Fakulteta za socialno delo – valilnica levičarskega džihada in LGBT kalifata?

Foto: iStock

Ko sem pred dvajsetimi leti začel s študentskim življenjem, je bilo to ravno neposredno po prihodu dr. Franca Rodeta na ljubljansko nadškofijo. In prav takrat se je v javnosti zaostrilo vprašanje o laičnosti in idejni nevtralnosti javnega šolstva, za kar si je – vsaj na papirju – tedaj prizadeval LDS-ov šolski minister dr. Slavko Gaber. Tisti minister, ki je junija 1999 v senci obiska tedanjega ameriškega predsednika Billa Clintona v Sloveniji (ja, točno takrat, ko se je prevajalcu Clintonovega govora beseda “Bog” zataknila v grlu) tako rekoč pobegnil s položaja zaradi korupcije in se po umiku dr. Janeza Drnovška iz vlade v začetku leta 2003 zmagoslavno vrnil na ministrstvo.

Ne, Cerkev takrat ni začela izstreljevati raket, na kar je septembra 1998 v svojem razvpitem pamflet-komentarju namigoval Boris Jež, ko je komentiral pastirsko pismo slovenskih škofov o šolstvu. No, Jež takrat ni ravno odnesel cele kože, saj ga je v daljšem komentarju v Družini povsem sesul prevajalec in publicist Matej Leskovar (“Ježa ježa na Parnas ali destrukcija destrukcije”) pa tudi pisatelj in akademik Alojz Rebula ter sedaj že pokojni duhovnik dr. Branko Rozman Ježu nista ostala dolžna. Marsikdo je takrat mislil, da smo spet obnovili kulturni boj med liberalizmom in klerikalizmom. Pa ni bilo tako. Ni bilo simetričnosti. Dr. Franc Rode, tedanji ljubljanski nadškof (sedaj kardinal), je bil namreč v svojih mlajših letih, preden je odšel v Rim, kjer je postal tajnik papeškega sveta za dialog z nevernimi (!), ki ga je vodil kardinal Paul Poupard, eden od tistih, ki so se v svinčenih sedemdesetih letih zavzemali za idejno nevtralno šolo, kjer ne bo prostora za indoktrinacijo s komunistično ideologijo ter učitelje kot “vojake revolucije”, za kar se je sicer zavzemal tudi kasnejši šef CK ZKS Milan Kučan. Tedanji profesor na teološki fakulteti dr. Franc Rode in njegov soimenjak ter profesorski kolega, kasnejši beograjski nadškof in sedaj že pokojni dr. Franc Perko sta bila namreč osrednji intelektualni sili teološke revije Znamenje, ki je pozneje padla pod vpliv »rdečega« škofa dr. Vekoslava Grmiča in pristala na robu katoliške sfere. Prav tedanje jedro te revije je namreč podpiralo deideologizacijo javnega šolstva, kar je bilo v tistem času ne samo hudo utopično, pač pa tudi zelo tvegano početje.

Partizanščina, koktejl vzhodnjaška duhovnost, multikulti, LGBT
Ko opazujem dogajanje izpred dvajsetih let s sedanje časovne perspektive, lahko rečem, da se mnoge stvari niso spremenile. Takrat se je nalašč govorilo o “verouku v šolah”, ki si ga niti Cerkev ne želi, vendar je to postala odlična krilatica za strašenje Slovencev pred strašnimi klerikalci, ki stegujejo roke po politiki, šolstvu in gospodarstvu. Dandanes “idejno nevtralno” ter “laično” javno šolstvo branijo na drugačen način: s teptanjem odločb ustavnega sodišča glede financiranja zasebnih osnovnih šol, ki v primerjavi z javnimi predstavljajo kapljo v morje. In še te javne, ki jih imamo, nekritično izvajajo šolske programe, v katerih najdemo partizanščino (pravzaprav neke vrste titoistično religijo), raznovrstno vzhodnjaško koktejl duhovnost, multikulturnost, LGBT agendo in celo teorijo spola! Gre za javne šole, ki jih financiramo vsi davkoplačevalci – pa vendar naše otroke pod pretvezo “strpnosti” uvajajo v hlapčevstvo novemu totalitarizmu oz. cinični distanci (po Dragu Jančarju) ter hlapčevanju trendovskim ideologijam, katerih glavni namen naj bi bila emancipacija človeka oz. njegova osvoboditev izpod “srednjeveških spon”. Ta pojav lahko povsem upravičeno imenujemo izrojena levica.

Foto: iStock

In kje se nahajajo laboratoriji, ki se ukvarjajo s proizvodnjo tovrstnih izrojenih praks? Doslej smo mislili, da je glavni vir vsega tega tolikokrat opljuvana Fakulteta za družbene vede, ki je sicer že po izročilu valilnica mladolevičarskih kadrov, a tudi druge (državne) fakultete ne zaostajajo kaj dosti za njo. V zadnjem času pa je vlogo prvaka pri vsem tem prevzela Fakulteta za socialno delo, ki jo prav tako plačujemo vsi davkoplačevalci kot državno fakulteto, a se zdi, da je to bolj podružnica kakšne skrajno levičarske džihadistične bratovščine z Metelkove v Ljubljani. Ko sem namreč prebral članek Francija Donka o tem, kaj dela iz svojih lastnih študentov fakulteta, ki naj bi teoretično šolala kadre za pomoč ljudem, sem se pošteno zamislil. In se vprašal, kaj je narobe s Slovenkami in Slovenci, da tovrstno totalitarno prakso mirno dopuščamo.

Džihad, ki ustvarja LGBT kalifat
Nekaj je jasno: treba je ustaviti tovrstni džihad, ki na področju naše države ustvarja nov kalifat – to je kalifat LGBT in teorije spola. Vsa čast izjemam, a očitno je večinska kadrovska zasedba prej omenjene fakultete povsem primerljiva z Islamsko državo. Razlika je morda le v tem, da islamisti ne bi pokazali nobene afinitete do raznih multikultijev in feministk, še manj pa do ljubiteljev homoseksualnih praks. V kakšni večinski muslimanski državi bi takšne ljubitelje LGBT-praks verjetno po hitrem postopku vrgli s kakšnega nebotičnika (in mu kot poslednjo željo častili Red Bull, ki ti da krila). Vprašanje pa je, če se vsi tisti izrojeni levičarji, ki se tako navdušujejo nad islamom ter uvažanjem migrantom, sploh zavedajo, kakšnega hudiča kličejo predvsem nase. Kajti tisti pravi džihadisti do svojih levičarskih posnemovalcev ne bodo imeli usmiljenja.

In moj predlog? Osebno menim, da bi morali Fakulteto za socialno delo razpustiti in jo ukiniti, potem pa ustanoviti novo. Seveda s povsem drugačno kadrovsko sestavo profesorskega kadra. Norčevanja izrojene levice iz Slovenk in Slovencev je bilo dovolj! Za valilnico levičarskega džihada na državni univerzi, kot je Univerza v Ljubljani, ne more in ne sme biti prostora! In tega se morajo zavedati tudi pomladne stranke, ki morajo sprejeti jasno zavezo, da bo prihodnja pomladna vlada poskrbela za temeljito prevetritev visokega šolstva.

Gašper Blažič, Demokracija

 • rubec

  Slavko Gaber potrebuje drugi mandat. Potem bo kot obljublja, dokončal stavek ki ga je začel v prvem.

 • Franjo Trojner

  Zakaj so toti na slikah tako perverzno gor nareti? Men to res nea zgleda normalno! Čemu delajo spake iz sebe? A so ti ljudje morda bolani? Če so bolani jim bi fakulteta za socialno delo in naše zdravstvo moralo nuditi vso strokovno in zdravstveno pomoč, mar ne? Zakaj jim nihče ne pomaga?

  • karlina

   TOČNO, FRANJO-SEVEDA SO BOLANI, LE TISTI, KI JIH PLAČUJE SOROS, POZNAM, OZ. VEM ZA NEKAJ HOMOSEKSUALCEV, PA SVOJA NAGNJENJA NOBENEMU NE RAZLAGAJO, OZ. SE DOKAJ NORMALNO OBNAŠAJO, PREDVSEM PA OBLAČIJO IN SEVEDA-HODIJO LEPO V SLUŽBE , TI ZGORAJ PA-SRAMOTA ZA NORMALNE LJUDI, SRAMOTA !!!!!!

   • Valter BraniSlav

    Ti zgoraj hocejo biti pac popadljivo obleceni in glede oblacenja nocejo zaostajati za kardinalom Rodetom ki je obut v skrlatno rdece copatke.

   • Miran

    Pejt enkrat na maškarado imenovano maša in poglej kako se oblačijo fari. Zelo podobno.

    • beno

     Očitno si stalno pri maši, da si tako dobro poučen, kaj ?

    • Anthon

     Normalna sociološka znanost, pa tudi antopologija in druge vede proučujejo potrebe človeka tudi po vedenju takšne vrste, kot je ceremonial. Te stvari so pri zdravem človeku tako normalne kot biološke potrebe, saj smo ljudje civilizirana kulturna bitja.

     Maškarada na sliki in tvoja “vednost” o Cerkvi seveda ne sodita v ta sklop. V otroštvu napačno vzgajanemu ali celo zlorabljenemu človeku ni dano brez pomoči dojeti ne fenomena ceremoniala brez defektne ironije, še manj pa je sposoben dojemati sebe kot spolnega bitja brez glasnega repenčenja, opolzkosti, teženj itd.

     Napačno oz. slabo razrešen Ojdipov kompleks vleče za sabo marsikaj. Znotraj te problematike so se znašle tako nesrečne maškare na sliki kot ti s svojim dojemanjem sveta in življenja.

  • beno

   Pustne norčije so to, ha, ha, ha,

  • Sale

   Svoje slike ne vidite zaradi psihosomatskih bolezni

 • Valter BraniSlav

  Gospod Blazic, s homoseksualci se ukvarja Franci Danko. Hodite mu v zelje. Gospod Danko bo hud saj moski anusi spadajo izkljucno v njegovo domeno, kurci pa v njegovo Danko.

  • beno

   Valter ti pa res strašno skrbiš za tvojo danko.
   Je vse v redu z njo ? Pa s tvojo glavo tudi ?
   Je tvoja koza še zadovoljna s tvojo “ponudbo” spolnih uslug.. ha, ha,

 • karlina

  GROZLJIVO, TI ZGORAJ PA-NAGRAVŽNE , FUJ, NAKAZE !!!!! TA SVET BO PROPADEL, KOT RIMSKO CESARSTVO, KJER SO SE TUDI DOGAJALE SVINJSKE ORGIJE !!!!!

  • Valter BraniSlav

   KAKO JE propadlo zahodno Rimsko Cesarstvo:
   OO-180 ad Rim na vrhuncu moci in orgij
   200 stoicni filizofi, npr Mark Avrelij
   313 Krscanstvo postane uradna religion
   410 RKC uvede urad za preganjanje nemorale, predhodnica svete inkvizicije
   476 Odoaker zavzame Rim ki dokoncno propade.

   JE MAR KRSCANSTVO UNICILO RIM ???

  • Sale

   To Slovenija bo propadla .izumrli boste pedofilne hlapcevskih pleme .eno tisočletje da izumre plitek genetski bazen v hozentregerjih Bog .prosim naj zadenejo slovenske otroke bolezni naredi konec hvala bogu amen

 • Janez

  Debeli Gašper je še eden od homoseksualcev izrojene desnice, ki podpira RKC fundamentaliste.
  Jaz bi raje ukinil teološko fakulteto saj nam je samo v breme, in je valilnica RKC džihadistov.

  • Franjo Trojner

   Zaradi tebi podobnih ves SLOVENSKI ROD NIKOLI NI MARAL KOMUNISTOV/LEVIČARJEV in vas ne maramo še danes. Tebi so gotovo v stranki ZKJ/ZKS/SD možgane oprali, da pišeš takšne nespodobne komentarje in na spletu širiš sovražni govor.
   V bistvu si eno navadno zblojeno prestrašeno revše, ki niti svojega pravega imena in priimka pod svoje zapisane svinjarije ne upa zapisati.
   Še vedno ste isti navadni usraneti, kot ste bili ves čas totalitarne komunistične Jugoslavije. Isti, isti, isti, isti, isti………

   • Tone

    Sem pa mislil, da slovenski narod ljubi komuniste/levičarje, saj že leta glasuje zanje.

   • puki

    ..strel v koleno!

   • ĐĐ Style

    Uradna Cerkev je do zdaj skušala skrivati perverznosti in kriminal, kar se je precej obneslo. A samo kratkoročno. Dolgoročno je to mlinski kamen za vratom

   • Sale

    Vesela novica Janša je preminil z družino amen .hvala bog

 • Olga_10

  Na gornji sliki sta pa zagotovo Vinko Gorenak in Vinko Vasle!

  • Miro

   ja Vinko je tisti z rdečo kravato

 • Krtača 20

  In tak strpen članek ti gre napisat, ne nek islamist, ne nek lgbitrovc, ne nek harekrišnovc al pa predstavnik socialne ampak cerkvenjak. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuj cerkev!

  • FUCK COMMUNISM

   Glede na to, da so zgodovina, umetnost in kultura Evrope osnovane na krscanskih temeljih in vrednotah, pa jaz nisem veren, ti sam sebi pljuvas v svoje korenine. Kaksne dosezke sta pa dosegla levuharija in komunajzarstvo, smo pa lahko videli… pizda ste rdecuhi zabiti! Brezmejni idioti ste! Brez kulture! Brez morale! Brez etike! Od vas ni drugega kot smrad, sitnosti in unicenje!

   • Tone

    Ti pa o svojih koreninah ne veš nič. To je še slabše, kot da jih nimaš. Seveda ima Evropa krščanske temelje, saj je krščanstvo uničilo vse, kar je bilo pred njim. Vendar bi bila Evropa zadnja vukojebina, če ne bi po l. 1000 pričela vgrajevati antično misel in znanost (Tomaž Akvinski je svojo sholastiko zasnoval na Aristotelu), se učiti od islama in azijskih kultur, dokler ni razvila lastnega sistema – znanosti, ki je brez vere in brez ideologije. Šele taka je lahko postala vzor vsem ostalim.

  • Sale

   Janša je umrl in njegova družina naredil so skupinski samomor amen

 • tetka z ozadja

  Pedrov in lejzbik je približno enak procent kot janšistekov, malo, zelo malo.

  • Sale

   Pa jajsizem umira.

   • Tone

    Seveda, janšizem, ki je izmišljen, bo umrl, pedri in lezbijke, ki so naravni, bodo pa ostali.

 • VERRZIFIKATOR

  Ciciban – fakultetna revija za otroke

  Oto – Otina Cicibančič

  CICIBAN, DOBER DAN

  “Ciciban teče v zeleni dan,
  ptičica znanka v goščavi,
  se vsak dan drugače predstavi,
  “Ciciban, ciciban, dober dan!”

  Enkrat je mala sinica,
  ptičica mu zatrjuje,
  drugič se v vrabca obuje,
  ptič je, nikakor več ptica.

  Ciciban teče v zeleni dan,
  nič mu čez dan ni več jasno,
  zdaj se sprašuje polglasno:
  “Mar je ta ptič ves zbezljan?”

  Ptiča dva gnezdece delata, glej,
  vrabec in škorec tam prožno,
  njuno početje ni složno,
  v glavo ostanke si mečeta vej.

  “Ciciban, ciciban, dober dan!”
  Mar bi postal najin sinček?
  Glej, podariva ti slinček,
  dom ti mehkó bo postlan.”

  Misli si ciciban končno tako:
  “Kaj pa je danes v goščavi
  mar ptiči niso več zdravi?
  Nekaj je z njimi narobe hudo.”

  On ne naseda več ptičem,
  medije spremlja pazljivo,
  ve, da je to nalezljivo,
  kar se zgodilo je s tičem.

 • prdo

  Hahaha ha jao Blažiču tebi se skisalo

 • prdo

  Katolibani svetovno zlo

  • Kitajc

   Brez njih bi lahko postavili gulag v katerega bi po Kitajskem vzoru zaprli džihadiste.

  • FUCK COMMUNISM

   Singapur je od svoje samostojnosti naprej onemogocal levuharijo – povprecna placa skoraj $3500, Venezuela ze od vsega zacetka zatira desnico – povprecna placa $15! Pa Venezuela ima nafto… Bo slo?! Kapiras?? Idiot!

   • Tone

    Če je tebi lepo pospravljeno mravljišče ideal, hvala lepa. Singapurci bi pometali s kamnitimi metlami, če se ne bi okoriščali z znanjem izumi in tehnologijo, ki nastaja v državah, kjer ne onemogočajo levuharijo.

    • FUCK COMMUNISM

     Kaj si s tem skropucalom od komentarja sploh hotel povedat?! Da imas raje $15 v lepi naravi?! Prav, imej. Le poskrbi, da bos res imel samo $15 na mesec, da ne bos spet tipicno levuharsko samo kvakal neumnosti.

     • Tone

      Ne, ampak, da bi imeli v Singapurju brez silicijeve doline v Kaliforniji, ki je znana po razvratu in levičarjih, samo $15 na mesec.

     • FUCK COMMUNISM

      Kot, da v Venezueli nimajo racunalnikov, ipd…. To pa je razlaga za vola ubit! Cestitam!!! In zdaj naj bi se na tako butasto levuharsko utemeljitev jaz zadrzeval, da ti ne povem, da si tipicno levuharsko zabit, ti mi bos pa rekel, da nimam smisla za humor… Pa pizda, sej ni cudno, da je Slovenija zarad vas “pametnih” levuharjev kompletno v dreku!!!

     • Tone

      Res sem tvojo Venezuelo malo preskočil. Venezuela je poseben primer in ni obubožala samo zaradi levičarjev in zato, ker se jim je en kamiondžija ugnezdil na oblasti. Jaz sem hotel samo opozoriti na razliko med bogatim Singapurjem in bogato Kalifornijo. V Singapurju imajo navidezno demokracijo, saj je na oblasti že od l. 1959 ista desna stranka. Kalifornija, ki je znana po levičarstvu in “razvratu”, je pa ustvarjalna, kar ne bi mogli reči za nadpovprečno spodobni Singapur. Singapurci ustvarjajo samo bogastvo zase, Kalifornijci pa tudi znanje in kulturo za vse človeštvo.

 • Amerikanc

  Bukov gaber. Tega bi morali najprej poslati na Madagaskar, k Pedri Opeki, v osnovno šolo, da bi pomagal izdelovati opeko in pobirati smeti.

  • prdo

   Leseno drvo

 • prdo

  Gašper blazniĆ

 • RATATA

  Pri teh gnusobah je pozitiven edino test na hiv.

  • Ana Job

   Šlic na zgornjih usnjenih hlačah, mi je padel v oči. Model hlač navidezno nakazuje na obdarjenost, pa gre verjetno le za optično prevaro.

   • RATATA

    Oči ti bojo ven padle. Umit si jih pejt! hahaha
    pa še okužla se boš …

 • Grenze

  PEDRI LEZBIJKE KOMUNISTI VSI SO ISTI ! POGUBA ZA SLOVENCE ! ZATO VSTANIMO SLOVENCI NAREDIMO TEMU KONEC !

  • Sale

   Ja Bog naredi konec Slovenije uniči Bog z boleznijo naj zadane.njihove otroke naj pocrkajo pedofilno pleme smrt tej Sloveniji on vsem Slovencem Bog uniči jo

   • FireSnake

    Dabogda ti konj krvavim kurcem jebo mrtvu sestru na majčinom grobu i to ti sve gledo otac u invalidskim kolicima koje je gurala čorava tetka crkn gnoj čefurski…

 • Kitajc

  Prej ali slej pridejo v konflikt interesov. Geji in komunisti tudi med muslimani niso priljubljeni, ker muslimani imajo raje pedofile. Ajša je bila Mohamedova žrtev in ne žena, bača dečki so pa v krščanstvu znani kot ministranti. Zato so pa pod papežem Frančiškom cerkve še bolj prazne in je vedno manj otrok pri verouku. Vsak dan manj, medtem ko jih je pri pravoslavcih vsak dan več. Potem pa butasta Mladina pravoslavce vpiše med katolike. Toda pravoslavec ni katolik in ne daje denarja cerkvi.
  http://www.mladina.si/184800/mladi-slovenci-med-najbolj-vernimi-v-evropi/
  Rimskokatoliške cerkve so tako prazne, da bi bilo vseeno, če bi imeli mašo zgolj dvakrat na leto in pogrebe.
  Karitas, Weitblick in papež postavijo muslimane pred katolike in tako pride do dodatnega osipa vernikov.
  V Italiji je bil zaradi pomoči migrantom še veliko večji osip vernikov.

 • Kitajc

  Socialne delavke imajo pa raje odrasle migrante, kot matere z otroki, katerim so namenjene.

  • Kitajc

   In Kitajci ne bi gledali skupine lenuhov, da bi se jim na Kitajskem razmnoževala in jim postavljala džamije.

 • totex39

  Če so že pedri, normalni človek res ne more tega razumeti, da to svojo spolno usmerjenost še tako navzgravžno javno izkazujejo pri tem jim pa stojijo ob strani še kvazi socialna fakulteta, kar ni z ničemer primerljivo.

 • prdo

  Tako si katolibanske reve predstavljajo demokracijo

  • FUCK COMMUNISM

   Problem je, da vam cefurskim levuharjem demokracija pomeni, da vsak lahko dela kar mu pase… po principu “svi bosi i goli pa ko sta voli”, vsi ostali moramo pa te svinjarije sprejemat in bit tolerantni. Iz davkov placana univerza naj uci znanje, ne pa da za davkoplacevalski denar ustvarja mnenja, ker se vsi ne strinjamo s temi mnenji, placevat jih moramo pa vseeno. Pa kaj teb to razlagam… prevec si zabit, da bi karkoli kapiral.

   • prdo

    Mi je všeč ko pedofili preganjajo geje to je top demokracija

    • FUCK COMMUNISM

     A to je razpon tvojega razmisljanja?! Preklet proletarc zabit!!

     • Sale

      Govno pedofilsko kaj bi ti užitkom z rokami jajca odtrgal faso serem ti se vdomosralske usta nad Hudo jamo prosim boga da umreta crt in Jakob prosim te Bog .hajhahaja

     • Tone

      Aha, aha, če kdo pove kaj duhovitega in resničnega, je pa Preklet proletarc zabit.

     • FUCK COMMUNISM

      Ni bilo nic resnicnega in se manj duhovitega povedanega, zato preklet proletarc zabit! Seveda, se razume!

     • Tone

      Kaj pa, če ti nimaš smisla za humor?
      To je značilno za zadrte ideologe.

   • prdo

    Kdo se ne strinja katolibani itak nihče ne šteje

   • Sale

    Smrt nja crknejo črt in Jakob in vso slovensko otroci naj poginejo Bog daj jim bolezni naj izumrejo amen

 • prdo

  Po nedeljski orgiji Blažič prolupo

 • tasilo

  Ko imajo odrasli resne težave z logiko (in občutkom za lepoto ter smiselnost jezika):

  (X) Vprašanje pa je, ČE se vsi tisti izrojeni levičarji /…/ sploh zavedajo, kakšnega hudiča kličejo …
  (>) Vprašanje pa je, A L I se vsi tisti izrojeni levičarji /…/ sploh zavedajo, kakšnega hudiča kličejo …

  Vprašanje pa je, ALI je to res tako prekleto težko?!?!

  LP. Hanibal Lector

  PS: T. 7 v SSKJ pri “če” je še ena od oslarij v tem slovarju, podobno kot “obskuren” po SSKJ pomeni “ki nasprotuje svobodi, napredku, kritičnemu mišljenju”. Ni čudno, kam gre jezik — in z njim logika! –, ko pa že bebci z akademskimi titeljni take klatijo.

 • Vin Dizl

  Mal da nisem skuzlal ob drugi sliki

  • FireSnake

   volilci levuharske golazni…

  • FUCK COMMUNISM

   In do teh spak in njihovih perverznih provociranj naj bomo tolerantni?!?

   • FireSnake

    edino s kalibrom 9mm

  • Franc Šink

   Levak bi drkal.

  • Sale

   Crkn pedofil želim ti raka na modih in dolgo življenje amen

   • Marko Markov

    Ti si pa izgleda peder?

  • Jeffrey

   Mal morš tud razumet da Gašper (avtor članka) rad pokaže kakšne slike gleda po internetu…^^

 • prdo

  SDS krščanski Khalifat valilnica katolibanof in pedofilije

  • FUCK COMMUNISM

   O ja, prihaja cas… in to pospeseno!

   • Sale

    Naj pomrejo vsi slovenski otroci Bog prosim te ubj poplavi z boleznijo uniči te pedofilske hlapce .Bog posljijim bolezni naj vsak otrok slovenski zboli hvala ti bog.slovenci naj pobijajo svoje žene otroci bolani hvala ti Bog amen

 • dori

  Ne samo Fakulteto za socialno delo, ampak celo Univerzo v Ljubljani bi bilo potrebno razpustiti! Morje profesorčkov, ki so prišli do svojega doktorata direktno po faksu,Izbrani pa so bili na podlagi kriterija, kdo v letniku najbolj leze v rit najbolj pravi osebi. To so ljudje, ki so direktno iz plenic začele pisati “znanstvene” članke s prepisovanjem in citiranjem eminentnih predhodnikov tipa Bavcon ali Pirjavec. Njihove besede vzamejo za svete in nato iz teh popolnoma napačnih predpostavk izpeljejo še bolj bizarne zaključke. Ker pa so doktorate prejeli direktno iz planic in se zato še nikoli niso srečali z realnim življenjem, tega sploh ne morejo opaziti, ampak se imajo za razsvetljene, vsi ostali z zdravo kmečko pametjo pa so zanje vredni veliko manj kot psi, kaj psi, še ščurki se jim zdijo bolj pomembni (oni vendar ohranjajo ekosistem …).
  Tako na Univerzi vlada popolnoma bolano okolje, pešlica ljudi, ki dela, je stalno šikanirana in na dnevni bazi šokirana ob vseh nebulozah, ki jih doletijo…
  Sicer pa, če ne verjamete, poglejte sedajno vlado v odstopu – velika večin jih prihaja iz vrst Univerze v Ljubljani

 • Franc Šink

  Literarno drkanje je levakom v kratek čas.

  • FUCK COMMUNISM

   Drugega tako ne znajo: jebejo nas desnake in vse tradicionaliste v glavo ali pa drug drugega v rit…

  • Sale

   A se niste crknila pedofili hlapcevskih smrt Sloveniji Bog uničenje te pedofile izrojene slovenske

 • MEFISTO

  Kdo stopi v bran buzerantu?

  Samo drug buzerant.

  Torej je jasno, kdo je med obstoječimi komentatorji ogaben buzerant!

  • Jeffrey

   Kdo stopi v bran črncu?
   Samo drug črnc?

   Jok brate, zgodovina te postavlja na laž !

 • Burek Burecki

  Prevec mesate pojme. Pedri so pedri in ne muslimani. Muslimani ne marajo pedrov ampak otroke tako kot krscanski poslanci boga…. se pravi pedofil != peder..

  • Sale

   Smrt cerkvenimpedofilski smrt pedofilski Sloveniji smrt Slovencem Bog prosim te za uničenje Slovenije in Gomore .kakor Mojzes uniči vse otroke tega plemena naj zbolijo vsi slovenski otroci kakor Egipčanom izrojenim Bog prosim poplavo potrese bolezni naj vse to zadene Slovenjo amen molim za uničenje Slovenije in Slovencev amen uniči Slovenijo in gomoro

   • Marko Markov

    Da boste prisli do velike Srbije, do meje z Avstrijo, kot je zelel Milosevic, pa je pristal v cuzi! Tudi tokrat vam ne bo uspelo, slovenci so inteligentnejsi!

 • skorpijon93

  gola resnica ! če komur v sloveniji kaj ne paše pa naj gre v zahodno evropo med germane, tukaj smo slovani

  • Sale

   Ti si cefur neumn

  • Tone

   Očitno današnja Slovenija najmanj paše desničarjem. Izvolite v Zahodno Evropo med še več parad ponosa.

   • Jeffrey

    Seveda….kaj jim pa drugega ostane kot zahodna Evropa, saj baje čefurjev, opankarjev in trenirkarjev ne marajo. Treba bo z dežja pod kap….hehe…

  • Poštenje velja

   Ki zivite na racun germanov govna balkanska.
   Do naslednjega klanja.

  • Jeffrey

   Jebela, pa res….le kaj nas je pičilo, da smo zbežali iz tistega prekrasnega Balkana…^^

 • Olga_10

  Se popolnoma strinjam!

 • Osti jarej

  …ma,ja……valilnica vsega svetovnega kretenizma je amerika……kamenoslavija in njeni politikanti pa celo vsako vejico uslužno upoštevajo

 • Osti jarej

  ..aja…za vsako ceno je treba sproducirat mržnjo do lgbt……a ne vedo,da v lastno skledo pljujejo

 • Sale

  To smrt Slovencem smrt Sloveniji čimveč homoseksualnosti.to pokažite tem cerkvenim pedofilom.smrt nacionalistom .živel nov svetovni red .živeli mesanckih živela muslovenija brez pedofilije hlapčevske hozentregerjih smrt Sloveniji in Slovencem Bog uniči to pedofilno pleme Slovenijo in gomoro

  • Marko Markov

   Ti pa si malo prej snifal kokain, mater je moral biti mocen! Dobro ti je glavo obrnilo!

   • FireSnake

    ta kreten ima glavo obrnjeno že brez kokaina..

  • xtc

   Cepc zarukan Mohamed je bil pedofil zlorabljal je 6 letno deklico osel.

   • Jeffrey

    Osli gor ali dol….precej takih “mohamedov” so odkrili tudi po slovenskih župniščih, pa še jih bojo…nekaterih pa pač nikoli !

 • Osti jarej
 • Poštenje velja

  V dezelji pasjejebcev in kradljivcev otrok
  Locenih lgbt kuzl in pedrov je to normalno.
  Prokleta ovcereja slovanaka.

  • Jeffrey

   Nikar ne preklinjaj svoje panoge..^^

 • xtc

  Dejstvo je,da jetreba FDV zapret.
  Homosehsualce pa postaviti na mesto ,ki jim pritiče,družbeni rob in ne preganjanje ali maltretiranje,vendar striktno na mejo.

  • Jeffrey

   Za napredek družbe bi bilo veliko bolj koristno če bi na rob postavili ljubitelje govorečih kač in podobnih “znanstveno utemeljenih” zadevščin..^^

 • Jeffrey

  “….Razlika je morda le v tem, da islamisti ne bi pokazali nobene afinitete do raznih multikultijev in feministk, še manj pa do ljubiteljev homoseksualnih praks….”

  Me prav zanima koliko afinitete bi pokazali do nekaterih fanatičnih krščanarjev…^^

  “….in mu kot poslednjo željo častili Red Bull, ki ti da krila…”

  In kaj bi častili tebi?….raketo v riti za uspešen vnebohod? ^^

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!