Fajonovi ne zmanjka idej, kako biti kontradiktorna: V Bruslju napada medijsko stanje na Madžarskem, kot novinarka pa si je z levim aktivizmom priborila mesto evropske poslanke!

Foto: STA

Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon iz vrst Židanovih Socialnih demokratov, nekdanja poročevalka režimske TV Slovenija iz Bruslja, organizira posvet z naslovom Vloga neodvisnih medijev pri demokraciji v Evropi. Zelo nenavadno, sploh zato, ker je bila Fajonova nekoč novinarka javne RTV in je redno ter zelo dovzetno delala reklamo za Boruta Pahorja, s svojim aktivizmom pa si je prislužila dobro plačano službo evropske poslanke. Že takrat je kazala pravo obarvanost, kar pa ni zgled neodvisnega novinarstva, niti s tem ni pripomogla k bolj demokratični ureditvi. Na posvet bo povabila “strokovnjakinjo” za medije Sandro Bašić Hrvatin, čeprav bi bilo bolj prav, da bi tja povabila novinarja Jožeta Možino, resnično žrtev napadov na neodvisno novinarstvo.
V vabilu na dogodek Tanja Fajon na dolgo in široko dolgovezi o tem, kako zaskrbljujoče naj bi bilo stanje “javnih”, tj. državnih medijev v Evropi. Ogrožena naj bi namreč bila njihova neodvisnost, njihovo financiranje in povečeval naj bi se pritisk na delovanje njihovih novinarjev. Pri tem izpostavlja primer Madžarske, kjer naj bi bila državna televizija pod “polno kontrolo” tamkajšnjega predsednika vlade Viktorja Orbána, do katerega ne skriva sovraštva, “pritisk na zavrnitev letnega poročila” češke televizije, “politično čiščenje” na poljski televiziji, “povečane politične pritiske” na litovsko televizijo, prav tako pa izpostavlja pritiske, ki naj bi se dogajali na hrvaški televiziji. Če ste bili pozorni, kaj imajo skupnega naštete televizije, ki naj bi bile v takšni krizi, da je po mnenju Fajonove v Bruslju potrebno organizirati posvet: vse se nahajajo v državah, kjer so na oblasti desno-sredinske vlade, ki niso pripravljene pristati na neomejeno število migrantov.
Če katera država, ima Slovenija težave z neodvisnim novinarstvom
Ne gre torej za resnično skrb za neodvisno delovanje medijev, pač pa za še en poskus, s katerim levičarji želijo ustvarjati pritisk na vlade, ki jim je mar za varnost v svojih državah, ter jih smešiti kot protidemokratične in avtoritarne. Trdi še, da imajo državni mediji nepogrešljivo vlogo pri ohranjanju in krepitvi demokracije, služili pa naj bi kot čuvaji pred koruptivnostjo institucij, kako ironično: ravno država je največji vir korupcije. Njeno vsiljevanje občutka pomembnosti državnih medijev, ki so običajno strošek davkoplačevalcev, pa prav tako ne drži, obstaja namreč mnogo držav z dolgo demokratično tradicijo, ki ne silijo državljanov k plačevanju stroškov obratovanja državnih medijev. Pomembno pa je, po drugi strani, da država omogoča konkurenčno okolje za delovanje številnih različnih medijev, kar omogoča državljanom dostop do različnih informacij, konkurenčnost med mediji pa prav tako krepi njihovo kakovost. In Slovenija v tem smislu močno zaostaja in ni ravno zgled države z nepristranskim ter uravnoteženim medijskim prostorom. Kar 90 odstotkov medijev je namreč levo usmerjenih, kar je v nebo vpijoč primer pristranskosti.
Vprašamo se lahko tudi, zakaj namesto blatenja vzhodnoevropskih držav Tanja Fajon nikoli ne izpostavi problema financiranja režimskega POP TV, ki je sicer medij v privatni lasti, hudo sporno pa je njihovo financiranje. Pro Plus, pod okrilje katerega sodi POP TV, namreč izkorišča svoj prevladujoč položaj na trgu in je na ta način v kot stisnil ponudnike televizijskih vsebin, ki morajo za vsakega uporabnika odvesti 3 evre nadomestila, ne glede na to, ali si uporabnik želi gledati POP TV ali ne. Od operaterjev so namreč izsilili to, da ne smejo ponujati programskih shem, ki ne vsebujejo POP TV.
Posvet organizirajo sami levičarji
Če ste prebrali prvi odstavek, vam je jasno, da s takšnim posvetom noben desnosredinski ali sredinski politik ne bi želel imeti nič. Prav ste imeli, poleg Tanje Fajon, ki je v Evropskem parlamentu članica progresivcev in socialistov (P&S), posvet organizirajo še štirje levičarji. Prvi je strankarski kolega iz Avstrije Eugen Freund, član opozicijske SPÖ. Naslednja sta socialna liberalca iz skupine ALDE, Cecilia Wikström iz Švedske ter Petras Auštrevičius iz Litve. O tem, kakšni ljudje se znajdejo v tej politični skupini, pove vse, da njihove barve v Sloveniji predstavljajo Stranka modernega centra, Stranka Alenke Bratušek, člani pa naj bi si želeli postati tudi v Listi Marjana Šarca. Pri organizaciji posveta sodeluje tudi predstavnik pretežno desnosredinske poslanske skupine Evropske ljudske stranke (EPP) Tadeusz Zwiefka iz Poljske, pri čemer velja opozoriti, da se njegova domača stranka na Poljskem uvršča na levo stran političnega pola. Poljaki so se pač naučili lekcij iz komunizma in ne želijo več tvegati z izvolitvijo socialistov ali socialnih liberalcev.
Na posvet povabljena zloglasna Sandra Bašić Hrvatin
Tanja Fajon na posvet vabi tudi Sandro Bašić Hrvatin, “strokovnjakinjo za medije” in sodelavko Mirovnega inštituta, dobro znanega legla skrajno levičarskih idej, ki se ukvarja s sprevračanjem vrednot, podpiranjem migrantov in napadanjem nasprotnikov. Bašićeva je sicer skozi vso kariero bolj ali manj pripojena na državne jasli, med drugim je svetovala Uradu vlade RS za informiranje, sodelovala pa je celo s privatnimi podjetji, vendar le s takšnimi, ki se pretežno napajajo iz državnih podjetij, kot je na primer Pristop.
Upravičeno se sprašujemo tudi, zakaj si Tanja Fajon na posvet ne upa povabiti dr. Jožeta Možine, voditelja oddaje Intervju ter oddaje Pričevalci na TV Slovenija? Možina je bil namreč deležen celo groženj s smrtjo, in sicer s strani Safeta Alibegića, ki je sodeloval tudi z Mirovnim inštitutom. Da, Tanja Fajon na posvet vabi kolegico človeka, ki s smrtjo grozi novinarju TV Slovenija! Naj spomnimo, da se grožnje in pritiski, usmerjeni proti Možini, v zadnjem času le še stopnjujejo, vodstvo RTV pa jih tiho tolerira, prav tako politiki levega pola.
Dobra izbira za sodelovanje na posvetu bi bil tudi novinar TV Slovenija Igor Pirkovič, nekdanji urednik oddaje Tednik. Z mesta urednika oddaje je bil prisiljen odstopiti po tem, ko je po več tednih pogroma nad znanim hrvaškim domoljubnim pevcem Markom Perkovićem Thompsonom pevcu kot eden redkih novinarjev dal besedo, da predstavi svojo stran zgodbe. Koncert Thompsona, za prepoved katerega so pri ministrici za notranje zadeve lobirali tudi s strani Mladega foruma, podmladka Fajonovih SD, je bil prepovedan, odzivi vodstva RTV pa so javnosti dali jasno vedeti, da je svoboda govora na TV Slovenija ogrožena.
Za razliko od Možine ali Pirkoviča, ki na kocko postavljata svojo kariero, da gledalcem predstavita resnico, pa je Tanja Fajon kot novinarka TV Slovenija in njena poročevalka iz Bruslja delovala popolnoma drugače. Z režimu naklonjenim poročanjem, zlasti o takratnem evroposlancu Borutu Pahorju, si je zagotovila mesto na vrhu kandidatne liste Socialnih demokratov in si tako zagotovila tudi udobno in dobro plačano mesto v Evropskem parlamentu.
J. Ž.
 • Simon Novak

  Če ona organizira posvet, ima pravico povabiti, koga želi, samo to še manjka, da boste vi đešnjaki odločali, kdo naj bo prisoten na posvetu, zberite se malo

  • Stajerka

   če pa vi odločate, kdo bi naj bil oz. ne bi smel biti predsednik SDS……kaj zaj ni vredi??

   • Steiermark

    on “ne razumije dobro”, kot vsi jugordeči!

   • Simon Novak

    Naj bo JJ še zelooooo dolgoooo na tem mestu

    • Stajerka

     seveda…..mora bit, drugače tebi zmanjka tematike…..dlje od JJ vam pamet ne nese….

    • BlackOpsSystem

     kje je đ, full ti leži

    • boogin1

     Tvoji komunajzli, želijo v Sloveniji uvesti Venezuelski raj, nacionalizirati-beri pokrasti uspešne podjetnike, uvesti davke,… da o uvedbi komunističnega režima ne govorim. Komunistična ideologija je razpolagati s sredstvi, ki jih je ustvaril nekdo drug. Prejšnja in trenutna totalitarna komunajzarska vlada želi vsakemu tujcu nuditi standard, ki si v nekem trenutku zamisli, da ima vso pravico zahtevati standard, čeprav neupravičeno, večji kot si ga sami državljani Slovenije ali EU niti v sanjah ne morejo privoščiti.

  • BlackOpsSystem

   sam ti leži tale đ

   • Simon Novak

    Ja, odkar vas je Dijana ĐuĐič kreditirala

    • BlackOpsSystem

     ma res ti leži tale đ….a si vprašal mamo?!

 • BlackOpsSystem

  packa zanikrna je po hrbtu v eu parlament prležala…..so jo not porival na hrbtu!!!

  • Simon Novak

   Si bil zraven, da veš?

   • BlackOpsSystem

    ne tvoja mama mi je povedala

    • Simon Novak

     Zanimivo, a nič novega, ko ni dejstev oz. dokazov

     • BlackOpsSystem

      vprašaj mamo

   • boogin1

    Simon Novak
    Komunajzarji v Sloveniji kar tekmujejo med seboj, kako bi državljanom Slovenije naredili čim več škode in ena izmed njih je tudi EU poslanka. EU poslanki je za njen mandat prioriteta vabljenje nezakonitih migrantov, ki po nobenih kriterijih niso upravičeni do kakršnekoli pomoči. Poslanka se na vso moč trudi, kako bi Slovenijo še bolj izdala in deluje proti državljanom.
    Od mene je prejela v neki drugi zadevi dokument po elektronski pošti. Objavljam majhen del poslanega pisma. Celotno besedilo sem objavil na neki spletni strani, seveda odgovora od nje nisem dobil.
    Državljane EU bi moralo biti strah pred takimi poslanci in predstavniki držav, kot ste vi, ki najbrž tudi druge zakone škodljive in ne v korist državljanom EU sprejemate s tako lahkoto in na pamet, ne rešujete pa dejanskih problemov in zadev za katere ste sploh dobili mandat.

    Za tako delovanje in zavajanje od državljanov Slovenije niste dobili mandata. Mandat ste dobili od volivcev zato, da boste delali za dobro državljanov SLO in EU.

    Ker ne vi ne slovenski poslanci v EU parlamentu ne delate v prid Slovenskih volivcev in državljanov EU, ki so glasovali za vašo kandidaturo in za kandidaturo EU poslancev, se pri tem sprašujem za koristi in interese koga sploh delate

    • Hun

     Slovenci morajo/mo preglasit na volitvah take ali drugacne…ndrug nacin odstranitve teh ki jih ne maras je protipravn

 • Stajerka

  citat: Šarec je spomnil, da znajo drugi narodi izražati državnost in biti ponosni, “pri nas pa včasih tega manjka, sram nas je izobesiti zastave, zdi se nam odveč praznovati državne praznike. Vendar moramo iskati razloge najprej pri sebi”.
  Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/ce-bomo-cakali-kdaj-nam-bo-kdo-rekel-hvala-bomo-lahko-razocarani-316400http://www.zurnal24.si

  no….še malo, da pristavim svoj pisker…..
  Šarec, če se ne motim si PREDSEDNIK VLADE RS. Govoriti o sramu državljanov glede izobešanja slo zastave je absurd, sploh glede na to, da NI izobešena na Lublanskem gradu – “glavnem” mestu RS. Pa me zanima, ali je sram tudi tvojega mentorja, vzornika in šefa tov. Jankovića, da živi v Sloveniji?….to si on lahko privošči na lastni bajti, če jo je plačal s poštenim denarjem, Lublana in vse kar spada zraven pa JE LAST VSEH DRŽAVLJANOV RS……in ZAHTEVAMO SLO ZASTAVO NA SLO GRADU!!!!
  Šarec, ko boš to porihtal, se lahko pogovarjamo naprej!

  • Hun

   Treba mu je poslat protestno noto v vladni urad…ste probal zbrat podpise..jst se pidpisem…ce je Lulabski grad v drzavni lasti

 • Caetano

  Ta zloglasnica bi pac pod Orbanom tenko piskala. In cisto upraviceno!

  • Hun

   pod Orbanovo inkvizicjo?

   • Caetano

    Orban ze ve kje je takim mesto.

    • Štajerc

     Ni vse tako enostavno, kakor se vidi na prvi pogled. Če spomnim…

     Es war die größte Demonstration gegen die Regierung in Ungarn seit
     Jahren: Rund 70.000 Menschen protestierten am Sonntagabend in Budapest gegen die drohende Schließung der Zentraleuropäischen Universität (CEU). Die Demonstranten skandierten Parolen wie “Ein freies Land, eine freie Universität”, “Viktator!” – eine Anspielung auf
     Ministerpräsident Viktor Orbán – und “Europa, Europa”. Sie forderten Präsidenten Janos Ader und das Verfassungsgericht auf, ein neues Hochschulgesetz zu verhindern, das internationale Universitäten strengeren Auflagen unterwirft.

     Torej, to se je dogajalo aprila 2017. Evropske volitve so pred durmi in Orban je zato spet potegnil “kratko”. Proti njemu se je postavil celo “šef” EPP, Manfred Weber, ki gotovo ne sodi v Sorošev krog. CEU ima sedež v Budimpešti še dandanes, Orbanovemu populizmu v brk.

     • Caetano

      Nikoli nisem trdil, da na vazelinski desnici ni filoislamistov.

     • Štajerc

      Orban na debelo izkorišča protiislamistično vzdušje državljanov Madžarske tudi tam, kjer to ni primerno. Recimo, pri nesramnem bogatenju članov njegove ožje družine.

     • Caetano

      Ne verjamem. Isto se delajo konstrukti zoper Janso ali pa Trumpa.

     • Štajerc

      Vem, da verjameš le to, kar ti je všeč. To pa je za tebe slabo. Če verjameš ali pač ne.

     • Caetano

      Primer Jansa je dovolj zgovoren zgled cesa vse se posluzujejo.

     • Štajerc

      an hour ago > @Caetano
      ————

      Kaj pa je Janši hudega? Malo tvita, malo se udeležuje banketov, dosti mu kane v žep, za nič “dela”, je poročen z “mladenko”, pristaši ga časte po Božje…

     • Caetano

      Ne delaj se norca. Tudi v Sloveniji je sel skozi kalvarijo politicnega zapornika.

     • Štajerc

      Ne norčujem se. Za mene je pač bil takrat, politik v zaporu. In to moje mnenje ni nič kaj ekskluzivno. Nenazadnje, sem takrat pozorno sledil Janševim besedam na zagovoru pred KPK, sojenju akterjem afere Patria v Austriji, Matozovo izključevanje dokazov s Finske in še kaj bi se našlo. Namreč, “podkupnine” so bile izplačane v vrednosti, ki se je nanašala na celoten posel. Danes se lahko uporabni oklepniki Patrija, preštejejo na prste ene ali optimistično, dveh rok. Tudi pogodba s Patrijo je bila prekinjena pod Janševo vlado, s pojasnilom, da je tako pač najbolje. Pod prekinitev pogodbe je podpisan Hojs.

     • Caetano

      Janša ni imel nič z zadevo Patria oz. s kakimi podkupninami. Verjetno je kaj bilo med staro strukturo LDS na MORS, zaradi česar so potem tudi obsodili Cekuto in Zupana. Vendar Janša s to strukturo ni hotel nič imeti, to je znano, saj je poznal njihovo zahrbtnost še iz 90. let.

     • stajerc5

      Pa vsaj na forumu se zadrzi in ne bodi fausen! Si se kje drugje videl predsednika, ki se ze prej ni dokazal v gospodarstvu, razen pri nas, Kubi, SKoreji in seveda tvoji obljubljeni indijikoromandiji po imenu Venezuela!???

     • Štajerc

      Tvoje mnenje me ne zanima.

    • Andrej

     Hun pride od Hungary, Madžarska, kjer vlada Orban. Tip si je sam nadel ta nick zdaj pa klobasa. Opažam, da z njim nima smisla.

 • xtc

  Ko začno levičari o svobodi govora je toenako kot pri njihovih bratih po socializmu-Nacionalsocialistih in Fašistih-Svoboda govora je neomejena za njihove laži in propagando za vsako kritiko,laž ali drugačno mišljenje ali stališče od njihove pa je cenzura in zapor ali celo šaht,tako oni pojmujejo zadevo-vse kar jim škodi je sovražni govor in fašizem.
  V bistvu ima SLo največ težav z nesvobodo govora in mediji,ki so popolnoma v rokah preživelega enoumja in ,ki napadajo sako drugačno mišljenje in cenzurirajo neprijetzne resnice za levake.

  • Hun

   cenzuro je kler uveljavlal inkvizitorno najdle

   • xtc

    A lenin,Stalin Tito,Hitler,Mussolini ,Brežnjev,Kimi,Mao ,Pol Pot i,castor,Che itd so bili torej “KLER” ti si umski bolnik.

    • Hun

     ti spadas v kategorijo stenmark…

 • totex39

  Ko bo enkrat zavrelo bo tudi Fajonova nehala lapati in je od strahu ne bo več nikjer, sedaj je še močna, ker ima zaslombo.

  • Hun

   ko bo zavrelo bo zavrelo za vse..tko da Slovenci mal pazmo in si ne zelmo vrelega stanja oz. vojnega stanja

  • Simon Novak

   Zavrelo bo edino v tvojih možganih, če še ni

 • ljubinica

  Na posvet bi Fajonka morala povabiti tudi Magajno, ki bi evropskim levakom povedal, kaj storijo Fajonkini rdeci pajdasi s clovekom, ki jih ne uboga, ampak ravna po svoji vesti ….

  • Simon Novak

   Povabila bo, koga bo želela in nikakor ne tistih po vašem diktatu, đešnjaki

 • ljubinica

  Fajonka je laz in sprenevedanje na dveh nogah …

  • Hun

   kdo si ti da si jemles pravico sodit druge

   • tohuvabohu

    Nihče nima pravice soditi drugemu, razen, če je ta drugi Janša. Sem uganil, govedo trolasto?

    • Hun

     nihce nima sodit druge sm napisal…razen kdo, pises ti

 • Štajerc

  …kako izpasti kontradiktorna…

  —————-

  ìspasti

  ìspasti ( iz čega) svrš. 〈prez. ìspadnēm, pril. pr. -āvši, imp. ìspadni, prid. rad. ìspao/ìspala ž〉

  1. pasti iz čega, prestati biti uglavljen, usađen, učvršćen, prestati biti u čemu [ispasti iz ležišta]
  2. pren. naglo se pojaviti [ispao odnekud]
  3. pokazati se u razmatranju, računanju itd. [račun je ispao pogrešan]
  4. dogoditi se u nekom stjecaju okolnosti, pokazati se takvim zahvaljujući slučaju (ob. drugačije od očekivanoga) [ispasti glup; ispasti pametan; ispasti mudar]
  5. sport biti premješten u niži rang natjecanja zbog lošeg plasmana [ispasti iz lige]

  —————
  Vir: Hrvatski jezični portal

  • tasilo

   Tudi iz nemškega “ausfallen”!

 • Cmerko

  kamenjat

  • Hun

   naj prvi vrze kamen kdor ni nikdar zagresil

   • Andrej

    Med “nikdar zagrešil” in “stalno namerno načrtno greši” je kar precejšnja razlika. V stvari bistvena.

    • Hun

     SD dobiva “kamenje” na volitvah, kjer jim prilubljenost drasticno pada…

     @Andrej o grehih sodi sebe..za druge nimas pravice…oz. imas pravico na volitvah ko jo obsodis, ker namenis glas drugemo

     • Andrej

      Zdaj si me razsvetlil. Delno. Samo še to mi razloži, kje sem koga obsojal? Ali je opozoriti na posploševanje in mešanje jabolk in hrušk sodba?

     • Hun

      opozarjanje ali podpiranje kamenjanje(obsodba na primitivn nasiln nacin)?

     • Andrej

      Ma ne da se mi več s teboj ubadat. Nima smisla.

     • Hun

      zmankal argumentov

    • Simon Novak

     To pa je tudi res, đešnjaki skozi grešite

 • resnicaboli

  Rdeča vlačuga.

  • Hun

   izredn intelekt posedujes

   • stajerc5

    Zdaj pa ne vem, je to kompliment ali si osebno prizadet?

    • Hun

     a tvoja starsa vesta da si pedr?..odgovor z DA ali NE

     • stajerc5

      Hja, a si mislu na Stars1 al pa na Stars2?

 • domovina mili dom

  Največja šala je, ko se levičarji imajo za progresivne.

  • Andrej

   Včasih so rekli:
   vojnik o skraćenju
   oficir o povišenju
   kurva o poštenju
   Tvoja ugotovitev pa ni šala, ampak žalostna resnica.

   • domovina mili dom

    Tudi Šarčeva šala se je spremenila v tragikomedijo slovensko.

 • Gr Enze

  CIGANKA AFROARABSKA NAJ GRE SOLIT PAMET V AFRIKO IN ARABIJO !

  • Simon Novak

   Marjanca S.?

 • Andrej

  Fajonka lahko dela kar hoče, ker dobro ve, da ima doma ovce. Te bodo blejale, nič naredili in jo ponovno izvolile. Recimo Hun in njim podobni.

 • Olga2345

  Fajonka je navadna prestitutka in Sorosova placanka! Torej je koruptivna, deluje proti Sloveniji in se gre z uvozom divjakov terorizem, zato sodi za zapahe in ne v evropski parlament!

 • ZatonMesecnikov

  #V Bruslju napada medijsko stanje na Madžarskem, kot novinarka pa si je z levim aktivizmom priborila mesto evropske poslanke!#

  Gre za nekaj, kar levičar počne vso zgodovino. V borbi za “dobro” so mu dovoljena vsa sredstva. Zato je levičar nevaren, saj s tem potepta vse civilizacijske norme zgrajene v najmanj 2000 letni zgodovini. Za seboj pa s to svojo “borbo” pusti milijone trupel.

  Vse bistvo je vsebovano v izreku Luke Polmeseca, seveda če ga znaš razumeti;

  V borbi za civilizacijske pridobitve, so levičarju dovoljena vsa sredstva, legalna in nelegalna.

 • Silos

  Pričela se je grebsti za naslednji mandat .Da bodo ljudje sploh vedeli,da je tam.VOLItve
  so prihodnje leto.

 • Common Sense

  Tik, tak. Tik, tak. Ura teče, nič ne reče. Tanja lahko organizira kar hoče. A sprememb, ki se nakazujejo v EU parlamentu maja 2019 zavreti ne bo mogla. Sprememb, ki jih je sama povzročila s svojo neumno multikulti politiko. Čas bo pokazal kaj si mislijo volilci.

  • Simon Novak

   Tanja bo organizirala, kaj bo hotela, vi pa se še naprej na trepalnice mečite, đešnjaki

   • stajerc5

    Spet nisi kuckino seme zgugrlo! Pa se opozoril sem te!!!

    • Simon Novak

     Pa spet Kučan…ti tvoje đešnjake opozarjaj, ki te mogoče jemljejo resno

 • Caetano

  Fajonka bi morala delati druzbo Merklovi v arestu.

  • Simon Novak

   Bejži, no

 • Common Sense

  Če se malo pohecam: “Bolje ispasti glupa nego iz aviona”. Fajonka se tega drži:)

 • stajerc5

  IZJAVA STOLETJA, KI BO SLA V ANALE VELIKIH ZLOVENSKIH PRE”C”EDNIKOV:
  .
  Šarec- poklicni tislerski komik:
  .
  Delajmo, kot da bomo imeli desetletni mandat, a bodimo pripravljeni, da gremo jutri iz pisarne!!!
  .
  Tako dober vic, da se bomo lahko celi vikend smejali na pikniku!

 • Franc Šink

  Ne pozabite da je fajonka častna doktorica univerze v Sarajevu. To ni šala.

  • ZatonMesecnikov

   O tem so levičarji tiho. Cvilijo le o častnem doktorju iz prištine. Po liniji znanega balkanskega rasizma do Šiptarjev.

  • stajerc5

   Kje je ta Univerza? Na Bascarsiji?

   • Franc Šink

    Ne ampak čisto blizu.

    • stajerc5

     Sem mislil, da pri mojemu znancu. Ce prides iz zahoda, tretja rocna dzezvarnica…
     Barabe, ne vzamejo vec njihovih Mark, samo se Evro- stotka je dosti za rektorja Harvarda!

  • Štajerc

   Je to primerljivo morebiti s častnim doktoratom Univerze v Prištini?

   • Franc Šink

    Na Kosovu je cenejše.

    • Štajerc

     Torej, manj vredno?

     • Franc Šink

      Tako je.

     • Štajerc

      Pametna Fajonova. :-)

   • garfi

    Je to primerljivo morebiti s častnim doktoratom Univerze v Kumrovcu?

 • pajac debeli

  Komaj cakam, da levico pospravimo na smetnjak zgodovine. Zaradi zelo mocne indoktrinacije in odprtih mej bi znalo pri nas trajati to malo dalj casa, a na koncu bodo nasi levaki uzivali priblizno toliko kredibilnosti, kot jo danes uzivajo feministke 3je generacije in Rogovci.

  • Simon Novak

   Samo čakaj dalje, pajac

 • antimur

  Fajonka, ko slišim iz tvoje kučanistične goflje gobcanje o neodvisnosti poročanja, o demokraciji in podobnimi vrednotami normalnega, civiliziranega sveta, se mi zamegli pred očmi. Spizdi s svojimi muslimanskimi migranti v njihove izhodiščne brloge, skupaj z balkanci, nas poštenih Slovencev pa ne jebi več, preveč si že naredila pizdarij, da bi ti še naprej gledali skozi prste.

  • Simon Novak

   Vzami en Persen

   • stajerc5

    U mater, ti se spoznas na ercneje! Izkusnje ali si opankarjeva nastavljacica, Simonca?

    • Simon Novak

     Izkušnje

   • garfi

    zate je en Ratox

 • stajerc5

  Fafafafa, Fafonka bi rada prisla do Fafafafa…. Falcona!

  • Simon Novak

   Si jo zamenjal s Marjanco S.

   • stajerc5

    Kaj je ta “S” na koncu? Something Special?

    • Simon Novak

     Ti že veš

   • garfi

    te rajca levuh

 • Mojca pokraculja
  • šmentanamuha

   Hudo …

 • Valter BraniSlav

  Za koliko migrantov skrbi Fajon?

  • macon

   Na gobcih so levi vedno veliki človekoljubi, drugače pa bi moralo veljati “put your money where your mouth is”.

   • garfi

    to je titoist

 • domovina mili dom

  Tako se dela. Upam, da počasi tudi čez Karavanke pljuskne pozitivna energija in odplakne sovražni govor in sovražno delovanje slovenskih levakov.

  https://insajder.com/svet/danska-rtv-odslej-krscanstvo-namesto-multikulturalizma

 • garfi

  €U je ugrabljena od gLobaListov
  fajonka in tretjina poslancev je sorosovih plačancev
  njihov satanistični papež vsakodnevno straši proti nacionalizmu in populizmu
  kot vsak pravi leWiČĆar, kadar ne podpira homoseksualcev
  njigovo geslo je BREZ MEJA-BREZ DRŽAV-BREZ NARODOV
  očitno ne mislijo odnehati
  mnogi razlagalci Biblije opozarjajo, da so to znamenja konca sveta
  če bo Hudič vzel leWiČĆarje in Butalce je to vsaj tolažba

 • sanguis sacrum

  Kolk je folk se vedno neumen.. Za ne verjet…

 • ivanka ponikvar

  fajonova,oprosti ko poslušam tvoje pluvanje po nas slovencih ,ki ne mislimo kod levaki.po njenem smo res tretje razredni. fajonovakam peljejo tebe tvoji politični ideali.

  • Simon Novak

   Ste tretjerazredni, žal

 • Bandolero

  Ta nam je ze naredila dost pickajza.

 • sanguis sacrum

  Mala sprednja luknja, velikih smrdo razsežnostih…

 • djoka bolime

  Namesto glave lonec,
  na njem dve luknji zreta v konec.

 • Hun

  en se bo pipnu Fajonko bo mel z mano opravka..pa naj bo desnicarka al levicarka..mene so poslal na Svet da scitm vse slovenske zenske in otroke..nemocni so pod mojim okriljem…JEBAL VAM BO MATER HUN OSEBNO!!!!!

  • montyamp

   Moja mati se ne jebe z idioti .
   Jebi ti fajonko , al pa krtovo lukno , je isto , …………..

   • Marta Novak

    Nauči se jezika v državi kjer živiš, pa se boš znal en malo boljše izjaviti.

 • Franjo Trojner

  Fajonca moji domovini Sloveniji ne dela v korist, njen nakdanji šef Pahor je z arbitražo nepreklicno moji domovini Sloveniji zapravil stik našega teritorijalnega morja z mednarodnimi vodami, njen zdajšni šef Židan je zapravo TERAN in KRAJNSKO KLOBASO, njihov skupni vzornik Kardelj in Tito pa Trst in Istro!
  Bog varuj nas vseh SLOVENSKEGA RODU pred vsemi KOMUNISTI v vseh mogočih preoblekah, vsi so vedno škodili naši edini domovini in našemu rodu in tudi danes ni nič drugače!

 • montyamp

  Sublimacija na psihološki ravni , pri nekaterih ljudeh zaide na krive poti .
  Sovraštvo do naroda ki je FAJONKI najbližji , je značilno za izdajalce , katerim se je preko murglosrbske mafije pridružila .
  To so tisti ki so naredili atentate na :

  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K

  in danes uvažajo migrante , ker samo v izrednih razmerah lahko ostanejo na oblasti.
  Paranoje so podedovali od množičnega morilca TITABANDITA .
  Vsaka absolutna vladavina temelji na atentatih in montiranih procesih .

 • Gr Enze

  SMRT KOMUNIZMU SVOBODA POŠTENIM LJUDEM !

  • Marta Novak

   Se reče Smrt Fašizmu, svoboda narodu- v kolikor tega niste dognali.

 • David

  kdaj boste nehali objavljat sliko te grde zapecene babe?

  • Marta Novak

   Kaj sam sebe vidiš, ko gledaš njo. Lepote je v očeh gledalca. Vsi smo innihče ne mora biti vsem všeč. Nekateri pa komu niso všečni zato, ker delujejo po svoji glavi – temu se pravi nestrpnost, kar ste izkazali ravno zdaj. Poboljšajte se – prepričana sem, da se lahko bolje izrazite – pa vzemit navdih iz kakšnih Cankarjev knjig, saj je leto Cankarja – pa sem prepričana, da boste zmogli.

   • pesjanar

    Marta od kot pa si se ti vzela tebi bi naj bil navdih dober pornič bi ti bolj hasnil kot Cankar,sicer pa si tisto Židanovo cipo lahko vzameš domov…

    • Marta Novak

     Vi potrebujete porniče, ker niste sami sposobni kaj narediti, s veeljem lahko povem, da hvala bogu nisem kot vi. Očitno ste pravi primitivec v vsem ta slabem pojmu. V kolikor se potrudite boste lahko kdaj kaj več.

  • Simon Novak

   Nikjer nisem opazil slike tvoje žene

   • pesjanar

    Simon daj že enkrat snami sliko tvoje ta stare iz predverja kuplaraja,slabo vpliva na kšeft….

   • KAPIBARA

    Nič hudega- glavno da nam ni treba tebe gledat…

 • mona lisa

  nesposobni lopovi.

 • Cucurbita Pepo

  Medijsko stanje Madžarske je podobno medijskemu stanju Jugoslavije.

 • upornik22

  fajnovo je treba skinit dol…upam do jo fenta kak migrant!

 • šmentanamuha

  Rdeči talibani so degradirana človeška vrsta. Dela jim samo polovica možganov. Primer: Fajon; Mesec, Kordiš, Jankovič, Tomič, Trček, Slapšak, Hrvatin, Repovž, …. preveč jih je, ne morem vseh naštet.

 • Wqx Htr

  Zanimivo je da so vse feministke brez otrok in potem so vse glasne open borders odprte meje za črnuhe cigane in muslimane!!! gnus.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!