi prebije njihove informacijske mehurčke. Potrebnih je fsega nekaj tisoč klikof, da neka fsebina postane viralna. Kot so bile viralne lažne novice o množičnih posilstvih, ki naj bi jih zagrešili begunci, in iz konteksta vzete navedbe o iranskem pranju denarja v NLB. Janša potrebuje neprimerno manj od Trumpa, da svojo lažnivo propagando spravi v mainstream.

  • večni srb

   Ampak to je mogoče edino,, če ljudje ne razumejo kaj se sploh dogaja z njihovimi življenji, če so odtujeni od nevidne strukture oblasti. Naloga medijev je vendar poiskati jasne odgovore na sleherno smiselno vprašanje potrošnikov njihovih produktov ter tako znova vzpostaviti funkcionalno nacionalno oživčevje, da se lahko narodno telo premika.

   • Foglof Tunek

    Čuj, ameriški primer je lahko zelo poučen. Janša ne skriva svojega občudovanja do Trumpa in njegovega modela fspostavljanja “nove dinastije,” razklane ZDA pa nazorno kažejo, kakšni so lahko skrajni učinki propagande. Lahko smo upravičeno zaskrbljeni nad početjem slovenskih populistof !!!

    • večni srb

     Kar se mene tiče, zaenkrat zgleda Trump najboljši predsednik Amerike vseh časov, kar se trenutno dogaja po planetu, je čista znanstvena fantastika. Kaj takega človeštvo ni še nikoli videlo, končno demokracija deluje kot mora, populitični predsednik pooseblja stupidnost cele nacije, pluralni stroj se pa odziva in aktivno razčlenjuje njegovo sleherno besedo, končno lahko vsi vemo vse.

 • Štajerc

  Velika čast pritiče Fajonki že zategadelj, ker je pisune imenovala – novinarji. Seveda pa je v veliko čast vrhuške pisunov na portalu Nova, kakor dovolijo objavljanje nekega @svele. Verjetno je itak iz njihovih vrst.

  • Beličič

   To je požegnano direkt od Janeza in proglašeno za zmerno.
   Je kljub temu demokratično. Kot včasih “ljudske demokracije”.

  • šmentanamuha

   Se sramuješ @sveleta? Res vam dela sramoto levičarjem, se strinjam. Celo tako zelo se ga sramuješ, da si ga prepisal kar v desni tabor. In Nova 24 je toliko demokratična, da se lahko oglašate tukaj vsi levi pacienti. In to zagovarjam, čeprav se mnogi ne strinjajo, ampak tako se vsaj vidi, kdo je kdo.

   • Štajerc

    A ti @svele poznaš, da veš, v kateri tabor spada???

 • bisabre

  In kaj baba lahko naredi, razen gofljanja po levičarskih medijih, vključno z javno RTV? Nujno potrebujemo še eno podobno tv kot je Nova24 in predvsem radijske postaje, ki imajo velik vpliv v lokalnem okolju. To je to, vztrajno in učinkovito jim je treba počasi zapreti lažnive gobce pa bo. Folk bo gledal vse, razen tistih zadrtežev, ki tako in tako vsako leto molijo k odrezani in balzamirani Titovi relikviji. Po domače povedano, ko jih j.be! Počasi a vztrajno jih je treba preglasiti in ljudem ponuditi RESNICO. Potem bodo tudi volitve drugačne. Vsekakor pa je treba čimprej uvesti možnost elektronskega glasovanja (volitev), s tem se bo število opredeljenih volilcev močno povečalo. Mislim, da bo potrebnih vsaj še 10 let, da se stanje pri nas normalizira. Če bog da, da vmes zmaga desnica seveda, ki bi vse skupaj lahko pospešila. A v to je v sedanjih okoliščinah (levica obvladuje medije, sodstvo in policijo) misija nemogoče.

  • Simon Novak

   In kaj lahko vi, zahojeni đesnjaki, naredite, razen gofljanja po đešnjaških medijih?

   • antimur

    Še znaš kaj drugega gobcati kot “zahojen” in “đesnjaki”, nisi vreden , da bi človek razpravljal s teboj, ker si zabit kot tele, edino kar pride od tebe je sovražno kučanistično momljanje. Ne mislim več s teboj zapravljati časa, mi je pod častjo.

    • Simon Novak

     Če pa ste đesnjaki in če pa ste zahojeni, in to skupaj nanese zahojeni đesnjaki, zahojenec

  • janko

   *********
   Tako je! To je to!

   • Simon Novak

    Jankec, pomiri se, da te ne bo kap

    • janko

     Ampak povedal je bistvo! In golo resnico.

     • Simon Novak

      Jankec, ne bluzi in še enkrat preberi

     • janko

      “….. To je to, vztrajno in učinkovito jim je treba počasi zapreti lažnive gobce pa bo. Folk bo gledal vse, razen tistih zadrtežev, ki tako in tako vsako leto molijo k odrezani in balzamirani Titovi relikviji. … Počasi a vztrajno jih je treba preglasiti in ljudem ponuditi RESNICO. Potem bodo tudi volitve drugačne. Vsekakor pa je treba čimprej uvesti možnost elektronskega glasovanja (volitev), s tem se bo število opredeljenih volilcev močno povečalo. Mislim, da bo potrebnih vsaj še 10 let, da se stanje pri nas normalizira. Če bog da, da vmes zmaga desnica seveda, ki bi vse skupaj lahko pospešila. A v to je v sedanjih okoliščinah (levica obvladuje medije, sodstvo in policijo) misija nemogoče.”

      Ja, tako je stanje pri nas, tako je! nisem v politiki, sem pa vseskozi besen na vse levuharsko, v tem ni sploh nič pozitivnega!

     • večni srb

      Ne bi rekel, da se državljanom ne ljubi na volišča, prej verjamem, da nočemo.

     • Simon Novak

      Vzemi tablete, ki ti jih je predpisal veterinar, in idi spat, Jankec

     • ZatonMesecnikov

      Pedosimone, si danes lovec, ki iščeš plen? Kot tvoja tovarišija nekoč po gmajnah? Na Jankota si se spravil, ker si začutil priložnost? Majke ti ga spalim…

     • Simon Novak

      Marš, gnus smrdljivi pedofilski, zgnij že enkrat

     • večni srb

      Volitve so odvisne od pričakovanj ljudi, kdor ne verjame, da bo pri nas še kdaj bolje in ve, da je vedno lahko še slabše, zagotovo ne bo niti poskusil vplivati na proces.

  • Foglof Tunek

   Drži umazani gobec. Slovenija je z ustanavljanjem neskrito strankarskih medijef, česar žal novinarski ceh nikoli ni zares obsodil, stopila na pot antidemokratičnih držaf, zaradi česar se omenjeni učinki politične propagande normalizirajo. Pred desetimi leti to ni bilo normalno, zato je Janša še tajil lastne brezplačnike, prodane novinarske duše pa so se skrivale pod smešnimi psevdonimi. Danes takšne zatajitve ni več, desničarski novinarji pa nesankcionirano zastavljajo prava imena pod svoje grmade laži. Propaganda je postala institucionalizirana in temu nihče ne oporeka. Žal !!!

   • ZatonMesecnikov

    #Slovenija je z ustanavljanjem neskrito strankarskih medijef,#

    haha, praksa ki se je začela maja 1945 z ukinitvijo dnevnika Slovenec, ki je zadnjič izšel 29. Aprila 1945 v Ljubljani. potem so pa prišle razne Ljudske pravice in podobno, kar omenjaš v svojem prispevku…

  • luckyss

   Ti očitno v resnici verjameš kar govoriš…pa še pismen si…
   Fenomen..

   • ZatonMesecnikov

    Stara generacija se še kako boji in vidi udbo še vedno na vsakem koraku. To je pač posledica 70 letne indoktrinacije in življenja v strahu. In to je v njih. Zato se vedno podrejajo tistemu, ki je na oblasti.

  • učko

   Kwa ti bojo novi TV kanali, če pa še na tej ni nobenga pametenga programa, vse je totalno negledljivo !!!!!! Kdo pa še gleda Nova24? Samo odfukanci !

   • Štajerc

    Mađari, keri plačujejo Nova, itak nič nea zastopijo…

   • večni srb

    To je dokument. Komentarje bodo pa verjetno izbrisali, saj čez desetletja itak ne bodo več aktualni.

  • večni srb

   Kdo bo pa plačeval lokalne medije, mogoče vaške oligarhije, ki financirajo že vse ostalo.

 • montyamp

  UDBOVSKI DECI , komunistom in levici ne preostane drugega, kot da lažejo in sovražijo.
  Sovraštvo ni znak sedanjega zla, temveč je posledica medvojnega in povojnega velikega zločina…

  • večni srb

   Imaš občutek, da te kdo sovraži? Mogoče edino tisti, ki te poznajo.

   • montyamp

    Poglej novo vlado .

    • večni srb

     Jaz sem iz stranke slovenskih nevolilcev, raje si bom zarinil glavo še bolj globoko v pesek, mogoče bo minilo samo od sebe.

     • montyamp

      Tako je prav , naj se murglosrbi sami sebe spet izvolijo .

     • večni srb

      Hrvati so se že, imajo oba predsednika, z malo sreče, bodo obdržali tudi župane.

     • janko

      Vsak glas šteje! Vsakokrat in vedno na volišče in voliti! Potem pa na pir in si rečem: pa sem vas pobuči, rdečkarji.

     • večni srb

      Ni tako preprosto, tudi druga stran je soodgovorna že s tem, ko ne pomaga, saj se sploh ne mešajo v vsakodnevne probleme navadnih ljudi.

     • Beličič

      Pravilno.Jaz tudi zmeraj rdečkarje volim,da jih spravim v godljo!

   • macon

    Kolikokrat so me že postrani gledali, čeprav niso nikoli imeli nobenih argumentov v debati. Največ kar so zmogli je bilo, da so vsi enaki. Levi skačejo pokonci na izjavo koga iz SDS in jih briga za milijonski in milijardni levi kriminal. Lepa etika in morala pa tudi predstava, kaj je res škoda.

    Izgledajo kot lutke na daljincu, ki jih nekdo pritiska in ugaša. TV-ju sem nehal verjeti na koncu osnovne šole, ti pa še zmeraj požirajo navodila v tv dnevniku.

    • večni srb

     Zakaj raje naravnost ne povejo, da pojma nimajo in so se šele zavedli celotne kompleksnosti države, medtem narod spontano podpira zastareli aparat, ki deluje.
     Kdo si ti, kaj si ti, sova ve vse o tebi.

 • učko

  Mah kwa bojo levuharji živčni? Zarad koga? Zarad totalno nesposobne in anemične “opozicije”, ki to nikakor ni !?!? Dokler bomo imel totalno nesposobno opozicijo, lahko levuharji delajo kar hočjo, ga serjejo na polno in mirno spijo !!!!!! Vse imajo še vedno v svojih rokah, na koncu tud sodstvo in tožilstvo. Kwa je desnuharji prfukneni, kwa si pa domišljate?! Bumbarji nesposobni !!!! Z unim Šipcem JaJotom na čelu !!!!!!

  • večni srb

   Ne razumejo, to pomeni, da bodo morali živeti in delati tako kot drugi hočejo, celo paziti kaj razmišljajo sami zase.

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   To ućko! :)

   PS: Povej resnico. :)

 • Krtača 20

  Kakšna debata…more pa jajota fajn pečt resnica da tko joka.

  • Štajerc

   Glej, kaj fali Janši??? Dobi dobro plačo, da večino časa previsi na twitterju in piše twitte take vrste, da jih potlej tukaj obelodanijo.

   • večni srb

    Janša piše neprimerno manj twitov od Trumpa, verjetno dela na nadaljevanju pravljice o Norikumu.
    Končno bomo slovenci dobili mojstra, na nivoju Shakespearja, ki razume pravo srž drame.

    • Štajerc

     LOL. Sem ti pripravil primerjavo:

     @JJansaSDS

     Tweets 56.5K
     Following 2,276
     Followers 51.3K
     Likes 7,358
     ————–
     @Donald J. Trump

     Tweets 39.4K
     Following 46
     Followers 55.3M
     Likes 26

     • večni srb

      haha… ;)

  • Simon Novak

   Pa še kako peče vse đešnjake, še bolj jih bo 18. 11. zvečer

  • macon

   Resnica je, da vi norci in bolniki podpirate navadne leve kriminalce, lažete pa oboji. A si ti komu fotr? To mora biti otroke sram, da imajo fotra tako pokvarjenega idiota.

   • Štajerc

    A se tebi zdi tovrstna korespondenca resna???
    —————

    Tanja Fajon, mag

    “Svoboda govora je vrednota in se je ne sme zlorabljati v politične namene, tako kot to počnejo nekateri “novinarji v službi resnice”. Posebno odgovornost za širjenje laži imajo politiki, ki se za tem skrivajo. Sramotno!”

    @drVinkoGorenak

    Replying to @tfajon

    Tanja sramotno je vaše “lupanje” brez kakršnihkoli natančnih podatkov. Ali zmorete le “lupati” ali lahko navedete kakšen dokaz. Jaz jih lahko navedem kolikor hočete, če je govora o vaših dominantnih medijih, ki “lupajo” tako kot vi.

    • macon

     Leva politika je pač popolnoma ponorela z vulgarnimi lažmi in bebci na položajih. Fajonka si verjetno verjame, kar pomeni, da je duševno poškodovana.

     Pojma nimam, kako se na to odzivati, vendar je po mojem brezveze držati kulturni nivo. Kaka razprava neki, to je umobolnica.

     • Štajerc

      Leva politika v svetu navidezno izgublja moč. To je vse. Desna pa vetra ne zna ustrezno ujeti v svoje jadro.

  • xtc

   A si ti opravilno nesposoben BEBO?
   Fajonka se zaganja v Jj ne obratno bebček.

 • ZatonMesecnikov

  Fajonka, ena pametna zate.

  Gledam juriše Honduražanov na mehiško mejo. Z vsemi simpatijami komentatorja na RTV. Njihove zahteve so odprte meje do osovražene Amerike, zaradi skorumpirane vlade in neperspektivnosti doma. Tam pa življenje, kot ga vidijo na TV, pa verjetno juriš na Trumpa. S komentatorjem Edijem Žitnikom – Ćelavim v prvih vrstah. Upor zatiranih torej proti zatiralcem kar tam pred Belo Hišo in v duhu svetlih tradicij protiimperialistične Fronte iz leta 1941. .

  Zakaj je ta osovražena Amerika vedno cilj? Očitno je, da velika večina svetovnih držav ne more zagotoviti standarda življenja svojemu prebivalstvu, kot je v razvitem svetu. Ne s stališča urejenosti države v smislu nekorupcije ter logičnega in racionalnega funkcioniranja države. V smislu blagostanja za svoje prebivalce. V čem je problem in zakaj bi razviti svet moral vzeti vse te demografske viške iz teh držav?

  Prva težava je seveda visoka rodnost, ki pobere vso gospodarsko akumacijo neke države za preživetje demografskih viškov. Drugo težavo so pojasnili že sami Honduražani, skorumpirane Vlade in brezperspetivnost družbe.

  Vendar v čem je težava? Ker tem družbam ločitno lahko pomagaš le tako, da jim daješ denar, pa da nezadovoljne jemlješ v svojo državo. Do tu je meja, ki so jo začrtali Edvard Žitnik – Ćelavi in neuvrščena Tovarišija.

  Zato vam jaz povem, zakaj bi rinili Honduražani k tebi, če je veliko lažje, da ti pošlješ svoje v Honduras, da uredijo zadeve. Ker know how Honduražanov očitno ne obstaja, (kot tudi venezuelcev ne). Neokolonializem je rešitev sveta za sedanje migracijske in ostale težave. Prisilne uprave držav, ki same niso sposobene živeti. Tako kot v primeru podjetij.

  Pa naj se Levičarji penijo okoli ust, jaz jim pa povem ko vas hebe…

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Kdo normalen, bo bral te neumnosti? :)

   PS: Glede na to, da je večina forumašev nepismena. :)

   • ZatonMesecnikov

    I tvoji Srbi beže iz Srbije Udbice. Kao njihovo pravo..Beže na zapad.

    Zašto ne bih ponovo Erdogan uzeo Srbiju, pa da “sredi” stvari tamo i žitelju omoguči pristojan život? kad Srbi neznaju da si sređe državu čoveka pristojno?

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Boring! :)

     PS: Bježe za bolji život. Svaki normalan čovjek, bi to uradijo.:)

     • ZatonMesecnikov

      A zašto Srbija, samostalna već 200 godina nikako do boljeg života, ko Njemac primerice, Udbice? Nikako da krene. Svi drugi krivi.

      Zašto Udbice, ko je kriv? belosvetska zavjera, Vatikan, Švabi,. Amerikanci…A zašto beže tamo, a ne do Putina?

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      To pitaj njih i židove, koji uništavaju svijet zbog novca. :)

      PS: Nemam odgovora na sva pitanja svijeta. :)

     • ZatonMesecnikov

      Kažeš Udbice, Židovi i Amerikanci uništavaju Srbiju več 200 godina, ha, ha, ha.

      Erdogan vama je spas Udbice. On je protiv Židova i protiv Amerikanaca. Beogradski pašaluk, pa će Srbija procvatati…

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Auuuu jesi retardiran. :)

      PS: Ti stvarno ništa ne razumiješ. U tebe je glava šuplja. :)

     • ZatonMesecnikov

      Ovako Srbin zbori, kad nešto ne razumije. Pitanje sasvim jednostavno.

      zašto Srbija 200 godina samostalna nikako da procvata, a njemačka svaki put kad je razbijena ponovo procvata.

      nešto u Srbima i nešto posebno u njemcima?

  • večni srb

   Cela južna amerika bo šla po vzoru kitajske kulturne revolucije, ko bodo mase razrile zemljo in iz površja postrgale vse lahko dostopne naravne surovine, se bo tja začel stekati globalni investicijski kapital, iz katerega bodo nastala nova velemesta, v katera se bo masovno selilo obubožano ruralno prebivalstvo.

   • ZatonMesecnikov

    To je že lenin napisal v svojem delu “Imperializem, zadnji štadij kapitalizma”..

    Ponavljaš se…

    • večni srb

     To pa nisem vedel, moram obiskat Leninov mavzolej, ker ne verjamem, da je tak človek res obstajal.

     • ZatonMesecnikov

      Ja, je že pred teboj tako razmišljal, 100 let.

  • Brezno

   Pa da se ti lubi take kozlarije pisat

   • ZatonMesecnikov

    Kaj priporočaš za čtivo, da “revidiram”?

    Dr,.Aleš Bebler, pot v neuvrščenost, FSPN v Ljubljani 1976? Edvard Kardelj, samoupravljanje s temelji socializma, Ljubljana, 1975?

    Povej, da bom razmišljal kot Edi Žitnik – Ćelavi…

    • Simon Novak

     Pedo

  • Štajerc
  • Simon Novak

   Pedofil smrdljivi

 • samotoje

  Prav ima Fajon, udarna Kučanova pest v Bruslju. RTV novinarji so, razen nekaterih izjem, prodane politične lovače.

 • montyamp

  Fajonke na YouTube ne brišejo .
  Zakaj brišejo Švicarja , ki bandi naliva čistega vina ????
  Sorosa bo še glava bolela , preden ga pobere .
  Pravijo da je pametnejši od Hitlerja , zato so ga židje spravili ob službo na univerzi .
  https://www.youtube.com/watch?v=4bF-3rulJz0

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Janša je Kučanova najboljša investicija. :)

  PS: Zapomnite si to. :)

 • Brezno

  Kwa je desnuharji a ste pripravljeni na novo pusenje na zupanskih volitvah?

  • večni srb

   Tudi tvoja vaška skupnost si zasluži župana SDS!

   • Brezno

    Sds nikoli in nikdar!

    • večni srb

     Kar ste si zaslužili, to boste tudi dobili.

     • Brezno

      Ne v nasi vasi. Sovrazimo sds

     • večni srb

      Ne bojte se neznanega, SDS bo prišel kot tat ponoči in vam ukradel vse volice.

     • Brezno

      Eh vecni luzerji nimajo sans. Ne v sentilju!

     • večni srb

      Hrvaška naveza.

 • Foglof Tunek

  Nehajte lapat in glejte Slovenija ma talent. Tam nič ni kaj dosti desničarjef !!!

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   “Naši” pojejo? :)

   PS: HAHAHAHAHAH :)

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  A takvi kao ja, ne idu u raj. A šta ću tamo ja, kad pored sebe imam anđela! :)

  PS: Kučan! :) #HAHAHAHAHAHAH

 • Joško

  Levaki, ste zopet cel dan viseli na internetu in pisali neumnosti. Pojdite v naravo in si ohladite vroče glave.

  • Beličič

   Nekateri imamo prenosnike!

   • Joško

    Imate, v obliki steklenice.

  • večni srb

   Zate je to mogoče relativno, ampak zame je ta hip zagotovo tema in dežuje.

  • ĐĐ Style

   Ob tej uri????

   • Joško

    Saj te ni strah.

    • ĐĐ Style

     Mogoče kakega domobrančka srečam, ga bom kar v jamo fuknu.

     • xtc

      He,he,he ko samo z nogo tresne ob tla si že pos**+ in posc*** ne ,da bi te še zagrabil ,takoj urno v maniri

     • Joško

      Pazi,da se ne spotakneš ob lastno senco.

     • macon

      Ti in katera vojska?

     • Brezno

      Partizanska

     • macon

      A upokojenci na borčevskih proslavah, ki rabijo nekoga, da jim redno menja plenice?

      Izgleda ti je črna luknja posesala še tisto malo pameti, budala komunajzarska.

     • Brezno

      Taki so dovolj za tebe

     • macon

      Zelo si želim dopisovati z levičarjem, ki ni kreten. Težko mi bo ratalo.

     • xtc

      A misliš bsandite?

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Reče prejemnik socialne in dežurni komentator na Novi24TV. :)

   PS: Ti si socialna pederčina. :)

   • Joško

    haha;pederčine ste levuharji

 • Brezno

  Ka vam je pa fajonka nardila?

  • Beličič

   Rajca jih!

  • ZatonMesecnikov

   Po Dražgošah širi sovraštvo in poziva k nadaljevanju Državljanske vojne.

   • Simon Novak

    Marš, golazen pedofilska

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Kwa je desnuharji prfukneni, kwa si pa domišljate?! Bumbarji nesposobni !!!! Z unim Šipcem JaJotom na čelu !!!!!! :)

  PS: Avtor: ućko :) #PravIma

  • Brezno

   Sam je pa ivan res podobn prodajalcem sladoljeda

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Poglej si slike, ko je bil mlad. :)

    PS: Rođeni brat Ramuša Haradinaja. :)

  • ZatonMesecnikov

   A kako Srbi prošli sa SDS Udbice? SDS Radovana Karađića, Sokola u Letu, koje se plašili po čitavom svjetu…

   • Simon Novak

    Pedofil smrdljivi nagnusni

    • ZatonMesecnikov

     Ti še kar smrdiš tukaj po portalu? Boš obscal vsak post ali kaj?

     • Simon Novak

      Marš, golazen pedofilska

 • Foglof Tunek

  Čujte desnosučni, kje pa mate Evo Irgl? Jas bi jo nategno… če si seveda ona to želi… tak po haloško, brez olagumija :)

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Veš, da si želi. “Ta desni” ne znajo zadovoljit ženske. :)

   PS: Ti samo navali. :)

   • Joško

    Levaki ste bili znani posiljevalci

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Govoriš o papežu, duhovnikih,…? :)

     PS: Oni so pedofilski posiljevalci. :)

     • Simon Novak

      Isto kot ZatonMesecnikov

    • Beličič

     Posojilojemalci v frankih misliš?

    • Foglof Tunek

     Fsako desničarko ki sn jas posilo ji je blo fšeč…kapish?

  • Brezno

   A ni z onmu ko poje prokleta je dusa slovenska?

   • Foglof Tunek

    Fseeno skom je…po seksu bi oba skadla po en čik…pa liter šmarnice spila…

  • djoka bolime

   Sanja svinja o koruzi,..
   p.s.
   tumpek

 • Joško

  Ajde levaki spat,;jutri gredo pošteni in delavni ljudje na delo.

  • ZatonMesecnikov

   Levaki delajo od “doma” kot je sedaj pri njih na javnem moderno…

   • Simon Novak

    Pedo, crkni

 • Kosobrin

  Ha, ha, pa vas je! Toda, kaj se pa sekirate, saj vedno stavite na svobodo govora!? Sedaj vidite, kako je, če te kdo užali, vseeno pa je drugače, če te užali z RESNICO!

  • ZatonMesecnikov

   Mi ti ves čas serviramo Resnico kosobrin, a kaj ko ti misliš, da je samo ena, tista od ZZB…

   • Simon Novak

    Pedo, zgnij

    • ZatonMesecnikov

     PedoSimon?

     • Simon Novak

      Pedo

     • ZatonMesecnikov

      Pedosimon…

     • Simon Novak

      Pedofil

     • ZatonMesecnikov

      Pedofilček Simon, kako kaj fantki, za katere si potem obtoževal Župnika?

     • Simon Novak

      Pedo, zgnij

     • ZatonMesecnikov

      Pedosimone, pederček kot si se bodo z vesljem posladkali v zaporu. Boš vedno “žena”… Ne bo treba menjati spolnih vlog…

     • Simon Novak

      Crkni, pedo, bo svet takoj lepši

 • Olga2345

  Poglejte spodnji link:

  https://homunizam.wordpress.com/2017/11/24/postoji-anatomska-razlika-izmedu-mozga-ljevicara-i-desnicara-amigdala/amp/?__twitter_impression=true

  Ne samo da so levičarji podkupljeni (Soros, državni proračun), tudi možgane imajo na stopnji otroka – nikoli ne odrastejo!

 • Simon Novak

  Bodite pozorni na pedofila, ki se tukaj predstavlja kot ZatonMesecnikov, zadnjič se je izdal, ko je omenjal mlade Tajke, gnus nagnusni pedofilski, in takšnemu zahojencu puščate đesnjaki, da se skriva tukaj med vami

 • ZatonMesecnikov

  Bodite pozorni na pedofila, ki se tukaj predstavlja kot Simon Novak, zadnjič se je izdal, ko je omenjal mlade fantke, gnus nagnusni pedofilski, in takšnemu zahojencu puščate levaki, da se skriva tukaj
  med vami

  • Simon Novak

   Pa še ponavljati znaš dobro, gnus nagnusni pedofilski

 • ZatonMesecnikov

  Še enkrat bodite pozorni na pedofila Simona Novaka.

  Pa še ponavljati se zna dobro, gnus nagnusni pedofilski

  • Simon Novak

   Slej kot prej te bodo odkrili, nagnusni pedo

 • ZatonMesecnikov

  Slej kot prej te bodo odkrili Simon Novak, nagnusni pedo

  • Brezno

   Ma pojdi v cerkev tam mas baje polno teh pedofilov

   • ZatonMesecnikov

    Saj ga najdeš že tukaj, ne rabiš v cerkev. Simona Novaka…

    • Simon Novak

     Pedo

     • ZatonMesecnikov

      Pedolino?

     • Simon Novak

      Upam, da bodo izsledili tvoj IP, da boš lahko pristojnim pojasnil tvoje izjave o mladih Tajkah na tvojih potovanjih tam, pedofil nagnusni

     • ZatonMesecnikov

      Jaz na Tajskem bil nisem Simone, ti si pa mlade fantke šlatal, pa potem obtoževal župnike. baraba umazana.

      Tvoj IP je pravi naslov, ampak ko pride čas…

     • Simon Novak

      Tvoj čas bo kmalu, pedofil, upam, da te bodo tudi v zaporu našli takšni, ki imajo zelo “radi” pedofile, pedo

     • RATATA

      Lepo se obnašaj! Karkoli boš še izjavil, bo uporabljeno proti tebi.
      Še dodatno si poslabšuješ situacijo.

     • Simon Novak

      Zahojenec, vzemi tablete, ki ti jih je priporočil veterinar, in idi spat…in ne zagovarjaj pedofila ZatonMesecnikov, ki rad piše o MLADIH Tajkah

     • RATATA

      Kaj pa je narobe z mladimi Tajkami na Tajskem?

     • Simon Novak

      10-letnimi, gnus=?

     • RATATA

      V kak§nem smislu? Gnus.

     • Simon Novak

      Da sprašuješ, kaj je narobe z 10-letnimi Tajkami na Tajskem in “pohodu” ZatonMesecnikov na njih

     • RATATA

      No kaj?

     • Simon Novak

      Kaj misliš?

     • RATATA

      Ti si za mislit strokovnjak.

     • Simon Novak

      Kaj misliš, zakaj mu pravim pedofil, Einstein?

     • RATATA

      Ja zato ker si usekan lewuhar, jasno!

     • Simon Novak

      Ti pa zahojenec, ampak to ne spremeni dejstva, da je ZatonMesecnikov pedofil, ti pa njegov odvetnik, gnus

     • RATATA

      Poznam ga že dolga leta in vem da ni. Brezveznež si. Čista zguba!

     • Simon Novak

      Potem pa se zamisli, kako dobro ga poznaš, zahojenec, in zakaj potem piše o 10 letnih Tajkah in o njegovem “pohodu” na njih

     • RATATA

      No, kaj pa je napisal? Povej.

     • Simon Novak

      Pa kaj ti si govedo zahojeno??? Kaj misliš, kaj je napisal, če mu pravim pedofil??? Če pa se želiš naslajati, se pa kar na njega obrni, ti bo že on napisal “sočne” podrobnosti

     • Ana Job

      Kje pa je to napisal, lahko prilepiš?

     • Ana Job

      Njegova ne uporablja japonskih kroglic in verjetno tudi o tem kaj počnejo Tajke ne ve nič.

     • ZatonMesecnikov

      Meni se zagotovo ne bo upal nihče približati pedosimone. S teboj se bodo pa z veseljem posladkali, pederček kot si.

     • Simon Novak

      Marš, golazen smrdljiva pedofilska, kaj vse mora zemlja nositi

     • ZatonMesecnikov

      Pridi, pa ne bo treba zemlji več nositi gnilobe, kot si ti…

     • Simon Novak

      Pedofilom kot si ti se izogibam na kilometer, ker se na tej razdalji ne voha tvoj smrad, pedo

     • ZatonMesecnikov

      Pederček nemočen, še za pravo soočenje nisi. Te babe nikoli niso marale a?

     • Simon Novak

      Za soočenje s pedofilom??? Potem mi 200 tuširanj ne pomaga, da sperem tvoj gnijoči smrad s sebe

     • ZatonMesecnikov

      Ha, ha, imaš že izkušnje ko si spiral smrad telesnih tekočin partnerjev iz sebe?

      Mojih ne bo treba, jaz se lotim stvari drugače, bolj po domače…

     • Simon Novak

      Gnus pedofilski

     • ZatonMesecnikov

      Po koliko dneh pa sperma zasmrdi na telesu Simone? Daj povej, ti imaš iskušnje?

     • Simon Novak

      Pedo

     • ZatonMesecnikov

      Imaš kaj težav po “goltanju” Simone?

     • Simon Novak

      Vidim, da opisuješ svoje življenje, vse ti je dobro znano, pedo

     • ZatonMesecnikov

      Ja, zanima me, ker prijateljica tega ni marala. Pa me zanima, ko to moški med seboj opravite. Slišal sem, da ste bolj drzni glede tega…

     • Simon Novak

      Lahko napišeš svojo življenjsko zgodbo, vidim, da ti je ta tematika blizu, pedo

     • ZatonMesecnikov

      Sprašujem brez zamere. Še nikoli mi noben pedrček tega ni razložil. Sedaj je priložnost…

     • Simon Novak

      Pedo.

     • ZatonMesecnikov

      Daj povej Simon, pogoltneš pa potem poplakneš, ali gre brez tega?

     • Simon Novak

      Pedo

     • Brezno

      Takim se rece prikriti geyi

     • ZatonMesecnikov

      Se ponujaš Brezno? Bi ga rad fasal od zadaj nocoj? Kar na Simona se obrni pa se zmenita…

     • Simon Novak

      Pedo

     • Brezno

      Ma ste vi desnuharji prf.knjeni. groza

   • xtc

    A tebe rajcajo farji?

 • Duhec

  Če bi bli uh in ah, bi imeli sponzorje. Tko pa… Pralnica dnarja?!

  • Brezno

   Balkanska posla

 • Brezno

  Alo desnuharji a fajonke ne marate ker je zenska al zakaj ne? Vidimo spodaj da so vam desnuharjem ljubsi moski

  • ZatonMesecnikov

   To imaš v mislih Simona Novaka? On je levičar. Kot vsi pedrčki…

   Za skupaj sta Brezno…

   • Simon Novak

    Pedo!

    • ZatonMesecnikov

     Ne vem če je Brezno pedo, zdi se mi polnoletem. Se bosta pač sama zmenila…

     • Simon Novak

      Pedo

   • Brezno

    Saj znamo brati kaj pises ocitno je da so ti ljubsi moski

  • tohuvabohu

   Radi imamo prave ženske. Fajonka je žalitev vseh pravih žensk.

  • Common Sense

   Brezno, zakaj pa ne bi desničar rad imel žensk? Od kje si to privlekel? :) Daj no, saj zmoreš bolje!

 • Simon Novak

  Bodite pozorni na pedofila, ki se tukaj predstavlja kot ZatonMesecnikov, zadnjič se je izdal, ko je omenjal mlade 10-letne Tajke in njegovem “pohodu” na njih, gnus nagnusni pedofilski, in takšnemu zahojencu puščate đesnjaki, da se skriva tukaj med vami

  • RATATA

   A si ti tisti Simon, ki s kredo rišeš dan na dan?

   • Simon Novak

    Ne, to je tvoj ata, ki te je naredil tako zahojenega

    • RATATA

     Moj ata ni nikoli risal s kredo. To vem dobro, saj sem ga natančno opazoval do njegove smrti pred dvema letoma.
     Bom pa menda že vedel.

 • ZatonMesecnikov

  Bodite pozorni na pedofila, ki se tukaj predstavlja kot Simon Novak, zadnjič se je izdal, ko je omenjal mlade 10-letne fantke in njegovem “pohodu” na njih, gnus nagnusni pedofilski, in takšnemu zahojencu
  puščate levaki, da se skriva tukaj med vami

  • Brezno

   Kaj lazes to si ti pisal

   • ZatonMesecnikov

    To je pisal Simon Novak.

    • Brezno

     On pravi da si ti. Naj nekdo kopira da vidimo

     • ZatonMesecnikov

      Kar poišči, za nazaj, Brezno. pa varuj se ga Simona, naskakuje tako mlade, kot stare moške…

     • Simon Novak

      Poišči brez skrbi

     • ZatonMesecnikov

      Onegavil si Fantke, potem si pa župnike obtoževal, beda pokvarjena.

      zato je pa v zadnjem času toliko obtožb na župnike, umazanci umazani. Ker se ne znajo braniti.. Nova taktika levičarjev.

      Definitivno se ne bi zate dobro končalo, če bi mi prišel v roke…

     • Simon Novak

      Nisem otrok, pedofil, ti rad otroke dobiš v roke, tako si zadnjič napisal o Tajkah in takrat si se razkril, pedo

     • ZatonMesecnikov

      To si ti pisal o fantkih in župnikih, baraba mala pederska, v resnici si pa ti onegavil, pa šponal, naj obtožijo Župnika, da bi ti potem denar vzel. Umazanec.

     • Simon Novak

      Pedo…

     • RATATA

      Brezno, ti nisi merodajen, ker te nihče ne jebe!

     • Brezno

      Tebe so ze v vojski dost. Jebali

     • RATATA

      To pa!!
      Imeli so me za separatista.
      Za vsako stvar sem, ki so mi jo naložili se jih preklel in zraven pridal kurbaprasica. Tako so mi tudi pravili. Zastopli pa itak niso nič ćifutarji prekleti.

     • Simon Novak

      Ja, to bo. Drgnil si stranišča tiho in samo molil, da jih ne dobiš po smrdljivem gobcu, zahojenec

     • RATATA

      O to pa ne! Nisem kar tako Ratata!

     • Simon Novak

      To so ti na WC pravili

     • RATATA

      Tudi! In v gostilni.

     • Ana Job

      Tudi Jovota so imeli za separatista.

  • Simon Novak

   Zelo originalno, pedo

  • Simon Novak

   Več ljudi tukaj te je že označilo za pedofila, gnus

   • ZatonMesecnikov

    Ha, ha, Simone, pederčino mala.

    Takšnim kot ti pravijo baby face, da potem izsiljuješ za denar. baraba mala pokvarjena…

    • Simon Novak

     Pedo

 • Miha

  Nihče ne bo pogrešal greznice nova 24 ko se bo ta zaprla.

 • Brezno

  Nov poden desnuharjev in nove24: zatonmesecnikov

  • ZatonMesecnikov

   Nov pederček na sceni med levičarji, “Brezno”…

   • Simon Novak

    Pedo

   • Brezno

    In kaj je narobe z gayi?

    • ZatonMesecnikov

     Nič, če jih imaš rad…

     • Brezno

      Glede na tvoje zapise spodaj si ti najvecji gay kaj vse si zamisljas. Lol

     • ZatonMesecnikov

      Sprašujem vaju s Simonom, kako je biti gey oziroma kako stvari urejata med seboj.

     • Simon Novak

      Pedo, crkni

     • Brezno

      A ti je ful na bad ko nisi zenska a?

     • ZatonMesecnikov

      Definitivno sem raje moški. Ki ga imajo ženske rade.

      Vidva se pa pač pojdita med seboj svoje igrice. le mene pustita s tem na miru. Nisem namreč levičar.

     • Simon Novak

      Ti si pedo

     • Brezno

      Ajt ne da se mi vec ukvarjat s prikritimi gayi. Priznaj pa da bos danes spet zaspal z mislijo na moskega an

     • ZatonMesecnikov

      Me imajo ženske preveč rade, da bi mislil na moške Brezno. Misel nate pa na reciva Simona Novaka me celo odbija in mi je skrajno ostudna.

     • Simon Novak

      Ženske preveč rade??? Ha ha ha, dobra šala za zaključek nedelje, pedofilski zahojenec

     • ZatonMesecnikov

      Tebe pač nikoli niso marale, zato si se zatekel k agendi LGBTQ+P tvojih prijateljčkov..

    • RATATA

     Abnormalnost! To je narobe! Koliko otrok želiš posvojiti?

     • Simon Novak

      Pedofilstvo pa ti je OK?

     • RATATA

      Jaz in meni podobni so o.k.
      Takšen je tudi Gospod Zatonmesečnikov. Ti pa nisi o.k.

     • Simon Novak

      Gospod??????!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha ha ha, govedo

     • ZatonMesecnikov

      Se opravičujem za nivo, ampak levičar njihovega kova res drugega ne zasluži. ker klin se s klinom izbija.

     • Simon Novak

      Ti se raje opraviči vsem otrokom na Tajskem in bog ve, kje še, pedo

     • ZatonMesecnikov

      ne bom se opravičeval tajskim fantkom v tvojem imenu. Zakaj pa? kar sam se jim opraviči…

      če ne te bo pa že Bog kaznoval, ko pride čas…

     • Simon Novak

      Pedo

     • Brezno

      Bog vse vidi.

     • šmentanamuha

      Zato pazi, kaj delaš (in kaj misliš).

     • Brezno

      Tudi ti prides na vrsto za kazen pred bogom

     • šmentanamuha

      Jah, vsak dobi svoje, slej ali prej.

     • ZatonMesecnikov

      In to sprašuje takšen, ki se onegavi s fantki, za to pa obtožuje župnike, da bi izvlekel kakšen denar…

     • šmentanamuha

      LGBTQ+P (P=pedofili). To agendo zagovarjate na levi.

     • Simon Novak

      Govedo, pojma nimaš, vzemi tablete, ki ti jih je predpisal veterinar in se spravi spat

     • ZatonMesecnikov

      Boš vzel kaj Viagre za Brezno nocoj Simone? Da bo bolj trd?

     • Simon Novak

      Vedno bolj imam občutek, da ima Brezno prav glede tebe…da si zraven pedofila še prikriti gay, dobitna kombinacija

     • ZatonMesecnikov

      Vesel bom le, če bo Brezno srečen nocoj. Zato se le potrudi.

      zame bodo prijateljice poskrbele…

     • xtc

      Torej asi pedofil?

     • Brezno

      Kdo je tebe kaj vprasal?

     • Simon Novak

      Zgleda, da je odvetnik pedofilov

     • RATATA

      Brezno, izzivaš morda? Prebutast si, da bi se ognil preiskavi in obravnavi v primeru nadaljevanja izzivanja.

     • Brezno

      Jo lovcek

    • xtc

     Če so normalni v načelu nič.
     Če so taki kot ti precej zapleten psihiatrični primerek.

 • Simon Novak

  Nov in star poden đesnjakov in NoreTV: ZatonMesecnikov

  • RATATA

   Kaj ti njegov nick name ne štima?
   l uka mesec hahaha. Mesečnik v zatonu hahaha butli ste lewuharji. Bogi!

   • Brezno

    A ni lukec v vzponu jajo pa v zatonu?

    • RATATA

     A ti ješ na študentske bone?

     • Brezno

      Ma ko j.be bone kar je res je res

     • RATATA

      Pa mama ve da si tak ubtisanc?

     • Brezno

      Ubtisanc? A to je spet kaka domobranska?

     • RATATA

      Joj, oprosti prosim. Ubrisanc si, ne ubtisanc. Nimam očal za na blizu in pißem na telefon, pa debele prste imam, črke so pa tako blizu skupaj. Oprosti še enkrat ubrisanc!

     • Ana Job

      Jasno, da ne ve!!! Zakrknjene komunistke namreč ne ločijo kaj je prav in kaj narobe.

     • xtc

      On žre iz kant,kot šakal.

  • tohuvabohu

   Dolgočasen si kot odslužena kurba, indijanček.

   • Brezno

    Tudi ti nisi kaj dosti zanimiv

    • tohuvabohu

     A dej no? Malo preštej svoje ničvredne današnje poste, da bedaka novaka ne omenjam, potem pa preštej še moje. Jasno, indijanček?

     • Brezno

      Tvojih je vec zmagal si oslicek

     • tohuvabohu

      Meni se niti slučajno ne zgodi, da bi v enem dnevu oddal čez 100 komentarjev, kolikor sta jih nasrala vidva z bedakom novakom. Buuuuuuuuuuuuuuuuuu, trdonja.

     • večni srb

      Ne se mešat, ta dva sta v nekaj minutah dobila več lajkov kot ti čez cel dan.

 • ZatonMesecnikov

  Vedno ponavljajoči se poden levakov in NoveTV: Simon Novak

  • Simon Novak

   Pedo

   • ZatonMesecnikov

    Si boš dal nov nick?

    • Simon Novak

     Pedo

     • xtc

      No umiri se si pedofil,a čakaš da te kastriramo?

  • tohuvabohu

   Če ta bumbar predstavlja vrhunec leve intelektualne elite, potem se mi zares smilijo, siromaki.

 • Slehernik

  Levuharji govorijo o svobodi govora :-))))). Svet gre res u kurac

  • Brezno

   Desni svet ja

   • šmentanamuha

    Tudi ti se ne boš mogel izogniti cunamiju.

   • xtc

    Zmaguje vi odhajate.

  • tohuvabohu

   Po tleh se valjam od režanja, ko murgelski rdeči pritlikavec razpreda, da z zatiranjem svobode govora ščiti svobodo govora. To me spominja na besedičenje Levakov, da čakalne vrste dokazujejo dosegljivost javnega zdravstva vsem.

 • večni srb

  Za vsako žensko v naši politiki stoji uspešen in močan moški.

 • Brezno

  Desnuharji spet ste glasni. Pocakajte do 18.11. Na streznitev

  • xtc

   A to bo ko zalavfa širom EU Raufnk industrija?

  • tohuvabohu

   Svet se vrti, beton-komunajzarji pa ostajate na mestu.

   • xtc

    Bebo ne dojame,da se svet pomika v desno to bo šr elektrike in to poceni.

 • xtc

  Bolj me zanima kako bo posvojeni Bosanček ukrotil sindikate,ker ga Bruselj vse bolj špana?

 • Beličič
  • xtc

   Svetujem ogled “I If I” could turn back time officcial video” bolše pali. Ne homoti kot ti.

  • FRANC3

   A ni napol nagec na posnetku že pokojni?

 • xtc

  Hm?
  Tale ima majhen nos ,da lažje puši obarvane.

 • xtc

  Znanec iz levega pola je omenil ,da naj bi po mami imela albanske korenine zato jo obrezani zanimajo.

 • marker

  Moški in ženske brez potomcev skrbijo samo za sedanjost in samo za lastno korist. Sicer jim ni lahko,
  so prizadeti in pa lahko zelo hudobni, vendar življenje teče dalje. Njim je vseeno, kaj bo po njihovi smrti, pa če je tudi konec sveta. Poročeni, oziroma starši pa skrbijo za sedanjost in tudi bodočnost svojih potomcev.

  • FRANC3

   ++++++++++++++++++++++++
   Pokojni dr. Janez Rugelj bi rekel: ”Ženska brez otrok je suha veja družbe.” Danes pa so nekatere Slovenke ponosne, ker nimajo otrok (Fajonka, Makarovička, Tomička, …).

   • rabbit

    Tomička ima hčerko. samo v vednost.

 • skorpijon93

  na češkem in slovaškem nimajo muslimanov jih ne marajo, se tujcem ne prilagajajo, ti grdi rasisti ane fajončica ??? deklič objokani , ostani v bruslju in se ne vračaj domov !

  • xtc

   Zakaj se prilagajati nečemu tujemu kar mi ne diši in me moti?

   • marker

    Zato ker levica tako hoče.Levica sovraži avtohtono ljudstvo in ne izbira načinov, da mu lahko škodi.

    • xtc

     Glej sem ljubitelj techno glasbe in zabave,a ko nekdo skuša spodsekati narodno identiteto sem ostro proti taki drhali,zabava je eno narodni ponos in samostojnostr drugo in tu ni debat.

 • skorpijon93

  Poljska,Češka,Madžarska,Slovaška po popisu prebivalstva nimajo muslimanov,jih ne marajo, so nizko zadolžene države, vse razen Slovaške tudi evra nimajo, češka ima najnižji delež revščine v EU, Slovenijo je Češka pred 7 leti nazaj tudi prehitela, skratka imajo svojo valuto, suverenost, ponos, kulturna dediščina tam je zaščitena kot sveta krava, pa nimajo multikulturne norijo, tem državam res kaže optimistična prihodnost, obiščite Češko in ostale te države, ne bo vam žal ! Češka je bila v preteklosti pomembna tudi za nas Slovence, smo kulturno zelo podobni ! so pa Čehi izvedli lustracijo za razliko od Slovenije, so tudi bolj pametni in premišljeni, skratka ,učna ura in praksa za Slovenijo

  • xtc

   Nimajo pa Kučana-zlatega SLO komunističnega teleta to je narobe.

 • skorpijon93

  fajonova Tanja se lahko skrije pred višegrajsko četverico in tam je tudi ne marajo

  • xtc

   Zakaj že?

 • FRANC3

  Levaki se najbolj bojijo resnice.
  ”Resnica vas bo osvobodila” pravi sv. Pismo.
  Lenin pa je rekel:”Lažite in še enkrat vam pravim, lažite. Nekaj se bo že prijelo.” Zgodovina ta rek potrjuje.

  • Frank Novak

   Lenin nikoli ni tega rekel.
   Navedi vir.

   • FRANC3

    Zakaj nekaj trdi, če ne navajaš vira?

  • Beličič
   • Frank Novak

    To ni zgodovisnki vir. To je video ki temelji na predvidevanjih, fantaziji in ne dejstvih. Ta video je prav tako kredibilen kot razlaga saudske vlade kaj se je zgodilo z novinarjem v Istambulu.

    • Beličič

     Kje to piše?

     • Frank Novak

      Ja, kje pise: Lažite in še enkrat vam pravim, lažite. Nekaj se bo že prijelo… mogoce zdruzena dela Lenina ali zdruzena dela Janeza Janse?

     • Beličič

      Ja,kraljevina bomo postali.

  • Goran Hvala

   men se zdi da se vam jansevikom dost bolj tozi po bivse sistemu. glede na to da navijate za orbana ki je skoraj kot tito….vse v njegovi lasti. vse pod njegovo kontrolo. tukaj pa trobite o demokraciji…pa sej ste ubrisani kot kante…

  • Simon Novak

   Franček, v kot

 • desmosedici vam jebe …

  Tej lajdri se že po obrazu vidi pokvarjenost in primitivnost….. hja takih je ogromno v Sloveniji (večina policistov, tožilcev in novinarjev). ….

 • cosmosjasnovidec

  Kdo k vragu je skupaj spokal to gnusobno antipatično spako??
  Ravno sem hotel kaj popiti pred spanjem,ko zagledam sliko te antipatične krastače tako,da mi je minila žeja.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Goran Hvala

   a nista v zlahti? kaj se zdej finga delas prevarant…

  • Simon Novak

   To si verjetno gledal v ogledalo, zahojenec zahojeni

   • cosmosjasnovidec

    Razumem,da zagovarjaš svojo setro spako,ker si prav tako enaka grdosinja kot ona ampak se nauči vsaj malo kulture svinjak čobanski buzerant.
    Da te zahojeni starši niso ničesar naučili je logično,ker so čefutarska nekulturna neizobražena golazen ampak bi ti vsaj lahko kreteni pojasnili,da moraš pametnejše od sebe spoštovati driska pasjejebska zabita.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

   • mginko

    Tudi psihiatrija te ni do sedaj rešila in tudi ne bo. Večni psihopatski bolnik.

    • Simon Novak

     Ti si še tam?

    • Simon Novak

     Bejži, no, zahojenec

 • Silka

  Vsaka rit najde svojo palico in tudi njena jo bo. Upam le, da kmalu.

 • ljubinica

  Poglejte, kaj je na MMC objavil Vasev.
  V Sloveniji priseljenci z Balkana terorizirajo Slovence.

 • Gavtroža

  Pustite že enkrat to spako pri miru , kajti že veliko časa je preteklo ko je -bo pristala na smetišču zgodovine.

 • rabbit

  Vprašajte jo kako je bilo takrat ko se je še Krautberger pisala pa je imela ljubčka , kije delal za RTV SLO so ga plačevali kako a na črno ali legalno.

 • majo

  Ponovno napad s strani SDS.Ne morejo iz svoje domobranske kože in kar naprej tolčejo po vseh,ki ne trobijo v njihov kravji rog.Spravili so se na Fajonovo,ki v Bruslju velja za eno najboljših poslank,ki ne izkrivlja resnice in ki realistično pove tisto kar mora povedati.Ko si Janša dovoli napisati o “tretjerazredni novinarki”brez sramu pozablja,da se je v davnih MLADINSKIH časih pojavljal v titovki in se že takrat udinjal narodu s preračunljivostjo,ki ga krasi še danes-ogromno izmišljenih novic o svojih nasprotnikih -vse zato da se osvoji oblast.Žal in v veselje”NE BO VAM USPELO”!

  • rabbit

   Že ko jo v šolo hodila se je lagala zato, da je vodila proslavo veš jo dobro poznam. Laže kot pes teče oz. še hitreje samo zato da ima vedno poln korit pa nič ne dela.

  • mginko

   A si glih ven zlezu iz “stroja”, ko si tako opran. Hudo in ne da se popraviti.

 • skorpijon93

  fajonova se lahko skrije pred češko ! do gležnjev jim ni !

 • Olga2345

  Poglejte spodnji link:

  https://homunizam.wordpress.com/2017/11/24/postoji-anatomska-razlika-izmedu-mozga-ljevicara-i-desnicara-amigdala/amp/?__twitter_impression=true

  Ne samo da so levičarji podkupljeni (Soros, državni proračun), tudi možgane imajo na stopnji otroka – nikoli ne odrastejo

  • Cmerko

   pa večinoma so ženske jalove! lezbače……

 • skorpijon93

  na češkem še niste bili, do gležnjev jim niste !

 • mare

  Fajonko lahko po..ka le potreben migrant.

 • Beličič

  Mala mi je všeć.Tu ni bližnjice!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!